View Full Version : death to all metal:P
Παλίκαρε εισαι για πολλά σουτια. Να παίρνει φόρα ο άλλος και να σε εκτελεί. Ρε στόκε. ρε άμουσε, με τις μαλακίες που άκουγες (και η χρονολογία παίζει ρολο, 1997 ήδη το ιδίωμα είχε πάρει την κατιούσα) τι περίμενες; Να συνεχίσεις να ακούς για πολύ καιρό ακόμα; Αστο διαολο σούργελο, ειπα και γω τι εχει ακουσει το παλικαρι. Μεσω εμπειρικης παρατηρησης του περιβαλλοντος κατεληξα στο συμπερασμα οτι η πλειοψηφια των τοτε power-flwro-hammer οπαδων το γύρισε στην Ζήνα (και καλά εκανε). Νταξει, το αλλο γκομενακι ειναι, βαρεθηκε τη λετσαρια ειπε να βαλει κανα ρουχο κατι, ξερω γω. Εσυ ρε μπινε; Αει στο διαολο καραγκιοζη, θα με αναγκασεις να κανω το comeback ...
Άσε ρε που είμαι και άμουσος... Πάντα έψαχνα ρε alternative ακούσματα και σε δύσκολες εποχές χωρίς internet και τέτοιες πίπες και σε μικρή ηλικία. Και power άκουσα και heavy και thrash και death και σε 500 συναυλίες πήγα. Δεν κατάλαβα δηλαδή τι σε τσιτώνει περισσότερο: Το ότι το πρώτο των hammerfall ήταν μία αχτίδα φωτός στο ιδίωμα ή το ότι εκφέρω την άποψη μου?
Απο την άλλη στο blog σου (αν είναι δικό σου βέβαια) εκφέρεις κάποιες απόψεις. Θέλεις να σου απαντάνε στο ανάλογο ύφος που απαντάς και εσύ εδω, δογματικέ φασιστάκο, ή απλά φταίει η γενική αύρα του forum?
Εσένα η άποψη επι του θέματος δηλαδή πια είναι?
The Nerd
12-10-2007, 11:58
Παλίκαρε εισαι για πολλά σουτια. Να παίρνει φόρα ο άλλος και να σε εκτελεί. Ρε στόκε. ρε άμουσε, με τις μαλακίες που άκουγες (και η χρονολογία παίζει ρολο, 1997 ήδη το ιδίωμα είχε πάρει την κατιούσα) τι περίμενες; Να συνεχίσεις να ακούς για πολύ καιρό ακόμα; Αστο διαολο σούργελο, ειπα και γω τι εχει ακουσει το παλικαρι. Μεσω εμπειρικης παρατηρησης του περιβαλλοντος κατεληξα στο συμπερασμα οτι η πλειοψηφια των τοτε power-flwro-hammer οπαδων το γύρισε στην Ζήνα (και καλά εκανε). Νταξει, το αλλο γκομενακι ειναι, βαρεθηκε τη λετσαρια ειπε να βαλει κανα ρουχο κατι, ξερω γω. Εσυ ρε μπινε; Αει στο διαολο καραγκιοζη, θα με αναγκασεις να κανω το comeback ...
Άσε ρε που είμαι και άμουσος... Πάντα έψαχνα ρε alternative ακούσματα και σε δύσκολες εποχές χωρίς internet και τέτοιες πίπες και σε μικρή ηλικία. Και power άκουσα και heavy και thrash και death και σε 500 συναυλίες πήγα. Δεν κατάλαβα δηλαδή τι σε τσιτώνει περισσότερο: Το ότι το πρώτο των hammerfall ήταν μία αχτίδα φωτός στο ιδίωμα ή το ότι εκφέρω την άποψη μου?
Απο την άλλη στο blog σου (αν είναι δικό σου βέβαια) εκφέρεις κάποιες απόψεις. Θέλεις να σου απαντάνε στο ανάλογο ύφος που απαντάς και εσύ εδω, δογματικέ φασιστάκο, ή απλά φταίει η γενική αύρα του forum?
Εσένα η άποψη επι του θέματος δηλαδή πια είναι?
1) Εδώ μιλάμε για μουσική και όχι για πολιτικά.
