View Full Version : Astynomiki Via
ikonoklast
21-04-2012, 19:37
Εσύ αν έχεις κολλητό δελτά/δίας ή εγώ; Εσύ.
Δεν ευχήθηκα να σκοτώσει κάποιον αόριστα, κυρίως για τον βλάκα μηχανόβιο που θα έρθει να κάνει υποδείξεις για ΚΟΚ διαβάζοντας ένα τέτοιο κείμενο μίλησα (και να πει ψόφος στο αρχίδι, επειδή πέρασε ένα στοπ).
Κατά προτιμήση τον ίδιο που έκανε το ίδιο ακριβώς πράγμα όταν πήγε όπως πήγε ο Αγγελόπουλος.
Εσύ αν έχεις κολλητό δελτά/δίας ή εγώ; Εσύ.
Εσύ αν είσαι μαλάκας. Εγώ σίγουρα δεν είμαι.
Δεν ευχήθηκα να σκοτώσει κάποιον αόριστα, κυρίως για τον βλάκα μηχανόβιο που θα έρθει να κάνει υποδείξεις για ΚΟΚ διαβάζοντας ένα τέτοιο κείμενο μίλησα (και να πει ψόφος στο αρχίδι, επειδή πέρασε ένα στοπ).
Καθυστερημένο παιδάκι, πιθανότατα το μεγαλύτερο όχημα που έχεις οδηγήσει ποτέ είναι τρίκυκλο ποδήλατο. Στ'αρχίδια μου ο ΚΟΚ. Ο τύπος θα μπορούσε να σκοτώσει κάποιον. Αόριστα. Κάτι μπετόβλακες σαν εσένα βγαίνουν στους δρόμους, βάζουν τα γυαλιά τους στον κώλο τους αντί στα μάτια τους και σκοτώνουν αθώο κοσμάκη.
Κατά προτιμήση τον ίδιο που έκανε το ίδιο ακριβώς πράγμα όταν πήγε όπως πήγε ο Αγγελόπουλος.
Οκ αφού θες να πούμε και γι'αυτό. Για αρχή δες το αποπάνω. Και επιπλέον πάλι καλά που δε σκότωσε κάποιον ο κ. Αγγελόπουλος. Γιατί ευθυνόταν 100%. Είτε σας αρέσει, είτε όχι. Αλλά κάτι βλαμμένα τυπάκια σαν εσένα, που το μόνο που έχουν κάνει σε όλη τους τη ζωή είναι διάβασμα, ρητορική και προπαγάνδα, είναι τα ίδια τυπάκια που κάνουν ορειβασία πάνω από μπετά και σίδερα στη Συγγρού για να περάσουν απέναντι. Και μετά φυσικά φταίνε οι οδηγοί.
ikonoklast
21-04-2012, 19:49
Θα σου 'γραφα πολύ χοντρά πράγματα τώρα μέρες που 'ναι, αλλά έχω πει να είμαι ζεν γιατί έρχονται και χειρότερες.
Γενικά στα "θα" μια χαρά τα πας.
Θα σου 'γραφα πολύ χοντρά πράγματα τώρα μέρες που 'ναι, αλλά έχω πει να είμαι ζεν γιατί έρχονται και χειρότερες.
Τι να γραψεις μωρε, σε ετσουξε επειδη σε χαρακτηρισε και σε εβαλε σε στερεοτυπα, δηλαδη αυτο που κάνεις σχεδον αποκλειστικα εδω μεσα σε ολους τους αλλους χρηστες?
Καλα στα λεει, οποιος περναει κοκκινο φαναρι/ΣΤΟΠ και απλα το σφαζει, ειτε ειναι σε δικυκλο, ειτε σε αυτοκινητο, ειτε πεζος, ειναι εν δυναμει υπαιτιος για χασιμο ζωων.
Τι δεν καταλαβαινεις πανω σε αυτο? Καθεσαι και υπερασπιζεσαι τον τυχαιο ανεγκεφαλο επειδη "ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου" και τα χωνει στους μπατσους.
Αντε σοβαρεψου μερες που ειναι κι αντι για ζεν γινε λιγο ανθρωπος.
ikonoklast
21-04-2012, 20:41
Κάποιος που προσπερνάει μια ολόκληρη σελίδα με τις απίστευτες κτηνωδίες των τελευταίων ημερών, μπαίνει στο τελευταίο λινκ, διαβάζει το κείμενο του ανθρώπου και αυτό που συγκρατεί απο οτιδήποτε λέει είναι το ότι πέρασε το στοπ και μπαινει να το σχολιάσει κιόλας και λέει και «ψόφο στο αρχίδι» δεν είναι άνθρωπος, είναι τερματισμένο άνιωθο ζώο και εδώ τελειώνει η κουβέντα και τράβα και γαμήσου και συ.
metamelia3
21-04-2012, 21:18
ε ναι τωρα, νταξ, να κανει κριτικη κανας σοβαρος ανθρωπος αλλα οχι και ο καγκουροτιποτας τωρα. λιγη σοβαροτητα δηλαδη. οπως σας τα ειπε ο ικονοκλαστ, "τερματισμενο ανιωθο ζωο" και τραβα και γαμησου κι εσυ.
Μια μέρα ίσως κάποιος περάσει stop και να σε μοντάρει ώστε να κοιτάς forums μόνο, χωρίς να μπορείς να παίζεις με το πουλάκι σου ή το keyboard.
Τώρα όμως αφού τα είπες σώστα μάθαμε, θα την πούμε εμείς στους μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι και για σένα και για τον μπεκρή !
ε ναι τωρα, νταξ, να κανει κριτικη κανας σοβαρος ανθρωπος αλλα οχι και ο καγκουροτιποτας τωρα. λιγη σοβαροτητα δηλαδη. οπως σας τα ειπε ο ικονοκλαστ, "τερματισμενο ανιωθο ζωο" και τραβα και γαμησου κι εσυ.
Καλά σας γαμάω και τους 2 :touched:
ikonoklast
21-04-2012, 21:40
Με κάθε καλή διάθεση πάντως, προφανώς μαλακία οποιουδήποτε να οδηγάει οτιδήποτε μεθυσμένος αλλά αφ'ενός ανάθεμα αν δεν έχει συμβεί περίπου στον καθένα μια φορά στη ζωή του και αφ'ετέρου, σοβαρά τώρα δηλαδή, αυτό είναι το θέμα; Μήπως τα θελε και ο κώλος του στην τελική; Μήπως το κείμενο λέει ότι οι μπάτσοι ρημάζουν στο ξύλο ο,τι κινείται που δεν φαίνεται έλληνας και μάλιστα φραγκάτος; Έχουμε τρελαθεί τελείως;
Και επειδή δε σχολιάζω σε κάθε βιντεάκι ή ποστ σας, σημαίνει αυτόματα ότι είμαι φιλόμπατσος και ζώο και άνιωθος και όλα αυτά ε? Θα χαρείς να μάθεις ότι κυκλοφορώ και κυκλοφορούσα πάντα στους δρόμους πολύ περισσότερο από σένα και ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει γύρω μου.
