View Full Version : [TV] Californication
Parasight
27-09-2007, 09:56
http://www.imdb.com/title/tt0904208/
Καινούρια σειρά, με πρωταγωνιστή τον David Duchovny. Μέχρι στιγμής έχουν παιχτεί στις ΗΠΑ 6 επεισόδια. Όλοι λένε για τρελό γέλιο αλλά και πολλά βυζάκια 8)
Η τρελή κατάσταση πάντως συνίσταται στο ότι ο Duchovny παίζει έναν συγγραφέα του οποίου τα 3 τελευταία βιβλία είχαν τους τίτλους "God Hates Us All", "Seasons in the Abyss" και "South of Heaven". ΟΚ πόση πιο πολλή θεΐλα πια :lol:
Αναμένω ως την επόμενη βδομάδα που θα έρθει επιτέλους internet στο σπίτι να αρχίσω το κατέβασμα.
BURNIN AMBITION
27-09-2007, 14:59
http://www.imdb.com/title/tt0904208/
Καινούρια σειρά, με πρωταγωνιστή τον David Duchovny. Μέχρι στιγμής έχουν παιχτεί στις ΗΠΑ 6 επεισόδια. Όλοι λένε για τρελό γέλιο αλλά και πολλά βυζάκια 8)
Η τρελή κατάσταση πάντως συνίσταται στο ότι ο Duchovny παίζει έναν συγγραφέα του οποίου τα 3 τελευταία βιβλία είχαν τους τίτλους "God Hates Us All", "Seasons in the Abyss" και "South of Heaven". ΟΚ πόση πιο πολλή θεΐλα πια :lol:
Αναμένω ως την επόμενη βδομάδα που θα έρθει επιτέλους internet στο σπίτι να αρχίσω το κατέβασμα.exoun kai god hates us all album oi slayer? gia ta alla ok alla ego thelo sepultura pou sas gamane kala(mexri pou efuge o max opote to prophecy sas gam,aei kalutera)
Gamei apla.To xw xekinisei apo to pilot, kai tora (X8es) exei ftasei ta 7 episodia.Kiniko oso prepei kai genika arketa "xydaio".Sto 30leptaki to ka8e episodio parakolou8eitai euxarista...
ναι ακουγεται πολυ αυτο,θα τσεκαριστει
efxaristh seira,ta mpuketidia ths 16xronhs sto 2o epeisodio den einai murlia?! :D
exoun kai god hates us all album oi slayer? gia ta alla ok alla ego thelo sepultura pou sas gamane kala(mexri pou efuge o max opote to prophecy sas gam,aei kalutera)
=) γοητευτικός.
Moonspellheim
28-09-2007, 00:25
ναι ακουγεται πολυ αυτο,θα τσεκαριστει
pws sou ksefyge esena re? :D
Marillion
30-09-2007, 22:16
Eida molis to 1o episode kai feygw gia 2o. San to sex & the city gia antres einai me oligon ti apo xontrokommeno humour. Ntaxei den lew tavtizesai evkola kai o DUchovny apolaystikos alla mesa se 30 lepta ton eida na gamaei ta kerata tou! Kai twra 3ekinhse to epomeno kai pali gia poutsa ton kovw.
EDIT : 3ekinhsan oi mousikes anafores
Marillion
05-10-2007, 19:03
www.opensubtitles.org (http://www.opensubtitles.org) tha se kalypsei.
Malakitsa to telvtaio episode. ti skata 8a kanoune aytoi, 8a gamiounte kai ola kala & omorfa? Epishs theloume perissoteres anwmalies me thn grammatea tou atzenth, opou tha synevrethei me pollous, para pollous, sxedon olh thn epixeirhsh.
και το γκρικ τιβι σαμπς τ'ανεβαζει, αλλα αργοπορημενα.
βλεπεις το πιμπι και το λοστ εχουν προτεραιοτητα, θενκς παντως.
Pastor_Of_Muppets
06-10-2007, 09:55
και το γκρικ τιβι σαμπς τ'ανεβαζει, αλλα αργοπορημενα.
βλεπεις το πιμπι και το λοστ εχουν προτεραιοτητα, θενκς παντως.
για speed subs κοιταξε και δω.
http://www.wikisubtitles.net/
σκατουλες,ιδια κατασταση. :(
ποσες φορες θα πουμε greektvsubs?
http://www.greektvsubs.gr/local_links.php?catid=741
και τα 8 ειναι εκει
Pastor_Of_Muppets
10-10-2007, 11:28
ποσες φορες θα πουμε greektvsubs?
http://www.greektvsubs.gr/local_links.php?catid=741
και τα 8 ειναι εκει
9 εχουν βγει.
ποτε βγηκε το 9;χτες τσεκαρα και ειχε 8 στα γουορεζαδικα
γενικα μη περιμενετε την ιδια μερα subs αν δε προκειται για υπερδημοφιλη σειρα
δειτε το χωρις και ξαναδειτετο με οταν βγουν,εδω το κανουμε αυτο για λιγες ωρες διαφορα σε pb και lost :P
Genika to californication vgenei sini8ws meta to prison break ,nomizw ligo prin to heroes sta newsgroups.Girw sti misi ora diafora to ena me to allo.Ta subs tou skane 3-4 meres meta to episodio pia..Exoun arxisei ta pb , heroes kai de prolavenoun :)
Opws eipes , den einai iperdimofilis ,opote etsi paei.
παιζει να τσεκαρα και προχτες λογο του pb,δε θυμαμαι
Pastor_Of_Muppets
10-10-2007, 23:55
παιζει να τσεκαρα και προχτες λογο του pb,δε θυμαμαι
μην ψαχνετε αλλο στα κοινα τορρενταδικα.εκει ειναι οι μεταπωλητες.
εδω ειναι η "ΠΗΓΗ".
http://www.eztvefnet.org/frontpage.php
Pastor_Of_Muppets
12-10-2007, 15:02
αν δεν βρηκες στο insomnia ή στο greektvsubs τραβα σε κανα φροντιστηριο να μαθεις αγγλικα.
αν δεν βρηκες στο insomnia ή στο greektvsubs τραβα σε κανα φροντιστηριο να μαθεις αγγλικα.
δε γουστάρουμε τη γλώσσα των γκέι.
Pastor_Of_Muppets
12-10-2007, 15:22
δε γουστάρουμε τη γλώσσα των γκέι.
τοτε σταματα να ακους Dream Theater και τα υπολοιπα gay-οφωνα σχηματα που ακους οπως επισης σταματα να βλεπεις αυτη τη σειρα.
το δέχομαι αυτό για τους θίατερ, αλλά η σειρά αυτή εκμηδενίζει τη δισκοθήκη σου. 8)
Blindgeo
14-10-2007, 21:17
H seira einai pragmatika gamath kai o Duckovny dinei resta!
greektvsubs
Αν έχετε κάνει στο παρελθόν το κόλπο με το αρχείο HOSTS τότε ελέγξτε το και αφαιρέστε την αλλαγή, αλλιώς δεν θα μπορείτε να δείτε το site.
kapoia help plix?
Pastor_Of_Muppets
14-10-2007, 23:00
greektvsubs
Αν έχετε κάνει στο παρελθόν το κόλπο με το αρχείο HOSTS τότε ελέγξτε το και αφαιρέστε την αλλαγή, αλλιώς δεν θα μπορείτε να δείτε το site.
kapoia help plix?
υπομονη.
φτιαχνουν τα DNS.
Pastor_Of_Muppets
31-10-2007, 02:56
ep 12 και season finale.
επος ηταν το γαμηδι.
αντε και του χρονου(?!?!?!)
ευκαιρια να τα δω μαζεμενα
φοβερο ηταν κιε πολυ ομορφος επιλογος.
Pastor_Of_Muppets
05-11-2007, 14:37
το ψηνουν και για του χρονου απο οτι διαβασα στα ιντερνετς.
Marillion
08-11-2007, 22:10
ti malakia telos htan ayto re paidia, otinanai, trypes se mege8os krathra :?
Parasight
09-11-2007, 01:28
Hank Moody for president!
Το είδα κι εγώ επιτέλους και μόνο αυτό έχω να πω .
regularpaul
09-11-2007, 17:44
γαματη σειρα αλλα ο,τι ειπε ο μαριλλιον για το κακιστο τελος
chris_boss
03-01-2008, 21:08
Μέχρι που εμφανίστηκαν οι τίτλοι τέλους ήλπιζα ότι θα το είχε δει στον ύπνο του το φινάλε. Γάμησε η σειρά αλλά το τέλος ήταν λέημ.
Parasight
12-09-2008, 10:55
Hank Moody is back ρε μουνιάααααααααααα
Το τέλος του πρώτου κύκλου ήταν όντως λίγο μάπα (λόγω και της απεργίας τότε), αλλά ο δεύτερος άρχισε γαμάτα. Κατεβάστε τα pre-aired 201+202 και γουστάρετε :twisted:
!! δεν ειχα ιδεα οτι θα συνεχιζε η σειρα. κατεβαινουν.
εντιτ: λογικα τα σαμπζ σε καμια βδομαδα θα διαρρευσουν.
agglika subs sta ellinika to gamane ligo gamane ta epeisodia btw :)
Parasight
12-09-2008, 12:27
Βρήκα ελληνικά μόνο για το 201, greekTVsubs. Για το 202 δεν έβρισκα χθες βράδυ πουθενά ούτε αγγλικούς, οπότε το είδα με χωρίς :P
regularpaul
13-09-2008, 20:53
και μπήκε και ληόμπεν για να ενώσει τις 2 αγαπημένες μας σειρές :D
Parasight
14-09-2008, 16:46
Ω ναι, και μάλιστα σε τι ρόλο! :D
Ο 2ος κύκλος έχει γενικά τρελό potential! Εδώ είμαστε 8)
δυνατα επεισοδια και τα 2.
