View Full Version : ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 13 ΜΑΙΟΥ 2009
Boris-san
17-05-2009, 03:49
βγαζαμε ανακοινωσεις για νοθεια κατα την αναμπουμπουλα του φρικοντου και μας τις εσκιζαν και φωναζαν διαφορα υβριστικα.Και κατεβηκαν οι φονιαδες της ΦΜΣ και εγινε πανικος.Και κοψε τις ειρωνιες φρικουλινι
rage for order
17-05-2009, 03:52
καλά καμία σχέση δλδ με αυτό που έλεγες πριν.
Και κοψε τις ειρωνιες φρικουλινι
γιατί θα γίνει θα γίνει ότι έγινε στην ασοεε στα φοιτητικά μήπως;
Boris-san
17-05-2009, 03:56
Το ιδιο με πριν.Σπασαμε στο ξυλο εαακιτες.Τρια χρονια ειχαμε να βαρεσουμε και ξεκαβλωσαμε.Και οκ κανεις πουστιες στο αντρο του καπιταλισμου.Εισαι ΓΑΜΑΤΟΣ :!:
rage for order
17-05-2009, 04:01
η ασοεε το άντρο του καπιταλισμού και οι σύντροφοι σου φοιτητές από εκεί είναι οι μόνοι προλετάριοι;
επίσης οι τοπογράφοι πάνε κατευθείαν για το ορυχείο;
ζώα
Boris-san
17-05-2009, 04:05
Ρε εισαι ο αφελης οπορτουνισμος της Πρωτης Διεθνους.Και εισαι τιγκα στους προβοκατορες.Τι να κλασεις θα μας πεις και ζωα.
rage for order
17-05-2009, 04:08
χαχααχαχαχαχαχα τουλάχιστον με έκανες να γελάσω:)
Boris-san
17-05-2009, 04:11
Η απαντηση που περιμενα.Που να βρεις επιχειρηματα να στηριξεις την ουτοπια σου?Ποναει που το ΚΚΕ ζει ε?Νομιζατε οτι ψοφησε το 91,αλλα ειναι ακομα εδω και δυναμωνει ξανα.Αν βαλεις κατω οσα μας κανατε μεχρι το 2000,κανονικα θα επρεπε να σας δερνουνε οι οικοδομοι καθε μερα,αλλα εχε χαρη που ειμαστε μεγαλοψυχοι.
rage for order
17-05-2009, 04:16
ε δεν κατάλαβα ότι στην μαλακία σου ήθελες και απάντηση!
Ρε εισαι ο αφελης οπορτουνισμος της Πρωτης Διεθνους.Και εισαι τιγκα στους προβοκατορες.
δεν είμαι. δεν είμαι.
Boris-san
17-05-2009, 04:22
Παρα πολυ ωραια.Απλα λεω μαλακιες.Δεν εχεις τα αρχιδια να αντιπαρατεθεις γιατι δεν μπορεις.Τελευταιο μου ποστ στο πολιτιξ.Μεινε να αλληλοχαμουρευεστε και να λετε για μπαχαλα με τα φιαλαρακια σου τους αριστεριστες.Κριμα που ανεβαινει η ΠΑΣΟΚΑΡΑ.Θα πουμε αντε για και στους δεκεμβρηδες και σε ολα.Καληνυχτα και καλη τυχη
rage for order
17-05-2009, 04:27
ωραία θα απαντήσω με σοβαρότητα ανάλογη της δικής απάντησης.
είσαι προβοκάτορας. είσαι γεμάτος κόκκινους φασίστες.
έτσι;
Ωρες ωρες η γωνια του καντιρου μοιαζει κηπος της εδεμ.
Griffith
17-05-2009, 10:55
boris-san έδειρες κανέναν; είσαι ΦΟΝΙΑΣ;;; η αερογαμία πάει σύννεφο ρε πούστη.
@ rage for order, όλα κομπλέ.
Midnight
17-05-2009, 14:47
Παρα πολυ ωραια.Απλα λεω μαλακιες.Δεν εχεις τα αρχιδια να αντιπαρατεθεις γιατι δεν μπορεις.Τελευταιο μου ποστ στο πολιτιξ.Μεινε να αλληλοχαμουρευεστε και να λετε για μπαχαλα με τα φιαλαρακια σου τους αριστεριστες.Κριμα που ανεβαινει η ΠΑΣΟΚΑΡΑ.Θα πουμε αντε για και στους δεκεμβρηδες και σε ολα.Καληνυχτα και καλη τυχη
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Πόσο πιο γελοίο, ρε μαλάκα!!! Πάμε μωρή αρρώστια!!!
ΠΑΣΠ ιδέα ΠΑΣΠ ιδέα
Ρουφιανιά και λαμογία
Απ' τα χρόνια του Ανδρέα
Βουτηγμένη στα σκατά
Δώστε στους ΠΑΣΠίτες να πιούνε κανά μπάφο
Να δούνε τον Αντρέα να βγαίνει απ' τον τάφο
Φωτιά στις γαμημένες τις κάλπες!!!
Και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου το Δεκέμβρη και οτιδήποτε άλλο όχι μόνο δε συμμετείχες αλλά δε μπορείς και να κατανοήσεις...
Πούλεψέ τη ρε μαλάκα μπορισάν.
Midnight
17-05-2009, 22:50
Η απαντηση που περιμενα.Που να βρεις επιχειρηματα να στηριξεις την ουτοπια σου?Ποναει που το ΚΚΕ ζει ε?Νομιζατε οτι ψοφησε το 91,αλλα ειναι ακομα εδω και δυναμωνει ξανα.Αν βαλεις κατω οσα μας κανατε μεχρι το 2000,κανονικα θα επρεπε να σας δερνουνε οι οικοδομοι καθε μερα,αλλα εχε χαρη που ειμαστε μεγαλοψυχοι.