Σχετικά με το συγκεκριμένο κείμενο, κατ'αρχάς εντάξει 1ον δε θα πάρω σοβαρά έναν τύπο που κλαίγεται στο ΙΝΤΙΜΗΝΤΙΑ και 2ον ξέρεις πολύ καλά ότι τρολλάρω και κυνηγάω συχνότατα το φλέημ. Ειδικά με κάτι τυπάκια σαν εσένα εδώ μέσα που ψαρώνουν και με φτέρνισμα. Δεν προσπερνώ τίποτα. Απλά δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω τα αυτονόητα. Εξάλλου το κάνετε εσείς τόσο καλά.
Δεν έχω κανένα γνωστό στη ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΕΨΙΛΟΝ και λοιπές ομάδες. Ορίστε.
και εγω μια φορα που ημουν αφηρημενος λογω σοβαρου οικογενειακου προβληματος εφαγα ενα κοκκινο.
επρεπε λοιπον να με μπουζουριασουν και να με σαπιζουν στο ξυλο ενα 48ωρο σε κρατητηριο για παραδειγματισμο.
ωραια τα λετε
Υπάρχει ένα πράμα που λέγεται εκτελεστική εξουσία, ένα που λέγεται νομοθετική και άλλο ένα που λέγεται δικαστική. Αρμόδια να κρίνει ποιες είναι πιθανές ποινές για κάθε αδίκημα είναι η νομοθετική και όχι η εκτελεστική. Αρμόδια να κρίνει ποια από αυτές τις πιθανές ποινές αρμόζει σε κάποιο συγκεκριμένο αδίκημα είναι η δικαστική και όχι η εκτελεστική. Ένας μπάτσος (εκτελεστική) που θεωρεί ότι ο ξυλοδαρμός είναι νόμιμη ποινή (νομοθετική) και αρμόζει στην προκειμένη περίπτωση (δικαστική) κάνει κατάχρηση εξουσίας.
stam and the witches
21-04-2012, 22:09
Μπλίτζερ επίτηδες την κάνεις όλη την ιστορία ή όντως δεν καταλαβαίνεις; Υποτίθεται ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. Οδηγάς μεθυσμένος; Σου παίρνουν το δίπλωμα, δε σου γαμούν το σπίτι. Το γαμημένο στοπ που λιβανίζεις μία σελίδα τώρα είναι σε ΑΛΛΟ επίπεδο στην ανάλυση που γίνεται στο κείμενο, βάλε λίγη τάξη στη σκέψη σου, δε χρειάζεται να σαι κομμουνιστής αναρχικός ή οτιδήποτε για να το καταλάβεις.
edit: οι αποπάνω με πρόλαβαν και διατύπωσαν πολύ καλύτερα.
Υποτίθεται ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. Οδηγάς μεθυσμένος; Σου παίρνουν το δίπλωμα, δε σου γαμούν το σπίτι.
Δε διαφωνούμε πουθενά. Δεν ξέρω γιατί πιστεύεις το αντίθετο.
stam and the witches
21-04-2012, 22:15
Γιατί εδώ λέμε ότι ο άνθρωπος πέρασε μία βόλτα από την κόλαση και με τη στάση σου του δίνεις και την ευθύνη γι αυτό. Συγγνώμη αν κατάλαβα λάθος. Αν ναι, τότε μάθε να σχολιάζεις τα φλέγοντα και όχι τα περαιτέρω, γιατί είμαστε αδερφές και θιγόμαστε.
BURNIN AMBITION
21-04-2012, 22:15
Μπλίτζερ επίτηδες την κάνεις όλη την ιστορία ή όντως δεν καταλαβαίνεις; Υποτίθεται ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. Οδηγάς μεθυσμένος; Σου παίρνουν το δίπλωμα, δε σου γαμούν το σπίτι. Το γαμημένο στοπ που λιβανίζεις μία σελίδα τώρα είναι σε ΑΛΛΟ επίπεδο στην ανάλυση που γίνεται στο κείμενο, βάλε λίγη τάξη στη σκέψη σου, δε χρειάζεται να σαι κομμουνιστής αναρχικός ή οτιδήποτε για να το καταλάβεις.
edit: οι αποπάνω με πρόλαβαν και διατύπωσαν πολύ καλύτερα.
συμφωνω απολυτα. με τη μονη διαφορα οτι τυπακι επαγγελματιας κιολας που δηλωνει ευθαρσως οτι ε ναι μωρε ημουν μεθυσμενος καβαλησα το αμαξι, εκανα ενα τρακαρισματακι κτλ κτλ, οσο δικιο και να εχει για τα υπολοιπα που ακολουθησαν (που εχει) το χανει ρε συ. πως να το κανουμε. ειναι καραγκιοζης. τοσο απλο ειναι το θεμα. και εχεις τον καθε να μη πω να λεει το μακρυ του και το κοντο του.
Γιατί εδώ λέμε ότι ο άνθρωπος πέρασε μία βόλτα από την κόλαση και με τη στάση σου του δίνεις και την ευθύνη γι αυτό. Συγγνώμη αν κατάλαβα λάθος. Αν ναι, τότε μάθε να σχολιάζεις τα φλέγοντα και όχι τα περαιτέρω, γιατί είμαστε αδερφές και θιγόμαστε.
Πάμε πάλι. Ειδικά για σένα, επειδή κατά βάθος είσαι καλό παιδάκι. Σχολίασα περί στοπ, επειδή:
1. θα πέφτατε να με φάτε για τις επόμενες 28 σελίδες, που τόλμησα να κράξω κάποιον που έφαγε ξύλο από μπάτσους !!11
2. ήταν παντελώς άσχετο με το όλο θέμα, τύπου:
http://images.nsfwposters.com/images/rofl/myspace/1217704552977.jpg.myspace.jpg
και 3. ο τύπος είχε το ΘΡΑΣΟΣ να αναφέρει ότι είναι επαγγελματίας, ήπιε λίγο παραπάνω, παραβίασε στοπ Ε-ΚΑΙ-ΤΙ-ΕΓΙΝΕ-ΜΩΡΕ-ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ-ΕΝΑ-ΑΤΥΧΗΜΑΤΑΚΙ-ΔΕ-ΘΑ-ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ-ΚΙΟΛΑΣ και γενικά όλα αυτά τα σιχαμένα του Έλληνα οδηγού που δολοφονεί κόσμο καθημερινώς.
Δεν υποστήριξα ΠΟΤΕ ότι δικαίως έφαγε ξύλο. Σαφώς και αηδιάζω κάθε φορά που βλέπω μπάτσο να βαράει χωρίς λόγο και αιτία. Σοβαρευτείτε.
Drumsick
21-04-2012, 23:32
Σκάσε πια μωρέ μαλάκα.
επι 20 χρονια οδηγουσα μεθυστουρωμενος καθημερινα...προφανως αυτο με κανει ευκολο κρεας στην μπατσομηχανη, το γεγονος οτι δεν προκαλεσα ποτε καποιο ατυχημα ή δυστυχημα (μακρυα απο μας) σιγουρα δεν σωζει την μαλακια μου
αυτο που δε σωζει εσενα ομως ειναι οτι οι γενικες αποψεις σου μαλλον ειναι υπερ της κλοτσοπατιναδας απο τα μπατσακια, συμπερασμα βγαλμενο οχι προφανως απο το παρων θρεντ μονο
ο ικονοκλαστς ειπε το προφανες κι εσυ εκατσες στην μαλακια του ''κι αν η μανα μου ηταν λεσβια θα βγαινα πουστης''
το προφανες (εχω την αισθηση οτι αυτο ειναι λαθος λολ) ειναι οτι εδω ομιλαμε για καταπατησις της ανθωπινης αξιοπρεπειας, καταφανεστατα, εξωφθαλμα
το γεγονος οτι προσπερνας ολο αυτο το πραμα και στεκεσαι στο γαμημενο ΣΤΟΠ πρεπει να σε ανυσηχησει ολιγον
καλα τα ''ναι μεν αλλα'' αλλα δεν μπαινουμε ολοι σε αυτην την σακουλα μαστορα
@WOM ελα ρε μαλακα εσυ ησαν σοβαρος χρηστης...γιατι αυτη η ξεφτιλα?
