View Full Version : Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος (Νέος Καλτεζάς)
House Of Low Culture
10-12-2008, 17:22
φτύσιμο.
Skalani Caveman
10-12-2008, 17:24
Την έκτη Δεκεμβρίου του σωτήριου έτους 2008, σε μια επίδειξη δύναμης κι ως κερασάκι σε μια τούρτα που ονομάζεται κατάχρηση εξουσίας και ετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό, ένας νεαρός συνάνθρωπός μας έχασε τη ζωή του. Πυροβολήθηκε από ένα όργανο που δουλειά του (υποτίθεται πως) είναι η επιβολή της τάξης και έμεινε εκεί να ψοφήσει σαν το σκυλί. Χωρίς λόγο, χωρίς αιτία.
Τη μέρα του φόνου ΟΙ ΜΟΝΟΙ που αντέδρασαν ήταν οι "γνωστοί-άγνωστοι" των Εξαρχείων. Την επόμενη μέρα κι αφού έγιναν γνωστές πληροφορίες σχετικά με τη δολοφονία του πιτσιρικά έγινα πορείες διαμαρτυρίας πανελλαδικά. Στις πορείες αυτές, στις οποίες ο ελάχιστα σκεπτόμενος άνθρωπος και πολίτης αυτής της χώρας έπρεπε να κάνει κατάθεση ψυχής και λάρυγγα παρέστη απογοητευτικά λίγος κόσμος. Οι περισσότεροι ίσως περίμεναν τα συντονιστικά ή γραμμή απ' το κόμμα. Καταστροφές έγιναν σε τράπεζες, κρατικά κτήρια και σε καταστήματα πολυεθνικών. Οι κινήσεις αυτές είναι συμβολικές, δέχομαι όμως το γεγονός ότι μπορεί να μην εκφράζουν ένα κομμάτι των διαδηλωτών. Οι χοιρινές δυνάμεις καταστολής παρέμειναν σε όλη τη διάρκεια της πορείας απλοί θεατές κάνοντας κατάχρηση χημικών μόνο όταν ο κόσμος πλησίαζε τους στάβλους τους.
Την επομένη το κίνημα ήταν μαζικότερο και πάλι όμως όχι όσο άρμοζε στην περίσταση. Το μαζικότερο δεν είναι απαραίτητα καλό. Από τη μια είδε κανείς παιδιά συνομήλικα του θύματος, παιδιά τα οποία θα μπορούσαν να είναι στη θέση του θύματος, άτομα μεγαλύτερων ηλικιών, άτομα που θα μπορούσαν τα παιδιά τους να είναι στη θέση του θύματος, άτομα που απλά ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΥΜΑΤΑ. Υπήρχαν επίσης και άτομα τα οποία αρέσκονται να σπάνε βιτρίνες, οποιαδήποτε βιτρίνα κάνει τη δουλειά, υπήρχαν άτομα τα οποία βγάζουν τα ίδια απωθημένα με τους ματατζήδες ακριβώς γιατί εν προκειμένω απολαμβάνουν την ίδια ατιμωρησία, υπήρχαν άτομα που το είδαν σα δουλειά (πλιάτσικο για να τα πουλήσουν κοψοχρονιά "αυθεντικό είναι φίλε, από σαλονίκη, ευκαιρία" να βγάλουν κάνα φράγκο, γιορτές έρχονται), υπήρχαν άτομα στα όρια της ανέχειας, υπήρχαν κι άτομα υπεράνω πάσης υποψίας που βρήκανε σπασμένη βιτρίνα και πήρανε ένα καινούριο ρολόι ή ένα βιβλιο να διαβάσουν να καλλιεργηθούν. Τέλος υπήρχαν και οι γνωστοί-άγνωστοι προβοκάτορες. Άτομα που "χρωστάνε χάρες" στην ασφάλεια, άτομα που δουλεύουν στην ασφάλεια, άτομα που θα ήθελαν να δουλεύουν στην ασφάλεια. Ούτως ή άλλως με την κουκούλα όλοι ίδιοι είναι.
Αυτή τη φορά το σχέδιο καταστολής ήταν ελαφρώς τροποποιημένο: κάψτε, ρημάξτε, λεηλατήστε, πλιατσικολογήστε, η πόλη είναι σήμερα δικιά σας. Γλεντήστε το κορμάκι της πόντο-πόντο. Κάντε τον πολίτη να αναρωτηθεί που είμαστε. Κάντε τον πολίτη να ζητήσει βοήθεια. Κάντε τον να αισθανθεί ότι μας έχει ανάγκη. Και μετά θα σας γαμήσουμε. Μόνο που δε θα το δείξουν τα κανάλια. Θα σας πνίξουμε στα ληγμένα χημικά, θα σας στριμώξουμε σε μια γωνία και θα τα πετάμε ανάμεσά σας μέχρι να αναρωτηθείτε αν θα γλιτώσετε και πως θα τελειώσει όλο αυτό, θα σαπίσουμε στο ξύλο δεκαπεντάχρονα, θα πιάσουμε κουκουλοφόρο αλλά δε θα τον συλλάβουμε: θα τον βάλουμε στη μέση εμείς οι ρόμποκοπ και θα φτύσει το γάλα που βύζαξε. Είμαστε πια εδώ γιατί ο πολίτης ζήτησε να είμαστε. Μετά βλέπουμε. Εμείς βλέπουμε, όχι ο πολίτης-τηλεθεατής. Αυτός θα δει αυτά που θέλουμε. Θα πει "μα που είναι η αστυνομία να τους πιάσει τους αληταράδες, δέκα τσογλάνια καίνε την περιουσία του κοσμάκη" θα βρίσει και λίγο και θα πάει για ύπνο, δουλεύει αύριο. Έτσι κι αλλιώς τα δικά του παιδιά κοιμούνται δίπλα.
Την επομένη ήταν η κηδεία. Οι δυνάμεις καταστολής πλέον αποφάσισαν πως αρκετά με τα προσχήματα: ρίχνουν χημικά έξω απ' το νεκροταφείο, στριμώχνουν μαθητές στην είσοδο του μετρό με την πληροφορία (όπως μεταδίδουν τα κανάλια) ότι κουβαλούν μαχαίρια (είτε ισχύει είτε όχι το γεγονός είναι επιεικώς γελοίο), ξαναβγάζουν όπλα και ρίχνουν λες και κάνουν γλέντι για το βασιλιά, φωνάζουν για δράση το τελευταίο τους χαρτί πριν το στρατό: τους παρακρατικούς. Οι οποίοι κυνηγούν τους διαδηλωτές, μπάχαλους και μη, παίζουν μαχαιριές, μπουκάρουν στα σπίτια που σταμπάρουν να καταφεύγουν και τους σπάνε τα μούτρα. Τα κανάλια αυτούς που ξέραμε φασίστες τους βάφτισαν "αγανακτισμένους πολίτες". Στο τέλος λίτες φώναξαν τους ελάχιστους "μπαχαλάκηδες" που απέμειναν να ανταλλάσσουν πέτρες με τα ματ σε χαλαρό τέμπο με τα μικρά τους, τους είπαν ότι φτάνει τόσο και να σταματήσουν. Και φύγαν όλοι παρέα.
Όποιος κάθεται σπίτι του και λέει τη γνώμη του δε θ' αλλάξει ποτέ τα πράγματα. Τζάμπα μας ζαλίζει τον έρωτα, η γνώμη του κανένα βάρος δεν έχει. Αυτό είναι το ίντερνετ. Αυτά που λέτε πολλοί για τις ζημιές και τα μπάχαλα είναι σωστά. Δεν είναι σωστό να καίγονται του κοσμάκη τα μαγαζιά. Μα όσοι διαμαρτύρεστε εδώ δεν καταφέρνετε τίποτα. Κατεβείτε στο δρόμο και τελειώστε τα μπάχαλα. Και φροντίστε να γίνει μια μαζική και οργισμένη διαδήλωση χωρίς ούτε μια άσχετη σπασμένη βιτρίνα. Και φωνάξτε για μια ζωή που χάθηκε μ' αυτό τον τρόπο. Ούτε αυτό είναι σωστό. Αλλά δείχνετε να μη σας πολυνοιάζει. Ούτε αυτό είναι σωστό. Και οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε μεταξύ δεκαπέντε και τριάντα. Και αυτό το κάνει ανεπίτρεπτο.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
χερμανο, ο
http://img529.imageshack.us/img529/4192/013310812100604io4.jpg
Τι έγινε ρε παιδιά; Τα βρήκαμε με τους "κουκουλοφόρους";
εκπλήσσομαι όπως φαντάζομαι και όλοι σας :!:
Δεν έχω διαβάσει προηγούμενα ποστς.
Είμαι από το πρωί στους δρόμους και θα ξαναφύγω σε λίγο. Μίλησα με άτομα μεγάλης ηλικίας και όλοι λένε και πιστεύουν πως ήρθε επιτέλους η ώρα να αλλάξει κάτι. Αυτό το κλίμα υπάρχει έξω. Καθώς ερχόμουν από την άδεια πανεπιστημίου, μια παρέα έπαιζε ποδόσφαιρο στη μέση του δρόμου και άλλοι ήταν με τα ποδήλατά τους. Δρόμοι/καταστήματα καμμένα και ατμόσφαιρα αποπνιχτική μεν, αλλά μια αίσθηση αισιοδοξίας για κάποια αλλαγή από την άλλη. Μην κάνετε άλλα βλαμμένα ποστς. Βγείτε έξω. Στηθείτε έξω από τη βουλή.
Με το μαλάκα τον Κούγια και τον "εξοστρακισμό" του θα έχουμε νέα δράματα.
Stormrider
10-12-2008, 17:55
http://media2.feed.gr/filesystem/images/20081209/engine/assets_LARGE_t_420_2055173_type11486.jpg
Boris-san
10-12-2008, 18:19
εκπλήσσομαι όπως φαντάζομαι και όλοι σας :!:
vevaia exoume shockaristei oloi!ftusimo ftusimo
undercover asfalites einai.
Boris-san
10-12-2008, 18:25
Jesus Christ i dont fucking believe it!h suntriptikh tous pleiopshfia einai oi mpatsoi h xafiedes twn mpatswn.Yparxoun kai oi afeleis ideologika anarxikoi pou ta pisteuoune kai oi vazeloi kai aektzides hooligans :!: (den kanw plaka mprosta mou pernage tupas pou ta espage kai fwnaze aekara mou trelainomai)
_UnHoLyMaRtYr_
10-12-2008, 18:29
http://www.zougla.gr/news.php?id=16302
Η επιστολή των φίλων του Αλέξη
10 Δεκεμβρίου 2008, 14:17
Αυτή είναι η επιστολή των φίλων του αδικοχαμένου Αλέξη, όπως έφτασε στα γραφεία μας.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ.
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Δεν είμαστε τρομοκράτες, «κουκουλοφόροι», «γνωστοί-άγνωστοι».
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
Αυτοί, οι γνωστοί-άγνωστοι....
Κάνουμε όνειρα - μη σκοτώνετε τα όνειρά μας.
Έχουμε ορμή - μη σταματάτε την ορμή μας.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.
Κάποτε ήσασταν νέοι κι εσείς.
Τώρα κυνηγάτε το χρήμα, νοιάζεστε μόνο
για τη «βιτρίνα», παχύνατε, καραφλιάσατε,
ΞΕΧΑΣΑΤΕ.
Περιμέναμε να μας υποστηρίξετε,
Περιμέναμε να ενδιαφερθείτε,
να μας κάνετε μια φορά κι εσείς περήφανους.
ΜΑΤΑΙΑ.
Ζείτε ψεύτικες ζωές, έχετε σκύψει το κεφάλι,
έχετε κατεβάσει τα παντελόνια και
περιμένετε τη μέρα που θα πεθάνετε.
Δε φαντάζεστε, δεν ερωτεύεστε, δεν δημιουργείτε.
Μόνο πουλάτε κι αγοράζετε.
ΥΛΗ ΠΑΝΤΟΥ
ΑΓΑΠΗ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ
Πού είναι οι γονείς;
Πού είναι οι καλλιτέχνες;
Γιατί δε βγαίνουν έξω:
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Υ.Γ.: Μη μας ρίχνετε άλλα δακρυγόνα.
ΕΜΕΙΣ κλαίμε κι από μόνοι μας.
-------------------------------------
Πφ. Ρομαντικοί. Σε άλλα νέα εμπόρους που καταστράφηκαν. Επίσης είναι αστείο το πόσα άτομα έχουν δει την αποπάνω φωτό και είναι στο "τι υποτίθεται ότι πρέπει να βλέπω εδώ πέρα;". Ίσως τελικά να μην έχουμε ξυπνήσει όσο λέμε. Ούτε καν πλησιάζουμε. Ο γουέλ.
Marillion
10-12-2008, 18:36
Kougia psofa
Marillion
10-12-2008, 18:40
twra deixnei alpha tin fotografia me tous koukouloforous kai tous mpatsous.
δείχνουν στην TV τις πικς.
για να δούμε.
hcpunksonacid
10-12-2008, 18:45
αντε στα τσακιδια ρε που ολοι τωρα ξαφνικα ανακαλυψατε την αμερικη.
οταν με τα ιδια μου τα ματια εχω δει μπροστα στην φιλοσοφικη πριν καποια χρονια να ανοιγει η πορτα μιας κλουβας και να κατεβαινουν καμια 30αρια "κουκουλοφοροι" και να γαμανε την μανα απο οποιο αυτοκινητο υπαρχει μπροστα τους και να το χρεωνεται αυτο το α/α κινημα.
οταν τα λεμε γινομαστε/ειμαστε γραφικοι,οι "μπαχαλοι χωρις μυαλο" κτλ κτλ
τωρα καθηστε λουστειτε την αστυνομοκρατια και το νεο κρατος φοβου(ειτε νουδου ειτε μπατσοκ το ιδιο θα ειναι).χαθηκε η μεγαλυτερη ευκαιρια να ερθει ο απλος πολιτης μαζι μας και να δηλωσει την αντιθεση του σε αυτα που του χουν περασει και σε αυτα που τον γαμανε καθε μερα.
στα τσακιδια οι "επαναστατες του νετ",στα τσακιδια και οι πλιατσικολογοι που κατεβηκαν για να κονομησουν κανενα καινουριο κινητο.
Boris-san
10-12-2008, 18:46
Pesta re pankh gamo thn mpoutana m
hcpunksonacid
10-12-2008, 18:55
μπορις εσας τουλαχιστον σας αξιζουν συγχαρητηρια για τον τροπο που περιφρουρειτε τις πορειες σας.
και στο λεει αυτο καποιος που εχει φαει πεσιμο και καντηλια και γαμωσταυριδια επειδη βρεθηκε καποτε μεσα στην πορεια σας.
τουλαχιστον ουτε ασφαλιτοπουστες μπαινουν,ουτε παρακρατικα πουστρακια.
μετα και απο τα σημερινα εγω δεν ξερω αν θα κατεβω ποτε ξανα σε πορεια.ισως να το λεω αυτο και εν βρασμω ψυχης,αλλα αυτην την στιγμη μου χουν γυρισει τα μυαλα αναποδα.
εντιτ-σημερα οι μπατσοι εχουν εντολες να μαζεψουν πολυ κοσμο.επισης πουσταρια χρυσαυγουλα ειναι μαζι τους σε διαφορες πολεις(πατρα,αθηνα,θεσσαλονικη) και εχουν σημειωθει επιθεσεις με μαχαιρωματα.και ακουγεται οτι τουλαχιστον θεσσαλονικη θα πεσει σημερα το ασυλο.
ακουστηκε και παλι το "η τα τανκς ε εγω".εκει φτασαμε.και καποιοι να ζητανε τα τανκς.συγχαρητηρια,καναμε την κυβερνηση και τους ακροδεξιους να παρουν τα πανω τους.την παναγια μου μεσα....
_UnHoLyMaRtYr_
10-12-2008, 18:58
Για πείτε πως τις παρουσίασαν τις φωτογραφίες. Τι είπαν ενώ τις έδειχναν κλπ.
Boris-san
10-12-2008, 19:00
Re file afto pou eipes gia to vanaki me tous "koukouloforous" to eida egw me ta matia mou(malista foragane rizospasth sthn kwlotseph :!: ) to eides esu to eixe dei h mana mou prin 25 xronia.O kosmos exei ta matia tou anoixta kai vlepei.Egw sthn poreia ths deuteras efaga dakrugono sth mourh apo mpatso kai kontepse na mou skasei petra sto kefali.Fwnazane dipla mou pousthdes kariolhdes 8a sas skotwsoume olous.Eftuxws kataferame na perifrourhsoume thn poreia mas.Den einai 8ema diaxwrismou einai 8ema asfaleias tou kosmou mas kai xairomai pou to sevesai
edit:kala sthn patra egine o xamos pragmatika.Poso tous sumferei olous to paixnidi pou paizetai twra.An oi mpatsoi eftasan tous 100.000 ton teleftaio xrono apo 50.000 mas vlepw na vlepoume trela noumera giati oloi afto pernane.Ti 8elete eleu8eria kai spasimata h mpatsiliki kai asfaleia.Kai o mesos an8rwpos paizei na epile3ei s afto to dilhmma to deftero
hcpunksonacid
10-12-2008, 19:05
το σεβομαι μπορις γτ το κκε εχει φαει αβερτα προβοκατσια,και πρεπει καπως να προστατευτει.
οσο αφορα αυτα που λες,οταν ακομα δεν ειχαν ξεκινησει τα μπαχαλα προχθες,πυροβολησαν με πλαστικη σφαιρα την δικια μου στην κοιλια.
μιλαμε τωρα για 1.60,42 κιλα και αμα.
και μας φωναζαν "πουταναρες θα σας γαμησουμε ολους".
τπτ ρε,τπτ.εγω ειμαι απογοητευμενος.χαθηκε η μεγαλυτερη ευκαιρια ποτε στα χρονικα της μεταπολιτευσης να αλλαξει κατι.
Boris-san
10-12-2008, 19:07
Me sugineis re punkh pragmatika...Elpizw na mhn epa8e tipota h kopela gamw tous mpatsous mou gamw.Pisteuw pantws oti tipota den exei xa8ei kai o kosmos ths shmerinhs apergias kati m deixnei...
Bασικά θέλει καθιστική γαμημένη διαμαρτυρία. Απο το πρωι ως το βράδυ να είναι εκεί τα μουνιά όρθια. Να γεμίσει απλά όλη η Αθηνα και όλες οι πόλεις.
χαθηκε η μεγαλυτερη ευκαιρια ποτε στα χρονικα της μεταπολιτευσης να αλλαξει κατι.
βασικα ουτε καν άφησαν το περιθόριο να γίνει κάτι. κριμα πραγματικά
Mr Mojo Rising
10-12-2008, 19:13
οταν με τα ιδια μου τα ματια εχω δει μπροστα στην φιλοσοφικη πριν καποια χρονια να ανοιγει η πορτα μιας κλουβας και να κατεβαινουν καμια 30αρια "κουκουλοφοροι" και να γαμανε την μανα απο οποιο αυτοκινητο υπαρχει μπροστα τους και να το χρεωνεται αυτο το α/α κινημα.
Τώρα δηλαδή αν κατάλαβα καλά εσύ ισχυρίζεσαι και περιμένεις να πιστέψουμε όλοι ότι η αστυνομία οργάνωσε σχέδιο να μεταμφιέσει αστυνομικούς σε αναρχικούς και να τους βάλει έξω από τη φιλοσοφική να σπάσουν αμάξια για να το ρίξει μετά στο αναρχικό κίνημα. Και άντε και σκεφτήκαν αυτό το διαβολικό σχέδιο, θα τους ειχαν πάει λες με την κλούβα να τους αδειάσουν μπροστά στη φιλοσοφική;; Ποιο το νόημα τότε να μεταμφιεστούνε αν επρόκειτο να κατέβουν από την κλούβα μπροστά σε όλο τον κόσμο, να τα σπάσουν και μετά να ξαναμπούνε στην κλούβα και να φύγουν;; Να είμαστε λίγο σοβαροί και όχι να πετάει ο καθένας μια μαλακία για να ισχυροποιήσει τη θέση του.
