Log in

View Full Version : death to all metal:P

Pages : [1] 2

psofimi
24-09-2007, 22:01
posoi apo esas se neari hlikia eisastan fanatikoi me tin metal mousiki kai twra apla den sas enthousiazei tpt apo auto to eidos?me kapoies exaireseis fysika....

Buddy Lackey
24-09-2007, 22:09
Vicious Rumors

sfinotouvlaki
24-09-2007, 22:11
TOOL

.
24-09-2007, 22:25
posoi apo esas se neari hlikia eisastan fanatikoi me tin metal mousiki kai twra apla den sas enthousiazei tpt apo auto to eidos?me kapoies exaireseis fysika....

νομίζω 11.

psychotron
24-09-2007, 22:32
ωραίο τόπικ.

psofimi
24-09-2007, 22:33
ωραίο τόπικ.

thanx :D

Coil
24-09-2007, 22:43
Ααααααχ παλικάρι μου τι μου θύμισες τώρα.... Στα νιάτα μου ήμουν super μεταλόνι τώρα έχω φλορέψει δεν είμαι τρου!
Σοβαρά τώρα αν δεν φοράς ιδεολογικό καπίστρι (πςςςςς τι είπα ο πουστης) τα φίλτρα που αποκτάς σε βοηθουν ώστε να ανοίξεις τα αυτιά σου και να κρατάς ψηλά μουσικές (όχι κατ'ανάγκη μέταλ) που αξίζουν για εσένα και για το χαρακτήρα που διαμορφώνεις καθημερινά.... Αν απο την άλλη είσαι ΒΟΤ θα ακούς μια ζωή Manowar και θα προσπαθήσεις να πείσεις τους γνωστους σου οτι το Metal είναι προέκταση της κλασσικής μουσικής και blablablablablabla.......
Υπάρχουν εκπληκτικές μουσικές εκεί όξω....

psofimi
24-09-2007, 22:46
Ααααααχ παλικάρι μου τι μου θύμισες τώρα.... Στα νιάτα μου ήμουν super μεταλόνι τώρα έχω φλορέψει δεν είμαι τρου!
Σοβαρά τώρα αν δεν φοράς ιδεολογικό καπίστρι (πςςςςς τι είπα ο πουστης) τα φίλτρα που αποκτάς σε βοηθουν ώστε να ανοίξεις τα αυτιά σου και να κρατάς ψηλά μουσικές (όχι κατ'ανάγκη μέταλ) που αξίζουν για εσένα και για το χαρακτήρα που διαμορφώνεις καθημερινά.... Αν απο την άλλη είσαι ΒΟΤ θα ακούς μια ζωή Manowar και θα προσπαθήσεις να πείσεις τους γνωστους σου οτι το Metal είναι προέκταση της κλασσικής μουσικής και blablablablablabla.......
Υπάρχουν εκπληκτικές μουσικές εκεί όξω....

akrivos!!!auta pisteva kai egw pio mikri...kai na fantasteis o aderfos mou akouge radiohead kai egw ton ebriza kai ebaza iron maiden..e re kounia pou me kounage..pali kala pou anoixan ta autakia mou kai anakalipsa katapliktika pragmata pera apo to monodiastato metal...

.
24-09-2007, 22:49
Και εμείς από τη μεριά μας σ'ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι μαζί μας :) :) :) :)

psofimi
24-09-2007, 22:50
Και εμείς από τη μεριά μας σ'ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι μαζί μας :) :) :) :)

na to eklabw san eirwnia? :|

Griffith
24-09-2007, 22:51
είναι κεφάτη,γυρίζει από το ry-th-m!

sfinotouvlaki
24-09-2007, 22:54
ωραίο τόπικ.

Vic
24-09-2007, 22:58
Oι Σόντομ γαμάνε καλά τους πουστόφλωρους τους Ρέντιοχεντ.

psofimi
24-09-2007, 22:59
Oι Σόντομ γαμάνε καλά τους πουστόφλωρους τους Ρέντιοχεντ.

finaly kai enas metallas stin parea mas...:P

Kingdom Gone
24-09-2007, 22:59
Radiohead alania, foreste ta foustania!

O Yorke, o Yorke, mou kane ena ksorki!

Griffith
24-09-2007, 23:02
O Gorky, o Gorky, mou kane ena ksorki!

http://www.marxists.org/archive/gorky-maxim/gorky1.jpg

Kingdom Gone
24-09-2007, 23:05
Oi Gorky (park), oi Gorky (park), mou kanan ena ksorki!

http://freeliz.ru/uploads/posts/1164727322_folder.jpg

................

Griffith
24-09-2007, 23:06
τε λεί ω σες.

psychotron
24-09-2007, 23:08
Έχω που λέτε έναν κολλητό, είναι 35 στα 36, έχει ακόμα μακριά μαλλιά, μουσάκι, φοράει σκουλαρίκια και ακούει μέταλ. Τρέχει σε συναυλίες (8-9 στις 10 είναι μέταλ), γυρνάει σε μεταλλάδικα (και ροκάδικα) και γενικώς παρόλο που ισχυρίζεται ότι ακούει κι άλλα πράγματα, εγώ νομίζω ότι ακόμα είναι υπερβολικά κολλημένος με τη μουσική αυτή. Είναι από τους τύπους που ποτέ δε θα παραδεχτούν ότι οι Maiden έβγαλαν άσχημο δίσκο, ενώ όλοι μας ξέρουμε ότι μετά το Seventh Son οι τύποι είναι ανύπαρκτοι. Του άρεσε το νέο Iced Earth. Έλεος δηλαδή. Και το χειρότερο: Ακούει ακόμα και poser σαν τρελλός, φανταστείτε ότι έδωσε λεφτά να πάει στη Γερμανία για να δει live Bon Jovi και ήταν στο τσακ να "πεταχτεί" να δει def leppard, αλλά δε του κατσε καλά το σχέδιο. Υπάρχει ελπίδα ή είναι εντελώς καμμένος;

Kingdom Gone
24-09-2007, 23:09
τε λεί ω σες.

NAI!

http://farm1.static.flickr.com/43/123268750_5d954e6c9e.jpg

Ozrictentacle
24-09-2007, 23:11
http://www.makezine.com/blog/237020988_1432bccee5_o.jpg

oi warrant me kanan etsi

Blindgeo
24-09-2007, 23:14
Egw eimai pio polu metallas apo oti otan hmoun pitsirikas, toulaxiston oson afora ta akousmata. Spania akouw kati diaforetiko apo metal kai auto einai pali arketa rock me baries ki8ares kai etsi.

carheart
24-09-2007, 23:16
καλά εσύ σε δυο-τρία χρόνια θα αρχίσεις να μπουσουλάς, οι υπόλοιποι πείτε.

Kingdom Gone
24-09-2007, 23:16
Egw eimai pio polu metallas apo oti otan hmoun pitsirikas, toulaxiston oson afora ta akousmata. Spania akouw kati diaforetiko apo metal kai auto einai pali arketa rock me baries ki8ares kai etsi.

μπράβο σου που κρατάς το λάβαρο του metal ψηλά! :thumbsup:

Kveldssanger
24-09-2007, 23:21
αναλυετε το τι ειδη μουσικής ακούτε! μπράβο! μπράβο παιδια! εγω κραταω ψηλα το λαβαρο του μεταλ με εναν αβανγκαρντ τροπο βεβαια αποκυρήσσοντας συγχρόνως το παρελθόν μου!

.
24-09-2007, 23:22
εγώ πάντως ακούω μουσική από όλο το φάσμα του μέταλ. ταυτόχρονα.

Coil
Έτσι και εγώ απο Hamerfall πέρασα σε Dying Fetus Εσκισα όλες τις Photo που φόραγα δερματινο σώβρακακι και τις μπλούζες Stryper που είχα και μίλαγα με γρέζι ακόμα και στον περιπτερά...
Όσο μεγαλώνεις μπρουταλευεις....

Blindgeo
Basika akouw metal edw kai 12 xronia opote exw perasei thn periodo mpousoulismatos (me Maiden kai loipa) edw kai polu kairo.

Kveldssanger
24-09-2007, 23:24
ναι ρε φιλος με το ριμοουτ βιουερ στο αβαταρ. διορθωσε εκεινο το ερημο το σιγκνατσουρ επιτελους =ρ

Kingdom Gone
24-09-2007, 23:24
Basika akouw metal edw kai 12 xronia opote exw perasei thn periodo mpousoulismatos (me Maiden kai loipa) edw kai polu kairo.

ακούς μέταλ από τη μέρα που γεννήθηκες;;

Coil
24-09-2007, 23:27
Χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας: Αυτά τα 12 χρόνια με βάση το metal δεν βρήκες κάποιο άλλο μουσικό είδος που να σε τρελάνει? Για παράδειγμα όταν άκουσα Ulver το Themes From William Blake's The Marriage of Heaven & Hell to 98' 'έπαθα μια τέτοια πλάκα που λέω πρέπει να βρω κιάλλα σαν κιαυτο...... Η με DHG to 666 International... Γενική η ερώτηση...

Moonspellheim
24-09-2007, 23:27
egw ektos apo metal goustarw poly Kiamo kai Kourkouli.kai o Vertis kalos einai.

Blindgeo
24-09-2007, 23:35

ακούς μέταλ από τη μέρα που γεννήθηκες;;
Oxi apo th nuxta htan...

carheart
24-09-2007, 23:40
Για παράδειγμα όταν άκουσα Ulver το Themes From William Blake's The Marriage of Heaven & Hell to 98' 'έπαθα μια τέτοια πλάκα που λέω πρέπει να βρω κιάλλα σαν κιαυτο......

Και εκεί που συμβαίνουν αυτά, έρχεται ο kveld να σου προτείνει ένα

Jah Wobble - The Insiration of Willian Blake.

Καμία σχέση βεβαίως, μα είναι και αυτό ένα υπερτεράστιο album και θέλησα να το πω.

Coil
24-09-2007, 23:40
ναι ρε φιλος με το ριμοουτ βιουερ στο αβαταρ. διορθωσε εκεινο το ερημο το σιγκνατσουρ επιτελους =ρ

Τι σε χαλάει το your?

metamelia3
24-09-2007, 23:43

Τι σε χαλάει το your?
με χαλάει εμένα πάντως

into the welcoming arms of the amethyst deceiver

Coil
24-09-2007, 23:45
ouuuuu sorry μιλάτε πιο πρίν υπάρχει και κάτι που λέγεται λάθος...
Νταξ τώρα?

metamelia3
24-09-2007, 23:45
κομπλέ
ωραίο σιγκ :)

Coil
24-09-2007, 23:49
Ωραίο Avatar... Mela..Mela...Mela ncholia....
(Mου την πέφτεις ή σου την πέφτω?)

metamelia3
24-09-2007, 23:55
σρεμπτ ουμπερ ντεμ νωηεν σταντ ουντ ουμπερ ντεμ λαντ

εγώ δε στην πέφτω, πράγμα που σε κάνει πέφτουλα!

Kveldssanger
24-09-2007, 23:55
Για παράδειγμα όταν άκουσα Ulver το Themes From William Blake's The Marriage of Heaven & Hell to 98' 'έπαθα μια τέτοια πλάκα που λέω πρέπει να βρω κιάλλα σαν κιαυτο......

Καμία σχέση βεβαίως, μα είναι και αυτό ένα υπερτεράστιο album και θέλησα να το πω.

Και το Seed-At-Zero του Robin Williamson.

Coil
24-09-2007, 23:56
ρίχτιχ.... αλλά όχι και πεφτουλας έλεος.....

metamelia3
24-09-2007, 23:57
νταξ ντε ναουμ, μια πλάκα κάναμε

ΒΑΣ ΙΣΤ ΝΤΙ ΜΠΕΦΛΙΝΤΙΧΚΑΪΤ ΝΤΕΣ ΛΑΝΤΕΣ

Coil
24-09-2007, 23:58
Βασικά στο Shadows Of The Sun οι επιρροες απο Coil και David Sylvian είναι κάτι παραπάνω απο εμφανής....

Coil
25-09-2007, 00:00

Και το Seed-At-Zero του Robin Williamson.

Περισότερο μου αρέσει το Skirting The River Road.....

carheart
25-09-2007, 00:01
O Sylvian πρέπει να συμμετέχει και λίγο, κάπως, κάπου.

BURNIN AMBITION
25-09-2007, 01:19
Έχω που λέτε έναν κολλητό, είναι 35 στα 36, έχει ακόμα μακριά μαλλιά, μουσάκι, φοράει σκουλαρίκια και ακούει μέταλ. Τρέχει σε συναυλίες (8-9 στις 10 είναι μέταλ), γυρνάει σε μεταλλάδικα (και ροκάδικα) και γενικώς παρόλο που ισχυρίζεται ότι ακούει κι άλλα πράγματα, εγώ νομίζω ότι ακόμα είναι υπερβολικά κολλημένος με τη μουσική αυτή. Είναι από τους τύπους που ποτέ δε θα παραδεχτούν ότι οι Maiden έβγαλαν άσχημο δίσκο, ενώ όλοι μας ξέρουμε ότι μετά το Seventh Son οι τύποι είναι ανύπαρκτοι. Του άρεσε το νέο Iced Earth. Έλεος δηλαδή. Και το χειρότερο: Ακούει ακόμα και poser σαν τρελλός, φανταστείτε ότι έδωσε λεφτά να πάει στη Γερμανία για να δει live Bon Jovi και ήταν στο τσακ να "πεταχτεί" να δει def leppard, αλλά δε του κατσε καλά το σχέδιο. Υπάρχει ελπίδα ή είναι εντελώς καμμένος;sorry alla eisai malakas.
vasika oxi esu alla auta pou grafeis
pou to kako na pas na deis jovi kai lepprad.an ta eixa ta gafra tha to ekana kai ego.den ta exo omos. gamata einai na pas na tous deis tous sugekrimenous. gia ta alla de xero de ton xero de sxoliazo.
ps ego pao kai antupa naoume den eimai kollimenos. omos manowar piga

BURNIN AMBITION
25-09-2007, 01:22
egw ektos apo metal goustarw poly Kiamo kai Kourkouli.kai o Vertis kalos einai.katevasa kai to kainourgio kiamo kalo einai.ante na do pote tha ta poume re powera.akou kai tipota allo sto myspace re su
antupas antzela kaula ntoueto

atom_smasher
25-09-2007, 01:28
τι σκατα νοημα εχει αυτο το τοπικ παλι?...