Μιας και το ανέφερες, στην Πάτρα η τελευταία σύγκρουση μεταξύ αναρχικών και ΚΚΕ ήταν πριν από κανά πεντάρι χρόνια αν δεν κάνω λάθος. Πλατεία Όλγας, ίσες οι δυνάμεις των δυο πλευρών, και οι ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ σου φάγαν τόσο ξύλο που πήραν και για το σπίτι! Και δεν είναι λόγος υπερηφάνιας αυτός, όταν πέφτουμε στο επίπεδο να δερνόμαστε με ΚΝίτες υπάρχει σοβαρό πρόβλημα...όμως καλά θα κάνετε να μη γίνεστε εριστικοί.
ΥΓ Δεν είχα δει το σχόλιο νωρίτερα και δεν είχα καταλάβει ότι είσαι ΚΝίτης...όσα σου είπα ως ΠΑΣΟΚο όμως ισχύουν εξίσου: μην πιάνεις στο στόμα σου πράγματα στα οποία δε συμμετείχες (τα κατηγορούσες κιόλας) και τα οποία δεν κατανοείς...
Mitsmann
17-05-2009, 22:57
δεν είχα καταλάβει ότι είσαι
περιεργο.
Midnight
17-05-2009, 23:03
δεν είχα καταλάβει ότι είσαι
περιεργο.
Δεν είχα διαβάσει τα παραπάνω σχόλιά του...
καλα μην ασχολειστε με τον ντανιελσαν.αλλωστε ειναι μικρος κοκκινος λαγος οταν πετυχει τσαμπουκα τρεχει για να μην του βαλουν τα γυαλια και τον ριζοσπαστη στον κωλο.
Αν βαλεις κατω οσα μας κανατε μεχρι το 2000,κανονικα θα επρεπε να σας δερνουνε οι οικοδομοι καθε μερα,αλλα εχε χαρη που ειμαστε μεγαλοψυχοι.
μαλακα αν οι οικοδομοι επαιρναν πρεφα τι κανει το 'κ'κε θα σας εσπαγαν τα κεφαλια με τις βαριοπουλες
Midnight
18-05-2009, 00:15
Και φυσικά δεν είστε οι μόνοι που έχουν οικοδόμους στις τάξεις τους.
Το 'χετε δει εργολαβία να πούμε, λες και όλοι οι οικοδόμοι είναι ΚΚουέδες...
rage for order
18-05-2009, 05:29
Αν βαλεις κατω οσα μας κανατε μεχρι το 2000,κανονικα θα επρεπε να σας δερνουνε οι οικοδομοι καθε μερα,αλλα εχε χαρη που ειμαστε μεγαλοψυχοι.
μαλακα αν οι οικοδομοι επαιρναν πρεφα τι κανει το 'κ'κε θα σας εσπαγαν τα κεφαλια με τις βαριοπουλες
ναι λες με και το να αναμιγνύεις άμμο με νερό και τσιμέντο αυτόματα αναπτύσσεις προλεταριακή συνείδηση. Πολλοί είναι οι οικοδόμοι που ξέρουν τι κάνει το κκε όπως πολλοί είναι οι σκουπιδιάρηδες που ψηφίζουν νδ γι' αυτό που είναι. Δεν είναι θέμα "πλάνης".
Aς αναθεσει ο καθε κκες ή αριστερος την επαναστατικη διαδικασια αποκλειστικα στους προλερταριατο (οπως το εχει στο νου του παντα)... Για το καλο της επαναστασης και του σοσιαλισμου....
Phantom Duck
19-05-2009, 00:00
ω ρε φίλε σαλάτα κάναμε.
Έτσι είναι. Δεν θέλουμε ούτε απολιθωμένους Κνίτες, ούτε λουμπεν-Μεσολογγιαράτο. Μπορούμε να αποφύγουμε τις δυο συμπληγάδες της σχιζοφρένειας και να κάνουμε μια λογική κουβέντα. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΡΕΖΑ.
rage for order
19-05-2009, 03:57
Έτσι είναι. Δεν θέλουμε ούτε απολιθωμένους Κνίτες, ούτε λουμπεν-Μεσολογγιαράτο. Μπορούμε να αποφύγουμε τις δυο συμπληγάδες της σχιζοφρένειας και να κάνουμε μια λογική κουβέντα. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΡΕΖΑ.
αναρωτιόμουν πως τραβάει το ER βλαμμένους ΕΑΑΚίτες σαν το σκατό τις μύγες.
αν βάλεις "εαακ metal" στο google είναι στα πρώτα αποτελέσματα.
metamelia3
19-05-2009, 07:21
παντως μιας και τα λεμε ωραια εδω περα, αμφοτεροι, κνιτες κι εαακιτες ειστε παναχρηστοι.
Ναι, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό, οι κνίτες είναι εκτός ανταγωνισμού.
metamelia3
19-05-2009, 10:24
σωστα, αλλα αν το λεμε φωναχτα παιρνουν θαρρος και οι αλλοι οι βλακες και νομιζουν οτι κατι κανουν
stam and the witches
19-05-2009, 14:07
Έχει πλάκα η τελείως γραμμική αντίληψη που υπάρχει για τους χώρους. ΠΚΣ αριστερά, ΕΑΑΚ ακόμη αριστερότερα, αναρχοκλπ τέρμα αριστερά που χάνεις τον προσανατολισμό κλπ. Αρα ναι, αν είσαι τέρμα αριστερά μπορείς να βρεις κοινά στοιχεία στους πιο κοντινούς σου!
