PDA

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2007-2008

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]

Magellan
07-05-2008, 17:56
το αστειο στην υποθεση με τον ιβιτς δεν ειναι οτι τον εδιωξε ο κοκκαλης επειδι διαφωνησαν
αλλα ο λογος που διαφωνησαν

ερχεται κι αλλη 4αρα??? :-o

εντιτ χοχοχο δεν μας βλεπω καλα στον τελικο...

Moonspellheim
07-05-2008, 18:00
ma ti malakas autos o Ivic???
akou ekei na thelei na paroume propiniti!!!!ts ts ts.....

jack the ripper
07-05-2008, 18:02
:rofl: :rofl:

Mitsmann
07-05-2008, 18:07
Αρης - Ριβαλδος 4-0.

Raven Lord
07-05-2008, 18:09
μαζεύει πάλι η αεκ :shock:

Tonosalata
07-05-2008, 18:15
Το καψερό το αεκάκι, μια φορά κιαυτό σήκωσε κεφάλι με μία 4άρα και τώρα...παπά!

Abruzzi
07-05-2008, 18:45
εφαγε βουντου μετα το θενξ φορ δε φορ,δε παιζει

JnB
07-05-2008, 18:46
Χαβιτάκο μας είχες λείψει :touched:
Κόκε ρισπέκτ :touched:
Τρίπλα Ζεντίλ :touched:

Ελπίζω να κράτησαν κανα γκολ για τον τελικό

hvilelos?
07-05-2008, 18:56
Δες εδω μπαλιτσα ο σφιχτος αρης τωρα που ειναι αδιαφορος και απελευθερωμένος απτα τα δεσμα της τακτικης του σερβοελληνα.Ζητω τα playoff

Mitsmann
07-05-2008, 19:22
Εναρμονισμενοι στην σοβαροτητα του Διοικητικου Σχηματος, το Τεχνικο και Παικτικο Τμημα της ΠΑΕ Ολυμπιακος 10 μερες πριν τον τελικο ελλαδας, σε φιλικο ετοιμοτητας, χανει 1-2 απ τον Λεβαδειακο στο Καραισκακη.

Κοιτα που στο τελος θα πουμε, να χασουμε το κυπελλο.

Blindgeo
07-05-2008, 20:04
1-3.

Kala h AEK meta tis sunexomenes triarotessares sto telos ths kanonikhs periodou kai thn pentara epi tou Panthirwniou eixe kabalhsei to kalami, efage apotwmh prosgeiwsh kai twra den mporei na krathsei oute ta prosxhmata!

On topic: Exeis mia pswlh san tou Gkouskounh, Karagkounh, Karagkouuuuuunh!!!!

Eulogy
07-05-2008, 20:28
tis 4ara i kardia einai mia abusos, egw to perimena to glenti sta playoff etsi pou pige to pragma alla meta to 5-0 me ton paniwnio psarwsa.. kakws

Razor
07-05-2008, 21:36
:midfinger: VAMOS ARIS :midfinger:

freak brother
07-05-2008, 21:41
3-1 με το παραρτημα ααααααααχαχαχαααααααααααα

pitchfork
07-05-2008, 22:19
Με το χαμό που έγινε με το ξαφνικό του Ίβιτς μπερδεύτηκαν οι αρμοδιότητες και δεν πήγε κανείς στο παράρτημα να πει ότι δεν πειράζει που είναι φιλικό πάλι πρέπει να εφαρμόσουνε τη γνωστή τακτική.
Έτσι δεν το κατάλαβαν οι άμοιροι και νόμιζαν ότι μπορούσαν να παίξουν ελεύθερα.

Μεγιά την τριάρα παιδιά, μεγιά και το (φρεσκοσοβατισμένο) σπιτάκι.....

BlackiE
08-05-2008, 01:06
3-1 με το παραρτημα ααααααααχαχαχαααααααααααα

Καποιος εφαγε 4 απο παραρτημα του φετος :roll:

Scarbaf
08-05-2008, 02:22
και όχι σε φιλικό... :midfinger:

Odonian
08-05-2008, 04:01
Διαλέξτε για τι από τα δυο θα μας τη λέτε, που μας έριξε 4 ή που είναι παράρτημα. Δεν πάνε μαζί, τα είπαμε.

Ford Prefect
08-05-2008, 14:59
Αλλά ο Λεβαδειακός μπορεί να ρίχνει 3 ΚΑΙ να είναι παράρτημα; Δεν παίζουμε έτσι!

Zoonchild
08-05-2008, 15:03
ο λεβαδειακος μπορει να ριχνει 3 σε φιλικα και αδιαφορα ματς(φιλικα παλι δηλαδη)ΚΑΙ να ειναι και παραρτημα.
Για να τα λεμε ολα ως εχουν, ε

Odonian
08-05-2008, 17:01
Μα ο Λεβαδειακός είναι παράρτημα ΕΠΕΙΔΗ μπορεί να ρίχνει όσα θέλει σε αδιάφορα ματς για τον γαύρο. :)

Ford Prefect
08-05-2008, 18:05
Α, αν τον σκίζαμε δεν θα ήταν;

BlackiE
08-05-2008, 19:42
Αν τον σκιζαμε και παιζαμε και μπαλαρα και ριχναμε και 5-6 γκολ και χαιρομασταν θα ηταν: "Ε σιγα, τι χαιρεστε? Στο παραρτημα τα ριξατε"

Eulogy
08-05-2008, 20:44
Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Τάκης Κανελλόπουλος και εκπρόσωπος της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα έστειλε στα 4 μέλη της Σούπερ Λίγκα που είναι και μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, προσωπική επιστολή στην οποία έχει επισυνάψει και τις αγωγές της ΕΠΟ και του Βασίλη Γκαγκάτση κατά του προέδρου Ντέμη Νικολαΐδη και του ιδίου.

Συγκεκριμένα, σε αυτές τις επιστολές ζητά να μάθει από τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Πέτρο Κόκκαλη, Θοδωρή Ζαγοράκη και Γιώργο Σπανό, αν συμμετείχαν σε οποιαδήποτε σύσκεψη της ΕΠΟ ή ρωτήθηκαν ως μέλη του ΔΣ για να εγκρίνουν την αγωγή της Ομοσπονδίας κατά Νικολαΐδη και Κανελλόπουλου.

Η ΑΕΚ δεν ασχολείται με την αγωγή του Βασίλη Γκαγκάτση γιατί ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι φυσικό πρόσωπο και έχει κάθε δικαίωμα να πάει στα δικαστήρια, αλλά ψάχνει να δει τι έγινε σχετικά με την αγωγή της Ομοσπονδίας προς την ΠΑΕ.

Το contra.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό, ο οποίος επιβεβαίωσε την ύπαρξη επιστολής. Μας είπε ότι όντως στην επιστολή υπάρχει επισύναψη της αγωγής και πρόσθεσε:

"Δεν ρωτηθήκαμε ποτέ γι’αυτό το θέμα. Από τη μία δεν θέλω να σχολιάσω, αλλά από την άλλη τα συμβούλια είναι για να συζητάμε τέτοιου είδους θέματα. Από τη στιγμή που βλέπω ότι οι αγωγές αφορούν και την ΕΠΟ, ως μέλος του ΔΣ θα έπρεπε να είχα ενημερωθεί, κάτι που δεν έγινε. Θα έπρεπε να προηγηθεί μια κουβέντα, να ζητηθεί η γνώμη μας για το αν έπρεπε να προσφύγουμε στα δικαστήρια".

contra.gr

lol

pitchfork
08-05-2008, 22:03
Αν το iq όλων των γάβρων είναι ίδιο με των συγκεκριμένων που πόσταραν παραπάνω τότε εκεί στο πειραιά πρέπει να έχουνε σοιβαρό πρόβλημα. Απορώ δηλαδή αν τους κόβει να πάνε στη τουαλέτα ή κατουριούνται πάνω τους.

