PDA

View Full Version : [TV] How I Met Your Mother

Pages : 1 [2]

Heimaa
23-10-2009, 03:14
το χειροτερο επεισοδιο το τελευταιο /

δεν ξερω γιατι το ειδα

funishment
23-10-2009, 03:19
Άντε, θα ξαναρωτήσω. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΤΕ;

Captain Howdy
23-10-2009, 12:45
Λέγεται ψυχαναγκασμός φίλε. Άσχημο πράμα.

Dythor
23-10-2009, 14:36
το χειροτερο επεισοδιο το τελευταιο /

δεν ξερω γιατι το ειδα

γιατί δεν ήξερες πως θα 'ναι πριν το δεις.

H.
26-10-2009, 00:14
Γιατί έχεις επενδύσει χρόνο από την ζωή σου για τέσσερις ολόκληρες σεζόν και δεν θες να αφήνεις πράγματα στη μέση. Εκτός από το heroes δηλαδή που το υπερπαράκανε.

funishment
26-10-2009, 00:31
Α μάλιστα, έχεις επενδύσει.

Και συνεχίζεις λοιπόν να σπαταλάς τον χρόνο σου σε ανάξιες σειρές, απλά και μόνο για να μην αφήνεις πράγματα στη μέση. Κράξιμο για το κράξιμο είναι η φάση.

inb4 captain obvious "φόρουμ είναι έχουμε δικαίωμα να πούμε τη γνώμη μας και να κράξουμε".

H.
26-10-2009, 01:51
Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς χαρακτήρισα ανάξια σειρά το HIMYM. Κατώτερη των προσδοκιών σεζόν, ναι θα το ΄λεγα. Όντως το "επενδύω" είναι μάλλον too much ρήμα, ίσως το "ξοδεύω" να είναι καλύτερο όντως.

Και ναι, δε μου αρέσει γενικά να αφήνω πράγματα στη μέση, με τα οποία μάλιστα έχω ασχοληθεί αρκετά στο παρελθόν. Και το HIMYM δεν το μετανιώνω ούτε λεπτό.

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί τέτοια ανοργασμικότητα :/

zihuatanejo
26-10-2009, 02:10
Eπίσης και το Prison Break σταματήσαμε, γιατί δεν είχε νόημα από ένα σημείο και μετά.

Captain Howdy
26-10-2009, 03:29
Και ναι, δε μου αρέσει γενικά να αφήνω πράγματα στη μέση, με τα οποία μάλιστα έχω ασχοληθεί αρκετά στο παρελθόν. Και το HIMYM δεν το μετανιώνω ούτε λεπτό.

Έτσι ακριβώς. Είπαμε άλλωστε: "Ψυχαναγκασμός. BAD".

Ingolemo
26-10-2009, 04:53
To thema den einai an kai giati sunexizete na to vlepete afou den sas aresei.

Den einai seira me kana vasiko senario opws to heroes kai to prison break pou ama to gamisei den exei nohma na to sunexiseis.
Mporei merika episodeia na einai asxhma, alla to epomeno na gamaei.

Ayto pou me parakseneuei emena einai to poso asxhma sas fainontai ta teleytaia episodeia.
Ok, den einai kai ta kalutera ths seiras, alla h seira panw katw etsi htan panta, epanalambanetai ligo twra telutaia, opote ok, katanohto to na mhn se enthousiazei to episodeio, alla oxi kai na mhn saresei katholou.

funishment
26-10-2009, 09:25
Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς χαρακτήρισα ανάξια σειρά το HIMYM. Κατώτερη των προσδοκιών σεζόν, ναι θα το ΄λεγα. Όντως το "επενδύω" είναι μάλλον too much ρήμα, ίσως το "ξοδεύω" να είναι καλύτερο όντως.

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί τέτοια ανοργασμικότητα :/

Γυναίκες στο ηαρ σου λέγεται.
Και μιλώ γενικά για το είδος σας, όχι προσωπικά για εσένα.

Κατά τα άλλα, ότι λέει ο από πάνω.

Captain Howdy
26-10-2009, 12:13
To thema den einai an kai giati sunexizete na to vlepete afou den sas aresei.

Den einai seira me kana vasiko senario opws to heroes kai to prison break pou ama to gamisei den exei nohma na to sunexiseis.

Ayto pou me parakseneuei emena einai to poso asxhma sas fainontai ta teleytaia episodeia.
Ok, den einai kai ta kalutera ths seiras, alla h seira panw katw etsi htan panta, epanalambanetai ligo twra telutaia, opote ok, katanohto to na mhn se enthousiazei to episodeio, alla oxi kai na mhn saresei katholou.

Κοίτα, όπως το βλέπω εγώ έχει να κάνει με συγκρίσεις. Και επειδή η σειρά (κατά την άποψή μου) είναι σχετικώς η καλύτερη που βγήκε από τότε που τελείωσαν τα Friends, η σύγκριση έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν θυμάμαι επεισόδιο από τα φιλαράκια που να είναι μούφα ή να πώ "Πο τι μαλακία ήταν αυτό;;;;". Λάθος, δε λέω, λάθος η σύγκριση αλλά βγαίνει και αυθόρμητα.

Heimaa
26-10-2009, 13:43
Άντε, θα ξαναρωτήσω. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΤΕ;

εσύ ΤΙ ΚΑΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ δεν κατάλαβα :excl:

funishment
26-10-2009, 14:38
Είμαι ο μασκοφόρος υπερασπιστής του Μάρσαλλ, εσύ τι γκάβισκον έχεις δεν κατάλαβα.

H.
26-10-2009, 16:13
Γενικά όπως καταλαβαίνεις, έχεις πρόβλημα.

Ingolemo
26-10-2009, 17:13
Egw pantws me funishment eimai, oxi epeidh 'an ta teleutaia episodeia einai asxhma tha einai kai ta epomena', alla epeidh an den sas aresoun ayta ta episodeia toso polu, mallon den sas aresei h seira pleon genika, den prokeitai na allaksei kati ousiastiko.

Opote quit qq or gtfo. :)

ps. otan lew pleon den ennow oti allakse h seira, alla oti eseis allaksate gnwmh gia th seira.
ps2. h prwth protash tou prohgoumenou post mou anaferotan sta episodeia oxi sth seira genika

Esteban
26-10-2009, 22:31
TANDRUM ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΑΣ

BlackiE
27-10-2009, 03:06
Wtf επανάληψη το The Stinsons έχει σήμερα;

cloud
27-10-2009, 20:29

άμα σε χαλάει να το κόψεις

BlackiE
27-10-2009, 21:34

άμα σε χαλάει να το κόψεις

:moutza:

Kelldorain
04-11-2009, 12:04
Barney, Marshall ρε :touched:

Η σεζόν ήταν μετριότατη ως τώρα αλλά το χθεσινό παίζει να ναι το καλύτερο επ εδώ και 1 χρόνο

Heimaa
04-11-2009, 13:24
χαχαχ γαμησε το τελευταιο 8)

rebelos
04-11-2009, 22:03
το χθεσινό παίζει να ναι το καλύτερο επ εδώ και 1 χρόνο

αυτό

metamelia3
04-11-2009, 22:08
όντως

Dekatria
05-11-2009, 10:18
Barney, Marshall ρε :touched:

Η σεζόν ήταν μετριότατη ως τώρα αλλά το χθεσινό παίζει να ναι το καλύτερο επ εδώ και 1 χρόνο

kai to sexless inkeeper htan fovero :pink:

BunnyDee
05-11-2009, 16:46
Ψηφίζω το χθεσινό, γιατί 'το ζεύγος' πήγε να μας εξαπατήσει κι εμάς ότι φλώρεψαν και θα μας χαλούσαν τη σειρά, αλλά δεν. HIMYM lives on.

Dythor
05-11-2009, 20:16
Καλούλι, σίγουρα κατώτερο από σεξλεςς ινκήπερ.

BunnyDee
10-11-2009, 22:22
Spoilers ξερωγώ άμα δε βλέπετε. Στην οποία περίπτωση σας λυπάμαι. Αλλά συνεχίζω απτόητη χωρίς spoiler tag, δεν έχει νόημα αλλιώς...

Πάμε λοιπόν: Ναι! Ναι, ναι, ναι, ναι, ναι! Τα χάλασαν. Κι ήταν όντως too awesome for each other. And two awesomes cancel each other out - I concur.

Εκεί πήγαινε το πράγμα, επειδή το HIMYM έχει το καλό ότι ακούει το κοινό του, υποθέτω. Με έναν... έξυπνο τρόπο, όχι το χαζό Simon says άλλων σειρών, που κάνουν, υποθέτω, ακριβώς αυτά που λένε οι προβολές σε άσχετα κοινά.

Αλλά... Fat suit? Seriously? How... un-HIMYM... Τουλάχιστον μας έδωσε ωραία breaking-the-fourth-wall / Barnacle-the-cool-comeback στο τέλος. Χειροκρότημα από 'μένα. Τελείωσε αυτό το τρομακτικό πράγμα με τη σχέση τους.

Πάμε πάλι: Ναι!

antimusic
10-11-2009, 22:26
Spoilers ξερωγώ άμα δε βλέπετε. Στην οποία περίπτωση σας λυπάμαι. Αλλά συνεχίζω απτόητη χωρίς spoiler tag, δεν έχει νόημα αλλιώς...

μωρ' τι μας λες.

BunnyDee
10-11-2009, 23:22
Μα... μα...

Deggial
11-11-2009, 01:20
Οκ, τα τελευταία επεισόδια έχουν αρχίσει και φτιάχνουν. Αυτό ήταν το πρώτο που εντάσσεται γνήσια στο στυλ που είχαν οι προηγούμενες σεζόν.

BlackiE
11-11-2009, 01:22
Daddy's home :headbang:

Kelldorain
11-11-2009, 20:12
Daddy's home :headbang:

:touched:

funishment
14-11-2009, 01:46
Έπικσ.

Magellan
14-11-2009, 05:16
γαμησε

FIXXXER
14-11-2009, 07:33
Οκ, τα τελευταία επεισόδια έχουν αρχίσει και φτιάχνουν. Αυτό ήταν το πρώτο που εντάσσεται γνήσια στο στυλ που είχαν οι προηγούμενες σεζόν.

