Log in

View Full Version : Κυπελλο Ελλαδος 08-09

Pages : 1 [2] 3

Fireknight
06-02-2009, 13:38
http://img22.imageshack.us/img22/6568/513o1vii5.jpg (http://imageshack.us)
prepei me kapoio tropo na ginei emoticon afto !

Milton
06-02-2009, 14:14
και οι δυο ομαδες επαιξαν απολαυστικο ποδοσφαιρο, εγω χαρηκα και τον ολυμπιακο και τους δικους μας. αυτα που ειπα τα ειπα γιατι ακουστηκαν και αστεια πραγματα και απλα τα σχολιασα.
Ρεηζορ ρε φιλε εχεις γινει μαζορετα καθυστερησης και σερβιετα βλακειας που χαιρεται οταν το ερ γελαει με τα αστειακια του αλλα να σου πω την αληθεια...εχω αρχισει να σε λυπαμαι λιγο γιατι εχουν σουφρωσει τα αρχιδια σου και σε λιγο θα εξαφανιστουν. Σου χα δωσει μια συμβουλη παλια οτι το κουτσομπολιο ειναι αδερφιστικο χαρακτηριστικο, ε μαλλον η επομενη συμβουλη μου θα ναι τι χρωμα να βαψεις τα νυχια σου.
Κανσερ μονο λολ για σενα.

cancer
06-02-2009, 14:18
lol@cancer!!
8es na paro ena ena osa grafeis kai na valw apo katw ta quotes twn gaurwn pou grafoun ola osa grafeis oti den eipe oute enas?
8a to ekana aptin arxi alla bariomoun.

regularpaul
06-02-2009, 14:39
ας βγαλουμε τα κεφαλια μας απο τις κωλαρες μας ομως ε. εχουν ειπωθει τα χιλια μυρια και μετα αναρωτιεστε οι olympiakakius karapoutsaklarakious γιατι ο κοσμος παντα εχει να πει κατι για σας. και η προφανεστατη εξηγηση ειναι παντα οτι, λενε για σας οι ομορφες επειδη ειναι "μικρες ομαδες", "σιχαματα παικτες", "οπαδισκοι του ελεους και της ελιας", "ασημαντοι συνδεσμοι", "τοπικιστες" και οχι επειδη πρωτοι εσεις ανοιγετε τη στοματαρα του Κοκκαλικου Ονειρου για να αδειασετε απο μεσα θεωριες για το ποιος ειναι μικρος, ποιος μεγαλος, ποιος σημαντικος, ποιος ασημαντος και ριχνετε και μια πορδη στο ελληνικο πρωταθλημα που στο κατω κατω σας χρωσταει δεν του χρωστατε. μεινετε με αυτη τη φιλοσοφια λοιπον, αλλα τουλαχιστον τα κεφαλια βγαλτε τα απο τον κωλο σας.

:worship:

Ford Prefect
06-02-2009, 15:32
γιατι παραληρημα Φορδ;

Γιατί λες ασυναρτησίες.

Για του λόγου το αληθές, μιας και κόβουν την πίτα στην δουλειά και έχω ώρα...

ακους απο τους γαυρους να λενε αυτα που ειπανε.

Αρχίζουμε...

και για ακομα μια φορα ο γκαρσια

E, για ακόμα μια φορά ο γκαρσία άνοιξε κεφάλι με αγκωνιά χωρίς να είναι κατά λάθος. Όταν δεν ανοίξει κεφάλι δεν θα στον αναφέρω.

Τα ωραία όμως αρχίζουν από εδώ:

και για ακομα μια φορα κατα τυχη κερδισε ο παοκ

δίκαιη νίκη μΠΑΟΚ...
θεωρώ ότι άξια είναι στην δεύτερη θέση αυτός και όχι ο βάζελος.
Συνολικά, πιο πολύ το έβλεπα για Χ, αλλά ελέω Ζεβλάκωφ και αναποτελεσματικότητας Μήτρογλου, δίκαιος ο άσος.

για ακομα μια φορα ο γαυρος θα γαμησει κωλους μεσα στο καραισκακη με 7-0.

Αυτό δεν το βρήκα. Βοήθησέ με. Εγώ πάντως ανέφερα στον πάνκη να μην είναι τόσο αισιόδοξος με τα 70%. Σαν να λέμε θα σου γαμήσω τον κώλο 7-0.

ΕΝΑΣ γαυρος να πει, μπραβο στην ομαδα του παοκ το γκολ ηταν ωραιο

Ε, ΕΝΑΣ γαύρος δεν το είπε, έχεις δίκιο. Το είπαν τρεις.

πανέμορφο γκολ ο κονσεσάο

φοβερό γκολ

O konseisao evale golara

Επιπροσθέτως σου έγραψα και αυτά:

ρισπέκτ στον Κονσεϊσάο, πολύ ψυχή και παρέσυρε και τα υπόλοιπα παόκια να ανεβαίνουν. Θετικές εντυπώσεις μου άφησε και ο Λίνο.

Για την ανάγκη σου να αναλύσω το ματς ανά ημίχρονο:

Με τόσες "ψυχάρες" όμως υπάρχει και το θέμα ότι σε κάποια φάση ξεχνάνε την μπάλα και αρχίζει η τρόμπα. Στο β' ημίχρονο σαν θολωμένοι παίζανε όλοι

...που αν ξέρουμε ελληνικά σημαίνει ότι στο πρώτο δεν ξεχάσανε την μπάλα και δεν ήταν θολωμένοι.

Μπάι δε γουέι:

[o γαύρος] επαιξε παρα πολυ καλη επιθεση στο δευτερο ημι.

E; Καμ αγκέν; Πάρα πολύ καλή κιόλας.

Συνεχίζεις:

η απαξιωση σου για τους οπαδους του Παοκ να ναι παραδειγματικη

Αυτό ομολογώ τείνω να πιστέψω ότι οφείλεται σε άγνοια του τι σημαίνει η λέξη "απαξίωση". Αλλιώς επιστρέφω στο παραλήρημα:

Πολύ καλή εξέδρα

...και γενικά άνοιξα κουβέντα με τον πάνκη και δεν νομίζω να τον αντιμετώπισα απαξιωτικά πουθενά.

Τώρα για τις άλλες ασυναρτησίες για σημαντικούς και ασήμαντους, για πορδές στο ελληνικό πρωτάθλημα και κυρίως το Κοκκαλικό Όνειρο (χαχαχα, καλό), τα βάζω σαν κεκτημένη ταχύτητα ασυναρτησιολογίας, αλλιώς δεν εξηγείται. Στην αρχή κιόλας αναφέρω για την αντίθεση μεταξύ γαύρων και Σώκου για το Όνειρο, στον πάνκη λέω άλλο το κύπελλο, άλλο το πρωτάθλημα.

Τέλος, δεν κάνω τον κόπο να σου παραθέσω τα σχόλια των παοκτσήδων που άνοιξαν πρώτοι το στόμα τους μετά το ματς. Εμένα δεν με πείραξαν, λογικά και αναμενόμενα. Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο ήταν το παραλήρημά σου. Ultimately το αποδίδω στο γεγονός ότι περίμενες/περιμένατε να έχουμε λυσσάξει και σας χαλάσαμε το πανηγύρι. Σόρι.

hcpunksonacid
06-02-2009, 15:52
Βασικα ρε φορντ ειναι το στυλακι που εχεις,το υπεροπτικο που εχουν ολοι οι νεο-γαβροι,αυτοι δηλαδη που δεν εζησαν τα 6-1 απο τον ΠΑΟΚ και τα 23 χρονια φαπας,που δεν εφαγαν 4 σε τελικο κυπελλου απο την βαζελα,αυτους που δεν ειδαν μικρες ομαδες να τους χτυπανε στα ισια μεσα στον Πειραια.Δεν σε κατηγορω,12 πρωταθληματα εχεις δει,αλλα καπου αυτο σε εχει κανει να την εχεις δει πολυ "καπως".Με τον ΠΑΟΚ επαιζες ψηλε,ξερεις,την ομαδα που ειχε ζητησει η αντιπροσωπεια των συνδεσμων σου απο τον θειο καρκινο να κερδιζει μεσα στην εδρα της,ή εστω να μην χανει με καθε τροπο(το αλλο αιτημα ηταν πρωταθλημα μετα απο 8 χρονια και να πηδατε τον βαζελο οπου τον βρειτε).Αλλα ισως αυτα δεν τα ξερεις,δεν σε κατηγορω.
Οι "παλιοι" γαβροι παντως,ανω των 35,ειναι σκασμενοι με αυτο το παιχνιδι.και ασχημα κιολας.και ηδη ετοιμαζουν κλιμα,απο τωρα,για τον επαναληπτικο.

nothingman
06-02-2009, 16:24
ρε παιδιά, δεν έχω ιδέα τι σας ταϊζουν εκεί πάνω τα ραδιόφωνα και οι εφημερίδες αλλά δε χρειαζόμαστε ανταποκριτές στη θεσνίκη να μας λένε τι κάνουν οι παλιοί γαύροι. οι οποίοι από όσο φαίνεται είδαν πρώτη φορά πρωταθλήματα, κύπελλα και παιχταράδες τώρα τελευταία, πιο πριν ήταν μόνο σφαλιάρες και τέτοια και άρα δεν τους έπαιρνε να βγάλουν γλώσσα.
παναξαναβάλω το κεφάλι στη γκωλάρα μου τώρα, κάθε φορά που το βγάζω θεριεύουν οι αντίπαλοι και γαμιέται το αθηναϊκό κατεστημένο και όπως καταλαβαίνετε, ε δεν είναι και προς το συμφέρον μου αυτή η κατάστασις.

hcpunksonacid
06-02-2009, 16:29
ρε,
ποιος μιλησε για "κατεστημενο" και μαλακιες?και ποιος τα γαμαει τα ραδιοφωνα εδω?
απλα οι γαυροι προηγουμενης γενιας που ειναι ενεργοι οπαδικα (επειδη εχουμε/εχω τα κοννε και γενικα παρεδωσε) ειναι σκασμενοι με αυτο το παιχνιδι.Δεν θελουν να χανουν με τιποτα στην Τουμπα,με τιποτα ομως.αλλα γουσταρουν αυτον τον ανταγωνισμο,αυτην την κοντρα παρα πολυ.
και δεν ειπε κανεις οτι δεν ειδαν πρωταθληματα τις δεκαετιες 70-80.απλα τοτε επαιρνε και κανενας αλλος.οχι που και που,αλλα συχνα.η σημερινη γενια θεωρει πως απλα γινεται πρωταθλημα με ομαδες για να το παιρνει ο γαβρος.οχι για να υπαρχει ανταγωνισμος.
αυτη ειναι η διαφορα.
επειδη ειστε χορτασμενοι,σκασμενοι απο τιτλους την εχετε δει πολυ αλλιως την δουλεια,εχετε αποκτησει ενα υφακι πολυ υπεροπτικο.θα στρωσετε χαρακτηρα μονο αν επιστρεψετε στην εποχη των κορνεδων για μερικα χρονια.Να δειτε και τα δυσκολα.να ξανακαυλωσετε ξανα με την ομαδα σας,και οχι να παιρνετε σαν δεδομενο το πρωταθλημα καθε χρονο.

Milton
06-02-2009, 16:29
εγινε ρε ρε συνεχιστε δεν υπαρχει προβλημα. απο το μυαλο μου τα εβγαλα. κανεις δεν ειπε τιποτα. καλη τυχη σε παοκ και οσφπ για το επαναληπτικο.

regularpaul
06-02-2009, 16:37
ωραια ναθινμαν, πες ομως τωρα και τι σας ταϊζει ο κοκκαλης, ωστε να μην μπορειτε ακομα και σοβαροι ανθρωποι
να διακρινετε την ευνοια ή την αδικια

τι σας κανει ρε παιδι μου να πανηγυριζετε ενα πρωταθλημα στα χαρτια χωρις τυψεις
τι σας κανει φανερα επεισοδια να τα μετατρεπετε σε δικαιολογια των κουρασμενων αντιπαλων
τι σας κανει αυστηρα πεναλτυ (που δεν δινονται εναντιον σας ουτε στο οικογ. διπλο)
να τα βλεπετε ως ορισμο του ορισμου ω ορισμε
τι σας κανει μια δικαιη ηττα/εναυσμα πανηγυρισμων του αντιπαλου να την μετατρεπετε σε ηττα αδιαφορου θεσμου

πες μου στην τελικη βρε συν-β'πειραιωτη για παραδειγμα (τυχαιο επειδη ειχα πιασει κουβεντα προσφατα με εναν πινεζα)
τι θα πεις στον α, β, ..., τ ( :D ) εθνικο που θα σε κατηγορησει οτι τον εχεις πεταξει εξω απο την φυσικη του εδρα

αλλα θα μου πεις (οχι εσυ) "ποιος τους γαμαει τους εθνικους?"

Milton
06-02-2009, 16:39
και κατι τελευταιο, αυτα τα εκει πανω εκει κατω αριστερα δεξια και στο κεντρο, διαχωρισμους, ραδιοφωνα τηλεορασεις κι εγω δεν ξερω τι δεν σας τιμανε να τα λετε.

cancer
06-02-2009, 16:52
mpeikon augo kaseri ntomata patates skarpinia kamia alli malakia exeis na peis? sori kiolas alla to gamises kai psofise.
h mpala sas marane, gynaikai.
ti den tous timane? ti ennoeis akrivws? 3 efimerides kai osa radiofwna exoune apanou poulane epeidi poulane PAOK (mono enas raptopoulos krataei ti simaia tis antikeimenikotitas psila :!: )

kai skaei kai o pankis pou exei 40 filous paokia kai 2 gnwstous gaurous sindesmites na mas enimerwsei gia tin katastasi sta apodytiria, gia to ti zitisan poioi sindesmoi pote apo poion kai me ti kostos kai me ti logia akribws. diladi sou lene kai mpravo pou nikises kai se peirazei TI (panki)? pou de fainontai na kaigontai? h einai organwmeni taktiki gaurwn na sas tsigklisoun me to na deixnoun oti den tous noiazei toso? bre8ike kaneis ektos apo tis fillades na pei sta sovara oti sto dwsan to matsaki gia na xareis?

eipame oo paokara exo trela mes sto mialo alla mi mas trelanete kai tous ipoloipous.

hcpunksonacid
06-02-2009, 16:55
eipame oo paokara exo trela mes sto mialo.
δεν περιγραφω αλλο.εισαι και εσυ πλεον μεγαλο πουλεν. :)

Darkling
06-02-2009, 17:04
ρε παιδια ποιο υπεροπτικο στυλακι και μαλακιες τωρα, καθομαι και ξαναλεω τα ιδια.
εχετε αναγει μια αποψη που ειχαμε για ενα (1) παιχνιδι σε ολοκληρη "φιλοσοφια γαυρου" και αρχιδια μυδια.

ΠΡΙΝ, ΠΡΙΝ, ΠΡΙΝ απο το γαμημενο παιχνιδι, λεω (μιλω για μενα προσωπικα, ο καθεις για τον εαυτο του) οτι αν ο Ολυμπιακος θελει να κανει ΡΟΤΕΗΣΟΝ (σικ) στην ΣΚΑΣΜΕΝΗ του ΟΜΑΔΑ, ειναι πολυ καλη ευκαιρια να το κανει στην Τουμπα.
Μιας και το κυπελλο ΔΕΝ ειναι και ο σουπερ ουαου ουμπερ στοχος μας.
Απο που προκυπτει η νεοφιλοσοφια του γαυρου για ολα αυτα μονο στο μυαλο σας.

Στο κατω κατω τι εχασε ο Ολυμπιακος?? 1-0 εχασε. Στο Καραισκακη εχει πολλακις αποδειξει οτι στον Παοκ τα βαζει τα 2 γκολ.
Τωρα αν δεν τα βαλει, η σκοραρει ο Παμπλος ο Γκαρσιας και δειχνει τη φαλτσετα στην καρδια του, ε, θα αποκλειστουμε.
ειναι ενα κυπελλο ελλαδος. Οκ. Τι να κανουμε.

Δηλαδη η θα θελουμε και το νταμπλ, οποτε ειμαστε μερος της Κοκκαλικης φιλοσοφιας που τα θελει ολα, η δε θα θελουμε και το κυπελλο μια χρονια, οποτε θα ειμαστε μερος της νεογαυρικης (και Κοκκαλικης βεβαια) απαξιωτικης φιλοσοφιας.

Εδω περσι ελεγα (τα ποστς υπαρχουν) πως δε με νοιαζει το πρωταθλημα, ειναι ωρα να παιξουμε λιγη μπαλα, στο φετινο κυπελλο θα κολλησω??? Σιγα τ αυγα.

υ.γ. ε παιδια!!!~!~1`1` Ποιος γαμαει τους εθνικους.

Darkling
06-02-2009, 17:08
Αν δεν ειχε καταντησει ενοχλητικο, παντως θα ειχε τρελο γελωτα η φαση.
Εχετε λυσσαξει που ΔΕΝ μας πειραξε αυτη η συγκεκριμενη ηττα.
ε, αχαχαχα.

nothingman
06-02-2009, 17:17
πφ, τι σάχλες άθρωποι!

πανξ και παυλε, δε διαφωνώ απαραίτητα με όσα λέτε. πχ φέτος δεν έχω πάει ούτε μια φορά γήπεδο (αν και όταν παίξει η ΑΓΓΛΑΡΑ ΣΕΝΤΡΕΦΟΡΓΚΑΡΥΛΙΝΕΚΕΡΚΑΙΑΛΑΝΣΙΡΕΡΜΑΖΙ θα είμαι εκεί.) και κάποιους από τους λόγους τους αναφέρατε ή αναφέρθηκαν γενικώς. αλλά δεν είδα τον πειραιά να έχει πέσει στα ναρκωτικά επειδή χάσαμε προψές, αυτό είπα. την πάλεψε ο κοσμάκης θέλω να πω. μόνο ο Νικολακόπουλος στεναχωρέθηκε, χεχ. ούτε εμένα με ένοιαξε ιδιαίτερα πχ και δεν είμαι παιδάκι, στο λύκειο πήγαινα όταν ο παπουτσέλης έδωκε το πέναλτυ και μου έδωκε ίσα δικαιώματα με τους βάζελους στις γκόμενες του σχολείου.
μίλτον, ήταν ατυχής η έκφρασή σου, κακά τα ψόμματα, αλλά δεν ήθελα να σχολιάσω κάτι στα ποστς σου πέραν αυτής, δεν ξέρω αν παρεξηγήθηκε αυτό αλλά απλά ήθελα να τη χρησιμοποιήσω. α, και υπάρχουν σαφείς διαφορές στις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα τα πάνω και κάτω. όχι σε φάση "τα από 'δω γαμάνε τα από 'κει" αλλά δε λένε τα ίδια πράματα και με τον ίδιο τρόπο, μη λέμε και τα προφανή πια.

http://theblacksentinel.files.wordpress.com/2007/08/head-up-ass.jpg
.

