Log in

View Full Version : thread pragmatikis ypeuthynotitas.

Pages : 1 [2]

GuardianOfIvorytower
04-09-2008, 21:45
warlord πολύ ωραία λίστα (κ χωρίς Manowar/Maiden ε :shock:)

Ruthless
04-09-2008, 21:47
Δε με ενδιαφερει να γινω κατεστραμμενος στα 27 μοιυ, το γλιτωσα στα 17 ευτυχως.
Ναι, ήταν η ηλικία που κουφάθηκε.

Δεν πειράζει. Η πουτάνα η τεχνολογία πάει μπροστά.

http://www.babyhearing.org/images/HearingAmp/Choices/hearing_aid.jpg

Entrancemperium
04-09-2008, 21:49
:cold:

Ruthless
04-09-2008, 21:55
Φταίει το γκριμ και ίβολ ταυτόχρονα παγωμένο μπλακμέταλ. Μη σου πω και τα καυλιά τους :!:

GuardianOfIvorytower
04-09-2008, 21:56
Άσε τα παγωμένα καυλιά κ θυμισέ μου από που είναι το sig γιατί έχω κολλήσει.

Ruthless
04-09-2008, 21:58
Manowar - Odin

Μέτριο τραγούδι από μέτριο album. Μετριότητες. :shock:

Razor
04-09-2008, 21:59
Ruthless ψηνεσαι να κανουμε κανα τσαμπουκα με τους ΦΛΩΡΟΥΣ?

GG*
04-09-2008, 22:03
μηπως, λεω μηπως θα αρχισεις παλι να μιλας για τις πουτσες των taake?
την ξερεις την λαικη (οπα!) ρηση,ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται...

Entrancemperium
04-09-2008, 22:09
Manowar - Odin

Μέτριο τραγούδι από μέτριο album. Μετριότητες. :shock:

Eipes kai mia fora thn alh8eia edw mesa..

Entrancemperium
04-09-2008, 22:10
Ruthless ψηνεσαι να κανουμε κανα τσαμπουκα με τους ΦΛΩΡΟΥΣ?

Ei psit, 8a bare8eis na arpazeis sfaliares sobara twra sunetisou, ekti8esai..

Razor
04-09-2008, 22:14
ναι ειδικα απο σενα πουστοφλωρε :rofl:

Entrancemperium
04-09-2008, 22:18
Oxi file apo mena, egw de baraw, egw maxairwnw..

http://www.acemart.com/renderImage.image?imageName=graphics/00000001/products/DPZC1002.jpg

Mouaxaxaxa,AZOR AZOR, mouaxaxa

Razor
04-09-2008, 22:21
νταξει πρωτη και τελευταια φορα που θα βαλω ιγνκορ σε καποιον αλλα το 18χρονο με τα γκρικλις ειναι εντελως απαλευτο.στα τσακιδια κοκκινομαγουλη

H.
04-09-2008, 22:28
Ford Prefect, τόσο αυτό το τραγούδι όσο και σχεδόν όλα τα υπόλοιπα αν πρόσεξες δεν είναι και αυτό που θα λέγαμε τα κορυφαία του κάθε συγκροτήματος. Αν ήταν να βάλω το master of puppets, το fragile dreams και το parabola δεν θα έκανα post αλλά θα έγραφα κάνα cd για το αμάξι. Είναι λοιπόν τραγούδια ιδιαίτερης σημασίας για μένα, συνδεδεμένα με καταστάσεις και πρόσωπα δικά μου. Συγκεκριμένα το escape έχει αυτούς τους στίχους στο refrain που είναι από μόνοι τους αρκετοί για να επιλέξω το συγκεκριμένο και όχι οποιοδήποτε άλλο κομμάτι των metallica. Θυμίζω:

Out for my own, out to be free
One with my mind, they just can't see
No need to hear the things that they say
Life's for my own to live my own way.

hcpunksonacid
04-09-2008, 22:48
anti gia sxolia mporeis panta na valeis vathmous apo mathimata
+10.
με τονο ε.
και χωρις ελλεεινα σχολια.μιλαει η μουσικη απο μονη της.μπουντα μπαρ κολλεκτιονς 1,2,3 μην σου πω και 4.

Razor
04-09-2008, 22:58
hcpunksonacid θα σε κυνηγαει ο καραφλας με κανα λοσταρι παλι και θα ερχεσαι να ζητας βοηθεια

hcpunksonacid
04-09-2008, 23:25
χαχαχα
καραφλοδαμων και φειδιας.
πι-ες-ταρι ξεφλουδισε κοσμο ε.χεχ.

Ford Prefect
04-09-2008, 23:27
Ford Prefect, τόσο αυτό το τραγούδι όσο και σχεδόν όλα τα υπόλοιπα αν πρόσεξες δεν είναι και αυτό που θα λέγαμε τα κορυφαία του κάθε συγκροτήματος...

Μωρέ, ναι, δεν λέω. Απλά εκφράζω μια τίμια που θα έλεγε και ο Μπέρνι απορία.

Από όλα, το Εσκέιπ;;;

Ε, το εσκέιπ. Ωραίο κομμάτι είναι, πιασάρικο είναι, οκ, ο Καντιρού λέει ότι είναι απ'τα καλύτερα βέβαια, αλλά δε θα το χαλάσουμε εκεί...

Παιδιά βαρέθηκα με τα μαχαιρώματα και τα λοστάρια και την Όμπρε. Δε βρίσκεστε όντως να ξεκοιλιαστείτε μια και έξω, καθαρά και ξάστερα; Ή να πιείτε μια μπύρα και να πείτε "στα κομμάτια όλα, σας αγαπώ ρε καθάρματα!";

Razor
04-09-2008, 23:38
βασικα ειμαστε φιλοι, απλα οι αλλοι δυο με κοροιδευουν επειδη ειμαι γραφικος θρασερ.

hcpunksonacid
04-09-2008, 23:44
εισαστε φιλοι.

distortionofperception
04-09-2008, 23:46
:lol: θράσερ με πτυχίο
εμπνευσμένο

Ford Prefect
04-09-2008, 23:49
Εγώ είμαι θράσερ με μάστερ, κάνω ομοιοκαταληξία, τινάζω την μπάνκα στον αέρα και σας μαχαιρώνω όλους στον ποπό.

GuardianOfIvorytower
05-09-2008, 00:15
thrashers not dead :D

FIXXXER
05-09-2008, 13:52
Re Fandango, μονο δεκα?

Boris-san
05-09-2008, 14:00
fixxxer mou arese h lista sou.

Zoonchild
05-09-2008, 14:02
και εμενα :!:

τωρα κανε ποστ με τις 230 αγαπημενες σου φωτογραφιες :P

FIXXXER
05-09-2008, 14:12
Δικαιωση 3 σελιδες μετα. Ζουντσαιλντ. Δυο πραγματα εχω να σου πω. Απο Δευτερα μεχρι Τεταρτη που μας περασε εψαχνα καποιον να με φιλοξενησει Σαλονικα για κατι επειγον, αλλα επειδη δε σε ξερω δεν υπηρχε περιπτωση να στο ζητησω, αλλα το σκεφτηκα γιατι εισαι γαμω τα παιδια κι εγω καβαντζοπουστας. Και δευτερον, μονο σημερα θα εχω τυπωσει περιπου 1000 φωτογραφιες μεχρι τις 9 το βραδυ, αυτο που μου ζητας δεν υπαρχει.

Zoonchild
05-09-2008, 14:25
δεν θα υπηρχε προβλημα(φανταζομαι θα σε ενημερωσε αναλογως γνωστος μαχιμος ναυτης). Την επομενη φορα μην διστασεις... :D

εδιτ: εγω ειχα στο μυαλο μου τις "γνωστες" 230 παντως... :twisted:

deadbird
05-09-2008, 19:19
Arcturus - Ad Astra
diskoli apofasi auto. einai sta 3 agapimena mou sigoura. megali mpanta. krima gia ton teleutaio disko alla tous agapame pantotina.

Psychotic Waltz - Northern Lights
den eimai poly sigouros giauti tin epilogi mou giati einai kai to megalo teleutaio mou kolima. o xronos tha deiksei... sta autia mou ixei teleio..

Lamented Souls - Eternal Existence
itan bonus auto. de mporousa na to afisw eksw. to komati einai to soundtrack tou thread anatrixiastikes stigmes.

Joy Division - New Dawn Fades
einai to agapimeno mou komati tous. panta ithela na to akousw diaskeuasmeno apo mia heavy mpanta. tha sinexisw na elpizw!

Black Sabbath - Under The Sun
episis to agapimeno mou komati apo ton agapimeno mou disko tous. ta kalytera riffs pou paizoun ekei eksw, eilikrineis stixoi, kai tespa klassiko komati apo ena klassiko sigkrotima.

Abdullah - Proverbs of Hell
teleio kai xiliotragoudismeno. agapame to akoustiko simeio pou mpanei sti mesi.

Mirror of Deception - Yearn
oli mera. mono auto sto winamp. ripit. to apolyto komati gia na kopseis ti fleves sou.
tha agapisw aiwnia opoion mou dwsei stixous tou.
trivia: yparxei kai stin istoriki sillogi Doom... Or be Doomed...

Mastodon - Trainwreck
o kalyteros tous diskos. imoun anamesa se auto, to where strides the behemoth kai to mother puncher.
an kai to where strides.. einai i prwti agapi, me pragmatiki ipeuthynotita kai me to xeri stin kardia, kateliksa se auto.

Electric Wizard - We Hate You
mallon to agapimeno mou ew komati. riffares, i teleia melwdia, stixoi opws prepei. e auta.

Kyuss - Catamaran
to vale k kapoios allos nomizw! wraio kai taksidiariko. ena oxi k toso klassiko kyuss.

Cathedral - Imprisoned in Flesh
To teleiotero teleiwma diskou. vazw auto gia na min kourastw sygkrinontas ta misa tragoudia tous.

fak, thymithika to illuminate the decay afou arxise na anevainei i syllogi. kiauto, kiauto!

kliki (http://www.sendspace.com/file/v921ek)

carheart
05-09-2008, 19:44
Η πρώτη πεντάδα deadbird συνδυάζει το όντως καλύτερο κομμάτι Psychotic Waltz, για ογκόλιθο Arcturus, υπερκομμάτι Joy Division, Lamented Souls (no comments) και ίσως το καλύτερο κομμάτι Black Sabbath, αν και θα έβαζα Symptom of the Universe.

από το πέντε και κάτω χωρίζουν οι δρόμοι μας.

Candiru
05-09-2008, 20:24
η διασκευή του Moby των Joy Division είναι υπεργαμάτη μέταλ

metamelia3
05-09-2008, 22:11
ένα μαργαριτάρι να το ποστ σου

The Good Son
05-09-2008, 23:19
Λοιπόν επειδή έχει παραγίνει το κακό και δεν έχω συναίσθηση του κατα πόσο το λέτε σοβαρά, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν υπάρχει "καλύτερο", δεν υπάρχει "αντικειμενικότητα". Ότι ποστάρεται, αναφέρεται για προσωπικούς αγαπημένους λόγους. Αν είναι να συνεχιστούν τα "αντικειμενικά καλύτερο κομμάτι" θα χαθεί η μπάλα και το ενδιαφέρον και θα αρχίσουν τα φλέημς. Και αυτό ισχύει κυρίως για τον θρέντ στάρτερ που χει γράψει ίσως τις μεγαλύτερες πίπες στα σχόλια του.

BURNIN AMBITION
06-09-2008, 03:32
Λοιπόν επειδή έχει παραγίνει το κακό και δεν έχω συναίσθηση του κατα πόσο το λέτε σοβαρά, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν υπάρχει "καλύτερο", δεν υπάρχει "αντικειμενικότητα". Ότι ποστάρεται, αναφέρεται για προσωπικούς αγαπημένους λόγους. Αν είναι να συνεχιστούν τα "αντικειμενικά καλύτερο κομμάτι" θα χαθεί η μπάλα και το ενδιαφέρον και θα αρχίσουν τα φλέημς. Και αυτό ισχύει κυρίως για τον θρέντ στάρτερ που χει γράψει ίσως τις μεγαλύτερες πίπες στα σχόλια του.ola ta lefta re su einai ta sxolia. oso pio kaulwtika einai toso pio polu me kanoun na psaxtw an de xerw ta tragoudia. ap oto thread auto anakalupsa diamantia thumithika alla tosa kai anakalupsa kai pollous ampalous

iskra
07-09-2008, 05:19
Λοιπόν επειδή έχει παραγίνει το κακό και δεν έχω συναίσθηση του κατα πόσο το λέτε σοβαρά, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν υπάρχει "καλύτερο", δεν υπάρχει "αντικειμενικότητα". Ότι ποστάρεται, αναφέρεται για προσωπικούς αγαπημένους λόγους. Αν είναι να συνεχιστούν τα "αντικειμενικά καλύτερο κομμάτι" θα χαθεί η μπάλα και το ενδιαφέρον και θα αρχίσουν τα φλέημς. Και αυτό ισχύει κυρίως για τον θρέντ στάρτερ που χει γράψει ίσως τις μεγαλύτερες πίπες στα σχόλια του.

dld ok, to ksero etsi ki allios oti eisai vlakas, parolo pou nomizeis oti eisai eksypnos epeidi kaneis pou kai pou empneusmena sxolia i epeidi sou to lene oi filoi sou, alla nai eisai vlakas. exe to ypopsi sou.

http://www.thebestpageintheuniverse.net/images/opinion1.gif

eimai sigouros oti katalavaiineis, alla tha sou po ti ennoo gia na se kano na faneis akoma pio vlakas.(an kai eksigisa idi ston pitsadoro pou eksefrase aporia stin arxi tou thread.)
otan loipon vlaka kai sixamene kastora good son leo px oti theoro to cygnet committee to pio plires rok kommati, profanws einai sta dika mou autia to pio plires, to opoio isxyei episis profanws gia kapoious dikous mou sygkyriakous logous. sta dika sou autia mporei na einai to mpoxemian rapsonti, stou allounou mporei na einai to script for a jester's tear, stou paraallounou mporei na einai i gerakina pou kinise na sou gamisei to spiti. episis px otan leo oti to ntatsa exei tin oreoteri fonitiki grammi pou exei epinoisei myalo anthropou, simainei oti einai i diki mou agapimeni. profanws oxi i dikia sou i tis gkomenas sou i tis manas sou pou gamietai me pakistanous. (sorry gia to ratsistiko sxolio)
pare loipon tis pipes pou les oti eipa, pare kai ton vikotnik kai vreite ta metaksy sas stous peothilasmous.
karagkiozi.
trava gamisou kai kalo xeimona.

edit-ps : o,ti kai na mou apantiseis, akoma ki an texnientws to kaneis na fanei oti exeis dikio kai exo adiko, se grafo sta paparia mou kai den prokeitai na sou apantiso. einai i deuteri fora sto idio thread pou eksigo peri goustou-prosopikis epilogis-antikeimenikotitas ktl. kai exo dikio.

