PDA

View Full Version : A1 Basket 2007-2008

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7

Scarbaf
25-05-2008, 03:28
Το φύλλο αγώνα
Το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι τρεις διαιτητές ανέφερε: "Λίγα δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του αγώνα έπεσαν φλεγόμενα στικάκια και κροτίδες. Στην πλευρά του Παναθηναϊκού έγιναν τρεις συστάσεις για υβριστικά συνθήματα. Στα 7' και 22' έπεσαν μικροαντικείμενα στο παρκέ. Καταγράφηκε η φράση που ακούστηκε από τα μεγάφωνα: "Μην αντιδράτε στις προκλήσεις του καραγκιόζη".

αχααχαχαχαχαχ...μετά τα βιντεάκια με τον Ελληνιάδη και τη γενικότερη προσπάθεια των Στρουμφ, για άλλη μια φορά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. διδάσκει ήθος στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού...τελικά αφήστε τους διορισμένους και τους κατασκόπους και κοιτάξτε μήπως αυτοί που αποκαλείτε θεούς και γλείφετε είναι ακόμα χειρότεροι. επίσης ένα μπράβο για τη συμπεριφορά στον Γιαννάκη. :dfinger: Kαι για όποιον νομίζει οτι ήταν προκλητικός, μάλλον δεν έχει δει τις αντιδράσεις του Ζοτς...

για τη διαιτησία δεν έχει νόημα να μιλήσουμε, ευχαριστημένοι είμαστε, αφού έχουμε δει και πολύ χειρότερα...η τεχνική στον Τεόντοσιτς πάντως είναι η πιο αστεία στην ιστορία του μπάσκετ. ο Σαρούνας αλήθεια που κάνει σαν τον πίθηκο σε κάθε φάση πότε θα πάρει τεχνική? (ρητωρική η ερώτηση)

κατά τα άλλα ήταν ευκαιρία σήμερα, αλλά και πάλι με τόσα προβλήματα και με 1μιση σέντερ, δεν τα πήγαμε άσχημα.

Odonian
25-05-2008, 03:35
Ο Τεοντοσιτς παιρνει τεχνικη ποινη γιατι χελλ γιεα, εμποδιζει αιφνιδιασμο. Γενικα ολοι οι σουπερ ντουπερ ουαου δις ις μπασκετ κανονισμοι, εφαρμοζονται πανω μας και πανω στους τελικους πλεη οφφ.
Ώχου ρε πούστη, τα ίδια πάλι. Όταν είδα την τεχνική ποινή, ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ για τα ποστς.

Το χρονικό έχει ως εξής. Ο Μπουρούσης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ μερικές φάσεις πριν τον Τεόντοσιτς και οι διαιτητές του κάνουν παρατήρηση ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΥΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ. Μπορούσαν με βάση τον κανονισμό να δώσουν και με την πρώτη, αλλά το χαρίζουν γιατί είναι γενικά κάτι που συγχωρείται, ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ. Ο Τεόντοσιτς το κάνει και την τρώει.

Μάθετε λιγουλάκι μπάσκετ.

Όπως είπε και ο Μιτς, η διαιτησία δεν έκρινε το ματς, όποια λάθη έγιναν είναι ανθρώπινα και μέσα στο παιχνίδι. Μπορώ να απαγγείλω κι εγώ μερικά άμα θέλετε, δεν έχει νόημα.

Mitsmann
25-05-2008, 03:36
Ο Τεοντοσιτς παιρνει τεχνικη ποινη γιατι χελλ γιεα, εμποδιζει αιφνιδιασμο. Γενικα ολοι οι σουπερ ντουπερ ουαου δις ις μπασκετ κανονισμοι, εφαρμοζονται πανω μας και πανω στους τελικους πλεη οφφ.
Ώχου ρε πούστη, τα ίδια πάλι. Όταν είδα την τεχνική ποινή, ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ για τα ποστς.

Το χρονικό έχει ως εξής. Ο Μπουρούσης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ μερικές φάσεις πριν τον Τεόντοσιτς και οι διαιτητές του κάνουν παρατήρηση ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΥΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ. Μπορούσαν με βάση τον κανονισμό να δώσουν και με την πρώτη, αλλά το χαρίζουν γιατί είναι γενικά κάτι που συγχωρείται, ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ. Ο Τεόντοσιτς το κάνει και την τρώει.

Μάθετε λιγουλάκι μπάσκετ.

Ωραια η αναλυση σου, χαρηκαμε, μαθαμε και μπασκετ (3 σε 1!!) αλλα α) δεν ειπαμε οτι ΔΕΝ ηταν τεχνικη και β) Ποτε θα παρει τεχνικη ο Αποσβετικος? Ασε, ξερω.

Odonian
25-05-2008, 03:42
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ξανακάνω κουόουτ για να δεις τι έγραψες. Η διαιτησία δεν εξάντλησε καμιά αυστηρότητα πάνω σας, ίσα ίσα τη χάρισε την πρώτη στον Μπουρούση και η δεύτερη ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ήταν αναπόφεκτη (σικ). Διαφωνείς ότι κάνεις λάθος παραπάνω λοιπόν;

Τώρα για το τι κάνει ο Σάρας μέσα στο γήπεδο, μπορεί να πιθικίζει, αλλά δεν τον έχω δει πολλές φορές να είναι ερειστικός με αντίπαλο ή να βρίσει διαιτητή. Πιο πολλά έκαναν οι δυο προπονητές στους πάγκους, παρά αυτός και δεν την έφαγαν. Το θέμα είναι αν σφυρίζουν με δυο μέτρα και σταθμά οι διαιτητές, κάτι που δεν είδα σε αυτό το παιχνίδι.

Mitsmann
25-05-2008, 03:50
τα βηματα στον Μπατιστ δεν θελουν να τα δωσουν. και στο Σχορτσανιτη στο α ημιχρονο δινουν βηματα επειδη κινει το σταθερο (που φαινεται καθαρα οτι μενει στη θεση του)

δεν κρινανε το ματς ολα αυτα που λεω, αλλα αυτο με τα 2 μετρα, 2 σταθμα και 2 ζυγια παει περιπατο.

Odonian
25-05-2008, 03:55
Μάλιστα, ξεχνάμε τη φάση που αναφέρω και λέμε τις άλλες.

Ναι οκ, έκαναν λάθη. Αυτό που αναφέρεις προφανώς δεν είναι απόδειξη για 2 μέτρα και 2 σταθμά ε. Το καταλαβαίνεις ότι μπορεί να δεις άλλο πράγμα σε παρόμοιες φάσεις, χωρίς να έχεις πρόθεση. Ειδικά στο μπάσκετ που είναι άπειρες οι φάσεις.

Αν θέλανε να σας κάνουν ζημιά, μπορούσαν (μέσα στον κανονισμό κανονικότατα) να σφυρίζουν τις φάσεις που ο μπουλντόζας έριχνε άγκυρα στη ρακέτα. Ήταν ελαστικοί, όπως είναι συχνά σε αυτόν τον κανονισμό. Να αρχίσω να φωνάζω για διαιτησία;

wino
25-05-2008, 04:45
μαλάκα γελάω με γαύρους που κλαίνε για διαιτησία και στο ποδόσφαιρο το παίζουν uber, χαχαχ
ναι ρε κουκουλεκίδη, με μία φάση ευνόησες βάζελο, πάτος

Mitsmann
25-05-2008, 05:13
θα σε ρωταγα τι εννοεις, αφου δεν βλεπω κανενα κλαμα για διαιτησια, αλλα θα μπλεξεις τα μπουτια σου παλι οποτενες.

Magellan
25-05-2008, 05:18
:pingpong: :pingpong: :pingpong: :pingpong:

Odonian
25-05-2008, 05:48
Μιτς, 6 πόστερς γαύροι, 4 μιλάνε για διαιτησία. Ο τελίτσας ξεκάθαρα, ο Σκάρμπαφ το ίδιο πάνω κάτω και εσύ με το γνωστό δε-θέλω-να-με-πουν-βάζελο ντισκλέιμερ "δε φταίει η διαιτησία για την ήττα", κόλλησες 4-5 γραμμούλες γι' αυτό το θέμα από κάτω (βρείτε τους άλλους και κερδίστε!).

Αν αυτό εσύ το λες "δεν κλαίμε για τη διαιτησία", τι να πω.

Moonspellheim
25-05-2008, 11:05
gia sxoliase mas twra kai ton proedra.gamw e?

Mitsmann
25-05-2008, 12:29
Μιτς, και εσύ με το γνωστό δε-θέλω-να-με-πουν-βάζελο ντισκλέιμερ "δε φταίει η διαιτησία για την ήττα", κόλλησες 4-5 γραμμούλες γι' αυτό το θέμα από κάτω

Αν αυτό εσύ το λες "δεν κλαίμε για τη διαιτησία", τι να πω.

Nαι, δεν το λεω κλαμα.

Mitsmann
25-05-2008, 12:33
gia sxoliase mas twra kai ton proedra.gamw e?

http://62.1.2.102/newspapers/2008/5/25/hprasinh_b.jpg

Τωρα που βρηκαμε και τον πρασινο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ειμαστε οκ.

(οχι, οκ, πλακα εκανα, αυτοι ειναι Ανωτεροι. Μεγαλειο και Ιδεα της Παναθας.)

υ.γ. περι ποστ οδονιαν για μπαγεβιτς. Αμα μας φερνουν κουπες ομως, ποιος γαμει και το ηθος.
εχεχ, να δεις κατι μου θυμιζει εμενα αυτο!

nothingman
25-05-2008, 12:37
ρε παιδιά το κουράζετε με τη διαιτησία, έπαιξε έδρα, τπτ παραπάνω. σιγά πια που σας σόκαρε ξερωγω και το συζητάτε.

έι πανθαναϊκοί, γινόσαντε ποδοσφαιρογαύροι! ναι ναι! δε χρειάζεστε να αγχώνεστε, καλύτερους παίχτες έχετε, πλεονέκτημα έδρας έχετε, προς τι τα καραγκιοζιλίκια; θα πεταχτεί τώρα κανένας που ήταν στο γήπεδο και θα πει για τπτ πιθηκισμούς από το γιαννάκη ας πούμε και καλά σα δικαιολογία και ότι διαμαρτυρήθηκε έντονα! ο αλήτης! αλλά εντάξει, δε χρειάζονται όλα αυτά ακόμα και αν ξαφνικά ο γιαννάκης αποφάσιζε ότι είναι ο νέος Τσουκαλάς. ιμο πραγματικά έχει γίνει το μπάσκετ του παο βρωμερό σαν το ποδόσφαιρο του γαύρου. φωτιά στις πολυθρόνες στο πλάι του παρκέ!

ρέιβεν, λίγη, τόση δα σοβαρότητα ε. κρίμα είναι.

έντιτ: τόπικ για το μπασκετ!

Mitsmann
25-05-2008, 12:38
ρε ποτε στην Εθνικη λεμε τα ΠΑΙΔΙΑ του Παο μ αυτονα προπονητη!!!!

chris_boss
25-05-2008, 12:44
Πετάγομαι και λέω ότι ο Γιαννάκης έβγαλε και πέταξε το σακκάκι του στο 1ο δεκάλεπτο. Στο β' δε, συνέχισε τους πιθηκισμους παρότι η ομάδα του είχε χρεωθεί ένα (1) μόλις φάουλ σε αυτή την περίοδο.

Μιτς επειδή βρισκόμουν στο γήπεδο και η εντύπωση μου για τη διαιτησία ήταν ακριβώς η αντίθετη (προσπάθησα να τη διασταυρώσω και με κάποιους που εβλεπαν από τιβί -αλήθεια γιατί κόβουν τα ρηπλέη τον τελευταίο καιρό στο οακα;-), μπορούμε αν θες να δούμε μαζί την τρίτη σε βίντεο το χθεσινό ματς και μετά το κανονικό.

wino
25-05-2008, 12:49
θα σε ρωταγα τι εννοεις, αφου δεν βλεπω κανενα κλαμα για διαιτησια, αλλα θα μπλεξεις τα μπουτια σου παλι οποτενες.

δε φταίει η διατησία για την ήττα αλλά
1. ...
2. ...
3. ...

Αν αυτό δεν είναι μπλέξιμο μπουτιών τότε δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω

Επίσης μην κάνετε σαν να έχετε δει πρώτη φορά να πιθηκίζει για τη διαιτησία (σικ), απλά η μαλακία με το γιαννάκη είναι ότι είναι και προπονητής της εθνικής και πρέπει να είναι λίγο πιο προσεχτικός

Mitsmann
25-05-2008, 12:50
Κρισμπος ο Γιαννακης ειναι 20 χρονια παικτης και 10 προπονητης. Απ τα συννεφα πεσατε??

Mitsmann
25-05-2008, 12:53
Κρισμπος παλι, μα το πρωτο πραγμα που ειπα ειναι οτι ΔΕΝ χασαμε απ τη διαιτησια.

Αλλα για τις φασεις που ειπα, ο Μπατιστ παει βολτα τι ακριβως να δω. κι ο Σχορτσανιτης κραταει φανερα (ΚΑΙ σε ρηπλεη φαινεται) το σταθερο του.

Τεσπα. θα με βγαλετε οτι φταινε οι διαιτητες. πφφ. εγω ειπα 0-1.

wino
25-05-2008, 12:54
εγώ θυμάμαι και κάτι βήματα του Woods να μην δίνουν στην τέταρτη περίοδο, αλλά μετά του έφυγε η μπάλα

Mitsmann
25-05-2008, 12:57
δε χρειαστηκε !!! Ουινκ ουινκ!!!!!!!

chris_boss
25-05-2008, 13:02
Κρισμπος ο Γιαννακης ειναι 20 χρονια παικτης και 10 προπονητης. Απ τα συννεφα πεσατε??

δεν ξέρω, η ροζ γραβάτα ίσως τον επηρέασε.

Κρισμπος παλι, μα το πρωτο πραγμα που ειπα ειναι οτι ΔΕΝ χασαμε απ τη διαιτησια.

Αλλα για τις φασεις που ειπα, ο Μπατιστ παει βολτα τι ακριβως να δω. κι ο Σχορτσανιτης κραταει φανερα (ΚΑΙ σε ρηπλεη φαινεται) το σταθερο του.

Τεσπα. θα με βγαλετε οτι φταινε οι διαιτητες. πφφ. εγω ειπα 0-1.

Θέλω να πιστεύω ότι δε μιλάω σε Φίξξξερς. Να δεις ότι υπάρχουν πολλές φάσεις για να γκρινιάζεις ο Παναθηναϊκός και να μην απομονώνεις ό,τι σου έχει μείνει. Αυτό έλειπε να δούμε όλο το βίντεο για 2 φάσεις. Κατά τα άλλα επιμένεις ότι είπες πως δε χάσατε από τη διαιτησία αλλά έχεις γράψει για αυτούς σε όλα τα ποστς σου και αποτέλεσε το 80% του αρχικού. Μπάμπη Τεννέ.

nothingman
25-05-2008, 13:05
χεχ, ήμουν σίγουρος
.

κοίταξε, δε δίνω μία για τις αντιδράσεις του κόσμου αν έτσι δικαιολογείς την εξέδρα, δεν ασχολήθηκα με αυτό. αλλά φαντάζομαι ότι ο ιδιοκτήτης/πρόεδρος της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης πέρσι, της μόνιμης πρωταθλήτριας τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και όλα αυτά, δε χρειάζεται να γίνεται ένας γραφικός πράσινος Τσουκαλάς. γιατί τον άλλο τον βρίζαμε επειδή έγινε ένας γραφικός κόκκινος. ειδικά τώρα που θα τον παίζουνε και τα άλλα τα παιδάκια στην ΠΑΕ θα σκεφτόταν κάποιος ότι θα του είχε φύγει το πολύ το άγχος! μπασκετικέ κρις μπος! (χοντρό)

Μιτς, εσύ από την άλλη τώρα κάθεσαι και συζητάς ΑΚΟΜΗ δυο φάσεις ενώ λες παραδέχεσαι ότι δεν κρίθηκε στα σφυρίγματα. στα 10 από τα 15 τελευταία ποστς του τόπικ. δε βαριέσαι;

γουίνο, εντάξει, πήρε το πρωτάθλημα στα χαρτιά ο πούστης ο δαφνοστεφανωμένος από το Ρίμπο και τους φίλους του αλλά δε χρειάζεται σε κάθε τόπικ να έχεις άποψη για τον ολυμπιακό ε.

πω, πάμε ο επόμενος. έχω κέφια και χρόνο.