Και κάτι ακόμα, θα συμφωνείς πιστεύω πως ότι ορισμό και να δίνεις στη λέξη κίνημα σίγουρα είναι κάτι που έχει μια ιδεολογία. Δε θα διαφωνήσω ότι ο αναρχισμός όπως έχει εκφραστεί από τους Μπακούνιν, Κροπότκιν κτλ είναι μια μεγαλειώδης (αν και κατά τη γνώμη μου ουτοπική) ιδεολογία αλλά εσύ θεωρείς ότι αυτοί που βγαίνουν και τα σπάνε και στους οποίου προφανώς αναφέρεσαι όταν μιλάς για το "α/α κίνημα" έχουν την παραμικρή σχέση με την θεωρία του αναρχισμού;; Τι ποσοστό από όλους αυτούς θεωρείς ότι έχει πιάσει ποτέ του σχετικό βιβλίο για να δει τι είναι αυτό που υποτίθεται ότι πρεσβεύει και τι ποσοστό πιστεύεις ότι απλά γουστάρει να τα σπάει;;
led_zeppelin
10-12-2008, 19:14
χαθηκε η μεγαλυτερη ευκαιρια ποτε στα χρονικα της μεταπολιτευσης να αλλαξει κατι.
Τώρα δηλαδή αν κατάλαβα καλά εσύ ισχυρίζεσαι και περιμένεις να πιστέψουμε όλοι ότι η αστυνομία οργάνωσε σχέδιο να μεταμφιέσει αστυνομικούς σε αναρχικούς και να τους βάλει έξω από τη φιλοσοφική να σπάσουν αμάξια για να το ρίξει μετά στο αναρχικό κίνημα. Και άντε και σκεφτήκαν αυτό το διαβολικό σχέδιο, θα τους ειχαν πάει λες με την κλούβα να τους αδειάσουν μπροστά στη φιλοσοφική;; Ποιο το νόημα τότε να μεταμφιεστούνε αν επρόκειτο να κατέβουν από την κλούβα μπροστά σε όλο τον κόσμο, να τα σπάσουν και μετά να ξαναμπούνε στην κλούβα και να φύγουν;; Να είμαστε λίγο σοβαροί και όχι να πετάει ο καθένας μια μαλακία για να ισχυροποιήσει τη θέση του.
Και κάτι ακόμα, θα συμφωνείς πιστεύω πως ότι ορισμό και να δίνεις στη λέξη κίνημα σίγουρα είναι κάτι που έχει μια ιδεολογία. Δε θα διαφωνήσω ότι ο αναρχισμός όπως έχει εκφραστεί από τους Μπακούνιν, Κροπότκιν κτλ είναι μια μεγαλειώδης (αν και κατά τη γνώμη μου ουτοπική) ιδεολογία αλλά εσύ θεωρείς ότι αυτοί που βγαίνουν και τα σπάνε και στους οποίου προφανώς αναφέρεσαι όταν μιλάς για το "α/α κίνημα" έχουν την παραμικρή σχέση με την θεωρία του αναρχισμού;; Τι ποσοστό από όλους αυτούς θεωρείς ότι έχει πιάσει ποτέ του σχετικό βιβλίο για να δει τι είναι αυτό που υποτίθεται ότι πρεσβεύει και τι ποσοστό πιστεύεις ότι απλά γουστάρει να τα σπάει;;
www.rocking.gr (http://www.rocking.gr)
www.insomnia.gr (http://www.insomnia.gr)
Boris-san
10-12-2008, 19:21
file mojo sumvainei pistepse me!sumfwnw oti to anarxiko kinhma pleon den uparxei kai oti einai kapoioi pou goustaroune na ta spane.Egw proswpika diafwnw me thn anarxia ideologika alla nta3ei an htane efikto afto pou leei o Mpakounin....Pantws ola afta peri af8ormhths epanastashs einai geloia
hcpunksonacid
10-12-2008, 19:31
επειδη μου γυρισες τα αντερα αναποδα,θα απαντησω οσο πιο ευγενικα γινεται(θα κρατηθω πολυ δλδ).
αν δεν εχεις βρεθει μπροστα σε μια τετοια φαση,καλυτερα να μην μιλας.γιατι τους μπατσους δεν τους ενδιαφερει το αν τους δουν(ετσι και αλλιως εκεινη την στιγμη που βγαινουν απο τις κλουβες οι καμερες ειναι κλειστες),αλλα το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
το οποιο αποτελεσμα ειναι να πανε ΜΕΤΑ οι καμερες,και να καταγραψουν τις καταστροφες των αντιεξουσιαστων.
απαντω τωρα στο β σκελος.
δεν με νοιαζει αν ειναι ουτοπικο η οχι,δεν με νοιαζει η γνωμη σου βασικα.εγω δεν ειμαι απο τους αναρχοπατερες που πιστευουν οτι μπορει καποια στιγμη να επικρατησει η απολυτη αναρχια(το πιστευα στα 15 μου αυτο),αλλα απο τους ανθρωπους που απλα αντιδρουν(οχι μεσα σε φορουμ και στο νετ,εξω) για να αλλαξει κατι.δεν ειμαι ενας απολιτικος καφρος οπαδος οπως ο ρεηζορ(ασχετα αν γουσταρω μια ομαδα),και δεν ειμαι κανενας κατσαπανκης μπαχαλος.
μιλας γενικως για σπασιματα,ναι ρε φιλε,ειμαι υπερ του να σπαμε τραπεζες,πολυεθνικες,τμηματα.εξ αλλου την δευτερα ηταν κοσμος εντελως ασχετος με το κινημα εξω στους δρομους,ηλικιας 50 και 60 χρονων,οι οποιοι μας ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ.
ειμαι εναντια στην καταστροφη και λεηλασια καθε ιδιωτικης περιουσιας μικρομεσαιων.οπως ολοι οι αναρχικοι,ΟΧΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΟΤΙΚΟΙ ΚΑΦΡΟΙ.σε καλυψα με τα λεγομενα μου?αντε στο διαολο τωρα αρχιμαλακα.
μπορις σαν σε ευχαριστω φιλε.ειναι ανασκελα σπιτι της η κοπελα και ειναι καλα.
να μην ξεχασω να ευχαριστησω τους μπαχαλους,ελληνες και μεταναστες,οι οποιοι μας βοηθουν τοσο πολυ αυτα τα χρονια,που τους παρεχουμε αλληλεγγυη,που τους στηριζουμε σε καθε φαση,και αυτοι μας μαχαιρωνουν οπου μας βρουν εξω-επειδη ειμαστε φλωροι με τζιβες ή μοικανες,καταστρεφουν πορειες για να κλεψουν σοκολατες απο περιπτερα και συνεχιζουν ομορφα τις ζωες τους.
κηπ γκοινγκ παιδες...θα μπορουσαμε να αλλαξουμε ολοι μαζι και τις δικες σας ζωες,αλλα φαινεται οτι δεν το πολυθελετε...
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=939216
Raven Lord
10-12-2008, 19:34
ναι, υπήρξε η ευκαιρία, αλλά διαφωνώ ότι θα μπορούσε να αλλάξει κάτι τελικά. είναι θέμα νοοτροπίας και για να εφαρμοστεί "κάτι_πιο_δίκαιο" θα έπρεπε να δεχθούμε ότι οι άνθρωποι ατομικά και συλλογικά είναι έτοιμοι να παραμερίσουν το προσωπικό τους συμφέρον.
το θράσος και η μισάνθρωπη ψυχολογία μπάτσου σε όλο τους το μεγαλείο
η απολογία του μπάτσου είναι για γέλια κ για κλάμματα.
ο θανών είχε αποβληθεί απ'το σχολείο του, είχε ανάρμοστη συμπεριφορά και τέτοια.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
Άκουσα και το τρομερό επιχείρημα, που καταδικάζει τον μικρό σε θάνατο από μόνο του. Ο πιτσιρίκος, λοιπόν, παρότι γόνος εύπορης οικογένειας και κάτοικος τρέντι προαστίων, ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!!!!1
Σήμερα ήμουν σε ένα μεγάλο σουπερμάρκετ, στην Αργυρούπολη, για δουλειά. Σε ένα διάδρομο, δύο κυρίες συζητούν περί καμμένων τραπεζών, οπότε η μία, γύρω στα 55, πετάει το εξής "... πληρώνουν δάνεια ακόμα, οπότε τις καίνε για να μη χρωστάνε. Εγώ έτσι πιστεύω."
Φεύγοντας, ανακαλύπτω ότι το ΑΤ της περιοχής έχει δεχθεί επίθεση. Το έκαψαν ή κάτι, δε μπορούσα να πλησιάσω με το αμάξι. Φαντάζομαι και γι'αυτό υπέθεσαν ότι κάηκε για να ξεχαστούν οι κλήσεις κάποιων.
το θράσος και η μισάνθρωπη ψυχολογία μπάτσου σε όλο τους το μεγαλείο
Σοβαρά τώρα. Τα ονόματα των αστυνομικών στο τέλος. Από που στο διάολο τους μαζεύουν?
ναι, υπήρξε η ευκαιρία, αλλά διαφωνώ ότι θα μπορούσε να αλλάξει κάτι τελικά. είναι θέμα νοοτροπίας και για να εφαρμοστεί "κάτι_πιο_δίκαιο" θα έπρεπε να δεχθούμε ότι οι άνθρωποι ατομικά και συλλογικά είναι έτοιμοι να παραμερίσουν το προσωπικό τους συμφέρον.
για να αλλάξει κάτι πρέπει να αλλάξουμε κι εμείς από μέσα μας πολλά πράγματα. Σε επαναστάσεις δούλων, όταν επικρατούσαν πάλι κάποιοι από αυτούς γίνονταν αυτοκράτορες και οι υπόλοιποι πλήβειοι ή δούλοι. Αλλά το ίδιο δεν έγινε και σε πιο οργανωμένες επαναστάσεις στην πρόσφατη ιστορία;
Διατηρούμε την εσώτερη μιζέρια μας με επαναστατική φρασεολογία τραγουδούσε ο Νικόλας
http://patras.indymedia.org/local/webca ... -thumb.jpg (http://patras.indymedia.org/local/webcast/uploads/2008/12/versus-spray-thumb.jpg)
Οι "καταστηματαρχες της πατρας"
ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ!
Kelldorain
10-12-2008, 19:55
όλη η κατάθεση: http://troktiko.blogspot.com/2008/12/bl ... _6258.html (http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_6258.html)
Boris-san
10-12-2008, 20:00
kai mono to onoma tou mpatsou den fwnazei F-A-S-I-S-T-A-K-I?Poso mallon to onoma tou patera
edit:fovotan gia th zwh tou apo thn epi8esh tou ORGISMENOU PLH8OUS
Την έκτη Δεκεμβρίου του σωτήριου έτους 2008, σε μια επίδειξη δύναμης κι ως κερασάκι σε μια τούρτα που ονομάζεται κατάχρηση εξουσίας και ετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό, ένας νεαρός συνάνθρωπός μας έχασε τη ζωή του. Πυροβολήθηκε από ένα όργανο που δουλειά του (υποτίθεται πως) είναι η επιβολή της τάξης και έμεινε εκεί να ψοφήσει σαν το σκυλί. Χωρίς λόγο, χωρίς αιτία.
Τη μέρα του φόνου ΟΙ ΜΟΝΟΙ που αντέδρασαν ήταν οι "γνωστοί-άγνωστοι" των Εξαρχείων. Την επόμενη μέρα κι αφού έγιναν γνωστές πληροφορίες σχετικά με τη δολοφονία του πιτσιρικά έγινα πορείες διαμαρτυρίας πανελλαδικά. Στις πορείες αυτές, στις οποίες ο ελάχιστα σκεπτόμενος άνθρωπος και πολίτης αυτής της χώρας έπρεπε να κάνει κατάθεση ψυχής και λάρυγγα παρέστη απογοητευτικά λίγος κόσμος. Οι περισσότεροι ίσως περίμεναν τα συντονιστικά ή γραμμή απ' το κόμμα. Καταστροφές έγιναν σε τράπεζες, κρατικά κτήρια και σε καταστήματα πολυεθνικών. Οι κινήσεις αυτές είναι συμβολικές, δέχομαι όμως το γεγονός ότι μπορεί να μην εκφράζουν ένα κομμάτι των διαδηλωτών. Οι χοιρινές δυνάμεις καταστολής παρέμειναν σε όλη τη διάρκεια της πορείας απλοί θεατές κάνοντας κατάχρηση χημικών μόνο όταν ο κόσμος πλησίαζε τους στάβλους τους.
Την επομένη το κίνημα ήταν μαζικότερο και πάλι όμως όχι όσο άρμοζε στην περίσταση. Το μαζικότερο δεν είναι απαραίτητα καλό. Από τη μια είδε κανείς παιδιά συνομήλικα του θύματος, παιδιά τα οποία θα μπορούσαν να είναι στη θέση του θύματος, άτομα μεγαλύτερων ηλικιών, άτομα που θα μπορούσαν τα παιδιά τους να είναι στη θέση του θύματος, άτομα που απλά ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΥΜΑΤΑ. Υπήρχαν επίσης και άτομα τα οποία αρέσκονται να σπάνε βιτρίνες, οποιαδήποτε βιτρίνα κάνει τη δουλειά, υπήρχαν άτομα τα οποία βγάζουν τα ίδια απωθημένα με τους ματατζήδες ακριβώς γιατί εν προκειμένω απολαμβάνουν την ίδια ατιμωρησία, υπήρχαν άτομα που το είδαν σα δουλειά (πλιάτσικο για να τα πουλήσουν κοψοχρονιά "αυθεντικό είναι φίλε, από σαλονίκη, ευκαιρία" να βγάλουν κάνα φράγκο, γιορτές έρχονται), υπήρχαν άτομα στα όρια της ανέχειας, υπήρχαν κι άτομα υπεράνω πάσης υποψίας που βρήκανε σπασμένη βιτρίνα και πήρανε ένα καινούριο ρολόι ή ένα βιβλιο να διαβάσουν να καλλιεργηθούν. Τέλος υπήρχαν και οι γνωστοί-άγνωστοι προβοκάτορες. Άτομα που "χρωστάνε χάρες" στην ασφάλεια, άτομα που δουλεύουν στην ασφάλεια, άτομα που θα ήθελαν να δουλεύουν στην ασφάλεια. Ούτως ή άλλως με την κουκούλα όλοι ίδιοι είναι.
Αυτή τη φορά το σχέδιο καταστολής ήταν ελαφρώς τροποποιημένο: κάψτε, ρημάξτε, λεηλατήστε, πλιατσικολογήστε, η πόλη είναι σήμερα δικιά σας. Γλεντήστε το κορμάκι της πόντο-πόντο. Κάντε τον πολίτη να αναρωτηθεί που είμαστε. Κάντε τον πολίτη να ζητήσει βοήθεια. Κάντε τον να αισθανθεί ότι μας έχει ανάγκη. Και μετά θα σας γαμήσουμε. Μόνο που δε θα το δείξουν τα κανάλια. Θα σας πνίξουμε στα ληγμένα χημικά, θα σας στριμώξουμε σε μια γωνία και θα τα πετάμε ανάμεσά σας μέχρι να αναρωτηθείτε αν θα γλιτώσετε και πως θα τελειώσει όλο αυτό, θα σαπίσουμε στο ξύλο δεκαπεντάχρονα, θα πιάσουμε κουκουλοφόρο αλλά δε θα τον συλλάβουμε: θα τον βάλουμε στη μέση εμείς οι ρόμποκοπ και θα φτύσει το γάλα που βύζαξε. Είμαστε πια εδώ γιατί ο πολίτης ζήτησε να είμαστε. Μετά βλέπουμε. Εμείς βλέπουμε, όχι ο πολίτης-τηλεθεατής. Αυτός θα δει αυτά που θέλουμε. Θα πει "μα που είναι η αστυνομία να τους πιάσει τους αληταράδες, δέκα τσογλάνια καίνε την περιουσία του κοσμάκη" θα βρίσει και λίγο και θα πάει για ύπνο, δουλεύει αύριο. Έτσι κι αλλιώς τα δικά του παιδιά κοιμούνται δίπλα.
Την επομένη ήταν η κηδεία. Οι δυνάμεις καταστολής πλέον αποφάσισαν πως αρκετά με τα προσχήματα: ρίχνουν χημικά έξω απ' το νεκροταφείο, στριμώχνουν μαθητές στην είσοδο του μετρό με την πληροφορία (όπως μεταδίδουν τα κανάλια) ότι κουβαλούν μαχαίρια (είτε ισχύει είτε όχι το γεγονός είναι επιεικώς γελοίο), ξαναβγάζουν όπλα και ρίχνουν λες και κάνουν γλέντι για το βασιλιά, φωνάζουν για δράση το τελευταίο τους χαρτί πριν το στρατό: τους παρακρατικούς. Οι οποίοι κυνηγούν τους διαδηλωτές, μπάχαλους και μη, παίζουν μαχαιριές, μπουκάρουν στα σπίτια που σταμπάρουν να καταφεύγουν και τους σπάνε τα μούτρα. Τα κανάλια αυτούς που ξέραμε φασίστες τους βάφτισαν "αγανακτισμένους πολίτες". Στο τέλος λίτες φώναξαν τους ελάχιστους "μπαχαλάκηδες" που απέμειναν να ανταλλάσσουν πέτρες με τα ματ σε χαλαρό τέμπο με τα μικρά τους, τους είπαν ότι φτάνει τόσο και να σταματήσουν. Και φύγαν όλοι παρέα.
Όποιος κάθεται σπίτι του και λέει τη γνώμη του δε θ' αλλάξει ποτέ τα πράγματα. Τζάμπα μας ζαλίζει τον έρωτα, η γνώμη του κανένα βάρος δεν έχει. Αυτό είναι το ίντερνετ. Αυτά που λέτε πολλοί για τις ζημιές και τα μπάχαλα είναι σωστά. Δεν είναι σωστό να καίγονται του κοσμάκη τα μαγαζιά. Μα όσοι διαμαρτύρεστε εδώ δεν καταφέρνετε τίποτα. Κατεβείτε στο δρόμο και τελειώστε τα μπάχαλα. Και φροντίστε να γίνει μια μαζική και οργισμένη διαδήλωση χωρίς ούτε μια άσχετη σπασμένη βιτρίνα. Και φωνάξτε για μια ζωή που χάθηκε μ' αυτό τον τρόπο. Ούτε αυτό είναι σωστό. Αλλά δείχνετε να μη σας πολυνοιάζει. Ούτε αυτό είναι σωστό. Και οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε μεταξύ δεκαπέντε και τριάντα. Και αυτό το κάνει ανεπίτρεπτο.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
χερμανο, ο
:thumbsup:
http://patras.indymedia.org/front.php3? ... le_id=2953 (http://patras.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=2953)
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ (10/12/2008)
Η Σχολή Μωραΐτη έχει πάγια αρχή της να μη κοινολογεί σε κανέναν οποιασδήποτε φύσης πληροφορία σχετική με τους μαθητές και τις μαθήτριές της είτε κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους είτε ύστερα από αυτήν. Στην τραγική, όμως, περίπτωση του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θεωρεί υποχρέωσή της να κάνει δημόσια μια σχετική δήλωση γιατί κυκλοφόρησαν και δημοσιοποιήθηκαν πολλά που απέχουν από την αλήθεια και προσβάλλουν τη μνήμη του.
Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη από την Α΄ τάξη του Δημοτικού ως τη Γ’ Γυμνασίου. Μετά την κανονική αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο, η μητέρα του, με την οποία το Σχολείο είχε πάντα άριστη συνεργασία, αποφάσισε, όπως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, να τον εγγράψει σε άλλο Λύκειο χωρίς καμία επέμβαση της Σχολής. Σε όλο το διάστημα της φοίτησής του ο Αλέξανδρος είχε λαμπρές σχέσεις με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές του, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο διδακτικό προσωπικό, είχε πολύ καλή συμπεριφορά και η διαγωγή χαρακτηριζόταν (και ήταν) πάντα κοσμιότα
απο http://www.moraitis-school.com/school/
είδα στο αλτερ ρεπορτάζ για Πάτρα και αηδίασα.