Midnight
19-05-2009, 14:56
Έχει πλάκα η τελείως γραμμική αντίληψη που υπάρχει για τους χώρους. ΠΚΣ αριστερά, ΕΑΑΚ ακόμη αριστερότερα, αναρχοκλπ τέρμα αριστερά που χάνεις τον προσανατολισμό κλπ. Αρα ναι, αν είσαι τέρμα αριστερά μπορείς να βρεις κοινά στοιχεία στους πιο κοντινούς σου!
Με ποιους δηλαδή;
stam and the witches
19-05-2009, 15:10
Τα ΕΑΑΚ ντε.
Phantom Duck
19-05-2009, 15:45
σωστα, αλλα αν το λεμε φωναχτα παιρνουν θαρρος και οι αλλοι οι βλακες και νομιζουν οτι κατι κανουν
είπε ο τύπος που έχει...
wait.
Aυτό πρώτον είναι σωστό, δεύτερον δεν κατάλαβα γιατί το είπες σ' εμένα.
Midnight
19-05-2009, 16:20
Τα ΕΑΑΚ ντε.
...ναι...οτι πεις:rofl:
Καμιά σχέση, βέβαια, ο αναρχισμός με την Αριστερά (στην οποιαδήποτε μορφή της, έστω και με αύτή της άκρας Αριστεράς), αλλά τέλος πάντων...
Phantom Duck
19-05-2009, 16:46
οχοχοχ αυτά είναι, για πες, ποιοι οι στόχοι του καθενός (αναρχίας και αριστεράς);
Ομολογουμένως η πιθανότητα να μην είναι φέηκ φαντάζει Εφιαλτική.
Έχεις συμμάχους σου τον Midnight! και τον Dythor! οπότε δεν πείθεις μεγάλε.
Stam αν αναφερόσουν σε μένα για τη "γραμμική αντίληψη" δεν υπονόησα κάτι τέτοιο, τόσο της ΚΝΕ όσο και της λουμπεν-αναρχίας είναι δεξιότατες αντιλήψεις.
Όλη η ΚΝΕ, αλλά ένα μέρος της αναρχίας;;
stam and the witches
19-05-2009, 23:11
kollaps δεν αναφερόμουνα σε σένα, με αφορμή τη δήλωση του Κάλκι μίλησα.
Κατα τ'άλλα ήρεμα με τους χαρακτηρισμούς περί δεξιάς, γελάει ο κόσμος.
rage for order
19-05-2009, 23:18
ο dythor δεν ξέρω αν με θεωρεί σύντροφο γιατί δεν ήμουν καλός μαθητής και επίσης υπάρχει περίπτωση να πάρω στα χέρια μου το ιερό χαρτί που λέγετε πτυχίο και μάλιστα χωρίς να το αξίζω!
θα σταθώ αλληλέγγυος στον Midnight σε περίπτωση που δεν είναι fake και θα τον βοηθήσω στην ιδεολογική μάχη του με τους αριστερούς.
Πέρα από τη Δεξιά και την Αριστερά: Αναρχία (http://www.geocities.com/redblackflag/NICOBERTI.htm)
το είχα διαβάσει παλιά και δεν θυμάμαι καν αν ήταν καλό.
Με τους αριστερούς φυσικά και υπάρχουν κοινά. Εντάξει είναι αρκετά βλάκες, με 0 φαντασία και με ανάλυση που ξεκινάει και σταματάει στο χρήμα. Μερικοί όντως αγωνίζονται όμως και παίζουν και τον κώλο τους για σένα αν χρειαστεί. Τίποτα κοινό δεν υπάρχει με τα κεφάλια και τις οργανώσεις τους και πρέπει να είσαι χαζός ή ΑΚ για να πιστέψεις ότι μαζί τους θα πετύχεις κάτι ή ότι τους νοιάζει κάτι παραπάνω από το μαγαζάκι τους και την πρωτοπορία τους.
Όλα αυτά τα λέμε στο επίπεδο τσιπουράδικου ε δεν εμβαθύνουμε κιόλας..
τον Midnight! και τον Dythor!
Το χοντραίνεις ΦΙΛΑΡΑΚΙ.
Midnight
20-05-2009, 00:39
ο dythor δεν ξέρω αν με θεωρεί σύντροφο γιατί δεν ήμουν καλός μαθητής και επίσης υπάρχει περίπτωση να πάρω στα χέρια μου το ιερό χαρτί που λέγετε πτυχίο και μάλιστα χωρίς να το αξίζω!
θα σταθώ αλληλέγγυος στον Midnight σε περίπτωση που δεν είναι fake και θα τον βοηθήσω στην ιδεολογική μάχη του με τους αριστερούς.
Πέρα από τη Δεξιά και την Αριστερά: Αναρχία (http://www.geocities.com/redblackflag/NICOBERTI.htm)
το είχα διαβάσει παλιά και δεν θυμάμαι καν αν ήταν καλό.
Με τους αριστερούς φυσικά και υπάρχουν κοινά. Εντάξει είναι αρκετά βλάκες, με 0 φαντασία και με ανάλυση που ξεκινάει και σταματάει στο χρήμα. Μερικοί όντως αγωνίζονται όμως και παίζουν και τον κώλο τους για σένα αν χρειαστεί. Τίποτα κοινό δεν υπάρχει με τα κεφάλια και τις οργανώσεις τους και πρέπει να είσαι χαζός ή ΑΚ για να πιστέψεις ότι μαζί τους θα πετύχεις κάτι ή ότι τους νοιάζει κάτι παραπάνω από το μαγαζάκι τους και την πρωτοπορία τους.