ρε φωτιά στις πολυθρόνες στο πλάι του παρκέ λέμε.
απορώ δε, πως δεν το έχουν κάνει ήδη οι ίδιοι οι πράσινοι φίλοι, πρόκειται για ένα αντικειμενικά αντιαισθητικό θέαμα.

wino
25-05-2008, 13:09
Που να πάρεις και κανένα τίτλο στο μπάσκετ, δε θα σταματάει τίποτα

psychomaverick
25-05-2008, 13:11
δεν είναι έτσι τα περί γιαννάκη, εγώ τουλάχιστον τον είχα για πιο σοβαρό. όποιος ήταν στο γήπεδο κατάλαβε για τι είδους καραγκιοζιλίκια μιλάμε.
αυτές οι δηλώσεις του γιαννακόπουλου δεν υπήρξαν ποτέ έτσι, μάλιστα φώναζε "καθίστε ήσυχα" κιόλας απ'το μικρόφωνο.

Scarbaf
25-05-2008, 13:13
crissboss πέταξε το σακάκι του, ε? τόσο προκλητικός δηλαδή? αν είναι δυνατόν! καραγκιοζιλίκια δηλαδή. σόρυ αν το ήξερα θα σας δικαιολογούσα...δε λέμε να απολογηθείτε κιόλας για τα ζώα που κάνουν τις καφρίλες σας (όλοι έχουν ζώα εξάλλου), αλλά μην μας μπαρουφιάζετε κιόλας! και συνεχίζω: αν θεωρείς οτι ο Γιαννάκης πιθήκιζε, τότε κάτσε μια μέρα και χάζεψε τον Ομπράντοβιτς και τον Σάρας. Ή μήπως επειδή είναι προπονητής της Εθνικής, απαγορεύεται να διαμαρτυρηθεί?

κατά τα άλλα σε λίγο θα μας πείτε οτι έχετε εσείς παράπονα από τα κοράκια... :rofl: και δε μίλησε κανένας για σφαγή, απλά οτι έπαιξε λίγο έδρα. όταν όμως το παιχνίδι κρίνεται στους 4 πόντους, μετρά η κάθε λεπτομέρια. να δούμε αν θα παίξει έδρα και στο ΣΕΦ...(σίγουρα)

chris_boss
25-05-2008, 13:16
χεχ, ήμουν σίγουρος
.
κι εγώ διασκεδάζω

κοίταξε, δε δίνω μία για τις αντιδράσεις του κόσμου αν έτσι δικαιολογείς την εξέδρα, δεν ασχολήθηκα με αυτό. αλλά φαντάζομαι ότι ο ιδιοκτήτης/πρόεδρος της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης πέρσι, της μόνιμης πρωταθλήτριας τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και όλα αυτά, δε χρειάζεται να γίνεται ένας γραφικός πράσινος Τσουκαλάς. γιατί τον άλλο τον βρίζαμε επειδή έγινε ένας γραφικός κόκκινος. ειδικά τώρα που θα τον παίζουνε και τα άλλα τα παιδάκια στην ΠΑΕ θα σκεφτόταν κάποιος ότι θα του είχε φύγει το πολύ το άγχος! μπασκετικέ κρις μπος! (χοντρό)

ρε φωτιά στις πολυθρόνες στο πλάι του παρκέ λέμε.
απορώ δε, πως δεν το έχουν κάνει ήδη οι ίδιοι οι πράσινοι φίλοι, πρόκειται για ένα αντικειμενικά αντιαισθητικό θέαμα.

Δυστυχώς δεν κατάφερα να ακούσω τι είπε στο μικρόφωνο. Άλλοι λένε ότι είπε "μη δίνετε σημασία στον καραγκιόζη" και άλλοι "δεν υπάρχει θέση για καραγκιόζηδες". Ελπίζω να καταλαβαίνουμε τη διαφορά αν ειπώθηκε το 2ο.
Τώρα για τη φωτιά δεν καταλαβαίνω τι λες. Φαντάζομαι ότι θα άρπαξε καμιά πολυθρόνα από το φονικό όπλο που στολίζει την τούρτα.

pitchfork
25-05-2008, 13:46
Το φύλλο αγώνα
Το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι τρεις διαιτητές ανέφερε: "Λίγα δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του αγώνα έπεσαν φλεγόμενα στικάκια και κροτίδες. Στην πλευρά του Παναθηναϊκού έγιναν τρεις συστάσεις για υβριστικά συνθήματα. Στα 7' και 22' έπεσαν μικροαντικείμενα στο παρκέ. Καταγράφηκε η φράση που ακούστηκε από τα μεγάφωνα: "Μην αντιδράτε στις προκλήσεις του καραγκιόζη".

αχααχαχαχαχαχ...μετά τα βιντεάκια με τον Ελληνιάδη και τη γενικότερη προσπάθεια των Στρουμφ, για άλλη μια φορά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. διδάσκει ήθος στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού...τελικά αφήστε τους διορισμένους και τους κατασκόπους και κοιτάξτε μήπως αυτοί που αποκαλείτε θεούς και γλείφετε είναι ακόμα χειρότεροι. επίσης ένα μπράβο για τη συμπεριφορά στον Γιαννάκη. :dfinger: Kαι για όποιον νομίζει οτι ήταν προκλητικός, μάλλον δεν έχει δει τις αντιδράσεις του Ζοτς...

για τη διαιτησία δεν έχει νόημα να μιλήσουμε, ευχαριστημένοι είμαστε, αφού έχουμε δει και πολύ χειρότερα...η τεχνική στον Τεόντοσιτς πάντως είναι η πιο αστεία στην ιστορία του μπάσκετ. ο Σαρούνας αλήθεια που κάνει σαν τον πίθηκο σε κάθε φάση πότε θα πάρει τεχνική? (ρητωρική η ερώτηση)

κατά τα άλλα ήταν ευκαιρία σήμερα, αλλά και πάλι με τόσα προβλήματα και με 1μιση σέντερ, δεν τα πήγαμε άσχημα.

Ευτυχώς υπάρχει το βίντεο του αγώνα και θα αποδειχθεί ξεκάθαρα τι είπε ο Πρόεδρος στα μεγάφωνα.
Τα ξεφτιλισμένα κοράκια πρόλαβαν να γράψουν βέβαια άλλα αντί άλλων στο φύλλο αγώνα με προφανείς σκοπούς. Δεν πειράζει, περαστικά.
Για όσους δεν ήταν στο γήπεδο και δεν ξέρουν ο Πρόεδσρος είπε "καθήστε ήσυχα, μην ασνολείστε (ή "μη πετάτε αντικείμενα" δεν θυμάμαι) οι καραγκιόζηδες δεν έχουν θέση στο ΟΑΚΑ" την ώρα που από την εξέδρα με αφορμή τις γελοιότητες του αντιπαθέστατου γιαννάκη πέταγαν αντικείμενα προς το πάγκο των αντιπάλων.
Ζητούμε συγνώμη από τον ελληνικό αθλητισμό που ο Πρόεδρος δεν κάθησε στην καρέκλα του αλλά πήγε στην άλλη άκρη του γηπέδου να ηρεμήσει τους οπαδούς μας.
Το πέταγμα αντικειμένων φυσικά δεν χρειάζεται να πω ότι είναι κατακριτέο, για μένα είσαι καραγκιόζης άμα πετάς αντικείμενα με κίνδυνο να τιμωρηθεί η έδρα, καλά είπε λοιπόν ο Πρόεδρος, δεν θέλουμε καραγκιόζηδες στο γήπεδό μας ρε παιδί μου, δεν γουστάρουμε πως το λένε?
Δικαίωμά μας είναι, δεν γουστάρουμε καραγκιόζηδες στο ΟΑΚΑ, γήπεδο μας είναι έτσι γουστάρουμε επιτέλους. Μακάρι να μην γούσταραν και όλες οι υπόλοιπες ομάδες τους καραγκιόζηδες στα γήπεδά τους.

Mitsmann
25-05-2008, 15:58
Δηλαδη με τον ορο "καραγκιοζηδες" ο Παυλαρας χαρακτηρισε οπαδους του ΠΑΟ. Μεσα στο ΟΑΚΑ.

Υπερλολ.

Και το βιντεο για τον Ελληνιαδη και οι μουσικες καραγκιοζη για τον Γκερσον προβληθηκαν εν αγνοια του π.χ. Μαλιστα ειχε αηδιασει τοσο, που ζητησε να σταματησουν.

Odonian
25-05-2008, 17:18
Εντάξει τώρα, όλοι οι γαύροι λένε τι είδαν από την τιβι και τι έγραψαν οι φυλλάδες τους και οι δικοί μας που ήταν μέσα λένε βλακείες. Λες και ήταν όλη την ώρα η κάμερα στον γιαννάκη και είδατε τι έκανε, λες και οι μέσα δεν ξέρουν καλύτερα τι ειπώθηκε στα μεγάφωνα από τους ΑΡΔ κλπ.

Αν θέλετε να βγάζετε ψεύτες τους πόστερς εδώ δεν έχει νόημα η συζήτηση.

Mitsmann
25-05-2008, 17:36
Εγω λεω ξεκαθαρα οτι δεν ξερω τι ειπε ο Γιαννακοπουλος, αλλα υπηρχαν ρεπορταζ απο αθλητικα σαητς ηδη απο εχτες και οχι αθλητικες εφημεριδες του Ολυμπιακου. Ομως ξεκαθαρα επισης λεω, οτι δεν πιστευω με την καμμια οτι αν ελεχθη ποτε η λεξη "καραγκιοζης" η παραλλαγη αυτης, οι αγνοι λαμπαδηδρομοι της Ιδεας Παυλοθανασηδες εννοουσαν εστω και εναν οπαδο του παο. Αυτα.

Το ποστ του σαηκομαβερικ ειναι αστειο. Δηλαδη θα μας πεισετε οτι ο Γιαννακης 25 χρονια ηταν πιο σοβαρος (που δεν εκανε και τιποτα, ασε που τα μισα απ τα κραξιματα που ριχνει ειναι στους παικτες του), αλλα με το που υπεγραψε στον Ολυμπιακο αυτοματα εγινε πιθηκος. Ναι, εχει ορο στο συμβολαιο των Αγγελοπουλαιων, η τους κανουμε πειραματα DNA.

irreligious
25-05-2008, 17:37
@οντόνιαν-ρε ματάκια,τα καραγκιοζιλίκια της διοίκησης σου σε προηγούμενα ματς,δεν μας αφήνουν κ πολλά περιθώρια να σκεφτούμε κάτι άλλο..

και δεν έχει νόημα η κουβέντα αν βγάζουμε ψέυτες τούς πόστερς?περιμένεις δηλαδή να πιστέψω ποιόν?τον πίτσφορκ?(κατα τ'άλλα λατρείας δεν λέω)

GG*
25-05-2008, 17:40
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ....
ΘΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΝΕΤ ME MARTYRIES TΩΝ POWER RANGERS ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ....

psychomaverick
25-05-2008, 18:09
μιτσμανν οι γιαννακοπουλαίοι είναι γραφικοί, το ήξερα και δεν περίμενα κάτι καλύτερο απ'αυτούς σε τέτοια περίπτωση (αν συνέβει). και αν θες τιμά τους αγελόπουλους που δεν έχουν ασχοληθεί (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) μ'αυτές τις βλακείες. στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν άκουσα να είπαν αυτή την ατάκα όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα. είμαι βέβαιος μόνο ότι τόνιζε 2 και 3 φορές το "καθίστε ήσυχα" και έκανε νοήματα συνεχώς να ηρεμήσουν.
και επειδή πάνω απ'όλα ο λόγος που καταλήγω να πηγαίνω στο γήπεδο είναι να δω μπάσκετ και δε διασκεδάζω με τέτοιες αντιδράσεις όπως και τα συνθύματα που ακούστηκαν κατά του προς το τέλος, έτσι με ενόχλησε και ο γιαννάκης. ήταν ανεξήγητα υπερβολικός στις αντιδράσεις του και 'γω δεν τον θυμάμαι ούτε στο Μαρούσι έτσι (έχει παίξει 2 τελικούς με παο θυμίζω) ούτε βέβαια με εθνική. τα νοήματα στους οπαδούς, οι μούτζες στους διαιτητές και "το σακάκι" δεν τα είχα ξαναδεί απ'αυτόν.

Odonian
25-05-2008, 18:16
Κοίτα να δεις. (χιχι)

Εγώ έχω δει τον γιαννάκη σε παλαιότερα παιχνίδια και ήταν γενικά σοβαρός. Κάνω το απλό, ρωτάω κόσμο που ήταν μέσα και εμπιστεύομαι και μου λέει ότι τώρα δεν ήταν. Δε θα κάτσω να κάνω αναλύσεις, ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ για μένα ότι δεν ήταν. Τώρα το γιατί δεν ήταν, δεν έχω ιδέα. Μπορεί να βγάζει κάτι άλλο στον πρωταθλητισμό - όταν ήταν αθλητής έκλαιγε στα σφυρίγματα που δεν του άρεσαν, ούτε αυτό το έκανε στην εθνική. :P

Το τι ειπώθηκε από τα αφεντικά δεν το ξέρουμε ακριβώς, αν και είναι από αυτα που διαβάζω πιο πιθανό να ήταν κάτι στη φάση "οι καραγκιόζηδες δεν έχουν θέση εδώ". Συγκεκριμένα αυτό που ακούγεται πιο συχνά (από όσους ήταν μέσα και από σάιτς) είναι:

Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, καθίστε φρόνιμα. Μην απαντάτε στις προκλήσεις. Οι καραγκιόζηδες δεν έχουν θέση εδώ

pitchfork
25-05-2008, 18:21
Για να ξεκαθαρίσουμε Mitsmann, το τι εννοούσε ακριβώς δεν το γνωρίζω μιας και ούτε στο μυαλό του είμαι ούτε και τον ρώτησα να μου πει. Αυτό που λέω εγώ είναι τι είπε, και αυτό που είπε είναι μια λογική πρόταση η οποία χαρακτηρίζεται ΑΛΗΘΗΣ και όπως και να το κάνουμε, στην ουσία να το δούμε δλδ, είναι ΟΡΘΗ.

Εαν το πηγαίνεις στα παλιά θυμάμαι ότι κι εγώ αλλά και ο προπονητής μου ο Πρόεδρος κλπ είχαν καταδικάσει το συγκεκριμένο γεγονός με τον βίντεο καραγκιόζη - Γκέρσον, το ότι ο Γκέρσον ήταν καραγκιόζης μάλιστα σαν πρόταση θα έβρισκε περισσότερους υποστηρικτές στον δικό σας κόσμο παρά στον δικό μας.
Δεν μπορώ να δω λοιπόν τι σχέση έχει το παλιό γεγονός και πως ξαφνικά το ανασύρετε για να ξεφύγετε από το θέμα μας και να αιτιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

Για το θέμα του γιαννάκη όλοι λένε ότι δεν ήταν έτσι στο Μαρούσι όταν προπονούσε πχ αλλά ούτε και στην Εθνική. Αν δεν το βλέπετε αυτό πάω πάσο, εμένα φίλοι μου αεκτζήδες μπασκετικοί μου έλεγαν ότι είχαν μείνει έκπληκτοι μετά τους πρόσφατους αγώνες με το πόσο τραγικά έχει γαυροποιηθεί (στα πρότυπα του καραγκιόζη ελληνιάδη) ο γιαννάκης μέσα στον ελάχιστο χρόνο που βρίσκεται στο σύλλογο ντροπή του ελληνικού αθλητισμού.
Τώρα το είδα κι εγώ και το είδαν και άλλες 15000 που είμασταν γήπεδο, προηγούμενα με τον Γιαννάκη εμείς πάντως δεν είχαμε.

Mitsmann
25-05-2008, 18:59
εμένα φίλοι μου αεκτζήδες μπασκετικοί μου έλεγαν ότι είχαν μείνει έκπληκτοι μετά τους πρόσφατους αγώνες με το πόσο τραγικά έχει γαυροποιηθεί (στα πρότυπα του καραγκιόζη ελληνιάδη) ο γιαννάκης μέσα στον ελάχιστο χρόνο που βρίσκεται στο σύλλογο ντροπή του ελληνικού αθλητισμού.

Eμενα κατι φιλοι μου απολλωνιστες, μου παν οτι θα βγαινει στο τιβι ματζικ μαζι με τον Ακη.
μπαη δε γουεη οι αεκτζηδες ηταν που ειχαν παει 400 ατομα στο γηπεδο (νομιζω νεο ρεκορ εισητηριων), οι 370 απ τους οποιους πισω απ τον παγκο του Ολυμπιακου οπου και βριζαν απ το 1ο δευτερολεπτο?

(οι υποδελοιποι 30, τιμησαν το Ριβαλντο)

Odonian
25-05-2008, 19:01
Εντάξει μιτς, τους φίλους του πίτσφορκ μπορείς να μην τους θεωρείς άξιους λόγου (είναι και λίγο μακριά από σένα). Αλλά έχεις άτομα πολύ πιο κοντά σου που λένε ότι το παράκανε ο γιαννάκης ε.