Zoonchild
09-05-2008, 09:15
Αν τον σκιζαμε και παιζαμε και μπαλαρα και ριχναμε και 5-6 γκολ και χαιρομασταν θα ηταν: "Ε σιγα, τι χαιρεστε? Στο παραρτημα τα ριξατε"

κοιτα, γενικα τα πραγματα ειναι πιο απλα αποτι σου φαινονται. για να μην μπερδευεσαι ομως, θα σε βοηθησω. αυτο που λεμε ειναι οτι κατηγορουνται ΟΦΗ και λεβαδειακος ως παραρτηματα του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ. Παρολα αυτα ριχνουν 3αρες και 4αρες στους τελευταιους. Αρα ισχυριζεστε οτι εφοσον δεν πρεπει να θεωρειται παραρτημα ο ΟΦΗ επειδη ριχνει 4αρες στον ΠΑΟ δεν πρεπει να θεωρειται και ο Λεβαδειακος γιατι ριχνει 3αρες στον ΟΣΦΠ. Ναι αλλα ο ΟΦΗ ριχνει 4αρες στον ΠΑΟ σε ματς που ο τελευταιος καιγεται για βαθμους ενω ο Λεβαδειακος μονο στα ματς που Ολυμπιακος ειναι πληρως αδιαφορος. Την καταλαβες την διαφορα τωρα?

:roll:

Mitsmann
09-05-2008, 17:00
Ναι αλλα και παλι τον Οφη τον εχουν οι Βαρδινογιανναιοι ενω τον Λεβαδειακο οχι. Δεν πρωωθησε λυση του θεματος το ποστ σου αγαπητε!

Mitsmann
09-05-2008, 17:02
Μαλιστα τωρα που εχω χρονο για χαζομαρουλες.

ΖΗΤΗΜΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.

Δεδομενο 1. Ο Ολυμπιακος εδωσε ενα ματς στο Λεβαδειακο για να πεσει ο ...ΟΦΗ. (δηλαδη το παραρτημα του ΠΑΟ.

Δεδομενο 2. Αν στη θεση του Λεβαδειακου ηταν ο Κεραυνος Κερατεας τοτε στην Κερατεα θα ειχαν κανει ηδη μνημειο αυτης της νικης (οπως μπαινεις στην κωμοπολη δεξια)

Δεδομενο 3. Ο Ολυμπιακος κερδισε 1-3 στη Λιβαδεια οποτε ο Λεβαδειακος ανοιξε τα ποδια

Δεδομενο 4. Λεβαδειακος - Παο 0-4, Λεβαδειακος - ΑΕΚ 0-4.

Συμπερασμα. Χο χο χο.

Odonian
09-05-2008, 17:25
Το γεγονός ότι για να αποτινάξει τον χαρακτηρισμό "παράρτημα" σκοτώνεται ο ΟΦΗ με μας τα τελευταία χρόνια, δε σου λέει τίποτα εσένα.

Το Αιγάλεω της εποχής της παράγκας ήταν συνεργάταρος του γαύρου στη λοβιτούρα, αλλά αυτό δεν πειράζει, γιατί τα χαρτιά έχουν άλλο ΑΦΙΜΙ.

Χαρτιά είπα; Σόρι. :D

Scarbaf
09-05-2008, 17:41
να ρωτήσω κάτι εγώ τώρα που είμαι ως γαύρος και λίγο καθυστερημένος?

ο Λεβαδειακός γιατί ακριβώς χαρακτηρίστηκε παράρτημα του Ολυμπιακού?

Mitsmann
09-05-2008, 21:45
Κανεις δε ξερει. Ειναι ενα μυστηριο, εγω το τοποθετω διπλα στις σπηλιες του Ματσου Πιτσου και την Πυραμιδα του Χεοπος. Θεωρητικα επειδη εδωσε το ματς ο Ολυμπιακος στη Λεβαδεια (σικ) για να πεσει ο ΟΦΗ, τη στιγμη που ολοι αυτοι που το λενε θα πρεπε να διαθετουν ψηγματα κοινης λογικης για να καταλαβουν οτι για να πεσει ο ΟΦΗ θα χαναμε κι απο ας πουμε, χμ, την Αεκ.

α, θυμηθηκα, εχουμε χασει απ την ΑΕΚ για να μην παρει πρωταθλημα ο ΠΑΟ!!!

Παραρτημα μας και το αεκακι λοιπον!!!!!!

υ.γ. Μεσα σε ενα ποστ ειρωνευτηκα τρεισημιση ομαδες!!!! Με αγαπω.

Εντιτ. Και τους δωσαμε και εξι κατοσταρικα (!!!) για τον Μιρνες (ενας ειναι ο Μιρνες). Δηλαδη και ξεπλυμα χρηματων να κανες με τη θυγατρικη σου (Λεβαδειακο) ετσι ξεδιαντροπα δεν θα το κανες. 6 κατοσταρικα για το Σισιτς....

chris_boss
09-05-2008, 21:55
κάπως έτσι;

http://www.sarristravel.gr/images/ameriki/Matsu.jpghttp://bp0.blogger.com/_UPyR-7pMLy8/RbD7Jaj1RAI/AAAAAAAAACM/_FgdRoTjUVU/s320/Egypt+095.jpghttp://www.bluevayeros.gr/new/images/stories/teamlogo/levadiakos_big.jpg

Raven Lord
09-05-2008, 22:03
το πλέον προφανές

Zoonchild
09-05-2008, 23:09
Ναι αλλα και παλι τον Οφη τον εχουν οι Βαρδινογιανναιοι ενω τον Λεβαδειακο οχι. Δεν πρωωθησε λυση του θεματος το ποστ σου αγαπητε!

δεν με ενδιαφερει αν ειναι παραρτημα ή οχι ειτε ο ΟΦΗ ειτε ο λεβαδειιακος.

αλλα να χρησιμοποιεις σαν επιχειρημα οτι δεν ειναι παραρτημα ο τελευταιος επειδη σας ριχνει 3αρες(σε ΑΔΙΑΦΟΡΑ για τον Ολυμπιακο ματς) ειναι φαουλ ρε παιδι μου, βρειτε κατι αλλο να πειτε-αυτο εννοουσα. κατα τα αλλα το ποιος ειναι παραρτημα πιανου αποφασιστε το μεταξυ σας, καθολου δεν με νοιαζει. Εγω παω να απολαυσω το νηπιαγωγειο που εχουμε οργανωσει εδω διπλα... 8)

Mitsmann
10-05-2008, 00:58
α εγω δεν ειπα αυτο. εγω απλα λεω οτι δεν ειναι, γιατι δε προκυπτει απο πουθενα οπως εγραψα κ στο ποστ με τα δεδομενα.

Odonian
10-05-2008, 01:34
http://www.new7wonders.com/

vote now!

FANTASMA
10-05-2008, 10:50
Οντονιαν, τα τελευταια χρονια που σκιζεται ο ΟΦΗ με σας ειναι τα τελευταια 2 χρονια?

wino
10-05-2008, 12:34
Ναι αλλά η ΑΕΚ σου έριξε 4 οπότε δεν είναι παράρτημα.

