Log in

View Full Version : [TV] Californication

Pages : 1 [2]

Dythor
12-09-2012, 21:20
Φοβεροί χαρακτήρες, φοβερή σειρά, my #1 μην τα πολυλογούμε και όλοι ξέρετε τι σημαίνει αυτό.
ΓΑΜΩ! Υπότιτλοι;
Φοβερό φινάλε σε μια μέτρια σαιζόν
Την Κάρεν την έπαιρνα να φύγουμε μακριά, πολύ μακριά, σ' έναν τροπικό παράδεισο. Και να κάνουμε δεκαπέντε πανέμορφα αγγελούδια. Που θα έχτιζαν το δικό τους χωριό. Και μετά αιμομιξίες και μετά γένη και μετά κομμουνισμός.

Κάρεν, αν μ' ακούς έλα να χτίζουμε τη μητριαρχία.
Ένα crash course ΠΟΛΥ ΚΑΚΟY ΣΙΝΕΜΑΤΟΓΚΡΑΦΙ και πώς εντοπίζεται σε αυτό το προχειροφτιαγμένο σκουπίδι.

Τα πρώτα 3 ποστς είναι από 3 χρόνια πριν, το τελευταίο αφορά την Κάρεν και την φυσική της που λέμε ομορφιά και φυσικά σκοπίμως έχεις παραλείψει το μόνο ποστ που λέει κάτι για τη σειρά. Το οποίο υπάρχει ανάμεσα στο τρίτο και στο τέταρτο από τα ποστς που έκανες quote. Αφού το απολαμβάνεις τόσο, κάνε έναν κόπο.

ypersyntelikos
12-09-2012, 21:36
Κάρεν, αν μ' ακούς έλα να χτίζουμε τη μητριαρχία.

Αυτό το λέω σεξισμό. Αλλά από την ανάποδη.

Parasight
12-09-2012, 22:12
Τα πρώτα 3 ποστς είναι από 3 χρόνια πριν, το τελευταίο αφορά την Κάρεν και την φυσική της που λέμε ομορφιά και φυσικά σκοπίμως έχεις παραλείψει το μόνο ποστ που λέει κάτι για τη σειρά. Το οποίο υπάρχει ανάμεσα στο τρίτο και στο τέταρτο από τα ποστς που έκανες quote. Αφού το απολαμβάνεις τόσο, κάνε έναν κόπο.Άρα ισχύει ένα εκ των:

α) Η σειρά μετατράπηκε σε προχειροφτιαγμένο σκουπίδι τα τελευταία τρία χρόνια (και πώς το αποδεικνύεις αυτό)
ή
β) Πριν τρία χρόνια αναβαθμίστηκες ξαφνικά όσον αφορά επίπεδο αισθητικής και γνώσεων καλού ΣΙΝΕΜΑΤΟΓΚΡΑΦΙ

Dythor
13-09-2012, 00:08
Ή ισχύει λίγο και από τα δύο, χαζούλη. Είμαι 22 χρονών, τότε ήμουν 19. Αλλάζει ο νέος ο άνθρωπος γέρο-πάρασαϊτ.

Αυτό το λέω σεξισμό. Αλλά από την ανάποδη.

No such thing.

freak brother
13-09-2012, 00:51
αφου δεν εγραψες σειρα για να αυνανιζονται 19 χρονοι , παλι καλα

Parasight
13-09-2012, 06:43
Είμαι 22 χρονών, τότε ήμουν 19. Α οκ δεν το ήξερα, μιλάμε για ωριμότητα λοιπόν. Πάω πάσο.