The Good Son
07-09-2008, 06:01
αχμ. Το πρόβλημα μου στο πόστ σου δεν ήταν ακριβώς τα πομπώδη σχόλια του στύλ "καλύτερο". Ασφαλώς και αντελήφθην οτι τα χρησιμοποιείς προς τέρψιν του ύφους γραφής σου, γιαυτό και δεν το σχολίασα εξαρχής. Αναφορά στο "πομπώδες" της υπόθεσης έκανα μετά από αρκετά πόστ οπου και άλλοι ακολούθησαν την ίδια τακτική. Συγκεκριμένα το ποτήρι ξεχείλησε (λολ) όταν ο κάρχαρτ έκανε το ίδιο.

Το πρόβλημα μου με το πόστ σου και ο λόγος κατα συνέπεια που το χαρακτήρισα "πίπα" ήταν στο "arxetypo gia opoion thelei na paiksei sosta blues, progressive rock ton 70s kai xevimetal (http://i6.photobucket.com/albums/y209/thegodeater/youare.swf)." Άντε να πω οτι το "αρχέτυπο" έγκειται στο επιτηδευμένα πομπώδες ύφος, άντε να πώ οτι το εν λόγω κομμάτι θεωρέιται προγκρόκ και φόλκ, άντε να πω οτι το χεβιμέταλ το λες για πλάκα, αλλά τί μπλούζ ρε μπαγλαμά (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%82); Χώρια που τα 2/3 των ειδών που το χαρακτηρίζεις "αρχέτυπό" τους είναι λατρείες μου και όσο να ναι τσατίζομαι λίγο παραπάνω!

Επιπλέον, όταν σχεδόν σε κάθε σχόλιο σου περιλαμβάνεται και ένα από αυτά τα πομπώδη σχόλια που τονίζουν το επιτηδευμένα τέτοιο ύφος σου, καταντάει κουραστικό έ. Και προκλητικό. Και όχι τίποτα αλλά επειδή μου αρέσουν τα πόστ σου και έχει φάει μπάν ο σπυρέττος και από σένα περιμένω να δώ κανα έξυπνο πόστ, τρώω μια χ (http://img147.imageshack.us/img147/271/rightthingey2sb9.png) απογοήτευση.

FIXXXER
07-09-2008, 11:20
Παντως το "ξεχειλιζω" γραφεται με γιωτα κι οχι με ητα ακομα κι οταν ακολουθειται απο (λολ).

GuardianOfIvorytower
07-09-2008, 13:58
Τελικά μου φαίνεται είναι δύσκολο να υπάρξει εδώ μέσα ένα thread χωρίς να βριστούν κάποιοι.

hcpunksonacid
07-09-2008, 15:51

dld ok, to ksero etsi ki allios oti eisai vlakas, parolo pou nomizeis oti eisai eksypnos epeidi kaneis pou kai pou empneusmena sxolia i epeidi sou to lene oi filoi sou, alla nai eisai vlakas. exe to ypopsi sou.

http://www.thebestpageintheuniverse.net/images/opinion1.gif

eimai sigouros oti katalavaiineis, alla tha sou po ti ennoo gia na se kano na faneis akoma pio vlakas.(an kai eksigisa idi ston pitsadoro pou eksefrase aporia stin arxi tou thread.)
otan loipon vlaka kai sixamene kastora good son leo px oti theoro to cygnet committee to pio plires rok kommati, profanws einai sta dika mou autia to pio plires, to opoio isxyei episis profanws gia kapoious dikous mou sygkyriakous logous. sta dika sou autia mporei na einai to mpoxemian rapsonti, stou allounou mporei na einai to script for a jester's tear, stou paraallounou mporei na einai i gerakina pou kinise na sou gamisei to spiti. episis px otan leo oti to ntatsa exei tin oreoteri fonitiki grammi pou exei epinoisei myalo anthropou, simainei oti einai i diki mou agapimeni. profanws oxi i dikia sou i tis gkomenas sou i tis manas sou pou gamietai me pakistanous. (sorry gia to ratsistiko sxolio)
pare loipon tis pipes pou les oti eipa, pare kai ton vikotnik kai vreite ta metaksy sas stous peothilasmous.
karagkiozi.
trava gamisou kai kalo xeimona.

edit-ps : o,ti kai na mou apantiseis, akoma ki an texnientws to kaneis na fanei oti exeis dikio kai exo adiko, se grafo sta paparia mou kai den prokeitai na sou apantiso. einai i deuteri fora sto idio thread pou eksigo peri goustou-prosopikis epilogis-antikeimenikotitas ktl. kai exo dikio.
+100.

Tyler_Durden
08-09-2008, 03:39
Για την ιστορία, η δική μου λίστα έχει ως εξής, χωρίς σειρά αξιολόγησης:

1.Nirvana - Smells like teen spirit
2.Iron Maiden - Aces High
3.Ενδελέχεια - Πεζό (Να ψάχνω προσέγγιση...)
4.Katatonia - A Premonition
5.Τρύπες - Δε χωράς πουθενά
6.Anathema - Release
7.Kyuss - Gardenia
8.Διάφανα Κρίνα - Απο το άπειρο σε σένα
9.Motorhead - Orgasmatron (Sepultura version)
10. ΤΟ τραγούδι που θα θυμηθώ το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο αφού πατήσω "submit", και για το οποίο θα αλλάξω γνώμη λίγα λεπτά αργότερα.

Η λίστα του Nasum ΓΑΜΕΙ!

Vicotnik
08-09-2008, 11:38
Γειά σας παιδιά, είπα κι εγώ να φτιάξω μια λίστα.

A Perfect Circle - The Nurse Who Loved Me
Slowdive - Machine Gun
Aphex Twin - Flim
Acid Bath - New Death Sensation
Αrcturus - The Chaos Path
Clann Zu - One Bedroom Apartment
Alcest - Les Iris
Ulver - Lost in Moments
Dead Can Dance - Cantara
τέλος θα βάλω Wolves in the Throne Room - τα πάντα, γιατί είναι η καλύτερη μπάντα του κόσμου.

αυτάααααα.

munchkin
08-09-2008, 12:15
τέλος θα βάλω Wolves in the Throne Room - τα πάντα, γιατί είναι η καλύτερη μπάντα του κόσμου.

Mhpws to topic exei xasei to nohma tou?

Dhladh exw dei polles tziritzatzoules mexri twra alla wolves in the throne room re gamwto? 8a mou peis twra o allos ebale gorgoroth.....

Ti na pei kaneis, me lene Artemh....

Vicotnik
08-09-2008, 12:18
ωχ! συγγνώμη που δεν ικανοποιώ τα γούστα σου.

Razor
08-09-2008, 12:34
Vicotnik θελω να μου παρεις μια πιπα

Vicotnik
08-09-2008, 13:16
εσύ είσαι mainstream φλώρος και άσχετος απο θρας, ούτε το cd των morbid saint δεν έχεις ακούσει, τις μπάντες που λες τις ξέρει κι ο candiru

edit: πάρε τώρα και μια δεκάδα θρας

Gammacide - Fossilized
Bloodbath - Suicidal Future
Gargoyle - Thy Saviour's Blood
Tirant Sin - Decapitated
Messiah - Future Agressor
Morbid Saint - Assassin
Graf Spee - Kali Yuga
Minotaur - Incubus
Dai - Celebration of the 2nd Sun
Pentagram - Demonic Possession
Invocator - Restraint Life

Ruthless
08-09-2008, 13:59
Ε ναι ρε Razor, κατέβασε εκεί πέρα και άκουσε να δεις τι γίνεται! Ανελέητο downloading ftw!

:shock:

stam and the witches
08-09-2008, 14:00
Πραγματικά ο καθένας με την καύλα του.

H.
08-09-2008, 14:35
Αυτό το Bloodbath από ποιο album είναι ακριβώς? Ή δε μιλάμε για τους death metal Bloodbath?

Razor
08-09-2008, 14:40
ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΑΥΛΟΣΠΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ MORBID SAINT ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΥΡΑΔΙ

Vicotnik
08-09-2008, 14:48
ωραία, αφού έμαθες τους morbid saint ψάξου και με τα άλλα που σου είπα γιατί με την δική σου λίστα ξενερώσαμε, στο είπαν και οι άλλοι, μηδέν ποικιλία
άντε τώρα ν' αρμέξεις κανα κατσίκι με τον fruitless

Razor
08-09-2008, 15:31
oκ τοτε, παρε 3 λιστες και βαλτες στην κωλαρα σου μια-μια :)

θρασοτοπτεν
(1)Τankard - Empty Tankard
(2)Death Angel - Thrashers
(3)Onslaught - Power From Hell
(4)Razor - Iron Hammer
(5)Destruction - Total Desaster
(6)Overkill - Overkill
(7)Sodom - Ausgebombt
(8)Τestament - C.O.T.L.O.D.
(9)Sacred Reich - Victim Of Demise
(10)Exodus - Metal Command

σπιντοτοπτεν
(1)Destroyer 666 - SATANIC SPEED METAL
(2)Agent Steel - Agents Of Steel
(3)Exciter - Brutal Warning
(4)Cranium - Full Moon Fistbanger
(5)Savage Grace - Into The Fire
(6)S.D.I. - Megamosh
(7)Living Death - Panic And Hysteria
(8)Annihilator - I Am In Command
(9)ADX - Caligula
(10)Acid - Satan

ψαγμενοτοπτεν
(1)Toxic Holocaust - Warfare
(2)Bonded By Blood - Vengeance
(3)Gama Bomb - Fortified Zone
(4)Nocturnal Breed - Iron Bitch
(5)Znowhite - Do Or Die
(6)Toxik - Heart Attack
(7)Violent Force - Sign Of Evil
(8)Metal Storm - Burning Metal
(9)Chemikiller - Full Metal Jacket
(10)Bywar - Thrashers Return

οι αποπανω λιστες ειναι για οσους κουβαλανε ενα ζευγαρι ΠΑΠΑΡΙΑ

Shadowking
08-09-2008, 15:38
upload.

Entrancemperium
08-09-2008, 15:41
upload.
Τα παπάρια :?: :?:

Vicotnik
08-09-2008, 15:42
Bλέπω τινάζεις τα μαλλιά σου και υμνείς τον σατανά,
δεν μ' ενοχλεί η πεντάλφα σου μα τα σάπια σου μυαλά.

Ρε μπάμια λέει το τόπικ να κάνεις εκατονοχτακόσιες λίστες για να το παίξεις ψαγμένος;;
Κάνε μία με τ' αγαπημένα σου. Η δική μου δεν σου άρεσε δηλαδή;

Τέλος, εγώ από Razor προτιμώ την εποχή city of damnation, εσύ απο το επόμενο;

edit: είδες; τώρα που ανέβασες και λίστα με άποψη μπορείς να υποστηρίξεις και τις μαλακίες που γράφεις λίγο. I 'll teach all the metal laws δεν λέει το τέλος του iron hammer;

Marillion
08-09-2008, 15:43
razor koufala xerw me miseis alla anevase tin trith sillogi gia na vgalw arxidia epeigontws (Sovarologw)

Razor
08-09-2008, 15:52
http://rapidshare.com/files/143607966/S ... t.rar.html (http://rapidshare.com/files/143607966/Speed-Thrash_Holocaust.rar.html) <-- για δυο γιουζερς που εδειξαν οτι διαθετουν ΠΑΠΑΡΙΑ.