Mitsmann
25-05-2008, 19:04
μιτσμανν οι γιαννακοπουλαίοι είναι γραφικοί, το ήξερα και δεν περίμενα κάτι καλύτερο απ'αυτούς σε τέτοια περίπτωση (αν συνέβει). και αν θες τιμά τους αγελόπουλους που δεν έχουν ασχοληθεί (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) μ'αυτές τις βλακείες. στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν άκουσα να είπαν αυτή την ατάκα όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα. είμαι βέβαιος μόνο ότι τόνιζε 2 και 3 φορές το "καθίστε ήσυχα" και έκανε νοήματα συνεχώς να ηρεμήσουν.
και επειδή πάνω απ'όλα ο λόγος που καταλήγω να πηγαίνω στο γήπεδο είναι να δω μπάσκετ και δε διασκεδάζω με τέτοιες αντιδράσεις όπως και τα συνθύματα που ακούστηκαν κατά του προς το τέλος, έτσι με ενόχλησε και ο γιαννάκης. ήταν ανεξήγητα υπερβολικός στις αντιδράσεις του και 'γω δεν τον θυμάμαι ούτε στο Μαρούσι έτσι (έχει παίξει 2 τελικούς με παο θυμίζω) ούτε βέβαια με εθνική. τα νοήματα στους οπαδούς, οι μούτζες στους διαιτητές και "το σακάκι" δεν τα είχα ξαναδεί απ'αυτόν.

Ολο μου το ποστ περι Γιαννακοπουλαιων ειναι α) ΑΝ το ειπαν και β) ΑΝ το ειπαν παλι, με τιποτα δεν πιστευω οτι χαρακτηρισαν οπαδο του παο. αυτη την αποψη εχω. δεν ειμουν στο οακα.

δε ξερω για νοηματα στους οπαδους, απ την τιβι παντως απ το πρωτο δεκαλεπτο και στις πρωτες εντονες διαμαρτυριες του Γιαννακη για κατι (δε θυμαμαι) στα καπακια αρχισε το "γιαννακη μπινε πουτανας γιε" και τα σχετικα, μαζι με την επισημανση οτι ο Διαμαντιδης εκανε νοηματα να το σταματησουν. (δε θα διαβαζει Πρασινη).

Τι διαολο απ την προθερμανση σας τα κανε?

οσο για την καταδικη του βιντεο περι Ελληνιαδη, εμενα δε μου λεει τιποτα. Δικη τους ευθυνη ειναι και που παιχτηκε και που ΔΕΝ σταματησε να παιζεται. Μη λεμε τωρα οτι θελουμε.

Mitsmann
25-05-2008, 19:06
ανοιξε το σκορ η Ιντερ Τουρκου. Οποτε πλακωνομαστε πιανω στοιχημα. Συνεχιστε.

GG*
25-05-2008, 19:08
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΣΚΟΥΝΤΗΣ-ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ Η' ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΣΤΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΕΠΟΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ....

psychomaverick
25-05-2008, 19:34
Μιτσμανν αυτό που λες έγινε στο 2ο ημίχρονο αν θυμάμαι καλά (στο 1ο δεκάλεπτο ούτως ή άλλως δεν υπήρχε λόγος), στο 1ο ημίχρονο έβρισαν σε κάποια φάση το Μπουρούση με αυτό το σύνθυμα. Τα νοήματα στους οπαδούς έγιναν κυρίως στο τέλος ενώ έφευγε.

geologiko_karoto
25-05-2008, 19:34
http://www.paoktube.com/paoktv/

έτσι σπάνε οι έδρες...

GG*
25-05-2008, 19:42
ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΠΩΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ.
ΤΡΒΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ Α2-ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΠΑΛΑΣ!

ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ :rofl:

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΨΑΡΑΔΕΣ

ΜΠΑΟΥΓΚ
:disco:

geologiko_karoto
25-05-2008, 19:53
http://www.interbasket.net/players/stojakovic2.jpg

Razor
25-05-2008, 19:54
ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΠΩΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ.
ΤΡΒΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ Α2-ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΠΑΛΑΣ!

ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ :rofl:

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΨΑΡΑΔΕΣ

ΜΠΑΟΥΓΚ
:disco:

σας πηρανε χαμπαρι ολοι

regularpaul
25-05-2008, 20:44
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ....
ΘΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΝΕΤ ME MARTYRIES TΩΝ POWER RANGERS ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ....

ποιος είναι πάλι αυτός ο GG με το ωραίο άβαταρ και τι να εννοεί εδώ άραγε?

Pinatero
25-05-2008, 21:00
ρε GG* (αν και εχεις τζιτζι αβαταρ), ε οχι και ντροπη της πορτοκαλι μπαλας ο παοκ εκεινες τις εποχες!!! φετο ναι δε διαφωνω!
α και αυτο οτι μας εσωσε ο Αρης η' τους εριξε ο παοκ κατανταει κουραστικο, να φροντιζε ο αρουλης να ειχε εξασφαλισει την παραμονη και να μην περιμενει απ'τον καθε ΠΑΟΚ, οπως βεβαια και ο παοκ να να ειχε μαζεψει τα βαθμακια του, να μην εχει να ακουει τους αρειανους και λοιπους να λενε οτι τον εσωσε ο Αρης!
αλλα χεστε μας πια μ'αυτο το εσωσε εριξε! ξεπεραστε την πουτανα την εφηβεια!

GG*
25-05-2008, 21:17
REGULAR EIMAI ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΟΣ-ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ
PINATERO TO "ΝΤΡΟΠΗ" ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.

ΡΕ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΟΙΑ ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΕΣ...

ΑΝΥWAY-ΒΑΡΙΕΜΑΙ
ΠΑΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ CROWBAR

Mitsmann
25-05-2008, 23:09
Θελετε μεχρι την Τεταρτη να το χοντρυνω λιγο για να γελασουμε? Ετσι για πλακα.
Και θα το κανω επιτηδες εγω που ειπα οτι δεν εφταιγε η διαιτησια.

ε ναι!! το ξερω οτι το θελετε.

Εχετε μεχρι αυριο να ποσταρετε, για ΠΟΙΟ λογο, ΜΕΤΡΑΕΙ το καλαθι του Πριντεζη. Ναι, αυτο που ΔΕΝ μπηκε.

Καραλολ, αυτοι οι διαιτητες πια, τιποτα δε βλεπουν!!!!!!!!!

chris_boss
25-05-2008, 23:11
Σε περιμένω την Τρίτη να τα δούμε όλα μαζί ξανά!

edit: βασικά επειδή βαρέθηκα τις παπαριές σας, ας πούμε και τπτ σοβαρό. Εκτός του psychomaverick (και εμού) ποιος άλλος έχει ενστάσεις για το κοουτσάρισμα του Ομπράντοβιτς (προσκυνάμε, χτυπάμε προσοχές, φιλάμε το χέρι, παίρνουμε κάμψεις κλπ);

Odonian
25-05-2008, 23:47
Μιτς αν το ξαναπείς ότι δεν επηρέασε η διαιτησία, μπορεί και να το πιστέψεις. :P

cthulu
26-05-2008, 01:10
Σε περιμένω την Τρίτη να τα δούμε όλα μαζί ξανά!

edit: βασικά επειδή βαρέθηκα τις παπαριές σας, ας πούμε και τπτ σοβαρό. Εκτός του psychomaverick (και εμού) ποιος άλλος έχει ενστάσεις για το κοουτσάρισμα του Ομπράντοβιτς (προσκυνάμε, χτυπάμε προσοχές, φιλάμε το χέρι, παίρνουμε κάμψεις κλπ);
den exw parapono ap ton obradovic.to phge sto laou laou to match.isws aifnidiasthke apo ton sofo.o opoios apo hmi8anhs me to marousi oxi mono epaixe poly kala alla den exase oute kan bolh.kai o teodosic epaixe panw tou anamenomenou.sta ftwxa mou matakia eida kai mia kapoia ypotimhsh.eidika meta to prwto 10lepto.kai oso blepane oti o greer zei den zei den pistepsane oti 8a to xasoun.exw thn entypwsh oti krataei kapoia trick gia meta.epitrepste mou mia problepsh oti xwris mpouroush 8a fore8ei zizic.8a to paiza sto 3,8 oti sxediazei na kerdisei match me zizic opws kerdise persy me papanikolaou.
sta alla nea o saras htan opws eprepe kai prospa8hse sthn amyna.einai pleon dedomeno oti den mporei na prosarmostei sto paixnidi tou pao opote kapoies stigmes prosarmozontai oi alloi sto paixnidi tou.kai dikaiws giati to teleytaio sout PREPEI na to pairnei aytos.
oso gia ton giannakh.nai den ekane etsi oute me thn e8nikh oute me to marousi oute kata dianoia me ton paniwnio.alla sthn telikh proponhths tou osfp den einai?den to perimenate?h mhpws xehasate ti eixe to pano tou 96 arxika?apla osoi ebgalan o,ti yphrxe sxetiko me giannakh apo to oaka epibebaiwnontai.kleinontas to anousio mou post o giannakhs opou phge san paixths matwse klp th fanela eixame bouties ayto8ysias kai ta sxetika.opws opou kai an doulepse ws proponhths kanenas den dianoh8hke na tou pei oti den douleuei.koinws pantou ta timhse ta gafra tou.alla gia synais8hmatismous me palies omades de nomizw na exei analoga 8etika sxolia.epagelmatias einai.o tzampas pe8ane.
:|

chris_boss
26-05-2008, 01:38
Απλά λέγαμε ότι χρησιμοποιεί λίγους παίκτες και επιμένει στο Σπανούλη ο οποίος εδω και 1-2 μήνες σέρνεται. Ο Χατζηβρέττας πιστεύω ότι δικαιούται περισσότερο χρόνο καθώς είναι πολυτιμος στην άμυνα και προσφέρει λύσεις στην επίθεση.
Περί Σάρας τα λες καλά αν και πέρασε 1,5 ώρα από τη στιγμή που σηκώθηκε για 3 με 11'' στο ρολόι της επίθεσης ώσπου να πέσουν οι σφυγμοί μου. Νταξει είναι μεγάλος παίκτης και πρέπει να παίρνει τις δύσκολες επιθέσεις.
Ζίζιτς περιμενω κι εγώ και μάλιστα από χθες, ειδικά εκεί που ο χοντρός έκανε βόλτες (με όπισθεν και πρώτη) στη ρακέτα.

Scarbaf
26-05-2008, 01:42
μάλλον χωρίς Μπουρούση την Τρίτη... Δηλαδή έλεος ρε πούστη, γιατί όλα να συμβαίνουν σε μας? :?

Γιατί να μην σκοτώνεται και κανένας δικός σας? Ε?

Odonian
26-05-2008, 02:03
Πλάκα κάνεις. Φέτος όλη η ρακέτα μας ήταν τραυματισμένη σε μεγάλες περιόδους και μας στοίχισε.

cthulu
26-05-2008, 02:05
an kapou diafwnhsa-an kai telika eixe dikio o kariolhs-htan pou krathse ton diamantidh me 3 foul apo to 15 mesa gia arketh wra.symfwnw oti o xazthbretas epaixe ligo alla o greer htan anyparktos x8es kai den xreiazotan aparaithta kat eme amyntikh enisxysh kai an einai na xei parapono o -oloi ton agapame einai pink-xatzhbretas ti na pei kai to saniboy.koita twra o spanoulhs einai deforme alla den ton afhneis se tetoious agwnes poly wra ston pago.einai kai h pxiothta tou einai kai o tsampoukas.ase pou se agwnes me ton gaBro paizei paradosiaka kala.anyway 8a deixei thn trith.yparxei periptwsh gia timwria edras
:?: :?: :?:

.
26-05-2008, 10:15
Πλάκα κάνεις. Φέτος όλη η ρακέτα μας ήταν τραυματισμένη σε μεγάλες περιόδους και μας στοίχισε.

ΑΣΕ ΡΕ ΟΝΤΟΝΙΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ :rofl: :rofl:

ΤΡΑΒΑ ΠΙΕΣ ΚΑΝΑ ΜΠΑΦΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΠΟΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ :twisted: :twisted:

Moonspellheim
26-05-2008, 11:48
yparxei periptwsh gia timwria edras :?: :?: :?:

LOL

Mitsmann
26-05-2008, 12:46
Επειδη ο Γιαννακης ηταν προκλητικος, προσανατολιζονται σε 2 αγωνιστικες τιμωρια του ΣΕΦ του χρονου.

BlackiE
26-05-2008, 13:00
+1 για το σακάκι.

irreligious
26-05-2008, 13:40
Επειδη ο Γιαννακης ηταν προκλητικος, προσανατολιζονται σε 2 αγωνιστικες τιμωρια του ΣΕΦ του χρονου.

αυτό το -2 που είχαμε φάει για τη επόμενη χρονιά τι ωραίο που ήταν ε?

Moonspellheim
26-05-2008, 14:41
to kalytero itan to -2--->-1 tou pao meta tin klirwsh tou prwtathlimatos!

cthulu
26-05-2008, 16:10
kai to akoma kalytero htan pou timwrh8hke to marousi alla ti na to kaneis
:cry: :cry: :cry:

Stormrider
26-05-2008, 16:20
Moonspellheim, Scarbaf mipos kapoios apo tous 2 arwstise? :P

Stormrider
26-05-2008, 18:27
Επιστολή προς τον ΕΣΑΚΕ έστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλου Γιαννακόπουλου, σε βάρος του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1. Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν τη λήψη μέτρων και την τιμωρία των «πρασίνων». Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα, 26/5/2008, απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Βασίλη Οικονομίδη και κοινοποίηση προς το Δ.Σ. με θέμα τα όσα προσβλητικά ακούστηκαν από τα μεγάφωνα του γηπέδου στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος Α1 και είχαν ως στόχο τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Γιαννάκη... Διαβάστε την επιστολή...

Κύριε Πρόεδρε,

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ύστερα από τη συμπεριφορά μελών της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον αγώνα του Σαββάτου (24/5) μεταξύ των δυο ομάδων, ζητά από τη διοίκηση του ΕΣΑΚΕ να πάρει θέση και να καθορίσει επιτέλους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς της διοίκησης των συλλόγων στη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του πρώτου τελικού των Play Off της Α1 Εθνικής κατηγορίας, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Παύλος Γιαννακόπουλος είπε δια μικροφώνου και απευθυνόμενος στους φιλάθλους της ομάδας του: «Μην απαντάτε στις προκλήσεις του. Οι καραγκιόζηδες δεν έχουν θέση σ’ αυτό το γήπεδο». Το συγκεκριμένο γεγονός δημοσιεύτηκε στο σύνολο των αθλητικών και πολιτικών εφημερίδων, καθώς και στον ηλεκτρονικό Τύπο με τη διαπίστωση ότι αναφερόταν στον προπονητή της ομάδας μας και προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Παναγιώτη Γιαννάκη. Εκτός των άλλων, υπήρξε αναφορά και στο φύλλο αγώνος του παιχνιδιού.

Θέλουμε να επισημάνουμε τους τεράστιους κινδύνους που δημιουργεί τέτοια συμπεριφορά από διοίκηση ομάδας που συμμετέχει στον τελικό του πρωταθλήματος και σας υπενθυμίζουμε την εισβολή των ιδίων παραγόντων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον προπηλακισμό των διαιτητών στο ημίχρονο του 5ου τελικού της αγωνιστικής περιόδου 2006-2007. Ζητούμε επιτέλους να εφαρμοστούν τα όσα προβλέπονται στα σχετικά άρθρα του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας σ’ ότι αφορά τη συμπεριφορά των διοικούντων - παραγόντων των σωματείων.

Για τη ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
Χρήστος Σταυρόπουλος (Γενικός Διευθυντής)

Με τη βοήθεια του κόσμου

Με τα γνωστά προβλήματα των Τσακαλίδη και Ματσιγιάουσκας και καινούριο αυτό του Γιάννη Μπουρούση, που υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη (20:00) στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1.

«Ο πρώτος τελικός έχει τελειώσει και δεν μας απασχολεί καθόλου. Το μυαλό μας είναι αποκλειστικά στο παιχνίδι της Τρίτης. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου που θα γεμίσει ασφυκτικά το ΣΕΦ θα καταφέρουμε να κάνουμε το 1-1», δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Μανώλης Παπαμακάριος, και πρόσθεσε: «Σίγουρα έχουμε αρκετά προβλήματα, αλλά ειλικρινά δεν θυμάμαι εδώ και αρκετό καιρό να μην έχουμε σοβαρές απώλειες λόγω τραυματισμών. Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα και δεν τα υπολογίζουμε», ενώ έκλεισε με ένα μήνυμα προς τον κόσμο: «Θέλω να ζητήσω εκ μέρους όλων των παιδιών μας από τους φιλάθλους μας να είναι από την αρχή ως το τέλος στο πλευρό μας και να μην παρασυρθούν ούτε μια στιγμή».

Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο, αφού έχουν απομείνει μόλις 2.000 εισιτήρια και αυτά αναμένεται να εξαντληθούν το πρωί της Τρίτης. Τα εκδοτήρια στο φαληρικό κλειστό θα είναι ανοικτά από τις 10:00 έως το τζάμπολ του αγώνα.

Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2008, 18:12 Κορυφή σελίδας
sportfm.gr

provlepete kolasi to sef avrio :twisted:

Odonian
26-05-2008, 18:33
Ωραία ανακοίνωση. Κλάσεις ανώτερη από τις αντίστοιχες του θείου.

Moonspellheim
26-05-2008, 18:35
eirwnika to les?

Odonian
26-05-2008, 18:36
Όχι.

Moonspellheim
26-05-2008, 18:37
e nai re sy.ti sxesi exoun oi dioikhseis?

Mitsmann
26-05-2008, 18:40
ο Σωκρατης δε βγαζει ανακοινωσεις ρε. Απλα, οι αλλοι δε καταλαβαινουν απο που τους ηρθε. Οι προειδοποιησεις ειναι για τους αδυνατοι.

Mitsmann
26-05-2008, 22:01
απο τους Γιαννακοπουλαιους. η Φλογα του Ηθους καιει άσβεστη.

ΠΡΟΣ ΕΣΑΚΕ

Κ/ΣΗ: ΕΟΚ, ΚΕΔ

Κύριοι

Πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στο Ελληνικό μπάσκετ και στην Εθνική ομάδα αρκετά, ώστε να δικαιούται και να αξιώνει από τον προπονητή της Εθνικής ομάδας ευπρεπέστερη συμπεριφορά όταν αυτός, «ως ουκ εδει» εμφανίζεται στο γήπεδο μας ως προπονητής της κατεξοχήν ανταγωνιστικής ομάδας. Πιστεύουμε, επίσης ότι πρέπει τα αρμόδια όργανα και φορείς να μεριμνήσουν ώστε η προκλητική συμπεριφορά του εν λόγω προπονητή να μην επαναληφτεί αφού στην αντίθετη περίπτωση δεν θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι για ότι τυχόν επακολουθήσει αλλά εκείνος και μόνο εκείνος

α) Ευτυχως παιδια που χαρακτηριζε τους οπαδους "καραγκιοζη"!!!
β) Μια που η ΠΑΕ ΠΑΟ ειναι Ιδεα με Ηθος, κλπ, κλπ, μπλα, μπλα, προτεινω οι Παυλοθανασηδες να παρουν αυτοι του χρονου τον Ντουσαν βοηθο του (χωρις ευθυνη στο θεμα παντως) Ομπραντοβιτς. Για να μπαλατζαρει η ισορροπια στο παγκο.
γ) Μπα??? δεν ειναι η διοικηση της ομαδας υπευθυνη για "οτι τυχον επακολουθησει" στο γηπεδο της??? ενταξει, θα το πουμε στο Σωκρατη, γιατι ειχε κατι ενοχες για το 2003.

Mitsmann
26-05-2008, 22:05
Πιστεύουμε, επίσης ότι πρέπει τα αρμόδια όργανα και φορείς να μεριμνήσουν ώστε η προκλητική συμπεριφορά του εν λόγω προπονητή να μην επαναληφτεί

Καινουρια εθιμα! Αν ο προπονητης μιας ομαδας ΔΕΝ βρισει, ΔΕΝ κανει κωλοδαχτυλα ας πουμε, ΔΕΝ αρχιζει να τσαμπουκαλευεται με τον κοσμο, τον Σπανουλη η τον Ιτουδη, αλλα ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΑΝ ΠΙΘΗΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ βγαζει το σακακι, τοτε τα αρμοδια οργανα και φορεις πρεπει να επιληφθουν.

Ηρθε καινουριο πραμα στις αποθηκες και το τεσταρουν?

Odonian
26-05-2008, 22:09
Δυστυχώς περίμενα μια πιο σοβαρή απάντηση από τους δικούς μας. Από τον μιτσ όχι, απάντησε ακριβώς όπως περίμενα. :P

Mitsmann
26-05-2008, 22:12
ναι, οντως ρε, και για την ανακοινωση απο πανω ο μιτς ειναι το προβλημα.

chris_boss
26-05-2008, 22:13
Και λίγα είπαν

Odonian
26-05-2008, 22:14
ναι, οντως ρε, και για την ανακοινωση απο πανω ο μιτς ειναι το προβλημα.
Με τον μιτς και τον κάθε μιτς μιλάω στο φόρουμ αυτό ε.

Mitsmann
26-05-2008, 22:17
Και λίγα είπαν

Ε γαμηστε με με τα ηθη τοτε ρε, πειτε οτι ολοι καλα κανουν, να ειναι γαμω και η ανακοινωση γαμω και τα αεροβολα προπερσι στο ΟΑΚΑ, γαμω και η Ριζουπολη. Το ηθος υποτιθεται το χεις ανεξαρτητα τι κανει το καθε σακακι απεναντι σου. το "ΘΑ ειχα ηθος, αλλα κοιτα πως χοροπηδαγε στον παγκο του και γι αυτο ελεγα πουτανα τη μανα του 30 λεπτα" ειναι να χαμε να λεγαμε.

Scarbaf
26-05-2008, 22:19
α τελικά το "καραγκιόζηδες" δεν πήγε στον κόσμο, ε? μάλιστα... :P

κανονικά δε θα χρειαζόταν να πούμε τίποτα άλλο, τα είπαμε μερικές σελίδες πριν, αν και οι προσπάθεια σας να μας βγάλετε μαλάκες ήταν αρκετά φιλότιμη. εκείνο το "δεν θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι για ότι τυχόν επακολουθήσει αλλά εκείνος και μόνο εκείνος" όμως για άλλη μια φορά δείχνει το ήθος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. :thumbsup:

το άσχημο είναι οτι τη φράση αυτή είμαι σίγουρος οτι συμμερίζεται και η αθλητική δικαοισύνη.

Mitsmann
26-05-2008, 22:20
κι επιτελους ρε χρηστο, δεν ειναι δυνατον να βγαινει οκ η καθε μαλακιαρα που σκεφτεται ο Θανασης. Σε τι διαφερει απο κατι αλλο τοτε?

Odonian
26-05-2008, 22:26
Λοιπόν ας απαντήσω σοβαρά. Πρώτον το τι κάνουν οι οπαδοί είναι άλλο θέμα από το τι κάνουν οι διοικήσεις, και 50% καλύτερα παιδιά (φλώρους) να έχεις από τον αντίπαλο, ένας αρκεί να πετάξει τούβλο για να γίνει μαλακία. Οπότε θα κρίνω μόνο την ανακοίνωση και όχι τα τελευταία σου ποστς μιτς.

Λέει τρία πράγματα.

1. Ο γιαννάκης έπρεπε να είναι πιο σοβαρός: Συμφωνώ απόλυτα, από αυτά που μου είπαν τα παιδιά που ήταν μέσα.

2. Τα αρμόδια όργανα πρέπει να ελέγξουν αυτή τη συμπεριφορά γιατί προκαλεί: Προφανές από το (1).

3. "δε θα είμαστε υπεύθυνοι κλπ". ΔΙΑΦΩΝΩ. Ακόμα και ο γιαννάκης να γυρνούσε να βρίσει τον κόσμο, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. Μπορεί να νιώθεις ότι έκανες ο,τι μπορείς και ότι η συμπεριφορά του αντιπάλου ήταν ακραία, αλλά δεν το γράφεις σε ανακοίνωση αυτό. Πρέπει και οι οπαδοί σου να καταλάβουν ότι είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους και να αγνοήσουν τον καραγκιόζη σα να λέμε. :P

Έπρεπε να το σκεφτούν καλύτερα.

Mitsmann
26-05-2008, 22:31
Οδονιαν εγω θα σταθω στο 2 ομως που το θεωρω απειρως χειροτερο απ το 3, που στο κατω κατω εχει ξαναειπωθει απο αλλους, εκτος παναθηναικου.

Τι εννοει να επιληφθει φορεας για τον προπονητη του Ολυμπιακου στο ΟΑΚΑ???

Περα απ τα χοροπηδηχτα και τα σακακια (που δεν το εδωσε σε διαιτητη οπως ειχε κανει ο Ιωαννιδης τοτε, ουτε και το πεταξε στη μουρη κανενος απλα ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ) μπορει να μας πει καποιος Παναθηναικος (ο Παυλος, ο Θανασης, ο Οντονιαν) τι ακριβως εκανε ο Γιαννακης που θα επιληφθει ο φορεας? Θα επιληφθει στο πως θα διαμαρτυρεται ο προπονητης του Ολυμπιακου? Θα βγαλει καποια λίστα επιτρεπομενων κινησεων για να μην τσαντιζεται ο (ηδη τσαντισμενος με το γιαννακη επειδη ΑΠΛΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ) κοσμος του ΠΑΟ,(ολα τ αλλα που λετε ειναι μυθοι και χαηνεκεν)

Πως θα επιληφθει ο αρμοδιος φορεας? θα τιμωρησει το γιαννακη???? εχει καποιος καμμια ιδεα???

Odonian
26-05-2008, 22:37
Το σακάκι το πέταξε στο παρκέ. Είναι έντονη κίνηση, δε μπορείς να το αρνηθείς. Το κάνεις να φαίνεται σα να το έβγαλε και να το έβαλε στην κρεμάστρα. Και τέλος πάντων, όσο δε δέχεσαι τη γνώμη των ανθρώπων ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ και προτιμάς τις "πηγές" σου (είναι οι ίδιες οι αξιόπιστες που έβαζαν ποστς στον πάτο μας;) ότι ήταν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ, δεν έχει νόημα η συζήτηση.

Ο φορέας μπορεί να κάνει το ίδιο με αυτό που περιμένετε να κάνει στους δικούς μας (τα αφεντικά εννοώ), συστάσεις για πιο κόσμια συμπεριφορά. :P

έντιτ: γιατί είναι χειρότερο το 2?

Mitsmann
26-05-2008, 22:43
Γιατι καμμια κινηση του Γιαννακη δεν προκαλει κανενα που ΔΕ ΘΕΛΕΙ να προκληθει ετσι κι αλλιως, και γιατι ολοι κανουν λες και δεν εχουν ξαναδει τον Γιαννακη να διαμαρτυρεται. (εκτος αν οταν εσβηναν οι καμερες εβγαζε μπλουζακια "1-4 μεσα στο μπουρδελο σας, δε σας χαλασε 2001 δε ξεχνω" και δεν τα ειδαμε εμεις οι απ εξω)

Το να ζητας εμμεσως ελεγχο απο πειθαρχικους φορεις στο πως θα διαμαρτυρεται ο αντιπαλος προπονητης (τη στιγμη που δε βριζει, χειροδικει, δειχνει παπαρια, πεταει χειροβομβιδες), ειναι μαλακιαρα και γελοιωδεστατο και προκαλει τουλαχιστον παραπανω απο το να πεταξεις το σακακι στο παρκε.

στην τελικη οι παικτες του παο στο μπασκετ σε μενα κατα 90% ειναι συμπαθεστατοι και γενικα στους οπαδους του Ολυμπιακου ειναι συμπαθεις, (εκτος Αλβερτη), και δε φταινε σε τιποτα επειδη οι γιαννακοπουλοι εχουν σκατα στον εγκεφαλο.

Γιατι το "και λιγα ειπαν" θα οδηγησει σε κανα ποστ GG* "και λιγα εκαναν" αυριο. Αλλα οκ, για σας ειναι απο μετριας σοβαροτητας μεχρι και "μετριοπαθης" αντιδραση.

Παω πασο, ειλικρινα.

Scarbaf
26-05-2008, 22:44
αυτοί είναι ικανοί να τιμωρήσουν τον Γιαννάκη ρε και να την γλιτώσει για άλλη μια φορά το Στρουμφ. άσε που δηλαδή πως να τον τιμωρήσουν? να τον δέσουν στον πάγκο?

εντωμεταξύ σιγά τα καργκιοζιλίκια που έκανε. το ξαναλέω: δεν έχετε δει τι κάνει κάθε φορά ο Ομπράντοβιτς στο ΣΕΦ. Δεν νομίζω να τον έχουμε βρίσει ποτέ έτσι. και σο κάτω κάτω ρε βλαμμένα που ξαφνικά μου ντυθήκατε παρθένες, προπονητής είναι, αν νιώσει οτι αδικείται που είναι το παράλογο να γκρινιάζει και να βγάζει το σακάκι του? και αν σας πειράζει που είναι προπονητής της εθνικής, να φύγει. τόσο το καλύτερο για μας. θα έχει περισσότερο χρόνο για τον Ολυμπιακό.

Odonian
26-05-2008, 22:46
Ναι μιτσ, αλλά αν οι διαιτητές του έδιναν μια τεχνική ποινή για το σακάκι ή για τις άπειρες φορές που μπήκε στο γήπεδο, θα έλεγες ότι έπαιξαν έδρα. Πειθαρχικός φορέας δεν είναι και αυτοί και μάλιστα με αυτή τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα;

Mitsmann
26-05-2008, 22:51
Ουτε ο Ομπραντοβιτς ουτε ο Γκερσον ακομα, δεν ειχαν παρει τεχνικες ποινες για διαμαρτυριες. Με τον ορο που το οριζετε δε, ο Γκερσον ειναι πολλακις πιο καραγκιοζης απ τον Γιαννακη στις αντιδρασεις του. Αν αυτο δε σου λεει κατι γενικα για αντιμετωπιση σε "μεγαλα ονοματα" προπονητων απο διαιτητες, τι να πω.

υ.γ. Προφανως συμφωνα με τον Παυλαρα (και παντα σε συναρτηση με το τι εκανε ο Γιαννακης) η Σουπερληγκ θα επρεπε να επιληφθει και για τον Πεσεηρο. Παλι καλα που εφυγε απ τον Παο. Αλλα οταν τον δειχναν τα ρηπλεη ηταν "που ζουσε το ματς", οχι σεηκερ φραπε με πρασινη γραβατα.

Odonian
26-05-2008, 23:04
Να μη συγκρίνουμε τα αθλήματα πλζ. Με αυτή τη λογική στους τελικούς του γυναικείου βόλλευ οι διαιτητές κακώς διέκοψαν το παιχνίδι γιατί έχουν γίνει και χειρότερα στο αντρικό μπάσκετ. :P

Με διαφορετικό τρόπο γίνεται ο πειθαρχικός έλεγχος σε κάθε σπορ. Τα ξέρεις αυτά, τι τα λέμε.

Όπως και να 'χει η ανακοίνωση των δικών μας ήταν βιαστική. Απάντησαν σε μια σοβαρή ανακοίνωση του γαύρου που ζητούσε πειθαρχικό έλεγχο με το αντίστοιχο του "μαζέψτε τον δικό σας πρώτα" που ναι μεν είναι σωστό γιατί θέλει μάζεμα, αλλά δεν υπήρχε λόγος να ειπωθεί. Δε νομίζω καν να έχουν στο μυαλό τους συγκεκριμένες πειθαρχικές κυρώσεις για κάτι. Απλά να τονίσουν ότι το παράκανε ο γιαννάκης ήθελαν και το έκαναν λάθος.

Επιμένω ότι το (3) είναι σημαντικότερο από αυτά που είπα, γιατί ωθεί σε βία. Εσένα σε πειράζει το πειθαρχικό γιατί για σένα δείχνει ότι ο ΠΑΟ ελέγχει το παρασκήνιο ή κάτι τέτοιο (κάτι που για μένα δε φαίνεται εδώ) και όχι μην ανοίξει κανένα κεφάλι στο επόμενο. Έχουμε μάλλον διαφορετικές οπτικές.

Mitsmann
26-05-2008, 23:07
Δεν σημαινει για μενα οτι ελεγχει το παρασκηνιο. Η απαιτηση ειναι το προβλημα μου. Σιγα μη τιμωρηθει ο Γιαννακης. Δεν ειπα οτι πιστευω κατι τετοιο.

cthulu
27-05-2008, 00:24
to "problhma" twn ypoloipwn&oxi diko mou(pou mallon exoun dikio kai egw adiko)einai oti o giannakhs htan mia fora kai ena kairo paixths tou panathinaikos bc(isws kai arxhgos den 8ymamai den exei kai shmasia) kai twra einai proponhths ths e8nikhs.kai 8a eprepe na einai ligotero ekrhktikos stis antidraseis tou(sic).o gershon htan gyrw stis 10 fores pio karagiozhs alla enoxlhse tous opadous h syberifora tou poly ligotero apo oti tou giannakh.
alla re mpousth mou leipei o ellhniadhs.
:( :( :(
ta derby einai toso anousia xwris ayton.
:cry: :cry: :cry:

Moonspellheim
27-05-2008, 00:33
den pane kai kala oi paulothanasides etsi.einai profanes pleon.