metamelia3
13-09-2012, 22:06
Εν τω μεταξύ, ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη το σεξιστικό της υπόθεσης. Από πού κι ως πού το Californication είναι δείγμα "πολύ κακού σινεματόγκραφυ"; Εξαιρετικό φωτογράφο και οπερατέρ έχει. Υπάρχουν παραδείγματα "κακού σινεματόγκραφυ" σε τηλεοπτικές σειρές αν θέλουμε να βρούμε, ακόμα κι αν έχουν καλό σενάριο, καλή σκηνοθεσία, καλές ερμηνείες (που και το Californication έχει απ' αυτά, αλλά εδώ μιλάμε για το σινεματόγκραφύ του συγκεκριμένα). Τέτοιες είναι για παράδειγμα το Bones (που δεν εχει τιποτα καλο), τα Law & Order (εξαιρείται το SVU που του δώσαν κάτι περισσότερο γενικώς) και το (εξαιρετικό σε όλα τα άλλα) Studio 60 On The Sunset Strip. Α, επίσης, κακό σινεματόγκραφυ θεωρώ αυτή την μανιέρα του αμερικάνικου ανεξάρτητου κινηματογράφου, αυτό το απόλυτα φλατ πράμα που μερικές φορές γίνεται περίτεχνα (βλ. How To Make It In America) και άλλες γίνεται αδέξια επειδή είναι εμφανές ότι το κρου αποτελείται από ανίκανους τσαρλατάνους (βλ. Girls). Το Californication το θεωρώ εξαιρετική σειρά αλλά βαριέμαι να εξηγώ τώρα γιατί. Πάντως "κακό σινεματόγκραφυ" (δηλ. κακή δουλειά από φωτογράφο και οπερατέρ), δεν έχει.

Εμένα δεν με πειράζει η αντισεξιστική επισήμανση. Βέβαια, αυτό που χάνεται μερικές φορές είναι ότι αυτό που είπε ο Ντερριντά (απ' τον οποίον προέρχεται όλο το ρεύμα του ΑΥΤΟΕΙΝΑΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟΑΚΟΜΑΚΙΑΝΔΕΝΤΟΒΛΕΠΕΙΣ - ο φεμινισμός πρώτο και δεύτερο κύμα το είχε σε λίγο πιο απλά και εμφανή πράγματα) δεν είναι ότι ο περισσότερος κόσμος είναι μαλάκας (που είναι, αλλά για άλλους λόγους) και διάβασε και τον Ντερριντά και την Βίτιγκ και την Κρίστεβα και την Μπάτλερ και την Μπωβουάρ (την τελευταία όταν ήταν στην κούνια), είχε την ευκαιρία να ακονίσει τα θεωρητικά του εργαλεία αλλά είπε "χέστηκα, εγώ θα είμαι σεξιστής παρ' όλα αυτά". Αυτό που είπε ο καλός μας Ζακ ήταν ότι όλος ο Δυτικός Πολιτισμός έχει χτιστεί με την υπεροχή του φαλλού στο πίσω μέρος του μυαλού του και άρα η αρρενωπότητα διαπερνά όλες τις διαδικασίες του: απ' την ψιλή κουβέντα ως τον κινηματογράφο. Αλλά έστω, δεν βαριέσαι, δεν είναι κακό να επισημαίνεις ότι μπορεί να υπάρχουν λανθάνοντες σεξισμοί.

Εμένα αυτό που μου την βιδώνει, και στον Ντάηθορ και σε πολλούς άλλους μέσα κι έξω από 'δω, είναι το να πας να εφαρμόσεις κριτήρια Ταρκόφσκι στο κάθε πράμα. Ε ΟΧΙ! Άμα θέλετε να κάνετε τέτοιες κριτικές, να τις κάνετε για σοβαρό κινηματογράφο, όχι εκεί που είναι φώς φανάρι όπως π.χ. σε μία mainstream τηλεοπτική σειρά. Βρήκατε τα αδύναμα και το παίζετε μάγκες. Chaque chose a sa place μου έλεγε ο μακαρίτης ο παππούς μου όταν ήμουν μικρός και καλά μου έλεγε, να τον ακούτε τον παππού μου, ήταν κομμουνισταράς αντάρτης με γαλλική παιδεία.

Parasight
13-09-2012, 22:12
Ρε Κάλκι, ώρες-ώρες σε πάω πολύ.

honeybunny
14-09-2012, 01:01
Ήταν η αναφορά στον κομμουνισταρά αντάρτη παππού που έκανε τη διαφορά σ'αυτό το κόμμεντ. Καλός κι ο Ζακ, δεν λέω αλλά...

ypersyntelikos
14-09-2012, 12:28
Πατατάκια και ποπ κορν έτοιμα για απάντηση Dythor.

honeybunny
14-09-2012, 14:06
[QUOTE=Khalkji;1197315].

