View Full Version : A1 Basket 2007-2008
Raven Lord
30-05-2008, 11:57
αυτό που με αηδίασε ήταν με ποιούς τρόπους προσπαθεί αυτή η ομάδα που μας ''είχε άνετα'' να κερδίσει τη σειρά.
το φετινό ρεκόρ Ν-Η μεταξύ μας μάλλον συνηγορεί στη φράση που έβαλες μέσα στα εισαγωγικά.
τον ξεχασαμε τον καζαμπουμπου και τις μπανανες του εμπεντε
Raven Lord
30-05-2008, 12:27
όπως ξεχάσαμε και το: "τα πρωταθλήματα κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων"
Kala re malakes malwnete gia to poios einai pio hli8ios?
gia ta ratsistika to lew,
opou na nai 8a akolou8hsei poutsoeirwniko post mits apanthsh ston raven lord
Raven Lord
30-05-2008, 13:19
για τα ρατσιστικά εννοείται ότι είναι καθυστερημένοι όποιοι τα φωνάζουν. πολλές φορές στο γήπεδο έτυχε να ειρωνευτώ και να μαλώσω με διπλανούς μου γι'αυτό το λόγο. τι να λέει... εγώ ΠΑΟ είμαι, όχι "θύρα 13" ή όπως αλλιώς τους λένε.
Kala re malakes malwnete gia to poios einai pio hli8ios?
gia ta ratsistika to lew,
χαχ.καμμια σχεση,αλλα οχι και πρασινο μεγαλειο και κουραφεξαλα
GuardianOfIvorytower
30-05-2008, 13:32
Νταξ χτες δίκαια χάσαμε, το παιχνίδι κρίθηκε στο 3 δεκάλεπτο με το σερί του πάο, το οποίο κ διατήρησε στη συνέχεια. Πάμε για το 2-2 τώρα, ελπίζω.
fandango
30-05-2008, 14:00
με αποκορύφωμα τα ρατσιστικά επιφωνήματα για τον Σόφο... :thumbsup: Πράσινο Μεγαλείο!
εδώ θέλω απλά να σημειώσω ότι το ορίτζιναλ σύνθημα στο τέλος λέει "είναι αδερφή, τον λένε Σοφοκλή", και όχι "τρώει πολύ, τον λένε Σοφοκλή". Το ότι τρώει πολύ το έχουμε καλύψει στο "είναι χοντρός... κλπ", μετά γίνεται πλεονασμός
psychomaverick
30-05-2008, 15:59
εσείς που το είδατε από tv, τι είπε ο πολίτης και έγινε η ιστορία με το γιαννακόπουλο προς το 4ο δεκάλεπτο?
δε θα κολλήσω σε τίποτα άλλο, αυτό που με αηδίασε ήταν με ποιούς τρόπους προσπαθεί αυτή η ομάδα που μας ''είχε άνετα'' να κερδίσει τη σειρά. με αποκορύφωμα τα ρατσιστικά επιφωνήματα για τον Σόφο... :thumbsup: Πράσινο Μεγαλείο!
Για πες μας ακριβώς ποιο ήταν το ρατσιστικό σύνθημα. Γιατί πολλοί το έγραψαν και είμαι περίεργος.
τα συνθήματα δε ξέρω τί έλεγαν. το ρατσιστικό πάντως ήταν όταν πήγε να κάτσει στον πάγκο και ακούστηκε ένα ''Ουγκ, ουγκ...'' Ή μόνο εγώ το παρατήρησα?
αμπρούτσι εννοείται οτι από όπου και αν τα κάνουν, θα έπρεπε να τρώνε ξύλο. απλά δεν είδα να τον απασχολεί κανέναν.
ρέιβεν άσε το φετινό ρεκόρ, γιατί εγώ βλέπω οτι υπάρχει μια πρεμούρα στις τάξεις του μπασκετικού Παο, για αυτό και επιστρατεύεται οτι μέσο υπάρχει. το αν μας έχετε άνετα, αυτό είναι φανερό ακόμα και στους άσχετους.
πάντως για άλλη μια φορά φαίνεται οτι τη μεγαλύτερη σημασία έχει το πλεονέκτημα έδρας και για να το σπάσει κάποιος είναι πολύ δύσκολο.
ο Πολίτης πώς τα καταφέρνει και τρώει μπινελίκια από όλους? Γιατί δε μένει σπίτι του? Τι είπε και πήγατε να τον πλακώσετε?
Raven Lord
30-05-2008, 18:13
ρέιβεν άσε το φετινό ρεκόρ, γιατί εγώ βλέπω οτι υπάρχει μια πρεμούρα στις τάξεις του μπασκετικού Παο, για αυτό και επιστρατεύεται οτι μέσο υπάρχει. το αν μας έχετε άνετα, αυτό είναι φανερό ακόμα και στους άσχετους.
μήπως να πάρουμε το ρεκόρ των τελευταίων 12 ετών?
μήπως το φετινό ματς στο σεφ? μήπως τον τελικό κυπέλλου? γιατί δε βλέπω να χάνουμε και συχνά ώστε να αγχωθούμε.
η αλήθεια είναι ότι από αυτή τη σειρά των τελικών, ο μόνος χαμένος είναι ο ΠΑΟ που πρέπει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα. εσείς στη χειρότερη περίπτωση θα πάρετε τη θέση που είχατε και στην κανονική διάρκεια, ενώ στην απίθανη μπορεί να κλέψετε και κανα κοτέτσι.
Παρακαλώ να απαντηθεί η ερώτησή μου για το ρατσιστικό σύνθημα από κάποιον που ήταν στο γήπεδο ή που είναι σίγουρος τι άκουσε από την τιβι.
Raven Lord
30-05-2008, 18:19
εγώ άκουσα μόνο το "είναι χοντρός, είναι και πουτάνας γιός..."
FANTASMA
30-05-2008, 18:20
Παρακαλώ να απαντηθεί η ερώτησή μου για το ρατσιστικό σύνθημα μεχρι να διαβασω αυτο που θελω.
ΦΑΝΤΑΣΜΑ άσε τις μαλακίες και πες ποιο ήταν αν ξέρεις. Αν δεν ξέρεις οι πουτσοειρωνείες αλλού.
FANTASMA
30-05-2008, 18:31
:rofl: Κατι για μπανανες μου ειπανε, εγω δεν ειδα τον αγωνα καν.
twra pou piasame ta ratsistika, kai o mauros skatiarhs den eixe kanei parapona gia ena mats me pao sto cl?
Παρακαλώ να απαντηθεί η ερώτησή μου για το ρατσιστικό σύνθημα από κάποιον που ήταν στο γήπεδο ή που είναι σίγουρος τι άκουσε από την τιβι.
εγώ αυτό που σου είπα πάντως εννοούσα ως ρατσιστικό και είμαι σίγουρος 100% για αυτό που άκουσα. τι έλεγαν τα άλλα τραγουδάκια σας, δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει.
ρέιβεν εσύ κοίτα και την ιστορία των τελευταίων 40 χρόνων, το θέμα οτι σε αυτή τη σειρά μην μου πεις οτι κερδίζεις εύκολα.
ΦΑΝΤΑΣΜΑ άσε τις μαλακίες και πες ποιο ήταν αν ξέρεις. Αν δεν ξέρεις οι πουτσοειρωνείες αλλού.
νευράκια οντόνιαν, νευράκια? :D
Raven Lord
30-05-2008, 20:18
ρέιβεν εσύ κοίτα και την ιστορία των τελευταίων 40 χρόνων, το θέμα οτι σε αυτή τη σειρά μην μου πεις οτι κερδίζεις εύκολα.
εύκολα ή δύσκολα το σκορ είναι 5-1 συμπεριλαμβανομένου ενός τελικού κυπέλλου. και πέρσυ ένας πόντος ΝΑ ήταν. μια χαρά για νίκη μέτρησε.
εύκολα ή δύσκολα το σκορ είναι 5-1 συμπεριλαμβανομένου ενός τελικού κυπέλλου. και πέρσυ ένας πόντος ΝΑ ήταν. μια χαρά για νίκη μέτρησε.
O Odonian δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Έντιτ τα κουόουτς. :P
νευράκια οντόνιαν, νευράκια? :D
Με τον ΦΑΝΤΑΣΜΑ; Όχι απλά καυλώνουμε για το βράδυ που θα του χύσω ταφτί.
Απλά ρωτάω ρε αδερφέ γιατί ψάχνω τι σκατά ειπώθηκε και μόνο το σύνθημα με το φαι βρίσκω, που δεν είναι ρατσιστικό. Αν κάνανε ουγκ ουγκ, είναι καθυστερημένοι - εννοείται.
Γενικά τα προσωπικά είναι σκατά, δεν μπορώ να φωνάξω τέτοιο σύνθημα. Εξαιρούνται ειδικές περιπτώσεις.
Ο οντονιάν γίνεται ρατσιστής όταν ΧΥΝΕΙ. :!:
irreligious
31-05-2008, 11:23
ηλίθιοι που κάμουν τα ούγκ ούγκ υπάρχουν παντού ε..απορώ βέβαια για το πόσο ηλίθιοι είναι όταν στην ομάδα τους παίζει είτε ο μπατίστ και ο ολισαντέμπε,είτε ο λούα λούα και ο γκρίρ..όλ χόουπ ιζ λόστ
pitchfork
31-05-2008, 18:11
Αφού το κάνουμε και στους λευκούς, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Αρκεί να φοράνε κόκκινα.
:D
odonian κανένα ρατσιστικό σύνθημα δενακούστηκε.
Ο Σοφοκλής είναι και γαμώ τα παιδιά ΙΜΟ και τον πάω πάρα πολύ σαν τύπο (αν και σαν παίκτη τον θεωρώ άχρηστο και μακριά από μας)
irreligious
31-05-2008, 18:15
άστα αυτά,έτσι κ πάμε πέμπτο τελικό θα μου βρείς εισητήριο να πάμε παρεϊτσα?
pitchfork
31-05-2008, 18:17
Μακάρι να μπορούσα αλλά εκεί που είμαι εγώ είναι αυστηρά τα ακριβά διαρκείας.
:?
irreligious
31-05-2008, 18:20
περίμενα κάτι σε μπινελίκι είναι η αλήθεια :|
Οι γαύροι πληρώνουν ότι έχουν καλύτερο στόχο από τους δικούς μας. :D
Απτημια τα θέλει ο κώλος μας και καλοί μαλάκες είμαστε κτλ
Απτηνάλλη έλεος που θέλουν να εκκενώσουν και το γήπεδο. Έχουν γίνει πολύ χειρότερα και ο αγώνας γινόταν κανονικά.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ (ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ).