Mitsmann
27-05-2008, 00:59
Μπορει καποιος να μας πει τελικα τι ακριβως πιστευει οτι μπορει να κανει ο Γιαννακης στους παικτες παο, οντας προπονητης Ολυμπιακου και Εθνικης?

οι Διαμαντιδης/Σπανουλης/Τσαρτσαρης/Ντικουδης/Χατζηβρεττας εχουν ερωτηθει? Τι πιστευουν?
Αν αυτοι ΔΕΝ εχουν κανενα προβλημα, ποιος ειναι ο μαλακας της υποθεσης?

Odonian
27-05-2008, 01:15
Άσχετο όμως; Η ανακοίνωση έλεγε για συμπεριφορά, όχι ότι θα κάνει κάτι στους παίκτες.

Mitsmann
27-05-2008, 01:22
αδιαφορο αν σχετιζονται. τιθεται θεμα απο παο και εφημεριδες για το ασυμβιβαστο. Εξ ου και οι ερωτησεις.

Odonian
27-05-2008, 01:25
Το είχαμε κουράσει όταν τον πήρατε, θέλεις να το ξανακάνουμε; Αν ψάχνεις τη γνώμη των εφημερίδων, στείλε μέιλ.

Mitsmann
27-05-2008, 01:31
εντιτ. γαμησε το. δε πειραζει. παμε αυριο για το 1-1.

Magellan
27-05-2008, 01:37
ο Γιαννακης ηταν προκλητικος απλα γιατι ειναι προπονητης του Ολυμπιακου και διαμαρτυρηθηκε με αρκετα πιο εντονο τροπο αποτι μας εχει συνηθισει, οπως προκλητικος θα ηταν και ο ομπραντοβιτς στο σεφ κτλ κτλ
το παρακανε με το σακακι και εδωσε αφορμες, χωρις παρολαυτα να βρισει η να κανει χειρονομιες

απο εκει και περα τα περι καραγκιοζη, τα οποια προσπαθουσαν ορισμενοι να μας πεισουν οτι δεν ηταν για τον γιαννακη(λολ δηλαδη ειστε εξυπνα παιδια) , και οι ανακοινωσεις της πουτσας κακο κανουν στους γιανοκοπουλεους και μονο σε αυτους
καταφεραν (αν και η αλη8εια ειναι πως εχει γινει πολυ νωριτερα) να ξεπερασουν σε γραφικοτητα ακομα και τον κοκαλη

"ποτε στην εθνικη τα ΠΑΙΔΙΑ του παναθηναικου μ αυτον προπονητη"
οποιος πραγματικα πιστευει οτι ο γιαννακης θα βαλει τον ολυμπιακο η οποιονδηποτε αλλο συλλογο πανω απο την εθνικη και θα κανει "κακο" σε ελληνες παιχτες ειναι ηλιθιος και ασχετος

Odonian
27-05-2008, 01:48
Αν ο στόχος σου ήταν να σχολιάσουμε το δημοσίευμα της Πράσινης, τότε να το κάνουμε (δες παρακάτω).

Έχεις μπερδευτεί πάρα πολύ. Δεν ξέρεις με ποιον μιλάς κάθε φορά και σε τι αναφέρεσαι. Να σε βοηθήσω:

Η γνώμη για τον Μπάγιεβιτς που είχα αναλύσει ήταν ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο λόγος που ΕΓΩ δεν τον θέλω. Τι σχέση έχει αυτό με ενα δημοσίευμα της Πράσινης; Έγραψα πουθενά ότι ταυτίζομαι με κάθε πράγμα που γράφει η όποια Πράσινη ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ; Αν θέλεις, ο αθλητισμός που εγώ θέλω, δεν έχει τον Μπάγιεβιτς στον ΠΑΟ και δεν έχει Πράσινες και Πρωταθλητές.

Κάθε φορά που κάποιος από τον ΠΑΟ κάνει κάτι "κακό", από τον οπαδό που βρίζει, μέχρι την εφημερίδα που γράφει κλπ, βγαίνεις και γράφεις για Μπάγιεβιτς. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΑ.

Το τι γράφει ο ακραίος τύπος της κάθε ομάδας είναι συνήθως η κακή όψη της ομάδας αυτής. Υπάρχει διαφορά από ομάδα σε ομάδα (ιμο πχ δε γίνεται σύγκριση Πρωταθλητή με οτιδήποτε άλλο παίζει εκεί έξω), αλλά σχεδόν ποτέ δεν είναι ποιοτική δημοσιογραφία. Το ξέρουμε, το ξέρετε και γι' αυτό έχουμε τόπικ "αστεία πρωτοσέλιδα". Συγκεκριμένα αυτό το "ποτέ στην εθνική" είναι φανφαρονισμός του πέους. Έχω εκφράσει τις επιφυλάξεις μου για το γεγονός ότι ο Γιαννάκης είναι προπονητής της εθνικής και φοβάμαι ότι πολύ σύντομα θα με επιβεβαιώσει, αλλά προς θεού, δεν τίθεται θέμα ότι θα κάνει κάτι στους παίκτες.

Αν δε σου κάνει κόπο θα ήθελα να δω και το εξώφυλλο στο οποίο αναφέρεσαι.

έντιτ: Η απάντηση μου θα έβγαζε πιο πολύ νόημα χωρίς το έντιτ του μιτσ. :P

Mitsmann
27-05-2008, 01:52
Ρε Οντονιαν οι παυλοθανασηδες, βγαζουν βιντεο με τον καραγκιοζη τζενεραλ μανατζερ του ολυμπιακου (το οτι το καταδικαζουν, χαχα ρωτα και τον Σωκρατη αμα καταδικαζει τα υβριστικα συνθηματα κατα του τζιγγερ π.χ) παιζουν τη μουσικη του καραγκιοζη (θα εχουν κανα κομπλεξ μ αυτη τη λεξη τελικα, γιατι αραγε?) οταν μπαινει ο Γκερσον, λενε ευθεως καραγκιοζη τον Γιαννακη στο μικροφωνο (!!!) εν ωρα παιχνιδιου, επηρεαζουν διαιτητες (δεν εχει σημασια ο χρηματισμος η οχι ουτε το ξερω και ουτε και με νοιαζει να το βρω) γιατι επηρεασμος ειναι να κατεβεις και να τραβας μανικια διαιτητων εν ωρα παιχνιδιου, επιτρεπουν αεροβολα (!!) στο γηπεδο, αφηνουν υποννοιες για μελλοντικα επεισοδια στο γηπεδο, και κανουν μπουρδελο την εθνικη (τουλαχιστον την κανουν πιο πολυ απ το γιαννακη, που δεν εχει κανει και τιποτα απ τα σατανικα του σχεδια ακομα!)

Πραγματικα που ειναι οι διαφορες με τον Κοκκαλη? Και αυτος ειναι ο Παυλος ο θεος. Δηλαδη τα του Κοκκαλη ειναι ολα πουστριλικια της κοκκινης χουντας, αλλα εδω εχουμε ενα "ναι μεν, αλλα και λιγα ειπαν"
Τι στο διαολο μου αναλυετε για ηθος που ΔΕΝ θα καταλαβαιναμε κιολας δηλαδη.

δε σε κατηγορω οτι τα κανεις, αλλα μη μου λες οτι "εγω δεν τα ειπα" και "μιλας με λαθος ανθρωπο" κλπ κλπ. Το θεμα ειναι γενικο και η πλειοψηφια οπαδων παο αποθεωνει παυλαρα, εκτος αν ζω σε αλλη διασταση.

ας μπει ενας οπαδος παο λοιπον, αμα ειναι να σε πειραζει, που αποθεωνει παυλο ενω εχει κανει ολα τα απο πανω να το συζητησουμε. Να μου ανοιξει τα ματια τουλαχιστον.

Stormrider
27-05-2008, 01:55
exw tin entiposi ets pws exei pirodotithei i oli fasi kapio apo ta apomena paixnidia tha diskoleftei na teliwsei.

Odonian
27-05-2008, 02:03
Ξαναλέω, ελπίζω για τελευταία φορά, ότι οι ηθικοί λόγοι που δε θέλω τον Μπάεβιτς είναι δικοί μου. Όταν με δεις να αναφερθώ για τους Παυλοθανάσηδες και να κάνω εκπτώσεις στην ηθική μου, να μου την πεις.

Για παράδειγμα, γι' αυτά που λες (γιατί δε μασάμε).

Ελληνιάδης: Καλά κάνανε, το είχε παραχέσει. Καλύτερα να κάνεις τον οπαδό να γελάσει μαζί του παρά να νευριάσει.
Καραγκιόζης και Γκέρσον: Αν όντως δεν ήταν κάποια έμπνευση του τύπου που είναι υπεύθυνος για το τι παίζεται (που δε μου φαίνεται παράξενο), μαλακία τους.
Καραγκιόζης και Γιαννάκης: Δεν έπρεπε να το πουν.
Διαιτητές και μανίκια: Εννοείται πως δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Να σημειώσω ότι αυτό δεν το έχω δει με τα μάτια μου γιατί φυλούσα τα σύνορα εκείνες τις μέρες (!) αλλά αν είναι όπως το περιγράφετε, δεν τίθεται θέμα.
Αεροβόλα: Αστειότητες ότι το άφησαν να περάσει. Κλασικά κάποιος παρακάτω δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Σιγά μη φταίνε για όλους τους κάφρους του κόσμου.
Μελλοντικά επεισόδια: Το έχω σχολιάσει σε παραπάνω ποστ.
Εθνική και μπουρδέλο: Δεν έχω δει κάτι τέτοιο ακόμα, δική σου υπόθεση είναι. Ας το δούμε και τα συζητάμε.

Οι διαφορές με τον θείο; Τίποτα, εκτός από το ότι έστηνε επί επταετία τουλάχιστον το πρωτάθλημα.

Mitsmann
27-05-2008, 02:16
Ξαναλέω, ελπίζω για τελευταία φορά, ότι οι ηθικοί λόγοι που δε θέλω τον Μπάεβιτς είναι δικοί μου. Όταν με δεις να αναφερθώ για τους Παυλοθανάσηδες και να κάνω εκπτώσεις στην ηθική μου, να μου την πεις.

Για παράδειγμα, γι' αυτά που λες (γιατί δε μασάμε).

Ελληνιάδης: Καλά κάνανε, το είχε παραχέσει. Καλύτερα να κάνεις τον οπαδό να γελάσει μαζί του παρά να νευριάσει.
Καραγκιόζης και Γκέρσον: Αν όντως δεν ήταν κάποια έμπνευση του τύπου που είναι υπεύθυνος για το τι παίζεται (που δε μου φαίνεται παράξενο), μαλακία τους.
Καραγκιόζης και Γιαννάκης: Δεν έπρεπε να το πουν.
Διαιτητές και μανίκια: Εννοείται πως δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Να σημειώσω ότι αυτό δεν το έχω δει με τα μάτια μου γιατί φυλούσα τα σύνορα εκείνες τις μέρες (!) αλλά αν είναι όπως το περιγράφετε, δεν τίθεται θέμα.
Αεροβόλα: Αστειότητες ότι το άφησαν να περάσει. Κλασικά κάποιος παρακάτω δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Σιγά μη φταίνε για όλους τους κάφρους του κόσμου.
Μελλοντικά επεισόδια: Το έχω σχολιάσει σε παραπάνω ποστ.
Εθνική και μπουρδέλο: Δεν έχω δει κάτι τέτοιο ακόμα, δική σου υπόθεση είναι. Ας το δούμε και τα συζητάμε.

Οι διαφορές με τον θείο; Τίποτα, εκτός από το ότι έστηνε επί επταετία τουλάχιστον το πρωτάθλημα.

ποιοι δικοι σου λογοι?? ποσταρες εσυ κι ο κρισμπος οτι "δε θα καταλαβετε γιατι δεν τον θελουμε" και οποιος παναθηναικος εχει κανει βολτα απο τις εφαρμογες πηββ3.0 εχει περασει να μας πει οτι συμφωνει. Ιδιως στο "δε θα καταλαβουμε" παρτ.

απο κει και περα δεν εχει κανενα νοημα να μου αναλυεις αν επρεπε η δεν επρεπε να κανουν το καθε τι. χα, οντως δεν επρεπε να πεταξουμε τα σιφωνια στους παικτες του Παοκ στο σεφ το 93, και τι να λεει μ αυτο? το θεμα ειναι οτι κανουν ολα αυτα μαζεμενα, γεγονος που μα την παναγια, εφ οσον θελετε ολοι σας να εχετε καποια στανταρντς δεν αντιλαμβανομαι την (σχεδον) αγιοποιηση τους. Και δε θελω να εμπλακω σε χωραφια ΠΑΟ (οπως δεν το εκανα με τα συλλαλητηρια σας) αλλα μια χαρα δουλεμα εριχνε κι ο παυλοθανασης στον κοσμο του παο περι ΠΑΕ χρονια τωρα. Αποψη μου ειν αυτο. Τελος με το θεμα, δεν ειναι κατι που με αφορα.

Odonian
27-05-2008, 02:31
Δεν έχω αγιοποιήσει κανέναν στο χώρο του αθλητισμού, ειδικά από διοικήσεις (αν και ο Βγενό, καλά το πάει). Συγκεκριμένα για τα αφεντικά του μπάσκετ, πιστεύω ότι είναι δυο οπαδοί με όλο το νόημα και ως τέτοιοι έχουν κάνει και λάθη πάνω στην καύλα τους, λάθη όμως που για μένα είναι από αυτά που συγγχωρώ. Το υπολογισμένο δούλεμα που σας ρίχνει ο θείος και την υπόγεια λοβιτούρα τόσα χρόνια δεν τα έχουν κάνει. Ο,τι και να λες.

Για το "δε θα καταλάβετε" δε θυμάμαι τόσους γιούζερς να το λένε, εγώ με τον κρις είναι λογικό γιατί γνωρίζεις ότι δεν περιμένουμε το ι αρ για να τα πούμε. Ο πιτς πχ έγραψε τους λόγους του κανονικότατα. Ξανατσέκαρε το τόπικ. (για να μην κουράζεσαι, ο ρέιβεν ήταν ο μόνος ακόμα που συμφώνησε και ήταν επειδή όντως συμφωνεί το παιδί!)

Mitsmann
27-05-2008, 02:37
Συγκεκριμένα για τα αφεντικά του μπάσκετ, πιστεύω ότι είναι δυο οπαδοί με όλο το νόημα και ως τέτοιοι έχουν κάνει και λάθη πάνω στην καύλα τους, λάθη όμως που για μένα είναι από αυτά που συγγχωρώ. Το υπολογισμένο δούλεμα που σας ρίχνει ο θείος και την υπόγεια λοβιτούρα τόσα χρόνια δεν τα έχουν κάνει. Ο,τι και να λες.

μετα απ τα ποστ που εκανα, αυτο μου αρκει.
παμε για το 1-1 αυριο. Ελπιζω οτι και να γινει να παιξουμε (και αν συμβει να χασουμε) με παθος.

carheart
27-05-2008, 20:49
είναι ΝΤΡΟΠΗ να βάζεις 7 πόντους σε μια περίοδο στον Βασιλόπουλο, στον Πρίντεζη, στον Τσακαλίδη και στον Μπουρούση.

είναι ΝΤΡΟΠΗ.

αίσχος, δεν ξέρω καν αν θα δω δεύτερο ημίχρονο.

.
27-05-2008, 20:51
ΑΣΕ ΡΕ ΚΑΡΧΑΡΤ κτλ

carheart
27-05-2008, 21:02
πάρταρχίδιαμου μια βόλτα ρε ΚΙΟΣΚΙ!

Magellan
27-05-2008, 21:13
μπραβο μαλακες!

Abruzzi
27-05-2008, 21:17
έχουμε δει πολλά αλλα νομιζω το σημερινό δε γυρνάει,κάκιστη η ομάδα

jack the ripper
27-05-2008, 21:28
na doume...elpizw mipws kai veltiwthoume polyy sto teleutaio kai plisiasoume..pantws poly xalia simera

jack the ripper
27-05-2008, 21:36
tragiki fasi pou deixnei ti simerini katastasi...enas paiktis mas na anoigei xwro gia na paroun oi alloi to rebound kai oxi o printezis...oi alloi kathontai kai tin koitane.... :?

Odonian
27-05-2008, 21:48
Ρε τι τραγικό ματς είναι αυτό όμως. Όαση ο Τεόντοσιτς, ο Βασιλόπουλος και από μας λίγο ο Σάρας. Το τελευταίο δεκάλεπτο από τα χειρότερα που έχω δει.

