View Full Version : Κυπελλο Ελλαδος 08-09
dratomai tis eykairias tou 1ou kai megistou fetinou diplou tis armadas tou doni oste na anoiksw kai to topakio.
Mprabo paixtoures pou kseftilisate tin armada tou tsitsopoulaki - pwstonlene kai olous tous alites pou sas giouxaran sto mats me ton astera kai kserete giati .. giati eiste paixtarades kai den to kserte. eyge
ομαδάρα ο ηλυ. ξεφτίλα :?
megalo eyge kai ston KEP (kalytero ellina proponiti) pou me systima 2,98 - 5,02 - 3 paragontiko ypetakse to epos tou xatzara , itan opws glafyra lene oi sxoliastes to gipedo mia skakiera.
otan tha ksekinisei to kynigito den kserw me ti systima tha paiksei
Kelldorain
11-11-2008, 21:48
Ηλυ μπορείς να μην υποβιβαστείς
regularpaul
11-11-2008, 21:58
με τις επιλογες τενκατε μην εκπλαγειτε απο προκριση καβαλας αυριο
Τζόρβα, Σιόντη, Σπυρόπουλο, Γκούμα, Μελίσση, Μάτος, Τζιόλη, Ιβανσιτς, Κλέιτον, Ρουκάβινα και Σαλπιγγίδη
αν βγάλεις. σιόντη,γκούμα ίσως είναι καλύτερη από την άλλη.:/
jack the ripper
11-11-2008, 22:54
vasika kai siontis kai gkoumas einai kalyteroi apo vyntra,sariegi....
σιοντη πρέπει να τον έχεις λιώσει στην παρακολούθηση
Kelldorain
11-11-2008, 23:04
http://62.1.2.102/newspapers/2006/11/10/SPORTDAY_b.jpg
Τι να πω τώρα, πείτε μου
argises ligo na to postareis alla entaksy etsi kialliws den noiwthw exw atsalosei
history NEARLY repeats itself
jack the ripper
12-11-2008, 03:08
exw liwsei opws kai esy gkouma...kai vlepwntas sariegi vyntra einai arketo gia na katalavw oti den paizei na yparxei xeiroteros amyntikos pou na paizei ston panathinaiko apo autous tous 2...opote o siontis mia xara einai..to monadiko meionektima tou einai to ypsos tou
AngelOfSorrow
12-11-2008, 15:07
giogio tha tous kanei o megas soultanidis
empros megale AOK!
geologiko_karoto
12-11-2008, 15:08
ψήνετε η γκέλα άρεως,όφεως και παο
Zoonchild
12-11-2008, 15:33
και ηρακλη
παμε ρε ΑΟΚαρα 8)
Kelldorain
12-11-2008, 15:35
Περιμένουμε κάνα πλάνο στον Μάκαρο την ώρα του μάτς της Καβάλας όμως, ε.
AngelOfSorrow
12-11-2008, 21:59
i pio sixameni kolofardi loipon omada tis evdomados anakirisetai o PAO
i omada pou mas eprikse to mpoutso gia diaitisies,na proigitai me 1 metro ofsaint-gkol
i omada pou simera itan epieikws gia 4-0 apo ton terastio AOK pou kai foveri mpala epaikse kai tis poutanas tis eykairies exase
i omada pou xrwstaei to mats ston eksairetiko tzorva kai stin tragiki astoxia twn kavaliwtwn
i omada twn pio kaloplirwmenwn paixtwn tis elladas kai pou me tin paramikri piesi tou AOK ekane ti mia gioma meta tin alli
to sinthima pou akoustike apo vazelous (prwtathlima k kypello) itan geloio
me tetoia apodosi apenanti se omada B ethnikis an sou katsei 1 mats sta 5 einai thema tyxis
den dexomai dikaiologies peri 2is 11adas.tous misous apaytous oi vazeloi tous thelete stin 1i
mpravo loipon ston megalo AOK
AOK TRENO A ETHNIKI ERXOMASTE
Darkling
12-11-2008, 22:06
Λολ, ειδες αμα γκρινιαζεις για τις βουτες του Ματζου (σικ) και κλαιγεσαι διοικητικα και εξωδιοικητικα? Κατι γινεται..!
με τον διαγόρα υπήρχε μια ομαδάρα στο γήπεδο. α ρε ντάρκο πανηγυρισμό που έριξες.τιμή
Ford Prefect
13-11-2008, 00:05
Tι πιάνεις τον Ντάρκο τώρα; Ο άνθρωπος γουστάρει να βάζει γκολ και κυρίως κρίσιμα γκολ.
Εξήγησέ μου τι σχέση έχει αυτό με το γεγονός ότι παίξατε σκατά και κυρίως με το γεγονός ότι πήρατε γκολ μούφα.
Ότι παίξαμε σκατά με τον Διαγόρα σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα; Ή μήπως δικαιώνει την οφσαϊντάρα σας;
είπε κανείς ότι δεν παίξαμε σκατά? αλλά μην την λες στον άλλον όταν κ εσύ ο ίδιος έχεις κάνει ίδια και χειρότερη εμφάνιση.
Ford Prefect
13-11-2008, 00:55
Πρώτον, δεν έκανα χειρότερη εμφάνιση. Επ'ουδενί δεν έκανε ο Διαγόρας τις ευκαιρίες που έκανε η Καβάλα. Το μισό ματς είδα και πέτυχα 5 ευκαιρίες της. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνετε ροτέισον και στον τερματοφύλακα δηλαδή.
Δεύτερον, ο Μιτς, ο μόνος Ολυμπιακός που σχολίασε πριν από σένα, αναφέρθηκε στην απίστευτη κλαψομουνίασή σας σαν ομάδα για την διαιτησία τον τελευταίο καιρό, η οποία απέδωσε καρπούς σήμερα.
Τρίτον, όταν λέμε ότι ο βάζελος έπαιξε σκατά, δεν στην λέμε. Και εσύ όταν λες ότι παίξαμε σκατά με τον Διαγόρα δεν μας την είπες. Εγώ προσωπικά ενίσταμαι να προσβάλλεται ο Ντάρκο όμως.
επουδενί δεν θέλω να ακουστώ γραφικός. αλλά λίγο σέβας στον νέκρο.
Raven Lord
13-11-2008, 02:19
πάντα υπεράνω οι gayροι... ασχολούνται μόνο με την ομάδα τους :roll:
House Of Low Culture
13-11-2008, 02:24
λιγότερο απ' ότι εσείς.
Raven Lord
13-11-2008, 02:27
μάλιστα :!:
Ford Prefect
13-11-2008, 02:54
Έχω επανειλημμένως πει ότι είμαι γραφικός, δεν αποτελεί εξαίρεση και η μπάλα, εν προκειμένω βέβαια έκανες γαργάρα ότι η πρώτη σου αντίδραση στην απλή διαπίστωση ότι σκούζετε για διαιτησίες και παίρνετε γκολ-δώρα, ήταν να χλευάσεις τον Ολυμπιακό και τον πανηγυρισμό του Ντάρκο.
Και μετά, ο Ρέηβεν, για κάποιο λόγο νομίζοντας ότι σαρκάζει, μας την λέει και από πάνω που ασχοληθήκαμε με τον βάζελο.
Πλάκα έχετε.
τα κορακια κανουν αυτο που τους λενε οι εργοδοτες τους.
γκρινια μονο οι μικροι δικαιουνται να εχουν ενιοτε
Zoonchild
13-11-2008, 10:26
AOK TRENO A ETHNIKI ERXOMASTE
.-
Y.Γ. Αν και κατι πρεπει να γινει με την αστεια αμυνα μας... :x
Raven Lord
13-11-2008, 10:52
Και μετά, ο Ρέηβεν, για κάποιο λόγο νομίζοντας ότι σαρκάζει, μας την λέει και από πάνω που ασχοληθήκαμε με τον βάζελο.
έλα, έλα τώρα... ξέρεις πολύ καλά ότι σας τη λέω γιατί όταν εμείς ασχολούμαστε με τον gayρο το παίζετε υπεράνω (όχι απαραίτητα εσύ)
Ford Prefect
13-11-2008, 13:13
Κάτσε ρε Ρέηβεν, ξέρω ότι είναι δύσκολο να το δεις από την μεριά σου, αλλά υπάρχει πραγματικά χάος στο πόσο πολύ ασχολείστε με εμάς και εμείς με εσάς. Ασχολούμαστε μαζί σας όσο ασχολείται ο καθένας με μια από τις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος, εσείς όμως είναι θέμα αν ασχολείστε το ίδιο με την ομάδα σας όσο ασχολείστε με εμάς και δεν συζητάω καν για το πώς ασχολείστε.
Λογικό είναι να υπάρχει η καζούρα και το πείραγμα και η καφρίλα και όλα, αλλά το παραπάνω φαινόμενο λέει και κάτι ακόμα, ιμο.
Raven Lord
13-11-2008, 14:22
εσείς όμως είναι θέμα αν ασχολείστε το ίδιο με την ομάδα σας όσο ασχολείστε με εμάς
έλεος
regularpaul
13-11-2008, 15:14
AngelOfSorrow & Zoon σας αγαπω σας εκτιμω και σας θαυμαζω
αλλα αποφασιστε αν ειστε με την Καβαλα ή με ΠΑΟΚ/ΗΡΑ
του χρόνου μπορεί να παίζετε μαζί ε?
(ειναι τα κολληματα μου αυτα)
Zoonchild
13-11-2008, 15:28
ειμαι ηρακλης απο τα γενοφασκια μου(family tree) 8)
απο κει και περα ειμαι κατα το ημισυ καβαλιωτης οποτε συμπαθω ιδιαιτερα τον ΑΟΚ. 1η προτεραιοτητα, λοιπον, Ηρακλαρα και 2η ΑΟΚ. Στις συμπαθειες συγκαταλεγεται και η Ξανθη(εζησα 6+ χρονια εκει και εχω τιμησει αρκετες φορες το γηπεδο της), αν και δεν δηλωνω οπαδος της.
Υπαρχει καποιος αγραφος κανονας που λεει οτι απαγορευεται να υποστηριζουμε/συμπαθουμε πανω απο μια ομαδα :?: :wink:
regularpaul
13-11-2008, 15:39
φυσικά και υπάρχει
αλλά μέσα στο μυαλό μου :D
AngelOfSorrow
13-11-2008, 18:00
ta idia me ton Zoon (opou ira valte PAOK)
eksallou einai gnwsto oti stin kavala einai 80%PAOK kai 20%AEK
kai oti anekathen ipirxan kales sxeseis metaksi mas eidika otan i kavala eixe proedra ton karagianni opote me mpatatoudi ipirxe kai episimws sinergasia
o mpastardos kontos to kouraze ligo parapanw to gkol xthes...dyskola na einai tyxaio :?
Darkling
14-11-2008, 00:16
[quote="Ford Prefect":1j70wgat] εσείς όμως είναι θέμα αν ασχολείστε το ίδιο με την ομάδα σας όσο ασχολείστε με εμάς
έλεος[/quote:1j70wgat]
χμ, ο Φορδ σαφως υπερβαλει, αλλα εχει δοση αληθειας, κυριως ως το ποσο ο μεσος οπαδος οσφπ ασχολειται με παο (καλα για αεκ, δε το συζηταμε) και τουμπαλιν.
Και μια που αναφερθηκε, ο Νταρκο πανηγυριζει και στο προπονητικο διτερμα. Και εχοντας βαλει με μια προχειρη καταμετρηση 3 γκολ σε 4 ντερμπυ (δε μετραω το 0-0 με παο μπηκε στο 80φευγα) αν θελετε να το παμε αναποδα, εχει πλακα να τον πιανετε στο στομα σας.
Εδω εχει γινει σημαια του "πω, ρε, ζει για το ΠΑΙΧΝΙΔΙ" οι μαλακιαρες του Καραγκουνη, και δε θα γινει ο πανηγυρισμος του Κοβασεβιτς?
zihuatanejo
14-11-2008, 00:32
φυσικά και υπάρχει
αλλά μέσα στο μυαλό μου :D
Kαι στο δικό μου το μυαλό. 8)
geologiko_karoto
19-11-2008, 13:29
ΠΑΟΚ - Άρης λέμε
γλου γλου γλου
Magellan
19-11-2008, 14:18
Εργοτέλης-Ξάνθη
Βέροια-Πανιώνιος
Πανθρακικός-Παναθηναϊκός
Πανσερραϊκός-Λάρισα
ΠΑΟΚ-Άρης
ΟΦΗ-Ολυμπιακός
ΑΕΚ-Κέρκυρα
Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής
fandango
19-11-2008, 14:33
ΠΑΟΚ - Άρης λέμε
γλου γλου γλου
θα έρθουν και σκούλιγκανς, λογικά, ε?
καλά θα περάσουμε. :pingpong:
δωστε εισιτηρια να γουσταρουμε λεμε
geologiko_karoto
19-11-2008, 15:03
κλασικός ΠΑΟΚ ρε παιδί μου,στους 16 με άρη - στους 8 με άεκ - στους 4 με παο - τελικό με οσφπ
απότι άκουσα δικαιούνται λέει το 40% !!!
πάντως δεν ανησυχώ,όποτε παίζουμε με άρη φτάνουμε τελικό
AngelOfSorrow
20-11-2008, 03:41
:bananafuck:
AngelOfSorrow
20-11-2008, 18:25
esy edwses prim prwtathlimatos
AngelOfSorrow
21-11-2008, 03:44
re ti gamisi exei na pesei re?
tha paiksei dekapenthimero orgiwn
geologiko_karoto
14-01-2009, 03:35
http://photos-c.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1952/85/55/1311393769/n1311393769_236690_4349.jpg
Τρέξτε να κρυφτείτε αν σας πάρουμε με τον Λαμπριάκο και τον Μπατιόν.
Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.
jack the ripper
14-01-2009, 19:57
oti na nai systima kai endekada.....elpizw na mi stoixisei
Raven Lord
14-01-2009, 20:07
ωραίος!
Raven Lord
14-01-2009, 21:08
ok... η σεμνή τελετή έλαβε τέλος
jack the ripper
14-01-2009, 21:17
e nai....aneti niki kai den to perimena na pw
freak brother
14-01-2009, 22:38
προπονηση στα μπουζουκια για κλειτον , λουτσιανο ... φερτε μας τον ροναλντο να τον στρωσουμε..
House Of Low Culture
16-01-2009, 02:08
Για το ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ, κανείς?
Τίποτα?
Raven Lord
16-01-2009, 02:13
αν το παρακολουθούσα ξαπλωμένος σε κρεβάτι σίγουρα θα με έπαιρνε ο ύπνος... παραλίγο, δηλαδή, στην καρέκλα της καφετέριας. α, ο γκαρσία έπρεπε να αποβληθεί (πάλι)
hcpunksonacid
16-01-2009, 02:16
τιποτα απολυτως....
εδω και 24 ωρες προσπαθω να απασχολησω τον εγκεφαλο μου με κατι διαφορετικο,γιατι ο χθεσινες λασποδρομιες μου εχουν φερει ναυτια....
ανυπαρκτος ο ΠΑΟΚ,ανυπαρκτος και ο αρης.μιση ευκαιρια σε 90' εμεις,καμια ο αρης.
στο χαριλαου θα πεσουν κορμια σε 2 βδομαδες.εκει παιζεται ολο το χαρτι.
μαλακα πανκη ακριβως τα ιδια ηθελα να γραψω.ανυπαρκτοι και οι δυο, κυριως λογω γηπεδου - ΜΠΡΑΒΟ στις αλαναρες μας και κυριως στον λεμπο που πουλουσε τρελα στα κοριτσια της παοκ.Δευτερο πουλεν μετα τον βιτολο που αφησε σακατη τον βιερινια.Δικαιουται να φοραει την φανελα με τον ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
http://img242.imageshack.us/img242/8145/n60359778119011775722wm9.jpg (http://imageshack.us)
http://img242.imageshack.us/img242/2456/230459001rr4vq6.jpg (http://imageshack.us)
http://img174.imageshack.us/img174/6074/lemposvz1.jpg (http://imageshack.us)
ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟΥΡΚΟΜΑΥΡΕ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
Ρέιζορ για άσε το κύπελλο τώρα και κανόνισε να σε δουμε με τον βάζελο κάτω.
Darkling
21-01-2009, 22:58
αντε γαμησου Λετο βουτηχτη, αξιε συνεχιστη του Τζολε και μαθητη απ τα χρονια της Λανους σε ταχυρρυθμα παραγκας.
αντε γαμησου.
ωπ, χτυπαει το κινητο. ο κυρ Σαββας ειναι να μου πει το αποτελεσμα.
σε κλεινω, γεια.
αηδιασα μεχρι και γω.
Γιατί ρε μιτσ αγόρι μου, ποιος σου είπε κάτι;
Σχετικό με το άλλο τόπικ: ο ντιόγος είναι μεγάλος γιατί μπορεί να κάνει ΚΑΙ αυτή τη σεντρούλα με το αριστερό άμα λάχει. Για το πρώτο γκολ λέω.
Μωρέ καλός είναι αλλά μην του πείτε να βάλει γκολ η να τριπλάρει στο ένας με έναν. Σαν μια βελτιωμένη έκδοση του Οκκά τον βλέπω εγώ αλλά δεν το συνεχίζω γιατί θα πέσουν μουτζες :!:
_UnHoLyMaRtYr_
22-01-2009, 02:54
Βασικά αυτά που κάνει όταν δεν έχει τη μπάλα δεν υπάρχουν. Αλήθεια. Στην τηλεόραση δεν το βλέπεις τόσο τι παίχτης είναι.
