View Full Version : [TV] How I Met Your Mother
εψαξα και δε βρηκα κανα θρεντ που να σχετιζεται μ'αυτη τη σειρα.
Λοιπον ειναι κλασικη αμερικανια στο υφος των φρεντς, το ξεκινησα τις προαλλες και ειμαι στο (εντιτ)15ο επ.
αυτη τη στιγμη βρισκονται στη 3η σιζον(στην οποια γκιεσταρει και η μπριτνεη).
ωραιοι χαρακτηρες, ηδη ο φαηβ μου ειναι ο μπαρνεη.
για πειτε, οσοι το παρακολουθητε, αν συνεχιζει ετσι τοσο ομορφα το πραμα στη 2η και 3η σιζον.
http://z.about.com/d/tvcomedies/1/0/P/0/-/-/cast_red_chair.jpg
enitharmon
16-05-2008, 22:26
εχω δει την πρωτη, απο τη δευτερη τα πρωτα επεισοδια μονο, πλακα εχει
Λοιπον ειναι κλασικη αμερικανια στο υφος των φρεντς
αλλά ευτυχώς πολύ πιο έξυπνη και αστεία σειρά.
για πειτε, οσοι το παρακολουθητε, αν συνεχιζει ετσι τοσο ομορφα το πραμα στη 2η και 3η σιζον.
Δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε ένα βαρετό επεισόδιο. Κι ειδικά η 2η σεζόν τα σπάει.
αλλά ευτυχώς πολύ πιο έξυπνη και αστεία σειρά.
ισχυει, αλλα με φρεντς μεγαλωσαμε :)
2 επ. για να τελειωσω τον 1ο κυκλο.
απο πρωτο κυκλο ερλ ειχα να κολλησω τοσο πολυ με σειρα, σε μια βδομαδουλα θα σας φτασω!
enitharmon
20-05-2008, 14:19
πρεπει να ειμαι η μοναδικη που δεν κοβει φλεβες για φρεντς
ε δεν εισαι και η μονη.
ουτε γω κοβω φλεβες για φρεντς, αλλα υπηρχαν εποχες που περιμενα το σ/κ για φρεντζ, βολτες και αραγμα
ειμαι ηδη στη 2η σιζον του himym, συνεχιζει πανωραια η σειρα και μεχρι στιγμης δεν εχω βρει επεισοδιο να με κανει να βαρεθω.
το τελειωσα χτες.
καλυτερη κωμικη σειρα εβερ.
με μπαρνεη καλυτερο χαρακτηρα εβερ, ξεπερνα τζοη, ραντι(απο ερλ) κτλ.
ξεκινηστε την αφοβα!
και τελος, οποιος ειναι ηδη 3η σιζον στο 12ο επεισοδιο:
[spoiler:1v4a3v54]φαινεται καθαρα ποια ειναι μανα των παιδιων στο 13:25[/spoiler:1v4a3v54]
Το οτι παιζει η Αλυσον Χανιγκαν ειναι συν 20. Το οτι παιζει η αλλη που πρωτη φορα τη βλεπω αλλα ειναι κλασικη αμερικανα καστανη με γαλαζια ματια ειναι συν 15. Το οτι παιζει αυτος ο φλωρακος που ειναι αναμεσα τους ειναι συν 5. Αλλα το οτι παιζει ο Ντουγκι Χαουζερ, πρεπει να ειναι -50. Θα το δω και θα πω.
οχι ρεεεεε, μη μου το χαλας! ο ντουγκιε ειναι το +50!
δεν εχω τσεκαρει τι εχει κανει μεχρι τωρα, εδω ομως ειναι ο θεος μου. στο πρωτο επεισοδιο μονο ειπα "τι σαχλαμαρας ειν' αυτος" αλλα η συνεχεια ηταν καθηλωτικη, θα τον αγαπησεις κι εσυ ειμαι σιγουρος :)
Mitsmann
16-07-2008, 13:12
Το οτι αναφερετε "μπεστ κωμικους χαρακτηρες εβερ" και δεν υπαρχει ουτε ενας απο βρεταννικη σειρα δηλωνει ενα αλφα θεμα.
carheart
16-07-2008, 13:45
Το οτι αναφερετε "μπεστ κωμικους χαρακτηρες εβερ" και δεν υπαρχει ουτε ενας απο βρεταννικη σειρα δηλωνει ενα αλφα θεμα.
ε ναι.
Οτι εισαι γκει.
Regis's episode of How I Met Your Mother will air on September 29, and it is a hamburger-centric episode. For any other show, describing an episode as “hamburger-centric” probably wouldn't make sense, but it works for Mother. The story will follow Marshall's quest to track down the restaurant where he ate his first ever New York City burger. There's no word as of yet regarding what role Regis will play, but I'm rooting for “Snooty Maitre'D.” Or maybe he'll play Robin's Canadian father, or perhaps the cuckolded husband of one of Barney's female conquests.
καλυτερη κωμικη σειρα εβερ.
Ta spaei h seira alla mhn yperballoume eh.
En arxh einai ta Black books.
τα σπανε και τα Black books, αλλα διαφορετικη φαση.
το himym μπορεις να το πεις και πιο ρεαλιστικο και οτι δενεσαι πιο πολυ με τους χαρακτηρες.
και τα 2 ειναι τ' αγαπαμε. μη χαλιομαστε.
Fysika kai ta agapame kai ta 2 =)
4x01 (http://www.mininova.org/tor/1833210).
_UnHoLyMaRtYr_
23-09-2008, 17:20
Ααααααα γαμώ το σπιτάκι είμ' ακόμα στα μισά της δεύτερης. Τρέχω τρέχω. Μεγάλη σειρά.
SpiritCrusher
23-09-2008, 18:25
Μόλις τελείωσα τον 1ο κύκλο ο οποίος ήταν ισάξιος με έναν καλό κύκλο Friends. Πάω να βρω τα υπόλοιπα.
Ford Prefect
23-09-2008, 23:47
Καλό επεισοδιάκι.
μια χαρα παει το πραμα, τι μουτρο πια αυτος ο μπαρνεη.
O barney einai legen- wait for it - DARY!!!
μου φαινεται πως δεν εχει τετοια κολπα ο νεος κυκλος, απ'τον 3ο αρχισε να τα κοβει :/
zihuatanejo
26-09-2008, 17:13
Άρχισα καιγώ! =)
Ωραίο πράμα φαίνεται. Ρέουν τα επεισόδια άνετα.
Επίσης οι ταρίφες (τουλάχιστον στα 3 πρώτα επεισόδια, που έχω δει) είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο από μόνοι τους. :P
Ψήνομαι να το ξεκινήσω. Πείτε λίγο εσείς που βλέπετε και Earl, ποιο είναι καλύτερο?
Ingolemo
27-09-2008, 01:44
Ψήνομαι να το ξεκινήσω. Πείτε λίγο εσείς που βλέπετε και Earl, ποιο είναι καλύτερο?
Me diafora to HIMYM. Den sugkrinetai kan.
Οκ τέλειωσα την 1η σεζόν. Βρίσκω τη 2η σεζόν σε τόρρεντ DVDRip.XviD-WAT αλλά στο Greektvsubs δεν έχει αυτούς τους υπότιτλους.
Αν τους έχει κανένας ας κάνει μια καλή :D
εδω (http://rapidshare.com/files/149482144/How_I_Met_Your_Mother_Season_02.rar) εισαι.
εδω (http://rapidshare.com/files/149482144/How_I_Met_Your_Mother_Season_02.rar) εισαι.
Θενξ! :disco:
zihuatanejo
30-09-2008, 00:00
Είσαι άρχοντας θα έλεγα. :)
SpiritCrusher
30-09-2008, 12:12
Barney: How could your parents not know about me? I’m delightful.