Το ζήτημα είναι ότι ήταν στόχος οι διαιτητές που έχουν στα χέρια τους τέτοιες αποφάσεις και πετύχατε κι έναν. Σιγά μην κάτσει ο διαιτητής να φάει πέτρες. Μαλάκας είναι;
Για χειρότερα και πόσο ομολογώ ότι δεν ξέρω, αλλά είναι λίγο δύσκολο να πρόλαβαν να γίνουν ΤΑ όργια σε τόσο λίγο χρόνο. Αλλά τέτοια πρεμούρα να ρίξετε στον Κουκουλεκίδη πριν καν σφυρίξει το πρώτο ανάποδο πλάγιο; :P
χαχαχαχχαχ λες να το πάρουμε στα χαρτιά, ΝΟΜΙΜΑ; :P
χαχαχαχχαχ λες να το πάρουμε στα χαρτιά, ΝΟΜΙΜΑ; :P
Θα ήταν το επόμενο σχόλιο μου αυτό :!: ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.
Πάντως όντως στο σημάδι ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ. :!:
Από τη μια θα γελάω σε όλα τα τόπικς για πάντα, από την άλλη μαλακία η εκκένωση. Κανείς από τον ΠΑΟ δε θέλει να μην παίξει. Είναι απλά νευράκια των διαιτητών που φάγανε το μπουκαλάκι.
carheart
01-06-2008, 21:47
Τραγελαφική κατάσταση, το χειρότερο είναι πως οπαδοί του Ολυμπιακού πάνε να σκοτώσουν τον διαιτητή, και λένε και στους βάζελους "ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ".
Αυτό πρέπει να οριστεί επίσημα ως "γαβροσύνη"!
Δυστυχώς η διακοπή επηρέασε εμάς περισσότερο (η διαφορά είναι σταθερή από τα λίγα λεπτά μετά τη διακοπή).
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.
ΑΣΕ ΡΕ ΚΑΡΧΑΡΤ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝ :rofl: :rofl:
ΤΡΑΒΑ ΦΑΕ ΚΑΝΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΚΑΥΛΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ :twisted: :twisted:
Δυστυχώς η διακοπή επηρέασε εμάς περισσότερο (η διαφορά είναι σταθερή από τα λίγα λεπτά μετά τη διακοπή).
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.
ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΕ :?:
Κάνατε σερί αμέσως μετά ρε ΒΛΑΚΑ.
Πολλά ανοιχτά σουτ μας δίνετε πάλι. Στο ΟΑΚΑ ελπίζω να έχει σκεφτεί κάτι άλλο ο γιαννάκης (εκτός αν αρχίσουν να μπαίνουν οπότε τα λέμε του χρόνου).
ξυπνησα στεναχωρημενος οτι εχασα τον τελικο
χα ,που να ξερα
ε οχι ερμπολ ρε μαλακα...
Εντάξει, λέμε για τον ΠΑΟ που παίζει με τρίποντα, η άμυνα του γαύρου ήταν προσευχή να μη μπούνε σήμερα. Δε μπήκανε και πάλι οριακό το ματς. Δύσκολα θα κοντράρει με αυτή τη λογική ο γαύρος στο ΟΑΚΑ.
Το νον κολ στο φάουλ στον Μπατίστ στο 57-57 θα το σχολιάσει κανείς; :D
ειδα μονο 2 λεπτα στο τελος και δε ξερω καν γιατι ειχαμε μια ωρα διακοπη αλλα τεσπα...ερμπολ σε ελευθερο σουτ και στο καπακι 4 δευτερα πριν το τελος και σουταρει απο τη σεντρα...εντελως χαζη ηττα
π.σ. λολ,νον-κολ
Εντάξει, λέμε για τον ΠΑΟ που παίζει με τρίποντα, η άμυνα του γαύρου ήταν προσευχή να μη μπούνε σήμερα. Δε μπήκανε και πάλι οριακό το ματς. Δύσκολα θα κοντράρει με αυτή τη λογική ο γαύρος στο ΟΑΚΑ.
Το νον κολ στο φάουλ στον Μπατίστ στο 57-57 θα το σχολιάσει κανείς; :D
Με την πρώτη πρόταση συμφωνώ απολύτως. Αν δε συνέλθουμε δεν έχουμε καμία τύχη.
Τη διαιτησία γενικότερα στο ματς θα ήθελες να τη σχολιάσεις; Παλιοπούστη.
Phantom Duck
01-06-2008, 23:57
Μλκ τι τσουνάμι από αντικείμενα έσκασε στο τέλος;
Raven Lord
01-06-2008, 23:58
ακόμη κι έτσι το είχαμε. τεσπα, θα καθιερωθεί ο όρος κατενάτσιο και για το μπάσκετ. κρίμα που δεν εκμεταλλευτήκαμε τον νεκρό gayρο. για το κλίμα στο γήπεδο τι να σχολιάσω? τουλάχιστο δεν τους παίρνει πια να μιλάνε για καφρίλες.
Πλάκα κάνεις.
carheart
02-06-2008, 00:02
Σιχαμένες στιγμές ΣΕΦ παλαιοτέρων εποχών. Κάκιστος Παναθηναϊκός, αλλά αν έμπαινε στο τέλος το βιαστικό...
...με τη Σιένα είχε μπει δυσκολότερο!
Α έτσι για να σχολιαστεί. Μετά από αυτά που έπεσαν μέσα στο ΣΕΦ σήμερα και το γεγονός ότι χτύπησαν και διαιτητή, δε μπορεί να διακοπεί ματς στον τρίτο αγώνα, εκτός αν ρίξουμε το γήπεδο.
Πλάκα κάνεις.
Όχι βέβαια. Όταν μιλάω για τη ΘΡΥΛΑΡΑ είμαι πάντα σοβαρός.
Magellan
02-06-2008, 00:17
τεσπα, θα καθιερωθεί ο όρος κατενάτσιο και για το μπάσκετ.
η καλη αμυνα οταν παιζει ο οσφπ ειναι κατενατσιο μαλιστα....
μην αναπαραγεις ο,τι μαλακια λεει η πρασινη
Δεν ήταν καλή άμυνα, ελάχιστα τρίποντα ήταν σε πίεση πχ. Επίσης το κατενάτσιο σχετίζεται και με αδυναμία επίθεσης, κάτι που όντως το είδαμε από τον γαύρο, αν προσέξεις πόσο σκόραρε.
Magellan
02-06-2008, 00:24
ρε μας δουλευετε?????
σε 2 ματς στο σεφ εχεις βαλει με το ζορι 50κατι ποντους και μιλατε για κατενατσιο??
Δε σε πιάνω. Σκληρή άμυνα παίζεις και δε σκοράρεις. Ποιος είπε ότι το κατενάτσιο δεν είναι αποτελεσματικό, με τέτοιο πήραμε το Euro περίπου.
psychomaverick
02-06-2008, 00:27
κανένας παναθηναϊκός δεν έχει δικαίωμα να μιλάει σήμερα, δυστυχώς. η εμφάνιση δεν ήταν τραγική απλώς, επιεικώς αστεία θα έλεγα. δεν αξίζει να μιλήσω πιο συγκεκριμένα, με τέτοια τακτική δεν είχαμε καμία τύχη. πολύ ξενέρωτο ματς γενικά, κρίμα.
Να σημειώσω και ότι ο Πρίντεζης, η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ από τα γεννοφάσκια του, είναι καλό μουνόπανο και ελπίζω να τον πετύχει κάποιος έξω να του δείξει πώς είναι κάποια πραγματάκια.
Τον πιάνει η κάμερα να τραγουδάει με τους "φίλαθλοι" το σύνθημα για τον δικό μας που βασάνιζαν ου γαύροι σε ένα πούλμαν. Όλα αυτά στη διακοπή που και καλά έπεφταν οι τόνοι για να ξεκινήσει το ματς. :P
Και μουνί και βλάκας.
Magellan
02-06-2008, 00:34
Δε σε πιάνω. Σκληρή άμυνα παίζεις και δε σκοράρεις. Ποιος είπε ότι το κατενάτσιο δεν είναι αποτελεσματικό, με τέτοιο πήραμε το Euro περίπου.
το οτι παιζει καποιος σκληρα στην αμυνα δεν εχει να κανει με τα ποσα βαζει στην επιθεση\
ηταν ενα σκατα παιχνιδι και απο τους 2 επιθετικα
τωρα αν θεωρειτε οτι εσεις παιξατε καλη αμυνα και εμεις κατενατσιο δικο σας προβλημα
τελος
Ο γαύρος προσπαθούσε να πάει το ματς σε χαμηλό σκορ κι εμείς σε υψηλό. Τώρα αν εσένα σε ενοχλεί αυτό το φακτ ή η λέξη κατενάτσιο, οκ.
Magellan
02-06-2008, 00:39
ΕΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!!!!
σοβαρα τωρα
αυτο το θεωρω βλακεια ειναι να λες υποτιμιτικα "ελα μωρε με τους μαλακες, κατενατσιο παιζουν"
ποσο μαλλον οταν το κατενατσιο δεν εχει υπαρχει για το μπασκετ (σιγα μην παιζαμε και με λιμπερο!!!οκ αυτο ειναι απο αλλον)
και αυτο εγραψα στον ρειβεν
αλλα εσυ επειδη εισαι καμενος και πρεπει να απαντας σε ολα δεν εχασες ευκαιρια!!!! :midfinger:
ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΛΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΤΕ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ; ΠΩΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΔΑ 5-41 ΜΕ ΛΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΝ ΤΟΥ ΜΑΝ;
:roll:
psychomaverick
02-06-2008, 00:42
τι λες ρε οντονιαν, τι υψηλό σκορ με τα 34! 3ποντα και τους 27 πόντους στο ημίχρονο. μην τα λέμε αυτά.
Magellan
02-06-2008, 00:44
ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΛΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΤΕ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ; ΠΩΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΔΑ 5-41 ΜΕ ΛΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΝ ΤΟΥ ΜΑΝ;
συμφωνα με τους φωστηρες του μπασκετ κατενατσιο παιζουμε
συμφωνα με τους φωστηρες του μπασκετ κατενατσιο παιζουμε
Εντάξει, εσύ το πήρες κυριολεκτικά. Δεν περιγράφω άλλο.
Magellan
02-06-2008, 00:48
πουτσοειρωνια!
Moonspellheim
02-06-2008, 01:05
1.gamw ti thyra 7 kai ola ta prezakia tis.tosoi agwnes fetos kai den itan POUTHENA.shmera eipan na mas kanoun tin timh kai na ta kanoun ola poutana.bravo malakes.
2.min mas to paizete parthenes.prin 2 xronia pou o argyropoulos para ligo na koufathei den apeilhsan me ekkenwsh
3.agwnistika poly xalia sto b hmixrono alla me poly kalh amyna.me ton greer se tetoia mera kai tetoia pososta se triponta-voles einai thauma pou kerdisame.
Δεν το παίζει κανείς παρθένα ε. Δε νομίζω ότι ήθελε κανείς στον ΠΑΟ διακοπή.
παραλίγο να τα γαμήσουν όλα τα πρεζόνια. κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό εκατέρωθεν. μας τα πρήξαν με ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα οτι λειτουργούν οι κάμερες και είμαι σίγουρος οτι ούτε ένας δεν θα την πληρώσει.