Εμένα δεν με πειράζει η αντισεξιστική επισήμανση. Βέβαια, αυτό που χάνεται μερικές φορές είναι ότι αυτό που είπε ο Ντερριντά (απ' τον οποίον προέρχεται όλο το ρεύμα του ΑΥΤΟΕΙΝΑΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟΑΚΟΜΑΚΙΑΝΔΕΝΤΟΒΛΕΠΕΙΣ - ο φεμινισμός πρώτο και δεύτερο κύμα το είχε σε λίγο πιο απλά και εμφανή πράγματα) δεν είναι ότι ο περισσότερος κόσμος είναι μαλάκας (που είναι, αλλά για άλλους λόγους) και διάβασε και τον Ντερριντά και την Βίτιγκ και την Κρίστεβα και την Μπάτλερ και την Μπωβουάρ (την τελευταία όταν ήταν στην κούνια), είχε την ευκαιρία να ακονίσει τα θεωρητικά του εργαλεία αλλά είπε "χέστηκα, εγώ θα είμαι σεξιστής παρ' όλα αυτά". Αυτό που είπε ο καλός μας Ζακ ήταν ότι όλος ο Δυτικός Πολιτισμός έχει χτιστεί με την υπεροχή του φαλλού στο πίσω μέρος του μυαλού του και άρα η αρρενωπότητα διαπερνά όλες τις διαδικασίες του: απ' την ψιλή κουβέντα ως τον κινηματογράφο. Αλλά έστω, δεν βαριέσαι, δεν είναι κακό να επισημαίνεις ότι μπορεί να υπάρχουν λανθάνοντες σεξισμοί.

[/QUOTE=Khalkji;1197315].

Χωρίς να είμαι σίγουρη, έχω την εντύπωση πως αυτό που αποδίδεις στον Ντερριντά για το σεξισμό και τη φαλλοκρατία το είπε ο Φουκώ στην Ιστορία της Σεξουαλικότητας. Όχι;

metamelia3
14-09-2012, 14:11
οχι ακριβως, ο φουκω στην ΙτΣ ειπε οτι η σεξουαλικοτητα ειναι κατασκευη αν δεν κανω λαθος. εγω αναφερομαι σ' αυτο (http://en.wikipedia.org/wiki/Phallogocentrism) εδω περα.

Heimaa
14-09-2012, 14:17
ρε παιδιά, μην ανεβάζετε το επίπεδο/

ikonoklast
14-09-2012, 14:34
Χωρίς να είμαι σίγουρη, έχω την εντύπωση πως αυτό που αποδίδεις στον Ντερριντά για το σεξισμό και τη φαλλοκρατία το είπε ο Φουκώ στην Ιστορία της Σεξουαλικότητας. Όχι;

ΤΟ ΜΩΡΟ ξέρει και απο φουκώ και από ρώγες, λοιπόν!

metamelia3
14-09-2012, 14:42
οντως, φουκω και σεξ. τα απολυτως απαραιτητα.

menumission
14-09-2012, 15:21
πανω σ'αυτό

"Here young men are to be "hardened" into manhood. In the men's houses boys have such low status they are often called the "wives" of their initiators, the term "wife" implying both inferiority and the status of sexual object. Untried youths become the erotic interest of their elders and betters, a relationship also encountered in the Samurai order, in oriental priesthood, and in the Greek gymnasium. [...]The psychoanalytic term for the generalised adolescent tone of men's house culture is "phallic state." Citadels of virility, they reinforce the most saliently power-oriented characteristics of patriarchy. [...] The Greek example is interesting here: when it wishes to exalt sexuality it celebrates fertility through the phallus; when it wishes to denigrate sexuality, it cites Pandora. Patriarchal religion and ethics tend to lump the female and sex together as if the whole burden of the onus and stigma it attaches to sex were the fault of the female alone. Thereby sex, which is known to be unclean, sinful, and debilitating, pertains to the female, and the male identity is preserved as a human, rather than a sexual one. "

http://www.marxists.org/subject/women/authors/millett-kate/theory.htm

Parasight
13-11-2012, 19:03
http://i.imgur.com/zqlu9.png

Δεν ξενερώωωωωωωωωωω
Δεν ξενερώνουμε π[οτέεεεεεεεεεεεεεε
Δεν ξενερώνουμρποτέερεε

"Two months until the season premiere of Californication!" ;egrafe ka;tv ap;o to fvt;o

Parasight
03-12-2012, 19:55
gNqUQBvrSDA

Parasight
14-01-2013, 11:53
Έλα να ξυπνάμε 8)

freak brother
18-01-2013, 01:56
πολυ μιζερο το πρωτο επ , για να δουμε..

