Log in

View Full Version : Astynomiki Via

Pages : 1 [2] 3 4

attila
25-06-2007, 20:56
Ε ναι.
Μόνο να κοιτάξει να πάρει πολύ φόρα πριν του κλάσει τ' @@.

αν τον πετυχαινα ευχαριστως τον σαπιζα στο ξυλο.και με λοστο γιατι ειμαι και σαδιστης

Not_saved
25-06-2007, 21:16
Ε ναι.
Μόνο να κοιτάξει να πάρει πολύ φόρα πριν του κλάσει τ' @@.

Βάζελος ήτανε ρε;;

Candiru
28-06-2007, 10:02
ελευθερος ο μπατσος διοικητης του ΑΤ Ωραιοκαστρου που πυροβολησε και τραυματισε πολιτη στο ποδι..θαυμαστε

και που δηλαδη να μην ειχαν γινει ολα αυτα που ειδαμε τωρα τελευταια..παιζει και να του εδιναν παρασημα και τον κακομοιρο τον πολιτη να τον κλεινανε μεσα για καμια 20 ετια..
αναδημοσιευω απο ιν τελεια τζι αρ
Να μην προφυλακιστεί ο 50χρονος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος κατηγορείται ότι στις 3 Ιουνίου πυροβόλησε και τραυμάτισε με το υπηρεσιακό του περίστροφο 40χρονο ιδιώτη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Με βούλευμά του, το δικαστικό συμβούλιο αίρει υπέρ του 50χρονου τη διαφωνία που είχε προκύψει ανάμεσα στην ανακρίτρια και τον εισαγγελέα.

Ο πρώην διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου, ο οποίος διώκεται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος, θα παραμείνει ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ.

Επιπλέον, σε βάρος του επιβάλλονται τα περιοριστικά μέτρα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισής του κάθε μήνα σε εισαγγελέα.

Newsroom ΔΟΛ

Atheist
28-06-2007, 14:46
παιζει και να του εδιναν παρασημα και τον κακομοιρο τον πολιτη να τον κλεινανε μεσα για καμια 20 ετια..

ξερνάω

ακόμα

ακόμα

πονάω

ξερνάω

ακόμα

Deggial
28-06-2007, 14:58
Αναφερόμαστε στην προφυλάκιση, η οποία δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα. Αν το ΣΠΘ θεώρησε πως δεν υπάρχει κίνδυνος επανάληψης αξιόποινης πράξης, ορθώς και αποφυλακίστηκε.

Αν αθωωθεί στην δίκη, τότε θα υπάρχει πράγματι εύλογος λόγος για γκρίνιες.

Εν γένει, η προφυλάκιση δεν πρέπει να γίνεται με κριτήριο την πιθανή ενοχή του κατηγορουμένου (έτσι κι αλλιώς, η εισαγγελική πράξη από μόνη της αφορά την παραπομπή της εξέτασης της πιθανής ενοχής σε δικαστήριο). Η προφυλάκιση πρέπει να γίνεται με αποκλειστικά κριτήρια αυτά που ορίζει ο νόμος: την πιθανότητα φυγής και την πιθανότητα επανάληψης αξιόποινης πράξης.

Candiru
29-06-2007, 09:36
Αναφερόμαστε στην προφυλάκιση, η οποία δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα. Αν το ΣΠΘ θεώρησε πως δεν υπάρχει κίνδυνος επανάληψης αξιόποινης πράξης, ορθώς και αποφυλακίστηκε.

Αν αθωωθεί στην δίκη, τότε θα υπάρχει πράγματι εύλογος λόγος για γκρίνιες.

Εν γένει, η προφυλάκιση δεν πρέπει να γίνεται με κριτήριο την πιθανή ενοχή του κατηγορουμένου (έτσι κι αλλιώς, η εισαγγελική πράξη από μόνη της αφορά την παραπομπή της εξέτασης της πιθανής ενοχής σε δικαστήριο). Η προφυλάκιση πρέπει να γίνεται με αποκλειστικά κριτήρια αυτά που ορίζει ο νόμος: την πιθανότητα φυγής και την πιθανότητα επανάληψης αξιόποινης πράξης.

δηλαδή δεν υπάρχψει περίπτωση να το επαναλάβει; Αν εγώ πχ πυροβολήσω κάποιον δεν θα προφυλακιστώ, επειδή τα παίρνω εύκολα στο κρανίο και μπορεί να σκοτώσω κάποιον, Πόσο μάλλον όταν είναι και όργανο με νόμιμη οπλοφορία και υπερεξουσίες.

Deggial
29-06-2007, 11:25
δηλαδή δεν υπάρχψει περίπτωση να το επαναλάβει; Αν εγώ πχ πυροβολήσω κάποιον δεν θα προφυλακιστώ, επειδή τα παίρνω εύκολα στο κρανίο και μπορεί να σκοτώσω κάποιον, Πόσο μάλλον όταν είναι και όργανο με νόμιμη οπλοφορία και υπερεξουσίες.

Δεν είναι θέμα αν μπορεί. Κι εγώ μπορώ να έρθω Θεσ/νίκη και να σε σκοτώσω. Χέρια έχω, μαχαίρια βρίσκω. :P Πρέπει να υπάρχει σοβαρή υποψία θέλησης να πραγματοποιήσει ξανά την ίδια πράξη. Παραδείγματος χάριν, στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν υπήρχε φόβος πως θα προσπαθήσει να ξαναπυροβολήσει το ίδιο άτομο (για εκδίκηση, λόγου χάρη), τότε πράγματι θα έπρεπε να προφυλακιστεί.

Βεβαίως, ούτε εγώ ούτε εσύ γνωρίζουμε τι συζητήθηκε στο ΣΠΘ και δε μπορούμε να κρίνουμε με ακρίβεια την ορθότητα της απόφασης, αλλά δεν είναι συχνές οι περιπτώσεις επανάληψης του εγκλήματος (ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις όπου το έγκλημα διαπράχθηκε εν βρασμώ ψυχής).

Γενικά, η προφυλάκιση πρέπει να αποφεύγεται αν δεν είναι τελείως απαραίτητη. Αν μη τι άλλο, είναι μαλακία να περάσει κανείς 9 μήνες φυλακή και τελικά να κριθεί αθώος - τζάμπα ταλαιπωρία. Και σε κάθε περίπτωση, στην διάπραξη κακουργήματος είναι πολύ δύσκολο να την γλυτώσει κάποιος που είναι πράγματι ένοχος - πόσο μάλλον σε μία ξεκάθαρη περίπτωση, όπως αυτή.

Τώρα, αν θα γυρίσει στην θέση εργασίας του (που κανονικά θα έπρεπε να τεθεί επ' αόριστον σε διαθεσιμότητα, έως την εκδίκαση της υπόθεσης), αυτό αφορά την ΕΛ.ΑΣ. κι όχι το ΣΠΘ.

Candiru
29-06-2007, 11:56
θα τολμούσε να διαπληκτιστείς εσύ με αυτόν αν τον ήξερες; :P

Και κάνω την σύγκριση με τον τρόπο που φέρονται στην κοπέλα που σακάτεψαν και είναι με νερυικό κλονισμό μπαλάκι από νοσοκομείο σε κρατητήρια, χωρίς καν να έχει προκύψει στοιχείο ενοχής. Και το υποτιθέμενο έγκλημα; γκαζάκια και όχι ανθρωποκτονία

Deggial
29-06-2007, 12:03
θα τολμούσε να διαπληκτιστείς εσύ με αυτόν αν τον ήξερες; :P

Και κάνω την σύγκριση με τον τρόπο που φέρονται στην κοπέλα που σακάτεψαν και είναι με νερυικό κλονισμό μπαλάκι από νοσοκομείο σε κρατητήρια, χωρίς καν να έχει προκύψει στοιχείο ενοχής. Και το υποτιθέμενο έγκλημα; γκαζάκια και όχι ανθρωποκτονία

Ναι, κοίτα, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Στις διαδηλώσεις η προφυλάκιση χρησιμοποιείται εντελώς καταχρηστικά, αυτό νομίζω είναι προφανές σε όλους, κι ίσως είναι μία καλή ένδειξη πως θα έπρεπε να αλλάξει η διαδικασία προφυλάκισης (π.χ. να εξετάζεται εξ' αρχής από πολυμελή επιτροπή, αντί να απαιτείται η συμφωνία ανακριτή και εισαγγελέα).

Αλλά το ζητούμενο είναι να συμπεριφέρονται δίκαια σε όλες τις περιπτώσεις, κι όχι επειδή συμπεριφέρονται καταχρηστικά ενάντια στους διαδηλωτές να συμπεριφέρονται καταχρηστικά και στους υπόλοιπους. :P

Για την περίπτωση της ανθρωποκτονίας (ή αντίστοιχης απόπειρας), κυρίως μας ενδιαφέρει αν ο κατηγορούμενος έχει ιστορικό βίαιης ή ψυχοπαθούς συμπεριφοράς (ώστε να αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία), αν έχει προηγούμενα με το θύμα (ώστε να έχει λόγο να ξανακάνει απόπειρα ενάντια στο θύμα) ή αν έχει τα μέσα φυγής στο εξωτερικό (αφού έτσι κι αλλιώς θα μπει σε no-flight list, κλπ).

Και τονίζω, ξανά, η πιθανότητα ενοχής δεν πρέπει να αποτελεί κριτήριο. Για να υπάρχει εισαγγελική δίωξη, προφανώς υπάρχει πιθανότητα ενοχής. :P

katwrimos
29-06-2007, 16:40
Sorry deggial alla les malakies.

O mpatsos den amfisvitise oti pirovolise. An ginotan afto, tote tha mporouses na aradiazeis peri tekmiriou athootitas. Apo ti stigmi pou dexetai oti pirovolise, iparxei kai probable cause gia profilakisi kai antikeimenikos kindinos gia tin koinonia, ara profilakizetai. Iparxoun poly safeis odigies gia tis dioktikes arxes oi opoies lene oti an mia ipervolika viaii praksi den amfisvititai (kai menei mono na apodeixtei an i praksi itan dikiologimeni i oxi) o ypoptos profylakizetai, teleia kai paula.

Alla o mpatsos ithele KAI na vgei ekso KAI na min amfisvitisei oti pirovolise, etsi oste na exei anoixto sti diki to option na isxiristei oti o pirovolismos einai ekpirsokrotisi i otidipote. Giati an elege "paidia den pirovolisa" meta den tha mporouse sti diki na pei "pirovolisa alla simadeva ton aera" kai na tin glytosei.

Os ek toutou, tha xaro para poly o sigkekrimenos mpatsos na pirovolithei kai o eisaggeleas i o anakritis (opoios itan antithetos stin profilakisi) na kremastei sto sintagma gia na mathei oti otan aftos grafei to nomo sta paparia tou, mporoun na ton grapsoun kai alloi...

Deggial
29-06-2007, 17:05
Ας τονίσω εδώ πως δεν είμαι νομικός και τα παρακάτω αφορούν την νομοθεσία όπως την καταλαβαίνω, χωρίς νομική πείρα:

Πρώτον, οι περιοριστικοί όροι (στις οποίες εμπίπτει η προσωρινή κράτηση) κυρίως αφορούν την εξασφάλιση της παράστασης του κατηγορουμένου στην ανάκριση, στο δικαστήριο και στην εκτέλεση της ποινής (άρθρο 296 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας). Το ΣΠΘ αποφάσισε πράγματι περιοριστικούς όρους, στην μορφή της παροχής εγγύησης και τακτικής εμφάνισης του στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από το άρθρο 282, παρ. 2 του ΚΠΔ. Κατ' επέκταση, ο ρόλος των περιοριστικών όρων έχει ήδη καλυφθεί.

Δεύτερον, το άρθρο 282, παρ. 3 του ΚΠΔ αναφέρει:

Προσωρινή κράτηση μπορεί να επιβληθεί αντί για περιοριστικούς όρους, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις της πρώτης παραγράφου του άρθρου αυτού, μόνο αν ο κατηγορούμενος διώκεται για κακούργημα και δεν έχει γνωστή διαμονή στη χώρα ή έχει κάνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για να διευκολύνει τη φυγή του ή κατά το παρελθόν υπήρξε φυγόποινος ή φυγόδικος ή κρίθηκε ένοχος για απόδραση κρατουμένου ή παραβίαση περιορισμών διαμονής ή κρίνεται αιτιολογημένα ότι αν αφεθεί ελεύθερος είναι πολύ πιθανό, όπως προκύπτει από ειδικά μνημονευόμενα περιστατικά της προηγούμενης ζωής του ή από τα συγκεκριμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης για την οποία κατηγορείται, να διαπράξει και άλλα εγκλήματα. Μόνο η κατά το νόμο βαρύτητα της πράξης δεν αρκεί για την επιβολή προσωρινής κράτησης.

Η τελευταία πρόταση νομίζω απαντά στα περί υπερβολικά βίαιης πράξης (αν και δε νομίζω πως ταιριάζει καν ο χαρακτηρισμός σε αυτή την πράξη) που αναφέρεις, katwrime.

Δε μπορώ να γνωρίζω τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, ωστόσο αν δεν υπάρχει προηγούμενη καταδίκη για βίαιο έγκλημα ή αν δεν παρουσιάστηκαν μαρτυρίες βίαιης συμπεριφοράς του κατηγορουμένου σε άλλες περιπτώσεις, είναι λογικό να μην προφυλακιστεί. Αν παραδέχεται ή όχι την ενοχή του είναι εντελώς αδιάφορο.

Η προσωρινή κράτηση δε γίνεται να χρησιμοποιείται ως κάποιου είδους τιμωρία, αφού δεν έχει προηγηθεί δίκη για να επιβληθεί κάποια ποινή (αν και, δυστυχώς, στην πράξη αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά).

ΥΓ. Για να καταλάβετε πόσο καταχρηστικές είναι οι προφυλακίσεις, κανονικά η προσωρινή κράτηση αφορά μόνο κακουργήματα και πλημμελήματα που κατ' εξαίρεση δικάζονται ως κακουργήματα (π.χ. ανθρωποκτονία εξ' αμελείας κατά συρροή). Καμία απολύτως σχέση με τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται διαδηλωτές.

Candiru
02-07-2007, 09:29
δείτε τι σκαρώνει η ΕΛΑΣ σε συνεργασία με εισαγγελείς

http://www.agitprop.gr/article/140/censored

locust
03-07-2007, 00:47
καινουργιο βιντεο

http://fr.youtube.com/watch?v=BEFffeLI51A

Ubu Roi
03-07-2007, 00:51
τόσα μουνόπανα συγκεντρωμένα στα σώματα ασφαλείας;;!

τρανη σύμπτωση!~

Ubu Roi
03-07-2007, 00:59
εν τω μεταξύ ρε μλκ εσύ που πόσταρες το βίντεο λες ότι θα ψηφίσεις ΛΑΟΣ, πόσος παραλογισμός πλέον;

locust
03-07-2007, 01:07
δεν ειδες γιατι λεω οτι θα ψηφισω λαος? Και στην τελικη το τι ριχνω πισω απο το παραβαν ειναι δικη μου υποθεση. Επαναλαμβανω δεν ειμαι καν δεξιος. τα 40% που ψηφιζουν νουδου και πασοκ καθε φορα ειναι δεξιοι και αριστεροι αντιστοιχα δηλαδη?

Λεω οτι θα ψηφισω λαος (δεν το εκανα ακομη) για λογους αντιδρασης, το κουκουε και να μαζεψει 10% πιστευω οτι θα κανει οτι και τις αλλες 4ετιες, δηλαδη τιποτα.

Το ιδανικο για μενα θα ηταν ενα 40% ακυρα, αλλα δυστυχως κατι τετοιο δεν προκειται να γινει συντομα, ασε που ειμαι πλεον πεπεισμενος οτι μερικα απο τα ακυρα/λευκα τα περνανε στη ζουλα στα μεγαλα κομματα.

και οσο αφορα τους μπατσους, αν ειχα ενα μπιστολι και αρκετες σφαιρες θα προσπαθουσα να τους καθαρισω ολους

Ubu Roi
03-07-2007, 01:14
τα 40% που ψηφιζουν νουδου και πασοκ καθε φορα ειναι δεξιοι και αριστεροι αντιστοιχα δηλαδη?

ούτε οι πασόκοι δεν λένε ότι είναι αριστερά το πασόκ πλέον, αλλά όπως και να 'χει ρε ψηλέ το να ψηφίσεις ακροδεξιά επειδή θα γίνει τζέρτζελο είναι αρκούντως κρετινίστικη στάση, και επίσης τι στον πούτσο περισσότερο θα κάνει το λάος από το τίποτα του κκε; θα πιέζει για αντιδραστικότερα μέτρα και θα κάνει πλάτες στη κυβέρνηση σε περιστατικά όπως το παραπάνω; τι;

και είπα εγώ ότι δεν είναι δική σου υπόθεση τι θα κάνεις πίσω από το παραβάν; αυτό πως μου αφαιρεί το δικαίωμα να εκφράζω την άποψη μου δεν κατάλαβα.

επιπλέον δεν εξετάζω αν είσαι δεξιός ή όχι, το να ψηφίζεις ΛΑΟΣ είναι από μόνο του αρκετά προβληματικό ανεξάρτητα απ' ο,τιδήποτε άλλο.

και τα λευκά πάνε στον πρώτο, είναι γνωστό.

Scarbaf
03-07-2007, 01:14
φοβερή η λογική σου...
δικιά σου όμως είναι η ψήφος, ρίξ'την όπου θες...

locust
03-07-2007, 01:24
και είπα εγώ ότι δεν είναι δική σου υπόθεση τι θα κάνεις πίσω από το παραβάν; αυτό πως μου αφαιρεί το δικαίωμα να εκφράζω την άποψη μου δεν κατάλαβα.

επιπλέον δεν εξετάζω αν είσαι δεξιός ή όχι, το να ψηφίζεις ΛΑΟΣ είναι από μόνο του προβληματικό ανεξάρτητα από ο,τιδήποτε άλλο.

και τα λευκά πάνε στο πρώτο, είναι γνωστό.

αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο καθενας μπορει (λεμε τωρα) να λεει και να κανει το οτιδηποτε αλλα την κρισιμη στιγμη να κανει κατι αλλο πχ εσυ να ψηφισεις λαος, ο ντεγγιαλ κουκουε και ο κατωριμος νεα δημοκρατια, χωρις να ξερει κανεις αλλος τιποτα, και να συνεχισετε να υπερασπιζεστε τα "υποτιθεμενα" ιδεωδη σας στα φορουμ και τις προσωπικες σας συζητησεις. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ. ΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΚΗΣ, ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

Λεγοντας λαος στο συγκεκριμενο πολλ, αλλα και με την εξηγηση που εδωσα , πιστευα οτι εδειχνα την αηδια μου για το πολιτικο συστημα στην ελλαδα κανοντας ηλιθιο χιουμορ, αλλα μαλλον απετυχα.

Ubu Roi
03-07-2007, 01:27
εμ ας κάνουμε εμείς την κουβεντούλα μας και ας μην πάμε αρκετά μακριά ώστε να σκεφτόμαστε αν ο άλλος είναι αρκετά ψυχοπαθής ώστε να ψηφίζει άλλα απ' όσα υπερασπίζεται εδώ. εξαιρόντας το ενδεχόμενο να κάνει χιουμοράκι.