δεν υπάρχει ελπίδα ρε, μόνο αυτό:
televised (http://www.youtube.com/watch?v=uTCQSk2l8bc)
μέχρι να ποστάρω, ο τύπος στο alter (όπως και πολλές φορές σήμερα από διάφορους σε διάφορους σταθμούς) άφησε να εννοηθεί ότι έχει καταγγελίες κ για αυτά που δε λέγονται. για τους χρυσαυγίτες ο συγκεκριμένος - για τους "κουκουλοφόρους¨ άλλοι.
BURNIN AMBITION
10-12-2008, 21:25
file mojo eisai ektos topou kai xronou e. exeis faei trelh karamela. tha sou apantisw molis gurisw arga pali ,an kai kala ta eipe o punksi. tis fwtos me tous asfalites sas postara to link apo xtes re
milhsa me patra 200 xrusaugites apo athina leei katevikan kai oles mou oi plhrofories anaferoun ta idia pou xeroume oloi kai leei ka ito indymedia
sthn poreia egine tsi poutanas polus laos
carheart
10-12-2008, 21:37
Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις, περισσότερο από το ξάφνιασμα που προκαλούν και το ενδιαφέρον που έχει φθίνουσα πορεία, περισσότερο από το γεγονός πως βλέπεις ειδήσεις νομίζοντας πως βλέπεις ποδοσφαρικό αγώνα, περιμένεις σε ένα τέταρτο να μπουν δέκα γκολ, περισσότερο από κάθε εντυπωσιασμό, σε κάτι τέτοιες φάσεις, στην αρχή ή στην αντιμετώπισή τους, φαίνεται το επίπεδο ενός λαού. Και το επίπεδο σε εμάς εδώ στα νότια των βαλκανίων, είναι χαμηλότατο, πολύ κάτω, ακόμα πιο κάτω.
Ερμάνο και πάνκης τα είπαν όλα.
jack the ripper
10-12-2008, 21:45
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=1 ... 3350&lsc=1 (http://www.skai.gr/master_avod.php?id=103416&cid=43350&bc=43350&lsc=1)
Tyler_Durden
10-12-2008, 22:13
Βλέποντας τα τελευταία πόστ του πάνκη πραγματικά ένιωσα πολύ άσχημα.Κι αυτό για δύο λόγους.Πρώτα απ' όλα γιατί μέχρι πριν απο αυτά, από τη συμπεριφορά του εδώ μέσα για διάφορα άσχετα θέματα είχα μια απαίσια εντύπωση για το άτομο του, αλλά πολύ περισσότερο ένιωσα άσχημα γιατι συμπεριφορές σαν την δική μου απέναντι στο θέμα, ίσως να είναι αυτές που αποθαρρύνουν ανθρώπους "της πρώτης γραμμής" όπως αυτός, να συνεχίσουν.Έτσι, αν και μιλάω για τον εαυτό μου, ίσως να περιγράφω στάσεις και άλλων ανθρώπων που σας αποθαρρύνουν φίλε πάνκη (ειλικρινά απο σήμερα σε θεωρώ "φιλο").Αυτό που θέλω να πω είναι πολύ απλό.Δεν θέλω ρε μάγκα να το βάζετε κάτω όλοι εσείς που έχετε τα αρχίδια να βγείτε στους δρόμους και να αλλάξετε πράγματα, και πολύ περισσότερο, δεν θέλω παθητικές στάσεις όπως η δική μου να σας στερούν το θάρρος να συνεχίσετε και να λέτε ότι "ότι ευκαιρία ήταν να αλλάξει κατι, πλέον χάθηκε". Η συνενοχή ατόμων όπως εγώ, είναι ότι οι αντιδράσεις μου για το θέμα, περιορίστηκαν στις γραπτές μου αποδοκιμασίες για τη δολοφονία, απο στο ίντερνετ.Στο οτι αν και πήγα στην πορεία που έγινε προχθές, εδώ στη Λάρισα, δεν είχα τα αρχίδια να καθήσω να τα βάλω με τους μπάτσους όταν άρχισαν να μας πετάνε δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου, και οτι αν και ήξερα χθές οτι οι δήθεν έμποροι κι εδώ στη Λάρισα ήταν χρυσαυγίτες και ακροδεξιοί, δεν βγήκα απ' το σπίτι να το καταγγείλω.Θα μου πείς "εντάξει ρε μάγκα, ποιός είσαι εσύ, και τι μας νοιάζει τι έκανες και τι δεν έκανες; και τελικά ένα "αρχίδι περισσότερο, δεν χάθηκε ο κόσμος", αλλά πραγματικά μπορεί να είναι πολλοί που να έχουν την πρόθεση αλλά να χωλαίνουν στην πράξη όπως εγώ, και τελικά να είμαστε πολλά τα αρχίδια.Προσωπικά θέλω πω ένα μεγάλο συγνώμη σε ότι με αφορά, αν ελλειπείς και νωθρές αντιδράσεις όπως η δική μου, σου γεμίζουν το στόμα και το μυαλό με λέξεις και σκέψεις απογοήτευσης όπως αυτές που είπες.Και ένα τεράστιο συγνώμη προς τον Αλέξη που οι πράξεις νωθρών και μαλθακών τύπων όπως εγώ δεν τιμούν τη μνήμη του.Κι επειδή αυτό που γράφω δεν απευθύνεται μόνο στον πάνκη, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο που αγωνίζεται σοβαρά για κάτι νέο στους δρόμους, καλό είναι να ξέρετε οτι πολλοί είμαστε εκείνοι που -στη σκέψη το λιγότερο- είμαστε μαζί σας, και πως δεν αξίζει να το βάζετε κάτω παρά όσα γίνονται και "παραμορφώνουν" επιφανειακα, επιδερμικα, και την όψη τον αγώνα σας.Μπορείτε να γράψετε ότι σχόλιο θέλετε μετά απο αυτό το πόστ και να με χαρακτηρίσετε όπως θέλετε, αλλά πραγματικά θα έσκαγα αν δεν μοιραζόμουν με κάποιο αυτά τα συναισθήματα που μου γεννιούνται βλέποντας την απογοήτευση όσων είναι στο δρόμο και πραγματικά παλεύουν για μια αλλαγή.
Marillion
10-12-2008, 22:27
http://www.zougla.gr/news.php?id=16293
hcpunksonacid
10-12-2008, 22:30
σαικαταρχας ταιλερ,δεν εχεις κανενα λογο να μου ζητας συγνωμη.δεν ειμαι ουτε ο εφραιμ ουτε ο ιερωνυμος μπλουζ για να μοιραζω συγχωρεσεις.κουβεντα χαβαλετζιδικη κανω συνηθως η οποια ειναι τιγκα στην καφριλα για να βγει κανενα μπαχαλακι εδω στο φορουμ.τπτ παραπανω.και συγνωμη απο εμενα αν σε εκανα να θιχτεις με τα λογια μου.
οχι ρε συ ταιλερ,δεν εισαι ουτε μαλθακος,ουτε "φλωρος".παραπληροφορημενος οπως ολοι μας εισαι.
εγω δεν εχω κανενα προβλημα με ανθρωπους σαν εσενα,που στην τελικη κατεβηκαν κατω και ηταν μαζι μας,και ας ετρεξαν μετα να φυγουν οταν τους κυνηγησαν οι μπατσοι.αυτοι το εκαναν το χρεος τους απεναντι στους εαυτους τους,εδειξαν καπου εκει ψηλα οτι "ξερεις,δεν χρειαζεται να εχεις λοφιο,να φορας μαυρα,να εχεις αναρχοπανκ στυλακι για να κατεβεις να ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ".
οσο αφορα ρε παλικαρι μου την παθητικη μου σταση σημερα(γτ και εγω καθομαι σημερα στο νετ και γραφω),κουραστηκα.
δεν θελω για μαλακιες αλλων να εχουν δικαστηρια οι φιλοι μου.
δεν θελω να ερχονται 2 φορες και να τρομοκρατουν τους γονεις μου με στυλ "το μπουμπουκι σας θα πιαστει στην φακα και θα μεινει πολλα χρονια μεσα" και να εχω την μανα μου να λιποθυμαει.απο την ασφαλιτικη τρομοκρατεια.
δεν θελω να πυροβολουν στο στομαχι την κοπελα μου ενω ηρθε για να ειναι απλα μαζι μου,γιατι ΦΟΒΟΤΑΝ μηπως παθω κατι εγω.
οταν με το καλο ωριμασουν καποια πραγματα και καταστασεις,εγω θα βρεθω παλι κατω.
τωρα ομως,δεν την παλευω ρε φιλε.ειμαι 28 χρονων,νιωθω και θελω να νομιζω πως ΜΠΟΡΩ,αλλα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.κουραστηκα να στεναχωρω και να πληγωνω τους ανθρωπους που με αγαπανε και νοιαζονται για εμενα.και κυριως φοβουνται.
ελπιζω απλα αυτο να ειναι μια αποφαση στιγμης για εμενα,και την επομενη φορα να ειμαι παλι κατω.
να σαι καλα παντως.και για τα λογια σου και για τα εργα σου.
Boris-san
10-12-2008, 22:41
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=103416&cid=43350&bc=43350&lsc=1
les kai vlepw se eikona ta teleftaia ar8ra mpogiopoulou.8eos kalamoukhs proskunw
Skalani Caveman
10-12-2008, 23:57
Μπόνι Τάιλερ δε βλέπεις τα πράγματα όπως πρέπει.
Ο καθένας βοηθάει με τον τρόπο του. Εσύ ένιωσες αγανάκτηση με το περιστατικό, είπες πως δεν πάει άλλο, κατέβηκες στην πορεία. Αυτό, για μια διαδήλωση, για ένα κίνημα, είναι μια νίκη. Είναι νίκη, είσαι μια φωνή που ενώνεται με τις υπόλοιπες. Δε χρειάζεται να στήσεις οδόφραγμα, δε χρειάζεται να σπάσεις βιτρίνα, δε χρειάζεται να πετάξεις πέτρα σε μπάτσους ή μολότωφ σε τράπεζα, όμως, μιας και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και σε πνίγει μην κάθεσαι σπίτι. Βγες και φώναξε μαζί με τους υπόλοιπους. Μην το βλέπεις λίγο γιατί δεν είναι. Ο κόσμος φέρνει κόσμο και η φωνή του δυναμώνει.
Αυτά. Παραμείνετε αλληλέγγυοι.
Υ.Γ. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο φίλτατο χρήστη Πινατέρο. "Μη φοβάσαι, είναι κρότου-λαμψης"
jack the ripper
11-12-2008, 01:07
http://www.tvxs.gr/v1407
enitharmon
11-12-2008, 01:08
xreiazomai oso ginetai pio grigora mia diorthwsi sto parakatw keimeno sta agglika kai mia metafrasi sta gallika. thanx (gia tis lekseis stin parenthesi den eimaste sigouroi)
"On the 16th of December, after a verbal conflict in the center of Athens, a police officer murdered (the) 15-year-old Andreas Grigoropoulos. This murder is not a (one) single incident. It is just one, among a lot of incidents by incontrollable, unpunished and arbitrary police violence.
Police in Greece murder: they kill young people, immigrants, (Romas). They infringe upon human rights: they torture detainees, they beat demonstrators. The state breaks its own laws. The ones responsible are never punished.
Greek people's revolt, triggered by that murder, is not merely blind violence. It expresses the indignation against the economic crisis, poverty, unemployment, workers' precarity and the de-establishment of the welfare state.
The whole country is rising in revolt.
SOLIDARITY TO THE GREEK PEOPLE
Solidarity Initiative in Berlin
fortelov@yahoo.com"
Boris-san
11-12-2008, 01:13
The state breaks its own laws?XAXAXAXAXAXA
Apla tous efarmozei tous nomous tou.Tous tromonomous pou tosa xronia pairnane katw apo th muth mas mazi me thn E.E.
enitharmon
11-12-2008, 01:14
de thelw sxolio panw sto keimeno (to opoio den egrapsa), mia gamimeni diorthwsi thelw
an mporeis
Raven Lord
11-12-2008, 01:15
νομίζω τα "the" και "one" δε χρειάζονται... επίσης, οι έλληνες τσιγγάνοι δεν είναι όλοι ρομά, αλλά τεσπά, νομίζω αυτό κάνει
για τα γαλλικά είσαι άτυχη για την ώρα. δεν μπορώ να έχω άμεσα μετάφραση.
irreligious
11-12-2008, 01:17
επίσης τις 6 Δεκεμβρίου, όχι τις 16.
enitharmon
11-12-2008, 01:18
wx kala, ksefyfe to 1. episis diortwthike to andreas, einai alexandros,etsi anaferetai sta eurwpaika
Raven Lord
11-12-2008, 01:22
"On the 6th of December, after a verbal conflict in the center of Athens, a police officer murdered 15-year-old A. Grigoropoulos. This murder is not a single incident. It is just one among a lot resulting by incontrollable, unpunished and arbitrary police violence.
Police in Greece murder young people, immigrants, (Romas); infringe upon human rights torturing detainees, beating demonstrators. The state breaks its own laws. The ones responsible are never punished.
Greek people's revolt, triggered by that murder, is not merely blind violence. It expresses the indignation against the economic crisis, poverty, unemployment, workers' precarity and the de-establishment of the welfare state.
fortelov@yahoo.com"
μερικές ελαφρές πινελιές "επισημότητας", αν κ έχω σκουριάσει στις μεταφράσεις πια :P
Boris-san
11-12-2008, 01:39
de thelw sxolio panw sto keimeno (to opoio den egrapsa), mia gamimeni diorthwsi thelw
an mporeis
sorry re apla eimai sthn tsita teleftaia,den phgaine se sena :)
"On the 6th of December, after a verbal conflict in the center of Athens, a police officer murdered 15-year-old A. Grigoropoulos. This murder is not a single incident. It is just one among a lot resulting by incontrollable, unpunished and arbitrary police violence.
Police in Greece murder young people, immigrants, (Romas); infringe upon human rights torturing detainees, beating demonstrators. The state breaks its own laws. The ones responsible are never punished.
fortelov@yahoo.com"
μερικές ελαφρές πινελιές "επισημότητας", αν κ έχω σκουριάσει στις μεταφράσεις πια :P
Einai "centRE".
Epishs "this murder IS a single incident". An ennoeite oti exoun symvei ki alloi fonoi, prepei na to diatyposete diaforetika. Alla o sygkekrimenos fonos einai ENA peristatiko, profanos :P
Kai "resulting BY"? To "resulting IN" einai energhtiko, oxi pathitiko. "Resulting in something", oxi "by".
Ayta, ap'osa agglika mporo na thymitho.
Boris-san
11-12-2008, 01:52
Στις 16 του Δεκεμβρίου, μετά από μια λεκτική σύγκρουση στο κέντρο της Αθήνας, ένας αστυνομικός δολοφόνησε τον 15 χρονών Αλεξανδρο Γρηγοροπουλο. Αυτή η δολοφονία δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός. Είναι ακριβώς ένα, μεταξύ πολλών γεγονότων από την ασυγκράτητη, ατιμώρητη και αυθαίρετη βία της αστυνομίας. Αστυνομία στη δολοφονία της Ελλάδας: σκοτώνουν τους νέους, μετανάστες, (Romas). Παραβιάζουν επάνω στα ανθρώπινα δικαιώματα: βασανίζουν τους κρατουμένους, κτυπούν τους διαδηλωτές. Το κράτος παραβαίνει τους νόμους του. Οι υπεύθυνοι δεν τιμωρούνται ποτέ. Η εξέγερση του Ελληνικού λαού, που προκαλείται από εκείνη την δολοφονία, δεν είναι μόνο τυφλή βία. Εκφράζει την αγανάκτηση ενάντια στην οικονομική κρίση, ένδεια, ανεργία,καταπίεση των εργαζομένωνκαι η αποκαθηλωση του κράτους κοινωνικής πρόνοιας. Ολόκληρη η χώρα προχωρά στην εξεγερση. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
here you go
ax gallika h8eles ftou la8os siga mh de mporouses dld na metafraseis apo ta agglika sta ellhnika
dopefiend
11-12-2008, 04:29
Και αυτή είναι απλή και την είπε κι ο ghoul. Όταν αυτοί που κάνουν τις πορείες αδιαφορούν ή ειρωνεύονται αυτούς που διαστρεβλώνουν τον αγώνα τους, είναι άξιοι της μοίρας τους(κι ο αγώνας μαζί). Δεν ξέρω πως είναι στο μέτωπο μπροστά, με τις σφαίρες να πέφτουν βροχή(εγώ αυτά στα GTA τα έχω δει μόνο άλλωστε), αν εκεί γίνεσαι κότα και κοιτάς το τομάρι σου και μόνο και άλλα τέτοια, αλλά άλλα βγαίνουν παραέξω στον κόσμο.
egw auto pou ithela na pw einai pws den einai panta eukolo na tous empodiseis. kai autoi droun otan ginetai polemos girw tous, giati kata ti diarkeia tis porias pou ipirxe xiliades kosmou den egine oute mia zimia (oxi klopi) se magazakia kyr thymiwn.
BURNIN AMBITION
11-12-2008, 04:35
to onoma tou paidiou einai alexandros -andreas grhgoropoulos. kalo tha htan an thelei kanas mod na allaxei kai o titlos tou topic na ginei xerw gw alexandros grhgoropoulos (aka enan neos kaltezas) xerw gw i kati tetoio re mages mh xehname kai to onoma tou paidiou giati h mnhmh mas einai mikrh san ellhnes e
oson afora ton panki apla tha anaferw oti re file eisai apla erwteumenos
pera apo to xavale. gia aurio nomizw den eixe poreia monoi paraskeui alla twra pou gurnaga kati pire to auti mou exei telika tipota aurio nakatevoume?
pou wra, peite e
ενιθαρμον ησουν στην καταληψη και τις συζητησεις στην πρεσβεια στο βερολινο?
dopefiend
11-12-2008, 04:46
patra exei poria stis 6 parartima kai genikes sineleuseis to prwi/mesimeri sto panmio.
BURNIN AMBITION
11-12-2008, 04:49
egw eimai athina re. kai gia 2 vdomades akoma de tha katevw patra opote an kapoios gia aurio exei mathei tipota...
enitharmon
11-12-2008, 04:56
ενιθαρμον ησουν στην καταληψη και τις συζητησεις στην πρεσβεια στο βερολινο?
η καταληψη εγινε στο προξενείο κι οχι στην πρεσβεία και μπήκαν μέσα 22 άτομα. Οι περισσότεροι ήταν μαζεμένοι απέξω, γνώρισα πάντως καναδυο που ήταν μέσα. Όταν λες συζητήσεις εννοείς διαπραγματεύσεις;
ρεηβεν και μπλίτζερ θενξ
κι οποιος μπορει στα γαλλικα ε!
~ladykiller~
11-12-2008, 09:32
re pedia epidi apo tin mera pou efiga gia katw mexri simera pou girisa gia ligi 3ekourasi k kana mpanio exete grapsei 30 selides k, mporei kapoios na mou kanei mia mini perilipsi pros ta pou paei to 8ema?
edit: pire to mati mou kati malakies pou egrapse o BLi][zER peri anarxikwn les k 3erei k exei gnorisei pollous tou kinimatos
ποιο θέμα; γενικά; εσύ μάλλον πες =p
από reuters:
http://img177.imageshack.us/img177/7827/polytex1012np7.jpg
A far-right supporter, holding a knife, threatens protesters during riots outside the Athens Polytechnic December 10, 2008.
ο καρατζαφέρης τα λέει όλα χύμα αυτή τη στιγμή.
και για Χ.Α. και περι προβοκατόρων.
necropethamenos
11-12-2008, 09:51
Otan o mwraitis vgazei anakoinwsi gia na kanei rompa ton kwlompatso, yparxei elpida akomi!