Phantom Duck
22-04-2012, 04:18
να γίνει σπλιτ σε θρεντ "μαλακία να οδηγάς μεθυσμένος" και να συζητήσουμε εδώ για μπάτσους που δέρνουν κόσμο (ROFL EISTE K M TN PASSARI DLD, OI RUMANOI FTENE PU TON SAPIZAN?)
BURNIN AMBITION
22-04-2012, 05:30
μουτζωστε οσο θελετε, αλλα
εχουμε απο τη μια το μαλακα επαγγελματια που λεει ελα μωρε ημουν κουρουμπελο δε βαριεσαι, που τρακαρει καποιον, και ωχ αμαν αδερφε δεν εγινε και τιποτα
και απο την αλλη τους γαμω τη μανα τους μπατσους που του γαμαν τημπαναγια.
προφανως γαμω τους μπατσους.
επισης ομως ειμαι σχεδον βεβαιος οτι οπως με περισια ανεση το ιδιο το παλικαρι παιε να μας πεισει οτι δεν εγινε και τιποτα που ηταν λιωμα, με την ιδια ανεση πονταρω θα πεταγε στους μπατσους μαλακιες τουστυλ, ελα ρε παλικαρια ξεχασα τα χαρτια στο φορτηγο μη ξιγιεστε ετσι κτλ κτλ. οχι οτι δικαιολογω τους μπατσους, γαμηστε τουςτο σπιτι κανενα δικαιωμα να κανουν τετια δεν εχουν. αλλα ανοιξαμε κοτζαμ φλειμ θεμα για ενα μαλακα που εκανε μαλακιες και δεν εχει καν τα αρχιδια να το παραδεχτει. και καθεστε να υπερασπιστειτε το μαλακα σταρχιδιστη. χιλια δικια εχει, αλλα ειναι μαλακας συγμωμη κιολας
οχι οτι εγω δεν εχω οδηγησει μεθυσμενος οχι οτι εγω δεν εχω κανει μαλακιες οχι οτι εγω ειμαι ο παπας, αλλα ρε πουστη μου προξενεις και τρακαρισμα και για να δωσεις εμφαση στο τι τραβηξες (που κακως περασες οτι περασες) μας εκμηδενιζεις τη μαλακια που εκανες. πως να σε υπερασπιστουμε ρε ανθρωπα. αφου εισαι μαλακας.
Aleister
22-04-2012, 07:03
βαριεμαι να κατσω να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες αλλα σοβαρα νευριαζετε που οι μπατσοι κανανε ντα εναν μεθυσμενο που τρακαρε εναν ανθρωπο wtf
metamelia3
22-04-2012, 10:02
αλιστερ, ελα, τον πουλο εσυ, εχουν ανεβει τα αιματα, μιλανε οι μεγαλοι τωρα.
που το ειδατε ρε πανηλιθιοι οτι ο τυπος το λεει σε φαση "δεν εγινε και τιποτα"; και θελετε να μου πειτε τωρα οτι τα δυο μεγαλυτερα καγκουρια του φορουμ γυρνανε να κριτικαρουν ενα πραγμα που σιγουρα θα εχουν κανει κατ'εξακολουθησιν. στην ελλαδα ειναι κουλτουρα το να οδηγεις μεθυσμενος, η λογικη που κυριαρχει δεν ειναι οτι "μπορει να προκαλεσεις ατυχημα", η λογικη ειναι οτι "εγω ρε φιλε μεχρι τα 5-6 ποτακια ανετα το παω το αμαξι, ειμαι γαααματος οδηγος".
ο τυπος καλλιστα θα μπορουσε να μην αναφερει το τρακαρισμα ή να αποκρυψει τις μπυρες και δεν το εκανε, μην λεμε αλλες μαλακιες τωρα.
@00i00, έστω ότι καταλήξαμε σε κάτι με τίτλο:
ΟΚ ...εδώ θέλουμε να γράψουμε για μπάτσους. Καταντήσαμε εαν σε πιάσουν να περνάς απέναντι εκτός διάβασης να σε πετάξουν στην ζαρτινιέρα, ΑΛΛΑ να πούμε για τον τύπο: "επαγγελματίας μεθυσμένος θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα (και παραδεξου την μαλακία σου λιγάκι)"
Αλλά ορίστε, έρχεται το 20χρονο pokemon Aleister ... εκεί να δεις ξεφτίλα...
Aleister
22-04-2012, 10:51
Πρωτον δεν ειμαι 20, ειμαι 14, δευτερον δεν νομιζω να απολογουσασταν για μεθυσμενους οδηγους αν σας ειχε τρακαρει ποτε (χτυπα ξυλο) κανας παπαρας που γυρναγε απ'τα μπουζουκια τυφλα με τη BMW
ενα πραγμα που σιγουρα θα εχουν κανει κατ'εξακολουθησιν.
Πάρε μια μούτζα ηλίθιο καραγκιοζάκι, από ένα άτομο που έχει δοκιμάσει αλκοόλ 15 φορές στη ζωή του. Ορίστε τα επιχειρήματά σου και η εγκυρότατη (σε κάποιο πλαίσιο της δικής σου φαντασίας) άποψή σου για μένα σε ολόκληρο το θρεντ.
regularpaul
22-04-2012, 14:18
Το κείμενο που εγραψε ο τυπος το διαβασαμε ολο? Λεει και μερικα πραγματα για τους υπολοιπους που κρατουνταν εκει.
Ειχαν κι αυτοι μεθυσει και προξενησει καποιο ατυχημα? Ας μεινουμε λοιπον στο θεμα που αναδεικνυεται
και ας αφησουμε την οδικη συμπεριφορα για αλλη κουβεντα.
ikonoklast
22-04-2012, 17:19
«Με είχαν τυλίξει με μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών που είχε γεμίσει κόπρανα από τον φόβο των βασανιστηρίων. Μου έβαζαν το πιστόλι στο μάτι. Απειλούσαν να με σκοτώσουν και με κτυπούσαν. Αμέσως μετά με έβαζαν να προχωράω… κουτσό, στο ένα πόδι. Κι όταν δεν τα κατάφερνα με κτυπούσαν πάλι»
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=453696
VidnaObmana
22-04-2012, 17:22
Εγώ, ρε καθυστερημένε, ή εσύ που έσπευσες να υποστηρίξεις κάποιον που προκάλεσε ατύχημα ΠΙΩΜΕΝΟΣ και μάλιστα εύχεσαι να σκότωνε κάποιον?