Robin: To us? Sure. In very small infrequent doses. I mean, come on, you’re not exactly the kind of friend parents what their kid to have.
Barney: Oh really, then I guess those shoes aren’t the thing you’re most wrong about today.
Robin: What is the matter with you? I’m his girlfriend and I’m not even trying that hard. Way to wreck the curve, kiss ass.
Barney: Robin, I am his best friend. That’s a commitment. Girlfriend… that’s like a bad flu, out of your system after a couple weeks in bed. (Laughs) High five!
Robin: So I made a reservation at San Marino for tonight at eight o’clock.
Barney: (Laughs) San Marino. (Pause) Oh, you’re serious. Yikes, no. We have to try Casa a Peze.
Robin: How are we supposed to get a table at Casa a Peze? They’re booked for weeks.
Barney: Well, lucky for you, I happen to know the head waitress. Which is ironic because..(Ted interrupts him)
Ted: Shut up.
ρησπέκτ.
τι εχουν φτιαξει πια οι διαολοι.
χθες ειχαμε και το 4x02 (http://www.mininova.org/tor/1862229).
_UnHoLyMaRtYr_
03-10-2008, 22:07
Ωραία τα δύο πρώτα, αλλά ε, ρε, μην τσαλακώνετε το Μπάρνι δε θέλουμε.
Σας μοιάζει εσάς για γκέη ιν ρήαλ λάηφ ο Μπάρνευ?
_UnHoLyMaRtYr_
04-10-2008, 03:42
Τι εννοείς; Πώς μοιάζουν οι γκέη; Σαν το Gaahl ας πούμε;
Είναι δηλωμένος γκέη. Και τα έχει με τον τύπο που παίζει τον Σκούτερ στη σειρά.
Δημόσιες εμφανίσεις κλπ.
_UnHoLyMaRtYr_
04-10-2008, 22:35
Ωρέ το ξέρουμε χρόνια αυτό αλλά θεώρησα κουτό το "μοιάζει". ;ρ
_UnHoLyMaRtYr_
08-10-2008, 01:23
Ουραίο επεισόδιο κ αυτό. Προχώρησε και πλοκή μετά το χαριτωμένο χαμπουργκεροδιάλειμμα. Αμέ.
Σας έφτασα :D
Ποια μέρα βγαίνουν τα επεισόδια?
_UnHoLyMaRtYr_
11-10-2008, 19:57
Τρίτη νομίζω ανεβαίνουν στα ίδερνετς.
Αλλα το οτι παιζει ο Ντουγκι Χαουζερ, πρεπει να ειναι -50.
Αν τελικά την είδες, ανακάλεσε. :P
ανακαλεσε χωρις να τη δεις.
Magellan
13-10-2008, 09:27
αρχισα να τη βλεπω χτες και ειδα 5-6 επ μαζεμενα
σιγουρα οτι καλυτερο που εχω δει σε αυτο το ειδος απο τοτε που τελειωσαν τα friends
καλυτερη δεν ξερω ειναι νωρις ακομα
αλλα οπως ειπε και καποιος με friends μεγαλωσαμε και τα αγαπαμε
και ο ντουγκι ειναι θεος
επισης ρομπιν απειρα πινκς
συνεχιζουμε
_UnHoLyMaRtYr_
14-10-2008, 19:02
Τρεχάτε να βρείτε το 4χ04 ήτανε μια ομορφιά και αστείο και τέτοια και σίγουρα αυτοί που είχανε ξενερώσει με τα πρώτα 3 της σεζόν (αλλά γιατί μωρέ παιδιά) θα χαρούνε, ναι.
zihuatanejo
17-10-2008, 00:12
Είδα μόλις το Slapsgiving. Και παίζει να είναι το καλύτερο επεισόδιο της ιστορίας.
Marshall.:hippy:
Ingolemo
19-10-2008, 14:27
Τρεχάτε να βρείτε το 4χ04 ήτανε μια ομορφιά και αστείο και τέτοια και σίγουρα αυτοί που είχανε ξενερώσει με τα πρώτα 3 της σεζόν (αλλά γιατί μωρέ παιδιά) θα χαρούνε, ναι.
Auto.
Ο πίνακας του Barney :lol:
Magellan
22-10-2008, 09:26
εχω φτασει στη μεση της 2ης και συνεχιζω
ποιος εχει ξενερωσει;
το χαριτωμενο χαμπουργκεροδιαλειμμα ασπουμε ηταν πανεμορφο, ηδη κυκλοφορει στο youtube η ερμηνεια μαρσαλ προς το τελος.
το 4χ04 ηταν το καλυτερο της 4ης (οχι λογω μπαρνεη μονο)και το 4χ05 επρεπε (κατ' εμε) να ειχε παικτει πιο νωρις.
αντιο στο ξανθο μιλφακι, εμεις ειμαστε εναντια στο New Jersey.
Το επεισόδιο με το χάμπουργκερ το έβλεπα νηστικός, δε με χάλασε :|
Ford Prefect
26-10-2008, 13:54
E, πολύ μέτρια η ερμηνεία Μάρσαλ εκεί στο χάμπουργκερ. Δηλαδή αν αντέγραφε το ορίτζιναλ θα ήταν έπος, αλλά δεν ακούμπησε.
_UnHoLyMaRtYr_
26-10-2008, 15:43
Τα περί ξενερώματος τα συμπέρανα από τα ιμδβ μπορντς τα οποία γενικά δε διαβάζω συχνά ώστε να έχω κάποια εγγύηση περί εγκυρότητας, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία κει μέσα μόνο έσκουζε για τα 3 πρώτα. Ένιγουέη στα παπάρια μας κιόλας ναι ναι.
InnerSilence
27-10-2008, 19:25
euxaristh seira an kai me ekneurize pou kai pou..
panta me th sunodeia fagitou kai pote moni mou :P
kata ta alla mia xara kai poli gelio me ton Barney re gmt ! :mrgreen:
_UnHoLyMaRtYr_
19-11-2008, 04:23
Και με Λεμπόφσκι καταστάσεις μέσα.
ειχα μεινει λιγο πισω και σημερα ειδα τα 3 τελευταια!
τι επος το Naked Man. το ξαναβαζω.
katevasa 2 prwtes sezon. exei kxiales? trith? tetarth? uparxei anthropos na subathei ton adrea mikroutsiko?
στα μισα της τεταρτης βρισκονται.
Magellan
30-12-2008, 10:13
τρελο λιωσιμο λεμε
είμαι στα μισά της τρίτης και γαμάει :!:
Αυτο ακριβως. Αυριο τελειωνω σιγουρα τριτη και θα ακολουθησει η τεταρτη την τεταρτη.
up_the_hammers_Festival
06-01-2009, 15:19
http://gr.tvsubtitles.net/tvshow-110-4.html
Magellan
07-01-2009, 10:44
στις 12/1
Benefits (http://www.tv.com/how-i-met-your-mother/benefits/episode/1245544/summary.html?om_act=convert&om_clk=episodessh&tag=episodes;title)
Boris-san
09-01-2009, 02:13
prwto epeisodeio molis to teleiwsa.fovero e den to perimena.sunexizw pwrwtika kai timia.ta leme sthn tetarth season(pio grhgora an den upar3ei eksetastikh)
edit:malaka h amber!!
Boris-san
17-01-2009, 05:33
.Telos
http://www.dailymotion.com/video/x3qt3k ... -intro_fun (http://www.dailymotion.com/video/x3qt3k_alternate-doogie-howser-md-tv-intro_fun)
trivia και Blast from the past ταυτόχρονα.