Ford Prefect
06-02-2009, 17:21
Πάνκη, για ποιο στυλάκι μιλάς; Με κατάλαβες να απαξιώνω τον ΠΑΟΚ; Απλά παίρνω τα τωρινά δεδομένα, όχι τι κάνατε πριν γεννηθείς. Με νοιάζει τι κάνω τώρα, όχι να σου αποδώσω τα εύσημα για την ιστορία του συλλόγου σου.

Νεογάυρο ετών 31 δεν ξέρω κανέναν. Έχω περάσει τα πέτρινα χρόνια, τα θυμάμαι πάρα πολύ καλά και έχω γράψει κάπου και για την καζούρα που μου κάνανε στο 4-0 οι βάζελοι όταν ήμουν πιτσιρικάς. Για άλλη μια φορά πάντως επιβεβαιώνεις αυτό που σου έλεγα πριν: Ερμηνεύεις ως υπεροπτικό υφάκι το γεγονός ότι δεν αφρίζω που με πήρες 1-0. Χαίρεσαι που οι "παλιοί" γαύροι είναι "σκασμένοι άσχημα", στην τελική αυτό σε καίει, να βλέπεις τους άλλους να οδύρονται που τους πάτησε ο ΠΑΟΚ.

Για να τελειώνει το παραμύθι, ο ΠΑΟΚ για μένα ήταν ανέκαθεν συμπαθής ως προς το ότι είναι (κατ'εμέ) ιστορικά ο αντίστοιχος σύλλογος της Θεσσαλονίκης από άποψη κόσμου, φανατισμού και καταγωγής (λιμάνι, του λαού κλπ) και αντιπαθής γιατί είστε συνολικά ζώα στο να βρίσκετε παντού φταίξιμο εκτός από τον εαυτό σας. Η Αθήνα, η διαιτησία, το κατεστημένο, ο φθόνος στην ΠΑΟΚική λαοθάλασσα και δε συμμαζεύεται. Απόδειξη περί αυτού, το γεγονός ότι σε καίει να ακούσεις από εμένα, τον γαύρο, τι συλλογάρα έχεις, τι ιστορία, να σου δείξω σέβας ,παρόλο που εκ των πραγμάτων στην παρούσα φάση, σε έχω χεσμένο, με απασχολούν πολύ πιο σημαντικά πράγματα. Αν εσύ θέλεις επιβεβαίωση, είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου. Στο χωρίο μου το λένε κόμπλεξ κατωτερότητας. Πόσω μάλλον όταν ξαναδείς τα μηνύματά μου θα διαπιστώσεις ότι δεν σε απαξίωσα, σου αναγνώρισα το δίκαιο της νίκης, την γκολάρα του Κονσεϊσάο.

Αλλά πώς να το κάνουμε τώρα; Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν θίγομαι για την συνολική αποτελεσματικότητα της ομάδας μου. Μου πήρες το ματς με λειψή όλη την επίθεση και έβαλες γκολ με προφανή παπαριά της άμυνας που δεν είναι συνηθισμένη. Θες από αυτό να εξάγω το συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟΚ κοίταξε τον Ολυμπιακό στα μάτια και τον πάτησε; Γιατί; Μπράβο για την νίκη. Από πού κι ως πού αυτό λέει κάτι για την διαφορά δυναμικότητας που έχουμε ως σύλλογοι;

Ford Prefect
06-02-2009, 17:39
εγινε ρε ρε συνεχιστε δεν υπαρχει προβλημα. απο το μυαλο μου τα εβγαλα. κανεις δεν ειπε τιποτα. καλη τυχη σε παοκ και οσφπ για το επαναληπτικο.

Ε, και εγώ από το μυαλό μου έσιαξα quotes. Καλή τύχη!!

hvilelos?
06-02-2009, 18:16
Δεν βγαινει ακρη.Βορειοι και νοτιοι,καουμποιδες και ινδιανοι,φιλες και φιλοι αναφερεστε στα ιδια πραγματα και δεν καταληγετε πουθενα γιατι εχετε εξολοκληρου διαφορετικη αντιληψη περι τινων.φασαρια να γινεται

νομιζω καταλαβαινω αυτο που λεει ο πανκης.Υπαρχει μια ολοκληρη γενια οπαδων μετα τα μεσα των 80ς που δεν προλαβαν ποτε να δουν μεγαλο παοκ.στα δικα μας μερη μερος του μυθου συντηρηθηκε καπως μεσα απο τις προσωπικες ιστοριες και τη παπαρολογια των επαισχυντων Μεσων που μονο για περασμενα μεγαλεια και ηρωικες ηττες εγραφαν.Αλλα μην βγαζετε απτη συλλογη σας οτι αναφερομενοι στον φιλαθλο κοσμο του παοκ,τον νεοτερο κυριως,μιλατε για κοσμο ο οποιος εχει σχηματικη θεωρηση για την ομαδα του καθαρα φαντασιακη.Οχι οτι δεν υπηρξε δηλαδη μεγας και τρανος παοκ,καθε αλλο,αλλα οτι αυτοι(εμεις) δεν τον ειχανε δει ποτε ετσι.Μην ψαχνετε επομενως λογους και αφορμες για πανηγυρια και αλλαλαγμους.Ειναι τεραστιο ζητημα για μια ομαδα τοσο πειραγμενη ψυχολογικα οπως ο παοκ να μπορει την αμεσως επομενη χρονια απτην χειροτερη της ιστοριας του να χτυπαει και να κερδιζει την ομαδα που παιρνει 12 χρονια τα λεφτα του cl και εχει ιδιοκτητη τον κοκκαλη.εντασσεται στο γενικοτερο κλιμα ανασυγκροτησης που γινεται τα 2 τελευταια χρονια και ο κοσμος χρειαζεται τετοιες νικες-σημαδια οτι ο δρομος που παιρνει ειναι μαλλον σωστος ασχετα αν θα διαρκεσει πολυ,καναμε τα μουτρα μας κιμα απτις σφαλιαρες τοσα χρονια για να εχουμε παρει 1-2 μαθηματα(ελπιζω)."φτωχες ταπεινες" ομαδες θα κερδιζουν μια στις τοσες αντιστοιχες "πλουσιες αλαζονικες",απλα εμεις τον καναμε δεκαετιες αυτο για να θεωρησουμε εντελως λανθασμενα οτι θα συνεχιζεται στο διηνεκες.ο παοκ ηταν ανταγωνιστικος με τον σεργιαννιδη(εναν πολιτικο μηχανικο) απεναντι στον νταιφα και τον γουλανδρη,χτυπουσε στα ισια τους παντες με τον σαββιδη(εναν εισαγωγεα φρουτων) απεναντι στο βαρδινογιαννεικο και ηταν παλι ισοδυναμος με τν βουλινο(...) απεναντι στον μελισαννιδη και τη μαφια του καρρα.τα λεφτα δεν ηταν ποτε το φορτε μας,η ομαδα εκανε ιστορια,φιλους και κερδισε σεβασμο χωρις χρηματα και χωρις τιτλους,κατι παντελως μη-φυσιολογικο για ποδοσφαιρικο συλλογο.οι ιδιαιτεροτητες αυτες περνανε στον κοσμο και γινονται κτημα,τι τα θετε τωρα με τις εξηγησεις

αυτα με αφορμη τα ποστς σας παιδια και εδω πουφτασα να προσθεσω κατι ακομα.ο παοκ εφτασε ολομοναχος στην καταξιωση,γκρεμοτσακιστηκε απο εκει παλι μονος του(συζητισιμο αλλα αυτο πιστευω εγω) και εχει ξεκινησει παλι την ανηφορα μονος του.βρισκω κατι πολυ ανοθευτο και ομορφο σε αυτη την ιστορια,μπραβο :!:

παρτο το σαν τοποθετηση,οχι σαν απαντηση γιατι βαριεμαι να εμπλακω σε αντιδικιες και timeloops.θα επιχειρουσα και το αντιθετο για την ψυχολογια του οσφπ αλλα παλι βαριομουν :(

στο επαναληπτικο ειμαστε εως πολυ σφιχτοι

φιλια

GG*
06-02-2009, 19:00
o.k τα μπαοκια δικαια πανηγυριζουν που κερδισαν(κατι μαλακιες βεβαια "70% περασαμε" εχουν γελιο)
αλλα να ποσταρει και ο καθε πικραμενος (μπαλαρινες-power rangers και λοιπα παρατραγουδα)ΕΛΕΟΣ

οκ δεν θα το ριξουμε στην ηρωινη αλλα φυσικα και σαν γαυρος κα επιστημονας με ενδιαφερει και το κυπελλο
τωρα για τον επαναληπτικο τα πραγματα ειναι απλα,αν δεν φαμε γκολ-περασαμε
και περιμενω με αγωνια τον δαρλα-γεωργιτση και τα λοιπα κοριτσια ,ή θα δηλωσουν παλι τραυματιες :?:

Darkling
06-02-2009, 19:21
Δεν βγαινει ακρη.Βορειοι και νοτιοι,καουμποιδες και ινδιανοι,φιλες και φιλοι αναφερεστε στα ιδια πραγματα και δεν καταληγετε πουθενα γιατι εχετε εξολοκληρου διαφορετικη αντιληψη περι τινων.φασαρια να γινεται

νομιζω καταλαβαινω αυτο που λεει ο πανκης.Υπαρχει μια ολοκληρη γενια οπαδων μετα τα μεσα των 80ς που δεν προλαβαν ποτε να δουν μεγαλο παοκ.στα δικα μας μερη μερος του μυθου συντηρηθηκε καπως μεσα απο τις προσωπικες ιστοριες και τη παπαρολογια των επαισχυντων Μεσων που μονο για περασμενα μεγαλεια και ηρωικες ηττες εγραφαν.Αλλα μην βγαζετε απτη συλλογη σας οτι αναφερομενοι στον φιλαθλο κοσμο του παοκ,τον νεοτερο κυριως,μιλατε για κοσμο ο οποιος εχει σχηματικη θεωρηση για την ομαδα του καθαρα φαντασιακη.Οχι οτι δεν υπηρξε δηλαδη μεγας και τρανος παοκ,καθε αλλο,αλλα οτι αυτοι(εμεις) δεν τον ειχανε δει ποτε ετσι.Μην ψαχνετε επομενως λογους και αφορμες για πανηγυρια και αλλαλαγμους.Ειναι τεραστιο ζητημα για μια ομαδα τοσο πειραγμενη ψυχολογικα οπως ο παοκ να μπορει την αμεσως επομενη χρονια απτην χειροτερη της ιστοριας του να χτυπαει και να κερδιζει την ομαδα που παιρνει 12 χρονια τα λεφτα του cl και εχει ιδιοκτητη τον κοκκαλη.εντασσεται στο γενικοτερο κλιμα ανασυγκροτησης που γινεται τα 2 τελευταια χρονια και ο κοσμος χρειαζεται τετοιες νικες-σημαδια οτι ο δρομος που παιρνει ειναι μαλλον σωστος ασχετα αν θα διαρκεσει πολυ,καναμε τα μουτρα μας κιμα απτις σφαλιαρες τοσα χρονια για να εχουμε παρει 1-2 μαθηματα(ελπιζω)."φτωχες ταπεινες" ομαδες θα κερδιζουν μια στις τοσες αντιστοιχες "πλουσιες αλαζονικες",απλα εμεις τον καναμε δεκαετιες αυτο για να θεωρησουμε εντελως λανθασμενα οτι θα συνεχιζεται στο διηνεκες.ο παοκ ηταν ανταγωνιστικος με τον σεργιαννιδη(εναν πολιτικο μηχανικο) απεναντι στον νταιφα και τον γουλανδρη,χτυπουσε στα ισια τους παντες με τον σαββιδη(εναν εισαγωγεα φρουτων) απεναντι στο βαρδινογιαννεικο και ηταν παλι ισοδυναμος με τν βουλινο(...) απεναντι στον μελισαννιδη και τη μαφια του καρρα.τα λεφτα δεν ηταν ποτε το φορτε μας,η ομαδα εκανε ιστορια,φιλους και κερδισε σεβασμο χωρις χρηματα και χωρις τιτλους,κατι παντελως μη-φυσιολογικο για ποδοσφαιρικο συλλογο.οι ιδιαιτεροτητες αυτες περνανε στον κοσμο και γινονται κτημα,τι τα θετε τωρα με τις εξηγησεις

αυτα με αφορμη τα ποστς σας παιδια και εδω πουφτασα να προσθεσω κατι ακομα.ο παοκ εφτασε ολομοναχος στην καταξιωση,γκρεμοτσακιστηκε απο εκει παλι μονος του(συζητισιμο αλλα αυτο πιστευω εγω) και εχει ξεκινησει παλι την ανηφορα μονος του.βρισκω κατι πολυ ανοθευτο και ομορφο σε αυτη την ιστορια,μπραβο :!:

παρτο το σαν τοποθετηση,οχι σαν απαντηση γιατι βαριεμαι να εμπλακω σε αντιδικιες και timeloops.θα επιχειρουσα και το αντιθετο για την ψυχολογια του οσφπ αλλα παλι βαριομουν :(

στο επαναληπτικο ειμαστε εως πολυ σφιχτοι

φιλια

Ωραιο ως και συγκινητικο για το Μεγαλειο του Π.Α.Ο.Κ. το ποστ σου αλλα σε λαθος ματς.
Για αλλη μια φορα θα σας γκρεμισω το Ονειρο, αλλα ΔΕΝ ειναι το ματς αυτο για να κανεις τετοια αναλυση. Ειναι ενα ΠΡΩΤΟ ματς στο γυρο των 8 του Κυπελλου Ελλαδας. Τι να κανουμε, το ματς αυτο εχει την ελαχιστη σημασια σε σχεση με την πορεια του Ολυμπιακου φετος. Πες το αλαζονεια, πες το αρριβιστικος λογισμος, πες το κασεροκροκετα, αλλα ετσι ειναι.
Ο Ολυμπιακος εχασε 1-0 σε ματς που (επιμενετε να ξεχνατε πως) δεν εχει κρινει απολυτως τιποτα, ουτε καν για ενα τιτλο. Και εχασε παιρνοντας την αποφαση και παιζοντας με ενα κραμα βασικης και αναπληρωματικης εντεκαδας. Καλα εκανε, ξαναλεω. Και αυτο εχει αναχθει σε μια νικη-σημαδι που δινει ανασα μεγαλειο στον ΠΑΟΚ. Καλα κρασια.

Να μου πεις για τον τελικο του 2001, να σου πω και γω πως εχεις δικιο, κατεβηκε ο ΠΑΟΚ στην Αθηνα, σε ενα ΤΕΛΙΚΟ (κατι κρινοταν εκει διαολε) και απεναντι σε μια ομαδα τρενο τη σαιζον εκει, και πηρε ενα 2-4 με αρχιδια. Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι το τοτενες ματς με ειχε πειραξει παρα παρα πολυ. Ε, αυτο δε με πειραξε. Σιγα την ενδειξη αλαζονειας και πλουτου της ομαδας.

Οσο για το παραδειγμα σου "απεναντι στην ομαδα με τα 134 χρονια Τσου Λου, με τον Κοκκαλη κλπ κλπ" οκ, δηλαδη με βαση αυτα και επειδη ειχαμε και 12 χρονια που παιρνουμε σερι πρωταθλημα, επρεπε να κανουμε 30-0-0 στο Πρωταθλημα και φυσικα το κυπελλο με το λιγοτερο 3-0 νικες μεσα οξω. Ναι, οκ.

υ.γ. Σε αντιθεση με τον Πανκη που προφανως ξερει καλα τι σκεπτομαστε στον Πειραια, εγω που δεν ξερω τι σκεπτεται το Παοκτσηδικο (σικ) μπουγιο απανω, λεω πως ΑΝ ολοι εκει το βλεπετε ετσι, σορρυ αλλα αυτα ειναι για τους οπαδοι του Θρασυβουλου. Για το συγκεκριμενο ματς, επαναλαμβανω.
.

Odonian
06-02-2009, 19:38
Εγώ που βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια, να αποπροσανατολίσω τη συζήτηση: Το ίδιο δε θα σας καίει τι θα γίνει στον επαναληπτικό; Αν κάνει ροτέισο (και γιώτα ρε) και σε αυτό το ματς, πειράζει;

GG*
06-02-2009, 19:42
εσυ να κοιταξεις μην παθεις καμια λαχταρα απο τας σερρας και να αφησεις τα ροτεισο

Darkling
06-02-2009, 19:43
Εγώ που βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια, να αποπροσανατολίσω τη συζήτηση: Το ίδιο δε θα σας καίει τι θα γίνει στον επαναληπτικό; Αν κάνει ροτέισο (και γιώτα ρε) και σε αυτό το ματς, πειράζει;

Προσωπικα θελω να βαλει τους βασικους γιατι με τους αναπληρωματικοι δε βλεπουμε φως και -κυριως- μπαλα.

αλλα οπως εχω ξαναπει, δεν θα με καψει κιολας το να αποκλειστουμε, και ειναι ασχετο με το 1ο ματς.

Odonian
06-02-2009, 19:48
Άσε τον αποκλεισμό κατά μέρος, αν πάρει διπλό ο ΠΑΟΚ στο καραισκακη ακόμα και για το αδιάφορο κύπελλο, δε σε χαλάει;

Ford Prefect
06-02-2009, 19:52
Τίποτα, πάλι με αναπληρωματικούς αλλά να το δουλέψει παραπάνω. Και αν περάσουμε-περάσαμε.

Επειδή γνωρίζω ότι αυτό δεν εκφράζει την πλειοψηφία των γαύρων και την ομάδα πιθανότατα, δε θα γίνει κάτι τέτοιο, αλλά μιας και ρώτησες τι θα πείραζε. Εμένα καθόλου, την πλειοψηφία μάλλον.

Darkling
06-02-2009, 19:53
η ηττα πιθανον να μην μου αρεσει. σχεδον σιγουρα. Ουτε και ο αποκλεισμος θα με βγαλει στους δρομοι ε. δε ξερω τι θες να αποδειξεις. Εγω απλα λεω οτι δε με καιει.

Odonian
06-02-2009, 19:55
Γιατί να θέλω να αποδείξω κάτι; Ήταν μια απλή ερώτηση.

Δεκτή η απάντηση. Ο επαναληπτικός θα είναι εκεί γύρω σε δύσκολα ματς και ίσως κάνει ακόμα και εκεί κάποιο ροτέισο.