βικοτνικ επρεπε να κανω την ποζερια μου δεν αντεξα , καλη και η δικια σου λιστα αν και δεν εχω ακουσει Graf Spee και Tirant Sin (για την ακριβεια πρωτη φορα ακουω αυτα τα ονοματα).ρισπεκτ παντως για minotaur (που τα θυμηθηκες τα ρεμαλια).Οσο για razor ΠΡΟΣΚΥΝΩ evil invaders,malicious intent (το καλυτερο τους κατ'εμε),custom killing,violent restitution και shotgun justice.τα υπολοιπα τα θεωρω μετρια προς αδιαφορα (ελπιζω να μην το δει αυτο ο γουιτς :D )

The Good Son
08-09-2008, 17:48
Ρε μπάμια λέει το τόπικ να κάνεις εκατονοχτακόσιες λίστες για να το παίξεις ψαγμένος;;
Κάνε μία με τ' αγαπημένα σου. Η δική μου δεν σου άρεσε δηλαδή;

εσύ είσαι mainstream φλώρος και άσχετος απο θρας, ούτε το cd των morbid saint δεν έχεις ακούσει, τις μπάντες που λες τις ξέρει κι ο candiru

πάρε τώρα και μια δεκάδα θρας

-enter psagmeni 8ras lista-

Vicotnik
08-09-2008, 17:53
Μία λίστα πόσταρα, κι αυτά είναι τα θρας κομμάτια που με άγγιξαν, έχεις πρόβλημα και μ'αυτό ψηλέ;

The Good Son
08-09-2008, 18:00
e, den thelw na se tromaskw alla des thn prohgoumeni selida.

GuardianOfIvorytower
08-09-2008, 18:12
Ωραίες οι 2 πρώτες λίστες του Razor με κομμάτια που ξέρω, θα κατεβάσω την τρίτη.

Vicotnik
08-09-2008, 18:16
Αν δεν ήθελες να με τρομάξεις να μην πόσταρες δική σου λίστα που μοιάζει με best of πενηντάρας ανύπαντρης κομμουνίστριας. Ο razor είναι ωραίο ατομάκι άμα θέλει, εσύ όμως άντε χτύπα καμιά ανταύγεια στο μαλλάκι σου

Razor
08-09-2008, 20:08
Αν δεν ήθελες να με τρομάξεις να μην πόσταρες δική σου λίστα που μοιάζει με best of πενηντάρας ανύπαντρης κομμουνίστριας. Ο razor είναι ωραίο ατομάκι άμα θέλει, εσύ όμως άντε χτύπα καμιά ανταύγεια στο μαλλάκι σου

:pink: :roll:

old_charlie
08-09-2008, 20:20
Axaxaxa ma poso eleeinoi mporei na eiste oloi? Goustarw omws na sas diavazw.

O pio psagmenos kerdizei akykloforito bootleg tou manavi tis plateias peramatos?

Vasika wres-wres oi apopseis sas einai talk to the hand fash!

metamelia3
08-09-2008, 20:33
είπε όντως "talk to the hand φάση"

Fireknight
08-09-2008, 21:21
etsi fenete ... se fash

Nasum
09-09-2008, 02:25
ψαγμενοτοπτεν
(5)Znowhite - Do Or Die
(6)Toxik - Heart Attack

γαμησε η 10αδα 8)

FIXXXER
09-09-2008, 03:09
νπ αναλ καντ - σε θρεντ με τα 10 καλυτερα τραγουδια ολων των εποχων απο ολες τις μουσικες βαζετε δεκαδες απο θρας.

Razor
09-09-2008, 10:45
νπ αναλ καντ - ναι ρε καραφλα γιατι το θρας γαμαει τα μαλλια που δεν εχεις

irreligious
09-09-2008, 11:18
ρεπούλι σήμερα ματάκια?

Razor
09-09-2008, 12:11
αδειακι μια βδομαδα και δεν με χαλασε καθολουλου

psychotron
09-09-2008, 13:35
Οι 2 πρώτες λίστες του Ρέηζορ είναι ρισπέκτ (μικρή ένσταση: Στην πρώτη θα έβαζα το "Strike of the Beast" για ολοκληρωτική καταστροφή), από την τρίτη έχω πρεφάρει μόνο Toxik που γαμάνε και Znowhite. Θ' ακούσω άμεσα.

Επίσης σ΄αυτή που είχα γράψει εγώ

Kiss - Rock 'n Roll All Nite
Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name
Manowar - Battle Hymn
AC/DC - Let Me Put My Love Into You
Lynyrd Skynyrd - On The Hunt
Jethro Tull - Budapest
Rory Gallagher - A Million Miles Away
Johnny Winter - Still Alive And Well
Twisted Sister - We're Not Gonna Take it
Για το τέλος παίζει μάχη, δεν ξέρω
Whitesnake - Guilty of Love ή Skid Row - I Remember You
Ρε σεις..
Μόλις συνειδητοποίησα το πόσο μαλάκας καραγκιόζης είμαι, έχω αφήσει στην απ' έξω ένα από τα καλύτερα/σημαντικότερα/αγαπημένα/λατρεμένα/whatever κομμάτια
Kansas - Carry on Wayward Son
Βάλτε αυτό και βγάλτε όποιο άλλο θέλετε. Εκτός από Kiss. :|

Raven Lord
09-09-2008, 18:42
νπ αναλ καντ - σε θρεντ με τα 10 καλυτερα τραγουδια ολων των εποχων απο ολες τις μουσικες βαζετε δεκαδες απο θρας.

μικρέ και τρυφερέ φιξξερ, το ξέρεις πολύ καλά ότι οι 3 λίστες του ρέιζορ χύνουν πατόκορφα κάθε νότα που ξεπετάγεται από τα κομμάτια της δικιάς σου

:twisted: :P :twisted:

Witchkiller
09-09-2008, 19:14
1. David Bowie - Cygnet Committee
to pio plires rock kommati pou exei ixografithei. arxetypo gia opoion thelei na paiksei sosta blues, progressive rock ton 70s kai xevimetal.

Ποιά είναι τα σωστά blues που έχουν βάση σε αυτό το κομμάτι?όχι τίποτις δηλ αλλά εγώ ο κακομοίρης νόμιζα ότι πρέπει ν'ακούω Stevie Ray,Muddy Waters,Howlin' Wolf,Rory Gallgher,Alvin Lee,BB King και Hexndrix(και όχι μόνο)για να παίξω "σωστά" blues........

Όσο για το Heavy Metal,ούτε εδώ καταλαβαίνω το σκεπτηκό σου...........

Sorry που άργησα αλλά τώρα το είδα.........

hcpunksonacid
09-09-2008, 19:16
Ρε σεις..
Μόλις συνειδητοποίησα το πόσο μαλάκας καραγκιόζης είμαι, έχω αφήσει στην απ' έξω ένα από τα καλύτερα/σημαντικότερα/αγαπημένα/λατρεμένα/whatever κομμάτια
:|
νεροβραααστο...πορομπερειρομ περομ περομ.....
νοικοκυ-ροκ ρουλς.

Witchkiller
09-09-2008, 19:23
ψαγμενοτοπτεν
(5)Znowhite - Do Or Die
(6)Toxik - Heart Attack

γαμησε η 10αδα 8)

Εμένα μόνο αυτά μου αρέσουν.Λίγο χλιαρή αυτή η λίστα

Razor wrote:
http://rapidshare.com/files/143607966/S ... t.rar.html (http://rapidshare.com/files/143607966/Speed-Thrash_Holocaust.rar.html) <-- για δυο γιουζερς που εδειξαν οτι διαθετουν ΠΑΠΑΡΙΑ.

(που τα θυμηθηκες τα ρεμαλια).Οσο για razor ΠΡΟΣΚΥΝΩ evil invaders,malicious intent (το καλυτερο τους κατ'εμε),custom killing,violent restitution και shotgun justice.τα υπολοιπα τα θεωρω μετρια προς αδιαφορα (ελπιζω να μην το δει αυτο ο γουιτς )

Ξέρεις τι κάνει το Armed And Dangerous και το Excecutioner's Song στη δισκοθήκη σου(μ'εξαίρεση Bulldozer,Sodom,Piledriver)?Τη γαμεί μέχρι να κοκκινίσει!

Witchkiller
09-09-2008, 19:30
άΚΥΡΟ

Witchkiller
09-09-2008, 19:32

edit: πάρε τώρα και μια δεκάδα θρας

Gammacide - Fossilized
Bloodbath - Suicidal Future
Gargoyle - Thy Saviour's Blood
Tirant Sin - Decapitated
Messiah - Future Agressor
Morbid Saint - Assassin
Graf Spee - Kali Yuga
Minotaur - Incubus
Dai - Celebration of the 2nd Sun
Pentagram - Demonic Possession
Invocator - Restraint Life

Άντε και Pentagram(με το ζόρι)

hcpunksonacid
09-09-2008, 19:33
2 συνεχομενα ποστ γουιτσι που ξεγυμνωνουν ερεηζουρ(ι λοβ του χεητ γιου).
η νεα κοντρα το ηαρινου εξαμηνου.

psychotron
09-09-2008, 19:36
νοικοκυ-ροκ ρουλς.
Ε, τι περίμενες, αφού κλασσικομεταλιές, σάπιες ποζεριές και ροκιές ακούω κυρίως :P
Το λατρεύω (το Carry on)
Γούστα :D

hcpunksonacid
09-09-2008, 19:37
ναι ρε συ...αλλα ΟΧΙ ΑΥΤΟ.
ελα κρατησου πληζ...μην το πεις...μην το πεις....μην μου πεις πως σου αρεσει και ενα αλλο κομματακι παει ....
λοβ ις λαικ....οξυτζεν.....

psychotron
09-09-2008, 19:39
αχαχαχ όχι, αυτό όχι ιδιαίτερα :D

Ford Prefect
09-09-2008, 20:14
δεν είναι κακές οι λίστες του Ρέηζορ. Ειδικά η πρώτη. Η 2 και 3 μαζί βγάζανε μια καλή! Και οι Τόξικ πάνε και στην πρώτη άμα λάχει.

Razor
09-09-2008, 21:34
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡ ΓΙΟΥΖΕΡΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΑΠΑΡΙΑ :dfinger:

irreligious
09-09-2008, 23:03
παπ-ΑΡΗΣ?

Witchkiller
09-09-2008, 23:16
παπ-ΑΡΗΣ?

Mεγάλη η χάρη του

old_charlie
10-09-2008, 03:53
Ρε σεις..
νοικοκυ-ροκ ρουλς.

Kai psiloklemmeno episis

psychotron
10-09-2008, 08:54
από;

munchkin
10-09-2008, 13:19
Ρε σεις..
νοικοκυ-ροκ ρουλς.

Glyke mou pankh otan 8es na pianeis to carry on wayward son sto stoma sou na to pleneis me sebasmo kai bong water tou Zappa.

Parallhla zouzounike mou pankh exeis pm kauliariko agori.

Witchkiller
10-09-2008, 16:39
Εδώ που τα λέμε,ε,και σιγά το κομμάτι.....................Ψιλοβαρετό

Razor
10-09-2008, 16:44
μαλακα πανκη ολοι σε συμπαθουν στο er, μαλλον δεν ξερουν τι σιχαμα εισαι στην κανονικη σου ζωη :D :pink:

hcpunksonacid
10-09-2008, 16:58
Για πες.
τι φαση σιχαμα?

Razor
10-09-2008, 17:25
ε σαν και μενα τον κραζουν ολοι

hcpunksonacid
10-09-2008, 17:31
χαχαχα!
ποιοι καλε με κραζουν?ο ντιντης και ο κοκος? :rofl:
βουρκωσα να ξερεις.....που με κραζουν οι ουλτραμεταλλαδες και οι μεταλογκομενες..... :(

Razor
10-09-2008, 17:31
Ο Η.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΛΟΣΤΑΡΙ :!:

hcpunksonacid
10-09-2008, 17:34
Ο Η.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΛΟΣΤΑΡΙ :!:
ραντεβου λοιπον σημερα-οχι σημερα,μλκ δεν μπορω-αυριο ρε αυριο στο decadence ή ακομα καλυτερα στις μουσες.οχι οχι...ψεματα.λιμανι ρε κουφαλα,που ειναι πιο καζουαλ φαση.
να βρω τα καφε μοκασινια μονο ρε γαμωτο.... :rofl:

Razor
10-09-2008, 17:36
χααχχαχαχαχα Η. πρεπει να απαντησεις στον πανκη με λωριδα κωμοτηριου αλα casualties ετσι οπως μονο εσυ ξερεις
μπριζακιας-3-

Harbinger of Death
10-09-2008, 19:03
Θρεντ σπλιτ.

old_charlie
10-09-2008, 19:18
από;

Den perimena kaneis na rwtisei.

http://www.youtube.com/watch?v=j0SwXrajVHY

Idia xronia exoun vgei. Kamia omoiotita?

munchkin
12-09-2008, 05:03
από;

ouaou milame gia isa me 10 deuterolepta omoiothtas. To riff tou enos einai to gyrisma tou allou. Sokaristhka twra!!!!!!

Den prokeite na akousw mousikh! Re eseis autoi kleboun!!!

Mou 8ymizeis dialogo me to Nekrope8ameno pou prospa8ousa na ton peisw oti oi Anwrimoi exoun klepsei Giokarinh (kai de to kseroun bebaia).

Sobara twra, akou Angel of Death apo Angelwitch kai Dreams of Eschaton apo Manilla Road. Ama bgeis kai peis oti oi men eklepsan tous de olo kai kapoios apo to ER 8a bre8ei na se karpazwsei.