Moonspellheim
03-07-2007, 01:30
locust,entelws kaloproaireta:den rixneis psifo diamartyrias se ena komma pou tha mpei sti vouli.pauei na einai psifos diamartyrias.ama eleges "egw tha psifisw laos giati goustarw karatzaferi kai eimai deksios" den nomizw kanenas na sou elege tipota.

locust
03-07-2007, 01:31
χανεις το νοημα, αλλα μπορει να φταιω εγω γιαφτο επειδης δεν μπορω να το εξηγησω καλα

katwrimos
03-07-2007, 15:30
αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο καθενας μπορει (λεμε τωρα) να λεει και να κανει το οτιδηποτε αλλα την κρισιμη στιγμη να κανει κατι αλλο πχ εσυ να ψηφισεις λαος, ο ντεγγιαλ κουκουε και ο κατωριμος νεα δημοκρατια, χωρις να ξερει κανεις αλλος τιποτα, και να συνεχισετε να υπερασπιζεστε τα "υποτιθεμενα" ιδεωδη σας στα φορουμ και τις προσωπικες σας συζητησεις. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ. ΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΚΗΣ, ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

Emena mporeis na alakseis se Darth Vader parakalo? :P

Λεγοντας λαος στο συγκεκριμενο πολλ, αλλα και με την εξηγηση που εδωσα , πιστευα οτι εδειχνα την αηδια μου για το πολιτικο συστημα στην ελλαδα κανοντας ηλιθιο χιουμορ, αλλα μαλλον απετυχα.

Dude... To gegonos oti einai humor den airei tin antifasi. I antifasi einai: O laos goustarei na tis trone oi metanastes kai esy tha ton psifiseis. Les oti simpatheis tous metanastes, alla tha psifiseis to koma pou zitaei tin maziki tous apelasi epidi eisai aidiasmenos me to sistima. E OK profanos den tous simpatheis TOSO oste na min tous diskolepseis emmesa ti zoi psifizontas LAOS. Afou profanos i anagki sou na ekfraseis tin aidia sou gia to politiko sistima einai megaliteri apo tin simpatheia pou exeis stous metanastes i to misos pou exeis gia tous mpatsous...

Opote psifise oti thes na psifiseis alla min mas to paizeis "ego kalo paidi simpatho metanastes kai miso mpatsous"... To theoro ipokrisia na thes KAI psifo sto fasista na rikseis KAI na mas to paikseis kai oti simpatheis tous metanastes kai miseis tous mpatsous...

Skalani Caveman
03-07-2007, 16:04
Φίλε χρήστη λόκαστ,

το να βγεις και να πεις τώρα πως εξ' αρχής δεν είχες σκοπό να ψηφίσεις ΛΑ.Ο.Σ., αλλά το είπες απλά για να τονίσεις κάτι, είναι ειλικρινά μια ματαιότητα. Αν κάποιος το έπιασε απ' τα πρώτα ποστ που το εξήγησες έχει καλώς, οι υπόλοιποι σε χαρακτήρισαν ή θα σε χαρακτηρίσουν φασίστα και δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να προσπαθήσεις να πείσεις τον κάθε μαλάκα κατώριμο για το αληθές του αντιθέτου.

Υ.Γ. Εδώ που τα λέμε, καλέ μου λόκαστ, νομίζω πως κατάλαβα τι θέλεις να δείξεις με την "ψήφο στο ΛΑ.Ο.Σ." αλλά πρέπει να παραδεχτείς πως το παρουσίασες ελαφρώς χάλια.
Υ.Γ.2 ΨΟΦΟ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.

Deggial
03-07-2007, 16:06
Είπε ο λοκαστ απλά μια χαζομαρούλα, την οποία την παραφουσκώσατε χωρίς κανένα λόγο.

ikonoklast
03-07-2007, 16:08
Εδώ εσύ ψηφίζεις πασόκ.

Vic
03-07-2007, 16:48
Καλά λοιπόν. Ούτε εγώ θα ψηφίσω ΛΑΟΣ. Πλάκα έκανα.

Vic
03-07-2007, 16:49
Α! Ούτε σκεφτόμουν να ψηφίσω ΝΔ. Κι αυτό πλάκα ήταν.

Ace
03-07-2007, 17:05
Τι θα ψηφισεις λοιπον;

katwrimos
03-07-2007, 17:10
Xristopistia!

Atheist
03-07-2007, 17:26
καινουργιο βιντεο

http://fr.youtube.com/watch?v=BEFffeLI51A

Ο δοκιμαζόμενος και από την καταστροφική εξέλιξη των πυρκαγιών υπουργός Δημόσιας Τάξης Β. Πολύδωρας, σχετικά με το νέο αποκρουστικό κρούσμα αστυνομικής βίας, δήλωσε: «Παρηγγέλθη στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, η έρευνα των συνθηκών, των περιστάσεων και της εξακριβώσεως των στοιχείων των συμμετεχόντων προσώπων. Σε κάθε περίπτωση αποδεικνυόμενης της συμμετοχής Αστυνομικών σε αξιόποινες πράξεις, πέραν του σχηματισμού της ποινικής δικογραφίας θα υπάρξουν και βαρύτατες συνέπειες διοικητικού και πειθαρχικού χαρακτήρα».

Τι θα ψηφισεις λοιπον;
http://i36.photobucket.com/albums/e8/Ace_Sonic7/kastoras.jpg

Vic
03-07-2007, 17:41
Χα χα χα Κατώριμε! Φαντάστικο το αστείο σου! Ο Βικ είναι χριστιανός!! :rofl:

Βασικά δεν θα ψηφίσω. Δεν θέλω κανένας από όλους αυτούς που ζητάνε τον μπζήφο μου να κυβερνήσει. Και όταν λέω κανένας εννοώ κανένας. Οπότε το πολιτικό μου κριτήριο και η χριστιανική μου συνείδησις λένε ότι δεν πρέπει να ψηφίσω κανέναν.

Το ενεργό μου πολιτικό παρελθόν είναι το εξής:
Έχω ψηφίσει 1 φορά στην ζωή μου. Κάποιες νομαρχιακές εκλογές πριν κάποια χρόνια όπου ψήφισα τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, που εγνώριζα ως δημοσιογράφο από τον Οικονομικό ταχυδρόμο και κατέβηκε με την Πολιτική Άνοιξη. Θα τον ψήφιζα αν κατέβαινε με το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ αν υπήρχε, τη ΝΔ ή (ακόμα και) το ΠΑΣΟΚ.

Επίσης παρόλο που δεν ψήφισα στις περασμένες βουλευτικές, σκεφτόμουν σοβαρά να ψήφαγα τον Κακλαμάνη γιατί δεν θα ντρεπόμουν για την επίλογή μου και θα συνεισέφερα να μην ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ.

Επίσης το 94 νομίζω γράφτηκα μέλος στην νεολαία της Πολιτικής Άνοιξης (πάλι αυτή!) αλλά για λόγους που σίγουρα δεν είναι αυτοί που νομίζετε και κάποια στιγμή μπορεί να μοιραστώ γιατί τώρα πάω να προλάβω το λεωφορείο να με πάει στην εγκυμονούσα γυναίκα μου (Ο Βικ πολλαπλασιάζεται!!).

Griffith
03-07-2007, 17:50
θα ρώταγα τώρα,πόσοι διαβάζετε 1-2 πράγματα για το τι είναι το κάθε κόμμα ή συνδυασμός που παίζει τριγύρω,ή έστω αν σας απασχολεί.

Skalani Caveman
03-07-2007, 18:38
Μήπως να ρωτούσες καλύτερα;

Griffith
03-07-2007, 18:52
ελπίζω να μη σχολιάζεις τη γραμματική !
και να κάνεις πλακίτσα!

solution_AK-47
03-07-2007, 19:03
Griffith!!

Ligo to sig sou, ligo to avatar, etsi opws pas 8a me anagkaseis n' ana8ewrhsw!

Griffith
03-07-2007, 19:09
όλοι καλά παιδιά είμαστε : pink :
ας πούμε τώρα για τους πούστηδες τους μπάτσους,οι αγκαλίτσες και οι κλωτσές με sms.

enitharmon
03-07-2007, 19:43
στην εγκυμονούσα γυναίκα μου
καλοριζικο ρε!

ikonoklast
03-07-2007, 19:55
Καλορίζικος ο κομμουνιστοφάγος!
(ή η όμορφη ελληνοπούλα!)

katwrimos
04-07-2007, 15:20
[scrubs quote]One more soldier is born in the fight against commuinism!! [/scrubs quote]

Way to go vic!

enitharmon
04-07-2007, 15:58
ρε παιδι μου, μη γινεστε (παλι) κρετινοι

ikonoklast
04-07-2007, 16:08
Δεν είναι έτσι, οι καλές προ8έσεις περισσεύουν. Ώρα να γίνει το ίδιο και με το χιούμορ!

katwrimos
04-07-2007, 16:17
Δεν είναι έτσι, οι καλές προ8έσεις περισσεύουν. Ώρα να γίνει το ίδιο και με το χιούμορ!

The Nerd
04-07-2007, 18:49
Pote 8a arxisoyme na vrizoyme ton necrope8ameno pali?

Vic
04-07-2007, 23:40
Να'στε καλά παιδιά! Το κατάλαβα το χιούμορ μπάι δε γουέι αλλά πινκ στην Σωτηρία έτσι κι αλλιώς!

Σήμερα κάναμε πρώτο υπέρηχο και άι χαβ του σέι, όταν ακούς την καρδιά να χτυπάει είναι ψυχεδέλεια, είναι ίνα γκάντα ντα βίντα μπέιμπι κλπ, κλπ.

Candiru
05-07-2007, 10:17
Να'στε καλά παιδιά! Το κατάλαβα το χιούμορ μπάι δε γουέι αλλά πινκ στην Σωτηρία έτσι κι αλλιώς!

Σήμερα κάναμε πρώτο υπέρηχο και άι χαβ του σέι, όταν ακούς την καρδιά να χτυπάει είναι ψυχεδέλεια, είναι ίνα γκάντα ντα βίντα μπέιμπι κλπ, κλπ.

κόψε τους υπερήχους, αυξάνουν τις πιθανότητες καισαρικής, 1-2 μόνο στο 9μηνο για απόλυτα απαραίτητους λόγους, δεν είναι παιχνίδι για χαζομαμαλίκια και χαζομπαμπαλίκια

Candiru
05-07-2007, 11:02
Αστυνομικοί πωλούν βίντεο με βασανιστήρια Προς πώληση, σε τιμές που ξεκινούν από 300 και φτάνουν έως και τα 3.000 ευρώ, ανάλογα με τον βαθμό βιαιότητάς τους, διατίθενται πλέον τα ερασιτεχνικά βίντεο με σκηνές βασανισμού κρατουμένων από αστυνομικούς! Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πληροφορία, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί τις τελευταίες ημέρες ζευγάρι αστυνομικών που έχουν το τελευταίο διάστημα προσεγγίσει τηλεοπτικούς σταθμούς, προσπαθώντας να πωλήσουν έναντι αδράς αμοιβής βίντεο με εικόνες αστυνομικής βίας! Δεν έχει προκύψει, βέβαια, εάν τα συγκεκριμένα άτομα πράγματι έχουν στην κατοχή τους οπτικοακουστικό υλικό ή εάν απλώς ισχυρίζονται κάτι τέτοιο προκειμένου να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία και να αποκομίσουν οικονομικό όφελος. Παράλληλα, εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα από τη μέχρι στιγμής έρευνα που διενεργείται για το τελευταίο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και στο οποίο φαίνονται έξι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Βορειοανατολικής Αττικής να υποβάλουν σε σκληρά βασανιστήρια αλλοδαπό που συνελήφθη για εμπόριο ηρωίνης. Και αυτό διότι δύο εκ των πρωταγωνιστών του βίντεο υπηρετούσαν στην προσωπική φρουρά του υφυπουργού Υγείας κ. Γ. Κωνσταντόπουλου και της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κ. Βάσως Παπανδρέου! Πρόκειται για τους αρχιφύλακες Γ. Δ. και Γ. Χ., οι οποίοι απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους μόλις προχθές το βράδυ, οπότε και έγινε γνωστή η συμμετοχή τους στο περιστατικό του βασανισμού. Χθες, συνελήφθη με εντολή του 10ου τακτικού ανακριτή ο 30χρονος αστυνομικός Ν. Τζ., πρωταγωνιστής του βίντεο βασανισμού των δύο αλλοδαπών κρατουμένων στο Α.Τ. Ομονοίας. Ο αστυνομικός που ήδη κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή σε βασανιστήρια δεν εμφανίστηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων προκειμένου να καταθέσει για την πιθανή συμμετοχή του και σε δεύτερο περιστατικό βασανισμού που εκτυλίχθηκε στο «αμαρτωλό» τμήμα Ομονοίας και χθες συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο Παγκράτι.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 007_233203 (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_05/07/2007_233203)

Kingdom Gone
17-11-2007, 05:31
http://www.youtube.com/watch?v=eM44P3J0 ... re=related (http://www.youtube.com/watch?v=eM44P3J0IF0&feature=related)

http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Dzi ... r_incident (http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Dzieka%C5%84ski_Taser_incident)

geologiko_karoto
17-11-2007, 18:40
πράγματι,τραγικό

κ νόμιζα οι Καναδέζοι είναι πιο ανοιχτόμυαλοι απο τους Αμερικάνους...

κ μάλιστα λέει "This is the sixteenth death following the police use of tasers in Canada since 2003"

Veinsaw
17-11-2007, 18:59
κόψε τους υπερήχους, αυξάνουν τις πιθανότητες καισαρικής, 1-2 μόνο στο 9μηνο για απόλυτα απαραίτητους λόγους, δεν είναι παιχνίδι για χαζομαμαλίκια και χαζομπαμπαλίκια

Ρε κάντηρε, δεν ασχολείσαι με το να μη κολλήσει καμιά ουρολοίμωξη ο γιος σου γαμώντας κανένα χεσμένο τεταρτάκι αντί να λες μαλακίες (πρώτον) για πράγματα πουτο βουλώνεις ρε παιδί μου, εκτός αν σε ρωτάνε (δεύτερον);

Πως σου φαίνεται; Σε ψήνει;

freak brother
18-11-2007, 01:45
xtes paraligo na perasw ena tetrawro sto diasymo astynomiko tmhma omonoias. giati phga na kanw ton kamposo se kati mpatsous pou kanan elegxo se kati allodapous (ypo thn ephrreia methhs)

attila
18-11-2007, 06:00
καλα εκανες

freak brother
18-11-2007, 07:22
ama den hmoun kokkalo imallon den tha leitourgousa me to synaisthhma :P

katwrimos
18-11-2007, 22:58
oi alodapoi ti glytosan toulaxiston?

freak brother
18-11-2007, 23:11
oi alodapoi ti glytosan toulaxiston?
to asteio einai oti tous afhsan prin afhsoun emena lol

Candiru
19-11-2007, 10:10

Ρε κάντηρε, δεν ασχολείσαι με το να μη κολλήσει καμιά ουρολοίμωξη ο γιος σου γαμώντας κανένα χεσμένο τεταρτάκι αντί να λες μαλακίες (πρώτον) για πράγματα πουτο βουλώνεις ρε παιδί μου, εκτός αν σε ρωτάνε (δεύτερον);

Πως σου φαίνεται; Σε ψήνει;

όταν είσαι άσχετη τουλάχιστον κάνε μόκο, τα πράγματα είναι πολύ πιο ανησυχητικά από αυτό που έγραψα:

Ultrasound waves are known to affect living tissues in at least two ways. First, the sonar beam heats the highlighted area by about 1°C (2°F). This is presumed to be insignificant, based on whole-body heating in pregnancy, which seems to be safe up to 2.5°C (5°F).21 The second effect is cavitation, where the small pockets of gas that exist within mammalian tissue vibrate and then collapse. In this situation "...temperatures of many thousands of degrees Celsius in the gas create a wide range of chemical products, some of which are potentially toxic."22 The significance of cavitation in human tissue is unknown.

A number of studies have suggested that these effects are of real concern in living tissues. The first study indicating problems analyzed cells grown in the lab. Cell abnormalities caused by exposure to ultrasound were seen to persist for several generations.23 Another study showed that, in newborn rats (who are at a similar stage of brain development as humans at four to five months in utero), ultrasound can damage the myelin that covers nerves,24 indicating that the nervous system may be particularly susceptible to damage from this technology. In 1999, an animal study by Brennan and colleagues, reported in New Scientist,25 showed that exposing mice to dosages typical of obstetric ultrasound caused a 22 percent reduction in the rate of cell division, and a doubling of the rate of cell death in the cells of the small intestine.

Studies on humans exposed to ultrasound have shown possible adverse effects, including premature ovulation,26 preterm labor or miscarriage,27, 28 low birthweight,29 poorer condition at birth,30, 31 dyslexia,32 delayed speech development,33 and less right-handedness,34, 35 a factor which in some circumstances can be a marker of damage to the developing brain. In addition, one Australian study showed that babies exposed to five or more ultrasounds were 30 percent more likely to develop intrauterine growth retardation (IUGR)--a condition that ultrasound is often used to detect.36

Two long-term randomized controlled trials, comparing exposed and unexposed children's development at eight to nine years of age, found no measurable effect from ultrasound.37, 38 However, as the authors note, intensities used today are many times higher than in 1979 to 1981. A later report of one of these trials39 indicated that scanning time was only three minutes. More studies are obviously needed in this area, particularly in Doppler ultrasound, where exposure levels are much higher, and in vaginal ultrasound, where there is less tissue shielding the baby from the transducer.

A further problem with studying ultrasound's effect is the huge range of output, or dose, possible from a single machine. Modern machines can give comparable ultrasound pictures using either a lower or a 5,000 times higher dose,40 and there are no standards to ensure that the lowest dose is used. Because of the complexity of machines, it is difficult to even quantify the dose given in each examination.41 In the US, as in Australia, training is voluntary (even for obstetricians), and the skill and experience of operators varies widely.

In all the research done on ultrasound, there has been very little interest in women's opinions of RPU, and the consequences of universal scanning for women's experience of pregnancy. In her thoughtful book on prenatal diagnosis, The Tentative Pregnancy,42 Barbara Katz Rothman suggests that the large numbers of screening tests currently being offered to check for abnormalities makes every pregnancy tentative until reassuring results come back.

Ultrasound is not compulsory, and I suggest that each woman consider the risks, benefits, and implications of scanning for her own particular situation. If you decide to have a scan, be clear about the information that you do and do not want to be told. Have your scan done by an operator with a high level of skill and experience (usually this means performing at least 750 scans per year) and say that you want the shortest scan possible. If an abnormality is found, ask for counseling and a second opinion as soon as practical. And remember, it's your baby and your choice.

Blindgeo
19-11-2007, 18:00
Studies on humans exposed to ultrasound have shown possible adverse effects, including premature ovulation,26 preterm labor or miscarriage,27, 28 low birthweight,29 poorer condition at birth,30, 31 dyslexia,32 delayed speech development,33 and less right-handedness,34, 35 a factor which in some circumstances can be a marker of damage to the developing brain. In addition, one Australian study showed that babies exposed to five or more ultrasounds were 30 percent more likely to develop intrauterine growth retardation (IUGR)--a condition that ultrasound is often used to detect.
Dld re Candiru osoi den einai deksioxeirea paizei na exoun ligotero anaptugmeno egkefalo?Ti pipes einai autes? To poio meros tou egkefalou xrhsimopoieis perissotero (ara kai me poio xeri 8a grafeis) ofeiletai se genetikous (klhronomikes) paragontes.

Veinsaw
19-11-2007, 18:12
κάντηρε δεν ξέρω ποιος εναλλακτικός μαλακάκος τα λέει αυτά, το βέβαιο είναι πως έρευνες από Yale και Στοκχόλμη (εννοώ έρευνες πανεπιστημιακών γιατρών, ξέρεις, χασάπηδες κτλ) θεωρούν πως ο υπέρηχος είναι ασφαλής. Ο δικός σου τι είναι, οικολόγος ξυλοκόπος;

Επίσης, νέα έρευνα του άλτερ αποκαλύπτει πως τα δελφίνια και οι νυχτερίδες προκαλούν καρκίνο -νεκρός βρέθηκε ναύτης υποβρυχίου όταν τον χτύπησε ακτίνα σόναρ ισχύος πολλών τρισεκατομμυριών γιγαβάτ -νέα στοιχεία για το πως οι ηλεκτρακουστικές κιθάρες σκοτώνουν το ζωντανό νερό και επιταχύνουν την εμφάνιση συφιλιδικών πλακών.