[spoiler:268bqrps]φαινεται καθαρα ποια ειναι μανα των παιδιων στο 13:25[/spoiler:268bqrps]
[spoiler:268bqrps]που το ξες.? δεν δειχνει τιποτις με την κιτρινη ομπρελα :?[/spoiler:268bqrps]
εδιτ.. χανουμε πολλα στην ελλαδα απο τα εξτρας.. πχ http://www.youtube.com/watch?v=pzpYeHTi ... annel_page (http://www.youtube.com/watch?v=pzpYeHTiEGY&feature=channel_page)
ορ http://www.youtube.com/watch?v=CjJCdwTa ... re=related (http://www.youtube.com/watch?v=CjJCdwTauLs&feature=related) :?
BURNIN AMBITION
01-02-2009, 21:36
Το οτι παιζει αυτος ο φλωρακος που ειναι αναμεσα τους ειναι συν 5. Αλλα το οτι παιζει ο Ντουγκι Χαουζερ, πρεπει να ειναι -50. Θα το δω και θα πω.eisai vlakas edw e
to palikari epaixe kai starship troopers leme
Magellan
01-02-2009, 22:17
μην τον βριζεις
ο φικσερ εχει δει και εχει ανακαλεσει
ειναι τιμιος
Ναι ρε εννοειται οτι τελικα ο Μπαρνευ ειναι ο πιο θεος απο ολους.
zihuatanejo
01-02-2009, 23:25
Μετά το Μαρσαλ.
BURNIN AMBITION
01-02-2009, 23:45
Ναι ρε εννοειται οτι τελικα ο Μπαρνευ ειναι ο πιο θεος απο ολους.μπραωο ρε μαλακα και ανησθχησα μπραωο. τη σειρα δε την εχς δει μαλλον τηα τη χεκινησς μετα το δεχτερ αλλα δε μποροθσα να μοθ ωριζοθν το τηεο
ekana timio post me ellhnika pou nomiza oti einai greeklish. lathos . to anapodo ennoousa
[spoiler:eob25kl8]που το ξες.? δεν δειχνει τιποτις με την κιτρινη ομπρελα :?[/spoiler:eob25kl8]
[spoiler:eob25kl8]ειναι μια βασιμη υποψια αυτο το στιγμιοτυπο σε συνδυασμο με αυτο που λεχθηκε στη αρχη του επεισοδιου οτι σ' εκεινο το κλαμπ βρισκοταν η μελλουσα συζυγος.[/spoiler:eob25kl8]
h seira exei apodiksei polakis oti einai manoula stis anatropes opote voulo.
στο καινουργιο.. το βιογραφικο του μπαρνευ ειναι μεσα στις 3,4 καλυτερες σκηνες ολων των σεζον.τελος
_UnHoLyMaRtYr_
03-02-2009, 23:28
Εμένα με φαίνεται ότι η κοιλιά της σειράς θα μεγαλώνει παράλληλα με αυτή της Χάνιγκαν. Μετριούτσικα τα επεισόδια από Naked man και μετά.
δεν σαρεσε ουτε η σκηνη με βιογραφικο μπαρνευ? ε,εισαι μικρος
_UnHoLyMaRtYr_
03-02-2009, 23:47
Ωραία ήτανε, πότε είπα ότι δεν;
Έδιτ: Αν και γενικά ο Μπάρνεη θαρρώ πως έχει χάσει μέρος της μαγείας του σαυτή τη σεζόν. Καλά, ενιγουέη, πορωθείτε σεις κι αφήστε με μένανε να απογοητεύομαι.
zihuatanejo
04-02-2009, 01:22
Δλδ δε σου άρεσε το 3 days of snow;;
Mε we should buy a bar, με kokomo και barney, ted πίσω από τον πάγκο να γίνονται ζάντες τελικά, με το μαύρο θεό που πάει η λίλι να πάρει μπύρες, με ραντζιντ (!!!), με το twist τρίτης/πέμπτης και με την επική τελευταία σκηνή στο αεροδρόμιο, που ξεκινάει να παίζει ο φίλος το κλαρίνο του και καταλήγει να παίζει όλη η μπάντα με τα πνευστά το Auld Lang Syne;;;
Δλδ οκ. Αν είναι να χάσω το γούστο μου, να μη σε περάσω αν είναι στο prediction league. :P
Η αληθεια ειναι πως κι εγω πιστευω οτι συνολικα η δευτερη και η τριτη σεζον αγγιξαν το τελειο και η τεταρτη ειναι ενα κλικ πιο κατω. Συνολικα ε. Γιατι ειδικα, το "3 Days Of Snow" ηταν απλα ΤΕΛΕΙΟ. Και το χθεσινο πολυ καλω, το βιογραφικο του Μπαρνευ πραγματικα ηταν απο τις καλυτερες σκηνες. Αλλα περιμενουμε περισσοτερα απο το υπολοιπο της σεζον, και επιτελους καποια εξελιξη στο θεμα της γυναικας του Τεντ. Και μια σφαλιαρα ε. Εχουν μεινει δυο ακομα.
Ingolemo
04-02-2009, 20:39
http://www.barneysvideoresume.com/
:)
_UnHoLyMaRtYr_
19-02-2009, 01:00
Να, αφού τα έλεγα εγώ!
Βασικά έχει γίνει τελείως Σίτκομ (που είναι, οκέη - αλλά οι 2 πρώτες σεζόν ήταν κάπως/κάτι παραπάνω μωρέ)
Boris-san
19-02-2009, 01:11
Possimplible!ontws defterh trith einai kaluteres alla krataei ena epipedo.Perimenw to telos fusika fusika gia na krinw plhrws
Magellan
19-02-2009, 17:32
Barney's Blog (http://www.cbs.com/primetime/how_i_met_your_mother/community/barney_blog/index.php)
enitharmon
24-02-2009, 14:48
οποιος θελει τα λινκ ολων των επεισοδιων σε νετλοουντ, πι εμ
Ωραίο το The Stinsons, αλλά κυκλοφορεί σε χάλια ποιότητα.
Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Barney :mrgreen:
Kelldorain
01-03-2009, 12:48
Ναι αλλά είναι pre-air, οπότε καλύτερα να περιμένεις για το κανονικό
SpiritCrusher
01-03-2009, 15:13
Έλα, κάντε υπομονή. Το pre-air έχει βγει εδώ και 20 μέρες στα torrents ενώ το κανονικό προβάλλεται αύριο. Μην το χαλάσετε τώρα :P
Καλα, εννοειται οτι περιμενουμε αυριο.
SpiritCrusher
03-03-2009, 14:21
Καλούτσικο.
steilte mou PM kana link na katevasw to neo epsiodeio giati osa den lene pre-air den exoun seeders kai exoun kai date pou anevikan polu pio prin apto shmera
Ford Prefect
03-03-2009, 17:13
http://www.newtorrents.info/torrent/581 ... D-LOL.html (http://www.newtorrents.info/torrent/58118/How.I.Met.Your.Mother.S04E15.HDTV.XviD-LOL.html)
rlslog.net και newtorrents.info είναι οι φίλοι σου.
SpiritCrusher
03-03-2009, 21:48
Εγώ χρησιμοποιώ Mininova.org συνήθως. Για HIMYM το group είναι VTV, για όλα τα άλλα συνήθως φροντίζουν τα παλικάρια του EZTV
Kelldorain
03-03-2009, 21:52
Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο το επ. Και πρέπει να σταματήσουν να εστιάζουν τόσο στη σχέση Μπάρνι-Ρόμπιν, ας ξαναασχοληθούν με αυτό στο season finale και μέχρι τότε ας δούμε τον παλιό καλό Barney
mallon kanoun build up gia to oti o barney tha ginei to antitheto apo afto pou htan
ΣΠΟΙΛΕΡ.