Βασικά τα πράγματα είναι απλά, διοικητική σχέση ο οσφπ με το λεβ. δεν έχουν (εκτός και αν είναι μυστικό, ή εκτός αν θεωρήσουμε ότι ο κόκαλης ελέγχει τα πάντα οπότε και το λεβ.) Οπότε από αυτήν την άποψη δεν είναι παράρτημα. Ο οσφπ έδωσε ένα ματς στο λεβ. για να πέσει ο οφη ο οποίος έχει διοικητική σχέση με τον παο, ή τουλάχιστον είχε, οπότε από αυτήν την άποψη είναι παράρτημα.
Όμως οι παίχτες του οφη θέλοντας να αποδείξουν ότι δεν ανοίγουν τα πόδια συνέχεια στο παο σκίζονται λίγο παραπάνω από ότι με τους άλλους σε αυτά τα ματς. Οπότε πλέον δώρον άδωρον το παράρτημα για την πράσινη αρμάδα.
Από την άλλη αν μου βρείτε μία ομάδα εκτός απο τις μεγάλες που κατάφερε να κόψει βαθμούς στη λεβεντογέννα αρμάδα του πειραιά στο τέλος πρωταθλήματος και ο οσφπ να χρειαζόταν τους βαθμούς θα σας δώσω σοκολάτα.
Η ξάνθη πχ έριξε 3 τεμάχια στον παο και άνετα κιόλας, από τον οσπφ έφαγε 3 από το τζόρτζεβιτς ο οποίος κακόμοιρος τζόρτζβιτς ήταν στα πρόθυρα κόματος, ως εκ θαύματος αναστήθηκε! Δεν νομίζω ότι έχουν τόση μεγάλη διαφορά οσφπ και παο σε ποιότητα ομάδας, δεν ξέρω κιόλας...
Και όλα αυτά χωρίς να προσπαθήσει και ιδιαίτερα ο οσφπ, απλά βγήκε μπροστά ο κόκαλης.
Ηθικό δίδαγμα, την κάνεις τη δουλειά σου και χωρίς παράρτημα.

Helm με κάνατε...

Odonian
10-05-2008, 15:16
Αγεια σου. Δηλαδή αν μας πειράζει η λέξη, σας δίνω το παράρτημα για τον ΟΦΗ (μάλλον αναρχοαυτόνομο παράρτημα τα τελευταία χρόνια) και ας λέμε τον λεβαδειακό και την ξάνθη πουτανάκια του γαύρου. οκ τώρα;

Νομιμοφάνεια να υπάρχει και σταρχίδια μας όλα.

Odonian
10-05-2008, 15:21
Οντονιαν, τα τελευταια χρονια που σκιζεται ο ΟΦΗ με σας ειναι τα τελευταια 2 χρονια?
FANTASMA πότε μας έδωσε ματς; Όχι χοχοχο και μαλακίες, πες πότε.

FANTASMA
10-05-2008, 15:25
Χοχοχο + μαλακιες

Mitsmann
10-05-2008, 16:23
ρε μανια Οντονιαν με το Λεβαδειακο. ε, οχι ουτε πουτανακι του γαυρου (την Ξανθη πες την και μπουρδελο του γαυρου σκοτιστηκα, το πολυ πολυ να σου κανει μηνυση ο Πανοπουλος) μπορεις να τον πεις γιατι απλα πολυ απλα, δεν προκυπτει απο πουθενα. χαρηκα.

Ford Prefect
10-05-2008, 20:16
Ναι, βρε Ζουντσάιλντ, δεν λέω ότι η απόδειξη ότι ο Λεβ δεν είναι παράρτημα είναι η τριάρα, χιούμορ ήταν το ποστ μου το πρώτο, αλλά την λογική ότι είναι παράρτημα ΕΠΕΙΔΗ μας ρίχνει 3 σε αδιάφορο δεν την σχολίασες.

Να μας την σχολιάσει ο πιτς, να μας χαρίσει ακόμα ένα μνημείο.

Odonian
10-05-2008, 20:31
:disco:

Odonian
10-05-2008, 20:36
Να προσθέσω στο παραπάνω ποστ το λινκ που ακολουθεί, για να μη λέμε μόνο τα άσχημα. Φέτος μπήκαν κάμποσα ομορφα γκολ:

http://www.sport24.gr/html/ent/393/ent.233393.asp

Abruzzi
10-05-2008, 20:43
δεν εχει το γκολ του εντοι στο καραισκακι...

ακομα και αν ηρθε απο σεντρα απο το σταθμο του ηλεκτρικου,ηταν ποιημα

Odonian
10-05-2008, 20:47
ρε μανια Οντονιαν με το Λεβαδειακο. ε, οχι ουτε πουτανακι του γαυρου (την Ξανθη πες την και μπουρδελο του γαυρου σκοτιστηκα, το πολυ πολυ να σου κανει μηνυση ο Πανοπουλος) μπορεις να τον πεις γιατι απλα πολυ απλα, δεν προκυπτει απο πουθενα. χαρηκα.
Αγαπητέ μιτσ υποθέτω ότι το πρόβλημά σου με τη συνιδιοκτησία είναι ότι υπάρχει περίπτωση να αλλοιωθεί το πρωτάθλημα με το να πιεστεί ο ΟΦΗ μέσω της διοίκησης να μας δώσει παιχνίδι. Αν ήσουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί, τότε η συνιδιοκτησία είναι προφανώς αδιάφορη. Θεωρώ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ, σωστή αυτή τη λογική και δεν είμαι υπέρ συνιδιοκτησίας πουθενά.

Με αυτή την ίδια λογική όμως, όταν δίνεις το ματσάκι στον λεβαδειακό, μπορείς εύκολα με τον ίδιο τρόπο να κανονίσεις να πάρεις εσύ τα επόμενα, αρχίζεις μια σχέση πελατειακή - όταν δεν το θέλω δικό σου, όταν το θέλω δικό μου ΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ. Με αυτή την έννοια, της επιλεκτικής αλλοίωσης πρωταθλήματος, είναι παράρτημα ο λεβαδειακός και η Ξάνθη. Γενικά, όπως είπε και ο πόστερ παραπάνω ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ; Θα μου πεις, έχει την καρδιά και το σπληνάντερο του πρωταθλητή και τους παίρνει, και θα καγχάσω.

Από την αρχή της σουπερλίγκας (δε μιλάω για πιο πριν, όχι γιατί δε μπορώ στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά θα αναγκαστώ να μιλήσω για αιγάλεα και για άλλα στημένα αν πάμε σε περιόδους παράγκας και γίνεται πολύπλοκο) ο ΟΦΗ είναι αυτό που είναι για σας ο ΠΑΟΚ, όταν κατεβαίνουμε βαράει συναγερμός.

Κι εσύ χέστη ΦΑΝΤΑΣΜΑ, απάντησε, αλλιώς βάλε τα ποστς στον πάτο σου. :)

asimoulis
10-05-2008, 20:53
ο ΟΦΗ είναι αυτό που είναι για σας ο ΠΑΟΚ, όταν κατεβαίνουμε βαράει συναγερμός.

μεγάλη κουβέντα

Odonian
10-05-2008, 21:01
Ε να γίνει μανούρα, να μπουν και οι άλλοι χρήστες μέσα. :D

Mitsmann
10-05-2008, 21:06
Oδονιαν, συγκρινεις το οτι δωσαμε ενα ματς στη Λιβαδεια (που θα το διναμε στον οποιοδηποτε) αρα η Λιβαδεια τωρα θα χανει απ τον Ολυμπιακο συνεχεια για ξεπληρωμα (γιεα) με το οτι ΟΦΗ και ΠΑΟ εχουν ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ μεγαλομετοχο. Και μαλιστα ενω ταυτοχρονα Αεκ/Παο περνανε επισης αερα απ τη Λιβαδεια γιατι πολυ απλα ο Λεβαδειακος ειναι για τον μπεο, αρα τι να μας κοψει.