Candiru
19-11-2007, 18:45
κάντηρε δεν ξέρω ποιος εναλλακτικός μαλακάκος τα λέει αυτά, το βέβαιο είναι πως έρευνες από Yale και Στοκχόλμη (εννοώ έρευνες πανεπιστημιακών γιατρών, ξέρεις, χασάπηδες κτλ) θεωρούν πως ο υπέρηχος είναι ασφαλής. Ο δικός σου τι είναι, οικολόγος ξυλοκόπος;

Επίσης, νέα έρευνα του άλτερ αποκαλύπτει πως τα δελφίνια και οι νυχτερίδες προκαλούν καρκίνο -νεκρός βρέθηκε ναύτης υποβρυχίου όταν τον χτύπησε ακτίνα σόναρ ισχύος πολλών τρισεκατομμυριών γιγαβάτ -νέα στοιχεία για το πως οι ηλεκτρακουστικές κιθάρες σκοτώνουν το ζωντανό νερό και επιταχύνουν την εμφάνιση συφιλιδικών πλακών.

σκέφτηκες ποτέ ΠΟΙΟΙ λένε ότι είναι ασφαλείς και ΠΟΙΟΙ όχι και γιατί; ναι, ακριβώς γιατί είναι χασάπηδες και δεν σκέφτονται μακεροπρόθεσμα, αλλά στατιστικά. Και δεν είναι έρευνες εναλλακτικών, είναι κανονικές έρευνες γιατρών με όλες τις απαιτούμενες από εσένα προϋποθέσεις "εγκυρότητας"

ikonoklast
19-11-2007, 18:49
Ναι αλλά μη λέτε παντού για ζωντανά νερά και οικολογικά γκαστρώματα και τέτοια γιατι εμένα που μου αρέσει να διαβάζω για μπάτσους και μπαίνω εδώ, μου τη φέρνετε και πάλι για γκαστρώματα διαβάζω!!

Candiru
19-11-2007, 18:49
Studies on humans exposed to ultrasound have shown possible adverse effects, including premature ovulation,26 preterm labor or miscarriage,27, 28 low birthweight,29 poorer condition at birth,30, 31 dyslexia,32 delayed speech development,33 and less right-handedness,34, 35 a factor which in some circumstances can be a marker of damage to the developing brain. In addition, one Australian study showed that babies exposed to five or more ultrasounds were 30 percent more likely to develop intrauterine growth retardation (IUGR)--a condition that ultrasound is often used to detect.
Dld re Candiru osoi den einai deksioxeirea paizei na exoun ligotero anaptugmeno egkefalo?Ti pipes einai autes? To poio meros tou egkefalou xrhsimopoieis perissotero (ara kai me poio xeri 8a grafeis) ofeiletai se genetikous (klhronomikes) paragontes.

αυτό δεν το αναφέρει ως ελάττωμα, αλλά ως μια επιδραση. Επίσης δεν οφείλονται απαραίτητα σε γενετικούς παράγοντες, κάποιος πρέπει να σου μιλήσει επιτέλους και για την επιγενετική (http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=13809&m=H02&aa=1)

Mostos
19-11-2007, 20:25
πάντως νομίζω οτι ολονών μας οι μαμάδες κάναν υπέρηχους και είμαστε μια χαρά παιδάκια.

Mitsmann
20-11-2007, 00:39
Με την υποψια δε, οτι η μανα του Καντιρου, δεν εκανε υπερηχους, αρχιζω να διαμορφωνω σοβαρη αποψη για το θεμα.

katwrimos
20-11-2007, 02:36
o candirou einai asfalitis provokatoras pou prospathei na sampotarei to topic

ikonoklast
03-03-2008, 04:23
«Αστυνομικοί σκότωσαν στο ξύλο αλλοδαπό»

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΕΡΒΑ

Τον θάνατο νεαρού αλλοδαπού στο κέντρο της Αθήνας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από τρεις αστυνομικούς, κατήγγειλαν στην Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Προσφύγων πολλοί αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού. Οπως αναφέρουν οι μάρτυρες, αναζητούσαν επί έξι ημέρες τα ίχνη του θύματος που είχε διακομισθεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, αλλά οι υπεύθυνοι του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως στο οποίο απευθύνθηκαν αρνήθηκαν να τους δώσουν τη παραμικρή πληροφορία.

Το πρωτοφανές σε βαναυσότητα γεγονός συνέβη, σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες, στις 22 Φεβρουαρίου, στις 2 μετά το μεσημέρι, στην περιοχή της Ομόνοιας. Οπως καταθέτουν, τρεις αστυνομικοί της άμεσης δράσης, με μηχανές, σταμάτησαν μεταξύ Σοφοκλέους και Σωκράτους τον Abdukarim Yahya Idris, Σουδανό πολίτη, 25-30 ετών.

Στη συνέχεια άσκησαν σε βάρος του υπέρμετρη και αναιτιολόγητη βία. Ενας από τους αστυνομικούς τον χτύπησε επανειλημμένα με ιδιαίτερη σκληρότητα. Τον κλότσησε τόσο δυνατά στο πρόσωπο, που εκείνος σωριάστηκε στο έδαφος αναίσθητος, ενώ από το στόμα του έτρεχε αίμα. Οι αυτόπτες μάρτυρες φώναζαν στους αστυνομικούς να σταματήσουν. «Τι κάνετε εκεί. Θα τον σκοτώσετε», έλεγαν. Τελικά το θύμα μεταφέθηκε με ασθενόφορο σε νοσοκομείο.

Γνωστοί του άρχισαν εναγωνίως να τον αναζητούν. Την περασμένη Τετάρτη, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, με δικηγόρο, αλλά πάλι δεν έμαθαν τίποτα. Τελικά, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, ενημερώθηκαν από την Πολυκλινική Αθηνών ότι το θύμα είχε μεταφερθεί νεκρό στο νοσοκομείο και πως την επομένη ημέρα, 23 Φεβρουαρίου, αστυνομικοί του τμήματος Ακροπόλεως είχαν παραλάβει το πτώμα!

Η κηδεία του είχε προγραμματιστεί να γίνει χθες. Επειδή το θύμα δεν έχει άλλα συγγενικά πρόσωπα εδώ, η Ομάδα Δικηγόρων κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία, ώστε να γίνει εγκαίρως ιατροδικαστική εξέταση.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 01/03/2008
Λοιπόν. Ξεκινάω με την παραδοχή πως όλοι οι μπάτσοι είναι μουνόπανα.
Συνεχίζω με την παραδοχή πως όλοι οι μετανάστες είναι παράσιτα. Δυστυχώς, και κρίμα και τα συναφή, αλλά το ψυχρό γεγονός είναι πως.

Και τελοσπάντων απλώς τον έφαγαν, get a life.

FANTASMA
03-03-2008, 04:45
Αυτοι που το εκαναν ειναι προφανως μουνοπανα. Αυτο δε βγαζει συμπερασμα για ΟΛΟΥΣ τους μπατσους. Ον τοπικ, γτπ κατασταση, πως θα γινει καπως να σταματησει αυτη η αηδια?

ikonoklast
03-03-2008, 04:52
Επ! Δεν έβγαλα εγώ το συμπέρασμα, τα λόγια είναι του Atheist, απλά αντί για άστεγους-παράσιτα είπα να πούμε για μετανάστες λολ!

Δεν είναι ΟΛΟΙ οι μπάτσοι μουνόπανα, ο πατέρας της ντέπης στο λύκειο ήταν μια χαρά άν8ρωπος. Και κωλάρα η ντέπη.

irreligious
03-03-2008, 04:59
''η κόρη του μπάτσου η ντέπη που γαμιέται από κώλο''

led_zeppelin
03-03-2008, 05:05
Πως μπορει να εχει ωραιο κωλο μια που την λενε Ντεπη?

zeroq_218
03-03-2008, 05:08
γιατι οχι?εδω υπαρχει κ μια γωγω με απιστευτο κωλαρακι!..

ον τοπικ τωρα,η ειδηση δεν ειναι πρωτοφανης αλλα παραμενει συγκλονιστικη.το χειροτερο ειναι οτι πηγαν να το συγκαλυψουν μεταφεροντας το πτωμα απο το νοσοκομειο.κ ναι,δεν ειναι ολοι οι μπατσοι μουνοπανα αλλα δεν νομιζω κανεις να εχει αμφιβολιες για τους συγκεκριμενους!..

FANTASMA
03-03-2008, 05:10
Ξερω κι εγω μια Ντεπη που εχει απιστευτο κωλο, οταν λεμε απιστευτο ομως, απιστευτο. Και την ειχα ξεχασει, ναστε καλα ρε παιδια.

ikonoklast
03-03-2008, 05:15
Πάντως για να βάζουμε τα πράγματα σε μια χρονική σειρά και να μη μπερδευόμαστε: Πρώτα οι μπάτσοι σκοτώναν κουμή, κανελλοπούλου, καλτεζά και πρώτα σε συνεργασία με χρυσαυγίτες μαχαίρωναν κουσουρή και μετά ήρ8ε ο κώλος της ντέπης και έγινε κωλάρα! Πολύ αργότερα χτυπούσαν πορείες μαζί με χρυσαυγίτες, σκοτώναν μετανάστες και ρίχνανε μπουγάδες σε άστεγους. Και πολύ αργότερα ήρ8ε ο Atheist, όλα κι όλα.

Candiru
03-03-2008, 10:13
κοίτα που μπαίνω στο τόπικ για να διαβάσω για φυσικό τοκετό και διαβάζω πάλι για Κώλους και Ξέκωλα

Ford Prefect
03-03-2008, 10:27
Πρέπει να έκανε καμιά 30αριά υπερήχους αλλά γέννησε κανονικά η δικιά μου. Τώρα μένει να δω αν θα μου βγει αριστερόχειρας!

Candiru
03-03-2008, 11:07
αυτά τα αποτελέσματα ερευνών είναι στατιστικά. Δεν σημαίνει ότι θα εμφανιστούν σε ένα συγκεκριμένο άτομο.

ikonoklast
08-03-2008, 17:12
8 Μάρτη σήμερα, χρόνια πολλά σε όλους.

Phantom Duck
08-03-2008, 17:18
http://www.tompeters.com/blogs/main/images/uploaded/BDayCake1candle.jpg

wino
08-03-2008, 17:56
Επ! Δεν έβγαλα εγώ το συμπέρασμα, τα λόγια είναι του Atheist, απλά αντί για άστεγους-παράσιτα είπα να πούμε για μετανάστες λολ!

Δεν είναι ΟΛΟΙ οι μπάτσοι μουνόπανα, ο πατέρας της ντέπης στο λύκειο ήταν μια χαρά άν8ρωπος. Και κωλάρα η ντέπη.

Στο 43 είπαμε ότι πήγαινες?

Και ξεκoλλήστε με τον Atheist, δε νομίζω ότι ήθελε να πει κάτι τέτοιο

ikonoklast
25-03-2008, 15:30
Χαφιεδισμός, παρακράτος, "εσωτερικός εχ8ρός", πάρτε να 'χετε:

http://iospress.gr/ios2008/ios20080323.htm
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=846669 (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=846669)
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=846651 (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=846651)

carheart
25-03-2008, 17:02
Ποιός πιστεύει πως αυτά δεν συνέβαιναν;

Phantom Duck
25-03-2008, 17:38
Εγώ, σοβαρή ασφάλεια δε θα παρακολουθούσε στέκι "πικροδάφνη".

ikonoklast
25-03-2008, 17:45
Έχω την αίσ8ηση οτι το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών, "δε γουστάρει τους μπάτσους" και αντιμετωπίζει την ελληνική αστυνομία και κά8ε άλλη ως μερικούς κόπανους που ξεκαβλώνουν με το να ρίχνουν φάπες και να μπουγελώνουν αστέγους. Ένα μικρότερο (αλλά όχι μικρό) κομμάτι υποψιάζεται τις σχέσεις της με χρυσαυγίτες και τις παρακολου8ήσεις της ασφάλειας και ένα ακόμη μικρότερο ξέρει τεκμηριωμένα γι' αυτές είτε απο προσωπικές εμπειρίες είτε απο στοιχεία σαν κι αυτά και αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά τον ρόλο της αστυνομίας.

Εκεί νομίζω έγκειται και η ποιοτική διαφορά, απο το να αντιμετωπίζεις τους μπάτσους σαν "κα8άρματα" μέχρι το να αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο των δυνάμεων καταστολής σε πεντακά8αρη συνεργασία με το υπαρκτό παρακράτος για την παρακολού8ηση προσώπων και οργανώσεων, τα χτυπήματα σε πολιτικούς χώρους και την οργανωμένη επιχείρηση ενάντια στον "εσωτερικό εχ8ρό" και σε κά8ε "εχ8ρό του πολιτικού συστήματος". Και ο εχ8ρός αυτός περικλείει συνδικαλιστικούς φορείς, αριστερές πολιτικές οργανώσεις, και πρόσωπα, απο τον κουσουρή ως τους εναερίτες (μέλη του ΠΑΜΕ) που κατέβαζαν τις κάμερες του C4I στην διαδήλωση για την γενική απεργία ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ.

Αρα το 8έμα δεν είναι να γίνεται εις τον αιώνα των αιώνων η μαλακισμένη κουβέντα για το αν είναι όλοι οι μπάτσοι μουνόπανα, αλλά να μιλήσομε και καμμιά φορά για το τι ακριβώς είναι η αστυνομία σα 8εσμός και τι βιολί βαράει στο πολιτικό σύστημα.

metamelia3
25-03-2008, 18:25
Το βιολί του μουνόπανου.

Πάντως, αυτό που μου προκαλεί την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι η λειτουργία τους αφ' ενός μέσω των δυνατοτήτων του θεσμού και αφ' ετέρου μέσω της ψευτο-εξουσιαστικής ηθικής που τους έχουν περάσει τα "μεγάλα κεφάλια" τα λεγόμενα, οδηγεί τον οποιονδήποτε είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί στο να μην βλέπει ως παράλογες τις βίαιες επιθέσεις εναντίον τους. Κοινώς, η ύπαρξή τους και η δράση τους μας έχουν κάνει κατά μίαν έννοια να εκλογικεύσουμε την βία είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε με τη χρήση της.

ikonoklast
25-03-2008, 18:36
Γιατί σου προκαλεί εντύπωση αυτό; Η βία δεν είναι κάτι "εξ' ορισμού" παράλογο που διαφωνούμε ή συμφωνούμε "γενικά". Ποιός είπε παράλογο τον παναγούλη όταν 8έλησε να δολοφονήσει τον παπαδόπουλο; Ποιός κατηγόρησε την 17Ν όταν χτυπούσε τους βασανιστές της επταετίας ή τον wiles, πράκτορα της CIA με ειδικό ρόλο για το πραξικόπημα; Στις περιόδους πόλωσης η βία είναι στο λεξιλόγιο όλων.

metamelia3
25-03-2008, 19:41
Ναι, σ' αυτό περίπου ανάγεται αυτό που λέω. Ενώ η βία είναι κάτι το οποίο μας προκαλεί αποστροφή υπό νηφάλιες συνθήκες, στις ακραίες περιπτώσεις εκλογικεύεται. Το ενδιαφέρον είναι ότι η "ακραία περίπτωση" στην οποία αναφερόμαστε είναι απλά η λειτουργία ενός θεσμού.

ikonoklast
25-03-2008, 20:37
Ενός 8εσμού στον καπιταλισμό.. Τίποτα δεν είναι πιο παράλογο απ' το σύστημα!

enitharmon
20-01-2009, 00:44
αυτο πρεπειο να ειναι απο τα πιο εκνευριστικα κειμενα που εχω διαβασει σχετικα με την ελ.ας

http://troktiko.blogspot.com/2009/01/bl ... _4535.html (http://troktiko.blogspot.com/2009/01/blog-post_4535.html)

"Αστυνομία αλλοδαπών γενιτσάρων"

"Αποκαλυπτικό κείμενο στην "Καθημερινή" με τον τίτλο:

«Ένταξη αλλοδαπών στην ΕΛ.ΑΣ.»
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 009_299530 (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100047_16/01/2009_299530)

Διαβάζουμε μεταξύ άλλων:

«Την ένταξη αλλοδαπών δεύτερης γενιάς στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως μέσο καταπολέμησης του προβλήματος του ρατσισμού προτείνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), που διοργάνωσε χθες στο κέντρο της Αθήνας συλλαλητήριο κατά της βίας απ' όπου και αν προέρχεται. Την πρόταση διατυπώνει με δηλώσεις του στην «Κ» ο πρόεδρος της ομοσπονδίας... Χρήστος Φωτόπουλος, ο οποίος επισημαίνει ότι οι αλλοδαποί γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Μάλιστα τονίζει ότι σχετική εισήγηση έκανε πέρυσι στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ο ομόλογός του της βρετανικής Σκότλαντ Γιαρντ.»

Αρχίζει να διαφαίνονται καθαρά οι στρατηγικοί σχεδιασμοί που βρίσκονται πίσω από τη στοχοποίηση των Ελλήνων αστυνομικών. Το έχουμε, ήδη επισημάνει, σε πολλά κείμενά μας. Η ενορχηστρωμένες επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων αστυνομικών, δεν αφήνουν στο απυρόβλητο τις πραγματικές δομές της καπιταλιστικής εξουσίας (κτυπάνε το σύμπτωμα και όχι το αίτιο, το σαμάρι και αθωώνουν το γάιδαρο), αλλά προλειαίνουν το έδαφος για μια πολυεθνική αστυνομία γενιτσάρων.

Οι Έλληνες αστυνομικοί δεν αποτελούν πλέον τόσο σίγουρα γρανάζια του κεφαλαίου, δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν τυφλά σε περίπτωση έντονων κοινωνικών συγκρούσεων. Βγαλμένοι μέσα από τα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας, οι Έλληνες αστυνομικοί, όπως και ο στρατός υπόκεινται στις καταλυτικές πιέσεις και επιδράσεις των εκρηκτικών διεργασιών της ελληνικής κοινωνίας. Πάντα σε μεγάλες κοινωνικές αναστατώσεις προκαλούνται ρήγματα και μέσα στους κόλπους των εθνικών κατασταλτικών μηχανισμών. Σήμερα, αυτό ισχύει σε μεγαλύτερο βαθμό, γιατί αυτές οι εθνικές δομές των κατασταλτικών μηχανισμών, διαβρώνονται και αποδομούνται από τους υπερεθνικούς μηχανισμούς και τις υπερεθνικές μυστικές υπηρεσίες.

Ο στρατηγικός, συνεπώς, στόχος της Νέας Τάξης, είναι να οικοδομηθεί μια αστυνομία μισθοφόρων γενίτσαρων από καθυστερημένους πολιτικά αλλοδαπούς, από αποκτηνωμένα όντα που να μην έχουν καμία ιστορική, πολιτισμική και συναισθηματική σύνδεση με την ελληνική κοινωνία.

Η δεξαμενή των αλλοδαπών, αποκτηνωμένων δούλων είναι γεμάτη…

Το σχέδιο της αλλοδαπής μετάλλαξης της ελληνικής αστυνομίας δεν είναι καινούργιο. Τώρα με τα γεγονότα της προβοκατόρικης «εξέγερσης» βαίνει σε τάχιστη υλοποίηση.

Το σχέδιο ήταν ένας από τους στόχους των κυβερνήσεων Σημίτη.

Αυτά που λέγονται σήμερα είναι ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ των όσων είχαν χαραχθεί από τότε. Το έντυπο η «ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ» τεύχος 28, το Δεκέμβριο του 2003, μιλάει καθαρά για «ένταξη μεταναστών στους κόλπους της αστυνομίας».