Ρε σεις, αφηστε την προκαταληψη κατα μερος. Τα λετε ολα αυτα απο ΔΥΟ ΚΑΡΕ σε ολο το επεισοδιο που υποννοηθηκε κατι για Μπαρνει και τα συναισθηματα του προς την Ρομπιν, ενω σε ολο το επεισοδιο ηταν καφρος και μας εδειχνε πως εχει προσλαβει ηθοποιους να ειναι η οικογενεια του. Επρεπε να πηδηξει καποια αλλη για να μην ειναι φλωρος? Συμφωνω οτι γινεται γενικα μια κλιμακωση, αλλα δε νομιζω οτι θα αλλαξει ο Μπαρνει μονιμα...
Και στα 3-4 προηγούμενα ήταν κάπως φλώρος, σε σχέση με αυτό που τον έχουμε συνηθίσει πάντα.
Δε διαφωνω, για το τελευταιο μιλαω μονο, στα προηγουμενα ηταν πολυ πιο φλωρος.
Το τελευταιο επεισοδιο ηταν ΟΑΣΗ μπροστα στα μετρια των προηγουμενων εβδομαδων. Ελιωσα με Μπαρνει που ειχε πωρωθει με τα παντελονια, ελιωσα με ηλιθιο Τεντ που την παταγε συνεχεια απο την δηθεν γκομενα, ρισπεκτ γενικα. Μου χουν λειψει κατι ατακες που εχουν καιρο να τις πουν, αλλα ηταν απο τα πολυ καλα επεισοδια, εκει που ειχε πωρωθει ο Μπαρνει και εκοβε το παντελονι ειχα δακρυσει απο τα γελια. Ολη τη σειρα πλεον τη στηριζει ο Ντουγκι Χαουζερ παντως, ο Τεντ ειναι σε ενα σταθερο επιπεδο το οποιο ομως δε βοηθαει αν δε βοηθανε και οι υπολοιποι, η Λιλη επειδη ειναι εγκυος ειναι απιστευτα ξενερωτη και βαρετη, το Μαρσαλ τον εχουμε δει πολυ πιο γαματο και η Ρομπιν ηταν σα να μην υπηρχε σε αυτη τη σεζον μου φαινεται.
funishment
12-03-2009, 01:28
Speechless.
Τα είδα μέσα σε μια εβδομάδα ορ σόου, και με ευκολία μπορώ να πω ότι τρώει όποιο αμερικάνικο σίτκομ έχω δει. Σε αρκετές φάσεις, πατάει με ευκολία Φρεντζ. Ο Μπάρνεης από μόνος του μια σειρά, η Ρόμπιν πινκς, μια ομορφιά όλα.
Ίσως επειδή τα είδα όλα μαζεμένα δεν κατάφερα να εντοπίσω τις κοιλιές στις οποίες αναφέρεστε, σίγουρα όμως δεν πέτυχα ένα "meh" επεισόδιο.
Ας εκθειάσουμε λίγο τον Μάρσαλλ. Τον αγαπώ.
mono barney kai mono kwlo
nah, εμένα μου φάνηκε υπερμέτριο το τελευταίο και σε γενικές γραμμές ισχύει ότι είπε ο φιξ:
"Ολη τη σειρα πλεον τη στηριζει ο Ντουγκι Χαουζερ παντως, ο Τεντ ειναι σε ενα σταθερο επιπεδο το οποιο ομως δε βοηθαει αν δε βοηθανε και οι υπολοιποι, η Λιλη επειδη ειναι εγκυος ειναι απιστευτα ξενερωτη και βαρετη, το Μαρσαλ τον εχουμε δει πολυ πιο γαματο και η Ρομπιν ηταν σα να μην υπηρχε σε αυτη τη σεζον μου φαινεται."
+ ότι αν ο τεντ δεν ήταν πρωταγωνιστής δεν θα είχε λόγο ύπαρξης, είναι μακράν ο βαρετότερος χαρακτήρας που έχει υπάρξει (και μέτριος ηθοποιός κλπ.). Μόνο εγώ το πιστεύω αυτό;
Ο Τεντ θέλει να γίνει Zach Braff στη θέση του (τρισμέγιστου) Zach Braff.
nah, εμένα μου φάνηκε υπερμέτριο το τελευταίο και σε γενικές γραμμές ισχύει ότι είπε ο φιξ:
"Ολη τη σειρα πλεον τη στηριζει ο Ντουγκι Χαουζερ παντως, ο Τεντ ειναι σε ενα σταθερο επιπεδο το οποιο ομως δε βοηθαει αν δε βοηθανε και οι υπολοιποι, η Λιλη επειδη ειναι εγκυος ειναι απιστευτα ξενερωτη και βαρετη, το Μαρσαλ τον εχουμε δει πολυ πιο γαματο και η Ρομπιν ηταν σα να μην υπηρχε σε αυτη τη σεζον μου φαινεται."
+ ότι αν ο τεντ δεν ήταν πρωταγωνιστής δεν θα είχε λόγο ύπαρξης, είναι μακράν ο βαρετότερος χαρακτήρας που έχει υπάρξει (και μέτριος ηθοποιός κλπ.). Μόνο εγώ το πιστεύω αυτό;
Ναι, ο Τεντ ειναι σαν τον Τζακ στο Λοστ, τον Μπραντον στο Μπεβερλι Χιλζ, τον Κανακη στους ΑΜΑΝ, τον Ρος στα φιλαρακια και ουτω καθ'εξης. Μπορει να μη φαινεται η παρουσια του οσο των αλλων, αλλα αν δεν υπηρχε θα σου λεγα εγω ποσο πιο μετρια θα ηταν η σειρα. Ειναι θεμα ισορροπιων κατα τη γνωμη μου, καποιοι πρεπει να ειναι οι περιεργοι και ιδιαιτεροι χαρακτηρες και καποιοι πρεπει να ειναι οι πιο φυσιολογικοι. Θα σαρεσε να βλεπεις μια σειρα με 5 βλαμμενους? Αν δεν υπηρχαν ο φυσιολογικος Τεντ και η φυσιολογικη Ρομπιν εγω θα βαριομουν τρελα.
funishment
13-03-2009, 00:02
Σόου, μιας και η αρρώστια μου αγγίζει τα όρια της φυματίωσης, είπα να κάτσω να δω καμιά ταινία. Και διάλεξα να δω το Bolt (http://www.imdb.com/title/tt0397892/).
Χεστήκατε θα μου πείτε και θα έχετε και δίκιο.
Thing is, ο άνθρωπος που έγραψε αυτήν την ταινία, ή ο παραγωγός, ή ο σκηνοθέτης, ή δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος, έβλεπε ΦΑΝΑΤΙΚΑ himym. Και εξηγούμαι.
1. Έχουμε τον ατζέντη της πιτσιρίκας πρωταγωνίστριας, είναι κόπι πέηστ ο Μπάρνεη. Μόνιμα κουστουμαρισμένος 35άρης, με υπέρτατο στόχο και σκοπό της ζωής του το κέρδος (οκ, ο άλλος έχει το κέρδος ΚΑΙ τις γκόμενες), και οι μισές ατάκες που έχει στην ταινία τελειώνουν με τη φράση "true story".
2. Τώρα περνάμε στις λέξεις κλειδιά, όπως awesome και legendary. Το awesome επαναλαμβάνεται άπειρες φορές στην ταινία, πάντα με υφάκι Μπάρνεη, από όλους τους χαρακτήρες. Το legendary μία φορά μόνο, αλλά ορκίζομαι, είναι σαν να έχουν κάνει ριπ το audio απ΄οτη σειρά, και το έβαλαν στην ταινία.
3. Σε κάποιο σημείο έχουμε τον εξής διάλογο:
- Rhino is awesome! He's so awesome!
- He's... He's beyond awesome!
- He... He's be-awesome!
- He's...
- I... I am be-awesome.
Λίγη σημασία έχει ποιοι τα λένε, αλλά δεν μπορεί να μη σας θυμίζει κάτι.