Episis, sto "xathike i efkairia" tou punkonacid, nomizw pws apo ti stigmi pou den ypirxe mia sygkekrimeni grammi -toulaxiston den ypirxe kapoia pou na akoustike mexri emena pou den symmeteixa- itan ligo dyskolo na allaksei kati. Xwris na exw empeiria sto thema, nomizw pws den ypirkse eparkis organwsi. Diladi, ok, katevikan oi ergazomenoi (agenda no1) oi pitsirikades (agenda no2) oi a/a (agenda no3) kai o random-thymwmenos-politis (agenda no4)
To provlima einai oti oi 3 apo tis 4 omades den eixan ena sygkekrimeno pragma pou zitousan. Den eide kaneis ena paketo aitimatwn. Kata tin apopsi mou kataliksame se mia terastia ekfrasi tou "AKOUSTE MAS RE ARXIDIA, DEN ANTEXOUME ALLO" (gamw, epos, poly swsta) kai eleipe to "KAI TWRA POU MAS AKOUTE, THELOUME AFTO"
anyway kai afto pou egine anelpisto itan!
συμφωνώ τελείως.
αυτές οι 4 ομάδες είναι πολύ μακρυά μεταξύ τους και γιαυτό από χθες το βράδυ σταμάτησε να γίνεται προιόν της TV (και τα MME είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να "κατακτήσεις" για να κάνεις κάτι πραγματικά, έστω και σαν προιόν) και χθες 2-3 απ'τα κανάλια θα μπορούσαν να κάνουν το μπαμ και να ρίξουν την κυβέρνηση.
αλλά εκεί τελείωσε το προιόν και από σήμερα όλοι πάνε στις δουλειές τους, οι α/α συνεχίζουν μόνοι τους (και έχουν στιγματιστεί ότι σπάνε μαγαζιά του κυρ Θύμιου) και αυτά. μόνος απ'τις 4 αυτές ομάδες, δε κάνεις κάτι.
αφού δεν έπεσε χθες, δε πέφτει ο πούστης λέμε.
~ladykiller~
11-12-2008, 10:25
emeis... 3erete oi anarxikoi pou mas dernane sto sxolio, apofasisame tin sinexisi tis katalipsis x8es to vradi me pio sintonistikes kiniseis, isos kapoio radiofono pou 8a stisoume, blog klp oste i epikinonia na min ine mono meso indymedia [pou prosopika den to dexome san meso antienimerosis edw k kana xrono] k etsi o kosmos na katalavei pos den imaste ekei oute gia fermes se magazia, oute gia na tin pinoume, oute gia na spame mikra magazakia.
telos pantwn pernaei kosmos k akoma k tora sta mirasmata twn kimenwn pou kanoume -pou tixenei na pernw sinexia meros :p- o kosmos stamataei k mas zitaei, oi metanastes prosopika me rotane sxedon ka8imerina giati to kimeno den ine sta ellinika klp 8etika. vevea iparxoun k ta arnitika otan kapoios stin erotisi tou gia poion logo ixame katalipsi to asilo [o monos ston kosmo pou den gnorize] k stin apantisi mou girise k mou ipe: kala na pa8ei!
eleos... alla enta3ei, ma8eneis apo auta.
auto pou me rotane sixna episeis ine an exoume kanonisei mpaxala gia to vradi.
1on den ine mpaxala, polemos legete
2on auto den to apofasizoume emeis stis sineleuseis pou kanoume. mi sas pernaei apo to mialo dld pos stin sineleusi otan kanonizoume ta diadikastika leme kiolas "kalos keros gia sigkrousis. apo tis 11 mexri tis 2".
ti allo... prospa8w k egw na ta skeftw ligo na sas ta pw, alla ine megali k i iperentasi mou pou isos kapoia pragmata 3exnaw.
k episeis mias k polloi fantazome 8a ine anti8etoi ston dromo pou diale3ame/ dialegoume na e3eger8oume, apo to proi imaste stis piles [stournara, patisiwn] me mirasmata, ore3i gia kouventoula, kafedaki k kali dia8esi.
telos pantwn ekei katw pezoume ton kwlo mas opos katalavenete alla pistevoume pos o 8anatos tou ale3i ine oxi to potiri alla i stagona pou to 3exilise k mas pire olous maz itou.
pragmati auto pou simvenei se oli tin elada k sto e 3oteriko ine kati pou mas prospernaei k psaxnoume sinexos tous tropous oste na mporesoume na apodosoume ta kalitera.
ps. mias k to topic onomazete "neos kaltezas" k den to ixa prose3ei prin kana dio-treis meres, i ali8ia ine pos ine dio entelos diaforetika gegonota pou to mono pou exoun os koini epafi ine i ilikia k o topos pou egine.
tespa isos na min ine epi tou 8ematos.
an kati fantazeste pos 3exasa roti3te giati opos ipa ime se iperentasi k to mialo mouj ine 8olo apo tis ores k ores aipnias.
edit: poies ine oi teseris omades pou anaferete?
~ladykiller~
11-12-2008, 11:02
tora pou pira to mpanaki mou meta apo treis meres k ftiaxnontas kapos to kefali mou pou opos katalavenete ine "ena kefali gemato xrisaf" apo autes tis 4 meres k ton elaxisto mexri midamino ipno, 8imi8ika k kati akoma pou 8elw na pros8esw sta tis katalipsis.
xtes ixame 3 silipsis... 3 silipsis apo malakia giati den mporouse i panw pili na sintonisei kapoious pou erxontousan se sigkrousis panw apo 7 ores. k milame gia xiliades dakrigona pou pnigan akoma k emas pou imastan stin patisiwn k ka8omastan xalaroi.
iparxoun sigkrousis anamesa mas k kavgades gia to pos 8a diaxirizomaste mia paromoio alla k diaforetikes katastaseis k x8es stin sineleusi to vradi ipirxe poli apogoiteusi, omws siga siga alla3e k 8a kanoume ta panta na to kratisoume etsi.
episeis, xriazomaste 3ila!
edw politexnio! edw politexnio!
xriazomaste 3ila gia tis foties [oxi autes ston dromo, autes pou anavoume gia na spane ta dakrigona k en sinexia na zestenomaste]
sas mila i sintrofos ladykiller
αν μπορούσα (λόγω υγείας) να βγω κ εγω στους δρόμους, όχι μολότοφ.. βαρέλια θα τους πέταγα, και στους μπάτσους και στα φασισταριά
κυρ. Θύμιος, ιδιοκτήτης φούρνου
το μόνο καλό που έχω ακούσει απ'το Σαββατο το βράδυ.
τα έχετε πει όλα, απ'όλες τις απόψεις, δεν έχει νόημα να λέμε τα ίδια
μόνο το ότι το "κράτος" (όποιοι κ αν είναι αυτοί που το αποτελούν) έπαιξε τέλεια το παιχνίδι. Καταλήξαμε πάλι στα ίδια που ήμασταν με τη διαφορά ότι περισσότεροι να μισούν περισσότερο τους "αναρχικούς". Ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Raven Lord
11-12-2008, 11:07
[zER]
[quote=enitharmon]
"On the 6th of December, after a verbal conflict in the center of Athens, a police officer murdered 15-year-old A. Grigoropoulos. This murder is not a single incident. It is just one among a lot, emerging from incontrollable, unpunished and arbitrary police violence.
fortelov@yahoo.com"
Einai "centRE".
Epishs "this murder IS ΝΟΤ a single incident". An ennoeite oti exoun symvei ki alloi fonoi, prepei na to diatyposete diaforetika. Alla o sygkekrimenos fonos einai ENA peristatiko, profanos :P
Kai "resulting BY"? To "resulting IN" einai energhtiko, oxi pathitiko. "Resulting in something", oxi "by".
Ayta, ap'osa agglika mporo na thymitho.[/quote:2c5openj]
ως το μεσημέρι πιστεύω θα έχω τα γαλλικά
carheart
11-12-2008, 11:09
re pedia epidi apo tin mera pou efiga gia katw mexri simera pou girisa gia ligi 3ekourasi k kana mpanio exete grapsei 30 selides k, mporei kapoios na mou kanei mia mini perilipsi pros ta pou paei to 8ema?
αυτό περίπου!
Οποιος συντροφος ειναι απο τον Μελιγαλα,ας μας ενημερωσει αν υπαρχει και αλλος χωρος στην Πηγαδα!
~ladykiller~
11-12-2008, 11:15
psaxnate k eseis tous koukouloforous, e?
pantos afisa k mou figane dio lites apo malakia mou kai alloi dio apo kaki sinenoisi.
tespa!
paw na 3aplosw.
necropethamenos
11-12-2008, 11:25
edit: poies ine oi teseris omades pou anaferete?
syndikalistes,mathites,random-aganaktismenos-politis kai eseis.
kai tis anefera giati afto pou ekane to olo thema maziko itan i symmetoxi olwn aftwn.
Shadowking
11-12-2008, 11:56
Τίποτα δεν τελείωσε. Να συνεχίσουν οι συνελεύσεις, οι διαδηλώσεις, οι συγκρούσεις, οι καταλήψεις.
Egw exw na pw pws oi anarxikoi xasane pontous apo mena otan xtes phga na travhksw duo fwtos eksw ap to polutexneio kai me phrane me tis petres kai ta "poulous re!". Nai ok mporei na hmoun litisa (lol), dhmosiografos ki ola auta tou diavolou, den eimai omws kai den dikaiologw me tipota tetoious trampoukismous apo atoma ta opoia "sthrizw" tis perasmenes meres.
Raven Lord
11-12-2008, 12:11
έτσι την πάτησε κ ένας φίλος πριν χρόνια σε μια εκδήλωση που κάναμε στο πολυτεχνείο. όταν ξεκίνησαν τα μπάχαλα / ο πόλεμος - ότι προτιμάτε - άρχισε να τραβάει φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να τον βάλουν στη μέση καμιά εικοσαριά άτομα και να "σωθεί" με επέμβασή μας και των υπολοίπων, αφού είχαμε ήδη πιάσει "φιλίες" με πολλούς από αυτούς.
Egw exw na pw pws oi anarxikoi xasane pontous apo mena otan xtes phga na travhksw duo fwtos eksw ap to polutexneio kai me phrane me tis petres kai ta "poulous re!". Nai ok mporei na hmoun litisa (lol), dhmosiografos ki ola auta tou diavolou, den eimai omws kai den dikaiologw me tipota tetoious trampoukismous apo atoma ta opoia "sthrizw" tis perasmenes meres.
Καλα σε κανανε!Tι πηγες να τραβηξεις?κανα show?Toν Beckham φωτογραφιζες η τον Brad Pitt?
Και η σωστη λεξη ειναι αγωνιστες και εξεγερμενοι,αλλα απ'οτι φαινεται επεσες και εσυ στη παγιδα των media.
http://parapolitiki.blogspot.com/2008/1 ... _6863.html (http://parapolitiki.blogspot.com/2008/12/blog-post_6863.html)
Καλα σε κανανε!Tι πηγες να τραβηξεις?κανα show?Toν Beckham φωτογραφιζες η τον Brad Pitt?
Και η σωστη λεξη ειναι αγωνιστες και εξεγερμενοι,αλλα απ'οτι φαινεται επεσες και εσυ στη παγιδα των media.
:moutza:
H swsth leksh einai anarxikoi, giati egw gia tous anarxikous milaw. Exw kai filous vlepeis mes tis katalhpseis oi opoioi susthnontai ws anarxikoi, ki oxi ws agwnistes h eksegermenoi.
K to oti phga na travhksw fwtos, einai diko mou thema. Esu ti zori travas? "Fwtografos" eimai, fwtografies travaw. Prepei na xw kapoion apwtero skopo dld?
Raven Lord
11-12-2008, 12:41
μάλλον, βράδυ... ο "μεταφραστής" απ'ότι φαίνεται, κάηκε χτες το βράδυ :D
αν βιάζεσαι...
GuardianOfIvorytower
11-12-2008, 12:46
Καλά αυτά που λέει στην απολογία του ο ειδικός φρουρός δεν υπάρχουν ε...κ ούτε μία δήλωση μεταμέλιας ούτε τπτ, μόνο ένα καλά του έκανα λείπει....
Κ αυτό που πόσταρε ο jack the ripper για την απόλυση του δημοσιογράφου βρωμάει αρκετά ε
carheart
11-12-2008, 12:58
[K to oti phga na travhksw fwtos, einai diko mou thema. Esu ti zori travas? "Fwtografos" eimai, fwtografies travaw. Prepei na xw kapoion apwtero skopo dld?
Δεν είναι δικό σου θέμα ρε Χ. Αν ο άλλος δεν ψήνεται, εσύ δεν τραβάς, απλό.
Με την ίδια λογική "και εγώ κάμερες στήνω, ας βάλω μερικές σε κεντρικά σημεία να σας βλέπω"
enitharmon
11-12-2008, 12:58
[quote="Raven Lord":3n224hv1]
αν βιάζεσαι...[/quote:3n224hv1]
μπεκροπινε;.... δεν εχω αλλη ακρη, θενξ οποτε κι αν το στειλει
[K to oti phga na travhksw fwtos, einai diko mou thema. Esu ti zori travas? "Fwtografos" eimai, fwtografies travaw. Prepei na xw kapoion apwtero skopo dld?
Με την ίδια λογική "και εγώ κάμερες στήνω, ας βάλω μερικές σε κεντρικά σημεία να σας βλέπω"
Den phga oute fatses na travhksw, oute to spiti tous. Mh ginesai upervolikos k su.
Ρε τσουτσεκι,ποσο δυσκολο σου ειναι να καταλαβεις οτι η λεξη εξεγερμενος και αγωνιστης ειναι αυτη που μας αντιπροσωπευει?Δεν μπορεις να αναγνωρισεις το οτι οι χαρακτηρισμοι εξεγερμενος και αγωνιστης ειναι κατι που ξεπερνα κατα πολυ χαρακτηρισμους για στεκια και για ομαδες?Εδω μιλαμε για συλλογικοτητα,τι στο πουτσο δηλαδη να καθομαι να σου εξηγω περαιτερω?
Εγω τι ζορι τραβαω?Τραβαω πολλα ζορια,για αυτο θα γαμησω τη μπαναγια σε καθε πουστη που παει να μου κλεψει την ελευθερια με καθε τροπο.Και επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μου,θελω να περνω καθε μετρο απεναντι σε οποιονδηποτε περιεργο,μεσα στον οποιο υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να βρισκεται κομματι του παρακρατους.
Και αυτη τη στιγμη,εσυ η ιδια δεν σεβεσαι τους συντροφους του πολυτεχνειου που δεν γουσταρουν να τους εχεις σε φωτογραφιες.Δεν σεβεσαι την ελευθερια τους και την επιθυμια τους.Δεν σεβεσαι τη προσωπικοτητα τους.
Το οτι εχεις φιλους αναρχικους εγω δεν το ειδα.Το οτι σε πηραν με τις πετρες ειδα.
Και αμεσως ηρθες να κλαφτεις στην ασφαλεια σου.Στο ιντερνετ δηλαδη.
ετσι ακριβως.
carheart
11-12-2008, 13:19
Den phga oute fatses na travhksw, oute to spiti tous. Mh ginesai upervolikos k su.
Βρε Χ, αυτοί δεν ξέρουν γιατί πήγες, και κανένα λόγο δεν έχουν να σε πιστέψουν αν τους πεις πως πήγες να φωτογραφίσεις με καλλιτεχνική σκοπιά.
Τις προάλλες μια γνωστή μου, για παρόμοιο καλλιτεχνικό λόγο, είχε πάει να φωτογραφίσει ένα παπατζή εν ώρα καθήκοντος. Παραλίγο να τη δείρει.
LOL omws.
Tι ΛΟΛ ρε παπαρι?μιλα με επιχειρηματα,αλλιως αδειασε μας τη γωνια.
αυτόπτες μάρτυρες (http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments&v=LPfwXMg06H0&fromurl=/watch%3Fv%3DLPfwXMg06H0%26feature%3Drelated)
Για να μην ξεχνάμε και παρασυρθούμε από τις μετέπειτα στροφές των ΜΜΕ
όλες οι μαρτυρίες είναι σαφέστατες και χωρίς αντιφάσεις και ερμηνεύουν και το κακοτραβηγμένο βίντεο. ΑΝ η σφαίρα εξοστρακίστηκε, αυτό δεν έγινε σε περαστικό UFO, αλλά σε σκληρό αντικέιμενο (ταμπελα κολώνα) δίπλα στην παρέα των παιδιών, που σημαίνει ότι σημάδεψε προς αυτούς.
LOL omws.
μετά θα έβαζες τις φωτό στο myspace σου και θα ήταν εκτεθειμενες οι φάτσες του κόσμου στο διαδίκτυο μια και άγνωστο πού θα κατέληγαν οι όποιες αναδημοσεύσεις από τυχαίους επισκέπτες.
Kelldorain
11-12-2008, 13:29
Και αμεσως ηρθες να κλαφτεις στην ασφαλεια σου.Στο ιντερνετ δηλαδη.
Ρε τσουτσεκι
Tι ΛΟΛ ρε παπαρι?
word.
[quote]Και αμεσως ηρθες να κλαφτεις στην ασφαλεια σου.Στο ιντερνετ δηλαδη.
Ρε τσουτσεκι
Tι ΛΟΛ ρε παπαρι?
word.[/quote:u2i4u573]
ε?
distortionofperception
11-12-2008, 13:41
καθηστε κι αλλο εδω να γραφετε
necropethamenos
11-12-2008, 13:51
X, i erwtisi einai nomizw i eksis:
An den sou petousan petres kai apla sou fwnazane na min tous fwtografizeis, tha stamatouses?
kata ta alla to "opoion thelw fwtografizw kai aftos den exei apopsi epi tou thematos" einai kapws malakia, den einai?
Den fwtografiza autous, fwtografiza to polutexneio k ta spasmena. Kai den stamathsa epeidh efaga 2 petres, stamathsa epeidh mou "eipan" na mhn travaw k arxisane na erxontai apeilhtika pros to meros mou.
Tespa, ela to kourasame. Den paraviasa thn eleutheria kanenos, isa isa paraviasthke h dikh mou.
Ftanei omws e.
Raven Lord
11-12-2008, 14:07
[quote="Raven Lord":3e3alyvn]
αν βιάζεσαι...
μπεκροπινε;.... δεν εχω αλλη ακρη, θενξ οποτε κι αν το στειλει[/quote:3e3alyvn]
ναι, και μαντεψε ποιος dj φταίει γι'αυτό :P
τεσπα, το έστειλα το κείμενο και περιμένω.
poreia sti thessaloniki.kamara 5 me katefthinsi tin kalamaria.gia na vgainei kai ligo ektos kedrou to pragma.
edit:http://katalipsisxolistheatrou.blogspot.com/
Den fwtografiza autous, fwtografiza to polutexneio k ta spasmena. Kai den stamathsa epeidh efaga 2 petres, stamathsa epeidh mou "eipan" na mhn travaw k arxisane na erxontai apeilhtika pros to meros mou.
Tespa, ela to kourasame. Den paraviasa thn eleutheria kanenos, isa isa paraviasthke h dikh mou.
Ftanei omws e.
ακόμα χειρότερα, τις καταστροφές και τα αποκαϊδια δεν ξέρουν πού θα τα δημοσίευες και για ποιθό λόγο και με τι περιεχόμενο. κατάλαβέ το, δεν έβγαζες φωτό από διακοπες στη Μύκονο, αλλά σε εμπόλεμη ζώνη
House Of Low Culture
11-12-2008, 14:33
και μια χαρά παραβίαζες ελευθερίες.
"Τα σπασμένα φωτογράφιζα" λέει.
Kala les.. eidika twra pou kopase to skhniko, oi dikes mou fwtos tha amaurwnane to onoma twn AGWNISTWN. Ma ti kouth pou eimai.
Pwpw re eiste polu kollhmenoi telika edw mesa.
House Of Low Culture
11-12-2008, 14:59
μόνο και μόνο που τους ειρωνεύεσαι έτσι, μάλλον καλά σου κάνανε.
MoRmEnGiL
11-12-2008, 15:06
re eks, gia onoma tou 8eou kalh xrysh kopela alla exeis ena peisma k mia 3erokefalia..
exei akousei kaneis tpt gia nees kinhtopoihseis?