Διαβάζουμε, σχεδόν τα ίδια πράγματα και το 2003:

«Οι νέες κοινωνικές απαιτήσεις, αλλά και οι κίνδυνοι για την ανάπτυξη φαινομένων ρατσισμού και ξενοφοβίας που δημιουργούνται από την αναπτυσσόμενη πολυπολιτισμικότητα της ελληνικής κοινωνίας διαμορφώνουν το νέο τοπίο δράσης του αστυνομικού και επιζητούν την προώθηση μιας πολιτικής για την πολυμορφία και διαφορετικότητα, μέσα στην αστυνομία, που θα στοχεύει στην αύξηση της εκπροσώπησης των ποικίλων μειονοτήτων…».

Το ΡΕΣΑΛΤΟ από τα πρώτα τεύχη επισημαίνει αυτά τα σχέδια. Έχει υπογραμμίσει πολλές φορές ότι η Νέα Τάξη και οι πλανητικοί μηχανισμοί εξουσίας θέλουν την πλήρη αποσάθρωση του ελληνικού κράτους και μια αστυνομία μισθοφόρων πραιτοριανών, που να μην έχει κανένα ΔΕΣΜΟ με την ελληνική κοινωνία: Εθνικό δεσμό, ταξικό δεσμό, ιστορικό, πολιτισμικό, συναισθηματικό δεσμό.

ΟΙ αλλοδαποί είναι η πρώτη ύλη για την κατασκευή των νέων πραιτοριανών.

Και η σημερινή υστερική στοχοποίηση των «μπάτσων» στοχεύει ακριβώς σε αυτό: Στη δημιουργία των αλλοδαπών πραιτοριανών που θα ξεπερνούν σε βαρβαρότητα και κτηνωδία κάθε ιστορικό προηγούμενο…"

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3083

stam and the witches
20-01-2009, 02:59
Ενίθαρμον, μόνο για το λόγο ότι το άρθρο ανήκει στο (Τεράστιο) Ρεσάλτο, δε θα πρεπε να ασχολείσαι καν.

Και είναι και αριστερό περιοδικό, αυτή είναι η μαγεία.

Candiru
20-01-2009, 09:58
εθνοφυλετισμός εξ αριστερών, εμετικο κείμενο.

Η όλη φαση έχει να κάνει με την προσπάθεια εκδημοκρατισμού της αστυνομίας (όχι σπουδαία πράγματα βέβαια) με διαπιστώσεις μετά από έρευνες του γεγονότος πόσο συντηρητική ρατσιστική και βίαιη είναι η ΕΛΑΣ. Εϊναι γνωστό ότι οι μετανάστες είναι homo sacer για τους αστυνομικούς, στοχοποιούν ακόμα τους γκέη και γενικά είναι ακόμα ανδροκρατούμενο σώμα με τις γυναίκες σε πιο λάιτ θέσεις (πολυ σπάνιο να δεις ζητού και μάλλον όχι ακόμα Ματατζού). Οι προτάσεις που έκανε η έρευνα ήταν να προσλαμβάνονται και μετανάστες και γκέη, δυο πράγματα που στα ερωτηματολόγια η συντριπτική πλειοψηφία των μπάτσων ήταν κάθετα αρνητική.

Από και και πέρα, μια από τα ίδια, η αστυνομία με τέτοια ημίμετρα δεν αλλάζει τον βασικό της προσανατολισμό, αυτόν της καταστολής κοινωνικών αγώνων, ούτε θα βγει από τον βόθρο της διαφθοράς στον οποίο κολυμπάει

dopefiend
22-01-2009, 17:36
Αργά, μυστικά, αλλά σταθερά το οπλοστάσιο της ΕΛ.ΑΣ. ανανεώνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια με νέα επικίνδυνα όπλα ελέγχου και καταστολής.

Η αστυνομία έχει προμηθευτεί εδώ και καιρό πλαστικές σφαίρες και ηλεκτρικά όπλα αναισθητοποίησης (Taser Μ-26), αλλά προτιμά να μην το φωνάζει κιόλας. Εκτός εάν συλληφθεί επ' αυτοφώρω...

Προφανώς έχει τους λόγους της. Το νέο όπλο που αναισθητοποιεί υπόπτους προκαλώντας τους ηλεκτροσόκ 50.000 βολτ θεωρείται παγκοσμίως ιδιαίτερα επικίνδυνο για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών.

Η αστυνομία το προμηθεύτηκε πριν από τους Ολυμπιακούς του 2004 σε μικρές ποσότητες. Το πιστόλι δόθηκε σε άνδρες των ΕΚΑΜ για χρήση σε όλως εξαιρετικές περιπτώσεις. Η επίσημη ομολογία της προμήθειας έγινε ωστόσο 5 χρόνια αργότερα, σε έγγραφη απάντηση του απελθόντος υφυπουργού Δημόσιας Τάξης Π. Χηνοφώτη προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κοροβέση!

Και 334 νεκροί

Και όμως, η Διεθνής Αμνηστία σε πρόσφατη έκθεσή της, τον περασμένο Δεκέμβριο, καταγράφει 334 περιπτώσεις θανάτων ατόμων στις ΗΠΑ, από τον Ιούνιο του 2001, μετά από χρήση του ηλεκτροβόλου όπλου!

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=15329852

Candiru
22-01-2009, 20:54
Ο βουλευτής Π. Κοροβέσης εγκαλεί την κυβέρνηση ότι με το πόρισμα της ΕΔΕ για την από κοινού δράση αστυνομικών της ΕΛΑΣ με μέλη της Χρυσής Αυγής σε αντιφασιστική συγκέντρωση στις 2 Φεβρουαρίου του 2008 συγκαλύπτει τη δράση παρακρατικών μηχανισμών. Ζητεί διεξαγωγή των ΕΔΕ από ανεξάρτητη υπηρεσία.

Ζητεί ΕΔΕ από ανεξάρτητες υπηρεσίες Ζητεί ΕΔΕ από ανεξάρτητες υπηρεσίες Όπως αναφέρει ο βουλευτής, πριν περίπου ένα χρόνο, κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης (2/2/2008) είχαν δει το φως της δημοσιότητας τεκμηριωμένες καταγγελίες σχετικά με διασυνδέσεις αστυνομικών με μέλη ακροδεξιών ομάδων και οργανώσεων. Συγκεκριμένα είχαν δημοσιευτεί σε πολλές εφημερίδες (π.χ. Ιός Ελευθεροτυπίας, 23/3/08) στοιχεία και φωτογραφίες όπου φαινόταν σε κεντρικό σημείο της Αθήνας να υπάρχει επιχειρησιακή συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ με μέλη νεοφασιστικών οργανώσεων. Ανάλογο βιντεοσκοπημένο υλικό προβλήθηκε το βράδυ της ημέρας εκείνης στα κανάλια: φιλικές κουβεντούλες αστυνομικών και νεοναζί, υπό τη σκέπη του αγάλματος του Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας, και λίγο αργότερα τα μέλη των νεοφασιστικών οργανώσεων να περνούν ανάμεσα από τις γραμμές των αστυνομικών δυνάμεων και να επιτίθενται στους αντιφασίστες διαδηλωτές με τη συνήθη βιαιότητά τους (υπήρξε και μαχαίρωμα αντιφασίστα διαδηλωτή κατά την επίθεση αυτή).

Και ο κ. Κοροβέσης συνεχίζει: «Κατά την πάγια τακτική του Υπουργείου -όπως κάθε φορά που η κοινή γνώμη ενημερώνεται για την αστυνομική αυθαιρεσία και αντιδημοκρατική συμπεριφορά (διότι βέβαια υπάρχουν πολύ περισσότερα συμβάντα που δεν παίρνουν δημοσιότητα)- η απάντηση ήταν ότι διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) η οποία και θα καταλόγιζε, υποτίθεται, ευθύνες. Και φυσικά, όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει με τις ΕΔΕ που αφορούν την αστυνομία, καμία πειθαρχική ευθύνη εμπλεκομένων αστυνομικών δεν προέκυψε, με αποτέλεσμα η υπόθεση να καταλήξει στο αρχείο. Σχηματίσθηκε και μια δικογραφία κατ’ αγνώστων, στάλθηκε στον εισαγγελέα, κι όλα φυσιολογικά κατά το Υπουργείο».

Ο βουλευτής τονίζει ότι για άλλη μια φορά ο «μηχανισμός» της ΕΔΕ λειτούργησε σαν «πλυντήριο», με το γνωστό διπλό αποτέλεσμα: Αφενός, εξαγνισμός της ΕΛΑΣ και αφετέρου επίδειξη «υπευθυνότητας» από την πλευρά της ηγεσίας της, αφού έπραξε το σωστό: διέταξε ΕΔΕ. Υπογραμμίζει, μάλιστα, ότι στην προκειμένη περίπτωση, το υπουργείο εμφανίζεται και ικανοποιημένο, καθώς δηλώνει ότι «με πρωτοβουλία του ολοκλήρωσε πρόσφατα την αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό του πειθαρχικού δικαίου, σε πλήρη συμμόρφωση προς της επιταγές του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».

«Αναρωτιόμαστε πώς θα ήταν άραγε τα πράγματα αν δεν είχε γίνει κι αυτός ο εκσυγχρονισμός!» αναφέρει ο κ. Κοροβέσης, ο οποίος ρωτά τον νέο αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης εάν αισθάνεται την ανάγκη να δηλώσει Μηδενική Ανοχή και για τα φαινόμενα παρακρατικής λειτουργίας στις τάξεις της ελληνικής αστυνομίας. «Εκεί θα κριθεί η αποφασιστικότητά του κι όχι στον ψεκασμό αθώων διαδηλωτών ή στις συλλήψεις δικηγόρων που προσπαθούν να υπερασπιστούν τα ατομικά και δημοκρατικά δικαιώματα. Και ένα πρώτο έμπρακτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση θα ήταν η αλλαγή τρόπου σύστασης ΕΔΕ. Θα πρέπει αυτές οι ΕΔΕ να γίνονται από ανεξάρτητη ως προς την Αστυνομία υπηρεσία, όπως άλλωστε πρότεινε πρόσφατα και ο Τόμας Χάμαρμπεργκ, Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης» καταλήγει ο βουλευτής.

Candiru
25-01-2009, 00:35
Ζαρντινιέρες με στολή (http://www.youtube.com/watch?v=cF5YWeowo-8)

ΔΕΙΤΕ/ΑΚΟΥΣΤΕ το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Candiru
07-02-2009, 19:01
ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ 14χρονων μαθητών της Γ΄ Τάξης του 14ου Γυμνασίου της Αθήνας στο Κουκάκι στράφηκε μια αστυνομικός που υπηρετούσε στη Βουλή των Ελλήνων, επειδή θεώρησε ότι συνετέλεσαν στη μετάθεσή της με αιχμηρά έως προσβλητικά σχόλια που έγραψαν γι΄ αυτήν σε φύλλο αξιολόγησης, όταν επισκέφθηκαν τη Βουλή!

Η αστυνομικός φέρεται ότι ζήτησε από τη διευθύντρια του σχολείου να της αποκαλύψει ποιοι από τους μαθητές έγραψαν τα προσβλητικά σχόλια, απειλώντας ότι αν οι εκπαιδευτικοί δεν δώσουν τα ονόματά τους, θα ζητήσει ακόμα και... γραφολογική εξέταση ώστε να εντοπιστούν οι 14χρονοι. Το πρωτοφανές περιστατικό έφτασε μέχρι το γραφείο του Προέδρου της Βουλής Δημ. Σιούφα καθώς ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής Νίκος Στεφάνου έπειτα από έρευνα ζήτησε την απομάκρυνση της αστυνομικού από το Κοινοβούλιο.

Το γεγονός έχει προκαλέσει αναστάτωση στο σχολείο και παρέμβαση της ΟΛΜΕ, η οποία διερευνά το θέμα. Όπως είπε χθες στα «ΝΕΑ» ο γραμματέας της αρμόδιας Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας Αν. Βαρελόπουλος, πριν από περίπου 20 ημέρες μαθητές του 14ου Γυμνασίου της Αθήνας επισκέφθηκαν τη Βουλή με τους καθηγητές τους.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις επισκέψεις, σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στη Βουλή τους συνόδευε εκτός από τους καθηγητές και μια αστυνομικός φρουρός της Βουλής. Σύμφωνα με τους μαθητές, η αστυνομικός τους συμπεριφερόταν ιδιαίτερα προκλητικά, ενδεχομένως επηρεασμένη από τα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία Γρηγορόπουλου.

Αρνητική βαθμολογία
Ως αποτέλεσμα, όταν οι μαθητές συμπλήρωσαν τα φύλλα αξιολόγησης της επίσκεψής τους στη Βουλή, οι περισσότεροι βαθμολόγησαν αρνητικά τη φρουρό, ενώ δεν έλειψαν και ορισμένοι που συμπλήρωσαν διάφορα σχόλια τα οποία ήταν προσβλητικά για την αστυνομικό. Μετά απ΄ αυτά η αστυνομικός μετατέθηκε.

CrippleHorse
07-02-2009, 20:11
Όχι ότι έχει σημασία, αλλά ξέρει κανείς για τί σχόλια μιλάμε;
Επίσης δε λέει κανείς ακριβώς ποιος είπε στους καθηγητές για κυρώσεις και πειθαρχικά και τέτοια. Απο τη βουλή; Γιατί δεν παίζει η μπατσίνα μόνη της να είπε όλα αυτά και για γραφολογικές κλπ κλπ και να μη την πέταξαν έξω. Χώρια οι εκβιασμοί ότι αν δεν πουν ποιοι τα έγραψαν, θα χάσουν την πενταήμερη.
Γιατί τη μία φαίνεται ότι δήθεν αφορά την αυταρχική απολυμένη μπατσίνα και μετά αναφέρονται στα"απαξιωτικά σχόλια για τη βουλή".
Επίσης πόσο ηλίθιοι πρέπει να είναι για να βρεθούν τόσοι να ασχοληθούν με το ζήτημα χωρίς κανένας να πει "ρε παιδιά παρατήστε το, θα βγει στη φόρα και θα γίνουμε ρόμπα".

Candiru
08-02-2009, 19:53
περισσότερα εδώ και με βίντεο

http://www.tvxs.gr/v4698

dopefiend
02-03-2009, 22:53
Ο 22χρονος φοιτητής Ραφαήλ Πηγαδάς παραπέμφθηκε χθες στο Αυτόφωρο της Θεσσαλονίκης για με την κατηγορία της αντίστασης κατά της Αρχής. Ο ίδιος όμως καταγγέλει ότι συνελήφθη αναίτια το προηγούμενο βράδυ και κακοποιήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα. Η αστυνομία κάνει λόγο για αυτοτραυματισμό..

Ο φοιτητής υπέβαλλε χθες μήνυση κατά των αστυνομικών που υποστηρίζει ότι τον κακοποίησαν. Σύμφωνα με την μήνυση ο Ραφάηλ Πηγαδάς είχε βγει από το μαγαζί στο οποίο διασκέδαζε με τους φίλους του. Λίγο παρακάτω, υπήρχε μία συμπλοκή σε εξέλιξη, για την οποία ήδη είχαν ειδοποιηθεί οι αστυνομικοί. Οι τρεις φίλοι κάθονται σε κάποια απόσταση και παρακολουθούν αμέτοχοι τα όσα συμβαίνουν.

Ξαφνικά εμφανίζονται περιπολικά, σταματούν μπροστά στους νεαρούς και τους ζητούν εξηγήσεις για το επεισόδιο. Στην απάντηση των τριών, ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή, οι αστυνομικοί τους ζητούν τις ταυτότητες του. Στην απάντησή του, ότι έχει ιταλικό διαβατήριο καθώς η μητέρα του είναι Ιταλίδα, του πέρασαν - χωρίς δεύτερη κουβέντα - τις χειροπέδες. Στην αντίδραση του νεαρού τα πνεύματα οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα ο νεαρός φοιτητής σε λίγες ώρες να καταλήξει με εμφανή τα χτυπήματα στο πρόσωπο κατηγορούμενος στο αυτόφωρο.

Ο φοιτητής υποστηρίζει στην μηνυση του ότι χτυπήθηκε και μετά την σύλληψή του στο αστυνομικό τμήμα της Πλατείας Δημοκρατίας, όπου - όπως καταγγέλει ο ίδιος - αστυνομικός με πολιτικά, βρέθηκε στο γραφείο όπου κρατούνταν προσωρινά, και τον χτύπησε επανειλημμένα με γροθιές, ενώ του έριξε οινόπνευμα (!) στο πρόσωπο κατά επανάληψη και του ζήτησε να βγάλει και τα ρούχα του(!).

Σύμφωνα με το http://www.newsblog.gr Νέο παράθυρο απ όπου και οι προηγούμενες πληροφορίες, στο διαβιβαστικό έγγραφο της αστυνομίας σημειώνεται ότι ο νεαρός αυτοτραυματίστηκε χτυπώντας το κεφάλι του και το σώμα του, πρώτα στο περιπολικό και μετά στον τοίχο του κρατητηρίου. Η θέση όμως των τραυμάτων ,όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το ρεπορτάζ, δεν μπορεί να δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση … αυτοτραυματισμό, καθώς είναι δύσκολο να αυτοτραυματιστεί κάποιος στη βάση του λαιμού του, χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο

Η Αστυνομιά εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, παρουσιάστηκε σήμερα (28-2-09) και ώρα 14:30 στο Α. Τ. Πλατείας Δημοκρατίας 22χρονος ημεδαπός και υπέβαλε έγκληση κατά Αστυνομικών, σύμφωνα με το περιεχόμενο της οποίας ο ανωτέρω χθες (27-2-09) κακοποιήθηκε από Αστυνομικούς τόσο κατά την ώρα ελέγχου-σύλληψής του, όσο και εντός του Αστυνομικού καταστήματος, όπου οδηγήθηκε στη συνέχεια. Από το επιληφθέν Α. Τ. στον μηνυτή δόθηκε ιατροδικαστική παραγγελία εξέτασής του.
Διευκρινίζεται ότι χθες (27-2-09) και περί ώρα 05:00 ο 22χρονος συνελήφθη από Αστυνομικούς της Δ.Α.Θ./Ο.Π.Κ.Ε. στην οδό Βαλαωρίτου για απείθεια, άρνηση δήλωσης στοιχείων του και εξύβριση Αστυνομικών και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Α. Τ. Πλατείας Δημοκρατίας οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα. Η υπόθεση παραπέμφθηκε για να εκδικαστεί από Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο σήμερα (28-2-09) οπότε και εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 22χρονος, αλλά τελικά ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Οι Αστυνομικοί της Δ.Α.Θ./Ο.Π.Κ.Ε. μετέβησαν στην παραπάνω οδό κατόπιν εντολής του R/T Κέντρου για να επιληφθούν σε επεισόδιο στο δρόμο μεταξύ ατόμων.
Για τα ανωτέρω ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης ενώ παράλληλα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.”

Οι πρώτες πληροφορίες για την ιατροδικαστική εξέταση του φοιτητή Ρ. Πηγαδά

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες, ακόμα, πληροφορίες, εκδόθηκε η ιατροδικαστική έκθεση για τον 22χρονο φοιτητή, Ραφαήλ Πηγαδά, ο οποίος καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε σε ΑΤ στη Θεσσαλονίκη. Ρωγμώδες κατάγμα στη μύτη, εκδορές και εκχυμώσεις σε πολλά σημεία του σώματός του φέρεται πως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής.

Ο Ραφάηλ Πηγαδάς είχε βγει από νυχτερινό κέντρο στο οποίο διασκέδαζε με τους φίλους του. Λίγο παρακάτω, υπήρχε σε εξέλιξη μία συμπλοκή, για την οποία ήδη είχαν ειδοποιηθεί οι αστυνομικές δυνάμεις. Ο Πηγάδας με τους φίλους του στέκονταν σε κάποια απόσταση και παρακολουθούν αμέτοχοι τα όσα συμβαίνουν. Ξαφνικά εμφανίστηκαν περιπολικά, σταμάτησαν μπροστά στους νεαρούς και τους ζήτησαν εξηγήσεις για το επεισόδιο. Στην απάντηση των τριών, ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή, οι αστυνομικοί τους ζήτησαν τα στοιχεία τους. Στην απάντηση του 22χρονου ότι έχει ιταλικό διαβατήριο, καθώς η μητέρα του είναι Ιταλίδα, του πέρασαν χειροπέδες.