ε, δεν πειθει το επιχειρημα σου. Δηλαδη μας εδωσε το 1-3 επειδη τοτε κλπ κλπ. Και στα 2 0-4 με Αεκ, Παο τι εκανε? Ξεκαρφωμα?

Mitsmann
10-05-2008, 21:07
εντιτ. Το οτι βαραει συναγερμος οταν κατεβαινει ο Παο κατω, ειναι σαφως αποτελεσμα των οπαδων του ΟΦΗ, που εφτασαν να πουν οτι αμα κατσετε να χασετε θα σας ριξουμε στη Β (μπα? κι αλλοι θελουν?? γιατι αραγε) και οχι φυσικα παικτων η Βατσιναδων.

regularpaul
10-05-2008, 21:18
Μια ερωτηση που μου προεκυψε απο την κουβεντα σας χωρις να ειναι ακριβως ον τοπικ.
Εσεις ως οπαδοι αποδεχεστε το να ανοιγει τα ποδια η ομαδα σας
αν ετσι ευνοειται καποια φιλικη ομαδα ή ζημιωνεται καποια αλλη που σας ειναι αντιπαθης?

Δηλαδη γαυροι χαιρεστε που το δωσατε στον Λεβαδειακο (οπως ανοιχτα παραδεχεστε πια απο ο,τι βλέπω)
ή παοκτζηδες ξερω γω θα γουσταρατε να χασετε απο μια ομαδα ωστε να πεσει ο Αρης και τουμπαλιν κλπ κλπ?

Odonian
10-05-2008, 21:22
Oδονιαν, συγκρινεις το οτι δωσαμε ενα ματς στη Λιβαδεια (που θα το διναμε στον οποιοδηποτε) αρα η Λιβαδεια τωρα θα χανει απ τον Ολυμπιακο συνεχεια για ξεπληρωμα (γιεα) με το οτι ΟΦΗ και ΠΑΟ εχουν ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ μεγαλομετοχο. Και μαλιστα ενω ταυτοχρονα Αεκ/Παο περνανε επισης αερα απ τη Λιβαδεια γιατι πολυ απλα ο Λεβαδειακος ειναι για τον μπεο, αρα τι να μας κοψει.

ε, δεν πειθει το επιχειρημα σου. Δηλαδη μας εδωσε το 1-3 επειδη τοτε κλπ κλπ. Και στα 2 0-4 με Αεκ, Παο τι εκανε? Ξεκαρφωμα?
Δεν είπα ότι θα χάνει συνέχεια, είπα ότι ΜΠΟΡΕΙ να δώσει ένα ματς όταν το έχει ανάγκη ο γαύρος, γιατί οι ομάδες έχουν ξεκινήσει μια κάποια σχέση. Το ίδιο επιχείρημα έχεις κι εσύ ΑΚΡΙΒΩΣ, ότι ο ΟΦΗ ΜΠΟΡΕΙ να δώσει ένα ματς γιατί έχει ίδιο μεγαλομέτοχο. Δεν μπορείς να πεις ότι μας τα δίνει γιατί μια ματιά στα αποτελέσματα δείχνει άλλο πράγμα. Δεν είπα πουθενά ότι σας έδωσε το 1-3.

Όσο για το δεύτερο ποστ σου, δε σε πιάνω, οι ομάδες δεν συμπεριλαμβάνουν και τους οπαδούς; Εκτός του γαύρου που ο θείος είναι μια ομάδα μόνος του και οι γύρω βαράνε παλαμάκια.

pitchfork
10-05-2008, 23:37
Ναι, βρε Ζουντσάιλντ, δεν λέω ότι η απόδειξη ότι ο Λεβ δεν είναι παράρτημα είναι η τριάρα, χιούμορ ήταν το ποστ μου το πρώτο, αλλά την λογική ότι είναι παράρτημα ΕΠΕΙΔΗ μας ρίχνει 3 σε αδιάφορο δεν την σχολίασες.

Να μας την σχολιάσει ο πιτς, να μας χαρίσει ακόμα ένα μνημείο.

Απλούστατο. Πως είναι δυνατόν μια ομάδα να μπορεί να σου ρίξει 3 γκολ μόνο όταν είναι αδιάφορη ενώ όταν δεν είναι (και θέλει δλδ να κερδίσει) δεν σου ρίχνει? Ρωτάω.
Ας μας το εξηγήσει κανας φωστήρας γάβρος.
Πως γίνεται δηλαδή ο λεβαδειακός να σου πετάει 3 γκολ (πράγμα που σαφέστατα δείχνει και την διαφορά δυναμικότητας που έχει από το καφενείο του λιμανιού) αλλά μόνο σε φιλικό που δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο?
Ή μήπως νομίζει κανας μυρωδιάς εδώ μέσα ότι υπάρχει 1 στο εκατομύριο να ρίξει 3 γκολάκια στο γάβρο ο λεβαδειακός στη κανονική περίοδο?

PS Του ακυρώσανε και ένα καονικότατο γκολ ε? Μη ξεχνιόμαστε, τέσσερα θα τρώγατε κανονικιά....

Ford Prefect
11-05-2008, 00:02
Μαλακία. Δεν έχει καμία ιδιαίτερη γραφικότητα, αν και η δεύτερη παρένθεση προσπάθησε φιλότιμα και η πρώτη ερώτηση είναι αρκούντως ηλίθια :)

Ε, μπορεί και ο Ολυμπιακός να παίζει αδιάφορα ή να έχει καούρα να νικήσει ας πούμε.

eleventh guardian
11-05-2008, 00:54
Ή μήπως νομίζει κανας μυρωδιάς εδώ μέσα ότι υπάρχει 1 στο εκατομύριο να ρίξει 3 γκολάκια στο γάβρο ο λεβαδειακός στη κανονική περίοδο?

Εχει συμβεί και μάλιστα χρειάστηκαν μόλις 17 λεπτά.

Raven Lord
11-05-2008, 21:45
μαλάκες. τώρα θυμήθηκαν να παίξουν μπάλλα.

κάνω βουντού για να μην πάρουμε βάτραχο

bonus:
http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/DSC03307.jpg

nothingman
11-05-2008, 22:51
ορθογραφία, η.

άντε γαμήσου ρε Λυμπερόπουλε κακομαθημένε.

Odonian
11-05-2008, 22:52
90' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Παυλής παίρνει τη θέση του Πλιάτσικα.
90' Ευκαιρία Πανιώνιος Τζιμπούρ
Εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τζιμπούρ, ο Μορέτο αποκρούει σε κόρνερ
90' Κόκκινη κάρτα ΑΕΚ Καφές
90' Γκολ Πανιώνιος Σκούφαλης

Μεγάλο λεπτό.

Abruzzi
11-05-2008, 23:31
αντιο ναε :(

Mitsmann
12-05-2008, 00:06
Ενωπιον σας, εχω να κανω σημαντικη δηλωση.

Μετα απο πολυ καιρο, δηλωνω απεριφραστα οτι αλλαζω αποψη για τον ανθρωπο αλλα κυριως για τον Προεδρο Θεμιστοκλη Νικολαιδη.

ο ανθρωπος καταφερε (με δικη του ευθυνη βεβαια αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα ομπρος στο Μεγαλειο Του) να παρουσιασει ενα πανηγυρτζιδικο Μπουρδελο στα πλεη οφφ, να βιαστει απο οποιον ειχε μια τυχαια εντεκαδα, να φερει 2-2 με την πιο αδιαφορη ομαδα στην ευρωπη σημερα εκτος της Ντερμπι Καουντι και τελικα για ολα αυτα να φταιει φυσικα ο Κοκκαλης.