Όπως και να 'χει γούστα είναι αυτά. Πάμε να δούμε τι γίνεται με παουερανια.

psychotron
06-02-2009, 19:56
Οι "παλιοι" γαβροι παντως,ανω των 35,ειναι σκασμενοι με αυτο το παιχνιδι.και ασχημα κιολας.
Είμαι άνω των 35 και πηγαίνω γήπεδο, αλλά δεν θα έλεγα ότι είμαι σκασμένος. Εντάξει, θα ήθελα να μην χάνω (κυρίως από βάζελο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) ούτε σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, αλλά ξέρω πως αυτό δεν γίνεται. Και αν στο όνομα της ξεκούρασης ορισμένων βασικών παικτών έπρεπε να "καεί" ένα ματς, καλώς και "κάηκε" το συγκεκριμένο. Και δεν λέω ότι ντε και καλά θα περάσουμε και θα ρίξουμε 7 στο Καραϊσκάκη, μπορεί να περάσετε εσείς, μπάλλα είναι και καλή ομάδα έχετε. Εκεί βέβαια ίσως και να σκάσω λιγουλάκι. Ωστόσο, κακά τα ψέμματα, αν θα έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω μεταξύ α) Πρωταθλήματος - β) πρόκρισης με Σ.Ετιεν κι ας ξέρω πως μετά θα φάω 5 από τη Μίλαν - γ) Κυπελλου, έ προφανώς εγώ, σαν οπαδός, θα διάλεγα να χάσω το κύπελλο, χωρίς αυτό πάντως να σημαίνει ότι δεν θα με στενοχωρήσει / χαλάσει το γεγονός ότι το έχασα. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι λέω, αν όχι ίσως φταίει το γεγονός ότι είμαι ακόμα γραφείο και το μυαλό μου είναι κουρκούτι, θα προσπαθήσω να επανέλθω με πιο συγκροτημένες σκέψεις!

hvilelos?
06-02-2009, 20:26
επεχειρησα να ερμηνευσω και οχι να εξηγησω,να αιτιολογησω και οχι να δικαιολογησω μια ξενη προς αρκετους νοοτροπια σε μια προσπαθεια σταθμισης των τρανταχτων διαφορων που γινονται αντιληπτες στις δεξερωγωποσες τελευταιες σελιδες.το παιχνιδι κυπελλου ηταν η αφορμη οπως προειπα,αν ειχα παρατηρησει τετοιο τουρλουμπουκι μετα τον εργοτελη για παραδειγμα δεν θα με πειραζε να εγραφα τα ιδια.ισως προκειται περι παρερμηνευσις,ισως καποιες λογικες ειναι αγεφυρωτες,ολα καλα.δεν χασαμε και τπτ γιατι τπτ δεν ειχαμε και το μελλον μας ανηκει ως γνωστον οποτε μεχρι τοτε συνεχι/ζακαθεκτο/σεντομε/σωτησνυχτ/ος,whoo!

FIXXXER
06-02-2009, 20:43

Personally, ΘΕΛΩ να βαλει αναπληρωματικους και θελω να αποκλειστουμε γιατι το κυπελλο το βαριεμαι ελεεινα πρωτον, και δευτερον προτιμω να το παιρνει καθε χρονο καποια μικροτερη ομαδα απο τις 2-3 του κεντρου, ο Πανιωνιος, η Λαρισα, οποιοσδηποετ αλλος.

hcpunksonacid
06-02-2009, 20:54

Personally, ΘΕΛΩ να βαλει αναπληρωματικους και θελω να αποκλειστουμε γιατι το κυπελλο το βαριεμαι ελεεινα πρωτον, και δευτερον προτιμω να το παιρνει καθε χρονο καποια μικροτερη ομαδα απο τις 2-3 του κεντρου, ο Πανιωνιος, η Λαρισα, οποιοσδηποετ αλλος.

απλωσε και αλλο το σεντονι να μην κρυωσεις.σιγα εσυ,μπρουκλη.που μου την ειδες και ελεημων οπαδος.
θα σε χαλασει δλδ πολυ να φτασεις τελικο με βαζελα και να του ριξεις 4 και να τον δουλευεις για μια ζωη και βαλε....

Raven Lord
06-02-2009, 21:05
όπως την τελευταία φορά άλλωστε...

GG*
06-02-2009, 21:08
ΧΑΧΑ πεταχτηκε και ο πικραμενος να κανει το κομματι του
φιξερ αν δεν κανεις χιουμορ ελπιζω αν(ή οταν) πηγαινεις γηπεδο μην τα λες αυτα δυνατα γιατι θα φυγεις με κανα σημαιακι του κορνερ στον πατο

Raven Lord
06-02-2009, 21:09
εσύ βάλε το λουλά στον κώλο και κλάσε

GG*
06-02-2009, 21:12
πσιτ..τυροκροκετα..
ο μπουλουκος νουνιεζ σου στελνει τα σεβη του απο τη μακρινη αργεντινη

Raven Lord
06-02-2009, 21:16
άντε γειά μας, λοιπόν :beerz: :weed:

hcpunksonacid
06-02-2009, 21:17
με αυτα που βλεπω τις τελευταιες μερες στο ηαρ αρχιζω να πιστευω πως ο τζιτζι αλλην ηταν γαβρος,εχεζε μεσα στην 7 και πετουσε τα σκατα του στις βαζελες που ηταν ετοιμες να εκτελεσουν κορνερ.
κουραδες και κωλοι ολο το ηαρ.

regularpaul
06-02-2009, 21:27
σε ο,τι αφορα τον τζιτζι παντως καθε φορα που ποσταρει ετσι αλανιαρικα
δεν μπορω να μην τον φανταζομαι σαν καποιον μπουλη ή υπερφυσικο μπεμπε στην καλυτερη
μπορει να κανω κ λαθος αλλα τετοια μανια να μας δειξεις ποσο καφρος εισαι?
ποστ πικ οβγιορσελφ λοιπον ή συστησου σε καποιο λαιβ ξερω γω

κατι ασχετο που ισως ταιριαζει σε αλλο τοπικ καλυτερα
ποσοι εδω μεσα χρησιμοποιειτε το γαυρος σαν βρισια στην καθημερινοτητα σας?

hcpunksonacid
06-02-2009, 21:37
σε ο,τι αφορα τον τζιτζι παντως καθε φορα που ποσταρει ετσι αλανιαρικα
δεν μπορω να μην τον φανταζομαι σαν καποιον μπουλη ή υπερφυσικο μπεμπε στην καλυτερη
μπορει να κανω κ λαθος αλλα τετοια μανια να μας δειξεις ποσο καφρος εισαι?
ποστ πικ οβγιορσελφ λοιπον ή συστησου σε καποιο λαιβ ξερω γω

μπα.παυλε τον κοβω για τρελο υπαλληλακι.τσιρακι και τσανακογλυφτης π.χ του μπεκακου.
οχι.εγω αναφερομαι σε αυτους με τις λεξεις γκευβρος,απογονος,υπαλληλος.

GG*
06-02-2009, 21:47
καλα ρε πειραιωτη β'περιφερειας που ειδες τη καφριλα?
παρατηρησα ενα γεγονος-οτι αν ο φιξερ στο γηπεδο αναπτυξει τις ιδεες του-να παρει το κυπελλο ο πανιωνιος π.χ. δεν θα τον σηκωσουν και στα χερια φωναζοντας ΜΑΝΤΑΣ ΜΑΝΤΑΣ

να σε πεισω αν ειμαι ή οχι μπεμπες μονο απο κοντα
να ποσταρω φωτο στο νετ ουτε μια στις χιλιες φυσικα
αν θες μου θυμιζεις τη μουτσουνα σου-αν την εχεις ποσταρει εσυ

regularpaul
06-02-2009, 22:44
γενικά μιλαω ρε, αυτα που γράφεις σε όλο το φόρουμ
μερικά είναι επιτυχημένα όμως, δεν λέω

εδώ (http://www.myspace.com/regularpavlos) μερικές πιξ μου

Amnesiac.
06-02-2009, 23:17
Ο Τζιτζί είναι ο Τσουκαλάς προφανώς και τον αγαπάμε.

AngelOfSorrow
07-02-2009, 00:55
skata sto stoma tou tsoukala

Boom!
07-02-2009, 01:00
Λιγα για τον Τακη ε.

FIXXXER
07-02-2009, 05:20
ΧΑΧΑ πεταχτηκε και ο πικραμενος να κανει το κομματι του
φιξερ αν δεν κανεις χιουμορ ελπιζω αν(ή οταν) πηγαινεις γηπεδο μην τα λες αυτα δυνατα γιατι θα φυγεις με κανα σημαιακι του κορνερ στον πατο

Ο λογος που δεν παω στο γηπεδο ειναι γιατι ειναι γεματο καθυστερημενους, ανεξαρτητα ποιας ομαδας ειναι οπαδοι. Οταν παω μια στο τοσο, δε δινω αφορμες γιατι δεν υπαρχει λογος. Απλα γελαω με καθε μαλακια που ακουω απο την εξεδρα, ειδικα οταν σφυριζουν για κατι πεναλτυ που δε δινονται ουτε στον Ολυμπιακο.

@Πανκι, δεν το εγραψα απο "λυπηση" ή απο ξερω γω ανωτεροτητα, απλα γουσταρω να παιρνει κανα κυπελλο καμια επαρχιακη ομαδα, τοσο κακο ειναι? Θα πρεπε μηπως να ανηκω στους γαυρους που τα θελουν ολα και γαμανε τις αλλες ομαδες παντου και παντα για να ικανοποιω το στερεοτυπο που εχεις στο μυαλο σου?

irreligious
08-02-2009, 00:01
γιατί ρε παιδιά, τι το κακό έχει αυτό το στερεότυπο?

:disco:

minmin
08-02-2009, 00:26
klimakio 8a steiloume sto lyomeno??? oxi e??

FIXXXER
08-02-2009, 06:00
γιατί ρε παιδιά, τι το κακό έχει αυτό το στερεότυπο?

:disco:

Γιατι, ειπα εγω οτι ειναι κακο?

pitchfork
15-02-2009, 11:19
...

1

Daffy
19-02-2009, 00:19
megali diaitisia sto ksanthi-aek.efige o psixomanis,allaksan ola

_UnHoLyMaRtYr_
19-02-2009, 00:21
Μέχρι και τα ονόματα των ομάδων :!:

Daffy
19-02-2009, 00:22
xex fixxxed

Darkling
19-02-2009, 00:24
με καποιο τροπο πρεπει ομως να εμπλεκεται ο Κοκκαλης, αλλεως δεν εχει πλακα :!:

Odonian
19-02-2009, 00:44
κούραση

hvilelos?
19-02-2009, 04:49
δεν βλεπω πως αυτο ειναι λιγοτερο ασημαντο παιχνδι απτο οσφπ-αρης για να παραβλεπεται μια εκτρωματικη διαιτησια σαν τη σημερινη.κουραστηκαμε,εχει δικιο ο οντονιαν.βλεπεις ο καημος εδω ειναι να λοιδωρηθουν τα παιδια του πειραια για την τρομπετα απτους γαλλους επαρχιωτες ενω ασημαντα ζητηματα οπως πχ η κωμωδια της συμφωνιας αποπομπης και διορισμου φιογκων και υποχειριων στις νευραλγικες θεσμικες θεσεις του ταλαιπωρημενου ποδοσφαιρου περνανε αερα πατερα

Ενω εμεις οι αληθινοι φιλοι του αθληματος και μη αγνωμονες ξερουμε οτι η πραγματικη σφαγη της ξανθης απο την αεκ στο κυπελλο ηταν ο επαναληπτικος ημιτελικος του 2002 στο ιστορικο νικος γκουμας,συνεπεια της οποιας ηταν η αρμαδα του σαντους να κατακτησει τον μαστραπα(στερουν τις κουπες του θρυλου γαμωτοκερατοτουςγαμω).Αρα το σημερινο,πταισμα

Και οσο και αν εκτιμουμε τις θρυλικες πια attention whore ανακοινωσεις σου δεν θα σε λυπηθουμε ξανθουλα σρυ :( ,αν ηθελες κυπελλακι να φροντιζες να μην εστηνες εκεινο το ματσακι με τον αρη που πλουτισε ολη η ανατολικη θεσσαλονικη,καλαμαρια,κρηνη,κωνσταντινουπολιτικα και πολιχνη(στην πολιχνη οχι ολοι,εχει παρα πολλους γκασμαδες και γενικα μην πηγαινεται για καφε εκει)

Darkling
19-02-2009, 10:35
ροφλολολ, ο οδονιανος τα λεει για το ποστ μου.

Odonian
19-02-2009, 12:40
μπα, για όλα λέω

Darkling
19-02-2009, 16:53
Χτες, ελεγα :

με καποιο τροπο πρεπει ομως να εμπλεκεται ο Κοκκαλης, αλλεως δεν εχει πλακα :!:

Σημερα ειπε :

Αποδείχθηκε πως ο Κόκκαλης είναι το νούμερο ένα και μας έχει όλους για πλάκα. Τώρα που είναι πρώτος με 14 πόντους διαφορά, είναι σαν να μας δίνει τη διαιτησία και να μας λέει κάντε την ό,τι θέλετε. Αν ήμουν ο ΠΑΟ ή ΑΕΚ και συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ένιωθα μειονεκτικά.

Παρτα μωρη πουτανα Ξανθη παραρτημα, τολμησες να μη μας δωσεις τον Γκσπουρνινγκ?
Ετσι σε γαμαει ο Κοκκαλης.
το ΑΕΚ θα βγαλει καμμια ευχαριστηρια ανακοινωση προς την ΠΑΕ Ολυμπιακος, η θελουν κι αυτοι γαμησι την Κυριακη? Ας ορισουμε τον Κασναφερη να τους παιξει, λοιπον.

Odonian
04-03-2009, 19:29
Να σημειώσω ότι για κάποιους λόγους, αγωνιστικούς και μη, προτιμώ να περάσει ο γαυρος.

hcpunksonacid
04-03-2009, 19:46
θα στους πω εγω.
αγωνιστικοι-αν περασει ο γαυρος,την κυριακη εχει χασει 100% στην τουμπα.
εξωαγωνιστικοι-αν περασει ο Παοκ,φιλοι βαζελες θα βρεθουμε στον τελικο και πραγματικα θα κανουμε πουτανα μια ολοκληρη πολη.ζουμε για αυτον τον τελικο,που δυστυχως δεν τον βλεπω να ερχεται,οι γαυροι εχουν αρρωστησει και ξαφνικα απαιτουν κυπελλο.

Darkling
04-03-2009, 19:50
προλαβαινουμε δηλαδη να κανουμε τα κουμαντα μας!

jack the ripper
04-03-2009, 20:53
emeis pantws epeidi leme na mi ginei poutana mia olokliri poli apo ta paokia leme na apokleistoume apo tis serres

Raven Lord
04-03-2009, 21:03
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ :evil:

Magellan
04-03-2009, 21:15
λολ

Raven Lord
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!

jack the ripper
ε νταξ..τι να πεις..ειναι για να πεις?
τα παμε

Raven Lord
04-03-2009, 21:29
ΕΛΕΟΣ ... :?

Darkling
04-03-2009, 21:30
στο 0-4 θα παω να δω ματς. τωρα καθομαι στο πισι μου.

Magellan
04-03-2009, 21:30
ΧΑΧΑ
ΧΑ
Χ
ΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧ
ΑΧΑΧ

Abruzzi
04-03-2009, 21:31
LOL

Tonosalata
04-03-2009, 21:32
oh my lol

geologiko_karoto
sto lyomeno mono o PAOK se ekane diplo....ainte teliko PAOK-Panserraiko 8elw giorth podosfairou

έρχεται

Magellan
τουλαχιστον μια ομαδα με ερυθρολευκα εκανε το καθηκον της
αντε και στα δικα μας

Magellan
04-03-2009, 21:34
1-3 λες?

Raven Lord
κρίμα για τον οικοδόμο. καλύτερη εμφάνιση ως τώρα

Fireknight
1-3 λες?
1-4 lew

Ace
04-03-2009, 21:38
Έλα ρε πούστη, αυτά πρέπει να τα βλέπω στον ύπνο μου να τα παίζω στοίχημα.

freak brother
04-03-2009, 21:46
εχω δει 3 παιχνιδια στον υπνο μου... τα πιασα και τα 3 και στο 1 ειδα και σκορ.

Ace
04-03-2009, 21:48
έχω δει το 3-3 σλοβενίας στο euro2000

freak brother
04-03-2009, 21:53
2-1 μιλαν -λιβερπουλ :D

Raven Lord
04-03-2009, 21:54
όλοι (πλην οικοδόμου) πετάξτε τις φανέλες

Amnesiac.
04-03-2009, 21:55
Ανύπαρκτο οφσάιντ του Χριστοδουλόπουλου. Γιατί σωπαίνουν όλοι;

Nasum
04-03-2009, 21:56
όλοι (πλην οικοδόμου) πετάξτε τις φανέλες

Κριμα για τον Λαζαρο.Πραγματικα κριμα.

Οφ τοπικ.Τσαμπουκας κατω απο το σπιτι μου!

Tyler_Durden
04-03-2009, 21:58
ΞΕΦΤΙΛΑ

Griffith
04-03-2009, 21:58
έχω πεθάνει.
δεν υπάρχει αυτή η ομάδα.

freak brother
04-03-2009, 22:00
και νεκρους ανασταινει.

Dr. Death
04-03-2009, 22:02
για γελια το παιχνιδι στο οακα.
αν ημουν τενκατες θα ειχα παραιτηθει απ το 60'.

irreligious
04-03-2009, 22:05
για ηρεμήστε λίγο. αυτά έχει η διεθνής καριέρα.

Odonian
04-03-2009, 22:06
Ανύπαρκτο οφσάιντ του Χριστοδουλόπουλου. Γιατί σωπαίνουν όλοι;

Κρίμα που ο υπάλληλος βοηθός δεν τον άφησε να κάνει το χατ τρικ που άξιζε :!: :!: :!:

Ένα από τα πιο οτιναναι ματς που έχω δει. Μέχρι να φάμε το γκολ ψωλάραμε, μετά έπιασε κωλοπιλάλα και η άμυνα ανέβηκε στη σέντρα. Αφού δε μπήκαν οι φάσεις (κάναμε καμια 10ριά χάρη στον οικοδόμο κυρίως), μας τιμώρησαν πολύ όμορφα. Ο Γκάμπριελ ήταν πολύ κακός, ο Βύντρα τα έχουμε πει (όσο αλάνθαστος ήταν στο κέντρο της άμυνας, άλλο τόσο πελαγοδρομεί όταν πρέπει να ανέβει να κάνει παιχνίδι) και οι μπροστινοί με εξαίρεση τον Χριστοδουλόπουλο ήταν αρνητικοί. Ο Μουν πιάνει θέση ξένου λολ.