Abruzzi
27-05-2008, 21:50
perea-perea

Aπλά πράγματα:ο γαύρος έπαιξε σωστές άμυνες,συγκροτημένες επιθέσεις,εύστοχος από τη περιφέρεια
και από τη πλευρά μας είχαμε τα ακριβώς αντίθετα:τρύπια άμυνα,βιαστικές επιθέσεις,χτίσιμο από τη περιφέρεια.
Kαι ευκαιρίες για ανατροπή μας δόθηκαν παρα πολλές...
Aν δεν ειδατε το ματς ριχτε μια ματια στα στατιστικά ,δε θέλει πολύ δλδ...

Φυσιολογικό αποτέλεσμα και πάλι καλά που έμεινε στο +16 γιατί άνετα θα μπορούσε να ήταν χειρότερo για μας.
Και πάμε τώρα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σειράς που κατά ένα μεγάλο ποσοστό δίνει στέμμα.
Εμφανίσεις σα τη σημερινή σου πληγώνουν την αισιοδοξία αλλα όπως και να το κανεις η έδρα είναι τεράστιο όπλο στη σειρά ανέκαθεν,είδωμεν.

carheart
27-05-2008, 21:52
κανένα επιθετικό σύστημα.

πάμε και ό,τι γίνει.

δεν πιάνει πάντα.

Raven Lord
27-05-2008, 21:54
το 'χω ξαναπεί, ότι χρονιά που χάνουμε έστω και ένα παιχνίδι από το συνοθύλευμα των κατσικόπουλων και τον γιδαρούσηδων κτλ άμπαλλων τη θεωρώ αποτυχημένη. ξυπνήστε μαλάκες γιατί η υπομονή μας έχει και τα όριά της. τέτοιο κάκιστο επιθετικά παιχνίδι δεν ξαναγίνεται.

Mitsmann
27-05-2008, 21:55
Ευκολη νικη, 1-1.
Κρατηθηκε και η διαφορα σε μεγαλα επιπεδα, ψυχολογικο (μικρο) συν για μενα.
Τιποτα αλλο δε θελω ν αναλυσω, δεν ηταν και καλο ματς μπασκετικα ετσι κι αλλιως, παιξαμε οπως ηθελα απ την ομαδα μου. Χαναμε κερδιζαμε, παιξανε με παθος, καρδια και κανανε το 1-1.

Το τριτο ματς δινει τιτλο. Λεω.

υ.γ. ελπιζω μονο να ανεβηκε η πιεση 16 βαθμους σε 2 κεφαλια καυλωμενων προεδρων. Εφημερη χαρα. Αλλά.

.
27-05-2008, 21:58
Αναμένουμε ποστ ρέιβενλορντ που θα μας ενημερώνει ότι δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός αλλά έχασε ο Παναθηναϊκός + ότι αφού δεν έγινε το 3-0 η χρονιά θεωρείται αποτυχημένη (" ο χειρότερος Παναθηναϊκός των τελευταίων χρόνων, ο Γκριρ που ξεκωλώθηκε, δίνουμε δικαίωμα στο gayρο να κουνιέται και να ελπίζει" κτλ)

.
27-05-2008, 21:59
Α με πρόλαβε :pink:

Odonian
27-05-2008, 21:59
Οι αιτίες εντοπίζονται βέβαια στην κακή μέρα, αλλά φταίνε και άλλα. Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Σπανούλη είναι μια και η ανικανότητα αντιμετώπισης της ζώνης είναι δεύτερο πχ. Η ζώνη έσπαγε με σουτ στα 80ς, τώρα θέλει τρανζίσιον και έναν καλό ψηλό να σκοράρει με πλάτη για να αναγκάζει double team. Εμείς δεν έχουμε τέτοιον χρόνια (πουναι Ράτζα και Ρέμπρατσα και άλλα τέτοια) και δε μπορεί να παίξει το ρόλο αυτό ο Μπατίστ, όσο και αν προσπάθησε φιλότιμα. Κατέληξε να κάνει μάγκα το κρέας τον τσακαλίδη, που απλά στεκόταν εκεί.

Και φυσικά καθαρό μυαλό δεν υπήρξε.

Οι γαύροι γιατί έβρισαν τον Σπανούλη όταν εκνευρίστηκε που έχασε ένα καλάθι;

Επίσης όλοι οι μπάτσοι του κόσμου είναι βάζελοι; Φάγανε τούβλα. :P

Αναμένουμε ποστ ρέιβενλορντ που θα μας ενημερώνει ότι δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός αλλά έχασε ο Παναθηναϊκός
Αυτά ο μιτς τα ξεκίνησε, στη μπάλα. :D

ΣΚΑΤΑ ΜΑΤΣ.

Magellan
27-05-2008, 22:00
χα
γιατι καθε φορα μετα απο εναν αγωνα οι ηττημενοι ειναι αυτοι που ποσταρουν πρωτοι? :P

τεσπα
σημερα παιξαμε εξυπνα , οχι κανα σπουδαιο μπασκετ, απλα ειχαμε παθος καλη αμυνα και καλες επιλογες στην επιθεση οταν επρεπε
λαθη καναμε αλλα και οι αλλοι εριχνα τουβλα

αυτος ο γουντς ειναι για το τρελαδικο

psychomaverick
27-05-2008, 22:01
τραγικότατη εμφάνιση από την αρχή, δεν είχαμε καμία τύχη με τέτοια τακτική. η κλασσική, αποτυχημένη (εκτός του τελικού κυπέλλου) τακτική του 3ποντο και πάλι 3ποντο. απογοήτευση (κυρίως προς τον πάγκο πάει αυτό).

Odonian
27-05-2008, 22:01
χα
γιατι καθε φορα μετα απο εναν αγωνα οι ηττημενοι ειναι αυτοι που ποσταρουν πρωτοι? :P

Εγώ ποστάρω και κατά τη διάρκεια γιατί τα βλέπω στο πισί.
:pingpong:

.
27-05-2008, 22:02
Κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το πικενρόλ. Ήθελα να το ρωτήσω καιρό αλλά ο Πολίτης επιμένει ότι όλοι ξέρουν τι είναι και ντρεπόμουν να ρωτήσω, μη φανώ και άσχετος ε.

Magellan
27-05-2008, 22:03
ε αμα δεις και μετα το 1-0 ολα δικα μας ποστ ειναι
και γω στο πισι τα βλεπω ρε , tv tuner
επισης
"το τριποντο ειναι η ευλογια και η καταρα του μπασκετ"

οποιος βρει ποιος το ειπε κερδιζει ενα πινκ απο μενα!

Mitsmann
27-05-2008, 22:04
αυτος ο γουντς ειναι για το τρελαδικο

Ο Γουντς δεν κανει για τον Ολυμπιακο στημενο απ το Γιαννακη. Θελει χωρο και τρεξιμο, ειναι το ιδανικο παραδειγμα παικτη ΝΒΑ που δε θα μπορεσει ποτε να παιξει κοντρολ ευρωπαικο μπασκετ.

Ομως στο 1 εναντιον 1 αν εχει παρει ταχυτητα και βημα, τον κοντραρουν ελαχιστοι στην Ευρωπη.

Απλα, δεν κολλαει στο συστημα.

.
27-05-2008, 22:05
Magellan σταμάτα να ποστάρεις στα ίδια τόπιξ με μένα ανώμαλε :!:

Magellan
27-05-2008, 22:07
:oops:

Raven Lord
27-05-2008, 22:23
Α με πρόλαβε :pink:

:pink: και :midfinger:

Magellan
27-05-2008, 22:26
επισης γιατι δεν ασχολουμαστε

ΜΑΡΟΥΣΑΡΑ ΓΙΑ ΕΥΡΟΛΙΓΚΑ!!

psychomaverick
27-05-2008, 22:28
καλά τα πήγαν, αλλά με καιμακογλου καλυτερο παίκτη και με 3ποντες βόμβες μπουντούρη 52 χρονών χειρότερους κ' απ'τη ροαν τους κόβω.

Stormrider
27-05-2008, 23:07
mpravo stin thrilara. epekse opws thaprepe se olo to mats. poli kali amina. elaxista sout tou vazelou itan elefthera me sxesi tis proigoumenes fores. den eixe tosa polla afilakta trimpota sinepws eixe kai ligotera efstoxa triponta. genika exw tin entiposi pws den tou pige kai poli tou pexnidi tou panathinaikou. sigoura tha eiani kaliteros sto oaka kai emeis afti tin fora prepei na imaste to idio kaloi an theloume na paroume to diplo.

epitides to kanane kai valane tis mpatsines sto trito dekalepto mprosta stin 7 e.

o diamantidis pion evrize se kapia fasi? ton gianaki? :shock: :shock:

Mitsmann
27-05-2008, 23:20
τον Γουντς.

Mitsmann
27-05-2008, 23:25
http://www.sport24.gr/ast/cov/gi/giannakis_2008_5_27_21_38_41_b.jpg

Μπου ρε Παυλακη, μπου!!!!!!!!

BlackiE
27-05-2008, 23:45
ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ :!:

Moonspellheim
27-05-2008, 23:49
kwlogauroi ksekolate,einai profanes oti spaei plaka o vazelos!

Abruzzi
27-05-2008, 23:57
http://www.sport24.gr/ast/cov/gi/giannakis_2008_5_27_21_38_41_b.jpg

για warlock οτι πρεπει ειναι ο γιαννακης ε

εδω χωνει fear

Mitsmann
27-05-2008, 23:59
αχαχαχα

irreligious
28-05-2008, 00:10
Πάθος σήμερα..όπως πρέπει για Ολυμπιακό,ελπίζω κ ΟΑΚΑ να μπούνε μέσα λυσσασμένοι..Το ότι ο Μπουρούσης αποφάσισε να μπεί στην αποστολή με προσωπική ευθύνη,το έμαθα στο γήπεδο..τι να πώ?παληκάρι μεγάλο κ για αυτό πήρε και το πιο ζεστό χειροκρότημα με το που μπήκε..ο βάζελος κομπάρσος στο μεγαλύτερο διάστημα εκτός τρίτου δεκαλέπτου,όπου για να πώ την αλήθεια σκέφτηκα ''πάλι θα το γυρίσουν οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ..''..ευτυχώς η ομάδα ήταν συγκεντρωμενη..μπράβο σε όλους και πάμε γερά...
Τώρα οι μπάτσοι,δεν είχαν κάποιο λόγο να στηθούν μπροστά μας..όλα ωραία κ καλά ήταν μέχρι τότε.

''όπου κ αν πάς,θα δείς εμάς,μην σταματάς μην σταματάς να τους γαμάς''

Odonian
28-05-2008, 00:15
Χμ η αλήθεια είναι ότι δεν είδα κάποια ιδιαίτερη συγκέντρωση από τον γαύρο στο δεύτερο. Πολλά λάθη έκανε και αυτός, κάμποσες επιθέσεις δεν έγιναν, μια φορά δεν πέρασε καν τη σέντρα. Απλά εμείς δε μπήκαμε ποτέ στο ματς.

Mitsmann
28-05-2008, 00:16
στην αμυνα ηταν αρκετα συγκεντρωμενος.

GuardianOfIvorytower
28-05-2008, 00:25
Αξιόθηκα να δω ένα ματς μπάσκετ φέτος, έστω κ μισό (β ημίχρονο). Χάρηκα για τη νίκη, όχι ότι δεν κάναμε αρκετά λάθη σε επίθεση, αλλά προσετική άμυνα είδα κ πολύ άστοχο ΠΑΟ. Ίσως το πιο σημαντικό είναι το ψυχολογικό θέμα (πρώτη νίκη με μεγάλη διαφορά).

Scarbaf
28-05-2008, 02:38
αχ...ωραία ήτανε... :)

Odonian
28-05-2008, 03:24
χαχαχαχ ξεκαυλώσατε πελάτες ε; :D

Stormrider
28-05-2008, 03:25
αχ...ωραία ήτανε... :)

ti leei telika to song? :P

attila
28-05-2008, 10:46
χτες ο ολυμπιακος ηταν λιγοτερο χειροτερος απο τον παναθηναικο (που για ΠΡΩΤΗ φορα τα τελευταια 5 χρονια δεν ξεκωλιαστηκε στα τριποντα) και κερδισε.απλα πραγματα.

Moonspellheim
28-05-2008, 11:10
oxi

Magellan
28-05-2008, 12:27
δεν εχει και πολυ αδικο

Moonspellheim
28-05-2008, 12:32
apla diafwnw sto oti o osfp itan ligotero xeiroteros.tetoia amyna apo ton osfp se paixnidi enantion tou pao den exw ksanadei.epishs einai prwth fora edw kai polla xronia pou o pao fainetai egklwvismenos se enan tropo epithesis(triponta) kai xwris na exei enallaktiko sxedio.

Magellan
28-05-2008, 12:37
δεν επαιξε κανα σουπερ μπασκετ
καλη αμυνα, σταθερος ρυθμος και καλες επιλογες σε κρισιμα σημεια

Scarbaf
28-05-2008, 12:56
όταν καταφέρνεις να κρατήσεις αυτή την ομάδα στους 55 πόντους ( ? ), δεν έχεις παίξει απλά καλή άμυνα.

Mitsmann
28-05-2008, 12:57
προφανως η ποιοτητα του μπασκετ δεν ηταν καλη. Αλλα το ζητουμενο ηταν να παιξουν με ψυχη, με παθος και να κερδισουν τον παο για να γινει το 1-1.

Και το καταφεραν οχι μονο ευκολα, αλλα και με τροπο που δειχνει οτι, αυτος ο παο, αυτη τη στιγμη, κοντραρεται πιο ευκολα απ οσο νομιζουν. Τωρα αν θα το πιστεψουν ωστε να το κανουν κι αυριο, θα δουμε

irreligious
28-05-2008, 13:23
αυτό που λέει ο μιτς

πάθος

attila
28-05-2008, 18:49
ναι ρε σεις αλλα σε σχεση με το ματς πρωταθληματος στο σεφ και το τελικο κυπελλου δεν ειχε πολλες διαφορες απλα ο παο εβαζε οτι τριποντο σουταρε.ε αυτο χτες δεν εγινε και εχασε

cthulu
29-05-2008, 00:34
den trabhxe batiste,spanoulhs.den mphkan ta eley8era 3ponta.apla pragmata.
an nomizete oti gi ayto ey8ynetai h amyna tou greer kai tou tsakalidh,to pa8os kai o kosmos kati 8a xerete parapanw.pi8ano.
:roll:

Mitsmann
29-05-2008, 00:36
ο παο ειχε 8/27 τριποντα. Οχι, δεν εχασε 20 ελευθερα τριποντα.

Abruzzi
29-05-2008, 00:44
δε θυμαμαι ποσα αλλα ηταν αρκετα τα ελευθερα

cthulu
29-05-2008, 00:45
kai 10 eley8era triponta einai polla.oxi 20.ektos an 8es na sou ma8w ta pollaplasia tou 3.
den einai dyskolo sthn enarxh exei karbiuteraki.
:|

Mitsmann
29-05-2008, 00:51
ενταξει χασαμε επειδη δεν μπηκανε τα σουτ σας.
Λυπαμαι.

Περιεργο! λεγεται μπασκετ!

Odonian
29-05-2008, 02:14
Χάσαμε γιατί αναγκαστήκαμε να βασιστούμε σε τέτοια τρίποντα, όχι γιατί δε μπήκαν. Τα τρίποντα, όταν βγαίνουν από σύστημα, μπαίνουν κιόλας. :P

Mitsmann
29-05-2008, 02:17
επειδη δε θυμαμαι ομως τον Μπατιστ να βαζει 30 ποντους φετος, εχω μια αμυδρη εντυπωση οτι φετος ο παο βασιζεται σχεδον αποκλειστικα στο να μπουν τα μεσης/μακρυνης αποστασης σουτ (προφανως αναφερομαι στα σοβαρα ματς, οχι απεναντι στο Ρεθυμνο π.χ.) οποτε το αναγκαστηκατε να βασιστειτε σε μακρυνα σουτ ειναι λιγο ατοπο.

για να μη βαλω το καπελο τζεστερ και πεταξω τη βλακειουλα μου στο στυλ

"μπα? βασιστηκατε σε μακρυνα σουτ??? ε, ας μπαινατε ρακετα!!!!! λολολ!!"

Odonian
29-05-2008, 02:24
Δεν είπα βασιστήκαμε στα τρίποντα, είπα σε ΤΕΤΟΙΑ τρίποντα. Έχω κάνει ανάλυση επί του θέματος με τη λήξη του ματς. :P

Μπήκαμε ρακέτα, η μπάλα δε μπήκε στο καλάθι όμως.

Stormrider
29-05-2008, 03:12
18:00 SUPERSPORT 1 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ Α1 Μπάσκετ

20:00 ET-1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α1 Μπάσκετ

22:35 Sport+ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΤΑΟΥ Ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ

poli omorfi mpasketiki mera simera.
pame mwri paniwnara.
pame mwri thrilara.
pame mwri barca.