2) Καταρχήν φιλαράκι είσαι ελεύθερος να διαφωνείς με τις απόψεις ενός Δυναμιστή, δεν είμαστε όλοι Δυναμιστές, μερικοί είναι Φαύλοι πράκτορες των Κοτζαμπάσηδων και Γραικύλοι που ακούνε Hammerfall.
Speaking of, ρε Χατζηστεφάνου της Ελληνικής Σκηνής, ρε φλώρε μαύρε, ότι αναφέρεσαι στους Hammerfall και τους Stratovarious (Γ Γερμανίας δλδ) σαν σοβαρό συγκρότημα δείχνει πόσο άσχετος είσαι. Για πες μας ρε τσάκαλε, από thrash δλδ τι άκουγες και από death; Ρε σούργελο μετανοημένε ΜΕΤΑΛΛΑ (λολ), 1000cd να έχεις και σε 100000 live να έχεις πάει, η μουσική είναι feeling πάνω από όλα και εσύ στο μεταλ πέρασες απεξω (case in point: οι μπάντες που αναφέρεις). Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό βέβαια, αλλά σκας με στυλάκι "εγώ ο παλιός που ήμουν στις Μουσικές Ειδικες Δυνάμεις και είχαμε ΠιΚαιΠι πάνω από σκατά για να κάνουμε tape trading γιατί δεν είχαμε ιντερνετς τότε και μάγκες εγώ τα πέρασα μικρός αυτά, τύφλα να έχει ο Καίλας με το κασελάκι" και ποστάρεις μαλακίες. Αυτό είναι το foul σου. Τέσπα, εμμένω στην άποψη μου ότι είσαι άμουσος, για πολλά σούτια.
Εμένα η άποψη μου; Χμ.
Η μουσική είναι μουσική, δεν είναι social club, δεν υπάρχουν είδηκαι ιδεολογίες (άσχετο αν για λόγους αμοιβαίας κατανόησης κατηγοριούποιούμε) και φυσικά δεν είναι φοράμε τη στολή και λέμε είμαστε μεταλλάδες/χιπχοπάδες/εντεχνάδες/λοιποί-άδες. Σε κάθε είδος μουσικής, τα πιο πολλά είναι αναλώσιμα εμπορικά προιόντα με σκοπό να πάρουν τα λεφτά (των γονιών συνήθως :) ). Οπότε η όλη συζήτηση είναι άτοπη. Good Luck με το ψοφίμι που ανακάλυψε τον Ιησού Χριστό και τα Prada και αποφάσισε να αποτάξει τον Κομμουνισμόν, τον Δημοτικισμόν και την Εωσφορική Θεοσοφική Μουσική ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛΣ.
Εμένα η άποψη μου; Χμ.
Η μουσική είναι μουσική, δεν είναι social club, δεν υπάρχουν είδηκαι ιδεολογίες (άσχετο αν για λόγους αμοιβαίας κατανόησης κατηγοριούποιούμε) και φυσικά δεν είναι φοράμε τη στολή και λέμε είμαστε μεταλλάδες/χιπχοπάδες/εντεχνάδες/λοιποί-άδες. Σε κάθε είδος μουσικής, τα πιο πολλά είναι αναλώσιμα εμπορικά προιόντα με σκοπό να πάρουν τα λεφτά (των γονιών συνήθως :) ). Οπότε η όλη συζήτηση είναι άτοπη. Good Luck με το ψοφίμι που ανακάλυψε τον Ιησού Χριστό και τα Prada και αποφάσισε να αποτάξει τον Κομμουνισμόν, τον Δημοτικισμόν και την Εωσφορική Θεοσοφική Μουσική ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛΣ.
Απαντάω σε ένα thread που έχει τίτλο death to all metal
Αναφέρω Stratovarius και Hammerfall ως τρανταχτά παραδείγματα της σημερινής κατάστασης.
Δεν είμαι "μετανοημένος" μεταλάς
Πιστεύω ότι ένα μουσικό forum μπορεί να έχει την ποιότητα και την επιχειρηματολογία ενός πολιτικού blog/forum (μην κρεμαστείς απο τις λέξεις καταλαβαίνεις πως το εννοω)
Στα quote συμφωνω. Άλλο όμως το τι δεν θα έπρεπε να υπάρχει και άλλο να παραδεχτούμε τι υπάρχει διότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω (δυστυχώς).