Γενικα ειμαι με οτι λεει ο Ινγκολεμο ακριβως ομως. Ειδικοτερα, για μενα η σειρα ειχε κατακορυφη ανοδο μεχρι και την τριτη σεζον, δηλαδη 3>>2>>1, μετα στην τεταρτη σεζον επεσε μαλλον στα επιπεδα της πρωτης, που ομως ισως φαινομενικα να ηταν χειροτερα γιατι η πρωτη ειναι η πρωτη και κερδιζει πολυ επειδη γνωριζεις τους χαρακτηρες και επειδη ειναι κατι που το βλεπεις πρωτη φορα, και τελος η 5η σεζον νιωθω οτι ειναι εμφανως βελτιωμενη απο την 4η με κορυφαια επεισοδια οπως τα 2 τελευταια και το Sexless Inkeeper και αλλα που δεν ειναι κορυφαια, αλλα βλεπονται ευχαριστα.

Γενικα δεν βρηκα ποτε καποιο επεισοδιο "αισχος", το στυλ του χιουμορ δεν εχει αλλαξει ποτε.

(ειδα μαζεμενα τα τεσσερα τελευταια, νομιζω η σειρα θα ανεβει τωρα που χωρισαν κατακορυφα, επισης θα εχουμε και επεισοδιο με χαστουκι συντομα :touched: )

Magellan
14-11-2009, 15:35
επισης θα εχουμε και επεισοδιο με χαστουκι συντομα

http://www.imdb.com/title/tt1541288/

Esteban
15-11-2009, 21:33
επισης θα εχουμε και επεισοδιο με χαστουκι συντομα

http://www.imdb.com/title/tt1541288/

!!!

Kelldorain
17-11-2009, 16:27
Όπως τα λες, ίσως υπερβάλλεις λίγο για το επεισόδιο (δηλαδή οκ ήταν too much effort αλλά είχε αστεία σημεία) αλλά αυτό με την ιστορία ισχύει. Η ξανθιά ήταν η ίδια από το californication ή απλά ομοιότητα;
εδιτ, αυτή ήταν

BunnyDee
17-11-2009, 16:34
Ναι, αυτή ήταν.

Όσο για το ep, εμένα μ' άρεσε, ήταν καλό ep... Ή μάλλον... Sep.

Ingolemo
17-11-2009, 18:49
To episodeio gamise, osous den sas arese den exei nohma na vlepete thn seira mplampla, paw na googlarw Lorenzo Von Matterhorn.

Kelldorain
17-11-2009, 18:53
http://img26.imageshack.us/img26/1281/lorenzo.png

αλλά δεν βρήκα κάποιο site από αυτά που έδειχνε, αν βρεις τίποτα δώσε λινκ

Ingolemo
17-11-2009, 19:05
To mono pou vrhka einai oti eixe ena wikipedia entry pou to katevasan:
http://news.lalate.com/2009/11/17/lorenzo-von-matterhorn-details/

Lorenzo Von Matterhorn even had a Wikipedia page. That was until it was deleted. But enjoy the laughs. Here is what it said before the untimely hoax death of Lorenzo Von Matterhorn:

“ Lorenzo Von Matterhorn was born somewhere in Switzerland in the spring of 1974. The exact date and circumstances of his birth are unknown since he was immediately placed in a basket and tossed in a river. Young Lorenzo rode the pristine Alpine glacial melt waters for hundreds of miles until a young Milanese woman discovered the basket along the banks of the river Po. Some say it was this first early journey to Milan that fueled both his love of exploration and fashion. The woman would raise Lorenzo as her own, naming him Lorenzo after her father and giving him the surname Von Matterhorn to reflect his Swiss heritage as well as his uncommonly large penis.

“ Shortly after his family moved to New York City in the late 70’s, Lorenzo began rescuing stray puppies and other cute animals. As someone who had been abandoned himself, Lorenzo recognized both the pain of loneliness as well as the power of hope. One evening, while nursing a particularly cute Cocker Spaniel back to health, Lorenzo noticed the rest of his brood howling in unison. Curious as to their abilities, he spent the next several months developing their voices and then entered them as a musical act in a local festival under the name DOG STEVENS. They took first place, and went on to become one of the most successful animal musical acts since The Beatles.”

Esteban
17-11-2009, 19:06
Ισχύει αυτό, χαλαρώστε λίγο.
Ψιλο πατάτα ήταν το καινούργιο

Ingolemo
17-11-2009, 19:11
To episodeio gamise, osous den sas arese den exei nohma na vlepete thn seira mplampla.

εεε, έχει όταν τα προηγούμενα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα από αυτό. κούραση το να γαμάει το καινούργιο χάου αι μετ γιορ μάδερ επειδή είναι το καινούργιο HIMY. Να κλειδωθεί το τόπικ αν είναι, χασμουρητό.

Α, και: :moutza: !

Ntaksy den ekshgeitai alliws, exete oloi periodo, kai otan sumpiptei me to himym sas kakofainetai.

To episodeio den htan apla klassiko himym, htan kai wraio.

Kapoioi na me vohthisoun me tis armonikes: "Gamise lemeeee"

(:teddy:)

Deggial
17-11-2009, 21:19
Ωραίοηταν.

metamelia3
18-11-2009, 00:28
κι εμενα μ'αρεσε.

enitharmon
18-11-2009, 02:57
A certain someone with a healthy sense of humor attempted to create a Wikipedia page for a fictional character, Lorenzo von Matterhorn. In the 96th episode of CBS’s sitcom “How I Met Your Mother (http://www.amazon.com/gp/product/B002OHDYV4?ie=UTF8&tag=publicrelat04-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B002OHDYV4)” (the eighth episode of the fifth season, titled “The Playbook”), Lorenzo is a fictional businessman created by Barney to cope after his breakup with Robin. His Wikipedia page was soon deleted by the Wikipedia editors, as it did not depict a real-life person, and redirected to “The Playbook” – a page exclusively designated to describing the plot of the episode (http://en.wikipedia.org/wiki/Lorenzo_von_Matterhorn) that made Lorenzo famous. From fictional character in a show, to social media celebrity it was a short journey. Lorenzo von Matterhorn is still one of the most popular Google trends of the moment, a huge PR boost for Craig Thomas and Carter Bays who prove their creative genius and bring How I Met Your Mother in the spotlight. Below the Wikipedia page in discussion, one of the brilliant moves that made Lorenzo von Matterhorn a social media hotshot today. The page was edited a few times before being completely deleted. Some adult language was removed, an alias was added (Daniel Bailey), everything pointing out that there was something fishy about Lorenzo’s character.

FIXXXER
18-11-2009, 07:12
Χμ, απολυτα προβλεψιμο το τελος του επεισοδιου, αλλα φιλοτιμη προσπαθεια να εχει κατι το διαφορετικο σε σχεση με τα προσφατα. Οσοι λετε για οχι και τοσο αστειο επεισοδιο, οκ το καταλαβαινω. Εσεις που λετε για το οτι δεν υπαρχει "εξελιξη της ιστοριας"* τι πινετε? Βλεπεις τη φαση που εχουν χωρισει Μπαρνευ και Ρομπιν χωρις να αναλωθουν επεισοδια σε ανουσιες κλαψες και δευτερες σκεψεις, οι αλλοι δυο ειναι παντρεμενοι και ο Τεντ λογικα καποια στιγμη θα βρει κι αυτος τη γυναικα του. Και εκτος απο αυτο, στο γαμημενο τελος του επεισοδιου μαθαινεις ουσιαστικα τον μελλοντα αντρα της Ρομπιν (αν και δεν ειναι απολυτο).

* σοβαρα τωρα, βλεπει κανεις ΗΙΜΥΜ για να δει τι θα γινει στο τελος ή γιατι σας αρεσει η σειρα? Αν το βλεπετε για το πρωτο, γιατι δεν περιμενετε το τελευταιο επεισοδιο και να μην κουραζεστε?

BlackiE
24-11-2009, 21:39
Διάβαζα παντού για σλαπσγκίβινγκ παρτ2 και λέω ωραία, τελικά δεν ήταν όπως το περίμενα :|

Xtikio
25-11-2009, 18:09
Μέτριο το λαστ ://

BunnyDee
08-12-2009, 15:23
S05Ep10
H Maggie ki ο δικός της είχαν κουνέλι μικρά. This is true love. Case closed.

Dythor
08-12-2009, 15:32
Διάβαζα παντού για σλαπσγκίβινγκ παρτ2 και λέω ωραία, τελικά δεν ήταν όπως το περίμενα :|

ΑΠΑΙΣΙΟ ήταν αυτό.

funishment
08-12-2009, 23:44
Σουήτ.

FIXXXER
09-12-2009, 00:07

ΑΠΑΙΣΙΟ ήταν αυτό.

Τι εννοεις ΑΠΑΙΣΙΟ δηλαδη? Παιρνει μηδεν στα δεκα? Ειναι απο τα χειροτερα πραγματα που εχεις δει? Δε γελουσες επι 21 λεπτα συνεχομενα και γι αυτο ηταν ΣΚΑΤΑ και ΜΗΔΕΝ. Υπαρχει και γκρι φιλε Dythor οχι μονο το ασπρο και το μαυρο.

Αρκετα καλο το καινουριο, κυριως λογω Μπαρνει, οτι ατακα εριξε ηταν γαματη.

Dythor
09-12-2009, 16:19
Εννοώ ότι όχι μόνο δε γέλασα καθόλου αλλά είχα μια γκριμάτσα ":|" επί 21 συνεχόμενα λεπτά αναφορικά με την προσπάθειά του να γίνει αστείο.

FIXXXER
09-12-2009, 20:10
Ε πραγματικα μην το βλεπεις, σταματα ρε παιδι μου, για σενα το λεω, εμενα δε με νοιαζει, απλα χανεις το χρονο σου, αυτο ηταν παντα το ΗΙΜΥΜ με διακυμανσεις γυρω απο αυτο το επιπεδο.

Kelldorain
09-12-2009, 20:44
Να δεις το καινούργιο, γάμησε.

a licky boom boom down

Πάρα πολύ καλό, κλασσικό himym, συμπαθής Τεντ και από τα καλύτερα της Ρόμπιν

Esteban
10-12-2009, 03:08
Να δεις το καινούργιο, γάμησε.

a licky boom boom down

Πάρα πολύ καλό, κλασσικό himym, συμπαθής Τεντ και από τα καλύτερα της Ρόμπιν

Βασικά παλιό καλό himym. Απεχθέστατος Τεντ. Καθόταν οκλαδόν ενώ μίλαγε στους μαθητές του. Τζίσους.