Εγω του βγαζω το καπελο.

nothingman
12-05-2008, 00:57
λες βλακείες. ο ντέμης δεν έχει σχέση νομίζω.

όταν μία μέτρια ομάδα όπως η φετινή ΑΕΚ είναι αυτή στην οποία ("εκείνη που. της οποίας"--->ξεκάρφωτη αναφορά) θα έδινε το πρωτάθλημα η συντριπτική πλειονότητα του φίλαθλου κοινού* της κάθονται και δυο-τρία εντελώς ευκαιριακά αποτελέσματα, λογικό είναι λίγο το ξανθοπούλειο αίσθημα του αδικημένου (που όλοι πλην ΠΑΟ θαρρώ το έχουμε μέσα μας), λίγο η καύλα της 4άρας στο χάρτινο ψευτοπρωταθλητή που γίνεται αλλαζονεία, ε δε θέλει και πολύ να χάσεις το ΤσΛ. η ουσια είναι ότι ήταν μια μέτρια και όχι τρομερή ομάδα, παρά τα 4 στο γαύρο, ήταν μέτρια και όχι σκατά ομάδα, παρά τα 4 από τον Ντούσαν. δεν το κατάλαβαν και γι' αυτό οι πραγματικά αστείες δηλώσεις μετά το ματς με το Πανιώνιο.

όχι_και_τόσο_αλλά_κάτι_ψιλά_ξεκάρφωτη επισήμανση υπ. αρ. 1: ας δει κάποιος την κλωτσιά του στο Σκούφαλη στις καθυστερήσεις και ας βροντοφωνάξει μαζί μου "άντε γαμήσου ρε Λυμπερόπουλε κακομαθημένε". δλδ τι ήθελε, να κάτσει να χάσει το Πανιώνιο ή να τους δώκει την μπάλα η Σκουφάλα.

όχι_και_τόσο_αλλά_κάτι_ψιλά_ξεκάρφωτη επισήμανση υπ. αρ. 2: ωραίος ο Λίνεν, μπαίνει στην κατηγορία αθρώπων που νομίζω δε μας/σας αξίζουν σαν ελληνικό ποδόσφαιρο.

* ναι ναι το ξέρω, η συντριπτική πλειονότητα του φίλαθλου κοινού είναι ένας και μόνο βλάκας, γελοίος, αποτυχημένος, κάγκουρας, παπαρολόγος, πρόβατο, κοπρολάγνος και άσχετος "άνθρωπος" σε υπεράριθμες φωτοκόπιες οπότε δεν αποτελεί επιχείρημα η άποψή του. εδώ που τα λέμε όμως γι' αυτόν γίνεται το πρωταθληματάκι ετούτο. ας ήταν σοβαρότερος εκείνος για να είναι σοβαρότερο και αυτό.

παναδώ το 4.11 Λοστ τώρα. =)

Mitsmann
12-05-2008, 01:20
παραβλεπω το λες βλακειες (και συ Βρουτε?) και συνεχιζω.

Για μενα οι εμφανισεις του αεκ στα πλεη οφφ εχουν την κυρια σφραγιδα και την ευθυνη (αν θες) του Θεμις. Εξηγουμαι παραπερα. Παρα την ηθικη σημασια της νικης του Ολυμπιακου στο ματς με την καλαμαρια (κατι που εχουμε υπεραναλυσει στα παροντα τοπικς και δεν ψηνομαι να επαναλαμβανω) η ενσταση του Ολυμπιακου παραμενει κατι νομιμο, δηλαδη κατι που ειχε δικαιωμα να κανει (αρα και να κερδισει, απ τη στιγμη που ο Βαλνερ επαιξε σε 321 ομαδες πριν τους ποντιοι).

Απο κει και περα η συνεχιζομενη κλαψα του αεκ, (η οποια εκφραστηκε σε επισημα χειλη α) απ τον Προεδρο της Θεμιστοκλη Νικολαιδη και β) απ τον Ριβαλντο ποδοσφαιριστη της εν λογω ομαδας ο οποιος ομως ποτε δεν του μπηκε χερι απ τη διοικηση οταν συνεχισε να κανει κατι που απ ολο το φιλαθλο κοσμο απο ενα σημειο και μετα χαρακτηριστηκε σαν "γραφικες μαλακιες") ειναι αυτη που εφερε και το ναυαγιο της στα πλεη οφφ. Ξεπερνωντας τις ηθικες, η αεκ καλως επαιξε στα πλεη οφφ και απο κει και περα εχοντας ολο το συμπαν (τον ιδιο της τον προεδρο, τις εφημεριδες της και την κλαυσικαταιγιδα των οπαδων της) να της τριβελιζει οτι ειναι η Πρωταθλητρια αρα και η καλυτερη, μπηκε εκεινο το μουντο απογευμα στη Λεωφορο με μια "γαμαω" αντιληψη την οποια κανεις και κυριως η διοικηση της δεν ειδε που θα οδηγουσε (και ιδιως με αντιπαλο μια ομαδα που, αν εδειξε κατι με τις εμμονες και τις μαλακιες του το συστημα Πεσειρο, ηταν οτι ειδικα η ΑΕΚ δεν ειχε λυσεις απεναντι του). Αφηνω απ οξω τον Κωστενογλου ο οποιος δεν ηταν προπονητης και δεν θα επρεπε να περιμενω να εχει την εμπειρια να τα χειριστει. Οπως ο Σεγκουρας δεν εχει ιδεα τι να κανει με το θιασο θαμωνων μπουζουκιων που εμπλεξε.

Ετσι λοιπον, ο Θεμις α) αποπροσανατολισε μονος του την ιδια του την ομαδα με τις δηλωσεις που εκανε και γενικοτερα τη συμπεριφορα του β) δεν εβαλε ποτε χερι στον Ριβαλντο (ο οποιος φυσικα εβαζε τα δικα του προσωπικα πανω απ την ομαδα) ωστε να συγκεντρωθει επιτελους το σκορποχωρι του στα πλεη οφφ. Τριτον δεν ειναι δυνατον να βγαινει ο Νταρκος ας πουμε και να λεει "λοιπον για μενα τελειωσε η χρονια και παω να την κανω εγω, τα λεμε παιδια" και να αφηνει την ομαδα χωρις σεντερ φορ για τα κρισιμα ματς που ακολουθουν. Ετσι λοιπον επειδη ο Ζηκος πιστευει οτι επρεπε να παρει το πρωταθλημα αποφασισε να αφησει την ομαδα χωρις το μοναδικο της αμυντικο χαφ (ενσαλιβα, ενσα-λολ-ιβα). Το γεγονος οτι Ντεμης Ζηκος και Δελλας τα πινανε παρεα κατα καιρους (και μετα την προεδρια του φιλτατου Θεμις) προφανως βοηθησε στην ολη κατασταση.

Υ.γ. Κι οποιος μου πει "μα θα βαλει χερι ο Ντεμης στον ΡΙΒΑΛΝΤΟ τον ΜΕΓΑ τον ΜΟΝΟΓΕΝΗ" αποψη μου ειναι οτι, τον Ντεμακο, τον καβαλησε ο Φερερ, τον καβαλησε ο Ριβαλντο, ε δεν εισαι προεδρος ομαδας τοτενες, εισαι ο Αστραχαν.