Ο νεαρός αντέδρασε στη σύλληψη και δέχτηκε, με βάσει τα όσα υποστηρίζει, χτυπήματα από τους αστυνομικούς. Η κακοποίησή του, υποστηρίζει, συνεχίστηκε και μετά τη σύλληψή του, στο γραφείο του ΑΤ, από έναν αστυνομικό με πολιτικά.

Μετά το δριμύ «κατηγορώ» του φοιτητή ότι τον ξυλοκόπησαν αστυνομικοί, διατάχθηκε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. Ο εμπλεκόμενος αστυνομικός υποστηρίζει ότι ο φοιτητής χτύπησε μόνος του στον τοίχο, αλλά και στην πόρτα του περιπολικού με αποτέλεσμα να αυτοτραυματισθεί. Ο αστυνομικός υποστηρίζει μάλιστα ότι προσπαθούσε να τον προσταστεύσει, όταν εκείνος αυτοτραυματιζόταν.

apo http://www.tvxs.gr

stam and the witches
07-03-2009, 04:47
http://www.tvxs.gr/v6862

Η μητέρα του νεαρού που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς με πολιτικά στην Πάτρα, περιγράφει στο tvxs όσα έζησε ο γιος της. Μιλά για τη "διαπαιδαγώγηση" που δέχτηκε ο νεαρός στην κλούβα και για τις απειλές που διατυπώθηκαν κατά της ζωής του.

Ταυτόχρονα ζητά την παρέμβαση της Δικαιοσύνης και δηλώνει πως ο γιος τη ςέχει ήδη καταθέσει μήνυση ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Μάλιστα, όπως λέει η ίδια έχει βαρεθεί να ακούει πως για όλα φταίνε οι Αριστεροί, πως είναι ανεπίτρεπτο να ποινικοποιείται η κοινωνική δράση και πως κάποιοι μας θέλουν κλεισμένους στα σπίτια μας.

Ακούστε το, είναι ανατριχιαστικό.

Nasum
07-03-2009, 05:39
Οτι και να πει κανεις ειναι λιγο...
Μου σηκωθηκε η τριχα.

Candiru
07-03-2009, 10:35
Αυτοτραυματισμοί και αυτοστραγγαλισμοί «στα χέρια» της ΕΛ.ΑΣ.

http://www.tvxs.gr/v6508
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του 24χρονου ομογενή Ν. Σακελλίωνα, από ενσφήνωση νάιλον σακούλας με ναρκωτικά στον λάρυγγα του, ενώ εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για την υπόθεση του... αυτοστραγγαλισμού νεαρού Αφγανού στην Ασφάλεια Ελληνικού. Την ίδια ώρα, ιατροδικαστής που εξέτασε τον 22χρονο φοιτητή, Ρ.Πηγαδά από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος καταγγέλλει κακοποίηση από αστυνομικούς, διαπίστωσε «ρωγμώδες κάταγμα, εκχυμώσεις και εκδορές» σε όλο του το σώμα.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του 24χρονου ομογενή Νικόλα Σακελλίωνα στο κέντρο της Αθήνας, τον περασμένο Μάιο. Σύμφωνα με την εκδοχή της Αστυνομίας, ο θάνατος του νεαρού αθλητή προήλθε από «απόφραξη του λάρυγγος από ενσφήνωση νάιλον σακουλίτσας», ενώ, το Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως βεβαιώνει ότι «σύμφωνα με τα υπηρεσιακά μας βιβλία την 11/5 και ώρα 17.00 βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση, στην οδό Αναξαγόρα. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ όπου κατέληξε. Στην κατοχή του βρέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία, περιέχουσα φαιά σκόνη, προφανώς ηρωίνη κι ένα ναρκωτικό δισκίο Vulbegal».

Η ιατρική βεβαίωση του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε ο 24χρονος αναφέρει ότι: «Διεκομίσθη νεκρός με το ασθενοφόρο του ΟΚΑΝΑ στις 17.55. Η διαπίστωση του θανάτου του είχε γίνει στο ασθενοφόρο. Δεν υπήρχαν εξωτερικές κακώσεις». Δεν γίνεται καμία αναφορά σε «νάιλον σακουλίτσα».

Ο πατέρας του θύματος, καθηγητής Ιατρικής, Δημήτρης Σακελλίων, δηλώνει στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία: « Ο γιος μου γύρισε στην Ελλάδα στις 08 Απριλίου και πέθανε σε 33 μέρες. Μετά την κηδεία κατέθεσα στο ΑΤ Ακροπόλεως. Με διαβεβαίωσαν ότι το παιδί το βρήκαν δυο αστυνομικοί (Μαρία Μουστέλη, Γεώργιος Πανελάς), στη διάρκεια περιπόλου.

Η κ. Μουστέλη διευκρίνησε ότι τον είδε στη γωνία Αναξαγόρα και Γερανίου. Ήταν όρθιος, ζωντανός, γυμνασμένος. Εντυπωσιάστηκε από το ύψος του, είπε. Με διαβεβαίωσε ότι μετά από 10 λεπτά τον βρήκαν στην Αναξαγόρα πεσμένο. Η ίδια ισχυρίστηκε πως του έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Του έκανε μαλάξεις κι ένεση αδρεναλίνης για να βγάλει ότι είχε καταπιεί. Την ευχαρίστησα.

Την προηγούμενη (14/5) με είχε αναζητήσει ο Ηλίας Ντόβας από γραφείο τελετών. Πήγαμε στο νεκροτομείο του Φαλήρου, όπου βρήκα το παιδί μου σε θάλαμο ψυγείου. Το σώμα του είχε σημάδια σήψης – μετά από 20 ώρες – χρώμα μπλε στο πρόσωπο, κολυμπούσε στο αίμα, αιμορραγούσε από τα μάτια, το στόμα, τη μύτη. Ο ιατροδικαστής Χρήστος Λευκίδης μου είπε ότι μπορώ να υποβάλλω μήνυση για προσβολή στο σώμα του νεκρού. Μετέφεραν τη σωρό για ιατροδικαστική εξέταση με μεταθανάτια σημεία σήψης. Πώς είναι δυνατόν σε λιγότερο από δυο μέρες να υποστεί τέτοια αλλαγή;».

Ο καθηγητής Σακελλίων επισημαίνει ότι η γιατρός του ασθενοφόρου του ΟΚΑΝΑ διευκρίνισε ότι η ίδια έκανε στο θύμα την ένεση αδρεναλίνης, μαλάξεις και διασωλήνωση του αναπνευστικού – χωρίς να εντοπίσει οτιδήποτε στο λάρυγγά του νεαρού. «Στο νοσοκομείο Ελπίς μου έδωσαν ένα χαρτί που έγραφε ότι παρέλαβε τη σωρό ο Η. Ντόβας, χωρίς σημαντικές αλλοιώσεις. Μήπως διέλυσαν το σώμα του για να μη φανούν σημάδια κακοποίησης;» ρωτάει ο τραγικός πατέρας.

Ο καθηγητής Σακελλίων κόλλησε αφίσες με το τηλέφωνό του και τη φωτογραφία του γιου του στην οδό Αναξαγόρα, παρακαλώντας όποιον γνώριζε κάτι να επικοινωνήσει μαζί του. Ο κ. Έκτορας Κουφόπουλος ανταποκρίθηκε στην έκκληση του πατέρα: «Είδα όλο το σκηνικό από την αρχή και μπορώ να έρθω μάρτυρας. Το γραφείο μου βλέπει στην οδό Αναξαγόρα».

Ο κ. Κουφόπουλος επανέλαβε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία τα όσα συγκλονιστικά κατέθεσε. « Ήταν γύρω στις 5 το απόγευμα. Βρισκόμουν στο γραφείο μου στην οδό Σωκράτους (4ος όροφος), είμαι εικονολήπτης. Άκουσα κραυγές, ουρλιαχτά κι έτρεξα στο παράθυρο να δω τι συμβαίνει. Βλέπω ένα τεράστιο, γεροδεμένο παλικάρι. Φόραγε κοντομάνικο και βερμούδα. Το είχαν πιάσει 4-5 αστυνομικοί, όλοι ειδικοί φρουροί. Μεταξύ τους ξεχώριζε μια γυναίκα, ξανθιά με κοτσίδα. Οι δυο τον κρατούσαν και ο τρίτος τον «συμμόρφωνε». Τον χτυπούσαν στο πίσω και κάτω μέρος του κρανίου. Μου έκανε εντύπωση που χτυπούσαν έναν άνθρωπο που φορούσε χειροπέδες. Το παλικάρι αντιδρούσε. Όχι βίαια. Προσπαθούσε να ξεφύγει, σαν δεμένο σκυλί έκανε. Κάποια στιγμή κατέρρευσε. Δεν αντιδρούσε. Ακόμα κι εγώ κατάλαβα ότι έπεσε σε κώμα. Οι αστυνομικοί τον χαστούκισαν αλλά αυτός τίποτα...

«Τον άφησαν με τις χειροπέδες, πεσμένο μπρούμυτα, γονατιστό. Πέρναγε κόσμος, κοίταζε. Ήταν στο κέντρο της Αναξαγόρα. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον πλησίασαν. Βγάζουν τις χειροπέδες, τον μεταφέρουν και τον ξαπλώνουν στο πεζοδρόμιο. Μετά από ένα τέταρτο ήρθε το ΕΚΑΒ.»

Ο κ. Κουφόπουλος κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου το τελευταίο μέρος. Όταν είδε τις αφίσες που κόλλησε ο πατέρας, επικοινώνησε μαζί του. Ο κ. Δημήτρης Σακελλίων εξακολουθεί να κάνει έκκληση προς όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί του στο 210 6536815.

Η δικηγόρος του, κ. Γιάννα Κούρτοβικ, δηλώνει ότι «μας εντυπωσίασε η απροθυμία των αρχών να ασχοληθούν με το θέμα και να συνεχίσουν τις έρευνες. Στα αιτήματά μας προς την Άμεσο Δράση για να δοθούν στοιχεία σχετικά με την επικοινωνία της περιπόλου με το Κέντρο της Αστυνομίας δόθηκε αρνητική απάντηση. Επίσης δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά μας να παρθούν συμπληρωματικές καταθέσεις από τους γιατρούς που επιλήφθηκαν του περιστατικού, οι μαρτυρίες των οποίων διαψεύδουν τους αστυνομικούς και έρχονται σε αντίθεση με την ιατροδικαστική έκθεση. Παραμένει ερωτηματικό η σήψη του σώματος δυο μέρες μετά το θάνατο κι ενώ όλοι οι αρμόδιοι βεβαιώνουν ότι βρισκόταν σε ψυγείο».

Εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση... «αυτοστραγγαλισμού»

Μια ιδιαίτερα περίεργη υπόθεση αυτοκτονίας δια... στραγγαλισμού, ερευνά η Εισαγγελία Αθήνας, καθώς η οικογένεια του νεκρού Αφγανού πρόσφυγα καταγγέλλει ότι αιτία θανάτου αποτελεί η κακοποίηση την οποία υπέστη στα χέρια των αστυνομικών οργάνων της Ασφάλειας Ελληνικού.

Ο νεαρός Αφγανός κρατούνταν για περίπου δυο εβδομάδες στο Τμήμα Ελληνικού καθώς είχε προκύψει θέμα με τα χαρτιά παραμονής του. Οι συγκρατούμενοί του δηλώνουν ότι «ήταν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, μέχρι που ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, το πρωί της 15ης Φεβρουαρίου και ώρα 10.30 π.μ. απ’ όπου δεν ξαναγύρισε».

Τα αδέρφια του νεαρού Najib ενημερώθηκαν από την αστυνομία για το θάνατο του λέγοντας ότι «τούτο είχε συμβεί στις 06.00 π.μ.», ώρα κατά την οποία οι συγκρατούμενοί του δηλώνουν πως βρισκόταν μαζί τους στο ίδιο χώρο, απόλυτα υγιής. Επιπλέον τονίζουν ότι ο νεαρός Najib είχε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση καθώς η κράτησή του ήταν παράτυπη και περίμενε την απελευθέρωσή του σύντομα, ενώ αποκλείουν την περίπτωση της αυτοκτονίας λόγω του ότι το θύμα ήταν θρήσκος και η θρησκεία του απαγορεύει την αυτοκτονία.

Η οικογένεια του Αφγανού πρόσφυγα αναζητούσε επί μια εβδομάδα το πτώμα του ώσπου τελικά το εντόπισαν στο Νεκροτομείο Αθήνας, όπου διαπίστωσαν μώλωπες. Επιχείρησαν να φωτογραφίσουν τη σωρό αλλά τους απαγορεύθηκε όπως επίσης και η πρόσβαση στην έκθεση νεκροτομής. Επιπλέον, η έγγραφη αναφορά που κατέθεσαν την ίδια μέρα στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας δεν έγινε δεκτή με το χαρακτηρισμό της «τεφτέρι» και τη δικαιολογία ότι τον Εισαγγελέα καλύπτει η διενεργηθείσα νεκροτομή.

Τα αδέρφια του Najib κατέφυγαν στους δικηγόρους της οργάνωσης Δικηγόροι χωρίς Σύνορα, Κώστα και Ηλέκτρα-Λήδα Κούτρα, οι οποίοι κατέθεσαν μήνυση και αιτούνται να διαταχθεί άμεσα «εκ νέου νεκροψία και νεκροτομή» όπως επίσης και να επιτραπεί αυθημερόν, προτού επέλθει αλλοίωση, να φωτογραφηθεί το πτώμα αλλά και να δοθούν αντίγραφα όλων των επίσημων εγγράφων που αφορούν και πιστοποιούν την αιτία θανάτου.

«Του επιτέθηκε αστυνόμος με πολιτικά»

«Ρωγμώδες κάταγμα στη μύτη, εκχυμώσεις και εκδορές» διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Μυλωνάκης, ο οποίος εξέτασε τον 22χρονο φοιτητή που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα αστυνομικής βίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός καταγγέλλει ότι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από αστυνομικούς κατά την προσαγωγή του για εξακρίβωση στοιχείων, στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Ο δικηγόρος του νεαρού δήλωσε ότι ενώ ο νεαρός κατευθυνόταν σπίτι του, «τον σταμάτησαν αστυνομικοί για έλεγχο και ύστερα από έντονη λογομαχία του πέρασαν χειροπέδες. Στο δρόμο δεν χρησιμοποιήθηκε βία αλλά μέσα στο τμήμα ένας αστυνομικός με πολιτικά του επιτέθηκε και τον χτύπησε. Στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας αναφέρεται ότι έκανε προσπάθεια να αυτοτραυματιστεί χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο και το καπό περιπολικού κατά τη διάρκεια σύλληψης».

Η επίσημη ανακοίνωση της γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι «ο 22χρονος συνελήφθη στις 05.00 το πρωί της Παρασκευής στην οδό Βαλαωρίτου από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ για «απείθεια, άρνηση δήλωσης στοιχείων ταυτότητας και εξύβριση αστυνομικών». Διενεργείται ΕΔΕ για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του 22χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε αρχικά στον Εισαγγελέα ποινικής δίωξης και στη συνέχεια στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης απ’ όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία δια να δικαστεί την ερχόμενη Παρασκευή.

metamelia3
08-03-2009, 15:47
και το κερασάκι

Όσον αφορά στο ζήτημα της αξιοπιστίας της αστυνομίας, ο Π. Παυλόπουλος δεν φαίνεται να εντοπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα. Όπως ο ίδιος δηλώνει: «η Ελληνική Αστυνομία, με το δημοκρατικό της ήθος, όπως απέδειξε και θα φανεί και τους επόμενους μήνες, έχει στρατηγική και σχέδιο και το εφαρμόζει με γνώμονα τη θωράκιση της κοινωνίας. Χρειάζεται όμως μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και τον αναγκαίο χρόνο για να αποδώσει τα αναμενόμενα». Σε ερώτηση σχετικά με την ολιγωρία της αστυνομίας, ο υπουργός Εσωτερικών επίσης δεν διαπιστώνει πρόβλημα, ενώ παραδέχεται ότι έχουν υπάρξει κάποιες «μεμονωμένες περιπτώσεις», οι οποίες όμως αντιμετωπίζονται με την επιβολή των απαραίτητων κυρώσεων.

στ'αλήθεια βρίσκετε κακή την χρήση βίας ενάντια σε τέτοιους υπανθρώπους;

Nasum
08-03-2009, 20:14
και το κερασάκι

Όσον αφορά στο ζήτημα της αξιοπιστίας της αστυνομίας, ο Π. Παυλόπουλος δεν φαίνεται να εντοπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα. Όπως ο ίδιος δηλώνει: «η Ελληνική Αστυνομία, με το δημοκρατικό της ήθος, όπως απέδειξε και θα φανεί και τους επόμενους μήνες, έχει στρατηγική και σχέδιο και το εφαρμόζει με γνώμονα τη θωράκιση της κοινωνίας. Χρειάζεται όμως μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και τον αναγκαίο χρόνο για να αποδώσει τα αναμενόμενα». Σε ερώτηση σχετικά με την ολιγωρία της αστυνομίας, ο υπουργός Εσωτερικών επίσης δεν διαπιστώνει πρόβλημα, ενώ παραδέχεται ότι έχουν υπάρξει κάποιες «μεμονωμένες περιπτώσεις», οι οποίες όμως αντιμετωπίζονται με την επιβολή των απαραίτητων κυρώσεων.

στ'αλήθεια βρίσκετε κακή την χρήση βίας ενάντια σε τέτοιους υπανθρώπους;

Σωστα,δειξτε εμπιστοσυνη στους τσεους.Δωσε και εσυ ελληνα πολιτη εναν αναρχικοαπλυτο,μπορεις!Βαλε και εσυ το λιθαρακι σου να θωρακισεις τη κοινωνια,που εσυ ονειρευεσαι!
Ξεκοιλιασμα θελουν με φαλτσετα,οχι απλη χρηση βιας.

~ladykiller~
08-03-2009, 20:51
.Δωσε και εσυ ελληνα πολιτη εναν αναρχικοαπλυτο,μπορεις!Βαλε και εσυ το λιθαρακι σου να θωρακισεις τη κοινωνια,που εσυ ονειρευεσαι!

από το blog (http://kratoumenoieksegersis.blogspot.com/2009/02/blog-post_8234.html)

Από έγκυρες πληροφορίες που είχαμε, μας δηλώθηκε πως τις μέρες της εξέγερσης πολιτες και καταστηματαρχες, που υποκινούνταν από τον δήμαρχο της πόλης Κωνστανίνο Τζανακούλη, σχημάτισαν ομάδες παρακολούθησης και φύλαξης των περιουσιών τους. Μια από τις ομάδες αυτές συνέλαβε και παρέδωσε στο ΑΤ έναν εκ των προφυλακισμένων, χωρίς να αφήσουν οι ίδιοι αλλά ούτε να ζητήσει και κανείς τα στοιχεία τους.

Nasum
08-03-2009, 23:24
.Δωσε και εσυ ελληνα πολιτη εναν αναρχικοαπλυτο,μπορεις!Βαλε και εσυ το λιθαρακι σου να θωρακισεις τη κοινωνια,που εσυ ονειρευεσαι!