δεν πάτε καλά
βγάζετε το άχτι σας στην χ που ΘΑ έβγαζε φωτογραφίες
το youtube κ το ιντερνετ έχουν γεμίσει βιντεο κ φωτογραφίες από τα πάντα
από το σάββατο ή όλη "επανάσταση" με τους "εξεγερμένους" και "αγωνιστές" γίνεται live σε όλα τα κανάλια κ σας πείραξε τώρα αυτό
συνέλθετε
Νταξ ας καταλαβουμε οτι σε τετοιους καιρους η εμπιστσυνη δεν ειναι ευκολη.( ασφαλιτες μια σπανε μαγαζια- μια συλλαμβανουν, δημοσιογραφοι φωγτογραφιζουν προσωπα κλπκλπ.) Η αντιδραση ηταν λιγο υπερβολικη αλλα οχι και αδικαιολογητη.
Σημερα εχει πορεια στις 6 στα προπυλαια νομιζω.
μόνο και μόνο που τους ειρωνεύεσαι έτσι, μάλλον καλά σου κάνανε.
den eirwnevomai autous, ton malaka ton nasum eirwnevomai, zwo.
House Of Low Culture
11-12-2008, 15:16
σύνελθε εσύ ρε μαλάκα(σουώλεν). Η τίμια ΕΚΣ που χτυπιέται ότι την έβρισαν οι αναρχικοί, αναφέρεται σε αυτούς σαν ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ εντελώς ειρωνικά και πήγε να τραβήξει φωτογραφίες, χωρίς μάλιστα οι άλλοι να ξέρουν από ποια πλευρά είναι ή ποιος ήταν ο σκοπός της. Ε, κι εν τέλει εδώ που τα λέμε, καμία σχέση δεν έχει με την πλευρά του κόσμου που αντιδράει, εδώ στεναχωρήθηκε που δεν έπαιξαν οι Bliss επειδή γίνονταν επεισόδια. Δηλαδή, τι λέμε? Ποιον πάμε να δικαιολογήσουμε, Σουώλεν.
Kala holc eisai teleiws kwlozwo. To oti den paw na ta spaw k na fwnazw sunthhmata, de shmainei pws eimai enantia sth fash. Tespa, st'arxidia mou se grafw apla giati eisai trismegistos malakas. Thn apopsh mou sto thema th gnwrizoun autoi pou me noiazei na th gnwrizoun. Esena xesmeno s'exw.
Marillion
11-12-2008, 15:21
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=940498 (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=940498)
?
House Of Low Culture
11-12-2008, 15:24
Χ, "άντε πούλο", "ουστ αποδώ".
carheart
11-12-2008, 15:26
Δεν δικαιολογώ την Χ επειδή έχει άδικο να παραπονιέται. Άμα ο άλλος σε ένα πεδίο μάχης σε δει να φωτογραφίζεις γενικώς τοπία, πως μπορεί να ξέρει πως το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο δεν θα φωτογραφίσεις εκείνον; Οι πέτρες σε πολίτες επίσης ΔΕΝ είναι σωστή τακτική, θα μπορούσε κάποιος απλώς να πάει να της πει "φύγε, τώρα.", εφόσον εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή σύμφωνα με την Χ δε γινόταν καμία μάχη.
Επίσης, το να αναφέρεσαι σε μια ομάδα ατόμων με κουκούλες ως ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ με ειρωνική χροιά, είναι χαζό. Το κάνουν και τα κανάλια, το κάνει και η θεία δίπλα, είναι low.
Αν θες να τους δείξεις σε ποιό σημείο είναι λάθος, κάντο με επιχειρήματα, πίστεψέ με, δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολο να βρεις καμιά δεκαριά το πρώτο πεντάλεπτο σκέψης.
RE MALAKES TON NASUM EIRWNEVOMOYN, ELEOS!! E-L-E-O-S!
edit:
Egw exw na pw pws oi anarxikoi blah blah blah
Kala les.. eidika twra pou kopase to skhniko, oi dikes mou fwtos tha amaurwnane to onoma twn AGWNISTWN.
Eleos.
ρε σοβαρευτείτε λέμε
διαβάζετε αυτά που γράφονται εδώ η καταλαβαίνετε ότι θέλετε να καταλάβετε κ τσακωνόσαστε μονοι σας?
δεν υποστήριξα κανέναν
δεν συμφωνώ με τις φωτογραφίες κ ειδικά προσώπων, συμπεριλαμβανομενων ΚΑΙ των μπάτσων όμως, αλλα δεν μου έφταιξε η X σ'αυτό επειδή πήγε να τραβήξει φωτογραφίες
ξαναδιάβασε το ποστ μου φιλε xolk ΜΠΑΣ και καταλάβεις τι γράφω
MoRmEnGiL
11-12-2008, 15:44
Mhn kanete edw mesa auto pou kanoume k ekei e3w. Enothta xreiazomaste oxi tsakwmous gamwto.
Eks den exeis adiko apo thn pleura sou alla h pleura sou den einai oute h monadikh oute h isxyrh, opote se tetoies periptwseis h tous pianeis me to kalo kai tous e3hgeis h stamatas na bgazeis fwtos. aplo.
Thn poreia shmera pou eipate sta propylaia stis 6 poios thn kalese? 3eroume?
Nodoordonotthereisnotry
11-12-2008, 16:16
Let's see what we have got here.
- A cop that murdered a teenage boy. He or his friends didn't physically harm the "officers" of the law. There was just a verbal abuse from both sides. That is fairly justified in Greece, nowdays, but clearly, the gun shots shouldn't be the result of this "custom". The coroner's report(I can provide) mentions that the bullet went through the boy's chest downwards. That, pretty much, ensures that the bullet wasn't deflected from the sideways. The ballistics report will be made public in the following days and the bullet, as far as I know, has been sent to some prestigious greek university lab to get under the microscope. In addition, the cop's report, regarding the incident, has been changed twice by now. Not sticking by his story, you wonder? Well, his latest fabricated statement, which is edited by some big-shot, slimy greek lawyer(because his previous advocates refused to represent him) ,is a direct attack against the boy's lifestyle. Well, that wouldn't do him any good, because he comes from a decent family and his school's teachers & stuff have issued a joint public statement that vouches for the kid. Last but not least, the foreign media and some of the greek, as well, have reported that the police car was assaulted by 25 to 30 youths (the number was pretty volatile the first couple of hours). Guess what? There were eye witnesses and a video (circulating in youtube, which I can provide) that tell us a different story. The boy's company argued with the 2 cops while they were inside their car. They parked it a block from that point and then went back on foot in order to argue some more. Then the shootings took place. Trust me when I say that there is not a chance at all of him getting out the mess he created.
-Ever since the euro was the adopted common coin of the fair majority of the EU countries, the prices of pretty much every product in Greece has sky-rocketed. The incompetent governments that have 'governed' since 2002 have been unable to regulate anything so LIFE itself became expensive. The low incomes in Greece didn't help either (I think we were, before the expansion, the country with the lowest income in the EU) and the unemployment rates are high. To worse things up, the latest global economic crisis was the excuse of the government that no work could be done to better the economy and the nailing coffin for the desperate unemployed greek. Well, maybe, things aren't as bad as I describe them to be, since people aren't starving yet but it'll get there eventually depending on the actions that our government will make to ensure the stability of the market.
-I read an article on BBC's website the first day of the riots. It was hailing the greeks as rebels by nature. Well that isn't our nature. We are pretty passive as a country, maybe more that we shoud be. But, even when you poke a calm lion, it will try to hurt you back! So what about the reported riots across all major greek cities, you ask? Well, let's see. It starts like this. Organised Protesters make their demonstrations during the day light. The night the boy died was an exception. Then, you have the anarchists who object public authority and strike against public service buildings, such as police stations and the sort, and banks for the obvious reasons. Normally the protesters would protect their demonstrations and would try to repel the anarchists but this time that wasn't the case in the normal and acceptable extend. The entire fabric of society was backing them up. It was fed up with the lies, the scandals, the economic collapse. But instead of protesting themselves, they merely condoned the actions of anarchists/protesters (something that has never happened as far back as I remember).That wasn't good enough though because if we wanted change we could all believe in, we should all go out of our ways and protested against the government and the system as a whole. So that's a missed great chance that every single greek is discussing the recent days. Then some different folk emerged. The people who for some personal reasons (clearly not ideological) started attacking small businesses. That wasn't moral. That's when the Public's Opinion support started fading. Let me point out now that during this whole riot the government has issued orders that no efforts would be made in order to ensure the safety of anything. That's basically an order for chaos. To top it off, the police force is working with the above people who break into shops and steal the goods. There are actual photographs taken that prove this irrefutable fact, which was made public today in the greek media and I can provide.
I hope I helped.
Οι σκέψεις μου στις 05:00, σήμερα, τα ξημερώματα σε ένα διεθνές forum που αναρωτιόταν τι συμβαίνει στην Ελλάδα.
Thn poreia shmera pou eipate sta propylaia stis 6 poios thn kalese? 3eroume?
νομίζω το ΔΙΚΤΥΟ
έντιτ: σταματήστε να ασχολείστε με βλακείες και κατεβείτε σε καμιά πορεία. Χ καλές και ωραίες οι φωτογραφίες αλλά όταν τις βγάζεις έξω από το πολυτεχνείο είναι απολύτως λογικό να σου ορμήσουν, χτες είδα από κοντά πάνω από 2 παρόμοια επεισόδια με φωτογράφο (όχι δημοσιογράφο ε) που όσο κι αν του τα'χωναν για να σταματήσει, στ'@@ του. Ε δε φταίνε και οι άλλοι μετά.
Οι σκέψεις μου στις 05:00, σήμερα, τα ξημερώματα σε ένα διεθνές forum που αναρωτιόταν τι συμβαίνει στην Ελλάδα.
Prepei na apokthseis perissoteres agglikes epirroes kai ligoteres amerikanikes. An de xrhsimopoihses leksiko/thesaurus, bravo, to leksilogio sou einai se kalo epipedo, de leipoun vevaia ta lathakia. "To worsen things up"? ZOMG, my eyes !! Kamia fora to aplo einai kalytero, de xreiazontai prospatheies entyposiasmou :)
Amerikaniko to site?
Mormengil,αυτο ισως σε βοηθησει.
Σήμερα, Πέμπτη 11/12, στις 6.00 μ.μ. ΟΛΟΙ στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.
Νέα συγκέντρωση και πορεία. Καλούν πολλές συλλογικότητες, σχήματα, οργανώσεις επαναστατικής αριστεράς, δίκτυο πολιτικ.-κοιν. δικαιωμάτων, κατάληψη Νομικής, κλπ
Kapoia kinhtopoihsh synanthsa kai sthn perioxh mou (korydallos). Eixan kleisei dromous, ypotheto gia na perasei poreia? Eida 2 mathites na dinoun xeria me astynomiko kai na syzhtoun. Den ksero leptomereies akoma, douleyo.
Stormrider
11-12-2008, 17:06
[zER]Kapoia kinhtopoihsh synanthsa kai sthn perioxh mou (korydallos). Eixan kleisei dromous, ypotheto gia na perasei poreia? Eida 2 mathites na dinoun xeria me astynomiko kai na syzhtoun. Den ksero leptomereies akoma, douleyo.
foties se kati kadous akouw sto skai twra
Nodoordonotthereisnotry
11-12-2008, 17:24
[zER]
Prepei na apokthseis perissoteres agglikes epirroes kai ligoteres amerikanikes. An de xrhsimopoihses leksiko/thesaurus, bravo, to leksilogio sou einai se kalo epipedo, de leipoun vevaia ta lathakia. "To worsen things up"? ZOMG, my eyes !! Kamia fora to aplo einai kalytero, de xreiazontai prospatheies entyposiasmou :)
Amerikaniko to site?
Γερμανικό είναι, αλλά μπαίνουν περισσότεροι Αμερικάνοι, παρά Άγγλοι. Στην πράξη, είμαι θιασώτης των Άγγλων πάντως! Hahehaha, αυτό με το worsen το'χουμε ξαναπεί για τον Kring; Και σιγά, όπως λέω το'γραψα το πρωί πριν την πέσω. Και αυτό γιατί πήρα πρέφα μόλις σήμερα πως οι ξένοι ενδιαφέρονται μεν, αλλά δεν έχουν "έγκυρες" πηγές πληροφορόρησης δε. Άσε που αν σε πιάσουν στο στόμα τους οι Αμερικάνοι, μετά δύσκολα μπορείς να τους πείσεις για το τι συνέβη πραγματικά, οπότε είπα να παρουσιάσω το story. Για πες άλλα "λαθάκια". Βασικά, παρέθεσα το κείμενο για να μου πείτε αν συμφωνείτε ή όχι.
Ford Prefect
11-12-2008, 17:34
εταιρικό πισί:
Όχι single incident. Unique incident.
stam and the witches
11-12-2008, 17:44
Οποιος συντροφος ειναι απο τον Μελιγαλα,ας μας ενημερωσει αν υπαρχει και αλλος χωρος στην Πηγαδα!
αχαχαχαχ
rincewind2k
11-12-2008, 17:46
παντα υπάρχει χώρος, όλοι οι καλοί χωράνε.
_UnHoLyMaRtYr_
11-12-2008, 17:52
Το σάιτ της σχολής που στην πρώτη σελίδα είχε ανακοίνωση για το ότι το παιδί δεν είχε αποβληθεί ποτέ και κοσμιοτάτη συμπεριφορά κλπ σας ανοίγει;
http://www.moraitis-school.com/school/
Edit: Δουλεύει. Σκιάχτηκα.
http://patras.indymedia.org/front.php3? ... le_id=3032 (http://patras.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=3032)
Amnesiac.
11-12-2008, 18:51
ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ!!
[spoiler:361i4g0b]Παιδιά και η υποκρισία έχει τα όρια της :!:
Amnesiac. ο αγωνιστής του καναπέ[/spoiler:361i4g0b]
dopefiend
11-12-2008, 19:08
milas me grifous mage.
MoRmEnGiL
11-12-2008, 19:35
efyga paw sthn poreia. elpizw na pate osoi mporeite. shkw8eite apo kanapedes pou leei k o liako. :P
Για πες άλλα "λαθάκια".
nowdays, but clearly, the gun shots shouldn't be the result of this "custom".
Nowadays. Gunshots. Custom? Tradition? :P
The coroner's report(I can provide)
Which.
Not sticking by his story
To.
decent family and his school's teachers & stuff
Staff.
getting out the mess he created.
Out of.
to better the economy
Improve. Palioamerikanaki :P Ayta me ena skanarisma, sigoura tha yparxoun ki alla. Dino th skytalh sth morfin.
Nodoordonotthereisnotry
11-12-2008, 19:44
:rofl: To προχωρημένο της ώρας, βλέπεις.
π.χ. τα nowadays, gunshots, staff, out of, είναι λάθη βιασύνης. Το sticking to his story είναι όντως λάθος, απλώς ακούγεται και το sticking by, το which που αναφέρεις είναι η παρένθεσή μου, καθώς το χρησιμοποιώ σωστά σε μεταγενέστερη πρόταση, και τέλος το better the economy ως ρήμα, όντως δεν το έχω διαβάσει πουθενά, απλώς το ακούω συνέχεια σε κάτι αμερικάνικες εκπομπές που βλέπω και είπα να το χρησιμοποιήσω. Το custom είναι σε εισαγωγικά! :wink: Αν είχα σκοπό να επενδύσω κάποιο χρόνο στο κείμενο, είμαι σίγουρος πως δε θα πονούσαν τώρα τα ματάκια σου. Και σταμάτα να με λες αμερικανάκι, είμαι πιο αγγλόφωνος από σένα! :evil: Εν τέλει, διαφωνείς κάπου; Το ζήτημα ήταν να παρουσιάσω κάπως τα γεγονότα που συνέβησαν σε ανθρώπους που δεν έχουν πηγές πληροφόρησης, ενδιαφέρονται για το ζήτημα και μάλιστα ζητήσαν από τους Έλληνες να τους κατατοπίσουν σχετικά.
Nai kyrios fainontai lathi viasynhs. Alla kai kati allo, kati ston tropo sou me xalaei. H amerikania pou elega mallon. Apo th mia fainetai na gnorizeis agglika (to leksilogio pou elega), apo thn allh kati me xalaei nohmatika, syntaktika, deixnei protarh me thesaurus sto xeri h kati tetoio :P Kaloproaireta ola ayta, isos kano kai lathos, apla ayth h entyposh mou dhmiourgithike.
Den ksanaleo thn apopsh mou se forum, otan afora toso eyaisthita themata. Postareis kati, oi misoi to parekshgoun, oi misoi den to katalavainoun, graptos logos vlepeis kai spatalas thn ypoloiph vdomada prospathontas na apodeikseis oti den eisai arkouda. Einai entelos anousio to begin with. Kai genika th vrisko ligo teleytaia na prokalo kai na trollaro, xreiazomai psyxanalysh :P
An den to postare kaneis: http://troktiko.blogspot.com/2008/12/bl ... _6732.html (http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_6732.html)
_UnHoLyMaRtYr_
11-12-2008, 20:10
Τι μαλακίες συζητάτε ρε. Γαμώ το δγιάολα σήμερα ανωτέρα βία και δεν κατέβηκα γιατί έπρεπε να περιμένω κσάδερφο που φιλοκσενώ και άργησε. Για πείτε για Αθήνα αύριο λεπτομέρειες.
Πανεκπαιδευτικο το μεσημερι, ακριβη ωρα ακομα δε ξερω.
_UnHoLyMaRtYr_
11-12-2008, 20:53
Αυτό είναι σωστό, ο Κούγιας να πεθάνει με εξοστρακισμό ρε διάολε :touched:
Phantom Duck
11-12-2008, 20:59
http://syntonistikogsk.blogspot.com/
Αύριο στις 12.00 Προπύλαια.
_UnHoLyMaRtYr_
11-12-2008, 21:09
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
- Στο πειθαρχικό παραπέμπεται ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. (19:55)
το λεει και ο μεγας
για το πειθαρχικο
και λεει και για καταγγελια του δικηγορικου συλλογου
μιλαει για νεα ηθικη δολοφονια του μαθητη
Raven Lord
11-12-2008, 21:42
προς κάθε ενδιαφερόμενο, ο κούγιας περιφέρεται τις τελευταίες μέρες στα δικαστήρια τρικάλων γιατί έχει μια υπόθεση :wink:
FaithFails
11-12-2008, 22:13
Ρε σεις στις άλλες χώρες τι γίνεται σε αντίστοιχη περίπτωση επεισοδίων και καταστροφών?
Σορυ για την ηλίθια ερώτηση, απλά αναρωτιόμουν.
edit: η Φιλοσοφική μόνο τελεί υπό φοιτητική κατάληψη ή κι άλλες σχολές?
edit2: Μη μου πείτε για Σαρκοζί, σας πρόλαβα εεεεε.
enitharmon
11-12-2008, 22:23
τι εννοεις σε αντιστοιχη περιπτωση;
FaithFails
11-12-2008, 22:25
σε περίπτωση βανδαλισμών κ.λπ.
Phantom Duck
11-12-2008, 22:36
Για Αθήνα: δεν είναι η Φιλοσοφική, είναι: όλο το ΕΜΠ, μαθηματικοφυσικοχημικοβιολογικοφαρμακευτική, Ιατρική, Οδοντιατρική, Νομική (νομικό, οικονομικό, πολιτικό), ΑΣΟΕΕ, Γεωπονικό, ΤΕΙ Πειραιά νομίζω, Πάντειο νομίζω.
enitharmon
11-12-2008, 22:39
αγαπητη φειθφεηλς, σε αλλες χωρες δε γινονται τόσα επεισοδια
επειδη για γερμανια μπορω να απαντησω, οι μπατσοι δεν ειναι τοσο αχρηστοι, προκλητικοι και δειλοι (να βαρανε κοριτσακια δηλαδη και να βγαζουν το αχτι τους σε ηδη συλληφθεντες), ώστα να εξοργίσουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο*. Ακόμα και αυτό να ήταν, έχουν σχέδιο δράσης και δεν περιφέρονται απλά τραβώντας όπλο "για εκφοβισμο". Οπότε θέμα επεισοδίων τέτοιας έκτασης δεν τίθεται. Αν η αστυνομία είναι τόσο άχρηστη όσο είναι στη Ελλάδα, στην Τουρκία πχ, κάνουν ένα ντου στους διαδηλωτες, σκοτωνουν οσους πάρουν οι σφαιρες και μετα ησυχια. Και αν οντως παρουν, για ευρωπαικη χωρα μιλαμε παλι, τετοια εκταση τα επεισοδια, τοτε η κυβερνηση θα ειχε παραιτηθει απο προχτες, και δε θα συζητιοταν αρση αρθρου και λοιπα ομορφα που εχουμε στην ελλαδα.