Parasight
12-11-2008, 09:59
Η αγαπημένη μου σειρά μόνο μετά το Galactica. I'm hooked.
Marillion
12-11-2008, 13:01
ewx 3enerwsei toso poly me to finale pou den 3erw an thelw na to dw.
to mpalwnei katholou?
Parasight
12-11-2008, 13:14
Όχι απλά μπαλώνει, γαμάει. No kiddin.
Nodoordonotthereisnotry
12-11-2008, 15:05
Κάνατε bump στη πιο γαμάτη σειρά (προσέξτε την επιλογή λέξεων :twisted: ) όλων των εποχών; Καλή φάση. Το τελευταίο επεισόδιο είχε τον Hank σε τρομερά κέφια!! :lol: :rofl:
Parasight
12-11-2008, 15:32
Το έχουμε ξαναπεί, ο Hank είναι το απόλυτο πρότυπο εργένη. ΟΚ και ο Lew Ashby, στο πιο σταρχιδικό :D
Nodoordonotthereisnotry
12-11-2008, 21:08
Τι να λέμε τώρα ε; Ο Mulder και ο Jack (of all trades) στην ίδια σειρά και φιλαράκια κιόλας. Respek.
Parasight
21-11-2008, 14:13
http://img442.imageshack.us/img442/6821/n5040862787704685730nx5.jpg
Πόσο πιο ΘΕΟC :D
Parasight
01-12-2008, 21:57
210 έδωσε. Απλά δε γίνεται πιο :pink:
House Of Low Culture
11-12-2008, 19:14
11o epeisodio 2hs season
[spoiler:1c7sjrbc]malakes, psofise apo ta kokkoria o lew :cry: :cry: :cry:[/spoiler:1c7sjrbc]
Parasight
11-12-2008, 20:50
11o epeisodio 2hs season
[spoiler:2p25p07z]malakes, psofise apo ta kokkoria o lew :cry: :cry: :cry:[/spoiler:2p25p07z]Άσε άσε... :cry:
Φοβεροί χαρακτήρες, φοβερή σειρά, my #1 μην τα πολυλογούμε και όλοι ξέρετε τι σημαίνει αυτό.
regularpaul
12-03-2009, 06:32
Tα είπε ο παρασαϊτ, Νο 2 σειρά εβερ μετά το γκαλάκτικα.
Blindgeo
13-03-2009, 01:16
Kserei kaneis pote ksekinaei o tritos kuklos?
Αργεί ακόμα, τώρα τον γυρίζουν... Κατά το Σεπτέμβρη.
Parasight
17-08-2009, 14:16
y7svUmx62GI
:headbang:
SpiritCrusher
19-09-2009, 03:24
Leakαραν τα 2 πρώτα eps της 3ης season σε DVDScreener που αν κρίνω από τα comments είναι σε πολύ καλή ποιότητα.
Hank is back :touched:
Parasight
19-09-2009, 09:38
Thanks for the heads-up, κατέβηκαν το βράδυ και τώρα είμαι αραχτός με καφεδάκι και βάζω να δω 8)
Parasight
19-09-2009, 21:09
Προσκυνάμε Hank Moody, the woman whisperer :worship: :D
SpiritCrusher
20-09-2009, 18:46
Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει πουθενά, δεδομένου πως η πρεμιέρα είναι στις 27 (νομίζω) και δεν είναι και τόσο μακριά μπορεί να περιμένουν τα "κανονικά" HDTV rips
KoiliaSamprela
02-10-2009, 10:22
πέρα από το ότι , ήταν ένα ΚΑΛΟ επεισόδιο , σχολιάζουμε 3 πράματα
1
http://www.independent.co.uk/multimedia/archive/00022/Kathleen_Turner_22727t.jpg
ακόμα και έτσι την αγαπάμε
2
Μπεκρής συγγραφέας τρέχει γυμνός ... ΤΑ ΣΠΑΩ
και 3
Έρωτας από το rescue me , εδώ θα παίξει και μάτι
http://www.fuzzibunzasia.com/press/Diane-Farr.jpg
(numb3rs δεν έβλεπα)
Ragnarock
05-10-2009, 16:12
Για το 2ο γιατι εχουν βγει μονο ισπανικοι,βραζιλιανικοι και ιταλικοι υποτιτλοι?
:fear:
Parasight
12-10-2009, 12:19
303 και έχουμε αποκαλυπτήρια της νέας βυζαρούς "το πρωί φοιτήτρια το βράδυ stripper". Τρομερό σετάκι, από τα καλύτερα εχουν υπάρξει, και τρελό potential για λαμπρή καριέρα :grin:
KoiliaSamprela
12-10-2009, 16:23
303 και έχουμε αποκαλυπτήρια της νέας βυζαρούς "το πρωί φοιτήτρια το βράδυ stripper". Τρομερό σετάκι, από τα καλύτερα εχουν υπάρξει, και τρελό potential για λαμπρή καριέρα :grin:
απλά υπέροχο το μπούστο της
Nodoordonotthereisnotry
13-10-2009, 01:59
:pink::worship::hippy:
diavasa kai diavasa kai diavasa alla dn katalava....
meta eida trailer kai eida trailer kai eida trailer kai pali dn katalava....
eseis pou fainetai na to katexete.... na katevasw prwti season i oxi???
KoiliaSamprela
13-10-2009, 16:50
diavasa kai diavasa kai diavasa alla dn katalava....
meta eida trailer kai eida trailer kai eida trailer kai pali dn katalava....
eseis pou fainetai na to katexete.... na katevasw prwti season i oxi???
όχι
είναι σειρά που αν έφτασες σε τέτοιο σημείο ανάλυσης μην την ξεκινάς
Ingolemo
13-10-2009, 17:12
Gamaei h seira, alla ontws kourash ligo me thn analysh, katevase to prwto episodeio kai des an saresei.
ok thanks paides... tha katsw na dw afou paizei k o Agent Mulder pou einai palia tileoptiki agapi...
SpiritCrusher
14-10-2009, 02:12
Πω, δεν ξέρω αν φταίει ότι έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε Californication, αλλά η 3η season μέχρι στιγμής τα σπάει.
Parasight
14-10-2009, 08:45
Στο μεταξύ, πόσο ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΧΩΝΕΙ η Cathleen Turner; :lol:
KoiliaSamprela
14-10-2009, 10:01
Στο μεταξύ, πόσο ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΧΩΝΕΙ η Cathleen Turner; :lol:
απλά ΜΟΝΟ ΠΙΝΚΣ
KoiliaSamprela
14-10-2009, 10:32
Το βαρέθηκα ρε γμτ.
είναι σαν τον μπουκόφσκι θα έλεγα το californication :)
Απλά είναι πολύ κοντά στην μέση αντρική καφρίλα , και γι' αυτό αρέσει...
Ο λέιτεστ κύκλος πάντως ακόμα να πιάσει τα παλιά , στηρίζουμε μόνο τον έρωτά μου που ανάφερα πιο πάνω
Parasight
14-10-2009, 10:53
Απλά είναι πολύ κοντά στην μέση αντρική καφρίλα , και γι' αυτό αρέσει...Εννοείται αυτό, και γι'αυτό λογικά είναι αρκετά χλωμό να κρατήσει μια γυναίκα τηλεθεάτρια.
Κάτι αντίστοιχο με το Sex & the City και τους άντρες πχ, ενδιαφέρον και επιδραστικό, δε λέω, αλλά εγώ ποτέ δε μπόρεσα να δω πάνω από 10 συνεχόμενα λεπτά :razz:
Πάντως, κατ'εμέ μια χαρά έχει ξεκινήσει και ο 3ος κύκλος. Ο 1ος ήταν αναγνωριστικός, ο 2ος είχε Ashby και ρογκεντρόλ, ο 3ος έχει τον Hank καθηγητή, μέσα στο στόμα του λύκου δλδ. Και όπως είπαμε, η Turner είναι μεγάλη έκπληξη.
SpiritCrusher
14-10-2009, 17:38
Ναι, είναι μεγάλη μορφή ο χαρακτήρας της. Πραγματικά επικές ατάκες.
Επίσης, έχω την εντύπωση πως έχουν δέσει και άλλο οι "παλιοί" και είναι λίιιιγο καλύτερο σαν ηθοποιία (που ήταν ήδη καλή ε) και πετάνε τις ατάκες μεταξύ τους με πιο φυσικό τρόπο.
BunnyDee
14-10-2009, 22:51
Απλά είναι πολύ κοντά στην μέση αντρική καφρίλα , και γι' αυτό αρέσει...Εννοείται αυτό, και γι'αυτό λογικά είναι αρκετά χλωμό να κρατήσει μια γυναίκα τηλεθεάτρια.
Κάτι αντίστοιχο με το Sex & the City και τους άντρες πχ, ενδιαφέρον και επιδραστικό, δε λέω, αλλά εγώ ποτέ δε μπόρεσα να δω πάνω από 10 συνεχόμενα λεπτά :razz:
*κοιτάζει μέσα στο εσώρουχο* χμμμ... καλά, δεν είναι η πρώτη φορά... αλλά μήπως είμαι πιο άντρας από 'σένα, Parasight, που βλέπω επεισόδια και γουστάρω; ;)
SpiritCrusher
15-10-2009, 01:30
Αφού και αυτός γουστάρει, τι λες μωρέ;
morphine
15-10-2009, 05:44
ο χανκ είναι ο ωραιότερος τύπος που έχει υπάρξει στην ιστορία του σύμπαντος και της ανθρώπινης ύπαρξης, και επίσης το καλιφορνικέησον είναι η μεγαλύτερη μούφα στην ιστορία του κόσμου, δηλαδή αυτά που γίνονται στη σειρά δε γίνονται ούτε καν στο λος άντζελες, ούτε καν στις ταινίες, ούτε καν στην αντρική φαντασία. Φανταστικό.