GuardianOfIvorytower
13-09-2008, 16:26
Αγαπητέ σχεδόν συνονόματε 11th ακόμα περιμένουμε τη λίστα σου :mrgreen:

Edit: το ίδιο ισχύει κ για JDM

eleventh guardian
13-09-2008, 17:34
Μπα, βαριέμαι να μπω στη διαδικασία. :D

Θα κανω μωρε, αλλα θα αργήσω σίγουρα.

old_charlie
13-09-2008, 18:24
από;

ouaou milame gia isa me 10 deuterolepta omoiothtas. To riff tou enos einai to gyrisma tou allou. Sokaristhka twra!!!!!!

Den prokeite na akousw mousikh! Re eseis autoi kleboun!!!

Mou 8ymizeis dialogo me to Nekrope8ameno pou prospa8ousa na ton peisw oti oi Anwrimoi exoun klepsei Giokarinh (kai de to kseroun bebaia).

Sobara twra, akou Angel of Death apo Angelwitch kai Dreams of Eschaton apo Manilla Road. Ama bgeis kai peis oti oi men eklepsan tous de olo kai kapoios apo to ER 8a bre8ei na se karpazwsei.

Profanws to oxi kai toso eidikeumeno auti mou kanei kapoio la8os giati eksakolou8w na vlepw tin omoiotita. Oxi oti me noiazei vevaia.

Episis agapite eirwna file kai wannabe lazopoulos mporeis na deis to arxiko mou post opou lew psilo-klemmeno. Den einai anagi na prospa8oume nato paizoume eksypnoi travontas ap ta mallia tin ka8e aformi!

Jim Dandy Mangrum
15-09-2008, 10:51
Αγαπητέ σχεδόν συνονόματε 11th ακόμα περιμένουμε τη λίστα σου :mrgreen:

Edit: το ίδιο ισχύει κ για JDM

gia na kanw tetoio prama prepei na perasw th disko8hkh mou apo 1000 koskina
e ligo dyskolo alla an mou r8ei h kaula kati 8a ginei

_UnHoLyMaRtYr_
15-09-2008, 20:41
Χα, όλα τα θρεντς τα παίρνω αργά χαμπάρι. Θα παλέψω να τα βάλω σε μια σειρά, αν και δεν θα ισχύει τόσο (εκτός από το πρώτο το οποίο είναιιιιι *drumroll*)

1. Bob Dylan - One More Cup of Coffee - Γιατί δεν ξέρω αν έχω νιώσει τόσες πολλές φορές για τραγούδι την ανάγκη να το ακούσω ΤΩΡΑ ρε παιδί μου. Με συνοδεύει παντού γενικά.
2. A Perfect Circle - Noose - Γιατί όταν κόβουμε αμαξοβόλτες στα βουνά το καλοκαίρι ακόμα το τραγουδάμε και λέμε "πω αυτό είν' το καλύτερο κομμάτι που χει γραφτεί:!:"
3. Legendary Pink Dots - I Love you in Your Tragic Beauty - Γιατί όταν μου το χε στείλει ιαρίτης μου χε γαμήσει τη ζωή και τον ευχαριστώ γιαυτό!
4. King Crimson - Epitaph - Γιατί κονφιούζιον/*ουάααα*/γουίλ μπι μάι έπιταφ και τα χετε πει πριν.
5. David Bowie - Space Oddity - Γιατί όσα τραγούδια του Bowie κάθομαι τώρα και μπαίνω στο τριπάκι να υπολογίζω κατά πόσο το ξεπερνάνε με αφήνουν στο "εχμ, μπα, αυτό".
6. Gheorghe Zamfir – The Lonely Shepherd - Γιατί μπαίνει κει που μπαίνει στο Κιλλ Μπιλλ, και γιατί σε αφήνει και αφού τελειώσει να φαντάζεσαι πεδιάδη και όρες. Πολλές.
7. Pink Floyd - Set the Controls for the Heart of the Sun - Γιατί μ'αρέσει περισσότερο από τους Πινκ Φλόιντ (!)
8. Bjork - Pagan Poetry - Γιατί αγαπάω τη Μπγιορκ τρομερά και ίσως ξεχωρίζω λίιιιγο αυτό από τα κομμάτια της.
9. Queensryche - Promised Land - Γιατί είναι το κομμάτι που με άγγιξε περισσότερο από το δίσκο που με έχει αγγίξει περισσότερο έβερ.
10. Μανώλης Μητσιάς - Ερωτικό - Γιατί είναι το καλύτερο (άντε μαζί με τη Γιορτή) Ελληνικό κομμάτι.

Harbinger of Death
15-09-2008, 23:56
Επιτέλους μπακ ον τόπικ. Ανέβασέ τα κιόλα.

_UnHoLyMaRtYr_
16-09-2008, 05:32
Εν καιρώ. Αύριο.

casshern
16-09-2008, 09:52
Un-Holy-Shit :!: :!: :!:

Αυτή η 10δούλα, δικέ μου, αγγίζει την τελειότητα κατά ένα ποσοστό 40%-50% ξέρωγω.
Πατάει εύκολα δλδ απότι φαίνεται, κάθε λίστα στις τελευταίες 76546185 σελίδες αφτού του thread!
Και τι τρυφερή επιλογή αυτή του Zamfir, ε?

Αμπράβο.

Jim Dandy Mangrum
16-09-2008, 11:38
9. Queensryche - Promised Land - Γιατί είναι το κομμάτι που με άγγιξε περισσότερο από το δίσκο που με έχει αγγίξει περισσότερο έβερ.

auto einai to diko mou noumero 1 pantws. kai to mono sigouro mallon

BURNIN AMBITION
16-09-2008, 14:46
[quote="_UnHoLyMaRtYr_":2f0y7ke0]9. Queensryche - Promised Land - Γιατί είναι το κομμάτι που με άγγιξε περισσότερο από το δίσκο που με έχει αγγίξει περισσότερο έβερ.

auto einai to diko mou noumero 1 pantws. kai to mono sigouro mallon[/quote:2f0y7ke0]me mprizosate xtes na to xanakousw olo to albumaki kai suneidhtopoihsa giati to evriza. sthn pura. evala to empirre sta kapakia kai hremisa

Boris-san
16-09-2008, 14:49
omg kai 3 lol

irreligious
16-09-2008, 15:09
ρε και μόνο που έχει το bridge μέσα είναι 'δεν περιγράφω άλλο'.

_UnHoLyMaRtYr_
16-09-2008, 16:54
http://rapidshare.com/files/145752260/One_More_Saucerful_of_Coffee.rar.html

Τσιμπήστε τα κιόλας όσοι τα θέλετε.

GuardianOfIvorytower
16-09-2008, 17:35
[quote="Jim Dandy Mangrum":1bmi4zgj][quote="_UnHoLyMaRtYr_":1bmi4zgj]9. Queensryche - Promised Land - Γιατί είναι το κομμάτι που με άγγιξε περισσότερο από το δίσκο που με έχει αγγίξει περισσότερο έβερ.

auto einai to diko mou noumero 1 pantws. kai to mono sigouro mallon[/quote:1bmi4zgj]me mprizosate xtes na to xanakousw olo to albumaki kai suneidhtopoihsa giati to evriza. sthn pura. evala to empirre sta kapakia kai hremisa[/quote:1bmi4zgj]

Δεν μας είπες όμως τι στην σπάει :P

BURNIN AMBITION
17-09-2008, 04:58
Δεν μας είπες όμως τι στην σπάει :Pto thewrw anousio kai gemato melwdeies pou de me agizoun en antithesei me to empire. se kalupsa?

GuardianOfIvorytower
17-09-2008, 13:30
Απόλυτα.
(αν κ προφανώς δε συμφωνώ με τα λεγόμενά σου)

fandango
17-09-2008, 13:37
"ανούσιο" το promised land?

παίζει να είναι και το πιο "ουσιαστικό" άλμπουμ των 'ryche.

BURNIN AMBITION
17-09-2008, 13:50
ntax gousta einai auta re mages ti na kanoume? emena me kourazei. sorry kiolas

ps queensryche agapw e

fandango
17-09-2008, 13:59
νταξ βρε, δεν είπαμε τίποτα, κουβέντα κάνουμε. :pink:

FIXXXER
17-09-2008, 14:01
"ανούσιο" το promised land?

παίζει να είναι και το πιο "ουσιαστικό" άλμπουμ των 'ryche.

Συμφωνω και ειναι το μονο που ακουω ολοκληρο χωρις να βαρεθω ουτε ενα δευτερολεπτο. Φοβερο αλμπουμ.

irreligious
17-09-2008, 14:53
το bridge ρε παιδιά!

BURNIN AMBITION
17-09-2008, 15:52
νταξ βρε, δεν είπαμε τίποτα, κουβέντα κάνουμε. :pink:dese apophra re su. ontws kouventa kanoume. eilikrina to empire egw to thewrw ameso kai in your face. ennoeitai oxi metal opws ta agaphmena warning ktl ktl alla korufh sto stul tou. to promised land de me aggizei. tri na pw...

Boris-san
17-09-2008, 16:01
Tripota na mhn peis gnwmh sou einai kai dekth.Kai mena mou aresei polu kai to empire exei hmnous ligo pop vevaia alla siga mia xara einai

Raven Lord
18-09-2008, 00:36
εγώ είχα την εντύπωση ότι οι ryche το διέλυσαν μετά το operation... :roll:

:P

munchkin
18-09-2008, 02:28
http://rapidshare.com/files/145752260/One_More_Saucerful_of_Coffee.rar.html

Τσιμπήστε τα κιόλας όσοι τα θέλετε.

ETSI AGAPA O ANXOLHS, TSIMPHSTE ELEY8ERA

GuardianOfIvorytower
18-09-2008, 11:31

τς τς τς υπερβολές

Ruthless
18-09-2008, 11:52

Και νωρίτερα μη σου πω... :P

GuardianOfIvorytower
18-09-2008, 11:53
Ρε άσε τους Ryche κ πες πόσο γαμάει το νέο Holy Martyr :P

Ruthless
18-09-2008, 11:55
Ε τα έχουμε πει. Με εξαίρεση βασικά χτες που άκουσα διάφορα από ιταλική σκηνή για να κάνω εκείνο το compilation + μια φορά που άκουσα τα cloven hoof έτσι για την καύλα και την αναμονή του live, κατά τα άλλα στο repeat το έχω.

Πολύ άνετα το καλύτερο album του 2008.

irreligious
18-09-2008, 12:05
ανχόλι απίστευτη δεκάδα,εύγε δικέ μου!

munchkin
20-09-2008, 05:12
noiw8w pragmatika hli8ios. Isws kai na eimai.

De mporw na mh ballw ena kommati akoma:

Chris Cornell - Billie Jean

_UnHoLyMaRtYr_
22-09-2008, 23:07
11o το beloved ρε μουνιά.

FIXXXER
23-09-2008, 04:16
Κι ενω ερχομουν να πω οτι θα πρεπε να βαλω κατι απο Muse, σκαει ο αποπανω και με βαζει σε σκεψεις...

XD
24-09-2008, 16:10
00001. In The Woods... ~ Yearning The Seeds Of A New Dimension
00002. Cure ~ From The Edge Of The Deep Green Sea
00003. Gabriela Robin ~ Voices
00004. Uriah Heep ~ Sweet Freedom
00005. Metallica ~ Fade To Black
00006. Lamb ~ Gorecki
00007. Rie Tanaka ~ Ningyo Hime
00008. System of a Down ~ Chop Suey
00009. Linkin Park ~ In The End
00010. Γιάννης Πάριος ~ Το πουλάω Το Σπίτι

Bonus. Nancy Sinatra VS Rammstein ~ Bang Bang (My Baby Shot Me Down) VS Feuer Frei

irreligious
24-09-2008, 16:15
00006. Lamb ~ Gorecki

\m/

carheart
24-09-2008, 23:38
o XD :shock:

Mostos
24-09-2008, 23:44

και απορούσα αν είμαι ο μόνος που έχει να τον δει καιρο.

Harbinger of Death
25-09-2008, 00:12
Τόσο καιρό ήταν στα σκοτάδια, και απαντούσε μόνο σε τίμια θρεντ. Δηλαδή σε κανένα. Και μετά ήρθε τούτο. 8)

SpiritCrusher
25-09-2008, 02:15
Κατ'αρχάς αυτό:

Δεύτερον

Gabriela Robin ~ Voices

Οκ δεν περίμενα να το αναφέρει κανείς αυτό (εκτός από τον μορμενγκιλ ξέρω'γω), ξέρεις από μπάλα :thumbsup:

The Good Son
25-09-2008, 08:56
XD

Griffith
25-09-2008, 21:44
00006. Lamb ~ Gorecki

\m/
χεχε, μιλάμε για υπερκομματάρα.

Witchkiller
26-09-2008, 09:17

Και νωρίτερα μη σου πω... :P

Μετά το Warning και δε κάνω πλάκα..............

Mitsmann
26-09-2008, 17:33
αυτο το τοπικ κρατησε (η εζησε πιενες) οσο ειμουν στην προπαιδευση.
το ανακαλυψα πριν 30 λεπτα και το διαβασα ολο.
Αργα το βραδυ θα κανω τη δεκαδα.