Σε κάλυψα;
* όποιος καταλαβε ότι υπερασπιζομαι τη γερμανικη αστυνομια ειναι αρκετα βλακας για να του απαντησω κιολας
FaithFails
11-12-2008, 22:44
Για Αθήνα: δεν είναι η Φιλοσοφική, είναι: όλο το ΕΜΠ, μαθηματικοφυσικοχημικοβιολογικοφαρμακευτική, Ιατρική, Οδοντιατρική, Νομική (νομικό, οικονομικό, πολιτικό), ΑΣΟΕΕ, Γεωπονικό, ΤΕΙ Πειραιά νομίζω, Πάντειο νομίζω.
thanx για ΕΚΠΑ μόνο ήθελα.
enitharmon thanx, ρωτάω για Ευρώπη μόνο. Για Γερμανία ξέρω τι παίζει και για Γαλλία, Αυστρία, Ολλανδία, Ισπανία (από φοιτητές erasmus).
edit: ποια κυβέρνηση έχει παραιτηθεί για παρόμοιο λόγο στην Ευρώπη?(αν ξέρει κανείς, απορία έχω πάλι, τι με έπιασε δεν ξέρω)
Ruthless
11-12-2008, 23:30
http://farm4.static.flickr.com/3252/3098993986_7f7f2a56f2_o.jpg
OK, κάποιοι έχουν έμπνευση. :lol:
Τις προάλλες μια γνωστή μου, για παρόμοιο καλλιτεχνικό λόγο, είχε πάει να φωτογραφίσει ένα παπατζή εν ώρα καθήκοντος. Παραλίγο να τη δείρει.
λολ
ο κουγιας ειναι τοσο μαλακας που οχι μονο ανελαβε την υπερασπιση του μπασκινα αλλα και ειπε της παπαριες του για το παιδι.τωρα δεν θα μπορει να κυκλοφορησει στους δρομους γιατι οπου και οποιοι τον πετυχαινουν θα τον κυνηγανε.
ελπιζω στους τυχερους τελευταιους να ειμαι και εγω.
http://img389.imageshack.us/img389/4492/ant120081209194030h1211no6.jpg
carheart
12-12-2008, 00:58
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
πότε θα φτιαχτεί το μηχάνημα που θα σκοτώνονται αμέσως αυτοί που θέλω;
carheart
12-12-2008, 01:22
εγώ θα το χω, μην κοιμάσαι ήσυχος!
Θα μου το δίνεις να παίζω λιγάκι.
AngelOfSorrow
12-12-2008, 02:06
aiwnia i mnimi
oxi ston papia alla sto thread
kai tou xronou tavaresi
osoi kserete kai exete kyriliki gramatoseira,parakalw diorthwste
sxetika me ta gegonota sti patra tis meres autes k tin triti kukloforise ena keimeno apo ta paidia pou itan sto parartima...to opoio leei akrivws ti egine! diavaste k diadwste an mporeite...
06.12.08: Ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος δολοφονείται εν ψυχρώ από μπάτσο στα Εξάρχεια. Αμέσως σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδας ξεσπούν γενικευμένες συγκρούσεις που έχουν στόχο κατά κύριο λόγω σύμβολα του κεφαλαίου και της κρατικής εξουσίας. Είναι φανερό πως με αφορμή αυτή τη δολοφονία ξεσπάει μια γενικευμένη κοινωνική οργή και αμφισβήτηση σε αυτό το σύστημα.
Στα πλαίσια αυτού του ξεσπάσματος από την ίδια μέρα που μαθαίνεται η δολοφονία γίνονται ανάλογες κινητοποιήσεις και στην Πάτρα. Από την πρώτη στιγμή μαζεύεται κόσμος στο Παράρτημα και λίγο μετά γίνεται επίθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας στην Ερμού. Την επόμενη μέρα παραγματοποιείται πορεία και ακολουθούν πάλι συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις στην Ερμού. Γίνονται 5 συλλήψεις και το ίδιο βράδυ αφήνονται ελεύθεροι σε μια προσπάθεια του κράτους να εκτονώσει την κατάσταση. Τη Δευτέρα γίνεται παρέμβαση στα δικαστήρια μέχρι να απελευθερωθεί 50χρονος σύντροφος ο οποίος είχε συλληφθεί την προηγούμενη νύχτα. Το απόγευμα γίνεται πορεία που καταλήγει στο σταθμό του Super B που ακολουθεί μισάωρη κατάληψη. Στην επιστροφή προς το Παράρτημα γίνονται επιθέσεις σε 3 τράπεζες, στην WIND, την Olympic Airways και το Dia.
Τη μέρα της κηδείας του Αλέξη καλείται πορεία στην οποία συμμετέχει χιλιάδες κόσμου και αποκρύβεται από τους ρουφιάνους των ΜΜΕ. Κατά τη διάρκεια της πορείας σπάζονται όλες οι τράπεζες που βρίσκονται στο δρόμο της πορείας. Η πορεία καταλήγει στο Παράρτημα όπου στήνονται οδοφράγματα στους γύρω δρόμους και ξεσπούν πολύωρες συγκρούσεις με τους μπάτσους, στις οποίες υπάρχει τεράστια συμμετοχή. Η αστυνομία πνίγει τους γύρω δρόμους στα δακρυγόνα και στα χημικά ενώ παράλληλα κάνει χρήση και πλαστικών σφαιρών. Μετά από λίγη ώρα κάνουν την εμφάνισή τους τα παρακρατικά καθάρματα όπου μαζί με ΜΑΤάδες και ασφαλίτες με στρατιωτικό σχηματισμό και με συντονιστή το διευθυντή ασφαλείας Νταβλούρο επιτίθενται στους διαδηλωτές. Για αρκετή ώρα γίνονται μάχες με τους παρακτρατικούς όμως δεν απωθούνται τελικά αφού οι φίλοι τους οι μπάτσοι φροντίζουν να ανοίγουν το δρόμο με συνεχή ρίψη χημικών που αναγκάζουν τον κόσμο να οπισθοχωρήσει σταδιακά προς το Παράρτημα. Τελικά η οπισθοχώρηση σταματάει στην πλατεία Αγ.Σοφίας όπου ο κόσμος καταλήγει σε γύρω σπίτια. Ακολουθεί πογκρόμ παρακρατικών και μπάτσων οι οποίοι τραβούν και χτυπούν κόσμο από καφετέριες και γύρω δρόμους. Παρόλ'αυτά ο κόσμος αποφασίζει να σπάσει τον τρόμο έμπρακτα, κατεβαίνοντας κατά χιλιάδες στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης.
Το έργο των παρακρατικών και των μπάτσων δε θα μπορούσε παρά να συμπληρωθεί από τους δημοσιογράφους επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το σύνθημα: ΜΠΑΤΣΟΙ, ΜΜΕ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ. Οι δημοσιογράφοι μιλούν συνεχώς για κατεστραμένα καταστήματα και 2000(!) πολίτες που κυνηγούν τουσ διαδηλωτές. Όποιος θέλει να δει αν υπάρχουν κατεστραμένα μαγαζιά ας κάνει μια βόλτα στο κέντρο της πόλης. Αποτέλεσε επιλογή μας να γίνει επίθεση μόνο στην αστυνομία,σε κρατικά κτίρια και τράπεζες. Όλα τα υπόλοιπα είναι ψέματα ή ασφαλίτικες προβοκάτσιες. Όσο για τους 2000 πολίτες που βγήκαν στο δρόμο ενάντια στους διαδηλωτές, δεν είναι άλλοι από μερικούς ασφαλίτες και παρακρατικούς τραμπούκους σαν το Σπίνο από την ομάδα του Καλαμπόκα που το '91 είχε δολοφονήσει τον Νίκο Τεμπονέρα (οι παρακρατικοί αναγνωρίστηκαν από παλιότερους συντρόφους). Είναι φανερό και από το γεγονός ότι παρόμοια γεγονότα έγιναν και σε άλλες πόλεις πως το κράτος γι'άλλη μια φορά επιλέγει να χρησιμοποιήσει και τους παρακρατικούς προκειμένου να καταστείλει τις μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών.
ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ
ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ
ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ
rincewind2k
12-12-2008, 03:18
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
πότε θα φτιαχτεί το μηχάνημα που θα σκοτώνονται αμέσως αυτοί που θέλω;
http://ricketyclick.com/blog/wp-content/uploads/ak47.jpg
LokiTricksterGod
12-12-2008, 03:54
http://www.tvxs.gr/v1141
K.O.
Dragonlord
12-12-2008, 04:09
Η όλη υπόθεση με πέτυχε στην ορεινή Αρκαδία, και έχασα και τα επεισόδια που έγιναν εδώ (που να με πλήρωναν δεν πίστευα με τίποτα ότι θα έσπαγαν τράπεζες στην Κόρινθο). Από ό,τι βλέπω, αύριο έχει πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο και την επόμενη Πέμπτη νομίζω πανελλαδικό. Όποτε μπορέσω θα ανέβω Αθήνα, εσείς που είστε ήδη εκεί μην το αφήσετε να ξεχαστεί.
Dragonlord
12-12-2008, 05:10
Επίσης (και μιας και διαβάζω τώρα σιγά σιγά το τόπικ), διαφωνώ με τον πάνκη που λέει ότι χάθηκε η ευκαιρία. Αυτά τα πράγματα δε γίνονται μέσα σε 24ωρα. Τώρα είναι που μπορεί να αποκτήσει την πραγματική της δυναμική η υπόθεση, τώρα είναι που μπορεί να φανεί ποιοι είναι οι πραγματικοί κουκουλοφόροι και να ανατραπεί το κλίμα, τώρα είναι που ο περισσότερος κόσμος μπορεί να σχηματίσει πλέον άποψη και να ξεσηκωθεί. Αυτό μπορεί να γίνει το πολυτεχνείο της γενιάς μας.
dopefiend
12-12-2008, 06:05
akoustike oti eginan silipseis sti larisa kai tous prosartisan katigories gia dimiourgia tromokratikis organwsis (!!!)
yparxei kaneis apo larisa na to epivevaiwsei/enimerwsei?
stam and the witches
12-12-2008, 06:18
Κι ένα νέο από την άλλη πλευρά του κόσμου:
15χρονος έπεσε νεκρός απο πυρά αστυνομικών στην Αυστραλία
POLICE have shot dead a 15-year-old boy who they say threatened them with two knives following a brief standoff in a skate park in Melbourne's inner north.
Police said they fired warning shots and used two hits of capsicum spray to subdue the boy, with no apparent effect.
Officers shot him in the chest, fatally wounding him, as he continued to threaten and approach them.
Police were called to the All Nations Park at Northcote shortly after 9.30pm (AEDT) yesterday following calls from a number of witnesses reporting a young male behaving irrationally and violently, police Assistant Commissioner Tim Cartwright said.
The shooting happened a short time later about 200 metres from the Northcote police station.
The boy had earlier stolen knives from a department store at the nearby Northcote Plaza shopping centre, Mr Cartwright said.
"He was irrational. He was yelling and screaming and, as far as we can tell, armed with two knives at that stage," he said at the scene.
"The details are still sketchy but from what I know they have approached him. He was quite irrational. He was aggressive.
Related Coverage
Shooting shows cops need Tasers - unionNEWS.com.au, 12 Dec 2008
Police trigger happy - boy's familyNEWS.com.au, 12 Dec 2008
Shocking x-ray shows knife in headNEWS.com.au, 1 Oct 2008
Youth shot dead in knife stand-offThe Australian, 12 Dec 2008
Police shoot Melbourne teenPerth Now, 12 Dec 2008
"They have in fact needed to foam him twice, so that's deploy OC foam (capsicum spray) on two separate occasions, apparently without effect.
"The young fellow has moved off to a skate park which is a short distance away ... and police have followed him.
"He's still armed with the knives, still very aggressive, still threatening.
"At some stage the young bloke has then approached the police officers.
"They have backed off and fired (warning) shots to no effect.
"He has continued to approach, at which stage three of the four members have fired on the young man, fatally wounding him."
Four officers - a leading senior constable and senior constable from Northcote, both men, and two female constables from Preston - attended.
All but one of the constables fired on the teenager, who died where he fell soon after.
Distressed relatives were on the scene minutes later.
One young man sat propped against a tree, sobbing, as police took charge of the scene.
"It's a tragedy. It's a dreadful event. We shouldn't lose members of the community this way," Mr Cartwright said.
"We train our police members, they foamed him, they talked to him. They have done what they can. It's a dreadful event."
Details of the boy's identity have not yet been released.
George Markopoulos was outside his house opposite the All Nations Park and heard the events unfold from his home nearby.
"I heard five or six shots. It all took a couple of seconds," he said.
"They were in a couple of seconds.
"I didn't take it into that much consideration. I thought they were fireworks. They didn't sound like gunshots."
He said he heard just a couple of screams immediately following the shooting.
A relative of an employee at the Kmart store in the shopping centre said a male entered the store and demanded knives in an agitated and aggressive manner shortly before the shooting.
He slashed boxes as he left armed with the knives, the man said.
Mr Cartwright said homicide detectives would investigate the shooting on behalf of the Victorian coroner, with ethical standards police overseeing.
The police involved in the shooting have been offered counselling.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=941579
Θεώρησα κατάλληλο να μπει σε αυτό το thread.
αν μου βγαλει καποιος εισητηρια για αυστραλια ειμαι προθυμος να παω και να τα γαμησω ολα :!:
George Markopoulos was outside his house opposite the All Nations Park and heard the events unfold from his home nearby.
"I didn't take it into that much consideration. I thought they were fireworks. They didn't sound like gunshots."
αυτος δικος μας ειναι και ναπαλμ να επεφτε εξω απο το σπιτι του..στις αρχιδαρες του 8)
αν μου βγαλει καποιος εισητηρια για αυστραλια ειμαι προθυμος να παω και να τα γαμησω ολα :!:
αυτος δικος μας ειναι και ναπαλμ να επεφτε εξω απο το σπιτι του..στις αρχιδαρες του 8)
Pinatero
12-12-2008, 09:19
χτες στο ΑΠΘ ξεκινησαν/συνεχισαν καμια 16-17 σχολες καταληψη!
Ο εφιάλτης του Αλέξη (http://pitsirikos.blogspot.com/2008/12/blog-post_2973.html)
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Zoonchild
12-12-2008, 10:32
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=941004 (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=941004)
και αλλα ομορφα που συνεχιζονται να γινονται σε αυτην την δημοκρατικη χωρα.... :?
μπιλια, ελπιζω να εισαι καλα, ε... :|
irreligious
12-12-2008, 10:55
. Τώρα είναι που μπορεί να αποκτήσει την πραγματική της δυναμική η υπόθεση, τώρα είναι που μπορεί να φανεί ποιοι είναι οι πραγματικοί κουκουλοφόροι και να ανατραπεί το κλίμα, τώρα είναι που ο περισσότερος κόσμος μπορεί να σχηματίσει πλέον άποψη και να ξεσηκωθεί.
πώς?
~ladykiller~
12-12-2008, 12:18
k afou 3ekourastika... kala mou to legane diaforoi sintrofoi pos 3 meres ise 3ipnios 1 mera kimase alla den to pisteva..heh
8a arxisw me tin X k tis fotografies tis.
den 3erw ti exei katalavei o kosmos alla edw emeis den imaste ek8emata na mas travate fotografies!
kanoume enan agona k PEZOUME TON KWLO MAS k fisika den 8eloume na vlepoume tis fatses mas apo dw k apo kei dimosieumenes.
mas ftanoun oi 3 vasikes kameres pou iparxoun sta kwlospita tis stournaras k tis patisiwn. mas ftanei pou ir8e tis triti mera o filakas k mas ipe sas vlepw ston papadaki!
esi mporei na min i8eles na travi3eis fatses alla 3ereis posoi prin apo sena travi3an?
k autos pou se evrise 3ereis se posous to ipe pio irema prin.
mia
dio
ekato, to exeis akousta?!
sto 3analew, pezoume ton kwlo mas k otan k an apofasisoun na kanoun kamia arsi tou asilou 'i na mazepsoun kosmo oi lites oute esena 8a mazepsoun oute autous pou 3ekavlonoun erxomenos to vradi na peta3ei petres k istera paei spiti tou, alla ton ka8e ena mas pou exei minei autes tis 5 meres sto politexnio giati autoi 8eorounte epikindinoi!
k telos pantwn k egw exw kinigisei akoma k fitites pou vgazane fotografies k exw apilisei k kosmo pou vlepw na travaei k ola, dn me niazei re si an xanw pontous apo tetoies malakeis! an pragmatika eixes mialo 8a ekanes auto pou polloi kanane k KANENAS den trampoukistike: erxonte se mas, mas rotane an mporoune na travi3oune plana apo pano k loipa k tous afinoume. oute tous to pezoume magkes, oute tous zitame na doume meta ti travi3an.
8a sinexisw me tin enitharmon, pou oloi katalavame pos exei san protipo tous mpatsous stin germania k an ine tin perimenoume k edw na toys kanei merika ma8imata simperiforas
[plakitsa, e?!]
k telos me auto pou anefere o dragonlord k TONIZW den ine kati pou vgenei apo mas alla apo sizitiseis me allon kosmo pos auto pou simvenei oxi mono sto politexnio alla k se ola ta meri tis ellados, leme politexnio logo tis istorias tou k tis tasis pou exei o kosmos na katevenei stin diki mas katalipsi k na min pigenei toso eukola stis alles, mporei na min exei 3eperasei to politexnio k oute prokite alla ginete to politexnio tis genias mas.
vlepeis loumpen, proletariato, anarxikous, polites aplous na e3egironte ka8e mera k auto giati katalavan pos i katalipsi k o agonas paramenoun enantia se ola auta puo exoun simvei k oxi mono gia ton ale3i pou fagane ta kratika skilia.
telos pantwn mallon 8a ime edw simera :( giati den mou jexei peseei ka8olou o piretos opote 8a ta leme... an k protimw na min ta leme
Ο εφιάλτης του Αλέξη (http://pitsirikos.blogspot.com/2008/12/blog-post_2973.html)
re malakes ayto den einai asteio re seis, poly kakogousto kai mono na to skefteis......
necropethamenos
12-12-2008, 12:22
Entaksei, sto http://www.mad.tv kanane to ADIANOITO!
mas zitisane mia dilwsi. (stous anorimoi ennow)
egrapsa loipon kati. Oso pio light ginetai giati paei se mainstream media opote kaneis den tha kathotan na to diavasei, omws se genikes grammes einai i apopsi mou ontws peri tou enoxou mikromesaiou.
Kai ta atoma den evalan to erwtimatiko ston titlo.
Kai etsi, o titlos tou keimenou mou afti ti stigmi leei AKRIVWS TO ANTITHETO apo afto pou thelw na pw!!!!!
in fact, einai san na to exei grapsei px o andrianοpoulos i kapoio tetoio gourounaki!
deite ti paixtike:
http://www.mad.tv/section/news/34747/ne ... E%AF%CE%B1 (http://www.mad.tv/section/news/34747/news/%CE%91%CE%9D%CE%A9%CE%A1%CE%99%CE%9C%CE%9F%CE%99%3A+%CE%94%CE%B5%CE%BD+%CF%86%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CE%B5+%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82+%CF%80%CE%BF%CF%85+%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5+%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CF%80%CE%B9%CE%BF+%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%86%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7+%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B1)
entit: Epikoinwnisa me ti warner kai tha tous valoun na to diorthwsoun, leei.