Parasight
15-10-2009, 07:14
"Are you sexually harrassing me right now? Because if you are, I think I'm gonna have to report you...for giving me a serious boner":rofl:
Bunny, υπό ΠΟΛΥ διαφορετικές συνθήκες, we might put that to the test. Ευτυχώς ή δυστυχώς, όχι τώρα :razz:
Δεν είναι θέμα άντρας-γυναίκα, αλλιώς δε θα έβλεπα με ευχαρίστηση τις δύο πρώτες σεζόν. Είναι ότι οκ, ο τύπος είναι ο γαμάω, έχει πάρει το μισό ΛΑ, τον γουστάρουν όλες, τα έχει σκατώσει με την πρώην γυναίκα, τα σκατώνει με την κόρη, είναι one-hit wonder στη δουλειά. Παρακάτω;
Πέρασαν διάφοροι ωραίοι δευτερεύοντες χαρακτήρες, αλλά το στόριλάιν με την Αγγλίδα καθηγήτρια είναι λίγο λέιμ μέχρι τώρα. Ο φαλάκρας είναι ο πιο ενδιαφέρων χαρακτήρας για μένα. Βλέπω τον Ντουκόβνι και σκέφτομαι να σκάσει κανένας εξωγήινος γκεστ σταρ μήπως στρώσει λίγο το πράγμα. Βαρεμάρα.
Βλέπω τον Ντουκόβνι και σκέφτομαι να σκάσει κανένας εξωγήινος γκεστ σταρ
:lol:
Parasight
15-10-2009, 09:25
Δεκτό και λογικό να υπάρχουν εξαιρέσεις, η γυναίκα μου πάντως δεν το αντέχει γιατί είναι σεξιστικό και σε στιγμές χυδαίο και υποτιμητικό στις γυναίκες :razz:
Για το άλλο που λέει η Kuolema, δεν έχει άδικο, αλλά παίζει και το τι ζητάς από μια σειρά. Δεν ξέρω κατά πόσο (χρειάζεται να) έχει έναν μεγάλο τελικό προορισμό ο Hank, για μένα εδώ το ταξίδι είναι που έχει σημασία κλπ κλπ.
BunnyDee
15-10-2009, 19:40
Parasight, ναι, imjussayin, ξέρω ότι περιμένουμε την απόλυτη απόδειξη του ανδρισμού σου στον κόσμο κιέτσι.
Πάντως, εγώ είχα ξενερώσει στο τέλος της πρώτης S, αλλά ο σκοπός της σειράς πιστεύω είναι φανερός, και είναι να τα ξαναβρεί με την πρώην γυναίκα του. Εξ' ου και το Yom Kippur wish thang που πέταξε στον Charlie στο τελευταίο επεισόδιο (Next year, in Jerusalem).
Parasight
15-10-2009, 19:56
Με έβρισε τώρα αυτή;;
BunnyDee
15-10-2009, 20:13
...το αντίθετο, kinda, όμως;
Parasight
15-10-2009, 20:15
http://www.principalspage.com/theblog/wp-content/uploads//2007/09/goofy.gif
BunnyDee
15-10-2009, 20:20
:P
antimusic
19-10-2009, 17:59
UgOisCX5b7g
:dsmile:
BunnyDee
19-10-2009, 19:32
Ρε cs, πωρωθείτε μαζί μου για την τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου (S03Ep04)!!! Ήταν η μία που πηδάει, η μία που του την πέφτει, και η μία που μόλις πήδηξε, στην τάξη του! Δλδ, WOW! Μη μου το γυρίσουν σε 'είναι όλα ένα κακό όνειρο' μόνο, γιατί θα σπάσω μούτρα!
Nodoordonotthereisnotry
21-10-2009, 16:22
F U C K
:rofl: Έπος ε.
Καλούλι αλλά δεν απογειώνεται η τρίτη μέχρι στιγμής (με μικρές εξαιρέσεις).
Υποτιλους για τα 04,05 εχουμε?
Ragnarock
27-10-2009, 05:05
Ελληνικους νομιζω οχι.
Ελληνικους νομιζω οχι.
Thank you.;-)
ΓΑΜΗΣΕ.
Btw, στο προηγούμενο κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Ήταν πολύ βεβιασμένο το κολλητηλίκι, ήταν άθλια η ερμηνεία του κολλητού, δεν ξέρω.
Parasight
17-11-2009, 20:11
308 και χοχοχο :grin:
regularpaul
17-11-2009, 20:30
ε ναι, γαμηστερο επεισοδιο
The Begging Shaman
17-11-2009, 20:45
το καλυτερο της season μεχρι τωρα αν και δεν ειχε την σωστη ποσοτητα Collini που μας εχει συνηθησει τοσο καιρο...
chris_boss
17-11-2009, 20:48
Το χειρότερο επεισόδιο σε αυτές τις τρεις σεζόν. Υπάρχει κι ο Τζέιμς Μποντ όταν θέλω να παραμυθιαστώ τόσο άσχημα.
The Begging Shaman
17-11-2009, 20:51
Το χειρότερο επεισόδιο σε αυτές τις τρεις σεζόν. Υπάρχει κι ο Τζέιμς Μποντ όταν θέλω να παραμυθιαστώ τόσο άσχημα.
αν ηθελες πραγματικοτητα μαλλον θα επρεπε να κατεβαζεις Big Brother και realitites... επρεπε να δεις [εδιτ/] 2 1/2 [/εδιτ]σαιζον για να καταλαβεις οτι ολα αυτα δεν γινονται σε κανεναν απο τους πλανητες που κατοικει το ανθρωπινο ειδος?
εκτος αν οι διαφορες σχεσεις και προσωπικοτητες που εχουν παρουσιαστει μεχρι τωρα σου φαινοταν ουτως ή αλλως αληθινες
Parasight
17-11-2009, 20:59
2 1/2 σαιζον :razz:
Και επίσης, τι είναι αυτά που λες. Όταν ήμουν ελεύθερος έτσι τις είχα κι εγώ, τις μοίραζα στα δωμάτια του σπιτιού μου ενώ βαρούσε συνέχεια το κουδούνι.
chris_boss
17-11-2009, 20:59
Βασικά έχω μείνει 1 σεζόν πίσω όπως με πληροφορείς.
Αλλά έχει πλάκα μόλις πεις μια κουβέντα, πάει ο άλλος να προβάλλει το άλλο άκρο για να αποδείξει κάτι. Με τη λογική σου, δε θα πρέπει να σπαστώ άμα εμφανιστεί μια νέα σεξωγήινη με τσάντα-εγκέφαλο και θέλει να μάθει τα μυστικά του έρωτος από το Μούντυ. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η σειρά και ξενερώνω όταν αναγκάζομαι να λέω "ε καλά τώρα, το γαμήσανε εδώ" αλλά δεν κυριολεκτώ.
The Begging Shaman
17-11-2009, 21:05
εγω το μονο που λεω ειναι το οτι το να ψαχνεις αληθοφανεια σε αυτη την σειρα ειναι το ιδιο με το να την ψαχνεις στο Star Trek ή στον James Bond οπως εσυ ανεφερες... δεν εχει νοημα, απλα καθεσαι βλεπεις και απολαμβανεις το κατα τα αλλα υπεροχο παραμυθι που σου πουλαει για αυτη την σαιζον η συγκεκριμενη εταιρια παραγωγης (Showtime αν δεν κανω λαθος)
Kelldorain
17-11-2009, 21:06
Tίποτα το ιδιαίτερο το επ, οκ είχε κάποια πλάκα γιατί ήταν σχετικά πρωτότυπο αλλά αν κάνουν δεύτερο παρόμοιο θα είναι (πολύ) εκνευριστικό. Γενικά ως τώρα έχω την εντύπωση ότι η 3η σεζόν είναι αρκετά χειρότερη από τις άλλες 2, σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες είτε είναι αδιάφοροι (οκ εξαιρείται η Κολλίνι) είτε απλά δεν κάνουν τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν είναι τόσο θέμα αληθοφάνειας, πάντα είχε υπερβολικά πράγματα, απλά οι αντιδράσεις ήταν συνήθως σχετικά νορμάλ και εκεί βασιζόταν η σειρά, το επεισόδιο πχ της πρώτης σεζόν με το flashback σε Χανκ και Κάρεν ήταν ίσως το καλύτερο της σειράς , χωρίς να είναι γεμάτο με αστείες σκηνές κλπ. Γενικότερα ΟΛΗ η πρώτη σεζόν ήταν βασισμένη στους χαρακτήρες, εντελώς κωμικό επεισόδιο ήταν μόνο το πρώτο. Τώρα πχ σοβαρή πλοκή δεν υπάρχει, οκ κάτι θα παιχτεί με την Κάρεν, so what.
Όλα αυτά χωρίς να λέω ότι έχει γίνει κακή σειρά ε. Απλά μου φαίνεται χειρότερη αρκετά, ίσως να φταίει ότι 2 πρώτες σεζόν τις είδα μαζεμένες
Parasight
17-11-2009, 21:19
Συμφωνώ με τον παραπάνω για τη σειρά αξιολόγησης των κύκλων ως τώρα. Να προσθέσω ότι ο καλύτερος ήταν ο 2ος, με Ashby και ρογκεντρόλ, αλλά και με γενικότερα σκηνικά που εκτυλίχθηκαν.
chris_boss
18-11-2009, 00:16
Απλά ρε παιδί μου, μπορεί και παλιότερα να γίνονταν υπερβολικά πράγματα αλλά κάτι ο μύθος του Λ.Α. και των ημισελεμπριτυς, κάτι το καλό στήσιμο, σε έπειθαν ότι μπορούν όλα αυτά να γίνουν. Η σκηνή στο σπίτι του Χανκ ήταν παρωδία. Δλδ ήταν η πρώτη φορά που δε με έπειθε ούτε ο ίδιος ότι πιστεύε οτιδήποτε έλεγε. Όποτε έπρεπε να πει κάτι "σημαντικό", ντριν το κουδούνι και πάλι από την αρχή. Άμα δε σας θύμησε ελληνική σειρά*, πάσο. Η πρώτη (ίσως και η δεύτερη σεζόν) ανάμεσα σε χαβαλέ, γαμήσια κλπ έδειχνε να έχει ένα βάθος, ένα σκοπό. Μπορεί να μην είχε, αλλά έπαιζε μαζί σου. Τώρα μου φαίνεται ρηχή. Το τέλος εκεί με την κόρη, μου έδωσε ελπίδες ότι θα αλλάξουν πάλι ρότα. 'α δείξει.