Τι σκατά συμπάθησες;

Kelldorain
10-12-2009, 12:13
Έλα μια χαρά ήταν σε σχέση με άλλα, λάθος έκφραση βασικά, "μη αντιπαθής" έπρεπε να πω

Dythor
10-12-2009, 12:57
Ισχύει, ισχύει, ήταν πολύ καλό :D

FIXXXER
10-12-2009, 13:37
φτου ρε πουστη του αρεσε τωρα θα δει και το επομενο :P

H.
11-12-2009, 15:40
Έλα όμως τώρα, γίνεσαι πιο Dythor κι από τον ίδιο ;)

FIXXXER
11-12-2009, 22:55
χοντρο παρτο πισω

Kelldorain
15-12-2009, 15:40
Βγήκε το 11, μέτριο συνολικά αλλά είχε κάποιες καλές ιδέες

Κυρίως νομίζω ήθελε να δείξει πόσο δύσκολη/αγχωτική μπορεί να είναι η ζωή συνολικά γι'αυτούς, χωρίς να το πέτυχε και τόσο καλά. Ο προιστάμενος_του_Μάρσαλ είχε και πάλι καλό ρόλο αν και την προηγούμενη φορά μου άρεσε περισσότερο και η ιδέα με μελλοντικό Μάρσαλ να βαράει μικρό Μάρσαλ ήταν αρκετά πρωτότυπη, ίσως η καλύτερη του επεισοδίου. Το σημαντικό βέβαια είναι τα μελλοντικά hints που μας έδωσαν, λογικό μιας και μιλάμε για τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς. Έχουν υλικό λοιπόν στα επεισόδια γύρω στο Φλεβάρη να ασχοληθούν με τη σχέση της Ρόμπιν με τον άλλο και να κάνουν κάνα κλείσιμο σεζόν με Λίλυ έγκυο ή κάτι τέτοιο. Επίσης ουσιαστικά αυτό για τον Μπάρνευ και το 2017 ειπώθηκε μόνο και μόνο για απάντηση σε αυτούς που λένε για θάνατο Μπάρνευ, που οκ είχε μια βάση, εξάλλου δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα μελλοντικό βιντεάκι

alaiah
24-12-2009, 22:52
ειδα την πέμπτη σαιζόν σε τέσσερις συνολικά ώρες σήμερα. Γενικό decline με κάποιες καλές ατάκες σε σημεία, αλλά τις περισσότερες φορές ήμουν :-|.
μου αρέσει που εξακολουθούν να έχουν κάποιες σκηνοθετικές ιδέες,
πχ barney χοντρός, η φωνή της λίλη με το τσιγάρο (αν και έπαψε πολύ γρήγορα να είναι αστείο).
Καλύτερο επεισόδιο το playbook, χαλαρά.

το τελευταίο πολύ κλισέ με το τσιγάρο, σε σημείο που σκέφτηκα να το σταματήσω στη μέση.

μου λείπουν τα κολλητηλίκια των πρώτων σαιζόν και πλέον σιχάθηκα τον τεντ. αν συνεχίσει έτσι το serial είναι one out of the list πάντως. ήδη άργησα να ασχοληθώ με την πέμπτη σαιζόν και δεν είναι ότι τρελαίνομαι όπως παλιά για να κατεβάσω και τα υπόλοιπα....

funishment
12-01-2010, 22:46
ΣΟΥΤΑΠ ΜΠΙΟΤΣΙΖ :maikl:

Δάκρυα.

Kelldorain
12-01-2010, 23:13
Τεράστιο

Dythor
12-01-2010, 23:15
Ε αν είναι δυνατόν. Πάτος. Δεν βλέπω άλλη σαιζόν.

H.
12-01-2010, 23:17
Γίνεται να σταματήσεις να μας τα σπας όμως και σε αυτήν?

Dythor
12-01-2010, 23:18
Όχι, βούλωνε.

H.
12-01-2010, 23:22
Νομίζω το ίδιο έχει να σου πει - απονείμει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία του φόρουμ. Οπότε σε παρακαλώ μην εκδηλώνεις τα συμπλέγματά σου πάνω μου και σταμάτα να μας τα σπας για το πόσο χάλια σειρά έγινε. Εμείς γουστάρουμε.

Dythor
12-01-2010, 23:27
Και τι με νοιάζει εμένα ρε ηλίθιε;

Deggial
13-01-2010, 01:22
Μέτριο, προβλέψιμο, hot bartender.

BunnyDee
13-01-2010, 16:11
Εμένα μου έβγαλε 'θα θέλαμε να είμαστε ο Whedon, αλλά δεν'. Δεν ήταν άσχημο, πάντως - και φτάσαμε και κοντά στη mother, στο εκατοστό επεισόδιο. Κοντά.

Esteban
13-01-2010, 19:51
καλύτερο από τα προηγούμενα. Μαλακία ακόμα

funishment
13-01-2010, 21:36
Δεν σας καταλαβαίνω, αλήθεια.

Shadowking
13-01-2010, 22:15
Όπως πρέπει ήταν το 12.

funishment
13-01-2010, 22:23
Ρε καμάρι μου, και εσύ και ο έητζ, κατάλαβε το εξής.

Το How I met your mother, ήταν μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ σειρά.
Τώρα είναι μια καλούτσικη σειρά. Ακόμα τη βλέπω, αλλά δεν περιμένω κάτι καλό, απλά συνήθισα/ξέρω τους χαρακτήρες/περνάω καλά με τον καφέ μου/κάνω κι ένα "χεχ". Στις πρώτες 3 σεζόν με συντάραζε ρε παιδί μου, γελούσα δυνατά κάπχοιες σε φάσεις, συγκινιόμανε σε κάπχοιες άλλες, και αυτά δε θα τα κσαναδώ ποτέ και το κσέρω και οκέη.

Αλλά το να κάνετε όλον αυτό το σαματά και τα "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ" και τα "δεν καταλαβαίνω", είναι καθαρά απόπειρα υπεράσπισης του κουφαριού και λογική "το 71 πήγα τελικό, γι'αυτό γαμάω και σήμερα/έχω βγάλει τον πρώτο δίσκο με ΝτιΆνο και γαμούσε, αγοράστε με ακόμα". Ναι λοιπόν, και μειντενάδες και βάζελοι. Ωτισούπε.

Ε σόρρυ αλλά άμα το επεισόδιο είναι μέτριο θα το πω, άμα γελάσω θα το πω (όπως και έκανα σε πολλά της 5ης ήδη!), αλλά κουράζετε σεις οι Knights of the round table ρε.

Δεν ενστερνίζομαι τα του Dythor, δε θα σταματήσω να τη βλέπω, πρόβλημά του είναι, αλλά κουλάρετε. Επίσης μην άγχεσαι οβραία, δε νομίζω να έχει 6η σεζόν έτσι όπως πάει το στόρυ.

Με βάλατε να κάνω μεγάλο ποστ, α γαμηθείτε.

Δεν ξέρω τι λες, εγώ για το επεισόδιο μίλησα μόνο κι εσύ πήρες φόρα και μουντηλές. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σας άρεσε το συγκεκριμένο και το βρήκατε μεχ.

Είναι σειρά του 20λεπτου, είναι λογικό να την βλέπεις με το τσιγάρο σου Τρίτη πρωί και να μην την παρατάς, ΓΟΥΣΤΟΣΟΥ ΚΑΠΕΛΟΣΟΥ. Αλλά ναι, γνώμη μου είναι ότι τα παραλέτε για το προχτεσινό. Γελώ όπως με τα της τρίτης σεζόν, αλλά μπορεί να πρόκειται περί φανμποησμού, χέστηκα κιόλας.

Έχω αφήσει στο παρελθόν ατάκες τύπου μη-βλέπετε-χιμυμ-μην-πάτε-άησις γιατί με διέσυραν-τάπωσαν τα παιδιά στα ταγκσ και έβαλα μυαλό.

H.
13-01-2010, 22:35
Ανχόλι τόσο μυαλό έχεις, που κατάλαβες ότι εμένα με ενθουσιάζει η σειρά και πέφτω κάτω κατά μέσο όρο 5 φορές ανα εικοσάλεπτο. Και όχι ότι βαρέθηκα τους ανοργασμικούς που την βλέπουν μόνο για να έρθουν μετά να πούνε από meh έως και μα πως βλέπετε ακόμα αυτήν την αηδία. Σαν και την πάρτη σου ένα πράμα δηλαδή.

Εν κατακλείδι: :moutza:

H.
13-01-2010, 23:42
Μισό λεπτό, επεξεργάζομαι το ποστ σου. Και προσπαθώ να βγάλω νόημα.

H.
14-01-2010, 00:04
Ομολογώ πως δεν βγάζω άκρη.

Το θέμα είναι ότι η σειρά μπορεί να είναι υποδεέστερη σε σχέση με τα προηγούμενα, είναι όμως κουραστικό το "δεν πάει άλλο" και πιο κουραστικό το να το επαναλαμβάνεις.

Τα υπόλοιπα περί εμού...

Esteban
14-01-2010, 00:16
Νόμιζα ότι το topic υπάρχει για να λέμε τις αποψάρες μας για κάθε επεισόδιο.

Ε σε μερικούς δεν αρέσει αυτή η σεζόν όσο οι προηγούμενες. Κλάφτε

H.
14-01-2010, 01:08
Ανχόλι, μα ποιος σου είπε ότι επανέλαβες η κάτι τέτοιο? Μήπως μιλούσα στον Dythor? Μήπως το χασες λίγο?

Xtikio
14-01-2010, 04:36
kala phgaine alla meta to singin part mexase.

Dythor
14-01-2010, 16:21
Ρε καμάρι μου, και εσύ και ο έητζ, κατάλαβε το εξής.

Το How I met your mother, ήταν μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ σειρά.
Τώρα είναι μια καλούτσικη σειρά. Ακόμα τη βλέπω, αλλά δεν περιμένω κάτι καλό, απλά συνήθισα/ξέρω τους χαρακτήρες/περνάω καλά με τον καφέ μου/κάνω κι ένα "χεχ". Στις πρώτες 3 σεζόν με συντάραζε ρε παιδί μου, γελούσα δυνατά κάπχοιες σε φάσεις, συγκινιόμανε σε κάπχοιες άλλες, και αυτά δε θα τα κσαναδώ ποτέ και το κσέρω και οκέη.

Αλλά το να κάνετε όλον αυτό το σαματά και τα "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ" και τα "δεν καταλαβαίνω", είναι καθαρά απόπειρα υπεράσπισης του κουφαριού και λογική "το 71 πήγα τελικό, γι'αυτό γαμάω και σήμερα/έχω βγάλει τον πρώτο δίσκο με ΝτιΆνο και γαμούσε, αγοράστε με ακόμα". Ναι λοιπόν, και μειντενάδες και βάζελοι. Ωτισούπε.

Ε σόρρυ αλλά άμα το επεισόδιο είναι μέτριο θα το πω, άμα γελάσω θα το πω (όπως και έκανα σε πολλά της 5ης ήδη!), αλλά κουράζετε σεις οι Knights of the round table ρε.

Δεν ενστερνίζομαι τα του Dythor, δε θα σταματήσω να τη βλέπω, πρόβλημά του είναι, αλλά κουλάρετε. Επίσης μην άγχεσαι οβραία, δε νομίζω να έχει 6η σεζόν έτσι όπως πάει το στόρυ.

Με βάλατε να κάνω μεγάλο ποστ, α γαμηθείτε.

:thumbsup:

H.
14-01-2010, 22:55
Ε, αποφάσισε που θα επιτίθεσαι τότε γιατί όταν αποφασίζεις να το κάνεις μαζικά θα απαντήσει και κανάς περίεργος που 'χει τη μύγα, καλή ώρα. Μαζέπσου γενικώς.

Ρε μάγκα μου, κάνε μια αναδρομή στην προηγούμενη σελίδα για να δεις ποιος μπερδεύεται στις επιθέσεις του. Κι αφού το κάνεις βάλε λίγο τις συμβουλές σου τύπου μαζέψου στην κωλάρα σου. Ευχαριστώ.

FIXXXER
18-01-2010, 09:39
Τι μαλακες ειστε γαμωτο, πολλα γραφετε και βαριεμαι να τα διαβασω, εν κατακλειδι ολοι πρεπει να συμφωνησετε στο οτι το προβλημα και εν τελει το θεμα διαφωνιας ειναι ο τροπος και οχι η δηλωση. Δηλαδη ολοι σωστα τα λετε τελικα, και ο Η και οι αλλοι. Ουτε εμενα μαρεσε το τελευταιο, το βρηκα απιστευτα βαρετο, ειδικα το τελευταιο 5λεπτο χορευτικο αλα Broadway του Μπαρνει ηταν αισχρο πιστευω, και μπορω να το δηλωνω με μεγαλυτερη ανεση και αυτοπεποιθηση γιατι δεν κανω σαν κακογαμημενη νοικοκυρα να γραφω ποσο σκατα ειναι το ταδε επεισοδιο ΚΑΘΕ βδομαδα οπως κανει ο Dythor με 3 λεξεις σε καθε αντιστοιχο ποστ. Κι αλλοι γραφουν αρνητικα ποστς, και ο Ανχολι και ο Εστεμπαν καλα κανουν και εκδηλωνουν την αρνητικοτητα τους, αλλα προσωπικα ποτε δε με ενοχλησε κανενα ποστ τους σε αυτο το θρεντ (ουτε και σε αλλα εδω που τα λεμε). Αλλα εμεις που ειμαστε περισσοτεροι ανεκτικοι με καποια επεισοδια και δε χαλιομαστε με τον Τεντ που γαμαει σαν χαρακτηρας δε πα να λετε, ξενερωνουμε πολυ με τον φιλο Dythor γιατι ειναι πιο προβλεψιμος και κλισε κι απο το ιδιο το ΗΙΜΥΜ γαμωτο. Δηλαδη αν ειχαμε τον αντιστοιχο αντιDythor να σκαει καθε βδομαδα και να λεει "ΓΑΜΗΣΕ, επεισοδιαρα" δε θα ηταν το ιδιο (αν οχι περισσοτερο γιατι ειμαστε και ιβολ στο ηαρ) σπαστικο? Και τελικα δεν πρεπει ολοι να συμφωνησουμε οτι καλυτερα να εκφερουμε μια αποψη και να τη δικαιολογουμε λιγακι, εστω και με 2 γραμμες του κωλου? Πω ρε πουστη γραφω πιο δηθεν κι απο τον καρχαρτ και με μεγαλυτερη ελλειψη συνοχης κι απο τον Μπερνι, βριστε λιγο να ερθω στα ισα.

Dythor
18-01-2010, 12:07
Δεν είμαι εγκάθετος πάντως, στα τελευταία 10 επεισόδια έχω γράψει σίγουρα ότι μου άρεσαν 2-3.

Kelldorain
19-01-2010, 15:05
Μέτριο προς καλό το καινούριο, βασικά φαίνεται ότι προσπαθούν να επιστρέψουν σε κλασσικά μοτίβα himym, νέος χαρακτήρας από το πουθενά (αν και περίμενα ένα leeeeroyyyyy), συνήθεια που δεν υπήρχε πριν κλπ. Κακό ότι έλειπε εντελώς ο Barney

BunnyDee
19-01-2010, 15:53
Συμφωνώ, but, um, εμένα το αγαπημένο μου σημείο του επεισοδίου ήταν ο οτινάναι Shakespeare-style μονόλογος του Barney.

BlackiE
19-01-2010, 16:12
Jenkins, πω :pink:

Xtikio
19-01-2010, 19:17
goustara apistefta.

FIXXXER
19-01-2010, 22:55
Καλυτερο απο το προηγουμενο σιγουρα, γενικα ειχε τις καλες στιγμες του και οντως μεγαλο αρνητικο το οτι ελειπε ο Μπαρνει, 3 ατακες πεταξε ολες κι ολες και γαμηθηκα στα γελια. Αμαντα Πιτ :pink: Παντως η σεζον ηταν πολυ καλυτερη στις αρχες, τα πρωτα 7-8 επεισοδια μαρεσαν ολα παρα πολυ, τωρα κανει λιγο κοιλια εδω και 4-5 επεισοδια μου φαινεται

funishment
19-01-2010, 23:27
(αν και περίμενα ένα leeeeroyyyyy)

Ωραιότατο κι αυτό, καλά έκαναν και παραγκώνισαν Μπάρνεη, το προηγούμενο ήταν σχεδόν όλο δικό του.

FIXXXER
19-01-2010, 23:55
Inspired by the idea "let's write about our friends and the stupid stuff we did in New York,"[3] How I Met Your Mother is Bays' and Thomas' idea. The two drew from their friendship in creating the characters, with Ted based loosely on Bays, and Marshall and Lily based loosely on Thomas and his wife.[4] The bar "MacLaren's", in which some of the show is set, is based on a bar in New York called McGee's.[5] It has a mural that Carter Bays and Craig Thomas both liked and wanted to incorporate into the show.[6] The name for the bar is from Carter Bays' assistant Carl MacLaren; the bartender in the show is also called Carl.[7]

Ετρωγα εκει περα fish and chips την Παρασκευη μεσημερι :touched: :touched: :touched:

http://img194.imageshack.us/img194/2919/19074258393843493721668.jpg

Dythor
20-01-2010, 05:39
Συμπαθητικότατο το τελευταίο, στο τέλος με το drinking game μ' έπιασε μια κρυαδά αλλά χαλάλι :)

Phoebus
21-01-2010, 17:22
Άρχισα να το βλέπω... Τώρα είμαι στο 2x16. Πείθει προς το παρόν :)

funishment
06-02-2010, 01:52
Βλέπετε Φρεντς σε επανάληψη και το παρατήσατε;

FIXXXER
06-02-2010, 03:06
Οχι απλα ειναι ανουσιο να σχολιασουμε πιστευω, η σειρα ειναι σε τελμα και σε σταθερο μετριοκαλο προς καλο επιπεδο. Περιμενουμε να γινει καμια εξελιξη η να παιξει κανα πολυ γαματο επεισοδιο.

Esteban
07-02-2010, 16:52
Βασικά τώρα που το λέτε ψήνομαι να κατεβάσω κάμια δεύτερη σεζόν himym.
Έχω ξενερώσει τίγκα. Μόνη ελπίδα ότι οι σεναριογράφοι φαίνεται να την παλεύουν τώρα τελευταία και εύχομαι να βγει τίποτα καλό

Kelldorain
09-02-2010, 13:35
Έξυπνη αρχική ιδέα ( το superbowl btw στο CBS ήταν φέτος; γίατί αν δεν κάνω λάθος αυτό που έδειξε προβλήθηκε όντως σαν διαφήμιση κατά τη διάρκειά του ) αλλά το κούρασαν πάρα πάρα πολύ. Επίσης το story της Robin δεν ήταν ολόιδιο με την προηγούμενη εβδομάδα;

Esteban
10-02-2010, 04:26
Ναι όντως ούτε μισό γέλιο δεν βγήκε :(

FIXXXER
10-02-2010, 04:28
Σε αντιθεση με τα προηγουμενα 2-3, αυτο μαρεσε αρκετα προσωπικα.

Yanqui
10-02-2010, 07:11
ηταν που ήταν σαχλότατο και μπενυ χιλλ το επεισοδιο, μαζι με τους ελληνικούς υπότιτλους ήταν κάτω του άθλιου.

BunnyDee
10-02-2010, 22:38
BTW, Bunny, ρε! Bunny!!!

FIXXXER
10-03-2010, 08:16
Χμ, μετα απο αρκετο καιρο ενα επεισοδιο πραγματικα :touched: αλλα με την γκει εννοια.
Επιτελους λιγη σημασια στη (θεα) Ρομπιν ρε παιδια.
Παμε για Λοστ τωρα, με εκλερ παρεα.

BibleBlackBird
10-03-2010, 16:20
εχει καταντησει λιγο βαρετη πλεον η σειρα η μου φαινεται? το κουραζει κιολας με το θεμα του τεντ με τη 'γυναικα' του. ε μα πια.

εντιτ:

Παμε για Λοστ τωρα, με εκλερ παρεα. +1

Esteban
10-03-2010, 21:13
Το επεισόδιο ήταν καλούλι και γέλασα δυνατά με κάτι ατάκες μπάρνευ στην αρχή.
Αλλά ισχύει ότι έχει γίνει ψιλοκουραστικό :)

Dythor
11-03-2010, 00:35
ΑΠΑΙΣΙΟ. Ακόμα και για HIMYM μετά τη δεύτερη σαιζόν, απαίσιο.

Κέβιν Σόρμπο
11-03-2010, 00:51
worst πατος εβερ το τζενακι

Ghost
11-03-2010, 01:45
Μέχρι το τέλος της σεζόν πρέπει να μας δείξει τη γυναίκα του.
Η τα επεισόδια να έχουν σχέση μ'αυτήν τουλάχιστον, όπως στο 5χ12

Phoebus
11-03-2010, 02:35
5x16, μετά από πολύ καιρό γέλασα με το HIMYM.

σουπιά
12-03-2010, 03:56
απο το πρωτο επεισοδιο που ειδα, μου φανηκε (και ειναι) συνηθισμενη χαζοαμερικανια

Esteban
23-03-2010, 23:47
Γάμησε το τελευταίο ε

BunnyDee
24-03-2010, 20:04
meh... Όπως ήταν κάποτε δεν είναι...

Yanqui
25-03-2010, 14:19
άντε πάλι.
ωραίο.

metamelia3
13-04-2010, 12:39
επ, καλο το τελευταιο.

ubu
13-04-2010, 19:54
βυζιά.

FIXXXER
13-04-2010, 23:55
robin λες ε? το μονο που αξιζε, βαρεθηκα αρκετα. αντε κι ο μπαρνει

Ingolemo
14-04-2010, 01:17
emena marese polu, eidika ta asteiakia me to pithiko htan polukalakaigelasa.

BunnyDee
16-04-2010, 14:19
Η τελική σκηνή - αναφορά στο King King φάση, ωραία το έκαναν, αλλά μου φάνηκε πάρα πολύ sad που προσπάθησαν απλά να κάνουν το ίδιο πράγμα που είχε κάνει παλιότερα, και πιο έξυπνα ίσως, το Arrested Development... Πεθαίνει κάτι μέσα μου κάθε φορά που αναλογίζομαι το πόσο potential είχε αυτή η σειρά κάποτε, και τώρα προσπαθούν απλά καταϊδρωμένοι να επανακτήσουν κάτι μιμούμενοι άλλα πράγματα που κάποτε είχαν πετύχει σε άλλους...

FIXXXER
11-05-2010, 08:04
Τα τελευταια δυο εχουν γαμησει απο την αρχη ως το τελος, και ειδικα το δευτερο. Παμε για καλο τελειωμα της σεζον?

http://www.palzoo.net/file/pic/user/Willem-Dafoe.jpg

pixies
17-06-2010, 22:52
re poses season to pane auto?
teleiwsa tin 5 kai akoma den kserw gia ti mana

BunnyDee
18-06-2010, 00:19
Hah, σήμερα το συζητούσα αυτό με τον αδερφό μου... Δεν πιστεύω, πάντως, να είναι 'το καινούριο Friends' και σ' αυτό, πάντως. Άντε, άλλες δύο το πολύ κόβω. Ήδη έχουν αρχίσει να δίνουν hints, ότι είναι στην τάξη και ήταν στο party κτλ...

Beyond Within
09-09-2010, 16:54
ίσως και μεγάλο σποιλερ για το ποια είναι η γυναίκα του τεντ:

http://eztv.it/tvnews/5424/-himym-exclusive-jennifer-morrison-circling-the-mother-of-all-roles/
θα παίξει σε 13 επεισόδια αυτή τη σεζόν λέει
μαύρο μαλλί και πράσινα μάτια, όπως τα παιδιά

χμ...

http://www1.pictures.gi.zimbio.com/Golden+Globe+Salute+Young+Hollywood+0ZuXK8tZ39Al.jpg

BunnyDee
09-09-2010, 20:27
Errr, μιας και ξύπνησε αυτό το thread πάλι, να ρωτήσω, ξέρουμε όλοι ότι η σειρά επιστρέφει Δευτέρα 20/9, έτσι;

Dythor
11-09-2010, 08:04
Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν ΑΚΡΙΒΩΣ πότε θα προβληθεί η έκτη σαιζόν του ΗΙΜΥΜ δέκα μέρες πριν.

(συγχωρέστε με, είναι πιο δυνατό από μένα)

atom_smasher
13-09-2010, 01:44
Χαιρομαι που υπαρχουν ατομα με τοσο ελευθερο χρονο για να βαζουν τους βλακες στην θεση τους. Οριστε μας!

BunnyDee
13-09-2010, 20:05
...Πρέπει να προσβληθώ τώρα;

Stormrider
21-09-2010, 23:09
πολυ ωραιο επεισόδιο το καινούριο. οπως έπρεπε . μου έλειψε

Kelldorain
22-09-2010, 01:01
Καλό ήταν και επιτέλους Μάρσαλ όπως στη 2η-3η σεζόν.

Στην εκκλησία η άλλη δεν είναι έγκυος οπότε άνετα μπορεί να 'ναι παρελθόν και να παρουσιάσει τη μητέρα σαν παλιά γνωστή που ξαναβρέθηκαν.

BlackiE
22-09-2010, 04:50
Μάρσαλ θεός.-

Custom User
22-09-2010, 14:23
Καλό ήταν και επιτέλους Μάρσαλ όπως στη 2η-3η σεζόν.

Στην εκκλησία η άλλη δεν είναι έγκυος οπότε άνετα μπορεί να 'ναι παρελθόν και να παρουσιάσει τη μητέρα σαν παλιά γνωστή που ξαναβρέθηκαν.

Mπα εγώ πιστεύω ότι

είναι μπαρνυ με ρομπιν που παντρεύονται. Εξάλλου αυτό που λες εσύ αποκλείεται επειδή έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει συναντήσει ακόμα τη μητέρα τους.

Custom User
22-09-2010, 14:31
Α ναι όντως, το 'χα ξεχάσει ενδελώς. Έ εστω, αυτό.

Dal-
22-09-2010, 14:34
αφού η ρόμπιν παντρεύεται τον Ντον, νομίζω

Απο που προκύπτει αυτό ; Το είχανε πει σε κάποιο επεισόδιο και μου διαφεύγει ;

Καλό επεισόδειο, ειδικά στο σημείο που έχει φτάσει η σειρά, πλέον απλα την βλέπω απο συνήθεια, ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΜΑΡΣΑΛ πάντως, μεγάλο λιώσιμο στην σκήνη στο γραφείο.

Custom User
22-09-2010, 14:37
your uncle don (sic)

Beyond Within
22-09-2010, 14:38
το πιο πιθανό είναι να είναι ο γάμος των δύο λεσβίων
λίγο δύσκολο να παντρευτούν τόσο γρήγορα μπάρνει και ρόμπιν
ασε που δεν έχει νόημα να βρίσκεται η γυναίκα του τεντ στον γάμο τους
πάντως δεν εχει αναφερθεί τίποτα για ρόμπιν και ντον, εξάλλου ο ντον την έκανε

FIXXXER
22-09-2010, 21:24
το πιο πιθανό είναι να είναι ο γάμος των δύο λεσβίων
λίγο δύσκολο να παντρευτούν τόσο γρήγορα μπάρνει και ρόμπιν
ασε που δεν έχει νόημα να βρίσκεται η γυναίκα του τεντ στον γάμο τους
πάντως δεν εχει αναφερθεί τίποτα για ρόμπιν και ντον, εξάλλου ο ντον την έκανε

Αυτο βασικα, κι εγω για τις λεσβιες καταλαβα στην αρχη, αλλα δε θυμαμαι αν ειναι νομιμος ο γαμος μεταξυ ομοφυλων σε καποιες πολιτειες της Αμερικης (και σε ποιες?), οποτε μπορει καλλιστα να ειναι και απλα ενας ασχετος γαμος, ή μπορει η μελαχρινη λεσβια να παντρευτηκε τελικα καποιον αντρα (Μπαρνει? :P ). Μπορει επισης να ειναι μετα τη γεννηση του/των παιδιων της Λιλυ και του Μαρσαλ, γιατι δηλαδη πρεπει να ειναι πριν αφου δεν ειναι κατα τη διαρκεια?

Inga Drive
23-09-2010, 23:11
όχι,αφού δείχνει τις λεσβίες να παντρεύονται.αλλά σιγά μην κάνουν τον τεντ κουμπάρο.και να τον κάνουν,σιγά μη γνωρίζει την συγκάτοικο της κουμπάρας του στο γάμο,τι σκατα?
έκανα διάφορα περίπλοκα σενάρια με βάση ψιλομαλακίες που έχουν ειπωθεί σε παλιά επεισόδια,αλλά είναι επίσης πιθανό να είναι κανένας άσχετος γάμος.
επίσης όλα αυτά τα βαρύγδουπα, that's how robin met don,that's the day i..,ή το are you nervous? που ρώτησε ο μάρσαλ τον τεντ πριν μάθουμε οτι είναι κουμπάρος,είναι να τα ακούς και λίγο βερεσέ,γιατί απλώς υποβοηθούν τις ανατροπές που κάνει συνέχεια.

funishment
28-09-2010, 11:59
http://img38.imageshack.us/img38/5844/howimetyourmothers06e02.jpg

Barney τα ρέστα του από τη μέση και μετά, δεκάρι επεισόδιο μετά από καιρό. Το auto-tune.

Tispanagias tamatia
28-09-2010, 13:38
Ισχύει. Παραλίγο να κυλήσει δάκρυο στο μαγουλάκι μου.

Deggial
28-09-2010, 14:30
Πολύ ωραίο επεισόδιο, κι ελπίζω να συνεχίσει έτσι, γιατί η προηγούμενη σεζόν ήταν τρελή μετριότητα.

Dal-
28-09-2010, 18:25
Βαρετό, προβλεπόμενο, φίλερ, πίσω στα παλιά κακά επεισόδεια, άμαν πια με την "καλή και αθώα" πλευρά του Μπάρνι.
Λέω και εγώ θα βγάλουν δύο συνεχόμενα καλά επεισόδεια.

Xtikio
21-10-2010, 22:31
to 5 GAMHse.

Esteban
26-10-2010, 19:20
Γενικά τα τελευταία μοιράζουν πόνο

Beyond Within
02-11-2010, 19:30
δεν ειναι αυτη, τη μανα ειπε οτι τη γνωρισε σε εναν γαμο

Esteban
02-11-2010, 20:17
Πόσο σπασαρχίδω κάμερον.
Τα πιο σπασαρχίδικο ζευγάρι της τηλεόρασης θα γίνει ( αν και τώρα τελευταία ο μόζμπυ μου ναι συμπαθής :| )

Phoebus
02-11-2010, 20:18
Δε θα γαμούσες δηλαδή;

Esteban
02-11-2010, 20:22
Προφανώς και θα γαμούσα. Τι σόι ερώτηση είναι αυτή;!

Phoebus
02-11-2010, 20:27
Δεν είναι σπασαρχίδω ρε. Όχι δηλαδή στο βαθμό που λες :P

Esteban
02-11-2010, 20:29
Δεν είναι σπασαρχίδω ρε. Όχι δηλαδή στο βαθμό που λες :P

Ντάξει μοπρεί να μαι υπερβολικός, ίσως και λόγω προιστορίας στο house. :)

sabbattack
05-11-2010, 07:13
psofos kakos sthn kameron na fygei na paei allou makria apo seires pou blepw. Hostare kai episodeio SNL h ASTEIA!! gelaw me to POSO KAKH kwmikos einai.

Kelldorain
25-11-2010, 13:40
Καλό Lost tribute (“I was on that island for what seems like eternity. I’m gonna enjoy things on the other side.” :touched:) και γενικά προς το παρόν ωραία σεζόν, καμία σχέση με την περυσινή.

alaiah
25-11-2010, 23:22
εξαιρετικό

metamelia3
26-11-2010, 13:28
ρε, αυτο εχει ξαναπαρει τα πανω του

Dythor
26-11-2010, 18:34
Λοιπόν, όλη η σαιζόν είναι βαρετή, με εξαιρετικά προβλέψιμο χιούμορ και για αμερικανάκια με εξαίρεση το όγδοο επεισόδιο το οποίο και ΓΑΜΗΣΕ. Δεν ξέρω πως το κάνουν αυτό.

Έντιτ: Και το ένατο. Λες να 'χει αρχίσει όντως να παίρνει τα πάνω του;

Xtikio
15-12-2010, 09:46
isws

FIXXXER
17-12-2010, 20:59
Πολυ καλο οντως. Πεθανα με το κοστουμι με τα διαμαντακια.
Ted Mosby γαμησε ε.

funishment
04-01-2011, 19:03
Υπέροχο, ξεκινήσαμε τη χρονιά με κέφι και μπρίο.

FIXXXER
05-01-2011, 01:48
Α ειχε επεισοδιο χθες? Νομιζα ολες οι σειρες ξεκινανε την επομενη εβδομαδα

Kelldorain
05-01-2011, 15:31
http://img263.imageshack.us/img263/4917/himym50.gif

FIXXXER
05-01-2011, 15:37
Εκπληκτικο το ιστερεγκ αυτο. Προσεξα πολλα νουμερα στο επεισοδιο αλλα δε φανταστηκα ΠΟΤΕ οτι παιζει τετοια καϊλα. Γαματο γενικα επεισοδιο, ειχε τα παντα μεσα. Στεναχωρεθηκα λιγακι. Πεθανα με Τεντ που εσκασε με τις κλωτσιες στο διαδρομο.

Beyond Within
18-01-2011, 13:22
lame

Esteban
18-01-2011, 18:23
Πάτος το επεισόδιο.

Αναμένουμε το επόμενο κυρίως λόγω κλιφχανγκερ

Beyond Within
18-02-2011, 08:50
Ο πατέρας του Μπάρνει είναι ο τρίνιτυ του Ντεξτερ :touched:

Stormrider
02-03-2011, 20:12
το τελευταίο επεισόδιο παρα πολυ καλο . σκουμπι .
όπως και τα 3 προηγούμενα .

black woman
04-03-2011, 04:28
η φετινη σεζον μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλη!!! Επιτελους ξυπνησανε!!!

ikonoklast
20-05-2011, 20:47
Έχω δει νομίζω τα περισσότερα απο 2η season και τώρα βλέπω την 3η και γουστάρω πολύ. Οι άλλες είναι καλύτερες ή βρίσκομαι στο peak;

FANTASMA
20-05-2011, 20:50
βρισκεσαι στο πηκ

ikonoklast
20-05-2011, 20:51
Εντάξει, θενξ! Εσύ γιατί ποστάρεις σα ΦΑΝΤΑΣΜΑ;

FANTASMA
20-05-2011, 20:52
με εσβησε το χελιδονι

Firestorm2
20-05-2011, 21:03
* * * * * * * * * *
* * * * * * * * * *
* * * * * * * * * *
* * * * * * * *

Dythor
20-05-2011, 21:48
Έχω δει νομίζω τα περισσότερα απο 2η season και τώρα βλέπω την 3η και γουστάρω πολύ. Οι άλλες είναι καλύτερες ή βρίσκομαι στο peak;

Κι εσύ ρε γαμημένο τέκνον;

ikonoklast
20-05-2011, 21:54
Υπάρχουν αστεία που σηκώνομαι όρθιος και χειροκροτάω δακρυσμένος για το πόσο καλά είναι.

Firestorm2
20-05-2011, 22:00
Υπάρχουν τραγούδια που σηκώνομαι όρθιος και πετάω λουλούδια στην οθόνη για το πόσο καλά είναι.

http://www.youtube.com/watch?v=GFJi5qUxbZ4

ikonoklast
20-05-2011, 22:02
Υπάρχουν κάτι χρήστες που σηκώνομαι όρθιος και ΜΟΥΤΖΩΝΩ για το πόσο μαλάκες είναι.

ubu
20-05-2011, 22:08
Υπάρχουν αστεία που σηκώνομαι όρθιος και χειροκροτάω δακρυσμένος για το πόσο καλά είναι.

-It's stuck in my head like a Chumbawamba song.
-Which Chumbawamba song?

Firestorm2
20-05-2011, 22:09
Υπάρχουν κάτι χρήστες που σηκώνομαι όρθιος και αγκαλιάζω την οθόνη για το πόσο γλύκες είναι.

http://i.imgur.com/BfSaL.png

ikonoklast
20-05-2011, 22:18
Υπαρχουν ΠΡΟΔΟΤΕΣ στο ουρακοταγκο μου...

Firestorm2
20-05-2011, 22:37
:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:

SpiritCrusher
20-05-2011, 22:47
Καλά όλα αυτά αλλά ο τραγουδιστής των Devo που κολλάει; (ε μην το ξεχνάμε)

H.
21-05-2011, 01:22
Όρμα sabbatack!

sabbattack
26-05-2011, 17:54
δεν πόσταραν φώτο της μάνας σου μωρέ μαλάκα, τον ικόνο ποστάρανε.

H.
28-05-2011, 21:29
Ε αυτουνού φωτογραφία δεν έψαχνες απεγνωσμένα?

redeemer
26-09-2011, 02:17
Συμπαθέστατο ξεκίνημα,αν καιόπως φαινόταν και από το φινάλε της 6ης,προσπαθούν να δώσουν πιο ενεργό ρόλο στη Ρόμπιν,που είχε γίνει τελείως η γλάστρα της σειράς

Parasight
25-01-2012, 13:55
http://c.cslacker.com/5747l.jpg

Beyond Within
25-01-2012, 17:17
Έχει αρχίσει και κουράζει άσχημα αυτή η σειρά.

12 stars circle your brow
09-02-2012, 01:09

:pink:

και bump, ΚΡΟΥΠΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.

ikonoklast
09-02-2012, 01:16
Δύο σεζον κρατάει αυτό (2, 3), το υπόλοιπο είναι απαράδεκτο, κουράζει μέχρι αηδίας και γαμάνε και όλα τα ατού του κονσεπτ.

09-02-2012, 01:17
Λες αρχιδιές, κρουξ σου ξαναλέω κι εδώ οτι το καλύτερο επεισόδιο της σειράς βρίσκεται στην πεμπτη σεζόν και θα σε κάνει να κλαις απο τα γελια.

H.
09-02-2012, 01:23
Πλέον κινείται όπως όλες οι overencumbered από σεζόν σειρές. Εδώ και 3 σεζόν περίπου νιώθω ότι κάνω χαμαλίκι βλέποντάς το, με εξαίρεση 2 με 3 επεισόδια ανά σεζόν.

Dal-
09-02-2012, 02:26
Και η λέξη της ημέρας είναι overencumbered!

Mitsmann
09-02-2012, 02:27
Παιξε αρπιτζι και νιωσε.

H.
09-02-2012, 02:51
Παραφορτωμένες, για να καταλαβαίνουν και τα fake μ' άποψη.

enitharmon
09-02-2012, 15:13
Λες αρχιδιές, κρουξ σου ξαναλέω κι εδώ οτι το καλύτερο επεισόδιο της σειράς βρίσκεται στην πεμπτη σεζόν και θα σε κάνει να κλαις απο τα γελια.
ποιο;

09-02-2012, 15:36
Σ'εκείνο που ο Marshall δεν θέλει να πλύνει τα πιάτα και σκάει σπίτι αραδιάζοντας επιχειρηματολογία Barney με τον δικό του τρόπο

rebelos
21-02-2012, 22:28
το βλέπει κανείς ακόμα;
ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΦΙΛΕΡ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΧΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΑΣ ΓΑΜΩ

Beyond Within
21-02-2012, 22:33
Το σημερινό αφήνει ελπίδες για το μέλλον. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να δούμε κάτι καλό στα λίγα επεισόδια τις σεζόν που απομένουν.

funishment
21-02-2012, 22:36
ειδοποιήστε αν την δείξουν ε

Dythor
25-03-2013, 14:32
Season 9
On January 30, 2013, it was announced that season 9 would be the final season of the show, with all main cast characters signed on.

enitharmon
16-05-2013, 00:30
στο 8χ24 μαλλον εμφανιστηκε η μανα (επειδη καποιος ειχε ζητησει να σφυριξουμε οταν)

Κωλαράκι Τορνευτό
16-05-2013, 07:35
Ναι οντως ετσι εγινε, και επισης η ενατη σεζον θα διαδραματιζεται σε χρονικο πλαισιο ισο με περιπου 48-72 ωρες.
Οποτε ενω θα βλεπουμε τη μανα για ολη τη σεζον, ο Τεντ μπορει να την γνωρισει ουσιαστικα λιγα επεισοδια πριν το τελος (ή και στο τελευταιο).

tsimpouklano
04-12-2013, 04:30
Το συνεχίζετε;

Εγώ την ξεκίνησα τέλη καλοκαιριού σε φάση ξεκούρασης από boardwalk και breaking bad, που όμως λόγω της μικρής διάρκειας και του λάιτ χαρακτήρα που έχει, πλέον δεν περνάει μέρα αν δε δω 1-2 επεισόδια και έχω φτάσει μέσα έβδομης σεζόν.
Από χαρακτήρες, ο μαρσαλ απλά δεν παίζεται, από τους καλύτερους χαρακτήρες εβερ στην τιβι, τον αγαπώ. Ο μπάρνι, αν και δυνατός χαρακτήρας, κουράζει αρκετά ώρες-ώρες, ρόμπιν-τέντ ψιλοαδιάφοροι χωρίς όμως να γίνονται βαρετοί.

Σε γενικές γραμμές η σειρά είναι καλούλα, δεν με κουρασε καθόλου, αλλά άντε επιτέλους να γνωρίσουμε την μάνα ρε παιδιά.

Κωλαράκι Τορνευτό
04-12-2013, 05:22
Το συνεχιζουμε γιατι εδω που φτασαμε ας το τελειωσουμε. Κατ'εμε:

Πρωτες 3 σεζον απαιχτες
4η-5η αρκετα χειροτερες, αλλα οχι κακες
6η-7η καλυτερες, αλλα οχι οσο οι πρωτες 3 προφανως
8η μετρια
9η απλα κακη, δε γελαω παρα μονο με 1-2 αστεια ανα επεισοδιο, κι αυτο αμα

tsimpouklano
04-12-2013, 05:36
Ισχύει πως κάπου στη μέση έκανε κάποια κοιλιά, αλλά τώρα έχει στρώσει αισθητά. Εντωμεταξύ επειδή τα επεισόδια είναι μπολικα, δεν μπορώ να βρω/θυμηθώ με τίποτα που είναι σκηνές που μου χουν φανεί αστείες.
Περιμένω 9η για να κρίνω, αλλά αν ειναι όπως τα λες, μαλακία που έπρεπε να σαπίσει για να την λήξουνε..

Κωλαράκι Τορνευτό
04-12-2013, 09:00
Ε κοιτα, ειλικρινα οταν ερχεται Δευτερα βραδυ που κατεβαζω το καινουριο επεισοδιο καθε βδομαδα, δεν εχω καμια ορεξη να κατσω να το δω, και συνηθως γινεται εντελως διεκπεραιωτικα. Θα δεις κι εσυ τι θα γινει βασικα, και τι concept εχει ακριβως η 9η σεζον (που εχει ανακοινωθει απο καιρο οτι θα ειναι η τελευταια), αλλα γενικα, απλα μεχ. Επισης δε συμφωνω καθολου με αυτο το "δειχτε τη μανα επιτελους". Γενικα ολα τα προηγουμενα χρονια, τη σειρα την εβλεπα για τα σουρρεαλιστικα και εξυπνα αστεια που ειχε, κι οχι για να γνωρισω τη μανα. Και ποτε να μην την βλεπαμε, σταρχιδια μου :P

tsimpouklano
04-12-2013, 14:56
Επισης δε συμφωνω καθολου με αυτο το "δειχτε τη μανα επιτελους". Γενικα ολα τα προηγουμενα χρονια, τη σειρα την εβλεπα για τα σουρρεαλιστικα και εξυπνα αστεια που ειχε, κι οχι για να γνωρισω τη μανα. Και ποτε να μην την βλεπαμε, σταρχιδια μου :P

Συμφωνώ απόλυτα στο σκέλος του "τη σειρα την εβλεπα για τα σουρρεαλιστικα και εξυπνα αστεια που ειχε, κι οχι για να γνωρισω τη μανα". Απλά σε κάθε νέα πιπίτσα, ο τεντ φρόντιζε να πει "this is not your mother" ή κάτι τέτοιο, και όσο να ναι από μόνοι τους καλλιέργησαν την αγωνία, ίσως και τον αυτοσκοπό του να γνωρίσει ο θεατής τη μάνα - που για μένα αυτό ήταν το λιγότερο ελκιστικό κομμάτι της σειράς - τη στιγμή που η σειρά είναι (μέχρι 7η σεζόν τουλάχιστον) πανέξυπνη, είτε με μάνες μέσα, είτε όχι.

Neron
06-12-2013, 14:22
Το συνεχιζουμε γιατι εδω που φτασαμε ας το τελειωσουμε. Κατ'εμε:

Πρωτες 3 σεζον απαιχτες
4η-5η αρκετα χειροτερες, αλλα οχι κακες
6η-7η καλυτερες, αλλα οχι οσο οι πρωτες 3 προφανως
8η μετρια
9η απλα κακη, δε γελαω παρα μονο με 1-2 αστεια ανα επεισοδιο, κι αυτο αμα

Συμφωνώ απόλυτα με την περιγραφή του Γιάννη.

Εντωμεταξύ επειδή τα επεισόδια είναι μπολικα, δεν μπορώ να βρω/θυμηθώ με τίποτα που είναι σκηνές που μου χουν φανεί αστείες.

Δεν έχει να κάνει με την ποσότητα των επεισοδίων. Τα φιλαράκια πχ στο ίδιο amount επεισοδίων παίζουνε αλλά όλοι θυμόμαστε σκηνές.

enitharmon
06-12-2013, 16:49
Δεν έχει να κάνει με την ποσότητα των επεισοδίων. Τα φιλαράκια πχ στο ίδιο amount επεισοδίων παίζουνε αλλά όλοι θυμόμαστε σκηνές.
αυτό σκεφτόμουν την τελευταια φορά που έβλεπα φρεντς. δεν υπάρχει επεισόδιο που να βαριέμαι. Μπορεί να μην είναι όλα αριστουργήματα, αλλά δε βαριέσαι ποτέ. και το himym και το big bang theory εχουν και τα δυο πλεον εντελως ανέμπνευστα "αντε να βγαλουμε άλλο ενα επεισόδιο"

Κωλαράκι Τορνευτό
06-12-2013, 18:02
Πρωτον, αδικες οι συγκρισεις με Friends, για πολλους λογους. Το Friends, ειναι προφανως πιο γνησια και συνολικα καλυτερη σειρα ποιοτικα.
Δευτερον, ακομα και στο Friends, υπαρχουν αρκετα επεισοδια στις τελευταιες σεζον που δεν ειναι και τοσο καλα πια.
Τριτον, αυτο που λετε με τις σκηνες μαλλον συμβαινει επειδη τα χετε δει 300 φορες... εγω που τα χω δει μονο μια φορα τα Friends δε θυμαμαι σκηνες.

ΥΓ. Μη συγκρινεις ΗΙΜΥΜ με Big Bang, κλασεις ανωτερο το δευτερο (και χωρις μετρια/κακη σεζον ακομα)

Dal-
06-12-2013, 19:23
ΥΓ. Μη συγκρινεις ΗΙΜΥΜ με Big Bang, κλασεις ανωτερο το δευτερο (και χωρις μετρια/κακη σεζον ακομα)

Ούτε ο Chuck Lorre δεν θα το έλεγε αυτό.
Μιλάμε για σειρά που κανιβαλίζει το Asperger's Syndrome και το 90% των αστείων είναι φάση:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_me0khrQqyk1qe7dlao1_500.jpg

Για το δε HIMYM, αυτό που το κατέστρεψε (εκτός απο το ξεζόυμισμα, εκτός απο το άθλιο γράψιμο μετά την τρίτη σεζόν) είναι αυτή η αλλάγη του ύφος με τα ΣΟΥΡΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ (πεθαίνω) και ΕΞΥΠΝΑ αστεία.

Κωλαράκι Τορνευτό
06-12-2013, 21:27
Ενταξει ρε μαν συγγνωμη, δεν ειμαστε στο επιπεδο σου, οταν φτασουμε ομως, θα μιλησουμε για το ΗΙΜΥΜ πολυ σοβαρα για γραψιμο, για σεναριο, για σκηνοθεσια και τεχνικες που χρησιμοποιουν οι ηθοποιοι

tsimpouklano
06-12-2013, 22:25
αυτό σκεφτόμουν την τελευταια φορά που έβλεπα φρεντς. δεν υπάρχει επεισόδιο που να βαριέμαι. Μπορεί να μην είναι όλα αριστουργήματα, αλλά δε βαριέσαι ποτέ. και το himym και το big bang theory εχουν και τα δυο πλεον εντελως ανέμπνευστα "αντε να βγαλουμε άλλο ενα επεισόδιο"

Θεωρώ πως το αν θυμάμαι επεισόδια ή όχι έχει να κάνει περισσότερο με το "έχω δει σε 3 μήνες 7 σεζόν των 20+ επεισοδίων από 1 μόνο φορά", παρά με την ποιότητα. Το είπα περισσότερο, γιατί όντως ορισμένες σκηνές με κάναν να λυθώ στο γέλιο, και δυστυχώς δεν τις θυμάμαι καν.
Τα φιλαράκια, αν και ποτέ μου δεν τα λάτρεψα, φυσικά και τα βλεπω ευχάριστα. Σκ μεσημεροαπόγευμα στο σπίτι, είναι ό,τι καλύτερο. Αν όμως ήταν να τα βλέπω καθημερινά, για χιλιοστή όγδοη φορά, σίγουρα θα κούραζαν από ένα σημείο και μετά (όχι μόνο τα friends, αλλά η κάθε σειρά εκτός κωνσταντίνου και ελένης εννοείται). Φυσικά, δεν κρίνω αν σε κάποιον αρέσει να τα βλέπει απανωτά συνέχεια και καλά κανει αν του αρέσει.