X
29-09-2008, 23:23
1. Opeth - Harvest
2. The Pax Cecilia - The Tomb Song
3. Catharsis - Deserts Without Mirages
4. Deftones - Change (In The House Of Flies)
5. Saturnus - Christ Goodbye
6. Wishbone Ash - Throw Down The Sword
7. Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond (pt. 1)
8. Eloy - Inside
9. Tim Buckley - Pleasant Street
10. Tim Buckley - Phantasmagoria in Two

Γιατί έτσι (http://www.zshare.net/download/1965057947cb6079/)

(τυχαία σειρά)

Fireknight
30-09-2008, 00:01
dynati dekada

zihuatanejo
30-09-2008, 00:11
Αργα το βραδυ θα κανω τη δεκαδα.

Ποιας μέρας; :P

Mitsmann
30-09-2008, 00:55
εχεχεχ...

morphine
30-09-2008, 03:43

.

BURNIN AMBITION
30-09-2008, 04:12
1. Opeth - Harvest
2. The Pax Cecilia - The Tomb Song
3. Catharsis - Deserts Without Mirages
4. Deftones - Change (In The House Of Flies)
5. Saturnus - Christ Goodbye
6. Wishbone Ash - Throw Down The Sword
7. Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond (pt. 1)
8. Eloy - Inside

Γιατί έτσι (http://www.zshare.net/download/1965057947cb6079/)

(τυχαία σειρά)ta akouw kai einai dunath dekada
esena se antipathousa i oxi?
sas mperdeuw mwre. poia einai i ilithia gomena thumamai einai 3 kai i mia stis 3 swzetai? esu eisai i oxi?
na se sumpathisw timia?
lol

FIXXXER
30-09-2008, 04:21
Ειχε καιρο να κανει δυνατο ποστ...

Χ, ολα καλα, αλλα Opeth στη δεκαδα? :P

BURNIN AMBITION
30-09-2008, 04:33

Χ, ολα καλα, αλλα Opeth στη δεκαδα? :Pakoutw re kefala vhsovie kai porwsou. tragoudara eiai. i x me entupwsiase

X
30-09-2008, 10:51

Mhn kollas sto oti einai Opeth. Edw exw Deftones k Saturnus sth dekada. Aplws akou to kommati :P

Burnin, egw eimai auth pou miseis pio polu (to aisthhma einai amoivaio).

BURNIN AMBITION
30-09-2008, 14:27

Mhn kollas sto oti einai Opeth. Edw exw Deftones k Saturnus sth dekada. Aplws akou to kommati :P

Burnin, egw eimai auth pou miseis pio polu (to aisthhma einai amoivaio).katalaves lathos. egw de misw kanenan

i zwh einai mikrh gia na nai thliveri mwro mou

GuardianOfIvorytower
30-09-2008, 15:10
i zwh einai mikrh gia na nai thliveri

πέρα της πλάκας αυτή είναι πολύ μεγάλη κουβέντα

BURNIN AMBITION
30-09-2008, 15:29
i zwh einai mikrh gia na nai thliveri

πέρα της πλάκας αυτή είναι πολύ μεγάλη κουβένταmono pou de thn exw pei egw alla o filos mas o aggelakas

GuardianOfIvorytower
01-10-2008, 10:46
Όποιος κ να την έχει πει, δεν παύει να είναι τεράστια αλήθεια :)

fandango
01-10-2008, 18:14
και επίσης, "η ζωή είναι μεγάλη, μην την κάνεις καρναβάλι". :)

metamelia3
03-10-2008, 09:05
η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή

Ruthless
03-10-2008, 09:29
Αστείο όταν το λέει ένας γκοθάς. :lol:

metamelia3
03-10-2008, 09:57
οου γουελ, κάποιοι γίνονται γκοθάδες, κάποιοι γίνονται χεβι λουλουδούδες. εμένα μου έκατσε γκοθάς. σε μια άλλη ζωή που ο ποσειδώνας θα βρισκόταν πάνω απο τον δία μπορεί να κάναμε και παρέα! και να πίναμε τσάι μέντα! όμως η ζωή δεν τα έφερε έτσι. δεν στενοχωριέμαι, θα το αντέξω. έχω περάσει και χειρότερα. είμαι ελαφρύς. ατουταλέεερ

metamelia3
03-10-2008, 09:58
πετάααααααααω

Ruthless
03-10-2008, 10:08
Κι εγώ που νόμιζα πως θα πέσει σε κατάθλιψη από αυτό που του είπα. :(

EDIT: Δεν το λέω για κακό, ξέρω πως θα γούσταρες. :wink:

kas
05-10-2008, 16:40
se random seira vevaia..

-Bob Dylan-Series of Dreams :gun:

-Eloy-Master of Sensation :midfinger:

-Laurie Anderson-Born Never Asked :rainbow:

-Tom Waits-I'm Still Here :mpazo:

-The Who-Baba O'Riley :dcontent:

-Petula Clark-Memory :touched:

-Minnie Riperton-I'm Calling You :worship:

-Mr.Bungle-Pink Cigarette :pink:

-Led Zeppelin-Kashmir :shock:

-Nick Cave-Stagger Lee :twisted:

-Lena Platonos-Markos :excl:

-Pink Floyd-...Pink Floyd.

GG*
05-10-2008, 17:49
ξεχασες τα
:D :behead: :| :idea: :arrow: :oops: :pingpong:

Mostos
05-10-2008, 18:43
-Minnie Riperton-I'm Calling You :worship:

http://www.youtube.com/watch?v=PFs0s4OR4zY <--- αυτο?

kas
05-10-2008, 18:55
w nai.

casshern
06-10-2008, 04:26
Επείγον update, κατόπιν κεραυνοβόλου εμπνεύσεως:

[spoiler:1eimtth0]1. Galactic - Tiger Roll (http://search.playlist.com/tracks/galactic%20tiger%20roll)
Δεν έχει φωνητικά, δεν έχει κυκλοφορήσει σε στούντιο εκτέλεση, δεν-το-ξέρει-ούτε-η-μάνα-του(ξέρω ξέρω, όχι μάνες).
Όπως πρέπει να είναι κάθε καλύτερο κομμάτι έβερ, δηλαδή.

2. Tool - You Lied (http://www.youtube.com/watch?v=8uCjFooVxso)
Απόκρημνες βουνοκορφές, βαλτώδεις πεδιάδες, ηλεκτρομαγνητικές θύελλες και η φωνή του Θεού ενώ αφηγείται το πλέον δημιουργικό του 6ήμερο, παιγμένη ανάποδα.
.
.
.
.
.
.

...8 ακόμα. Κοντεύω :oops:[/spoiler:1eimtth0]

Fireknight
06-10-2008, 16:17
osoi valate Eloy eiste kala pedia

metamelia3
06-11-2008, 20:32
εγώ ρε παιδιά μάλλον ξέχασα ένα πολύ βασικό.

δεν τους έχω ψάξει γενικά, σχεδόν φοβάμαι μην με απογοητεύσουν. αλλά αυτό είναι τραγούδι που μου φαίνεται αδιανόητο να επαναληφθεί. εδώ και πολλά χρόνια, απο συλλογές κλάσσικ ροκ, μέχρι σήμερα, κάθε φορά που θα το ακούσω παίζει για μέρες στο κεφάλι μου. μαζεύω την ντροπή μου καιιιιι

blue oyster cult - don't fear the reaper

αν το' χω βάλει ήδη στο θρεντ, ζαμανφού.

τώρα μένει να σκεφτώ τα άλλα 2 της δεκάδας

munchkin
01-12-2008, 23:30
και μια δεκαδα για τον καλκι.για να χαρει και αυτος.
1.Electrelane-the greater times
2.Yeah yeah yeahs-black tongue
3.Echo and the bunnymen-killing moon
4.Warsaw-they walked in line
5.Pixies-debaser
6.The specials-ghost town
7.Ultravox-vienna
8.The church-under a milky way
9.Inspiral carpets-saturn 5
10.Primal scream-miss lucifer

Pankh gyrna pisw kai ftiakse se rar auth th syllogh giati 8a anebw panw kai 8a paiksoume maxairies!!

Mou leipeis!! :pink:

BURNIN AMBITION
02-12-2008, 01:58
o malakas o pankis gamaei. panki de se xehasa apla malakizomai kai xekinhsa kai to manager e

Djerdjelesh
04-04-2009, 06:25
Bump γιατί είναι ένα απ' τα καλύτερα τοπικ εβερ.

Επίσης οι κ.κ nasum, shora, irreligious και wbrb να ανεβάσουν ξανά τις συλλογές τους. Όπως κι ο πάνκης τη 2η που έκανε.

Αν θεωρηθεί άκυρο το bump και κλειδωθεί (κρίμας θα είναι) θα παρακαλούσα τους 5 άνωθι χρήστες να μου στείλουν pm με τα ανάλογα λινκ και υπόσχομαι να κεράσω ρακή σπιτική. Ευχαριστώ.

Πάω τώρα για ύπνο.

Odonian
04-04-2009, 07:47
Ουφ. Πόσο γαμάτο είναι το τόπικ και πόσο αδύνατο μου είναι να γράψω. Δεν το είχα δει τότε γιατί δεν έμπαινα και το διάβασα μονορούφι (!). Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρώτο θα ήταν κάτι των Queen, τώρα τι ακριβώς αδυνατώ να αποφασίσω.

irreligious
04-04-2009, 15:11
αι, το σκληρός δίσκος μου πέθανε και έχω ελάχιστα πράματα, αλλά θα προσπαθήσω να ριπάρω από σι ντιά και να κατεβάσω και να σε μοντάρω ρε κιαρατά!

Djerdjelesh
05-04-2009, 00:21
γαμάει το αβαταρ σου κιαρατά :touched:

Helm
07-08-2009, 19:26
διάβασα όλο το θρεντ

πάμε, χωρίς σειρά

Psychotic Waltz - Nothing

Δύσκολο να το εξηγήσω τελείως, ίσως μου αρέσουν άλλα τραγούδια στο Social Grace παραπάνω (τα πιο παπατζίδικα χμ) αυτό εδώ με πιάνει και συναισθηματικά πολύ. Ήμουν στην ηλικία που με απασχολούσαν τα επιστημολογικά και τα μεταφυσικά και η εντόνως διιστική θέση τους εδώ με ερέθιζε. Οι απόψεις μου είναι πια πολύ διαφορετικές αλλά κάθε φορά που το ακούω κεντρίζομαι όπως όταν ήμουν έφηβος. Η τέχνη δεν υπάρχει για να συμφωνούμε μαζί της, υπάρχει για να παραδιδόμαστε στην υπερβατική της χάρη, να εμπνεόμαστε για κάτι καλλίτερο, να θυσιάζουμε κάτι, να ρισκάρουμε κάτι. Έχω οικειοποιηθεί τα λόγια του και τα έχω κάνει δική μου, διαφορετική θεώρηση.

King Crimson - Larks Tongues in Aspic pt. I

Αυτό δεν έχει λόγια καν, αλλά κάτι μου γίνεται στο μεσαίο μέρος με τον βόμβο από την συνομιλία και το βιολί του Cross. Διάφορα μου γινονται μάλλον εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι αλλάζω συχνά γνώμη για τον δίσκο και το τραγούδι από King Crimson που ταιριάζει σε μια τέτοια λίστα, αλλά ευτυχές πρόβλημα είναι αυτό. Είναι αφηρημένη μουσική και έτσι είναι δύσκολο να πω τι γίνεται μέσα μου και σε τι το αποδίδω όταν την ακούω, αλλά με τον τρόπο της και αυτή η εμπειρία είναι άξια να τοποθετηθεί ανάμεσα στα υπόλοιπα πιο 'δηκτικά' της λίστας μου. Όταν ακούω αυτή την σύνθεση εμπνέομαι από την κίνησή της, όχι το μοτίβο της. Δεν φαίνεται να έχει λόγο, λες και η αρχή της είναι εσωτερική. Είναι λες και βλέπω ένα δεντρό. Δεν νομίζω ότι και η μπάντα που την αυτοσχεδίαζε θα μπορούσε να μου το εξηγήσει διαφορετικά. Το σκέφτομαι συχνά αυτό, το πως η τέχνη Είναι. Παράλληλα, ψηλότερα από τα ανθρωπινά, εμπνέει προς την αυτοματοποίηση, μια άρρητη ανυπαρξία.

Fates Warning - Orphan Gypsy
Fates Warning - Guardian

Θέλω να γράψω στα σοβαρά κάποτε για αυτά τα δυο, δεν ξέρω από που να αρχίσω καν στο να κάνω έναν μικρο σχολιασμό, οπότε δεν θα κάνω για τώρα. Με συγκινούν όσο λίγη μουσική και είναι μέρος μου. Ελπίζω να τα καταλάβω και να με καταλάβω.

Watchtower - The Fall of Reason

Αυτό είναι σαν παιχνίδι μέσα μου, με συγκινεί σε άλλο επίπεδο. Παρακολουθώ τα σημεία. Που στέκεται κάτι και τι στέκεται απέναντί του, δεν ξέρω μου βγάζουν κάτι παιχνιδίζων οι Watchtower. Οι στίχοι είναι καλοί και το μοτίβο αντανακλάται στην μουσική (μεγάλο φετίχ όταν κάποιος σύνθετης δημιουργεί μουσικές εικόνες σχετικές με τους στίχους του και γενικά σπάνιο στο HM), αλλά δεν είναι αυτό το ιδιαίτερο που με τραβάει σε αυτόν τον δίσκο, είναι κάτι άλλο. Μάλλον ότι δεν έχει εξαντληθεί ακόμα κάτι σημαίνει για μένα, είναι ένας δίσκος απολύτως απέξω μου ακόμα και αν τον έχω μάθει απέξω. Λες και κοιτάω μέσα σε μια μηχανή και ξέρω πια τα γρανάζια και τα διαμετρήματά τους και πως λειτουργούν σε σύνθεση, αλλά η μηχανή κάνει κάτι που δεν το έχω καταλάβει. Δεν μιλάω ακριβώς για περιπλοκότητα, υπάρχουν - πολύ - πιο περίπλοκοι δίσκοι. Μιλάω για ευρυθμία που υπόσχεται χρηστικότητα, αλλά το αποτέλεσμα είναι ακατάληπτο. Έτσι στέκεται μοναχή μηχανή, όπως λεμέ παραπάνω, σαν το δεντρό, υπάρχει για να υπάρχει και εμπνέει κατά λάθος.