BURNIN AMBITION
25-09-2007, 01:30
τι σκατα νοημα εχει αυτο το τοπικ παλι?...noobas.......

de xerei.sugxorate ton

FANTASMA
25-09-2007, 03:02
Χαχαχαχαχαχ με την απαντηση σου στον σαικοτρον, εσυ κι αν εισαι νουμπας...
Ον τοπικ, εγω λεω τα ιδια απο τοτε που αρχισα να ακουω μεταλ, ελεος, για καθε 1 γαματο γκρουπ υπαρχουν περιπου 100 μετρια και αλλα 1000 για τον πουτσο. Το καλο ειναι οτι για καποιο λογο που ουτε εγω καταλαβαινω μεσα απο συζητηση με μεταλλαδες και διαβαζοντας μεταλλοπεριοδικα μπορει να ανακαλυψεις καποια αλλα διαμαντια της μουσικης που ουδεμια σχεση εχουν με μεταλ. Δηλαδη συνεργαστηκε ο Γουιλσον με τους Οπεθ και ξαφνικα τον εμαθαν ολοι οι μεταλλαδες και τον εκαναν θεο. Ασε που για καποιον λογο οι μεταλλαδες ακουνε Οζρικ Τεντακολζ.

The Good Son
25-09-2007, 03:43
Δεν υπάρχουν μεταλλάδες. Μόνο ουρακοτάνγκοι.

Phoebus
25-09-2007, 03:46

Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν φανατικός μεταλάς πιτσιρικάς αλλά δεν με ενθουσιάζει τίποτα από αυτό το είδος. Με καμία εξαίρεση πλέον δυστυχώς. Προτιμώ να ακούσω screamo από metal.

Μιλάω σοβαρά :(

BURNIN AMBITION
25-09-2007, 03:46
to mono kalo pou exeis fantasma einai to avatar sou.pragamtika eklpiktiki tainia.
kata talla olo malakies les. sorry

FANTASMA
25-09-2007, 03:48
Ειναι καταπληκτικο αυτο που λες σε αυτο το τοπικ, και με χαροποιει αφανταστα να μου το λεει ενας μεταλλας με μηδενικο γουστο στη μουσικη! Μπορεις γενικα να με κραξεις οσο παει. Καλο μου κανει.

psofimi
25-09-2007, 05:20
distixws oiloi ypirxame metallades..sorry pou to lew all kathe fora pou blepw xako allazw kanali kathe fora pou paizei mia apta idia gia xiliosti fora..xerete..manowar,epica,nightwish kai pei legontas..megalwste..akouste kai kati allo...yparxoun poli kalitera eidi mousikis..kai epitelous na paei na gamithei to metal hammer pou pernaei tin prpopaganda oti o metallas prepei nte kai kala na einai o mizeros pou den thelei kanenas gia parea alla goustarei na einai etsi giati paei ennantia se olous..oust trendometallades tis piatsas!!!

psofimi
25-09-2007, 05:28

poso mizeria paizei na einai auto?

led_zeppelin
25-09-2007, 05:34
Δεν υπαρχουν καλα και κακα ειδη γαμω. Αν σ'αρεσει κατι, ειναι καλο, αλλιως μαλακια. Επισης οντως το Μετσαλ Χαμερ ειναι αθλιο γιατι θελει κανει τους μεταλλαδες να πιστευουν οτι ειναι οι εκλεκτοι του θεου, οι Εβραιοι του 21ου αιωνα και διαφορες μαλακιες.
Ενιγουεη, μιας κι ενα 80% οσων ακουω-ακουγα δεν ειναι μεταλ, δεν μπορω να ειμαι οντοπικ. Απλα ετσι κι αλλιως οσο περναει ο χρονος τα γουστα μας αλλαζουν. Αν καποιος ξεκινησε ν'ακουει μεταλ μετα απο 5 χρονια δεν ειναι κι απιθανο να γουσταρει κατι αλλο τωρα.

psofimi
25-09-2007, 05:36
Χαχαχαχαχαχ με την απαντηση σου στον σαικοτρον, εσυ κι αν εισαι νουμπας...
Ον τοπικ, εγω λεω τα ιδια απο τοτε που αρχισα να ακουω μεταλ, ελεος, για καθε 1 γαματο γκρουπ υπαρχουν περιπου 100 μετρια και αλλα 1000 για τον πουτσο. Το καλο ειναι οτι για καποιο λογο που ουτε εγω καταλαβαινω μεσα απο συζητηση με μεταλλαδες και διαβαζοντας μεταλλοπεριοδικα μπορει να ανακαλυψεις καποια αλλα διαμαντια της μουσικης που ουδεμια σχεση εχουν με μεταλ. Δηλαδη συνεργαστηκε ο Γουιλσον με τους Οπεθ και ξαφνικα τον εμαθαν ολοι οι μεταλλαδες και τον εκαναν θεο. Ασε που για καποιον λογο οι μεταλλαδες ακουνε Οζρικ Τεντακολζ.

ta spas!!!!

psofimi
25-09-2007, 05:41
Δεν υπαρχουν καλα και κακα ειδη γαμω. Αν σ'αρεσει κατι, ειναι καλο, αλλιως μαλακια. Επισης οντως το Μετσαλ Χαμερ ειναι αθλιο γιατι θελει κανει τους μεταλλαδες να πιστευουν οτι ειναι οι εκλεκτοι του θεου, οι Εβραιοι του 21ου αιωνα και διαφορες μαλακιες.
Ενιγουεη, μιας κι ενα 80% οσων ακουω-ακουγα δεν ειναι μεταλ, δεν μπορω να ειμαι οντοπικ. Απλα ετσι κι αλλιως οσο περναει ο χρονος τα γουστα μας αλλαζουν. Αν καποιος ξεκινησε ν'ακουει μεταλ μετα απο 5 χρονια δεν ειναι κι απιθανο να γουσταρει κατι αλλο τωρα.

a mpravo mia xara ta les..eidika gia to kolometal hammer...

hcpunksonacid
25-09-2007, 07:20
ψοφιμι ενας απο τους καλυτερους μου κολλητους ειναι μεταλλας ως εκει που δεν παει.δεν ακουει τπτ αλλο εκτος απο μεταλ και ειναι 27 χρονων.αλλα παρολο το δουλεμα που πεφτει μεταξυ μας,τον βλεπω οτι γουσταρει και δεν ειναι καθολου μιζερος-"γραφικο" μπορεις εσυ να τον πεις,αλλα αφου γουσταρει ρε συ τετοια φαση και δεν το κανει ουτε για την ποζα αλλα ουτε και γιατι φοβαται να αλλαξει ποιος ο λογος να τον κραξεις?
εγω που ας πουμε ειμαι ουλτρα-κολλημενος με το πανκ και το χαρντκορ δεν μπορω να ακουσω σχεδον με τπτ οτιδηποτε αλλο,με πολυ δυσκολια ακουω καποια πραγματα και ποτε οτιδηποτε ειναι... "χαλαρο" η δεν εχει πανκ στοιχεια.και ακριβως ετσι ειμαι απο μικρος.και δεν ειμαι καθολου μιζερος με την φαση-ακομα καβλωμενος για να ψαχτω με οποιοδηποτε πανκ συγκροτημα μου κανει εντυπωση.
και γουσταρω ατομα οπως πχ ο μπερνιν γιατι ακουνε μεταλ επειδη το γουσταρουν,και οχι επειδη περνουν παιδικη ασθενεια(ειναι αρκετα μεγαλυτερος) η ακομα και ο μπλαιντγκεο ο οποιος ειναι συνειδητοποιημενος στα ακουσματα του.
εκεινους που δεν γουσταρω ειναι καποιους και-καλα ιντελεκτουαλ που απο εκει που ακουγαν αιστ εαρθ και χτυπιοντουσαν,τωρα το παιζουν κουλτουρα και αρχιδια και κοροιδευουν το παρελθον τους.αυτοι οι ανθρωποι του παραχρονου θα ανακαλυψουν τους σμιθς,σε δεκα χρονια το πανκ και θα το παιζουν.. "σκεπτομενοι" οπαδοι.
οπως ενας γνωστος μου μπλακμεταλλας,απο τοτε που ακουσε εκεινη την μαλακια των ουλβερ(κραξτε ελευθερα,αλλα αυτη η μουσικη ειτε με κοιμιζει ειτε μου τσακιζει το νευρικο συστημα) με τα πιανακια,την ειδε μετα οπαδος τριπ-χοπ και οποτε μιλουσαμε ελεγε "καλα ειναι δυνατον ακομα να ακους πανκ?δεν περιοριζεσαι?"
ε οταν γουσταρεις κατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν περιοριζεσαι ποτε.γιατι ενταξει,αν θελεις να ψαξεις το μεταλ μπορεις να βρεις 100 χιλιαδες γκρουπ και να γουσταρεις,ποιος ο λογος να αλλαξεις τελειως και να φτυσεις πισω κατι που υποτιθεται οτι σε μια αρκετα μεγαλη στιγμη της ζωης σου αγαπησες?
και στα λεω αυτα εγω που δεν ακουω σχεδον καθολου μεταλ.
εγω ας πουμε πιτσιρικος ακουγα μονο αγγλικο πανκ και ελαχιστα πανκ απο ολες τις υπολοιπες χωρες.δεν μπορω να πω ομως οτι ακομα και τωρα,που εχω γινει εντελως "αμερικανακι" στην μουσικη και στην εμφανιση οτι δεν καβλωνω αγρια με τους ντιστσαρτζ η τους τζι-μπι-ειτζ.και ας εχουν περασει 13 χρονια απο τοτε που τους πρωτοακουσα.
ειναι οτι χειροτερο να πηγαινεις με την μοδα της εποχης,οπυ φυσηξει ο ανεμος δηλαδη.αλλα αυτη ειναι αλλη παραμετρος και παει για τους οπαδους μεταλλικα που ξαφνικα αρχισαν να ακουνε ποστ-μεταλ φασεις και να το παιζουν μουρες,μεχρι να εμφανιστει μια ΑΛΛΗ μοδα που θα τους φανει πιο κουλ και θα κραζουν τα ποστ που ακουγαν καποτε.
οπως ειναι εξισου φαιδρο να κατηγορεις ανθρωπους περι κολλημαρας,οταν αυτοι ακουν την μουσικη που ακουν και ντυνονται οπως θελουν επειδη απλα ΓΟΥ-ΣΤΑ-ΡΟΥΝ.
περι χαμμερ το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι για το πιο για τον πουτσο μουσικο περιοδικο στην ευρωπη,αγκαλια στην πρωτη θεση με σκατα οπως το ποπ και ροκ και το σονικ.
οι φαιδρολογιες των συντακτων του χαμμερ οδηγησαν στους μεταλλαδες εν ελλαδι να πιστεψουν οτι το πανκ πεθανε το 1978 με την διαλυση των πιστολς η οτι το χαρντκορ εκφραζεται απο τους μασιν χεντ(ναι τετοιες μαλακιες εγραφαν πιο παλια...)

Coil
25-09-2007, 09:54
Φίλτατε σε όσα λες έχεις εν μέρη δίκιο.. Βασικά το πόσο συνείδητοποιημένος είσαι σαν ακροατής μετράει. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι κακό είναι να παραδέχεσαι ότι πολλά ακούσματα που είχες στο παρελθόν τώρα σου φαίνονται παπαριές? Για παράδειγμα το Burnt Offerings όταν βγήκε ήταν υπερδισκάρα για μένα... με κάλυπτε πλήρως και τον έχω ακόμα ψηλά σαν δίσκο... Σήμερα για Iced Earth δεν χαραμίζω όχι λεφτά αλλά ούτε το παραμικρό bandwidth της σύνδεσης μου. Επίσης σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ακούς μουσική απλά για να χτυπιεσαι... Μιας και οι μαλακίες των Ulver σε κοιμίζουν.. Τότε πάω πάσο αναλόγως για τη χρήση που την θες την μουσική...Αλλά το metal είναι και πάντα ήταν ένα απο τα μεγαλύτερα trend της παγκόσμιας μουσικής κουλτουρας, πολύ δήθεν και το χειρότερο κάνει τον οπαδό να νιώθει οτι είναι στο περιθώριο και καλά κακός και true και bla bla bla ενώ είναι πιο mainstream και απο τους mainstream. Αυτό λέγεται πλύση εγκεφάλου.

PS: Και επειδή είμαι και ιντελεκτουαλ πιστευω οτι το πανκ οπως και η σκα είναι αχρείαστα μουσικά είδη και ειδικά το πανκ απευθυνεται σε άτομα τα οποία δεν μπορουν να καταλαβουν τις πολυπλοκες μεταλ μελωδιες και βραχυκυκλωνουν οπότε με 3 συγχορδίες πορεύονται και αυτοι... Πάω να ακουσω τώρα Malevolent Creation να αρχίσει δυναμικα η μέρα...

Marillion
25-09-2007, 09:56
PS: Και επειδή είμαι και ιντελεκτουαλ πιστευω οτι το πανκ οπως και η σκα είναι αχρείαστα μουσικά είδη και ειδικά το πανκ απευθυνεται σε άτομα τα οποία δεν μπορουν να καταλαβουν τις πολυπλοκες μεταλ μελωδιες και βραχυκυκλωνουν οπότε με 3 συγχορδίες πορεύονται και αυτοι...

Thn pathses pshle twra!

carheart
25-09-2007, 09:58
PS: Και επειδή είμαι και ιντελεκτουαλ πιστευω οτι το πανκ οπως και η σκα είναι αχρείαστα μουσικά είδη και ειδικά το πανκ απευθυνεται σε άτομα τα οποία δεν μπορουν να καταλαβουν τις πολυπλοκες μεταλ μελωδιες και βραχυκυκλωνουν οπότε με 3 συγχορδίες πορεύονται και αυτοι... Πάω να ακουσω τώρα Malevolent Creation να αρχίσει δυναμικα η μέρα...