Σαν μια βελτιωμένη έκδοση του Οκκά τον βλέπω εγώ
ε,οχι.βγαλε τα ματια σου μηπως και δεις καλυτερα
pitchfork
22-01-2009, 10:05
Μωρέ καλός είναι αλλά μην του πείτε να βάλει γκολ η να τριπλάρει στο ένας με έναν. Σαν μια βελτιωμένη έκδοση του Οκκά τον βλέπω εγώ αλλά δεν το συνεχίζω γιατί θα πέσουν μουτζες :!:
:moutza: :moutza: :moutza:
(για το "βελτιωμένη" )
Raven Lord
22-01-2009, 11:10
αντε γαμησου Λετο βουτηχτη, αξιε συνεχιστη του Τζολε και μαθητη απ τα χρονια της Λανους σε ταχυρρυθμα παραγκας.
αντε γαμησου.
ωπ, χτυπαει το κινητο. ο κυρ Σαββας ειναι να μου πει το αποτελεσμα.
σε κλεινω, γεια.
αηδιασα μεχρι και γω.
:roll:
Kelldorain
22-01-2009, 14:22
Ωραία μπάλα
geologiko_karoto
22-01-2009, 18:05
δεν είναι παράδοξο που έχουν περάσει 2 αδιάφορες για το θεσμό ομάδες (Τριπολιτσά,Σέρρας) εφόσον καίγονται για να μην πέσουν ;
τυχεροί όποιοι κληρωθούν με αυτούς στους 8 - ο ΠΑΟΚ με τίποτα,μάλλον με οσφπ ή αεκ
House Of Low Culture
22-01-2009, 18:29
όντως, ο ολυμπιακός ή η άεκ θα βοηθηθούν για άλλη μια φορά.
...
geologiko_karoto
22-01-2009, 19:03
ναι,επειδή έχεις ως δεδομένο ότι μισώ τη πουτάνα αθήνα και το αθηναικό κατεστημένο
εννοούσα ότι μια ζωή είμαστε γκαντέμηδες στις κληρώσεις
jack the ripper
22-01-2009, 19:23
poly gelio sto OAKA e
_UnHoLyMaRtYr_
22-01-2009, 19:30
Μα την παναγία το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει ποτέ. Κοιλιακοί.
Kelldorain
22-01-2009, 22:40
http://www.sport-fm.gr/article/162014 :shock:
Το Άρης - Πάοκ για το κύπελλο πότε είναι?
Τετάρτη στις 21:00.Αυτό το όβερντοουζ Άρης-Πάοκ έχει καταστροφικές συνέπειες στην υγεία μας.2 ματς 1 χρονιά.
Magellan
26-01-2009, 14:52
Τα προημιτελικά
Άρης ή ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Ξάνθη-ΑΕΚ
Πανιώνιος ή Βέροια-Αστέρας Τρίπολης
Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός
Οι πρώτοι αγώνες στα προημιτελικά θα διεξαχθούν στις 4 και 18 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί στις 4 Μαρτίου.
Τα ημιτελικά
Ξάνθη-ΑΕΚ-Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός
Πανιώνιος-Βέροια/Αστέρας Τρίπολης- Άρης/ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
geologiko_karoto
26-01-2009, 19:27
τάλεγα εγώ μωρή ηολκ
σε μια βδομάδα με γαύρο
Darkling
26-01-2009, 23:49
αντε, ελατε.
House Of Low Culture
27-01-2009, 00:07
ψήθηκα, μωρή gaylogiko_karoto, ψήθηκα.
Kelldorain
28-01-2009, 19:28
Για πείτε τι βλέπετε για σήμερα. Προσωπικά είναι η πρώτη φορά φέτος που δίνω ένα μικρούλικο αβαντάζ στον Άρη
(μην παρεξηγηθώ μιλάω για αβαντάζ στα πέναλτι, το κανονικό ματς θα έρθει 0-0 :P )
_UnHoLyMaRtYr_
28-01-2009, 22:16
αυτοι οι μαγκες εκει που τρεχουνε
3ο 90λεπτο
και 0-0 θα ερθει
τη ματαιοτητα δεν τη βλεπουν, να τους λυπηθει καποιος να τoυς πει
ελατε δω παιδακια
αφηστε το , ας παικσουμε πεναλτυ κατευθειαν
Kelldorain
28-01-2009, 22:34
Εντωμεταξύ δεν ξέρω αν προτιμάω Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός - Άρης (λόγω Λαμπριακου)
eleventh guardian
28-01-2009, 23:53
Πραγματικά απορώ γιατί ο Αρης και ο ΠΑΟΚ κάθονται και ταλαιπωρούνται τόση ώρα και δεν πήγαν κατ' ευθείαν στα πέναλτι. Τσάμπα κόπος.
Πιο αναμενόμενο αποτέλεσμα δεν νομίζω να υπήρχε ποτέ στην ιστορία του κυπέλλου...
Τεσπα, δεν τα βλέπω τα πέναλτυ, δεν το κόβω να περνάμε....
Kelldorain
29-01-2009, 00:58
Τα πέναλτυ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΘΕΡΙΣΑΝ. Ευχαριστούμε τις ομάδες Άρης και ΠΑΟΚ για το υπερθρίλλερ που παρουσίασαν. Άντε και του χρόνου ρε αλάνια, λογικά άλλο αντίστοιχο τέτοιο φέτος δεν θα έχουμε. /bow και /salute
Boris-san
29-01-2009, 01:01
KARAMPELAS FTW
Skoulika mounia!MPAOK
Τα είδα τελικά ο μαλάκας τα πέναλτυ, δεν άντεξα.
Του Καράμπελα παίζει να συναγωνίζεται εκείνο του Μπέκαμ, μόνο που αυτός δεν έπεσε...
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, ρίξε συρτό όπως κάνουν όλοι, τον κωθτάκη έχεις απέναντι σου, ΜΑΛΑΚΑ!!
geologiko_karoto
29-01-2009, 01:10
αναμενόμενο πόστ
Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΡΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟΙ
Darkling
29-01-2009, 01:10
γαμημενε, ερχομουν να το γραψω.
Boris-san
29-01-2009, 01:12
kala vsk lupame pou den ftasmae na riksei o kw8takhs ki o allos penaltu megales stigmes polu megales
Fireknight
29-01-2009, 02:36
http://i44.tinypic.com/2958ktv.jpg
House Of Low Culture
29-01-2009, 02:45
ωραίο θρίλερ.
Και μερικές φοβερές εκτελέσεις πέναλτυ. Όπως αυτή του Κάλβο, στό γάμα.
Κατά τ΄ άλλα, ρεσιτάλ ασχετοσύνης και από τους δύο σε αποκρούσεις πέναλτυ.
Θα τους έβλεπε ο Αντώνης και ο Γκρζέλακ και θα διπλωνόντουσαν από τα γέλια.
Γελάω με χέρι-πέναλντι που δε δώθηκε στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης.
Επίσης με πορωμένο, τσιταρισμένο, βόσνιο βλέμμα και τσαμπουκά Muslimgauzovic.
Στην αρχή τον θεωρούσα υπερεκτιμημένο και εξακολουθώ να τον θεωρώ, αλλά πλέον με uber τσαμπουκά και πορωτικό.
ΥΓ1:
Σκουληκόκε, τι πατσάδες ειναφτοί.
ΥΓ2:
Γελάω με γυφτάκια που βρίζανε Αθανασιάδη, καλά τους το κάρφωσε.
ΥΓ3:
Ρέηζορ, δε σε χάλασε.
Αυτά :)
Για ακομα μια φορα δεν μας ηθελε η μπαλα.Συνεχιζουμε στο πρωταθλημα.
Καλο ταξιδι στον αδερφο μας που αφησε την τελευταια του πνοη μεσα στο γηπεδο της καψουρας του.RIP αδερφε
AngelOfSorrow
29-01-2009, 06:14
rip ston erpeto
to eipe o jnb...kaltses monoi sas eiste
metrate
conseisao na deixnei dikefalo
garcia na kounaei fanela
musli na deixnei dikefalo
balafa na vgazei fanela
athanasiadi na kanei "sout"
vagroi eimaste orthioi...
AngelOfSorrow
29-01-2009, 06:15
poteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hcpunksonacid
29-01-2009, 06:24
Για ακομα μια φορα δεν μας ηθελε η μπαλα.Συνεχιζουμε στο πρωταθλημα.
Καλο ταξιδι στον αδερφο μας που αφησε την τελευταια του πνοη μεσα στο γηπεδο της καψουρας του.RIP αδερφε
Συνεχιζεις την κλασσικη συμπεριφορα με την οποια σας γαλουχισαν στον ζουμπερ τριαν.οτι δλδ οταν ερχεται το ΚΛΑΡΙΝΟ απο τον αιωνιο ΓΑΜΙΑ σου,τον ΤΟΥΡΚΟ,εσυ να τα χρεωνεις στον καιρο,στην τυχη,στον σωτη βολανη,στον φιξξξερ,στην θρας κλικα της δυτικης θεσσαλονικης,στους ξαδερφους του μαρτιν του αρειανου που βγηκαν ΠΑΟΚΙΑ,στο χαλασμενο σκορδοστουπι και στη καμμενη φαλακροχαιτη.
ναι,τωρα σε μαραναν αρχιμαλακα τα "καλα ταξιδια".αν γαμουσες τον ΤΟΥΡΚΟ,τοτε θα ελεγες "ουυυυυαααα χαρισμενη η νικη σε εσενα αδερφε".για το αν πεθαινε κανενας δικος μας στο γηπεδο θα ελεγες "καλα να παθει ο πουστοτουρκος".
αντε στο διαολο τωρα,γυρνα στην τρυπα σου γαμημενο σκουλικι,εσυ και ολη η σκατοφαρα σου.μετρα τα πουτανακι,40 χρονια τρως κλαρινα στο κυπελλο,και θα τρως αλλα 140 αν δεν ξεπερασεις το κομπλεξ σου με τον ΤΟΥΡΚΟ.
αγωνιστικα,ειμασταν χαλια μαυρα με εξαιρεση τα πρωτα 30 λεπτα.ο τραυματισμος σναουτσερ μας τσακισε,και ο μαλεζας απο εκει και μετα μαλακιζοαν σφοδρα.το σκουλικι,κλασσικο ερπετο.του ευχομαι ολοψυχα να τα χιλιασει τα ασφαιρα λεπτα του.
ο παμποριδης εσπρωχνε των σκωλικα με καροτσακι μηπως και περασει στην επομενη φαση,μιας και ο γαβρος ειναι συνηθισμενος στο κυπελλο οπου βρισκει να τον ξεκωλιαζει.τελικα ακομα και ετσι δεν εγινε το χατιρι σας βρωμοσκουλικα,και για μια ακομα φορα φαγατε σκατα απο τον ΤΟΥΡΚΟ.
μιλα μωρη γαμιολα ρεηζορ.μιλα.πες για την κλικα που εχει γαμησει την ομαδα σου και οι παικτες φευγουν ο ενας μετα τον αλλο αηδιασμενοι,πες γιατι δεν παιζει ο παπαζογλου και γιατι φαγωθηκε ο νεμπεγλερας και γιατι η πωληση του αβρααμ χρεωθηκε σαν ρουφιανια του παικτη,πες γιατι ο σκορδας κλωτσησε τα διαφημιστικα και ειπε "γαμω τις μανες σας "στην θυρα 1,πες αν εφυγε ο ξερναντεθ ή απλα κανει κουμαντο παλι αυτος απλα δεν φαινεται,πες ποιος δινει το χαρτακι με την εντεκαδα και οτι εισαι δεσμιος του μανατζερ κοντη.μιλα,για να μαθουν ολοι οτι ειστε η πιο σιχαμενη ομαδα στην ελλαδα.αλλα δεν μιλας μπαζο,και ο λογος ειναι οτι ΦΟΒΑΣΑΙ μην σε κανουν ντα τα κανις του ζουμπερ τριαν.
για τον επομενο αντιπαλο,δεν θα πω πολλα.ειναι η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα φετος μακραν,με κεντρο και επιθεση σε εξαιρετικα επιπεδα.αν ομως περασω τον γκευβρο,τοτε δεν με σταματαει τιποτα.το κυπελλο θα γινει δικο μου.τα ιδια ισχυουν ομως και για την αντιπαλη ομαδα,θεωρω το χανουμι ή την βαζελα πολυ λιγους φετος για να του παρουν εστω και ενα παιχνιδι τελικου.
συλλυπητηρια στην οικογενεια του ατυχου οπαδου
υγ-ρεηζορ δεν σε χαλασε ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΚΑΤΙΦΛΩΡΑ.με ολα αυτα που εχεις πει και ολο το κομπλεξ που χεις βγαλει,σου ευχομαι καθε φορα που σου σηκωνεται,να θυμασαι το χαμενο πεναλτυ της καραμπελας.
fandango
29-01-2009, 09:49
http://i77.photobucket.com/albums/j54/lethe667/2958ktv.jpg
σας κούνησε φανέλα ο Μπαλάφας ρε ανύπαρκτοι.
κατά τα άλλα, ε, ξέρετε.
http://i77.photobucket.com/albums/j54/lethe667/athan.jpg
δεν σας χάλασε.
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00630.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00631.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00632.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00637.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00638.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00642.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00643.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00644.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00644.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00645.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00646.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00647.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00648.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00649.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00650.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00652.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00653.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00654.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00655.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00656.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00657.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00658.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00659.jpg
Jim Dandy Mangrum
29-01-2009, 12:16
e afou ta skoulhkia de mas kerdisan kai pali x8es me emfanish metria pros kakh kai se epoxh pou kanoume koilia kai eimaste kourasmenoi, pote perimenan?
ekanan 2-3 faseis, ta piase o xalkias telos. kata ta alla h anousiothta h idia.
o koke kai o natso-dorito akoma peftoun gia na paroun penalty. emas de mas edwse to pentaka8aro sth paratash. alla ti lew? edw oi skoulhkes kana gyrw sta 15 dolofonika taklin gia kitrinokokkines kai o bizzera eperne kitrinh karta gia ka8ysterhsh leei sto plagio..... :? kai meis kaname 2-3 antia8lhtika alla o pamporidhs tous allous tous afhne na orgwnoun. eleos....
afhste pou mallon pamporidhs prepei na vlepei kai mprosta apo thn epoxh tou. sfyrize kata musli, prin paei h mpala kan sauton. wraios...e sou leei katse mh ginei kamia mlkia kei sthn amyna tou skwlhka....2 faseis kaname apo to pou8ena kai ti faseis....
o santos eixe psilofrikarei, traumatisthke kai o Sznaucner kai giname ligo acid jazz kentro kai amyna....
to 8ema einai oti thn kyriakh 8a maste ptwmata kai o telhs 8a mas er8ei xalaros kai kounhstos. bebaia psyxologia einai yper mas.
ante PAOKara!!!!
μιλα μωρη γαμιολα ρεηζορ.
1)ΑΡΗΣ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ - ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ
2)ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
3)καλη επιτυχια στον γαυρο στην συνεχεια του κυπελλου
καλη επιτυχια στον γαυρο στην συνεχεια του κυπελλου
ΡΕ μη γίνεσαι μπαόκι!
Στα του ματς, μάλλον άλλο παιχνίδι έβλεπε ο Ίβιτς και εσείς. Ποιό σπρώξιμο ρε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και στα 2 ματς, με 10-0 κόρνερ ξερω γω και πόσα σούτ. 2 πέναλτυ δε μας έδωσε και λέτε και για τον ώμο του Λέμπο ότι ήταν καθαρό. Που έχετε το Σάντος να έχει κλάσει μέντες και στα 2 παιχνίδια στο Χαριλάου και να πάει να πάρει το Χ και να προσεύχεται μπας και γίνει καμμια στραβοκλωτσιά και το βάλετε σε καμμια αντεπίθεση.
Και μόλις τα καταφέρνει να πάει στα πέναλτυ κάνει τη μαλακία ο καράμπελας και ξαφνικά γαμήσατε τα σκουληκάκια, κέρδισε ο καλύτερος κλπ; Τραγικοί είστε!
Καλή συνέχεια στο κύπελλο. (Σε σας ε, όχι στον γαύρο)
ρε μαλακες αρειανοι να σας δωσουμε τον παντο δανεικο για φουνταριστο μπας και βαλετε σε κανα μηνα κανα γκολ :?:
fandango
29-01-2009, 13:22
JnB, εκείνα τα σουτ του Λαμπριάκου που έβγαιναν πλάγιο, μετράνε στα συνολικά σουτ?
PainOfSalvation
29-01-2009, 13:24
καλη επιτυχια στον γαυρο στην συνεχεια του κυπελλου
ΡΕ μη γίνεσαι μπαόκι!
Στα του ματς, μάλλον άλλο παιχνίδι έβλεπε ο Ίβιτς και εσείς. Ποιό σπρώξιμο ρε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και στα 2 ματς, με 10-0 κόρνερ ξερω γω και πόσα σούτ. 2 πέναλτυ δε μας έδωσε και λέτε και για τον ώμο του Λέμπο ότι ήταν καθαρό. Που έχετε το Σάντος να έχει κλάσει μέντες και στα 2 παιχνίδια στο Χαριλάου και να πάει να πάρει το Χ και να προσεύχεται μπας και γίνει καμμια στραβοκλωτσιά και το βάλετε σε καμμια αντεπίθεση.
Και μόλις τα καταφέρνει να πάει στα πέναλτυ κάνει τη μαλακία ο καράμπελας και ξαφνικά γαμήσατε τα σκουληκάκια, κέρδισε ο καλύτερος κλπ; Τραγικοί είστε!