από το blog (http://kratoumenoieksegersis.blogspot.com/2009/02/blog-post_8234.html)

Από έγκυρες πληροφορίες που είχαμε, μας δηλώθηκε πως τις μέρες της εξέγερσης πολιτες και καταστηματαρχες, που υποκινούνταν από τον δήμαρχο της πόλης Κωνστανίνο Τζανακούλη, σχημάτισαν ομάδες παρακολούθησης και φύλαξης των περιουσιών τους. Μια από τις ομάδες αυτές συνέλαβε και παρέδωσε στο ΑΤ έναν εκ των προφυλακισμένων, χωρίς να αφήσουν οι ίδιοι αλλά ούτε να ζητήσει και κανείς τα στοιχεία τους.

Ναι,το γνωριζω.Εξαλλου,τα ιδια μας κανανε και στη Πατρα.Μονο που εδω ο πασοκοδημαρχος βγηκε και ειπε οτι ηταν φασιστες,τη στιγμη που τα τοπικα καναλια ισχυριζονται οτι ηταν πολιτες που πηραν το νομο στα χερια τους.

metamelia3
12-03-2009, 19:39
εξαιρετική ατάκα μουνόμπατσου ψες:
"ποιος ειμαι ρε μαλακισμενο και θα με πεις ρε; ο πατέρας σου; ο αλαβάνος;"

freak brother
12-03-2009, 20:34
και την κοπελιτσα σημερα στον βυρωνα ο μπατσος την εφαγε , βαζω και στοιχημα.

Pinatero
13-03-2009, 14:02
πριν καμιες μερες συμφοιτητη μας την ωρα που εβγαινε μετα απο εργαστηριο (9μ.μ.) ακριβως εξω απο τη σχολη τον ζαπακιασαν ασφαλιτες και τον κλωτσομπουνιαζε μια διμοιρια μετα μεχρι που τον αφησαν μετα απο λιγο!

Dythor
14-03-2009, 07:05
http://www.tvxs.gr/v6862

Η μητέρα του νεαρού που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς με πολιτικά στην Πάτρα, περιγράφει στο tvxs όσα έζησε ο γιος της. Μιλά για τη "διαπαιδαγώγηση" που δέχτηκε ο νεαρός στην κλούβα και για τις απειλές που διατυπώθηκαν κατά της ζωής του.

Ταυτόχρονα ζητά την παρέμβαση της Δικαιοσύνης και δηλώνει πως ο γιος τη ςέχει ήδη καταθέσει μήνυση ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Μάλιστα, όπως λέει η ίδια έχει βαρεθεί να ακούει πως για όλα φταίνε οι Αριστεροί, πως είναι ανεπίτρεπτο να ποινικοποιείται η κοινωνική δράση και πως κάποιοι μας θέλουν κλεισμένους στα σπίτια μας.

Ακούστε το, είναι ανατριχιαστικό.

Αυτός που λες είναι ο αδερφός ενός καλού μου φίλου ΕΕΚίτη, ήμουν έξω απ' την ασφάλεια όταν τον έβγαζαν... Κακή φάση.

Γεια μας κι οι μπάτσοι μακριά μας.

Ghoul
21-04-2011, 17:53
Παρασκευή 15 Απριλίου 2011. Ενώ στην πλατεία Εξαρχείων είχε μαζευτεί πολύς κόσμος, μικροί και μεγάλοι, παίρνοντας μέρος σε πολιτιστική εκδήλωση της ομάδας "Γέφυρα", κι ενώ η γιορτή προχωρούσε ο κόσμος δέχεται αιφνίδια επίθεση από διμοιρία των ΜΑΤ.

Μετά από γενναιόδωρες δόσεις χημικών που ρίχτηκαν μέσα σε μια στιγμή στο ανυποψίαστο πλήθος, ο κόσμος προσπάθησε να απομακρυνθεί για να βρει κάπου να αναπνεύσει. Όμως αυτό δεν ήταν δυνατό για όλους. Η αναίτια διάλυση της εκδήλωσης δεν ήταν η μόνη τους έννοια καθώς ορμούν καταστρέφοντας ό,τι βρίσκεται γύρω τους. Προφανώς δεν αρκέστηκαν στην υλική καταστροφή αφού τραυμάτισαν κάποιους από τους παρευρισκόμενους, ορισμένους σοβαρά.

Μέρος της διμοιρίας δείχνοντας περίσσιο «θάρρος» και ζήλο ξυλοκοπούν ταυτοχρόνως έναν 27χρονο, ανήμπορο να αντιδράσει. Ενώ είναι πεσμένος στο έδαφος συνεχίζουν ανελέητα το ξυλοδαρμό του με αποκορύφωμα την εσκεμμένη κλωτσιά στο πρόσωπο στο ύψος του ματιού.

Το αποτέλεσμα; Μώλωπες, αιμορραγία, βαριά διάσειση, κάταγμα στο πρόσωπο, εγχείριση, πολυήμερη νοσηλεία, πρόβλημα στην όραση.

Οι ενέργειες αυτές είναι αποτέλεσμα εντολών ή αυθαιρεσίας; Αυτοί οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για την τήρηση της τάξης και των νόμων;

...Όσο για τα έργα της ΕΛ.ΑΣ. μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες.

http://img717.imageshack.us/img717/9927/61918010.jpg
http://img135.imageshack.us/img135/961/59353921.jpg

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1283420

mourning apocalypse
22-04-2011, 14:24
Καποια στιγμη πρεπει να σταματησουν αυτα τα ηλιθια πεσιματα στη μπουμπουλινας εν μεσω εκδηλωσεων.Η τουλαχιστον να μενουν να τις παιζουν
μετα.

tsimpouklano
22-04-2011, 18:14
Μόνο οργή για τα παραπάνω. Πόσο μαλακισμένο εγκέφαλο παίζει να έχουν αυτοί οι σκατιάρηδες;

12 stars circle your brow
16-06-2011, 11:05
να το αναβιώσουμε το θρεντ;

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/img_9050.jpg

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/img_9066.jpg

Drumsick
16-06-2011, 12:45
http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/astynomiaxalvr9.jpg

metamelia3
16-06-2011, 13:04
μονο θανατο.

Maroon
16-06-2011, 23:56
: /

Sotos_The_Tequiler
24-06-2011, 19:03
http://www.dailymotion.com/video/xjhtbp_vancouver-riot-kissing-couple-video-shows-what-happened-before-photo_news#from=embed

Stormrider
28-06-2011, 15:20
ωραια πραματα στο συνταγμα παλι . ματ γυρω γυρω στο συνταγμα . αυριο τα καλα .

freak brother
29-06-2011, 02:10
πολυ χημικοξυλο σημερα.

Stormrider
29-06-2011, 03:18
ξεστοκαρισμα στα χημικά εκαναν .

Snorkmaiden
29-06-2011, 11:15
σοβαρα ομως απο ποτε τα εχουνε ρε πουστη μου?
απο το μετρο κιολας μυτη-λαιμος-ματια σε τραγικη κατασταση . εχω ξαναφαει χημικο και δακρυγονο αλλα πρωτη φορα τετοια κατασταση

29-06-2011, 12:24
http://www.youtube.com/watch?v=6-QAhMJtUI0

λευχαιμία, καρκίνος, σύφιλη, μηνιγγιτιδα, aids, διάρροια πέμπτου βαθμού (ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό), ουρολοίμωξη, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ.

Ethereal
29-06-2011, 12:53
σοβαρα ομως απο ποτε τα εχουνε ρε πουστη μου?

δεκαετιας

29-06-2011, 13:10
αυτά περί ληγμένων έχω την εντύπωση ότι είναι μαλακίες, αν ειναι ληγμένο, είναι και πιο εξασθενημένο. και οκ, δεν γίνεται να έχουν τέτοιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ στοκ τα τελευταία 3 χρόνια που γίνεται της καριόλας στον δρομο και πετάνε τόσα χημικά. αν θυμάμαι καλά πριν καμια διετία είχα διαβάσει tvxs (μ'επιφύλαξη η πηγή) ότι απλά αγόρασαν ισχυρότερα χημικά.

poweruser
29-06-2011, 14:00
http://www.youtube.com/watch?v=6-QAhMJtUI0

λευχαιμία, καρκίνος, σύφιλη, μηνιγγιτιδα, aids, διάρροια πέμπτου βαθμού (ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό), ουρολοίμωξη, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ.

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

ubu
29-06-2011, 14:01
Το Δεκέμβρη του '08 τους είχαν τελειώσει τα δακρυγόνα και είχαν ψωνίσει από το Ισραήλ.

Neron
29-06-2011, 14:06

Μου θυμίζει τραγούδι των Tsopana Rave.

Dr.Gonzo
29-06-2011, 15:30
http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20110629/low/newego_LARGE_t_1101_53611894.JPG

Απο τας εφημεριδας

29-06-2011, 19:14
http://www.youtube.com/watch?v=ihahWeFvmfE&feature=player_detailpage#t=73s

Dythor
29-06-2011, 19:56
Απ' την εικόνα που έχω εγώ πάντως αυτό που έγινε σήμερα στην Αθήνα δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ, από πολλές απόψεις.

Drumsick
29-06-2011, 20:18
Θέλω απλά να κλάψω μέχρι να με πάρει ο ύπνος και να μην ξανασηκωθώ. Μου τελείωσε η αγανάκτηση, τη θέση της πήρε η ολοκληρωτική απελπισία.

Firestorm2
29-06-2011, 20:36
Λαθος αποψη σε λαθος φορουμ αλλα θα τη πω, δε γαμιεται.
Νταξει, ειναι λιγο θλιβερο αυτο που γινεται. Υπαρχουν και οι απανθρωποι καυλωμενοι ματατζηδες αλλα το να βγαζουμε τοσο μισος για τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. Μπηκαν στην αστυνομια για εναν σταθερο μισθο, δυστυχως δεν ειχαν μεσον σ'αυτη τη γαμημενη χωρα για να γινουν ασφαλιτες ή κατι αλλο και καταληξανε στις διμοιριες των ΜΑΤ. Διαταγες ακολουθουνε, ματατζης εχει πει "αν δεν ριξουμε ξυλο θα μας διωξουνε, διαταγες ακολουθουμε". Πολλοι εχουν οικογενειες, θελουν να φερουν χρηματα στο σπιτι. Τα χημικα, οι κουκουλοφοροι, το ξυλο ειναι ολα ελεγχομενα, δεν ειναι καθολου στο χερι τους. Ειμαστε ολοι slaves to the wage...

freak brother
29-06-2011, 20:37
Απ' την εικόνα που έχω εγώ πάντως αυτό που έγινε σήμερα στην Αθήνα δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ, από πολλές απόψεις.

τι εννοεις? Παλια απο τι ξερω αντι για δακρυγονα πεφταν σφαιρες παντως.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/thumb/2/23/BretanikoOdofragmaStadiou_Dec1944.jpg/476px-BretanikoOdofragmaStadiou_Dec1944.jpg

Tyler_Durden
29-06-2011, 20:37
Νταξει, ειναι λιγο θλιβερο αυτο που γινεται. Υπαρχουν και οι απανθρωποι καυλωμενοι ματατζηδες αλλα το να βγαζουμε τοσο μισος για τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. Μπηκαν στην αστυνομια για εναν σταθερο μισθο, δυστυχως δεν ειχαν μεσον σ'αυτη τη γαμημενη χωρα για να γινουν ασφαλιτες ή κατι αλλο και καταληξανε στις διμοιριες των ΜΑΤ. Διαταγες ακολουθουνε, ματατζης εχει πει "αν δεν ριξουμε ξυλο θα μας διωξουνε, διαταγες ακολουθουμε". Πολλοι εχουν οικογενειες, θελουν να φερουν χρηματα στο σπιτι. Τα χημικα, οι κουκουλοφοροι, το ξυλο ειναι ολα ελεγχομενα, δεν ειναι καθολου στο χερι τους. Ειμαστε ολοι slaves to the wage...

άχου μωρε τους καημένους.

SpiritCrusher
29-06-2011, 20:40

Σωστά, δηλαδή, να πιο πάνω στη πικ έπρεπε να χώσει γκλοπιά στο κεφάλι του άλλου γιατί έτσι του είπαν, δε μπορούσε να τον σπρώξει, απλά να βρίσει για τα μάτια του αρχιφύλακα πιο πέρα ή ότιδήποτε. Έχουμε δει τόσα και τόσα και πας εσύ, να πούμε, και χάβεις ότι κάνουν, ότι απάνθρωπο κάνουν γιατί "είναι διαταγή".

freak brother
29-06-2011, 20:40

σταρχιδια μας , επισης ματατζης νομιζω το επιλεγεις να πας . Κωλοφασιστακια σκατομυαλοι.

SpiritCrusher
29-06-2011, 20:42
σταρχιδια μας , επισης ματατζης νομιζω το επιλεγεις να πας . Κωλοφασιστακια σκατομυαλοι.

Βασικά από όσο ξέρω όχι. Είναι λίγο σαν στρατός, αν δεν έχεις κανένα βύσμα να σε χώσει κάπου μακριά την γάμησες και το τσίμπησες το ματ.

Phoebus
29-06-2011, 20:43
Χίλιες φορές άνεργος να ζω με το σισίτιο στη Κουμουνδούρου παρά ματατζής.

Tyler_Durden
29-06-2011, 20:44

Σωστά, δηλαδή, να πιο πάνω στη πικ έπρεπε να χώσει γκλοπιά στο κεφάλι του άλλου γιατί έτσι του είπαν, δε μπορούσε να τον σπρώξει, απλά να βρίσει για τα μάτια του αρχιφύλακα πιο πέρα ή ότιδήποτε. Έχουμε δει τόσα και τόσα και πας εσύ να πούμε και χάβεις ότι κάνουν ότι απάνθρωπο κάνουν γιατί "είναι διαταγή".

ρε συ όμως μην τον αδικείς. στα real time strategies οταν πατάς για επίθεση o χαρακτήρας επιτίθεται χωρίς δευτερη κουβέντα

nikolasfluxus
29-06-2011, 20:46

ε μιας και πάτωσες στις πανελλήνιες,μη μένεις στα λόγια,καλό μισθό έχει,κάνεις και γυμναστική.

Beyond Within
29-06-2011, 20:54
Εθελοντικά είναι κυρίως τα ΜΑΤ, όλοι πάνε για τον έξτρα μισθό (+300 ευρώ έχω ακούσει).

KoiliaSamprela
29-06-2011, 20:59
lol σε βίντεο τώρα στο alter που έδειχνε "σύλληψη" λίτη , και γενικά καλός χαβαλές ....με τον εκπρόσωπο της Ε.Α να λέει για εισαγγελέα ....

αλήθεια ζούμε φοβερές στιγμές φάση ζαρντινιέρα και ακόμα καλύτερα :)

Shirime
29-06-2011, 21:09
Εθελοντικά είναι κυρίως τα ΜΑΤ, όλοι πάνε για τον έξτρα μισθό (+300 ευρώ έχω ακούσει).

απ'όσο ξέρω
επιλέγουν σε ποια σώματα θέλουν να υπηρετήσουν στο τέλος της θητείας τους στην σχολή. μόλις +80 ευρώ είναι το επίδομα επικινδυνότητας. πέρα από αυτό, ανεβαίνουν πιο εύκολα και καλά βαθμό. δεν υπάρχουν και τόσοι λόγοι για να επιλέξεις τα ΜΑΤ κι όχι άλλα σώματα με μικρή ζήτηση.

sofi-k
29-06-2011, 21:22

Ελπιζω να μην απανταω σε τρολλαρισμα, παντως οκ, ειμαι σιγουρη κι εγω οτι αναγκαζονται να τα γαμανε ολα και μετα πανε σπιτι και κλαινε απο τυφσεις.

Η' και οχι.
http://news247.gr/ellada/eidiseis/aganaktismemoi-ellada/article1129358.ece/ALTERNATES/w620/newsastynomia.jpg

babality
29-06-2011, 21:23
Διαταγες ακολουθουνε, ματατζης εχει πει "αν δεν ριξουμε ξυλο θα μας διωξουνε, διαταγες ακολουθουμε".

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααα χαχαχχχχχααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααααααααααααααα

ρε γαμω τη μπαναγια βραδιατικο ειμαι και στη δουλεια μη γαμησω...

ΚΑΠΟΤΑ
29-06-2011, 21:28

http://www.gifsoup.com/view5/2730662/theoxaris-tzami-o.gif

KoiliaSamprela
29-06-2011, 21:34
Ειμαστε ολοι slaves to the wage...

κρατάω μόνο αυτό για να σου πω ότι πάνω και από τα λεφτά πρέπει να υπάρχει η αξιοπρέπεια.

rat_poison
29-06-2011, 21:48
Έχουμε 2 κατηγορίες
Αυτών που πεινάνε και βγαίνουν στο δρόμο να διεκδικήσουν μία καλύτερη ζωή για τους εαυτούς τους και την οικογένειά τους
Κι έχουμε αυτούς που πεινάνε και επιλέγουν να δείρουν τον κόσμο για να ζήσουν τους εαυτούς τους και την οικογένειά τους

Είναι ξεκάθαρα θέμα επιλογής το να γίνεις ματαζής κι όχι υδραυλικός

ΕΛΑΣ Ελλήνων Αστυνομικών
Ρουφιάνων Δολοφόνων και Βασανιστών

πολύ συχνά ο δρόμος είναι πιο εύγλωττος απ' όλους μας.

Leech
29-06-2011, 21:50
lol σε βίντεο τώρα στο alter που έδειχνε "σύλληψη" λίτη , και γενικά καλός χαβαλές ....με τον εκπρόσωπο της Ε.Α να λέει για εισαγγελέα ....

αλήθεια ζούμε φοβερές στιγμές φάση ζαρντινιέρα και ακόμα καλύτερα :)

7-crIjLFN28

Harbinger of Death
29-06-2011, 22:24
Εγώ νομίζω ότι όντως κάποιοι που βρίσκονται εκεί έξω από την πλευρά των πρασινοφορεμένων, απλά ένα μισθό ήθελαν. Και επίσης, πιστεύω ότι τους λένε ότι αν δε δείρουν, θα τους διώξουν. Και πως τους μπριζώνουν, τους λένε μαλακίες, και πως η ψυχολογία σου όταν είσαι απέναντι σε ένα πλήθος που σε χλευάζει και σε ομάδες που σου επιτίθενται, παίρνει περίεργες τροπές.

Εγώ δεν έχω φάει ξύλο από τέτοιονα, ούτε το 'χω δει άμεσα μπροστά μου. Έχω δει φωτογρφίες και βίντεο στο νετ. Και ρε φίλε, υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιδράσεις όταν σου λένε δείρε ή σε διώχνω. Εκτός από το ηρωικό και παραμυθένιο "άντε γαμήσου, έχω και αξιοπρέπεια εγώ" που φανταζόμαστε όλοι και χύνουμε, και που δε θα το πει κανείς εκεί μέσα, μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να είναι μέσα στο νόμιμο. Προφανώς και η ιδέα του νομίμως φερόμενου ΜΑΤατζή φέρνει γέλια, αλλά η έννοια κάπου υφίσταται.

Ωστόσο, αυτό που βλέπεις είναι τόσο μακριά από οποιαδήποτε νομιμότητα, που ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ να πεις ότι "κι αυτοί τη δουλειά τους κάνουν". Βλέπεις τι κάνουν και φαίνεται, ο καθένας έχει βρει έναν τρόπο για να δικαιολογήσει τη βαρβαρότητά του, είτε είναι φασίστας, είτε γουρούνι που γουστάρει πεδίο μάχης και να είναι ο φόβος και ο τρόμος, είτε έχει πειστεί ότι αν δεν το παίξουν καμπόσοι θα τους φάει το πλήθος "γιατί δεν είναι να τους δίνεις θάρρος". Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο. Αν έκαναν απλά τη δουλειά τους, εντάξει. Αλλά δεν την κάνουν. Μπορεί να τους λένε, αλλά κι αυτοί κάνουν, γαμώ.