Raven Lord
12-12-2008, 12:28
κλασσικά ΜΜΕ. δεν μπορείς να κάνεις ένα σχόλιο ώστε να το διορθώσουν? το'χω πάθει κι εγώ παλιά. είχα κάνει κάποιες δηλώσεις σε τοπική εφημερίδα (για πολύ πιο light θέμα) και τελικά αυτοί έγραψαν αυτό που θα έγραφαν και χωρίς να με ρωτήσουν καθόλου!
necropethamenos
12-12-2008, 12:33
den thelw na epikoinwnisw apeftheias mazi tous, pote den ksereis se ti mporei na enoxlisei tis sxeseis mad/warner kai den thelw kati tetoio!
~ladykiller~
12-12-2008, 12:35
tora pou to 8imi8ika... erxete x8es to RTL, auto pou exei ton alpha k ine o germanos me tin kamera, enas ellinas dimosiokafros k mia tipisam azi pou fenete ligo periergi... piercing sti miti, rouxa pou 8imizoun e3arxiotes klp.
tous e3igei enas dikos mas pos plana den pernei mono pano an 8elei k meta tous vlepoume na stinonte o dimosiografos me tin "kopela apo tin katalipsi" mprosta stin porta gia na kanei tin idisi.
eleos!
fisika k efigan me klotses!
re malakes ayto den einai asteio re seis, poly kakogousto kai mono na to skefteis......
κι όμως είναι η τραγική αλήθεια του συστήματος και της κατεύθυνσης που έχει δώσει στην υπόθεση: Από την δολοφονία περάσαμε στην κομματική εκμετάλλευση και στον απερίγραπτο κούγια
Parasight
12-12-2008, 15:15
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία"
Ναι ε;
http://www.sarantakos.com/isocrat.htm
grandfunk
12-12-2008, 15:20
den thelw na epikoinwnisw apeftheias mazi tous, pote den ksereis se ti mporei na enoxlisei tis sxeseis mad/warner kai den thelw kati tetoio!
swsta, giati mesa se ola afta pou zoume yparxoun kai proteraiothtes opws h sxesh mad tv kai warner
enas kallitexnhs prepei na ta anadeiknyei afta me thn parembash tou :? :x
MoRmEnGiL
12-12-2008, 15:55
to fixarane ap oti eida necropsofxie
BURNIN AMBITION
12-12-2008, 16:18
suntrofoi erites porwthika giati o suntrofos rebelos irthe kai mou milhse kai porothikame giati auth htan mia er poreia
kala o theos pou pige na spasei me up tsaki th tzamaria ths emporikhs einai o theos mou. o hulk nomize oti htan?
porotiki poreia polus laos kai sunexizoume. pali kala giatii proini vrozi nomiza tha mas ta xalage
carheart
12-12-2008, 16:29
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία"
Ναι ε;
http://www.sarantakos.com/isocrat.htm
χαχαχ, τα ίδια δεν είχαν συμβεί και με το πρόγραμμα της Apple "Hellenic Quest" που χρησιμοποιούσε την αρχαία ελληνική;
μάλιστα το είχαν επικαλεστεί και στη βουλή, δε θυμάμαι ποιός χαζός από τσίρκο της ΝΔ.
edit : Ο Στυλιανίδης
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=942285 (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=942285)
kai
http://katalipsisxolistheatrou.blogspot.com/
Stormrider
12-12-2008, 16:56
μολις ειδα στην τιβι ενα σκηνικό που ειχαν πιασει οι κωλοματατζιδες γαμω τις μανες τους εναν πιτσιρικα(?) , τον σαπιζανε στο ξυλο , ο πιτσιρικας(?) εκλιπαρούσε να σταματησουν να τον βαρανε . ολα αυτα μπροστα στις καμερες (!) .
ποτε θα τους καπσουνε ολους ? γαμω τις μανες τους .
necropethamenos
12-12-2008, 17:26
swsta, giati mesa se ola afta pou zoume yparxoun kai proteraiothtes opws h sxesh mad tv kai warner
enas kallitexnhs prepei na ta anadeiknyei afta me thn parembash tou :? :x
exeis dikio, aplws den exeis ypologisei oti egw den kserw an afto einai ena typografiko (giati milame apla gia ena erwtimatiko) i an prokeitai gia kati pou egine gia na pei to kanali to antitheto apo afto pou eipa egw.
apo ti stigmi omws pou eixa tin epilogi na dokimasw prwta na zitisw na to diorthwsoun, den ypirxe logos -akoma- na min koitaksw tin kwlara mou!
ef oson loipon to diorthwsan kai ola ok, den xreiazetai na riskarw kati eis varos tis mpantas mou! An arnountan na to diorthwsoun, i an aplws den to ekanan, vevaiws kai tha ourliaza sta comments san viasmeni voskopoula!
~ladykiller~
12-12-2008, 17:34
@ stormrider
otan 8a stamatisoume na ta leme mesw ton forum k katevoume stous dromous.
den paei prosopika alla ine mia ali8ia k auto.
pantos se sxesi me auto pou les esy, tis proalles ixan er8ei kamposoi pakistanoi gia pliatsiko se ena apo ta magazia kapou giro stin stournara k mpenoun oi mpatsoi na tous mazepsoun opote tous kanei o arxigos: oxi 3ilo! exei kameres edw.
k zisame kinimatografikes stigmes me ton mpatso na leei ston silif8enta enw tou pernaei prosextika tis xiropedes: exete dikeoma na min milisete giati o,ti ipo8ei mporei na xrisimopoii8ei enantion sas klp klp
pantos ine ali8ia pos autes tis meres to pio poli 3ilo to exoun faei 15xronoi.
isos giati emeis oi megaloi 3eroume na kalif8oume giati ta exoume 3anazisei.
isos giati 3eroun pos emeis exoume o enas ton allo k stin kaliteri 8a fane petropolemo.
isos giati ine toso 8rasidiloi pou ta vazoun me mikra pedia
i alli pige k edose louloudia stous matades mou ipe i sis.
k kala, egw sou dinw louloudia esi ti mou dineis sferes?!
eleos!
as ta mazepsei kapoios na tous e3igisei!
necropethamenos
12-12-2008, 17:41
to fixarane ap oti eida necropsofxie
lol, gia kapoia wra eixane valei to erwtimatiko kai eixan afairesei to "den"!!!!!
eftyxws to ksanaftiaksane tsak mpam
grandfunk
12-12-2008, 17:58
exeis dikio, aplws den exeis ypologisei oti egw den kserw an afto einai ena typografiko (giati milame apla gia ena erwtimatiko) i an prokeitai gia kati pou egine gia na pei to kanali to antitheto apo afto pou eipa egw.
apo ti stigmi omws pou eixa tin epilogi na dokimasw prwta na zitisw na to diorthwsoun, den ypirxe logos -akoma- na min koitaksw tin kwlara mou!
ef oson loipon to diorthwsan kai ola ok, den xreiazetai na riskarw kati eis varos tis mpantas mou! An arnountan na to diorthwsoun, i an aplws den to ekanan, vevaiws kai tha ourliaza sta comments san viasmeni voskopoula!
a giati opws to 8eses sthn arxh htan "ADIANOITO" kai ennoouses oti se fimwsan/logokrinan.
alla mallon apla hsoun ypervolikos gia na mas peis oti se fimwsan kai sena otan h warner sou sthse "synentefksh" me to mad.tv gia na peis ki esy th saxla sou sthn plath enos nekrou kai mias eksegershs. mpravo malaka.
yg. de se kserw proswpika alla mias kai to eida kai mou thn edwse mou epitrepeis fantazome.
necropethamenos
12-12-2008, 18:18
a giati opws to 8eses sthn arxh htan "ADIANOITO" kai ennoouses oti se fimwsan/logokrinan.
den epapse na einai adianoito. otan stelneis kati na dimosieftei perimeneis na leei afto pou THES kai oxi akrivws to antitheto.
einai adianoito na exeis pei "a" kai na dimosievetai "-a"
entit:eite exei ginei me skopo tin alliwsi eite exei ginei apo malakia. pragma pou den mporw na kserw.
alla mallon apla hsoun ypervolikos gia na mas peis oti se fimwsan kai sena otan h warner sou sthse "synentefksh" me to mad. tv gia na peis ki esy th saxla sou sthn plath enos nekrou kai mias eksegershs. mpravo malaka.
den kserw an prospathisan na me fimwsoun i oxi. sigoura kataferan na allaksoun ta legomena mou kai fysika einai kai itan eksorgistiko. twra ama se xalaei toso pou mporesa na pw mia apopsi parapanw logw mpantas mallon exeis kapoio sovaro dianoitiko provlima!
episis otan i apopsi mou einai oti dikaiws kapoios tha erthei kai tha mou kapsei oti mporesei epeidi pistevw pws mou analogei i efthyni gia tin katantia tou den tha elega oti vlasfimw enantion tis eksegersis!
yg. de se kserw proswpika alla mias kai to eida kai mou thn edwse mou epitrepeis fantazome.
elefthera, panta evprosdektos :)
_UnHoLyMaRtYr_
12-12-2008, 18:33
Ποιος μεγάλος στρατηγός σκέφτηκε το σούπερ σχέδιο να μας περικυκλώσουν γύρω από την (κλειστή) πλατεία Συντάγματος; Ε ρε εξοστρακισμούς που θέλουνε.
carheart
12-12-2008, 19:21
νεκροπεθαμένε, είναι ηλίθιο, άκαιρο και αδιάφορο να συζητάμε τέτοιες μέρες για το αν το mad tv φίμωσε τους Ανώριμους και τι έκανε η warner για αυτό.
Πιο πολύ με απασχολεί η κόντρα της τσαλιγοπούλου με την πέγκυ ζήνα.
σοβαρά το λέω.
~ladykiller~
12-12-2008, 19:33
http://katalipsiasoee.blogspot.com/
http://katadimadim.blogspot.com/
http://dimarxeio-antipliroforisi.blogspot.com/
paidia exoume polemo, poios to gamaei to mad kai ka8e mad pou oute m.m.ipoenimerosis den 8eorite!
necropethamenos
12-12-2008, 20:04
oi 2 apopanw synelthete, den thewrisa pote pws einai eksisou simantiko, aplws to anefera epeidi itan, gia mena, aksisimeiwto.
e afou mou tin eipe o allos omws, den eprepe na to apantisw?
~ladykiller~
12-12-2008, 20:16
vasika egw den anaferome toso se sena, an kai 8a eprepe na to anaferw noritera.
esy kala ekanes kai aneferes to vioma sou, opoio einai kai auto.
i peretero sizitisi den xriazotan.
stam and the witches
12-12-2008, 20:29
Μερικά που θα θελα να σημειώσω.
Η πορεία σήμερα ήταν τούμπανο. Δε χάνει τη δυναμική της με τις μέρες, μάλλον το αντίθετο θα λεγα.
Η ελληνική αριστερά είναι ξεφτυλισμένη, έχασε κάθε ελπίδα για μένα οριστικά, και χαίρομαι γι αυτό γιατί συνέβη νωρίς και σταμάτησα να ζω στις αυταπάτες (λέμε τώρα, είχα ρίξει 2 φορές πκς σε συνελεύσεις). Δυστυχώς μόνο ο Τσύπριζα το χειρίζεται κάπως σωστά.
Η καταστολή ήταν με άνεση διπλάσια από τις προηγούμενες μέρες. Ξύλο και ΠΟΛΥ δακρυγόνο. Εκεί στην αρχή της πανεπιστημίου νόμισα ότι θα λιποθυμίσω. 'Η ληγμένο ήταν ή απλά υπερβολικά πολύ. Στο σύνταγμα επίσης έπεσε ένα τεράστιο κυνηγητό, απ'ότι μαθαίνω, μέχρι και την Ερμού. Με λίγα λόγια, η αστυνομία άφησε τον κόσμο να εκτονωθεί και τώρα αρχίζει το γαμήσι.
Τα "μπάχαλα" (που είναι τα σπασμένα μαγαζιά άραγε, έχω να δω τέτοια από τη Δευτέρα) είναι όλα ανήλικα. Η οργή τους δεν περιγράφεται, είναι τόσο μεγάλη που έχει ξεπεράσει προ πολλού αντιδριστικά κόμματα και γκρούπες που παρακολουθούν τις εξελίξεις. Είδα πιτσιρίκια να κάνουν πουτάνα τις τράπεζες, να επιτίθενται σε ματάδες (αστείο θέαμα, ήταν 1,50 όλα τους) πριν καν αρχίσει η πορεία, να είναι πρώτη γραμμή σε ξύλα με μηδενική περιφρούρηση και ικανότητα να τη γλιτώσουν σε περίπτωση οπισθοχώρησης. Δεν ξέρω τι θα πει ο κάθε αντιδραστικός Μητσοτακέος, αλλά αυτό είναι ΥΓΕΙΑ, και ζηλεύω το θάρρος τους. Η γενιά αυτή πολιτικοποιήθηκε μεμιάς στα σκληρά.
blackbird
12-12-2008, 21:02
Η σωστότερη προσέγγιση θα'ητάν εδώ και τώρα γενικές απεργίες και όλοι στους δρόμους αλλά θα καταφέρει κανείς να συντονίσει όλους τους κλάδους?.Οι φοιτητές κι οι μαθητές θα τα δώσουν όλα ,οι υπόλοιποι είναι το θέμα πόσο θα συμπορευτούμε.Πάντως ζουμε συγκινιτικές στιγμές
~ladykiller~
12-12-2008, 21:06
8a simfonisw gia tous ma8ites logo agnias kindinou, logo oti ine kati pio konta tous klp
gia tous foitites 8a kratisw epifila3eis exoume dei alloste tis simperifores tous toso sta foititika oso kai tora.
Amnesiac.
12-12-2008, 21:18
Παιδιά για πείτε λίγο το αυριανό πρόγραμμα. Τώρα που αρχίσαν να σκληραίνουν τα πράγματα και να αραιώνει ο κόσμος ήρθε η ώρα να βγουν στους δρόμους οι αληθινοί ΑΝΤΡΕΣ.
Υ.Γ. το άλμπουμ των Ανώριμων "17 κατσαρίδες" κυκλοφορεί από τη Warner Music και θα το βρείτε σε όλα τα καλά δισκοπωλεία.
necropethamenos
12-12-2008, 21:22
poutses, kai sto metropolis mia kopia ti mera vgazoun sto rafi
blackbird
12-12-2008, 21:23
είμαι σε μια μικρή πόλη ,συντηρητική ,αλλα παραδοσιακά δημοκρατική(στη βάση της ).Τα πιτσιρίκια λοιπόν είναι όλη μέρα στους δρόμους.Σήμερα στο σχόλασμα επεσα πάνω σε πορεία και ακολούθησα διακριτικά.Πέφτω σε τρομερό σκηνικό.Σε κομβικό σταυροδρόμι ο αρχιμπάτσος που έλεγχε τη κίνηση σταματάει τα πιτσιρίκια(ενω είχε ακούσει τα πάντα σε συνθήματα) και λέει στους συντονιστές"Παιδιά δημαρχείο η πλατεία?..να ξέρω βρε παιδιά που θα κόψουμε τη κίνηση".Οι μαθητές έστιψαν τελικά φωνάζοντας συτοσχέδια συνθήματα για το Κούγια :wink:
Και χωρίς καθηγητές το μπλόκ ε.Συγκινιτικά πράματα
Πάντως το παιχνίδι δυστυχώς παίζεται Αθήνα κυρίως και κει πρέπει να δωθεί βαση
~ladykiller~
12-12-2008, 21:27
den simfonw sto telfteo.
o polemos ine mazikos k se oles tis poleis tis ellados.
an paraminei stin a8ina 8a ine apla mia topikistiki diamaxi, an sinexistei pantou 8a kataferoume na ri3oume tin kivernisi!
tora arxizoun k ta foititika.
poreies
katalipseis
ta panta pantou.
carheart
12-12-2008, 21:28
Συμφωνώ σε αυτό με τις απεργίες. Όσο και με τις καταλήψεις σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ίδρυμα, επ αόριστον, μέχρι να πέσουν στα αλήθεια κάποια κεφάλια.
Είναι τουλάχιστον αδερφίστικο να έχουν πέσει έξι ματατζήδες πάνω σε ένα δεκατριάχρονο για να τον ακινητοποιήσουν. Τσάμπα μάγκες, μόνο εκεί που τους παίρνει.
Λαμπάδιασαν δύο βέβαια έξω από το Πολυτεχνείο, κακός ψόφος ε.
Dragonlord
12-12-2008, 21:29
Μερικά που θα θελα να σημειώσω.
Η πορεία σήμερα ήταν τούμπανο. Δε χάνει τη δυναμική της με τις μέρες, μάλλον το αντίθετο θα λεγα.
Μπα, αποκλείεται, αφού στη ΝΕΤ είδα ότι κοτζάμ πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο είχε 3000 κόσμο!11
necropethamenos
12-12-2008, 21:38
Συμφωνώ σε αυτό με τις απεργίες.
Ektos omws tou oti tha symvallei sti mazikotita (pou einai to kalo stoixeio) den eisai psilosigouros oti tha exoun tous dikous tous fanera ksexwristous stoxous? Giati edw milate gia ptwsi kyvernisis - kati pou se mena fainetai san aitima mia genikoteris orgismenis mazas-, aftoi omws tha zitane entelws sygkekrimena (kai mikrotera) pragmata, me mia logiki "as paroume kati parapanw apo psixoula kai siga siga tha vgei kati kalo"
opou siga siga = mia xilietia minimum
entit: ennow mipws ginei telika syndikalistiki i kinitopoiisi apo kei pou einai kati kalytero?
Phantom Duck
12-12-2008, 21:43
Παιδιά για πείτε λίγο το αυριανό πρόγραμμα. Τώρα που αρχίσαν να σκληραίνουν τα πράγματα και να αραιώνει ο κόσμος ήρθε η ώρα να βγουν στους δρόμους οι αληθινοί ΑΝΤΡΕΣ.
15:00 συγκέντρωση στη Βουλή (θα φωνάξουμε, θα πέσουν πέτρες -> μάπες -> τρέξιμο -> δακρυγόνα -> τελειώνουν τα χημικά -> αντεπίθεση και γι' αυτο δε θυμασαι να μ' ειδες ποτέ πούστη μπατσέεεεε [/αρτέμης]).
Συμφωνώ σε αυτό με τις απεργίες. Όσο και με τις καταλήψεις σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ίδρυμα, επ αόριστον, μέχρι να πέσουν στα αλήθεια κάποια κεφάλια.
Υποτίθεται πως
•Απαιτούμε από τη ΓΣΕΕ να κηρύξει Γενική Απεργία στις 18/11, ημέρα πανεργατικής κινητοποίησης
αλλά δύσκολα τα πράγματα με τους καριόληδες, ό,τι γίνει από τα πρωτοβάθμια σωματεία.
Μπα, αποκλείεται, αφού στη ΝΕΤ είδα ότι κοτζάμ πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο είχε 3000 κόσμο!11
Χαεχ, είχε κανά δεκαχίλιαρο στη χειρότερη.
Αυτό, αυτό, αυτό είναι το σωστό, ο Κούγιας να πεθάνει με εξοστρακισμό.
...αλλά ρε βλήματα, ΔΕ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. Παρα τρίχα γλυτώσαμε κομμένες μάπες και ποτάμια αίματος.
όχι άλλο περπάτημα®
blackbird
12-12-2008, 21:47
και πως αλλιώς ρε νέκρο να κλείσουν τα πάντα?
το θέμα ειναι πως δεν υπαρχουν ηγεσιες στους συλλογους με μερακι και οραμα(ασε τα μεγαλα συνδικατα προς το παρων στην ακρη)
το οτι το δημοσιο ας πουμε δε μας πληρωνει για υπηρεσιες που ειναι υποχρεωμενο δεν ειναι συγκινονουν δοχειο με το οτι η κυβερνηση ειναι ασυδοτη και η εκτελεστικη της εξουσια σκοτωνει?