Καλή συνέχεια στο κύπελλο. (Σε σας ε, όχι στον γαύρο)
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ΣΤΟ ΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΩ
ΕΙΣΑΙ ΑΤΙΤΛΟΣ ΟΕΟ
37, 38, 39
π.σ. Ο Γιάχιτς έβγαλε το μάτς χωρίς κίτρινη. Μέχρι και ο Κλοτσίδας γελάει
π.σ.2 Α.Ο. ΠΑΟΚ Δαμιανού. Γαμώ τα πανιά κλέψατε. Απο ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας (και το "80 χρόνια ΠΑΟΚ" απο τις κολώνες στους δρόμους πρίν 2 χρόνια....Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΠΑΔΙΚΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΑ)
geologiko_karoto
29-01-2009, 13:36
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/aris-paok/DSC00659.jpg
YO DAWG,I HEARD YOU LIKE CAMERAS SO WE PUT A CAMERA IN YO CAMERA SO YOU CAN TAKE PHOTOS WHILE YOU TAKE PHOTOS
κατά τα άλλα
ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ - ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ
και εσυ βλακα καλε αρειανε JnB λεγε καλη επιτυχια στους τουρκους.Α ρε βλακες αρειαναρες.Γεια σου PainOfSalvation χουλιγκανι που θα μας πεις και για τα πανια
PainOfSalvation
29-01-2009, 13:44
Χουλιγκάνι δεν είμαι. Me = Φλώρος. Πάω με σποράκι στο γήπεδο και κρύβω το κασκόλ μου στο γυρισμό.
Υπάρχει και ο ΠΑΟΚ Δυτικού
Πάρτε και απο κει
http://img147.imageshack.us/img147/3592/paparispaok08090024rq2.jpg
http://www.megapress.gr/imgConnector/large?a=43489@aris_paok62.JPG
Π.Σ. :pink:
hcpunksonacid
29-01-2009, 13:49
και εσυ βλακα καλε αρειανε JnB λεγε καλη επιτυχια στους τουρκους.Α ρε βλακες αρειαναρες.Γεια σου PainOfSalvation χουλιγκανι που θα μας πεις και για τα πανια
"μαμα!μαμα!οι ΤΟΥΡΚΟΙ μας γαμησανε ξανα!μας κερδισαν,μας κοπανησαν,αλλα εμεις εχουμε μαθει οτι ειναι κοτες και φλωροι,ομαδα και λαος!"
ετσι μπραβο αζορ.γυρνα στο φυσικο σου στοιχειο.να σκοτωνεσαι με τους υπολοιπους ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ(γαμω τον υπερθετικο σου και την παναγια σου),γιατι ειναι "ποντικια","φιλοτουρκοι" κτλ κτλ.
εγω επειδη ειμαι καλος ανθρωπος,θα σου ευχηθω μεχρι την ημερα που θα κλεισεις τα ματια σου να δεις αλλες 2 φορες τον σκωλικα στην Β,και φυσικα να μην σηκωσεις ΠΟΤΕ τιτλο.ΠΟΤΕ ΡΕ.να πεθανεις με αυτον τον καημο.
για τα πανια μην μιλας καν μαλακα.μην τολμησεις να πεις τπτ,μπουληγκαν της παπαναστασιου,ξεφτιλα και ντροπη των οπαδων.γιατι την κυριακη σημανε συναγερμος,οταν μαθευτηκε οτι 400 ατομα ξεκινανε απο Τουμπα να μπουκαρουν στο σαπιο μηλο χωρις εισητηρια,χωρις καν να υπαρχουν φιλοξενουμενοι.να ευχαριστεις τους μπατσους που ειναι ΦΙΛΟΙ σας και μας εκλεισαν μεσα σε ενα στενο πιο πανω απο την "Αλυσιδα",αλλιως την κυριακη θα γραφοταν το οπαδικο σου φιναλε.
υγ-χθες ημουν στον συνδεσμο της Τουμπας οπου εβλεπα το παιχνιδι.ειμασταν οι πρωτοι που βρεθηκαμε με ζαγορακη και ανοιξε την θυρα 1 για να μπουμε.ο οποιος ηταν εντελως ΛΑΣΠΗ,ΚΟΜΜΑΤΙΑ και ΚΟΚΚΑΛΟ.
Η συνεχεια με βρηκε σε μαγαζι φιλου,απο το οποιο περασε ο βιολιδης και του σπασαμε τα αρχιδια. :)
εγω επειδη ειμαι καλος ανθρωπος,θα σου ευχηθω μεχρι την ημερα που θα κλεισεις τα ματια σου να δεις αλλες 2 φορες τον σκωλικα στην Β,και φυσικα να μην σηκωσεις ΠΟΤΕ τιτλο.ΠΟΤΕ ΡΕ.να πεθανεις με αυτον τον καημο.
:pink:
Pinatero
29-01-2009, 14:57
http://www.ad-graphicdesign.co.uk/free_clipart/animals/worm04.jpg
Jim Dandy Mangrum
29-01-2009, 15:49
2 πέναλτυ δε μας έδωσε και λέτε και για τον ώμο του Λέμπο ότι ήταν καθαρό.
eksar8rwsh wmoplaths eixe pa8ei o kakomoiros......
1ον) Στ'αρχίδια μου για συνδέσμους, πόσοι κατέβηκαν, πόσοι δεν κατέβηκαν, πού παίχτηκε ξύλο, ποιός έκλεψε πανώ, πραγματικα ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
2ον) Γαυρος, βάζελος, κοτόπουλο, όποιος και να το πάρει, πάλι ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ γιατί δεν το πήρα εγώ. Οπότε το ίδιο μου κάνει. Δε θα κάτσω να υποστηρίζω τον πούστη τον γαύρο.
3ον) Φέτος έχετε ξεπεράσει κάθε όριο κωλοφαρδίας σαν ομάδα. Δεν το βλέπετε, αλλά κάποια στιγμή που θα τελειώσει θα το καταλάβετε.
4ον) Οι γαύροι πανηγύριζαν που περάσατε γιατί σας θεωρούν πελάτες, ενώ στο χαριλάου τα τελευταία χρόνια τα βρίσκουνε μπαστούνια.
5ον) ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
.
3ον) Φέτος έχετε ξεπεράσει κάθε όριο κωλοφαρδίας σαν ομάδα. Δεν το βλέπετε, αλλά κάποια στιγμή που θα τελειώσει θα το καταλάβετε.
το θεμα ειναι οτι απο την 3η-4η αγωνιστικη το λεμε αυτο...αλλα ακόμα.... :?
Pinatero
29-01-2009, 16:28
http://liveindavis.files.wordpress.com/2008/05/worm_cartoon.gif
nothingman
29-01-2009, 16:29
πανηγύριζαν πέρσι τα αρειανά που μας πέτυχαν στον τελικό και φέτος πανηγυρίζουμε που παίρνουμε τον παοκ και αποφέυγουμε το χαριλάου;
λολ, πως αλλάζουν οι καιροί!
hcpunksonacid
29-01-2009, 16:35
1ον) Στ'αρχίδια μου για συνδέσμους, πόσοι κατέβηκαν, πόσοι δεν κατέβηκαν, πού παίχτηκε ξύλο, ποιός έκλεψε πανώ, πραγματικα ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
2ον) Γαυρος, βάζελος, κοτόπουλο, όποιος και να το πάρει, πάλι ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ γιατί δεν το πήρα εγώ. Οπότε το ίδιο μου κάνει. Δε θα κάτσω να υποστηρίζω τον πούστη τον γαύρο.
4ον) Οι γαύροι πανηγύριζαν που περάσατε γιατί σας θεωρούν πελάτες, ενώ στο χαριλάου τα τελευταία χρόνια τα βρίσκουνε μπαστούνια.
5ον) ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
4)εισαι ΑΣΤΕΙΟΣ.τι μπαστουνια τα βρισκουν ρε,με μια νικη φετος μετα απο 10 χρονια??θελεις μηπως να σου πω εγω την προιστορια που εχω στο ΚΥΠΕΛΛΟ με τον γαβρο?νιωθεις?ΕΣΕΝΑ θελανε,εσενα για να περασουνε ΧΑ-ΛΑ-ΡΑ.γτ σου εχουν παρει τον αερα και σε ξεκωλιαζουν οπου σε βρουν στο κυπελλο,μεχρι και στην ιδια σου την πολη(που το ειχες και σιγουρο τρομαρα σου).και το ξερουν και οι ιδιοι οι γαβροι πως η μονη ομαδα στην ελλαδα που μπορει να τους περασει στο κυπελλο ειναι ο ΠΑΟΚ,κανεις αλλος.ο βαζελος?αστο,κακακια.η αεκ?πολυ λιγη.και ηθελαν ΕΣΕΝΑ στον προημιτελικο,για να περασουν μισο ομορφο απογευμα.
5)ο καραμπελας σας φταιει ζωντοβολα,το οτι δεν μπορειτε να σκοραρετε επι 710 λεπτα δεν σου λεει κατι....
2)μπα.εσυ ειχες την καουρα να περασεις εμενα,ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΣΕ ΑΠΕΚΛΕΙΕ Ο ΓΑΒΡΟΣ.εγω να μην περνουσα!το ονειρο ζωης σας.
3)σορρυ,αλλα ειχα τυχη σε 4-5 ματς.αλλα ρε φιλε,εχω και την δευτερη καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος,δεν ειναι ΤΥΧΑΙΟ αυτο.
1)καλυτερα.
και ενταξει.εσυ μιλας για κωλοφαρδια.οκ,ειναι υποθεση αυτη.εγω ομως μιλαω για το πιο αρρωστημενο κλιμα που υπαρχει σε ομαδα στην ελλαδα.γτ ειναι οτι χειροτερο υπαρχει.η ελευθερη αποψη πεθανε,ή εισαι σουπερας ή ποντικι.παικτες αξιας τρωνε παγκο/εξεδρα και μετα πουλο επειδη ο σερ κοντης θελει να φερει τους παιχταραδες του και να παρει την μιζα του.εφυγε ο μπαγεβιτς που δεν καταδεχοταν να παρει χαρτακι απο τον σιχαμερο σου προεδρο,και ηρθε ο ξερναντεθ ο οποιος δεν προπονουσε καν την ομαδα,δεν χρειαζοταν!τα εκανε ολα ο κοντης!στην ομαδα σας δεν υπαρχει εξωαγωνιστικη πειθαρχια(μπουρδελα και καζινο αβερτα).το κλιμα μεταξυ των οπαδων σας ειναι απαραδεκτο,η θυρα 1 σκοτωνεται με την 3.η διοικηση απομακρυνει παικτες οι οποιοι μπορει να μιλησουν για τον ΠΑΟΚ σε εφημεριδες της χωρας τους!για να παρεις τηλεφωνο στο ραδιοφωνο σας (98.7) πρεπει πρωτα να αφησεις τα προσωπικα σου στοιχεια και να σε καλεσουν αυτοι,και φυσικα δεν θα μιλησεις εναντια στην διοικηση,δεν θα ασκησεις κριτικη γιατι υπαρχει η λεσχη για να τα πεις αυτα,στην οποια λεσχη αν πας να μιλησεις πεφτει καρπαζια.
και ακομα μιλατε.ακομα.
Είπα εγώ ότι γουστάρω αυτά που κάνει ο Σκόρδας και ο Κόντης; Έχουν κάνει καλά, έχουν κάνει και ΠΟΛΛΕΣ απίστευτες μαλακίες.
Το οτι η φετινή χρονιά είναι μπουρδέλο (και το γιατί) το ξέρω, δεν περιμένω εσένα να μου πεις. Πάντως σε βλέπω διαβασμένο.
Πραγματικά όμως πιστεύεις ότι ο στόχος μου ήταν απλά να σε αποκλείσω, και ας με περάσει μετά ο γαύρος;;; ΕΛΕΟΣ!
Για τα πελατειακά μου τα είπανε φίλοι γαύροι και γι'αυτό στα λέω. Δεν ασχολούμε με τα δικά τους.
Προσωπικά πιστεύω ότι σε διπλά ματς κανένας από τους 2 δεν θα περνούσε, κάπως θα τα μαγειρεύανε εδώ κάτω.
Και ναι, έτσι όπως ήρθε το ματς, ο Καράμπελας μου φταίει. Όχι ότι οι μαλάκες μπροστά δε μου φταίνε που δε σας πέταξαν 2 μπαλάκια στην κανονική διάρκεια, αλλά τουλάχιστον βάλαν τα πέναλτυ.
hcpunksonacid
29-01-2009, 17:25
Είπα εγώ ότι γουστάρω αυτά που κάνει ο Σκόρδας και ο Κόντης; Έχουν κάνει καλά, έχουν κάνει και ΠΟΛΛΕΣ απίστευτες μαλακίες.
αυτο.
αυτη η αποψη,σε κατατασσει αυτοματα στους ποντικους του αρη(κατα ζουμπερ τριαν).ασχετα αν ειναι ΛΟΓΙΚΗ.
την μερα που ανελαβε ο ζουμπερ την διοικηση,πεθανε και η ελευθερια αποψεων στην ομαδα σας.να τους χαιρεστε.
Darkling
29-01-2009, 18:58
για τρια σερι ματς της πλακας, πολυ δεν το αναλυετε?
Magellan
29-01-2009, 19:04
ντακσι
τα ματς ειναι η αφορμη
αλλωστε και μεις το ιδιο θα καναμε σε περιπτωση οσφπ - παο εστω και μετα απο τρια 0-0 :D
Darkling
29-01-2009, 19:15
οχι (σπαστικο μοουντ ον), εμεις δεν εχουμε παιξει ποτε τρια 0-0 στη σειρα.
Λοιπόν,αφού ηρεμήσαμε κάπως από το χθεσινό ξενέρωμα,μιλώντας εκ του αποτελέσματος και τώρα που ο Άρης έμεινε με έναν στόχο την είσοδο στα πλέη οφ(κλάιν μάιν θα πω εγώ,αδιάφορο μ'αφήνει),η μεγαλύτερη μαλακία αυτής της διοίκησης ήταν η φυγή του Ντούσκο.Κακά τα ψέμματα.Άσχετα αν ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την απώλεια του κυπέλλου.Ήταν πολυτέλεια για τον Άρη ένας τέτοιος προπονητής.Εντ οφ στόρυ.
Στα του ματς,μια απ'τα ίδια:Πολλές κλασσικές-γκολ κανένα.Σ'αυτόν τον πάοκ.Άξιοι της μοίρας μας.
Και εννοείται πως θέλουμε να έρθει ο Ντιόγκο,να τους καρφώσει τρία γκολάκια και να φύγει.Τι πολιτισμός είναι αυτός πια.
Κατά τ'άλλα:
Ο Αρης έχασε μία ακόμα «χρυσή» ευκαιρία στο Κύπελλο, είτε μιλάμε για προκριματικά είτε μιλάμε για τελικά. Αποδεικνύεται ότι το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση που δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Δεν γνωρίζω πώς θα μπορούσε να προκριθεί στην επόμενη φάση, όταν απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να σημειώσει γκολ.
Σίγουρα τον πρώτο λόγο θα είχε η τύχη. Αλλά όταν αφήνεις τα παιχνίδια στη μοίρα, τότε κι αυτή έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει.
Θεωρώ ότι ο Αρης δεν έχασε την πρόκριση χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Την έχασε από την αρχή της χρονιάς. Εξηγούμαι: αυτή η ομάδα δεν έχει καταφέρει, πλην του αγώνα με τον Ολυμπιακό, να επιβάλλεται στα μεγάλα παιχνίδια. Δεν έχει τον αέρα του πρωταγωνιστή, της ομάδας που επιβάλλεται καθολικά στην έδρα της. Ηταν αδύνατο να το ανακαλύψει στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα ξεχειλίζει από ταλέντο, αλλά μέχρις εκεί. Δεν έχει ουσία και αποτελεσματικότητα. Παρατηρήστε τη στατιστική: δεν μπορούσε να είναι πιο ευνοϊκή για τον Αρη. Με 11 σουτ και μόνο αυτό από το πόδι του Κόκε να είναι με κόντρα απείλησε σοβαρά τον Χαλκιά. Δέκα κόρνερ και ο ΠΑΟΚ ούτε ένα. Κακοχτυπημένα κόρνερ, όπως και όλα τα φάουλ στην εστία του ΠΑΟΚ.
Αλήθεια, αν δεν τα εκμεταλλευτείς όλα αυτά, πώς θα μπορέσεις να σκοράρεις; Ο ΠΑΟΚ έκανε το παν για να διευκολύνει τον Αρη όχι μόνο χθες, αλλά και στον αγώνα του πρωταθλήματος. Την Κυριακή ο Αρης δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες για 50 λεπτά. Χθες παρατάχθηκε χωρίς τον Κονσεϊσάο, τον Κοντρέρας, τον Βιεϊρίνια, τον Μπακαγιόκο και υπήρχε μπόνους με τον τραυματισμό του Σνάουτσνερ και την είσοδο του Μπισέρα. Τι εκμεταλλεύτηκε από όλα αυτά ο Αρης ακόμα ψάχνω να βρω. Σε ένα ντέρμπι, σε ένα αγώνα χωρίς αύριο, θα πρέπει να λάμψουν τα αστέρια σου. Οι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, που θα πάρουν το παιχνίδι. Ο Χαβίτο δεν φάνηκε. Ο Κόκε μόνο σε μια φάση και στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Ρεγκέιρο έδειξε ανώριμος γι' αυτό το ματς. Του Κάλβο του έλειπαν παιχνίδια. Ο Γκαρσία μακριά από τον καλό εαυτό το. Και όλοι οι υπόλοιποι «φλέρταραν» με τη μετριότητα. Ετσι η πρόκριση γίνεται δύσκολη υπόθεση.
geologiko_karoto
29-01-2009, 23:26
Η πρόκριση αφιερώνεται στο ιατρικό team τού Α.Ο.Ξ. (άρης Οσίας Ξένης) που, από πέρσι ακόμα, δεν φρόντισαν να κάνουν ζυγοστάθμιση στο λαβωμένο (από το δολοφονικό χτύπημα του Γ.Χ.) γόνατο τού ποδοσφαιριστή Karampelas.