*μην πεταχτεί κανείς λεβέντης να πει ότι στις ελληνικές σειρές δε βλέπουμε μουνάκια
Parasight
18-11-2009, 02:03
Ωχου καλά τα λες γενικά, αλλά κι εσύ πολύ το ψάχνεις τώρα. Ρίχτο στο χαβαλέ και δες καλύτερα, άλλωστε όλες οι σειρές περνάνε περιόδους (ακόμη και ολόκληρες σεζόν) κοιλιάς, κανείς δεν είναι τέλειος.
Parasight
02-12-2009, 00:47
310 και...το Californication που μας αρέσει :touched:
Parasight
07-12-2009, 11:31
Για τη συλλογή:
http://www.monsterup.com/upload/1255326715653.gif
Φοβερό φινάλε σε μια μέτρια σαιζόν. Θα ήθελα να είναι και το τελευταίο έβερ αλλά έχει πάρει παράταση
μάλλον ΚΩΛΩΝΟΥΝ να μη δώσουν χάπι εντ όπως θα 'πρεπε οι μαλάκες.
Έντιτ:
Απλά ρε παιδί μου, μπορεί και παλιότερα να γίνονταν υπερβολικά πράγματα αλλά κάτι ο μύθος του Λ.Α. και των ημισελεμπριτυς, κάτι το καλό στήσιμο, σε έπειθαν ότι μπορούν όλα αυτά να γίνουν. Η σκηνή στο σπίτι του Χανκ ήταν παρωδία. Δλδ ήταν η πρώτη φορά που δε με έπειθε ούτε ο ίδιος ότι πιστεύε οτιδήποτε έλεγε. Όποτε έπρεπε να πει κάτι "σημαντικό", ντριν το κουδούνι και πάλι από την αρχή. Άμα δε σας θύμησε ελληνική σειρά*, πάσο. Η πρώτη (ίσως και η δεύτερη σεζόν) ανάμεσα σε χαβαλέ, γαμήσια κλπ έδειχνε να έχει ένα βάθος, ένα σκοπό. Μπορεί να μην είχε, αλλά έπαιζε μαζί σου. Τώρα μου φαίνεται ρηχή. Το τέλος εκεί με την κόρη, μου έδωσε ελπίδες ότι θα αλλάξουν πάλι ρότα. 'α δείξει.
*μην πεταχτεί κανείς λεβέντης να πει ότι στις ελληνικές σειρές δε βλέπουμε μουνάκια
πολλά +++
Kelldorain
14-12-2009, 19:10
Ε παραδοχή ουσιαστικά των σεναριογράφων ότι οι χαρακτήρες αυτής της σεζόν ήταν αδύναμοι, γι' αυτό και για να δώσουν δυνατό επ για φινάλε αναγκάστηκαν να επαναφέρουν την Μια. Γενικά ήταν επεισόδιο που ήξερες από την αρχή ότι κάτι θα συμβεί και θα χαλάσει το καλό κλίμα κλπ, εξάλλου στήθηκαν ένα σωρό σκήνικα για να σε προετοιμάσουν. Παρά τις όποιες υπερβολές πάντως πάρα πολύ καλό και ίσως το μοναδικό που θα θυμάμαι έντονα από αυτή τη σεζόν. Έχω περιέργεια τώρα στην 4η αφού περάσουν τα αρχικά ψιλοκωμικά που λογικά θα υπάρχουν, τι θα γίνει στη συνέχεια, αν μοιράσουν το χρόνο μεταξύ Χανκ και γυναίκας-κόρης. Ξέρουμε αν η Μια τέλειωσε από Heroes και γυρνάει μόνιμα;
Parasight
15-12-2009, 00:02
Κεραμίδα όμως ε :shock:
Συμφωνώ με τον αποπάνω κατά τα άλλα.
Πάντως,είναι προς τιμή των συγγραφέων ότι στο φινάλε δεν είναι αφελείς. Δλδ ναι μεν ο Hank είναι ο γαμάτος χύμα τύπος που ρίχνει όποια γκόμενα γουστάρει, γράφει τα πάντα στ'αρχίδια του και πάντα περνάει καλά κλπ, αλλά στο τέλος όλα αυτά δεν είναι χωρίς τίμημα. Από την αρχή έχουμε τη συνεχή απογοήτευση στο πρόσωπο της κόρης, στον 2ο κύκλο είχαμε τον θάνατο του Ashby, εδώ το μπουζούριασμα, και τα δύο ως εφαρμογή του "θερίζω ό,τι σπέρνω". Σαν να σου λένε δλδ "Σου φαίνεται ωραίος ο Hank και θα'θελες να'σαι αυτός ε; Για ξανασκέψου το." Και αυτό είναι που με κάνει να γουστάρω τη σειρά ακόμη πιο πολύ.
BunnyDee
15-12-2009, 15:56
Ναι, τα βλέπω όσα λέτε, και πάνω-κάτω συμφωνώ. Ειδικά με τα καλά που λέτε.
Η απορία μου, όμως, είναι άλλη, και συγγνώμη για το άσχετο: Το Rocket Man που ακούγεται στις τελευταίες, silent κηνές, και στους τίτλους τέλους μετά,είναι αυτό του Elton John που βασίζεται στο "Space Oddity" του David Bowie και στην ομότιτλη με το τραγούδι ιστορία του Ray Bradbury ε; Ναι, μπορώ απλά να το κατεβάσω να το επιβεβαιώσω, εφόσον δεν το κατέχω, φαντάζομαι, αλλά δεν το βρίσκω κάπου πρόχειρο... (και, ναι, μετά θα έχω Elton John στο σκληρό μου - το ότι είναι Bowie tribute δεν είναι αρκετό, μεγάλωσα πια - σε μερικά θέματα τουλάχιστον!)
SpiritCrusher
15-12-2009, 16:03
Για τη συλλογή:
http://www.monsterup.com/upload/1255326715653.gif
http://www.popcrunch.com/wp-content/uploads/2009/04/sarandon.jpg
Πήρε τα σωστά γονίδια από τη μάνα της :thumbsup:
Βέβαια μπορούσε να πάρει και της υποκριτικής αλλά έκανε τη σωστή επιλογή !
BunnyDee
15-12-2009, 18:33
Sorry, αλλά κατά την άποψή μου μητέρα 9 - κόρη 7-με-το-ζόρι... Δηλαδή, κοίτα παραπάνω και κάνε τη σύγκριση, χωρίς υποκειμενικούς παράγοντες (όπως ηθοποιία, προσωπικότητα κλπ) - που μετράνε κιόλας, όμως! Ούτε καν το ωραίο στήθος δεν έχει καν...
Parasight
15-12-2009, 22:12
Τι λες καλέ αυτουκειπέραμ αν δεν είναι αυτό το ιδανικό στήθος τότε ποιο είναι! (ναι ξέρω, αρχίστε να ποστάρετε φωττογραφίες τώρα :razz: ). Πάντως ως σύνολο συμφωνώ ότι η μάνα κερδίζει χαλαρά, η φάτσα της κόρης είναι λίγο δύσκολο σημείο. Αλλά τα ΒΥΖΑ..
είναι προς τιμή των συγγραφέων ότι στο φινάλε δεν είναι αφελείς. Δλδ ναι μεν ο Hank είναι ο γαμάτος χύμα τύπος που ρίχνει όποια γκόμενα γουστάρει, γράφει τα πάντα στ'αρχίδια του και πάντα περνάει καλά κλπ, αλλά στο τέλος όλα αυτά δεν είναι χωρίς τίμημα. Από την αρχή έχουμε τη συνεχή απογοήτευση στο πρόσωπο της κόρης, στον 2ο κύκλο είχαμε τον θάνατο του Ashby, εδώ το μπουζούριασμα, και τα δύο ως εφαρμογή του "θερίζω ό,τι σπέρνω". Σαν να σου λένε δλδ "Σου φαίνεται ωραίος ο Hank και θα'θελες να'σαι αυτός ε; Για ξανασκέψου το." Και αυτό είναι που με κάνει να γουστάρω τη σειρά ακόμη πιο πολύ.
Μα στο τέλος δεν θα γίνει αυτό και το ξέρουμε πολύ καλά. Γενικά δεν υπάρχει περίπτωση να χτίσουν τη ρεαλιστική πλευρά του χαρακτήρα, ούτε καν στο βαθμό που αυτός υφίσταται τις συνέπειες των πράξεών του, και αν το κάνουν θα είναι σε εντελώς χολιγουντιανά μοτίβα. Το Κάλι αν το αγαπάς το αγαπάς γι' αυτό που είναι, και σίγουρα δεν είναι αυτό που ζητάς.
Parasight
16-12-2009, 10:41
^
1ον, το τι θα γίνει μένει να το δούμε.