Phantom Duck
29-06-2011, 22:34
δε θέλω να φανώ ειρωνικός ή κάτι τέτοιο, αλλά τη μέρα που έγινε ένα από τα χειρότερα πογκρόμ των ματ συγκεκριμένα σε δεκάδες χιλιάδες κόσμου, ε είναι λίγο κρίμα που υπάρχει ο godwin και δεν μπορώ να απαντήσω.

phthoggon
29-06-2011, 22:43
Εγώ νομίζω ότι όντως κάποιοι που βρίσκονται εκεί έξω από την πλευρά των πρασινοφορεμένων, απλά ένα μισθό ήθελαν. Και επίσης, πιστεύω ότι τους λένε ότι αν δε δείρουν, θα τους διώξουν. Και πως τους μπριζώνουν, τους λένε μαλακίες, και πως η ψυχολογία σου όταν είσαι απέναντι σε ένα πλήθος που σε χλευάζει και σε ομάδες που σου επιτίθενται, παίρνει περίεργες τροπές.

παραιτήσου λοιπόν. Όσο και να ήσουν ένα ανθρωπάκι που δεν ήξερες, δεν είχες στον ήλιο άλλη μοίρα, ετς, από τη στιγμή που έχεις μπει μέσα τα έχεις δει τα πράγματα και τα έχεις κάνει, στο τέλος της ημέρας είναι απλά τα πράγματα. Ή είσαι ένας από τους τραμπούκους μαλάκες καθάρματα του κόσμου, ή στην καλύτερη που ισχύουν όλα αυτά απλά ένας σκέτος μαλάκας, εγωιστής και κότα. Αμάν πια με τον εξανθρωπισμό των οχτρών, ναι σωστές σκέψεις είναι αυτές in principle αλλά εάν καταλήγεις τελικά ότι αυτή η συμπεριφορά είναι υπερβάλλον ζήλος, μάλλον πρέπει να φας και συ καμιά όπως και ο φάιρστορμ μπας και αναθεωρήσεις.

Diva Plavalaguna
29-06-2011, 22:49
Διαταγες ακολουθουνε, ματατζης εχει πει "αν δεν ριξουμε ξυλο θα μας διωξουνε, διαταγες ακολουθουμε".

πως παει ο αγροτης το πρωι στην πλατεια του χωριου και παιρνει εργατες για το χωραφι. αμα δεν κανουν καλη δουλεια την αλλη μερα θα διαλεξει αλλους. ε, ακριβως το ιδιο γινεται κ με τα ΜΑΤ. αναγκαζονται για το μεροκαματο.
:moutza:

00i00
29-06-2011, 22:56
πρεπει να τους δικαιολογησομε ομως...καπως πρεπει να αμυνθουν κι αυτοι μπροστα στους πανοπλους ταραχοποιους...

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/268660_223788544328019_210627972310743_667202_8287055_n.jpg

coolhipster
29-06-2011, 23:11

7-crIjLFN28
γελαω με τιτλο αλτερ για το θεμα που ειναι σε στυλ, "ποιο ειναι αυτο το ποκεμον?"

H.
29-06-2011, 23:12
Νικόλαε, τα λεφτά σε οποιοδήποτε επάγγελμα περνάνε σε εντελώς δεύτερη μοίρα.

Οι τύποι όταν ήταν στην ηλικία σου είχαν την επιλογή να πάρουν ένα μυστρί ή έναν κάβουρα και να ορμήξουν στην οικοδομή (που τότε όχι μόνο υπήρχε αλλά ΕΣΦΥΖΕ). Εκεί θα βγάζαν χαλαρά παραπάνω λεφτά, δεν θα τους έλουζαν με κρεβατίνες, πέτρες και σοβατεπιά και στο τέλος της ημέρας θα γυρνούσαν σπίτι σχετικά χαρούμενοι γιατί παρήγαγαν και κάτι.

Αντ' αυτού επιλέγουν να τσακώνουν οχτώ κατοστάρικα ραίνοντας με χημικά διαδηλωτές, βαρώντας με το γκλομπ οτιδήποτε δεν φοράει χακί και κρατάει ασπίδα και όλα αυτά μάλιστα ακολουθώντας καθ' ήμισυ εντολές, καταπιέζοντας τα όποια ψήγματα του ανθρώπινου είδους μπορεί να έχουν περισσέψει στην ψυχή τους.

Γι' αυτό μην δείχνεις συναισθηματισμούς γι΄αυτήν την περίπτωση.

Tyler_Durden
29-06-2011, 23:17
http://www.newsit.gr/files/Image/29-06-11/petres.JPG

rage for order
29-06-2011, 23:18

7-crIjLFN28

Στο indymedia λένε ότι αυτοί είναι μερικοί από τους φασίστες (ή "φασίστες") που έφαγαν ξύλο χθες και κλείστηκαν στην Όθωνος με αποτέλεσμα να έρθουν τα ΜΑΤ να τους σώσουν και να ξεκινήσουν τα επεισόδια. Οπότε παίζει να μην είναι ασφαλίτες αλλά άλλη μία περίπτωση παρακρατικών.

Harbinger of Death
29-06-2011, 23:18

παραιτήσου λοιπόν. Όσο και να ήσουν ένα ανθρωπάκι που δεν ήξερες, δεν είχες στον ήλιο άλλη μοίρα, ετς, από τη στιγμή που έχεις μπει μέσα τα έχεις δει τα πράγματα και τα έχεις κάνει, στο τέλος της ημέρας είναι απλά τα πράγματα. Ή είσαι ένας από τους τραμπούκους μαλάκες καθάρματα του κόσμου, ή στην καλύτερη που ισχύουν όλα αυτά απλά ένας σκέτος μαλάκας, εγωιστής και κότα. Αμάν πια με τον εξανθρωπισμό των οχτρών, ναι σωστές σκέψεις είναι αυτές in principle αλλά εάν καταλήγεις τελικά ότι αυτή η συμπεριφορά είναι υπερβάλλον ζήλος, μάλλον πρέπει να φας και συ καμιά όπως και ο φάιρστορμ μπας και αναθεωρήσεις.

Ε; Μάλλον δεν έγινε κατανοητό ότι διαφωνούσα με το φάηερστορμ, ε. Το ότι δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο σημαίνει ότι θέλουν να δείρουν γιατι το θεωρούν σωστό για κάποιο λόγο. Καθυστερημένοι είναι, αυτό είπα. Έπρεπε να το γράψω με κεφαλαία ορσμθ; Τι θα μάθω αν φάω καμία;

Ή μήπως αν φάω καμία θα πάψω να καταλαβαίνω ότι προφανώς κι αυτοί τρώνε πόλεμο; Κατάλαβες από αυτά που έγραψα ότι πιστεύω πως τους δικαιολογεί αυτό με κάποιο τρόπο; Όλο το νόημα του ποστ ήταν ότι δε δικαιολογούνται με κάποιο τρόπο, παρ' ότι κι αυτοί δεν είναι στην άνεση.

29-06-2011, 23:19
Στο indymedia λένε ότι αυτοί είναι μερικοί από τους φασίστες (ή "φασίστες") που έφαγαν ξύλο χθες και κλείστηκαν στην Όθωνος με αποτέλεσμα να έρθουν τα ΜΑΤ να τους σώσουν και να ξεκινήσουν τα επεισόδια. Οπότε παίζει να μην είναι ασφαλίτες αλλά άλλη μία περίπτωση παρακρατικών.

χρυσαύγουλα είναι ρε, τσέκαρε τατου ο καραφλοχοντρός

Phantom Duck
29-06-2011, 23:23
ντάξει, το ένα δεν αποκλείει το άλλο, δε βάζεις κάθε τύπο που τρώει ξύλο από φρικς στο προαύλιο της βουλής.

πάντως ισχύει ότι η σύλληψη έγινε στη φάση του σκηνικού.

tsimpouklano
29-06-2011, 23:27
Πριν από αυτό:

7-crIjLFN28

αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=ihahWeFvmfE&feature=player_detailpage#t=282s

ubu
29-06-2011, 23:27

7-crIjLFN28

Γενικά εσείς αρνείστε την προβοκάτσια ως πρακτική εκ μέρους του κράτους; Δεν κουβεντιάζω αν οι συγκεκριμένοι είναι προβοκάτορες ή όχι, ρωτάω αν πιστεύετε ή όχι ότι η αστυνομία βάζει δικούς της να κάνουν μπάχαλα για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη.

rage for order
29-06-2011, 23:31
7-crIjLFN28

Γενικά εσείς αρνείστε την προβοκάτσια ως πρακτική εκ μέρους του κράτους; Δεν κουβεντιάζω αν οι συγκεκριμένοι είναι προβοκάτορες ή όχι, ρωτάω αν πιστεύετε ή όχι ότι η αστυνομία βάζει δικούς της να κάνουν μπάχαλα για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη.

η αστυνομία βάζει δικούς της να κάνουν μπάχαλα και έχουν πιαστεί και καμπόσοι (μερικοί μπροστά μου) αλλά γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό;

ubu
29-06-2011, 23:43
Γιατί θα μπορούσα να απευθύνομαι και σε οποιονδήποτε άλλο στηρίζει τα μπάχαλα.

Λοιπόν, την ίδια απάντηση που έδωσες είχα ακούσει να τη δίνει κι άλλος αναρχικός, ότι "μια φορά που βρήκαμε ασφαλίτη τελικά έφυγε με γλάστρα στο κεφάλι" και λοιπά. Η πλάκα είναι ότι μετά από λίγο κατάλαβα ότι ο εν λόγω αναρχικός θεωρούσε ότι ο ασφαλίτης συμμετείχε στα μπάχαλα ώστε να προσεγγίσει τους αναρχικούς, να κάνει συλλήψεις και τα σχετικά. Ότι, δηλαδή, ο στόχος του ήταν οι αναρχικοί και όχι η προβοκάτσια. Αυτό φυσικά είναι λογικό να το πιστεύει ένας αναρχικός αφού αν δεχτείς ότι ένας μπάτσος χρησιμοποιεί ακριβώς τις ίδιες πρακτικές με την πάρτη σου αυτομάτως αυτές χάνουν κάθε αξία. Οπότε, για να καταλάβω, εσύ πιστεύεις ότι ο μπάτσος που πιάστηκε μπροστά σου ήταν εκεί για να κάνει συλλήψεις ή μπάχαλα; Με άλλα λόγια, ξαναρωτάω, υπάρχει η προβοκάτσια ως πρακτική εκ μέρους του κράτους;

edit: χρησιμοποίησα υπερβολικά τη λέξη "αναρχικός" αλλά δε γαμιέται, βαριέμαι να διορθώνω.

29-06-2011, 23:45
εσύ πιστεύεις ότι ο μπάτσος που πιάστηκε μπροστά σου ήταν εκεί για να κάνει συλλήψεις ή μπάχαλα; Με άλλα λόγια, ξαναρωτάω, υπάρχει η προβοκάτσια ως πρακτική εκ μέρους του κράτους;

η αστυνομία βάζει δικούς της να κάνουν μπάχαλα και έχουν πιαστεί και καμπόσοι (μερικοί μπροστά μου)

ubu
29-06-2011, 23:47
Ναι, οκ, ρωτάω αν τα μπάχαλα είναι ο σκοπός αυτός καθ' αυτός ή απλά το μέσο για να γίνουν συλλήψεις. Σόρρυ, νυστάζω.

Leech
29-06-2011, 23:48
Η προβοκάτσια ως πρακτική του κράτους υπάρχει δεκαετίες τώρα. Τα ίδια μου'λεγε ο γέρος μου ότι γίνονταν και πριν τη χούντα ακόμα. Απλά τώρα υπάρχουν κινητά με κάμερες (με vga με χυσταμέσα κλπ).

Σε άλλα νέα:
ασφαλίτικη πούτσα στο αμερικάνικο κεφάλαιο (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=340572&cid=4) :wave: :P

rage for order
29-06-2011, 23:50
Γιατί θα μπορούσα να απευθύνομαι και σε οποιονδήποτε άλλο στηρίζει τα μπάχαλα.

Λοιπόν, την ίδια απάντηση που έδωσες είχα ακούσει να τη δίνει κι άλλος αναρχικός, ότι "μια φορά που βρήκαμε ασφαλίτη τελικά έφυγε με γλάστρα στο κεφάλι" και λοιπά. Η πλάκα είναι ότι μετά από λίγο κατάλαβα ότι ο εν λόγω αναρχικός θεωρούσε ότι ο ασφαλίτης συμμετείχε στα μπάχαλα ώστε να προσεγγίσει τους αναρχικούς, να κάνει συλλήψεις και τα σχετικά. Ότι, δηλαδή, ο στόχος του ήταν οι αναρχικοί και όχι η προβοκάτσια. Αυτό φυσικά είναι λογικό να το πιστεύει ένας αναρχικός αφού αν δεχτείς ότι ένας μπάτσος χρησιμοποιεί ακριβώς τις ίδιες πρακτικές με την πάρτη σου αυτομάτως αυτές χάνουν κάθε αξία. Οπότε, για να καταλάβω, εσύ πιστεύεις ότι ο μπάτσος που πιάστηκε μπροστά σου ήταν εκεί για να κάνει συλλήψεις ή μπάχαλα; Με άλλα λόγια, ξαναρωτάω, υπάρχει η προβοκάτσια ως πρακτική εκ μέρους του κράτους;

edit: χρησιμοποίησα υπερβολικά τη λέξη "αναρχικός" αλλά δε γαμιέται, βαριέμαι να διορθώνω.

θα σου πω.

άντε γαμήσου ρε μαλάκα που σε θρεντ Astynomiki Via και τέτοια μέρα πας να ανοίξεις κουβέντα καφενείου/πάνελ για το ποιος φταίει για τα επεισόδια, προβοκάτορες κτλ κτλ.

ubu
30-06-2011, 00:00
Λολ, άντε να δεις αν έρχομαι που δεν σου κάνει και το σκηνικό. Όταν βρεις το χρόνο και δεήσεις δώσε και καμιά απάντηση.

rage for order
30-06-2011, 00:04
θα το σημειώσω για το επόμενο ξύλο σε παππούδια.

Harbinger of Death
30-06-2011, 00:07
Που ακριβώς συμφώνησε με το ξύλο σε παππούδια ο ούμπου;

30-06-2011, 00:14
http://www.youtube.com/watch?v=b_j0cIIboGA

rage for order
30-06-2011, 00:15

Που ακριβώς είπα ότι συμφώνησε με το ξύλο σε παππούδια ο ούμπου;

HAVOC
30-06-2011, 00:16
http://www.youtube.com/watch?v=b_j0cIIboGA&feature=player_embedded
Sorry αλλα επεσαν απανωτα. Δεν εβλεπα οτι ειχε ηδη μπει.

Harbinger of Death
30-06-2011, 00:25

Που ακριβώς είπα ότι συμφώνησε με το ξύλο σε παππούδια ο ούμπου;

Γενικά αυτό το σχόλιο τι σημαίνει;

θα το σημειώσω για το επόμενο ξύλο σε παππούδια.

Tyler_Durden
30-06-2011, 00:39
http://vimeo.com/25781283

30-06-2011, 00:46

χρυσαύγουλα είναι ρε, τσέκαρε τατου ο καραφλοχοντρός

και για του λόγου το αληθές (επειδή ρώτησε ο ubu), δείτε ποιος ειναι χαμω απο το χτεσινο ξύλο που φαγανε τα φασιστάκια (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1313044)

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/fa.jpg

και το βίντεο ξανά στο σημείο που φαίνεται ο σκατοφασίστας (http://www.youtube.com/watch?v=ihahWeFvmfE&feature=player_embedded#t=282s)

KLAPSE
30-06-2011, 00:50
Kala ekei sto metro sto pesimo eixame kolisei oloi san ta zwa pws den skotwthikame,panw pio meta apo 3s meries dakrygona xamos.

tsimpouklano
30-06-2011, 01:01

Από πίσω σεκιουριτάς-ντουλάπα-πορτιέρης. Face control...

mourning apocalypse
30-06-2011, 01:06

Από πίσω σεκιουριτάς-ντουλάπα-πορτιέρης. Face control...

Σεκιούριτι του μετρό είναι ο συγκεκριμένος και η αλήθεια είναι ότι βοήθησε πολύ σήμερα.

Diva Plavalaguna
30-06-2011, 01:12
http://www.youtube.com/watch?v=S20_JuaX8gg

Dythor
30-06-2011, 01:26
Χίλιες φορές άνεργος να ζω με το σισίτιο στη Κουμουνδούρου παρά ματατζής.

Εντάξει, έρχεται μουτζόβροχο, αλλά αυτό είναι καλύτερα να το λες αφότου έχεις ζήσει με το σισίτιο στην Κουμουνδούρου κανά μήνα πρώτα.

Τέλος πάντων, τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Δεν είναι αυτές οι κουβέντες για σήμερα.

freak brother
30-06-2011, 01:35
http://www.youtube.com/watch?v=b_j0cIIboGA&feature=player_embedded
Sorry αλλα επεσαν απανωτα. Δεν εβλεπα οτι ειχε ηδη μπει.

η ομαδα διας εκτος απο τον καθεστωτικο μπαιρακταρη χτυπαει και τον τουρισμο μας.

Firestorm2
30-06-2011, 01:42
χαχαχαχχααχχαα ξεπερασα καθε προσδοκια, 0/42 λεει :touched:

freak brother
30-06-2011, 01:44
http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%93%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%A4%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%9F%CE%99-%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%A5%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%99-%CE%A3%CE%A4%CE%9F-%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91/120429878042487

:touched:

00i00
30-06-2011, 01:46
http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2011/06/blog-post_4789.html

KLAPSE
30-06-2011, 01:50
akousa apo kati typous 6 paraitithikan leei.

metamelia3
30-06-2011, 01:56
ωραια πραγματα. επισης να πω οτι ο κοσμος εδω περα στ'αρχιδια του ολα και καθεται και κοιταει την θαλασσιτσα γαμω τον θεουλη τους τα κωλοζωα. γελαγα, αλλα ανακαλυπτω ποσο δικιο ειχε ο πατερας μου στην μνημειωδη φραση του "ε, τι, για την αθηνα μιλαμε, εξω απ'την αθηνα ειναι ολοι καθυστερημενοι".

LokiTricksterGod
30-06-2011, 02:01
γενικά το θέμα με τους μπάτσους δε το 'χω τελείως λυμένο αλλά σήμερα η φάση είναι

http://www.youtube.com/watch?v=7Blb5VsxA5U

metamelia3
30-06-2011, 02:02
σκεφτομουν να το ποσταρω. ευτυχως που υπηρξε αλλος γραφικος :D

metamelia3
30-06-2011, 02:08
εν τω μεταξυ για το ζητημα, τα εχουν πει ολα τα παλια καλα αναρχοσυνθηματα.

προτεινω να κρατησουμε το all-time classic "μπατσος καλος μονο νεκρος"

επισης τον δεκεμβρη ειχα προτεινει για επιγραφη σε πανω το "οταν οι μπατσοι δολοφονουν, χρειαζομαστε δολοφονους μπατσων". αλλα δεν αρεσε σε κανεναν =/

nekrobutcher
30-06-2011, 02:19
το πιο ωραιο ειναι "οι μπατσοι ειναι αδερφια μας κι εμεις αδελφοκτονοι- μπατσοι, γουρουνια, δολοφονοι"...ποίηση

takuma
30-06-2011, 02:24
ωραια πραγματα. επισης να πω οτι ο κοσμος εδω περα στ'αρχιδια του ολα και καθεται και κοιταει την θαλασσιτσα γαμω τον θεουλη τους τα κωλοζωα. γελαγα, αλλα ανακαλυπτω ποσο δικιο ειχε ο πατερας μου στην μνημειωδη φραση του "ε, τι, για την αθηνα μιλαμε, εξω απ'την αθηνα ειναι ολοι καθυστερημενοι".
Οσο και αν κράζουν μερικοί, υπάρχει αλήθεια σε αυτό.