Όλα αυτά τα λέμε στο επίπεδο τσιπουράδικου ε δεν εμβαθύνουμε κιόλας..
Γιατί με έχετε γαμήσει από την πρώτη μέρα που μπήκα στο γαμημένο το chat; Τι fake γαμώ το μπελά μου;!!!
Midnight
20-05-2009, 00:44
Έχεις συμμάχους σου τον Midnight! και τον Dythor! οπότε δεν πείθεις μεγάλε.
Stam αν αναφερόσουν σε μένα για τη "γραμμική αντίληψη" δεν υπονόησα κάτι τέτοιο, τόσο της ΚΝΕ όσο και της λουμπεν-αναρχίας είναι δεξιότατες αντιλήψεις.
Και δεν κατάλαβα, εξυπνάκια, τι έχουμε εγώ και ο Dythor;
Το 'χετε δει όλοι επαναστάτες του καναπέ και μεγάλοι θεωρητικοί και κρίνετε τα πάντα και κατακρίνετε τους πάντες δίχως να συμμετέχετε!!! Έβγαλε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο:moutza:
Midnight
20-05-2009, 00:46
οχοχοχ αυτά είναι, για πες, ποιοι οι στόχοι του καθενός (αναρχίας και αριστεράς);
Οι στόχοι; Των μεν η ελευθερία και των δε η εξουσία (όποιας μορφής και αν είναι, παραμένει εξουσία...)
rage for order
20-05-2009, 00:47
η κατάργηση του κράτους και η αταξική κοινωνία.
λένε:smile:
Midnight
20-05-2009, 00:49
η κατάργηση του κράτους και η αταξική κοινωνία.
λένε:smile:
Το ελευθερία μου φτάνει...
Αλλά και όπως το έθεσες εσύ μου κάνει μια χαρά.
rage for order
20-05-2009, 00:51
για τον κομμουνισμό λέω..
Midnight
20-05-2009, 00:54
για τον κομμουνισμό λέω..
Κομμουνισμός σημαίνει κοινοκτημοσύνη στα μέσα παραγωγής, οπότε εννοείται πως στην αναρχία κάτι τέτοιο θα ισχύει. Όμως ο κομμουνιστής, για μένα, όπως και ο αντιεξουσιαστής και ο ελευθεριακός είναι ιδιότητες του αναρχικού και δε νοούνται μόνες τους...
Οι μαρξιστές και οι αριστεροί κρατιστές, και ας με συγχωρήσουν για τα λόγια μου (και να μη με συγχωρήσουν δε με κόφτει), δεν είναι ούτε κατά διάνοια κομμουνιστές...
Midnight
20-05-2009, 00:59
επικομμουνι...ενδιαφερων
:lol:
Ωραία λεξιπλασία...αν και προτιμώ απλά το "αναρχικός" ή, έστω, "αναρχικός wanna be"...:lol:
rage for order
20-05-2009, 01:00
για τον τελικό στόχο μιλάμε. ας τα πει και κανένας που τα ξέρει καλύτερα από μένα..
Phantom Duck
20-05-2009, 01:04
Οι μαρξιστές δεν είναι ούτε κατά διάνοια κομμουνιστές...
Και μετά αναρωτιέστε γιατί η νεολαία στρέφεται στην ΚΝΕ, με τέτοιους καθυστερημένους σε σας θα 'ρθει;;;
να γίνει σπλιτ, το θρεντ τούτο είναι γηπεδικό. άσχετα αν τα φρικιά του φόρουμ θεωρούν την αντιπαράθεση κάτι μεταξύ "ε αυτοί είναι γαύροι" και "ο στάλιν σκότωνε παιδάκια κομούνια έρχονται κρεμάλες".
Midnight
20-05-2009, 01:05
για τον τελικό στόχο μιλάμε. ας τα πει και κανένας που τα ξέρει καλύτερα από μένα..
Hey!
Τι θα πει "να τα ξέρει καλύτερα;"
Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από σένα αυτό που σκέφτεσαι, αδερφέ! Σε αυτή τη γαμημένοι παγίδα έχουμε πέσει και περιμένουμε τους φωστήρες που έγρεφαν βιβλία πριν από 200 χρόνια να μας πούνε τι να κάνουμε και πως να πράξουμε!
Όμως η ζωή είναι δική μας, όχι δικοί τους, αυτοί πέθαναν!
Ας τη ζήσουμε όπως επιθυμούμε και ας πράξουμε όπως νομίζουμε...και ότι μας βγει...
Midnight
20-05-2009, 01:09
Οι μαρξιστές δεν είναι ούτε κατά διάνοια κομμουνιστές...
Και μετά αναρωτιέστε γιατί η νεολαία στρέφεται στην ΚΝΕ, με τέτοιους καθυστερημένους σε σας θα 'ρθει;;;
να γίνει σπλιτ, το θρεντ τούτο είναι γηπεδικό. άσχετα αν τα φρικιά του φόρουμ θεωρούν την αντιπαράθεση κάτι μεταξύ "ε αυτοί είναι γαύροι" και "ο στάλιν σκότωνε παιδάκια κομούνια έρχονται κρεμάλες".