Δίνοντας άμεση προτεραιότητα στο να σώσουν την ίδια τη ζωή τού παίκτου, αμέλησαν στη συνέχεια την αποκατάσταση της ποδοσφαιρικής του ευστάθειας με τα γνωστά χθεσινά αποτελέσματα.
irreligious
30-01-2009, 14:28
.η ελευθερη αποψη πεθανε,ή εισαι σουπερας ή ποντικι.
αυτά ισχύουνε και πριν σκόρδα και πριν ξαναπέσουν β' εθνική?
είχε πέσει κ ένα τηλ. σε αθλητική εκπομπή, που έλεγε ότι απέναντι από μπουτικ της παε έχει μπουτικ ο σουπερ τρια.ισχύει κάτι τέτοιο?
Pinatero
03-02-2009, 17:02
http://i326.photobucket.com/albums/k415/dmsymeon/afropaok.jpg
χωρις μουσλι λεει!!
Darkling
04-02-2009, 00:17
Ρεπορταζ.
Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής «όπλα» πρώτης γραμμής, που φέτος έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου. Ντιόγο, Λέτο, Γκαλέτι (τραυματίας) έμειναν στον Πειραιά, όπως και ο... αναγεννημένος Ντιντιέ Ντομί.
Χεχεχ, ετσι.
Τωρα αυτα που πρεπει να γινουν ειναι τα εξης.
α) ο Βαλβερδε κατεβαζει εντεκαδα
Παναγοπουλος
Κυριακος Παπαδοπουλος
Ζεβλακοφ (για την εμπειρια)
Λαμπροπουλος
Ραουλ Μπραβο (τωρα που θα φυγει)
Κατσικογιαννης (δανεικος απ το δανεισμο του στη Λιβαδεια)
Γιαννακης Παπαδοπουλος
Σοιλεδης
Βασιλογιαννης
Τζολεβιτς
Νταρμπησαηρ
β) Παιζουμε και οι 11 πισω απ την σεντρα, με τους 8 στην περιοχη μας μεσα αυστηρα. ο Παοκ προσπαθει λυσσαλεα αλλα το ματς μενει στο 0-0.
γ) ο Παμπλο Γκαρσια γρονθοκοπει τον Σοιλεδη και ολοι πανηγυριζουν για το χτυπημα που επετευχθη στις επιχειρησεις Κοκκαλη. Δημιουργουνται αλλοι 45 συνδεσμοι ΠΑΟΚ ΣΦ Γκαρσια και 6724 γκρουπ στο φεησμπαοκ.
δ) Στο ΕΡ στο Αθλετικς σεξιον, πρωτομαστορες πρασινοι οπαδοι γιουζερς αναλυουν με τακτικα βελακια, με συγκρισεις και με διαφορα στατιστικα στοιχεια τι χαλια παιζει ο γκεη-βρος και οτι αυτο το ματς δειχνει πολλα. Δηλωνεται δε, οτι τι σκατα χαιρονται που πηρανε τον ντερμπησαηρ, ο βαγγελακης ο μαντζιος εχει σκοραρει πιοτερο και παιρνει και λιγοτερα απ οτι ο Ματατζης απ την Μπλακμπερν.
ε) γελαμε.
στ) στον επαναληπτικο οπου δεν περνανε τα σουρταφερτα της Τουμπας ο παοκ χανει 3-0 με κατω τα χερια με τον Φερνανδο Σαντος να δηλωνει οτι περιμενε σαρδελες παλι, αλλα τελικα επαιξε με γαυρους.
hcpunksonacid
04-02-2009, 01:25
.η ελευθερη αποψη πεθανε,ή εισαι σουπερας ή ποντικι.
αυτά ισχύουνε και πριν σκόρδα και πριν ξαναπέσουν β' εθνική?
είχε πέσει κ ένα τηλ. σε αθλητική εκπομπή, που έλεγε ότι απέναντι από μπουτικ της παε έχει μπουτικ ο σουπερ τρια.ισχύει κάτι τέτοιο?
ναι.η αιτια που εδιωξαν τον κοντομηνα ηταν οτι ηθελε να εκμεταλλευτει εμπορικα το σημα του αρη,οι σουπεραδες αντεδρασαν και εκαναν μπουτικ απεναντι απο το γηπεδο.
Ρεπορταζ.
Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής «όπλα» πρώτης γραμμής, που φέτος έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου. Ντιόγο, Λέτο, Γκαλέτι (τραυματίας) έμειναν στον Πειραιά, όπως και ο... αναγεννημένος Ντιντιέ Ντομί.
Χεχεχ, ετσι.
Τωρα αυτα που πρεπει να γινουν ειναι τα εξης.
α) ο Βαλβερδε κατεβαζει εντεκαδα
Παναγοπουλος
Κυριακος Παπαδοπουλος
Ζεβλακοφ (για την εμπειρια)
Λαμπροπουλος
Ραουλ Μπραβο (τωρα που θα φυγει)
Κατσικογιαννης (δανεικος απ το δανεισμο του στη Λιβαδεια)
Γιαννακης Παπαδοπουλος
Σοιλεδης
Βασιλογιαννης
Τζολεβιτς
Νταρμπησαηρ
β) Παιζουμε και οι 11 πισω απ την σεντρα, με τους 8 στην περιοχη μας μεσα αυστηρα. ο Παοκ προσπαθει λυσσαλεα αλλα το ματς μενει στο 0-0.
γ) ο Παμπλο Γκαρσια γρονθοκοπει τον Σοιλεδη και ολοι πανηγυριζουν για το χτυπημα που επετευχθη στις επιχειρησεις Κοκκαλη. Δημιουργουνται αλλοι 45 συνδεσμοι ΠΑΟΚ ΣΦ Γκαρσια και 6724 γκρουπ στο φεησμπαοκ.
δ) Στο ΕΡ στο Αθλετικς σεξιον, πρωτομαστορες πρασινοι οπαδοι γιουζερς αναλυουν με τακτικα βελακια, με συγκρισεις και με διαφορα στατιστικα στοιχεια τι χαλια παιζει ο γκεη-βρος και οτι αυτο το ματς δειχνει πολλα. Δηλωνεται δε, οτι τι σκατα χαιρονται που πηρανε τον ντερμπησαηρ, ο βαγγελακης ο μαντζιος εχει σκοραρει πιοτερο και παιρνει και λιγοτερα απ οτι ο Ματατζης απ την Μπλακμπερν.
ε) γελαμε.
στ) στον επαναληπτικο οπου δεν περνανε τα σουρταφερτα της Τουμπας ο παοκ χανει 3-0 με κατω τα χερια με τον Φερνανδο Σαντος να δηλωνει οτι περιμενε σαρδελες παλι, αλλα τελικα επαιξε με γαυρους.
:moutza:
asxoliasta ta voutyra tou peiraia
και αν γίνει η στραβή, έχουμε έτοιμη τη δικαιολογία
sto viasmo tou podosfairou eprepe na evlepes ta prwtoselida sou
xaliampalides pou mia zwh klaigosastan kai twra sfyrate adiafora....san neoploutoi xwriates....ZWA
Ford Prefect
04-02-2009, 05:10
Ρε, τον Κυριάκο Παπ. δεν τον έχουμε δώκει δανεικό;
Εννοείται πως επικροτώ την αποστολή δεύτερης εντεκάδας. Και να πάρουν αγώνες κάποιοι επιτέλους και κυρίως να ξεκουραστούν οι βασικοί, να γλιτώσουμε από τους "άντρες" που επειδή θα πάρουν τα αρχίδια μου στο πρωτάθλημα αρέσκονται σε καθυστερημένους τύπου Γκαρσία και βέβαια επειδή στην τελική στα παπάρια μου το κύπελλο και καλό είναι να χαρεί και κανένας άλλος οπαδός έναν τίτλο.
Τον Ντομί εγώ τον έστελνα. Μπορεί και να επικροτούσα κάνα επικίνδυνο τάκλιν πάνω του.
Pinatero
04-02-2009, 09:17
γιατι μετα αν αποκλειστειτε απο κυπελλο, ρεζιλευτειτε ευρωπη και σας μεινει το πρωταθλημα, οπως εχετε συνηθισει, μην γκρινιαξετε τζαμπα, για την αλαζονεια του κοκκαλη σας! δεν αμφισβητω οτι ειστε πολυ καλυτεροι φετος απο τις υπολοιπες ομαδες στο πρωταθλημα, αλλα να το πουλατε και καμαρι ετσι, μπλιαχ! βεβαια απο την αλλη αν νικησετε και με τα δευτερα, η απολαυση θα ναι μεγαλυτερη, ισως να το κανετε γι'αυτο! νεες εμπειριες! εγω θελω χατ τρικ αναστασακου, με ντερμπσαϊρ να τον παιρνει μαζι του Αγγλια του χρονου, για πολλα εκατομμυρια ευρω!
pitchfork
04-02-2009, 12:30
Pinatero να σαι καλά με έκανες και γέλασα.
Σοβαρά τώρα, δεν βλέπω για ποιο λόγο τα δεύτερα να είναι χειρότερα από τα πρώτα (παλτά) εκτός αν κάποιος είναι οπαδός της θεωρίας ότι στο βαρέλι που λέγεται γάβρος δεν υπάρχει πάτος.
Αντικειμενικά, χειρότερα δεν θα τα πάνε γιατί δεν γίνεται, αν υπολογίσεις και τη δίψα για να καθιερωθούν μπας και δουν καμιά μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα, καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ σοφή η επιλογή τοπυ βαλβάρδα πως τον λένε αυτόν τέσπα.
Darkling
04-02-2009, 13:32
και τα πανηγυρια ηδη ξεκινησαν, χαχαχ
εγω (κι ο Φορδ) ειπαμε απλα οτι το Κυπελλο δεν ειναι αυτοσκοπος, με βαση την πορεια και το φετινο ροστερ.
Αλλοι το περιμενετε για ολονυχτιες πανηγυρισμων.
Kelldorain
04-02-2009, 13:34
είναι πολύ σοφή η επιλογή του βαλβάρδα πως τον λένε αυτόν τέσπα.
:pink: :pink:
Κατά τα άλλα, πραγματικά δεν μπορώ να δω πως θα πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός σήμερα. Δηλαδή οκ δεν είναι το κύπελλο πρώτος στόχος, αλλά να πας εκεί μέσα με πρωτοεμφανιζόμενο Άγγλο, Μενδρινό και τον κάγκουρα... Κάνα 2-0 το βλέπω αλλά θα δούμε. Ο Παναθηναικός 7 η ώρα παίζει;
Ίσως απλά να το περιμένουμε για να παίξουμε με τον γαύρο, ίσως πάλι για να δείξουμε ότι δεν είμαστε χειρότερη ομάδα, απλά κάναμε κακή αρχή στο πρωτάθλημα (που δε μαζεύεται με το επίπεδο του ανταγωνισμου) κλπ.
έντιτ: πάντως δεν προκύπτει από πουθενά ότι εμείς καιγόμαστε για το κύπελλο, κι εμείς με τα δεύτερα πάμε (πιο πολλά δεύτερα κι από του γαύρου, αλλά οκ, δεν είναι Τούμπα) και με νέο παίκτη στη σύνθεση.
Ο Παναθηναικός 7 η ώρα παίζει;
ναι,αλφα
GuardianOfIvorytower
04-02-2009, 15:47
για να δούμε σήμερα
Ford Prefect
04-02-2009, 15:59
Αν χάσουμε το κύπελλο, εγώ το υπογράφω, δεν θα γκρινιάξω καθόλου. Θα γκρινιάξω για το ΟΥΕΦΑ αν αποκλειστούμε από τους Γάλλους επειδή την βγάζουμε χωρίς μεταγραφές. Αυτά για να ξεκαθαρίζουμε.
Από την άλλη αν αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ με τα δεύτερα, θα γουστάρω το κύπελλο που κανονικά (προσωπικά) το έχω ψιλοχεσμένο, και αυτό και το νταμπλ και τέτοια. Πιο πολύ αξία έχει να το πάρουν παιδιά που έχουν λίγες ευκαιρίες να δείξουν τι αξίζουν (ή δεν αξίζουν για κάποιους), ενώ το εννοώ ότι πιστεύω ότι καλό είναι να χαρεί και καμιά άλλη ομάδα τίτλο, εμένα μου αρέσει να χαίρεται ο κόσμος, εμείς παράπονο δεν έχουμε, ίσα-ίσα μου την σπάνε οι αχόρταγοι και ψηλομύτες οπαδοί που μαζέψαμε την τελευταία δεκαετία.
Όσο για σοφές επίλογες και γραφικότητες πιτς, εννοείται πως δεν μιλάμε για σοφή επιλογή. Δεν μιλάμε καν για επιλογή. ΠΡΕΠΕΙ να ξεκουραστούν οι άλλοι με το κέρατο που ακολουθεί. Όσο για βαρέλια και πάτους και τέτοια, φόρα κάνα κασκόλ τώρα γιατί το -12 δεν αστειεύεται, θα αρπάξεις καμιά πνευμονία και τι θα γίνει το αθλέτιξ μετά;
Fireknight
04-02-2009, 17:15
Ford mono esy ki o prwta8lhths ta lete toso orea .
kata ta alla to kserame(?) apo tin arxi tis xronias oti sta @@ sas to kypello , mi kourazeste teleftea stigmi .
kai o PAOK xwris Musli,Vierinha kai Snaoutsner pisw einai re gayroi
tespa kalo matchaki na xoume kai na xazepsei pali i ellada apo tin tv
pitchfork
04-02-2009, 17:55
Πάντως εσείς οι γάβροι καλά κάνετε και κρατάτε πισινή (δε θα στενοχωρηθώ αν το χάσουμε, εντάξει, είμαστε χορτάτοι κλπ) γιατί υπενθυμίζω ότι ο γιος του υπόδικου υπαλλήλου σας και μεγάλο πουλέν του ελληνικού ποδοσφαίρου, βρίσκεται από το καλοκαίρι στον πάοκ και δεν αποκλείεται η παράγκα να αποφάσισε να δώσει κανα κυπελλάκι προς θεσαλλονίκη μεριά φέτος (μιας και αυτοί σε καμιά 30 χρόνια θα έχουν πάλι ομάδα με αξιώσεις).
Αν λοιπόν δούμε καναν αποκλεισμό τότε θα γελάσουμε πολύ. Θα πάει ο κατάσκοπος να διαμαρτυρηθεί στον βαλβάρδα άραγε για το ροτέησον που μας είπε ότι χρειάζεται ενόψη του κρισιμότατου ντέρμπυ με ξάνθη από το οποίο κρίνεται το πρωτάθλημα, ή θα περάσει στο ντούκου η οστρία και αβαβα όλοι?
Ένα είναι σίγουρο πάντως.
Θα πέσει γέλιο.
Πάντως εσείς οι γάβροι καλά κάνετε και κρατάτε πισινή (δε θα στενοχωρηθώ αν το χάσουμε, εντάξει, είμαστε χορτάτοι κλπ) γιατί υπενθυμίζω ότι ο γιος του υπόδικου υπαλλήλου σας και μεγάλο πουλέν του ελληνικού ποδοσφαίρου, βρίσκεται από το καλοκαίρι στον πάοκ και δεν αποκλείεται η παράγκα να αποφάσισε να δώσει κανα κυπελλάκι προς θεσαλλονίκη μεριά φέτος (μιας και αυτοί σε καμιά 30 χρόνια θα έχουν πάλι ομάδα με αξιώσεις).
Αν λοιπόν δούμε καναν αποκλεισμό τότε θα γελάσουμε πολύ. Θα πάει ο κατάσκοπος να διαμαρτυρηθεί στον βαλβάρδα άραγε για το ροτέησον που μας είπε ότι χρειάζεται ενόψη του κρισιμότατου ντέρμπυ με ξάνθη από το οποίο κρίνεται το πρωτάθλημα, ή θα περάσει στο ντούκου η οστρία και αβαβα όλοι?
Ένα είναι σίγουρο πάντως.
Θα πέσει γέλιο.
ypo8etwntas oti esy eisai vazelos pes mou an 8ymase tin omada sou na paizei kalh mpala...egw mono epi sxwremenou se 8ymame
pitchfork
04-02-2009, 18:18
Δεν είμαι βάζελος μην υποθέτεις άδικα.
Το "καλή μπάλα" είναι σχετικό.
Η λέξη "καλή" γενικότερα, όπως και όλα τα επίθετα δηλαδή, μεγάλος-η-ο, ωραίος-η-ο, δυνατός-η-ο κλπ.
Άστο λοιπόν και προχώρα παρακάτω, σχολίασε κανένα άλλο ποστ.
hcpunksonacid
04-02-2009, 18:34
δεν ειναι βαζελα.βαζελουγκρα ειναι.
ελα,ξεκινα να κλαιγεσαι με την νεα παραγκα που θα στησει ο ΠΑΟΚ.
jack the ripper
04-02-2009, 21:40
μαυρα χαλια....πραγματικα....