Μάλλον αστειεύεσαι, οπότε δεν θα επεκταθώ.

hcpunksonacid
25-09-2007, 10:04
κοιλ
δεν σε παρεξηγω γιατι μαλλον δεν γνωριζεις τιποτα απο πανκ και απο χαρντκορ.οποτε οτι και να πεις δεν ειναι σωστο.
το στυλακι"2 ακορντα ολε" οντως υπαρχει,αλλα ειναι ισως το μικροτερο ποσοστο της πανκ σκηνης.ασχετο αν ειναι τρελα διαδεδομενο στην ελλαδα.υπαρχουν μπαντες απειρες με φοβερους μουσικους και ακομα πιο πολυπλοκη μουσικη.αλλα δεν θα κατσω να σου αναλυσω ποιοι ειναι.ντου ιτ γιορσελφ...λεμε τωρα.

Coil
25-09-2007, 10:06
Έλα ρε μαλακες αφήστε να γίνει λίγο χαβαλές....

House Of Low Culture
25-09-2007, 10:08
PUNK
IS
THE
LAW
RE
MOUNIA

sfinotouvlaki
25-09-2007, 10:11
ωραίο τόπικ.

Coil
25-09-2007, 10:14
κοιλ
δεν σε παρεξηγω γιατι μαλλον δεν γνωριζεις τιποτα απο πανκ και απο χαρντκορ.οποτε οτι και να πεις δεν ειναι σωστο.
το στυλακι"2 ακορντα ολε" οντως υπαρχει,αλλα ειναι ισως το μικροτερο ποσοστο της πανκ σκηνης.ασχετο αν ειναι τρελα διαδεδομενο στην ελλαδα.υπαρχουν μπαντες απειρες με φοβερους μουσικους και ακομα πιο πολυπλοκη μουσικη.αλλα δεν θα κατσω να σου αναλυσω ποιοι ειναι.ντου ιτ γιορσελφ...λεμε τωρα.

Άστο ψόφισε ούτε μια πλάκα δεν μπορώ να κάνω. Δεν μιλάω σοβαρά ούτως η άλλως για punk και για hardcore απο την στιγμή που έχω πάει σε τόσα Live και είχα και group στα σχολικά μου χρόνια....

hcpunksonacid
25-09-2007, 10:15
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι κακό είναι να παραδέχεσαι ότι πολλά ακούσματα που είχες στο παρελθόν τώρα σου φαίνονται παπαριές?
ναι ρε μαγκα,δεν ειπα το αντιθετο.και εγω ας πουμε μικρος πορωνομουν ασχημα με εξπλοιτεντ και τωρα μονο που τους ακουω γελαω.δεν ειναι ομως εκει το θεμα.ειναι οτι καποιοι ανθρωποι αποκυρρησουν ΟΛΟ το παρελθον τους και κραζουν ΟΛΑ τα ακουσματα που καποτε ειχαν,χαρην μοδας θελεις?χαρην...παρεας?δηθεν κουλτουρας?και αυτο ειναι απλα τραγικο-καποιος που δεν σεβεται το παρελθον του απλα δεν εχει μελλον.
και σκεψου και το αλλο...μηπως το μεταλ και το πανκ ειναι για καποιους ΑΠΛΑ μια αντιδραση της εφηβειας?ποσους μεταλλαδες εχεις δει εσυ ασ πουμε να το γυρνανε σε χιππυ-καταστασεις,σκυλαδικα,τρεντουλες και δεν συμμαζευετε?δλδ πρεπει εγω αυτους να τους θεωρησω ακροατες?
και συγνωμη,αλλα εγω δεν δεχομαι απο κανεναν πρωην-πανκ που ειναι σε μια τετοια φαση να κραζει το πανκ.γιατι πολυ απλα ποτε δεν ΕΝΟΙΩΣΕ.

carheart
25-09-2007, 10:16
εγώ συνειδητοποίησα το αστείο γύρω στους Μαλέβολεντ πάντως.

carheart
25-09-2007, 10:17
καποιος που δεν σεβεται το παρελθον του απλα δεν εχει μελλον.

ωπ.

House Of Low Culture
25-09-2007, 10:18
κουλτούρα και φύγαμε...
πάνκη είσαι κολλημένος και αποσβολωμένος.

Coil
25-09-2007, 10:26
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι κακό είναι να παραδέχεσαι ότι πολλά ακούσματα που είχες στο παρελθόν τώρα σου φαίνονται παπαριές?
ναι ρε μαγκα,δεν ειπα το αντιθετο.και εγω ας πουμε μικρος πορωνομουν ασχημα με εξπλοιτεντ και τωρα μονο που τους ακουω γελαω.δεν ειναι ομως εκει το θεμα.ειναι οτι καποιοι ανθρωποι αποκυρρησουν ΟΛΟ το παρελθον τους και κραζουν ΟΛΑ τα ακουσματα που καποτε ειχαν,χαρην μοδας θελεις?χαρην...παρεας?δηθεν κουλτουρας?και αυτο ειναι απλα τραγικο-καποιος που δεν σεβεται το παρελθον του απλα δεν εχει μελλον.
και σκεψου και το αλλο...μηπως το μεταλ και το πανκ ειναι για καποιους ΑΠΛΑ μια αντιδραση της εφηβειας?ποσους μεταλλαδες εχεις δει εσυ ασ πουμε να το γυρνανε σε χιππυ-καταστασεις,σκυλαδικα,τρεντουλες και δεν συμμαζευετε?δλδ πρεπει εγω αυτους να τους θεωρησω ακροατες?
και συγνωμη,αλλα εγω δεν δεχομαι απο κανεναν πρωην-πανκ που ειναι σε μια τετοια φαση να κραζει το πανκ.γιατι πολυ απλα ποτε δεν ΕΝΟΙΩΣΕ.
Νταξ με κάλυψες πλήρως. Είναι αυτό που είπα και εγώ το Metal σημάδεψε ένα μεγάλο μέρος της παιδικής και εφηβικής ηλικίας μου αλλά ποτέ δεν πρόκειται να αποκυρηξω το παρελθόν μου. Οι περισσότεροι φίλοι μου εκεί που είχαμε αγοράσει όλοι μαζί το 97 ψάχνοντας κατι καινουριο το Hamerfall το πρωτο και τρελαθήκαμε τώρα πάνε και δίνουν 300 και 400 ευρώ για να πάνε να ανοίξουν μπουκάλια στην Πεγκη Ζήνα και γελάνε με τις μαλακίες που ακούγανε τότε... και με το που με είδαν κουρεμένο με ρώτησαν αν το ξεπέρασα... ασε μιλάμε gtp άτομα... Η όταν φοράω κανα μπλουζάκι Sadus ή S.O.D με κράζουν... ε αυτά είναι καραγκιοζιές και κωλοτουμπισμοί (Εγώ έχω γκόμενα αυτοί όχι νιανιανιανιανιιιιααααα)

psychotron
25-09-2007, 10:32
Εγώ το 97 ήθελα να πάω σε μία συναυλία (δε θυμάμαι ποια) αλλά δε με είχαν αφήσει οι δικοί μου. Τώρα βέβαια δεν ακούω σχεδόν καθόλου μέταλ, αλλά δε θα το κοροϊδέψω κι όλας. Ο καθένας είναι ελεύθερος να ακούει ότι του κάνει κέφι.

FaithFails
25-09-2007, 11:21
Εγώ το 97 ήθελα να πάω σε μία συναυλία (δε θυμάμαι ποια) αλλά δε με είχαν αφήσει οι δικοί μου. Τώρα βέβαια δεν ακούω σχεδόν καθόλου μέταλ, αλλά δε θα το κοροϊδέψω κι όλας.

:rofl:

.
25-09-2007, 11:24
εμένα παιδιά το ποστ ροκ με βοήθησε να βρω γκόμενα (άσχετα αν με χώρισε λίγες μέρες μετά) ενώ σαν μεταλλάς ούτε βυζί δεν είχα πιάσει και χαίρομαι που ξεπέρασα το παρελθόν μου και έκανα ένα βήμα μπροστά :!:

Coil
25-09-2007, 11:46
Δεν έχεις πιάσει βυζί χοντρής Μπλακμεταλ γκόμενας? Ντεθ μεταλ γκομενας? ΟΙ thrasers γκομενες δεν μετράνε γιατι εχουν κάτι βυζιά σαν μπαλάκια του τεννις... Αλλα τα black metal βυζια οσάν καρπούζια γεμίζει το χέρι το δικό σου του φίλου σου... γενικά να φανε όλοι...

Lukather
25-09-2007, 11:57
Osoi ipostiriksan oti den akoune pia metal, as riksoun mia aftia sto

Burnt Offerings - Iced Earth :touched:

kai ta leme meta

on topic, eno olo kai ligotero vazo na akouso metal ta teleftea 2 xronia, den iparxei periptosi kati kalo na min to goustaro, opos episis an exo na akouso gia poli kairo ena disko, na min siginitho akougontas kapoia kommatara.

kai gia na telioso, par'olo pou den akouo kai poli metal pia, e den mporo akoma na katalavo ti vriskete sta ambient mplimplikia. :D

GuardianOfIvorytower
25-09-2007, 12:01
distixws oiloi ypirxame metallades..sorry pou to lew all kathe fora pou blepw xako allazw kanali kathe fora pou paizei mia apta idia gia xiliosti fora..xerete..manowar,epica,nightwish kai pei legontas..megalwste..akouste kai kati allo...yparxoun poli kalitera eidi mousikis..kai epitelous na paei na gamithei to metal hammer pou pernaei tin prpopaganda oti o metallas prepei nte kai kala na einai o mizeros pou den thelei kanenas gia parea alla goustarei na einai etsi giati paei ennantia se olous..oust trendometallades tis piatsas!!!

Υπάρχουν όμως κ άτομα που γουστάρουν να ακούν αυτά τα πράγματα, κ ας τα έχουν ακούσει τόσες φορές στο παρελθόν, γιατί ακόμα τους πορώνει αυτή η μουσική. Κ ψάχνονται συνέχεια για μη γνωστά γρουπ κλπ κλπ κ το νιώθουν μέσα τους, όπως τα λέει σωστά κ ο hcpunksonacid.
Το χάμερ μπορεί όντως να πάει να γαμηθεί.
Τώρα αν εσένα δε σε γεμίζει όσο παλιότερα αυτό είναι άλλο κ δικαίωμά σου.

ikonoklast
25-09-2007, 12:03
Εγώ πάντως είμαι μετα-μετα-μετα-μεταλάς και ακούω NWOBHM!! ΛΟΛΣ!

PainOfSalvation
25-09-2007, 12:06

Υπάρχουν όμως κ άτομα που γουστάρουν να ακούν αυτά τα πράγματα, κ ας τα έχουν ακούσει τόσες φορές στο παρελθόν, γιατί ακόμα τους πορώνει αυτή η μουσική. Κ ψάχνονται συνέχεια για μη γνωστά γρουπ κλπ κλπ κ το νιώθουν μέσα τους, όπως τα λέει σωστά κ ο hcpunksonacid.

.-

eleventh guardian
25-09-2007, 12:12
Βρε ουστ παλιομεταλλάδες κολλημένοι, που θιχτήκατε επειδή κάποιοι τόλμησαν να γράψουν ορισμένες ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Στο 2007 ζούμε ρε, είναι δυνατόν να ακούτε ακόμα Μάνογουορ και Μέιντεν;

Psofimi συνέχισε, εγώ είμαι μαζί σου. 8)

np: Icarus Witch - Afterlife

Candiru
25-09-2007, 12:32
με τόσους εχθρους του μεταλ pου μαζεύτηκαν εδώ προβλέπω να αλλάζει σε λίγο και προσανατολισμό το ER.

Εγώ είμαιο από τους γηραιότερους που ακούνε κυρίως μέταλ και σκληρό ήχο, αλλά ο χαρακτηρισμός μεταλάς μου τη σπάει. Το πανκ τουλάχιστον έχει μια ιδεολογία και κουλτούρα, το μέταλ τι διάολο έχει πέρα από το ότι είναι είδος μουσικής;

σαν να λέμε κλασσικάς, τζαζάς, κλπ

ikonoklast
25-09-2007, 12:48
Βρε ουστ παλιομεταλλάδες κολλημένοι, που θιχτήκατε επειδή κάποιοι τόλμησαν να γράψουν ορισμένες ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Στο 2007 ζούμε ρε, είναι δυνατόν να ακούτε ακόμα Μάνογουορ και Μέιντεν;

Κοίταξε φίλε, αν κάποιοι απο σας γίνατε πουστάκια τότε που το pc hammer και ο εβραϊκός καπιταλισμός αποφάσισαν να πουλήσουν κάτι άλλο πέρα απο το ΤΡΟΥ χεβιμέταλ και τα σωστά adventures, δε χρειάζεται να αναπαράγεις αυτά τα σκατα στο ερ γιατι δε σε παίρνει... Ίσως αν ξέρατε πέντε πράματα παραπάνω για τη μουσική μας να μην πουστεύατε τόσο εύκολα αλλα τι να περιμένεις τώρα απο αναγνώστες του χάμμερ. ΜΠΕ ΡΕ!

psychotron
25-09-2007, 12:49
Candiru, μπράβο σου, αφού έφτασες σε τέτοια ηλικία και ακούς ακόμα σκληρά πράγματα. Εγώ, άμα με το καλό φτάσω τα 30, δε το βλέπω ν' ακούω ούτε ίχνος από τέτοιες μουσικές, ήδη με έχουν ξενερώσει αφάνταστα. Γούστα.

sfinotouvlaki
25-09-2007, 12:49
εγώ πάντως τώρα ακούω

anal cunt - ωραίο τόπικ.

psofimi
25-09-2007, 13:17

se paw :P

Candiru
25-09-2007, 13:19
εγώ απλώς από τα 23 και μετά δεν το έχω ως μοναδική απασχόληση για να το σιχαθώ. Το πολύ 3-4 σιντιά τη βδομάδα να βάλω να ακούσω και αυτά όχι απαρταίτηατ μέταλ. Αυτό που σιχάθηκα είναι τα περισσότερα πάουερ μέταλ και πόζερ των 80ς, εκτός λίγων λαμπρών εξαιρέρεων.

Coil
25-09-2007, 13:21
εγώ απλώς από τα 23 και μετά δεν το έχω ως μοναδική απασχόληση για να το σιχαθώ. Το πολύ 3-4 σιντιά τη βδομάδα να βάλω να ακούσω και αυτά όχι απαρταίτηατ μέταλ. Αυτό που σιχάθηκα είναι τα περισσότερα πάουερ μέταλ και πόζερ των 80ς, εκτός λίγων λαμπρών εξαιρέρεων.

Ρε μπάς και είμαστε διδυμοι?

sfinotouvlaki
25-09-2007, 13:24
αυτό μας έλειπε τώρα.