2ον, οι ως τώρα συνέπειες (χάνει μάλλον οριστικά τη γυναίκα της ζωής του, τον μπουζούριασαν μπροστά στα μάτια της κόρης του, θα μάθει ο κόσμος όλος ότι πήδηξε ανήλικη) δε σου φτάνουν; Τι άλλο πρέπει να πάθει δλδ;
Ρε μάγκα δεν θα. Αυτό λέω, πρόβλεψη βέβαια :P
Parasight
17-12-2009, 11:36
Βρε κι εγώ σου λέω ότι και τα ως τώρα μόνο, αρκετά είναι. Το μέλλον το βλέπουμε.
KoiliaSamprela
22-12-2009, 20:28
ΠΟΥΤΣΑ στον σεναριογράφο , πούτσα και ξύλο στους υποστηρικτές του.
Αν θέλαμε να δούμε κανένα κοινωνικό θα ζητάγαμε το Τσαμπ.
Α Π Ο Γ Ο Η Τ Ε Υ Σ Η
Parasight
22-12-2009, 22:57
:moutza:
KoiliaSamprela
23-12-2009, 11:42
:moutza:
φίλε ... έχεις ΠΙ-ΕΜ και στα λέω έξω από τα δόντια :x
MaX Payne
19-05-2010, 11:42
το τελειωνω αυριο-μεθαυριο
απορια
η μανα ειναι η Καρεν ψηλη ωραιο γκομενακι
ο πατερας ο Χανκ κι αυτος εχει ενα υψος
αυτοι που καναν το καστινγκ πως διαλεξαν μια κοντη ασχημη με εκνευριστικη φωνη να παιζει την κορη τους? :?
πω
Parasight
19-05-2010, 12:01
Μια χαρά ειναι η κόρη, ατομάκι. Hank we miss you.
BunnyDee
20-05-2010, 01:01
Καλά ρε πατέρα, σε είχαμε χάσει εσένα, και επιστρέφεις για να μας πεις για το Moody?!
MaX Payne
20-05-2010, 01:19
τελος και αυτη
παντως μεγαλη σειρα δεν θα την ελεγα
συμφωνω μαυτο
Είναι ότι οκ, ο τύπος είναι ο γαμάω, έχει πάρει το μισό ΛΑ, τον γουστάρουν όλες, τα έχει σκατώσει με την πρώην γυναίκα, τα σκατώνει με την κόρη, είναι one-hit wonder στη δουλειά. Παρακάτω;
περα απο το να γαμαει ολη την ωρα , να τα φτιαχνει με Καρεν, να ξαναγαμει ,να ξαναχωριζει κλπ κλπ δεν εχει και κατι αλλο τρομερο
καλυτερα ep με φαδερ στην 1η , κομπαιν στην 2η και το 8 της 3ης
Parasight
20-05-2010, 01:20
Καλά ρε πατέρα, σε είχαμε χάσει εσένα, και επιστρέφεις για να μας πεις για το Moody?!Από πού ακριβώς με χάσατε;;
BunnyDee
22-05-2010, 12:30
OK, soz, γράψε λάθος (ΛΑ-ΘΟΣ), προσωπικό θέμα ήταν αυτό...
Kelldorain
24-07-2010, 10:01
trailer
http://www.youtube.com/watch?v=L3oIgg8gcDc
αλλάζει και περίοδο προβολής από φέτος, 10 Γενάρη η πρεμιέρα
Parasight
24-07-2010, 11:46
Πολύ αργεί :-?
Kelldorain
25-12-2010, 20:10
4x01-02 preair
Parasight
27-12-2010, 19:08
Έχουν θεαθεί πουθενά αγγλικοί υπότιτλοι για τα δύο καινούρια; Έχω φάει τα internets.
Δεν έχω προλάβει να τα δω ακόμα, αλλά ο μόνος ελεύθερος χρόνος είναι όταν κοιμάται ο πιτσιρικάς, που σημαίνει ότι ο ήχος είναι κοντά στο μηδέν και άρα δεν τα πιάνω όλα χωρίς υποτίτλους :?
SpiritCrusher
27-12-2010, 23:02
Ωραίο το καινούριο γκομενάκι και το σενάριο έχει προοπτικές για να πιάσει νέους πάτους ο ήρωας μας, αλλά στο 1ο επεισόδιο με ξενέρωσε το πόσο εύκολα "πέφτουν" οι γκόμενες. Κάποιοι το έλεγαν για την προηγουμενη σεζον αυτό, αλλά εμένα δεν μου φαινόταν έτσι μιας και οκ τον γνώριζαν και έβρισκαν μια κάποια γοητεία, εδώ δεν έχει καλά καλά γνωριμία να πούμε, τίποτα φλερτ ή οτιδήποτε.
Το 2ο επ όμως ήταν πολύ οκ, και τώρα να δούμε πότε θα βγει το 3ο...τέλη Γενάρη ε;
Dragonlord
28-12-2010, 16:43
Μόλις το ξεκίνησα τούτο και νομίζω ότι το αγαπάω λίγο.
Tonosalata
30-12-2010, 01:01
έχω δει ράντομ στο σκάι 3-4 επεισόδια και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί τόσο πολύ ντόρος
σαν ανδρικό σεξ ενδε σίτι σε πιο "κουλ-χύμα" φάση. και ο δουτσοβνι έχει γεράσει μπόλικα
Dragonlord
30-12-2010, 01:11
Λοιπόν τώρα έχω μπει δεύτερη σεζόν και η αλήθεια είναι ότι ο ενθουσιασμός των πρώτων επεισοδίων έφυγε, αλλά μέχει μαγκώσει οπότε δε θα ησυχάσω άμα δεν το δω όλο. Όντως είναι σαν αντρικό σεξ εν δε σίτι αλλά δεν είναι πολύ κακό αυτό, δλδ ξέρω πολλούς άντρες που βλέπουν το γυναικείο, ακόμα κι εγώ (που είμαι πολύ άντρας) έχω δει τελικά πολύ περισσότερα από όσα θα έβλεπα υπό ΚΣ. Πλάκα έχει, είναι ευκολόπιοτο, έχει πού και πού καλές ατάκες και ο χανκ είναι ένας φλώρος μπουκόφσκι, που και πάλι είναι υπερβολικά καλό για καλογυρισμένη αμερικάνικη σειρά. Πάω να συνεχίσω.
Parasight
30-12-2010, 10:39
Η φάση με το Californication είναι όντως μέσες-άκρες αυτή (αρσενικό Sex&City κλπ), όμως προσωπικά μ'αρέσει που το τελικό του μήνυμα δεν είναι "πέρνα καλά, διασκέδασε, γάμα όσες μπορείς για όσο μπορείς" αλλά ότι όλα αυτά τελικά είναι μάταια, απατηλά μπλα μπλα μπλα και κάποιες άλλες αξίες σημαίνουν πολύ περισσότερα.
Πέρα από αυτά, να πω ότι η 2η σεζόν είναι μακράν η καλύτερη (και πιο rock) από τις τρεις ολοκληρωμένες, ενώ τα πρώτα δύο επεισόδια της 4ης που μόλις είδαμε σε preair είναι υποσχόμενα για πολλά, όπως είπε ο SpiritCrusher παραπάνω.
Όντως, πανέμορφα τα βυζάκια της.
έχουμε subs ελληνικούς ή αγγλικούς;
Parasight
31-12-2010, 10:08
Μόλις βγήκαν για το 401: http://www.podnapisi.net/el/californication-2007-subtitles-p1036713
Πώς και αργούν τόσο οι υπότιτλοι; Δεν υπάρχουν ακόμα ούτε αγγλικοί για το 4x2...
SpiritCrusher
04-01-2011, 19:47
Γιατί είναι preair και όχι κανονικό scene release. Όταν θα παιχθούν κανονικά στη TV, τότε θα ασχοληθούν.
Kaserinos
24-01-2011, 14:53
http://www.youtube.com/watch?v=Aiz19sPcVX0&feature=player_embedded
Parasight
24-01-2011, 14:58
Πώς κατάφερε και τα έκανε πάλι σκατά ο Χανκούλης :touched:
Parasight
01-02-2011, 02:44
Ο ορισμός της ακολασίας και η τρελή ξενέρα στο τέλος. Βγαλμένο απ'τη ζωή λέμε 8)
Nodoordonotthereisnotry
01-02-2011, 16:45
Μόλις ξεκίνησα να βλέπω...pause, print screen &
http://i53.tinypic.com/25p1lrt.jpg
what the fuck does that mean AGENT!? hahahahahah :respect:
Ίσως το ταβάνι της αμερικάνικης τηλεόρασης με το σημερινό! :D
Dragonlord
02-02-2011, 11:51
Πεθαίνω κάθε φορά με το ότι τα γκομενάκια βρίσκουν για κάποιον ανεξήγητο λόγο τον ντουκόβνη ακαταμάχητο και γίνονται μούσκεμα χωρίς αυτός να κάνει τίποτα, βλέπε δικηγορίνα στο συγκεκριμένο επεισόδιο.
Dragonlord
22-02-2011, 03:26
κλείσιμο με σκίντροου :touched:
Πραγματικά τώρα τελευταία άλλη δουλειά δεν κάνουν απ' το να παρουσιάζουν μέτριες τάχα-μου-ακραίες καταστάσεις και να μας τρίβουν στη μούρη ποιός θέλουν να πιστεύουμε ότι είναι ο Χανκ Μούντι. Κρίμα, δεν έπρεπε να έχει κρατήσει τόσο καιρό, ήταν μοιραίο κάποια στιγμή να εξαντλήσει όλον τον χαβαλέ που προσέφερε και ν' αρχίσει να υποκρίνεται πράγματα που σαφώς δεν είναι.