Αν τα βαλει καποιος κατω κανεις με λιγη λογικη μπορουμε να ειμαστε μια γροθια
~ladykiller~
12-12-2008, 21:51
•Απαιτούμε από τη ΓΣΕΕ να κηρύξει Γενική Απεργία στις 18/11, ημέρα πανεργατικής κινητοποίησης
αλλά δύσκολα τα πράγματα με τους καριόληδες, ό,τι γίνει από τα πρωτοβάθμια σωματεία.
tin edwses monos sou thn apantish.
eides k eidame oloi ti kanane me tin poreia ths tetarths pou 8a itan mia maziki dinamiki poreia. alla oxi tous ipane na min tin kanoun k eskipsan to kefali.
ti perimenei kaneis apo gliftes tou sistimatos!
o,ti kanoume 8a to kanoume monoi mas.
Phantom Duck
12-12-2008, 21:58
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΛΕΝΤΙΚΙΛΑ, ΚΑΤΩ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΠΑΣΟΚ ΓΣΕΕ.
http://narnet.gr/images/stories/alexis5.gif
Είδα πιτσιρίκια να κάνουν πουτάνα τις τράπεζες, να επιτίθενται σε ματάδες (αστείο θέαμα, ήταν 1,50 όλα τους) πριν καν αρχίσει η πορεία, να είναι πρώτη γραμμή σε ξύλα με μηδενική περιφρούρηση και ικανότητα να τη γλιτώσουν σε περίπτωση οπισθοχώρησης. Δεν ξέρω τι θα πει ο κάθε αντιδραστικός Μητσοτακέος, αλλά αυτό είναι ΥΓΕΙΑ, και ζηλεύω το θάρρος τους. Η γενιά αυτή πολιτικοποιήθηκε μεμιάς στα σκληρά.
Pernontas apo Vouliagmenhs shmera, logo douleias, kapou sto ypsos ths Hlioupolhs, kamia 50ria mathites (mallon) eixan kleisei to ena reyma me kadous, karotsia kai oti allo vrhkan proxeiro. Edioxnan ta amaksia deksia kai aristera (ektos Vouliagmenhs dld) kai htan etoima gia tsampouka, oi misoi eixan kalypsei ta prosopa tous, kratousan ksyla, plhsiazan apeilhtika odhgous pou ithelan na perasoun Vouliagmenhs kai genika maximakia. Den htan pano apo 17-18.
Malista, otan telika plhsiasa (me aytokinhto hmoun), mou anoiksan to dromo kai me afhsan na peraso "giati einai typas!!!". Hmoun pragmatika sto tsak na arakso to amaksi ekei dipla kai na katevo na fonazoume "mpatsoi, gourounia, dolofonoi" oloi mazi. Eniosa sto gymnasio kanonika. Tora niotho ligo malakakos pou de stamathsa alla... /klaps.
Dipla sto spiti mou egine auto. Emena pantws de m'aresei pou ta 15-17xrona exoun pshthei gia mpaxala. Den thewrw pws exoun kapoion skopo/aithmata ktl. Aplws goustaroun th fash, k to vriskw upokritiko auto.
Οχι ρε!! Ειναι υγιες που ειναι συνειδητοποιημενα απο μικρα!!!
Amnesiac.
12-12-2008, 22:14
[zER]
Malista, otan telika plhsiasa (me aytokinhto hmoun), mou anoiksan to dromo kai me afhsan na peraso "giati einai typas!!!".
Κρατάμε αυτό.
Οχι ρε!! Ειναι υγιες που ειναι συνειδητοποιημενα απο μικρα!!!
Ma den einai imo, auto lew..
Allh mia moda einai auto pou sumvainei.
Ναι αμε. Στην τυρουπολη ειχανε μπροσταρη ενα σιχαμα κομματοσκυλο και απο πισω τα 1.50 να ξεσπανε τις ορμονουλες τους.
Σοβαρευτειτε.
Sigoura den einai oloi ths ideologias. Ki edo pou ta leme, ok einai 15 eos 17, de mporei na tous kathgorhsei kaneis epeidh den "pisteyoun". Poses poreies/katalhpseis kanate sto sxoleio? Gia poses apo aytes eixate thn paramikrh idea ti sto diaolo symvainei kai afieronate xrono/kopo khnygontas to?
[zER]giati einai typas!!!".
Κρατάμε αυτό.
Haha pernousa siga siga me to amaksi kai tous xamogelousa kai tous edeixna ton antixeira mou me nohma. Prepei na to akousa 5-6 fores oso pernousa "afhste ton, einai typas, einai typas". Palikaria.
EDIT: Poutana ta kana me ta quotes.
Katalhpseis kaname, den spagame trapezes gia na ksespasoume tis ormonoules mas pou leei h havoc. Den evlapsan kanenan oi katalhpseis, kai kalws h kakws, kuriws gia ton xavale ginontan kai ginontai.
[zER]
Haha pernousa siga siga me to amaksi kai tous xamogelousa kai tous edeixna ton antixeira mou me nohma. Prepei na to akousa 5-6 fores oso pernousa "afhste ton, einai typas, einai typas". Palikaria.
puke katastash.
necropethamenos
12-12-2008, 22:19
το θέμα ειναι πως δεν υπαρχουν ηγεσιες στους συλλογους με μερακι και οραμα(ασε τα μεγαλα συνδικατα προς το παρων στην ακρη)
το οτι το δημοσιο ας πουμε δε μας πληρωνει για υπηρεσιες που ειναι υποχρεωμενο δεν ειναι συγκινονουν δοχειο με το οτι η κυβερνηση ειναι ασυδοτη και η εκτελεστικη της εξουσια σκοτωνει?
nai, pws tha tous peisei omws kaneis na proselthoun ws polites kai oxi ws syndikalistes?
an to aitima einai na pesei i noudou gia paradeigma, tote kapws (den exw idea pws alla eimai kai asxetos apo kinitopoiiseis) prepei na einai koino gia olous, swsta? afto den einai to mia grothia pou les?
_UnHoLyMaRtYr_
12-12-2008, 22:19
yawn κατάσταση. Να πάτε να παίξετε αλλού τα δυο σας.
Οντόπικ, "άσχετοςμεπολιτικήμόουντ" δε θα ήταν πρέπον να βγουν επίσημα αιτήματα κοινωνικής φύσεως από κοινού, ή κάτι τέτχοιο;
Amnesiac.
12-12-2008, 22:20
Allh mia moda einai auto pou sumvainei.
Στην πραγματικότητα αυτός είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να βγει κάτι απ'αυτό το πράγμα.
Katalhpseis kaname, den spagame trapezes gia na ksespasoume tis ormonoules mas pou leei h havoc. Den evlapsan kanenan oi katalhpseis, kai kalws h kakws, kuriws gia ton xavale ginontan kai ginontai.
Ela more, posa apo ta 15xrona spane vitrines kai ta kanoun poutana? Ta perissotera exoun katevei stous dromous gia na diamartyrithoun kai na fonaksoun, asxeta an den kseroun ton pragmatiko logo. Kalo einai ki ayto.
rincewind2k
12-12-2008, 22:21
ε ναι αλλα καλύτερα να σπάνε τραπεζούλες απο το να παίζουνε ποκίτσες.
Epishs, o Fixxxer nomizo htan apla sarkastikos. Profanos kai symfoneite agaphth X.
Ανεκφυλιστα κυτταρα ειναι. Δεν εχουν κουραση και εννοιες, μπιμπα στις ορμονες, καπου πρεπει να διοχετευθει η ενεργεια τους. Αναμενομενα τα ξεσπασματα, αλλα οταν το κλιμα ειναι ευρυτερο, μην τα θεοποιουμε κιολας πως ξερουν τι κανουν.
Phantom Duck
12-12-2008, 22:24
Δηλαδή από μόνο του το γεγονός ότι 15χρονα θέλουν να σπάσουν, να κάψουν, να γαμήσουν ρε αδερφέ, δε σας τσιγκλάει να αναρωτηθείτε "γιατί"; Γιατί δε θέλουν να πιούνε φραπέ, να παίξουν τάβλι, προ, κάτι σαν αθώα αγγελούδια που είναι;
Έλεος, ή "γενιά του καναπέ" ή "trendy μπάχαλοι", βαρέθηκα.
Και ναι, δε σπάνε όλα τα πιτσιρίκια τράπεζες, αλλά όλα πετάνε πράματα στους τσέους. Κι αυτό κάτι λέει.
HAVOC, πούλο οι γριές.
Gnosth er-user tha petaxtei tora na pei oti kserei 15xrona pou einai poly pio psagmena apo enhlikous !!11
blackbird
12-12-2008, 22:28
nai, pws tha tous peisei omws kaneis na proselthoun ws polites kai oxi ws syndikalistes?
an to aitima einai na pesei i noudou gia paradeigma, tote kapws (den exw idea pws alla eimai kai asxetos apo kinitopoiiseis) prepei na einai koino gia olous, swsta? afto den einai to mia grothia pou les?
να αλλάξει κατι ειναι το αιτημα ολου του κοσμου,νομιζω δεν ασχολειτε κανεις με το να πεσει απλα η νου δου και να εχουμε ενα ιδιο πασοκ.ειναι πιο βαθυ το θεμα και ολες οι συγκυριες αυτο λενε.Πιστευω στη δυναμικη της απεργιας για πολλους και διαφορους λογους.Γενικη απεργια λεμε
~ladykiller~
12-12-2008, 22:29
re isaste ili8ies kai oi dio!!?!?!?
exete d ei polles fores 15xrona na kanoun katalipseis k na ta spane kapou e3w apo to sxoleio tous? pou k sto sxoleio tous ante na spagane kana ka8isma ola auta ta xronia.
katalavenete pos tora iparxoun logoi, iparxoun eties, iparxei edafos gia na ginoun ola auta.
k ti egine pia pou sto kwloxori sou kapoios ta ipokinouse, pou an 8elw ta pistevw
pisteveis pos pantou ginete a uto?
vges apo to kavouki sou na deis oi ma8ites pos vgenoun monoi tous k antidroune giati ta zoune! den exoun diavasei, dene exoun psi8ei, den 3eroun ton mpakounin alla zoune k vionoune apo tous goneis tous tis kriseis, apo tin idia tous tin zoi tin gamimeni pedia, me ton tropo tous ton ale3i.
oi meres autes ine tou ale3i k opoios diafonei ton poulo!
Ειμαστε ηλιθιες. Εσυ ξερεις καλυτερα. Σωσε μας.
Malaka ladykiller gamhse mas telika me to ufos ths hgetidas anarxikhs. Stadiala. Kaneis adunath thn anagnwsh twn post sou.
edit: epihs auto to "o alekshs auto kai o alekshs ekeino", ginane oloi ksafnika filarakia tou aleksh.
Raven Lord
12-12-2008, 22:34
Den evlapsan kanenan oi katalhpseis, kai kalws h kakws, kuriws gia ton xavale ginontan kai ginontai.
ισοπεδωτικό αυτό που λες :?
Den evlapsan kanenan oi katalhpseis, kai kalws h kakws, kuriws gia ton xavale ginontan kai ginontai.
ισοπεδωτικό αυτό που λες :?
Vre pouli mou, safws uphrxe kai h merida pou hksere giati kleinei to sxoleio, alla mh leme malakies.. kathe xrono katalhpsh thn idia epoxh, e einai psilotrend. Kati pou ginetai gia na araksoume k na ananpsoume kamia fwtia sto sxoleio k na to paiksoume alhtes.
Tote me ton arsenh htan isws oi mones katalhpseis pou eixan logo na ginoun, sth dikh mou genia k sto diko mou sxoleio. (ektos an ksexnaw kammia allh ths prokophs)
Emeis eixame kanei poreies kai katalhpseis gia na fygoun oi fylakes. Sas exoume. De thymamai xronia, alla prin to '97.
dopefiend
12-12-2008, 22:39
edit: epihs auto to "o alekshs auto kai o alekshs ekeino", ginane oloi ksafnika filarakia tou aleksh.
e nai mwre poia i pithanotita na pethanei to paidi sou xwris logo apo mpatso. tha mathoume se merika xronia!
X, twra yparxei logos na ginoun katalipseis/apergies?
~ladykiller~
12-12-2008, 22:40
Malaka ladykiller gamhse mas telika me to ufos ths hgetidas anarxikhs. Stadiala. Kaneis adunath thn anagnwsh twn post sou.
re malakismeno pote to epe3a egw kati?!
se xalase pou den travi3es merikes kwlofotografies k petas malakies apo dw k apo kei. an den goustareis ta post mou min ta diavazeis, katalaveS?
egw 8a sinexisw na grafw auta poy vionw katw k 8a sinexisw na milaw k na grafw tin apopsi mou gia auta pou ginonte me tous allous pou simetexoun me ton ena 'i ton allo tropo.
den to epe3a pos ta 3erw ola oute pos katexw tin megali ali8ia, alla otan vriskete kapoios se enan xwro tosa xronia, se enan agona san k auton apo tin pr oti stigmi sxedon exei dikeoma na milaei. K pio poli exei dikeoma na to kanei auto otan gnorizei kapoia pragmata parapanw giati exei vre8ei se kouventes, exei diavasei, endiaferete.
kai malaka an 8es na 3ereis oxi den giname filarakia toy ale3i, oute tou mixali [an ton 3ereis ton mixali], oute tou temponera! alla malaksimeno epidi egw den pernaw tis meres mou sto forum mprosta ton ale3i estw fatsika ton i3era apo ta e3arxeia!
katalaves?
gia olous autous tous logous 8a sinexisw nam ilaw oso k an se xalaei i ali8ia, ili8io
Raven Lord
12-12-2008, 22:42
(ektos an ksexnaw kammia allh ths prokophs)
χμμμ αν είσαι 25, μάλλον δεν πρόλαβες τον κοντογιαννόπουλο με τεπονέρα κτλ (άλλη μια εντυπωσιακή έξοδος κυβέρνησης της ΝΔ)
Ki emeis blitser. Eides, kati ksexasa.
dopefiend, an den katalaves pws to pa eisai hlithios.
Kai nai, uparxoun terastioi logoi gia na ginoun katalhpseis, alla otan vlepw ta emo koritsakia na parelavnoun panw stous kadous sth vouliagmenhs me tis kordelitses sto freskofouskwmeno ek kommwthriou malli tous kai pisw tous super duper alhtarades me kaskol tuligmena gurw ap th mourh, enw mpatsoi den paizoun pouthena, e sorry, alla exw sovarous logous na amfivallw gia ta kinhtra k thn agwnhstikh tous diathesh.
edit: lol @ ladykiller
Χ μιλας για ενα 10% του κοζμου τωρα. Αντε 20.
Και σκαστε επιτελους, μπαινω να διαβασω καμια σοβαρη κουβεντα και την παιζετε μεταξυ σας.
Ok skaw. Milhse h sofi-k.
_UnHoLyMaRtYr_
12-12-2008, 22:48
Εγώ τη Λέιντικίλλερ τη δγιαβάζω ( :oops: ), σταματήστε γενικά τα μαδομούνια εδώ μέσα όμως κάπχοια στιγμή, είστε ηλίθια ηλίθιοι όλοι. Και για περάστε αύριο από τα μέρη που γίνεται μάζεμα γιατί από δω και μπρος ο μόνος τρόπος είναι "περισσότερος κόσμος από χθες". Χ, κάνε κάτι με την περίοδο.
~ladykiller~
12-12-2008, 22:49
den mporeis na zitas [xoris na apantaw se sena, alla e3etias autou pou grafeis] apo 15 xronwn pedia pou isos na exoun san protipa isos kapoious apo tous koukouloforus na katalavoun giati oi koukouloforoi forane tis mantiles, antisfi3iogones k loipa.
geia sou re sofi xronia k zamania.
xerome re unholy pou kapoios me diavazei. 8a kanonisw na vgalw k kana vivlio tora pou ine piasariko to 8ema.
Pali h X thn plhrwnei fusika. Pali h X ksefuge, pali h X prokalese. E den pate na gamhtheite.
stam and the witches
12-12-2008, 22:52
re isaste ili8ies kai oi dio!!?!?!?
exete d ei polles fores 15xrona na kanoun katalipseis k na ta spane kapou e3w apo to sxoleio tous? pou k sto sxoleio tous ante na spagane kana ka8isma ola auta ta xronia.
katalavenete pos tora iparxoun logoi, iparxoun eties, iparxei edafos gia na ginoun ola auta.
k ti egine pia pou sto kwloxori sou kapoios ta ipokinouse, pou an 8elw ta pistevw
pisteveis pos pantou ginete a uto?
vges apo to kavouki sou na deis oi ma8ites pos vgenoun monoi tous k antidroune giati ta zoune! den exoun diavasei, dene exoun psi8ei, den 3eroun ton mpakounin alla zoune k vionoune apo tous goneis tous tis kriseis, apo tin idia tous tin zoi tin gamimeni pedia, me ton tropo tous ton ale3i.
oi meres autes ine tou ale3i k opoios diafonei ton poulo!
Αυτό το ποστ με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο :thumbsup:
Σταματήστε τα ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ξεσπάσματα. Είναι το λιγότερο καραγκιόζικο να κάνετε μαθήματα επαναστατικής συνέπειας, τη στιγμή που ΚΑΙ άσχετοι είστε (και σε επίπεδο γνώσεως και συμμετοχής), ΚΑΙ με ηλίθια κριτήρια το κάνετε (μαθητοπατέρας, μαλλί κομμωτηρίου). Αν έχετε να πείτε κάτι ουσιώδες πείτε το.
The X Files!!!
Σοβαρα τωρα πιστευετε εσεις οτι υπαρχει ενα ποσοστο 15χρονων μεγαλυτερο απο 3% που ξερει γιατι κανει καταληψεις και γιατι τα σπαει? Ησασταν ποτε 15? Εχετε γνωρισει 15χρονα απο τοτε που ειστε εσεις πανω απο 20?
Εμπρος στον ετσι που χαραξε ο τετοιος.
Παρε την ουσια σου κι εσυ.
Συνεχιστε. Γουσταρω.
blackbird
12-12-2008, 22:54
Βρε Χ μιλάμε για μωρα παιδια τωρα και κρινεις στυλιστικα?Βρισκω αυτη τη λογικη ακυρη και ακαιρη
Εγω βλεπω αυθορμητες πορειες με ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ συνθηματα,και καταστολη να τρωνε.Δεν ειναι ευκολο για αυτα να κρατανε προσχηματα ουτε εμπειριες εχουν
stam and the witches
12-12-2008, 22:56
Havoc, δεν έχεις σχέση με απολύτως τίποτα, έχεις κάνει προ πολλού σαφές ότι είσαι ένα νεοφιλελεύθερο αντιδραστικό σκουπίδι, άρα δεν έχεις και το δικαίωμα μαθημάτων συνέπειας.
Η συμμετοχή σου στα κοινά σταματάει εδώ -------------->.
Κριμας. Εχεις ωραιο χαβα.
~ladykiller~
12-12-2008, 22:57
The X Files!!!
Σοβαρα τωρα πιστευετε εσεις οτι υπαρχει ενα ποσοστο 15χρονων μεγαλυτερο απο 3% που ξερει γιατι κανει καταληψεις και γιατι τα σπαει? Ησασταν ποτε 15? Εχετε γνωρισει 15χρονα απο τοτε που ειστε εσεις πανω απο 20?
koita den milame gia opoiadipote katalipsi oute gia opoiadipote epoxi.
mporei, opos exeis dikio na min 3eroun giati spame oi anarxikoi [oups, ta 3erw ola] tis polye8nikes, alla 3eroun giati petane petres stous matades, giati kanoun ntou se AT [des kerkira] k giati lene auta ta sin8imata pou lene.
necropethamenos
12-12-2008, 22:59
να αλλάξει κατι ειναι το αιτημα ολου του κοσμου,νομιζω δεν ασχολειτε κανεις με το να πεσει απλα η νου δου και να εχουμε ενα ιδιο πασοκ.ειναι πιο βαθυ το θεμα και ολες οι συγκυριες αυτο λενε.
re nai, symfwnoi, egw eipa ena paradeigma me aformi afto pou eixe pei i leintikiler, omws oso den orizetai afto to kati pou thes na allaksei toso pio dyskolo einai na allaksei ontws!
diladi afto pou ginetai einai apla gia na pei kaneis "OUAAAARGK DEN ANTEXW ALLO"?
an nai, poies oi pithanotites na kataliksei kapou?
(xwris na ennow oti den einai simantiko to na pei estw afto toso mazika!)