Δεν αναρωτιέμαι τίποτε, μαγκάκο...ο καθένας μπορεί να επιλέξει όποιο δρόμο γουστάρει. Προφανώς οι περισσότεροι επιλέγουν τον ακίνδυνο...κουνάνε κόκκινες σημαιούλες στα 19 τους και κάθονται σε γραφείο στα 25 τους ( όχι πως αυτό δε συμβαίνει και με αρκετούς "αναρχικούς", όμως οι "αναρχικοί" δε με απασχολούν καθόλου, οι δικοί μου αληθινοί σύντροφοι δε φορούν εισαγωγικά!). Ας κάνουν ότι θέλουν οι νεολαίοι, ας κάνουν ότι θέλουν και οι γέροι.
Και πάνε στην ΚΝΕ γιατί εκεί τους υπόσχονται πως θα παλέψουν γι' αυτούς, ενώ εμείς δεν υποσχόμαστε τίποτε. Παλεύουμε ο καθένας για τον εαυτό του και όλοι μαζί για το κοινό μας καλό, αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις προσωπικές του μαλακίες!
Και, για να δανιστώ και μια φράση του αγαπημένου μου κομίστα, "η Αναρχία δε δίνει υποσχέσεις και γι' αυτό δεν είναι υποχρεωμένη να τηρεί καμία". Όποιος την ακολουθεί το κάνει εκουσίως και με δική του ευθύνη...
rage for order
20-05-2009, 01:10
phantom duck μην ξεχνάς ότι στην Κίνα έτρωγαν παιδιά.
midnight αυτό κατάλαβες; είπα εγώ να μας πουν τι να κάνουμε;
Midnight
20-05-2009, 01:14
Δε σε πρόσβαλα, αδερφέ...δεν το επιδίωξα τουλάχιστον.
Αλλά δε μου αρέσει γενικά αυτό το ηττοπαθές " οι άλλοι τα ξέρουν καλύτερα", αυτό είναι όλο.
Καταλαβαίνω πως μιλάς γενικά...και εκτιμώ αυτά που γράφεις σε αρκετά μεγάλο βαθμό.
Phantom Duck
20-05-2009, 01:19
ναι αλλά ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΠΕΙΝΑΝΕ, ΠΕΙΝΑΝΕ, ΠΕΙΝΑ-Α-ΝΕ.
με αυτόν είστε, για τέτοιους παλεύεις. FYL.
@Midnight: ναι ψηλέ μου, ναι, θα νικήσουμε τους μπάτσοι, yo.
Midnight
20-05-2009, 01:22
ναι αλλά ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΠΕΙΝΑΝΕ, ΠΕΙΝΑΝΕ, ΠΕΙΝΑ-Α-ΝΕ.
με αυτόν είστε, για τέτοιους παλεύεις. FYL.
Ναι, φχαριστώ πολύ...
Πεινάνε, πεινάνε, πεινάνε...και τι μου το λες; Στον εαυτό σου πες το, φιλαράκο! Το γνωρίζω μια χαρά εγώ! Και στην Κούβα πεινάει ο κόσμος, που χουν σοσιαλισμό, και στην Αμερική, που 'ναι η μεγαλύτερη νεοφιλελευθερη χώρα!
Κράτος!!!
Όπου υπάρχει, υπάρχει πρόβλημα...
Τι ακριβώς ήθελες να μας πεις με αυτό το σχόλιο;
Και για να κλείσουμε και με αυτή τη μαλακία που την έχουμε ακούσει χίλιες φορές: ΟΧΙ, οι μπάτσοι ΔΕΝ είναι οι εχθροί μας!!! Τουλάχιστον δεν είναι δικοί μου εχθροί!
Όμως, είναι εμπόδια στο δρόμο μου για τη θανάτωση των εξουσιαστών και την πτώση του Κράτους...και πολύ ισχυρά εμπόδια μάλιστα!
Και τα εμπόδια τα παρακάμπτω...και αν δεν παρακάμπτονται τα σπάω!
Αυτή είναι κοινή λογική και όχι ακρότητα!
Και δεν έχω κανένα φετίχ με τους μπάτσους...
Καταρχας ο Midnight δεν ειναι fake.Επιπλεον γιατι ολοι σας αγνοειτε την εννοια του αντιεξουσιαστικου σοσιαλισμου?Ολοκληρη θεωρια εγραψε ο Μπακουνιν,εκτος και αν ειστε ολοι κομμαντο Νετσαγιεφσκι.Και ναι προφανως υπαρχει η εννοια της αταξικης κοινωνιας και της ατομικης ελευθεριας.Απο εκει και περα τι ομως?Πρεπει να υπαρξει οργανωση.Εξαλλου,λουμπεναρια υπαρχουν και στις 2 πλευρες.Μην το βλεπουμε ελιτιστικα σε φαση οτι εμεις γαμαμε,ενω εσεις ειστε ετσι και ειστε αλλιως.Δυστυχως για τους αριστεριστες θα συμφωνησω με τον Rage for order,οτι σε μεγαλο βαθμο το μυαλο τους και η ιδεολογια τους κολλαει στο χρημα.Αυτο βεβαια δε συμβαινει για ολους καθως υπαρχουν και αριστεροι με πολυ πιο ριζοσπαστικες προθεσεις απο καποιους "αναρχικους" οπως εγραψε και ο Midnight.Τσιπουραδικη κουβεντα και πολυ γενικη,γι'αυτο οποιος θελει να πει κατι πανω σ'αυτο,ας το κανει.
rage for order
20-05-2009, 01:25
τώρα που είπες αργεντινή δες και στα κατειλημμένα εργοστάσια πως σας γαμάνε χωρίς αφεντικά παλιοκουμούνια! εσείς για 100 εργάτες θα κάνατε ΔΣ 5 ατόμων και ο ένας θα είχε ως προσόν ότι "συμμετείχε στο Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων και Καταλήψεων του φοιτητικού κινήματος" ή αν ήταν γυναίκα ότι πήγε να δώσει σφαλιάρα σε μπάτσο και την έπιασε ο φακός..