Βέβαια, το συγκεκριμένο κόνβο φαντάζομαι γράφτηκε κάποιους μήνες πριν το Possimpible, οπότε παραλογίζομαι.
4.
- Tom's better at pitching. I'll let him take it from here. Tommy's got the spotlight.
Wait for it.
- Aliens.
- Oh, snap!
5. Όσο κι αν προσπαθήσει η Disney, δεν την πιάνει πια την Pixar.
6. Τώρα που ξαναδιαβάζω όσα έγραψα, καταλαβαίνω ότι δεν περνάει το φίλινγκ, αλλά αλήθεια, τα references υπάρχουν.
Also, cocks.
Φανισμεντ, ποια χρηστρια εισαι?
funishment
13-03-2009, 03:00
Δε σε πιάνω.
_UnHoLy^MaRtYr_
17-03-2009, 08:42
Καιρός ήταν, γάμησε το επεισόδιο, βγαλμένο από δεύτερη σεζόν.
Λεμπόφσκι =)
Πολυ καλο! Ολοι εξαιρετικοι σε αυτο το επεισοδιο.
Γαμώ τα επεισόδια ΑΛΛΑ
είμαι ο μόνος που θέλει να χώσει ένα μπουκέτο βαθιά μέσα στη μάπα της Λίλυ;
Kelldorain
20-03-2009, 22:09
Πιτζάμα σακακι ρε, πιτζάμα σακάκι.
Ναι, ο Τεντ ειναι σαν τον Τζακ στο Λοστ, τον Μπραντον στο Μπεβερλι Χιλζ, τον Κανακη στους ΑΜΑΝ, τον Ρος στα φιλαρακια και ουτω καθ'εξης. Μπορει να μη φαινεται η παρουσια του οσο των αλλων, αλλα αν δεν υπηρχε θα σου λεγα εγω ποσο πιο μετρια θα ηταν η σειρα. Ειναι θεμα ισορροπιων κατα τη γνωμη μου, καποιοι πρεπει να ειναι οι περιεργοι και ιδιαιτεροι χαρακτηρες και καποιοι πρεπει να ειναι οι πιο φυσιολογικοι. Θα σαρεσε να βλεπεις μια σειρα με 5 βλαμμενους? Αν δεν υπηρχαν ο φυσιολογικος Τεντ και η φυσιολογικη Ρομπιν εγω θα βαριομουν τρελα.
Δεν διαφωνώ, αλλά όπως στην περίπτωση του Τζακ ή του Μπράντον θες να του σπάσεις τα μούτρα μερικές φορές,(ιδιαίτερα στο τελευταίο ή προτελευταίο επεισόδιο με την τύπισσα που ήταν κουλτουριάρα, τη στιγμή που δίναν παραγγελία στο ρεστοράν)
Ο Ρος πχ αντίθετα έιχε τις στιγμές του.
Είναι θέμα ηθοποιού. Ο ρόλος φυσικά και είναι απαραίτητος, αλλά ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι απίστευτα απεχθής.
_UnHoLy^MaRtYr_
24-03-2009, 21:21
Ε, σκατά λέμε, με μικρές αναλαμπές ένδοκσου παρελθόντος. (προηγούμενο/Naked man)
Το πρόβλημα είναι πως οι 2 -άντε 3- πρώτες σεζόν γαμούσαν τόσο που συνεχίζω να το παρακολουθώ "μπας και". Έπεσα στην παγίδα των παραγωγών!!~!
Edit: Η σκηνή με το "κάστινγκ" ήτο ωραία, μην αρχίσετε πάλι όπως με το βίντεοΜπάρνεη. Αλλά έπχιανε 1/20 λεπτά. Σόρρυ μπρο.
Ανχόλι για το χθεσινό λες; Γιατί το της προηγούμενης 'βδομάδας τα 'σπαγε.
Edit: Βαρετό το 18, αν εξαιρέσεις το απολύσεις-part.
Ragnarock
26-03-2009, 12:35
Μετριοτατο το τελευταιο,καλα τα λεει ο πειρατης ανχολης.
Το μονο κομματι που απλα ηταν επος ηταν Μπαρνεϋ και Μαρσαλ με νυχτικα. Απλα προσκυνω!
Μετριότατο τελευταίο, λογικό αφού είχε πολύ τέντ
sabbattack
28-03-2009, 02:16
giati bre malaka esy mpaineis me to fake tou fake w fake?
giati bre malaka esy mpaineis me to fake tou fake w fake?
Γιατί έμπαινε ο λουκάς μαυτό παλιά και έκραζε rbniko \m/
funishment
31-03-2009, 20:53
Μην πείτε ότι δε γάμησε, ακόμα κλαίω με σκληροτράχηλο Μαρσμέλο.
Magellan
31-03-2009, 22:39
Teen Wolf ρε μαλακα!!! :headbang:
Όντως ΓΑΜΗΣΕ το τελευταίο :!:
Boris-san
01-04-2009, 18:28
stuff...he said stuff
Πολύ καλό τελευταίο. Κλαίω με μάρσαλ να ρίχνει μπάλα του μπάσκετ σε 5χρονα και να μην μπορεί να κρατηθεί από τα γέλια.
Και μπόρισαν αυτό δεν ήταν αστείο, το είπε ο τέντ
Ingolemo
01-04-2009, 19:24
Apla teleio, teen wolf .-
To proxthesino paizei na itan to kalutero tis 4is sezon kata ti gnomi mou panta fysika e. Opening scene me ton monologo Barney ta spase, opos kai ta theika skinika sti sunexeia. Borei na ofeiletai sto oti eixe 2 vdomades keno kai mou leipse, alla den xero kiolas. H Lily poy diaolo einai, to xero oti gennaei, alla malakia gia ti seira.
Όπως τα λέει ο σύντροφος Φίξξξερ, γάμησε.
Jesus ρε μαλάκα, Jesus.
επος.
βελτιωνεται με το tag-team barney-marshall.επιτελους το how i met οπως πρεπει.
funishment
29-04-2009, 22:21
I'm cuddly bitch, DEAL WITH IT!
:touched:
Άπειρο το τελευταίο, με Τζίσους και τα λοιπά.
Επίσης σχεδόν συμπαθής τεντ με το naked woman laugh.
Γιαναδούμε
last εννοούμε το μοσμπιους ντιζάινς έ;
_UnHoLy^MaRtYr_
01-05-2009, 14:53
Όχι, το επόμενο από αυτό.
Kelldorain
01-05-2009, 15:35
Πάρα πολύ καλό, λόγω Jesus και tag team κυρίως. Ο Ted κάπου στο 19ο λεπτό πήγε να το καταστρέψει μόνος του, ευτυχώς δεν.
funishment
05-05-2009, 18:28
Πω, δε θέλω συγκλονιστικό season finale, να υποφέρουμε όλο το καλοκαίρι, όπως πρέπει να είχε συμβεί στο τέλος της 1ης σε όσους το έβλεπαν από τότε.
Και ο Τεντ δεν είναι βαρετός και αντιπαθητικός, άιντε, ντίβες.
funishment
06-05-2009, 01:55
Δε συμφωνώ.
Ειστε λιγο κομπλεξικοι οσοι δεν πατε Τεντ εδω που τα λεμε. Το επεισοδιο παρα πολυ καλο, επιτελους λιγη απο τη μυθολογια του ΗΙΜΥΜ, μενει να λενε και κανα λεντζεντερι παραπανω και καμια σφαλιαρα να πεσει γιατι πολυ ξεχαστηκαμε. Αλλα αυτο με τις 200 και με τα τσαρτς ειναι κλασικη συνταγη ΗΙΜΥΜ.