Raven Lord
29-05-2008, 09:57
επειδη δε θυμαμαι ομως τον Μπατιστ να βαζει 30 ποντους φετος

Παναθηναϊκός: ... Μπατίστ 17, ...

μάντεψε από πότε είναι αυτή η συγκομιδή πόντων. και δε μιλάω για ματς με ρέθυμνο.

wino
29-05-2008, 10:32
toulaxiston o pao exei ena susthma gian a paizei sthn epi8esh, o osfp me to kwlopaidi ti exei?

Scarbaf
29-05-2008, 11:30
ναι ρε wino, βγάλτον και άσχετο... το οτι πάει τις ομάδες του σε πιο μεγάλες επιθέσεις και επομένως σε μικρότερο σκορ, δε σημαίνει οτι γίνεται τουρλουμπούκι στην επίθεση. το αντίθετο μάλιστα. θυμίσου εποχές Γκέρσον.

wino
29-05-2008, 11:47
asxetos den einai, h amuna pou paizoun oi omades tou den uparxei, oti pio piestiko exw dei, kai katafernei na pa8iasei tous paixtes kai na parei oti exoun na dwsoun, alla kai apo e8nikh kai oti exw dei me osfp den to poluexei to pragma sthn epi8esh

Stormrider
29-05-2008, 13:08
mia xara eiani i epithesi. tou xrounou tha imaste akoma kaliteroi.

Odonian
29-05-2008, 18:05
Ηρεμία πριν την καταιγίδα βλέπω.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΜΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

:midfinger:

Moonspellheim
29-05-2008, 18:21
shmera peftei h xounta twn kontwn!!!

Magellan
29-05-2008, 18:24
λαθος
την κυριακη πεφτει η χουντα των κοντων

Odonian
29-05-2008, 18:25
Κυριακή κοντή γιορτή

Magellan
29-05-2008, 18:27
στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα

ασχετο

Abruzzi
29-05-2008, 20:10
οσα δε φτανει η αλεπου καποιο λακο εχει η φαβα

χαχααχ εδιτ,πασα στον ομπραντοβις

irreligious
29-05-2008, 20:31
τη μουσική από τον καραγκιόζη παίζει ανα διαστήματα?Ω Θεοί, είναι πιο πούστηδες απ'ότι νόμιζα

Entrancemperium
29-05-2008, 21:00
1. Gamw to mouni tou Vspan gamw...
Milame gia karanteformarisma gamw to mouni mesa, kai ektos autou paizei na einai o epomenos pio yperatomisths Ellhnas paixths meta to 8eo Nick!!
Dn ta blepei gmt auta o Zots??

2. Pws ston mpoytso katafernei auth h omada na kanei toooooooooso eukola to -10???
Pws xanei toso paneukola diafores?? Dn einai mono oti exei anebei o gayros, re pousth mou genika isxuei gia fetos, xunoume thn kardara me to gala..

3. O Perperoglou 8a ginei megalos paixths (an den einai hdh) !

Abruzzi
29-05-2008, 21:09
θα χασουμε και θα μιλαμε για το λοστ μονο μετα σφυριζοντας αδιαφορα

Magellan
29-05-2008, 21:13
χα
ειχα ξεχασει οτι εχει λοστ!!!

ρε δεν ξερεις τι μπορει να γινει
και μεις μαλακιες κανουμε
μπορει να ξεφυγει ο παο και να μην ξαναγυρισει το παιχνιδι

.
29-05-2008, 21:13
Μέχρι στιγμής το ματς φαίνεται εντελώς μια από τα ίδια.

Θα πάρετε διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο, σιγά σιγά θα τη χάσετε με τρίποντα του Γκριρ και στο τέλος θα αρχίσουν τα ανθρώπινα λάθη από τους διαιτητές.

Μεγάλο μείον για μας το υψηλό σκορ.

Odonian
29-05-2008, 21:15
Σας έχει φάει το άγχος όλους. Εμένα έχει πηδηχτεί το στρίμινγκ και βλέπω ατάραχος Dr Who. :D

.
29-05-2008, 21:22
Τι μαλακιάρα έκανε ο Γουντς. Πραγματικά του αξίζει να φάει βρωμόξυλο απ'όλους.

Magellan
29-05-2008, 21:23
ελα τελειωσε
αντε με τις μαλακιες τωρα

Entrancemperium
29-05-2008, 21:27
Woods apla grafikos
Kai Poliths apla ka8usterhmenos kai oudemia sxesh me to a8lhma, epishs paizei na pairnei kana mpougiournti apo ta Aggelopoulakia..
Sth fash fusika den eide oti o mpastardos Woods kanei kinhsh rugby kai rixnei to Diamantidh pou molis tou eixe klepsei to portofoli..
Fusika kai mlkia toy Tomasevich swsta eksw kai oi duo..
Apla o Woods einai nerd pantws, oso terastia a8lhtika prosonta exei allo toso mpetoblakas einai..
Gia na doume..Prwta8lhma thn Kuriakh??

Odonian
29-05-2008, 21:31
Ρε μαλάκες, έφτιαξε το στρίμινγκ και βλέπω τεχνική στον γιαννάκη και πέφτει πάλι με το που σκάει το μπουκέτο ο γουντς. Τι γίνεται κει πέρα;

Ελπίζω να μη στοιχίσει το ντισκαλιφιέ και ο πανικός γιατί ο Τομάσεβιτς απότι κατάλαβα είναι καλός σήμερα.

irreligious
29-05-2008, 21:51
Woods apla grafikos
Kai Poliths apla ka8usterhmenos kai oudemia sxesh me to a8lhma, epishs paizei na pairnei kana mpougiournti apo ta Aggelopoulakia..
Sth fash fusika den eide oti o mpastardos Woods kanei kinhsh rugby kai rixnei to Diamantidh pou molis tou eixe klepsei to portofoli..
Apla o Woods einai nerd pantws, oso terastia a8lhtika prosonta exei allo toso mpetoblakas einai..

ρε μεγάλε τί λές?

.
29-05-2008, 21:55
Αρχίσαν τα ανθρώπινα λάθη στις τελευταίες φάσεις.

BlackiE
29-05-2008, 21:56
Και πολυ αργησαν

Entrancemperium
29-05-2008, 21:57
Woods apla grafikos

ρε μεγάλε τί λές?

Ennow paixtara mou oti o sxoliasmos tou stous telikous pleon einai anw potamwn, exei kseperasei ta oria..Auto lew ...MEGALE..

nothingman
29-05-2008, 21:59
ουγκ ουγκ ουγκ ουγκ ουγκ ουγκ ουγκ!

Odonian
29-05-2008, 22:02
:yawn:

irreligious
29-05-2008, 22:03
κοίτα το που θίχτηκε κιόλας..
είναι άνω ποταμών ο σχολιασμός?εγώ να δικαιολογεί όλα τα μούφα φάουλ που κέρδιζε ο Σπανούλης είδα

Entrancemperium
29-05-2008, 22:05
κοίτα το που θίχτηκε κιόλας..
είναι άνω ποταμών ο σχολιασμός?εγώ να δικαιολογεί όλα τα μούφα φάουλ που κέρδιζε ο Σπανούλης είδα

ET-1 eblepes??

Odonian
29-05-2008, 22:07
Σε άλλα κανάλια δεν ήταν μούφα τα φάουλ;

..

irreligious
29-05-2008, 22:08
στο magic δεν το δείχνει??? :shock: :shock: :shock:

Odonian
29-05-2008, 22:12
Παιδιά, τελείωσε. Να κάνω κόπι τα ποστς όλων μετά από το πρώτο, να μην κουράζεστε; :D

Abruzzi
29-05-2008, 22:12
μαλιστα...δε με επεισε η ομαδα ουτε και σημερα

irreligious
29-05-2008, 22:13
οντόνιαν το είδες το μάτς?

Raven Lord
29-05-2008, 22:14
όταν κάθεσαι και ασχολείσαι με τα γίδια για παρπάνω από τρία ματς στον τελικό αυτά γίνονται... ας προσέχατε μαλάκες.

όσο για τους gayρους οπαδούς, συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν ότι η έρευνα στον τομέα της οφθαλμολογίας έχει να διανύσει πολύ δρόμο ακόμη, οπότε σιγά μην ασχοληθώ...

nothingman
29-05-2008, 22:15
αχαχαχαχ, εντάξει. ο πράσινος στορμράιντερ. και δεν είναι χοντρό.

Odonian
29-05-2008, 22:15
Όχι διότι η ΕΡΤ δίνει εκατόν οχτακόσα εβρά στον αθλητισμό (πολλά από αφτά πάνε και σε μας) αλλά στρίμινγκ της προκοπής δεν έχει. Είδα λίγο από το δεύτερο ημίχρονο. :(

Odonian
29-05-2008, 22:16
αχαχαχαχ, εντάξει. ο πράσινος στορμράιντερ. και δεν είναι χοντρό.
ναθινμαν, ψήνομαι εν μέσω καφέ και κούκιζ να κάνουμε αυτή την αντιστοιχία χρηστών, θέλω να βρω τον κόκκινο οντόνιαν :P

Magellan
29-05-2008, 22:19
ε δεν εχασες και τιποτα
δεν ειχε νον κολλ :oops:

ραβεν το εχεις γαμησει το θεμα
το πιο ευκολο ειναι να αρχισουμε να λεμε και μεις για πρασινους ουρακονταγκους και α-μπασκετους της gayte 13

Raven Lord
29-05-2008, 22:21
ρε παπάρα πώς να απαντήσω σοβαρά όταν ακούω μόνο για διαιτησίες και μαλακίες? δηλαδή ο gayρος ΑΞΙΖΕ να κερδίσει σήμερα και του το στέρησε ο διαιτητής?

irreligious
29-05-2008, 22:23
χμ,ποιός έριξε στη διαιτησία την ευθύνη ρε ματάκια?ό,τι θέλεις λές?

Moonspellheim
29-05-2008, 22:23
tragikh h omada idiws sto 3o dekalepto.ta ekane poutana ola o woods anti na skorarei se 3 me 1 kai kapou ekei thewrw oti krithike to mats.
pisteuw oti tha kerdisoume tin kyriakh kai tin tetarti tha xasoume 100%.
epishs o arithmos twn voutiwn tou spanouli se kathe mats auksanetai gewmetrika.

Raven Lord
29-05-2008, 22:31
Αρχίσαν τα ανθρώπινα λάθη στις τελευταίες φάσεις.

Και πολυ αργησαν

να δικαιολογεί όλα τα μούφα φάουλ που κέρδιζε ο Σπανούλης είδα

Magellan
29-05-2008, 22:34
ρε παπάρα πώς να απαντήσω σοβαρά όταν ακούω μόνο για διαιτησίες και μαλακίες? δηλαδή ο gayρος ΑΞΙΖΕ να κερδίσει σήμερα και του το στέρησε ο διαιτητής?

οχι ρε παπαρα(2 φορα σημερα...) δεν εφταιγε η διατησια
η διατησια απλα το εκανε 1-2 λαθη τη στιγμη που πιεζαμε τιποτα αλλο
απο κει περα τους χαρακτηρισμους να τους κρατας και να μην τους πετας ετσι ευκολα ειδικα απεναντι σε ατομα που ξερεις

εντιτ οριστε και στο κουοτ για τις τελευταιες φασεις λενε
επισης ο σπανουλης εκβιαζε τα φαουλ σε καθε φαση
αμα δεν το ειδες αυτο σορυ αλλα εσυ εισαι το τυφλος

Odonian
29-05-2008, 22:36
Άσε μας ρε παπάρα. :P

Magellan
29-05-2008, 22:37
:gun:

Mitsmann
29-05-2008, 22:39
Kai Poliths apla ka8usterhmenos epishs paizei na pairnei kana mpougiournti apo ta Aggelopoulakia..

Δε μπα να γαμηθειτε ολοι, ασχετοι, και τελειωμενα καθυστερια, ο Γιαννακης θα καταστρεψει τον Παο, ο Πολιτης τα παιρνει απ τους Αγγελοπουλους, και μετα τ ακουω εγω εδω μεσα, καραγκιοζια.

irreligious
29-05-2008, 22:43
Raven αρνείσαι ότι έδωσε κάποια ανύπαρκτα φάουλ?δεν ρίχνω εκεί την ευθύνη,ας είμασταν μάγκες και ας παίζαμε καλύτερα στο τρίτο δεκάλεπτο...όχι να έχουν περάσει 5μισυ λεπτά και εμείς να μην έχουμε σκοράρει ούτε πόντο.

.
29-05-2008, 22:47
Σαφώς και δε χάσαμε από τη διαιτησία σήμερα αλλά όπως και να το κάνουμε είναι τραγικό από τη μια να είστε οι αιώνιοι κλαψομούνηδες Ξανθόπουλοι στο τόπικ για το ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ να μη βλέπετε το σπρώξιμο του Παναθηναϊκού ειc τουc αιώναc...

Έλα θα το πάρετε κι αυτό, μην αγχώνεστε, δε θα γιορτάσετε τα 100 χρόνια σας με ένα πρωτάθλημα στο γυναικείο βόλευ μόνο :!:

Odonian
29-05-2008, 22:48
Kai Poliths apla ka8usterhmenos epishs paizei na pairnei kana mpougiournti apo ta Aggelopoulakia..

Δε μπα να γαμηθειτε ολοι, ασχετοι, και τελειωμενα καθυστερια, ο Γιαννακης θα καταστρεψει τον Παο, ο Πολιτης τα παιρνει απ τους Αγγελοπουλους, και μετα τ ακουω εγω εδω μεσα, καραγκιοζια.
Έλα, ήρεμα, θα παίξετε με πάθος και στο επόμενο.

Magellan
29-05-2008, 22:48
και καλα οτι δεν σκοραραμε με τις ηλιθιες τεχνικες και τον αλλον που πηγε να το παιξει μποξερ τους στελναμε συνεχεια στις βολες και ανοιξε η διαφορα
ο χοντρος φαινεται οτι δεν αντεχει για πολυ ωρα, καλα σουτ δεν ειχαμε
ε δε μπορουμε να γυριζουμε συνεχεια απο το -10

Odonian
29-05-2008, 22:49
Σαφώς και δε χάσαμε από τη διαιτησία σήμερα αλλά όπως και να το κάνουμε είναι τραγικό από τη μια να είστε οι αιώνιοι κλαψομούνηδες Ξανθόπουλοι στο τόπικ για το ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ να μη βλέπετε το σπρώξιμο του Παναθηναϊκού ειc τουc αιώναc...
Τη διαιτησία στο ΣΕΦ πώς την είδες;

Moonspellheim
29-05-2008, 22:51
80-20 yper tou gaurou.toulaxiston.

irreligious
29-05-2008, 22:52
επίσης..
την Τρίτη στο ΣΕΦ οι η αστυνομία συνέλαβε ένα παιδί που βρισκόταν μπροστά στους οργανωμένους του Ολυμπιακού..το έγκλημα του όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της Θύρας 7,ήταν ότι έδινε συνθήματα στην κερκίδα με την ντουντούκα.(και προσπαθούσε να συμμαζέψει όποιον πέταγε μποκάλια κ άλλα,αλλά αυτό μάλλον δεν έχει σημασία)..σήμερα πόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκου σουλατσάρανε στο ενδιάμεσο κερκίδας-αγ.χώρου?μην θυμίσω τα ντού των κοντών.έλεος δηλαδή...
Α,κ κάποιος να πεί, άν έβγαλε άκρη, τί έγραφαν τα 2 πανό στην κερκίδα.

Odonian
29-05-2008, 22:53
Moonspellheim και λίγα λες :!: :!: :!:

.
29-05-2008, 22:57
Τη διαιτησία στο ΣΕΦ πώς την είδες;

Θες να καταλήξεις στο ότι οι διαιτητές παίζουν έδρα;

Σαφώς και η διαιτησία στο :chef: δεν ήταν εχθρική απέναντι σας, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που είναι σε μας όταν παίζουμε στο ΟΑΚΑ. Αλλά και να ήταν, όταν παίζεις 3 αγώνες στην έδρα του ενός και 2 στην έδρα του άλλου, το να παίζεις έδρα σημαίνει ότι δίνεις "διαιτητικό πλεονέκτημα" στη μία ομάδα.

Αλλά έλεος, τι καθόμαστε και λέμε, είναι τραγικό να αμφισβητείτε τα αναμφιβήτητα. Και για να μη νομίζεις ότι κάνουμε συζήτηση, αν τον Αύγουστο είσαι Ολλανδία θα σε βρω και θα σε ΓΑΜΗΣΩ.Είναι δέσμευση.

Odonian
29-05-2008, 23:03
Κοίτα να δεις ΤΕΛΙΤΣΑ.