τελος πάντων, τουλάχιστον κερδίσαμε, αλλά φοβάμαι στο ΟΑΚΑ θα γίνουν χειρότερα...
FANTASMA
02-06-2008, 02:00
Δεν ειδα ουτε δευτερολεπτο οποτε δε θα σχολιασω τον αγωνα.
Απλα θαθελα να μου εξηγησει καποιος τι ειναι το κατενατσιο στο μπασκετ και πως οριζεται.
ε οχι ερμπολ ρε μαλακα...
irreligious
02-06-2008, 02:49
Ευτυχώς κερδίσαμε, πολύ αγχωτικά τα τελευταία λεπτά,παραλίγο να χάσουμε δικό μας παιχνίδι....Πολύ κακοί στο δεύτερο ημίχρονο και αισχροί επιθετικά,λογικό άν σκεφτούμε ότι ο Greer έμεινε στους 4 πόντους.την πούτσα πάντως την ρίξαμε
Ο Πρίντεζης τώρα άλλοι γουστάραν με αυτό που έκανε άλλοι ξενέρωσαν,πιστεύω πάντως ότι ό,τι και να τραγούδαγε ο κόσμος, αυτό θα τραγούδαγε και αυτός..δεν τον κόβω ας πούμε για άνθρωπο πού τη βρίσκει με τον βασανισμό του Ηλιόπουλου..προσωπικά γούσταρα που μπήκε στο κλίμα της κερκίδας,δεν με νοιάζει που ήταν αυτό το σύνθημα,όπως και δεν με τρέλλανε πού ήταν αυτό...πάντως το αρχίδι έκανε απίστευτο μάτς,στην αρχή κιόλα έπαιρνε όλες τις προσπάθειες(και του βγαίναν) και γενικά δείχνει είναι στα πάνω τού-ιδίως στον ψυχολογικό τομέα,θέλω μόνο να μπεί και στο Ο.Α.Κ.Α. με το ίδιο θάρρος και να τούς γαμήσει και εκεί και να σηκώσουμε την κούπα.
Γενικά βλέπω τούς παίκτες του Ολυμπιακού να είναι πιο καυλωμένοι(δεν μιλάω για τον Woods) και πιό πορωμένοι και ή αυτό συμβαίνει από καιρό ή εγώ είμαι μαλάκας που δεν στήριζα περισσότερο το basket φέτος..άν και νομίζω η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση με τις ενοχές να μου κατασπαράζουν τα πλεμόνια αργά τα βράδια...
Κατά τ'άλλα πολύ ελάστικός ο έλεγχος σήμερα από την αστυνομία(μήν πώ ανύπαρκτος)...μού έκανε εντύπωση και από αυτόν που μού κάναν και από αυτόν που είδα να κάνουν σέ άλλους..πράγμα περίεργο για τέτοιο μάτς αλλά τί να πείς.
Όπως είναι λογικό, μέσα στο γήπεδο πέρασαν παπάδες από καπνογόνα και δυναμιτάκια καί λοιπά, και δυστυχώς αρκετά(υπεραρκετά θα έλεγα) από αυτά έπεσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στόν πάγκο των (ευαίσθητων ολίγο) παικτών του Π.Α.Ο.
Και εσύ Moonspelheim χρέωνε όποιον θες,πρεζέο πάντώς δέν έχεις δικαίωμα να χαρακτηρίζεις 15.000 κόσμο που απαρτίζει τη Θύρα 7.Εκτός καί άν χαρακτηρίζεις μόνο όσους είναι όντως πρεζακλήδες αλλά και πάλι, δεν είμαστε στη δεκαετία του 80 ,μην ξεφεύγεις.Περί το πόσο πουτάνα τα κάναν δέν έχεις άδικο,καί ο κόσμος όμως είναι στραβωμένος, για ενδώαγωνιστικά και εξώαγωνιστικά θέματα(βάλανε ένα σχετικό πανό).
μακάρι να τους γαμήσουμε το σπίτι.
Ο Πρίντεζης τώρα άλλοι γουστάραν με αυτό που έκανε άλλοι ξενέρωσαν,πιστεύω πάντως ότι ό,τι και να τραγούδαγε ο κόσμος, αυτό θα τραγούδαγε και αυτός..δεν τον κόβω ας πούμε για άνθρωπο πού τη βρίσκει με τον βασανισμό του Ηλιόπουλου..προσωπικά γούσταρα που μπήκε στο κλίμα της κερκίδας,δεν με νοιάζει που ήταν αυτό το σύνθημα,όπως και δεν με τρέλλανε πού ήταν αυτό...
:?
irreligious
02-06-2008, 03:03
πές το
Απλά διαφωνώ, θα έπρεπε να σε απασχολεί ποιο ήταν το σύνθημα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω, αν το έκανε κατά λάθος (που δεν αρνούμαι ότι παίζει, πάνω στη μαλακία μπορεί να τραγουδήσεις και σύνθημα και αντιπάλου, σιγά) μπορεί να βγει και να πει κάτι τώρα. Λογικά κάτι θα φτάσει στα αυτιά του για το θέμα.
irreligious
02-06-2008, 03:14
θα δούμε λοιπόν...εμένα να μην μασήσει στο Ο.Α.Κ.Α. με ενδιαφέρει.
Moonspellheim
02-06-2008, 10:16
otan lew prezonia ennow tis 2-3 xiliades atoma pou mas piran tis theseis mas sta diarkeias me to etsi thelw kai tous eida me ta idia mou ta matia oti peri autou prokeitai.epishs mono ama exeis logikh prezoniou(dhladh den exeis) thewreis oti kanontas to mats poutana voithas tin omada sou.
den xarakthrizw olh th thyra 7 prezonia alla kai auth mporei na paei na gamithei pou olo to xrono eixame sto basket 2-3 xiliades atoma kai xthes to thymithikan to athlima(oxi oti exoun sxesh vevaia).
twra pou to skeftomai,kalytera etsi para ta xthesina.
Moonspellheim
02-06-2008, 10:34
ekei pou kathontai oi organwmenoi synithws.sto petalo.
carheart
02-06-2008, 11:06
Ολυμπιακή ανυπαρξία και σιχαμάρα και παναθηναϊκή αδράνεια.
Γιατί δεν ξεκινάει ΜΙΑ φορά με Γιασικεβίτσιους βασικό σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο;
psychomaverick
02-06-2008, 11:43
τι να τον ξεκινήσει ρε, δεν είδες τι έγινε χτες? 38 λεπτά ο Σπανούλης, 20 ο Σάρας, 17 ο Αλβέρτης!!! ντάξει να πάμε σε 5 παιχνίδια, αλλά όχι κ' έτσι.
Raven Lord
02-06-2008, 11:44
otan lew prezonia ennow tis 2-3 xiliades atoma pou mas piran tis theseis mas sta diarkeias me to etsi thelw kai tous eida me ta idia mou ta matia oti peri autou prokeitai.epishs mono ama exeis logikh prezoniou(dhladh den exeis) thewreis oti kanontas to mats poutana voithas tin omada sou.
den xarakthrizw olh th thyra 7 prezonia alla kai auth mporei na paei na gamithei pou olo to xrono eixame sto basket 2-3 xiliades atoma kai xthes to thymithikan to athlima(oxi oti exoun sxesh vevaia).
twra pou to skeftomai,kalytera etsi para ta xthesina.
τραγικό, να έχεις πληρώσει αδρά και στο ματς της χρονιάς να σου παίρνουν τη θέση. για κάτι τέτοιες μαλακίες έχω κόψει τα γήπεδα εδώ και μερικά χρόνια.
εδικά, βλέπω gayρο να ξεκινάει με ρυθμό και στο 8-3 να διακόπτουν το ματς. με ποια λογική?
Magellan
02-06-2008, 11:46
τη λογικη του καφρου
irreligious
02-06-2008, 12:24
είχανε σημάδια στα χέρια δικέ μου?τι διάολο 2-3 χιλιάδες θα έπρεπε να βρωμάει ''ξινίλα'' όλο το Σ.Ε.Φ.
τέσπα πίκρα που σου πήραν το κάθισμα,άν και δεν μπορώ να μπώ στη θέση σου,δεν θα με πείραζε τόσο(πιστεύω)
Καφριλίκια σίγουρα,δεν διαφωνώ και δεν δικαιολογώ κανέναν..αλλά και οι δικοί μας και οι άλλοι πώς κάνετε έτσι,η παρθενοραφή έσπασε?σίγουρα ρίχνετε τις ευθύνες εκεί που πρέπει?
βλέπω σήμερα πρωτοσέλιδα με ''ουγκ'' και ''αηδίες'' κ.τ.λ.,όπως και ο πρωταθλητής ή το φώς θα βάλουν τα ανάλογα σε ανάλογες περιπτώσεις αλλά η αστυνομία δεν είναι ποτέ πουθενά,λές και θέλει να τιμωρούνται οι ομάδες ρε παιδί μου..
Ο Αλβέρτης πώς και πήρε τόσο χρόνο συμμετοχής?μέχρι και το σουλούπι του έχει μαζέψει χχεχεχε..(μεγάλος αθλητής πάντως η παλιοπουτάνα.)
Raven Lord
02-06-2008, 12:28
η αστυνομία κανονικά δεν έχει καμία δουλειά να ασχολείται με ΠΑΕ και ΚΑΕ. δεν κατάλαβα δηλαδή... ο ελληνικός λαός θα πληρώνει τσάμπα σεκιουριτάδες για τον κόκκαλη, το βαρδινογιάννη, τους γιαννακοπουλαίους και τους αγγελόπουλους?
irreligious
02-06-2008, 12:34
η αστυνομία τότε δεν έχει καμμία δουλειά να κάνει δεκάδες άλλα πράγματα που κάνει.και στην τελική είναι τόσο δύσκολο να πραγματοποιήσουν έναν σωστό έλεγχο?είναι πιο εύκολος ο σωστός έλεγχος ή να εκλείψει η διάθεση για μαλακίες(όπως οι χτεσινές π.χ.) απ'τα μυαλά κάποιων?
psychomaverick
02-06-2008, 12:42
δεν ξέρω αν διαβάσατε δηλώσεις αλλά μάλλον κοροϊδεύει τον κόσμο ο ζοτς.
ειδικά εδώ καταντά εκνευριστικός:
"Αυτό που θα κάνουμε είναι να αναλύσουμε το παιχνίδι και ένα πράγμα που σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε τα ποσοστά μας στα τρίποντα. Σουτάρουμε μόνοι μας, αλλά τα χάνουμε."
psychomaverick
02-06-2008, 12:44
Ο Αλβέρτης πώς και πήρε τόσο χρόνο συμμετοχής?μέχρι και το σουλούπι του έχει μαζέψει χχεχεχε..(μεγάλος αθλητής πάντως η παλιοπουτάνα.)