Ήμασταν εξαιρετικά κακοί. Τσαντίστηκα με τον κροάτη πιτσιρίκο, που για να δείξει ότι παλεύει έκανε 47 φάουλ και σταματούσε το χρόνο. Το κακό είναι ότι παρά τα όσα του σέρνουμε στα ματς του πρωταθλήματος, αντανακλαστικά για να διαχειριστεί κατάσταση σαν αυτή, άλλος παίκτης πλην του Καραγκούνη δεν υπάρχει στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟ. Μόνο Ζιλμπέρτο έκανε όσα ήταν ανθρωπίνως δυνατό στον άχαρο ρόλο του μοναδικού κόφτη. Δεν έφτασε.

Πάμε γερά για το CL. :pingpong:

regularpaul
04-03-2009, 22:13
δεν είναι ολοφάνερο ότι ο βάζελος είναι μια ομάδα
πολύ καλή στο να περιμένει τον αντίπαλο (όποιος κι αν είναι αυτός)
και πολύ δυσκοίλια στο να διασπά άμυνες αντιπάλων που τον περιμένουν?

δηλ. μια πιο ορθολογική τακτική για αυτόν τον ΠΑΟ
θα ήταν να παίξει το "ασφαλές" παιχνίδι του και στο 2ο ημ.
παρά να ρισκάρει με φουλ επίθεση που άνετα έτρωγε 2 παστέλια ακόμα

αυτοί οι σιχαμένοι στα κανάλια πότε θα μάθουν ότι έχουν και οι άλλες ομάδες κόσμο?
ούτε στα γκολ δεν έδειχνε τους σερραίους, ήμαρτον

Odonian
04-03-2009, 22:15
Δώδεκα ήταν ρε. Μετρημένοι. Τους έδειξε 3 φορές, μια ανά 4 φιλάθλους. :P

Darkling
04-03-2009, 22:15
ωραιο ματς. κερδισε το ποδοσφαιρο.

Odonian
04-03-2009, 22:19
Δεν ήταν άσχημο πάντως, όντως. Αν δεν είσαι Παναθηναικός δλδ. Είχε μια άγρια ομορφιά. :santa:

jack the ripper
04-03-2009, 22:24
πραγματικα οτι να ναι ματς...μεχρι που βαλανε το πρωτο οι δικοι μας περπατουσαν..μετα εφοσον δε μπηκε καποιο μεχρι το ημιχρονο μαλακιστηκε η δουλεια....πλακα ειχε γενικα δε λεω οτι χαιρομαι κιολας(και σε φιλικο δε μου αρεσει να χανουμε ποσο μαλλον σε ματς στην εδρα μας για τους 4 κυπελλου) αλλα παμε γερα για την τριτη..ελπιζω να μη γινουμε μπουρδελο μεχρι τοτε

attila
04-03-2009, 22:57
εγω περιμενα μια 3αρα στο ολυμπιακο(λολ) σταδιο εναντιον του βαζελου αλλα απο τη βιγιαρεαλ.

Amnesiac.
04-03-2009, 23:09
Όπως αναμενόταν, μπαλάρα από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει καταρρεύσει, το παιχνίδι είναι ο ορισμός του "θέλω αλλά δε μπορώ".

Όπως πάει είναι πολύ πιο πιθανό να φάμε γκολ απότι να βάλουμε.

Θα απογοητευτεί και ο Οντονιάν που ήθελε να περάσει ο Ολυμπιακός. :(

Odonian
04-03-2009, 23:16
Μπα, τώρα που αποκλειστήκαμε, έχω αλλάξει θέση. :P

Επίσης έχω πυρετό από νωρίς και μου χαλάει το Jasmin και εκνευρίζομαι.

Darkling
04-03-2009, 23:22
Kριτικη α ημιχρονιου.

Darkling says:
επισης φανταζεσαι αυτη την ομαδα
Darkling says:
να παιξει 120 λεπτα?
Darkling says:
ΛΟΛ
cris says:
xaxaxaxa

Raven Lord
04-03-2009, 23:34
τώρα στα 'ρχιδια μας

Dr. Death
04-03-2009, 23:37
φταιει λεει πρωτος ο τενκατες

καλα 40

σιγα μην κατσουν να σκασουν ολοι στην ομαδα.

ειναι πολλα τα λεφτα αρη.

εντιτ : τι παθανε οι γαυροι στο Β ' και τρεχουνε?

Darkling
04-03-2009, 23:39
ένεση η χαπάκι, τι πιστευεις?

Dr. Death
04-03-2009, 23:40
σουπερ καοτονικ

Darkling
04-03-2009, 23:52
"οι ανθρωποι του παοκ διαμαρτυρονται ακομα για την αποβολη, ο Κουλις Ιωσηφιδις (σικ) εφτασε μεχρι την τελικη γραμμη"

Λολ.

Fireknight
05-03-2009, 00:00
megalo pexnidi

Yanqui
05-03-2009, 00:14
εχει ασπρισει ο λεοναρντο?

Odonian
05-03-2009, 00:17
Ω ρε τι θα γράφουν πάνω αύριο. :P

Για τα αγωνιστικά να πω οτι [...]

Καθαρές οι αποβολές. Θα μπορούσε να σφυρίξει μερικά φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ ακόμα (όπως αυτό πριν τη δεύτερη αποβολή). Και ας βρεθεί ένας διαιτητής με ΑΡΧΙΔΙΑ να βγάλει μια κάρτα στον ντιογο για διαμαρτυρίες/ζήτηση καρτών/βουτιές/ψευτοτσαμπουκάδες.

Εξακόσια λεπτά να παίζανε, γκολ δε μπαίνει. Οι μεν δε μπορούν, οι δε δεν ήθελαν (και τώρα που θέλουν ειναι 9).

Amnesiac.
05-03-2009, 00:19
Και ας βρεθεί ένας διαιτητής με ΑΡΧΙΔΙΑ να βγάλει μια κάρτα στον ντιογο για διαμαρτυρίες/ζήτηση καρτών/βουτιές/ψευτοτσαμπουκάδες

:thumbsup:

Σπάει αρχίδια το βλαμμένο.

cancer
05-03-2009, 00:22
apelasi sto kolomparini

Fireknight
05-03-2009, 00:35
Καθαρές οι αποβολές.
e oxi ki oles

Darkling
05-03-2009, 00:40
Ποια δεν ηταν αγαπητε μου?

Fireknight
05-03-2009, 00:42
tou Contreras
ke stin alli prohgithike foul , alla as poume oti den to eide , den imaste kakoproeretoi

Darkling
05-03-2009, 00:44
δεν ειναι φαουλ του Κοντρερας η δεν ειναι καρτα?

either case, αν θελετε να διαβασετε τους κανονισμους, εδω θα ειμεθα και αυριο.

Fireknight
05-03-2009, 00:44
einai foul , den einai karta .

Darkling
05-03-2009, 00:46
λοιπον, κοιτα.

ο επιθετικος περναει η μπαλα ειναι μακρυα, ο αμυντικος κανει καθαρο φαουλ με το σωμα, χωρις να ειναι πουθενα η μπαλα για να κοψει τη φαση.

μαντεψε.

Magellan
05-03-2009, 00:49
tou Contreras
ke stin alli prohgithike foul , alla as poume oti den to eide , den imaste kakoproeretoi

ειναι καρτα ρε εχει πεταξει την μπαλα και ο αμυντικος παει μονο για παιχτη
για την αλλη οκ μπορει να εχει γινει και φαουλ αλλα τον γαμησε και ο αλλος χωρις λογο

στο α το παιχνιδι ηταν σκατα και ο παοκ ευκολα επαιρνε το αποτελεσμα
στο β μετα το γκολ ειμασταν καλυτεροι ε και μετα τις αποβολες ηταν θεμα χρονου
αν δεν τον επαιζαν μπορει να ειχε τελειωσει και νωριτερα

οπως και να εχει ο οσφπ ειναι σε κακη κατασταση

nothingman
05-03-2009, 00:54
χμου, τι διαφορά έχει από την κίτρινη που τρώει ο πάντος δυομιση λεπτά νωρίτερα;

κατά τα άλλα
http://www.theflagman.co.uk/images/P3070110.JPG

Fireknight
05-03-2009, 00:54
λοιπον, κοιτα.

ο επιθετικος περναει η μπαλα ειναι μακρυα, ο αμυντικος κανει καθαρο φαουλ με το σωμα, χωρις να ειναι πουθενα η μπαλα για να κοψει τη φαση.

μαντεψε.
an kai to kseroume oti meta ti kouventa pali 8a diafonoume ,
o epi8etikos petaei mprosta ti mpala kai einai dieksikisimi , meta o amyntikos tou kanei foul me ton omo , afta .
tespa , arketa foul simera [pou dothikan i den dothikan] sikonoun sizitisi , alla isos mia alli fora .
kali synexia.

Odonian
05-03-2009, 00:55
Κάρτα ήταν του Κοντρέρας, πήγε μόνο στον παίκτη.

geologiko_karoto
05-03-2009, 01:02
μετά τις τελευταίες άσκημες εμφανίσεις του οσφπ,ΕΠΡΕΠΕ να περάσει στο Κύπελο για να μην γκρινιάζουν οι επιστήμονες

αυτό είδαμε σήμερα και όποιος πει το αντίθετο είναι πουστόγαυρος

καραισκάκια,κάστρα,διόγοι,δερμπισάριοι,φάουλς,κόκινες,100-0
ξερνάει η ελλάδα πουχει τέτοια ομάδα
άντε και του χρόνου Ιωσηφόγλου και Κουκουλάκης σεντρεφόρ στην ομάδα ε

γαμώ το θρήνο και το πειραιά σας

ΥΓ:πλέον ήμαστε με Σέρρας

Ford Prefect
05-03-2009, 01:10
Αίσχος. Κρατάω μόνο την χαρά του Ματ. Κατά τ'άλλα με 9 παίχτες και δεν ξέρουν τι να κάνουν, ακατάσχετη φλυαρία. 3 φάσεις που μπορούσε να έχει τελειώσει αξιοπρεπώς το ματς και αυτοί ψωλάρουν.

Η διαιτησία ήταν ΟΚ, μπορούσε να έχει δώσει φάουλ πριν την δεύτερη κίρινη Ίβιτς όμως, αυτή είναι η μόνη φάση που δικαιούνται να φωνάζουν τα ΠΑΟΚια.

Να κάνουν ωωω στην άστοχη λόμπα του Ντιόγο, θεε μου ντροπή.

Darkling
05-03-2009, 01:11
μετά τις τελευταίες άσκημες εμφανίσεις του οσφπ,ΕΠΡΕΠΕ να περάσει στο Κύπελο για να μην γκρινιάζουν οι επιστήμονες

αυτό είδαμε σήμερα και όποιος πει το αντίθετο είναι πουστόγαυρος

καραισκάκια,κάστρα,διόγοι,δερμπισάριοι,φάουλς,κόκινες,100-0
ξερνάει η ελλάδα πουχει τέτοια ομάδα
άντε και του χρόνου Ιωσηφόγλου και Κουκουλάκης σεντρεφόρ στην ομάδα ε

γαμώ το θρήνο και το πειραιά σας

ΥΓ:πλέον ήμαστε με Σέρρας

http://www.nqcc.org/nqccweb/htdocs/Training%20pg%20crying1.jpg

Τελικα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι το μονο που θελετε ειναι απλα να μην εφαρμοζονται οι κανονισμοι αλλιως Παραγκα και Επιστημονες και Σταζι.

Περαστικα σας και σας.

Darkling
05-03-2009, 01:12
δηλαδη εκτος των καρτων, δεν εγινε τιποτα στο ματς.
αυτο που θελετε απλα σημερα ηταν να ΜΗΝ δωσουν τις καρτες.

δε γαμιομαστε λεω γω.

Odonian
05-03-2009, 01:14
Γιατί, έγινε κάτι στο ματς :?:

FIXXXER
05-03-2009, 01:23
Οι καρτες πεντακαθαρες και οι τεσσερις κιτρινες που αποτελεσαν τις δυο κοκκινες. Τωρα το αν επρεπε να δωσει το φαουλ εις βαρος του Νταρμπισαιρ, αλλο καπελο. Παρολα αυτα, απο το 110 και μετα περιπου ευχομουν να βαλει γκολ ο ΠΑΟΚ να τους δω μετα να τρεχουν γιατι ειχα βαρεθει μεχρι αηδιας. Ουτως η αλλως εγω το ειπα και πριν και το λεω και τωρα, πολυ αδιαφορο το κυπελλο.

Nasum
05-03-2009, 01:24
μαλλον θελουν να εφαρμοζονται οι κανονισμοι οπως πρεπει,γιατι πριν κανει το μαρκαρισμα ο ιβιτς στον νταρμπυσαιρ,ο συμπαθης βρετανος γκρεμοτσακιζει καποιον παιχτη του παοκ.Και επιτελους,ας κανει καποιος αυτο το ξερατο τον Ντιογκο να σκασει.

BlackiE
05-03-2009, 01:36
Να κάνουν ωωω στην άστοχη λόμπα του Ντιόγο, θεε μου ντροπή.
Αυτό.

Amnesiac.
05-03-2009, 01:43
Ερχόμουν να γράψω για το πόσο καλά στάθηκε ο ΠΑΟΚ και για το πόσο ήθελα να φάμε γκολ και να αποκλειστούμε γιατί το αξίζαμε, αλλά η κλάψα των μπαοκτζήδων κάνει έντιτ το ποστ μου και στη θέση του παλιού γράφει ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΟΕΟΕ.

Τώρα που αποκλείσαμε και το ΠΑΟΚ επιτρέπεται να πω ότι το ιδανικό σενάριο θα ήταν να σηκώσει το κύπελλο ο Αστέρας ή ο Πανσερραϊκός;

hcpunksonacid
05-03-2009, 02:24
darkling γαμωσπιτε,το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειχα προβλεψει το σημερινο σας καριολικι.
ειστε λιγοι ρε μαλακα.πολυ λιγοι.ο παοκουλης(που λετε και εσεις ρε μουνοπανα) ηταν ρε πουσταρες,δεν μπορεσατε να τον περασετε μπεσαλιδικα?επρεπε 65' να παιζει ο ΠΑΟΚ με 9 παικτες?
πες μου ρε μαλακα τωρα
-ηταν κιτρινη το πρωτο φαουλ του κοντρερας?
-ηταν δευτερη κιτρινη και συναμα κοκκινη το φαουλ του ιβιτς?
-ηταν φαουλ του ντερμπυσαιρ στο γκολ?
μαλακισμενε,μολις ο Παοκ εμεινε με 9 παικτες μεχρι και η ιδια η κερκιδα σας ξενερωσε και σταματησε να φωναζει.ξενερωσε λεμε,οι πιο νορμαλ εχουν σιχαθει αυτην την φαση.
ξερω,τωρα θα ερθεις Τουμπα και κατσεις να φας 3.αλλα στα αρχιδια μου,εγω ηθελα να περασω εσενα σημερα.
σε εκανα ρε πουστη να φτυσεις αιμα,εμεινα με 9,και αν ειχες λιγο τσιπα ρε μουναρα θα παραδεχοσουν καποια πραγματα.
μετα μας λετε κομπλεξικους αν καυλωνουμε με τις ατελειωτες ψωλες που τρωτε στην Ευρωπη.
βαλτε και το πρωταθλημα και το κυπελλο στην φαρδια κωλαρα σας.
τουλαχιστον ρε πουτανες,οι βαζελες ειχαν τα αρχιδια να ΧΑΣΟΥΝ σημερα και να αποκλειστουν.εσεις δεν θα το κανατε ποτε.
αντε,ποσταρε κλαμματα τωρα μπασταρδακο.

εντιτ-για τζιτζι-
επειδη ξερω οτι εισαι χωμενος γενικα σε καποιες φασεις,το καριολικι που κανατε σημερα(που εμεις που βρεθηκαμε καποτε σε παρομοια φαση ξηγηθηκαμε σπαθι και το ξερεις αν οντως εισαι χωμενος) θα το πληρωνετε εσαει.και αρχης γενομενης απο την κυριακη.αλλα ξεχασα,πριν κανενα μισαωρακι αποφασισατε να μην ανεβουν οι 20 προσκλησεις στην σουιτα.

Darkling
05-03-2009, 02:27
ειστε λιγοι ρε μαλακα.πολυ λιγοι.ο παοκουλης(που λετε και εσεις ρε μουνοπανα) ηταν ρε πουσταρες,δεν μπορεσατε να τον περασετε μπεσαλιδικα?επρεπε 65' να παιζει ο ΠΑΟΚ με 9 παικτες?
πες μου ρε μαλακα τωρα
-ηταν κιτρινη το πρωτο φαουλ του κοντρερας?
-ηταν δευτερη κιτρινη και συναμα κοκκινη το φαουλ του ιβιτς?
-ηταν φαουλ του ντερμπυσαιρ στο γκολ?

σορρυ αλλα :

ναι.
ναι.
και οχι.

λυπαμαι.
οσο για τα υποδελοιπα που γραφεις στα παπαρια μου. αμα δε ξερετε μπαλα εσεις δεν ειναι ωρα να σας μαθουμε. Και μιλαμε για ενα ζευγαρι που στ αρχιδια μου αν περναγαμε κιολα.

βαφτιστε τα ολα παραγκες. στο καυλι μου και μενα.

Darkling
05-03-2009, 02:30
δηλαδη εκτος των καρτων, δεν εγινε τιποτα στο ματς.
αυτο που θελετε απλα σημερα ηταν να ΜΗΝ δωσουν τις καρτες.

δε γαμιομαστε λεω γω.

hcpunksonacid
05-03-2009, 02:30
λεγε μωρη μουναρα,
λεγε
το φαουλ στον μπακαγιοκο ηταν?ηταν και κοκκινη καρτα στον εβραιαμ λογω του οτι ηταν τελευταιος παικτης?γι την φαση στο 106 λεω.
λεγε.

Darkling
05-03-2009, 02:34
βασικα εισαι νευριασμενος και θα πρεπε να εισαι με τον Ιβιτς (και οχι τον Κοντρερας) γιατι το φαουλ που κανει ειναι εντελως μαλακιαρα και το κανει εν γνωσει του. (του Κοντρερας ειναι πιοτερο πανω στη φαση)

οχι για μενα δεν ειναι φαουλ του Αβραμη. αμα θελετε να σας πω οτι ειναι για να νιωσετε καλυτερα να σας το πω.