Ρώτησα απλά για να μου πεις, να δω τι τυφλίκουρας είσαι. Αύγουστο δε θα είμαι εδώ, αλλά και να ήμανε, στην Ολλανδία και να με γαμήσεις δεν τρέχει τσάι, εδώ παντρέβονται τα ΠΟΥΣΤΡΕΛΙΑ. Εγώ όμως θα στον σφυρίξω μέσα στο ΤΖΑΖΜΙΝ πίνοντας υποβρύχια και ακούγοντας ΜΑΝΟΓΟΥΟΡ.

Moonspellheim
29-05-2008, 23:30
epishs to thema tou karagkiozh pou epaize sfina PROFANWS kai pigaine stous filathlous tou Pao e?

Magellan
29-05-2008, 23:30
οχι
στον γκερσον

Odonian
29-05-2008, 23:32
Ε πλέον έχει γίνει αστείο, με τον ίδιο τρόπο που κάποιοι παλιά άφηναν κότες και λαγούς στα γήπεδα.

Κοίτα, για μένα έχει μεγάλη διαφορά να λες "καραγκιόζηδες γαύροι" και "καραγκιόζη γιαννάκη" και νομίζω ότι συμφωνείς. Οι προσωπικές επιθέσεις είναι λίγο αηδία.

Mitsmann
29-05-2008, 23:37
Τα όρια του χιούμορ κατά πολύ ξεπέρασαν οι εμπνευστές των ηχητικών, όταν θέλοντας να πικάρουν τους Παναγιώτη Γιαννάκη και Σοφοκλή Σχορτσανίτη έπαιζαν από τα μεγάφωνα σατιρικά τραγούδια που παρέπεμπαν στον... Καραγκιόζη.

--------

Θα το εβαλαν για τους οπαδους του παο που πεταξαν μπουκαλια.
θα βγει κανα 1,20 μουνοπανο να το καταδικασει η στο αυριανο φυλλο?

Odonian
29-05-2008, 23:43
Η μουσική ακούστηκε πολλές φορές, πώς είμαστε σίγουροι ποιον στόχο είχε; Εγώ πιστεύω ότι πήγαινε σε όλους τους γαύρους! :)

cthulu
29-05-2008, 23:49
Α,κ κάποιος να πεί, άν έβγαλε άκρη, τί έγραφαν τα 2 πανό στην κερκίδα.
to ena egrafe kati gia ton filopoulo kai teleiwne se swkrath kai tsirwnh h8ikoi aytourgoi eiste oi dolofonoi(kati tetoio tespa)
kai to allo egrafe ntroph twn opadwn ideologia metrhtwn

irreligious
29-05-2008, 23:54
Aχα(χ)

Odonian
29-05-2008, 23:55
Ο τεό βλέπω στα βιντεάκια, μεγάλος καλλιτέχνης ε; Και λέτε για σπανούλη.

Raven Lord
30-05-2008, 00:20

οχι ρε παπαρα(2 φορα σημερα...) δεν εφταιγε η διατησια
η διατησια απλα το εκανε 1-2 λαθη τη στιγμη που πιεζαμε τιποτα αλλο
απο κει περα τους χαρακτηρισμους να τους κρατας και να μην τους πετας ετσι ευκολα ειδικα απεναντι σε ατομα που ξερεις

εντιτ οριστε και στο κουοτ για τις τελευταιες φασεις λενε
επισης ο σπανουλης εκβιαζε τα φαουλ σε καθε φαση
αμα δεν το ειδες αυτο σορυ αλλα εσυ εισαι το τυφλος

το "παπάρα" είναι προσφώνηση που χρησιμοποιούμε εδώ συχνά, αντίστοιχη με το ρε "φίλε". ακριβώς επειδή είσαι γνωστός αυθόρμητα τη χρησιμοποίησα, φιλικά όχι προσβλητικά. :pink:

κατά τα άλλα, τις τελευταίες φάσεις που θα μπορούσαν να κρίνουν το ματς αν δινόταν υπέρ του ενός ή του άλλου :wink:
ο σπανούλης εκβιάζει τα φάουλ όσο τα εκβίαζε κάποτε κι ο γκάλης. τι να λέει. όλοι το κάνουν στο μπάσκετ, ειδικά οι τεχνικοί και γρήγοροι παίκτες.

όταν φέτος είμαστε στα μεταξύ μας 5-1 συμπεριλαμβανομένου ενός τελικού κυπέλλου και ενός ματς στο σεφ που πήραμε με 18 πόντους διαφορά και ΑΝΕΤΑ και έχουμε τερματίσει 1οι στην κανονική διάρκεια, πάλι με χαρακτηριστική άνεση, σόρρυ αλλά ο gayρος είναι αυτός που έρχεται να "κλέψει" αυτό τον τίτλο, οπότε και πολύ ασχοληθήκαμε.

Raven Lord
30-05-2008, 00:30

αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αμφίδρομα φίλος :pink:

και, ναι, θα το πάρουμε και δε θα είναι χάρτινο, αλλά με 6-1 (άντε 2) νίκες εναντίον του, μακράν, 2ου.

Odonian
30-05-2008, 02:00
Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα.
http://img.alibaba.com/photo/11065699/Johnson_Johnson_Baby_Shampoo.jpg

Entrancemperium
30-05-2008, 02:15

Re paparh kompleksike, ka8ustera tou kerata blhma kai mpetoblaka zwon me kokkina gualia trupiokefale apo to sxolio mou (to opoio logw ka8usterhmenosunhs sou to phres kuriolektika) katalabes oti pragmatika ennoousa oti nai, fusika, ta Aggelo-poulakia plhrwnoun ton Polith??
Auto katalabes re blhma???
LOL, apla LOL kai LOL sto tetragwno..

Odonian
30-05-2008, 02:36
Θυμάμαι όταν είχε γραφτεί το εντρανσιμπίριουμ να κάνει αίσθηση με τα ποστς στο μιούζικ ντισκάσιον (ειδικά σε κάτι ψαγμενομπλακμεταλλάδες γενικά από το φόρουμ).

Πολλ:

1. είναι άλλος με το ίδιο ακάουντ
2. είναι ίδιος αλλά ποστάρει ως καθυστέρας στο αθλέτιξ (θέλω να ελπίζω ότι για μένα ισχύει αυτό, αλλά μάλλον κοροιδεύομαι)
3. οι μπλακμεταλλάδες έκαναν λάθος (πιθανότατο, δείτε τι μουσική ακούν) και είναι γενικά καθυστέρας
4. το ι αρ τον άλλαξε και τον έκανε σαν τα μούτρα μας
5. καλά τα λέει
5+1. το πολλ είναι καθυστερημένο

Μπορείτε να ψηφίσετε πάνω από ένα.

Πι Εσ: Αυτό ήταν ποστ προειδοποίησης για τη γλώσσα που χρησιμοποιείς. Πιο κυριλέ πλζ, αλλιώς ξέρεις ότι είμαι οοοοοοοοολη μέρα στο πι σι. :)

Πι Εσ 2: Πριν πεις ότι έβρισε και ο άλλος, με τον άλλο μιλάω ΜΣΝ. Τόμπολα.

FANTASMA
30-05-2008, 03:18
:shock: :shock: :shock:

Γκει πολιτικαλλυ κορρεκτ Οντονιαν και μαλιστα με παραδοχη οτι δεν ειναι αντικειμενικος μοντερειτορ?! Ξενερωνω.

Πολυ ευερεθιστοι εχετε γινει εδω μεσα, ο αλλος ενοχληθηκε με το παπαρα, ο αλλος με το ασχετο και τελειωμενο καθυστερι, σε λιγο θα σας αποκαλουν ΒΛΑΚΕΣ και θα κλαιτε παλιοαδερφες ολοι, δεν αξιζετε να ειστε στο ΟΙΑΡ (πιστευω δεν υπαρχει κανενας μαλακας μεχρι σημερα που να το χει γραψει ετσι, το κατοχυρωνω και αυτο και το υιαρ που μολις σκεφτηκα) του 2008. Καθυστερημενοι σκατογαμιοληδες. :)

Η πολλη παρεα με συγκεκριμενο ιντιβιντσουαλ απο δω μεσα σας εχει κανει ευερεθιστους μου φαινεται. Εκτος κι αν σας ετριξε τα δοντια ο αντμιν λογω του προσφατου κλιματος νοσταλγιας και ανυψωσης της ποιοτητας του φορουμ.

Ον τοπικ, πιστευω οτι συνολικα ο ΠΑΟ ειναι καλυτερη ομαδα απο τον ΟΣΦΠ και αυτο το δειχνουν τα αποτελεσματα, αλλα ειναι τραγελαφικη η αλαζονεια που προκυπτει απο τα ποστ των χρηστων, πανδυσκολα το κερδισε το ματς και πιστευω (δε βαζω και το χερι μου στη φωτια) οτι αν παει 2-2, θα ειναι πολυ δυσκολο το πεμπτο ματς.

Odonian
30-05-2008, 03:22
Δεν παραδέχτηκα τίποτα τέτοιο, αλλά είσαι πολύ ΒΛΑΚΑΣ για να καταλάβεις.

Το καθυστερημένος και άλλα παρόμοια, όχι μονο επιτρέπονται, αλλά επιβάλλονται.

Τα προσωπικά μπινελίκια είναι λίγο πιο άσκημα και ανάλογα την περίπτωση, την καύλα και το αν με έχουν χύσει στη μούρη εκείνη τη μέρα, θα κάνω τα κονέ μου.

Επίσης η ομάδα σου είναι ΣΚΑΤΑ.

FANTASMA
30-05-2008, 03:24
Η ομαδα μου ειναι οντως ΣΚΑΤΑ, ουτε τετραδα δεν περασε, ευτυχως πηραμε τον Ματσον παλι πισω γιατι ο Χερμπερτ ηταν ενα ζωο και μισο. Χωρις να θελω να υπερασπιστω τον ιντρανσεμπιριουμ, σιγα τη γλωσσα που χρησιμοποιησε και θελει και παρατηρησεις απο τον τεταρτο διαιτητη. Επισης, μιλας με τον αλλο ΜΣΝ, τομπολα, τα παιρνεις, σε πληρωνει, εισαι πουλημενος, πως να το πω. :twisted:

Odonian
30-05-2008, 03:25
ηηηηηή του είπα να πιει ένα τσάι να ηρεμήσει πχ

:midfinger:

Raven Lord
30-05-2008, 09:48
Ον τοπικ, πιστευω οτι συνολικα ο ΠΑΟ ειναι καλυτερη ομαδα απο τον ΟΣΦΠ και αυτο το δειχνουν τα αποτελεσματα, αλλα ειναι τραγελαφικη η αλαζονεια που προκυπτει απο τα ποστ των χρηστων, πανδυσκολα το κερδισε το ματς και πιστευω (δε βαζω και το χερι μου στη φωτια) οτι αν παει 2-2, θα ειναι πολυ δυσκολο το πεμπτο ματς.

έλα ρε, άμα δεν προκαλέσεις λίγο δε γίνεται τζέρτζελος

Magellan
30-05-2008, 09:52
ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟ ΣΤΟ :chef:

Raven Lord
30-05-2008, 09:59
http://radicio.com/forum/uploads/post-5-1067618526.jpg

Συνταγή : Γαύρος τηγανιτός

Υλικά
γαύρος ολόφρεσκος
αλεύρι
αλάτι, άσπρο πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα
λεμόνι

Εκτέλεση
Kαθαρίζετε τα ψάρια (αν θέλετε αφαιρείτε και τα κεφάλια) και τα πλένετε πολύ καλά. Τα αφήνετε να στραγγίξουν και αν είναι εύκολο τα στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας. Βάζετε το λάδι να κάψει. Ανακατεύετε σε μεγάλη σακούλα τροφίμων αλεύρι με μπόλικο αλατοπίπερο. Προσθέτετε όσα ψάρια χωράει το ΣΕΦ. Kλείνετε τη σακούλα και την ανακινείτε δυνατά ώστε να αλευρωθούν καλά τα ψάρια. Τα βγάζετε από την σακούλα και τα τινάζετε για να φύγει όλο το περιττό αλεύρι (το περιττό αλεύρι μένει μέσα στο τηγάνι και μαυρίζει, προσδίδοντας άσχημη μυρωδιά και όψη στο φαγητό). Ρίχνετε τα ψάρια στο ΣΕΦ και τα ροδίζετε και από τις δυο πλευρές. Συνεχίζετε μέχρι να τελειώσουν όλα τα ψάρια. Σερβίρετε αμέσως με λεμόνι.
Με τον ίδιο τρόπο τηγανίζονται όλα τα ψιλά ψάρια (σαρδέλες, μαρίδες -βλ. φώτο-, αθερίνα κ.τ.λ.)

Boris-san
30-05-2008, 10:01
:rofl:

Moonspellheim
30-05-2008, 10:03
Ο τεό βλέπω στα βιντεάκια, μεγάλος καλλιτέχνης ε; Και λέτε για σπανούλη.

nai alla to thema einai poios apo tous dyo kerdizei faoul me to theatro....

Magellan
30-05-2008, 10:17
http://radicio.com/forum/uploads/post-5-1067618526.jpg

Συνταγή : Γαύρος τηγανιτός

Υλικά
γαύρος ολόφρεσκος
αλεύρι
αλάτι, άσπρο πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα
λεμόνι

Εκτέλεση
Kαθαρίζετε τα ψάρια (αν θέλετε αφαιρείτε και τα κεφάλια) και τα πλένετε πολύ καλά. Τα αφήνετε να στραγγίξουν και αν είναι εύκολο τα στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας. Βάζετε το λάδι να κάψει. Ανακατεύετε σε μεγάλη σακούλα τροφίμων αλεύρι με μπόλικο αλατοπίπερο. Προσθέτετε όσα ψάρια χωράει το ΣΕΦ. Kλείνετε τη σακούλα και την ανακινείτε δυνατά ώστε να αλευρωθούν καλά τα ψάρια. Τα βγάζετε από την σακούλα και τα τινάζετε για να φύγει όλο το περιττό αλεύρι (το περιττό αλεύρι μένει μέσα στο τηγάνι και μαυρίζει, προσδίδοντας άσχημη μυρωδιά και όψη στο φαγητό). Ρίχνετε τα ψάρια στο ΣΕΦ και τα ροδίζετε και από τις δυο πλευρές. Συνεχίζετε μέχρι να τελειώσουν όλα τα ψάρια. Σερβίρετε αμέσως με λεμόνι.
Με τον ίδιο τρόπο τηγανίζονται όλα τα ψιλά ψάρια (σαρδέλες, μαρίδες -βλ. φώτο-, αθερίνα κ.τ.λ.)

ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ!!~!!!!!!

πι ες: γαυρος τηγανητος γαμαει

Raven Lord
30-05-2008, 10:18
yeap. έφαγα χτες το βραδάκι :pingpong:

psychotron
30-05-2008, 10:31
ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΡΕ ΚΑΝΙΒΑΛΕ! :evil:

fandango
30-05-2008, 11:22
ο Πολίτης σε μια φάση που μιλούσε για τα "κόρνερ του Ολυμπιακού", τι ακριβώς ήθελε να πει?

Entrancemperium
30-05-2008, 11:25

kai dernei.. Parepiptontws (off topic bebaiws bebaiws) alla peite mou oti ton trwte thganismeno me riganh..
Apla gamei.. :chef:

wino
30-05-2008, 11:28
ο Πολίτης σε μια φάση που μιλούσε για τα "κόρνερ του Ολυμπιακού", τι ακριβώς ήθελε να πει?

kala re filaraki twra katalaves pws otan milas gia basket prepei na 3ereis egglezika? pick and roll, fingerol(ol), transition, control basket, matchup, miss match, NON CALL. Den einai san tous agrammatous kanivallous podosfairofilous

fandango
30-05-2008, 11:32
ναι, οκ, μαζί σου κι εγώ, απλά δεν είχα ακούσει ξανά τον όρο "κόρνερ" στο μπάσκετ. :roll:

wino
30-05-2008, 11:34
einai otan vgainei h mpala e3w sth grammh tou amunomenou kai paei sth gwnia o diamantidhs h o blakney ws oi organwtes twn omadwn tous kai epanaferoun thn mpala me to podi gia na kanei kapoios folloou(kai allo aggliko!)

Scarbaf
30-05-2008, 11:38
δυστυχώς με τις πάμπολλες προκλήσεις χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και το 2-1 ήρθε φυσιολογικά.

δε θα κολλήσω σε τίποτα άλλο, αυτό που με αηδίασε ήταν με ποιούς τρόπους προσπαθεί αυτή η ομάδα που μας ''είχε άνετα'' να κερδίσει τη σειρά. με αποκορύφωμα τα ρατσιστικά επιφωνήματα για τον Σόφο... :thumbsup: Πράσινο Μεγαλείο!