αυτό είναι πραγματικά ένα από τα πολλά ανεξήγητα. 17 λεπτά ο αλβέρτης πιθανότατα δεν έχει παίξει ποτέ φέτος και τον έβαλε στον πιο κρίσιμο αγώνα, τι να πω.
Moonspellheim
02-06-2008, 13:05
ok.isws einai ypervolh oti 2-3 xiliades itan prezonia.alla gia tin thyra 7 giati den les pou den patise katholou fetos ektos apo xthes gia na kanei to mats poutana?
psychomaverick
02-06-2008, 13:08
πάντως αυτό που λέτε για τις θέσεις συμβαίνει και στο οακα όταν έχει πολύ κόσμο και εννοείται διώχνονται αυτοί που έχουν πάρει θέσεις άλλων, ειδικά στα διαρκείας.
oi fanatikoi pou ka8ontai olh thn xronia stis kitrines kai sto petalo pros to sta8mo tou trenou nomizw oti exoun ta diarkeias tous ekei.giati kai to diko mou pou einai apenanti apo ekei 150ri einai.twra an exeis plhrwsei 30 euro kai kapoios ka8etai sth 8esh sou stis mple eite ta briskete paei 2-3 8eseis pio ekei px eite fwnazeis security(kati pou den exw dei pantws).na pane kafroi na fane 8eseis stis mple kai na diwxoun ta 30ria stis kitrines den exei symbei fetos toulaxiston.kai pistepse me olh th sezon stis mple thn ebgala ektos apo 5-6 match.
kai gia na mhn paparologizw allo an exeis diarkeias stis kitrines se kapoio analoga kalo tomea tou ghpedou 8a breis na katseis.den yparxei periptwsh.
:)
Stormrider
02-06-2008, 13:36
Κατά τ'άλλα πολύ ελάστικός ο έλεγχος σήμερα από την αστυνομία(μήν πώ ανύπαρκτος)...μού έκανε εντύπωση και από αυτόν που μού κάναν και από αυτόν που είδα να κάνουν σέ άλλους..πράγμα περίεργο για τέτοιο μάτς αλλά τί να πείς.
Όπως είναι λογικό, μέσα στο γήπεδο πέρασαν παπάδες από καπνογόνα και δυναμιτάκια καί λοιπά, και δυστυχώς αρκετά(υπεραρκετά θα έλεγα) από αυτά έπεσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στόν πάγκο των (ευαίσθητων ολίγο) παικτών του Π.Α.Ο.
afto erxomoun na grapsw.
mia wra prin to paixnidi pira til filo vazelo kai tou eipa kai tou eipa "diskola tha teliwsei simera to paixnidi."
to sef den to exw ksanbadei toso pathiasmeno. mexri to lepto tis diakopis.
gamiounte osooi petagan malakies mexri to lepto tis diakopis kai gamiounte episis osoi petaksan taftoxrona me to telos tou agona. ntropi tous. den exoun kamia sxesi me mpasket , eimai sigouros pws dne exoun ksanaerterhei fetos se paixnidi mpasket kai makari na min ksanapatisoun.
o olympiakos kathe xrono ksekinaei me keklismenwn toulaxiston 4 agonistikes eksetias kapiwn asxetwn prezakidwn.
sto agonistiko komati , peksame poli asxima.tha fame treli poutsa tin tetarti. kai an den fame treli poutsa den prokite na teliwsei to mats. genika den prokiete na pextei mpasket poli tin tetarti.
psychomaverick
02-06-2008, 13:45
ρε cthulu απέναντι από τους φανατικούς στις κίτρινες είσουν?? στους 2 πρώτους εκεί έκατσα και 'γω :| παίζει να 'ναι η πιο ήσυχη μεριά του γηπέδου μαζί με το πάνω διάζωμα.
nai.mazeyei kai gomenakia.
:D :D :D
alla exei kai merikous griniarhdes:hrema saras,xalara saras,mhn soutareis saras,oxi re pousth soutare.aouuuuua.ouk nouk.aouuuuuuuuua.to xera oti 8a to balei. :!: :!: :!:
Psychomaveric τα σπαει το gif.
Weiss ρε μαλακα! :lol:
Εγω θα παρατουσα το αθλημα αν το παθαινα αυτο.
irreligious
02-06-2008, 13:58
ok.isws einai ypervolh oti 2-3 xiliades itan prezonia.alla gia tin thyra 7 giati den les pou den patise katholou fetos ektos apo xthes gia na kanei to mats poutana?
χμ,το έχω ξαναπεί και έχω συμφωνήσει κιόλας με ό,τι είχε γράψει και o Ford Prefect επί του θέματος..η 7 δεν πάταγε φέτος μπάσκετ,όπως όμως δεν πάταγε και γενικότερα κόσμος στο μπάσκετ.οι λόγοι πολλοί,τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό.Μου θυμίζει πάντως το ανάλογο που γίνεται στη μπάλα,που στα εκτός έδρας και στα μικρά ματς η 7 είναι αυτή που ακολουθεί και οι άλλοι κάνουν τους προπονητές από τον καναπέ τους και στέλνουν επιστολές στο Φώς κράζοντας κόσμο και προπονητές....
Πουτάνα τα κάναν σίγουρα,ο κόσμος όμως παραείναι στραβωμένος,είτε με τα ανάλογα των βάζελων,οπαδών και διοίκησης,είτε με τα της αστυνομίας στο προηγούμενο ματς.Και πάλι δεν δικαιολογώ κανέναν,ούτε δικηγόρος της 7 είμαι,άλλωστε δεν ανήκω εκεί.
Και coolάρετε λίγο με τους χαρακτηρισμούς και εσύ και ο σκάρμπαφ.δεν σημαίνει ότι όποιος κάνει μαλακίες στο γήπεδο είναι χρήστης ναρκωτικών.
Moonspellheim
02-06-2008, 14:06
ntaksei ok.to provlima sou esena apo ta xthesina einai pws xarakthrisame ta kalopaida tis 7 pou kanan tis omorfies.
psychomaverick
02-06-2008, 14:10
alla exei kai merikous griniarhdes:hrema saras,xalara saras,mhn soutareis saras,oxi re pousth soutare.aouuuuua.ouk nouk.aouuuuuuuuua.to xera oti 8a to balei. :!: :!: :!:
ok, στη 15 ήσουν κατάλαβα. γενικά πολύς γυναικείος πληθυσμός στο οακα τελευταία.
blackie το έψαχνα πολύ καιρό αυτό το gif απ'τη συγκεκριμένη λήψη. εννοείται best dunk ever :)
irreligious
02-06-2008, 14:15
εστίασες σε μία γραμμή μόνο,αλλά δεν τρέχει.
κανένα πρόβλημα από τα χτεσινά φίλος,ο αγώνας έγινε,εμείς κερδίσαμε και αυτό μου φτάνει.Εσύ χρεώνεις χιλιάδες κόσμου που δεν ξέρεις,και που στη πρώτη ευκαιρία θα γυρίσεις να κοιτάξεις σαν χάνος και να φωτογραφήσεις.
Ας κερδίσουμε και στο Ο.Α.Κ.Α. να κάνουμε ωραίο καλοκαίρι.
chris_boss
02-06-2008, 14:19
Μερικές φορές νομίζεις ότι είσαι σε κλαμπ. Ποιότητα.
Magellan
02-06-2008, 14:21
μποσμε
ενας βαζελος εδω στη δουλεια εβριζε το γιαννακοπουλο γιατι εβαλε λεει τα εισιτηρια 20 και 30 ευρο
ισχυει?
Moonspellheim
02-06-2008, 14:24
as erxontan h thyra 7 sto basket se kathe mats na yposthrize tin omada me ola ta mesa alla xwris na plhttei ta symferonta tis kai oxi apla tha tous xazeua kai tha tous fwtografiza alla tha imoun meros tis.
chris_boss
02-06-2008, 14:31
μποσμε
ενας βαζελος εδω στη δουλεια εβριζε το γιαννακοπουλο γιατι εβαλε λεει τα εισιτηρια 20 και 30 ευρο
ισχυει?
και ναι και όχι. βασικά αυτή τη στιγμή έχουν μείνει μόνο των 30. των 20 εξαντλήθηκαν λίγο πριν τη 1. για των 10 δεν πρόλαβα να μάθω αλλά το πιθανότερο είναι να μη βγήκαν καθόλου στα γκισέ αλλά να δώθηκαν στους συνδέσμους.
οπότε πες του να πάει να γαμηθεί του φίλου σου.
Magellan
02-06-2008, 14:35
ευκολα
βαζελος ειναι
σιγα μην ασχοληθουμε με τους υπαλληλους της 7.εμγανιστηκαν σε ενα ματς για να το κανουν μπουρδελο
A. Ο Γιαννακης γιατι δεν χρησιμοποιει καθολου τον βασιλειαδη?
Β.ο Διαμαντιδης για μια φορα ακομα απεδειξε οτι καθε β-σπαν(χαχα) ματσιγιαουσκας σαρας και λοιπους τους εχει για τα αρχιδια του.
γ.ο δηθεν αποτροπιασμος των βαζελων ειναι πιο αστειος και απο δισκο των hammerfall.ξεχασατε τα αεροβολα,,,
δ.για τους κλαψομουνηδες που βριζουν τοσο κοσμο επειδη τους πηραν τη θεση :? και τα περι πρεζακια και υπαλληλων.....no hope
στις τελ. επιθεσεις καθοσασταν σαν μαλακες χωρις να βγαλετε αχνα λες κ'ειχατε παει θεαατρο
Αλλα ο.κ. η 7 ειναι υπαλληλοι που πανε εκδρομες εχουν διαρκειας κ' οι καναπεδες που πανε 5 φορες τη χρονια γηπεδο ειναι τρου αγνοι φιλαθλοι
να πατε οακα να κατσετε καναπε με το χομπιτ ΜΑΛΑΚΕΣ :)
Β.ο Διαμαντιδης για μια φορα ακομα απεδειξε οτι καθε β-σπαν(χαχα) ματσιγιαουσκας σαρας και λοιπους τους εχει για τα αρχιδια του.
Αυτο πως ακριβως προκυπτει; Εσπασε τα καλαθια χθες.
Moonspellheim
02-06-2008, 19:19
palikari mou poses fores piges fetos h 7 mpasket?
ο ενας χωρις να ειναι σε φορμα βαζει 5 σερι ποντους και παει να παρει το ματς μονο του και ο αλλος του εχει φτασει το σκατο στη καλτσα και κανει airball σε ελευθερο σουτ.
εμενα μου αρκει
Ο κύριος Παπαδόπουλος δεν έμεινε μόνο στην πρώτη παρατήρησή του αφού κατηγόρησε τους παρευρισκόμενους "ερυθρόλευκους" και για το γεγονός ότι οι φανατικοί οπαδοί του Ολυμπιακού μετακινήθηκαν πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού στον τέταρτο αγώνα που έγινε την Κυριακή στο ΣΕΦ.