Parasight
18-01-2013, 09:20
Έτσι έπρεπε. Leaving Las Vegas φάση κιέτσι.

freak brother
18-01-2013, 14:12
στο λιβινγκ δεν παει ο Nicolas αποτοξινωση :P

Parasight
18-01-2013, 18:07
Λέμε για το συγκεκριμένο επ ντε, μείον το τέλος, οκ :P

ion_storm
29-01-2013, 00:51
Συνεχίζει γαμωδώς η σειρά. Πλέον είναι σουρελισμός.
Τελείως άλλη τροπή σε σχέση με πρώτο επεισόδιο.
Είπανε θα είναι μάλλον και τελευταίος κύκλος.

Δυντατό γκομενάκι η γκρούπι.

Πόσο γαμάει ο τύπος που εκλιπαρεί για επιβεβαίωση από τον Μουντι.

Fucking Pro Tools

Kicking her in the fucking cunt

It's rock n roll, right?

freak brother
29-01-2013, 00:56
το καβλακι απο το taken (καλα οχι καβλακι του 83 ειναι)

Dythor
29-01-2013, 03:32
Πλέον όχι μόνο είναι μια θλιβερή σειρά, αλλά είναι θλιβερός και όποιος του αρέσει.

Parasight
29-01-2013, 10:08
Κάτσε γιατί πάλι μπερδεύτηκα, είπαμε η σειρά ήταν γαμάτη και χάλασε ή εσύ ωρίμασες ως θεατής;

regularpaul
29-01-2013, 11:47
εδώ που τα λέμε, δεν βλέπονταν τα 3 πρώτα επεισόδια, μακάρι να τελειώνει η σειρά φέτος
αν και γέλασα κι εγώ χτες με τον τύπο που εκλιπαρεί για επιβεβαίωση από τον Μουντι.

Parasight
29-01-2013, 13:28
Άγαλμα Lew Ashby :touched:

freak brother
29-01-2013, 18:38
το καβλακι απο το taken (καλα οχι καβλακι του 83 ειναι)

και η αδερφη του Μπουν (πως σκατα τον λεγαν) στο Λοστ.. ελα ρε..

mourning apocalypse
29-01-2013, 20:22
σκατά ήταν τα 3 πρώτα.πάνε να το κανουν καρτούν ή μου φαίνεται?

freak brother
01-02-2013, 00:42
κωμωδία το 3..

Parasight
12-02-2013, 18:47
Ρε γμτ όσο φάρσα και να έχει γίνει, σου χώνει το συγκινητικό τελείωμα με την κόρη και την γυναίκα της ζωής του και με τον Χανκούλη να έχει αυτή την γλυκόπικρη έκφραση μαζί με ωραίο τραγουδάκι στο background και ξαναθυμάσαι γιατί βλέπεις 6 χρόνια ανελλιπώς Californication :touched:

Parasight
16-02-2013, 11:33
PrK1DayUFP0

:touched:

ion_storm
16-02-2013, 17:09
Έχει βγει και το πέμπτο σε τη φάση δεν ξέρω.
Συνεχίζει στο ίδιο εξωφρενικό μοτίβο.

Λέτε να το γυρίσουν να βρει καινούργια Μούσα ο Χανκ και ζήσανε αυτοί καλά?

Jangling Jack
15-03-2013, 13:33
Το τελος του 9 ρε πουστη

Parasight
15-03-2013, 13:53
Ρε γμτ έχει αλλάξει κανένας σεναριογράφος ξέρω γω; (δεν ασχολούμαι με credits και δεν έχω ιδέα ποιος γράφει/έγραφε) Ενώ συνήθως οι έξυπνοι διάλογοι ήταν αυτό που σε έκανε να συγχωρείς (και μάλιστα να αποδέχεσαι/απολαμβάνεις) τις ώρες-ώρες εξωφρενικές κατάστάσεις, τουλάχιστον στα τελευταία τρία επεισόδια μιλάμε για ελεεινές παιδικές ατάκες που ξενερώνουν ακόμη και τα αρρωστάκια Californication fans. Ακόμη και στο τέλος του 9 (που λέει και ο φίλτατος αποπάνος) που θα έπρεπε να ανατριχιάσουμε με την εξομολόγηση της Κάρεν, το ξέσπασμά της είναι μια κοινότυπη μετριότητα. Βάλε και το Nothing Else Matters στο background...ΕΛΕΟΣ.