απο κει και περα σε ματς που δεν εχει γινει τιποτα επιληψιμο μας σπατε τα παπαρια. Ε, οκ. Εμεις τι φταιμε?

αμα θες να σου πω και αληθεια, για μενα καλυτερα να μη δωσει την 2η κοκκινη. Οχι γιατι δεν ειναι, ισα ισα που δεν ειναι σωστο να μην την κανει, αλλα αμα ειναι να διαβαζω ποστ καθυστερησης και αιωνιας επαναστασης, καλυτερα να μην τη δωκει. δε γαμιεται.

(επειδη θα μπερδευτειτε, καλα εκανε και την εδωκε σαν διαιτητης)

hcpunksonacid
05-03-2009, 02:36
ωπα ρε μυαλο εσυ,τεσλα και βαλε μην σου πω.
σαλτα και γαμησου.αν χαιρεσαι με μια τετοια νικη μαλλον η καθυστερηση παει συννεφο σε εσενα.
και ο μπακαγιοκο που ας πουμε πεφτει δυσκολα,ειδικα σε τετ-α-τετ,επεσε μονος του ρε.ο εβραιαμ δεν εκανε τιποτα,ξερω.

Odonian
05-03-2009, 02:41
οχι για μενα δεν ειναι φαουλ του Αβραμη
Αυτό είναι λάθος.

hcpunksonacid
05-03-2009, 02:46
οκ,ενταξει ρε μιτσβλακα.
η κοκκινη του ιβιτς ηταν.ωραια?ωραια..
ρε κοπανε,5'' πριν γινει το φαουλ του ιβιτς ο νταρμπισαιρ κανει καραμπινατο φαουλ στον Αραμπατζη και ο ρεφερι χωνει την σφυριχτρα στον κωλο του.αντε μιλα,να σε δω.
ξερω,και αυτο δεν ηταν ρε!τιποτα δεν ηταν.

Fireknight
05-03-2009, 02:46
οχι για μενα δεν ειναι φαουλ του Αβραμη
Αυτό είναι λάθος.
tora 8a se poun klapsiari kai 8a tapino8eis ki esi .

Odonian
05-03-2009, 02:52
Είμαι ουδέτερος, μόλις αποκλείστηκα. :P

Είναι φάουλ και άρα κόκκινη κάρτα. Γενικά τα φάουλ τα σφύριζε πολύ πιο εύκολα στους παίκτες του ΠΑΟΚ, δηλαδή τους τα σφύριζε όλα, ενώ άφησε κάμποσα από την άλλη πλευρά (κάτι αγκωνιές σαν την κάρτα του Ίβιτς στο πρώτο ημίχρονο, αυτό που μόλις σχολιάσαμε, αυτό πριν την κάρτα κλπ).

FIXXXER
05-03-2009, 02:55
Ποσο πια να ταπεινωθει ο Οντονιαν?? :D
Εδω ηθελε να περασει ο Ολυμπιακος για να μας πετυχει στον τελικο... αλλα τι να κανεις...
Με ποιο μερος του σωματος κανει φαουλ ο Αβρααμ στον Μπακαγιοκο, ρωταω για να το συζητησουμε γιατι εχω πολυ μεγαλη απορια για αυτη τη φαση. Εγω βλεπω τον Μπακαγιοκο να ανοιγει τη μπαλα περισσοτερο απο οτι πρεπει και τον Αβρααμ εκει που τον περιμενω να την κοψει με τακλιν, να την καλυπτει με το σωμα και να την παιρνει τελικα, αλλα δεν εχω καταλαβει αν τελικα εχει κανει φαουλ η οχι. Δηλαδη αν την επαιρνε με το ποδι, δε θα μιλουσαμε καν για αμφισβητουμενη φαση τωρα. Απο κει και περα, αν δε βαζει χερια, δεν ξερω γιατι πρεπει να ειναι φαουλ αφου κλεβει τη μπαλα. Αλλα και ο Μπακαγιοκο δεν εχει λογο να πεσει, μπορει να παιχτηκε σπρωξιμο με τα χερια. Το μονο σιγουρο Οντονιαν φιλε μου ειναι οτι αν βλεπεις αυτο πεντακαθαρο φαουλ (και οποιοσδηποτε αλλος) και το τακλιν Σπυροπουλου στον Γκαλετι ως καθαρο, τοτε πρεπει να το τσεκαρεις.

Odonian
05-03-2009, 03:01
Τι να ταπεινώσετε ρε ταλαίπωροι; Σε λίγο θα κατεβαίνουν ομάδες 8χ8 στο καραισκακη μπας και τα φέρετε βόλτα. :P

Με το δεξί χέρι τον ρίχνει. Δες το ριπλέι (4:30 ξεκινάει η φάση):

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... 4660&Ln=En (http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=24660&Ln=En)

Απλά δεν είμαι σίγουρος για την κόκκινη γιατί ήταν και ο άλλος δίπλα, δεν ξέρω αν ο διαιτητής θα έκρινε ότι προλάβαινε να κόψει ή όχι. Μια κίτρινη ήταν πάντως.

Όσο για του γκαλετι, κλασικές γραφικούρες.

FIXXXER
05-03-2009, 03:02
Το μονο γραφικο ειναι οτι συγκρινεις ενα φαουλ σπρωξιμο με ενα φαουλ τακλιν με τα δυο ποδια απο πισω και στηριζεις στο οτι η βασικη διαφορα τους ειναι μερικα μορια μπαλας που ακουμπησε ο Σπυροπουλος πεφτοντας, αντι να κοιταξεις το βασικο που ειναι η προθεση να κοψει τη μπαλα ο αμυντικος.

Odonian
05-03-2009, 03:06
Τι λες ρε παιδί μου, η πρόθεση μετράει μόνο στη μπάλα...

Επίσης οι διαιτητές μετά από καθε φάουλ βάζουν τον παίκτη στον καναπέ και τον ρωτάνε τι ήθελε να κάνει και για τα παιδικά του χρόνια.

Επίσης οι γυναίκες δε χέζουν ποτέ και άλλα τέτοια ευτράπελα.

Παράλληλα, ο αβραμης, δεν έχει καμιά πρόθεση να κόψει τη μπάλα, έτσι για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

έντιτ: επίσης δε σύγκρινα τίποτα, εσύ το ανέφερες και είσαι οφτόπικ

FIXXXER
05-03-2009, 03:14
Οχι, αλλα καθιστας τη συγκριση ακυρη. Ο Αβρααμ πηρε την μπαλα τελικα, πως ΔΕΝ ειχε προθεση ακριβως για τη μπαλα. Σε λιγο θα μου πεις οτι ο Κοντρερας πηγαινε για τη μπαλα κι αυτος, οπως και ο Ιβιτς.

Odonian
05-03-2009, 03:22
Δε σε πιάνω. Ο αβρααμ ρίχνει τον παίκτη και μετά ασχολείται, πέφτοντας και αυτός, με τη μπάλα. Πρώτο πράγμα που κάνει δεν έχει να κάνει με τη μπάλα, αλλά τον αντίπαλο. Για μένα αυτό είναι φάουλ. Το κουράσαμε κιόλας.

Για τον κοντρερας και τον ιβιτς, τα είπαμε πριν, είναι για μένα κάρτες. Τι δεν καταλαβαίνεις;

FIXXXER
05-03-2009, 03:28
Αυτο στην υπογραφη μου.

SpiritCrusher
05-03-2009, 03:57
Deflecting.

GG*
05-03-2009, 04:53
λοιπον,για την καραμελιτσα της διατησιας
η μονη φαση που μπορει να μιλησει ο παοκ ειναι αυτη του μπακαγιοκο
κατα τ'αλλα σωστες και οι 2 κοκκινες και να χεσω το φερπλει σας με τον κωστακη τον χαλκια να κανει καθυστερηση απο το 5'

το οτι σε 120'λεπτα κανατε μια ευκαιρια(σαντος=παιζω σε ντερμπι σαν χεσμενος) και αυτη η φαση ξεκινα απο χερι του μουσλιμουβιτς τουμπεκι ψιλοκομμενο κανετε ομως....

για τα μπουκετα που επεσαν στα δημοσιογραφικα αυριο γιατι α.ειμαι ψιλοκομματια και β.δεν τα προλαβα ολα επειδη λογω δουλειας μπηκα στο γηπεδο αργα

στη κουραδα με ποδια ονοματι καροτου αφιερωμενη η βρετανικη ψωλη του ντερμπισιρ στο βρωμοπατο του

για τις μαζορετες οτι και να πω εινα λιγο...

regularpaul
05-03-2009, 06:54
βλεπω το 90λεπτο στο σπιτι
φευγω κατα τις 11+ και περπαταω προς roi, φτανω κ αφηνω τους δισκους μου
ουτως η αλλως το μαγαζι μετα τις 12 μαζευει κοσμο
οποτε ξαναβγαινω και παω στο γωνιακο σαντουιτσαδικο (διπλα στο Αν)
σκεπτομενος οτι εδω ειναι εξαρχεια, οχι κορυδαλλος (που εμενα μεχρι προτινος)
και γκολ να βαλει ο γαυρος, δεν θα ακουσω σιχαμενους πανηγυρισμους

στο μαγαζι, οι κλασσικοι 3 ΠΑΟΚτσηδες, που χαλαρα βλεπουν το ματσακι
δυστυχως κι ενας γαυρος που σχολιαζει το ματς αλλα μιτς
(χορηγιες Βγενοπουλου κλπ τα ξερουμε)
λεει λεει λεει, βριζει τον ΠΑΟΚ που δεν κανει ουτε σουτ
σε καποια φαση δεν αντεχω, του λεω "με 9 παιζει"
μου απαντα "γιατι με 11 εκανε ευκαιρια?"
του λεω "στο 1ο καλα επαιζε, ειχε κ 2 ευκαιριες με Ιβιτς"
μου ανταπαντα εν μεσω αφρων απο το στομα "πού τις ειδες, πλακα μας κανεις?"
βλεπω κ κατι χαχανητα των ΠΑΟΚτσηδων, την ψιλιαζομαι, γελαω κι εγω
σκεπτομαι "πεσαμε σε χειροτερο κι απο τον μιτς"
βαζει ο Αγγλος το 2ο, πανηγυριζει δαυτος, δεν του δινουν σημασια οι αλλοι
σιγοψιθυριζει και κατι υβριστικο για σαλονικα, φευγει ευτυχισμενος με την ληξη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2009

Kelldorain
05-03-2009, 10:36
Το 'χω ξαναγράψει , τα ματς στο Καραισκάκη αναθεωρούν τα επίπεδα του πάτου στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν μιλάω για τη διαιτησία. Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ βέβαια. Μπράβο για τα επεισόδια παιδιά, πιστεύω στην Τούμπα τώρα θα υπάρξει υποδοχή με τριαντάφυλλα.
Κατά τα άλλα σιχαμένη Σπορντέι, Γκολ, Εξέδρα σταματήστε επιτέλους το αντιολυμπιακό σας παραλήρημα :!: :!: :!:

(συνοπτικά να πω γιατί βαριεμαι να απαντάω σε επαναλαμβανόμενα ποστς, η κόκκινη του Κοντρέρας είναι, του Ίβιτς όχι γιατί έχει προηγηθεί φάουλ αλλά τεράστια μαλακία του και πρέπει να φάει πρόστιμο, η κόκκινη του Αβράαμ είναι. Σε διαιτησία έχουμε δει χειρότερα φέτος, σε γενική συμπεριφορά προς τον φιλοξενούμενο όχι)

edit γιατί πρέπει:

http://www.asiaplatetv.com/photos/player.cech.jpg

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ

fandango
05-03-2009, 10:45
όπως το είδα εγώ το ματς,

α) του Κοντρέρας ήταν κόκκινη. Δεδομένου ότι έχεις ήδη κίτρινη, είσαι μαλάκας αν πας να κάνεις τέτοιο φράγμα, ειδικά αν δεν παίζεις στην Τούμπα με τον Θρασυ΄βουλο που λες, οκ, μπορεί να μην δώσει κόκκινη.
β) του Ίβιτς ήταν ακόμα πιο καθυστερημένη συμπεριφορά, οκ, δεν έδωσε το φάουλ, δεν κάνει ο άλλος φερ πλέι, αλλά όταν έχεις ήδη κίτρινη και ήδη παίζεις με 10, και κάνεις τέτοιο τάκλιν, ε είσαι για τον ΠΟΥΤΣΟ.
γ) όσο κόκκινες ήταν τα παραπάνω (που ήταν) τόσο ήταν και του Παπαδόπουλου με τον Μπακαγιόκο. Οι γάβροι που δεν παραδέχεστε τουλάχιστον αυτό, ε τι να πω.

Γενικά, μαλακία μας. Παίζεις με προβάδισμα 1-0 από την Τούμπα, στην αρχή τουλάχιστον η διαιτησία ήταν 50-50, κάνεις και μια φάση με τον μαλάκα τον Ίβιτς, και αντί να το κρατήσεις γιατί οι άλλοι δεν έβαζαν γκολ με τίποτα, πας και μου τρως τη μαλακία στο 46'. Παίρνουν κόκκινες οι 2 στόκοι, και κει που λες "το κρατάμε κουτσά στραβά, πάμε για πενάλτιζ" τρώμε την 2η μαλακία γκολ και αυτό ήταν.

Πρόστιμο σε Ίβιτς-Κοντρέρας γιατί μας έχουν σπάσει τα αρχίδια. Επίσης πρόστιμο στον Αραμπατζή που έχασε 2 κλασικότατες ευκαιρίες για γκολ.

Πάμε την Κυριακή για το 0-0.

FIXXXER
05-03-2009, 11:03
όπως το είδα εγώ το ματς,

α) του Κοντρέρας ήταν κόκκινη. Δεδομένου ότι έχεις ήδη κίτρινη, είσαι μαλάκας αν πας να κάνεις τέτοιο φράγμα, ειδικά αν δεν παίζεις στην Τούμπα με τον Θρασυ΄βουλο που λες, οκ, μπορεί να μην δώσει κόκκινη.
β) του Ίβιτς ήταν ακόμα πιο καθυστερημένη συμπεριφορά, οκ, δεν έδωσε το φάουλ, δεν κάνει ο άλλος φερ πλέι, αλλά όταν έχεις ήδη κίτρινη και ήδη παίζεις με 10, και κάνεις τέτοιο τάκλιν, ε είσαι για τον ΠΟΥΤΣΟ.
γ) όσο κόκκινες ήταν τα παραπάνω (που ήταν) τόσο ήταν και του Παπαδόπουλου με τον Μπακαγιόκο. Οι γάβροι που δεν παραδέχεστε τουλάχιστον αυτό, ε τι να πω.

Γενικά, μαλακία μας. Παίζεις με προβάδισμα 1-0 από την Τούμπα, στην αρχή τουλάχιστον η διαιτησία ήταν 50-50, κάνεις και μια φάση με τον μαλάκα τον Ίβιτς, και αντί να το κρατήσεις γιατί οι άλλοι δεν έβαζαν γκολ με τίποτα, πας και μου τρως τη μαλακία στο 46'. Παίρνουν κόκκινες οι 2 στόκοι, και κει που λες "το κρατάμε κουτσά στραβά, πάμε για πενάλτιζ" τρώμε την 2η μαλακία γκολ και αυτό ήταν.

Πρόστιμο σε Ίβιτς-Κοντρέρας γιατί μας έχουν σπάσει τα αρχίδια. Επίσης πρόστιμο στον Αραμπατζή που έχασε 2 κλασικότατες ευκαιρίες για γκολ.

Πάμε την Κυριακή για το 0-0.

Οτι λεει ο φαντανγκο με βρισκει απολυτα συμφωνο.

SpiritCrusher
05-03-2009, 11:31
Δηλαδή εν συντομία, δέχεσαι ότι ευνοήθηκες στον χθεσινό αγώνα :?:

Jim Dandy Mangrum
05-03-2009, 12:02
1o hm: oi paixtes tou gayrakou glytwnoun 2-3 kitrines kartes gia plaka. pantos se lino probolh enw efeuge, djordjevic agkwnia se sorlin pou efeuge -xeirotero apo contreras-, galleti probolh apo pisw se sergio. kata talla o diaithths ok.
PAOK kala sthmenos pisw kai 2 klasikes eukairies kanontas merikes kales antepi8eseis. arnhtikos o mousli pou xalaei alles 2-3 antepi8eseis. o gayros anousia yperoxh. exei mono mia fash as poume se ena sthmeno.
diakoph: to koraki "syzhtaei" to mats kai leei oti de paei kala....
2o hm: gkol o diogo kai xanoume autosygkentrwsh sta prwta 10 lepta kai o gauros piezei kanontas 2-3 kales faseis. meta apo ligo isoropei to mats. omws o koukoulakhs me ta perierga sfyrigmata se kapoia faul pou de dinontai ekneurizei tous paixtes mas. o contreras trwei 2 kitrines mesa se 10' pou sigoura mia ptis 2 apla de dinetai. kyriws h prwth. sorry de kserw ti leei o kanonismos alla tetoia faul ginonta synexeia se paixnidia. o ivic trwei 1h kitrinh karta anyparkth. opoios ksanadei th fash 8a dei oti einai apla mia diekdikhsh ston aera sto kentro. de ton xtypaei ka8olou me agkwna h kati tetoio. fysika h strathgikh exei petyxh hdh....
o derbyshire gkremizei ton arampatzh, kanenas de blepei tpt, o arampatzhs sto edafos o ivic tou fwnazei gia kamoia 20aria metra na stamathsei kai bebaiws tou th rixnei gia na stamathsei to mats. fysika to paixnidi pia exei ginei tsirko sto 2o hmixrono. dudu ka8arh kitrinh, kai pantos -kairos htan...- veron trwei kitrinh kai pote de katalaba giati.
paratash: o pantos de trwei 2h ka8arh kitrinh se sprwksimo ston baka pou prospa8ouse na bgalei antepi8esh. o papadopoulos eperpe na apoblh8ei me kokkinh se pentaka8aro gkremisma tou baka pou einai faul ligo eksw apo th perioxh. ton sprwxnei me to deksi xeri ton rixnei kai meta pairnei th mpalla enw o baka einai se profanh 8esh gia gkol. o sorlin trwei kitrinh epeidh xaidepse th gay fatsa tou agglou enw exei kanei pali pio prin faul ston sorlin pou de dinetai bebaiws.

h gwnia tou geliou: sth 2h eukairia pou kanei o PAOK sto corner, o dudu einai se apostash 1-1.5 metrou apo ton ivic,kamia epafh, glystraei monos tou, xanei to sout o ivic kai o dudu ekneurismenos shkwnetai kai deixnei sto diaithth oti ton esprwkse......
se mia fash meta to 1o gkol o diogo brisketai apenanti ston xalkia soutarei panw ston xalkia, feugei h mpalla, o diogo peftei panw ston xalkia kai sta kapakia shkwnetai me ta xeria ypswmena pros ton diaithth kai zhtaei kati...........
de ftaine autoi, einai opws se ma8oune.....

auta ta liga 8ymamai....

darkling, mporei mesw diadyktiou na eisai sixameros kai na prokaleis oso 8es alla na ksereis, kindyneuei h swmatikh sou akeraiothta....mono na mh balei o diaolos to podari tou re arxidi...kai skepsou oti eimai kai teleiws enantion ths bias.... :evil:

kata talla, anagkasthka na xwsw "Pierced From Within", gia na koimh8w hrema meta to mats...... :P

FIXXXER
05-03-2009, 12:06
Δηλαδή εν συντομία, δέχεσαι ότι ευνοήθηκες στον χθεσινό αγώνα :?:

Εγω? Προσωπικα θεωρω μεγιστη μαλακια της κοινωνιας να εξυμνει 20 μαλακες που κλωτσανε μια μπαλα και αυτοι να αμειβονται εκατομμυρια οταν αλλοι σκιζονται για πενταροδεκαρες σε οικοδομες κτλ, οποτε οποιαδηποτε ταυτιση με ομαδες και προσωπα να μου περισσευει. Υποστηριζω μια ομαδα, αλλα μεχρι εκει.