Οι κύριοι Τσιρώνης και Σταυρόπουλος απάντησαν ότι οι φίλαθλοι αγοράζουν ελεύθερα τα εισιτήριά τους και δεν τους υποδεικνύει κανένας που να κάτσουν.
Χεχ οτιναναι. Οι φίλαθλοι κάθονται όπου θέλουν, αλλά κάποιοι είναι πιο φίλαθλοι από άλλους και κάθονται πιο όπου θέλουν.
:pingpong:
irreligious
02-06-2008, 20:21
κοίτα μην νομίζεις ότι παίζουν stewarts ή πώς σκατά γράφεται στο Σ.Ε.Φ και σου δίνουν κ οδηγίες για το πού θα κάτσεις..
Και σε sold out παιχνίδι ακόμα θα δείς το ένα πέταλο μισο,και το άλλο που συγκεντρωνεται ο πυρήνας τελείως φίσκα.
Ε μα αυτή ακριβώς είναι η διαμαρτυρία των δικών μας, ότι ο κόσμος πάει όπου θέλει και φυσικά οι φανατικοί πάνε εκεί που μπορούν να κάνουν την πιο πολλή ζημιά, ακόμα και αν οι θέσεις αυτές είναι κλεισμένες από κόσμο που έχει πληρώσει διαρκείας. Δεν είναι και λίγο μαλακία να υποστηρίζεις την ομάδα σου σε όλο το πρωτάθλημα και να έχεις πληρώσει διαρκείας και να σκάνε οι κομάντο με το έτσι θέλω να σου τρώνε τη θέση; Προστασία από την ίδια την ομάδα θέλει αυτό, δε φταίει καμιά αστυνομία.
irreligious
02-06-2008, 21:17
χμ,εγώ δεν είπα πουθενά ότι φταίει η αστυνομία που πετάχτηκαν τα αντικείμενα.
φταίει όμως που πέρασαν.
δεν είναι πάντως και κάτι εύκολο να συγκρατήσεις τον κόσμο αυτή την εποχή με τα όσα γίνονται.
ti ginetai re megale?edra den paizoun oi diaithtes?kai stous 4 agwnes edra epaixan.
sou peiraxan thn koultoura ta tragoudakia sto oaka h to oti egine xamos epeidh arxise na paizei mpounies o woods?safws adikaiologhtoi omwz.
sto sef ti sto mpoutzo egine mesa se 2 lepta wste na ginei to ghpedo poutana?
ta palikaria phgan gia na petaxoun to katitis tous kai ayto ekanan.
ektos an h8elan na anapsoun mia fwtitsa na glytwsoun tous paixtai mas ap tozestama.
kai tis paparies pou phgan apo monoi tous oi en8ermoi fila8loi(sic) kai ekatsan pisw apo ton pago tou pao opoios exei paei ghpedo ta xerei.htan dyskolo na mhn tous afhsoun.
meta papara aggelopoule(an+sympa8hs)parakala ta paidia(mhn pw palioxarakthres kai parexhgh8ei o ireligius) na mhn petane mesa antikeimena.
kai kati teleytaio.an parei to mikrofwno o perperoglou px kai arxisei gia tpt nekrous h sto limani hr8e o stolos epeidh tragoudaei kai h exedra ta idia 8elw na eisaste psyxraimoi kai na mhn to kakologhsete to paidi.
irreligious
02-06-2008, 22:25
χαχαχαχ,το μαλάκα.
διάβασε ρε καλύτερα τα πόστ
ναι ρε κθούλου, ίδιο πράγμα οι νεκροί και ο πουτάνας υιός Ηλιόπουλος - που στο κάτω κάτω και από βάζελους που μου τα έχουν πει τα ήθελε και τα έπαθε. σύνελθε, μην πετάς τέτοια...
ναι ρε κθούλου, ίδιο πράγμα οι νεκροί και ο πουτάνας υιός Ηλιόπουλος - που στο κάτω κάτω και από βάζελους που μου τα έχουν πει τα ήθελε και τα έπαθε. σύνελθε, μην πετάς τέτοια...
Για μένα και τα δυο είναι θέματα που κάνουν τζιζ. Τεσπά για την κερκίδα τα έχουμε πει, πάντα θα υπάρχουν βλάκες εκατέρωθεν. Για σένα είναι πουτάνας γιος, μάντεψε όμως, το ίδιο είναι και για τα καλόπαιδα τα δικά μας οι νεκροί σας. Τον Ηλιόπουλο όμως, τον τραγουδούσε παίκτης, επαγγελματίας και από αυτούς περιμένεις κάτι άλλο. Είναι δυνατόν να γιορτάζει τον βασανισμό του οποιουδήποτε;
Αηδιάζεις και το παρατάς, ή μένεις και προσπαθείς να το φτιάξεις αυτό και ΣΙΓΟΥΡΑ ξεκινάς από αυτούς που βγάζουν ψωμί από το σπορ. Είτε είναι οι Γιαννακόπουλοι και ο καραγκιόζης είτε (για μένα πιο σημαντικό και δύσκολα θα διαφωνήσεις) ο πρίντεζης και το συνθηματάκι του.
irreligious
03-06-2008, 01:52
Σκέφτηκα να το σχολιάσω,αλλά η κουβέντα θα πήγαινε(και μπορεί να πάει) πολύ άλλου. το πόστ του σκάρμπάφ βέβαια μου δίνει την ευκαιρία :gun:
Δεν ξέρω αν είναι πουτάνα η μητέρα του,αλλά μεγάλο παιδί είναι και με μαλακίες έμπλεκε, οπότε έχει κάποια ευθύνη και ο ίδιος.
Οι νεκροί που λές,σύνθημα που με ευκολία ξεστομίζατε από πολύ παλιά,δεν φταίγαν σε τπτ..εκεί μέχρι κ λόγω ρυθμού θα σκεφτείς τι να φωνάξεις,δεν είναι όπως λέει π.χ. ο οντόνιαν ότι πάνω στο ρυθμό μπορεί να πείς και σύνθημα αντιπάλου.
Πιστεύεις ότι έτσι και η κερκίδα φώναζε εν χορώ ''Παιάνια οεοεοε,οεοεοε,οεοεοε'' που φώναξαν μερικα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ(λίγα),θα το φώναζε και πάλι ο Πρίντεζης?
Δεν ξέρω ρε φίλε, τι να σου πω.
Εγώ πάντως συνθήματα για νεκρούς και ουγκ ουγκ τέτοια δε μπορώ να πω. Δυσκολεύομαι και να βρίσω μανάδες και τέτοια μη σου πω, εκτός αν είναι πολύ πιασάρικο (εκείνο το είναι ψωλού η γυναίκα του ξανθού είχα γελάσει τόσο όταν το πρωτοάκουσα που το έλεγα) και αυτό ακόμα μαλακία είναι. Είπαμε με εξαιρέσεις πάντα, μερικές μανάδες το αξίζουν.
irreligious
03-06-2008, 02:21
εεεεε μωρέ γήπεδο είναι,αμαρτία απ'το Θεό να μην βριστούμε
pitchfork
03-06-2008, 02:25
Scarbaf καλύτερα όσοι δεν ξέρουν να μη μιλάνε γιατί λένε ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Πάρ’ το σαν συμβουλή.
irreligious πριν λίγες σελίδες μας μίλησες για αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα που ειδικά φέτος ταλανίζουν τον πύρινο λα(γ)ό.
Εντάξει, τα αγωνιστικά είναι η καθιερωμένη πλέον ΠΟΥΤΣΑ και ΦΑΠΑ, τα εξωαγωνιστικά ποια είναι ρε φιλαράκι? Δεν δέχτηκε ο πράκτορας τη νέα συλλογική σύμβαση που του προτείνατε?
Η μήπως λες για το δολοφόνο που είναι στη φύλακη (είδα και ένα αστείο πανί αλλά μπορεί να μην κατάλαβα και καλά) και πρέπει να βγει το καημένο το παιδάκι γτ βαρέθηκε εκεί μέσα και έχει και δουλειές?
Όσο για τους μπάτσους που δεν σας έψαξαν λες, γιατί δεν πάτε στον άλλο υπάλληλο - προστάτη σας το τσιρώνη να του διαμαρτυρηθείτε?
Δεν ξέρω τι άλλο να πω, ελπίζω η κληρωτίδα τουλάχιστον του χρόνου να μη μας στείλει για τη καθιερωμένη πούτσα στο εξοχικό μας αρχή της χρονιάς και δεν μπορέσουμε να έρθουμε και να χάσετε τη χαρά που βλέπετε στα σκέλια σας. Ελπίζω επίσης την τετάρτη ο Κόσμος μας να σταθεί στο ύψος του, με το να πετάμε αντικείμενα σε 10 άμπαλα βόδια δεν κερδίζουμε τπτ, εσείς την ομάδα σας την έχετε γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι (όπως της αξίζει δλδ) εμείς είμαστε μόνο που στενοχωριόμαστε για τους αθλητές μας που ΤΙΜΟΥΝ και ΤΙΜΩΝΤΑΙ από το τριφύλλι.
Δεν είπα αυτό ρε, προφανώς. Υπάρχουν έξυπνοι και γαμάτοι τρόποι να βρίσεις όμως, αντί να γίνεις κάφρος. Δηλαδή δεν είναι πιο ωραίο το σύνθημα με τον σόφο που είναι χοντρός (!) από το να κάνεις ουγκ ουγκ; :P
Α και γαμιέσαι.
irreligious
03-06-2008, 03:00
Scarbaf καλύτερα όσοι δεν ξέρουν να μη μιλάνε γιατί λένε ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Πάρ’ το σαν συμβουλή.
irreligious πριν λίγες σελίδες μας μίλησες για αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα που ειδικά φέτος ταλανίζουν τον πύρινο λα(γ)ό.
Εντάξει, τα αγωνιστικά είναι η καθιερωμένη πλέον ΠΟΥΤΣΑ και ΦΑΠΑ, τα εξωαγωνιστικά ποια είναι ρε φιλαράκι? Δεν δέχτηκε ο πράκτορας τη νέα συλλογική σύμβαση που του προτείνατε?
Η μήπως λες για το δολοφόνο που είναι στη φύλακη (είδα και ένα αστείο πανί αλλά μπορεί να μην κατάλαβα και καλά) και πρέπει να βγει το καημένο το παιδάκι γτ βαρέθηκε εκεί μέσα και έχει και δουλειές?
Όσο για τους μπάτσους που δεν σας έψαξαν λες, γιατί δεν πάτε στον άλλο υπάλληλο - προστάτη σας το τσιρώνη να του διαμαρτυρηθείτε?