freak brother
15-03-2013, 14:44
οχι ο Τομ Καπινος λεει στην αρχη οτι το γραφει

Pinatero
17-03-2013, 14:28
τα τελευταια 2-3 επεισοδια μετριοτατα

Κυρία Μαριάννα
17-03-2013, 14:53
έχω μείνει αρκετά πίσω μιας και δεν έχω την κωλοπιλάλα να δω τι θα συμβεί στην συνέχεια, όπως γινόταν παλιότερα.
αλλά στο 6x6 οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στο αεροπλάνο πως τις σκέφτηκαν και γιατί τις δέχτηκαν; δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να πει "ώπα ρε φίλος. τι κάνουμε!;"

freak brother
17-03-2013, 15:02
εχει γινει παρωδια του καλιφορνικεισιον

Dal-
20-03-2013, 04:04
Ούτε τα πόδια της Maggie Grace, δεν σώνουν τέτοια σεζόν.

metamelia3
26-03-2013, 05:34
Παιδιά.

Το σημερινό επεισόδιο ήταν εξαιρετικό.

Parasight
04-04-2013, 15:33
Βασικά δεν έχω κάτσει ακόμη να δω το φινάλε. Αλλά ναι, ήταν η χειρότερη σεζόν Californication ως τώρα.

Parasight
05-04-2013, 12:06
Παρ'όλα αυτά, μόλις είδα το φινάλε και είμαστε βαμμένοι Χανκ ως το τέλος :touched:

ypersyntelikos
06-04-2013, 15:58
Θα το ξαναβάλω ΟΛΟΚΛΗΡΟ από season 1 αρχή ξανά, για να ξαναπιστέψω σε αυτό που η season 6 με έκανε να ξεχάσω.

Parasight
09-04-2013, 21:45
Michael Imperioli Joins ‘Californication’ (http://www.deadline.com/2013/04/michael-imperioli-joins-californication/#utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9h9k7sVCw1qagkhko1_1280.jpg

Κυρία Μαριάννα
09-04-2013, 23:42
Michael Imperioli Joins ‘Californication’ (http://www.deadline.com/2013/04/michael-imperioli-joins-californication/#utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9h9k7sVCw1qagkhko1_1280.jpg

:pink:

Dythor
14-04-2013, 00:55
Λοιπόν, το τελευταίο επεισόδιο είχε κάποια ψήγματα αξιοπρέπειας. Τολμώ να πω ότι με συγκίνησε και για ορισμένα δευτερόλεπτα. Παίζει και σε εύκολα μοτίβα βέβαια, αλλά νομίζω πως τους βγήκε λίγη πραγματική φροντίδα για αυτό που κάνουν έξι χρόνια τώρα. Ας είναι.

azza
15-04-2013, 21:07
Χθες είδα μέχρι το 4ο επεισόδιο της 6ης και θέλω να κλάψω..

Που είναι ο γοητευτικός, έξυπνος, αστείος, σάπιος κι αποτυχημένος μα αξιολάτρευτος Μούντι και ποιος είναι αυτός ο λαπάς τώρα;
Ποια είναι αυτή η χαζογκόμενα μέσα στην Κάρεν και γενικά γιατί οι νέοι δεύτεροι ρόλοι έχουν γίνει πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνιστές
δεύτεροι ρόλοι; Ο Μούντι με τα βίας έχει ατάκα (κι αυτή άθλια τις περισσότερες φορές) και μάλιστα σε φάσεις που ο Μούντι που ξέρουμε και αγαπάμε
δεν θα μπορούσε να βουλώσει το στόμα του και θα τους τα έλεγε τόσο γαμάτα!

Που πήγαν οι έξυπνοι και αστείοι, γεμάτοι αλήθειες διάλογοι που ήταν και το όλο θέμα της σειράς;;!!

Γιατί δεν έχετε φρικάρει όσο κι εγώ;;!!!