Δεν θελω να αναφερθω στη νοημοσυνη σου, ισως ησουν αφηρημενος οταν το διαβαζες και δεν καταλαβες οτι το θεμα δεν ειναι το στοπ που περασε η οτι οδηγησε λιωμα (το οποιο ειναι κατακριτεο απο ολους νομιζω) αλλα ολα τα υπολοιπα
carheart
22-04-2012, 21:33
για το θέμα με την φορτηγατζή, ένα πρόσφατο παράδειγμα
http://www.youtube.com/watch?v=RG4Cf1T8bR4
Αστυνομικοί χτυπάνε αλύπητα ένα μετανάστη, τον οποίο έχουν συλλάβει, ενώ ο ίδιος δεν τους απειλεί σε καμία περίπτωση. Οι αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει αυτό το βίντεο είναι λογιών λογιών, που με τη βοήθεια ενός πλαισίου συνεπαγωγών θα καταλήξει στις εξής :
1. "Κατάχρηση εξουσίας, ψόφο κακό στους μπάτσοι"
2. "Και που ξέρω εγώ τι έκανε ο μετανάστης;"
Η αντίδραση νούμερο2 δίνει και μια πιθανότητα να μπορούσε να δικαιολογηθεί η κατάχρηση εξουσίας. Σκεφτείτε πως η αντίδραση2 θα μπορούσε μέχρι και να κρύβει ένα "να τα γαμάνε κάθε μέρα τα μουνιά που βιάζουν γυναίκες ή παραβιάζουν στοπ", ανάμεσα σε άλλα. Αυτή δεν είναι μια υγιής αντίδραση, διότι σε καιρούς όπου οι καταστάσεις θα είναι πιο πιεσμένες ακόμα από τη σημερινή (οι χειρότερες μέρες που λέει και ο ικόνοκλαστ), τα παλικάρια της ομάδας 2 θα μπορούσαν σύσσωμοι να ουρλιάζουν για αύξηση της κατάχρησης εξουσίας. Είναι να συνειδητοποιεί κανείς ότι τα προβλήματα της ανθρωπότητος δεν ξεκινούν από την ομάδα Δίας, ξεκινούν από την ομάδα δύο. Θα μπορούσαμε ίσως να συζητήσουμε για την περίπτωση της αυτοδικίας ενός πραγματικού παθόντα σε ένα ημιαποτυχημένο αστικό περιβάλλον, όπως η Ελλάδα του '12, αλλά η "αυτοδικία" εκ μέρους ενός οργάνου της (εκτελεστικής κλπ) τάξης απλά και μόνο επειδή καταχράζεται την δυνατότητα του να μπορεί να κάνει κουμάντο, με τις πλάτες της πελώριας ομάδας Δύο που θα_κάτσει_να_σκεφτεί σε ποιά περίπτωση θα δικαιολογούσε κατάχρηση εξουσίας και σε ποιά όχι, αντί να έχει την αντίδραση της ομάδας ένα, είναι μια αχαρακτήριστη "αυτοδικία".
και δηλαδή αν εμένα μου βιάσουν την κόρη θα κάτσω έτσι; να τα γαμίσουν τα μουνιά
ypersyntelikos
22-04-2012, 22:41
Πάντως ακριβώς το ίδιο είναι πιθανό να τύχαινε σε κάποιον που απλά μοιάζει με αλβανό, και απλά περπατούσε ήρεμα στο δρόμο, και κάποιος μπάτσος της επιχείρησης σκούπας του ζητούσε χαρτιά. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. Πράγμα που τις τελευταίες τρεις εβδομάδες είμαι σίγουρος ότι γίνεται στο κέντρο κατά κόρον. "Έλληνας είσαι? όχι? δεν έχεις χαρτιά? ΡΕ ΜΟΥΝΙ . . . .. κλπ κλπ "
ναι, πέρασε στοπ: οκ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ
ναι, ένας μετανάστης στο Αγ. Παντελεήμονα έκλεψε: οκ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ
Ο ρόλος όμως που έρχονται να παίξουν μπάτσοι και ΧΑ αντίστοιχα στις δύο περιπτώσεις είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν της διευθέτησης παράβασης κοκ ή μικροκλοπής.
Άρα όποιος σε μια τέτοια κουβέντα δίνει τον τόνο στο "πέρασε στοπ" ή στο "ναι αλλά έκλεψε ένα πορτοφόλι" αξίζει των χαρακτηρισμών του ικόνοκλαστ.
Aleister
23-04-2012, 07:26
2. "Και που ξέρω εγώ τι έκανε ο μετανάστης;"
Η αντίδραση νούμερο2 δίνει και μια πιθανότητα να μπορούσε να δικαιολογηθεί η κατάχρηση εξουσίας. Σκεφτείτε πως η αντίδραση 2 θα μπορούσε μέχρι και να κρύβει ένα "να τα γαμάνε κάθε μέρα τα μουνιά που βιάζουν γυναίκες ή παραβιάζουν στοπ", ανάμεσα σε άλλα. Αυτή δεν είναι μια υγιής αντίδραση, διότι σε καιρούς όπου οι καταστάσεις θα είναι πιο πιεσμένες ακόμα από τη σημερινή (οι χειρότερες μέρες που λέει και ο ικόνοκλαστ), τα παλικάρια της ομάδας 2 θα μπορούσαν σύσσωμοι να ουρλιάζουν για αύξηση της κατάχρησης εξουσίας. Είναι να συνειδητοποιεί κανείς ότι τα προβλήματα της ανθρωπότητος δεν ξεκινούν από την ομάδα Δίας, ξεκινούν από την ομάδα δύο. Θα μπορούσαμε ίσως να συζητήσουμε για την περίπτωση της αυτοδικίας ενός πραγματικού παθόντα σε ένα ημιαποτυχημένο αστικό περιβάλλον, όπως η Ελλάδα του '12, αλλά η "αυτοδικία" εκ μέρους ενός οργάνου της (εκτελεστικής κλπ) τάξης απλά και μόνο επειδή καταχράζεται την δυνατότητα του να μπορεί να κάνει κουμάντο, με τις πλάτες της πελώριας ομάδας Δύο που θα_κάτσει_να_σκεφτεί σε ποιά περίπτωση θα δικαιολογούσε κατάχρηση εξουσίας και σε ποιά όχι, αντί να έχει την αντίδραση της ομάδας ένα, είναι μια αχαρακτήριστη "αυτοδικία".
Σ'αρεσει δεν σ'αρεσει οι μπατσοι υπαρχουν για ενα λογο. Για να σου προκαλουν τον φοβο ωστε να μην κανεις ΠΟΤΕ σου τιποτα παρανομο, και για να σε γαμανε σε περιπτωση που κανεις. Αν αυτος ο τυπας σουλατσαρε στις 3 τη νυχτα και κοιταγε να ανοιξει με το κατσαβιδι τιποτα λαντα παρκαρισμενα και βεβαια θα τον σπασουν στο ξυλο. Και Ελληνας να ηταν παλι θα τις ετρωγε. (Το εχω δει μαλιστα να συμβαινει και στη Συγγρου μπροστα μου.) Γενικα, μπατσοι ειναι παιδια δεν ειναι νοσοκομες η δουλεια τους ειναι να κοπανανε οσους κλεβουν/πανε να κλεψουν.