Απο κει και περα, μου τη σπαει και η γκαβομαρα. Δηλαδη αυτα που γραφει ο Τζιμ Νταντι Γουρχολζ ειναι ακραια και μονο η μια οψη του νομισματος, υπηρξαν και πολλα φαουλ που δεν εδωσε ο διαιτητης υπερ του Ολυμπιακου. Επισης δεν πιστευω ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση οτι το φραγμα του Τζορτζεβιτς μπορει να συγκριθει με του Κοντρερας, δηλαδη καμια σχεση η μια φαση με την αλλη.

SpiritCrusher
05-03-2009, 12:08
Εγω? Προσωπικα θεωρω μεγιστη μαλακια της κοινωνιας να εξυμνει 20 μαλακες που κλωτσανε μια μπαλα και αυτοι να αμειβονται εκατομμυρια οταν αλλοι σκιζονται για πενταροδεκαρες σε οικοδομες κτλ, οποτε οποιαδηποτε ταυτιση με ομαδες και προσωπα να μου περισσευει. Υποστηριζω μια ομαδα, αλλα μεχρι εκει.

Ναι οκ, κι εγώ αυτής της ιδέας είμαι και γι αυτό στα τέτοια μας όλα αυτά, αλλά δεν ρώτησα αυτό :P

pitchfork
05-03-2009, 12:12
Εγώ πάντως υποστηρίζω τη θεωρία του ανθρώπινου λάθους όπως και την θεωρία των συμπτώσεων (για το ότι είναι προς τη μια πλευρά)

Amnesiac.
05-03-2009, 12:20
Προς αγαπητά μπαόκια :

Με τις μαλακίες που γράφετε χάνετε το δίκιο σας, τοχετε καταλάβει αυτό ε. Το μόνο που δεν έχετε γράψει είναι ότι το παιχνίδι έπρεπε να λήξει 0-8. Σταματήστε να έχετε αυτο το υφάκι "η παοκάρα πάτησε το θρήνο, οι ΑΝΤΡΕΣ γάμησαν τις αδερφάρες", μόνο έτσι δεν ήταν τα πράγματα.

Επαναλαμβάνω, αξίζατε την πρόκριση παραπάνω από μας, εμείς ήμασταν απογοητευτικοί και πολλά πράγματα που αφορούν τον Ολυμπιακό είναι ντροπιαστικά, αλλά μη πάτε και στο άλλο άκρο.

Αν κάτι θα έπρεπε να σας ανησυχεί είναι ότι κάποιοι πλησιάζετε τα τριάντα και ασχολείστε ακόμα με τσαμπουκάδες και γαμήσια στην Τούμπα και άλλα τέτοια ωραία, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.

Amnesiac.
05-03-2009, 12:25
Εγώ πάντως υποστηρίζω τη θεωρία του ανθρώπινου λάθους όπως και την θεωρία των συμπτώσεων (για το ότι είναι προς τη μια πλευρά)

Απαιτούμε ανάλυση του δικού σας αγώνα.

Darkling
05-03-2009, 12:41
απ οτι καταλαβα θα με δειρει ο JDM επειδη οι κοκκινες ηταν κοκκινες, πραγμα που λενε ολοι οι αλλοι εδω μεσα.

Τι να πω. Αμα με πετυχεις καπου, ελα να με δειρεις, ξερω γω?
στο ιδιο ποστ, η αναλυση του ιδιου ανθρωπου εξηγηται αναλυτικα με το :

diakoph: to koraki "syzhtaei" to mats kai leei oti de paei kala....

ο αλλος λεει "γαυρος α λα μιτς" με χορηγιες βγενοπουλου, λες και το εχω κανει σημαια και το λεω.

ενταξει.

Jim Dandy Mangrum
05-03-2009, 12:52
proswpika den eksymnw kanena kai sta arxidia mou kiolas kai eimai yperbolika rock n roll gia na me ephreasoun ola auta.
lew apla auta pou blepw se ena paixnidi kai lew se kapoious na stamathsoun tis pseutomagkies tous kai tis proklhseis tous giati prosbaloun th nohmosynh mas. eleos....

shmeiwste omws auto, h sapila tou podosfairou antikatroptizei ena mikro kommati ths politikha kai koinwnikhs sapilas akia dikias. skefthte dld apla ti ginetai allou pou paizontai poly perissotera apo ena podosfairiko agwna h ena kypello. ksypnate....

edit: ela re darkling kopse th mlkia kai psutoa8wwothta pia. mia synexomenh proklhtikothta eisai re pousth mou. eleos.....
mpa siga mh se plakwsw re. an plakwsw pote kanena 8a xei arxidia re.
ase pou bazw stoixhma oti eisai o diogo!!!!
"mama mama o garcia-jdm me barese." xaxaxaxaxaxaxaxaxax

Darkling
05-03-2009, 12:55
επειδη τωρα το γυρισες στο ανωνυμο, δεν ξερεις τι σου γινεται αμα λες οτι τα λεω για να "προκαλεσω"

αυτα. αντε, συνεχισε τωρα.

το ποστ μου που λεει οτι προτιμω οντως να μη δωκει τη 2η κοκκινη (οχι και την πρωτη, δε θα δωσουμε και κωλο ε.) στα παπαρια σου. Αλλα ξεχασα, εσεις δε θελετε να δωσει καμμια.
Τι να πεις.

FIXXXER
05-03-2009, 13:00

Ναι οκ, κι εγώ αυτής της ιδέας είμαι και γι αυτό στα τέτοια μας όλα αυτά, αλλά δεν ρώτησα αυτό :P

Δυσκολη ερωτηση, βλεπω γενικα ενα διαιτητη να θελει να δωσει τα πολυ καθαρα. Το φραγμα του Κοντρερας εκτος απο φαουλ ειναι και χοντρη μαλκια του παικτη και πεντακαθαρη κιτρινη. Επισης το τακλιν του Ιβιτς ειναι κι αυτο ορισμος της δευτερης κιτρινης, οπως επισης και η πρωτη κιτρινη που εισεπραξε εχοντας απλωμενη τη γροθια σε διεκδικηση κεφαλιας :!: . Απο κει και περα, το φαουλ του Νταρμπισαιρ στο ξεκινημα πριν φαει τακλιν απο τον Ιβιτς ομολογω οτι δεν το προσεξα στην κανονικη διαρκεια και δε μου φανηκε φαουλ, και ακομα και απο το ριπλει στην αρχη διστασα λογω καποιων υπολειμματων γκαβομαρας αλλα τελικα ειδα οτι ειναι. Για το φαουλ του Αβρααμ, αν οντως τελικα ειναι, δεν εχω πειστει ακομα γιατι δεν το ειδα καθαρο ριπλει και βαριεμαι, αν ειναι φαουλ, ναι ειναι κοκκινη. Το να ζηταει κανεις οφσαιντ και επιθετικα φαουλ και της παναγιας τα ματια στο 2-0 ειναι απο γραφικο εως τραγικο, μην πω και κωμικοτραγελαφικο.

Amnesiac.
05-03-2009, 13:07
an plakwsw pote kanena 8a xei arxidia re.

Εντάξει παιδιά, οι γαύροι να ηρεμήσουν, δε κινδυνεύουμε.

Darkling
05-03-2009, 13:08
edit: ela re darkling kopse th mlkia kai psutoa8wwothta pia. mia synexomenh proklhtikothta eisai re pousth mou. eleos.....

Εγω βαζω στοιχημα οτι εισαι κρετινος μ αυτα που γραφεις, αλλα και τι να λεει.

Jim Dandy Mangrum
05-03-2009, 13:08
anwnymo? malista.......

ok katalabame. exete dikio adikh8hkate ka8ara re gaurakia kai mas sprwksane pali. ektos apo sygnwmh ti allo na kanoume gia na hremhsoume tis "aderfes" psyxes sas. oust re! xaxaxaxaxaxa

telos. PAOK...... 8)

Darkling
05-03-2009, 13:10
μα ποιος ειπε οτι αδικηθηκαμε????
τι στο διαολο???

Jim Dandy Mangrum
05-03-2009, 13:10
a to eides!

kretinos! super-lol from outerspace
the kretin metal attack!!!!!!!!!

keep up the good work! :disco:

edit: xaxaxaaxaxa
eisai teleiws blhma. exw liwsei leme!!!!

Darkling
05-03-2009, 13:18
Κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα.

Οταν αλλοι λενε "παρτε τα στο κωλο σας" και αλλα τετοια, το να τσαντιζεσαι εσυ για ενα quote ενος μωρου που κλαιει, ειναι απο σχετικα υποκριτικο μεχρι και ηλιθιο. Απο κει και περα, για σας υπαρχουν τα "εσφαξε ο γαυρος" και αμα δεν εγινε αυτο πρεπει εμεις να λεμε οτι μας αδικησαν καθαρα.

GuardianOfIvorytower
05-03-2009, 13:47
Μετά τα χτεσινά υποστηρίζουμε Πανσεραϊκό στο κύπελλο :D

Marillion
05-03-2009, 13:54
mh re mlks mas exun trelanei me tis ntountoukes kai ta vanakia pu pernane gia anakoinwseis.

hcpunksonacid
05-03-2009, 13:57
Αν κάτι θα έπρεπε να σας ανησυχεί είναι ότι κάποιοι πλησιάζετε τα τριάντα και ασχολείστε ακόμα με τσαμπουκάδες και γαμήσια στην Τούμπα και άλλα τέτοια ωραία, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.
τι λες ρε μαλακισμενο γαμω την κηδεια σου?κανεις πλακα φυσικα ε?
χθες αλλοι προκαλεσαν χοντρα,οι οποιοι δεν ειναι και πιτσιρικαδες,ειναι 30φευγα και τους ξερουμε και μας ξερουν,και τωρα την κυριακη για οτι γινει δεν θελω να ακουσω ουτε για κομπλεξ ουτε μαλακιες.ειναι δυσκολο να παρω σειρα βεβαιως μιας και ακολουθει πολυς και καλος κοσμος που θα ανοιξει και τα 30 μουνοπανα σας που θα ανεβουν Τουμπα με προσκλησεις,αλλα θα φροντισω να βρεθω εκει.δεν εχω τιποτα να χασω.
τζιτζι μιλα ρε καριολη.μιλα γαμω τη υπαλληλικη σου οικογενεια.σε ακουω.θα ανεβει ο χοντρος απο τα καμινια,αυτος που εκανε χθες την μεγαλη μαλακια,και δουλευει στην σεκιουριτυ?θα ανεβασετε τις προσκλησεις σας?γιατι εγω εμαθα για κοκοκο και οτι θα αφησετε την κωλομαδα σας να ανεβει απροστατευτη-τοσο μεγαλοι μαγκες οι υπαλληλοι.και φυσικα ξερετε που κανετε τις βλαχομαγκιες σας μαλακισμενα,και μετα μιλατε για κομπλεξ και βουλγαρους που σας την πεφτουν εδω πανω και σας κοπανανε απο νηπια μεχρι γερους.
παντως ξερω ρε,δεν ασχολειστε καθολου με εμας.το καταλαβα παλι χθες,που ηταν ολα τα "κεφαλια" σας στημενα εξω απο τα επισημα και αναγνωριζατε μουτρα δικων μας.εχουν τσουξει πολλα χουνερια βλεπω,οπως την κυριακη στην εθνικη οδο.
και μην ακουσω για ανεγκεφαλα Παοκια και αρχιδιες,εσεις οι ιδιοι οι βλακες γαβροι ειστε που συντηρειτε και στηριζετε αυτην την κατασταση,μιας και ολα τα σεκιουριτυ στο γηπεδο που τοσο αγαπατε ειναι ολοι πρωην και νυν μπαχαλοι της 7,που πλεον ειναι και υπαλληλοι της παε(τι παραξενο!)

αγωνιστικα μιλωντας παλι,αν δεν κανετε τα κουμαντα σας να παρετε τουλαχιστον 6 διαφορετικης θεσης παικτες,παλι θα γελαει ο κοσμος στην ευρωπη.αλλα ξεχασα,μια ζωη βολεμενοι με ελλαδα.
για τους βαζελους τι να πω...απο την μια να βγαλουν τον σκασμο που ονειρευονται τσου-λου φετος με τετοιες εμφανισεις,απο την αλλη μπραβο τους γιατι αφησαν μια ομαδα σχεδον β εθνικης να τους περασει δικαιοτατα στο κυπελλο.και δεν εβγαλαν τα νυστερια στο 0-1.προσπαθω να φανταστω τι θα γινοταν σε αντιστοιχη περιπτωση καραισκακη και γελαω.

hcpunksonacid
05-03-2009, 13:58
φακ.

Jim Dandy Mangrum
05-03-2009, 14:00
witchie, ase tous sabbat kai pame panw...... :twisted:

Μετά τα χτεσινά υποστηρίζουμε Πανσεραϊκό στο κύπελλο :D

:pink:

GuardianOfIvorytower
05-03-2009, 14:23
Κ ακούμε Pierced from Within :headbang:

Ford Prefect
05-03-2009, 14:34
Υποστηρίζω τελικό Πανσερραϊκού-Αστέρα Τρίπολης.

Κατά τ'άλλα με όλη την συμπάθεια που έχω στους περισσότερους ΠΑΟΚτζήδες εδώ, είστε ντιπ για ντιπ καθυστερημένοι σε αυτό το τόπικ. Δεν θα επεκταθώ. Διαμένω Δαμασκηνού 27 στο Ηράκλειο Κρήτης αν θέλετε να με δείρετε.

hcpunksonacid
05-03-2009, 14:39

Κατά τ'άλλα με όλη την συμπάθεια που έχω στους περισσότερους ΠΑΟΚτζήδες εδώ, είστε ντιπ για ντιπ καθυστερημένοι σε αυτό το τόπικ. Δεν θα επεκταθώ. Διαμένω Δαμασκηνού 27 στο Ηράκλειο Κρήτης αν θέλετε να με δείρετε.
ποιος ασχολειται με εσενα ρε κοπανε?
ο γαβρος δεν ειναι εχθρος μου.ουτε ο βαζελος ουτε το χανουμι ουτε κανεις.
εχθρος ειναι αυτος που εκανε τα χθεσινα καριολικια.συγκεκριμενα ατομα.ξερεις,υπαλληλακια σαν τον τζιτζι.οχι εσυ.εσυ εισαι ενας αγαθομουνης οπαδος ομαδας του κεντρου που ταυτιστηκε με αυτην επειδη ηταν πολυ κοτα να ακολουθησει τον εργοτελη ή τον οφη-βλεπεις ηθελε να ειναι με τον ΜΕΓΑΛΟ ωστε να καλυπτει το κομπλεξ κατωτεροτητας που εχει.
σταματαω,τα εχει πει καλυτερα ο ρεγκιουλαρπωλ αυτα.

(και επειδη θα πεις "μα και ο Παοκ ειναι η μεγαλυτερη ομαδα της β Ελλαδας και εσυ εισαι Παοκ αρα ικανοποιεις το δικο σου κομπλεξ" εχω να σου πω πως εγω εγινα Παοκ σε μια εποχη και περιοχη που ολοι γυρω μου ηταν σκουλικια.απο οικογενεια μεχρι σχολειο,ολα τα γκαλοσκυλα)

Pinatero
05-03-2009, 14:42
του Ιβιτς ειναι κοκκινη ναι και δεν με ενδιαφερει αν προηγηθηκε η μαλακια που δε μας δοθηκε πριν και ΝΑΙ δε μας δοθηκε! επισης η πρωτη του Ιβιτς ειναι κιτρινη????? ε χεστε με!!! δεν την βγαζεις κι ετσι ευκολα μπαμ ε?? κοντρερας ναι κοκκινη συμφωνω! ο ολυμπιακος ειχε καποια σφυριγματα παραπανω και βγαιναν πιο ευκολα κιτρινες σε μας, ενταξει εδρα ειναι...
δε γαμιεται...

επισης μιτς οταν σχολιαζεις τα κολλημενα παοκια, οταν λες ο,τι λες και πετας το παρακατω, σε εντασσει αμεσα στους κολλημενους γαυρους (οχι βεβαια οτι δε σε εβαζα εκει ετσι κι αλλιως :) )

οχι για μενα δεν ειναι φαουλ του Αβραμη. αμα θελετε να σας πω οτι ειναι για να νιωσετε καλυτερα να σας το πω.

ε οχι για να νιωσουμε και καλυτερα, στην τελικη δε θα αλλαζε μαλλον και τιποτα, αλλα για να λεμε και το δικιο λολ!!

nothingman
05-03-2009, 14:43
και ρε παιδιά, ανεξάρτητα από τι τι μαλακίες μπορεί να γράφει ο μιτς και εδώ και αλλού, όσο θιγμένη πουτάνα και αν σας φαίνεται με τα πουτσοειρωνικά του ποστ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, ποτέ δεν έφτασε στον πάτο του βαρελιού με τα σκατά πετώντας τσάμπα απειλές. πωσνατοκάνουμε τώρα.

θα ακολουθήσει αργότερα σήμερα προκύρηξη της Ε.Ο. ΜΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.