Zoonchild
25-09-2007, 13:30

se paw :P

:rofl:

psychotron
25-09-2007, 13:52

Δυστυχώς φίλε υπάρχουν πολλοί απο δαύτους ακόμα. Εντάξει, δε τους κατακρίνω, στην τελική γούστα είναι, αλλά δε μπορεί να βγαίνει ο άλλος και να μου λέει ότι οι Saxon ξερωγώ έβγαλαν δισκάρα, 70 χρονών ο καθένας. Ούτε ότι οι Maiden τα τελευταία 20 χρόνια δεν παίζουν τα ίδια, αφού είνα φως φανάρι ότι επαναλαμβάνονται. Για τέτοιου είδους κολλήματα μιλώ που είναι και τα πιο εκνευριστικά. Γενικά δε μπορώ να μιλήσω με τέτοιους ανθρώπους, ιδιάιτερα μερικούς μεγαλύτερους σε ηλικία που νομίζουν ότι έχουν και δίκιο σ' ότι λένε. Εμπειρία και αηδίες. Κολλημένοι εγκέφαλοι φίλε.

BURNIN AMBITION
25-09-2007, 13:57

Δυστυχώς φίλε υπάρχουν πολλοί απο δαύτους ακόμα. Εντάξει, δε τους κατακρίνω, στην τελική γούστα είναι, αλλά δε μπορεί να βγαίνει ο άλλος και να μου λέει ότι οι Saxon ξερωγώ έβγαλαν δισκάρα, 70 χρονών ο καθένας. Ούτε ότι οι Maiden τα τελευταία 20 χρόνια δεν παίζουν τα ίδια, αφού είνα φως φανάρι ότι επαναλαμβάνονται. Για τέτοιου είδους κολλήματα μιλώ που είναι και τα πιο εκνευριστικά. Γενικά δε μπορώ να μιλήσω με τέτοιους ανθρώπους, ιδιάιτερα μερικούς μεγαλύτερους σε ηλικία που νομίζουν ότι έχουν και δίκιο σ' ότι λένε. Εμπειρία και αηδίες. Κολλημένοι εγκέφαλοι φίλε.re panivlaka o kollimenos eisai esu

to oti oi maiden paizoun ta idia ti se noiazei? kapoioi goustaroun
ego akouo kiamo maiden manowar poser kai oti allo mou kaulosei kai aresei.nai re otan valo manowar sto cd tha goustaro.opos tha goustaro otan valo makropoulo.nai eimai periergos kai ti vrisko etsi.ti zori travas kai ta midenizeis ola? sto kefali sou kathomaste?
ti ste seis re? akouste ti leei o pankis isos na xupnisete

psychotron
25-09-2007, 13:57
:rofl: :rofl: :rofl:

freak brother
25-09-2007, 13:58
εγω σταματησα να ειμαι μεταλλας γυρω στις..25 Jul 2003, πλεον ακουω μονο Μανιλα ροουντ και Ροττινγ κραιστ.

BURNIN AMBITION
Ειναι καταπληκτικο αυτο που λες σε αυτο το τοπικ, και με χαροποιει αφανταστα να μου το λεει ενας μεταλλας με μηδενικο γουστο στη μουσικη! Μπορεις γενικα να με κραξεις οσο παει. Καλο μου κανει.de tha se kraxo.sto dexi mou tsimpirdonei se grafo apla file. oso gia to mhdeniko gousto mou sti mousiki, diko mou einai, auto me akfrazei kai pernao kala. kai gamao

BURNIN AMBITION

np: Icarus Witch - Afterlifenai

kai tora akouo meta apo pola xronia stratovarius to episode giati etsi kaulosa

BURNIN AMBITION
25-09-2007, 13:59

Κοίταξε φίλε, αν κάποιοι απο σας γίνατε πουστάκια τότε που το pc hammer και ο εβραϊκός καπιταλισμός αποφάσισαν να πουλήσουν κάτι άλλο πέρα απο το ΤΡΟΥ χεβιμέταλ και τα σωστά adventures, δε χρειάζεται να αναπαράγεις αυτά τα σκατα στο ερ γιατι δε σε παίρνει... Ίσως αν ξέρατε πέντε πράματα παραπάνω για τη μουσική μας να μην πουστεύατε τόσο εύκολα αλλα τι να περιμένεις τώρα απο αναγνώστες του χάμμερ. ΜΠΕ ΡΕ!hohohoh o rossolatos eisai?

PainOfSalvation
25-09-2007, 14:02
:rofl: :rofl: :rofl:
resital psychotron...

psychotron
25-09-2007, 14:18
Φίλε ΜΠΕΡΝΙΝ, πιο τρανό παράδειγμα γι' αυτά που λέω, θα βρεις σ' ένα μαγαζί κάπου στους Αμπελοκήπους (δε χρειάζονται ονόματα, μην κάνουμε διαφήμιση). Εκεί λοιπόν, κάθε τετάρτη παίζει heavy metal. Και παίζει ένας τύπος σαν αυτόν που περιγράφω στο πρώτο μου ποστ σ' αυτό το τόπικ, σαν αυτούς για τους οποίους μίλησα πριν λίγο στον 11th. Αν ποτέ σε βγάλει ο δρόμος σου εκεί, πήγαινε μίλα του, ίσως καταλάβεις τι εννοώ. Πολύ καλό παιδί, αλλά εντελώς στόκος και του το' χω πει, όχι ότι καταλαβαίνει βέβαια. Τον αγαπάω πάντως, είμαστε σαν αδέλφια, αν τον δεις να του δώσεις χαιρετισμούς. Ελπίζω αν του μιλήσεις να καταλάβεις το μέγεθος του κολλήματος και γιατί με εκνευρίζουν αυτοί οι τύποι.

Pain :pink:

psofimi
25-09-2007, 14:19
[quote="eleventh guardian":19y7ta7d]Βρε ουστ παλιομεταλλάδες κολλημένοι, που θιχτήκατε επειδή κάποιοι τόλμησαν να γράψουν ορισμένες ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Στο 2007 ζούμε ρε, είναι δυνατόν να ακούτε ακόμα Μάνογουορ και Μέιντεν;

kai tora akouo meta apo pola xronia stratovarius to episode giati etsi kaulosa[/quote:19y7ta7d]

w re pousti klassikos metallas,otan tou tin poune gia tin agapimeni tou mousiki paiei kai akouei oti malakia brei mprosta tou gia na min akouei tin pragmatikotita!!paradektite to,metal sucks!!!

sfinotouvlaki
25-09-2007, 14:23
psofimi θέλεις να γαμηθούμε; ακούω και ράδιοχεντ.

psychotron
25-09-2007, 14:29
Να τα αποφεύγεις αυτά τα πράγματα φίλε. Κοίτα (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=19217&start=0) τι μπορεί να σου συμβεί.

BURNIN AMBITION
25-09-2007, 14:37
Φίλε ΜΠΕΡΝΙΝ, πιο τρανό παράδειγμα γι' αυτά που λέω, θα βρεις σ' ένα μαγαζί κάπου στους Αμπελοκήπους (δε χρειάζονται ονόματα, μην κάνουμε διαφήμιση). Εκεί λοιπόν, κάθε τετάρτη παίζει heavy metal. Και παίζει ένας τύπος σαν αυτόν που περιγράφω στο πρώτο μου ποστ σ' αυτό το τόπικ, σαν αυτούς για τους οποίους μίλησα πριν λίγο στον 11th. Αν ποτέ σε βγάλει ο δρόμος σου εκεί, πήγαινε μίλα του, ίσως καταλάβεις τι εννοώ. Πολύ καλό παιδί, αλλά εντελώς στόκος και του το' χω πει, όχι ότι καταλαβαίνει βέβαια. Τον αγαπάω πάντως, είμαστε σαν αδέλφια, αν τον δεις να του δώσεις χαιρετισμούς. Ελπίζω αν του μιλήσεις να καταλάβεις το μέγεθος του κολλήματος και γιατί με εκνευρίζουν αυτοί οι τύποι.

Pain :pink:jasmin e?
den amfivalo re gia auta pou les alla genikeueis polu proklhtika. auto.filakia

BURNIN AMBITION
25-09-2007, 14:38
[quote="eleventh guardian":130mjubu]Βρε ουστ παλιομεταλλάδες κολλημένοι, που θιχτήκατε επειδή κάποιοι τόλμησαν να γράψουν ορισμένες ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Στο 2007 ζούμε ρε, είναι δυνατόν να ακούτε ακόμα Μάνογουορ και Μέιντεν;

kai tora akouo meta apo pola xronia stratovarius to episode giati etsi kaulosa

w re pousti klassikos metallas,otan tou tin poune gia tin agapimeni tou mousiki paiei kai akouei oti malakia brei mprosta tou gia na min akouei tin pragmatikotita!!paradektite to,metal sucks!!![/quote:130mjubu]kala tora evala mindcrime at the moore

FaithFails
25-09-2007, 14:57
psychotron ανοίξατε??

psychotron
25-09-2007, 14:58
yup.

FaithFails
25-09-2007, 15:03
Σας ερχόμαστε :D

Blindgeo
25-09-2007, 15:11

:thumbsup:

ikonoklast
25-09-2007, 15:15

edw den akougetai to elliniko hip hop,to galliko tha akousoume?

psofimi
25-09-2007, 15:57

edw den akougetai to elliniko hip hop,to galliko tha akousoume?

so????

ikonoklast
25-09-2007, 16:06
Τι; α μωρη φώκια που 8α προσβάλλεις τα ραπς μας. Πάνε άκου παντέρα να πούμε.

ηπιοι εμσίς, χάρκορ γουαναμπής.

psofimi
25-09-2007, 16:06
loipon legontas metal ennow autes tis mpourdes pou prowthei asistola to metal hammer...an einai dinaton mexri kai oi isis ginane tis modas xaris sto metal hammer pou xafnikameta to oceanic anakalipse oti yparxoune!enw oi isis einai kati pera apo ta oria autis tis kleistomyalis mousikis....oi hammerfall,oi stratovarius ktlp einai mpantes pou kanonika den tha eprepe na yparxoun..alla yparxoun giati prowthountai apo kati periodika san to metal hammer...oxi h mousiki den exei oria..mporei na akousw apo tool mexri sigur ros kai na goustarw kai ta 2 to idio...true metal kai true metallers my ass...den eimaste stin dekaetia tou 80!!!

psofimi
25-09-2007, 16:07

speak for your self... :!:

sfinotouvlaki
25-09-2007, 16:10
h mousiki den exei oria..

...den eimaste stin dekaetia tou 80!!!

πέστα χ(ρ)υσόστομη!

inhalexhale
25-09-2007, 16:11
loipon legontas metal ennow autes tis mpourdes pou prowthei asistola to metal hammer...an einai dinaton mexri kai oi isis ginane tis modas xaris sto metal hammer pou xafnikameta to oceanic anakalipse oti yparxoune!enw oi isis einai kati pera apo ta oria autis tis kleistomyalis mousikis....

hsun ki esy sto rilis parti tou mossquito codrol?

psofimi
25-09-2007, 16:12
loipon legontas metal ennow autes tis mpourdes pou prowthei asistola to metal hammer...an einai dinaton mexri kai oi isis ginane tis modas xaris sto metal hammer pou xafnikameta to oceanic anakalipse oti yparxoune!enw oi isis einai kati pera apo ta oria autis tis kleistomyalis mousikis....

hsun ki esy sto rilis parti tou mossquito codrol? :rofl: nai ame!!!guiest star kai etsi..ti les?

hcpunksonacid
25-09-2007, 16:19
ρε συ ψοφιμι,ποια νομιζεις πως εισαι και λες "μερικες μπαντες δεν θα επρεπε να υπαρχουν"?δηλαδη καπως ετσι θεωρεις βλακες αυτους που ακουν αυτες τις μπαντες,αφου ουσιαστικα ακουν κατι μη υπαρκτο.
και μενεις εσυ η εξυπνη.
εσυ μαλλον πασχεις απο το συνδρομο του μετανιωμενου πρωην μεταλλα,που θα μπηκε στην φαση απο σποντα η κανεναν γκομενο η θα εντυπωσιαστηκε απο καμια φωτογραφιση.
τελικα ρε πουστη μου,εγω που ειμαι πανκ και δεν γουσταρω το μεταλ δεν βγαζω τοσο χολη απεναντι του...αλλο ο χαβαλες.ισως οι μεγαλυτεροι εχθροι αυτης της μουσικης να ειναι οι πρωην οπαδοι της.
για αυτο απο εδω μεσα εκτιμω πολυ περισσοτερο(η μαλλον ΕΚΤΙΜΩ) ατομα οπως ο γουιτσκιλερ,ο μπερνιν,ο μπλαιντγκεο ακομα και ο βερντικτντιναιντ,γιατι πολυ απλα ακουν αυτα που γουσταρουν χωρις να πουλουν μουρη και ιστορια και κουλτουρα και να χαμε να λεγαμε,σε αντιθεση με ολα τα ποστ,τα "χαρντκορ"(γιατι το χκ ειναι αλλου και δεν θα το ανακαλυψουν ποτε-ευτυχως για αυτο..) ατομακια που με καθε νεα μουσικη ταση θα γινονται ενθερμοι οπαδοι και θα αποκυρρησουν το μουσικο τους παρελθον.
κριμα παντως ρε συ ψοφιμι-ριχνεις σκατα στο παρελθον σου ενω θα επρεπε να εισαι υπερηφανη που εχεις σημερα τοσο πολυδιαστατα ακουσματα.
ευτυχως στην πανκ σκηνη δεν εχω δει τοσα χρονια τετοιο φτυσιμο απο παλιους της οπαδους.

ikonoklast
25-09-2007, 16:29

Ρε ακου δώ, είμαι τριαντατριώ χρονώ και ακούω ράπς απο τα 8 μου. Λοιπόν , ποτέ δε κουράστηκα να ακούω τα παλιά τρου ραπς και ακόμα και τώρα που έχω οικογένεια και ένα πανέμορφο κοριτσάκι βάζω μπιγκ παν, γκρανμαστερ φλασ, αηστί, σουγκαρχιλ γκανκ, αφρικα μπαμπάατα τέρμα στο ipοd και τρέχω με την χουκσβάρνα. Παρολαυτά ακούω και ελληνικά ραπς και γαλλικά και δε μπορεί η κά8ε γκομενίτσα που δεν έχει και ουτε 8α αποκτήσει ιδέα για το τι σημαίνει για τις ψυχούλες μας αυτή η μουσική να βγαίνει και να λέει τετοιες μπούρδες. Αντε και γαμήσου λοιπόν μεταλλού!!