Parasight
23-02-2011, 23:46
μας τρίβουν στη μούρη ποιός θέλουν να πιστεύουμε ότι είναι ο Χανκ Μούντι.Γιατί, ποιος είναι στην πραγματικότητα;;
μας τρίβουν στη μούρη ποιός θέλουν να πιστεύουμε ότι είναι ο Χανκ Μούντι.Γιατί, ποιος είναι στην πραγματικότητα;;
Δεν το εννοούσα έτσι, απλά είναι χείριστη σκηνοθεσία και στόριτελινγκ και το μοναδικό χαρτί της σειράς πλέον.
Dragonlord
14-03-2011, 23:14
οκέη, μόλις ξεκίνησα το σ04ε10
η πρώτη ατάκα χανκ είναι άνετα από τις καλύτερες της σειράς, όχι κάτι ασύλληπτα πρωτότυπο αλλά γέλασα δυνατά :pink:
chris_boss
16-03-2011, 20:58
you can't remember, I will never forget
Dragonlord
16-03-2011, 21:24
Και αυτό :pink:
αν και γαμώτο κατά τα άλλα όσο περνάει ο καιρός μού φαίνεται πως ο δείκτης σάχλας για κάποιο λόγο ανεβαίνει επικίνδυνα
chris_boss
16-03-2011, 21:26
από την προηγούμενη σεζόν
Kelldorain
16-03-2011, 22:11
Ισχύει, οι 2 τελευταίες σεζόν δεν είναι στα επίπεδα των προηγούμενων αλλά στα τελευταία επεισόδια έχει ανέβει, γενικά τα επεισόδια με flashbacks είναι απ'τα καλύτερα της σειράς.
Btw έχει ανανεωθεί για 5η;
metamelia3
21-03-2011, 18:01
τελειωσα την πρωτη σεζον. η σειρα ειναι απιστευτη και ειμαι πολυ χαρουμενος =)
metamelia3
24-03-2011, 11:22
δευτερο επεισοδιο τριτης σεζον. ενδιαφερον αμειωτο.
τελειος ειναι ο χαρακτηρας του ντιουκοβνυ. ελαφρως μηδενιστης γαμιας συγγραφεας φαν της κραιπαλης. ζητω η τηλεοραση!
KoiliaSamprela
24-03-2011, 11:31
Season 4, Episode 11:
φιλεράκι ... μετριότατο τολμώ να πω
metamelia3
28-03-2011, 15:05
οπως τελειωσε το τελευταιο επεισοδιο νομισα οτι ηταν το τελευταιο της σειρας.
επαθα πανικο!
Also in January 2011, Showtime announced that it had renewed the show for a fifth season.
φιου.
Dragonlord
28-03-2011, 15:17
epik epoc to season finale, euge.
Parasight
28-03-2011, 17:24
οπως τελειωσε το τελευταιο επεισοδιο νομισα οτι ηταν το τελευταιο της σειρας.Κι εγώ! Φιου indeed.
Ωραία σειρά ρε πούστη μου :touched:
enitharmon
28-03-2011, 18:37
ο καυγάς στο τραπέζι :touched:
KoiliaSamprela
02-04-2011, 20:19
απολογισμός
έμο τέλος σε έναν πολύ μέτριο κύκλο , μόνο το χέσιμο στο αμάξι θα θυμάμαι
Parasight
02-04-2011, 22:09
^ΧμΚατ'εμέ, θα ήταν υπερβολικά επιτηδευμένο ακόμη ένα απότομο και αναπάντεχο season finale, αυτό το είχαμε στον προηγούμενο κύκλο, όχι πάλι. Εμένα με άρεσε το τέλος, από την άποψη ότι είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν με τον Χανκούλη από δω και πέρα, έχει κι αυτό την ομορφιά του. Συνολικά ναι, μέτριος κύκλος, ελαφρώς καλύτερος από τον προηγούμενο όμως. 2-1-4-3 η σειρά προτίμησής μου ως τώρα.
tsimpouklano
24-06-2011, 16:22
Έφυγε σήμερα ο πρώτος κύκλος. Ευχάριστα επεισόδια, μόνο το τέλος δεν ήταν και τόσο δυνατό όσο θα περίμενα.
Κατα τα άλλα: Madeline Zima :pink:
Parasight
07-11-2011, 21:49
8 Ιανουαρίου ο 5ος κύκλος και αναμένουμε καινούρια ΒΥΖΑ:
alP6R3ynyKw
cybernaut
18-12-2011, 07:30
είναι εκεί έξω
Californication S05E01 DVDSCR XViD-DOCUMENT
Parasight
16-01-2012, 19:36
http://img593.imageshack.us/img593/4573/bscap0004lj.jpg
Twat? Twat? I cunt hear you. I've got an ear in-fuck-tion. I'll finger it out later.
:touched:
antimusic
17-01-2012, 02:53
δεν είδα 02 ακόμα, αλλά το 5χ01 απαράδεκτη καρικατούρα.
Parasight
17-01-2012, 09:20
Μα τι λες τώρα, το παραπάνω quote που παράθεσα είναι η επιτομή της κουλτούρας.
antimusic
17-01-2012, 12:56
γιατί μπερδεύεσαι, τι σχέση έχει η (ο,τι κι αν εννοείς ως) κουλτούρα;
Parasight
17-01-2012, 13:38
Εχει σχέση με το ότι συνειδητά εγώ τουλάχιστον βλέπω Californication και μου αρέσει για αυτό που είναι, χωρίς να ζητάω κάτι παραπάνω από πλευράς "ποιότητας". Με άλλα λόγια, μπορώ να συμφωνήσω με τα περί καρικατούρας αλλά CALIFORNICATION ΒΛΕΠΕΙΣ.
Και μην αρπάζεστε γενικά ρε παιδιά, peace niggaz :hippy:
antimusic
17-01-2012, 13:45
ναι ρε παιδί μου, καλιφορνικέησον λέω, το βλέπω εδώ και 4 σεζόν, και αυτό το επεισόδιο ήταν κακό.
Parasight
23-01-2012, 19:52
http://i399.photobucket.com/albums/pp80/Parasight6/pleasestay.gif
Pleeeeeeeeeeease, stay.
Επεισόδιο και ατάκα ο Runkle :D
Jangling Jack
02-02-2012, 17:15
Το 5χ04 το καλυτερο μεχρι τωρα της σεζον, και πολυ ωραιο κλεισιμο
Nodoordonotthereisnotry
02-02-2012, 19:45
Μ' αρέσουν πολύ τα κοπέλια φέτος!
Parasight
02-02-2012, 21:13
Μ' αρέσουν πολύ τα κοπέλια φέτος!Μήπως κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά; http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AD%CE%BB%CE%B9
Gay is the new black σου λέει παιδί μουυυυ
Nodoordonotthereisnotry
02-02-2012, 22:38
hahahahahahahahahahahahahahah κάτι δεν κατάλαβα σωστά, όντως! :D Ευχαριστώ για την ετυμολογία!
Parasight
13-02-2012, 20:23
Α ρε Hank :touched:
ion_storm
27-03-2012, 01:39
Καιρό είχα να κολλήσω με επεισόδιο στην πέμπτη season. Ανεβαίνει.
Και βγαίνει και αυθόρμητα ένα: Μα καλά πως έγιναν πάλι τα ίδια?
Parasight
27-03-2012, 07:24
Η 5η season είναι ΤΕΛΕΙΑ. Συναγωνίζεται χαλαρά την κορυφαία 2η.
morphine
27-03-2012, 16:58
κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η σεζόν, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει πάντα τα τσουλάκια να είναι αχώνευτα
όπως αχώνευτος είναι κι ο ηλίθιος γκόμενος της (ηλίθιας) κόρης
marcy νομίζω ο καλύτερος γυναικείος χαρακτήρας που'χει περάσει απ'τη σειρά
regularpaul
27-03-2012, 17:24
η κορη εχει γινει πολυ κουραστικη, θα συμφωνησω
ο φιλος της ομως ειναι ο τελειος ρολος, σαν τα βαζει ο Μουντυ πραγματικα με τον εαυτο του
σταθερα και αγιατρευτα ομως αγαπαμε Καρεν και της αφιερωνουμε το
lPErA7NZISM
Kaserinos
27-03-2012, 17:52
Καρεν, χαλαρα η πιο overated ξινομουνα γκομενα σε σειρα.
μου θυμιζει Νταλαρα ή κατι γκομενες ησυχες της χωρωδιας, που λεγες για πουτσες και γαμησια μπροστα τους και ειχες και λιγο τυψεις.
και η κορη, εννοειται απαλευτη. σαν την μανα.
freak brother
27-03-2012, 17:58
δεν μπορω να καταλαβω πως η κορη αρεσει σε καποιους.. (ναι για ατομα απο το φορουμ μιλαω) τι μπαζο ειναι αυτο.. επισης ποσο ΑΡΡΩΣΤΟ μωρο ειναι η αγγλις πωωωω
http://www.dailymotion.com/video/xowkvw_camilla-luddington-californication-s05e07_sexy
Την Κάρεν την έπαιρνα να φύγουμε μακριά, πολύ μακριά, σ' έναν τροπικό παράδεισο. Και να κάνουμε δεκαπέντε πανέμορφα αγγελούδια. Που θα έχτιζαν το δικό τους χωριό. Και μετά αιμομιξίες και μετά γένη και μετά κομμουνισμός.
Κάρεν, αν μ' ακούς έλα να χτίζουμε τη μητριαρχία.
freak brother
27-03-2012, 18:34
http://4.bp.blogspot.com/-DzE21lnDhYM/TllSPYtw8QI/AAAAAAAABi0/WqidFBDSmGo/s1600/McElhone_AG88468389.jpg
ion_storm
27-03-2012, 19:52
Εεεεεεεε...