Ford Prefect
05-03-2009, 14:46
Χαχα, σταμάτα ρε πάνκη να λες μαλακίες που κατεβάζει το κεφάλι σου. Γεννήθηκα Αθήνα και μεγάλωσα Πατήσια Σίτυ. Ολυμπιακός έγινα το 1981, όταν καθόμασταν όλα τα αδέρφια στο σαλόνι και βλέπανε μπάλα (ΟΣΦΠ-ΠΑΟ) οι μεγαλύτεροι και με ρωτήσανε τι ομάδα είμαι. Μου άρεσε πολύ η φανέλα του Ολυμπιακού και είπα Ολυμπιακός, χωρίς να ξέρω καν ουσιαστικά τι είναι το ποδόσφαιρο. Ανδρώθηκα(!) στα πέτρινα χρόνια οπότε τα κόμπλεξ κατωτερότητας στον πισινούλη σου.

Αν δεν εγκρίνετε εσύ και ο Παύλος τον τρόπο που διάλεξα ομάδα, να σας ενημερώσω αμφότερους ότι έχω μια φαγούρα στον αριστερό μου όρχι.

Επιμένω πως είστε καθυστέρες στο τόπικ αυτό αλλά αφού δεν ασχολείστε μαζί μου, όλα καλά.

Jim Dandy Mangrum
05-03-2009, 14:48

xaxaxaxa
parakolou8w ta a8lhtika sto er synexeia alla grafw ligo sxetika. oso kai na prospa8hsoume emeis apokleietai na ftasoume th ka8ysterhsh pou yparxei apo opadous allwn. ase....

epishs ford eisai makria re kai gw eimai maryland, ara de paizei.....ama filokseneis 8a r8w to kalokairi gia diakopes....

Kelldorain
05-03-2009, 14:49
Ρε σεις πάτε καλά, τι είναι αυτά που γράφετε; Φόρουμ είναι, αθλέτιξ, ο καθένας γράφει είτε για πλάκα είτε όπως θέλει. Δηλαδή πραγματικά έλεος, ας ορίσει κάποιος και ένα συγκεκριμένο ύφος για να γράφουμε μη μας έρθει καμιά αδέσποτη μαχαιριά. Πάει ο άλλος και γράφει για ξύλο επειδή ο Darkling ειρωνεύτηκε μια ομάδα. Μηδέν ρε, μηδέν.

Pinatero
05-03-2009, 14:50
ε καλα τ'αλλα ειναι αηδιες, σαχλαμαρες μαλακιες βρε παιδια...

AngelOfSorrow
05-03-2009, 14:50
synora sto volo re skoupidia

Jim Dandy Mangrum
05-03-2009, 14:54
Ρε σεις πάτε καλά, τι είναι αυτά που γράφετε; Φόρουμ είναι, αθλέτιξ, ο καθένας γράφει είτε για πλάκα είτε όπως θέλει. Δηλαδή πραγματικά έλεος, ας ορίσει κάποιος και ένα συγκεκριμένο ύφος για να γράφουμε μη μας έρθει καμιά αδέσποτη μαχαιριά. Πάει ο άλλος και γράφει για ξύλο επειδή ο Darkling ειρωνεύτηκε μια ομάδα. Μηδέν ρε, μηδέν.

exw liwsei me kapoia blhmata dw mesa. mhden re mhden iq merikoi. xaxaxaxaxa

petaksame mia mlkia kai gemisame diogous ksafnika......etsi bravo......

PAOK
SODOM
GAMHSI DIXWS CONDOM

regularpaul
05-03-2009, 14:55
Χαχα, σταμάτα ρε πάνκη να λες μαλακίες που κατεβάζει το κεφάλι σου. Γεννήθηκα Αθήνα και μεγάλωσα Πατήσια Σίτυ. Ολυμπιακός έγινα το 1981, όταν καθόμασταν όλα τα αδέρφια στο σαλόνι και βλέπανε μπάλα (ΟΣΦΠ-ΠΑΟ) οι μεγαλύτεροι και με ρωτήσανε τι ομάδα είμαι. Μου άρεσε πολύ η φανέλα του Ολυμπιακού και είπα Ολυμπιακός, χωρίς να ξέρω καν ουσιαστικά τι είναι το ποδόσφαιρο. Ανδρώθηκα(!) στα πέτρινα χρόνια οπότε τα κόμπλεξ κατωτερότητας στον πισινούλη σου.

Αν δεν εγκρίνετε εσύ και ο Παύλος τον τρόπο που διάλεξα ομάδα, να σας ενημερώσω αμφότερους ότι έχω μια φαγούρα στον αριστερό μου όρχι.

Επιμένω πως είστε καθυστέρες στο τόπικ αυτό αλλά αφού δεν ασχολείστε μαζί μου, όλα καλά.

ε μην τα βαζεις μαζι μου φιλος, τι μαλακιαρα ειναι αυτη?
εγω σε ειχα ρωτησει ευθεως και μου ειχες απαντησει, δεν το συνεχισα εκτοτε!
και προφανως δεν εγκρινω αλλα και προφανως στους ορχεις μας γενικως
κουβεντα κανουμε και μαλιστα στο αθλετιξ

εχω στο νου μου εναν παραλληλισμο για τον θρηνο
παρομοιο με αυτον του ναθινμαν περι γαυρων/αριστερων
αλλα ειμαι αυπνος και μεθυσμενος οπότε το αφήνω για αυριο
καληνυχτα σας

Darkling
05-03-2009, 14:58
Πάει ο άλλος και γράφει για ξύλο επειδή ο Darkling ειρωνεύτηκε μια ομάδα. Μηδέν ρε, μηδέν.

Βασικα δε ξερω τι καθυστεριές διαβαζει ο καθενας εδω μεσα, που παρεπιπτοντως εχουμε βρεθει και εχουμε χαιρετιστει κιολας, (εκτος αν απο μεσα του ηθελε να με δειρει ξερω γω, αυτο δε μπορω να το ξερω, στα τετοια μου κιολας) αλλα δεν εχω ειρωνευτει πουθενα τον παοκ εδω μεσα.

Δηλαδη το πρωτο ποστ του 1ου παοκτση μετα το ματς εδω μεσα ειναι "γαμω το θρηνο και τον πειραια σας" και ο αλλος πειραζεται και απειλει, απο μια φωτο που δεν ηταν και υβριστικη κιολας.

απο καπου εχει προκυψει κιολας οτι δεν εχω αρχιδια, λες και αυτα που εγραψα στο τοπικ, δε θα μπορουσα να τα πω και λαηβ. σιγα την τρελη αποψη για να μην την πω.

βεβαια μπορει και να τις μαζευα τοτε. θα το ξανασκεφτω.

AngelOfSorrow
05-03-2009, 15:01
re synora sto volo leme

etsi ki alliws alli glwssa milame

Kelldorain
05-03-2009, 15:04
JDM, δεν σε ξέρω για να γνωρίζω τι θεωρείς οκ και τι όχι, απλά σου λέω ότι αυτό που έγραψες είναι μέγιστη κρετινιά. Αν δεν το καταλαβαίνεις πάω πάσο.
Darkling έκανα λάθος διατύπωση, αλλά ακόμα και αν κάποιος ειρωνευτεί τον ΠΑΟΚ/Παναθηναικό/ΑΕΚ/Ολυμπιακό/ότιθες και αυτό αποτελέσει αιτία για να γράψει ο άλλος για ξύλο, ε τότε κάτι δεν πάει καλά νομίζω.

SpiritCrusher
05-03-2009, 15:05

Aναφερόταν στη τσατσιά που έγινε με τον ΥΜΑΘ και άλλους επίσημους στο γήπεδο.

JDM, δεν σε ξέρω για να γνωρίζω τι θεωρείς οκ και τι όχι, απλά σου λέω ότι αυτό που έγραψες είναι μέγιστη κρετινιά. Αν δεν το καταλαβαίνεις πάω πάσο.

Νομίζω εννοούσε πως έκανε πλάκα :?:

Darkling
05-03-2009, 15:08
παλι καλα!!!!!!!!!!!!

SpiritCrusher
05-03-2009, 15:10
ERιστικός!!! :P

Jim Dandy Mangrum
05-03-2009, 15:10
de kserw an milas gia mena alla proswpika 8ewrw th genikh sou stash proklhtikh -kai synexizeis otan to paizeis oti de to kaneis....- kai de kserw gia kamia fwtografia.

Βασικα δε ξερω τι καθυστεριές διαβαζει ο καθενας εδω μεσα, που παρεπιπτοντως εχουμε βρεθει και εχουμε χαιρετιστει κιολας,

me mena? sobara twra pes giati de 8ymamai. an nai pes pou kai pote.

lol
nai re mlkes egw eimai megalos sfaxths kai dolofonos kai goustarw!!! lol...oti nanai..... :pingpong:

@ kelldorain: nai re de me ksereis kai eisai poly tyxeros giati 8a zhseis kiallo!!!! synexiste goustarw
kai nai re eimai kretinos to pame auto kai to apofasisame! vamos, vamos!

Jim Dandy Mangrum
05-03-2009, 15:13

Νομίζω εννοούσε πως έκανε πλάκα :?:

kairos htan...... :thumbsup:

kai twra mporw na paw hremos na piw kafedaki me to palaiokwsta..... :twisted:

Darkling
05-03-2009, 15:15
Θελει πολυ παρατηρητικοτητα το φορουμ για να φανει ποιο ειναι το βασικο μου ακκαουντ ε.
μπαη δε γουεη, το αρχικο σου ποστ με το διαολο που σπαει ποδαρια και στη συνεχεια τα ρε αρχιδι και αυτα, πρεπει να ηταν πλακα κι αυτα.
καλυτερα να μην την κανεις παντως αυτη την πλακα γιατι ενδεχεται μετα να εκτεθεις και να λες "χα, ελα ρε μαλακες, λολ"

αυτα.

Kelldorain
05-03-2009, 15:15
darkling, mporei mesw diadyktiou na eisai sixameros kai na prokaleis oso 8es alla na ksereis, kindyneuei h swmatikh sou akeraiothta....mono na mh balei o diaolos to podari tou re arxidi...kai skepsou oti eimai kai teleiws enantion ths bias....

Οκ δηλαδή δες αυτό το απόσπασμα και πες μου σαν ουδέτερος αν το βλέπεις ότι γράφτηκε για πλάκα ή όχι. Και μη μου βάζεις λόγια που δεν είπα, είπα ότι το συγκεκριμένο είναι κρετινιά όχι ότι εσύ είσαι, ίσα ίσα δεν έχεις δείξει από τα περισσότερα ποστς σου κάτι τέτοιο. Αν το έγραψες καθαρά για πλάκα τότε οκ αλλά βάζε και κάνα smiley ρε συ.

regularpaul
05-03-2009, 15:19
στο μεταξυ ρε μπουφοι (με κρατατε κ ξυπνιο)
ο μιτς ειναι διπλασιος στο δεμας απο τον jdm
o jdm για κανεναν καλκι το πολυ ειναι :pingpong:

Amnesiac.
05-03-2009, 15:26
Ναι αλλά ο ΤΖΝΤΜ είναι ΠΑΟΚΑΡΑ.

Πάνκη, σοβαρά τώρα, τι ποσοστό της καθημερινής σου σκέψης καταλαμβάνουν τα οπαδικά και τα ξύλα και οι εκδικήσεις κτλ; Δηλαδή πόσο χρόνο από το average 24ωρο σου σκέφτεσαι τα πουστριλίκια των γαύρων/αρειανών κτλ και ξενερώνεις και οργίζεσαι και μαχαιρώνεις για την παοκάρα άμα λάχει;

AngelOfSorrow
05-03-2009, 15:26
http://img178.imageshack.us/img178/5429/greece.gif

Amnesiac.
05-03-2009, 15:29
Ας γράψει κάποιος ότι τον πρόσεξε τον AngelOfSorrow μπας και σκάσει επιτέλους.

Jim Dandy Mangrum
05-03-2009, 15:29
darkling, mporei mesw diadyktiou na eisai sixameros kai na prokaleis oso 8es alla na ksereis, kindyneuei h swmatikh sou akeraiothta....mono na mh balei o diaolos to podari tou re arxidi...kai skepsou oti eimai kai teleiws enantion ths bias.... :evil:

kata talla, anagkasthka na xwsw "Pierced From Within", gia na koimh8w hrema meta to mats...... :P

einai ka8ara epi8etikh antidrash stis synexomenes proklhseis tou darkling, oxi mono shmera. apla bghke akraia
epishs ebala smiley, epishs to bolted leei polla alla pou...
de maresei na ekshgw alla me eixate balei sthn hlektrikh karekla. allo pou mou arese kai eixa liwsei sto gelio :mrgreen:

re mits esy eisai re mlka???? ante kai gamhsou. ti ka8omai kai asxoloumai....
re paul ti les re? 8a ton liwsw leme, 8a kanw ton ogko tou diko mou pleonekthma!!!! :P
kanoniste arena!!!! :duel:

AngelOfSorrow
05-03-2009, 15:30
re tha psofisete apo tin peina leme

portokalia kai ladi kai ante gamitheite

Jim Dandy Mangrum
05-03-2009, 15:32
http://img178.imageshack.us/img178/5429/greece.gif

kai h krhth re mounia dikia mas einai!!!!!!!!!!!!!

Darkling
05-03-2009, 15:32
Ολα τα υπολοιπα ειναι ΠΑΣΟΚ?

Pinatero
05-03-2009, 15:33
τα 2 ποδια του παραδεισου γιατι τα αφησαμε απεξω??

Darkling
05-03-2009, 15:33
einai ka8ara epi8etikh antidrash stis synexomenes proklhseis tou darkling, oxi mono shmera. apla bghke akraia

με ειλικρινη απορια και περιεργεια, οι προκλησεις ποιες ειναι?

Pinatero
05-03-2009, 15:34
οτι εισαι γαυρος! :P

irreligious
05-03-2009, 15:35

το μπολντ λέει πολλά!

Amnesiac.
05-03-2009, 15:36

Πάλι κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Νομίζω πως τελικά μόνο με βρωμόξυλο θα βάλει μυαλό αυτός ο άνθρωπος.

Jim Dandy Mangrum
05-03-2009, 15:48

το μπολντ λέει πολλά!

tpt de leei. etsi ki alliws eixa skopo na plakw8oume kapoia stigmh. apla den eixa parei xampari oti einai o mits. twra exw ena logo parapanw.... :twisted:

Odonian
05-03-2009, 15:59
Θελει πολυ παρατηρητικοτητα το φορουμ για να φανει ποιο ειναι το βασικο μου ακκαουντ ε.

... έγραψε με το account που έχει 5000+ posts :D

Darkling
05-03-2009, 16:02
το βασικο μου εχει 11.999. :P

Nasum
05-03-2009, 16:05
Ας μοιρασω κανα ρισπεκτ για να ρολλαρει λιγο το θρεντ.
-Ρισπεκτ στον JDM που ακουει pierced from within
-Ρισπεκτ στον πανκη που ειναι συνεχεια μεσ'την καυλα.
-Ρισπεκτ στον Fixxer για τη μεγαλη κουβεντα που ξεστωμισε για τα 20 ζωα που κλοτσανε ενα τοπι.
-Ρισπεκτ στον Razor γιατι ειναι ο Razor.
-Ρισπεκτ στον Αμνιζιακ γιατι γαμηθηκα στα γελια.
-Ρισπεκτ στον Γκουμογιαννη που στοιχειωνει ηδη 2 γενιες παναθηναικων και οπως φαινεται θα στοιχειωσει και τη επομενη.

Odonian
05-03-2009, 16:10
το βασικο μου εχει 11.999. :P

Ε ΑΝΤΕ ΝΤΕ.

hcpunksonacid
05-03-2009, 16:14
ρισπεκτ στον νεησουμ και σε ολους τους βαζελους για τον τροπο που αντιμετωπισαν το χθεσινο παιχνιδι.και αυτοι,αλλα και η ομαδα τους.γιατι ξερουν(εμαθαν μαλλον πλεον...)να χανουν.
ρισπεκτ στον ναθινμαν για την συμπεριφορα του εν γενει.
απολυτο ρησπεκτ στον ρεγκιουλαρπωλ.

Odonian
05-03-2009, 16:18
φχαριστούμε;

Marillion
05-03-2009, 16:26
respect se mena pou paw na parakolou8isw ma8ima prwtou examinou me 4 xronia ka8ysterhsh. ante geia :D

Jim Dandy Mangrum
05-03-2009, 16:29
respect sto sfinotoublaki pou me enhmerwse x8es oti bghke kainourio garden wall!!!! :pingpong:

Entrancemperium
05-03-2009, 16:33
RESPECT στον Κόκκαλη και στους γαύρους γιατί είναι απλά γραφικοί αστείοι ρουφιάνοι
αλλά τους αγαπάμε γιατί μας χαρίζουν το γέλιο ..

"Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φοβούνται για την αντιμετώπιση που θα έχουν στην Τούμπα την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, μετά από όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες την Τρίτη. Για το λόγο αυτό, όπως ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ζητήθηκε από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές προστασία στην αποστολή της ομάδας. Μάλιστα ως αιχμή μπορεί να εκληφθεί η αναφορά περί επιχείρησης να δημιουργηθεί τεταμένο κλίμα από κάποιους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Λόγω του τεταμένου κλίματος που επιχειρείται να δημιουργηθεί, από κάποιους, ενόψει του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/3 στη Θεσσαλονίκη και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα για την προστασία των μελών της αποστολής της ομάδας μας μέτρα, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης απέστειλε σήμερα σχετικές επιστολές στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών- Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Μπακέλα και τον Πρόεδρο της Super League Ελλάδα κ. Κωνσταντίνο Πηλαδάκη». "

:pingpong:

hcpunksonacid
05-03-2009, 16:45
RESPECT στον Κόκκαλη και στους γαύρους γιατί είναι απλά γραφικοί αστείοι ρουφιάνοι
αλλά τους αγαπάμε γιατί μας χαρίζουν το γέλιο ..

"Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φοβούνται για την αντιμετώπιση που θα έχουν στην Τούμπα την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, μετά από όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες την Τρίτη. Για το λόγο αυτό, όπως ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ζητήθηκε από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές προστασία στην αποστολή της ομάδας. Μάλιστα ως αιχμή μπορεί να εκληφθεί η αναφορά περί επιχείρησης να δημιουργηθεί τεταμένο κλίμα από κάποιους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Λόγω του τεταμένου κλίματος που επιχειρείται να δημιουργηθεί, από κάποιους, ενόψει του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/3 στη Θεσσαλονίκη και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα για την προστασία των μελών της αποστολής της ομάδας μας μέτρα, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης απέστειλε σήμερα σχετικές επιστολές στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών- Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Μπακέλα και τον Πρόεδρο της Super League Ελλάδα κ. Κωνσταντίνο Πηλαδάκη». "

:pingpong:
ρε συ,
μιση ωρα μετα την ληξη του παιχνιδιου αποφασιστηκε να μην παρουν τις προσκλησεις στην σουιτα,στον τεταρτο οροφο στα επισημα,για το παιχνιδι της κυριακης.
την ψιλιαστηκαν την δουλεια και καταλαβαν οτι εκαναν χοντρομαλακια.
ενα απο τα 2 ατομα που χτυπησαν ηταν απωθημενο του τσουκαλα απο τα 90ς,τον αναγνωρισε και τον εδωσε στεγνα.και φυσικα ορμηξαν ολοι οι "καλοι".
αρρωστησαν με το γεγονος οτι εσκασαν μυτη 60 ατομα στα επισημα τους,και εκαναν μπαμ.ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα να πλησιασουν την Τουμπα χωρις συνοδειες,ετσι χυμα.
Η συνεχεια Entrancemperium ειναι γνωστη.εγω το μονο που θελω ειναι να δω 4 ατομα,αν θα ανεβουν.συγκεκριμενα.ενας εξ αυτων ειναι και το μουνακι ο μωραλης.παντως δεν περιμενω να ερθουν,οι πληροφοριες λενε για κοκοκοκο και 2-0 ο ΠΑΟΚ την κυριακη και ολα καλα...
για να αρχισουν απο σημερα τις ανακοινωσεις,το σκατο εχει παει στην καλτσα.εγω προτεινω να μην ανεβει ουτε η ομαδα τους,ας το χασουν στα χαρτια καλυτερα.
οι μαλακιες πληρωνονται.

Darkling
05-03-2009, 16:48
τον μωραλη βαρεστε τον.

Entrancemperium
05-03-2009, 16:51
Αν ανέβει, γαμήστε (προσοχή ΓΑΜΗΣΤΕ όχι βαρέστε) το Σάββα..
Μην πάει και σε κανά νοσοκομείο και χάσουμε τη φατσούλα του..
Απλά ΓΑΜΗΣΤΕ..

hcpunksonacid
05-03-2009, 16:55
2/4 Entrancemperium
οι αλλοι 2 ειναι απο το οπαδικο τους κινημα.πρωτοπαλικαρα σε παιανια και γενικα σε οτι τετοια φαση εχει παιχτει οι οποιοι δουλευουν σεκιουριτυ στο καραισκακη.
αλλα ο ανθρωπος που παρεδωσε την γυναικα του στον κροκους αποκλειεται να ανεβει.καθαρη αυτοκτονια.
θελω να παρει αμεσα θεση ο τζιτζι,αν και ειμαι σιγουρος για το τι θα ακουσω.

Kelldorain
05-03-2009, 17:01
Πάνκη για εξήγησε αν θες ακριβώς τι έγινε (χωρίς ονόματα αν υπάρχει πρόβλημα) γιατί διαβάζω ότι να 'ναι από το πρωί σε διάφορα sites.

hcpunksonacid
05-03-2009, 17:15
και με ονοματα αν θελεις.
λοιπον,60 ατομα απο θεσσαλονικη ηρθαν μαζι με την αποστολη.τους εβαλαν μεσα 2 ωρες πριν το παιχνιδι.30 στα επισημα και 30 διπλα στα v.i.p.
πεσανε τηλεφωνα και με την μια εφτασε ο τακης με τα τσιρακια του,οπως και ο γνωστος χοντρομπαλας απο τα καμινια και αναγνωριζαν φατσες.
οταν μαζευτηκαν γυρω στα 200 ατομα μιαμιση ωρα πριν,ξεκινησε να πεφτει και το ξυλο.πηραν εναν παοκτση,συγκεκριμενο απωθημενο του τακη,και τον χτυπησαν γυρω στα 15 ατομα.
ξεκινησε το παιχνιδι,και ολα κυριλε.στο ημιχρονο,ξεκινησαν απο την 7 και αλλα ατομα μολις εμαθαν οτι υπαρχουν παοκτσιδες στα επισημα.μιλαμε καμια 300-400 ετοιμοι,φορτωμενοι πολλοι κομπλε(με μαχαιρια) για να χοντρυνουν το σκηνικο και αλλο.
οι δικοι μου μπηκαν ολοι σε μια σουιτα,που χωρανε 15-20 ατομα.60 ατομα,φαντασου.στην εισοδο της σουιτας που χωρουσαν με την βια να περασουν 2 ατομα,καθησαν 2 φουσκωτοι οπαδοι του παοκ και ξεκινησαν να μοιραζουν σφαλιαρες σε οποιον πηγαινε να πλησιασει.
στην σουιτα ηταν μεσα και μελη της διοικησης,οπως και ο ζαγορακης.
και φυσικα με την ληξη του παιχνιδιου πηγε να γινει ενα τελευταιο καλο ντου απο τους υπαλληλους,αλλα τοτε ο πρωην αττικαρχης τους σταματησε.
ο μωραλης απο την μια παρακαλουσε να μην γινουν επεισοδια,απο την αλλη ελεγε "γαμηστε τους".
ο θεοδωριδης απλα δεν ειδε τιποτα.μιλησε για εξαιρετικη φιλοξενια.
παντως εγω χαιρομαι που ξηγηθηκαν ετσι,μιας και στην Τουμπα θα παθουν τα εκατονταπλασια.και εκτος αυτου,καταρρεει και ο ισχυρισμος περι "κομπλεξ βουλγαρων,εσεις ειστε που ασχολειστε μαζι μας οχι εμεις".
φιλος βαζελος συνδεσμιτης που ηταν ΜΕΣΑ στους παοκτσιδες,μου ειπε πως του εκανε εντυπωση το πως δεν εκαναν πισω οι δικοι μου,αν και πολυ λιγοτεροι και σε απολυτα εχθρικο περιβαλλον.και τους ευχαριστησε ολους που του παρειχαν ασυλο,μιας και αυτον τον αναγνωρισαν οι γνωστοι σεκιουριταδες.
αυτα με λιγα λογια.

Odonian
05-03-2009, 17:27
Γενικά, αυτά τα "η διοίκηση δεν ήξερε, δεν είδε μπλα μπλα" είναι της πούτσας και του ελέους, ο γαυρος έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι γεμάτος σαπίλα, από τα σεκιούριτι, μέχρι τα μέλη του ΔΣ.

Ford Prefect
05-03-2009, 17:42
Δεν έκαναν πίσω ενάντια στα ασκέρια των αγαρηνών τσουκαλάδων οι δικοί σας, μοιράζανε σφαλιάρες δυο άτομα σε μιλιούνια κακών γαύρων στο σπίτι τους, σας σφάξανε στο γήπεδο και οι μεγάλοι κοιτούσαν απαθείς σαν τις μεγάλες δυνάμεις στην σφαγή στην Σμύρνη, τι άλλο θέλετε; Γράφετε ιστορία λαίμαι.

Φαντάζομαι και τα σκηνικά από την ανάποδη. Κάποιος μαλάκας δικός μας θα έλεγε την ιστορία για τον δικό σας μαλάκα κάπου-κάποτε, και αυτός θα είχε αντέξει σαν παλικάρι βέβαια ενάντια σε ορδές παοκτζήδων και θα περίμενε την στιγμή να έρθει στο Καραϊσκάκη να του κάνει τα εκατονταπλάσια.

Μπάλα.

SpiritCrusher
05-03-2009, 17:49
Τώρα απλά κοροϊδεύεις τους "ηρωισμούς" που ανέφερε ο πάνκης ή πιστεύεις πως όλο το σκηνικό είναι μούφα; Ειλικρινής απορία δίχως ίχνος ειρωνίας ε.

GG*
05-03-2009, 18:16
μαλιστα

εχει πλακα η παε να δινει προσκλησεις σε ατομα της 4-φανταζομαι σκηνικο να σκαει σε παιχνιδι στη τουμπα στα επισημα κανας τσουκαλας με τσαμπε πσροσκλησουλα και να ανταλλαζει χειραψιες με ψωμιαδη και ζαγορακη
κατα τ΄'αλλα οι εφταδες ειναι υπαλληλοι και τσαμπατζηδες

το οτι ειχανε και φιρμα ζελε μαζι τους ασχολιαστο...

το ποιος εριξε μπουκετα σε ποιον δεν ειδα και λιγο με ενδιαφερει

για μενα αν πρεπει να ειχα φαει ξυλο χτες καποιος δεν ηταν αυτοι στα επισημα αλλα το μεγιστο μουνοπανο που εχετε για αρχηγο αποστολης και κοντραρει ευκολα σε σκατιλα τον κυρ σαββα

τι θα κανετε με τις προσκλησεις του ολυμπιακου τη κυριακη δεν με αφορα γιατι ποτε μου δεν παω σε εκτος εδρας ματς με προσκληση

τον μωραλη και τον θεοδωριδη αν τους δειρετε παντως να αγιασει το χερι σας :wink:

Darkling
05-03-2009, 18:22
60 ατομα απο θεσσαλονικη ηρθαν μαζι με την αποστολη

στην εισοδο της σουιτας που χωρουσαν με την βια να περασουν 2 ατομα, καθησαν 2 φουσκωτοι οπαδοι του παοκ και ξεκινησαν να μοιραζουν σφαλιαρες σε οποιον πηγαινε να

Για το σκηνικο με το ξυλο στα παπαρια μου.
Οπως το περιγραφουν οι πανκηδες αυτης της γης, ειναι κλασσικο σκηνικο "σας ξερουμε απο προτερα ξυλα", "σας γνωριζουμε και σας", αυτα μου ειναι αδιαφορα. Το οτι εξισωνεται ολο το Ολυμπιακο είναι μεσα στο σκηνικο, ειναι κλασσικη αντιδραση ολων. Και παλι αδιαφορο.

Τα bold ομως εχουνε πλακα.
Τι κανανε οι φιλτατοι φουσκωτοι οπαδοι παοκ με την αποστολη της ομαδας?
ειμαι περιεργος!!

Odonian
05-03-2009, 18:32
Αν δεν απατώμαι, ήταν και η διοίκηση μέσα στη σουίτα. Δε θα έχει 2 φουσκωτούς ο Ζαγοράκης μαζί; Τι διάολο, όλοι έχουν.

Darkling
05-03-2009, 18:37
Πως γινεται κανενας απ τη διοικηση να μη καταγγελει οτι τους χτυπησαν η κατι τετοιο?

Darkling
05-03-2009, 18:38
τεσπα, κακως το συνεχιζω, με τα ξυλομπαχαλα δεν θελω να ασχολουμαι.

Razor
05-03-2009, 18:39
τοτε τι δουλεια εχεις στο αθλετιξ :!:

nothingman
05-03-2009, 18:47
ε σιγά.
και εσύ τι δουλειά έχεις στο τόπικ για το κύπελλο :!:

Odonian
05-03-2009, 18:47
:!:

Razor
05-03-2009, 18:52
επιτελους καποιος μου την ειπε εδω και πολυ καιρο :thumbsup:

nothingman
05-03-2009, 19:06
ε θα ξεψαρώσουν και οι υπόλοιποι, που θα πάει.

Phantom Duck
05-03-2009, 20:08
η κατάντια της ελληνικής μπάλας - στην Τρίπολη γίνεται ματσάρα και όλοι ασχολούνται με τις σουίτες στο Καραϊσκάκη.

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΠΑΣΤΙΑ

ΔΕΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ 11th ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΛΟΣ ΕΕΕ

Υ.Γ.: πούτσα στον [random παράγοντας] στο [random γήπεδο] από τους [random σύνδεσμος], θα φτύσει το [random σωματικό υγρό μάνας του]

Ford Prefect
05-03-2009, 20:43
Τώρα απλά κοροϊδεύεις τους "ηρωισμούς" που ανέφερε ο πάνκης ή πιστεύεις πως όλο το σκηνικό είναι μούφα; Ειλικρινής απορία δίχως ίχνος ειρωνίας ε.

Μπάλα: Δείξε, με τι πολεμάς;

pitchfork
05-03-2009, 20:51
re synora sto volo leme

etsi ki alliws alli glwssa milame

Για μένα Ελλάδα πάντως είναι μόνο εδώ ο δακτύλιος, τι βόλος και σκατά μας λέτε δεν καταλαβαίνω.

Θα σχολιάσω και τα άλλα ποστς αλλά τώρα δε προλαβαίνω, πρέπει να φύγω.
Έχουν πολύ γέλιο όμως

hcpunksonacid
05-03-2009, 20:52
φορντ εισαι μπαγλαμας.τελος.
σου τα ειπα οπως εγιναν,τις σαλτσες τις εβαλες εσυ.
και στην τελικη αν ηταν τοσο σοβαρη η ολη ιστορια θα ειχα 5-6 στο νοσοκομειο.
τεσπα,κυριακη....

Darkling
05-03-2009, 21:10
δηλαδη δεν ηταν σοβαρη η ιστορια.

irreligious
05-03-2009, 22:45
απωθημένο του Τσουκαλά.
λολ.

Daffy
05-03-2009, 23:08
ola ta xame

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά υπογραμμίζοντας: «Αυτά που έλεγε χρόνια ο Διονύσης Ψωμιάδης τελικά ισχύουν. Ακόμη υπάρχει η «παράγκα» των Αθηνών και στον αθλητισμό και στην πολιτική και σε άλλους χώρους όπως στον δημοσιογραφικό. Δυστυχώς αυτή η Ελλάδα βολεύει κάποιους, βολεύει το κατεστημένο». Αναφερόμενος στη διαιτησία του Κουκουλάκη, ο Νομάρχης σχολίασε: «Αν σφύριζε ο κ. Κόκκαλης ή ο κ. Γκαγκάτσης θα ήταν πολύ καλύτερα από τον κ. Κουκουλάκη. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα, δεν έχει ανάγκη την διαιτησία, δύσκολα όμως θα κέρδιζε τον ΠΑΟΚ. Οι αποβολές ήταν και οι δύο σκληρές. Δεν είναι αντιαθλητική φάση, αλλά δυνατό τζαρτζάρισμα. Του Μπακαγιόκο ήταν πέναλτι, αλλά δεν δόθηκε καν φάουλ», δήλωσε. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Βασίλη Γκαγκάτση: «Ο κ. Γκαγκάτσης θα έρθει στην Τούμπα όπως τα προηγούμενα χρόνια; Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε και έκατσε δίπλα στον κ. Κόκκαλη. Ποια είναι η προσφορά τους; Έβγαλαν κανέναν ποδοσφαιριστή; Έκανα μια πρόταση στην ΚΕΔ, να αλλάξει διαιτητή, να βάλει και πάλι τον κ. Κουκουλάκη».

.

Razor
05-03-2009, 23:19
o επομενος μας δημαρχος :moutza:

Odonian
06-03-2009, 01:10
Πέναλτυ του μπακαγιοκο λοιπόν.

pitchfork
06-03-2009, 02:36
1. Καλντορέην πως σε λένε, είχα καταλάβει ότι είσαι βλάκας αλλά ότι θα μπλέξεις στη μέση ενός καβγά ανάμεσα σε ένα γάβρο και μια μπουγάτσα προσπαθώντας να τους συμφιλιώσεις (για να μας χαλάσεις το τόπικ) και ενίοτε μάλιστα υπερασπιζόμενος και το γάβρο, ε αυτό ρε φιλαράκι δε μπορούσα να το φανταστώ με τίποτα μα τω θεώ.

2. Του κρετίνου του ψωμιάδη δεν του είπε κανείς ότι η ομάδα του έχει προσλάβει το γιο του γκαγκάτση? Γιατί δεν πάει εκεί να κάνει τα παράπονά του και μας ζαλίζει το μπούτσο ο βλάχος?

3.

[quote="Jim Dandy Mangrum":1s2o34ej]

Πάλι κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Νομίζω πως τελικά μόνο με βρωμόξυλο θα βάλει μυαλό αυτός ο άνθρωπος.[/quote:1s2o34ej]

Μαλάκα αυτό ήταν ΠΟΛΥ καλό, γέλασα πολύ και δυνατά, ακόμα γελάω δηλαδή.

PainOfSalvation
06-03-2009, 10:58
Agaphtoi gayroi,

Epeidh me ta mpaxala kai tis malakies den asxoloume, mono gia to matchaki kapoies parathrhseis:

* Oi 2 kokkines dinotan se mas...No prob (kai as poume oti o koukoulakhs kai o epopths koitousan tin ekpliktikh kerkida tou 8rylou mas ekeinh thn wra, kai den eidan to ypergamato faoul ston Arampatzh, opou ousiastika h deyterh kitrinh ston ivic de 8a yphrxe. Poses kartes eprepe na faei o digidogo gia diamartyria? An htan katw apo 48 kalytera mhn apanthsete, 8a peite malakia. A, kai an eprepe na parei kitrinh se agnwnia "ektos fashs" se plagio aout, ligo prin tin 2h tou contreras.
* Kitrini ston Galleti sto 1o hmixrono se "markarisma" ston conseicao apo pisw me ta 2 podia yparxei? Do8ike?
* 2h kitrini ston Panto, GIA TON IDIO LOGW POU EFAGE 2h KITRINI O CONTRERAS, sto 1o ths paratashs, panw ston bakayoko do8ike?
* 8a mas kanete na xehasoume kai tin mpala pou vlepoume sto oti den htan faoul (epomenws kai kokkinh?) tou gavraam ston barbayorgo?
* To eirwniko travigma tis myths pote akrivws vaptizete "mpounia" (fash sorlen/agglou foithth)

To 8ema den einai loipon, an or8ws epeza egw me 9 (pou sou lew oti or8os epeza)....alla epeze o gayros me 11....
PS: An eimane (sic) zagorakis h' santos, sto 1o xaristiko penalty pou 8a pairna me8ayrio, 8a elega tous paixtes mou na steiloun tin mpala psila stin 4. Tis paparies sas de goustarw na tis kanei kai i omada mou.

Darkling
06-03-2009, 11:34
Kαταλαβαινω το νοημα σου, πανω κατω, αλλα η 2η κιτρινη του Ιβιτς δινεται οχι επειδη δεν ειδε το φαουλ του Νταρμπησαηρρρ αλλα επειδη ο Ιβιτς πεφτει σαν το κατσικι επιτηδες να κανει φαουλ.
αλλιως να τα παιρνουμε ολα με το μπαττερφλαη εφφεκτ τραλαλι τραλαλο.

PainOfSalvation
06-03-2009, 12:12
Den eipa oti den einai 2h tou ivic kai oti den epese san katsiki. Eipa oti an o vlakas o koukoulakhs sfyrize TO GAMIMENO TO FAOUL, den yphrxe fash gia kitrini ston ivic.