inhalexhale
25-09-2007, 16:37
:pink:SKLHROPYRHNIKH PIPILA:pink:

O ikonoklast einai o mentzelos. (http://www.mediafire.com/?9od20vafw9v)

metamelia3
25-09-2007, 16:50

Ρε ακου δώ, είμαι τριαντατριώ χρονώ και ακούω ράπς απο τα 8 μου. Λοιπόν , ποτέ δε κουράστηκα να ακούω τα παλιά τρου ραπς και ακόμα και τώρα που έχω οικογένεια και ένα πανέμορφο κοριτσάκι βάζω μπιγκ παν, γκρανμαστερ φλασ, αηστί, σουγκαρχιλ γκανκ, αφρικα μπαμπάατα τέρμα στο ipοd και τρέχω με την χουκσβάρνα. Παρολαυτά ακούω και ελληνικά ραπς και γαλλικά και δε μπορεί η κά8ε γκομενίτσα που δεν έχει και ουτε 8α αποκτήσει ιδέα για το τι σημαίνει για τις ψυχούλες μας αυτή η μουσική να βγαίνει και να λέει τετοιες μπούρδες. Αντε και γαμήσου λοιπόν μεταλλού!!
λέει το άσμα
"μα όταν ακούω bdp, daddy kane, de la soul, ultramagnetic mc's ακόμα και dre και wu-tang"
και λίγο αργότερα
"έχω ζήσει το φανκ, τον γκρανμάστερ φλας"

και αυτό το namesdropping δείχνει την αγάπη των φανς για το είδος

ikonoklast
25-09-2007, 16:55
Αντε ρε βλάκα γκο8οραπά. Τι είναι αυτό ημίζ;

metamelia3
25-09-2007, 16:56
ρόδες είναι ρε μπούρδα. "Για την αγάπη αυτή"

ikonoklast
25-09-2007, 16:59
Τι ειν αυτά ρε. Μόνο ΤΡΟΥ.

psofimi
25-09-2007, 17:06

tststs 33 xronwn anthrwpos kai milas etsi..pou einai to epipedo sou?

psofimi
25-09-2007, 17:10
ρε συ ψοφιμι,ποια νομιζεις πως εισαι και λες "μερικες μπαντες δεν θα επρεπε να υπαρχουν"?δηλαδη καπως ετσι θεωρεις βλακες αυτους που ακουν αυτες τις μπαντες,αφου ουσιαστικα ακουν κατι μη υπαρκτο.
και μενεις εσυ η εξυπνη.
εσυ μαλλον πασχεις απο το συνδρομο του μετανιωμενου πρωην μεταλλα,που θα μπηκε στην φαση απο σποντα η κανεναν γκομενο η θα εντυπωσιαστηκε απο καμια φωτογραφιση.
τελικα ρε πουστη μου,εγω που ειμαι πανκ και δεν γουσταρω το μεταλ δεν βγαζω τοσο χολη απεναντι του...αλλο ο χαβαλες.ισως οι μεγαλυτεροι εχθροι αυτης της μουσικης να ειναι οι πρωην οπαδοι της.
για αυτο απο εδω μεσα εκτιμω πολυ περισσοτερο(η μαλλον ΕΚΤΙΜΩ) ατομα οπως ο γουιτσκιλερ,ο μπερνιν,ο μπλαιντγκεο ακομα και ο βερντικτντιναιντ,γιατι πολυ απλα ακουν αυτα που γουσταρουν χωρις να πουλουν μουρη και ιστορια και κουλτουρα και να χαμε να

λεγαμε,σε αντιθεση με ολα τα ποστ,τα "χαρντκορ"(γιατι το χκ ειναι αλλου και δεν θα το ανακαλυψουν ποτε-ευτυχως για αυτο..) ατομακια που με καθε νεα μουσικη ταση θα γινονται ενθερμοι οπαδοι και θα αποκυρρησουν το μουσικο τους παρελθον.
κριμα παντως ρε συ ψοφιμι-ριχνεις σκατα στο παρελθον σου ενω θα επρεπε να εισαι υπερηφανη που εχεις σημερα τοσο πολυδιαστατα ακουσματα.
ευτυχως στην πανκ σκηνη δεν εχω δει τοσα χρονια τετοιο φτυσιμο απο παλιους της οπαδους.

mexeis parexigisei..kai oxi den arxisa na akouw metal logo gomenou kai ahdies..yparxoun akoma diskoi pou tha tous akousw kai tha siginithw,apla den me enthousiazei toso poli pia to metal..tpt aposa bgainei kainourgio apo mpantes pou kapote akouga den me enthousiazei...den antilegw oti sto metal yparxoun diskoi pou exoun grapsei istoria..apla to metal en einai kai h monadiki mousiki ston kosmo...tin xoli tin bgazw giati eimai apogoiteumeni aposa ginonati twra kai to poso trendy exei katantisei h fasi...mia fasi pou pia den exei logo yparxis!

hcpunksonacid
25-09-2007, 17:18
και ποια νομιζεις ρε συ πως εισαι και μιλας για "λογο υπαρξης"?υπαρχουν ατομα τα οποια ΔΕΝ ειναι κολλημενα και ομως γουσταρουν παρα πολυ αυτην την μουσικη εδω και χρονια.ε απο αυτους δεν εχεις το δικαιωμα να τους το στερησεις...νομιζω δηλαδη.
μιλισες για τρεντ.ΟΛΕΣ οι φασεις πλεον εχουν γινει τρεντ.και να σου πω την αληθεια?προτιμω να βλεπω πιτσιρικαδες με μπλουζακια ραμοουνς και αν μην ξερουν την τυφλα τους,παρα τους παπακηδες κανγκουρες που το μονο που εκαναν στα 90ς ηταν να χαπακωνονται και να ακουν μια σκυλαδικα και μια τεκνο.
χιλιες φορες πιτσιρικες που ακουν λαμπ οφ γκοντ παρα σκατομαθημενα τρεντακια που κουναν τους αγουρους κωλους τους σε τραπεζια.
μην τα βλεπεις ελιτιστικα τα πραγματα,οταν το τρεντ ξεκαθαρισει θα μεινουν και αυτοι που πραγματικα αγαπουσαν αυτην την φαση.
εντιτ-μαλλον εχεις περασει στην περιοδο της μουσικης εμμηνοπαυσης που σου φταινε τα παντα,και πολι περισσοτερο τα πιτσιρικια.χαλαρωσε ρε συ,δεν ξερω ποσο εισαι αλλα ηταν καλυτερα παλιοτερα που ειμασταν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ?

.
25-09-2007, 17:18
εντάξει νομίζω ότι δε βγάζουμε άκρη εδώ μέσα.

http://www.pannomagico.it/gif/shogun.gif

psychotron
25-09-2007, 17:20
Πόσο πάει το set?

.
25-09-2007, 17:21
Εξαρτάται. Θες το σετ για ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ή απλά για επάλειψη;

ikonoklast
25-09-2007, 17:25
Αυτά είναι για πούστρες ποστροκάδες. Με τους σκίνς δουλέυουμε αλλέως.

http://www.horn-products.com/images/horn%20handles%202.JPG

metamelia3
25-09-2007, 17:26
α! το κέρατό μου!

sfinotouvlaki
25-09-2007, 17:27
το βερνίκι! το βερνίκι!

eleventh guardian
25-09-2007, 17:28
Re - sooound the hoooorn!

atom_smasher
25-09-2007, 18:16
γαμω την παναγια μου.κατανοω ενα πανκιο ,μην πω και συμφωνω μαζι του...γερασα.μεταλ ακουω ακομα φυσικα.ετσι την βρισκω.απο κει και περα αυτο το ψοφημι εχει σαπισει τελειως και δεν ξερει τι λεει?!...και οι υπολοιποι κανετε πλακα ως ενα σημειο ετσι?ακου εκει ανακαλυψαν τοτε ως θεους οτι τους πλασαραν και τωρα αποκαθηλωνουν τα παντα.θα εριχνα μερικες παναγιες ακομα για να κανουμε χαβαλε αλλα χανω τον χρονο μου.

παω να βαλω να ακουσω το καινουριο doοmsword.ετσι για την ντρεντια της υποθεσης.

psofimi
25-09-2007, 18:34
και ποια νομιζεις ρε συ πως εισαι και μιλας για "λογο υπαρξης"?υπαρχουν ατομα τα οποια ΔΕΝ ειναι κολλημενα και ομως γουσταρουν παρα πολυ αυτην την μουσικη εδω και χρονια.ε απο αυτους δεν εχεις το δικαιωμα να τους το στερησεις...νομιζω δηλαδη.
μιλισες για τρεντ.ΟΛΕΣ οι φασεις πλεον εχουν γινει τρεντ.και να σου πω την αληθεια?προτιμω να βλεπω πιτσιρικαδες με μπλουζακια ραμοουνς και αν μην ξερουν την τυφλα τους,παρα τους παπακηδες κανγκουρες που το μονο που εκαναν στα 90ς ηταν να χαπακωνονται και να ακουν μια σκυλαδικα και μια τεκνο.
χιλιες φορες πιτσιρικες που ακουν λαμπ οφ γκοντ παρα σκατομαθημενα τρεντακια που κουναν τους αγουρους κωλους τους σε τραπεζια.
μην τα βλεπεις ελιτιστικα τα πραγματα,οταν το τρεντ ξεκαθαρισει θα μεινουν και αυτοι που πραγματικα αγαπουσαν αυτην την φαση.
εντιτ-μαλλον εχεις περασει στην περιοδο της μουσικης εμμηνοπαυσης που σου φταινε τα παντα,και πολι περισσοτερο τα πιτσιρικια.χαλαρωσε ρε συ,δεν ξερω ποσο εισαι αλλα ηταν καλυτερα παλιοτερα που ειμασταν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ?

xmm...nai koita na deis..nai ontws mou ftaine ta panta.,giati ta exw dei kai apo atoma tou xwrou kai oxi den maresei na mekmetalleuontai giati akouw ena eidos mousikis pou kai kala teinei na einai antitrend..alla den bariesai...eimai 25...and i am not getting any younger....

psofimi
25-09-2007, 18:36
γαμω την παναγια μου.κατανοω ενα πανκιο ,μην πω και συμφωνω μαζι του...γερασα.μεταλ ακουω ακομα φυσικα.ετσι την βρισκω.απο κει και περα αυτο το ψοφημι εχει σαπισει τελειως και δεν ξερει τι λεει?!...και οι υπολοιποι κανετε πλακα ως ενα σημειο ετσι?ακου εκει ανακαλυψαν τοτε ως θεους οτι τους πλασαραν και τωρα αποκαθηλωνουν τα παντα.θα εριχνα μερικες παναγιες ακομα για να κανουμε χαβαλε αλλα χανω τον χρονο μου.

παω να βαλω να ακουσω το καινουριο doοmsword.ετσι για την ντρεντια της υποθεσης.

etsi eksigeitai h periptwsi sou..den einai kako na orimazoume mousika...metal is not forever...for others...an to goustareis akoma dikaiwma sou,apla min eisai kleistomyalos kai se alla akousmata...

.
25-09-2007, 19:09
ψοφίμι σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς που έκανα ήρθε η ώρα να σκάσεις.

psofimi
25-09-2007, 19:13
ψοφίμι σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς που έκανα ήρθε η ώρα να σκάσεις. :rangry:

Candiru
25-09-2007, 19:46
να θυμηθούμε και τους ξεχασμενους θεούς που μάλλον επανασυνδέθηκαν

31 Flavors

Vanilla is smooth chocolate is kickin'
strawberry is sweet all deserve a hearty lickin'
have em all three scoops piled high
variety is the spice of life

Well you can have soft serve and hard sugar cones
root beer floats or my banana split do you like nuts
or some sticky whip creme
come lick it off and be my dairy queen

I love the Chilis freaky, uplift, mother's milk
Faith No More Mike Patton's voice is smooth as silk
Metallica's music makes me want to rage
Sting's lyrics have something to say

Jimi Hendrix plays guitar like a no one else
Black Sabbath Ozzy's voice is sick as hell
Prince, Fishbone, NWA
these are the things that I like to play

Mr. Bungle is so very cool
so don't be an ignorant fool
there's so much music for you to choose
so don't just be a metal dude
it's cool fool

Boom!
25-09-2007, 19:48
Λοιπον, αν το ψοφιμι συνεχισει να ανοιγει τετοια θρεντς (βουτηγμενα στην απειρη βλακεια -γνωστο αυτο- μεν, μπολιασμενα με γερη δοση γελιου δε), εγω παιρνω πισω ο,τι το αρνητικο εχω πει για τη μπαρτη της, μην πω οτι θα γινω και ενθερμος υποστηρικτης της.

Κατα τ'αλλα

παω να βαλω να ακουσω το καινουριο doοmsword.

psofimi
25-09-2007, 20:02
Λοιπον, αν το ψοφιμι συνεχισει να ανοιγει τετοια θρεντς (βουτηγμενα στην απειρη βλακεια -γνωστο αυτο- μεν, μπολιασμενα με γερη δοση γελιου δε), εγω παιρνω πισω ο,τι το αρνητικο εχω πει για τη μπαρτη της, μην πω οτι θα γινω και ενθερμος υποστηρικτης της.

Κατα τ'αλλα
[quote="atom_smasher":mqpt09s7]παω να βαλω να ακουσω το καινουριο doοmsword.[/quote:mqpt09s7]

eixa mia skasila an tha pareis pisw auta pou eipes gia mena...grammena ta exw agori mou...!ante re blammene akou doomsword kai parata mas..kollimene

Neron
25-09-2007, 20:35
Έχω που λέτε έναν κολλητό, είναι 35 στα 36, έχει ακόμα μακριά μαλλιά, μουσάκι, φοράει σκουλαρίκια και ακούει μέταλ. Τρέχει σε συναυλίες (8-9 στις 10 είναι μέταλ), γυρνάει σε μεταλλάδικα (και ροκάδικα) και γενικώς παρόλο που ισχυρίζεται ότι ακούει κι άλλα πράγματα, εγώ νομίζω ότι ακόμα είναι υπερβολικά κολλημένος με τη μουσική αυτή. Είναι από τους τύπους που ποτέ δε θα παραδεχτούν ότι οι Maiden έβγαλαν άσχημο δίσκο, ενώ όλοι μας ξέρουμε ότι μετά το Seventh Son οι τύποι είναι ανύπαρκτοι. Του άρεσε το νέο Iced Earth. Έλεος δηλαδή. Και το χειρότερο: Ακούει ακόμα και poser σαν τρελλός, φανταστείτε ότι έδωσε λεφτά να πάει στη Γερμανία για να δει live Bon Jovi και ήταν στο τσακ να "πεταχτεί" να δει def leppard, αλλά δε του κατσε καλά το σχέδιο. Υπάρχει ελπίδα ή είναι εντελώς καμμένος;
Ase, ta idia travame.