Δεν ξέρω τι άλλο να πω, ελπίζω η κληρωτίδα τουλάχιστον του χρόνου να μη μας στείλει για τη καθιερωμένη πούτσα στο εξοχικό μας αρχή της χρονιάς και δεν μπορέσουμε να έρθουμε και να χάσετε τη χαρά που βλέπετε στα σκέλια σας. Ελπίζω επίσης την τετάρτη ο Κόσμος μας να σταθεί στο ύψος του, με το να πετάμε αντικείμενα σε 10 άμπαλα βόδια δεν κερδίζουμε τπτ, εσείς την ομάδα σας την έχετε γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι (όπως της αξίζει δλδ) εμείς είμαστε μόνο που στενοχωριόμαστε για τους αθλητές μας που ΤΙΜΟΥΝ και ΤΙΜΩΝΤΑΙ από το τριφύλλι.
Δεν είναι κρίμα ο καημένος ο Τασούλης να είναι στη ψειρού?Βαλαντώσανε στο κλάμα τα Καμίνια και είναι και πολύ ντάξει παιδί έ..
Χωρίς πλάκα τώρα,δεν τον είδα να σκοτώνει κανέναν,συνθήματα έδινε ο άνθρωπος με τη ντουντούκα,μέσα απ'τον αγωνιστικό χώρο..τον κοντό-λάθος,τον πιό κοντό εννοώ, ότανε μπουκάρει μέσα και κάνει τα παλαβά του γιατί δεν τον μπουζουριάζουνε?και άν όχι αυτόν, που λογικό(δυστυχώς) είναι,γιατί όχι εκείνον τον ημίγυμνο αηδιαστικό τύπο που βλέπαμε σε πλάνα από την τηλεόραση να βρίσκεται συνεχώς πίσω απ'τον πάγκο μας?Αυτό είναι το εξωαγωνιστικό που λές,μαζί με τα καραγκιοζοτράγουδα(για φέτος).
Και μήν κάνεις έτσι για τα μάτς κυπέλλου,χάνουμε συνεχώς δεν λέω,αλλά δεν είναι γαμάτο που βρισκόμαστε απέναντι ο ένας απ'τον άλλον, από το να βλέπουμε το μάτς μόνοι?
Αλλά ρε ματάκια για πές μου μία κάτι τελευταίο,τους αθλητές σου που τιμούν και τιμoύνται απ'το τρίφυλλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα εσύ πού τούς γράφεις?θυμήθηκα και δήλωση Δώνη παλαιά για μάτς του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ αν θυμάμαι καλά,κύπελλο κιόλας,με αρνητικό ρεκόρ εισητηρίων..κάτι στο στύλ ''να τα τραπεζώσουμε τα παιδιά να γνωριστούμε''
Κρύψου λοιπόν πάλι στο Γκύζι,στους αμπλελόκηπους και στις μια-δυο γειτονιές που κρατάς ακόμα ρε κανάγια που ήρθες εδώ να μας κάνεις προβοκάτσα και να μιλήσεις για τον πύρινο λαό...και τοίχο τοίχο μη σε πετύχω,κουβαλάω λεπίδι.
οντόνιαν έναν να σου ρίξω την Τετάρτη να τσούξει και μετά ας λέτε ότι θέλετε :midfinger:
Εσένα σε πάω.
Γι' αυτό και θα σε κρατήσω τελευταίο, να κρατήσει πολύ.
:sex:
irreligious
03-06-2008, 03:11
ΕΙΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ?
pitchfork
03-06-2008, 03:23
Για ποιον έλεγε το πανί να βγει από τη ψειρού σου είπα ότι μπορεί και να μη κατάλαβα και να κάνω λάθος. Αν θέλεις πες περισσότερες πληροφορίες (με πιεμ) έτσι ώστε αν έχεις δίκιο να ανακαλέσω (αν και δεν νομίζω να κάνω λάθος).
Για ποιον ημίγυμνο λες πίσω από το πάγκο σας δεν γνωρίζω μιας και δεν βλέπω τιβι τους δικούς μας αγώνες και η θέση μου είναι μακριά από κει, σόρρυ, δεν έχω άποψη λοιπόν, ελπίζω να μην κλώτσαγε και μετά να έτρεχε να εξαφανιστεί όπως ο λαγός που φάνηκε από την τιβί στην φυσούνα όταν έμπαιναν μέσα οι δικοί μας παίκτες.
Για το θέμα των αποσπασμάτων της λαϊκής παράδοσης όπως εμφανίστηκε σε έργα του Σπαθάρη λυπάμαι που σε στενοχωρεί και σένα να σου λένε το τι είσαι και όχι αυτό καθ αυτό το ότι είσαι. Παρ όλα αυτά νομίζω ότι έγραψα πως εν μέρει διαφωνώ με την τακτική αυτή και θα προτιμούσα κάτι σε πιο μέταλ κιετς.
Όσο για τα του ποδοσφαίρου που πας να εμπλέξεις θα σου ξαναπώ άλλη μια φορά (γτ μάλλον δεν το κατάλαβες) ότι εμείς ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ για τους αθλητές και τις αθλήτριες που ΤΙΜΟΥΝ και ΤΙΜΟΥΝΤΑΙ από το τριφύλλι. Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι, τι σχέση έχει ο Δώνης κλπ, αυτό που είπα είναι ο κανόνας χωρίς να λέω ότι δεν έχουν υπάρξει και μεμονωμένες εξαιρέσεις στην πλέον των 100 ετών δοξασμένη μας ιστορία.
8)
PS Για το θέμα του Κυπέλλου λέμε το ίδιο ακριβώς.
irreligious
03-06-2008, 03:55
Έπαιζε ένας περίεργος αρκουδιάρης,τον δικό μας που λές ότι κλώτσαγε δεν τον είδα.δεν έχω διαβάσει ή δεί κ πολλά,μήν νομίζεις.
Και δεν πάω να εμπλέξω κανέναν ρε πίτς, για χειροκροτήματα και τιμητές/τιμώμενους νόμιζα ότι μιλάγαμε γενικά.ο Δώνης ήταν απλά ένα παράδειγμα.λέω πώς τους γράφεις προφανώς για την παρουσία.
Για το καραγκιόζοτράγουδο τώρα, την πρώτη φορά,στα παπάρια μου.Ο Ολυμπιακός οφείλει να μην μασάει σε τέτοιες μαλακίες,ούτε σε δήθεν πολεμικά κλίματα και να σας κλείνει το σπίτι σε Ελλάδα και Ευρώπη.Όπως έκανε καί πιο παλιά.
Θεώρησα όμως μαλακία,ότι βγήκε ο Γιανακκόπουλος και τα καταδίκασε(όπως και πέρσυ),και στο επόμενο αμέσως μάτς τα ακούσαμε και πάλι.Ε ρε φίλε κοροϊδεύει τον κόσμο.και τον εαυτό του δηλαδή που σπαταλάει χρήμα.Καί για όλα αυτά δεν τρέχει κάστανο.
Συμφωνούμε σε αυτό με τον κόσμο λοιπόν.
pitchfork
03-06-2008, 09:52
Για την παρουσία στο γήπεδο του ποδοσφαίρου υπάρχουν άλλα θέματα πιο περίπλοκα όσον αφορά τη δική μου ομάδα που δεν είναι του παρόντος.
Για τον δικό σας στο μπάσκετ έπαιξε η τιβι μια φάση, την ώρα που έμπαιναν μέσα οι παίκτες μας ένας λαγός έσκισε τη φυσούνα μπήκε μέσα από το πλάι μοίρασε μερικές κλωτσιές, (καλά, δεν είδα να πέτυχε και κανένα αλλά λέμε τώρα) και μετά πήγε εκεί έξαλλος ο Βασιλόπουλος και τον βούτηξε αλλά αυτός το έβαλε στα πόδια και μετά ένας άλλος λαγός κράτησε τον Βασιλόπουλο σε στυλ έλα εντάξει τελείωσε η ιστορία.
Για το καργκιοζοτράγουδο ΑΝ ΟΝΤΩΣ ο Γιαννακόπουλος βγήκε και το καταδίκασε μετά το πρώτο τελικό, είναι σίγουρα κατακριτέο το γεγονός ότι το ακούσαμε και στο τρίτο τελικό μιας και δείχνει έλειψη σοβαρότητος αυτή η κίνηση. Προσωπικά δεν έκουσα κάτι τέτοιο (να το καταδικάζει) όμως, που βγήκε και πότε? Λινκ?
irreligious
03-06-2008, 15:07
αχέμ,αυτή η εντύπωση μου έχει μείνει,δεν νομίζω να κάνω λάθος.θα ψάξω πάντως
irreligious
03-06-2008, 15:14
Οι υπέυθυνοι της ομάδας είναι εντόνων δυσαρεστημένοι με τον μεγαλόμετοχο του Παναθηναικού που παίρνοντας το μικρόφωνο για να ηρεμήσει τα πνεύματα κατηγορείται οτι φέρεται να αποκάλεσε τον Παναγιώτη Γιαννάκη 'καραγκιόζη'.
Εντονη ήταν η δυσαρέσκεια στην αποστολή του Ολυμπιακού στο άκουσμα του Παυλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος φερεται να αποκαλει τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Γιαννάκη 'καραγκιόζη'(μιλώντας αόριστα πάντως) κατά την διάρκεια παρέμβασης του ώστε να κάνει έκκληση προς τους οπαδούς της ομάδας για να ηρεμήσουν.
Συγκεκριμένα η ομιλία του μεγαλομετόχου των πρασίνων:Μην απαντάτε στις προκλήσεις του. Αφήστε τον να διαμαρτύρεται. Μην ασχολείστε. Οι καραγκιόζηδες δεν έχουν θέση εδώ", είπε ο Πάυλος Γιαννακόπουλος και στον Ολυμπιακό θεωρούν οτι ο χαρακτηρισμός πήγαινε προς τον 'δράκο'. Ωστόσο ο Θανάσης Γιανακόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης επέμεινε πως ο αδελφός του με τον χαρακτηρισμό αυτό απευθηνόταν στους ανεγκέφαλους οπαδούς και όχι στον προπονητή του Ολυμπιακού.
Βεβαίως ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει τεράστιο ήθος και σε καμία περίπτωση δεν θα αποκαλούσε έτσι τον Παναγιώτη Γιαννακη. Παρόλα αυτά οι ολυμπιακοί φωνάζουν επ αυτου. Ομως δεν μπορούμε να ενστερνιστούμε αυτή την αποψη για ένα άνθρωπο του κύρους και επιπέδου του Παύλου Γιαννακόπουλου και γι αυτό είναι βεβαιο οτι μιλούσε για οπαδούς της ομαδας του και οχι για τον Γιαννακη
ΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
http://www.betsmart.gr/mainsite/modules ... ryid=70719 (http://www.betsmart.gr/mainsite/modules/news/article.php?storyid=70719)
έλα και με σκάλωσες πρωϊ πρωϊ,ε αν δεν ήθελε να προκαλέσει δεν θα έπαιζαν το τραγούδι
pitchfork
03-06-2008, 16:31
Α τώρα κατάλαβα.
Το άρθρο λέει αυτά που λέγαμε την περασμένη βδομάδα.