KoiliaSamprela
23-04-2012, 08:11
Σ'αρεσει δεν σ'αρεσει οι μπατσοι υπαρχουν για ενα λογο. Για να σου προκαλουν τον φοβο ωστε να μην κανεις ΠΟΤΕ σου τιποτα παρανομο, και για να σε γαμανε σε περιπτωση που κανεις. Αν αυτος ο τυπας σουλατσαρε στις 3 τη νυχτα και κοιταγε να ανοιξει με το κατσαβιδι τιποτα λαντα παρκαρισμενα και βεβαια θα τον σπασουν στο ξυλο. Και Ελληνας να ηταν παλι θα τις ετρωγε. (Το εχω δει μαλιστα να συμβαινει και στη Συγγρου μπροστα μου.) Γενικα, μπατσοι ειναι παιδια δεν ειναι νοσοκομες η δουλεια τους ειναι να κοπανανε οσους κλεβουν/πανε να κλεψουν.
είσαι απελπιστικά ηλίθιος
και είσαι τόσο πολύ ηλίθιος που μπερδεύεις τον αστυνόμο με τον δικαστή .
Και γενικότερα αντε στο διάολο πρωί πρωί
Aleister
23-04-2012, 09:54
Δεν ειπα οτι ειναι σωστο. Ειπα οτι ετσι ειναι τα πραγματα...
ikonoklast
23-04-2012, 09:55
Δεν είπε ότι είναι σωστό που είσαι ηλίθιος, είπε ότι έτσι είναι τα πράγματα.
VidnaObmana
23-04-2012, 12:04
Δεν ειπα οτι ειναι σωστο. Ειπα οτι ετσι ειναι τα πραγματα...
Στα 4 και ας εισαι 14 λοιπον! Ετσι ειναι τα πραγματα ....
Ξερουμε πως ειναι τα πραγματα, σε αυτο το τοπικ ποσταρουμε πως εχουν τα πραγματα και πως θα θελαμε να ειναι και πως μπορουμε να φτασουμε εκει.
Κλαιω,ποιος θεος το σκεφτηκε (http://www.electricrequiem.com/forum/tags.php?tag=%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%85)
@00i00, έστω ότι καταλήξαμε σε κάτι με τίτλο:
ΟΚ ...εδώ θέλουμε να γράψουμε για μπάτσους. Καταντήσαμε εαν σε πιάσουν να περνάς απέναντι εκτός διάβασης να σε πετάξουν στην ζαρτινιέρα, ΑΛΛΑ να πούμε για τον τύπο: "επαγγελματίας μεθυσμένος θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα (και παραδεξου την μαλακία σου λιγάκι)"
(εγω παντως οταν ειπα για ξεφτιλα εννοαα τον χαρακτηρισμο που (νομισα?) οτι πηγαινε σε γιουζερ που ποσταρισε πριν απο σενα)
συνεχιστε
Τι να γραψεις μωρε, σε ετσουξε επειδη σε χαρακτηρισε και σε εβαλε σε στερεοτυπα, δηλαδη αυτο που κάνεις σχεδον αποκλειστικα εδω μεσα σε ολους τους αλλους χρηστες?
Καλα στα λεει, οποιος περναει κοκκινο φαναρι/ΣΤΟΠ και απλα το σφαζει, ειτε ειναι σε δικυκλο, ειτε σε αυτοκινητο, ειτε πεζος, ειναι εν δυναμει υπαιτιος για χασιμο ζωων.
Τι δεν καταλαβαινεις πανω σε αυτο? Καθεσαι και υπερασπιζεσαι τον τυχαιο ανεγκεφαλο επειδη "ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου" και τα χωνει στους μπατσους.
Αντε σοβαρεψου μερες που ειναι κι αντι για ζεν γινε λιγο ανθρωπος.
Με την ίδια εσφαλμένη λογική, εσείς τώρα υποστηρίζετε 4 μπάτσους που τον πλάκωσαν φωνάζοντας ότι είναι "σκατοαλβανός, βρωμολαθρομετανάστης, γαμημένος ξένος που θα τρακάρεις και αμάξι ".
(εγω παντως οταν ειπα για ξεφτιλα εννοαα τον χαρακτηρισμο που (νομισα?) οτι πηγαινε σε γιουζερ που ποσταρισε πριν απο σενα)
συνεχιστε
Σαρκαστικός ήθελα να είμαι (όχι στον kalkis που πρόλαβε να γράψει ανάμεσα), αλλά στον user αποπάνω που το ρίχνει ΠΑΣΟΚ, κάνει έμμεση διαφήμιση με το avatar βενιζέλος ΚΑΙ μας κάνει και μάθημα.
Σ'αρεσει δεν σ'αρεσει οι μπατσοι υπαρχουν για ενα λογο. Για να σου προκαλουν τον φοβο ωστε να μην κανεις ΠΟΤΕ σου τιποτα παρανομο, και για να σε γαμανε σε περιπτωση που κανεις
Για πες εσύ, εγώ μικρός είχα περιπολικό-παιχνίδι και τώρα δεν μου προκαλούν φόβο οι μπάτσοι. Τι υπάρχει για μένα? Τα τεθωρακισμένα? Αι Στράτης?
ikonoklast
27-04-2012, 13:14
Μια μέρα ίσως κάποιος περάσει stop και να σε μοντάρει ώστε να κοιτάς forums μόνο, χωρίς να μπορείς να παίζεις με το πουλάκι σου ή το keyboard.
Τώρα όμως αφού τα είπες σώστα μάθαμε, θα την πούμε εμείς στους μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι και για σένα και για τον μπεκρή !
Σαρκαστικός ήθελα να είμαι (όχι στον kalkis που πρόλαβε να γράψει ανάμεσα), αλλά στον user αποπάνω που το ρίχνει ΠΑΣΟΚ, κάνει έμμεση διαφήμιση με το avatar βενιζέλος ΚΑΙ μας κάνει και μάθημα.
Μην υπερβάλλουμε με το πρώτο πληθυντικό, αφ' ενός είσαι μοναχικός μπλακμεταλλερ, αφετέρου δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί σου.
Tispanagias tamatia
03-05-2012, 17:08
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/394297_224363504339594_100002978393666_389420_1949320401_n.jpg
Roswell47
03-05-2012, 17:13
περιπτωση σωστου παρκαρισματος
VidnaObmana
04-05-2012, 15:37
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1396719
Sotos_The_Tequiler
10-10-2012, 07:07
http://i.imgur.com/Z3AWg.jpg
Drumsick
12-10-2012, 16:11
Κι εκεί που ψωνίζεις βίδες κτλ σε κατάστημα στην Αθηνάς, πετυχαίνεις 5-6 δελτάδες να αναζητούν τρόπο για να μοντάρουν μεταλλικό πλέγμα στα κράνη τους.
KoiliaSamprela
12-10-2012, 16:36
Κι εκεί που ψωνίζεις βίδες κτλ σε κατάστημα στην Αθηνάς, πετυχαίνεις 5-6 δελτάδες να αναζητούν τρόπο για να μοντάρουν μεταλλικό πλέγμα στα κράνη τους.