Boom!
25-09-2007, 21:13
eixa mia skasila an tha pareis pisw auta pou eipes gia mena...grammena ta exw agori mou...!ante re blammene akou doomsword kai parata mas..kollimene

Τελικα δεν εβαλα να ακουσω Doomsword. Χα, σου την εφερα;
Monster Magnet εβαλα, ειναι αρκετα μη-metal και "grown up" για τα γουστα σου;

Συγνωμη κιολας, που καποιοι απο μας ειμαστε βαφτισμενοι στις αξιες του πραγματικου μεταλλου και δεν ξεπουλαμε τα ιδανικα μας!
Οχι, δε θα το γυρισουμε μεις σε πουστιλικια οπως εσυ και οι ομοιδεατες σου ο Psychotron και ο Eleventh Guardian!

Παρ' ολα αυτα, για να δεις οτι δεν ειμαι τοσο τριτοκοσμικος οσο νομιζεις, εβαλα να κατεβασω αυτα τα εναλλακτικα δισκακια, τα Icarus Witch που προτεινε ο 11th, που ακουτε εσεις οι "μπροστα" και "εξαποδω". Αμα ειναι καλο, θα το πω. Δεν εχω παρωπιδες εγω!

Κατα τ'αλλα,
:pink:

BURNIN AMBITION
25-09-2007, 23:49
emena de tha me vrisei kanenas? me xehasate? akouo rage tora

Blindgeo
26-09-2007, 00:03
:headbang2: :worship:

psofimi
26-09-2007, 00:22

Τελικα δεν εβαλα να ακουσω Doomsword. Χα, σου την εφερα;
Monster Magnet εβαλα, ειναι αρκετα μη-metal και "grown up" για τα γουστα σου;

Συγνωμη κιολας, που καποιοι απο μας ειμαστε βαφτισμενοι στις αξιες του πραγματικου μεταλλου και δεν ξεπουλαμε τα ιδανικα μας!
Οχι, δε θα το γυρισουμε μεις σε πουστιλικια οπως εσυ και οι ομοιδεατες σου ο Psychotron και ο Eleventh Guardian!

Παρ' ολα αυτα, για να δεις οτι δεν ειμαι τοσο τριτοκοσμικος οσο νομιζεις, εβαλα να κατεβασω αυτα τα εναλλακτικα δισκακια, τα Icarus Witch που προτεινε ο 11th, που ακουτε εσεις οι "μπροστα" και "εξαποδω". Αμα ειναι καλο, θα το πω. Δεν εχω παρωπιδες εγω!

Κατα τ'αλλα,

poli metal hammer diavazeis,prosexe..poia mousika idanika re??metal hammerikes propagandes!!!

atom_smasher
26-09-2007, 01:18
ουφ. :duel: :behead:

Coil
26-09-2007, 01:20
Αν και συμφωνώ με το ψοφίμι σε πολλά (όχι τόσο εκγάθετα βέβαια): Δεν Έθιξε κανένας το θέμα και της ποιότητας του υλικού... πχ αν το πάμε όπως το λέτε εγώ ακούω ακόμα Stratovarius :shock: (Δεν πίστευα οτι θα το πώ αυτό) βάζω να θυμηθώ δίσκους όπως το Dreamspace,Episode κλπ.. Αλλά ποιος ο λόγος να παρακολουθήσω ένα group το οποίο έχει φθίνουσα πορεία? Ποιά η προσφορά των Manowar στην μουσική το 2007? Κολλημένος είναι αυτός που λέει πως το St. Anger είναι υπερδισκάρα και αρνείται να παραδεχτεί ότι κάποιοι πρέπει να κλείσου το μαγαζί επειδη είναι Metal αποτα παλιά..
Γιατί να δώ τους Iron Maiden για δέκατη φορά? όποιος γουστάρει ακόμα μεγάλη του μαγκιά αλλά δεν μπορεί να λέει οτι κάποιος που πήγε δέκα βήματα παρακάτω είναι δήθεν. Και ναι κάποιες αλήθειες για πολλά group μεγαθήρεια είναι αντικειμενικές...

Mitsmann
26-09-2007, 01:24
Αν και συμφωνώ με το ψοφίμι σε πολλά

διαβασα ως εδω.

Coil
26-09-2007, 01:25
μπράβο

psofimi
26-09-2007, 01:30
:tup:

Coil
26-09-2007, 01:36
Και εν τέλη πρέπει να ανοιχτεί ενα thread ποιές μπάντες ΓΕΝΙΚΑ δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και γιατί και όχι να κράζουμε ο ένας τον άλλο. (Φακ δατ δεν ανοίγω τέτοιο θέμα όμως εγώ) Και όχι death to all metal.

Mitsmann
26-09-2007, 01:40
ανοιξαμε(νε) τοπικ ποιοι γιουζερς δεν επρεπε να υπαρχουν και παει καλα.

psofimi
26-09-2007, 01:44
Και εν τέλη πρέπει να ανοιχτεί ενα thread ποιές μπάντες ΓΕΝΙΚΑ δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και γιατί και όχι να κράζουμε ο ένας τον άλλο. (Φακ δατ δεν ανοίγω τέτοιο θέμα όμως εγώ) Και όχι death to all metal.

einai mia parallagi tou death to false metal...

Coil
26-09-2007, 01:47

Ρε φίλος και ποιός το κρίνει αυτό? Η κλίκα των 100000 posts?

sfinotouvlaki
26-09-2007, 01:48
αυτοί που κρίνουν και το ποια μπάντα πρέπει να πάρει το μπούλο. μάλλον.

.
26-09-2007, 01:49
Η εμπειρία και η απελπισία.

Coil
26-09-2007, 01:56
Οχι σοβαρά αν είναι να παιζει λογοκρισία και το μάτι του mod να παρακολουθεί συνεχώς να αρχίσουμε να χαιδευουμε αυτάκια και να είμαστε ολοι χαρούμενοι και αγαπημένοι μια μεγάλη παρτούζα κάτω απο το φεγγαροφως και τους ήχους του Hail And Kill

psofimi
26-09-2007, 01:56
Οχι σοβαρά αν είναι να παιζει λογοκρισία και το μάτι του mod να παρακολουθεί συνεχώς να αρχίσουμε να χαιδευουμε αυτάκια και να είμαστε ολοι χαρούμενοι και αγαπημένοι μια μεγάλη παρτούζα κάτω απο το φεγγαροφως και τους ήχους του Hail And Kill :rofl:

Boom!
26-09-2007, 02:11

Και το ψοφιμι δεν ειναι στη λιστα γιατι....(;)

poli metal hammer diavazeis,prosexe..poia mousika idanika re??metal hammerikes propagandes!!!

Metal Invaderικες.

ikonoklast
26-09-2007, 02:13
Ε, δε μπορούμε να βάζουμε και όλους τουσ ξεχασμένους. Ας γράφει πιο πυκνά να μπεί στην επόμενη. Σορι.

psofimi
26-09-2007, 02:13

Και το ψοφιμι δεν ειναι στη λιστα γιατι....(;)

kai bebaia eimai stin lista..egw me psifisa :P

psychotron
26-09-2007, 10:57
Coil, ποιες αλήθειες είναι αντικειμενικές; Από πότε το γούστο μου στη μουσική κρίνεται και από ποιόν; Ο Καντιρού πετάχτηκε να πει τη μαλακία του για τους Scorpions χωρίς να έχει ακούσει το δίσκο. Το ψοφίμι έκανε το ίδιο για τους Iced Earth τονίζοντας μάλιστα ότι “σιγά μη το ακούσει”. Και να το ακούσει τώρα, δε θα γίνει και τίποτα, είναι δεδομένο ότι αν ακούς κάτι προκατειλημμένος, δε θα βρεις τίποτα καλό εκεί μέσα. Κατά τα άλλα οι κολλημένοι είναι όσοι ακούνε μέταλ και δεν ανοίγουν τα αυτιά τους; Σόρι αλλά δε σε πιάνω. Με ποια κριτήρια θα πεις ότι κάποιες μπάντες πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν και τι ακριβώς σε κάνει να πιστεύεις ότι τα κριτήρια αυτά θα είναι αντικειμενικά;

Coil
26-09-2007, 11:28
Προς αποφυγή τρελών παρεξηγήσεων. ΕΓΩ εκφέρω την ΔΙΚΗ ΜΟΥ άποψη και δεν κρίνω κανέναν γιατί δεν έχω κανένα δικαίωμα. Η άποψη μου λοιπόν είναι οτι οι αντικειμενικές αλήθειες για ορισμένα συγκροτήματα υφίστανται ως αποτέλεσμα του καλλιτεχνικού- αισθητικού αποτελέσματος που παράγει το καθένα με κάθε νέο δίσκο του. Για παράδειγμα ΕΓΩ δεν θα ασχοληθώ με το καινούριο το Scorpions γιατί σε καμμια περίπτωση δεν θα μου προσφέρει καμμία συγκίνηση αλλά ο καθένας κάνει ότι γουσταρει και αγαπά. Ίσως ο όρος αντικειμενικές αλήθειες να είναι παρεξηγήσιμος αλλά πιστεύω πως πολλά συγκροτήματα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί εδώ και καιρό. Επίσης προσωπικά ΔΕΝ κατακρίνω αλλά δεν καταλαβαίνω πως κάποιος μπορεί να ακούει με την ίδια συχνότητα και πάθος ένα group απο τα 12 μεχρι τα 30. Για ΜΕΝΑ αυτός ο άνθρωπος θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένος μιας και δεν αγχώνεται πρός αναζήτηση νέων ακουσμάτων, δε προβληματίζεται ότι το αγαπημένο του group μπορεί και να έχει ξεφτίσει και στηρίζει τις σταθερές αξίες του σε βάθος χρόνου. Μακάρι να καταλάβω μια μερα.

sfinotouvlaki
26-09-2007, 11:38
αυτοαναιρείσαι και συνάμα απαντάς ο ίδιος σ' αυτά που ρωτάς, ε.

Coil
26-09-2007, 11:54
Άλλα γράφω κοιμισμένος άλλα πρωινός.. αλλά δεν κατάλαβα που αυτοαναιρούμαι όσο για την απάντηση εκτός απο λίγες περιπτώσεις οι απαντήσεις δεν είναι και σοβαρές...

sfinotouvlaki
26-09-2007, 11:59
λες όλα αυτά τα "ΕΓΩ, ΔΙΚΗ ΜΟΥ" κ.λπ. και πιο κάτω κοτσάρεις ξανά ένα "αντικειμενικές αλήθειες". έστω και πιο μετριοπαθώς από πριν. επίσης αναρωτιέσαι γι' αυτούς που ακούνε τα ίδια και τα ίδια και δυο σειρ΄ς παρακάτω δίνεις μόνος σου την απάντηση.

Mitsmann
26-09-2007, 12:01
νομιζω οτι θελει να μας πει οτι ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.

atom_smasher
26-09-2007, 12:07
ρε . ποτε δεν καταλαβα αυτη την μανια καποιων να εξαφανισθουν καποια συγκροτηματα.

phthoggon
26-09-2007, 12:09
Μακάρι να καταλάβω μια μερα.

μέχρι τότε να προσέχεις λίγο περισσότερο την έννοια των όρων που χρησιμοποιείς, να ανοίγεις κάνα βικιπίντια και να ξαναδιαβάζεις τα ποστ σου.

psychotron
26-09-2007, 12:11
Ρε συ Coil, αυτό προσπαθούσα να σου πω, ότι δε μπορείς να μιλάς για σένα και παράλληλα για "αντικειμενικές" αλήθειες. Το "κατά την άποψή μου", δε μπορεί να είναι και αντικειμενικό. Τεσπά, νομίζω συννενοηθήκαμε πάντως.

Παρ' ολα αυτα, για να δεις οτι δεν ειμαι τοσο τριτοκοσμικος οσο νομιζεις, εβαλα να κατεβασω αυτα τα εναλλακτικα δισκακια, τα Icarus Witch που προτεινε ο 11th, που ακουτε εσεις οι "μπροστα" και "εξαποδω".
Μην τον ακούς τον 11th, παλιομεταλάς είναι και προσπαθεί να σε παρασύρει :D
Αντ' αυτού, βρες και άκου Loudness, το Thunder in the East. Πρόκειται για Γιαπωνέζικο folk συγκρότημα, με πολλά ambient στοιχεία, επιρροές από electro, avant garde, pop σε σημεία, πολλές ακουστικές κιθάρες και ένα μικρό ψήγμα black metal. Δώσε βάση στα blastbeats.

Zoonchild
26-09-2007, 12:53
ειναι (σχεδον) διασκεδαστικο να βλεπεις να ανοιγουν ενα θρεντ οι και-καλα-ανοιχτομυαλοι μουσικοφιλοι για να την πουν στους "γραφικους" μεταλλαδες και μετα απο 12 σελιδες να αποδεικνυεται περιτρανα οτι αλλοι ειναι οι ανοιχτομυαλοι και αλλοι οι κολλημενοι, οι απολυτοι και οι κλειστομυαλοι(τουλαχιστον οσον αφορα τα ατομα στο συγκεκριμενο φορουμ) .

ο ελιτισμος και ο δηθενισμος ειναι κακο πραγμα βρε. Μαζευτειτε λιγο, δεν ειν' κακο!

Sotos_The_Tequiler
26-09-2007, 13:08

rwta me ksana meta ta 35 mou xronia....
pros to paron akouw metal opws akouga kai paliotera, isws kai pio fanatika. Xwris vevaia afto na shmainei oti akouw mono metal...