Ρομαντισμός πάνω από όλα.
http://i.imgur.com/ppn40.jpg
http://i.imgur.com/uTJMe.jpg
:P:P:P
Jangling Jack
30-03-2012, 18:26
ποσω γαμησε το 11, στο τοπ 3 ολης της σειρας, και γενικα η πεμπτη σεζον, ενω δεν το περιμενα, πολυ ευφαριστη εκπληξη, μετα τα πρωτα 2-3 επεισοδια
Parasight
02-04-2012, 17:16
:cry:
SpiritCrusher
02-04-2012, 18:40
Γιε, αυτό.
Εκπληκτική season.
Στο πιο πάνω ντημπέητ θα έκραζα μακελχοουν γιατί όπως είπε ο άλλος
http://i.imgur.com/uTJMe.jpg
αλλά πέρα ότι στη 5η είναι πιο κουλ και ο χαρακτήρας της, εδώ στο 12 που
http://i.imgur.com/3AqXb.png
ε λύγισα κάπως.
metamelia3
03-04-2012, 12:53
πω.
ηθελα χαπι εντ γι'αυτη τη σεζον
Drain Bamage
03-04-2012, 18:59
ε χάπι end είχε κατά κάποιον τρόπο
http://i2.ytimg.com/vi/5j1vo6Qmu3M/default.jpg
Parasight
04-04-2012, 21:26
πω.
ηθελα χαπι εντ γι'αυτη τη σεζονHappy end είχαμε στην προηγούμενη. Εδώ είχαμε το κλασικό θερίζεις-ό,τι-σπέρνεις που στιγματίζει τον Χανκ από πάντα, 10 φορές χειρότερα αυτή τη φορά βέβαια. Στενοχωρήθηκα όμως.
ion_storm
04-04-2012, 22:51
Πραγματικά γαμώ το θεό τους με το τέλος. Μαλακία.
Πετυχημένο σαν πλοκη όμως, απλά αυτή τη φορά την έπαθε πολύ. Περισσότερο από όσο θα έπρεπε για αυτα που "έκανε".
Πάντως η τύπισα έσκασε λίγο απροειδοποίητα. Δηλαδή πως γίνεται να έπρεπε να περάσει από το σπίτι του καραφλα και ακόμα περισσότερο πως γίνεται να μπαίνει η άλλη στο σπίτι στο έτσι.
Ψάχνεις τρύπες στο Californication ψηλέ, έχεις θέμα, θα πει κάποιος. Και έτσι είναι αλλά πρώτη φορά στη σειρά σκέφτηκα κάτι τέτοιο.
Jangling Jack
05-04-2012, 02:02
πω.
ηθελα χαπι εντ γι'αυτη τη σεζονHappy end είχαμε στην προηγούμενη. Εδώ είχαμε το κλασικό θερίζεις-ό,τι-σπέρνεις που στιγματίζει τον Χανκ από πάντα, 10 φορές χειρότερα αυτή τη φορά βέβαια. Στενοχωρήθηκα όμως.
Aπο που και ως που, το μπουρδελο που εγινε στον προηγουμενο κυκλο θεωρειται χαπι εντ ρε συ
Parasight
05-04-2012, 08:02
Aπο που και ως που, το μπουρδελο που εγινε στον προηγουμενο κυκλο θεωρειται χαπι εντ ρε συ"Happy end" σημαίνει "ευτυχισμένο τέλος" και δίνουμε έμφαση στο "τέλος", κάτι το οποίο ήταν "ευτυχισμένο" με τον Χανκ να έχει βρει μια σχετική κάθαρση μετά από όλον το χαμό που μόλις προηγήθηκε και να φεύγει χαμογελαστός μόνος του με το κάμπριο στο ηλιοβασίλεμα για νέες περιπετειες.
Πετυχημένο σαν πλοκη όμως, απλά αυτή τη φορά την έπαθε πολύ. Περισσότερο από όσο θα έπρεπε για αυτα που "έκανε".
Πάντως η τύπισα έσκασε λίγο απροειδοποίητα. Δηλαδή πως γίνεται να έπρεπε να περάσει από το σπίτι του καραφλα και ακόμα περισσότερο πως γίνεται να μπαίνει η άλλη στο σπίτι στο έτσι.
Ψάχνεις τρύπες στο Californication ψηλέ, έχεις θέμα, θα πει κάποιος. Και έτσι είναι αλλά πρώτη φορά στη σειρά σκέφτηκα κάτι τέτοιο.Εχμ πήγε να πάρει κρασί που χρειαζόταν για το τραπέζι; Το είχαν πει πριν στο τηλέφωνο με Karen ("You better bring some wine. -I just got to swing by Charlie's first. Maybe I'll steal a bottle of Manischewitz.", keep up dude.
Cliffhanger φάση Lost. Ναι.
Μετά βλέπεις ένα
Californication was renewed for a sixth season on February 2, 2013
κ ξεφυσάς ανακουφισμένος. Αργεί, αλλά τουλάχιστον οκ.
πάντως imo
Ο Σαμ έπρεπε να τινάξει τα μυαλά του Tyler εκεί στο πλατώ γιατί 1ον μου τη σπάει και 2ον θα είχε ενδιαφέρον λίγο πένθος στη πλοκή :P
Parasight
11-09-2012, 07:36
Για να συνεχίζουμε στο σωστό τόπικ:
Ακόμη δεν μπήκα, έκανα εχθρούς; Η Κάρεν είναι η πλέον αντιπαθής. Τραβολογάει τον Χανκ και όποτε θυμάται "ξενερώνει" με κάτι και τον βασανίζει μέχρι να αποφασίσει οτι τον θέλει πίσω.Τον Χανκ, τον άντρα τον σωστό και τον τυπικό που δεν έχει κάνει ποτέ ούτε μία κουτσουκέλα. Srsly??
Από την άλλη, αν είσαι κοπέλα έπρεπε να σε είχα γνωρίσει κάπου 8-9 χρόνια πριν, μ'αρέσουν οι αντιλήψεις σου :P
honeybunny
11-09-2012, 13:35
Το θέμα είναι οτι όταν έπαιρνε Χανκ ήξερε που πήγαινε. Δεν της έταξε να είναι κύριος και σπίτια με γουάιτ πίκετ φένς και μπάρμπεκιου τα Σαββατοκύριακα. Από την άλλη, δεν την κατηγορώ που θέλει σταθερότητα στη ζωή της, δικαίωμά της, έχει και ένα παιδί να μεγαλώσει, δεν είναι και 17 χρονών πια, δεκτό.
Αυτό που μου τη σπάει στην Κάρεν είναι οτι θέλει να τον αλλάξει τον καημένο. Θέλω να την πιάσω από τους ώμους να την τραντάξω και να της πω "Ο Χανκ είναι αυτός που είναι. Δύο είναι οι επιλογές: ή μένεις μαζί του με τις παρούσες συνθήκες και κάνεις μώκο ή φεύγεις -ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ- και τελειώνει η ιστορία." Γιατί η τύπισσα απλά τον lead on. Ας πούμε ξενερώνει όταν νομίζει οτι έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας αλλά όταν πάει να φύγει για ΝΥ του λέει "Έλα να πηδηχτούμε μωρέ, για χάρη της παλιάς εποχής". Μίλαγε μαζί του κάθε βράδυ όσο ήταν χώρια αλλά μόλις γυρίζει πάει και βρίσκει αυτόν τον Μπεν που η κόρη του ήταν στο γκρουπ της Μπέκα. Θέλει και την πίτα ολόκληρη (Τον Χανκ) και τον σκύλο χορτάτο (όπως τον θέλει αυτή)
Αν με ήξερες πριν 8-9 χρόνια θα σου έλεγα για το οτι η διπλανή μου είχε χωρίσει το θρανίο στα δύο και δεν με άφηνε να ακουμπήσω από την πλευρά της. (Πήγαινα γυμνάσιο)
Ουφ! Σόρρι για το κατεβατό αλλά πραγματικά δεν την πάω μία την Κάρεν.
ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΕΙΣ
πλακίτσα ε :razz:
http://www.youtube.com/watch?v=MEogSTKCgBE
:touched::touched:
chris_boss
11-09-2012, 14:12
αποκλείεται να είναι γυναίκα.
Κυρία Μαριάννα
11-09-2012, 14:27
'γω λέω να χαλαρώσουμε λίγο τα καλτσόν μας.
honeybunny
11-09-2012, 14:36
ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΕΙΣ
Δεν κλαίω, ένα σκουπιδάκι μπήκε στο μάτι μου. Δεν είναι τίποτα.
ypersyntelikos
11-09-2012, 17:17
Πάντως για την Κάρεν εγώ έσκιζα πτυχία, παράταγα οικογένειες και τα συναφή.
Αλλά το ότι είναι λίγο πουτανίτσα είναι, παρ' όλο που δε φταίει σε πολλά. Της έτυχε δηλαδή να κάνει παιδί με κάποιον που ξενογαμάει ότι κινείται, με έναν μεθύστακα που κάνει mangina, και άλλα πολλά. Ε ό,τι και να κάνει από κει και πέρα δικαιολογείται.
Parasight
11-09-2012, 17:26
Αν με ήξερες πριν 8-9 χρόνια θα σου έλεγα για το οτι η διπλανή μου είχε χωρίσει το θρανίο στα δύο και δεν με άφηνε να ακουμπήσω από την πλευρά της. (Πήγαινα γυμνάσιο)ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
Μαλακίτσες λες πάντως με όλη την καλή διάθεση, υπάρχει και μια κόρη στη μέση. Κάτι το οποίο ακυρώνει μεγάλο μέρος του "αυτός είμαι άμα θες".