τους λες τρίβεις πολυεστέρα μέσα στο κράνος και με τον ιδρώτα δημιουργείτε , και περιμένεις :)
The Donnn
13-10-2012, 14:24
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s_3lY_k16WM
The Donnn
13-10-2012, 14:31
Α και μια του ριμπορν κριστιαν-επαιζα στους μεταλλικα καποτε-κονσερβαρτιβ-πουντλ:
http://www.megadeth.com/gallery/var/resizes/Endgame/LA2010-LIVE/Megadeth%20with%20Peruvian%20Police.jpg?m=1321833687
Sotos_The_Tequiler
24-10-2012, 18:42
λίγο χολυγουντιανή περιγραφή αλλά νταξ μιλάμε για βαρβαρότητα αν έγιναν όλα αυτά:
του Νίκου Καρανίκα Την Κυριακή 21/10/12 στο βουνό Κάκαβο της Χαλκιδικής έκανε την εμφάνισή του ένα νέο είδος θηλαστικού που μετά από κάποια χρόνια εκπαίδευσης στα ανθρώπινα κορμιά των διαδηλωτών, με αίμα και χημικά, κατέληξε να κανιβαλίζει. Ο κανιβαλισμός αυτών των θηλαστικών δεν έχει κανόνες, αξίες, ιδανικά. Δεν συμπεριφέρεται με όρους πολεμικούς, εχθρότητας και αντιπάθειας. Έχει χαρακτηριστικά τυφλής βίας, ωμής έκφρασης της επιθυμίας για πόνο από βασανισμό με συνοδεία προσβολής της αξιοπρέπειας και αδιαφορία για τον θάνατο- λόγω της απόλαυσης των πράξεων. Δεν συμπεριφέρθηκαν ούτε ως πολεμιστές σε πόλεμο, που σέβονται την ήττα του εχθρού που υποχώρησε μεταφέροντας τα θύματά του. Η διαμαρτυρία των κατοίκων της Χαλκιδικής, μαζί με ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής, έλαβε τέλος λόγω της στρατιωτικής υπεροχής των ΜΑΤ και των χημικών που έριχναν, μαζί με σφαίρες πλαστικές και καπνογόνα. Αρχίσαμε να φεύγουμε υποχωρώντας, μαζεύοντας ανθρώπους κάθε ηλικίας που έπεφταν στο χωματόδρομο αλλά και στις φυλλωσιές μέσα στο δάσος. Ένα τόσο όμορφο μέρος άρχισε να γίνεται πεδίο βαρβαρισμού από τα θηλαστικά του κράτους. Έριχναν τις σφαίρες λες και είναι ευχές, λόγια και βρισιές και όχι κάτι που οδήγησε κόσμο σε νοσοκομεία, με ράμματα, λάμες και γύψους. Τα περισσότερα καπνογόνα, που εκτοξεύονταν από όπλα και όχι από φαντασία, ρίχνανε οριζόντια κατευθείαν επάνω μας, στα κορμιά μας και μόνο χάριν της ανθρωπιάς που αψηφούσε τον κίνδυνο και σταμάταγε να τρέχει για να σωθεί σηκώνοντας τραυματίες, κουβαλώντας λιπόθυμα άτομα είτε από τα χημικά είτε από το χτύπημα του καπνογόνου στο κεφάλι. Τα έβλεπα να γίνονται και δεν προλάβαινα να τα αντιμετωπίσω. Ανάλογα πράγματα ξαναζήσαμε και σε άλλες διαδηλώσεις και η ψυχραιμία μου με συνόδευε, μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει χειρότερα αλλά όχι κάτι τόσο διαφοροποιημένο, τόσο απάνθρωπο. Είχαμε τελειώσει, φεύγαμε με τα πόδια και κατευθυνόμασταν στα παρκαρισμένα οχήματα και μόλις βγήκαμε στο δημόσιο δρόμο αρχίσαμε να βάζουμε τραυματίες στα αυτοκίνητα που ήταν εκεί παρκαρισμένα. Κοιτάγαμε να δούμε απώλειες, μετράγαμε χαμένους στο δάσος, υποθέταμε συλλήψεις και έμπαιναν όλοι στα αυτοκίνητα και στις καρότσες τους. Είχε τελειώσει νομίζαμε η μάχη, η διαδήλωση, η κατάσταση με τα ΜΑΤ και φεύγαμε, όλος ο κόσμος, μέχρι που είδαμε τους κανιβάλους να πηδάνε στον δρόμο...αφού μας ακολουθούσαν εφτάμιση χιλιόμετρα, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, σαν ύαινες περιμένοντας να ξαποστάσουμε αμέριμνοι. Πρώτη φορά είδα και έζησα τέτοια βια, τέτοια βαρβαρότητα. Δεν το πίστευα, ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο και μάλιστα από κρατικούς υπαλλήλους. Πέταγαν ασταμάτητα τα χημικά και τα καπνογόνα πάνω μας και όρμησαν στα αυτοκίνητα και τράβαγαν τον κόσμο έξω και τον χτύπαγαν πριν τον συλλάβουν. Κόσμος πάνω σε καρότσες των αγροτικών αυτοκινήτων βρέθηκαν αντιμέτωποι με κανιβάλους που τους έριχναν καπνογόνα, πριν τους βασανίσουν. Σπάσανε τα παρμπρίζ και πετάξανε μέσα στα αμάξια χημικά καπνογόνα οδηγώντας τον κόσμο που ήταν μέσα σε ασφυξία και σύγκρουση με άλλα αυτοκίνητα αφού τίποτα δεν βλέπανε και δεν μπορούσαν να κάνουν. Έτσι είδα και τις συντρόφισσες να πετάγονται και να χάνονται από το οπτικό πεδίο μου και με το ζόρι σκεφτόμουνα τι να κάνω μέσα στην αδυναμία μου να περπατήσω προς το μέρος τους λόγω των χημικών. Σ' αυτό το αγροτικό ο οδηγός, ένας ηλικιωμένος, πάλευε μέσα στην ασφυξία του να μη πατήσει άνθρωπο , να μην τρακάρει σε αυτοκίνητο, να μη σκοτώσει και σκοτωθεί. Το έβλεπα και δεν μπορούσα να κάνω κάτι, όταν είδα τους κανιβάλους να τρέχουν επάνω του και κατάλαβα ότι θα συλληφθεί αλλά που να φανταστώ ότι θα του απαγγείλουν και κατηγορία ανθρωποκτονίας αρχικά και μετά για σωματική βλάβη. Ακινητοποίησαν αυτοκίνητο, έβγαλαν ηλικιωμένη γυναίκα, την έσυραν με βία, την διέταξαν ουρλιάζοντας να γονατίσει και της σπάσανε το πόδι πατώντας την με την μπότα του ο κανίβαλος ματατζής. Η κατάσταση ήταν διαφορετική από κάθε άλλη που είχα ζήσει, όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και σε άλλα κράτη. Η άμυνά μας στον βρώμικο πόλεμό τους και στην ωμή βία των προηγούμενων διαμαρτυριών μας οδήγησε στην αυτοάμυνα των αντιασφυξιογόνων μασκών, του πετροπόλεμου και των βεγγαλικών σε κοκτέιλ οινοπνεύματος [που πουλιούνται νόμιμα και είναι ακίνδυνα για την ρόμποκοπ εξάρτηση των κανιβάλων ματ] και το αποδείξαμε γιατί όταν βρεθήκαμε σώμα με σώμα και για ώρα μιλώντας τους για το άδικο της εταιρίας που προστατεύουν, λες και είναι ιδιωτική αστυνομία ή ακόμα και όταν τους βρίζαμε που μας μαγνητοσκοπούσαν. Δεν τους πετάξαμε τίποτα ακόμα