Candiru
26-09-2007, 13:28
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... 303#164307 (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=161303#164307)

psofimi
26-09-2007, 14:23
Προς αποφυγή τρελών παρεξηγήσεων. ΕΓΩ εκφέρω την ΔΙΚΗ ΜΟΥ άποψη και δεν κρίνω κανέναν γιατί δεν έχω κανένα δικαίωμα. Η άποψη μου λοιπόν είναι οτι οι αντικειμενικές αλήθειες για ορισμένα συγκροτήματα υφίστανται ως αποτέλεσμα του καλλιτεχνικού- αισθητικού αποτελέσματος που παράγει το καθένα με κάθε νέο δίσκο του. Για παράδειγμα ΕΓΩ δεν θα ασχοληθώ με το καινούριο το Scorpions γιατί σε καμμια περίπτωση δεν θα μου προσφέρει καμμία συγκίνηση αλλά ο καθένας κάνει ότι γουσταρει και αγαπά. Ίσως ο όρος αντικειμενικές αλήθειες να είναι παρεξηγήσιμος αλλά πιστεύω πως πολλά συγκροτήματα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί εδώ και καιρό. Επίσης προσωπικά ΔΕΝ κατακρίνω αλλά δεν καταλαβαίνω πως κάποιος μπορεί να ακούει με την ίδια συχνότητα και πάθος ένα group απο τα 12 μεχρι τα 30. Για ΜΕΝΑ αυτός ο άνθρωπος θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένος μιας και δεν αγχώνεται πρός αναζήτηση νέων ακουσμάτων, δε προβληματίζεται ότι το αγαπημένο του group μπορεί και να έχει ξεφτίσει και στηρίζει τις σταθερές αξίες του σε βάθος χρόνου. Μακάρι να καταλάβω μια μερα.

re paidia kai pantremenos na eisai gia panw apo 5 xronia den tha niwtheis to idio gia to eteron sou hmish...tha to baretheis tha thes kati kainourgio...otan akous ena tragoudi gia panw apo 100 fores pote pia den tha sou xanakoustei opws tin prwti fora..so simple...

psofimi
26-09-2007, 14:30
episis coil simfwnw me osa les.... 8)

GuardianOfIvorytower
26-09-2007, 14:36
ρε . ποτε δεν καταλαβα αυτη την μανια καποιων να εξαφανισθουν καποια συγκροτηματα.

Ούτε εγώ. Δε τους αναγκάζει κανένας να τα ακούν, ούτε να πηγαίνουν στις αντίστοιχες συναυλίες. Κ όσο υπάρχουν άτομα που θα ικανοποιούνται από τα γρουπ αυτά κ τα ίδια τα γρουπ γουστάρουν αυτό που κάνουν, γιατί να πάψουν να υπάρχουν?

re paidia kai pantremenos na eisai gia panw apo 5 xronia den tha niwtheis to idio gia to eteron sou hmish...tha to baretheis tha thes kati kainourgio...otan akous ena tragoudi gia panw apo 100 fores pote pia den tha sou xanakoustei opws tin prwti fora..so simple...

Για το παντρεμένος δεν μπορώ να σου, δεν είμαι ακόμα (αν κ μου φαίνεται λίγο υπερβολικό μετά από 5 χρόνια), αλλά για το άλλο διαφωνώ. Κ ας έχω ακούσει το τραγούδι πραγματικά άπειρες φορές, άμα μπει την κατάλληλη στιγμή εμένα πάλι θα με πορώσει. Κ μου έχει συμβεί αυτό πολλές φορές, πχ Hallowed by thy Name, Secret of Steel. Κ εννοείται live ειδικά με ορισμένα τραγούδια είναι πάντα σαν η πρώτη φορά. Anway απόψεις κ κουβέντα να γίνεται.

Αντ' αυτού, βρες και άκου Loudness, το Thunder in the East. Πρόκειται για Γιαπωνέζικο folk συγκρότημα, με πολλά ambient στοιχεία, επιρροές από electro, avant garde, pop σε σημεία, πολλές ακουστικές κιθάρες και ένα μικρό ψήγμα black metal. Δώσε βάση στα blastbeats.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Candiru
26-09-2007, 14:38
γιαυτό μη βάζετε κομμάτια 10 φορές την ημέρα τα ίδια. Οσα παίζουν τα ραδιόφωνα τα έχω σιχαθεί, όσο και να μου αρέσουν.

Αλλά άλλο πράγμα είναι αυτό και άλλο η υποτιθέμενη ωρίμανση, οπότε δήθεν η ακρόαση μέταλ πάνω από τα 20-25 θα είναι ένδειξη διανοητικής καθυστERησης

.
26-09-2007, 14:39

ΟΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΝΑΝΕ (c)

psofimi
26-09-2007, 14:49

ΟΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΝΑΝΕ (c)

kai oloi malakes...

psychotron
26-09-2007, 14:58
Τι λογική του παραλόγου είναι τούτη πάλι; Δεν λέω ότι αποκλείεται να συμβεί, αλλά εσύ τα ισοπεδώνεις όλα, γράφεις με το στυλάκι του ξερόλα, που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Πως είσαι σίγουρη ότι θα το βαρεθείς; Και πως μπορείς να είσαι σίγουρη ότι και σε κάποιον άλλο θα συμβεί το ίδιο, ότι θα το βαρεθεί δηλαδή; Και τελος πάντων μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, κάτι άψυχο με κάτι έμψυχο. Και τα δύο σε κάνουν να νιώθεις καλά και σου προσφέρουν διάφορα ωραία συναισθήματα, αλλά στην ουσία είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα, έλεος δηλαδή. Δε θα αντιδράσεις με τον ίδιο τρόπο και στα δύο, αν τυχόν συμβεί κάτι.

FaithFails
26-09-2007, 15:20
psychotron :thumbsup:

Μην παίρνετε τίποτα για δεδομένο. Όλα πιθανά είναι. Όπως τη βρίσκει ο καθένας, τι πρόβλημα υπάρχει? Άλλος βαριέται, άλλος όχι, άλλος δεν ξέρει τι του γίνεται...όλα μέσα στο πρόγραμμα.

metamelia3
26-09-2007, 15:22
δεν έχω κανένα δικαίωμα.
γουστάρω

PainOfSalvation
26-09-2007, 15:22
egw pali eimai poly perifanos pou eimai melos aytou tou forum, pou epitelous sta 29 mou, ema8a oti de prepei na akouw metal pleon, oti ta 80s den yparxoun, oti oloi mazi agaphmenoi prepei na anapsoume mia orea fwtia, kai na kapsoume oti exoume sti disko8hkh mas pou vghke mexri tis 31/12/1999 23:59 (paizei, mporei na ma8w se liga post oti prepei na akouw pragmata pou vghkan ta teleytaia 2 xronia mono), kai epishs, oti otan padreytw (ftou), h gynaika mou 8a me keratwsei me ton galata to poly se 5 xronia giati 8a me vare8ike...

psssss....panepisthmio tis zwhs einai touto to forum telika!!! :)

PS: poso gamato akougete to "IMO, antikeimenika milwntas"?

Mitsmann
26-09-2007, 15:26
Λελεμπουρας ουμπερ αλλες.

psychotron
26-09-2007, 15:27
Τουλάχιστον το μαθες στα 29 φίλος, προλαβαίνεις να λυτρωθείς από την κατάρα αυτή!!11`~~1~~`!!`1 Για μένα δεν υπάρχει επιστροφή δυστυχώς. Θα πασαλειφτώ με baby oil και θα κάτσω πίσω κραδαίνοντας το τσεκούρι μου να'ούμε, ξερωγώ. Άντε να περάσει η ώρα να πάω σπίτι να πα να βάλω κανα Black Wind Fire & Steel γιατί με φτιάξατε τώρα :D

sfinotouvlaki
26-09-2007, 15:29
κοίτα να δεις τι γίνεται τώρα. μας έφεραν όλο το αθλέτιξ στο μιούζικ! φυγέτε, δε σας θέλουμε. ψοφίμι, μη μασάς αγάπη μου.

Mitsmann
26-09-2007, 15:29
το μεταλ ειναι αθλητισμος ( c )

Kveldssanger
26-09-2007, 15:30
εχει πλακα παντως που οι γκρινιες περι κολληματος των 80ς εχουν γυρισει αναποδα τωρα! κατω η αβανγκαρντ χουντα!

Mitsmann
26-09-2007, 15:31
Μιλησε κι ο Παηλντραηβερ οπαδος.

sfinotouvlaki
26-09-2007, 15:32
ρε, αυτός μέχρι και φωνητικά σε χεβοπανκοθρας δίσκο έχει κάνει...

BURNIN AMBITION
26-09-2007, 15:33
sas agapo olous eixa kairo na diavaso toses malakies mazemenes.
telika oi apopseis einai ontos san tous kolous

Mitsmann
26-09-2007, 15:33
ρε, αυτός μέχρι και φωνητικά σε χεβοπανκοθρας δίσκο έχει κάνει...

το ξερω, ειμουν και γω εκει.

psychotron
26-09-2007, 15:34
a question of heaven
.

psofimi
26-09-2007, 16:42
κοίτα να δεις τι γίνεται τώρα. μας έφεραν όλο το αθλέτιξ στο μιούζικ! φυγέτε, δε σας θέλουμε. ψοφίμι, μη μασάς αγάπη μου.

haha kai na skefteis oti pisteua oti den me pas katholou... :shock:

psofimi
26-09-2007, 16:44
το μεταλ ειναι αθλητισμος ( c )

nai opws otan ypostiriszeis akoma tin idian omada akoma kai otan auti paizei stin gama ethniki!

psofimi
26-09-2007, 16:49
Τι λογική του παραλόγου είναι τούτη πάλι; Δεν λέω ότι αποκλείεται να συμβεί, αλλά εσύ τα ισοπεδώνεις όλα, γράφεις με το στυλάκι του ξερόλα, που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Πως είσαι σίγουρη ότι θα το βαρεθείς; Και πως μπορείς να είσαι σίγουρη ότι και σε κάποιον άλλο θα συμβεί το ίδιο, ότι θα το βαρεθεί δηλαδή; Και τελος πάντων μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, κάτι άψυχο με κάτι έμψυχο. Και τα δύο σε κάνουν να νιώθεις καλά και σου προσφέρουν διάφορα ωραία συναισθήματα, αλλά στην ουσία είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα, έλεος δηλαδή. Δε θα αντιδράσεις με τον ίδιο τρόπο και στα δύο, αν τυχόν συμβεί κάτι.

den to paizw xerolas apla ta xerw ola :D

Vangelis
26-09-2007, 16:50
επειδη στο ερ καμμια φορα δεν καταλαβαινω ποτε καποιος μιλαει σοβαρα και ποτε αστειευεται στην αρχη νομισα πως το psofimi κανει πλακα.

Μετα καταλαβα οτι δεν κανει και υπεθεσα πως τωρα μπαινει στα 18 οποτε λογικο

Μετα διαβασα πως ειναι 25 και καταλαβα πως υπαρχει προβλημα

psofimi
26-09-2007, 16:53
επειδη στο ερ καμμια φορα δεν καταλαβαινω ποτε καποιος μιλαει σοβαρα και ποτε αστειευεται στην αρχη νομισα πως το psofimi κανει πλακα.

ela mwre xioumor kanoume...pou kai pou leme kai kamia malakia pera apo tin sovarotita tis zwis gia na pernaei h wra..twra an eseis ta pairnete sta sovara peri mousikis kai thigeste me diaforetikes apopseis tote den exw to provlima alla kapoioi alloi...opws eipane kai oi darkthrone kapote:den exoume emeis provlima me tin symperifora mas,alloi exoun provlima me tin symperifora mas!

metamelia3
26-09-2007, 17:08
opws eipane kai oi darkthrone
μεταλλού

psofimi
26-09-2007, 17:11
opws eipane kai oi darkthrone
μεταλλού :rofl:

freak brother
26-09-2007, 17:25
mh psarwnete sauto to topic!

Coil
26-09-2007, 17:27
Σοβαρά έχετε δίκιο. Η πρόταση αντικειμενικές αλήθειες είναι λάθος.
Προσπαθω να είμαι αντικειμενικός αλλά τελικά δεν είμαι. Η αλήθεια είναι πως έχω σιχαθεί το metal κοινο. Ο καθένας μπορεί να ακούει οτι γουσταρει. Να σχολιάζει όπως γουστάρει (ειδικά η ελίτ τουτουνου του φορουμ) και να κράζει όσο γουσταρει. Η metal μουσική εκτός ελαχίστων περιπτώσεων έχει καταντήσει ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ. Τα περισσότερα άτομα που ξέρω και είναι "Metal ρε μουνια" είναι περισσότερο ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ και προτιμώ τον χαρακτηρισμό post-rock πουστρακι απο "μεταλ-ass". H ολότητα της σκηνής έχει εκφυλιστεί (απο μάπα διοργανώσεις συναυλιών στην Ελλάδα μέχρι κυκλοφορίες αρπαχτές in your face) παρόλα αυτά το κοινό stays true! Και μιλαω για την τελευταία πενταετία που είναι καραμπινάτη. Κράχτε όσο θέλετε αυτή είναι η αποψή μου.

psofimi
26-09-2007, 17:29
Προσπαθω να είμαι αντικειμενικός αλλά τελικά δεν είμαι. Η αλήθεια είναι πως έχω σιχαθεί το metal κοινο. Ο καθένας μπορεί να ακούει οτι γουσταρει. Να σχολιάζει όπως γουστάρει (ειδικά η ελίτ τουτουνου του φορουμ) και να κράζει όσο γουσταρει. Η metal μουσική εκτός ελαχίστων περιπτώσεων έχει καταντήσει ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ. Τα περισσότερα άτομα που ξέρω και είναι "Metal ρε μουνια" είναι περισσότερο ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ και προτιμώ τον χαρακτηρισμό post-rock πουστρακι απο "μεταλ-ass". H ολότητα της σκηνής έχει εκφυλιστεί (απο μάπα διοργανώσεις συναυλιών στην Ελλάδα μέχρι κυκλοφορίες αρπαχτές in your face) παρόλα αυτά το κοινό stays true! Και μιλαω για την τελευταία πενταετία που είναι καραμπινάτη. Κράχτε όσο θέλετε αυτή είναι η αποψή μου.

file se paw!!!!! :tup:

Coil
26-09-2007, 17:33

τι στον MΠΟΥΤΣΟ?! Όλη μέρα online είσαι? :rofl: Άσε θα αρχίσει όπου νάναι η βροχή απο avantgarde forumίστικα σχολια...

psofimi
26-09-2007, 17:35

τι στον MΠΟΥΤΣΟ?! Όλη μέρα online είσαι? :rofl: Άσε θα αρχίσει όπου νάναι η βροχή απο avantgarde forumίστικα σχολια...

eimai stin doulia...kai eutyxws exw internet :P

Coil
26-09-2007, 17:40
ΕΕΕΕτσι! Η παραγωγικότητα μας βοηθάει το κεφάλαιο (Μια απο τα ίδια και εγώ...) :rofl:

psofimi
26-09-2007, 17:41
:giorgakis:

number one metallas!!!statheri axia...(stin stasimotita..)

ikonoklast
26-09-2007, 17:49
Αυτοί 8α πηδηχτούνε.

psofimi
26-09-2007, 17:58
Αυτοί 8α πηδηχτούνε.