Το τι είπε ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ το ακούσαμε όλοι, είπε ότι λέει το άρθρο ΑΚΡΙΒΩΣ. Αν θίχτηκαν οι του οσφπ είναι δικό τους πρόβλημα, δεν είπε τπτ για τη μουσική όμως, εντάξει, μπερδεύτηκα κι εγώ.
Δεν υπήρχε η μουσική στο πρώτο τελικό, στο τρίτο τελικό υπήρχε μόνο, προφανώς οι καραγκιόζηδες τους οποίους επ ουδενί δεν θέλουμε στο ΟΑΚΑ όπως είπε και ο Πρόεδρος μας (και οι οποίοι αν και δεν κατονομάστηκαν εντούτοις είμαι βέβαιος ότι έπιασαν το νόημα, ξέρουν ποιοι έχουν τη μύγα) είχαν ξανάρθει.
irreligious
03-06-2008, 16:45
ε βεβαιώς,ας κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας και με λίγη τύχη δεν θα μας καταλάβει κανένας.
2 αγωνιστικές η τιμωρία και πάλι καλά να λέμε.
Brain-pain
04-06-2008, 12:22
2 αγωνιστικές η τιμωρία και πάλι καλά να λέμε.
+1
Μεγάλη ζημιά για τον οσφπ αυτό. Στο μπάσκετ η έδρα είναι όλα τα λεφτά. Βέβαια δεν είμαι ολυμπιακός αρα δεν θα τα βάψω μάυρα. :)
jack the ripper
04-06-2008, 21:24
To mpousti to woods...exei ksekwlothei.....
mporoun na stamatisoun na deixnoun kapoies faseis apo tin camera stin orofi ??? einai ligo ekneuristiko
jack the ripper
04-06-2008, 21:58
8)
edit: gamisteri i fasi teodosic-woods
η ευκολία με την οποια ο παναθηναϊκός χτίζει και γκρεμίζει διαφορες δέκα πόντων φέτος δεν έχει προηγούμενο
jack the ripper
04-06-2008, 22:25
ontws...tha mporousame na eixame katharisei idi.....tespa...as doume ti tha ginei
jack the ripper
04-06-2008, 22:29
PAME RE BATISTE :touched: :touched:
βολές βολές βολές. άντε γαμηθείτε πια.
jack the ripper
04-06-2008, 22:35
alatiera :lol:
Πάμε παιδιά, να πούμε για διαιτησία πάλι γερά.
χεχ σήμερα είδαν τα λέιζερ
irreligious
04-06-2008, 23:11
Καλά, παίζαν και σφυρίγματα λούμπεν μην τρελαθούμε..αλλά με τέτοιο τρίτο δεκάλεπτο τι να πούμε ρε πούστη?
Moonspellheim
04-06-2008, 23:12
βολές βολές βολές. άντε γαμηθείτε πια.
emeis kaname oti pio ilithio faoul tha mporouse na ginei stin 3h periodo.ektos apo 1-2 itan ontws faoul.
odonian,profanws mono stin mpala epitrepetai kouventa gia diaithsia e?
επιτελους καλο παιχνιδι στο δευτερο ημιχ και η νικη ηρθε ευκολα :D
η διαιτησια μια χαρα ηταν παιδες
Για το μπουτσο ημασταν και δικαια το πηρατε.
Αλλα ρε πουστη, εχει γινει πολυ γκει το μπασκετ, με την παραμικρη επαφη φαουλ.
Ειδικα στο Σπανουλη... πως επαιξε αυτος ο παιχτης ΝΒΑ δεν μπορω ακομα να καταλαβω, εκει πρεπει να βγει αιμα για να σφυριξουν.
Τεσπα, αντε και του χρονου :)
odonian,profanws mono stin mpala epitrepetai kouventa gia diaithsia e?
Φυσικά όχι. Απλά κουράστηκα σε αυτή τη σειρά τελικών να ακούω για δαύτη όταν κατά τη γνώμη μου σε 4,5 ματς που είδα δεν σφύριζε ΠΑΟ.
Όπως και να 'χει, σας υποτιμώ έλεγε ο ένας, ότι χέστηκα απο το φόβο μου (!) έλεγε ο άλλος, εγώ λέω καλή προσπάθεια φέτος γαυράκια, αλλά δε νικήσατε ούτε αυτόν τον ΠΑΟ που είναι κατώτερος από αυτό που είδαμε άλλες χρονιές. Του χρόνου πάλι.
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. Α ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΩΧΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑ ΓΟΥΝΤΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΦΛΩΡΟ ΠΕΛΕΚΑΝΟ.
10 ΦΟΡΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΜΠΛΕΞ. Α ΡΕ ΓΚΕΡΣΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥΛΟ.
φιλτατε χρηστη ace(of base) σταματα να γραφεις μαλακιες
αν θες γκερσον βγαλε διαρκειας στην εθν.βουλγαριας
επισης οντονιαν αν σε 5 ματσακια δεν ειδες να σφυριζουν π.ο.α μαλλον ειδαμε αλλα παιχνιδια εμεις.
εννοειται οτι στο αποψινο δεν ειδα κατι τραγικο
αν εσυ κουραστηκες να ακους για διαιτησια εμεις στη μπαλα τι πρεπει να πουμε?
οσο για σπανουλη ακριβως για αυτο και αλλους 100 λογους γυαλιζε 1 χρονο τους παγκους στο nba
και του χρονου :pingpong:
Stormrider
04-06-2008, 23:45
i dietisia itan 60-40. alla exei katantisei vareto ontws na paraponiomaste gia dietisia . kontevoume tous aektzides tis mpalas se afto to thema. o olympiakos prepei EPITELOUS na SOVAREFTEI kai EPITELOUS na parei tin prwti thesi stin kanoniki diarkeia. sixaritiria ston panathinaiko gia to prwtathlima pou tha einai to telefteo tou.
psychomaverick
04-06-2008, 23:46
πάντως ο γκέρσον με χειρότερη ομάδα πιο κοντά έφτασε πέρυσι.
Stormrider
04-06-2008, 23:49
as metrage to kalathi tou pritezi ston prwto agwna kai tha sou elega egw.
Magellan
04-06-2008, 23:51
οχι
ουτε χειροτερη ομαδα ειχε ουτε πιο κοντα εφτασε
απλα περυσι ειχε την ευκαιρια στο 3ο ματς ενω φετος μπορουσε να παρει το 1ο
και οσο για την ομαδα περυσι δεν ειχε προβληματα
ολοι μεσα ηταν
...pou tha einai to telefteo tou.
Χεχ, αυτο το λεμε καθε χρονο :P
Βασικα πρεπει να μην διωξουμε παλι ολη την ομαδα κρατωντας μονο 3-4 παιχτες (Παπαμακαριο ελεος..).
Καποια στιγμη πρεπει να χτιστει ενας κορμος.
Moonspellheim
04-06-2008, 23:53
koinh synistamenh tou fetinou 1ou kai tou persinou 3ou kserete poia einai e? :roll:
koinh synistamenh tou fetinou 1ou kai tou persinou 3ou kserete poia einai e? :roll:
O epomenos 2os.
Stormrider
04-06-2008, 23:56
...pou tha einai to telefteo tou.
Χεχ, αυτο το λεμε καθε χρονο :P
Βασικα πρεπει να μην διωξουμε παλι ολη την ομαδα κρατωντας μονο 3-4 παιχτες (Παπαμακαριο ελεος..).
Καποια στιγμη πρεπει να χτιστει ενας κορμος.
den nomizw na dioksei oli tin omada pali. o olympiakos xriazete 2-3 kales metagrafes . tpt allo.
psychomaverick
05-06-2008, 00:00
ας συμφωνήσουμε τουλάχιστον ότι φέτος ήταν χειρότεροι οι τελικοί γενικά από τους περσινούς.
επίσης Γιάννης Καλαμπόκης :touched:
και μπράβο στην πιο :pink: ομάδα της Α1
Πάντως κατά τη γνώμη μου, τα σκορ και το πως πήγαν τα ματς, πιο κοντά ήρθαμε φέτος στο 3-1, παρά στο 2-3.
Magellan
05-06-2008, 00:07
οχι
Ναι.
Κυρίως γιατί στο πρώτο μας αν σπάσει η έδρα, θέλεις άλλες δυο νίκες, ενώ στο 2-1 που περάσαμε και μπροστά στο τελευταίο λεπτό τελείωνε η σειρά.
irreligious
05-06-2008, 00:11
εμένα αυτό το ''ο Ολυμπιακός ταϊζει τον Σοφοκλή τώρα'' που είπε ο speaker, σε μία φάση που πέρασε η μπάλα στο καλάθι, μου φάνηκε τσάτσικο κ εντεταλμένο.- :ddevious: ψόφος πούστηδες
Magellan
05-06-2008, 00:11
Ναι.
Κυρίως γιατί στο πρώτο μας αν σπάσει η έδρα, θέλεις άλλες δυο νίκες, ενώ στο 2-1 που περάσαμε και μπροστά στο τελευταίο λεπτό τελείωνε η σειρά.
ειναι ακυρος ο συλογισμος σου
Ναι μωρέ άκυρος είναι. Έτσι κι αλλιώς πρέπει να σπάσετε έδρα κάποια στιγμή για να το ελέγξουμε και δε σας βλέπω ποτέ.
:midfinger:
Magellan
05-06-2008, 00:18
ενω εσεις περασατε αερα απο σεφ :gun:
και για να σου απαντησω
ε αμα εσπαγε η εδρα στο 1ο και εμεις, οπως αλλωστε εγινε, κερδιζαμε το 2ο , θα γινοταν το 0-2 και θελετα 3 νικες
Άστο μωρέ, τι το κουράζεις. Επιστημονική φαντασία είναι να νικήσεις στο ΟΑΚΑ. :)
Magellan
05-06-2008, 00:25
[πουτσοειρωνια]ναι με τετοια διατησια :)
pitchfork
05-06-2008, 00:41
Ξέρει κανείς που γίνεται το final 4 του χρόνου?
psychomaverick
05-06-2008, 00:45
Βερολίνο
Moonspellheim
05-06-2008, 00:46
nomizw berlin.
edit:ok to apantise o apopanw
pitchfork
05-06-2008, 00:55
Μια χαρά βολεύει.
Ξέρει κανείς που γίνεται το final 4 του χρόνου?