Τεσπα λατρεύουμε και Χανκούλη εννοείται, αλλά κάτω τα χέρια από την Κάρεν.
honeybunny
11-09-2012, 18:07
Ποιο συχνά έχει πρόβλημα η Κάρεν παρά η Μπέκα. Επίσης, η τελευταία τον συγχωρεί στα πέντε λεπτά. Η άλλη το κρατάει μανιάτικο (ώσπου να έρθει συναστρία τέτοια που θα της αλλάξει η γνώμη)
ypersyntelikos
11-09-2012, 18:09
Ποιο συχνά έχει πρόβλημα η Κάρεν παρά η Μπέκα. Επίσης, η τελευταία τον συγχωρεί στα πέντε λεπτά. Η άλλη το κρατάει μανιάτικο (ώσπου να έρθει συναστρία τέτοια που θα της αλλάξει η γνώμη)
Μπέκα για το μπούτσο. Τι γκόμενος είναι αυτός που βρήκε.
honeybunny
11-09-2012, 18:12
Δεν είναι σπαστικός χαρακτήρας γενικά. Είναι κακάσχημη (τρου δατ) και ο γκόμενος της απλά τραγικός.
Η Μάρσι είναι η θεάρα της υπόθεσης.
ypersyntelikos
11-09-2012, 18:14
Δεν είναι σπαστικός χαρακτήρας γενικά. Είναι κακάσχημη (τρου δατ) και ο γκόμενος της απλά τραγικός.
Η Μάρσι είναι η θεάρα της υπόθεσης.
Μάρσι καλή γενικά, αλλά ο άντρας της ο ψηλός πφφφφ μου σπάει τα νεύρα
honeybunny
11-09-2012, 18:16
Ο ψηλός σου σπάει τα νευρά; Ρεαλιστικά μιλώντας σε πιο σύμπαν θα έβρισκε ο Ρανκλ γκόμενα να του κάτσει; Πόσο μάλλον 100 και κάουντινγκ.
ypersyntelikos
11-09-2012, 18:17
Ο ψηλός σου σπάει τα νευρά; Ρεαλιστικά μιλώντας σε πιο σύμπαν θα έβρισκε ο Ρανκλ γκόμενα να του κάτσει; Πόσο μάλλον 100 και κάουντινγκ.
Λίγα για το Ρανκλ ε
honeybunny
11-09-2012, 18:19
Λίγα για το Ρανκλ ε
Κ'μον, και γω τον συμπαθώ αλλά ας επικεντρωθούμε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Στην πραγματικότητα δεν θα έβρισκε γκόμενα ποτέ του.
Ingolemo
11-09-2012, 23:11
Λίγα για το Ρανκλ ε
Κ'μον, και γω τον συμπαθώ αλλά ας επικεντρωθούμε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Στην πραγματικότητα δεν θα έβρισκε γκόμενα ποτέ του.
Είναι ατζέντης. Στο Χόλιγουντ.-
honeybunny
11-09-2012, 23:36
Μα δεν είναι οτι πουλάει παραμύθι "Πρέπει να μου κάτσεις για να σε κάνω διάσημη" απλά τις ρίχνει.
Γαμώτο πως βρέθηκα να κράζω το Καλιφορνικέισιον;
Ίσως να παίζει ρόλο το ότι είναι εν γένει μια τρισαπαίσια και χυδαία σειρά.
Κυρία Μαριάννα
12-09-2012, 00:18
αν σταματήσεις να ψάχνεις τα σεξιστικά στοιχεία σε κάθε σημείο παντού στον ορίζοντα κ σένα θα σ'αρέσει
Σωστή η 'κίλα, μας τα 'χετε ζαλίζει γενικά, σεξιστικό το ένα, σεξιστικό το άλλο. Πες το ρε μαλάκα εκεί που έχει νόημα, και μαζί σου κιόλας. Όχι παντού και πάντα όμως, έλεος.
Εδώ που γράφουμε ακριβώς έχει τρομερό νόημα. Διότι στο ER τρέχει σεξισμός απ' τ' αυτιά.
Δεν είναι καν το κύριό μου πρόβλημα ο σεξισμός πάντως. Σεξισμό αβέρτα έχει και ο Νικολαϊδης. Το θέμα είναι ότι ο σεξισμός είναι αυτοσκοπός στο καλιφορνικέισον, με ένα πακέτο εξαιρετικά κακού σινεματόγκραφι που λέμε.
ikonoklast
12-09-2012, 11:40
Πάτησα να δω ποστ Dythor στο Californication thread (δεν έχω δει ποτέ) απλά για να είμαι σίγουρος ότι μιλάει για σεξισμό.
Μπορείς να ψάξεις όλα μου τα ποστς ανά της σελίδες αυτού του νήματος, θα δεις ότι εξηγώ με ενάργεια και συνοχή τι ακριβώς σημαίνει αυτό που μόλις πιο πάνω αποκάλεσα ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΙΝΕΜΑΤΟΓΚΡΑΦΙ και πώς εντοπίζεται σε αυτό το προχειροφτιαγμένο σκουπίδι.
ikonoklast
12-09-2012, 11:45
Από το οποίο έχεις δει όλα τα επεισόδια.
ρε, εχεις μια γνωμη οκ. σεξιστικό-σινεματόγκραφι σκουπιδι, οκ, κανεις δεν μιλησε για αριστουργημα. αλλα τα 'χεις δει και όλα;
δηλαδή το είδα (δεν είχα διαβάσει το θρεντ όλο) και σε σκέφτηκα να ποστάρεις έτσι :maikl:
:-|
Το έχω δει όλο και προσεκτικά. Επειδή δε ήταν πριν 3-4 χρόνια τα πρώτα επεισόδια, μου άρεσε και πάρα πολύ τότε και η αλήθεια είναι ότι σεξισμός aside, σαν τηλεοπτικό προϊόν δεν ήταν ποτέ καλοφτιαγμένο, αλλά τουλάχιστον ήταν διασκεδαστικό. Τώρα μιλάμε για κάτι που είναι κακοφτιαγμένο, μη πειστικό, πιο ρηχό κι από νιπτήρα, σίχαμα εν γένει αν το δεις ΠΟΛΙΤΙΚΑ το πράγμα.
Ο λόγος που έχω δει όλα τα επεισόδια (όπως επίσης και άλλων απαίσιων σειρών τύπου HIMYM) είναι μια προσωπική νευρωσάρα που δεν με αφήνει να μην τελειώσω σειρά άπαξ και την αρχίσω.
Κυρία Μαριάννα
12-09-2012, 12:09
το πρόβλημα έγκειται στο σημείο που βλέπεις ΠΟΛΙΤΙΚΆ το californication ή οτιδήποτε άλλο.
τα πέρασα κ εγώ, πίσω στο 2007, το ξεπέρασα κ είμαι πιο χαλαρός άνθρωπος.
Κυρία Μαριάννα
12-09-2012, 12:09
το πρόβλημα έγκειται στο σημείο που βλέπεις ΠΟΛΙΤΙΚΆ το californication ή οτιδήποτε άλλο.
τα πέρασα κ εγώ, πίσω στο 2007, το ξεπέρασα κ είμαι πιο χαλαρός άνθρωπος.
Parasight
12-09-2012, 17:44
Φοβεροί χαρακτήρες, φοβερή σειρά, my #1 μην τα πολυλογούμε και όλοι ξέρετε τι σημαίνει αυτό.
ΓΑΜΩ! Υπότιτλοι;
ΓΑΜΗΣΕ.
Φοβερό φινάλε σε μια μέτρια σαιζόν
Την Κάρεν την έπαιρνα να φύγουμε μακριά, πολύ μακριά, σ' έναν τροπικό παράδεισο. Και να κάνουμε δεκαπέντε πανέμορφα αγγελούδια. Που θα έχτιζαν το δικό τους χωριό. Και μετά αιμομιξίες και μετά γένη και μετά κομμουνισμός.
Κάρεν, αν μ' ακούς έλα να χτίζουμε τη μητριαρχία.
Ένα crash course ΠΟΛΥ ΚΑΚΟY ΣΙΝΕΜΑΤΟΓΚΡΑΦΙ και πώς εντοπίζεται σε αυτό το προχειροφτιαγμένο σκουπίδι.
ion_storm
12-09-2012, 18:31
πινκ από πάνω μόνο και μόνο για τον κόπο του quote.
σοβαρό mode on και ειλικρινής απορία: γιατί όταν κάποιος δεν γουστάρει μια σειρά, ένα κάτι βρε αδερφέ (ακόμα και αν παλαιότερα του άρεσε) πρέπει μετά να πρήζει αρχίδια??
Οχι τίποτα άλλο, αλλά σκάλωσα ότι κάτι έγινε με το Californication.
honeybunny
12-09-2012, 18:41
Όταν πρηζω αρχίδια για κάτι που δεν μου αρέσει συνήθως αυτό το κάτι είναι δημοφιλές και κατά τη γνώμη μου δεν του αξίζει αυτό το στάτους. Είναι ρε παιδί μου λες και η αγάπη των άλλων γι' αυτό σε κάνει να το μισείς πιο πολύ και είσαι σε φάση "Μα...μα...μα...δεν βλέπεται οτι δεν είναι τόσο καλό;"
Η απάντηση πορκύπτει κρίνοντας την προσωπική μου εμπειρία. Τι κάνουν οι ώριμοι ενήλικες δεν ξέρω.
ion_storm
12-09-2012, 18:48
Δεν αναφερόμουν σε σένα που ασκείς καλοπροαίρετη, ας πούμε, κριτική σε χαρακτήρα και όχι σε όλη τη σειρά ή σε όσους γουστάρουν την σειρά, αλλά το δέχομαι.
πάντως η απάντηση για θέμα γούστου ειδικά σε τέτοια απλά πράγματα είναι κολοκυθόπιτα.
honeybunny
12-09-2012, 18:52
Νόμιζα ήταν γενική ερώτηση για την ανθρώπινη φύση γι αυτό ανέλαβα να απαντήσω ως γνήσιο τέκνο του Φρόυντ.
ion_storm
12-09-2012, 18:56
Μωρέ γενική ήταν η ερώτηση, απλά εσύ δεν έπρηξες πουθενά αρχίδια.