ένα παράδειγμα, δεν ειναι αντιπροσωπευτικό χαίρω πολύ, αλλα δείχνει κατι,
Απο προσωπική έρευνα:touched: οταν ρωτουσα παππούδες θείους κλπ συγγενείς στο χωριό μου(κωλοχώρι με 2χιλ άτομα, αλλα ολη η περιοχή αποτελείται απο τέτοια μικρά χωρια-και μιλάμε για 1 ώρα απο Θεσ/νίκη), ουτε που κατάλαβαν ποτέ ήρθε και τι θα πεί χούντα, ουτε καν κατάλαβαν ποτε έφυγε και τι είχε συμβεί, το έμαθαν μετά απο κανα μήνα οτι κάτι άλλαξε και κάτι έγινε στο πολυτεχνείο. Τότε...

Τώρα.. τα ξαδέρφια μου σήμερα το πιο πιθανό είναι να φτιάχναν μαλλιά φράχτες και να βάζαν κόντρες με τα παπάκια τους.

KLAPSE
30-06-2011, 02:42
http://www.youtube.com/watch?v=X5vYgF7oa60

Dragonlord
30-06-2011, 03:05
Τα χρειάστηκα σήμερα, ήμουν στην ερμού όταν έκαναν τις τραμπουκοεπιθέσεις οι Διάδες, τρέχουμε όλοι προς τα κάτω, βλέπω ένα στενό αριστερά με γλάστρες στη μέση, ωραία λέω, εδώ δε θα περάσουν οι μηχανές, στρίβω, πηδάω τις γλάστρες και βλέπω μπροστά μου άλλους διάδες που την είχαν στήσει ακριβώς εκεί. Γυρνάω τρέχοντας προς Ερμού, λέω οκ, του πούστη, θα περάσουν με τις μηχανές και θα φύγουν, αμ δε, κατεβαίνουν, κοιτάνε στο στενό, ήμουν μαζί με ένα πακι που πούλαγε νερά, το συζητάνε λίγο, τελικά οι υπόλοιποι την είχαν πέσει στην ερμού σε κάποιους άλλους και πήγαν εκεί. Από καθαρή τύχη δεν είμαι σε κανα νοσοκομείο τώρα, καθώς δεν ήταν και κανείς μπροστά, θα είχε πέσει καλό βρωμόξυλο.
Γενικά μια ομορφιά η σημερινή μέρα.
Έχουμε πόλεμο, μην το γελάς μωρό μου (τώρα το πιστεύετε;)

metamelia3
30-06-2011, 03:18
ήμουν μαζί με ένα πακι που πούλαγε νερά
με ποιους κατεβηκες ειπαμε;

εντιτ: ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΑΛΛΑ Ε.

Dragonlord
30-06-2011, 03:23
http://2.bp.blogspot.com/_VSrnkiWaqSQ/TMdBQsCZScI/AAAAAAAAAZI/r7M0LAXkxW0/s320/forever%2Balone%2Bface.png

mourning apocalypse
30-06-2011, 03:34
Πορεία-συγκέντρωση με λιγότερο από 50.000 άτομα είναι δεδομένο πλέον ότι θα την κανιβαλίσουν .
Τραγικά λίγος κόσμος και τα μμμ δεν αποτελούν δικαιολογία.Όποιος θέλει πραγματικά να κατέβει (και όχι κοκοκο) βρίσκει τρόπο.
Επίσης άμα είναι να κάνεις μπάχαλα κάντα σωστά (http://www.youtube.com/watch?v=AuJZdWTiaJM&feature=player_embedded) αλλιώς γάμησέ το,με πετρίδια δεν γάμησε κανένας.

Harbinger of Death
30-06-2011, 03:46
Ενώ με σωστά μπάχαλα γάμησε.

mourning apocalypse
30-06-2011, 03:55
Πρώτον όταν οι μπάτσοι κινδυνεύουν ανα πάσα στιγμή να καούνε ζωντανοί είναι κομματάκι δύσκολο να χτυπήσουν την πορεία με αυτόν τον τρόπο(δες και κερατέα).Άρα έχουμε κάποια λιγότερα κεφάλια παππούδων ανοιγμένα.
Επιπρόσθετα μετά και από τα σημερινά και ένα παραπάνω μουνόπανο να μην μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ από τα εγκαύματα,δεν είναι μικρή υπόθεση!

freak brother
30-06-2011, 04:00
ειναι τεραστια υποθεση !! μη σου πω οτι μπορει να το σκεφτετε και ο Μπενι και να μη μπορει να κοιμηθει .

metamelia3
30-06-2011, 04:07
καλα ρε μαλακες να πουμε, ειστε σοβαροι τωρα; βλεπετε τα σημερινα γαμω τα κεφαλια σας γαμω και ψαχνετε την αποτελεσματικοτητα της αντεπιθεσης στους μπατσους; ε δεν γαμιεστε λεω γω, ναι, ειναι αποδοτικο το να εχουν αντεπιθεση οι μπατσοι και να μην αλωνιζουν ανενοχλητοι, παρτε το πρεφα και αντε γαμηθειτε γαμω την μικροαστιλα σας γαμω. γελοιοι.

ikonoklast
30-06-2011, 04:14
Αυτή η σκατόχουντα θα πέσει. Αυτοί οι δολοφόνοι θα πληρώσουν.

animae
30-06-2011, 04:20
Μακάρι^n , αλλά μεταξύ μας τώρα, αρχίδια.

ikonoklast
30-06-2011, 04:31
Όσο η απάντηση στο παραπάνω είναι ένα «μακάρι» - πραγματικά πιο ταιριαστή λέξη δεν μπορούσες να βρεις, λες και ψέλνουμε νεκρολογίες, χάρισμά σας.

freak brother
30-06-2011, 04:33
καλα ρε μαλακες να πουμε, ειστε σοβαροι τωρα; βλεπετε τα σημερινα γαμω τα κεφαλια σας γαμω και ψαχνετε την αποτελεσματικοτητα της αντεπιθεσης στους μπατσους; ε δεν γαμιεστε λεω γω, ναι, ειναι αποδοτικο το να εχουν αντεπιθεση οι μπατσοι και να μην αλωνιζουν ανενοχλητοι, παρτε το πρεφα και αντε γαμηθειτε γαμω την μικροαστιλα σας γαμω. γελοιοι.

αυτο μπορει να γινει με καλαζνικοφ ανετα και οχι με σπασμενα μαρμαρα . 30 χρονια μολοτοφ πεφτουν ,το κεντρο καιγεται ρουκετες χτυπανε κλουβες και οι μπατσοι γινονται ολο και πιο πολυ ζωα και εκδικητικοί .

freak brother
30-06-2011, 04:35
Αυτή η σκατόχουντα θα πέσει. Αυτοί οι δολοφόνοι θα πληρώσουν.

ελπιζω οχι οπως πληρωσαν οι γερμανοτσολιαδες οι χιτες και οι βασανιστες της επταετιας.

metamelia3
30-06-2011, 04:40
φρηκ, θ' αρχισω τα καντηλια δικε μου. ειναι δυνατον να εισαι τοσο γαμημενα πολυ κοσμαρα που να θεωρεις οτι οι μπατσοι ειναι ετσι επειδη ειναι εκδικητικοι για τα κοτρωνια και τα σαλαμια που φαγανε; και γιατι τα φαγανε εξαρχης; και τωρα που οπως και να εχει ειναι κτηνη που τους αξιζει μονο θανατος, καθεσαι αταραχος και τους κοιτας να κοπανανε; τι σκατα εχετε στα κεφαλια σας επιτελους γαμω τον χριστο μου;

http://1.bp.blogspot.com/_gjYMdEwDXpw/TMXvEh9kZyI/AAAAAAAAAj4/N3eNnN2RXmw/s1600/meligalas.+xilioi+kaloi+xorane+skata.jpg

freak brother
30-06-2011, 04:46
ε οπως θα καθομουν αταραχος αμα ειχα σφεντονα και ο αλλος ειχε g3 :P επισης εχω κανει κρατητηριο στα εξαρχεια και αμα δεν ηξερα οτι μπορω να καταφερω κατι και να την γλιτωσω δεν θα το πολυπροσπαθουσα :p αμα θες κατι πρεπει να χεις στρατηγικη και το να πετας πετρες και μαρμαρα σε πανοπλους δολοφονους ειναι σαν να κυνηγας αγριογουρουνο με φυσοκαλαμο bic . Εσυ που εχεις οπλισμο και δεν μπορεις να βλεπεις μπατσους να βαρανε κοσμο και τους βαρας εσυ και προστατευεις ετσι τους διαδηλωτες εισαι γαματος και καλα κανεις μαζι σου .

metamelia3
30-06-2011, 04:49
για αντεπιθεση του κοσμου γενικα λεω, οχι για καποια "εμπροσθοφυλακη" του.

freak brother
30-06-2011, 04:56
http://www.youtube.com/watch?v=bMoGbVcLwjM

sod1013
30-06-2011, 05:09
προτινω ντου στα σπιτια τους.

Harbinger of Death
30-06-2011, 05:09

Γιέη, κι άλλο πόλεμο στους δρόμους! Γιέη.

Κι αν σκοτώσουμε και κανέναν, ένας λιγότερος να κυνηγάει τους διαδηλωτές.

sod1013
30-06-2011, 05:10
το γελας?

Beyond Within
30-06-2011, 05:17
Υπάρχει καλύτερη λύση;

Harbinger of Death
30-06-2011, 05:22
Ενώ αυτό είναι λύση.

mourning apocalypse
30-06-2011, 05:25
Σάλτα γαμήσου ρε μαλάκα.

Harbinger of Death
30-06-2011, 05:30
Θα με δείρεις; Φαίνεται καλή λύση.

attila
30-06-2011, 06:01
οχι ρε μαλακα θα καθομαστε να τις τρωμε επειδη ειμαστε ειρηνιστες.τι μαλακιες καθεστε λετε γαμω τα μυαλα σας.

metamelia3
30-06-2011, 06:07
εδω να σημειωσουμε οτι "ειρηνιστης" ειναι μια συντομευση του "ειμαι ηλιθιο γιδι και δεν καταλαβαινω τι συμβαινει γυρω μου"

rat_poison
30-06-2011, 06:22
εδώ να σημειώσουμε ότι όλοι κατά βάθος καλά παιδιά και ειρηνιστές είμαστε, αλλά ρε πούστη μου πόσο ιερομάρτυρας του αγώνα μπορεί να θέλεις να γίνεις; Έλεος μ' αυτό το φετιχισμό στο να τρώμε ξύλο και δακρυγόνο σε επίπεδα χριστιανικά.
έχουμε πόλεμο και βία κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον αυτές τις μέρες γίνονται μάχες.

όποιος όμως γυρνάει και το άλλο μάγουλο κρεμιέται, εμένα πάντως το ευαγγέλιο αυτό μου δίδαξε.

Drumsick
30-06-2011, 07:05
http://www.youtube.com/watch?v=X5vYgF7oa60

Είναι θαύμα που δεν πέθανε κανείς σ'αυτό το ντου. Εγώ το χρωστάω στο καγκελάκι στη σκάλα, αλλιώς σίγουρα θα είχα ποδοπατηθεί όταν με σπρώχναν με δύναμη προς τα κάτω ενώ δε μπορούσα να πάρω ανάσα.

scarecrow
30-06-2011, 11:17
http://www.youtube.com/watch?v=ZAWZNQT54OY

nothingman
30-06-2011, 11:49
Η βία δεν είναι δικαίωμα μας. Σε μία συντεταγμένη πολιτεία, είναι αποκλειστικό προνόμιο του κράτους. (http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=7651)
:malaka:

ubu
30-06-2011, 11:54
Ποιος είναι αυτός;

nothingman
30-06-2011, 12:01
δεν έχω ιδέα αλλά θα κάνει σουξέ.

ikonoklast
30-06-2011, 12:02
Ό,τι βλέπεις.

Συνέχεια του Timeline. Έσπασαν το χέρι του Τρίμη (Ιός, πρώην ΔΣ ΕΣΗΕΑ): http://www.paron.gr/typologies/?p=10232&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+typologies+%28typologies.gr%29

http://www.paron.gr/typologies/wp-content/uploads/2011/06/Trimis21.jpg

Και Νίκος Δήμου κλασικά εκτός τόπου και χρόνου: http://www.lifo.gr/mag/columns/4088

enitharmon
30-06-2011, 12:06
@υβυ

γιατι εχει σημασια;

rage for order
30-06-2011, 12:26
Το καλό είναι ότι ότι έχουν αρχίσει και οι αριστεροί και οι ανένταχτοι και φοράνε μάσκες. Δεν γίνεται αλλιώς πια.

Επίσης έχει δίκιο ο mourning apocalypse, με πετρίδια μόνο δεν γίνεται δουλειά, έχει άδικο ότι με μπουκάλια γίνεται. Δουλειά γίνεται μόνο με μάσκα, παλούκι, κράνος και βοηθητικά τα παραπάνω.

Για τους φασίστες που λέγαμε πριν: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231115673

freak brother
30-06-2011, 12:31
καλα ζειτε στον κοσμο της μπανανας , χωρις καταλληλη εκπαιδευση χωρις πανοπλιες και χωρις σχεδιο δεν μπορεις να τα βαλεις με οργανωμενο στρατο ρε , εκτος και αν εισαι στα βουνα ξερω γω και κανεις ανταρτικο και hit and run αλλα ετσι δεν μπορεις να προστατευσεις κοσμο . Ξυπνηστε οεο .

30-06-2011, 12:32
GUERILLA WARFARE NOW.

ikonoklast
30-06-2011, 12:36
^ Το blog του ενός αποπάνω. http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/

Το καλό είναι ότι ότι έχουν αρχίσει και οι αριστεροί και οι ανένταχτοι και φοράνε μάσκες. Δεν γίνεται αλλιώς πια.

Επίσης έχει δίκιο ο mourning apocalypse, με πετρίδια μόνο δεν γίνεται δουλειά, έχει άδικο ότι με μπουκάλια γίνεται. Δουλειά γίνεται μόνο με μάσκα, παλούκι, κράνος και βοηθητικά τα παραπάνω.

Χαίρω πολύ, τo αποδεδειγμένα πιο αποτελεσματικό και μάχιμο (και με αυτό εννοώ να υπερασπιστείς αξιοπρεπώς τον κόσμο που δεν έχει κατέβει για να κάνει πόλεμο) είναι συντενταγμένο μπλοκ με μασκα/παλούκι/κράνος, και συγκρούεται και κάνει αλυσίδες όπου χρειαστεί και προστατεύει σε περίπτωση συλλήψεων. Αυτό με το οποίο πρέπει να τελειώνουμε είναι το γελοίο και τελείως διάτρητο απο ασφαλιταριό μπλακμπλοκ με τα χουλιγκάνια.

Maroon
30-06-2011, 12:41

γύρω στα 80 είναι. μας βγαίνει η παναγία για 80 ευρώ να πούμε,αλλα έχει πλάκα το επάγγελμα

rage for order
30-06-2011, 12:59
καλα ζειτε στον κοσμο της μπανανας , χωρις καταλληλη εκπαιδευση χωρις πανοπλιες και χωρις σχεδιο δεν μπορεις να τα βαλεις με οργανωμενο στρατο ρε , εκτος και αν εισαι στα βουνα ξερω γω και κανεις ανταρτικο και hit and run αλλα ετσι δεν μπορεις να προστατευσεις κοσμο . Ξυπνηστε οεο .

μια χαρά μπορείς και έχει αποδειχθεί πολλάκις και δεκαετίες τώρα. και δεν είπα ότι θα με 10000 παλουκοφόρους ρίχνεις το κράτος αλλά ότι έχουν τρομερή διαφορά 10 σπασμένα κεφάλια και 2 συλλήψεις από τα 100 σπασμένα κεφάλια και 20 συλλήψεις.

freak brother
30-06-2011, 13:09
αμα θελουν να σπασουν κεφαλια οσοι και να ναι οι παλουκοφοροι θα το κανουν , ακομα και αν αναγκαστουν να πανε και στο γκαζι . Τον κοσμο που δεν εχει ιδεα απο πορειες και διαμαρτυριες θελουν να τρομοκρατησουν οχι αυτους που εχουν φαει τα δακρυγονα με το κουταλι. Τεσπα δεν εχει και νοημα η κουβεντα . Εγω περιμενω να δωσει διευθυνσεις ο σοντ να παμε να καψουμε κανα σπιτι ματατζη .

rage for order
30-06-2011, 13:16
σιγά τους superman μωρέ.

edit: supermen, συγνώμη.

Comte de Saint-Germain
30-06-2011, 13:23
επισης τον δεκεμβρη ειχα προτεινει για επιγραφη σε πανω το "οταν οι μπατσοι δολοφονουν, χρειαζομαστε δολοφονους μπατσων". αλλα δεν αρεσε σε κανεναν =/

Δολοφόνους δολοφόνων δηλαδή;

freak brother
30-06-2011, 13:26
κυπριους?

Me, Myself and I
30-06-2011, 13:31
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/331277.html

Τους ζητήσαμε να μας συλλάβουν και πάλι τίποτα... :touched::touched::touched::touched:

Comte de Saint-Germain
30-06-2011, 13:33
κυπριους?

http://thelongrunblog.files.wordpress.com/2010/05/captain_obviousaward.jpg

poweruser
30-06-2011, 14:09
http://www.youtube.com/watch?v=jSePJ1on3T8&feature=related

jack the ripper
30-06-2011, 14:22
μονο αυτο -->

http://www.youtube.com/watch?v=dK8glIP-nF4

Maroon
30-06-2011, 16:08
ρε τους παπαρες χαλασμένα τα πετάνε

attila
30-06-2011, 16:12
καλυτερα να στελνουν ληγμενα.δεν σκανε

Maroon
30-06-2011, 16:14
του αλλου του έσκασε στο χερι και ψάχναν το δάχτυλο μετά
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/192752/matatzis-akrotiriastike-apo-heirovomvida-krotou-lampsis/

rage for order
30-06-2011, 16:18
Εν τω μεταξύ, πόσο αστείο μοιάζει αυτό σήμερα; (καλά και τότε αστείο ήταν)

Στιγμή ευθύνης για όλους και ειδικά για όσους μπαίνουν εμπόδιο στη θέληση του λαού – Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης 23 Ιουνίου

Καλούμε τους αξιωματικούς και κυρίως όλο το απλό προσωπικό της αστυνομίας να σεβαστεί αυτή τη φορά τη θέληση του λαού και την συνταγματικά κατοχυρωμένη λαϊκή κυριαρχία.

Τους προειδοποιούμε να μην διανοηθούν καν να εφαρμόσουν παράνομες διαταγές από μια έκπτωτη κυβέρνηση, που έχει κουρελιάσει το σύνταγμα της Ελλάδας και έχει παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στη Τρόικα, στο ΔΝΤ και στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό-τραπεζικό σύστημα.

Να μην τολμήσουν σε καμμία περίπτωση να εμποδίσουν τον λαό από το να προστατεύσει το σύνταγμα του, όπως αυτό ορίζει με βάση το ακροτελεύτιο άρθρο του, ώστε να αποτρέψει το ξεπούλημα της χώρας.

Διαφορετικά ο κάθε αστυνομικός προσωπικά θα φέρει ακέραια την ευθύνη της στάσης του και θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του, όπως ακριβώς και οι πολιτικοί εντολείς του, που έχουν παραδώσει τη χώρα σε ξένα κέντρα εξουσίας με δανειακές συμβάσεις, μνημόνια και μεσοπρόθεσμα. Είναι μια τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την αστυνομία και τους αστυνομικούς και ελπίζουμε πολλοί από αυτούς να πράξουν κατά συνείδηση και να περάσουν με την πλευρά του λαού.

Η λαϊκή συνέλευση της πλατείας Συντάγματος-23 Ιουνίου 2011

Harbinger of Death
30-06-2011, 16:21
:(

ikonoklast
30-06-2011, 17:26
Καλά της κάναν της πουστάρας!

http://www.mediasoup.gr/node/36071

metamelia3
30-06-2011, 17:58
εισαι σοβαρος τωρα;

Dragonlord