Λες να χτυπήσω τίκετ; Με ψήνει.
pitchfork
05-06-2008, 01:00
Αν είσαι κι εσύ θα ψήσω πιο εύκολα την enitharmon να με φιλοξενήσει.
http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/paosfp0406_17_b.jpg
FANTASMA
05-06-2008, 01:33
Φετος παρακολουθησα πολυ περισσοτερο μπασκετ απο οτι τα προηγουμενα 2-3 χρονια μαζι, για πειτε, γιατι ειχε γινει τοσος χαμος για τον Γιασικεβιτσιους περυσι το καλοκαιρι? Ως τωρα οι μονες στιγμες που τον εχω δει να βαζει τριποντα και να κανει καλες πασες ειναι οταν εχει σχεδον κριθει ο αγωνας, εκτος απο αυτο το μονο αλλο που κανει ειναι να εμψυχωνει την ομαδα κανοντας ΖΝΤΟ καθε 5 λεπτα.
eleventh guardian
05-06-2008, 01:36
Sorry που διακόπτω την όμορφη συζήτησή σας, αλλά...
http://img299.imageshack.us/img299/9448/pd490713ik6pp9.jpg
http://img78.imageshack.us/img78/6838/pd490761lm6hr0.jpg
Ελπίζω μόνο να μην κινδυνέψουμε να διαλυθούμε όπως την άλλη φορά που βγήκαμε Ευρωλίγκα. :P
Φετος παρακολουθησα πολυ περισσοτερο μπασκετ απο οτι τα προηγουμενα 2-3 χρονια μαζι, για πειτε, γιατι ειχε γινει τοσος χαμος για τον Γιασικεβιτσιους περυσι το καλοκαιρι? Ως τωρα οι μονες στιγμες που τον εχω δει να βαζει τριποντα και να κανει καλες πασες ειναι οταν εχει σχεδον κριθει ο αγωνας, εκτος απο αυτο το μονο αλλο που κανει ειναι να εμψυχωνει την ομαδα κανοντας ΖΝΤΟ καθε 5 λεπτα.
Γιατί είναι μεγάλος παίκτης :!: :!:
11th edo pano oloi lene (anaferthike k stin simerini g.s) oti o epixeirimatias pou endiaferthike gia tin kae paok k aposirthike telika itan o lianos
exei akoustei tpt ekei stin plateia?
fash tou agwna pantws teodosic-woods
Raven Lord
05-06-2008, 09:51
ok, έγινε το αναμμενόμενο για άλλη μια χρονιά. έφτασε το ντάμπλ να θεωρείται το φυσιολογικό για να μη θεωρηθεί η σεζόν αποτυχημένη. ο μόνος λόγος που το χάρηκα είναι ότι φέτος oι gayροι, όχι μόνο άρχισαν να παρακολουθούν μπάσκετ, αλλά το πίστευαν κιόλας!
εντιτ: αχαχαχχαχ, είδα πρωτοσέλιδο "πρωταθλητή" αχααααχχαχαχαχαχχαχαχα (πόσο διαφορετικό από το "φως" :!: )
Jim Dandy Mangrum
05-06-2008, 10:58
11th edo pano oloi lene (anaferthike k stin simerini g.s) oti o epixeirimatias pou endiaferthike gia tin kae paok k aposirthike telika itan o lianos
exei akoustei tpt ekei stin plateia?
egw menw konta sth plateia - :D - kai exw akousei oti ontws autos htan.
prin merikes meres eixe apogohteutei ap thn proseleush tou kosmou tosa xronia kai eblepe oti oute fetos 8a ginotan prokoph me euroleage. telika logw tou oti fagw8hkame ap th mia kai epeidh eide oti h omada tou anetrepse th katastash me to marousi, ekatse kei.
Entrancemperium
05-06-2008, 11:00
Egw pisteyw oti to sumperasma twn fetinwn play-offs einai oti fetos htan mia metabatikh xronia gia mas, me duskolies kuriws stis grammes twn pshlwn (me eleush Pekovich kai enan akoma, tou xronou logika polu kaluteros) kai mia kapoia "mh omoiogeneia" pou fainetai isws apo thn apwleia terastiwn diaforwn akomh kai otan o antipalos den einai se mera (p.x. xtes o gayros).. Tespa wraia htan kai fetos an kai perusi nomizw mas eixan tromaksei per/tero..
Ante kai tou xronou.. :)
Moonspellheim
05-06-2008, 11:27
φέτος oι gayροι, όχι μόνο άρχισαν να παρακολουθούν μπάσκετ
LOL
Raven Lord
05-06-2008, 11:31
οεοεοεοεοεοοεοεοεοεοεοεοοεοεοεοοεοεοοεοεοοεοεοεοεοεοοεοεοεοεεοεο
Raven Lord
05-06-2008, 11:42
http://youtube.com/watch?v=z-BQtsUR2a0
Ο Πρωταθλητής αναφέρεται στη ζούγκλα του ΟΑΚΑ και η (κατα)Πράσινη εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία. Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι έχουν κοινούς συντάκτες και κάπου τα μπέρδεψαν.
Α! Συγχαρητήρια! Είστε οι καλύτεροι!
Raven Lord
05-06-2008, 11:58
:midfinger: :disco: :sk8: :mrgreen: :pingpong: :disco: :midfinger:
fash tou agwna pantws teodosic-woods
omologw oti xeirokrothsa opws kai alla 3,4 erwteymena poustakia(logika).
oi mages apo apenanti bebaia apla stamathsan to syn8hma gia kana 2 deyterolepta.
prepei na eimai poly xazos nomizontas oti den 8a kanoun ta idia pou eginan sto sef afou se olo ton agwna pera apo kati mpoukalia(to ena petyxe mia cheerleader-ma poso malakas-)htan sxetika kala.telika ta kataferan 6" prin to telos.kata t'alla stratos perperoglou,tsartsarhs polla pink,spanoulhs kalh xronia genika an+deforme stous telikous,batiste gamhse to karfwma kai kalos agwnas,saras apogohteysh,mhtsaras diamantidhs ola ta euro.ante kai tou xronou me ena 4ri antistoixhs axias tou tsartsarh kai ton pekovic.btw giati den endiafer8hkame gia masey???
:?: :?: :?:
Entrancemperium
05-06-2008, 13:45
btw giati den endiafer8hkame gia masey???
:?: :?: :?:
Auto einai ena polu kalo erwthma...
Anyway uparxei kai allos pzhlos pou 8a tairiaze tamam pareaki me batiste pekovits tsartsarh..
Ektos an ekleise pou8ena allou (acb liga h nba..)
Bouitsits ton mpoulo apo Maccabi, eukairia na ton tsakwsoume.. :)
chris_boss
05-06-2008, 16:25
http://media2.feed.gr/filesystem/images/20080605/engine/goalnews_LARGE_t_1041_1122009_type11442.jpg
ektos apo to klassiko sun8hma gia to sofo, uphrxan kai alla sun8hmata auth th fora? giati sto telos eipane oti xeirokrotagane eirwnika vasilopoulos bouroushs kai kapoioi apo pao. Htan logw ratsistikwn sun8hmatwn h logw tou oti den eixe nohma na vrizoun ton sofo?
Raven Lord
05-06-2008, 18:13
imo έπρεπε να χειροκροτηθεί ο χοντρός, αφού κάθε φορά που έμπαινε στο γήπεδο παίρναμε διαφορά.
Moonspellheim
05-06-2008, 18:32
swsto auto
ion_storm
05-06-2008, 22:05
Έπος του εξωφύλλου του Πρωταθλητή παραλίγο να επισκιάσει το δικό μας έπος χτες...
Βέβαια ξεχνάνε ποια ομάδα έσπασε πρωτη φορά πλεονέκτημα έδρας...
Magellan
06-06-2008, 09:09
Βέβαια ξεχνάνε ποια ομάδα έσπασε πρωτη φορά πλεονέκτημα έδρας...
ο οσφπ το 93
Brain-pain
06-06-2008, 12:02
Υποτίθεται πως αυτό πρέπει να παρηγορεί τους ολυμπιακούς? Ότι πριν 15 χρονάκαι έσπασαν το πλεονέκτημα έδρας? Τώρα είναι που θέλουν να το σπάσουν. η γνώμη μου είναι πως ήταν λάθος του Γιαννάκη να τους δώσει ρεπό μετά τον τέταρτο τελικό. Θα το έχαναν το ματς αν ο παο δεν ήταν άστοχος και αυτός δεν έιδε τον κίνδυνο!!! :|
Magellan
06-06-2008, 12:04
ποιος σου ειπε οτι μας παρηγορει?
ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ 5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ ΚΑΙ 3 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΥΛΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΝΤΕ
ΣΟΦΟ -7-
irreligious
06-06-2008, 12:17
that's the spirit!
psychomaverick
06-06-2008, 12:21
το '93 λέτε τότε που δεν παίχτηκαν ποτέ οι τελευταίοι τελικοί? πως αλλάζουν οι καιροί ε... :P
irreligious
06-06-2008, 13:17
ήταν που δεν ήρθε η ομάδα σας?
ηταν που δεν ηρθε για καποιο λογο
Raven Lord
06-06-2008, 13:19
ήταν που θα έπρεπε να το κάνουμε και σε άλλα αθλήματα
irreligious
06-06-2008, 13:21
against all odds :gun:
Bouitsits ton mpoulo apo Maccabi, eukairia na ton tsakwsoume.. :)
dyskolo.alla makari.
Δεν τον θέλουμε ρε τον γυάλινο.
kato ta xergia apo vergini re mounopana
Brain-pain
07-06-2008, 15:03
Αν ο οσφπ έκλεισε τόσα ονόματα μπράβο του αλλά πως ξέρετε ότι θα συνεννοούνται στο γήπεδο ή ότι δεν θα βγούν σε στυλ Ματσιγιάουσκας και να πάιζουν 2-3 φορές την χιλιετία? Υπομονή ως την 'εναρξη της νέας σεζόν.
pitchfork
07-06-2008, 21:01
Αν ο οσφπ έκλεισε τόσα ονόματα μπράβο του αλλά πως ξέρετε ότι θα συνεννοούνται στο γήπεδο ή ότι δεν θα βγούν σε στυλ Ματσιγιάουσκας και να πάιζουν 2-3 φορές την χιλιετία? Υπομονή ως την 'εναρξη της νέας σεζόν.
Ακριβώς - ΥΠΟΜΟΝΗ.
Με τη νέα σεζόν να ξαναποστάρουμε παιδιά, φίλε για σένα το λέω.
δεν έχει κλείσει τίποτα ακόμα παίδες.
προς Θεού πάντως μην μου φέρουν τον Λάζο, ε!
Stormrider
08-06-2008, 03:34
mia xara einai o lazos. de prokiete na erthei. alla ma xara einai. poli poli pio xrisimos kai kalos apo tsakalidi. den tha me xalage na eixa 5ia, lazo mpourousi sxortsianiti.
Μια που τα επινίκια τέλεψαν και το γυρνάμε σε μεταγραφές και τέτοια, ας το ξεκαρφιτσώσω. Μην ξεχνάμε:
Πρωταθλητής Α1 2007-2008 Παναθηναϊκός
pitchfork
08-06-2008, 14:55
:roll: :roll:
Γιατί δεν γράφεις ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ?
Φοβάσαι μη πονέσουν περισσότερο?
Λες να το έχουν ξεχάσει?
Ε καλά τόπικ για το πρωτάθλημα είναι μωρέ. Μη γίνεσαι κι εσύ κακός.
pitchfork
09-06-2008, 22:14
A sorry.
Δεν είχα προσέξει το τόπικ το κυπέλλου....