Αυτα σε γενικες γραμμες.
Ευθυνες μπουρδελιασματος = 78.65% Ντεμης.

pitchfork
12-05-2008, 02:07
Μιτσμανν ακόμη σε τσούζει η δεύτερη (και καταιδρωμένη) θέση που τερμάτισες ε?

Nasum
12-05-2008, 02:23
αντιο ναε :(

Odonian
12-05-2008, 02:36
Τώρα δλδ θα τσακωθείτε οι γαύροι για το αν είναι μαλάκας ο ντέμης; :P

Mitsmann
12-05-2008, 02:37
δε τσακωνομαστε γι αυτο. η συζητηση γινεται κατα ποσον ο Ατιτλος εχει μεριδιο στις συγκλονιστικες εμφανισεις της Πρωταθλητριας στα πλεη οφφ.

Odonian
12-05-2008, 02:39
Ε καλά αυτό εννοούσα. Πάντως δύσκολα τα πλέι οφ, έχουν μερικές από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος :!: :!: :!:

wino
12-05-2008, 10:13
παραβλεπω το λες βλακειες (και συ Βρουτε?) και συνεχιζω.

Για μενα οι εμφανισεις του αεκ στα πλεη οφφ εχουν την κυρια σφραγιδα και την ευθυνη (αν θες) του Θεμις. Εξηγουμαι παραπερα. Παρα την ηθικη σημασια της νικης του Ολυμπιακου στο ματς με την καλαμαρια (κατι που εχουμε υπεραναλυσει στα παροντα τοπικς και δεν ψηνομαι να επαναλαμβανω) η ενσταση του Ολυμπιακου παραμενει κατι νομιμο, δηλαδη κατι που ειχε δικαιωμα να κανει (αρα και να κερδισει, απ τη στιγμη που ο Βαλνερ επαιξε σε 321 ομαδες πριν τους ποντιοι).

Απο κει και περα η συνεχιζομενη κλαψα του αεκ, (η οποια εκφραστηκε σε επισημα χειλη α) απ τον Προεδρο της Θεμιστοκλη Νικολαιδη και β) απ τον Ριβαλντο ποδοσφαιριστη της εν λογω ομαδας ο οποιος ομως ποτε δεν του μπηκε χερι απ τη διοικηση οταν συνεχισε να κανει κατι που απ ολο το φιλαθλο κοσμο απο ενα σημειο και μετα χαρακτηριστηκε σαν "γραφικες μαλακιες") ειναι αυτη που εφερε και το ναυαγιο της στα πλεη οφφ. Ξεπερνωντας τις ηθικες, η αεκ καλως επαιξε στα πλεη οφφ και απο κει και περα εχοντας ολο το συμπαν (τον ιδιο της τον προεδρο, τις εφημεριδες της και την κλαυσικαταιγιδα των οπαδων της) να της τριβελιζει οτι ειναι η Πρωταθλητρια αρα και η καλυτερη, μπηκε εκεινο το μουντο απογευμα στη Λεωφορο με μια "γαμαω" αντιληψη την οποια κανεις και κυριως η διοικηση της δεν ειδε που θα οδηγουσε (και ιδιως με αντιπαλο μια ομαδα που, αν εδειξε κατι με τις εμμονες και τις μαλακιες του το συστημα Πεσειρο, ηταν οτι ειδικα η ΑΕΚ δεν ειχε λυσεις απεναντι του). Αφηνω απ οξω τον Κωστενογλου ο οποιος δεν ηταν προπονητης και δεν θα επρεπε να περιμενω να εχει την εμπειρια να τα χειριστει. Οπως ο Σεγκουρας δεν εχει ιδεα τι να κανει με το θιασο θαμωνων μπουζουκιων που εμπλεξε.

Ετσι λοιπον, ο Θεμις α) αποπροσανατολισε μονος του την ιδια του την ομαδα με τις δηλωσεις που εκανε και γενικοτερα τη συμπεριφορα του β) δεν εβαλε ποτε χερι στον Ριβαλντο (ο οποιος φυσικα εβαζε τα δικα του προσωπικα πανω απ την ομαδα) ωστε να συγκεντρωθει επιτελους το σκορποχωρι του στα πλεη οφφ. Τριτον δεν ειναι δυνατον να βγαινει ο Νταρκος ας πουμε και να λεει "λοιπον για μενα τελειωσε η χρονια και παω να την κανω εγω, τα λεμε παιδια" και να αφηνει την ομαδα χωρις σεντερ φορ για τα κρισιμα ματς που ακολουθουν. Ετσι λοιπον επειδη ο Ζηκος πιστευει οτι επρεπε να παρει το πρωταθλημα αποφασισε να αφησει την ομαδα χωρις το μοναδικο της αμυντικο χαφ (ενσαλιβα, ενσα-λολ-ιβα). Το γεγονος οτι Ντεμης Ζηκος και Δελλας τα πινανε παρεα κατα καιρους (και μετα την προεδρια του φιλτατου Θεμις) προφανως βοηθησε στην ολη κατασταση.

Υ.γ. Κι οποιος μου πει "μα θα βαλει χερι ο Ντεμης στον ΡΙΒΑΛΝΤΟ τον ΜΕΓΑ τον ΜΟΝΟΓΕΝΗ" αποψη μου ειναι οτι, τον Ντεμακο, τον καβαλησε ο Φερερ, τον καβαλησε ο Ριβαλντο, ε δεν εισαι προεδρος ομαδας τοτενες, εισαι ο Αστραχαν.

Αυτα σε γενικες γραμμες.
Ευθυνες μπουρδελιασματος = 78.65% Ντεμης.

grafikothtes tis lete eseis gia na xaireste oti phrate to prwta8lhma pali, kata ta alla exei th megaluterh eu8unh o nikolaidhs sigoura kai tou xronou 8a prepei na prospa8hsei polu gia na exei dipshfio ari8mwn xiliadwn eishthriwn diarkeias.
kata ta alla oti eipe o pitchfork,
afhste thn aek kai phgainetai se tipota bouzoukia na vreite tous paixtes sas. Mlk prwth fora akouw opadous(?) na roufianeuoun paixtes stis efhmerides, milame gia ton apoluto pato

edit:

δε τσακωνομαστε γι αυτο. η συζητηση γινεται κατα ποσον ο Ατιτλος εχει μεριδιο στις συγκλονιστικες εμφανισεις της Πρωταθλητριας στα πλεη οφφ..

To euro de se xalase? Eixe kanena paixth o osfp? A nai, to melos kai to stelara to venetidh. Alla eipame malakas pou den pairnei to stoltidh

Mitsmann
12-05-2008, 10:43
Στην Αεκ δε χρειαζεται να ρουφιανεψουν παικτες για τα μπουζουκια στον Ντεμη!!!!! Ειναι σαν το ανεκδοτο με το δικηγορο στο διπλανο κελι του καταδικασθεντα!!!!!!

"να, εδω διπλα βρισκεται!"

υ.γ. Ο Ντεμης Νικολαιδης ειχε λιγο παραπανω μεριδιο στην κατακτηση του Εουρο, απο τον Σκουφαλη. (τυχαια αναφορα ελλην παικτου)

wino
12-05-2008, 10:57
Στην Αεκ δε χρειαζεται να ρουφιανεψουν παικτες για τα μπουζουκια στον Ντεμη!!!!! Ειναι σαν το ανεκδοτο με το δικηγορο στο διπλανο κελι του καταδικασθεντα!!!!!!

"να, εδω διπλα βρισκεται!"

υ.γ. Ο Ντεμης Νικολαιδης ειχε λιγο παραπανω μεριδιο στην κατακτηση του Εουρο, απο τον Σκουφαλη. (τυχαια αναφορα ελλην παικτου)

Etsi...