Kelldorain
06-05-2009, 14:46
Καλό επ συνολικά αν και ξενέρωσα με τη συγκεκριμένη. Απ'ότι φαίνεται πάντως, από την πολύ προσεκτική επιλογή των λέξεων που χρησιμοποίησαν και από αυτή (http://ausiellofiles.ew.com/2009/05/himym-shocker-s.html) τη συνέντευξη παίζει να χουμε κι άλλη ανατροπή (μακάρι)
Δε σκεφτηκα ουτε για ενα δευτερολεπτο οτι η Στελλα μπορει να ειναι η μητερα, το εχει δηλωσει ξεκαθαρα στο προηγουμενο επεισοδιο οτι οταν γνωριστε τη μανα την πηρε τηλεφωνο αμεσως και ειχε ενθουσιαστει απο την αρχη και γενικοτερα δεν κολλαει. Απλα οπως μας εδειξε διαφορα ασχετα πραγματα που συντελεσαν στο να βρει τη Στελλα στη βροχη, θα μας δειξει οτι το οτι βρηκε τη Στελλα εκει περα καπως οδηγησε στο να γνωρισει τη μητερα των παιδιων, το κανουν εδω και τεσσερις σεζον αυτο το παιχνιδακι με το φαινομενο της πεταλουδας, γιατι να σταματησουν τωρα?
Kelldorain
06-05-2009, 14:51
Εγώ ανησυχώ μη μπει μόνιμα στο καστ, εντελώς αντιπαθητική.
zihuatanejo
06-05-2009, 23:59
Όχι ρε, είναι ωραία γκόμενα.
Ειστε λιγο κομπλεξικοι οσοι δεν πατε Τεντ εδω που τα λεμε. Το επεισοδιο παρα πολυ καλο, επιτελους λιγη απο τη μυθολογια του ΗΙΜΥΜ, μενει να λενε και κανα λεντζεντερι παραπανω και καμια σφαλιαρα να πεσει γιατι πολυ ξεχαστηκαμε. Αλλα αυτο με τις 200 και με τα τσαρτς ειναι κλασικη συνταγη ΗΙΜΥΜ.
Τούτο! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιπαθείτε Τεντ, ειδικά όταν υπάρχει (υπήρχε) η Λίλυ.
Εγώ ανησυχώ μη μπει μόνιμα στο καστ, εντελώς αντιπαθητική.
Ισχύει, παίζει και την Έλιοτ στο Scrubs. Αντιπαθητικότατη, λέτε να 'ναι αυτή η μάνα τελικά (βλέπε κίτρινη ομπρέλα);
Magellan
07-05-2009, 09:09
δεν πιστευω οτι ειναι η μητερα
το εχει πει και ο τεντ στα παιδια του στο επισοδειο που ηταν να παντρευτουν και τελικα δεν εγινε ο γαμος
νομιζω
κατι αλλο θα παιζει
Kelldorain
12-05-2009, 13:53
Είναι νωρίς ακόμα αλλά ίσως μιλάμε για το χειρότερο επεισόδιο της σεζόν. Μόνο οι σκηνές με Barney το κρατάνε
to 23 ondws para polu metrio. alla it builds up se kati. kai o ted me sugkinise re gmt :/
Magellan
12-05-2009, 15:41
Είναι νωρίς ακόμα αλλά ίσως μιλάμε για το χειρότερο επεισόδιο της σεζόν. Μόνο οι σκηνές με Barney το κρατάνε
τι νωρις ρε?
ενα επεισοδιο εμεινε :)
Kelldorain
12-05-2009, 15:43
Νωρις με την έννοια ότι είχα δει το επ λίγα λεπτά πριν κάνω το ποστ και δεν είχα ξεκαθαρίσει ακριβώς. Τώρα που πέρασαν κάποιες ώρες, επιμένω στο ποστ :P . Το επ δυστυχώς θύμησε πρώτα επεισόδια πρώτης σεζόν. Τέλος πάντων, αν το φινάλε έχει πολύ Barney όπως υποψιάζομαι, θα μας αποζημιώσει.
Magellan
12-05-2009, 15:46
οκ
παντως διαφωνω για αυτα που λες για 1η σεζον , ναι 2η και 3η ηταν ανωτερες, αλλα...
http://www.jeffhayes.com/art/images/salt_shaker.jpg http://drupal.fckeditor.net/files/image/White_square_with_question_mark.png
Magellan
12-05-2009, 17:36
:moutza:
funishment
12-05-2009, 17:41
to 23 ondws para polu metrio. alla it builds up se kati. kai o ted me sugkinise re gmt :/
Αυτό. Ελπίζω να έχουμε καλό σίζον φινάλι.
Pros stigmhn eixa xarei oti 8a gnwrize th mpatsina :/
epishs einai idea mou h to Barney-part se ayto to episodeio htan ligo moufa?
Boris-san
12-05-2009, 23:53
mhn eiste ampaloi re.To epeisodio htan para polu kalo.Akoma gelaw me thn kauh mpatsina na shmadeuei me oplo ton barney kai aftos na tsirizei sa ma8htrioula.epikes stigmes
Μέτριο τελευταίο, λογικά filler για να κάνουν σήζον φινάλε στο επόμενο για κάποιο λόγο...
Οχι απο τα καλυτερα, σιγουρα οχι απο τα χειροτερα. Ειχε καλες φασεις Τεντ και Ρομπιν περιεργως.
Magellan
14-05-2009, 11:21
οκ ηταν
παντως ο μπαρνευ συμφωνα με παλιοτερο επ (εκεινο της 2ης σεζον που χαλαει το αμαξι του Μαρσαλ) υποτιθεται οτι δεν ξερει να οδηγα και γενικα φοβαται την οδηγηση
λεπτομεριες
teleftaio ths seaseon shmera
metamelia3
19-05-2009, 16:41
ωραιότατο το τελος της σεζον.
Άμα το κάνει σπόιλ κανένας θα γαμήσω Φρειδερίκους, δεν έχω πάει σπίτι ακόμα.
nai para polu kalo. kai epitelous o ted sumorfothike.
_UnHoLy^MaRtYr_
19-05-2009, 19:30
Στο διάολο να πάει αυτή η σεζόν όμως, συνολικά, ε.
Magellan
19-05-2009, 19:53
ελα μη γινεσαι κακος
ειχε τις στιγμες της
:-D
Ρε. Εσυ με καταλαβαίνεις. Δεν ήταν με διαφορά το πιο ΑΙΣΧΡΟ επεισόδιο όλης της σειράς το 23;
Kelldorain
19-05-2009, 20:08
Για το 23 ίσως συμφωνούμε. Γενικά καλούτσικη σεζόν, μάλλον χειρότερη από 2 και 3. Το τελευταίο επ μια χαρά , πέθανα με υπότιτλους mazoo στο σημείο της μάχης με την κατσίκας. Για τη μητέρα
επιμένω, ειδικά μετά την αποκάλυψη της δουλειάς, πως είναι η μικρή αδερφή της Ρόμπιν (δεν ξέρω σπόιλερ ορ σθ, απλή υπόθεση)
antimusic
19-05-2009, 20:09
όχι, σκατά στους μεταφραστές που την έχουν δει αστείοι.
funishment
19-05-2009, 20:24
όχι, σκατά στους μεταφραστές που την έχουν δει αστείοι.
+1, χωρίς υπότιτλους και καθάρισες για τη συγκεκριμένη σειρά.
I mean ok, τις περισσότερες φορές ο Χάουζ ας πούμε δε βλέπεται χωρίς σαμπς, αλλά αυτό εδώ δεν είναι δύσκολο.
Ωραίο επ, Μάρσαλ θεούλης, μια χαρά η σαιζόν, σταπ γουάνινγκ ολρέντι.
Kalo alla dystyxws perimena na doume epitelous ayth th foukariara th mana!
Ragnarock
19-05-2009, 20:44
Ειδικα προς το τελος,μετριοτητα σκετη.