και όταν βάλανε μόνοι φωτιά στο δάσος, λίγο πιο δίπλα τους και κυνικά μπροστά στα μάτια μας. Τα χρησιμοποιήσαμε μόνο όταν μας επιτέθηκαν ωμά κατάμουτρα με καπνογόνα, χημικά και πλαστικές πέτρες και πιστεύαμε ότι με βεγγαλικά θα σταματήσουν για λίγα δευτερόλεπτα να μπορέσουμε να φύγουμε και να γλυτώσουμε από την λύσσα τους. Ξεκίνησαν να μας επιτίθενται γιατί κάποια πέτρα πετάχτηκε σε μια ασπίδα και αυτό, αφού πρώτα έσκασε μισό μέτρο από αυτήν. Τέτοια ήταν η παράβαση που κάναμε και οι ρόμποκοπ κανίβαλοι όρμηξαν σε ηλικιωμένα άτομα, παιδιά, άντρες και γυναίκες. Ήταν τέτοια η λύσσα τους που βάραγαν εκτός από μας τους ανθρώπους, και τους θάμνους τα δέντρα, τα αυτοκίνητα. Ο κανιβαλισμός κάποιων μεταλλωρύχων με φόβισε πιο πολύ, αφού εμφανίστηκαν μπροστά από τα ματ, στο τέλος όταν νύχτωσε και είχαν φύγει σχεδόν όλοι οι άνθρωποι. Ψάχνανε στα δρομάκια και στα χωράφια να βρούνε διαδηλωτή που ξέμεινε καθώς προσπαθούσε να γλυτώσει από τα ΜΑΤ και βρωμούσανε ανθρωποφαγία. Ο κανιβαλισμός των ματ της ελληνικής αστυνομίας και κατά επέκταση της ίδιας της αστυνομίας ταιριάζει στην πολιτική της κυβέρνησης που είναι υποτελής στα συμφέροντα των εταιριών, των μνημονίων και υπηρετεί το χρήμα. Τα ΜΜΕ στην ίδια ρότα, πρόδρομοι του σημερινού κανιβαλισμού, έχουν, στην καλύτερη, αποσιωπήσει το συμβάν στα μεταλλεία -ορυχεία της Χαλκιδικής. Ο βρώμικος ρόλος τους όμως αποδεικνύεται με την παραποίηση της πραγματικότητας. Η κυβέρνηση με την γνωστή της κυνικότητα αντιμετώπισε τα θύματα ως εγκληματίες και εχθρούς της ανάπτυξης. Αν δεν σπάσουμε την σιωπή, αν δεν σταματήσουμε τα μεταλλεία, τον Μπόμπολα, τον Πάχτα και την καναδική Eldorado, τότε θα καταντήσουμε ζόμπι γιατί θα μας κυβερνάνε κανίβαλοι. Αυτό που θα διατηρήσει στην ζωή τον κανιβαλισμό των ματ είναι η εξουσία του κράτους που τους έχει παραχωρηθεί και της ανοχής από πλευράς του φορολογούμενου κόσμου, για να μην πω της ανοχής του πολιτικού κόσμου. Τα χθεσινά στην πανέμορφη Χαλκιδική δεν πρέπει να τα συνηθίσουμε, δεν πρέπει να τα αφήσουμε να καταστρέψουν το αύριο, όλης της περιοχής. Δεν θέλω να ξαναζήσω αυτά που έζησα με τους κανιβάλους της αστυνομίας και γιαυτό θα κρατήσω μόνο τις υπέροχες στιγμές αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων που δίχως να γνωρίζονται και μόνο με τον ευγενή σκοπό να σωθεί το μέλλον μας από την περιβαλλοντική καταστροφή έκανε το θαύμα ώστε να μην θρηνούμε θύματα, ανθρώπινες ζωές. Φτάνει πια με τον δισταγμό μας και την παθητικότητα. Ας βγούμε μπροστά για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ας οργανώσουμε την αγριότητα της ανθρωπιάς μας. Η Χαλκιδική είναι όλων μας, εκτός των κανιβάλων και των εταιριών. Να την υπερασπιστούμε τώρα, για να μην πούμε, όπως λέει ένας φίλος μου από τον Γιδά: 'σαν την Χαλκιδική δεν ΕΙΧΕ!' ΥΓ:Αφού για την κυβέρνηση μετράνε τα χρήματα, τότε ως φορολογούμενος πολίτης είναι λογικό να απαιτώ την απομάκρυνση των ματ από τα βουνά , να πάψει να παίζει τον ρόλο της ιδιωτικής αστυνομίας η ‘ελληνική αστυνομία’ γιατί την πληρώνω εγώ και οι άλλοι φορολογούμενοι. Ως πολιτισμένος άνθρωπος, μέλος αυτής της πολιτείας απαιτώ την απόλυση της κανιβαλικής ομάδας με το όνομα ΜΑΤ που ήταν στην δολοφονική επίθεση και την παραδειγματική τιμωρία τους. Τέλος, κύριε υπουργέ Δένδια, αν αισθάνεστε άσχημα με την κανιβαλική παρέα τότε παραιτηθείτε ή απολύστε τους για να μην μείνετε στην ιστορία ως ο υπουργός των κανιβάλων. από εδώ:
http://alterthess.gr/content/skoyries-emfanistike-neo-eidos-thilastikoy
asimoulis
28-10-2012, 21:02
kIKgFzsV92g
Συνέλαβαν και ξυλοκόπησαν Κορεάτη τουρίστα
http://www.zougla.gr/greece/article/sinelavan-ke-ksilokopisan-koreati-tourista
:shock:
06/12/2008 (https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=933042)
http://i.imgur.com/i2afs.jpg
http://i.imgur.com/j5rKZ.jpg
http://i.imgur.com/eY0F7.jpg
http://i.imgur.com/aXNd1.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=9fGwwuYTxZY
Πόσο κάνει 10 συν 7
01-12-2012, 15:01
Bέλγιο: Διαμαρτυρία κατά της αγροτικής πολιτικής της ΕΕ.
http://img197.imageshack.us/img197/5771/30527486.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/6052/62907505.jpg
Mitsmann
02-12-2012, 23:24
Γιατι κρατανε τραπεζακια καφετεριας?
Περιμένοντας το γαλατάκι τους προφανέστατα!
geologiko_karoto
03-12-2012, 02:32
http://25.media.tumblr.com/tumblr_ld9q9t0exl1qzg176o1_500.jpg
τα πήραν απτους εγγλέζους συναδέλφους
menumission
10-01-2013, 05:56
http://www.youtube.com/watch?v=jPKxrz4xxbw
http://www.youtube.com/watch?v=rILTe-iv3Ow
περισσότερα εδώ (http://omniatv.com/blog/2227-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%89%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B2%CE%AF%CE%B1)
stam and the witches
18-01-2013, 18:47
Αθώοι οι 6 από τους 8 μπάτσους της ζαρντινιέρας. Γεια μας.
Pinatero
18-01-2013, 21:39
ο κυπριος ποσα χρονια εφαγε?
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=189387&catid=4
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/602087_574309582596337_1222980519_n.jpg
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/023/370/Shopped_sea.jpg?1255981582
KoiliaSamprela
03-02-2013, 03:14
εν αναμονή του ευαίσθητου εισαγγελέα ... ε? να το κάνω μουβ στα ανέκδοτα?