Tyler_Durden
04-02-2009, 22:03
ΑΗΔΙΑ.Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο παιχνίδι τόσο ελεεινό όπως το σημερινό.Ακόμη και στα παιχνίδια που χάσαμε, είχαμε βάλει τουλάχιστον ένα γκολ, ή έστω κάναμε μια καλή φάση.Τέτοια ξεφτυλισμένη παρουσία δεν θυμάμαι όμως να έχουμε ξανακάνει φέτος.Μα ούτε μια σοβαρή ευκαιρία απέναντι στον Πανσερραικό ρε μαλάκες??????? 3 επιθετικοί για τουλάχιστον ένα ημίχρονο και ούτε ένα γκόλ???? Έχω σιχαθεί πια να σκάω με τις μαλακίες σας.Κι αφού δίνετε αφορμές σε κάθε τσουτσέκι να μας την λέει, και κάνετε "άντρα" τον κάθε τελευταίο, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ! Τρέξτε να πάρετε πρόκριση μες το ΟΑΚΑ απέναντι στο Μεγαθήριο των Σερρών! Άι σιχτιρ πια....
Nodoordonotthereisnotry
04-02-2009, 22:51
Ασύλληπτο. :D
jack the ripper
04-02-2009, 22:55
το goal ηταν καβλα
up_the_hammers_Festival
04-02-2009, 23:12
Giayto exoun megalous paixtes oi omades
Dimitris
04-02-2009, 23:19
Ante PAOKara . Kala to goal apisteuta gamato. proswpiki eksilewsi gia persi
alla 2 goal sto 2o gia na pame anetoi ekei katw
Nodoordonotthereisnotry
04-02-2009, 23:52
Το χάλασε το match o Κάκος. Έπρεπε να διώξει τον Παπαδόπουλο να τελειώνουμε.
Kelldorain
05-02-2009, 00:29
Τρελή ατμόσφαιρα πάντως. Κατά τα άλλα ένα τεράστιο λολ για την κόκκινη που δεν έδωσε. Αλλά οκ για τον Κάκο μιλάμε
Darkling
05-02-2009, 00:34
alla 2 goal sto 2o gia na pame anetoi ekei katw
Ροφλ.
Και Οσκαρ Γκονζαλεθθ εχω,
και Μητρογλου εχω
και Γκαλιτσο εχω
και Βησσαριωνα εχω
λεγετε.
Καλουλης ο Παοκ, ο Οσφπ, γνωστο οτι δε θα επαιζε μπαλα. Και ετσι μπορουσαμε σε μια απ τις κεφαλιες να κανουμε το 1-1 και να κανουμε κοκκινα ποστ "χαχαχαχ".
Τα λεμε κατω.
Darkling
05-02-2009, 00:38
α υπ οψιν οτι το ματς θα πηγαινε καρφι οπως το ειχα πει στο χτεσινο αστειο ποστ που απανταγατε οι απο πανω με μουτζες και τελειες και οι απο κατω με "χα, ψαχνετε δικαιολογιες" ποστ, (μεχρι και ο Γκαρσια το ριξε το αγκωνιδι του), αν ο ζεβλακοφ εκει δεν επαιζε τον πεο του.
geologiko_karoto
05-02-2009, 00:38
αναμενόμενο πόστ
Μπαλάφα Σ'αγαπώ.
Μπαλάφα Είσαι Ο Ένας.
Κίτρινη Στο Ζέσταμα Δεν Έφαγε Κανένας.
ο Σέρτζιο μάλλον ξέχασε πώς λένε τον Νικοπολίδη στο όνομα και τονε φώναζε "PUTA!!!"
ποσο βρωμιαρης ειναι αυτος ο αβρααμ. δεν ξερω γιατι αλλα σκοτωνα ανετα
Fireknight
05-02-2009, 00:42
ki emeis kaname la8h stin amina , poly perissotera apo oti syni8izoume , alla de ta ekmetaleftikate .
kata ta alla , imastan arketa kaloi sto proto , alla oxi ke sto deftero imixrono, opou kai veltio8ike o olympiakos , ke fanikame ke ligo kourasmenoi sto kentro .
ta leme katw .
Darkling
05-02-2009, 00:43
αντε βρηκαμε καινουριο τωρα.
ο αλλος εχει δει ματς με Γκαρσια μεσα και λεει ποσο βρωμιαρης ειναι ο Αβρααμ.
παμε μωρη κομπλεκς.
Zoonchild
05-02-2009, 00:43
Μπαλάφα Σ'αγαπώ.
Μπαλάφα Είσαι Ο Ένας.
Κίτρινη Στο Ζέσταμα Δεν Έφαγε Κανένας.
:touched:
επομενος στοχος: να φαει καρτα σε ματς που θα ναι εκτος αποστολης.. :!:
Boris-san
05-02-2009, 00:45
CONSCEISAO EXW PONOKEFALO
RIKS STO GAURO ENA POUTSOKEFALO
και ο λινος καλος παιχτης ε.
δαρκλινκ καμια σχεση με το παιχνιδι του γενικως.η φατσα του...δεν ξερω προφανως ειμαι ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ
kitrinh sto zestama...oxi allo LSD!!!!!!!!!!!
Darkling
05-02-2009, 00:46
δηλαδη θες να σκοτωσεις τον Αβραμη λογω φατσας?
ε, παρε τον Ανατολακη, μην κολλας σε απομιμησεις.
αιντε γαυρε σε ενα μηνα βαλε την κανονικη σου ομαδα μεσα και ριξε ενα τριμπαλο τον τουρκο γιατι θα μας τα πρηξουν
vanto re to faoul na gkremisome to sympan
Darkling
05-02-2009, 00:53
Στο Καραισκακη δε μπορει να κανει κι αλλιως. αρχιζει το μπουρου μπουρου στις κερκιδες μετα.
sto lyomeno mono o PAOK se ekane diplo....ainte teliko PAOK-Panserraiko 8elw giorth podosfairou
εγω παντως θα το παιξω οβερ και συγκεκριμενα 3-0
ουδετερος-3
pitchfork
05-02-2009, 01:04
Στην Ξάνθη τώρα όλοι οι βασικοί μέσα, είναι κρίσιμο το ματσάκι.
Tyler_Durden
05-02-2009, 01:05
sto lyomeno mono o PAOK se ekane diplo....
mikri parenthesi.ksexnas kai to 0-1 tou pao aderfe :)
pitchfork
05-02-2009, 01:07
Και τη μισή ευρασία
sovara twra Razor...ektos apo klania 3ereis na kaneis tipota allo?
exeis klasei pote mprosta stous goneis sou i to karedaki mali pou afises einai i monh sou epanastash?
ξερω να σε βαζω να καταπινεις τους σωματικους μου χυμους ,καραφλη πεταλουδα
elpizw na kaneis humour giati ean kai sourwsw strava mia mera 8a se synarmologoun....flwre ntivanate
παρε φορα και ελα σουρωμενος η ξεσουρωτος , μην σε βαλω να καταπιεις τα γυαλια σου βλακακο
vlakako den se eipa egw otan se poulousa radikia gia founta....exeis apo8rasyn8ei i egines skordas?
ελα κοφτο βαριεμαι και δεν το εχεις
ti den exw? ela msn kai til ama 8es....akou den to xw....apo kouklaki eleos
Darkling
05-02-2009, 01:27
ποστ πικς οφ γιουρ ξυλο.
8a postara apo to 88(super 3) alla einai filos mesa sto 3ylo
irreligious
05-02-2009, 01:37
otan se poulousa radikia gia founta...
:!: :!: :!: :!: :!: :!:
geologiko_karoto
05-02-2009, 01:38
http://www.youtube.com/watch?v=Lq-uvGQzzj4
έπος κερκίδα
Pinatero
05-02-2009, 01:42
ασε ρε που δεν σας ενδιαφερει το κυπελλο καθολου, αμα σας ενδιεφερε ευρωπη δεν θα παιρνατε ντερμπυσαιρ ή και μονο αυτον, εκτος αν νομιζετε οτι και χαλαρα το χετε το ουεφα με το ηδη υπαρχον υλικο!! δεν μπορω την τρελα μονο, και μεις χωρις μουσλι/σναουτσνερ/βιερινια παιζαμε, οκ αναλογικα δεν παιζει με τους δικους σας, αλλα οχι τρέλα κατεβαινουμε με τα δευτερα κι ετσι!
μαλλον δικαια συνολικα το σκορ, ισως στο 1ο κολλουσε ενα ακομη για μας, ισως στο 2ο να παιζε κι 1-1!
ον δε αδε χαντ ασχετα με το σημερινο ματς, εννοειται παραδεχομαι φετινο γαυρο, σε σχεση ειδικα με παλια, μ'άρεσε πολλες φορες σε οσα ματς ειδα, αλλα το πρωταθλημα ΔΙΚΟ ΜΑΣ! μουρλα ρε, μουρλα, μη μιλατε σοβαρα με μας, μουρλα!
μετα τιμης μουρλιμοβιτς!
Boris-san
05-02-2009, 01:55
Swsta ta leei o pinateros.
Loipon razor paparako.Mouni ths lasphs.Paliolinatsa.Pseftogaurikh skoulhkantera ths limnhs me ta apovluta.Metallagmeno kanarini.Agamhte poutanodiwxth.De gamiesai lew kai gw.Mou sthrizeis kai to gauro twra.Pare thn poutsa pou efages valth ston kwlo sou kouna th panw katw ru8mika niwse kai ante sta tsakidia.Gasmidi
geologiko_karoto
05-02-2009, 02:02
Γκαρσία: "Μετά το 1-0 πάμε με το κουτάλι στα δόντια στο Καραϊσκάκη για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν είμαστε χειρότεροι και δεν είμαστε καλύτεροι από κανέναν. Πάμε στο Καραϊσκάκη για να πάρουμε την πρόκριση. Το σκληρό μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου στον πρώτο ημίχρονο στον Σορλέν, στο Καραϊσκάκη θα δινόταν αποβολή αν ήμουν στην θέση του. Ο κοσμός μας συμπαραστάθηκε πολύ".
ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
simperifora opadwn mikris omadas.
je t'aime Olivier Sorlin!
House Of Low Culture
05-02-2009, 02:44
πανέμορφο γκολ ο κονσεσάο, ας το παραδεχτούμε αυτό. Και καλός κόσμος(κομπλεξικός μεν αλλά όχι και βάζελοι).
Γενικά ωραίο να κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στα κύπελλα με τα ψιλοδεύτερα και να χάνει με κάνα 1-0 να χαίρεται και ο κόσμος εκεί πάνω λίγο.
Στο Καραϊσκάκη νομίζω θα νικήσουμε ψιλοεύκολα, σε αντίθετη περίπτωση θα το δεχτώ, οκ, ότι τα ΠΑΟΚια ψήνονται περισσότερο για το κύπελλο και καλά θα κάνουν να το πάρουν. Κατά τ' άλλα, πότε παίζουμε με St.Ettien?
Swsta ta leei o pinateros.
Loipon razor paparako.Mouni ths lasphs.Paliolinatsa.Pseftogaurikh skoulhkantera ths limnhs me ta apovluta.Metallagmeno kanarini.Agamhte poutanodiwxth.De gamiesai lew kai gw.Mou sthrizeis kai to gauro twra.Pare thn poutsa pou efages valth ston kwlo sou kouna th panw katw ru8mika niwse kai ante sta tsakidia.Gasmidi
[spoiler:17yvovc7]http://aristhriskeia.tripod.com/ico/ROUFIANOI.jpg[/spoiler:17yvovc7]
Fireknight
05-02-2009, 02:56
tripod loipon
AngelOfSorrow
05-02-2009, 03:22
egw pantws de ksegavlwsa
trelo kseftiliki ston dimosio ipallilo to gkol
alla stin teliki estw kai mia fora ton vreksame simera opote kati tetoia sxolia kalytera grapste ta se mia kola kai valte tin sto mpato sas
Γενικά ωραίο να κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στα κύπελλα με τα ψιλοδεύτερα και να χάνει με κάνα 1-0 να χαίρεται και ο κόσμος εκεί πάνω λίγο.
simperifora opadwn mikris omadas.
Boris-san
05-02-2009, 03:42
Prosvalame to razorako kai mas stelnei krufes apeiles mesw pm.Para polu wraia
Μια χαρά κλωτσίδια έριξε ο πονεμένος γαύρος σήμερα ε.
Πότε χάνει ο γαύρος γενικά; Αν το πάρει είναι γαμάουα νικητής και σπληνάντερο του πρωταθλητή, αν το χάσει δεν το ήθελε κλπ.
Εγώ προσωπικά θέλω να περάσει και να παίξουμε μαζί στον τελικό για να τους ανέβει το ηθικό εκεί στον πειραια, γιατί τα παιδιά πλέον και όταν χάνουν νικάνε και δεν έχουν κίνητρο. :P
Amnesiac.
05-02-2009, 11:19
Prosvalame to razorako kai mas stelnei krufes apeiles mesw pm.Para polu wraia
ποστ πιξ οφ krufes apeiles mesw pm!!!!!1!!`!
Οντόπικ, όταν οι μισοί παίχτες μας παίζουν 2 παιχνίδια το εξάμηνο, λογικό είναι να μη μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Λογικά δε θα έχουμε πρόβλημα να περάσουμε.
Jim Dandy Mangrum
05-02-2009, 11:55
ama auta x8es htan ta "deutera" tou olympiakou tote o PAOK synexeia me ta "deutera" paizei, symfwna me tis apousies pou exei ka8e ligo kai ligaki....mazeuthte... :evil:
gia mas legate oti 8a riksoume klwtsidia kai oti kindyeuete. alla eida gw....kata ta alla o mpalafas efage kitrinh ap thn eksedra.....re oust!
a ksexasa, matwse kai to autaki ths monica kai to deixne sth kamera. kai enw h mpalla paizotan h kamera mas edeixne gia kana lepto to poustraki.
em poustrakia de ferate diogo, kapoios eprepo na faei kai mia ap ton pablo! lol
gia mena to paixnidi sto 2o xalase gia mas, epeidh efyge ivic kai veron de mporouse na ton antikatastashsei sth douleia pou ekane o ivic sto ghpedo.
bebaia o dudu me ypoulh gonatia ton ebgale ektos, o opoios eprepe na xe fygei ap to mats me 2 kitrines gia plaka.
sto 1o o kakos epaikse genika swsta kai oi gayroi parakseneuthkan....etsi sto 2o prospa8hse na tous krathsei sth perioxh mas mhpws kai ginei tpt
2 kefalies se mia fash. auta
hcpunksonacid
05-02-2009, 12:00
με πιο καθαρο μυαλο απο χθες,αφιερωνω την νικη στις γνωστες υπερφιαλες λουκιες του φορουμ(μιτσμανν,φορντ) και αναρωτιεμαι τι μπορει να λεει ο υπαλληλος του θειου,ο τζιτζιβλακας.
και παιδες,χθες ειχε και ο ΠΑΟΚ παρα πολλες απουσιες.
κατα ενα 70% ο ΠΑΟΚ ειναι στην επομενη φαση.
γελασα παντως παρα πολυ χθες οταν το καινουργιο παικτακι σας,ο αγγλος,ηρθε στην 4 και εβγαζε φωτο τον λαο και ετρεχε ο γυφτουλας ο πατσατζογλου να τον μαζεψει γιατι οι σαβουροφυλλαδες σας σημερα θα τον περνουσαν κοσκινο..
εντιτ-ρεηζορ,παρτο γραμμη.μια ομαδα στην πολη μπορει να φερει τιτλο.και δεν ειναι η δικια σου.φαε σκατα και δες τον τουρκο ξανα.
γκευβροι,σε περιπτωση που σας περασουμε,δεχτειτε επιτελους οτι ΜΙΑ ομαδα στην ελλαδα μπορει να σας πηδηξει,και θα το κανει αν ειναι στοιχειωδως σοβαρη.Η χανουμισσα οσο καλη και να ειναι θα χανει αιωνιως,οσο αφορα τον βαζελο του εχετε δημιουργησει ΤΟΣΑ κομπλεξ,οσα εμεις στον αρουλη.θα σας κερδισει μια φορα την πενταετια.
γελαω παντως με αποψεις στυλ "κυπελλακι".σιγα ρε μπαρτσελονες ολοι εδω μεσα,εγω δεν ξερω καμια ομαδα που να ειναι αδιαφορη για εναν τιτλο.
Ford Prefect
05-02-2009, 12:02
Ε, συγγνώμη που δεν το έχουμε πάρει κατάκαρδα κιόλας ε; Για την κοτσάνα του Πινατέρου περί Ευρώπης, ΕΜΕΙΣ θέλουμε Ευρώπη, όπου εμείς, οι Ολυμπιακοί. Εσύ σκέφτεσαι τον Κόκκαλη που καταξοδεύτηκε για τον Ντέρμπυσαϊρ. Ο Σώκος βλέπει ότι για να χτυπήσουμε μεγάλα πράγματα φέτος πρέπει να περάσουμε την Μίλαν, σου λέει σιγά μην τα σκάσω. Αυτό που τον νοιάζει είναι το πρωτάθλημα --> ΤσουΛου --> Φράγκα, τα οποία τα έχει ήδη στην τσέπη. Κύπελλο το έχει χεσμένο, εκτός και αν αρχίστε όλοι να κουνιέστε πέρα δώθε και να του την λέτε γιατί είναι και μεγάλο εγωιστικό αρχίδι.