Toulaxiston den to phre sta xartia

Ford Prefect
12-05-2008, 11:46
Και επίσης τουλάχιστον δεν έκανε ένσταση!

cthulu
12-05-2008, 12:52
an h aek pairnage sto cl. kai me to kalo pernage ton 2o prokrimatiko ston 3o(apoti nomizw)8a htan pali sto group twn adynatwn.opote den xerw an telika 8a axize o kopos na ginei proetoimasia apo telos iouniou-arxes iouliou gia mia omada me della,rivaldo,limperopoulo kai blanco+loipous eurodie8neis.

Violator
12-05-2008, 14:04
an h aek pairnage sto cl. kai me to kalo pernage ton 2o prokrimatiko ston 3o(apoti nomizw)8a htan pali sto group twn adynatwn.opote den xerw an telika 8a axize o kopos na ginei proetoimasia apo telos iouniou-arxes iouliou gia mia omada me della,rivaldo,limperopoulo kai blanco+loipous eurodie8neis.

Χμμμ, κάποιο δίκαιο έχεις εδώ, αλλά τα φράγκα είναι πολλά απο το Ευρωπαικό πρωτάθλημα.... 8)

wino
12-05-2008, 14:38
vasika kai egw den pisteuw oti 8a pernagame ton trito prokrimatiko guro alla auto de shmainei oti prepei na parathsoume ta paixnidia

Eulogy
12-05-2008, 19:50
lol exete plaka pou me oti egine sta play-off bgazete etsi ena synaisthima dikaiwmenou protathliti ..oust

FANTASMA
12-05-2008, 21:05
Εσεις το βγαζετε χωρις καν να ειστε.

Mitsmann
12-05-2008, 22:01
lol exete plaka pou me oti egine sta play-off bgazete etsi ena synaisthima dikaiwmenou protathliti ..oust

Εγω παντως ανεφερα γιατι εσεις κι ο Ντεμις φταιτε που η ομαδα σας τα σκατωσε στα πλεη οφφ. Τα αλλα τα παμε.

Eulogy
13-05-2008, 15:38
malista ftaiw kai gw... tha mou to analyseis apo konta ayto :)

Mitsmann
13-05-2008, 17:15
Σιγα μη δεν εμενε ο Φραγκοφονιας.

wino
13-05-2008, 18:05
apo thn pshfoforia:

re ta exoume pei, panta o pio grafikos einai o gavros, paw na kanw neo account

jack the ripper
14-05-2008, 16:35
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Εζεκίελ Γκονζάλες. Η σχετική απόφαση του Δ.Σ για τη λύση του συμβολαίου του κατατέθηκε στην αρμόδια επιτροπή προς επικύρωση».

:disco: :disco:

chris_boss
14-05-2008, 17:28
Τους γαμώ το σπίτι!

Raven Lord
14-05-2008, 18:35
θα κατέβει λέει ο βάζελος με τα δεύτερα σήμερα και οι αεκ με τους βασικούς?

jack the ripper
14-05-2008, 19:19
παιζει σε κανεναν αυτο
http://www1.myp2p.eu/index.php?part=sports
για livestream του ΑΕΚ-Παναθηναικος?

γενικα εχει βρει κανεις τιποτα?

jack the ripper
14-05-2008, 20:45
Kerdise penalty o aris sto 2-2 kai olo to gipedo zitouse na to ektelesei o koltsidas

:rofl: :rofl:

Mitsmann
14-05-2008, 22:16
Θα το σηκωσει ο Ριμπο.

ωπ, λαθος τοπικ!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Raven Lord
15-05-2008, 09:58
θα κατέβει λέει ο βάζελος με τα δεύτερα σήμερα και οι αεκ με τους βασικούς?

χαχαχ γέλασα που στο ημίχρονο μπήκαν πακέτο ρίμπο-λυμπε. κατά τα άλλα τα χτεσινά δε σηκώνουν σχολιασμό

ion_storm
15-05-2008, 13:01
[quote="Raven Lord":1ezco71n]θα κατέβει λέει ο βάζελος με τα δεύτερα σήμερα και οι αεκ με τους βασικούς?

χαχαχ γέλασα που στο ημίχρονο μπήκαν πακέτο ρίμπο-λυμπε. κατά τα άλλα τα χτεσινά δε σηκώνουν σχολιασμό[/quote:1ezco71n]

Ίσως τελικά η αεκ να θυμήθηκε ότι έχει και κάποιο γόητρο και αξιοπρέπεια ως ομάδα και πήγε να τα σώσει...

Mitsmann
16-05-2008, 21:15
«Εμαθα τρεις μέρες νωρίτερα από εσάς τους δημοσιογράφους ότι ο κ.Δώνης αποφάσισε να πάει στην ΑΕΚ. Τον Ιανουάριο μου τηλεφώνησε ο κ. Νικολαϊδης και μου ζήτησε άδεια να μιλήσει με τον κ.Δώνη. Εγώ του απάντησα ότι δεν έπρεπε να με πάρεις καν τηλέφωνο!», είπε ο Πηλαδάκης.

Ελα μωρη Ντεμη ηθικο στοιχειο!! \μ/

novembrine
18-05-2008, 10:23
«Εμαθα τρεις μέρες νωρίτερα από εσάς τους δημοσιογράφους ότι ο κ.Δώνης αποφάσισε να πάει στην ΑΕΚ. Τον Ιανουάριο μου τηλεφώνησε ο κ. Νικολαϊδης και μου ζήτησε άδεια να μιλήσει με τον κ.Δώνη. Εγώ του απάντησα ότι δεν έπρεπε να με πάρεις καν τηλέφωνο!», είπε ο Πηλαδάκης.

Ελα μωρη Ντεμη ηθικο στοιχειο!! \μ/

Milaei autos pou exei gia proedro enan prwhn kataskopo ths Anatolikhs Germanias? :rofl:
Kai pou akrivws vriskeis to anithiko? o opoiosdhpote mporei na diapragmateutei me allh omada 6 mhnes prin teleiwsei to sumvolaio tou.

up_the_hammers_Festival
18-05-2008, 12:56
Oi opadoi Pias omadas re pousti mou petagane xartonomismata gia ton idio logo ston prwn proponith tous kai kanane to gipedo kolasi? Oust vromiarides ithiKOLOgoi

pitchfork
18-05-2008, 13:14
Γελάω πολύ με απδεχάμμερς.

Δεν μιλάνε για οπαδούς οι από πάνω. Οι οπαδοί έχουν τους λόγους τους που έκαναν ότι έκαναν τους οποίους τους γνωρίζουν πολύ καλά οι ίδιοι.
Αν ήθελες να πεις κάτι θα μπορούσες να πεις το ίδιο με novembrine, ο κρόκους (ή κασκαντέρ) έκλεισε τον βάτραχο (και όχι μόνο) πριν τελειώσει το συμβόλαιό του.

up_the_hammers_Festival
18-05-2008, 13:19
100 xronia panathinaike xwris koupa to kouvadaki sou kai se allh paralia

pitchfork
18-05-2008, 13:24
Καλύτερα χωρίς κούπα παρά ξεφτίλας και ρεζίλι της κοινωνίας.
Και γιατί να πάω σε άλλη παραλία?
Σε ενοχλεί να ακούς αλήθειες?
:midfinger:

up_the_hammers_Festival
18-05-2008, 15:14
Den mou prokalei kamia entypwsh gia thn "koinwnia" pou anafereis. Meta apo 12 xronia pantokratorias tou olympiakou sto megalitero spor, ayto pou sas kaiei olous, kai ligo komplex katwterotitas vgazete.
Einai fysiko epakoloutho tis sinexomenhs poutsas pou trwte apo ton magelitero silogo sthn ellada diaxronika.
Pros to paron eseis pigente na panigirisete se kanena ginaikoto spor kai afiste to podosfairo gia emas.