Άλλαξε σεναριογράφους; Σκηνοθέτες; Κανάλι; Πήγε στη μεσημεριανή ζώνη; Τι σκατά;!
Μία μίξη ρομάντζου αλά Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς με χαρακτήρες Mr.Bean και χιούμορ τύπου επιθεώρηση Σεφερλή "ας γελάσουμε με σεξουαλικά αστεία και καραγκιοζιλίκια"

Πολύ κρίμα.... ήταν μία από τις πιο αγαπημένες μου σειρές :cry:

Pinatero
17-04-2013, 13:47
αυτα ακριβως που λεει και η αζζα απο πανω. ακριβως
μετριοτατη σαιζον.
αιντες να το ληξουνε του χρονου.
και τα ξαναβρισκουνε προς το τελος της σαιζον, μουντυ ή και οι δυο πεθαινουν, στην κηδεια ολες οι ερωτιαρες του μουντυ, με την κορη να βγαζει βιβλιο μπεστ σελλερ. καπως ετσι λεω θα γινει

Κυρία Μαριάννα
26-04-2013, 13:47
δυσκολεύτηκα πολύ να την τελειώσω τη σεζόν.

Kaserinos
03-05-2013, 18:15
απαράδεκτος κύκλος ο 6ος.
ελπίζω να βρεί μπαίνοντας σπίτι, την Κάρεν κρεμασμένη.

Parasight
08-07-2013, 06:16
Λοιπόν, χθες βράδυ είχα αϋπνίες και το έπιασα από την αρχή βλέποντας τα δυο πρώτα επεισόδια. Πόσο γαμούσε :touched:

Parasight
07-08-2013, 15:08
Σε ένα μήνα λοιπόν τελείωσα το revisit στη σειρά. Και τελικά δεν είναι καθόλου η ιδέα μας, στους πρώτους κύκλους η σειρά ήταν υπεργαμάτη ενώ στους τελευταίους δύο δυστυχώς οι χαρακτήρες έχουν υποστεί μια έντονη καρικατουροποίηση η οποία είναι απλά ανεξήγητη, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει αλλάξει συγγραφέας. Βάζοντας λοιπόν τις seasons σε μια κλίμακα, η αξιολόγηση έχει ως εξής:

2>1>4>3>5>6

Αναμένουμε την 7η (της οποίας τα γυρίσματα έχουν τελειώσει btw) με την κρυφή ελπίδα να αποφύγουμε κατάντιες.

Parasight
10-12-2013, 03:08
http://i.imgur.com/lyh82S2.png

Μετά την κατακόρυφη πτώση στους τελευταίους δύο κύκλους, ελπίζουμε τουλάχιστον σε αξιοπρεπές φινάλε. Ευτυχισμένο ή όχι, σαφώς μας ενδιαφέρει ο τρόπος.

Parasight
14-04-2014, 19:33
Κοιμηθήκαμε εδώ;;; Final season premiere λέμε, και τα πράγματα δείχνουν τουλάχιστον ενδιαφέροντα!

Κυρία Μαριάννα
15-04-2014, 11:58
θα έλεγε κανείς πως πιο κάτω δεν μπορεί να πάει, οπότε είμαστε τυχεροί, αλλά άλλες σειρές έχουν αποδείξει πως δεν υπάρχει πάτος.
δεν το έχω δει, αλλά με φόβο το κατέβασα.

SpiritCrusher
15-04-2014, 22:23
Διαφωνώ tbh, για εμένα η προηγούμενη δεν ήταν και τόσο χάλια. Ναι ήταν λίγο σουρρεάλ και πιο καρικατούρα η όλη φάση αλλά ουσιαστικά έδειχνε ένα κάρο σκηνικά άλλων ατόμων εξ'ισου καμμένων με τον Χανκ και πως στο τέλος ακόμα κι αυτοί κατάφεραν και βρήκαν τον δρόμο τους. Κάπου εκεί κατάλαβε ο Χανκ πως απλά ήταν απλά δορυφόρος σε όλο αυτό κι ότι ο δικός του δρόμος ήταν πίσω στη Κάρεν. Δεν ήταν κακό, σαν να ωρίμασε λίγο βλέποντας τις βλακείες των υπολοίπων. :santa:

Parasight
12-05-2014, 14:24
Κακό αστείο δυστυχώς και αυτή η τελευταία σεζόν. Άντε να τελειώσει να τελειώνουμε.