Και μουσική ιδεολογία, και αμφίεση, και ειδικά το metal είναι ο ορισμός του social club και ενιοτε του δήθεν μουσικού ελιτισμου.(Γιατι έτσι τους είπανε)
Η συζήτηση μπορεί να γίνει άτοπη αλλά δεν είναι.
Αν σου αναφέρω δηλαδη τα υπερψαγμένα γρουπ που έχω ακούσει και τις υπερψαγμένες συναυλίες που έχω πάει και τα υπερψαγμένα συγκροτήματα που έχω παίξει θα με σεβαστείς περισσοτερο? (Κάτι σαν πιστοποιτικό μουσικών φρονημάτων?)
Δεν έχω καταλάβει: Επειδή είμαστε στο ER πρέπει (ειδικά αυτοί με τα χιλιάδες ποστ) να διαλοστέλνουν γαμωσταυρίζουν, και να μειώνουν χωρίς ιδιαίτερα επιχειρήματα κάποιον?
Quoteάρω μόνο την άποψη σου και όχι το κράξιμο που έριξες πρώτα. Έπρεπε να κάνεις το ανάποδο.. Η μιλάμε η κλάνουμε που λέει ένας σοφός της εποχής μας...
The Nerd
12-10-2007, 12:43
Μα παιδί μου αυτά τα λένε οι Κομμουνισται!
Τέσπα, αμα περιμένεις ποιότητα στο ER ατύχησες.
symposium_lexotanil
12-10-2007, 14:45
μπράβο ρε ψοφίμι, πέστα. επιτέλους βρέθηκε κάποιος με αρχίδια σε αυτό το φόρουμ. πριν πολλά χρόνια άκουγα κι εγώ μεταλ αλλά μεγάλωσα και κατάλαβα ότι δεν αξίζει να κολλάς σε ένα είδος. τώρα πάω στην 1η λυκείου, αλλά όταν κατέβαινα στην αθήνα με τη μαμά μου, με κυκλοφορούσε ο psychotron που είναι λίγο μεγαλύτερος. αυτός ο 35άρης μπάρμπας που λέει, εκτός από γέρος, είναι πολύ ενοχλητικός. κοροϊδεύει συνέχεια τη φράντζα μου και το αγαπημένο μου συγκρότημα, τους my chemical romance. άσε που έπαιζε μουσική στο τζασμίν τα σάββατα και πάνω που πορωνόμασταν με placebo, το γυρνούσε σε κάτι παντελώς άγνωστους καραγκιόζηδες που δεν τους ακούει πια κανένας... twisted sisters νομίζω μου είπαν ότι είναι... τελοσπάντων, σαν να μην έφτανε αυτό υπήρχαν και κάτι τελειωμένοι θείοι εκεί γύρω που τον ενθάρρυναν να βάζει συνέχεια τέτοια :shock: :evil:
oreoi einai oi my chemical romance re sixamene!!!!!
Raven Lord
12-10-2007, 17:43
το αγαπημένο μου συγκρότημα :pink:
symposium_lexotanil
12-10-2007, 18:56
! den ksero an kaneis plaka, emena maresoun poly poly pantos!! :pink: apeira opos kai na xei!
perfectly flawed
14-10-2007, 23:22
oxi re oi tokio hotel einai ola ta lefta... :P
γαματοι ειναι οι μαι κεμικαλ ρομανς
στους τοκιο χοτελ ειναι απλα μουναρα ο τραγουδιαρης
perfectly flawed
15-10-2007, 00:03
γαματοι ειναι οι μαι κεμικαλ ρομανς
στους τοκιο χοτελ ειναι απλα μουναρα ο τραγουδιαρης
einai to oneirokathe gay k emo paidiou....
FUCK YOU YOU INSECURE PIECE OF SHIT
Raven Lord
15-10-2007, 12:15
! den ksero an kaneis plaka, emena maresoun poly poly pantos!! :pink: apeira opos kai na xei!
χεχ, πλάκα κάνω. δεν τους ανέφερα πάντως ως άκυρη μπάντα. απλά ως διαφορετική από αυτά που ακούω. :pink:
perfectly flawed
15-10-2007, 14:10
FUCK YOU YOU INSECURE PIECE OF SHIT
min kleveis tis atakes mou