Abruzzi
18-05-2008, 15:20
και μετά αναρωτιούνται γιατί τόσοι αντιολυμπιακοί

Odonian
18-05-2008, 15:43
Βέβαια αν γίνει καμιά στραβή και κάνει κανα ξερό σερί ο γαύρος πάλι, καράβια θα πηγαίνουν στο πόλο και στα άλλα γυναικωτά σπορ.

wino
18-05-2008, 15:56
egw mits otan ta lew omws les gia anousia post, amfivalei kaneis oti o upthehammer einai antiproswpeutiko deigma fila8lou osfp?

novembrine
18-05-2008, 16:06
oloi san ton savva theodoridh eiste telika :P

pitchfork
18-05-2008, 17:44
egw mits otan ta lew omws les gia anousia post, amfivalei kaneis oti o upthehammer einai antiproswpeutiko deigma fila8lou osfp?
Εγώ.
Μπορεί να είναι κομπλεξικός και πουθενάς αλλά γνωρίζει την γραφή και την ανάγνωση.

Boom!
18-05-2008, 18:58
Βέβαια αν γίνει καμιά στραβή και κάνει κανα ξερό σερί ο γαύρος πάλι, καράβια θα πηγαίνουν στο πόλο και στα άλλα γυναικωτά σπορ.
Το Water Polo δεν ειναι γυναικωτο σπορ.

Odonian
18-05-2008, 19:03
Pros to paron eseis pigente na panigirisete se kanena ginaikoto spor kai afiste to podosfairo gia emas.
Ο ορισμός του απ δε χάμερς λέει ότι όλα πλην ποδοσφαίρου είναι γυναικωτά.-

up_the_hammers_Festival
18-05-2008, 19:20
oti na nai

Odonian
18-05-2008, 19:25
Πανηγυρίζετε σε ΕΝΑ σπορ. Αν ρίξεις μια ματιά τι γίνεται στα περισσότερα τα τελευταία χρόνια, θα δεις ότι είστε πολύ πίσω. Γυναικωτό το μπάσκετ, το βόλει ή δεν ξέρω τι άλλο;

Αλλά βέβαια μόλις αρχίσει να σηκώνει κούπες σε κάποιο ο γαύρος, γίνεται αντρικό σπορ.

Scarbaf
18-05-2008, 21:18
και μετά αναρωτιούνται γιατί τόσοι αντιολυμπιακοί

ναι γιατί όλοι γίνατε αντιολυμπιακοί μετά το ER...

pits δεν τό'ξερα οτι ο μέσος ολυμπιακός δεν μπορεί να διαβάσει και να γράψει. να νιώθω τυχερός δηλαδή.

up_the_hammers_Festival
18-05-2008, 21:23
File odonian oti se simferei katalaveneis.
Egw apantisa ston pits, pou petaxtike gia allh mia fora, me aformh oti ston eortasmo ton 100?? xronon sas, timisate thn istoria sas xanontas to prwtathlima se ola ta omadika spor pou agonizontai antres.To ginaikoto pigene gia to volley me ta wraia kolarakia.
H monh sas elpida emeine sto basket. Eidika to polo, athlima sto opio agwnizeste me mpratsakia, einai apo ta pio athiltika/antrika spor.

Odonian
18-05-2008, 21:55
Λάθος μου λοιπόν που πίστεψα τον πιτς ότι ξέρεις γραφή και ανάγνωση, αφού νομίζεις ότι γυναικωτός = γυναικείος.

Με το ποστ σου έβγαζες τα άλλα σπορ, πλην της μπάλας, αδερφίστικα.

Magellan
19-05-2008, 09:05
ελα κλειδωσε το να τελειωνουμε

pitchfork
19-05-2008, 14:55
Άμα είναι να κλειδώσει αλλάξτε του και το τίλο παρακαλώ σε ΧΑΡΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2007-2008 για να μείνει να το βλέπουμε.

Απ δε χάμμερς δυστυχώς δεν έχουμε παράγκες για να μπορούμε να κανονίζουμε τι θα γίνει στα 100 χρόνια ούτε πχ ο ηρακλής το πήρε πριν λίγα χρόνια ξέρω γω.
Ας ελπίσουμε εσείς που έχετε να πάρετε κάτι πραγματικό (πλην πόλο) σε 2-3 δεκαετίες που θα κλείνετε κι εσείς τα 100 σας χρόνια για να χαρείτε και λίγο γιατί η κατάστασή σας έχει φτάσει πια να προκαλεί τον οίκτο ακόμα και σε μας....

Odonian
22-05-2008, 01:04
http://www.sport24.gr/html/ent/988/ent.234988.asp

Είπε μερικές δύσκολες κουβέντες.

Ford Prefect
22-05-2008, 01:20
Το σχολίασα και στο τζένεραλ ντισκάσιον. Κύριος, αξιοπρεπής, είπε τα αυτονόητα και μπορούσε να είναι πολύ καυστικότερος.
Ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα πίσω. Για την ώρα μακάρι να πάει σε κάποια ομάδα του εξωτερικού να ξεφύγει από την μιζέρια.

Odonian
22-05-2008, 01:21
Γιε, σόρι δεν είδα το σχόλιο. Μου άρεσε η συνέντευξη, μακάρι να αρχίσουμε να αφήνουμε τον κόσμο να δουλεύει σιγά σιγά.

Magellan
22-05-2008, 01:23
Ε ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ

Odonian
22-05-2008, 01:24
Η ΣΕΖΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΥ (όχι του γνωστού παικτα :rip: :fear: )

Ford Prefect
22-05-2008, 01:27
Για εσάς παίζει το ενδεχόμενο. Δεν επεκτάθηκα στο θέμα Ντούσαν γιατί το πήρατε πατριωτικά λες και διακυβευόταν η παναθηναϊκοφροσύνη σας, αλλά εκ των πραγμάτων, αν υπάρξει ουσιαστική πολυφωνία όπως διαφαίνεται, δεν νομίζω να πέσετε στην λούμπα που πέφτουμε μονίμως εμείς, να εξαρτιόμαστε από την ασχετοσύνη και τα καπρίτσια του γέρου που νομίζει ότι ξέρει και μπάλα.

Το θέμα είναι να σας κάτσει ο Κυράστας σας μετά τον Ντούσαν, αλλά δεν έχω κάποιον υπόψη μου, οπότε μέχρι τότε λόττο με ξένο.

Εμείς αναμονή να εξυγιανθεί λίγο η ομάς (απόσυρση Σώκρατες και Σάββα-Κορνέ) και να επιστρέψει ο Τάκαρος, που και καλός είναι στη δουλειά του και ψυχάρα Ολυμπιακάρα.

Odonian
22-05-2008, 01:29
Να σου πω, μακάρι 1000 φορές, εγώ είμαι γκέι και θέλω να υποστηρίζω πρώτα ομάδα που με εκφράζει (κάτι που δεν έκανε ο τρόπος λειτουργίας του τζίγγερ), αλλά και να έχω αντίπαλο να σέβομαι (πώς να το κάνω αυτό με τον θείο;).

Ford Prefect
22-05-2008, 01:35
Συμφωνούμε στο γκεϊλίκι, οπότε με αυτήν την χαρμόσυνη νότα, κλείσαμε τον κύκλο της χρονιάς.

Odonian
22-05-2008, 01:37
:santa: