View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2007-2008
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
Mitsmann
13-04-2008, 23:12
Παιδια περα απ τα δινετε δεν τα δινετε και τα σχετικα, εγω στανταρ ειμαι με αποψη νταφυ (χτεσινοβραδυνη την ωρα που παραγγελνουμε κασεροκροκεται)
εξηγουμαι.
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Φερνάντες, Μελίσσης, Κνολ, Μαλεζάς (31΄ Ίλιεφ), Σνάουτσνερ, Βερόν, Χριστοδουλόπουλος (68΄ Αθανβασιάδης), Βαγγελής, Κωνσταντινίδης, Σάλμον, Γεωργιάδης (51΄ Κονσεϊσάο)
Εξαιρωντας τον Μελισση (απ οτι μου λετε εσεις, δεν τον εχω προσεξει), τον Βερον και τον Φερναντες (που τι να κανεις οτι σε εκτελουν απ τα 3 μετρα) ο Κνολ ο Σαλμον κι ο Ιλιεφ (για μενα) ειναι λιγοι, ο Γου Χου κι ο Κωνσταντινιδης ειναι πρωην ποδοσφαιριστες, ο Χριστοδουλο μου φαινεται οτι παλι μεταγραφες σκεφτεται, ο Βαγγελης κι ο Σναουτσνερ χμμ, οκ, και ολοι αυτοι παιζανε απεναντι σε Ριβαλντο, Μπλανκο, Εντινηο (που φαινεται πραγματικα καλος ποδοσφαιριστης), Καλον, Λυμπεροπουλο, οι οποιοι μαλιστα θελανε και τη νικη.
ε.
Mitsmann
13-04-2008, 23:15
Α ξεχασα να πω τη χτεσινη μου απορια (μετα τις κροκετες) οτι βλεποντας τα ματς παοκ - παο (με τις 311 ευκαιριες του παο, που οπως ειναι ο παο φετος, ματς που να κανει πανω απο 4 καλες ευκαιριες ψαχνεται με δικαννο) και παοκ - αεκ (απλα 0-4), θα ηθελα να πω το εξης.
απορω γιατι στο διαολο μας εκανε το Χ εμας στη τουμπα με αυτο το πτωμα.
καλά ρε όλοι γνωρίζεστε εδώ μέσα???
Mitsmann
13-04-2008, 23:24
Οχι αρχικα, αλλα εβεντσουαλη..
Mitsmann
14-04-2008, 00:03
Τρομερα ματς σε Παγκρητιο και Καυτατζογλειο και ενα σκαλι πιο πανω στο Αλκαζαρ.
Κριμα για Εργοτελη εχασε τις απιστευτες των ευκαιριων και δε του δοθηκε και πεναλτυ.
Στο δε Καυτατζογλειο, Μαρκες, Ααρον και Γιαντσης κανανε παπαδες.
Mitsmann
14-04-2008, 00:09
KOPROSKILA
:pink:
KOPROSKILA
(oute gia ton olimpiako tis kardgias mas den ta mounia)
mits signomi
Mitsmann
14-04-2008, 00:16
ηταν δυσκολο εξ αρχης κασερωμενε μου φιλε.
Τόσο χάλια ήταν ο Παοκ? Για πείτε για εμάς που δεν είδαμε το ματς
Mitsmann
14-04-2008, 00:26
τσιρκο. Και δε το λεω λογω "δοσμενου ματς"
απλα οπως τα πε ο νταφης. κοπροσκυλα. ιδιως αμυντικα οπως εχω ξαναποσταρει, "κλαφτα χαραλαμπους".
Φέτος τον παοκ τον είδα μόνο με παο και οσφπ και μου είχε φανεί πολύ χάλια ομάδα όντως, αλλά να σε κάνει άλογο ο Γεωργέας που παίζει τρίτο ματς φέτος, δεν ξέρω, για το δεύτερο γκολ μιλάω.
HRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
paikse gia to lao mas
o tzoles mia xara itan simera tou efyge to koma ekane kamia kineziki therapia :shock:
agnoeite solutionas apo teli protou imixroniou
afto.den exo logia.
0
Φερνάντο Σάντος (προπονητής ΠΑΟΚ): "Υπάρχει ένα σχέδιο κι εγώ πιστεύω σε αυτό. Αν δεν το πίστευα, δεν θα ήμουν εδώ. Θα μπορούσα όταν είχα προτάσεις να φύγω και παράλληλα να ξεφύγω από τα προβλήματα. Δεν το έκανα όμως γιατί έχω πίστη σε αυτό που κάνω. Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλα τα προβλήματα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".
ouffff.isixasa :!:
pitchfork
14-04-2008, 08:24
Τελικά ο Πανόπουλος τον βρήκε εκείνον με τον παπί για να τον συλλάβουν ή ακόμα κατ' αγνώστων παραμένει η μύνηση?
Koitwntas tis shmerines efhmerides suneidhtopoihsa oti exoume kaluterh epi8esh, kaluterh amuna, perissoteres ektos edras nikes kai pali den to phrame to prwta8lhma. Ti ston poutso prepei na kanoume gia na vgoume prwtoi?
Krima re gmt
Να δώσετε 100.000 € στην Καλαμαριά.
Ας γίνει επιτέλους το θαύμα απο τον cash μπας και γλιτώσουμε το πρωτάθλημα της ντροπής και το πάρει η ΑΕΚ γιατί το αξίζει αλλά και γιατί ποιός αντέχει την κλαψομουνίαση της τα επόμενα 100 χρόνια.
eprepe na eixame kanei to idio me ton ast. tripolis
Mitsmann
14-04-2008, 12:20
o tzoles mia xara itan simera tou efyge to koma ekane kamia kineziki therapia :shock:
Με δυο τηλεφωνηματα σε πανοπουλο και κασναφερη ολοι γινονται ηρωες.
geologiko_karoto
14-04-2008, 12:27
στις μανούρες στη συνέντευξη τύπου ένα ταγάρι θέλοντας να πει στο Σάντος "τράβα στο χωριό σου" του λέει "Go village"
Go village Κυρίες και κύριοι
φόβος και παράνοια στην Τούμπα...
Koitwntas tis shmerines efhmerides suneidhtopoihsa oti exoume kaluterh epi8esh, kaluterh amuna, perissoteres ektos edras nikes kai pali den to phrame to prwta8lhma. Ti ston poutso prepei na kanoume gia na vgoume prwtoi?
Krima re gmt
ειστε και πρωτοι σε ηττες απο τους 3 μεγαλους επισης
Ελα ομως που δε το μαθατε εγκαιρως!
Raven Lord
14-04-2008, 18:28
ένσταση
δεν είναι η ίδια περίπτωση, γιατί ο Φυτανίδης πήγε σε 3 ομάδες, αλλά έπαιξε μόνο σε 2, άρα δεν υπάρχει κάτι το αντικανονικό. άσε που με την ίδια λογική θα κάναμε και μεις, αφού ο Φυτανίδης έπαιξε και στο 1-1 στο Καραϊσκάκη.
na re pou fonazete yparxei kratos
"Φρένο" στα πλέι-οφ εφόσον δεν επικυρωθεί η βαθμολογία της κανονικής περιόδου έβαλε ο Βασίλης Γκαγκάτσης, με δηλώσεις του στο περιθώριο εκδήλωσης της Εθνικής ομάδας που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη.
Με την απόφαση για την περίφημη πλέον υπόθεση του Ρόμαν Βάλνερ να εκκρεμεί, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ξεκαθάρισε πως αν δεν υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα στην τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, τότε τα πλέι-οφ για τις θέσεις 2-5 δεν πρόκειται να ξεκινήσουν.
"Αν γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα, βεβαίως και δεν θα επικυρωθεί η βαθμολογία και δεν θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ μέχρι να υπάρξει μια τελική εικόνα", τόνισε χαρακτηριστικά, δίνοντας νέο ενδιαφέρον, αφού σε μία τέτοια περίπτωση είναι άγνωστο τι θα γίνει με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Μην ξεχνάμε πως υπάρχει και το Euro 2008 και κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσει η προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας.
contra.gr
Mitsmann
14-04-2008, 22:10
Δεν ειμαι σιγουρος αν θελω να πεσει η ενσταση της ομαδας
α) γιατι ειναι μαλακια του ολυμπιακου να την κανει.
β) μονο και μονο να βλεπω αεκτζηδες να κλαινε με ανακουφιση για τη δικαιωση απ τον Χριστο (που θα εσωζε και τη Βασιλευουσα αλλα ο πουσταρας ανοιξε την κερκοπορτα την ωρα που προσευχομασταν και πηραμε τα παπαρια μας) και να γονατιζουν απ το αγχος και την Τελικη Λυτρωση, ενω ταυτοχρονα οι κιτρινομαυρες εφημεριδες θα κανουν σαν να εχουν 341 πρωταθληματα σερι, ολα παιγμενα και κερδισμενα εκτος εδρας στο Καραισκακη
γ) γιατι αν δεν πεσει, πραγματικα θα κυκλοφορουν στο δρομο σαν τις μαυροφορεμενες χηρες. δε λεει.
bleeding
15-04-2008, 01:03
"Ρε μπάτσοι, ρίχνετε που ρίχνετε συνέχεια μόλις βλέπετε παοκτσήδες, ρίξτε κανά δακρυγόνο στους παίκτες μας μπας και δούμε κανέναν από τα κοπρόσκυλα να … συγκινείται! Έστω και αναγκαστικά ρε παιδί μου!"
αυτιας - paokmania.gr
:rofl:
Ότι απόφαση βγει από το cas(h Johny) αυτή θα είναι και τελική έτσι, δεν παίζουν εφέσεις και τέτοια πάλι ε?
Επίσης ξέρουμε περίπου πότε αναμένεται η απόφαση?
Την αλλη βδομαδα αναμενεται να εκδικαστει η υποθεση.
Αυριο παντως ξεκιναει η εκδικαση των ασφαλιστικων μετρων.
AngelOfSorrow
15-04-2008, 02:42
μας έφτασε ο Ηρακλής :touched:
ξύλο μεταξύ παοκτσήδων :touched:
"Ζαγοράκη λαμόγιο σήκω φύγε" :touched:
ΠΑΟΚ - ακραίες συγκινήσεις
gia zagor oxi oti stirizw trela alla...
an to 99% ekraze paixtes...
an kai egw den akousa kraksimo gia proedro,tha itan to 10%...
den ftaiei o teo an den mporei kaneis na kanei ESTW mia kitrini karta san tou iliev.......
telika phgame sto cas h oxi?
H e3edra leei oti phgame enw oles oi alles oxi
Mitsmann
15-04-2008, 11:30
Εγω γελαω με Σκορλαηβ και ΕΝΩΣΗ που ειναι βεβαιες οτι θα πεσει η ενσταση στο CAS ενω αντιθετως ολες οι πληροφοριες λενε το σχετικως αντιθετο.
Και γελαω μονο και μονο (μη ξαναλεω τι πιστευω για την ενσταση, το εμπεδωσαμε) γιατι εχουν τη ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ και παλι θα μαγειρευουν χυλοπιτες.
kala as min embathinoume poioi einai gia gelia stin istoria ayti ... pou tha milisete kiolas :D
twra pou xw8hke kai o tziger sthn istoria tou cas
TREMETE M00NAKIA GABROI
:!: :!: :!:
Και γελαω μονο και μονο (μη ξαναλεω τι πιστευω για την ενσταση, το εμπεδωσαμε) γιατι εχουν τη ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ και παλι θα μαγειρευουν χυλοπιτες.
Για το θέμα αυτό είχες κι εσύ τη σιγουρία του πρωταθλητή ότι δε θα γίνει η ένσταση ε. :P
re Mits, enta3ei, tou osfp einai to prwta8lhma, mhn anhsuxeis,
h sigouria ths AEKARAS sto leei
Mitsmann
15-04-2008, 13:50
Για το θέμα αυτό είχες κι εσύ τη σιγουρία του πρωταθλητή ότι δε θα γίνει η ένσταση ε. :P
ειχα τη σιγουρια του ρεπορταζ του ολυμπιακου εκεινη τη νυχτα και γενικα δεν ειναι καλο να αλλαζετε τι λεω.
protathlimata kai @@ balte mas na paiksoume play off me ton osfp pou tha exoun teleiwsei kai ta kinezika tou tzole kai as to paernete gia alla 100 xronia :)
ειχα τη σιγουρια του ρεπορταζ του ολυμπιακου εκεινη τη νυχτα και γενικα δεν ειναι καλο να αλλαζετε τι λεω.
Ναι αλλά πάλι κοροιδεύεις κάποιους με τη σιγουριά των "δικών σου" πηγών.
Mitsmann
15-04-2008, 22:06
δε κοροιδευω χωρις ερεισμα κανεναν. εγω ειπα οτι οι αεκοεφημεριδες εχουν ηδη βγαλει την αποφαση του CAS ενω ολες οι πληροφοριες λενε οτι τα πραγματα δεν ειναι ακριβως οπως τα βλεπει ο τυπάς στο ΣΚΟΡΛΑΗΒ.
Τεσπα. θα δουμε, δε μπορω να προβλεψω τι θα γινει.
irreligious
15-04-2008, 23:56
ΣΚΟΡΛΑΗΒ.
.
κάτι μου λέει ότι δε θα χρειαστούμε τον johny cash για να έχουμε πρωταθλητή, πολύ χαχαχαχουχουχου είμαστε και τη βλέπω τη δουλειά, είμαστε και κλασσικοί σε τέτοια όμορφα χουνέρια. Τουλάχιστον να έχει κόσμο να αποχαιρετίσει τον Άκαρο το Ζήκο
Άκης Ζήκος aka " ο Γκρινιάρης"
pitchfork
19-04-2008, 13:23
Δεν χρειάζεται να είσαι δικαστής του Αρείου Πάγου ούτε καν δικηγόρος για να καταλάβεις πόσο σαθρή και κατευθυνόμενη είναι η απόφαση της έπο να διορίσει και φέτος πρωταθλητρια την ομάδα του Δημοσίου.
Το τι θα αποφασίσει το κας είναι άλλο θέμα βέβαια, υπάρχουν σίγουρα και πιέσεις και παίζεται και πολύ χρήμα, δεν ξέρω.
Κάτσε να δούμε πρώτα όμως, μήπως με τις γνωστές τακτικές των "οπαδών της νομιμότητας" έχουμε τίποτα όργια στον αγώνα της άεκ.
Αν και ακόμα και με το γάβρο, παρά το ότι η διαιτησία τους κατεσφαξε, την τεσσάρα τους τη πετάξανε μέχρι να τους λυπηθούνε και να τους παρατήσουνε....
Κυριακή κοντή γιορτή.
Mitsmann
19-04-2008, 13:50
συμφωνω πιτς, τα λες σωστα. να πας και οακα αυριο να πανηγυρισεις την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ.
btw o asteras kaigetai gia tous ba8mous gia na mpei playofff.
e re gelia pou 8a kamnoume na kanei khdeia parousia 65xiliadwn aektzhdwn...
:? :roll: :?
Μονο 65 χιλιαδες θα ειναι? :-o
Δεν χρειάζεται να είσαι δικαστής του Αρείου Πάγου ούτε καν δικηγόρος για να καταλάβεις πόσο σαθρή και κατευθυνόμενη είναι η απόφαση της έπο να διορίσει και φέτος πρωταθλητρια την ομάδα του Δημοσίου.
Το τι θα αποφασίσει το κας είναι άλλο θέμα βέβαια, υπάρχουν σίγουρα και πιέσεις και παίζεται και πολύ χρήμα, δεν ξέρω.
Κάτσε να δούμε πρώτα όμως, μήπως με τις γνωστές τακτικές των "οπαδών της νομιμότητας" έχουμε τίποτα όργια στον αγώνα της άεκ.
Αν και ακόμα και με το γάβρο, παρά το ότι η διαιτησία τους κατεσφαξε, την τεσσάρα τους τη πετάξανε μέχρι να τους λυπηθούνε και να τους παρατήσουνε....
Κυριακή κοντή γιορτή.
Mitsmann
19-04-2008, 22:46
εδω που τα λεμε ελπιζω να χουν γινει τα συνδυασμενα τηλεφωνα απο μποροθρυλους και θειους και 1-2 πεναλτακια στον αστερα αυριο δε θα μας χαλασουν.
ας σκάσει πιτς στο γήπεδο για συμπαράσταση και ας φάμε και 3
pitchfork
19-04-2008, 23:30
wino αν ήταν στο χέρι μου πάντως να δώσω το πρωτάθλημα όπου γουστάρω να ξέρεις ότι θα το έδινα σε σας πάντως.
ε όχι, αυτό δεν το περίμενα...
novembrine
20-04-2008, 12:00
Eirwnies kai gelakia gia thn "pragmatikh" fiesta ths AEK einai epipedou Lyritzh - Oikonomou.
OTI KAI NA GINEI me to CAS, oloi kseroun oti o Olympiakos antimetwpise thn Kalamaria kai roufikse to mpalaki tou Mparkoglou. Kai merikes vdomades meta varethike na roufaei mpalakia sto OAKA.
An nikhsoume k oi 3 shmera o olympiakos einai deuteros 1 ponto katw apo thn AEK. Kai opoios to amfisvhtei auto apla den exei arxidia. As paei sth fiesta tou Kataskopou kai na valei to tropaio sto pato tou. Merikoi einai toso mogkolakia pou tha panugurisoun eksala mia apo tis megaluteres ntropes (kai einai polles) tou pio ahdiastikou swmateiou sthn Ellada.
Στις 29 Δεκεμβρίου 2007, απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ο Γιώργος Μπάρκογλου είχε χάσει μοναδική ευκαιρία για να δώσει στην τότε ομάδα του, την Ξάνθη, το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς είχε χάσει πέναλτι στο 84`. Σχεδόν ένα μήνα μετά, στις 3 Φεβρουαρίου 2008, και πάλι απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη φορά εκτός έδρας, ήταν ο άνθρωπος που στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 1-0 απέναντι στους ερυθρόλευκους και ...ξεπλήρωσε αυτό που του χρώσταγε. Απογοητευτικός ο Ολυμπιακός, άξιζε τη νίκη η Καλαμαριά.
Αγώνας - συζήτηση Match Center Stats Το ρεπορτάζ Η 19η αγωνιστική Pregame
Απογοητευτική ήταν η εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έκαναν όχι μόνο ευκαιρία, αλλά ούτε μια τελική προσπάθεια, τη στιγμή που ο Απόλλων Καλαμαριάς είχε δύο καλές στιγμές με τον Χετεμάι.
Ο Ολυμπιακός δεν είχε καθόλου καλή κυκλοφορία, ενώ έλειπε και η ηρεμία στο χώρο του κέντρου, όπου έγιναν αρκετά λάθη από τους μέσους, κυρίως τον Λεντέσμα, ο οποίος δείχνει ότι δεν έχει συνέλθει ακόμη από τον τραυματισμό του. Ο Τάκης Λεμονής δεν μπόρεσε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, ούτε όταν άλλαξε το σύστημα από 4-4-2 σε 4-3-3.
Οι ερυθρόλευκοι ήταν εγκλωβισμένοι, είχαν "πνιγεί" στην ασφυκτική πίεση των παικτών της Καλαμαριάς και η νευρικότητα στις κινήσεις τους ήταν έκδηλη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει καλά τους χώρους και διεκδικούσαν, χωρίς άγχος, ότι καλύτερο μπορούσαν.
Μια από τα ίδια ήταν η εικόνα του Ολυμπιακού και στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, η Καλαμαριά έχασε στο 50` μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ και να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στους ερυθρόλευκους, αλλά ο Βάλνερ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το τετ α τετ στο οποίο βγήκε.
Ο Τάκης Λεμονής προσπαθούσε από τον πάγκο του να αλλάξει την κατάσταση, αλλά δεν τον βοήθησε σε αυτό ούτε η σχεδόν ταυτόχρονη είσοδος των Μενδρινού και Μήτρογλου στον αγωνιστικό χώρο (54` και 57` αντίστοιχα). Το σύστημα γύρισε και πάλι σε 4-4-2, αλλά δεν γύρισε η εικόνα του αγώνα για τον Ολυμπιακό.
Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν οι ερυθρόλευκοι να βρουν ρυθμό και να κάνουν το παιχνίδι τους. Ωστόσο, κάτι πέτυχαν που δεν είχαν πετύχει στο πρώτο μέρος. Στο 75` δημιούργησαν τη μια και μοναδική ευκαιρία τους σε ολόκληρο το παιχνίδι σε μια κεφαλιά του Κοβάσεβιτς.
Ο Ολυμπιακός πλήρωσε την κακή του εμφάνιση με ένα γκολ από έναν παίκτη που κάτι του χρωστούσε. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γιώργος Μπάρκογλου με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στην Καλαμαριά και ξεπλήρωσε κάτι παλιά ...χρωστούμενα
den peirazei thryle!! Gera parto sta xartia
Mitsmann
20-04-2008, 12:06
An nikhsoume k oi 3 shmera o olympiakos einai deuteros 1 ponto katw apo thn AEK. Kai opoios to amfisvhtei auto apla den exei arxidia. As paei sth fiesta tou Kataskopou kai na valei to tropaio sto pato tou. Merikoi einai toso mogkolakia pou tha panugurisoun eksala mia apo tis megaluteres ntropes (kai einai polles) tou pio ahdiastikou swmateiou sthn Ellada.
η δεν παρακολουθεις το φορουμ συχνα (οποτε εχεις ενα ποιντ) η το παρακολουθεις οποτε ξερεις την αποψη μας γενικα, οποτε αυτο το εκπληκτικης αντιληψης και σοβαροτητας ποστ ειναι θα λεγαμε μαλλον, αχρειαστο.
novembrine
20-04-2008, 12:17
Den me endiaferei na mou peis esy kai alloi 30 - 40 - 50 oti o Olympiakos den eprepe na kanei enstash. Emena me endiaferei meta thn shmerinh agwnistikh (efoson kerdisei) h AEK na parei ton titlo pou aksizei.
AEL trelo comeback, paok tragikos oso den paei
pitchfork
20-04-2008, 20:31
Μιτς προφανώς παρεξήγησες.
Ο Novembrine αναφερόταν σε γάβρους ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ αφού όλοι εδώ μέσα νομίζω βλέπουν (όπως λες κι εσύ) ότι πρωταθλήτρια ποδοσφαίρου σούπερ λήγκας κλπ 2007-2008 είναι η άεκ.
Οπότε μένει να δοιύμε αν ο οσφπ θα κερδίσει τον άρη ή θα παραμείνει για φέτος ΑΤΙΤΛΟΣ (περαστικά του)
Tonosalata
20-04-2008, 20:37
galanopoulos paei gia xatrik
Stormrider
20-04-2008, 20:38
terastio respect ston poursanidi
Stormrider
20-04-2008, 20:47
ela mori panionara
Re koraki, aston na to varaei mexri na to valei
pitchfork
20-04-2008, 20:57
Μπράβο ρε αεκ.
Τόσα χρόνια είχατε να το πάρετε, χαλάλι σας......
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος :!:
Ας γίνει κάτι με το CAS γιατί θα την κουβαλάμε για καιρό τη ντροπή.
tragodia.perigelos
teliose to fetino martirio
jack the ripper
20-04-2008, 21:18
ΣΩΘΗΚΕ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ...ΕΠΕΣΕ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ :D :D :D :D
psychotron
20-04-2008, 21:23
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος :!:
Ας γίνει κάτι με το CAS γιατί θα την κουβαλάμε για καιρό τη ντροπή.
Μας έχετε γCASτρώσει με το CAS :!:
Parasight
20-04-2008, 21:25
AEL trelo comeback, paok tragikos oso den paei0-3 -----> 4-3!!! :shock:
Σήμερα έπρεπε να είμαι στο Αλκαζάρ ρε πούστη!
Νίκη-ανατροπή χωρίς αντίκρυσμα βέβαια γιατί ο Ατρόμητος τον ήπιε τελικά από τον Πανιώνιο και άρα ο τελευταίος μπαίνει στα play-offs αντί εμάς. Δε βαριέσαι.
Κατά τα άλλα, μακάρι το περιβόητο CAS να κάνει κάτι γιατί αλλιώς αυτό θα είναι το ντροπιαστικότερο πρωτάθλημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ever.
To protathlima to kerdise i omada me kardia protathliti...
gamati poria europi
gamati poria sto kupelo
i pio statheri omada sto protathlima me tis ligoteres ites kai fisika kardia protathliti tis teleutaies agonistikes....
Oso gia aek kai pao enai aksioi tis miras tous otan eno itan mprosta sti vathmologia den eixan ta arxidia na vgoun protathlites me enan olimpiako pou fetos itan kathara kato tou anamenomenou....
Fetos sas diname to protathlima kai aek & pao elegan oxi euxaristo....
Oso gia valner oles oi omades sti thesi tou osfp to idio tha kanane
opote afiste tis ipokrisies kai lipa koblex..
ante kai tou xronou :wave:
Parasight
20-04-2008, 21:28
To protathlima to kerdise i omada me kardia protathliti...
gamati poria europi
gamati poria sto kupelo
i pio statheri omada sto protathlima me tis ligoteres ites kai fisika kardia protathliti tis teleutaies agonistikes....
Oso gia aek kai pao enai aksioi tis miras tous otan eno itan mprosta sti vathmologia den eixan ta arxidia na vgoun protathlites me enan olimpiako pou fetos itan kathara kato tou anamenomenou....
Fetos sas diname to protathlima kai aek & pao elegan oxi euxaristo....
Oso gia valner oles oi omades sti thesi tou osfp to idia tha kanane
opote afiste tis ipokrisies kai lipa koblex..
ante kai tou xronou :wave:
Post of the decade :!:
Και ειδικά αυτό:
kardia protathliti :rofl:
Blindgeo
20-04-2008, 21:28
Mpravo!
Trava pisw sthn trupa sou twra.
Edit: @GNROSAS
μ'αρέσει αυτό το πρωτάθλημα αλλά το αλλάζω.. μαντέψτε με τι!!
pitchfork
20-04-2008, 21:35
..... me enan olimpiako pou fetos itan kathara kato tou anamenomenou....
Κάτω του αναμενόμενου από σένα. Για μένα ήταν πάνω του αναμενόμενου.
Τέσπα, τέλος καλό, όλα καλά όμως (έκανα λάθος στο προηγούμενό μου ποστ).
Ακόμη και να μην επέμβουν τα κοράκια στο τελικό κυπέλου και να το πάρει ο άρης δεν πειράζει γιατί θα τους μείνει φέτος το Κύπελλο Ελλάδος ανδρών πόλο.
Απ΄το ολότελα.....
μ'αρέσει αυτό το πρωτάθλημα αλλά το αλλάζω.. μαντέψτε με τι!!
me epistrofh Gershon?
rivaldo leei ekane dhlwseis me t-shirt thank jesus for the four,
oti na nai...
Stormrider
20-04-2008, 22:04
edit :
sportfm.gr
Δήλωση-«βόμβα» από τον Ριβάλντο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Βραζιλιάνος προανήγγειλε: «Εάν δεν μας δώσουν το πρωτάθλημα θα ζητήσω από τον κ. Νικολαΐδη να φύγω!». Ο «Ρίμπο» είπε επίσης: «Για εμένα η ομάδα μου είναι πρωταθλήτρια μέσα στο γήπεδο. Αυτό το φετινό είναι το πιο ωραίο από τα προηγούμενα τρία πρωταθλήματα που πήρα με τον Ολυμπιακό».
Ο έμπειρος μέσος ο εμφανίστηκε με μπλουζάκι το οποίο έγραφε: «Σε ευχαριστώ θεέ μου για τα τέσσερα», αναφερόμενο όπως γίνεται αντιληπτό στη νίκη της ΑΕΚ 4-0 επί του Ολυμπιακού.
efxomai loipon na katsei alli mia xronia na faei 4 sto karaiskaki kai na vgei me to idio mplouzaki pali na kanei diloseis.
an fas pantws pali 4 eimai polu periergos na dw ti mplouzaki 8a valei
Mitsmann
20-04-2008, 22:14
Για το πρωταθλημα ο Ριβαλντο ας πει ο,τι νομιζει γενικα.
Για το μπλουζακι παντως εχω να του δωσω συγχαρητηρια. Εγινε σε υπερβολικα λιγο χρονο κανονικος αεκτζης.
υ.γ. Η Ξανθη ανοιγει τα ποδια μονο με τον Ολυμπιακο τελικα ε? Σημερα π.χ. ολοι ειναι χαρουμενοι που σωθηκε η Εργοτελαρα.
για καθε υποκριτη της κωλαρας λοιπον εδω ειμαστε :moutza: Aντε καποιοι απ τους εκατομμυρια ενωσιτες να κανουν φωτοσοπ κοβωντας ενα δαχτυλο και να μου δειχνουν 4. θα γελασω. κι ο ριμπο επισης.
gkontzos mas exei vgalei prwta8lhtes.
Otan gurisw ellada 8a pairnw mono derby 8)
edit:
re Mits esu pisteueis oti h 3an8h omada xwris stoxous edwse oti eixe kai den eixe sto mats me ton osfp, kai me oti eixe ginei prin kapoia xronia?
Epishs den to h3era oti eprepe na xarw pou efage 4 apo ton osfp kai exasa kai apo auto to prwta8lhma.
Epishs meta apo toso ntoro pou exei ginei me kalamaria ti perimeneis na goustaroun oloi pou efage tessera apo to 8rulo?
Siga mh ths poume kai mpravo.
Kai skata panw ths pou katevase ta vrakia ston ergotelh an to ekane kai skata kai se authn an ekane to idio perusi me ton Hraklh kai se olous pou paratane ta paixnidia (kai se emas perusi me ton paniwnio pou tou phrame enan ensaliva kai to xoun kanei 8ema kai o allos tous exei gdusei kai ola kala ola wraia)
Mitsmann
20-04-2008, 22:29
το θεμα ειναι φιλε wino οτι αυτο ειναι κατι που συμβαινει παντου παγκοσμιως. (ομαδες που ειναι αδιαφορες να μην πεθαινουν κιολας στο γηπεδο) Μονο εδω το κανουν θεμα και μαλιστα παντα (ρε κατι συμπτωσεις!) οταν παιζουν με τον Ολυμπιακο.
Στην αγγλια η Γουεστ Χαμ φετος απο τοτε που οριστικοποιηθηκε οτι δεν πεφτει αλλα και δεν κυνηγαει τιποτα εχει χασει απ τον καθε ακυρο και στην Ισπανια τα τελευταια 200 χρονια οι Βασκοι στο τελος δινει ο ενας στον αλλο το ματς αναλογως ποιος το χρειαζεται. Και κανουνε ολοι σαν σκανδαλισμενες παρθενες οταν η Ξανθη προσπαθει μεν αλλα δε πεθανε και μες το γηπεδο σε ΟΛΑ τα τελευταια της ματς, αλλα εν τουτοις ενα ματς της ειναι με Ολυμπιακο οποτε πρεπει να τα κανουμε πουτανα.
Επειδη ακουγονταν παντου τα α και τα ου λοιπον μετα και πριν το ματς ενω τωρα η φιλαθλη ελλαδα χαιρεται, εξ ου και τα φασκελα.
Πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Κόκκαλη ότι είναι μπροστά σε όλα. Τέλος της σεζόν και έχουμε ένα γήπεδο γεμάτο να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα, ξεχνώντας και Ρίμπο και Τάκη και Καλαμαριά και 4άρα και απ'όλα.
Υπάρχουν όμως και κάποιοι αγνοί και περήφανοι φίλαθλοι του καναπέ που δεν ξεχνούν :!:
Πάντως εντάξει με το CAS, σαφέστατα πουστιά κτλ αλλά ξαφνικά όλοι οι υπόλοιποι (ΑΕΚ,ΠΑΟ) γίναν πρεσβευτές του fair play και της ΑΝΤΡΙΛΑΣ ενώ σίγουρα θα κάναν το ίδιο αν μπορούσαν. Όχι ότι αυτό κάνει λιγότερο μαλάκες εμάς ή μας δικαιολογεί ε.
κάθεστε και συζητάτε για την Ξάνθη? Δηλαδή ο Παοκ που έχει και μεγάλη ιστορία να τιμήσει ως ομάδα, έδωσε οτι είχε και δεν είχε στο παιχνίδι με την Αεκ? Μην τρελαθούμε...
όσο για τον Ρίμπο, συγχαρητήρια για τα μαθήματα εγωισμού που παραδίδει και για το μισθοφοριλίκι του. του χρόνου πάντως τα αισθήματα του κόσμου για αυτόν στο Καραϊσκάκη μόνο ανάμεικτα δεν θα είναι με τα καραγκιοζιλίκια που έχει κάνει.
novembrine
20-04-2008, 22:37
sugxarhthria magkes gia to prwtathlima! Eida net kai peistika oti telika exete kardia prwtathlith :D
Πατσατζόγλου: Το πήραμε δίκαια
Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων», Χρήστος Πατσατζόγλου, δεν έκρυψε και αυτός την χαρά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος υπογραμμίζοντας: «Το είχαμε δηλώσει ότι έπρεπε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ήταν από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα αλλά ήμασταν πολύ καλοί και το κατακτάμε δικαιότατα. Τώρα έχουμε το Κύπελλο που θέλουμε να το κατακτήσουμε γιατί αυτοί είναι οι στόχοι μας».
einai kathisterhmenos h evlepe k autos net??
Stormrider
20-04-2008, 22:38
sugxarhthria magkes gia to prwtathlima! Eida net kai peistika oti telika exete kardia prwtathlith :D
Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων», Χρήστος Πατσατζόγλου, δεν έκρυψε και αυτός την χαρά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος υπογραμμίζοντας: «Το είχαμε δηλώσει ότι έπρεπε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ήταν από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα αλλά ήμασταν πολύ καλοί και το κατακτάμε δικαιότατα. Τώρα έχουμε το Κύπελλο που θέλουμε να το κατακτήσουμε γιατί αυτοί είναι οι στόχοι μας».
oxi, mallon esi eisai kathisterimenos. paixtis tou olympiakou eiani ilithie. ti thes na pei dld?
egw den 3erw an eimai meros ths fila8lhs elladas alla de xarhka pou epese o atromhtos kai sw8hke o ergotelis, 8a xairomouna an epefte o levadeiakos.
Twra giati to kanoun mono me ton osfp e, rwta tous fila8lous tou atromhtou na sou poun pou shmera htan oi monoi pou paizane me omada pou eixe kinhtro. Mallon akous mono autous pou exoun sumferon apo ta mats tou osfp.
Teleia den 3erw an to les gia plaka, pantws sumfwnw apoluta me auto pou egrapses
ναι και βασικά μην αρχίσετε το πρήξιμο με το αν είναι δίκαιο ή όχι και το πόσο αντρίκεια ομάδα είναι η ΑΕΚ και το ότι η ΑΕΚάρα δεν θα έκανε ένσταση, έτσι? τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
κάθεστε και συζητάτε για την Ξάνθη? Δηλαδή ο Παοκ που έχει και μεγάλη ιστορία να τιμήσει ως ομάδα, έδωσε οτι είχε και δεν είχε στο παιχνίδι με την Αεκ? Μην τρελαθούμε...
όσο για τον Ρίμπο, συγχαρητήρια για τα μαθήματα εγωισμού που παραδίδει και για το μισθοφοριλίκι του. του χρόνου πάντως τα αισθήματα του κόσμου για αυτόν στο Καραϊσκάκη μόνο ανάμεικτα δεν θα είναι με τα καραγκιοζιλίκια που έχει κάνει.
To mats den to evlepa alla ka8ws evlepa to mats elega: wraia pragmata, alla kai shmera ton eides ton paok, se 40 lepta efage 4 apo ta turia. Edw tou eixe kanei 800 eukaireies o pao pou exei parei tosa mats sto 1-0, oxi oti edwse oti eixe vevaia
edit:
ναι και βασικά μην αρχίσετε το πρήξιμο με το αν είναι δίκαιο ή όχι και το πόσο αντρίκεια ομάδα είναι η ΑΕΚ και το ότι η ΑΕΚάρα δεν θα έκανε ένσταση, έτσι? τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
Den 3erw eilikrina an 8a to ekane h aek, polu pi8ano na to ekane, isws kai oxi, alla poios eipe gia antrismous kai tetoia, gia ta 3eftilikia tou osfp leme.
Koita paizeis ena mats me antipalo mia omada pou paleuei gia na meinei sthn kathgoria, se exei pathsei kai exeis xasei dikaia as poume, vriskeis ena pathma kai to ekmetalleuesai gia na pareis 3 va8mous pou den a3izes.
Apo thn Kalamaria re gmt,
pou paleuei na sw8ei,
pou se pathse,
nta3, auta einai ta rezilikia
kai oi dikoi mas na to kanane to idio 8a htane,
kai mpravo sas edw mesa opou sxedon oloi eipate oti einai malakia, alla oxi twra pou phrate to prwta8lhma logw autou mh lete gia upokrites kai tetoia, allo na exeis antipalo se kati thn kalamaria kai allo ton osfp, idio pragma einai?
novembrine
20-04-2008, 22:44
oxi, mallon esi eisai kathisterimenos. paixtis tou olympiakou eiani ilithie. ti thes na pei dld?
Dhladh den mporw na sxoliasw tis dhlwseis tou gyftoy, pou einai pera gia pera kathisterhmenes, epeidh einai paixths tou Gay-rou? Zorizesai filarako
Dhladh den mporw na sxoliasw tis dhlwseis tou gyftoy?
:thumbsup:
epishs h sumperifora tou rivaldo pio polu exei prokupsei apo to oti allh upodoxh perimene allh tou eixate sto Karaiskakh, para apo mis8oforiliki kai opadiliki, allwste auta pianoun se alles omades
Phantom Duck
20-04-2008, 22:53
Dhladh den mporw na sxoliasw tis dhlwseis tou gyftoy, pou einai pera gia pera kathisterhmenes, epeidh einai paixths tou Gay-rou? Zorizesai filarako
Κι εσύ πρέπει να ζορίστηκες αρκετά για να γράψεις κάτι τόσο αηδιαστικό.
Mitsmann
20-04-2008, 22:54
γυφτος εισαι εσυ μαλακα καραγκιοζη.
κι αμα δεν εισαι κοτα να γραφεις αυτα που πραγματικα θες να πεις, οχι να τα καλυπτεις με αλλες λεξεις.
αν θεωρεις ολο τον οσφπ μογγολακια π.χ. η γυφτους η κατι τετοια, να βγαινεις να τα λες. Αλλιως εισαι μεγαλη κοτα και μεγαλος μαλακας για το σχολιο που εκανες.
τραβα παρε αυριο αφισα ριμπο και σκορλαηβ και κλαψου για τη δικαιοσυνη καραγκιοζη.
mporei na einai ka8usterhmenes oi dhlwseis tou Patsatsoglou den 3erw variemai na tis diavasw, allwste gia to prwta8lhma 8a leei pou katakthsane.
Esu pantws eisai sigoura
η συμπεριφορά και συγκεκριμένα το πανό "Οι ΜΕΓΑΛΟΙ παίκτες παίζουν σε ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες" δεν νομίζω οτι είναι ιδιαίτερα άσχημη αντιμετώπιση. Βέβαια, αυτός είναι τόσο έξυπνος, που αυτός κατάλαβε οτι το πανό εννοούσε οτι δεν είναι μεγάλος παίκτης.
όσον αφορά για τα υπονοούμενά σου wino για το μισθοφοριλίκι, δεν τα σχολιάζω καν, μπορείς να τα καταφέρεις και καλύτερα.
vasika sto opadiliki anaferomouna, la8os diatupwsh
Mitsmann
20-04-2008, 23:06
egw den 3erw an eimai meros ths fila8lhs elladas alla de xarhka pou epese o atromhtos kai sw8hke o ergotelis, 8a xairomouna an epefte o levadeiakos.
κι αυτο που λες λοιπον αρχιδια φιλαθλο και ποδοσφαιρικο κριτηριο εχει. Απλα ο Λεβαδειακος ειναι για σενα το τσιρακι του ολυμπιακου (ενω κανεις ασχεταμπαλος εδω μεσα και εξω δε του κοβει οτι θα διναμε το ματς τοτε και στον Αχαρναικο αμα ηταν να πεσει ο ΟΦΗ) οποτε γι αυτο επρεπε να πεσει.
αλλο ενα ποστ σαχλαμαρας λοιπον!
novembrine
20-04-2008, 23:09
Gyftos einai autos pou panugurizei gia ena prwtathlima pou katekthse me 3 klemmenous vathmous kai to xarakthrizei DIKAIOTATO.
κι αυτο που λες λοιπον αρχιδια φιλαθλο και ποδοσφαιρικο κριτηριο εχει. Απλα ο Λεβαδειακος ειναι για σενα το τσιρακι του ολυμπιακου (ενω κανεις ασχεταμπαλος εδω μεσα και εξω δε του κοβει οτι θα διναμε το ματς τοτε και στον Αχαρναικο αμα ηταν να πεσει ο ΟΦΗ) οποτε γι αυτο επρεπε να πεσει.
Logw poiothtas omadas to ennoousa kai apo to ti podosfairo paizei kai ti paixtes exei o ka8enas, alla eipa na to afhsw na aiwreitai apo periergeia gia na dw an 8a pei kaneis kati gia auto. Tespa, de nomizw na exw grapsei pou8ena gia Levadeiako pararthma osfp.
Allo ena post saxlamaras loipon and counting
Mitsmann
20-04-2008, 23:10
εισαι τοσο κοτα που δεν παραδεχεσαι καν τι εγραψες. τραβα πηδηξου αλλη μια φορα λοιπον.
τραβατε φτιαξτε κανα πανω.
Gyftos einai autos pou panugurizei gia ena prwtathlima pou katekthse me 3 klemmenous vathmous kai to xarakthrizei DIKAIOTATO.
καλά άσ'τα αυτά τώρα.
Mitsmann
20-04-2008, 23:11
Logw poiothtas omadas to ennoousa kai apo to ti podosfairo paizei kai ti paixtes exei o ka8enas, alla eipa na to afhsw na aiwreitai apo periergeia gia na dw an 8a pei kaneis kati gia auto. Tespa, de nomizw na exw grapsei pou8ena gia Levadeiako pararthma osfp.
Allo ena post saxlamaras loipon and counting
Μπα? λογω ποιοτητας ο Ατρομητος εφαγε μια χαρα φουντο αφου επι 20 αγωνιστικες δεν παιζει απολυτως τιποτα. και μη το πας στην δυνητικη ποιοτητα γιατι θα σου πω να μου δωσεις το πρωταθλημα με 15 ποντους διαφορα περιπου.
Mitsmann
20-04-2008, 23:12
se mena anaferesai?
φυσικα και οχι.
novembrine
20-04-2008, 23:12
An eisai toso euaisthitos me to sugkekrimeno xarakthrismo na pas na vreis ton candiru na kanete kamia poreia diamarturias. Eisai ypokriths. Eimai sigouros oti esy tous apokaleis "Athigganous" h Rom.
ok, den to eida prin to post tou allou,
novembrine asto re
Stormrider
20-04-2008, 23:13
giati klemenous vathmous re palikari? an to cas krinei pws afto pou ekane i kalamaria itan paranomo giati einai klemenoi?
egw eimai kata tis enstasis e.
mrmaiden
20-04-2008, 23:14
Eprepe na paiksei kai o Kovacevic simera na valei 4 gol kai meta na trexete sto Cas gia na kanete enstasi gia proto scorer...
P.s. Nomizo oti kapoioi ksexnane mats opou o Olympiakos kerdize tin Aek sto gipedo kai os dia mageias peftan dakrygona, zvinane fota kai ta mats epanalamvanontousan sti Rodo. Ekei itan antrikia kai oxi sta xartia e?Alla vevaia kerdise i Aek opote entaksei den trexei tipota.
Kai alli fora gia na meinete katigoria parakaleste na min paei pali o dikigoros tou dimosiou sto dikastirio. Ki auto gia sas antrikio einai vevaia...
novembrine
20-04-2008, 23:16
Den me noiazei an eisai kata h yper. To idio mou kanei. Auto pou me noiazei einai to Vazo na paei sthn AEK pou to kerdise dikaia.
An to Cas den epidikasei ta asfalistika metra kai o Gkagkatzhs treksei na epikurwsei th vathmologia ola teleiwsan. Akoma kai ama se 2-3 mhnes to CAS apofasisei yper ths Kalamarias.
Eksalou h ypothesh vrwmaei apo pantou. H EPO EIXE EKDOSEI DELTIO STON GAMWVALNER KAI META ENHMERWSE TON OLYMPIAKO OTI EXEI DIKAIWMA ENSTASHS.
Stormrider
20-04-2008, 23:21
klasika pragmata.
an o olympiakos kerdisei sto cas o olympiakos to pire adika kai to cas ta pire apo ton gkagkatsi pou einai paoktzis kai tsiraki tou kokkali. an sto cas o olympiakos xasei oi aektzides tha panigirizoun kai i 7 tha vgazei tragoudakia gia to cas pou tou eklepse to protathlima.
Mitsmann
20-04-2008, 23:22
η επο δεν ενημερωσε κανενα οτι εχει δικαιωμα ενστασης η εσυ και τα φιλαρακια σου οι πειρατες της βλακειας δεν εχετε κανενα μα κανενα αποδεικτικο στοιχειο. αλλος λενε οτι ενημερωσε τον ολυμπιακο και αυτο, μαντεψε, ποσο φερ πλεη!!!! ηταν απ τις ομαδες που πεφτανε.
μπαη δε γουεη η καλαμαρια που εχετε κανει εικονισμα ειναι αυτη που ζηταγε αφαιρεση βαθμων απ τη βεροια για ματς βεροια - πρεβεζα στο κυπελλο. αποθεωση φερπλεη επισης.
οσο γι αυτο
An eisai toso euaisthitos me to sugkekrimeno xarakthrismo na pas na vreis ton candiru na kanete kamia poreia diamarturias. Eisai ypokriths. Eimai sigouros oti esy tous apokaleis "Athigganous" h Rom.
χαιρομαι που μεσα σε ενα ποστ απεδειξες οτι εισαι και κοτα και κρετινος.
εγω παντως κοπανε, τον λεω Πατσατζογλου.
novembrine
20-04-2008, 23:23
gia auto as apofasisoume na paizoume th mpalitsa mas, oloi na paizoun me olous kai autos pou tha mazeuei tous perisoterous vathmous na pernei to prwtathlima.
Kai ama kapoios podosfairisths den exei dikaiwma symetoxhs h EPO DEN EKDIDEI TO GAMHMENO TO DELTIO opws POLY EUKOLA EIXE KANEI sthn periptwsh tou KONE pou ton diekdikouse o Olympiakos kai o Gkagkatshs mplokare th metagrafh tou gia 1,5 xrono
novembrine
20-04-2008, 23:26
As einai, egw eimai kretinos
Esy eisai ypokriths omws kai kaneis san xazogkomena pou thixtike. Kai episis moggolaki, oute sthn intracom na douleues
Mitsmann
20-04-2008, 23:28
δουλευω τρια χρονια στο τιβι ματζικ. αλλωστε μονο εμεις οι υπαλληλοι θιγομαστε με το σχολιο για τον πατσατζογλου.
ο φαντομ ντακ ειναι ενα εξαμηνο στην ιντραλοτ και ο σκαρμπαφ στον φλας 9,61
novembrine
20-04-2008, 23:30
Pragmatika den tha mou ekane entupwsh.
Ton olisadebe ton ksehases hdh??
Mitsmann
20-04-2008, 23:30
gia auto as apofasisoume na paizoume th mpalitsa mas, oloi na paizoun me olous kai autos pou tha mazeuei tous perisoterous vathmous na pernei to prwtathlima.
Kai ama kapoios podosfairisths den exei dikaiwma symetoxhs h EPO DEN EKDIDEI TO GAMHMENO TO DELTIO opws POLY EUKOLA EIXE KANEI sthn periptwsh tou KONE pou ton diekdikouse o Olympiakos kai o Gkagkatshs mplokare th metagrafh tou gia 1,5 xrono
Μαλακιες, μαλακιες, μαλακιες.
η μεταγραφη μπλοκαριστηκε γιατι 2 ομαδες στο ιδιο οργανο (ΕΠΟ) λεγανε οτι ο παικτης ειναι δικος τους. Δεν ειδα καμμια ομαδα του Βαλνερ να ηρθε να λεει τιποτα, ασε που δε μπορουσε κιολας.
μπαη δε γουεη συμφωνα με τα πιστευω σου τον ΚΟΝΕ τον λετε αλβανακι μεταξυ σας?
novembrine
20-04-2008, 23:31
oxi alla o lemonhs ton eixe pei alvanaki sto persino agwna
Magellan
20-04-2008, 23:32
καλα ρε
τοσα χρονια στο ματζικ και ενα τζαμπα εισητηριο δεν μου εδωσες
ντροπη σου μογγολε
novembrine
20-04-2008, 23:33
Υπάρχουν καταγγελίες (σύμφωνα με δημοσίευμα της SportDay) από μάρτυρες πως ο Τάκης Λεμονής στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης και μετά από μια διαμαρτυρία του Παναγιώτη Κονέ για φάουλ σε μαρκάρισμα του Ριβάλντο πάνω του σηκώθηκε από τον πάγκο του και φώναξε προς τον 19χρονο άσο: «Τι μιλάς εσύ, ρε παλιοαλβανάκι;».
alla ok to eixe diapseusei o sir takis :rofl:
Mitsmann
20-04-2008, 23:33
εχει πεσει συρμα ρε απ τον Προεδρο και δινουμε μονο σε μαχιμους που δερνουν novembrines και οχι σε γκεη.
σορυ ε.
μπαη δε γουεη η καλαμαρια που εχετε κανει εικονισμα ειναι αυτη που ζηταγε αφαιρεση βαθμων απ τη βεροια για ματς βεροια - πρεβεζα στο κυπελλο. αποθεωση φερπλεη επισης.
αυτό και αν έχει περάσει στο ντούκου. εδώ πήγαν να μας πείσουν ρε οτι μπορούσαν να κάνουν ένσταση για το παιχνίδι Αστέρας-ΑΕΚ.
καλά, novembrine πήγαινε να κλάψεις παρέα με την αεκτζίδικη Άρεια φυλή σου για το 14ο χρόνο χωρίς την κούπα (για όλα φταίει ο διορισμένος βέβαια) και άσε μας εμάς του μογγολόγυφτους να πανηγυρίζουμε στη Φυλή σαν τα πιθήκια.
Βγήκαν λέει κάποιοι παίχτες της ΑΕκ και είπαν ότι αν δεν αφαιρέσουν τους βαθμούς από τον Ολυμπιακό θα ζητήσουν να μη κατέβουν στα πλέιοφ. Τα έχετε μπερδέψει λίγο ε;
Το όλο θέμα δεν είναι αν οι βαθμοί αφαιρέθηκαν (προστέθηκαν) δίκαια ή όχι, αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο, το πρόβλημα όλων μας (των Ολυμπιακών) είναι κατά πόσο είναι ΗΘΙΚΑ σωστό για μια ομάδα με την ιστορία και τη δύναμη του Ολυμπιακού να χάνει ένα παιχνίδι και αφού τελειώσει ο αγώνας να κάνει ένσταση για να το πάρει στα χαρτιά.
Αν ο CAS μας δικαιώσει, το πρωτάθλημα από θέμα "νομιμότητας" θα είναι δίκαια δικό μας, στην ηθική είναι που κολλάει το πράγμα (γι'αυτό και κάποιοι θέλουμε να μη δικαιωθούμε).
Mitsmann
20-04-2008, 23:38
Βγήκαν λέει κάποιοι παίχτες της ΑΕκ και είπαν ότι αν δεν αφαιρέσουν τους βαθμούς από τον Ολυμπιακό θα ζητήσουν να μη κατέβουν στα πλέιοφ. Τα έχετε μπερδέψει λίγο ε;
Το όλο θέμα δεν είναι αν οι βαθμοί αφαιρέθηκαν (προστέθηκαν) δίκαια ή όχι, αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο, το πρόβλημα όλων μας (των Ολυμπιακών) είναι κατά πόσο είναι ΗΘΙΚΑ σωστό για μια ομάδα με την ιστορία και τη δύναμη του Ολυμπιακού να χάνει ένα παιχνίδι και αφού τελειώσει ο αγώνας να κάνει ένσταση για να το πάρει στα χαρτιά.
Αν ο CAS μας δικαιώσει, το πρωτάθλημα από θέμα "νομιμότητας" θα είναι δίκαια δικό μας, στην ηθική είναι που κολλάει το πράγμα (γι'αυτό και κάποιοι θέλουμε να μη δικαιωθούμε).
ακριβως αυτο. αλλα περιμενα να τα πω μετα τις τελικες αποφασεις. γιατι ενω το θεμα ειναι καθαρα ηθικο, στην αεκ εχουν βαλθει να σκουζουν για παρανομο πρωταθλητη. Και καλα κατι novembrines ειναι απλα ηλιθιοι, αλλα γενικα, ενταξει ορισμενα πραγματα ειναι απλα στην αντιληψη τους.
Btw αν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο είχε το Γαλανόπουλο στο ρόστερ του θα ήταν πρωταθλητής και δε θα κάναμε αυτή τη συζήτηση τώρα. Ο άνθρωπος δε χάνει τετ-α-τετ :!:
Αυτός ο άνθρωπος επαναπροσδιορίζει τον όρο ΚΡΥΦΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ.
Mitsmann
20-04-2008, 23:47
και δε βγαινει και οφφσαιντ!!!!!!! (χαχαχ δεν ειδα το 1ο αυτογκολ, το 2ο μετρησε ομως)
Το πρώτο είναι ακόμα καλύτερο. Έβαλε και μπόλικη τεχνική για να σκοράρει :!:
Ο Τεσσέιρο εξακολουθεί να δηλώνει ότι η ομάδα του ήταν η καλύτερη και άξιζε τον τίτλο. Πρέπει να έχει λιώσει στο Pro ο κακόμοιρος (και στους μπάφους μάλλον). Αναμένω η επόμενη δήλωση του να είναι "στα πλέιοφ θα μπορέσουμε να βγάλουμε όλη τη δουλειά που κάναμε μέσα στη χρονιά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα"
Mitsmann
20-04-2008, 23:57
χαχαχ η πλακα ειναι που συμφωνα με το νεο αθλητικο νομο μια που υπαρχουν και αποδεικτικα στοιχεια, Μπελουτσι, Γκαλετι και Ραουλ Μπραβο πρεπει να συλληφθουν και να φανε φυλακη χωρις αναστολη, αφου αναψαν καπνογονο σε αγωνιστικο χωρο.
Magellan
21-04-2008, 00:00
. σε αγαπαω :!:
chris_boss
21-04-2008, 00:01
κρετινισμός στα κόκκινα
Mitsmann
21-04-2008, 00:02
περιμενουμε τις πεφωτισμενες κιτρινομαυροπρασινες αποψεις ε.
κουοταρε με οπου θες.
Μπλάνκο: "Μακάρι να πάρουμε τους τρεις πόντους"
Magellan
21-04-2008, 00:10
κρετινισμός στα κόκκινα
τι εγινε ρε??
τωρα γυρισες απο την πορεια?
jack the ripper
21-04-2008, 00:59
Φιλε μιτς..πανηγυριζω για την παραμονη του εργοτελη γιατι κατα τη γνωμη μου εχει παιξει την καλυτερη μπαλα απο ολες τις ομαδες για υποβιβασμο.η ξανθη προφανως και ηταν αδιαφορη και ημουν βεβαιος οτι δε θα εδινε και τα παντα μεσα στο γηπεδο(ο ασσος ηταν κατι παραπανω απο βεβαιος).Επειδη και με εσας ηταν αδιαφορη και ειδα το μεταξυ σας ματς(ησασταν καλυτεροι) για αυτο δεν ανεφερα τιποτα για ανοιγμα ποδιων κλπ
απλα τα λεω αυτα για να ξεκαθαρισω τη θεση μου γιατι το ποστ σου ηταν λες και πηγαινε σε εμενα...
Mitsmann
21-04-2008, 01:03
δεν ειπα κατι για καποιον συγκεκριμενα. υπαρχουν ποστς εδω (οχι απαραιτητα απο παναθηναικους) που ελεγαν πριν και μετα το ματς τα ιδια, ενω γενικα λεγοταν και απο ασχετους εντος εκτος και επι τα αυτα.
γενικα ολη τη χρονια προσπαθω να λεω οτι πιστευω. ουτε κρυβομαι ουτε κανω ας πουμε ρατσιστικα σχολια για παικτες της βεροιας (Τυχαια επιλογη) και μετα να λεω οτι το ειπα για τις δηλωσεις του (και 10 λεπτα μετα να λεω, χο! και σεις λεγατε ετσι τον δεινα)
αλλα δεν εχω κρυφτει γενικα και οτι λεω προσπαθω σωστο η λαθος να το στηριζω καπου με 2-3 γραμμες λεξεων, ειτε ποδοσφαιρικα ειτε γενικα. Απο κει και περα για αλλους ειναι κρετινισμος αυτος. Δικαιωμα του καθενος στις αποψεις του.
pitchfork
21-04-2008, 01:34
το θεμα ειναι φιλε wino οτι αυτο ειναι κατι που συμβαινει παντου παγκοσμιως. (ομαδες που ειναι αδιαφορες να μην πεθαινουν κιολας στο γηπεδο) Μονο εδω το κανουν θεμα και μαλιστα παντα (ρε κατι συμπτωσεις!) οταν παιζουν με τον Ολυμπιακο.
Στην αγγλια η Γουεστ Χαμ φετος απο τοτε που οριστικοποιηθηκε οτι δεν πεφτει αλλα και δεν κυνηγαει τιποτα εχει χασει απ τον καθε ακυρο και στην Ισπανια τα τελευταια 200 χρονια οι Βασκοι στο τελος δινει ο ενας στον αλλο το ματς αναλογως ποιος το χρειαζεται. Και κανουνε ολοι σαν σκανδαλισμενες παρθενες οταν η Ξανθη προσπαθει μεν αλλα δε πεθανε και μες το γηπεδο σε ΟΛΑ τα τελευταια της ματς, αλλα εν τουτοις ενα ματς της ειναι με Ολυμπιακο οποτε πρεπει να τα κανουμε πουτανα.
Επειδη ακουγονταν παντου τα α και τα ου λοιπον μετα και πριν το ματς ενω τωρα η φιλαθλη ελλαδα χαιρεται, εξ ου και τα φασκελα.
Τι κρίμα μόνο που με τον ΠΑΟ θυμήθηκε να δώσει πριμ νίκης ο υπάλληλος πανόπουλος.
Κοίταχτε παιδιά, γενικά μιλάω.
Το να είσαι σικέ πρωταθλητής διορισμένος από το αφεντικό σου (ελληνικό δημόσιο) είναι μεν κακό αλλά δεν είναι δική σας επιλογή, αυτό το καταλαβαίνω. Το να ψάχνετε να βρείτε να πείτε καμιά παπαριά επειδή ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ για την ΞΕΦΤΙΛΑ του ερυθρόλευκου θιάσου κι αυτό κατανοητό και εν μέρει αποδεκτό. Όλα όμως έχουν και τα όρια τους, το γράφεις κάτι μία δύο τρεις, αφού βλέπεις ότι δεν κοιμάται ο κόσμος αλλά βλέπει μπάλα γτ το συνεχίζεις?
Οι μόνοι που δεν βλέπουν ότι η ξάνθη είναι παράρτημα του γάβρου είναι οι γάβροι, ξεκολλάτε λοιπόν και τουλάχιστον μη μιλάτε.
Πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Κόκκαλη ότι είναι μπροστά σε όλα. Τέλος της σεζόν και έχουμε ένα γήπεδο γεμάτο να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα, ξεχνώντας και Ρίμπο και Τάκη και Καλαμαριά και 4άρα και απ'όλα.
Υπάρχουν όμως και κάποιοι αγνοί και περήφανοι φίλαθλοι του καναπέ που δεν ξεχνούν :!:
Πάντως εντάξει με το CAS, σαφέστατα πουστιά κτλ αλλά ξαφνικά όλοι οι υπόλοιποι (ΑΕΚ,ΠΑΟ) γίναν πρεσβευτές του fair play και της ΑΝΤΡΙΛΑΣ ενώ σίγουρα θα κάναν το ίδιο αν μπορούσαν. Όχι ότι αυτό κάνει λιγότερο μαλάκες εμάς ή μας δικαιολογεί ε.
Αυτό το "σίγουρα θα κάναν το ίδιο αν μπορούσαν" το παπαγάλισες από τις φυλλάδες αποβλάκωσης του (όποιου) λαού σας και τα νούμερα που βγαίνουν στα ραδιόφωνα, ή πραγματικά το πιστεύεις? Έχεις κάποια στοιχεία ή απλώς το άκουσες?
Το πιο λογικό θα ήταν να πει ότι ντρέπεται για τα πατσαβούρια που φοράει και για την καταστροφή του ελληνικού αθλητισμού στην οποία έχει συμμετάσχει μέσω του συλλόγου του.
Eprepe na paiksei kai o Kovacevic simera na valei 4 gol kai meta na trexete sto Cas gia na kanete enstasi gia proto scorer...
P.s. Nomizo oti kapoioi ksexnane mats opou o Olympiakos kerdize tin Aek sto gipedo kai os dia mageias peftan dakrygona, zvinane fota kai ta mats epanalamvanontousan sti Rodo. Ekei itan antrikia kai oxi sta xartia e?Alla vevaia kerdise i Aek opote entaksei den trexei tipota.
Kai alli fora gia na meinete katigoria parakaleste na min paei pali o dikigoros tou dimosiou sto dikastirio. Ki auto gia sas antrikio einai vevaia...
Από τα μεγαλύτερα μνημεία βλακείας τον τελευταίο καιρό.
Σε είχα για σοβαρό γιούζερ. Η ενασχόλησή σου με το αθλέτιξ σε έχει επηρεάσει.
Καλύτερα να το αφήσεις σε μας τους καμμένους.
Mitsmann
21-04-2008, 01:38
Τι κρίμα μόνο που με τον ΠΑΟ θυμήθηκε να δώσει πριμ νίκης ο υπάλληλος πανόπουλος.
Κοίταχτε παιδιά, γενικά μιλάω.
Το να είσαι σικέ πρωταθλητής διορισμένος από το αφεντικό σου (ελληνικό δημόσιο) είναι μεν κακό αλλά δεν είναι δική σας επιλογή, αυτό το καταλαβαίνω. Το να ψάχνετε να βρείτε να πείτε καμιά παπαριά επειδή ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ για την ΞΕΦΤΙΛΑ του ερυθρόλευκου θιάσου κι αυτό κατανοητό και εν μέρει αποδεκτό. Όλα όμως έχουν και τα όρια τους, το γράφεις κάτι μία δύο τρεις, αφού βλέπεις ότι δεν κοιμάται ο κόσμος αλλά βλέπει μπάλα γτ το συνεχίζεις?
Οι μόνοι που δεν βλέπουν ότι η ξάνθη είναι παράρτημα του γάβρου είναι οι γάβροι, ξεκολλάτε λοιπόν και τουλάχιστον μη μιλάτε.
κριμα επισης που η ξανθη δεν ηταν αδιαφορη με παο. πολυ κριμα. 3 απ το ρατζινσκι.
pitchfork
21-04-2008, 01:40
Αυτό ακριβώς είπα κι εγώ.
:)
Συμπυκνωμένες μαλακίες βλέπω τις 3 μέρες που έλειψα. :D
Mitsmann
21-04-2008, 01:43
κρετινισμος ειναι.
Πιτς γιάντα :?:
Και καλά να πω οι ΑΕΚτζήδες δικαιολογούνται να μιλάνε και να βράζει το περήφανο προσφυγικό αίμα τους αφού έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα (που αξίζουν) και το χάνουν (αν το χάσουν) με πουστιά (ηθικής, όχι νομικής φύσης, το ξαναλέω).
Εσάς τι σας τρώει; Προτιμάτε να παίξετε με μας στα πλέιοφ αντί για την ΑΕΚ; Αρκετή ντροπή δεν έχετε μαζέψει τώρα που γιορτάζετε και τα 100 χρόνια δόξας σας;
Ούτε όταν πήρατε το πρώτο σας ευρωπαϊκό στο μπάσκετ με την τάπα του Βράνκοβιτς δεν είχατε ξεσηκωθεί έτσι εναντίον της αδικίας :!:
Στον ύπνο σας τη βλέπετε. :)
analoneste se malakies sizitiseis k den sizitate gia to gkol-poiima-klama tou athanasiadi
aftoi eiste
dennis bergamp athanasiadhs
:shock: :shock: :shock:
eleventh guardian
21-04-2008, 04:59
Καλά, γελάει το σύμπαν με το πέναλτι που έδωσε ο Γιαννόπουλος για να γίνει το 3-3 στο Αλκαζάρ. Αλλά μένει η εντύπωση ότι η Λάρισα είναι αδικημένη, αφού φέτος ξεπέρασε σε κλάψα ακόμα και την ΑΕΚ. Προπονημένος πάει ο Δώνης από σήμερα στην Ενωση.
Όσο για μας, οι Κασσάνδρες κατάπιαν τη γλώσσα τους για άλλη μια φορά (όπως και πέρυσι με το Αιγάλεω). Τι να κάνουμε ρε παιδιά, έτσι είναι η μπάλα. Συμβαίνει καμιά φορά να κερδίζει και ο καλύτερος.
up_the_hammers_Festival
21-04-2008, 09:18
Isws na einai kai to pio kavla prwtathlima pou exoume parei pote.Meta apo 14 xronia pou perimenoun ta aekakia, se mia xronia pou sto prwtathlima den paixame katholou mpala to pairnoume apo tous eppagelmaties klapsiarides/katatregmenous me efesh, diladi poso pio gamw? tha gelame mazi tous gia para polla xronia se shzhthseis. Ase pou h mageliterh kavla einai pou den pire prwtathlima POTE tou h maimou o zhkos.
Zoonchild
21-04-2008, 10:58
Isws na einai kai to pio kavla prwtathlima pou exoume parei pote.
0
Raven Lord
21-04-2008, 12:11
πρωταθλητές 2005 στο γήπεδο
πρωταθλητές 2008 στα χαρτιά
μπράβο πάντο. αυτοί είναι οι κανόνες που τηρείτε ως ομάδα. όπως μας βολεύει :roll:
Stormrider
21-04-2008, 13:23
μπράβο πάντο. αυτοί είναι οι κανόνες που τηρείτε ως ομάδα. όπως μας βολεύει :roll:
nai swsta. opws mas volevei. kai eseis tote legate to paixnidi na min epanalifthei kai na paixtei sta dikastiria giati tha dikaionotan o panionios. kai twra lete na paixtei sto gipedo. oti mas volevei. :wink:
o kurios upeu8unos pou xa8hke auto to prwta8lhma einai o ferrer, milame gia terastia veltiwsh h omada apo otan efuge, sxedon apo to prwto mats, mazi me osous eneplakhsan sto na pai3ei o walner auto to gamwmats, epo kalamaria, opoios ftaiei telos pantwn
upthehammers, to 3erame oti eisai ka8usterhmenos de xreiazetai na to epivevaiwneis me ka8e post sou, ante trava na vristeis me to novembrine
analoneste se malakies sizitiseis k den sizitate gia to gkol-poiima-klama tou athanasiadi
aftoi eiste
ρε παοκτσάκια τι παιχτάκι ωραίο είναι αυτός ο μικρός? και γιατί τον έβαλε ο ταβερνιάρης πρώτη φορά χθες?ο Σάλομον είναι καλύτερος δηλαδή? για πείτε, πόσο τον πουλάτε? 8)
Καλά, γελάει το σύμπαν με το πέναλτι που έδωσε ο Γιαννόπουλος για να γίνει το 3-3 στο Αλκαζάρ. Αλλά μένει η εντύπωση ότι η Λάρισα είναι αδικημένη, αφού φέτος ξεπέρασε σε κλάψα ακόμα και την ΑΕΚ. Προπονημένος πάει ο Δώνης από σήμερα στην Ενωση.
Όσο για μας, οι Κασσάνδρες κατάπιαν τη γλώσσα τους για άλλη μια φορά (όπως και πέρυσι με το Αιγάλεω). Τι να κάνουμε ρε παιδιά, έτσι είναι η μπάλα. Συμβαίνει καμιά φορά να κερδίζει και ο καλύτερος.
Sumfwnw apoluta gia Larsa k Dwni. Klapsa k Kazantzidismos.Katantia k gia Mpaok. Se duo agwnistikes mesa kseftilise tin istoria tou. Ta peri Neonazi-panthirwn pou fantasiwthikan oi atromhtoi k anaferoun sto foroum twn organwmenwn tous ta thewrw apla karagkiozilikia!
Sta play-offs epitrepetai i metakinhsh opadwn?
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!οχοχοχοχοχο
up_the_hammers_Festival
21-04-2008, 14:25
o kurios upeu8unos pou xa8hke auto to prwta8lhma einai o ferrer, milame gia terastia veltiwsh h omada apo otan efuge, sxedon apo to prwto mats, mazi me osous eneplakhsan sto na pai3ei o walner auto to gamwmats, epo kalamaria, opoios ftaiei telos pantwn
upthehammers, to 3erame oti eisai ka8usterhmenos de xreiazetai na to epivevaiwneis me ka8e post sou, ante trava na vristeis me to novembrine
Axou to,neyriases mwre? Den sas xalase katyholou. Kai tou xronou... :rofl:
geologiko_karoto
21-04-2008, 14:38
Katantia k gia Mpaok. Se duo agwnistikes mesa kseftilise tin istoria tou.
τι λες μωρή κάμπια
bleeding
21-04-2008, 17:02
Οντως, ολοκληρη χρονια φετος την ξεφτιλιζουμε
oi 3 omades pou pesane einai oi monadikes pou den kerdisane stin edra tous ton PAOK
:P :P :P
Raven Lord
21-04-2008, 18:12
nai swsta. opws mas volevei. kai eseis tote legate to paixnidi na min epanalifthei kai na paixtei sta dikastiria giati tha dikaionotan o panionios. kai twra lete na paixtei sto gipedo. oti mas volevei. :wink:
εγώ τη θέση του πάντου σχολίαζα (και γενικά των gay-παικτών και τη gay-διοίκησης) που το παίζει υπέρμαχος της νομιμότητας. εγώ κι εσύ που είμαστε οπαδοί τι περίμενες να πούμε? (αν και προσωπικά δεν το ήθελα τότε, μη γνωρίζοντας βέβαια τι θα επακολουθούσε φέτος)
Mitsmann
21-04-2008, 18:26
Και μεις προσωπικα δεν το θελαμε τωρα. αρα? προς τι το ποστ σου?
FANTASMA
21-04-2008, 18:40
Πω καλα το καψατε τοσες σελιδες ρε μηδενικα ολοι. Ακουστε και τη σωστη αποψη να σταματησετε τις βλακειες. Το αποπανω θεμα με τα χαρτια και το γηπεδο το εχουμε λυσει προ πολλου, καθως εχω αποδειξει (κι οχι απλα ισχυριστει) οτι δεν εχει καμια σχεση το να μπαινουν φιλαθλοι που μαλιστα δεν εχουν αγορασει εισητηρια απο τους συνδεσμους της ομαδας στο γηπεδο και να τα κανουν πουτανα, με το να χρησιμοποιει παρανομα εναν παικτη καποια ομαδα. Ολα αυτα υπο την προυποθεση οτι τον χρησιμοποιησε παρανομα, δεν ξερω εγω απο αυτα, δεν ειμαι νομικος. Απλη λογικη χρειαζεται για να καταλαβει κανεις οτι αν ηταν ετσι, τοτε οποιαδηποτε ομαδα θα εδινε ενα εκατομμυριο ευρω στον Μεσι σε μια περιοδο που το ισπανικο πρωταθλημα θα ειχε διακοπη, θα τον αποκτουσε για 2 βδομαδες, θα επαιζε σε 3 παιχνιδια και παρε 9 βαθμους για πλακα. Οποιος παραλληλιζει τις μεταγραφες τυπου Βαλνερ με το να μπουν καποιοι χοντρομαλακες στο γηπεδο και να τα σπασουν ειναι αναπηρος. :) :) :)
Απο κει και περα, οποιος Ολυμπιακος χαρηκε το πρωταθλημα ειναι γκει εως τριμαλακας γιατι ειναι απαραδεκτο με τετοια εικονα φετος να παιρνουμε την πρωτη θεση. Η ομαδα εχει δυναμικο να παιξει πολυ καλη μπαλα με τους παικτες που εχει αποκτησει, αλλα δεν το εκανε, οποτε θα επρεπε να βγει δευτερη (μην πεταχτει κανας βαζελακος εδω περα ε). Η ΑΕΚ καλο θα ηταν να κανει κι αυτη την αυτοκριτικη της και κυριως οι φιλαθλοι της, κι αντι να κλαινε σαν χηρες που τους σκοτωσαν τον αντρα και το γιο μαζι καλυτερα να κοιταξουν πως διαολο εχασαν 8 βαθμους στην εδρα τους απο Πανιωνιο, Ηρακλη και Αρη σε 3 ματς που επρεπε να τα καθαρισουν αν ηθελαν να αποκαλουνται παναξιοι πρωταθλητες οπως λενε. Κατα τα αλλα ακομα κι ετσι πιστευω το αξιζε το πρωταθλημα, ειμαστε μαλακες που κατσαμε και φαγαμε 4 σα να μην υπηρχαμε στο γηπεδο, επρεπε να μπουμε οπως μπηκαμε σε ματς με μικροτερες ομαδες οπως ο Ηρακλης και ο Πανιωνιος, αυτα τα καθαριζαμε ευκολα, στα δυσκολα τα παιζαμε.
Ο Αρης και η Λαρισα και σε στιγμες ο Πανιωνιος επαιξαν για μενα την καλυτερη μπαλα φετος, η Λαρισα καλα κανει και κλαιγεται, αδικηθηκε παρα πολυ, πολυ περισσοτερο απο οποιαδηποτε ΑΕΚ και σε πολλους περισσοτερους αγωνες. Σωστα υποβιβαστηκαν οι απαραδεκτες Καλαμαρια και Βεροια, τωρα για τον Ατρομητο δεν εχω αποψη, μετριοτατη εως κακη ομαδα, ισως ηταν χειροτερη απο τους αλλους. Για τον Παναθηναικο δε μιλαω γιατι θα με πουν εμπαθη, νομιζω αξιοτατα ειναι στην τριτη θεση.
Ford Prefect
21-04-2008, 18:43
Δυστυχώς το πήραμε. Και βέβαια λέω δυστυχώς γιατί εγώ σαν Ολυμπιακός θέλω να παίρνω πρωτάθλημα στο γήπεδο, και όχι γιατί σκούζουνε κάτι υποκρίταροι που θυμηθήκανε τώρα να το παίξουν υπέρμαχοι της ηθικής. (Ωραία η ωριαία διακοπή φέτος να πάρει ανάσες ο Ρίμπο ε; Φερ πλέι πάνω απ'όλα, για να μην πούμε για παλιότερα χρόνια)
Όσο και να προσπαθούν να μου αλλάξουν γνώμη βέβαια, εγώ προσωπικά το φετινό πρωτάθλημα δεν το χαίρομαι, μου στερήσανε την χαρά όταν απολύσανε τόσο πούστικα τον προπονητή που με έκανε να χαρώ όσο δεν χάρηκα πολλά χρόνια.
Κρατάω την απογοήτευσή μου με τον κόσμο του Ολυμπιακού σε μεγάλο ποσοστό που περίμενε να πάρει θέση βάσει αποτελεσμάτων. Αν δηλαδή δεν τρώγαμε 4άρα όλα θα ήταν ρόδινα για ένα μεγάλο μέρος του κόσμου και αυτό είναι ΝΤΡΟΠΗ.
Τέλος, είχα αρκετές φορές υπερασπιστεί τον Ριβάλντο και θάψει τον Κόκκαλη για την μικροπρέπειά του, αλλά χτες ο Ρίμπο έδωσε ρεσιτάλ κακομοιριάς και κυρίως είναι ανεπίτρεπτο να επιτίθεσαι στον κόσμο. Κρίμα.
Mitsmann
21-04-2008, 18:44
η Λαρισα την πηγαν γαμιωντας στην αρχη, αλλα απο τοτε που βγηκε ο (χεχ, προπονητης της ΑΕΚ) Δωνης στα καναλια να κλαιγεται εχει παρει 5 φορες πεναλτυ επιπεδου Παπουτσελη.
αυτα.
ante kaloriziko ta aksize ta lefta tou :D
FANTASMA
21-04-2008, 18:49
η Λαρισα την πηγαν γαμιωντας στην αρχη, αλλα απο τοτε που βγηκε ο (χεχ, προπονητης της ΑΕΚ) Δωνης στα καναλια να κλαιγεται εχει παρει 5 φορες πεναλτυ επιπεδου Παπουτσελη.
αυτα.
Δε με απασχολει αυτο που λες, στο συνολο αδικηθηκε περισσοτερο απο τις αλλες ομαδες, και ακομα και μετα την κλαψα αδικηθηκε παλι καποιες φορες, οπως με την ΑΕΚ στο δευτερο γυρο (και στον πρωτο) αλλα και με εμας στο Καραιταβλι.
Παντως ειναι τραγικο που θαθελα να δοθει το πρωταθλημα στην ΑΕΚ, οχι γιατι πιστευω οτι το αξιζε περισσοτερο (που το πιστευω), αλλα γιατι εχω βαρεθει να διαβαζω και να ακουω μοιρολογια. Κατι μου λεει ομως οτι ακομα κι ετσι να γινει δε θα σταματησουν.
Raven Lord
21-04-2008, 19:34
Και μεις προσωπικα δεν το θελαμε τωρα. αρα? προς τι το ποστ σου?
εγώ τη θέση του πάντου σχολίαζα (και γενικά των gay-παικτών και τη gay-διοίκησης) που το παίζει υπέρμαχος της νομιμότητας.
Raven Lord
21-04-2008, 19:39
Πω καλα το καψατε τοσες σελιδες ρε μηδενικα ολοι. Ακουστε και τη σωστη αποψη να σταματησετε τις βλακειες. Το αποπανω θεμα με τα χαρτια και το γηπεδο το εχουμε λυσει προ πολλου, καθως εχω αποδειξει (κι οχι απλα ισχυριστει) οτι δεν εχει καμια σχεση το να μπαινουν φιλαθλοι που μαλιστα δεν εχουν αγορασει εισητηρια απο τους συνδεσμους της ομαδας στο γηπεδο και να τα κανουν πουτανα, με το να χρησιμοποιει παρανομα εναν παικτη καποια ομαδα.
ναι ρε φίλος, με βάση τη λογική μαζί σου κι εγώ γι'αυτό δεν ήθελα τέτοιο πρωτάθλημα το 2005. αλλά με βάση τον ΚΑΠ έπρεπε να τιμωρηθούν και οι 2 ομάδες με μηδενισμό και -3 βαθμούς και μας αρκούσε μόνο ο μηδενισμός.
diabazw pou oloi grafete peri klapsas kai klapsas. dld ti einai ayto apantisi? sas tin eipame oti eiste klapsariades? poso eiste 12 xronwn... episis exoume kai pytirida kai sto gymnasio spyrakia
Mitsmann
21-04-2008, 19:45
Eιδικη επιτροπη προσπαθει να αποσαφηνισει το προηγουμενο ποστ.
ti den ka ta la bes na sto ksa na pw ?
Mitsmann
21-04-2008, 19:51
το προηγουμενο ποστ.
malista... dld to "tha thela na to parei i AEK gia na min akouw ti klapsa" i "poios akouei tous klapsarides twra" i "ti tha mas kanete mathimata ithikis" ta katalabaineis? egw oxi
ti apantisi na peis se kati toso ksekatharo, oti eiste diorismenoi prwtathlites kai omada tou dhmosiou edw kai polla xronia. i bges kai pes to ksekathara i krypsou.ta peri klapsas einai apla fonazei o kleftis.
edit: kai twra pes oti apla klapsourizw :D
irreligious
21-04-2008, 20:03
δεν τρέχει,έτσι σας ξέρουμε,έτσι σας θέλουμε
Mitsmann
21-04-2008, 20:03
δεν ειναι η ωρα για την κουραστικη συζητηση, αλλα αυτο με την ομαδα του δημοσιου ενω εχει μπει η αεκ στο αρθρο 44 ειναι απο φαιδρο εως πολλα αλλα.
Stormrider
21-04-2008, 20:43
edw kai polla xronia.
afto mou thimise afto
http://www.youtube.com/watch?v=l8-6YzF9bS8
Stormrider
24-04-2008, 03:21
arxidakia. lipoun post. min prospathite na koukoulosete afta pou eipe o trelogeros
pitchfork
24-04-2008, 08:27
Το πιο ευχάριστο μακράν της όλης ιστορίας πάντως είναι η συμπεριφορά Ριβάλντο.
Εντάξει πάντα το έλεγα ότι ο παίκτης αυτός απ όταν ήρθε Ελλάδα ήτα τεράστια παλταδούρα και άχρηστος αλλά σαν προσωπικότητα τον παραδέχτηκα τον μπαγάσα.
Έδειξε ρε παιδί μου ότι κατάλαβε πραγματικά ότι ήταν τσίγκινα τα 3 προηγούμενα, νοιώθει ο άνθρωπος.
Εν τω μεταξύ όσο σκέφτομαι ότι του χρόνου θα μπει στο τηγάνι με όρθια τα τέσσερα δάχτυλα χαιρετώντας τους υπαλλήλους λιώνω στο γέλιο ρε μαλάκες ααχαχαχαχαχαχαχα
Πουτάνα όλα.
Ριβάλντο μπράβο σου ρε ΜΑΓΚΑ
Εδώ στην Ελλάδα σε είδαμε στο τέλος της καριέρας σου και σε είχαμε συνδυάσει με την πουστιά και την ξεφτίλα, την ντροπή και την αηδία. Την ΑΠΑΤΗ.
Απέδειξες όμως ότι έχεις ΑΡΧΙΔΙΑ.
Έτσι ρε ΜΑΓΚΑ, συνέχιζε να τους ξεφτιλίζεις, και τώρα που θα σου κάνουνε και αγωγή οι μούλοι (από κει που σου χρωστάγανε βρέθηκες να τους χρωστάς κιόλας) εσύ ρε ΜΑΓΚΑ ΧΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ.
Δώσε συνεντεύξεις σε όλο το κόσμο, γράψε βιβλίο με τίτλο:
"Λέρωσα όλη τη καριέρα μου με 3 χρόνια ΞΕΦΤΙΛΑΣ"
Σε γουστάρω πολύ τελικά ρε ΜΑΓΚΑ - ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ
3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΓΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ? :?: :?:
Εντάξει πάντα το έλεγα ότι ο παίκτης αυτός απ όταν ήρθε Ελλάδα ήτα τεράστια παλταδούρα και άχρηστος αλλά σαν προσωπικότητα τον παραδέχτηκα τον μπαγάσα.
Έδειξε ρε παιδί μου ότι κατάλαβε πραγματικά ότι ήταν τσίγκινα τα 3 προηγούμενα, νοιώθει ο άνθρωπος.
Εν τω μεταξύ όσο σκέφτομαι ότι του χρόνου θα μπει στο τηγάνι με όρθια τα τέσσερα δάχτυλα χαιρετώντας τους υπαλλήλους λιώνω στο γέλιο ρε μαλάκες ααχαχαχαχαχαχαχα
Πουτάνα όλα.
Εδώ στην Ελλάδα σε είδαμε στο τέλος της καριέρας σου και σε είχαμε συνδυάσει με την πουστιά και την ξεφτίλα, την ντροπή και την αηδία. Την ΑΠΑΤΗ.
Έτσι ρε ΜΑΓΚΑ, συνέχιζε να τους ξεφτιλίζεις, και τώρα που θα σου κάνουνε και αγωγή οι μούλοι (από κει που σου χρωστάγανε βρέθηκες να τους χρωστάς κιόλας) εσύ ρε ΜΑΓΚΑ ΧΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ.
Σε γουστάρω πολύ τελικά ρε ΜΑΓΚΑ - ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ
Κάντε τον moderator. Ή μάλλον κάντε του δώρο το ER.
Πουτάνα όλα.
Κάντε τον moderator. Ή μάλλον κάντε του δώρο το ER.
Ζω και αναπνέω για αυτή τη στιγμή
pitchfork
25-04-2008, 01:11
3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΓΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ? :?: :?:
Που να το καταλάβω ρε φιλαράκι?
Ούτε κι ο ίδιος δεν το ήξερε όπως βλέπεις.
Αν το ήξερε θα έριχνε στους υπαλλήλους που τον χειροκρόταγαν και αγόραζαν τα μπλουζάκια του μια κλανιά που η μπόχα θα είχε φτάσει στη Βραζιλία.
Τέσπα, είπαμε.
Σημασία έχεις να αντιλαμβάνεσαι τα λάθη σου και να τα διορθώνεις.
Αν δεν έχεις κάψει ακόμη το μπλουζάκι που έτρεχες να αγοράσεις ή αν δεν είσαι εκείνο το νούμερο που είχε μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο και τον προσκύναγε σε κάποιο αγώνα (δεν θυμάμαι σε ποιον - το είχα δει στην τιβί) οπότε αυτή τη στιγμή λογικά θα βρίσκεσαι στη ταράτσα της πολυκατοικίας σου με το ένα πόδι έξω από το κάγκελο, γράψε πάνω στο μπλουζάκι σε παρακαλώ thank god for the 4 και στείλε μου ένα πιεμ να σου δώσω ένα δεκάρικο να στο αγοράσω.
Violator
29-04-2008, 11:25
Οκ, ωραίος ο Ριβάλντο αλλά 3 χρόνια γιατί δεν είπε την αλήθεια και περίμενε τώρα που άλλαξε ομάδα και είδε τον αυτοκράτορα Κοκκάλιους μπροστά του. Θα τον παραδεχόμουν περισσότερο αν τα είχε πει αυτά όταν ήταν στο λιμάνι... :|
Mitsmann
29-04-2008, 12:01
εγω παλι θα τον παραδεχομουν αμα οντως ισχυανε.
Οκ, ωραίος ο Ριβάλντο αλλά 3 χρόνια γιατί δεν είπε την αλήθεια και περίμενε τώρα που άλλαξε ομάδα και είδε τον αυτοκράτορα Κοκκάλιους μπροστά του. Θα τον παραδεχόμουν περισσότερο αν τα είχε πει αυτά όταν ήταν στο λιμάνι... :|
poios palios xrhsths eisai esu?
pitchfork
30-04-2008, 00:30
Εντάξει, θα συμφωνήσω μαζί σου.
Αν ήταν σωστός έπρεπε σε κάθε αγώνα που τον βάζανε εκείνα τα
3 χρόνια να έβαζε 2 με 3 αυτογκόλ και μετά να πήγαινε και μπροστά στην λ7 να τους έδειχνε τ @@ του.
Δεν είπαμε όμως ότι είναι και ο θεός.
Καθένας με τα ελαττώματά του.
goumas ektos apostolhs
kai vyntra aristero back.
god hates us all
Blindgeo
30-04-2008, 19:10
Ela mwrh Panatha!
freak brother
30-04-2008, 19:31
διαβολικο σχεδιο Ντεμη για να μεινει ο Πεσειρου στον παγκο της Παναθας... :shock:
:shock: :shock: :shock:
δεν υπαρχει το γκολ του ιβανσιτς
Mitsmann
30-04-2008, 19:50
O Παο ριχνει 4-0 στην Αεκ που μας κερδισε 4-0 που κερδισαμε τον Παο 4-0.
εκλεισε ο κυκλος.
υ.γ. Ριμπο, τωρα που δε συμμετεχει ο Ολυμπιακος στα πλεη οφφ, ελπιζω να τα χαιρεσαι πιο πολυ απ τα τρια πρωταθληματα.
:wave:
telika h aek to axize to prwta8lhma?
pshnomai ayrio na panhgyrizei kai o prwta8lhths(h efhmerida oxi o h8ikos)
:disco: :disco: :disco:
Η αεκ πληρώνει ότι δεν έχει πλέον αμυντικά χαφ της προκοπής ιμο. Μόνο ο ριβάλδος είναι σε καλή μέρα εκεί και δεν κοιτάει το σκορ.
Άντε να μην πληρώσει για τον Αντρέας και τον Μάτος τώρα ο τζίγγερ.
Μιτς, έχει ένα ημίχρονο ακόμα. Μπορεί να έρθει από 4-4 μέχρι 8-0. :P
Stormrider
30-04-2008, 19:57
poso thelw na tous riksete kiala.
sport24:
Μόλις γίνεται το 4-0, οι φίλαθλοι της θύρας 10 σηκώθηκαν όρθιοι και δείχνοντας τέσσερα δάχτυλα φώναζαν ρυθμικά "Ρίμπο, Ρίμπο"
οτινανισμοι
sport24:
Μόλις γίνεται το 4-0, οι φίλαθλοι της θύρας 10 σηκώθηκαν όρθιοι και δείχνοντας τέσσερα δάχτυλα φώναζαν ρυθμικά "Ρίμπο, Ρίμπο"
οτινανισμοι
λολ
Πρέπει να μπει ο νίνης οπωδήποτε.
geologiko_karoto
30-04-2008, 20:57
στο γκολ τον χειροκρότησαν όμως
ti einai afto to prama re paidi mou na pairnei o rivalnto ti proti pasa apo tin amina k na ftiaxnei paixnidi,k to pedio drasis tou na estiazetai sto xoro tis mesaias grammis k katholou pxio mprosta?
mono se mena fenetai kapos...anaxronistiko?
pitchfork
30-04-2008, 22:16
Λοιπόν 4-1 απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος δεν είανι κι άσχημα.
Το θέμα είναι ότι το κάναμε τώρα σε ένα αδιάφορο αγώνα.
Τώρα, αν σκεφτούμε ότι η πρωταθλήτρια έριξε 4 στο γαύρο, τότε το συνολικό μας σκορ έναντι του γάυρου είναι 8-1.
Φαίενται ότι έχουμε βελτιωθεί λίγο αμυντικά από την εποχή του Μεσσάρη αλλά επιθετικά είμαστε στάσιμοι. :(
PS Εγώ τον ριβάλντο τον χειροκρότησα (ειδικά στο πολύ ωραίο γκολ) και μάλιστα του φώναξα ότι είναι ΜΑΓΚΑΣ και να συνεχίσει να τους ξεφτιλίζει. Δεν ξέρω αν με άκουσε πάντως....
Εκτός από το γκολ ήταν γενικά πολύ καλός το ριβάλδος. Αλλά δεν έπαιξε κανείς άλλος γύρω του (και κυρίως πίσω του).
jack the ripper
01-05-2008, 00:47
entwmetaksy sto deutero imixrono eixa pethanei sto gelio me tis atomikes prospatheies vyntra...
hvilelos?
01-05-2008, 03:43
Εχασα τον τζερτζελο οποτε το μονο που μενει να ειπωθει ειναι πως αυτο ηταν το Πρωταθλημα του Κοκκαλη.Το οτι αυτο γινεται το 2008 με 11/12 πρωταθλημα σημαινει παρα παρα πολλα
Dr. Death
01-05-2008, 05:14
τι μπορει να σημαινει δηλαδη?
novembrine
01-05-2008, 10:42
magkia tou tou vazelou pou mas pathse kai mas petakse 4. Magkia tou k den milaei k kaneis. Etsi pernoun tis nikes kologauroi.
exei ginei tarifa to 4-1. alla me ton xartino apo panw oi omades kseftylizontai pou kathontai kia paizoun gia 2-5 thesi
Mitsmann
01-05-2008, 12:51
η αεκ θελεις να μας πεις, γιατι οι αλλοι ετσι κι αλλιως την ιδια θεση θα ειχανε.
den to eida, alla prepei na pai3ame poly wraia
Raven Lord
01-05-2008, 19:45
μαλακίες ο κωλοβάζελος.
μπαλλάρα στο 1ο ημίχρονο... δεν είναι και λίγο να ρίχνεις 4 στην αεκ, αλλά τώρα με άλλον έπρεπε να παίζουμε. τελοσπάντων, καλύτερα να μη βγούμε 2οι.
Mitsmann
01-05-2008, 20:47
χο χο χο με αλλον δε θα ριχνες τεσσερα ομως!!!!!~``11
ti einai ayto to pragma me tous panathinaikous pantws... twra bgainan sto radio kai legan na eidate pou brizate ton morris ti mpala epaikse klp panta briskete kati na plakwneste akoma kai meta pao 4-1....
Stormrider
02-05-2008, 03:22
ti einai ayto to pragma me tous panathinaikous pantws... twra bgainan sto radio kai legan na eidate pou brizate ton morris ti mpala epaikse klp panta briskete kati na plakwneste akoma kai meta pao 4-1....
e kai? edw eseis meta to 4-0 vgenate sta radiofona kai klegosastan gia to penalnti pou edwse sto olympiako. pou den mpike to penalnti. pou itan pentalnti.
FANTASMA
02-05-2008, 03:38
Τα σπαω με αεκοβαζελους, γινεται ματς μεταξυ τους, ερχεται 4-1 υπερ μιας ομαδας απο τις δυο και παλι το επικαιρο θεμα σε ολη την προηγουμενη σελιδα ειναι ο Ολυμπιακος.
Mitsmann
02-05-2008, 03:39
αυτο?? αυτο δεν ειναι τιποτα!!! μετα το 4-0 μαθανε να προφερουν και τυχαια αυστριακα ονοματα!!!!!!!`111`1212
Raven Lord
02-05-2008, 09:52
Τα σπαω με αεκοβαζελους, γινεται ματς μεταξυ τους, ερχεται 4-1 υπερ μιας ομαδας απο τις δυο και παλι το επικαιρο θεμα σε ολη την προηγουμενη σελιδα ειναι ο Ολυμπιακος.
ε, ναι, αφού γαμήσατε το πρωτάθλημα...
Violator
02-05-2008, 09:58
ε, ναι, αφού γαμήσατε το πρωτάθλημα...
Xωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τον Κόκκαλη, η Ε.π.Ο φταίει από την αρχή, μίλησα και με ένα ποινικολόγο/ καθηγητή δικαίου και μου είπε ότι αυτό που έκανε η Ε.π.ο (έδωσε χαρτί που έλεγε "παίξε" και μετά έδωσε ποινή) είναι παράνομο. Λέγεται "Πλάνη" αυτό και τιμωρείται ποινικά! Τι σκατά δικηγόρους έχει η Καλαμαριά ρε παιδιά?? :roll:
e kai? edw eseis meta to 4-0 vgenate sta radiofona kai klegosastan gia to penalnti pou edwse sto olympiako. pou den mpike to penalnti. pou itan pentalnti.
esu ama den thn peis th malakia 8a skaseis
poso thelw na tous riksete kiala.
αγαπώ ολυμπιακούς, πάντα συγκινητικοί.
FANTASMA
02-05-2008, 13:24
Ε βεβαια, εμεις γαμησαμε το πρωταθλημα, συγκεκριμενα εγω κι ο Μιτσμανν, ουτε η Καλαμαρια, ουτε η ΕΠΟ. Μηπως φταιει κι ο Γκωνιας?
psychotron
02-05-2008, 14:03
ό,τι είπε το ΦΑΝΤΑΣΜΑ
pitchfork
02-05-2008, 17:06
Αυτοί που αναφέρεις δεν είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ, είναι κάποιοι συγκεκριμένοι που η δουλειά τους είναι αυτή, να τριγυρνάνε στα ραδιόφωνα.
Αυτά τα πράγματα μόνο στα ραδιόφωνα μπορούνε να τα λένε βέβαια γτ άμα τα πουν παραέξω θα καταλήξουν στο ΚΑΤ και το γνωρίζουν.
Άσε είναι δικά μας θέματα αυτά, μην ασχολείσαι....
ayto .. osoi sxoliasan nwritera den kseran ti ennousa.
ayto pou les pitchfork yparxei nomizw poly kairo kai meta to 4-1 bgikan oi sygkekrimenoi malakes etsi me megalo patima nomizontas oti einai pia dikaiomenoi kai ta xwnan sto kosmo tou pao pou aytoi estisan tin omada epeidi den tin pisteban kai epeidi den patagan sto gipedo.. poly arrwstia brwmaei i katastasi ayti
Raven Lord
02-05-2008, 19:20
ο Γκωνιας?
καλός μαλάκας κι αυτός
pitchfork
02-05-2008, 22:21
Eulogy είπαμε.
ΚΑΤ με σπασμένα κεφάλια και σε έξι μήνες που θα βγούνε πάλι ξύλο και πάλι μέσα.
Εκεί.
Stormrider
04-05-2008, 05:46
Στην ΑΕΚ πιστεύουν και αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία πως αισθάνονται πρωταθλητές. Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ ΑΕΚ αποκάλυψε πως την ερχόμενη Δευτέρα, στο πλαίσιο της δεύτερης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τα πλέι-οφ μπάσκετ, θα τιμήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Μπορεί να αποτελεί πρωτόγνωρο για το αθλητικά δεδομένα, ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι πρωταθλητές Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 στη συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων, θα γιορτάσουν την κατάκτηση του τροπαίου στο ΟΑΚΑ στο δεύτερο παιχνίδι για τη φάση των πλέι οφ μεταξύ του Δικέφαλου και του Ολυμπιακού. Η ΠΑΕ, αποδεικνύοντας εμπράκτως για ακόμα μια φορά ότι η ΑΕΚ είναι ενιαία και αδιαίρετη και ότι η σχέση που διατηρεί με τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ είναι αρμονική, αποδέχθηκε την πρόταση με συνέπεια στην αναμέτρηση της προσεχής Δευτέρας να παρευρεθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει τους πρωταγωνιστές μπροστά στους φιλάθλους του συλλόγου, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το βροντερό παρών στο κρίσιμο ματς της προσεχής Δευτέρας.
dld poso pio xamila. ti allo prepei na kanoun stin mpasketiki aek gia na mazepsoun kosmo. mexri kai protathlima tha sas "aponimoun" .
pitchfork
04-05-2008, 10:48
Έτσουξε?
Mitsmann
04-05-2008, 11:54
χαχα Πιτς, σοβαρα, μονο αεκτζηδες.
η πλακα ειναι οτι διαλεξαν ματς να το κανουν. Λιιιιγο σοβαρα να παιξουμε, θα γιορτασουν την απονομη με μια τριανταρα δωρο απο μας για το πρωταθλημα!!
lol ontws poly geloio to skhniko alla to panyghri tis kyriakis sto karaiskaki einai pio gelio
lol ontws poly geloio to skhniko alla to panyghri tis kyriakis sto karaiskaki einai pio gelio
zhlepsame ta 3eftilikia tou gavrou mou fainetai...
Ναι ρε παιδιά ωραία όλα αυτά αλλά δε σας τη σπάει που οι εφημερίδες σας ασχολούνται με τον Olympiakos FC και δε γράφουν τα νέα της ομάδας σας; Παίξατε μπάσκετ χθες :!:
Χαχ δηλώσεις κόκαλη. :lol:
Ναι ρε παιδιά ωραία όλα αυτά αλλά δε σας τη σπάει που οι εφημερίδες σας ασχολούνται με τον Olympiakos FC και δε γράφουν τα νέα της ομάδας σας; Παίξατε μπάσκετ χθες :!:
den diabazw efimerides an thes kati gia to mpasket sto sxetiko topic :)
Stormrider
05-05-2008, 03:05
Ο Ριβάλντο δεν άφησε ασχολίαστες τις προς το πρόσωπό του τοποθετήσεις του Σωκράτη Κόκκαλη. Κληθείς να κριτικάρει τα λεγόμενα του προέδρου του Ολυμπιακού, ο Βραζιλιάνος άσος της ΑΕΚ ήταν αρκετά καυστικός.
"Προσωπικά ό,τι έχω να πω το λέω μπροστά στις κάμερες. Με τη συγκεκριμένη υπόθεση ασχολούνται οι δικηγόροι τη ΑΕΚ. Επαναλαμβάνω πως όσα έχω να πω τα λέω στις κάμερες. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε αργότερα. Νομίζω ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού χρειάζεται τη βοήθεια του Θεού. Οι δηλώσεις που κάνω εγώ ακούγονται σε όλο τον κόσμο ενώ οι δικές του μόνο στην Ελλάδα. Γι' αυτό το λόγο θα σταματήσω να μιλάω γι' αυτόν γιατί σε λίγο θα τον κάνω γνωστό και εκτός Ελλάδας".
Προς το παρόν η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τις δηλώσεις του Σωκράτη Κόκκαλη. Περιμένει, όπως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού υποστήριξε,
poso pio xamila.
Moonspellheim
05-05-2008, 03:11
me to marousi tha rtheis esy telika??
η ζωή γέλιο χρειάζεται :!: :idea: :!:
Stormrider
05-05-2008, 16:59
me to marousi tha rtheis esy telika??
logika nai : )
pitchfork
06-05-2008, 01:51
Ο Ριβάλντο δεν άφησε ασχολίαστες τις προς το πρόσωπό του τοποθετήσεις του Σωκράτη Κόκκαλη. Κληθείς να κριτικάρει τα λεγόμενα του προέδρου του Ολυμπιακού, ο Βραζιλιάνος άσος της ΑΕΚ ήταν αρκετά καυστικός.
"Προσωπικά ό,τι έχω να πω το λέω μπροστά στις κάμερες. Με τη συγκεκριμένη υπόθεση ασχολούνται οι δικηγόροι τη ΑΕΚ. Επαναλαμβάνω πως όσα έχω να πω τα λέω στις κάμερες. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε αργότερα. Νομίζω ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού χρειάζεται τη βοήθεια του Θεού. Οι δηλώσεις που κάνω εγώ ακούγονται σε όλο τον κόσμο ενώ οι δικές του μόνο στην Ελλάδα. Γι' αυτό το λόγο θα σταματήσω να μιλάω γι' αυτόν γιατί σε λίγο θα τον κάνω γνωστό και εκτός Ελλάδας".
Προς το παρόν η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τις δηλώσεις του Σωκράτη Κόκκαλη. Περιμένει, όπως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού υποστήριξε,
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΑΓΚΑ - ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟΙ, ΚΙ ΑΛΛΟ, ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΕ, ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΔΩΣΕ, ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ βαρδινογιάννη ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΙΜ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΌΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ.
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ (Τ @@ ΣΟΥ)
παραλήρημα και πολλά πινκς.
«Διαζύγιο» με Ίβιτς!
Και ξαφνικά τέλος! Οι δρόμοι Ολυμπιακού και Ίλια Ίβιτς χώρισαν λόγω διάστασης απόψεων όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η πειραϊκή ΠΑΕ. Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας του Πειραιά είχε συνάντηση με τους διοικούντες των «ερυθρολεύκων», στην οποία αποφασίστηκε να λύσουν τη συνεργασία τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κ. Σωκράτη Κόκκαλη και του Αντιπροέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Πέτρου Κόκκαλη, με τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Ίλια Ίβιτς, με θέμα το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων και συμφωνήθηκε, από κοινού, η λύση της συνεργασίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Ίλια Ίβιτς.
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τον κ. Ίβιτς για την προσφορά του στην ομάδα.»
novembrine
07-05-2008, 16:24
"poso pio xamhla?" :rofl: :rofl:
Mia enstash kai mia mynhsh k gia ton kyrio Ivic parakalw :rofl: :D
Kai gia na mh ksehniomaste ypallhlakia..... EINAI TRELOS O PROEDROS
pitchfork
07-05-2008, 16:36
Μήπως πρέπει να κλειδωθεί το τόπικ και να μεταφερθούμε στο άλλο μτόπικ περί οσφπ?
:roll: :roll: :roll:
8)
Mitsmann
07-05-2008, 17:21
ο Κωστενογλου μετα την αλλαγη του Τοζερ στη Λεωφορο στο 25΄, τωρα εβγαλε τον Μπουρμπο στο 32'
Μεγεια τον Αλεφαντο παιδια!
o pathr nikolaos mas ta xalaei sto telos...
Tespa, as paei se kamia scoda na galouxh8ei prwta kai ton pairnoume opote goustaroume,
malakia mou mperdeuthka
Mitsmann
07-05-2008, 17:42
χαχααχ ελπιζω να μην ηταν μπηχτη για το Λεμονη γιατι λολ.
e htan ligo 8) , nta3 se auto de ftaei h 3an8h
Mitsmann
07-05-2008, 17:55
ον τοπικ, αλλο ενα μενει για να ξανασηκωσει το χερακι ο Ριμπος.