VidnaObmana
12-05-2014, 14:30
Το αρχισα φετος, μεχρι 4η- 5η σεζον ειδα μετα το κοψα τα ιδια και τα ιδια

morphine
12-05-2014, 15:54
είναι λίγο μπούρδα η σεζόν είναι η αλήθεια

Parasight
12-06-2014, 09:01
ΠΟΣΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΑΜΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ;;!
Δλδ μέχρι εκεί φτάνει η εφευρετικότητα των κωλοσυγγραφέων; Μια αρχικά αστεία και έξυπνη σειρά η οποία μας έδωσε αγαπημένους χαρακτήρες καταστρέφεται ολοσχερώς στον τελευταίο της κύκλο. Όχι ότι είχε ανοδική πορεία ως τον προηγούμενο, αλλά εδώ δεν έχουν απομείνει ούτε καν προσχήματα, όσο και να ψάχνεις δεν υπάρχουν παραδοχές τις οποίες μπορείς να κάνεις για να συνεχίσεις. Μόνο ο ψυχαναγκασμός μου με κρατάει να το δω ως το τέλος. Ούτε η τελευταία σεζόν Dexter τόσος εμετός.

ikonoklast
23-07-2014, 02:49
Μου είπαν να δω αυτό γιατί μου είπαν ότι λειτουργώ όπως ο Hank Moody (W-T-F). Οκ, όχι ο casual τύπος που μιλάει για σεξισμό στην ποπ κουλτούρα ή οτιδήποτε σχετικό αλλά είδα δύο επεισόδια και δεν έχω λόγια. Αν αυτό ήταν μια καλή σειρά, τι στον πούτσο ακριβώς γίνεται όταν άρχισε να γίνεται χάλια;

Κωλαράκι Τορνευτό
23-07-2014, 05:08
Λολ, το Καλιφορνεηκεσον δεν ηταν ποτε καλη σειρα, και η οποια ευρηματικοτητα ξεκιναει και τελειωνει με τους τιτλους των βιβλιων του καραγκιοζη, που ειναι τιτλοι δισκων Slayer. Εχει το "γουστο του" ας πουμε μεχρι ενος σημειου, αλλα ηδη απο τη δευτερη σεζον δεν υπαρχει καμια απολυτως καινοτομια, και αν καποιον καλυπτει το "βυζια, καφριλες με σεξ, χιπισμος, Καλιφορνια λαηφσταηλ" καλα κανει και το βλεπει. Εγω μεχρι τριτη σεζον αντεξα, κι αυτο επειδη δεν ειχα τιποτα καλυτερο να δω.

ikonoklast
23-07-2014, 14:58
Εντωμεταξύ όλοι όσοι έχουν γράψει για «μπουκοφσκικο» ρόλο του Moody, δεν πρέπει να έχουν διαβάσει γραμμή μπουκοφσκι έτσι;

Parasight
23-07-2014, 15:02
λολ ποιος τα λέει αυτό;

ikonoklast
23-07-2014, 15:09
To moviecinema.gr (http://moviecinema.gr/tv-series/californication-online-greek-subtitles) :!:

Το Californication είναι η ιστορία του συγγραφέα Hank Moody.
Βγαλμένος από το καλούπι του Τσαρλς Μπουκόβσκι, o Hank είναι
ένας άνθρωπος που αφήνεται στα πάθη του και ζει τη ζωή στα άκρα με όλες
τις χαρές της αλλά και με όλο το κόστος που συνεπάγεται αυτό. Χωρισμένος
αλλά ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα του, η οποία δεν άντεξε τα κέρατα
που της έριχνε, προσπαθεί να ισορροπήσει στο λεπτό τεντωμένο σκοινί,
έχοντας στη μια άκρη την πρώην σύζυγό του και την έφηβη κόρη του και
στην άλλη άκρη τις γυναίκες, τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, που
όλοι ξέρετε τι λέει το άσμα ότι κάνουν. Είναι ο άντρας που όλοι θα
θέλαμε να είμαστε αλλά δεν μπορούμε. Από την άλλη, είναι ο άντρας που
όλες οι γυναίκες γουστάρουν αλλά κατά βάθος δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ
στα σοβαρά και θα καταλήγουν σε άλλους. Γιατί ο Hank κατά βάθος είναι
ένα παιδί που απλά δεν μπορεί να κρατήσει μακριά το χέρι του από το βάζο
με τη μαρμελάδα όσο ψηλά στο ράφι και αν βρίσκεται αυτό!

freak brother
23-07-2014, 15:22
γιατι δεν ειχε ο Μπουκοφσκι γαμηστερους κοιλιακους και ψαγμενη ρουοκ κορουλα.. α και σοβαρη μονιμη σκεση ?

ikonoklast
18-08-2014, 01:03
H μεγάλη μου εμπειρία στο ιντερνετ και τους χρήστες του μου λέει ότι μου τη λες.