Για το ανέμπνευστα που λέει η ενι, σε τόσες σεζόν είναι φυσιολογικό να έχουν βγει επεισόδια κακά, και φυσικά, χειρότερα από κάποια άλλα. Τώρα στην 7η, αυτό συνεχίζει να ισχύει, τι γίνεται στη συνέχεια δε γνωρίζω, αλλά μέχρι τώρα δε θα πω πως έχουν βγάλει σειρά ανέμπνευστων επεισοδίων.

Όσο για big bang theory, χαλαρά ό,τι χειρότερο. Ούτε με λοβοτομή αυτό το χιούμορ...

my_troubled_Mind
07-12-2013, 11:48
ας έχει τέτοια σκηνικά με τον μπάρνευ να ψυχεδελιάζει και ας είναι όσο ανέμπνευστο θέλει.

UVXHxRg4GuQ

SpiritCrusher
04-04-2014, 20:18
Νομίζεις

http://www.imdb.com/title/tt3300610/

Κωλαράκι Τορνευτό
04-04-2014, 20:32
Επισης, το BBT ευτυχως ανανεωσε για 3 χρονια ακομα, οποτε θα φτασει μεχρι και 10η σεζον =)

Ισως ειμαι απο τους ελαχιστους που τους αρεσε το τελος του HIMYM, σε αντιθεση με ολη την υπολοιπη 9η σεζον που τη βρηκα για πεταμα.

Γουσταρα καφριλα στο τελος, ετσι επρεπε, και το εδειξαν και ωραια. Επισης ειναι το HIMYM, οχι καποια σοβαρη σειρα, γελαω με κοσμο που τα πηρε στο κρανιο επειδη δεν τους αρεσε το τελος

Κωλαράκι Τορνευτό
05-04-2014, 00:30
Φοβερη συγκριση, σου βγαζω το καπελο μου που μπορεσες να κανεις καποιον παραλληλισμο μεταξυ των δυο σειρων για να βγαλεις καποιο κανονα για το τι θα επρεπε να μου αρεσει και τι οχι. Επισης, μην τα ξαναλεμε, δε μιλαμε για καμια σοβαρη σειρα οταν μιλαμε για ΧΙΜΥΜ, και εχουμε πληρη επιγνωση αυτου. Οταν μιλαμε για ΒΒ, υποτιθεται οτι μιλαμε στο πλαισιο πως προκειται για μια τουλαχιστον καλοφτιαγμενη σειρα, ασχετα απο το αν μου αρεσε το περιεχομενο και το στορυ και πολλα αλλα πραγματα τελος παντων εμενα προσωπικα.

freak brother
05-04-2014, 01:47
ποιο φριεντς μωρε ; οι αμερικανικοι απαραδεκτοι να ουμ..

OniBocho
06-04-2014, 20:40
Μια χαρά ήταν το τελείωμα της σειράς. Κυρίως αν λάβει κανείς υπόψιν πόσο πάτος ήταν η 9η σεζόν και ότι ελάχιστα επεισόδια σώζονται.

Δε με χάλασε καθόλου που πέθανε η κυρα-Μόσμπαινα, ούτε που ο Τεντ έκανε αυτό που έπρεπε.

Η κορυφαία στιγμή του διπλού επεισοδίου, ήταν τα λόγια του Μπάρνυ στη νεογέννητη κόρη του. Αυτά που θα έλεγε στο ένα και μόνο θυληκό της ζωής του. :cry:

animae
06-04-2014, 20:48
Σπόιλερ γαμώ το σπιτάκι μου

OniBocho
06-04-2014, 21:01
Έβαλα SPOILER, σβήσε το QUOTE που αφορά το εναγώνιο τέλος της πιο δραματικής και καθηλωτικής σειράς όλων των εποχών! :p

animae
06-04-2014, 22:17
Δεν χρειάζεται να είναι η καλυτερη σειρά όλων των εποχών για να μην μάθεις το τέλος της αν δεν το χεις δει.

Κωλαράκι Τορνευτό
06-04-2014, 23:08
Ειχε βαλει σποιλερ ε, οποιος το ανοιξε ας προσεχε :p

animae
06-04-2014, 23:47
Εβαλε μετά βρε κουτό

KoiliaSamprela
07-04-2014, 13:42
το είδα και γω το τέλος και απλά τονίζω την γελοιότητα του τελευταίου επεισοδίου.
Αν έπρεπε να δώσω εγώ ένα τέλος, μάλλον καμιά παρόμοια παπαριά θα έκανα.

Γενικά ωραία σειρά στο επίπεδο που μπορεί να είναι , τίγκα στο αναμάσημα και στην περίληψη, καλά σας είπε ο -γραφικότατος στο Αθλετικξ - Ανχόλις.
Δεν θα μας λείψει , όπως και τα φιλαράκια.
Για το BBT μπορώ να πω ότι επίσης είναι βαρετό, δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν βαριέστε τα ίδια και τα ίδια.
Καλύτερη σειρά το Φάιρφλάι και όλοι είστε φλώροι.

έχω ξαναγράψει πόσο βαρετό έχει γίνει ο "θάνατος από ασθένεια" πλέον στην Αμερικάνικη τηλεόραση / κινηματογράφο. Μπορούσαν να σκοτώσουν και το ένα παιδί να έχει ακόμα περισσότερο ντράμα ... "πόσο ωραία γελάσαμε , αλλά στο τέλος ΈΚΛΑΨΑ , ΈΚΛΑΨΑ ΠΟΛΎ" μόνο το BB είχε τα αρχίδια να δείξει έναν ασθενή από την ανθρώπινη πλευρά του.

redeemer
08-04-2014, 02:01
Εντάξει δε περίμενα να ανακαλύψουν την Αμερική στο φινάλε,λίγο πολύ αυτό περιμέναμε ολοι,εφόσον ξέραμε πως η μάνα δε θα τη βγάλει καθαρή.Αυτό που με ενόχλησε,ήταν το απαράδεκτο pacing της σεζόν,ολή για το γάμο και τη μάνα που περιμένουμε να τη δούμε 9 χρόνια μας τη πετάνε για 6-7 επεισόδια και τέρμα.

Και οκ βρε Κοιλιά,το πόσο αρχίδια είχε το BB είναι μεγάλη κουβέντα,όσο και να το γούσταρα,μια χαρά αναλωνόταν και αυτό στο μοτίβο του ώρες-ώρες.Είναι και λίγο άτοπο να συγκρίνεις ένα σιτκομ με ένα δράμα όπως και να 'χει,διαφορετικές απαιτήσεις έχεις από το καθένα.Κατά τ'άλλα για ΒΒΤ συμφωνώ,πονάνε τα μάτια μας

Κωλαράκι Τορνευτό
08-04-2014, 09:05
Παρτην με την αξια σου :moutza:
Τραβα δες Γουολτερ Γουαητ: Δε Τζερνι απο την αρχη ξανα να μας πεις ποσο γαμαει η μαλακιαρα

KoiliaSamprela
08-04-2014, 09:14
Και οκ βρε Κοιλιά,το πόσο αρχίδια είχε το BB είναι μεγάλη κουβέντα,όσο και να το γούσταρα,μια χαρά αναλωνόταν και αυτό στο μοτίβο του ώρες-ώρες.Είναι και λίγο άτοπο να συγκρίνεις ένα σιτκομ με ένα δράμα όπως και να 'χει,διαφορετικές απαιτήσεις έχεις από το καθένα.Κατά τ'άλλα για ΒΒΤ συμφωνώ,πονάνε τα μάτια μας

ιτς αμπάουτ μπρεκιμπαντ

Δεν συγκρίνω τις σειρές ντε, θα ήταν άδικο και για τα 2 , απλά για το θέμα του πως παρουσίασε την ασθένεια του Walter είπα.

26-04-2014, 17:34
Η γραμμή είναι άκυρο μαλακισμένο τέλος, Ρόμπιν πρηξαρχίδω και συμπλεγματική 30 χρόνια αποτυχία, χεστήκαμε που τελείωσε η σειρά και στο παπάρι μας ό,τι νέο βγάλουν.

26-04-2014, 17:35
Αυτός είμαι εγώ με νεύρα για το φινάλε του HIMYM.

antimusic
26-04-2014, 18:28
https://www.youtube.com/watch?v=4_Q_5jtqUy8

Jacknife
26-04-2014, 19:18
Λοιπον..ας πω και εγω την αποψαρα μου.Το himym ητανε μεχρι τη 5 σεζο οτι καλυτερο ειχα δει ( δεν ειχα δει και πολλα αλλα τεσπα) αλλα καπου στην εκτη και στην εβδομη αρχισε να χανεται η μπαλα σε φαση να μη θυμαμαι κανα καλο επεισοδιο και τετοια.Το αποκορυφωμα δε,στην 8 σεζο να βαζω επεισοδιο,και στη διαρκεια του να πλενω πιατα ,να τρωω ,να στριβω τσιγαρο,να κατουρω χωρις καν να περναει η σκεψη να κανω pause.Εμαθα οτι η ενατη θα ηταν η τελευταια σεζο και λεω αντε θα γνωριζουμε τη μανα ,θα δουμε τις φασεις με μπαρνευ και ολο το κρου ,και στα τελευταια θα δουμε μετα απο χρονια τη εγινε με τα παιδια ,με τη δουλεια του τεντ και ολου το κρου γενικοτερα.Οταν αρχισα να τη βλεπω ελεγα νταξ σε κανα δυο επεισοδια θα τελειωσει ο γαμος να παμε για πουρναρια κι τετοια .Καπου στο 18-19 εμαθα τη φαση εχουν πει οι της σειρας οτι θα παιχτει σε ολη τη σεζο και λεω γαμησε μας ,αλλα αφου το ξεκινησα ασ το τελειωσω το ρημαδι.
Οσο αναφορα το τελευταιο επεισοδιο μια απο τα ιδια και εχω την απορια αν οι του σοου πανηγυριζαν και ελεγαν ''πω δικε μου δεν θα ξερουν απο που τους ηρθε ,ειμαστε γαμω'' και τετοια καθυστερημενα.

Και επειδη αναφερθηκε το big bang theory εκει που νομιζεις οτι εχει ψοφησει και το γαμαν ακομα ,σου λενε οχι ασ το γαμησουμε ακομα δυο σεζο.
Φτανει πια το καραγκιοζιλικι, νισαφι πια ,δλδ τι αλλο μπορει να συμβει στη γαμωσειρα αι σιχτιρ.