Περί ματς:
Ωραίο ματσάκι γενικά, ρυθμός, φοβερό γκολ, δίκαιη νίκη μΠΑΟΚ. Πολύ καλή εξέδρα και προσωπικά αν και τον θεωρώ επικίνδυνο χαρακτήρα και ικανό να τινάξει ματς στον άερα, ρισπέκτ στον Κονσεϊσάο, πολύ ψυχή και παρέσυρε και τα υπόλοιπα παόκια να ανεβαίνουν. Θετικές εντυπώσεις μου άφησε και ο Λίνο. Βέβαια θέλει ψωμί ακόμα για να δέσει η ομάδα αλλά συνολικά θεωρώ ότι άξια είναι στην δεύτερη θέση αυτός και όχι ο βάζελος. Με τόσες "ψυχάρες" όμως υπάρχει και το θέμα ότι σε κάποια φάση ξεχνάνε την μπάλα και αρχίζει η τρόμπα. Στο β' ημίχρονο σαν θολωμένοι παίζανε όλοι. Ο Χαλκιάς έπιασε μεν την κεφαλιά (που δεν το περίμενα να βγάλει τέτοια) του Τζόλε, αλλά γενικά πολύ δεύτερος σαν τερματατζής και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Συνολικά, πιο πολύ το έβλεπα για Χ, αλλά ελέω Ζεβλάκωφ και αναποτελεσματικότητας Μήτρογλου, δίκαιος ο άσος.
Αυτά που ενδιαφέρανε πρωτίστως εμένανε:
Ρε ΜΑΛΑΚΑ Ερνέστο, ρε ΜΑΛΑΚΑ... ΠΑΛΙ μέσα ο Ντουντού;
Δηλαδή, 'ντάξει, αυτό ήτανε; Στα παπάρια μας όλα; Να σκάσει; Όταν σου κλατάρει ΕΝΤΕΛΩΣ όμως, τι θα κάνεις ρε πούστη μου; Με άλλον παίχτη δεν έχει κάνει σύστημα; Όλα ο Ντουντού.
Ο Παπαδόπουλος εντωμεταξύ κάτι του έχει κάνει του Ερνέστο, δεν εξηγείται αλλιώς. Δηλαδή πότε σκοπεύει να τον βάλει;
Γκαλίτσιος θέλει πολλά ματς ακόμα και να ξεχεστεί λίγο. Είχε κλάσει μέντες στο πρώτο ημίχρονο από την ατμόσφαιρα; Επειδή ξεκίνησε βασικός; Δεν ξέρω, πάντως πολύ νευρικότητα, πάρα πολλά λάθη, δεν μ'άρεσε.
Ντέρμπυσαϊρ, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, ήταν ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει συνεννόηση για το πού πρέπει να του στέλνουν τις σέντρες, ποιες τοποθετήσεις παίρνει, αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι φαινόταν με διάθεση και να μην μάσησε από έδρα. Τώρα τι μπάλα ξέρει δεν κατάλαβα να πω την αλήθεια. Έπρεπε να τον έχει από την αρχή του β' ημιχρόνου.
Μήτρογλου. Πάλι γίδι ρε πούστη μου. Κοντρόλ απίστευτα ατζούμπαλο ρε γμτ και για φορ που δεν έχει τοποθετήσεις αυτό είναι θάνατος. Ο Κοβάσεβιτς και καλύτερο κοντρόλ έχει και κυρίως ξέρει πού πρέπει να είναι ώστε να μην το έχει ανάγκη. Τρίπλα, ψιλοστέκεται, πάθος δείχνει... Βασικά θέλει ψήσιμο σε άλλη ομάδα, να μάθει πού να κάθεται και μετά αν μάθει και βγει να μας ξανάρθει. Αλλιώς είναι ο 4ος, μην πω 5ος επιθετικός για τον Ολυμπιακό. Για άλλη ομάδα μπορεί να σταθεί. Δεν τον έχω για άχρηστο, αλλά όχι για Ολυμπιακό και σίγουρα όχι τώρα.
Πάτσα γενικά έκανε καλό παιχνίδι, θετικό αυτό, φαινόταν και πιο άνετος μέσα στο γήπεδο, χωνόταν. Ζάλιζε αρκετά την μπάλα αλλά ντάξει. Μακάρι να κρατήσει αυτήν την απόδοση.
Τοροσίδης πάρα πολύ λίγος. Φλύαρος και αναποτελεσματικός, ασταθής, γενικά για δεξί μπακ τον έχω δει να είναι οκ στην άμυνα αλλά λίγος για πίσω από τον Γκαλέτι και μπροστά δεν τον βλέπω με την καμία να μπορέσει να ακολουθήσει τις φλιπεριές του Μπελούτσι. Είχε άθλιο μπακ τον Γκαλίτσιο για να του αποδώσω πλήρεις ευθύνες αλλά νταξ, όχι κι έτσι. Μπορούσε να δείξει κάτι πολύ καλύτερο. Και μας έχει ζαλίσει τον έρωτα με τις σχεδόν καραγκούνιες διαμαρτυρίες του.
Μπελού, μια χαρά. Βέβαια μύγα μέσα στο γάλα και πήγανε χαμένα όσα έβγαζε, αλλά πάλι σκύλος του πολέμου στα μαρκαρίσματα και στην πίεση. Είναι φοβερό πάντως πόσο πολύ βλέπει γήπεδο και πώς σπάει την μπάλα. Καμάρι. Έφαγε και το ξύλο του και πάλι δεν μάσησε. Να χαίρεστε τον μαλάκα τον Γκαρσία (πάλι).
Παντούρου χαλκέντερος. Αγαπάμε.
Ζεβλάκωφ, ξανά χοντρή γκέλα. Δεν με έχει συνηθίσει σε χοντρές γκέλες και φέτος έχει κάνει 2-3. Πάντως ακόμα τον θεωρώ αξιόπιστο σχετικά παίχτη, δεν με χαλάει και τον πάω γιατί είναι τίμιο παιχτάκι, φιλότιμο.
Τζόλε, ε, εντάξει δεν είναι για ολόκληρο ματς και αρχίζει και φαίνεται πάρα πολύ η έλλειψη ταχύτητας και δύναμης πια. Εκτίθεται όταν δεν πλαισιώνεται από παίχτες που μπορούν να τον υποστηρίξουν. Εντάξει, με Ντουντού σκασμένο δεν γινόταν να έχει υποστήριξη από εκεί και θεωρώ γελοίο να περιμένεις από τον Μήτρογλου να ανεβάσουν το παιχνίδι από το κέντρο και πάνω. Για μαρκάρισμα από Τζόλε είναι ανέκδοτο. Θα προτιμούσα να δω περισσότερο Λεονάρντο και λιγότερο Τζόλε για το καλό και των δυο τους. Δεν προλάβαμε να δούμε Λεονάρντο στο τέταρτο που έπαιξε μετά από τόση απουσία. Τι να το κάνεις...
Γενικά, ο Ερνέστο δεν ξέρω τι ήθελε. Να ψιλοχτυπήσει το ματς και να δει κάποιους παίχτες; ΟΚ, αλλά όχι με Ντουντού ρε γαμώτο (δεν το χωνεύω αυτό). Δηλαδή καλύτερα να στείλεις Λέτο που δείχνει περισσότερες αντοχές και στάνταρ θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά. Και για να πω και τι θα έκανα εγώ σαν πείραμα, θα δοκίμαζα να βάλω και τον Λέτο να παίξει επιθετικός, σίγουρα πολύ καλύτερη δουλειά θα κάνει από τον Μήτρογλου. Και επειδή έχουμε φοβερό πρόβλημα με τους επιθετικούς σχεδόν επιβάλλεται αυτή η δοκιμή για μένα. Τέσπα.
Το φχαριστήθηκα το ματς.
hcpunksonacid
05-02-2009, 12:08
ρε μαλακα φορντ,κοψτο πια αυτο με τον γκαρσια.οκ,δεν ειναι μαγκιες αυτα που κανει,αλλα μην μιλας εσυ ανατολακη,ζε ελιας.
και κοψε την καραμελα με το αδιαφορο κυπελλο.ειναι τιτλος,εχει τα φραγκακια του,εχει εισπραξεις απο εισητηρια και ο καρκινιαρης σας δεν χαριζει ουτε καστανο σε θεματα χρηματων.
μπαι δε γουει,ο μητρογλου ειναι τεραστιο ταγαρι.χθες μπορουσες να παρεις την ισοπαλια αν μπροστα ειχες εναν κοβασεβιτς,με τον κανγκουρα δεν πας πουθενα.
και καλυτερος παικτης η μονικα.μεγαλη παιχταρα αλλα μονος του.
Ford Prefect
05-02-2009, 12:29
Ρε πάνκη, χέσε με πια με τον Ανατολάκη και τον Ζε Ελίας. Με ρώτησες τι άποψη έχω για αυτές τους τις ενέργειες; Και τέλος πάντων και οι δύο δεν ήταν ξυλοκόποι ρουτίνας. Ο Γκαρσία είναι θέμα αν βγάλει ματς χωρίς να ρίξει αγκωνιά.
Περί καραμέλας: Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν να χάσουν το κύπελλο. Εμένα στα αρχίδια μου. Ξέρω ότι θα προτιμούσες να με βλέπεις να με τσούζει γιατί όπως οι περισσότεροι που βλέπουν μπάλα, η μισή σου καύλα είναι να βλεπεις τον άλλον από κάτω. Προσωπικά η καύλα μου είναι να βλέπω την ομάδα μου να παίζει ωραία μπάλα. Από μικρός. Όταν μου κουνιούνται, θέλω να τους γεμίζω τον πάτο κρέας, ναι, αλλά εν προκειμένω, με καίει να ξαναδώ την απόδοση που έχω δει σε 5 ματς φέτος να παγιώνεται. Με καίει αν ο γέρος θα κάνει τον Ολυμπιακό σοβαρό Ευρωπαϊκό σωματείο και δεν θα αρκείται στο να βγάλει "τα φράγκα του για φέτος και βλέπουμε και του χρόνου". Με καίει που δεν κάνει μεταγραφές γιατί οι υπόλοιπες ομάδες είναι δύο σκάλες κάτω. Αν με πήρες με τον Γκαλίτσιο και τον Μήτρογλου, ε, στα παπάρια μου ρε πάνκη, πώς θα γίνει τώρα;
Το κύπελλο, που έχω μαζέψει τα μισά του θεσμού, να πάει στο διάλο, ειλικρινά, θα χαρώ περισσότερο να δω χιλιάδες κόσμου να κλαίνε χαρούμενοι για έναν τίτλο από το να το πάρω εγώ πάλι. Εμένα με νοιάζει αν θα σκάσει ο Ντουντού και ο Ντιόγο, τι μου τσαμπουνάς τώρα; Αν σε πάρω με Μήτρογλου και Όσκαρ, ε, ναι, θα το χαρώ, δεν σε πήρα, πάπαλα.
Ο καρκινιάρης που λες τα φραγκάκια του θα τα πάρει ούτως ή άλλως όταν γεμίσει το Καραϊσκάκη. Θα το χαρεί να το πάρει το κύπελλο για να λέει ότι πήρε νταμπλ με 2 επιθετικούς. Από εκεί και πέρα αφρούς και σκυλιάσματα που έχασα στην Τούμπα, ψάξε αλλού να βρεις. Σόρι. Όταν το ματς μεταξύ μας κρίνει πρωτάθλημα θα με βρεις πολύ πιο παθιασμένο. Αν έχωνα πάρω καιρό πρωτάθλημα πάρα πολύ περισσότερο.
Αν παίζεις μπαλάρα γενικά, ε, τότε θα φχαριστηθείς οπαδιλίκι. Και πριν και μετά το ματς.
hcpunksonacid
05-02-2009, 12:36
νιωθεις ρε?
τι παθιασμενος να εισαι με +12?πας καλα?χαλαρος και χαβαλε θα πρεπει να εισαι.
το χθεσινο παιχνιδι ισως κρινει την πορεια σου για εναν ακομα τιτλο.και αντε εσυ δεν νοιαζεσαι(λεμε τωρα).οι παικτες σου νομιζεις οτι δεν θελουν να παρουν ενα πριμ ακομα?ο καρκινιαρης δεν ηξερε οτι αν εφτανε τελικο ενα μυρριο ευρω το ειχε στο τσεπακι?γιατι δλδ να τα "χαρισουν"?τοσο χορτασμενοι ειναι πια?
χεσε με και εσυ,γιατι σε πηρα με τον αραπατζη,τον αναστασακο και τον αθανασιαδη.δλδ εγω δεν ειχα ελειψεις?μουσλι,βιερινια,σναουτσερ?
και γιατι δεν μιλας για την κλωτσια του αβρααμ?δεν ηταν κοκκινη αυτο?οπως κοκκινη ηταν και η μαλακια του γκαρσια στην μονικα,ομως.
Ford Prefect
05-02-2009, 12:57
Χε.
Ρε συ, άλλο πρωτάθλημα, άλλο κύπελλο. Μάντεψε στην ιστορία του συλλόγου τι μένει. Τώρα παθιασμένος για κανένα παιχνίδι ελληνικό δεν μπορώ να είμαι εκτός αν πέσει υπερβολικό κούνημα. Να, τον βάζελο ας πούμε, θέλω να του καρφώσω τρία γιατί θεωρεί θρίαμβο το μεταξύ μας του πρώτου γύρου. Οι παίχτες μου που λες στάνταρ θέλουν το πριμ, γι'αυτο και γενικά δε με βλέπεις ανήσυχο. Θεωρώ υπερβολικά αισιόδοξο το 70% που ανέφερες πριν. Δε σε έχω στο Καραϊσκάκη; Με παίρνει να πειραματίζομαι εφόσον έχει επαναληπτικό και το πείραμα τώρα με καίει πολύ περισσότερο. Ακόμα πάντως δεν σου έχω χαρίσει τίποτα. Όπως και να έχει, δεν μίλησα ποτέ για χάρισμα, ούτε με είδες να σου λέω, "ε, νταξει, σιγά την νίκη". Μίλησα για το ματς, όπως είχε και όχι πώς θα ήταν ΑΝ ο ένας και ΑΝ ο άλλος. Απλά, είναι πολύ λογικό εφόσον εξαρχής με καίει να ξεκουράσω παίχτες εν όψει δύσκολου και φορτωμένου προγράμματος να μην μου κάνει αίσθηση η ήττα, αφού το έχω πάρει απόφαση από μπροστά.
Για την κλωτσιά Αβραάμ δεν την θεώρησα τόσο τραγική. Θα μπορούσε να βγει με δεύτερη κίτρινη, ναι. Θα μπορούσε να βγει ο Γκαρσία με απευθείας κόκκινη. Δεν έγινε τίποτα κε των δύο, στα παπάρια μου κιόλας.
Κάτσε τώρα να πάω να στα χώσω για τον Λέμμυ γιατί τα θέλει ο κώλος να τα ακούσεις και δε θέλω να σε αφήσω με παράπονο!:P
hcpunksonacid
05-02-2009, 13:00
Χε.
Ρε συ, άλλο πρωτάθλημα, άλλο κύπελλο. Μάντεψε στην ιστορία του συλλόγου τι μένει. Τώρα παθιασμένος για κανένα παιχνίδι ελληνικό δεν μπορώ να είμαι εκτός αν πέσει υπερβολικό κούνημα. Να, τον βάζελο ας πούμε, θέλω να του καρφώσω τρία γιατί θεωρεί θρίαμβο το μεταξύ μας του πρώτου γύρου. Οι παίχτες μου που λες στάνταρ θέλουν το πριμ, γι'αυτο και γενικά δε με βλέπεις ανήσυχο. Θεωρώ υπερβολικά αισιόδοξο το 70% που ανέφερες πριν. Δε σε έχω στο Καραϊσκάκη; Με παίρνει να πειραματίζομαι εφόσον έχει επαναληπτικό και το πείραμα τώρα με καίει πολύ περισσότερο. Ακόμα πάντως δεν σου έχω χαρίσει τίποτα. Όπως και να έχει, δεν μίλησα ποτέ για χάρισμα, ούτε με είδες να σου λέω, "ε, νταξει, σιγά την νίκη". Μίλησα για το ματς, όπως είχε και όχι πώς θα ήταν ΑΝ ο ένας και ΑΝ ο άλλος. Απλά, είναι πολύ λογικό εφόσον εξαρχής με καίει να ξεκουράσω παίχτες εν όψει δύσκολου και φορτωμένου προγράμματος να μην μου κάνει αίσθηση η ήττα, αφού το έχω πάρει απόφαση από μπροστά.
Για την κλωτσιά Αβραάμ δεν την θεώρησα τόσο τραγική. Θα μπορούσε να βγει με δεύτερη κίτρινη, ναι. Θα μπορούσε να βγει ο Γκαρσία με απευθείας κόκκινη. Δεν έγινε τίποτα κε των δύο, στα παπάρια μου κιόλας.
Κάτσε τώρα να πάω να στα χώσω για τον Λέμμυ γιατί τα θέλει ο κώλος να τα ακούσεις και δε θέλω να σε αφήσω με παράπονο!:P
χαχ!
ολα και ολα,μπορει στα οπαδικα να διαφωνουμε,αλλα οσο αφορα τον λεμμυ...δεν τιθεται θεμα.θελω επιχειρηματα κουφαλα!
me tous sxoliastes ti 8a ginei??? fagame stin mapa ton minwtauro ton trapezanidh sto match me to skoulikh...xtes o Kwlomparinis na mas kanei ta neura tsatalia....
pou 8a paei authn i douleia?
up_the_hammers_Festival
05-02-2009, 15:14
1) Ayta ta peri apousiwn einai tou kolou, me ta "an" den perneis kipelo kai opios foraei thn fanela tou olympiakou tha eprepe na to axizei.
2) Skata ston pwrathlith kai sto exwfilo tou simera, poli ginaikwto.
3) Einai tragiko kai mono na anaferete oti snomparoume to kipelo as ekane rotation me ton panthrakiko ama ithele, oxi mesa sthn toumpa.
4) O konseisao evale golara ston nikopolidh pou panta einai ektos mikrhs perioxhs, kapia stigmh tha tou thn kanane, ta karagiozilikia kai to "opadiliki" na leipane
5) Mas eixate zalisei ta arxidia me thn agonia tou diogo kai ta "spasmena dontia" tou eglimatia kai twra avava. An eixe matwsei paixths tou Paok tha eixate katevasei tous vouleytes kai tha apeilousate zwes. Min eiste lamogia paradexteite to.
6) Einai tragiko na milate gia diaithsia se ena mats pou epze na paizete me 8 kai o Garcia eprepe na exei apovlithei 2 fores. Egw prosopika xestika kala kanate alla oxi pali re pousti, toulaxiston otan eynoeiste paradexteite to den kanei kako.
7) Mia xara kerkida de sxesh me alles xronies arxizete kai stwnete
8) Axio to 1-0 pame gialla
6) Einai tragiko na milate gia diaithsia se ena mats pou epze na paizete me 8
spasidgia!
up_the_hammers_Festival
05-02-2009, 15:31
Wraia as to analisoume
O Garcia pire mia mia kitrinh enw eprepe na eixe parei alla mia sto prwto gia thn fash pou kovei thn mpala me to xeri, oso gia thn agonia as peite eseis pou mas eixate zalisei.
O veron me ton koseisao exoun kanei santouits ena paixth tou olympiakou sto plagio sthn fash meta apo ena tsampouka pou egine. H mpala exei vgei ektos kai kanei taklin me ta 2 podia gia na tou ta spasei enw h mpala exei vgei ektos, o kakos deixnei mono kitrinh.
O anastasakos den eprepe na exei parei deyterh kitrinh sthn fash pou kanei provolh enw exei fygei h mpala?
Epanalamvanw omws den psaxnw gia dikaiologies xestika, sthn edra sas pezete alla min klegeste pali, imarton
Ford Prefect
05-02-2009, 16:05
Εγώ σνομπάρω κύπελλο ε; Για τον εαυτό μου μιλάω.
Και όπως είπα και στον πάνκη, μας παίρνει να κάνουμε ροτέισον όπου θέλουμε, φοβάσαι τον επαναληπτικό δηλαδή;
Ροτέισον στην Τούμπα ήταν επιβεβλημένο και από την άποψη ότι αυτοί βαράνε κυριολεκτικά στο ψαχνό και το χαίρονται κιόλας. Ε, οι παίχτες μας κοστίζουν και δεν τους έχουμε για πέταμα. Τους θέλουμε και για το ΟΥΕΦΑ. Ο Μπελού δεν μετράει, είναι τιτανοτεράστιο σκυλί του πολέμου.
Darkling
05-02-2009, 16:42
Πλακα εχετε. Ξαναλεω οτι εξαιρωντας το γκολ του Κονσεησαου που ηρθε απο τυχη ολο το ποστ μου πριν το ματς εχει επαληθευτει καρμπον.
οι μεν πανηγυριζουν που σκοτωσαν τον Μητρογλου και τον Οσκαρ, οι δε αναλυουν οτι χαλια επαιξε ο Ολυμπιακος, ολα προβλεπε.
Οσο για τα ποστς Πινατερου, Οδονιαν, JDM κλπ κλπ, σορρυ αλλα εμεις δε λεμε τιποτα παραπανω απ οσα ειδαμε.
Επισης, αμα ηθελα το κυπελλο, θα το ελεγα σαν Μιτς. Δηλαδη τι, το θελω κολασμενα, αλλα κρυβομαι γιατι ειχα δει την Ανικητη Αρμαδα της Τουμπας να ρχεται?
Αλλη μια φορα, καποια στιγμη επρεπε να ξεκουραστουν παικτες. Πολυ καλα εκανε. Στο κατω κατω 1-0 εχασε, οχι 4-0. Στο Καραισκακη θα δουμε. Εγω το μονο που λεω ειναι οτι και να αποκλειστουμε, δε θα γινει και τιποτα. 12 χρονια, 11 πρωταθληματα 5 νταμπλ. Διαολε, δε πειραζει.
Jim Dandy Mangrum
05-02-2009, 17:13
nai sigoura, oti blepetai lete kai sigoura x8es epalh8euthkate giati eginan akribws opws ta legate kai pali emeis oi kompleksikoi kai de kserw gw ti allo....lol
a re garcia pou 8elete oloi.... :twisted:
Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες για το ποστ μου μιτσ ότι "εμεις δε λεμε τιποτα παραπανω απ οσα ειδαμε" (εμείς; κολλεκτίβα;).
Ειδικά για το γκολάκι, είναι ντροπή να λες ότι ήταν τυχερό αυτό το γκολ, έκανε ένας δικός σας μαλακία (ανικανότητα) και έκανε ένα φοβερό σουτ ο κονσεισάος (ικανότητα). Δε χτύπησε η μπάλα στα πουλιά. Γενικά το σκορ μια χαρά δίκαιο ήταν, όπως ανέφεραν και οι υποδέλοιποι γαύροι.
Φορντ ωραία ανάλυση παικτών. Ένα σχόλιο που έχω είναι ότι δέχομαι ως ένα βαθμό το ότι δε σε καίει το κύπελλο και ότι δεν κρίνεις την ομάδα σου από ένα ματς που έπαιζε με αναπληρωματικούς, αλλά και αυτοί είναι παίκτες σου. Δεν είναι μόνο οι βασικοί ο γαύρος και το να μη μπορείς να βάλεις άλλον επιθετικό από τον ντιόγο μέσα δείχνει φτώχεια.
Εννοώ πως δε μπορείς κάθε φορά που κάνεις ροτέισο (!), κάτι απαραίτητο σε κάποιο βαθμό, να λες "έλα μωρέ, τα δεύτερα έπαιζαν". Πρέπει να έχεις και δεύτερα που να παίζουν τουλάχιστον αξιοπρεπώς.
Darkling
05-02-2009, 18:11
ε αν σε σας πηρε μεχρι το Φλεβαρη για να δειτε οτι τα δευτερα μας δεν τραβανε, τι να κανουμε. εμεις το λεμε κανα τριμηνο.
οσο για το "τυχαιο" γκολ, χμ, ειναι εντελως φανερο τι εννοω. Ξαναδειτε τη φαση. Καποια στιγμη και το ξυγκι της μυγας τελειωνει.
ας βγαλουμε τα κεφαλια μας απο τις κωλαρες μας ομως ε. εχουν ειπωθει τα χιλια μυρια και μετα αναρωτιεστε οι olympiakakius karapoutsaklarakious γιατι ο κοσμος παντα εχει να πει κατι για σας. και η προφανεστατη εξηγηση ειναι παντα οτι, λενε για σας οι ομορφες επειδη ειναι "μικρες ομαδες", "σιχαματα παικτες", "οπαδισκοι του ελεους και της ελιας", "ασημαντοι συνδεσμοι", "τοπικιστες" και οχι επειδη πρωτοι εσεις ανοιγετε τη στοματαρα του Κοκκαλικου Ονειρου για να αδειασετε απο μεσα θεωριες για το ποιος ειναι μικρος, ποιος μεγαλος, ποιος σημαντικος, ποιος ασημαντος και ριχνετε και μια πορδη στο ελληνικο πρωταθλημα που στο κατω κατω σας χρωσταει δεν του χρωστατε. μεινετε με αυτη τη φιλοσοφια λοιπον, αλλα τουλαχιστον τα κεφαλια βγαλτε τα απο τον κωλο σας.
Tonosalata
05-02-2009, 18:41
τίμια και πορωτικιΆ.
Fireknight
05-02-2009, 18:49
αυτοί βαράνε κυριολεκτικά στο ψαχνό και το χαίρονται κιόλας.
ksexases na peis "Garcia" .
sto psaxno loipon .
http://i39.tinypic.com/1j6h6w.jpg
ypirxan pola sklira markarismata sto pexnidi ke apo tis 2 plevres . Aneta 8a mporousan kai oi 2 na exoun pekti(es) ligotero .
Ford Prefect
05-02-2009, 19:11
Οντόνιαν, το έχω πει ρε για τον πάγκο. Πόσο καιρό σκούζω για τις μεταγραφές και τις μαλακίες του Σώκου; Ήθελα πολύ να δω γενικά τι παίζει με τον πάγκο και βέβαια τα αποτελέσματα δεν βάζουν φωτιά στο δρόμο.
Για την κλωτσά του Αβράμη το σχολίασα ήδη, με την διαφορά ότι εγώ (ΕΓΩ) δεν βλέπω δόλο, ατζουμπαλοσύνη βλέπω. Ο δικός σας είναι άλλο ανέκδοτο.
Το παραλήρημα της Μίλτον δεν το έπιασα. Σε ποιον απευθύνεται ειδικά.
Magellan
05-02-2009, 19:14
στους gayrous
Φορντ το ξέρω ότι το λες (κι εγώ το λέω μιτσ από την αρχή της χρονιάς), δε σχολιάζω αυτό. Απλά ότι είναι μια ήττα μέσα στην Τούμπα και έχει σημασία, δεν μπορείς να την απαξιώνεις γιατί έχεις τον γκαλιτσιο και τον μητρογλου μέσα, δε φταίει ο ΠΑΟΚ ή ο οποιοσδήποτε που δεν έχεις καλύτερους.
Επίσης, συμφωνώ με τον απ δε χαμερς (!!!), ροτέισο κάνεις στα εύκολα του πρωταθλήματος, στην Τούμπα πας με το μαχαίρι στα δόντια αν θέλεις να είσαι μεγάλη ομάδα. Αν έπαιζε με μας θα έκανε τα ίδια;
Ford Prefect
05-02-2009, 19:31
Είναι ήττα καθαρή και δίκαια και το γεγονός ότι είχαμε αμφότεροι απουσίες δείχνει και πιο καθαρή εικόνα για το σύνολο της ομάδας, ναι.
Πόση σημασία έχει εγώ διαφωνώ, το είπα αρκετές φορές, και το έχω γραμμένο το κύπελλο και ούτως ή άλλως πιστεύω θα φάνε καλά στο Καραϊσκάκη.
Για το θέμα γοήτρου, δε ένιωσα να μου πέφτει κανένα γόητρο. Βρίσκω κολακευτικό το χαμό που κάνουν τα παόκια αλλά αυτό συμβαίνει γιατί είμαι ολιμπιακάκιους καραπουτσακλαράκιους με το κεφάλι στην κωλάρα μου (κατά το υπερθεϊκή κωλάρα). (*)
Ροτέισο κάνουμε παντού, δε το κάνουμε για τακτικές και επειδή έχουμε παγκάρα. Λύση επιβίωσης είναι και έπρεπε να ξεκινήσει και πιο μπροστά, χωρίς να αλλάζουμε σωρηδόν εντεκάδες. Όσο για σας, πέραν του ότι συντρέχουν ειδικοί λόγοι (είπαμε, θέλω να σας ρίξω τριάρα, έτσι για ν'απολαύσω ποστ του πιτς), κανονικά με πάνω κάτω ίδια εντεκάδα θα κατέβαινα. Να δω πώς πάνε οι παγκίτες και με εξέδρα υπέρ. Το πόσο μεγάλη ομάδα είμαι σε σχέση με τις ελληνικές δε θα το λύσω τώρα, το έχω λύσει προ πολλού (βλέπε *).
Πάω να δω ΛΟΣΤ.
γιατι παραληρημα Φορδ; εχει 4 σελιδες τωρα που χουν μιλησει 2-3 παοκτσηδες, ειπαν γαμησαμε κτλ, ωραιο γκολ και τα υπολοιπα ακους απο τους γαυρους να λενε αυτα που ειπανε. και για ακομα μια φορα ο γκαρσια και για ακομα μια φορα κατα τυχη κερδισε ο παοκ και για ακομα μια φορα ο γαυρος θα γαμησει κωλους μεσα στο καραισκακη με 7-0. κι εγω σου λεω οτι ο γαυρος ναι μπορει να γαμησει το συμπαν με 37-0 μεσα στο καραισκακη, αλλα πριν γινει αυτο καλο θα ηταν ενας (1), ΕΝΑΣ γαυρος να πει, μπραβο στην ομαδα του παοκ το γκολ ηταν ωραιο, το πρωτο ημιχρονο ηταν ολο δικο τους, οι θεσεις τους ηταν στο τερμα του αντιπαλου, δημιουργησαν πολλες ευκαιριες, στο δευτερο εσπασε η επιθεση τους, χαλαρωσαν και δεν επρεπε, αυξηθηκε η αμυνα τους, δημιουργησε ευκαιριες ο ολυμπιακος, δεν μπορεσε να περασει και πειτε ρε παιδι μου στο τελος ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. οπως εγω μπορω να πω για τον γαυρο οτι προσπαθησε, επαιξε παρα πολυ καλη επιθεση στο δευτερο ημι., για να μην λεμε μαλακιες ΟΛΟΙ οι παικτες επαιξαν επιθετικο ποδοσφαιρο, ο γκαρσια μπορει να ναι ενας μαλακας και η απαξιωση σου για τους οπαδους του Παοκ να ναι παραδειγματικη αλλα ρε παιδι μου μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε στο παραπανω ποστ μου δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ που δεν ειπατε εσεις πρωτοι στις προηγουμενες 4 σελιδες.
Πάω να δω ΛΟΣΤ.
Μόλις φκιάσω καφέ.
Darkling
05-02-2009, 20:56
γιατι παραληρημα Φορδ; εχει 4 σελιδες τωρα που χουν μιλησει 2-3 παοκτσηδες, ειπαν γαμησαμε κτλ, ωραιο γκολ και τα υπολοιπα ακους απο τους γαυρους να λενε αυτα που ειπανε. και για ακομα μια φορα ο γκαρσια και για ακομα μια φορα κατα τυχη κερδισε ο παοκ και για ακομα μια φορα ο γαυρος θα γαμησει κωλους μεσα στο καραισκακη με 7-0. κι εγω σου λεω οτι ο γαυρος ναι μπορει να γαμησει το συμπαν με 37-0 μεσα στο καραισκακη, αλλα πριν γινει αυτο καλο θα ηταν ενας (1), ΕΝΑΣ γαυρος να πει, μπραβο στην ομαδα του παοκ το γκολ ηταν ωραιο, το πρωτο ημιχρονο ηταν ολο δικο τους, οι θεσεις τους ηταν στο τερμα του αντιπαλου, δημιουργησαν πολλες ευκαιριες, στο δευτερο εσπασε η επιθεση τους, χαλαρωσαν και δεν επρεπε, αυξηθηκε η αμυνα τους, δημιουργησε ευκαιριες ο ολυμπιακος, δεν μπορεσε να περασει και πειτε ρε παιδι μου στο τελος ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. οπως εγω μπορω να πω για τον γαυρο οτι προσπαθησε, επαιξε παρα πολυ καλη επιθεση στο δευτερο ημι., για να μην λεμε μαλακιες ΟΛΟΙ οι παικτες επαιξαν επιθετικο ποδοσφαιρο, ο γκαρσια μπορει να ναι ενας μαλακας και η απαξιωση σου για τους οπαδους του Παοκ να ναι παραδειγματικη αλλα ρε παιδι μου μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε στο παραπανω ποστ μου δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ που δεν ειπατε εσεις πρωτοι στις προηγουμενες 4 σελιδες.
ομορφα οσα λες αγαπη, αλλα πραγματικα εγω τα λεω απο πριν το ματς.
Κι αν δεν εγινα κατανοητος, αποψη μου ειναι οτι με εκατονοχτακοσα πρωταθληματονταμπλ κλπ, ο θεσμος του Κυπελλου Ελλαδος δεν θα πρεπει να ειναι ματς που να κατεβει φετος (με τις γνωστες αδυναμιες στο ροστερ.) με το μαχαιρι στα δοντια. Ας κατεβει με (οσο) ροτεησο γινεται, και ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ να αποκλειστει.
Απ τη στιγμη που δεν παιζει με τον Παναθηναικο (σορρυ οι υποδελοιποι) εγω, για φετος του το συγχωρω. Αυτο λεω και το λεω απο πριν το ματς. Εγω δεν ξερω αν θα ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ κωλαρες στο Καραισκακη, μπορει και οχι, αλλα ο ΠΑΟΚ ειχε την ευκαιρια του απεναντι σε μια σχετικα αδυναμη εντεκαδα Οσφπ και ΔΕΝ πηρε σκορ προκρισης. Δεν φταιμε εμεις για αυτο ε.
Οσο για το ποστ του Οντονιαν, λεμε ολοι τα ιδια και δε κατανοω γιατι να διχονευουμε (σικ.)
Η Δευτερη εντεκαδα του Οσφπ, υπο Κ.Σ. ειναι πολυ δυσκολο να παρει διπλο στην Τουμπα. Και οι 2 μας αυτο λεμε. Φυσικα και δε φταιει ο Παοκ.
υ.γ. ο Γκαρσια παραμενει αρχιδι με τον τροπο που παιζει μπαλα. Παικτης που κοιταει να δωκει ολη την ωρα τη σκαρια, και την αγκωνια και ολα αυτα, ενταξει εμεις ειχαμε τον Ζε Ελιας που για καποιο ακατανοητο λογο ειναι δεκακις χειροτερος απ οτι καταλαβα, αλλα η αποψη μου δεν αλλαζει. Και αν ηθελε ξερω γω να σπασει το ποδι του Ντιογο (υποθετικα μιλωντας) τοτε, εκανε ΑΡΙΣΤΑ ο Βαλβερδε που τον αφησε Αθηνα. Δεν μπορω να καταλαβω τι σας φαινεται στραβο.
Σιγά τη διαφωνία μωρέ, κουβέντα κάνουμε. :P
Ελπίζω σε πρόκριση γαύρου, να παίξουμε σε ένα ουδέτερο γήπεδο. Σαν το ΟΑΚΑ περίπου.
Darkling
05-02-2009, 21:36
λολ δε θα περασετε το αεκ!!!!1``1`1`1
λολ αν δεν περασουν το αεκ
GuardianOfIvorytower
05-02-2009, 22:16
Ας πω κ γω 2 κουβέντες. Αρχικά ωραίο ματς, δε βαρέθηκα. Μοιρασμένα νομίζω τα ημίχρονα, περίμενα να φάμε κάποιο γκολ στην αρχή που ο ΠΑΟΚ πίεζε πραγματικά πολύ, κ όχι τη στιγμή που το φάγαμε. Πάντως σίγουρα δικαιούταν ένα γκολ, έστω κ αυτό που προήλθε από χαζομάρα δικιά μας, με το φοβερό τελείωμα του Πορτογάλου. Στο δεύτερο, ειδικά στην αρχή, κάπως πιέσαμε, μπας κ ισοφαρίσουμε, δεν έγινε (πολύ ωραία απόκρουση Χαλκιά btw). Δεν νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Σκληρό ματς, χαλαρά μπορούσαν (έπρεπε?) να αποβληθούν Αβραάμ κ Γκαρσία. Θα συμφωνήσω με Φορντ για Ντουντού, να δούμε πότε θα ξεκουραστεί το παλικάρι. Για τη ρεβάνς τα λέμε όταν είναι να γίνει.
λολ καλά σας έπαιξει το αεκ όμως!
Darkling
06-02-2009, 00:12
εγω ειχα φοβηθει για συντριβη.
πουτσοειρωνεία, αλλά η ιλλιγγιώδης διαφορά σας δε φάνηκε πουθενά. καλύτερο ήταν μάλλον το αεκάκι.
ακους απο τους γαυρους να λενε αυτα που ειπανε. και για ακομα μια φορα ο γκαρσια και για ακομα μια φορα κατα τυχη κερδισε ο παοκ και για ακομα μια φορα ο γαυρος θα γαμησει κωλους μεσα στο καραισκακη με 7-0. κι εγω σου λεω οτι ο γαυρος ναι μπορει να γαμησει το συμπαν με 37-0 μεσα στο καραισκακη, αλλα πριν γινει αυτο καλο θα ηταν ενας (1), ΕΝΑΣ γαυρος να πει, μπραβο στην ομαδα του παοκ το γκολ ηταν ωραιο, το πρωτο ημιχρονο ηταν ολο δικο τους, οι θεσεις τους ηταν στο τερμα του αντιπαλου, δημιουργησαν πολλες ευκαιριες, στο δευτερο εσπασε η επιθεση τους, χαλαρωσαν και δεν επρεπε, αυξηθηκε η αμυνα τους, δημιουργησε ευκαιριες ο ολυμπιακος, δεν μπορεσε να περασει και πειτε ρε παιδι μου στο τελος ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. οπως εγω μπορω να πω για τον γαυρο οτι προσπαθησε, επαιξε παρα πολυ καλη επιθεση στο δευτερο ημι., για να μην λεμε μαλακιες ΟΛΟΙ οι παικτες επαιξαν επιθετικο ποδοσφαιρο, ο γκαρσια μπορει να ναι ενας μαλακας και η απαξιωση σου για τους οπαδους του Παοκ να ναι παραδειγματικη αλλα ρε παιδι μου μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε στο παραπανω ποστ μου δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ που δεν ειπατε εσεις πρωτοι στις προηγουμενες 4 σελιδες.
basika pigaine se of8almiatro h asxolisou me kati allo.
ακους απο τους γαυρους να λενε αυτα που ειπανε. και για ακομα μια φορα ο γκαρσια και για ακομα μια φορα κατα τυχη κερδισε ο παοκ και για ακομα μια φορα ο γαυρος θα γαμησει κωλους μεσα στο καραισκακη με 7-0. κι εγω σου λεω οτι ο γαυρος ναι μπορει να γαμησει το συμπαν με 37-0 μεσα στο καραισκακη, αλλα πριν γινει αυτο καλο θα ηταν ενας (1), ΕΝΑΣ γαυρος να πει, μπραβο στην ομαδα του παοκ το γκολ ηταν ωραιο, το πρωτο ημιχρονο ηταν ολο δικο τους, οι θεσεις τους ηταν στο τερμα του αντιπαλου, δημιουργησαν πολλες ευκαιριες, στο δευτερο εσπασε η επιθεση τους, χαλαρωσαν και δεν επρεπε, αυξηθηκε η αμυνα τους, δημιουργησε ευκαιριες ο ολυμπιακος, δεν μπορεσε να περασει και πειτε ρε παιδι μου στο τελος ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. οπως εγω μπορω να πω για τον γαυρο οτι προσπαθησε, επαιξε παρα πολυ καλη επιθεση στο δευτερο ημι., για να μην λεμε μαλακιες ΟΛΟΙ οι παικτες επαιξαν επιθετικο ποδοσφαιρο, ο γκαρσια μπορει να ναι ενας μαλακας και η απαξιωση σου για τους οπαδους του Παοκ να ναι παραδειγματικη αλλα ρε παιδι μου μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε στο παραπανω ποστ μου δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ που δεν ειπατε εσεις πρωτοι στις προηγουμενες 4 σελιδες.
basika pigaine se of8almiatro h asxolisou me thn poutsa tou lokitrickstergod :!: :!: :!: .
+ 1
irreligious
06-02-2009, 03:43
παραείσαι κατίνα.
Σε παραδεχομαι, εγω παντως κατι τετοιο θα ελεγα! Αν και επειδη συνηθως μιλαω για τη δικη μου ομαδα, θα ελεγα πρωτα απο ολα οτι θα ηταν ντροπη να περιμενουμε ουτως η αλλως κατι περισσοτερο απο εναν αγωνα στον οποιο η ομαδα κατεβηκε με 5 δεξια μπακ. Προσεξε! Το 5 δεν ειναι καποιος μεγαλος αριθμος που χρησιμοποιω για υπερβολη. Ηταν οντως 5!!! Στη θεση του δεξιου μπακ ηταν ο Γκαλιτσιος, ο οποιος, και μαλλον ειναι αρκετα ειρωνικο αυτο, δεν ειναι ουτε στο τοπ 3 δεξιων μπακ του Ολυμπιακου. Στη θεση του κεντρικου αμυντικου, ηταν ο αγαπημενος σε ολους μας Μικαελ Ζεβλακοφ. Ο οποιος ειναι τοσο γαματος γενικα (και ξερει και μπαλα, μπονους ταλεντο για παικτες που αγωνιζονται στην αμυνα στο ελαντα) που εχει καθιερωθει ως ισαξιος κεντρικος αμυντικος, πολυ απλα γιατι δεν εχουμε καλυτερους, ή πιο σωστα, εχουμε μονο τον Π.Αντζα (επιτηδες γραμμενο ετσι). Παμε λιγο πιο αριστερα. Στη θεση του αριστερου μπακ ηταν ο καλτ Τασος Παντος. Ο οποιος ειναι φιλοτιμος, τρεχει πολυ, εχει κανει και μαγικες ενεργειες κατα καιρους, αλλα πως να το κανουμε. Μπορει να πει κανεις οτι σαν δεξι μπακ εχει ισως οτι χρειαζεται στο Ελαντα για να πετυχει, αλλα σαν αριστερο μπακ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, δεδομενου οτι το αριστερο το εχει μονο για να μπορει να ταυτιζεται οταν βλεπει την πολυβραβευμενη ταινια με τον Ντανιελ Ντει Λιουις, "Το Αριστερο μου Ποδι". Συνεχιζουμε με τον Χρησταρα, ναι τον Πατσατζογλου. Ενταξει, το παλικαρι μπορει να παιζει μια χαρα τη θεση του αμυντικου χαφ, αλλα καλως η κακως σε μια σοβαρη ευρωπαικη ομαδα θα πρεπε να παιζει αναπληρωματικο δεξι μπακ. Δεν το λεω γιατι θεωρω οτι ο Ολυμπιακος θαπρεπε να θεωρειται κατι τετοιο, απλα λεμε τωρα... Δε μπορεις να εχεις μπροστα παικτες οπως Γκαλετι, Ντιογκο, Μπελουτσι, Ντουντου, Λετο και στα αμυντικα χαφ τον Πατσατζογλου, δεν κολλαει. Και τελειωνουμε με τον αγαπημενο μου Βασιλακη Τοροσιδη. Εναν παικτη που παρολο που ειναι δεξιοποδαρος, η σεντρα του με το αριστερο ειναι συνηθως καλυτερη, μαλλον γιατι δεν παει η μπαλα εκει που σημαδευει. Εναν παικτη που παιζει μονος του το 1-2 και παλι τη χανει τη μπαλα. Το αγαπημενο μου βεβαια ειναι οταν πεταει μπροστα τη μπαλα και αναγκαζεται να κανει επιθετικο φαουλ για να τη διεκδικησει. Και ναι, αυτος ο παικτης επαιζε χθες δεξι χαφ, για να μην πω εξτρεμ και γελασουμε ολοι.
Συνοψιζοντας, δικιο εχεις ρε κοπελα μου, και καλα κανεις και χαιρεσαι που κερδισατε το σιχαμενο γαυρο αν εισαι μπαοκι, αλλα μην το περηφανευεσαι για αυτο το ματς ε. Δηλαδη εκτος απο τα 5 δεξια μπακ, υπηρχε κι ενας Μητρογλολ στο γηπεδο, τη θεση του οποιου πηρε ενα Αγγλακι που ειχε ερθει Ελλαδα να μεθυσει στην Ιο γιατι ειχαν spring break στο κολλεγιο κια οταν ηρθε απογοητευτηκε γιατι νομιζε οτι εδω εχει ηλιο ολο το χρονο.
Α και για να μη λες οτι δε τα λεμε ολα, οντως ηταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ το γκολ του Πορτογαλου και μπραβο του του πουστη που το εκανε ετσι. Ουτε εγω με τους Generals δεν τα κανω αυτα.
Οντονιαν, τωρα που το θυμηθηκα, δεν εινια ολα ασπρα μαυρα στο ποδοσφαιρο ε. Αν ΜΙΑ λαθος πασα (η οποια μαλιστα για να καταληξει σε γκολ επρεπε να κανει το τελειο κρεμασμα ο Κονσεισαο) οριζει την ανικανοτητα, τοτε θα επρεπε να τους πεταμε 10-10 στον Καιαδα τους επαγγελματιες ποδοσφαιριστες ε.
to opoio agglaki evgaze photos tin 4 apo to kinito tou :D
Ανικανότητα στη φάση αυτή ρε ταγάρι, όχι γενικά.
Όσο για την ανάλυσή σου των 5 δεξιών μπακ, εκτός από το ότι την έκανες γιατί προφανώς βαριέσαι και μαλακίζεσαι και δεν έχει να κάνει καθόλου με το ποστ στο οποίο απαντάς, έχω να πω ότι κάνεις και λίγο λάθος.
Ο ζεβλακωφ έχει δηλώσει πολλάκις ότι προτιμάει να παίζει στο κέντρο της άμυνας, άσχετα αν μπορεί και δεξιά. Και ο πατσας έχει εδώ και καιρό (από τον τραυματισμό και δώθε) την έκρηξη που του επέτρεπε να παίζει δεξί μπακ, είναι πλέον αμυντικό χαφ.
Αν το πάρεις αλλιώς το μέτρημα παίζατε με 5 στόπερ. Δεν έχει πολύ νόημα αυτή η κουβέντα. :P
Ξαναλέω ότι καλά κάνουν και χαίρονται τα παόκια, νίκησαν τον γαύρο. Τώρα αν ο γαύρος που ΕΠΡΕΠΕ να κάνει ροτέισο κάποια στιγμή, δεν έχει παίκτες να βάλει μέσα και παίζει με 5 στόπερ (!), καλά να πάθει, αυτός είναι.
Στο τελευταιο που λες δε διαφωνησα ποτε και ουτε ο Μιτσμανν και κανενας νομιζω. Παγκο με Μητρογλου, Μενδρινο κτλ κανεις δε θελει για Ευρωπη και πρωταθλητισμο. Παντως με τη λογικη σου μπορω να βγαλω 6 στοπερ μιας και προστιθεται κι ο Αβρααμ! Αν και δε θαθελα να δω Τασο Παντο στοπερ θα ηταν too good to be true. Οχι, αυτο με τα 5 δεξια μπακ δεν το εκανα απο βαρεμαρα (δηλαδη το εκανα απο βαρεμαρα αλλα δεν εψαχνα να εφευρω μια μαλακια να πω οπως κανω αλλες φορες, ηρθε απο μονη της η σκεψη) αλλα απο παλια εχω αποθηκευσει στη μνημη μου τους συγκεκριμενους παικτες ως ΜΠΑΚ, γιατι ετσι ηρθαν στον Ολυμπιακο, ετσι τους εμαθα, τελειωσε αυτο ειναι τωρα. Το οτι εχει χασει την εκρηκτικοτητα του ο Πατσατζογλου δε μου ειναι καλη δικαιολογια για το οτι αντι να χαραμιζεται ως δεξι μπακ καταληγει να χαραμιζει μια θεση που θα μπορουσε να εχει ο Στολτιδης για παραδειγμα αν δεν ηταν τραυματιας. Επισης το τι προτιμαει να κανει ο Μικαελ Ζεβλακοφ δε μαπασχολει καθως μια χαρα ειναι και στο κεντρο της αμυνας, αλλα Αντζας και Αβρααμ ειναι καλυτεροι νομιζω.
pa na koimh8w...8a apolausw aurio ta sxolia vazelogayrwn gia to pws o gayros me tis elhpseis exase to match kai den to kerdise o PAOK.O gayros me to budget twn de 3erw ki egw posa myria eurw kai o PAOK pou apla den eixe tin mish tou omada....ainte kai aurio prwtoselido stis ''oudeteres'' tin AEK
SAPILA
Ρε μπραβο στον ΠΑΟΚ, το ειπαμε. Τσουρεκια Τερκενλης μας τα κανατε.
hvilelos?
06-02-2009, 05:24
http://img22.imageshack.us/img22/6568/513o1vii5.jpg (http://imageshack.us)
Στο τελευταιο που λες δε διαφωνησα ποτε και ουτε ο Μιτσμανν και κανενας νομιζω. Παγκο με Μητρογλου, Μενδρινο κτλ κανεις δε θελει για Ευρωπη και πρωταθλητισμο. Παντως με τη λογικη σου μπορω να βγαλω 6 στοπερ μιας και προστιθεται κι ο Αβρααμ! Αν και δε θαθελα να δω Τασο Παντο στοπερ θα ηταν too good to be true. Οχι, αυτο με τα 5 δεξια μπακ δεν το εκανα απο βαρεμαρα (δηλαδη το εκανα απο βαρεμαρα αλλα δεν εψαχνα να εφευρω μια μαλακια να πω οπως κανω αλλες φορες, ηρθε απο μονη της η σκεψη) αλλα απο παλια εχω αποθηκευσει στη μνημη μου τους συγκεκριμενους παικτες ως ΜΠΑΚ, γιατι ετσι ηρθαν στον Ολυμπιακο, ετσι τους εμαθα, τελειωσε αυτο ειναι τωρα. Το οτι εχει χασει την εκρηκτικοτητα του ο Πατσατζογλου δε μου ειναι καλη δικαιολογια για το οτι αντι να χαραμιζεται ως δεξι μπακ καταληγει να χαραμιζει μια θεση που θα μπορουσε να εχει ο Στολτιδης για παραδειγμα αν δεν ηταν τραυματιας. Επισης το τι προτιμαει να κανει ο Μικαελ Ζεβλακοφ δε μαπασχολει καθως μια χαρα ειναι και στο κεντρο της αμυνας, αλλα Αντζας και Αβρααμ ειναι καλυτεροι νομιζω.
Είπαμε δε διαφωνεί κανείς! Άσχετα αν εσεύ είσαι νταμάρι και άμα το μάνατζερ λέει DR για σένα θα είναι πάντα αυτό. :P
Αυτό πάντως για τους αναπληρωματικούς σας, μετριάζεται από το γεγονός ότι και ο ΠΑΟΚ δεν ήταν πλήρης ε.
D RC ειναι. :P Νταμαρι να πεις ρε τους συμπαικτες σου.
Αυτούς λέω ρε. Εκτός αν δε έδιωξε ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ και δεν το έμαθα.
Αν ναι στηρίζουμε ΠΡΟΕΔΡΑ. :D
AngelOfSorrow
06-02-2009, 06:05
basika pigaine se of8almiatro h asxolisou me thn poutsa tou lokitrickstergod :!: :!: :!: .[/quote]
vasika skoulikia i fygete apo to thread i kante kypello 2009-2010
Magellan
06-02-2009, 10:22
ασχετο αλλα ο πατσα ως αμ.χαφ ηρθε απο την ξανθη και σε αυτη τη θεση επαιζε στην εθνικη ελπιδων
απλα θυμαμαι ειχε τραυματιστει τοτε ο μαυρογενιδης και τον καθιερωσε ο κοουτς ματζουρ ως δεξι μπακ
παμε παρακατω