My Dying Bride - Symphonaire Infernus Et Spera Empyrium (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/strange.php?action=single&aid=1005)

Candlemass - Black Stone Wielder (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/strange.php?action=single&aid=779)

Omen - In The Arena

Εδώ είναι τελείως εφηβικό φαντασιακό το πλαίσιο. Τι έλεγα πάνω για μουσικές εικόνες που ταιριάζουν με την θεματική των στίχων? Εδώ το κάνει μονάχος του ο JD Kimball, στο καλλίτερο κομμάτι Omen. Λέει

Your blood spills to the ground
Your body feels broken
You face the earth and
Breathe the dust again
Your head is spinning
You feel another blow
You hear the steel rip
You to the bone

και τα νοιώθω έντονα σχεδόν σαν βίωμα. Παίζει ζαλάδα και κούραση και ιδρώτας και φόβος. Τιμή στο ταλέντο ενός τραγουδιστή που μπορεί να το κάνει αυτό, να εξυψώσει μια θεματική που και στο 1986 ήταν ηδύ 10 χρόνια εξαντλημένη (συγγραφικά) με την συναισθητική του ικανότητα, σε κάτι ολότερο. Αιτιολογεί όλο το Heavy Metal αυτή η ικανότητα λίγων το να παίρνουν απλές λέξεις και απλά ριφς και απλές εκτελέσεις και να τα κάνουν όλα μαζί να γινονται ένα πράγμα, και τόσο έντονο.

Marillion - A Script For a Jester's Tear

Οι στίχοι θα μπορούσαν να σημαίνουν 100 διαφορετικά πράγματα για 100 διαφορετικούς ανθρώπους, για μένα σημαίνουν μόνο ένα. Δεν μπορώ να επεκταθώ.

In The Woods... - HEart of the Ages

Καλά και εδώ αξίζει κάποιο σοβαρότερο κείμενο, αλλά επιγραμματικά είναι πάλι περί του εφηβικού πράγματος, του να προσπαθείς να κατακτήσεις έναν κόσμο που τον εκφράζεις με μια ξένη γλωσσά μεν (δάση και παγανολατρίες εδώ) αλλά στην πραγματικότητα έχει να κάνει με την παραδοχή του εσώτερου ψυχισμού και την γενναιότητα, το ρίσκο του να καλλιεργήσει κανείς μέσα του τα πράγματα που 'οι άλλοι' θα κορόιδευαν περισσότερο. Γενναιότητα δεν είναι να μην φοβάσαι τίποτε, αυτό είναι αναισθησία. Γενναιότητα είναι να τα φοβάσαι όλα αλλά να παίρνεις τα ρίσκα σου έτσι κι αλλιώς. Εξ ου και η γυμνή κραυγή που μιλάει για μια αρχαία λατρεία, για εκατοντάδες χρόνια, αθάνατη. Φαίνεται κάτι τόσο μακρινό, αλλά είναι πολύ κοντά, μέσα, απτό και απαραίτητο.

Δεν ανεβάζω συλλογή, δεν υπάρχει λόγος, κάθε τρακ είναι σε δίσκο που είναι τέλειος, να κατεβάσετε ή βρείτε τους δίσκους τους ίδιους.

hvilelos?
14-08-2009, 01:06
Μόνοι τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού στην αφιλόξενη πόλη είναι σαν κάτι τραγούδια να ανατρέχουν αυτόκλητα στο νου,ακόμα και ένα χρόνο μετά.Σημασία έχει να περνάμε καλά

Misfits - Astro Zombies

Ήταν σε ένα απτα άγρια πάρτυ δημοτικού στο σπίτι του συγχωρεμένου δημήτρη όταν μια συνομωσία σχεδιασμένη απτα άστρα έφερε στο κασσετόφωνο μας το λεγάμενο.Στα φιλαράκια ουδεμία εντύπωση προκάλεσε,για εμένα ήταν μαζί με το I Want You (She's So Heavy) η αρχή του κακού.Το κουβαλώ μαζί μου έκτοτε

Atomic Rooster - Death Walks Behind You

Αιώνια δέσμιος του τρόπου που εισάγεται το βασικό riff σε ένα έτσι κι αλλιώς αριστουργηματικό τραγούδι

Ved Buens Ende..... - The Plunderer

Ο χρήστης Vikotnik έχει γράψει τα 2 καλύτερα blackmetal riffs.Στο The Plunderer υπάρχει το ένα απο αυτά καθως και πολλά ακόμα στοιχεία που συντελούν στο να γίνεται η κάθε του ακρόαση περιπετειώδης και συναρπαστική

Judas Priest - Dreamer Deceiver

Τόσο εμπνευσμένη σύνθεση και τόσο άψογα αποδιδόμενη,με συγκινεί κάθε μα κάθε φορά

Ulver - Capitel III: Graablick blev hun vaer

Στο Bergtatt υπάρχει ατόφια η εκπλήρωση της υπόσχεσης της αφηγηματικής διάστασης του blackmetal,ανοιχτή στην προσληπτικότητα του καθενός.Το τρίτο κόμματι του διαπνεόμενου απο άτεγκτη θεματική και μουσική συνοχή αυτού δίσκου ξεχωρίζει εις τον αιώνα τον άπαντα και μόνο λόγω της ασύγκριτης ζωντάνιας και ομορφιάς του

The Sound - I Can't Escape Myself

Λιγότερο σκότεινο και επιτηδευμένο απο Bauhaus,περισσότερο ανθρώπινο από Joy Division,κατι σαν χρυσή τομή για τους σπουδαίους The Sound

Έχω ένα κακό προαίσθημα οτι τα υπομείναντα 4 ανήκουν στους 4 απόλυτα αγαπημένους μου Μetal δίσκους.Κάπου εδώ να πω οτι η υπέρτατη φριχτή ύποψια που με περιβάλλει χρόνια τώρα είναι πως οι Manowar ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν όταν συνέθεταν το Into Glory Ride.Συνεχίζω πριν ξεκινήσουν οι ζαλάδες πάλι

Voivod - X-Ray Mirror

Αδυνατώ να κατανοήσω τους Voivod.Η υπαρξη τους αδικαιολόγητη,η υφή της μουσικής τους στριφνή και δυσνόητη.Ο χείμαρος ιδεών και ευφυίας που δημιουργεί υπερτραγούδια όπως δαύτο όμως ειναι καθησυχαστικός παράγοντας περί συνεχούς ενασχόλησης μαζί τους.Σχεδόν φίλοι μου

Bathory - A Fine Day to Die

Ναι.Δυστυχώς δεν έχω τίποτα να πω για το A Fine Day to Die των Bathory

Mercyful Fate - Come to the Sabbath

Δύσκολα.Δύσκολα.Δυσθεώρητα τεράστιο τραγούδι σε έναν ανομολόγητα υπέρλαμπρο δίσκο.Eίναι το κομμάτι που κλείνει θριαμβευτικά το Don't Break the Oath,πόσο αδιανόητα τέλειο πρέπει να είναι για να τόλμα κάτι τέτοιο δηλαδή.Απο μακριά

Celtic Frost - Inner Sanctum

οκ ψέμα.ομολογώ πως είμαι ανίκανος να ξεχωρίσω οτιδήποτε από Το Mega Therion,τον χαρακτηριστικά πανισχυρότατο Metal δίσκο απο καταβολής κόσμου.Άλλη η χαρη που αναδύει το συγκεκριμένο.Έχοντας προφητέψει τον επικείμενο μαρασμό από τις προελαύνουσες στρατιές μιμιτών,αποχωρούν ξεδιάντροπα αφού έσπειραν οτι χωράφι υπήρχε και κάνουν χαβαλέ πετώντας ανάμεσα σε new wave διασκευές,όπερες και one in their prides ένα κομμάτι που μόνο στο πρώτο του λεπτό καταφέρνει τόσο αβίαστα και στην πλάκα να χωρέσει riffs και αρμονία αλλαγής ρυθμων που αναρίθμητοι σημαντικοί και μη ακόλουθοί τους δεν πρόκαμαν να κάνουν σε δισκογραφίες.

Οι δικοί σας,Μεγάλοι Celtic Frost!

irreligious
14-08-2009, 01:14
δύναμις!

Helm
14-08-2009, 03:03
Judas Priest - Dreamer Deceiver

Τόσο εμπνευσμένη σύνθεση και τόσο άψογα αποδιδόμενη,με συγκινεί κάθε μα κάθε φορά

πω πω ναι το ξέχασα εγώ έχεις δίκιο, καλλίτερο κομμάτι priest καλλίτερο κομμάτι HM καλλίτερο κομμάτι γενικά ετκ ετκ

Γενικά πολύ ωραίες επιλογές, θέλω να σε κεράσω μια μπύρα - ή κάτι - καμιά φορά, πες όταν είσαι Αθηνα και άμα προτίθεσαι

warlord mkII
14-08-2009, 10:16
Έχω ξαναποστάρει αλλά τώρα είμαι σε μια φάση που το καλοκαίρι με ρίχνει ψυχολογικά και αυτό είναι το soundtrack:

1) Jethro Tull - Weather Cock

"Do you simply reflect changes in the patterns of the sky,
Or is it true to say the weather heeds the twinkle in your eye?
Do you fight the rush of winter and hold snowflakes at bay?
Do you lift the dawn sun from the fields and help him on his way?"
ατελειωτο ονειρικο ταξιδι...

2) Skyclad - Quantity Time

Τραγικά υποτιμημένο τραγούδι. "You cannot hold a dream to ransom" = τι τεραστια δυναμη εχουν 7 λεξουλες!

3) Camel - Lady Fantasy Ποιος ειμαι εγω για να "σχολιασω" το τελειο? Ηχητικος συναισθηματικοπινακας.

4) Rainbow - Rainbow eyes

"No sighs or mysteries
She lay golden in the sun
No broken harmonies
But Ive lost my way
She had rainbow eyes"

5) Styx - Boat on the River

Η αποδειξη οτι το εμπορικο μπορει να ειναι και ποιοτικοτατο.

6) Bruce Sprigsteen - Nebraska

Καθε φορα που το ακουω με συγκινει, αν και ουσιαστικα θα επρεπε να το μισω γιατι ειναι μια αμερικανια του κερατα.

7) Wishbone Ash - Persephone

8) Kansas - The Wall

And with each passing day I feel a little more like something dear was lost"

9) Rush - Different Strings

Different eyes see different things
Different hearts beat on different strings
But there are times for you and me,
When all such things agree

10) Black Sabbath - Falling off the edge of the world

Ολο και πιο συχνα πιστευω οτι ο Dio το εγραψε για μενα.

Και μετα απο αυτα, ξυπναει ο warlord μεσα μου και το ριχνω στο λαϊκο προγραμμα:

Accept - Princess of the Dawn
Leatherwolf - Thunder
Jag Panzer - Chain of command
Saxon - Crusader
Omen - Teeth of the Hydra
Randy - The Beast
Warlord - Deliver us from Evil
Riot - Sign of the Crimson Storm
Manowar - Bridge of death
Manilla Road - The Ninth Wave

Ra Pariah
15-08-2009, 21:55
Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο!

Thunder... :touched:

ikonoklast
16-08-2009, 19:50
Μιας και πάντα έχω μια λίστα έτοιμη θα ποστάρω κι εγώ. Σε αντίθεση με τις σαβούρες που ποστάρατε βέβαια η δικιά μου είναι εντελώς αντικειμενική και είναι όντως τα έντεκα καλύτερα κομμάτια που έχουν γραφτεί ποτέ. Υπεύθυνα αυτό.

Tool – Triad
Νταξ, αυτό είναι εύκολο. Αβυσσαλέα, θρησκευτική κόλαση. Σχεδόν σοκόλαση. Τελειότερα ρυθμικά μέρη στην ιστορία των ρυθμικών μερών. Το συμπέρασμα αιώνων ανθρώπινου πολιτισμού για το πως πρέπει να ακούγεται ένα έγχορδο όργανο. Και οι 5-6 κορυφαίες στιγμές της μουσικής (ολόκληρης, όχι μόνο αυτής που έχω ακούσει), η μία εξ' αυτών στα 2 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα. Το συμπερασματικό κορυφαίο κλείσιμο στον κορυφαίο δίσκο απο την κορυφαία μπάντα στην rock. Θέωσις. Οk, σκάω.