:wink:

Coil
26-09-2007, 18:04
Αυτοί 8α πηδηχτούνε.
:wink:

X
26-09-2007, 18:15
Paizei kai na phdiountai hdh edw pou ta leme.. :-o

carheart
26-09-2007, 18:16
άκουσαν πως γαμιόμαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι!

Candiru
26-09-2007, 18:25
οι ρουμανόβλαχοι :P

Blindgeo
26-09-2007, 21:52

rwta me ksana meta ta 35 mou xronia....
pros to paron akouw metal opws akouga kai paliotera, isws kai pio fanatika. Xwris vevaia afto na shmainei oti akouw mono metal...

Coil
26-09-2007, 23:54
Και μιάς που έκανα και την βολτίτσα μου πέτυχα στο δρόμο μπρόστα όπως οδηγούσα έναν στόκο με ένα κουβαδάκι ο οποίος είχε γράψει με γραμματοσειρά σπουκι ναούμε ''80's pure fucking metal'' στο πίσω παρ πριζ με μεγάλα κόκκινα γράμματα... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ούλτρα ελλεινό? :rofl:

Blindgeo
26-09-2007, 23:59
Fusika kai einai, alla auto den shmainei oti epeidh enas einai hli8ios einai kai oloi oi alloi!

sfinotouvlaki
27-09-2007, 00:02
γιατί είναι ελεεινό ρε παιδιά;;;; στο δικό σας παρμπρίζ το έγραψε ο άνθρωπος;;;;

Coil
27-09-2007, 00:22
Fusika kai einai, alla auto den shmainei oti epeidh enas einai hli8ios einai kai oloi oi alloi!

Για τον συγκεκριμένο το είπα... Μπας και είανι κανένας απο δω μέσα?!?! :shock:

eleventh guardian
27-09-2007, 00:34
Δικό μου είναι. :oops:

Ήταν μια στιγμή αδυναμίας, όταν άκουσα για πρώτη φορά το άλμπουμ των Gargoyle πριν τρία χρόνια. Πάω να το βγάλω.

BURNIN AMBITION
27-09-2007, 00:53

ela mwre xioumor kanoume...pou kai pou leme kai kamia malakia pera apo tin sovarotita tis zwis gia na pernaei h wra..twra an eseis ta pairnete sta sovara peri mousikis kai thigeste me diaforetikes apopseis tote den exw to provlima alla kapoioi alloi...opws eipane kai oi darkthrone kapote:den exoume emeis provlima me tin symperifora mas,alloi exoun provlima me tin symperifora mas!kala autoi legan i brush my teeth in yellow spit ti leme tora....

BURNIN AMBITION
27-09-2007, 00:55
άκουσαν πως γαμιόμαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι!diladi dineis resta. proskuno

psofimi
27-09-2007, 02:15
Και μιάς που έκανα και την βολτίτσα μου πέτυχα στο δρόμο μπρόστα όπως οδηγούσα έναν στόκο με ένα κουβαδάκι ο οποίος είχε γράψει με γραμματοσειρά σπουκι ναούμε ''80's pure fucking metal'' στο πίσω παρ πριζ με μεγάλα κόκκινα γράμματα... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ούλτρα ελλεινό? :rofl: :rofl:

BURNIN AMBITION
27-09-2007, 04:09
Και μιάς που έκανα και την βολτίτσα μου πέτυχα στο δρόμο μπρόστα όπως οδηγούσα έναν στόκο με ένα κουβαδάκι ο οποίος είχε γράψει με γραμματοσειρά σπουκι ναούμε ''80's pure fucking metal'' στο πίσω παρ πριζ με μεγάλα κόκκινα γράμματα... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ούλτρα ελλεινό? :rofl: :rofl:ego exo dei ena pezo na grafei manowar

Veinsaw
27-09-2007, 05:54
ego exo dei ena pezo na grafei manowar

ενώ εσύ το γράφεις και οδηγώντας;

Neron
27-09-2007, 10:36
Egw exw dei na grafei Savatage.
Twra pou to skeftomai einai kai user tou E.R.

BURNIN AMBITION
27-09-2007, 15:01
ego exo dei ena pezo na grafei manowar

ενώ εσύ το γράφεις και οδηγώντας;ti sai su?

Witchkiller
28-09-2007, 00:48
Φοβερό topic.

Τελικά το χειρότερο από τουσ μεταλλάδεσ είναι οι αναγεννημένοι post μεταλλάδες.

Διάβασα κάποια πράγματα.Γελιότητες.ότι κράζω στους trueμέταλλους εδώ υπάρχει τούμπαλιν...

Τραγικό......................

Coil
28-09-2007, 00:58
Μπορούμε να κλείσουμε το topic τωρα που βγήκε το συμπέρασμα?

sfinotouvlaki
28-09-2007, 01:04
πρώτα θα εκτελέσουμε την ποινή...

BURNIN AMBITION
28-09-2007, 01:49
ego mallon exo upostei uposuneidito egefaliko esoteriko viasmo apo to thread auto. den exigeitai allios to oti tis 2 teleutaies meres exo pathei mia apisteuti kauliasi gia na akouso black re paidi mou.xono tou art lord rotting, burzum oti mporeite na fantasteite.

oraies epoxes. mortuary drape kai xero psomi. suginithika pali.kala akouga sto amaxi 2 diaskeues apo graveworm(oute pou tous ixera).losin my religion kai its a sin.panemorfes dikases blacko vocals rifies kai melodies pou se kanoun kazampoumpou. oraia pragmata aderfakim .metal or no metal at all
pantos to neo tou kiamou einai kalo

carheart
28-09-2007, 01:51
να και η ποινή, πάνω μου.

φάτε την.

psofimi
28-09-2007, 02:39

φάτε την.

the verdic is guilty

H.
28-09-2007, 03:06
Ρε psofimi, αφού δεν τα χεις τα ρημάδια. Τι τα πολεμάς?

Weiss
28-09-2007, 03:14
ε μπορεί να έχει κανένα πτυχίο

psofimi
28-09-2007, 03:21
Ρε psofimi, αφού δεν τα χεις τα ρημάδια. Τι τα πολεμάς?

:baaa:

H.
28-09-2007, 03:24

Λες να ναι συμφοιτήτριά σου στις πίπες?

psofimi
28-09-2007, 03:27

Λες να ναι συμφοιτήτριά σου στις πίπες?

a nai mwre se thimamai kai esena sto tmima..o kaliteros mathitis eisouna!

Coil
28-09-2007, 09:44
Ο ένοχος να φορέσει το μπλουζάκι FUCK TRENDS απο hammer για πέντε μέρες....
Εκτός και αν το φοράει κανονικά είναι στην γκαρταρόμπα του και το γουστάρει, τότε δεν μετράει....

Witchkiller
28-09-2007, 20:25

φάτε την.

the verdic is guilty

Τhe Verdict Denied λέμε!Άντε μη τα πάρω!Είμαι και fan boy...........................

warlord
30-09-2007, 22:57
exo aids, eimai evraios, eimai poustis, eimai araphs, eimai ftoxompines, eimai vazelos, eimai mormonos, exo mykhtes st aytia, tsimples sta matia kai trixes sth myth, eimai prezakias...

... alla na akouo kai metal?...
e ayto den antexetai.

Blindgeo
30-09-2007, 23:08
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

VirusXI
02-10-2007, 11:19
:pink:.

Raven Lord
02-10-2007, 12:27

μπράβο ρε ψοφίμι, πέστα. επιτέλους βρέθηκε κάποιος με αρχίδια σε αυτό το φόρουμ. πριν πολλά χρόνια άκουγα κι εγώ μεταλ αλλά μεγάλωσα και κατάλαβα ότι δεν αξίζει να κολλάς σε ένα είδος. τώρα πάω στην 1η λυκείου, αλλά όταν κατέβαινα στην αθήνα με τη μαμά μου, με κυκλοφορούσε ο psychotron που είναι λίγο μεγαλύτερος. αυτός ο 35άρης μπάρμπας που λέει, εκτός από γέρος, είναι πολύ ενοχλητικός. κοροϊδεύει συνέχεια τη φράντζα μου και το αγαπημένο μου συγκρότημα, τους my chemical romance. άσε που έπαιζε μουσική στο τζασμίν τα σάββατα και πάνω που πορωνόμασταν με placebo, το γυρνούσε σε κάτι παντελώς άγνωστους καραγκιόζηδες που δεν τους ακούει πια κανένας... twisted sisters νομίζω μου είπαν ότι είναι... τελοσπάντων, σαν να μην έφτανε αυτό υπήρχαν και κάτι τελειωμένοι θείοι εκεί γύρω που τον ενθάρρυναν να βάζει συνέχεια τέτοια :shock: :evil:

Mitsmann
02-10-2007, 13:53
σκασε πιτσιρικο, θα πεσει φαπα.

verdictdenied
02-10-2007, 15:20
Η φώτο στο sig του Warlord μυρίζει Νέα Σμύρνη ή με φαίνεται?

Όταν ήμουν μικρός μου άρεσε το Gothic των Paradise Lost. Τώρα πια όχι.

Και όπως το μπλουζάκι μου γράφει....
"Proud To Be A Metalhead"

Είμαι γύφτος...το ξέρω

enitharmon
02-10-2007, 15:44
exo aids, eimai evraios, eimai poustis, eimai araphs, eimai ftoxompines, eimai vazelos, eimai mormonos, exo mykhtes st aytia, tsimples sta matia kai trixes sth myth, eimai prezakias...

... alla na akouo kai metal?...
e ayto den antexetai.
να το καλο του θρεντ

:touched:

The Nerd
12-10-2007, 01:46

Αυτά τα λένε όσες πατάνε το στεφάνι και παίρνουν τελ στα πρωινομεσημεριανάδικα και βγαζουν το μωρο βολτα με διαφανο λευκο παντελονι και μαυρο στρινγκ.

PS Εχώ γυμνές φώτο σου 8)

Φιλαράκι, 00s έχουμε, δεν είναι κακό να παραδεχθείς ανοιχτά ότι είσαι gay.

[edit : Μετά από αναγνωση]

Νταξ με κάλυψες πλήρως. Είναι αυτό που είπα και εγώ το Metal σημάδεψε ένα μεγάλο μέρος της παιδικής και εφηβικής ηλικίας μου αλλά ποτέ δεν πρόκειται να αποκυρηξω το παρελθόν μου. Οι περισσότεροι φίλοι μου εκεί που είχαμε αγοράσει όλοι μαζί το 97 ψάχνοντας κατι καινουριο το Hamerfall το πρωτο και τρελαθήκαμε τώρα πάνε και δίνουν 300 και 400 ευρώ για να πάνε να ανοίξουν μπουκάλια στην Πεγκη Ζήνα και γελάνε με τις μαλακίες που ακούγανε τότε... και με το που με είδαν κουρεμένο με ρώτησαν αν το ξεπέρασα... ασε μιλάμε gtp άτομα... Η όταν φοράω κανα μπλουζάκι Sadus ή S.O.D με κράζουν... ε αυτά είναι καραγκιοζιές και κωλοτουμπισμοί (Εγώ έχω γκόμενα αυτοί όχι νιανιανιανιανιιιιααααα)

Αν και συμφωνώ με το ψοφίμι σε πολλά (όχι τόσο εκγάθετα βέβαια): Δεν Έθιξε κανένας το θέμα και της ποιότητας του υλικού... πχ αν το πάμε όπως το λέτε εγώ ακούω ακόμα Stratovarius :shock: (Δεν πίστευα οτι θα το πώ αυτό) βάζω να θυμηθώ δίσκους όπως το Dreamspace,Episode κλπ.. Αλλά ποιος ο λόγος να παρακολουθήσω ένα group το οποίο έχει φθίνουσα πορεία? Ποιά η προσφορά των Manowar στην μουσική το 2007? Κολλημένος είναι αυτός που λέει πως το St. Anger είναι υπερδισκάρα και αρνείται να παραδεχτεί ότι κάποιοι πρέπει να κλείσου το μαγαζί επειδη είναι Metal αποτα παλιά..
Γιατί να δώ τους Iron Maiden για δέκατη φορά? όποιος γουστάρει ακόμα μεγάλη του μαγκιά αλλά δεν μπορεί να λέει οτι κάποιος που πήγε δέκα βήματα παρακάτω είναι δήθεν. Και ναι κάποιες αλήθειες για πολλά group μεγαθήρεια είναι αντικειμενικές...

Παλίκαρε εισαι για πολλά σουτια. Να παίρνει φόρα ο άλλος και να σε εκτελεί. Ρε στόκε. ρε άμουσε, με τις μαλακίες που άκουγες (και η χρονολογία παίζει ρολο, 1997 ήδη το ιδίωμα είχε πάρει την κατιούσα) τι περίμενες; Να συνεχίσεις να ακούς για πολύ καιρό ακόμα; Αστο διαολο σούργελο, ειπα και γω τι εχει ακουσει το παλικαρι. Μεσω εμπειρικης παρατηρησης του περιβαλλοντος κατεληξα στο συμπερασμα οτι η πλειοψηφια των τοτε power-flwro-hammer οπαδων το γύρισε στην Ζήνα (και καλά εκανε). Νταξει, το αλλο γκομενακι ειναι, βαρεθηκε τη λετσαρια ειπε να βαλει κανα ρουχο κατι, ξερω γω. Εσυ ρε μπινε; Αει στο διαολο καραγκιοζη, θα με αναγκασεις να κανω το comeback ...