Και το φιναλε μου φανηκε μια απ'τα ιδια.Ειχε λιγο περισσοτερο γελιο απο τα προηγουμενα παντως.
sabbattack
19-05-2009, 21:29
aparadekta metrio ep. oxi kako, aparadekta axrwmo kai ageusto.
tipota. gere kykle fyge twra, paei h dikh sou h seira klp klp
Δεν τρελαθηκα, τα ιδια με το προηγουμενο το βρηκα, δηλαδη απλα καλο. Μην ειστε γραφικοι για τεταρτη σεζον, ο Κελντορεν λεει τα πραγματα οπως ειναι, 2 και 3 καλυτερες, αλλα κι αυτη αρκετα καλη.
:puke: με ζευγαρι Μπαρνευ-Ρομπιν, αλλα δε μου κανει καμια εκπληξη. Ο Μπαρνευ ειναι κλασικη ΓΚΟΜΕΝΑ που θελει φτυσιμο κι η αλλη λεει 5 πραγματα και μετα τα παιρνει πισω γιατι "ωριμασε", ουφ, αηδια, απαραδεκτο ζευγαρι, συμφωνω μονο στο οτι ταιριαζουν και οι δυο να ειναι οτι ναναι βλακες. Απλα ο Μπαρνευ οταν πηδαει απο δω κι απο κει ειναι θεος λογω των σκηνικων και των ατακων του.
Απλα ο Μπαρνευ οταν πηδαει απο δω κι απο κει ειναι θεος λογω των σκηνικων και των ατακων του.
και αν χαθεί αυτό χάθηκε η σειρά.
Ναι.
(δεν το λέω ειρωνικά)
Καλούτσικο μωρέ το τελευταίο
Γαμησε. Δεν ξερω αν οφειλεται στο οτι μου ειχαν λειψει, αλλα ηταν εκπληκτικο θαρρω.
1. Ατακες Μπαρνει ολα τα λεφτα, door five.
2. Τεντ πειτε οτι θελετε αλλα τα σπασε.
3. Μαρσαλ σταθερη αξια, μαστιγιο, ροφλ.
4. Ρομπιν οπως παντα μουναρα.
5. Λιλυ η θετικη εκπληξη, πως εγινε ετσι η γκομενα ρε, ηταν απλα τελεια.
Kelldorain
23-09-2009, 00:16
Πάρα πολύ καλό, απλά το μόνο που δεν κατάλαβα είναι
Σε ποια αίθουσα τελικά (αρχιτεκτονική ή economics) είναι η μελλοντική γυναίκα του Ted
SpiritCrusher
23-09-2009, 00:20
Δεδομένου ότι η κάμερα πήγε και καλά να τη δείξει αλλά γύρισε πίσω στο κορίτσι με την ερώτηση, στην αίθουσα αρχιτεκτονικής.
edit: μπε στην οικονομικών εννοούσα
Kelldorain
23-09-2009, 00:24
Βασικά δεδομένου αυτού που λες, ισχύει το ανάποδο :P
_UnHoLy^MaRtYr_
23-09-2009, 00:56
Καλό ήτο, αλλά όχι "Καλό", θα δούμε πως θα το πάνε βέβαια, αλλά φαίνεται πως 1η και 2η σεζόν μας τελειώσανε. Πα να δω κι άλλες σειρες μέχρι ν'αρχίσει το λοστ να ποστάρω κι εγώ σ'όλα τα σειροθρεντς άμα λάχει.
Dekatria
23-09-2009, 01:44
den itan poly dynato epeisodio alla
itan gamato to skiniko me ton tent san kathigitis stin lathos aithousa,
an to anaferate pio panw sygnwmi den ta diavasa ta spoils viastika na grapsw
Ισχύει.
Επίσης μαστίγιο Μάρσαλ έπος.
Not good enough!
Mpampis Mpakalis
23-09-2009, 13:18
SLAP
Mpampis Mpakalis
23-09-2009, 13:22
Ρε τι λέτε ήταν το καλύτερο επισόδειο της σεζόν ως τώρα!!! Και μόνο που στο μισο είχες τον τεντ να γελοιοποιείται, ήταν αρκετό για να γαμάη.
Τελικά τι έγινε πάντως με τις εγκυμοσύνες?? Εγώ δεν τις είδα ιδιαίτερα φουσκωμένες.
SpiritCrusher
23-09-2009, 15:02
Τελικά τι έγινε πάντως με τις εγκυμοσύνες?? Εγώ δεν τις είδα ιδιαίτερα φουσκωμένες.
wat; Είχε γεννήσει πριν τελειώσει η προηγούμενη season. Ήταν το καιρό που υποτίθεται πως έλειπε κάπου η Lilly και δεν είχε εμφανιστει για 5 επεισόδια ή όσα ήταν.
Βασικά δεδομένου αυτού που λες, ισχύει το ανάποδο :P
Ερμ ναι, όντως :P
Ρε τι λέτε ήταν το καλύτερο επισόδειο της σεζόν ως τώρα!!!
καλα, δεν εχουν βγει και πολλα για να συγκρινεις.
ΚΑΚΟ, πολύ κακό βασικά αμερικάνικο χιούμορ, πάτος πλέον.
Πώς είναι δυνατόν να σας άρεσε η προηγούμενη σαιζόν κι αυτό το σκουπίδι τώρα. Χιούμορ για ηλίθιους πραγματικά.
ΚΑΚΟ, πολύ κακό βασικά αμερικάνικο χιούμορ, πάτος πλέον.
Πώς είναι δυνατόν να σας άρεσε η προηγούμενη σαιζόν κι αυτό το σκουπίδι τώρα. Χιούμορ για ηλίθιους πραγματικά.
Ισχύει φίλε. Στην αρχή βλέπεις himym και μετά εκεί που δεν το καταλαβαίνεις αρχίζεις να γουστάρεις μικιμάου.
Μετά αρχίζεις και τρως χαμπουργκερς και σιγά σιγά γίνεσαι ΗΛΙΘΙΟΣ!
Μακριά
Κέβιν Σόρμπο
23-09-2009, 15:51
unless...uuunless you're already an idiot
ΧΟΛΥΦΑΚ! τον ξερω αυτον στο σιγκ σου...
Ingolemo
23-09-2009, 16:56
Mia xara htan to kainourgio, egw goustara, klassiko himym.
Mia xara htan to kainourgio, egw goustara, klassiko himym.
Ηλίθιος
Ingolemo
24-09-2009, 00:50
:midfinger:
Ισχυει αυτο που λεει ο Ινγκολεμο, οσοι ειδατε διαφορες ή χαμηλο επιπεδο μαλλον μεγαλωσατε μισο χρονο και γινατε ΔΗΘΕΝ.
_UnHoLy^MaRtYr_
24-09-2009, 04:53
Κατά τη διάρκεια του οποίου μισού χρόνου, σεις καταλήκσατε στην Αμερική μαζί με τη Μαρίκα το Δούσια τον Κωστή και σας φαίνεται ωραίο το νέο μέτριο επεισόδιο του HIMYM γιατί το βλέπετε όλοι λάηβ και πανηγυρίζετε ωτισουπε.
=D
SpiritCrusher
24-09-2009, 04:58
οσοι ειδατε διαφορες ή χαμηλο επιπεδο μαλλον μεγαλωσατε μισο χρονο και γινατε ΔΗΘΕΝ.
Εδώ εσύ είδες διαφορές στη Lilly που είναι ίδια, ξέρω'γω :P
Δες ξανα την τεταρτη σεζον και το πως ειναι η Λιλυ και το προγουλι της, και τα λεμε μετα. Ανχολι, δεν το ειδα καν λαιβ, το κατεβασα πιο μετα γιατι ημουν εξω. Δε σε χαλασε! :razz:
_UnHoLy^MaRtYr_
24-09-2009, 05:11
ΘΕ ΜΟΥ ΕΠΕΣΑ ΤΟΣΟ ΕΚΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑΝΕ
SpiritCrusher
24-09-2009, 05:11
Χεχ ε νταξ έγκυος ήταν, προσωρινά πράγματα.