Pink Floyd – Set The Controls For The Heart Of The Sun/Echoes (Live At Pompeii)
Οι floyd εκτός απο το ότι είναι η κορυφαία μπάντα στη rock έκαναν και πράγματα που δεν θα μπορούσαν να κάνουν άλλοι γιατί ξέραν πολύ καλά που πατούσαν και που βρίσκονταν και ήταν και γοργόνες και μάγκες. Η σημασία του live στην πομπηία είναι πολύ μεγαλύτερη απο απλό footage μιας μπάντας σε ένα dvd. Η εκτέλεση (http://www.youtube.com/watch?v=regHATpzDbw) του set the controls for the heart of the sun σε αυτό το θέατρο είναι το δεύτερο καλύτερο κομμάτι που γράφτηκε και παίχτηκε. Το Echoes μπαίνει επίσης εδώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Godspeed You! Black Emperor – Moya
Ναι είμαι ένα μικρό κοριτσάκι και μ'αρέσουν τα κλισέ και οι κορυφώσεις. 7 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα. Πόλεμος και ειρήνη.

Helios – Bless This Morning Year
Έχουμε πει γι' αυτόν. Ό,τι λέει το τίτλο.

Aphex Twin – Alberto Balsalm
Είναι ένα κομμάτι γραμμένο για το κοντισιονερ της μανούλας του Richard James μάρκας alberto balsam (ο τίτλος άλλαξε για λόγους tm). Είναι το πέμπτο καλύτερο κομμάτι που γράφτηκε ποτέ (http://www.youtube.com/watch?v=mUT3KoxVzQg) και μυρίζει μανούλα.

Piano Magic – No Closure

Grand Funk Railroad – I Want Freedom
Εμένα ο πατέρας μου έμαθε να ακούω μουσική γενικά. Αυτός ο δίσκος υπήρχε σπίτι απο πάντα ξερωγώ και παιζόταν σε διακοπές στο αμάξι και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Καλύτερο rock and roll κομμάτι που γράφτηκε ποτε. (http://www.youtube.com/watch?v=YhZ3PwmdDoQ)

Dmitri Shostakovich – Prelude And Fugue No. 4 In E Minor
Στ΄αρχίδια σας αλλά αυτή η δουλειά αυτού του άθλιου αντικομμουνιστή προδότη μου αρέσει πολύ. Ενα φοβερό πρελούδιο και μια χεβιμεταλ φούγκα.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου – Μιλώ Για Σένα
Ε, εντάξει, μεγαλύτερο ερωτικό κομμάτι εβερτ. (http://www.youtube.com/watch?v=amKE2O_v8xw)

Στέρεο Νόβα – Προάστια
Μικρά κοριτσάκια. Σάββατο βράδυ, κυριακή πρωί.

The Coup – Laugh/Love/Fuck
Ο raymond riley πέρα απο το γεγονός ότι είναι μαύρος πάνθηρας, μεγάλο άτομο και πολιτικά ο σημαντικότερος τύπος που έπιασε μικρόφωνο στα χέρια για να ραπίσει, έχει γράψει και το μανιφέστο του επαναστατικού μαρξισμού. Το οποίο συνοψίζει στους εξής στίχους:

"Laugh, love, fuck and drink liquor.
And help the damn revolution come quicker."

Old-school funk προφανώς. (http://www.youtube.com/watch?v=bVksHCi7n7c)

dreamweapon
30-05-2011, 15:21
ωραίο θρεντ, να συνεχιστεί!

Misfits - Astro Zombies

Ήταν σε ένα απτα άγρια πάρτυ δημοτικού στο σπίτι του συγχωρεμένου δημήτρη όταν μια συνομωσία σχεδιασμένη απτα άστρα έφερε στο κασσετόφωνο μας το λεγάμενο.Στα φιλαράκια ουδεμία εντύπωση προκάλεσε,για εμένα ήταν μαζί με το I Want You (She's So Heavy) η αρχή του κακού.Το κουβαλώ μαζί μου έκτοτε

με συγκίνησες, αφενός γιατί είναι το αγαπημένο μου τραγούδι misfits, αφετέρου επειδή τα ίδια ακριβώς πράγματα με ελαφρώς διαφορετικά λόγια νιώθω και 'γω για το so what (http://www.youtube.com/watch?v=5JV0ydlTh0I) των cure

pixies
30-05-2011, 16:51
πω, ειδα το τοπικ κ ετοιμαζομουν να κανω λιστα αλλα μετα ειδα οτι ειχα ηδη ποσταρει και δεν εχω τιποτα να αλλαξω..
1. Pink floyd- Echoes
2. Sigur ros- Samskeyti
Γιατι εχει γραφτει από αγγελους
3. Guns n roses- November rain
Γιατι δε μπορω να σκεφτω πιο ολοκληρωμενο τραγουδι
4. Pixies- Hey
Γιατι μπορω να το το ακουσω μονο στο τερμα
5. Velvet underground- pale blue eyes
6. pearl jam- black
Γιαυτο (http://uk.youtube.com/watch?v=AFVlJAi3Cso)
7. who- behind blue eyes
8. Sonic Youth - Diamond Sea
9. Radiohead- Street Spirit (Fade Out)
Γιατι είναι το πρωτο τραγουδι που μου αλλαξε τη ζωη και γιατι το εχω ακουσει 55840981 φορες.
10. Portishead – Roads
I’ve got nobody in my side and surely that aint right

BlackiE
30-05-2011, 18:34
Pearl Jam - Black
Pearl Jam - Given To Fly
Alice In Chains - Nutshell
David Bowie - Heroes
Radiohead - Reckoner
Depeche Mode - Policy Of Truth
John Frusciante - Going Inside
Red Hot Chili Peppers - I Could Have Lied
Mad Season - River Of Deceit
AC/DC - Touch Too Much

Πιο δύσκολο απ' ότι νόμιζα :|

dreamweapon
31-05-2011, 14:26
αυτά που βάζω με τέτοιο "/" δεν είναι εναλλακτική επιλογή, είναι τραγούδια που τα έχω σχεδόν ίδια ή συνεχόμενα στο σαχλό μυαλό μου. οπότε δεν είναι πάνω από δέκα, είναι δέκα ακριβώς!

the smiths - i know it's over (http://www.youtube.com/watch?v=THhw9jHc5Zs)
η ουσία αυτού του κομματιού είναι ότι θα μπορούσε να με κάνει να αρχίσω να λέω υπερβολές. ότι είναι οι καλύτεροι στίχοι που γράφτηκαν ποτέ, ότι είναι η καλύτερη ερμηνεία που έχει ακουστεί ποτέ, ότι είναι το καλύτερο συγκρότημα όοολων των εποχών. δεν θα τα πω, αλλά ποτέ ξανά δεν χώρεσε τόση πολλή αλήθεια σε ένα κομμάτι. αλήθεια όμως ε, όχι οδοντόκρεμες. διαβάστε τους στίχους. μουνόπανα. mother i can feel the soil falling over my head.

sonic youth - teenage riot (http://www.youtube.com/watch?v=xvDuATZCY8I) / spacemen 3 - revolution (http://www.youtube.com/watch?v=Xg5D-CqDoI8)
κάπου τα 'χω ξαναβάλει αυτά. τα άκουγα πάντα μαζί. θεωρώ πως είναι τα καλύτερα τραγούδια που έχει τύχει να ακούσω. μάλλον μου αρέσουν οι κιθάρες! και τα μπάχαλα.

minutemen - history lesson part II (http://www.youtube.com/watch?v=MnbaGjJWJv4)
το πιο πανκ κομμάτι στη λιγότερο πανκ συσκευασία. δεν έχει καν βαβούρα! δεν φωνάζει κανένας! punk rock changed our lives, αυτό μόνο.

στέρεο νόβα - μόμπιλ (http://www.youtube.com/watch?v=Pt9s5hxUwuM) / εν πλω - φεύγεις (http://www.youtube.com/watch?v=KmPa0KCEjCo)
τα δυο αγαπημένα μου ελληνικά συγκροτήματα. τα δυο αγαπημένα μου ελληνικά τραγούδια. των στερεο νοβα είναι ίσως το λιγότερο στερεο νοβα κομμάτι, έχει κιθάρες και τέτοια, αλλά τι να κάνουμε. κι αυτά μαζί τα ακούω πάντα. κλειστοφοβικά, εμμονικά, παγωμένα, μανιοκαταθλιπτικά και τα δύο. μπας και ξέρεις κάνα μέρος που να φοβάμαι λιγότερο.

nina simone - sinnerman (http://www.youtube.com/watch?v=Bn5tiuZU4JI)
δεν έχω λόγια γι' αυτό το τραγούδι. δεν έχω ιδέα πώς συνέβη.

leonard cohen - sing another song, boys (http://www.youtube.com/watch?v=Ibl6YTX6X1s) / nick cave - from her to eternity (http://www.youtube.com/watch?v=A5wx4vGpzh8)
νομίζω πως είναι το πιο υποτιμημένο τραγούδι του κοεν. ερωτικό είναι, όπως όλα τα υπόλοιπα, αλλά με την εξής διαφορά: το λιγότερο ποιητικό, το λιγότερο αφηρημένο, το λιγότερο ειρωνικό. είναι το πιο ωμό, σκληρό και έντονο. και τη συγκρατημένη δουλειά που κάνει το sing another song, την ολοκληρώνει ο nick cave απελευθερώνοντας όλους του δαίμονες του κόσμου.

violent femmes - good feeling (http://www.youtube.com/watch?v=KhedKAhHqK8)
επίκληση σε κάτι που λέγεται "good feeling". ιδιοφυές.

wipers - youth of america (http://www.youtube.com/watch?v=YaUzYISKKAI) / dream syndicate - the days of wine & roses (http://www.youtube.com/watch?v=c9Lvpu2bCiE)
όταν μου λέγανε ότι το πανκ δεν είναι σοβαρή μουσική, ότι δεν έχει σπουδαίες συνθέσεις κλπ, συνήθως έλεγα "ακούστε αυτά τα δύο τραγούδια και τα ξαναλέμε". εκ των υστέρων πιστεύω ότι άξιζαν και καμιά φάπα, αλλά όπως και να 'χει δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρόκειται για δύο έπη. τελειότητα, χτίσιμο, παίξιμο, δομή, συναίσθημα, ορμή, βία.

billy bragg - the milkman of human kindness (http://www.youtube.com/watch?v=ReFDBkJYWIE)
η απόδειξη ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αβανγκαρντ από την αφοπλιστική απλότητα και ειλικρίνεια. ένας τύπος με βαριά αγγλική προφορά, μόνο μια ηλεκτρική κιθάρα, και τραγούδια για τον έρωτα και την εργατική τάξη.

david bowie - the bewlay brothers (http://www.youtube.com/watch?v=8a82arE0JSQ) / lou reed - the kids (http://www.youtube.com/watch?v=Q3AEL9bhftw)
αυτά τα δύο είναι κοντά ηχητικά, και αυτοί οι δύο ήταν κοντά ούτως ή άλλως. νομίζω ότι είναι απ'τα λιγότερο αναγνωρισμένα τραγούδια των χρυσών περιόδων τους. τα σκεφτόμουν πάντα και τα δύο σαν δυο τραγούδια για την αιμομιξία και το σεξουαλικό περιθώριο. στο bewlay brothers είναι εμφανέστατο το πράμα, αλλά και στο the kids νομίζω σέρνεται υπόγεια η ερωτική φύση της μητρικής σχέσης, του καλέσματος του παιδιού κλπ. ίσως άστοχο, αλλά τα κομμάτια είναι απίστευτα.

κι ένα τραγούδι μπόνους, γιατι δεν είναι καν τραγούδι. είναι απ' τα τραγούδια που είναι larger than life, που είναι urban legends, που δεν έχουν πια ιδιοκτήτη, δημιουργό ή ερμηνευτή. το gloomy sunday φυσικά. αυτοκτονίες, θρύλοι, ιστορική μνήμη, έγινε ταινία, το είπανε καλλιτέχνες απ' τη billy holiday, τη diamanda galas, τη lydia lunch και τη bjork, μέχρι τους portishead, τους associates, τους christian death και τη sinead o' connor. τέλος.

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΧΑΛΑΣΕ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ Ο ΠΕΡΥ ΚΟΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΗ ΓΚΛΕΝΤΟΡΑ (http://www.youtube.com/watch?v=PHfbpOZDBnE)

ikonoklast
31-05-2011, 14:35
:)

Είναι τέλειος χρήστης. Δε βρίσκετε;

Krux
01-06-2011, 00:16
πανέμορφο θρεντ. καταστράφηκα να σκέφτομαι από χτες και σήμερα αναγκαστικά βγήκε στυλό και χαρτί, με άπειρες μουτζούρες, απανωτά φέησπαλμς για αυτά που έσβηνα και γενικά μόνο άσχημα πράγματα στην ανάγκη να επικεντρώσω τα συναισθήματα μου μόνο σε 10 τραγούδια. σιγοψιθύριζα διαρκώς στον εαυτό μου "έλα μπορείς..." και τελικά μπόρεσα αλλά με χαλάει αρκετά που αφήνω κάποια πράγματα έξω. αρίθμηση δεν υπάρχει. δεν είναι λογικό να υπάρχει. δεν πρέπει να υπάρχει. αλφαβητικά λοιπόν.

.- Ark - Ressurection (http://www.youtube.com/watch?v=apxjHhvhpu0)
με γονατίζει το κάθε δευτερόλεπτο. σφαλιάρες από παντού. η ερμηνεία από άλλο σύμπαν. η κιθάρα του Ostby. αυτό το γαμίδι το μπάσο του Randy Coven έγινε προσωπική βίβλος. μου άνοιξε άλλο ορίζοντα στο θέμα μουσική. "Don't wake me if I'm dreaming".