Τι μπορώ να κάνω ώστε σε ένα ποστ ν' αρχίσεις να με μισείς και να μην ξαναδώ το όνομά μου δίπλα στο δικό σου με τέτοιο τρόπο;
Midnight
20-05-2009, 01:27
Τι μπορώ να κάνω ώστε σε ένα ποστ ν' αρχίσεις να με μισείς και να μην ξαναδώ το όνομά μου δίπλα στο δικό σου με τέτοιο τρόπο;
ΧΑΧΑΧΑ!!!
Γιατί; Σε χαλάω, αδερφέ;
Πες μου, για να σου πω τι μπορείς να κάνεις...
Γαμώτο, νόμιζα ότι το εν λόγω ποστ θα ήταν το από πάνω.
Phantom Duck
20-05-2009, 01:31
εντάξει χάνω κάθε επαφή πλέον, πετάμε ένα σεκίτικο σύνθημα για τρόλλινγκ και οι άλλοι σου αναλύουν το εργατικό κίνημα της Αργεντινής. άσε την αναρχία ρε φίλε άμα είσαι στόκος.
α ναι, και ο υλισμός σημαίνει χρήμα, burnin πες την ιστορία να πα στο διάλο η κουβέντα.
Midnight
20-05-2009, 01:31
:razz:
Κοίτα, γενικά δε χαρακτηρίζομαι ως απλόχερος δωρητής αγάπης, αλλά η φατσούλα με το ορθάνοιχτο στόμα που χεις βάλει για avatar (ή όπως αλλιώς το λένε) είναι λατρευτή!!!:pink::pink:
:rofl:
Midnight
20-05-2009, 01:34
εντάξει χάνω κάθε επαφή πλέον, πετάμε ένα σεκίτικο σύνθημα για τρόλλινγκ και οι άλλοι σου αναλύουν το εργατικό κίνημα της Αργεντινής. άσε την αναρχία ρε φίλε άμα είσαι στόκος.
α ναι, και ο υλισμός σημαίνει χρήμα, burnin πες την ιστορία να πα στο διάλο η κουβέντα.
Αφεντικό, αν σιχαίνομαι κάτι περισσότερο από εκείνους που θέλουν να εξουσιάζουν, είναι εκείνοι που το παίζουν αναρχικοί, και μάλιστα θεωρητικοί...
Κανείς δεν είναι αρμόδιος να κρίνει ποιος είναι στόκος και ποιος νιώθει την αναρχία...αυτό το κρίνει η ίδια η Αναρχία και όσους δεν τη νιώθουν τους κάνει άλλους γραβατάκιδες και άλλους γυπεδοχουλιγκάνους. Δε σε χρειαζόμαστε γι' αυτή τη δουλειά!
:razz:
Κοίτα, γενικά δε χαρακτηρίζομαι ως απλόχερος δωρητής αγάπης, αλλά η φατσούλα με το ορθάνοιχτο στόμα που χεις βάλει για avatar (ή όπως αλλιώς το λένε) είναι λατρευτή!!!:pink::pink:
:rofl:
.
Phantom Duck
20-05-2009, 01:37
άμα παίξω τρία ποστς ακόμα θα με περάσει για δαπίτη ρε φίλε, ματημπαναϊα.
midnight κάνεις καμια συνέλευση στο κεφάλι σου ή μιλάει το αυθόρμητο;
rage for order
20-05-2009, 01:37
υπάρχει τέτοιο σεκίτικο σύνθημα;lol
τέσπα είναι που είμαστε ετοιμόλογοι και με επιχειρήματα:-D
nasum το ξέρω και το ξέρεις, οργάνωση δεν σημαίνει απαραίτητα κράτος
Midnight
20-05-2009, 01:38
άμα παίξω τρία ποστς ακόμα θα με περάσει για δαπίτη ρε φίλε, ματημπαναϊα.
midnight κάνεις καμια συνέλευση στο κεφάλι σου ή μιλάει το αυθόρμητο;
Μιλάω αυθόρμητα...και συ τι ακριβώς νομίζεις ότι είσαι, φιλαράκι; Μη μου πεις αναρχικός, θα φορέσω ράσα να μονάσω...
Midnight
20-05-2009, 01:40
ΔΑΠΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΑ ΤΟΝ
:P
rage for order
20-05-2009, 01:43
ο boris-san καλά τα λέει τελικά, άλλαξε η γραμμή!
αραν-πρέζα (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1032090)
τελικά όλοι θέλουν να καταστείλουν το πρωτοπόρο κομμάτι του ΦουΚου δεν ήταν σενάρια συνωμοσίας!
Phantom Duck
20-05-2009, 01:46
χμ ας μην το πιάσουμε εδώ αυτό, δεν είναι αραν πάντως.
midnight όχι καμάρι μου, ΠΑΣΟΚΑΡΑ.
Midnight
20-05-2009, 01:47
midnight όχι καμάρι μου, ΠΑΣΟΚΑΡΑ.
Πολύ πιθανότερο μου φαίνεται..."σύντροφε"
Phantom Duck
20-05-2009, 01:50
ώπα φίλε πρόσεχε πως μιλάς έτσι σε έναν οικολόγο πράσινο.
rage for order
20-05-2009, 01:50
καλά μαλάκας είσαι τώρα; γιατί το χαλάς;
πες όλο το παρασκήνιο και τι έχει πεχτεί όχι μόνο εκεί αλλά γενικά.