Ποτε απαντησατε ρε καμμενοι. Ανχολι ο Ινγκολεμο δεν ειναι στην Αμερικη, σε εσβησα.
Live_by_honour
24-09-2009, 08:44
To eida xthes, ntaxei h seira exei katsei edw kai kairo alla ayto den simemenei oti tha stamatisoume na tin vlepoume. Gia na pernas eyxarista apogeymata mia xara einai...
Ragnarock
29-09-2009, 14:56
Η γκομενα που παιζει στο καινουριο το blind date του Ted ειναι ιδια με την Παπουτσακη ε.
Η γκομενα που παιζει στο καινουριο το blind date του Ted ειναι ιδια με την Παπουτσακη ε.
το πρόσεξα και γω αυτό σε μια σκηνή
Νταξ τρελό φίλερ το τελευταίο αλλά βλεπόταν ευχάριστα
Kelldorain
30-09-2009, 16:11
Μέτριο ήταν, βασικά στόρυ Τεντ εντελώς κλισέ κι αδιάφορο, ευτυχώς το ανέβασε πολύ το side με Μπάρνει. Πρέπει να ανέβει λίγο στα επόμενα.
Ε όχι και σαν το πρώτο αλλά μετριότατο.
dythor stamata na vlepeis th seira.
ναι καθυστερημένε κακόγουστε παλιάτσε.
http://i169.photobucket.com/albums/u222/nicoleguitelman/Jewish-Avatar-Icon49.jpg
sabbattack
06-10-2009, 13:32
Και ήρθε η μέρα που οι ουρανοί θα σχιζόντουσαν και το παραπετασμα του ναού και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα γαμηστερό επεισόδιο. Monty Python reference γαμώ το κερατάκι μου, φάτε χώμα γουρουνόκωλοι. Αδιανόητος Barney, Shinya και ένα βαρέλι... :(
BunnyDee
06-10-2009, 16:40
Monty Python reference γαμώ το κερατάκι μου, φάτε χώμα γουρουνόκωλοι.
Eh? Eeeh? Εγώ γιατί δεν τόπιασα αυτό;! Που, πώς, τί;!
BunnyDee
06-10-2009, 17:54
Μίλησε για 'γαμιστερό επεισόδιο', αυτό είναι καλό, και άρα του άρεσε. (επιστήμηηη!)
Kelldorain
06-10-2009, 17:54
Ε αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα, μόνο τα μέρη που προσπάθησε να γίνει κλισέ-σοβαρό μου την έσπασαν αλλά γενικά καλύτερα από πριν.
Κάτι πρέπει να γίνει με τους ηλίθιους που ανεβάζουν υπότιτλους ε.
Δεν αντέχεται το χιουμοράκι τους. Από την επόμενη φορά, αγγλικοί
Fireknight
07-10-2009, 19:01
me xwris
Όντως γαμηστερό το τελευταίο. Μετά από πολύ πολύ καιρό.
funishment
13-10-2009, 21:44
O Ranjit και τα ποιήματα. :touched:
Ingolemo
13-10-2009, 22:18
http://www.itwasthebestnightever.com/
ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑ.
Κι εγώ το τσέκαρα αμέσως το site μόλις το είπε στο επεισόδιο :)
νταξ η φάση με τα τραγουδάκια του Μάρσαλ, απίστευτη
enitharmon
14-10-2009, 00:07
nuno bettencourt :-|
marschall και Lilly καταντια λιγο. απο κει που πριν παντρευτουν (και λιγο μετα) ηταν χαρουμενο ζευγαρακι να το χαιρεσαι, τωρα εχουν καταντησει βαρετοι, προβλεψιμοι, μικρομεσαιοι με couples date και gouda. και πα να κανουν και τους αλλους το ιδιο ευνουχισμενους.
Kelldorain
14-10-2009, 00:44
Χαχαχαχαχ το site
Το επ καλούτσικο ήταν
...και ενώ σκεφτόμουν ότι αρχίζει να λείπει ο παλιός Barney ήρθε η τελευταία σκηνή
Magellan
14-10-2009, 09:26
http://www.itwasthebestnightever.com/
χαχαχαχαχαχαχ
λιωνω
...και ενώ σκεφτόμουν ότι αρχίζει να λείπει ο παλιός Barney ήρθε η τελευταία σκηνή
:headbang:
metamelia3
14-10-2009, 13:58
χειροτερο επεισοδιο ολης της σειρας με ανεση
Καλύτερο επεισόδιο της σεζόν εύκολα, μην ακούτε τον βλάκα. Απλά έχω την εντύπωση ότι όλη αυτή η κατάσταση με το double dating πρέπει να σταματήσει γιατί υπάρχουν ήδη κάποια ψήγματα κορεσμού.
Η πέμπτη σεζόν είναι πολύ μέτρια ως τώρα... συν ότι κλέβει πολύ από Friends.
Γενικά ο Ι. είναι πανίβλακας αλλά είναι όντως το καλύτερο επεισόδιο της σειράς μέχρι τώρα.
BunnyDee
21-10-2009, 15:05
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAANTRUUUUUUMMMM!!!
funishment
21-10-2009, 15:08
Θεά σπασίκλω Λίλλυ.-
sabbattack
22-10-2009, 01:14
σκατά στον τάφο της γιαγιάς αυτών από το xsubs που κάνουν το how i met your mother.
Ναι ρε τους μαλάκες γαμώ το σταυρό τους, να τους κόψουμε τα φράγκα που μας τρώνε.
Οντόπικ ΚΑΛΟ το τελευταίο!
Kelldorain
22-10-2009, 15:37
Όχι, απλά να μεταφράζουν κανονικά και να μην νομίζουν ότι είναι αστείοι. Το επ μέτριο, μόνο ο Marshall το κράτησε
Συνειδητοποιείτε ότι μιλάμε για ανθρώπους που κουράζονται από αρκετά έως πολύ χωρίς να ζητούν κανένα credit και αντάλαγμα για να απολαμβάνουμε κάτι εμείς, ε;
antimusic
22-10-2009, 15:49
απόλαυση.
enitharmon
22-10-2009, 16:51
πειτε κανα σκηνικο με υποτιτλους
Ε σε φάση λέει ο Μαρσαλ ohhh no, και μεταφράζουν οι γελοίοι "Ωχ παναγίτσα μου" και άλλα τέτοια ΕΚΤΑΚΤΑ.
"βρε καλε,παναγιτσα της γουαδελουπης" και αλλα τετοια ομορφα
κι εγώ ρε παιδί μου, αλλά σιγά μη τους μπινελικώνουμε κιόλα, έλεος.
SpiritCrusher
22-10-2009, 18:44
Σε κωμωδίες, προτιμούμε αγγλικούς ή καθόλου γιατί έτσι κι αλλιώς πάντα κάποιο αστείο (ή ένα κομμάτι του) θα χαθεί στη μετάφραση.
Ingolemo
22-10-2009, 19:16
Γενικα, προτιμούμε αγγλικούς ή καθόλου γιατί έτσι κι αλλιώς πάντα κατι θα χαθεί στη μετάφραση.
Fixed
Captain Howdy
23-10-2009, 00:31
Βασικά, γενικώς μέτριο επεισόδιο και πολύ κοιλιά ρε παιδί μου..
'πίσης, όντως, έλεος με τους μαλάκες του XSUBS! Νομίζουν ότι είναι αστείοι αλλά μόνο γελοίοι καταντάνε με τις ελεεινές μεταφράσεις και την "και καλά" απόδοση των διαλόγων στα ελληνικά. ΟΥΣΤ!