.- Deadsoul Tribe - The messenger (http://www.youtube.com/watch?v=wY23ZuXA21w)
προσωπική νέμεσις. παίξτε το στην κηδεία μου κλπ.
"We're Grieving tomorrow
Leaving our home for the circus life
It has to mean something
Could never mean more than its sacrifice"

.- Death - Zero tolerance (http://www.youtube.com/watch?v=gINrK9RJ6-o)
μερικά μπήτς και να... αυτό το εισαγωγικό ριφ... και μετά...
"In the dark of night
Abusing a portion of light
While others are sleeping
And some are escaping"

.- Depressive Age - Remember (http://www.youtube.com/watch?v=jIcTL5Nv0iA)
δεν γίνετε παιδιά. δεν έχω λόγια. ειλικρινά.

.- Fates Warning - Damnation (http://www.youtube.com/watch?v=0dSqWSjz9g4)
σε μεταφέρει κάπου αλλού. όχι κάπου αόριστα. εκεί ακριβώς που θέλει να σε πάει ο Arch. ένα ονειρικό σκηνικό, τόσο απλά μα τόσο περίτεχνα κεντημένο. και ξαφνικά έκρηξη. το σκηνικό παίρνει φωτιά. κάθε ριφ, κάθε γύρισμα στα ντραμς ένα σημάδι. κάθε στίχος ένα μεγάλο κατηγορώ.
"Hear our cry from down below,
let our restive spirits go.
You've trapped us in your world of sin,
let the plague begin, Damnation".

.- Last Crack - The last crack (http://www.youtube.com/watch?v=-H9ps6VoabQ&feature=related)
πόσο αγαπάω τις μπάντες που γράφουν στο ξερό τους το παπάρι ό,τι συμβαίνει γύρω τους. από τις πολύ πολύ λίγες μπάντες που ήταν καταρχάς ειλικρινής με τους εαυτούς τους. ούτε μόδες, ούτε τίποτα. κάνουμε ένα κουλουβάχατο και είμαστε και 20 χρόνια μπροστά και στα αρχίδια μας ποιός καταλαβαίνει.

.- Pearl Jam - Oceans (http://www.youtube.com/watch?v=4WOk7UNAvOw)
τους χρωστάω πολλά σαν μπάντα και ακόμα περισσότερα σε αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι. με στήριξε και με διαμόρφωσε σε δύσκολα για μένα χρόνια.

.- Pelican - Drought (http://www.youtube.com/watch?v=SWrJGqz6nZ4)
καβάλα σε ένα μπαλόνι κάνεις ζιγκ ζαγκ στον ουρανό και βουτάς το δάχτυλο σου στα σύννεφα γιατί είσαι περίεργος να δεις τι γεύση έχουν.

.- Psychotic Waltz - I remember (http://www.youtube.com/watch?v=B4fiaZmfwTc) / Psychotic Waltz - Skeleton (http://www.youtube.com/watch?v=BM3HfSJej8k)
ούτε μα, ούτε μου. έχω κάνει τρελές θυσίες μέχρι στιγμής. ένα κομμάτι από PW δεν μπαίνει, απλά.
το πρώτο είναι το δώρο του big bang στον άνθρωπο, το δεύτερο είναι το μανιφέστο της ψυχής του.

.- Slough Feg - Warriors dawn (http://www.youtube.com/watch?v=EpVClr_DL4o)
.-

carheart
01-06-2011, 07:55
καβάλα σε ένα μπαλόνι κάνεις ζιγκ ζαγκ στον ουρανό και βουτάς το δάχτυλο σου στα σύννεφα γιατί είσαι περίεργος να δεις τι γεύση έχουν.

τι γεύση έχουν;

Amnesiac.
01-06-2011, 09:24
http://en.wikipedia.org/wiki/Clouds_Taste_Metallic

Shadowking
01-06-2011, 09:59
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΧΑΛΑΣΕ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ Ο ΠΕΡΥ ΚΟΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΗ ΓΚΛΕΝΤΟΡΑ (http://www.youtube.com/watch?v=PHfbpOZDBnE)

γενικά πινκ για το ποστ, ένα μεγάλο ειδικά για το σπόιλερ.

ΑΚΟΥ ΠΤΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ :touched:

GuardianOfIvorytower
01-06-2011, 11:53
krux μπόλικα :pink:

enitharmon
01-06-2011, 17:18
διαβασα ολο το θρεντ μηπως εχω ποσταρει, αλλα δεν. Οι μούτζες στον καρχαρτ παντως στις σελίδες 10 και 15 και τα πινκ στον πιτσαδορο είναι δικά μου. Καρχαρτ στις μουσικες συζητήσεις έχεις γίνει τόσο σιχαμένος όσο και οι επικάδες. Προβληματίσου

Harbinger of Death
01-06-2011, 19:44
Θα σου στερούσε τη χαρά των μουτζών στον Κάρχαρτ, αλλά μπορείς να ψάξεις τα ποστ σου σε ένα θρεντ εδώ (http://www.electricrequiem.com/forum/search.php?search_type=1&searchthreadid=19519&contenttype=vBForum_Post), ε :P

Inga Drive
02-06-2011, 21:13
the smiths - i know it's over (http://www.youtube.com/watch?v=THhw9jHc5Zs)
η ουσία αυτού του κομματιού είναι ότι θα μπορούσε να με κάνει να αρχίσω να λέω υπερβολές. ότι είναι οι καλύτεροι στίχοι που γράφτηκαν ποτέ, ότι είναι η καλύτερη ερμηνεία που έχει ακουστεί ποτέ, ότι είναι το καλύτερο συγκρότημα όοολων των εποχών. δεν θα τα πω, αλλά ποτέ ξανά δεν χώρεσε τόση πολλή αλήθεια σε ένα κομμάτι. αλήθεια όμως ε, όχι οδοντόκρεμες. διαβάστε τους στίχους. μουνόπανα. mother i can feel the soil falling over my head.

σκεφτόμουν τις προάλλες ποιό να'ναι άραγε το αγαπημένο μου τραγούδι smiths,εγχείρημα που υπό καθεστώς εξεταστικής πήρε μεγάλες διαστάσεις. κατέληξα στο παραπάνω,και το δικαιολόγησα σχεδόν ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ έτσι.
με συγκίνησες παναθεμασε.

Helm
02-06-2011, 21:29
it's so easy to love and it's easy to hate, it takes guts to be gentle and kind

metamelia1
26-06-2012, 19:48
love is natural and real, but not for such as you and I, my love

Κωλαράκι Τορνευτό
08-09-2013, 22:47
bump

When Black Roses Bloom
20-09-2016, 11:00
Ίσως απο τα καλύτερα θρέντς που έχει δεί το η-αρ. Έβερ. Όλοι μας γράφαμε και διαβάζαμε ο ένας τα ποστ του άλλου και φαντάζομαι ότι σκεφτόμασταν "what the hell I did wrong with my life" και τέτοια. Ακούστε και προβληματιστείτε.

Raven Lord
20-09-2016, 11:29
εννοείται η τωρινή λίστα θα είναι αρκετά διαφορετική από ότι πριν 8 χρόνια

When Black Roses Bloom
20-09-2016, 11:36
Γιατί δεν ξανακάνουμε μία "τωρινή λίστα" τότε? Και η δικιά μου έχει αλλάξει τελείως :P

casshern
20-09-2016, 11:58
do it faggot

Βάλε ένα τίτλο πιο ταιριαστό για τη φάση που βρίσκεται ο μέσος χρήστης του φόρουμ σήμερα, ώστε να μπαίνουν αύριο-μεθαύριο και τα παιδιά του φάηρστορμ στο νόημα, ξέρωγω.
Και νομίζω ότι το παρόν πρέπει να αλλάξει τίτλο, ώστε να περιγράφει τη φάση που περνούσε τότε το φόρο, με τα σπυράκια της ακμής κλπ
και να γίνει στίκυ για να μην μπορεί να κρυφτεί κανένας από τις επιλογές της εφηβείας του :P

When Black Roses Bloom
20-09-2016, 12:00
Ναι! Αλλά δεν μπορώ να κάνω έδιτ τον τίτλο εγώ, έχω μοντερέισον ράιτς μόνο για το rpg σεκτιον.

casshern
20-09-2016, 12:02
Στην ανάγκη, κάντο move εκεί.

Parasight
20-09-2016, 12:20
Just my 2 cents, προσωπικά δεν είδα ποτέ κάποιο ουσιαστικό νόημα στο συγκεκριμένο thread, αλλά συνεχίστε παρακαλώ.

supermachoman
20-09-2016, 12:28
Just my 2 cents, προσωπικά δεν είδα ποτέ κάποιο ουσιαστικό νόημα στο συγκεκριμένο thread, αλλά συνεχίστε παρακαλώ.

είχες ακούσει όλα τα κομμάτια που έχουν ποσταριστεί?

Parasight
20-09-2016, 12:35
Δεν απαξιώνω τους πάντες και τα πάντα, τη λογική του "ακόμη ένα λιστοθρέντ" ήθελα να θίξω. Προσωπικά δε βλέπω το λόγο να "λιστοποιούνται" τα πάντα. Γνώμη μου ε.

12 stars circle your brow
20-09-2016, 12:43
βλέπω παλιά μου ποστς και λέω με σιγουριά πως ήμουν άνετα από τα χειρότερα άτομα του φόρουμ (αν δεν είμαι και τώρα!)

supermachoman
20-09-2016, 12:44
Δεν απαξιώνω τους πάντες και τα πάντα, τη λογική του "ακόμη ένα λιστοθρέντ" ήθελα να θίξω. Προσωπικά δε βλέπω το λόγο να "λιστοποιούνται" τα πάντα. Γνώμη μου ε.

sure.

εγώ πάλι απ'αυτό το θρεντ έμαθα τους Songs: Ohia, γιατί τους πόσταρε χρήστης και τσέκαρα από περιέργεια. και αν δεν ήμουν τεμπέλης θα είχα μάθει κι άλλες μπάντες από τούτο το θρεντ.

γαμάνε οι λίστες

Parasight
20-09-2016, 12:53
βλέπω παλιά μου ποστς και λέω με σιγουριά πως ήμουν άνετα από τα χειρότερα άτομα του φόρουμ (αν δεν είμαι και τώρα!)Μου συμβαίνει με όλα τα τόπικς που ξεθάβονται κατά καιρούς και βλέπω παλιά ποστς μου :p

When Black Roses Bloom
20-09-2016, 13:17
Δεν είναι θέμα λιστοποίησης νομίζω. Μπορώ να πώ με σιγουριά, ότι όλοι όσοι γράφουν σε φόρουμς, ανεβάζουν φωτός σε ίνσταγκραμς και φέιςμπουκς, και γενικά ανταλλάσουν απόψεις με "γραπτό" λόγο, που μένει, και όχι με προφορικό, έχουν, τουλάχιστον την στιγμή που το κάνουν, έναν αέρα αυταρέσκιας (δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω απο αυτό το πράγμα). Κάνουν κάτι, ένα ποστ, μία κουβέντα, βάζουν μια εικόνα, και περιμένουν ο κόσμος να πεί πόσο γαμάτο είναι. Και όλοι μαζί ακολουθούμε, ποστάροντας, στην προκειμένη περίπτωση, λίστες.

Ο χρήστης Σύμπο, με τον οποίο είχαμε άπειρες προστριβές ίσως λόγω ηλικίας και ανωριμότητας δικής μου, ίσως λίγο του χαρακτήρα του, ίσως άλλων λόγων, είχε τα ups and downs του (όπως όλοι μας). Απο καιρό σε καιρό, έκανε ένα τέτοιο θρέντ, νοσταλγικό, πρέπει να περνούσε και φάση τότε. Δεν κρίνω, δεν κατακρίνω, νομίζω ότι όλη η ζωή μου είναι φάση και δεν μπορώ να την εκφράσω. Ο έν λόγω χρήστης την εξέφρζε έτσι, νομίζω.

casshern
20-09-2016, 13:30
Έχει τρελό γέλιο να κοιτάς νήματα δέκα χρόνων παλιά όπου χρήστες συμπαθέστατοι κατά τ'άλλα, πόσταραν με στόμφο ultimate λίστες με
[/tyxaio_paradeigma] Dead Soul Tribe όπως ο φίλτατος Krux ή
Δυτικές Συνοικίες [tyxaio_paradeigma] ή κάτι παρόμοια που έβαζε ο Ικόνοκλαστ.

Γαμάνε οι λίστες, αλλά θέλουν χρόνο.

When Black Roses Bloom
20-09-2016, 13:49
Δεν θέλω να ακούω κουταμάρες του στύλ "θέλουν χρόνο". Έχουμε χρόνο, άπλετο. Ίσως όχι άπειρο, αλλά έχουμε πολύ. Πρέπει να ξεκολήσουμε το μυαλό μας απο αυτό το τρυπάκι, να σταματήσουμε να αποβλακωνόμαστε με βιδεάκια με γάτες, και να κάνουμε κάτι πιο ουσιαστικό.

Ντάξει, μπορεί να ακούγεται χαζό/ρομαντικό/οτινάναι το απο πάνω, αλλά ξέρετε τι εννοώ, και ότι έχω δίκιο.