στο κάτω κάτω είσαι στο ομιτζι πουθαφτασουμεπια οφφίσιαλ οφφτοπικ πολιτικς θρεντ
Phantom Duck
20-05-2009, 01:55
ε τπτ δε θέλω να καφριλέψω όταν παραλίγο να την πάθει χοντρά κάποιος. δεν υπάρχει παρασκήνιο, η αφορμή ήταν κάτι χώροι. ό,τι λέει η καταγγελία για τις αιτίες, υπάρχει και της νΚΑ στο indy, άμα είναι τσέκαρε.
Midnight
20-05-2009, 01:56
Καλώς, "οικολόγε''...η υπόθεση κλείνει.
Τράβα και ψόφα παραπέρα, δεν έχω λόγο να μιλάω με ένα μπάμπουρα που νομίζει ότι ο μεγάλος scholar της αναρχίας και μόνο πολιτικά δε μιλά.
Κι επειδή δεν είμαι δημοκράτης και δεν έχω ούτε όρεξη ούτε καθήκον να σέβομαι τις απόψεις των άλλων, και μιας και δε μπορώ να στο κλείσω ηλεκτρονικώς, αποχωρώ από την "κουβέντα".
Είτε για πλάκα είτε σοβαρά μιλάτε, πάντως, όσα είπα δεν αλλάζουν και δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ!
Ciao, ζωάκι...
rage for order
20-05-2009, 02:14
ε τπτ δε θέλω να καφριλέψω όταν παραλίγο να την πάθει χοντρά κάποιος. δεν υπάρχει παρασκήνιο, η αφορμή ήταν κάτι χώροι. ό,τι λέει η καταγγελία για τις αιτίες, υπάρχει και της νΚΑ στο indy, άμα είναι τσέκαρε.
μπήκα την είδα και δεν λέει τίποτα.
τεσπα, αφού ούτε παρασκήνιο δεν έχετε είστε άξιοι της μοίρας σας:grin:
stam and the witches
20-05-2009, 03:41
NICO BERTI
Πέρα από τη Δεξιά και την Αριστερά: Αναρχία
ροφλ
rage for order
20-05-2009, 03:50
NICO BERTI
Πέρα από τη Δεξιά και την Αριστερά: Αναρχία
ροφλ
καλά πέρα από το κείμενο, εσύ θεωρείς τους αναρχικούς ακροαριστερούς
stam and the witches
20-05-2009, 04:21
Λολ ούτε που είπα κάτι τέτοιο, γηπεδαριό.
Κατα τ΄άλλα ένα γαμημένο εργάτη βάλε στις τάξεις σου και θα συγχωρέσω το θρασύτατο ύφος σου πάνω στο πώς/πόσο/κλπ επιδιώκεις αταξικές κοινωνίες κλπ :)
rage for order
20-05-2009, 04:41
ενώ εμείς οι υπόλοιποι ας πούμε είμαστε χαραμοφάιδες. εκτός και αν εννοείς εργάτη όποιον φοράει φόρμα με τιράντες και κυκλοφορεί με γαλλικό κλειδί στην τσέπη.
και στην τελική μίλησαν και οι ΦΟΙΤΗΤΑΙ !
Midnight
20-05-2009, 07:34
Ίσως οι εργάτες στις τάξεις μας (και αυτό δεν είναι καλά και σώνει λόγος να το υπερηφανευόμαστε) ναι είναι πολύ περισσότεροι απ' όσο νομίζεις, βλακάκο...σίγουρα πολύ περισσότεροι απ' όσοι στις νεανικές τάξεις των ''εργατικών'' αριστερών! Ίσως στην πλειοψηφία μας να είμαστε εργάτες, μαζί με ότι άλλο κάνουμε!
Amnesiac.
20-05-2009, 08:49
Κανείς δεν είναι αρμόδιος να κρίνει ποιος είναι στόκος και ποιος νιώθει την αναρχία...αυτό το κρίνει η ίδια η Αναρχία
Και το Ατσάλι φίλε. Και το Ατσάλι.
House Of Low Culture
20-05-2009, 11:06
αυτό το rage of order, πόσο το αγαπάω???
:pink:
stam and the witches
20-05-2009, 11:12
ενώ εμείς οι υπόλοιποι ας πούμε είμαστε χαραμοφάιδες. εκτός και αν εννοείς εργάτη όποιον φοράει φόρμα με τιράντες και κυκλοφορεί με γαλλικό κλειδί στην τσέπη.
Δε σε κατηγορώ για τα ιδεολογικά σχήματα που προσπαθείς να επιννοήσεις για να ερμηνεύσεις την ανυπαρξία σου. Γενικά είναι καλό να θες να αλλάξεις τον κόσμο κλπ ακόμη και αν είστε 2 άτομα με αυτοκαταστροφικές (πολιτικά) τάσεις. Βάλε λίγο ρεαλισμό στο κρασί σου όμως γιατί η πολλή σιγουριά σε εκθέτει και μας ζαλίζει.
Tyler_Durden
20-05-2009, 11:38
midnight re malakes....midnight :touched::touched::touched:
metamelia3
20-05-2009, 13:41
λοιπον, dythor, midnight, rage for order και nasum ακούστε τι θα κάνουμε:
επειδη ο σταμ μας λεει οτι για να εχουμε δικαιωμα να μιλησουμε θελουμε κι εναν εργατη, εγω λεω να τους παρουμε ολους με το μερος μας γιατι αντιστοιχει ενας εργατης σε ενα δικαιωμα να μιλήσεις. για να ξερουν που βρισκονται ομως, θα φτιαξουμε μια οργάνωση η οποία λόγω του κόσμου που θα έχει θα πρέπει να χωριστεί σε διάφορους τομείς. η πρώτη διαίρεση θα είναι εργάτες - νεολαία - λοιποί. επειδή χρειάζονται εσωτερικοί συντονισμοί για να διευθύνεις ακόμα και τους τομείς θα υποδιαιρούνται σε άλλους τομείς που για να μην τους ψάχνουμε θα συναντιούνται τακτικά ανάλογα με την περιοχή που μενουν. θα χρειαστεί προφανώς να εκλεγουν και αντιπροσωποι που θα συντονιζουν τους υπόλοιπους τομείς που για πρακτικούς λόγους θα πρεπει να είναι γνωστοι ποιοι ειναι και καθως θα φερουν την ολη ευθυνη, θα πρεπει να ελαττωσουμε τις παρανομες πραξεις. Καθως δε οι υπολοιποι αναρχικοι θα μας κατηγορουν οτι ειμαστε υπεροργανωμενοι θα πρεπει να συνταξουμε τον τομεα των εργατων ετσι ωστε να μας προστατευει απ'τα δεινα. καθως δεν θα γινεται να κανουμε παρανομες πραξεις αναγκαστικα θα διαλυσουμε το συστημα εκ των εσω κανοντας την οργανωση κομμα. ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!
Midnight
20-05-2009, 14:06
επειδη ο σταμ μας λεει οτι για να εχουμε δικαιωμα να μιλησουμε θελουμε κι εναν εργατη, εγω λεω να τους παρουμε ολους με το μερος μας γιατι αντιστοιχει ενας εργατης σε ενα δικαιωμα να μιλήσεις. για να ξερουν που βρισκονται ομως, θα φτιαξουμε μια οργάνωση η οποία λόγω του κόσμου που θα έχει θα πρέπει να χωριστεί σε διάφορους τομείς. η πρώτη διαίρεση θα είναι εργάτες - νεολαία - λοιποί. επειδή χρειάζονται εσωτερικοί συντονισμοί για να διευθύνεις ακόμα και τους τομείς θα υποδιαιρούνται σε άλλους τομείς που για να μην τους ψάχνουμε θα συναντιούνται τακτικά ανάλογα με την περιοχή που μενουν. θα χρειαστεί προφανώς να εκλεγουν και αντιπροσωποι που θα συντονιζουν τους υπόλοιπους τομείς που για πρακτικούς λόγους θα πρεπει να είναι γνωστοι ποιοι ειναι και καθως θα φερουν την ολη ευθυνη, θα πρεπει να ελαττωσουμε τις παρανομες πραξεις. Καθως δε οι υπολοιποι αναρχικοι θα μας κατηγορουν οτι ειμαστε υπεροργανωμενοι θα πρεπει να συνταξουμε τον τομεα των εργατων ετσι ωστε να μας προστατευει απ'τα δεινα. καθως δεν θα γινεται να κανουμε παρανομες πραξεις αναγκαστικα θα διαλυσουμε το συστημα εκ των εσω κανοντας την οργανωση κομμα. ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!
:-P:-D:dfinger:
http://www.ischool.gr/images/Xsmilies/jumpy.gifhttp://www.ischool.gr/images/Xsmilies/jumpy.gifhttp://www.ischool.gr/images/Xsmilies/jumpy.gif
rage for order
20-05-2009, 17:48
χαχαχα έχω λιώσει!
Επίσης αν κάποιος έρθει και μας πει ότι για να ζήσει φτιάχνει πίτσες ή δουλεύει super market θα δεχτούμε μεν την ψήφο του αλλά δεν θα πολυέχει δικαίωμα να μιλάει γιατί δεν χρησιμοποιεί κάβουρα στην δουλειά του. Άλλωστε ο Μαρξ δεν μίλησε ποτέ για τον κατασκευαστή πίτσας.
stam and the witches
20-05-2009, 18:49
Ό,τι πεις. Κάντε καμιά συνέλευση.
τωρα που τα βρηκαν ο διθορ με τον μιντναητ παμε να το γιορτασουμε πετωντας μολοτοφ στην διμοιρια της χαριλαου τρικουπη.
ο καθυστερημενος ο σαμπατακ το εριξε δαπ παντως
rage for order
20-05-2009, 19:28
σχήμα το λένε:touched:
House Of Low Culture
20-05-2009, 19:32
προσπαθώ να μετρήσω την πούτσα και τη φάπα σε! πολύ! χαλαρό! στυλάκι!
που έχει φάει ο σταμ! σε αυτή τη χαλαρή! συζήτηση. Συνεχίσε να κορδώνεσαι για τους εργάτες, σταμάτη, πλάκα έχει.
stam and the witches
20-05-2009, 19:42
σχήμα το λένε:touched:
Ό,τι είναι. Ενημερώστε μονάχα τι αποφασίσατε γιατί έχει σημασία.
προσπαθώ να μετρήσω την πούτσα και τη φάπα σε! πολύ! χαλαρό! στυλάκι!
που έχει φάει ο σταμ! σε αυτή τη χαλαρή! συζήτηση. Συνεχίσε να κορδώνεσαι για τους εργάτες, σταμάτη, πλάκα έχει.
Σκαντζάρισες με σε κρατάει λύπη μεγάλη.