Mitsmann
03-02-2013, 15:05
"Κυριε διοικητα, το εφτιαξα, καλο ειναι?"
tsimpouklano
03-02-2013, 15:56
Μετά από εντατικές έρευνες στα βίντεο των καμερών ασφαλείας του δε mall αθενς, οι αστυνομικές αρχές δίνουν στη δημοσιότητα φωτογραφία με τους 4 τρομοκράτες κατά την έξοδό τους από το κτήριο. (http://img16.imageshack.us/img16/8886/servicesg.jpg)
Μετά από εντατικές έρευνες στα βίντεο των καμερών ασφαλείας του δε mall αθενς, οι αστυνομικές αρχές δίνουν στη δημοσιότητα φωτογραφία με τους 4 τρομοκράτες κατά την έξοδό τους από το κτήριο. (http://img16.imageshack.us/img16/8886/servicesg.jpg)
xwris opla?
mourning apocalypse
03-02-2013, 16:06
Από indy:
Μετά από επικοινωνία με τους γονείς του συλληφθέντα Μπουρζούκου Ανδρέα-Δημήτρη ενημερώνουμε τα εξής:
όλοι οι συλληφθέντες εχουν μεταφερθεί από το Σάββατο (αργά το βράδυ) 2 φεβρουαρίου στην Γ.Α.Δ.Α.
Σήμερα το πρωί ήταν η πρώτη μέρα,μετά από συνεχόμενες αρνήσεις της αστυνομίας, που οι γονείς επικοινώνησαν με τα παιδιά τους όπως και οι δικηγόροι.
Τους δόθηκε 15 λέπτα χρόνος στον 12ο όροφο της Γ.Α.Δ.Α.
Όσον αφορά τον Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκο ήταν δεμένος με χειροπέδες από το ένα χέρι και την καρέκλα καθόλη τη διάρκεια του δεκαπεντάλεπτου.
Μας ενημέρωσε ότι μέσα στα κρατητήρια της Κοζάνης ενώ ήταν δεμένος πισθάγκωνα με τις
χειροπέδες,του είχαν βάλει κουκούλα στο πρόσωπο,τον βάλανε να κάτσει στα γόνατα και τον ξυλοκοπούσαν επί τέσσερις ώρες στο κεφάλι,
στο πρόσωπο, στην κοιλιά και του ξερίζωσαν μαλλιά. Αύτο έγινε χωρίς να προβληθεί καμιά αντίσταση και εννοείται συνοδευόμενο από απειλές, προσβολές και
χυδαίες βρισιές.Οι συνέπειες των παραπάνω βασανηστηρίων ήταν : αιματουρία, έντονες ζαλάδες,κεφαλαλγία,οιδήματα σε όλο το πρόσωπο,αιματώματα και στα δύο μάτια,
μώλωπες και εκχυμώσεις παντού.
Οι γονείς του αναφέρουν ότι το πρόσωπο του ήταν μη αναγνωρίσιμο και η φωνή του αλλοιωμένη από τα χτυπήματα στη γνάθο.
Επίσης έχει πιεί επί τριήμερο μόνο εμφιαλωμένο νερό,ενώ απαγόρευσαν στους γονείς να δώσουν συσκευασμένα τρόφιμα και χυμούς.
Όλα τα παραπάνω δεν δημοσιοποιούνται για να προβληθεί η θυματοποίηση των συλληφθέντων αλλά για να αναδείξουμε τα βασανιστήρια και την "νόμιμη" βία των κρατικών μηχανισμών.
Παρόλα αυτά ο Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος είναι δυνατός,αξιοπρεπής και με ακλόνητο ηθικό.
Δύναμη στους συλληφθέντες.
tsimpouklano
03-02-2013, 16:14
xwris opla?
Μάλλον τα χουν κρυμμένα μέσα στο φλάι τζάκετ τους.
tsimpouklano
03-02-2013, 18:38
http://images.watchit.gr/?h=385&w=600&src=http://www.newsit.gr/files/Image/2013/02/03/syl1.jpg
http://images.watchit.gr/?h=353&w=600&src=http://www.newsit.gr/files/Image/2013/02/03/syl3.jpg
...
http://www.pinnokio.gr/Uploads/Articles/VIDEOTO-KORYFAIO-KSESPASMA-TOY-THEOXARH-APO-TO-KALHMERA-ZWH/ArticleImage_1437-jpg.xpng?w=330&p=1437
" Θα πονέσεις μαλάκα μου. Θα σε κάνω τουλούμι στο ξύλο και μετά θα σβήσω τις μελανιές με το πινέλο." -Ταξίαρχος Θεοχάρης 1997
Respect!! Πολύ Μπροστά από την εποχή του
Zoonchild
08-02-2013, 15:47
http://news247.gr/eidiseis/el_as_apo_antistash_kai_symplokh_ta_traumata_twn_4_syllhfthentwn_sto_velvento.2120268.html
ενταξει παιδια, δεν ηταν βασανισμοι, απλα παιχτηκε λιγο ξυλο κατα την συλληψη :!:
Να δείξουν και τις μελανιές των αστυνομικών
Την άλλη φορά είχαν πει ότι έπεσε βέβαια άρα υπάρχει ένα αργό progress
http://news247.gr/eidiseis/politiki/dendias_to_retoysarisma_twn_fwtografiwn_egine_prokeimenoy_oi_syllhfthentes_na_anagnwrizontai.2114430.html
Καλά ο Δένδιας δεν παίζεται πάλι. Ποιό πολύ το βάζω για την ψηφοφορία παρακάτω του κειμένου:
Πώς κρίνετε τη συμπεριφορά της αστυνομίας απέναντι στους 4 συλληφθέντες;
Απαράδεκτη και αδικαιολόγητη 53% 5136
Μέσα στα νόμιμα πλαίσια 27% 2667
Δεν με ενδιαφέρει, εφόσον τους συνέλαβαν 20% 1969
Πάλι καλά που έπιασε το 53%.
rage for order
08-02-2013, 16:50
σωστή η ψηφοφορία. στο κάτω κάτω
https://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/mpatsoi9mwyjv.jpg
necrosaturate
08-02-2013, 19:39
Πάνω στη συμπλοκή...
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=191184&catid=4
zihuatanejo
08-02-2013, 23:24
Δεν είναι να μπεις να διαβάσεις τα σχόλια.
stam and the witches
09-02-2013, 02:18
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/843067_10152537624265333_1734719921_o.jpg
wat happening
geologiko_karoto
09-02-2013, 02:47
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/379239_483923704976944_1472693704_n.jpg
σκόνταψαν σε κοντάκιο
οι μπάτσοι δεν έχουν σύνορα
http://www.youtube.com/watch?v=3qv-D7hyWKs
KiNKY KoNG
02-07-2013, 17:58
na to deite kai meta na pate na diavasete sxolia edo (http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CE%BF-vid) apo dipoda zoa
rip στο σκύλαρο ρε. σφίχτηκε η καρδιά μου.
acab
Κωλαράκι Τορνευτό
03-07-2013, 11:06
οι μπάτσοι δεν έχουν σύνορα
http://www.youtube.com/watch?v=3qv-D7hyWKs
Λοιπον αυτο ολως τυχαιως το ανεβασα facebook ακριβως λιγη ωρα πριν/μετα (ταυτοχρονα?) το ποσταρεις, που το βρηκα απο ενα φιλο μου.
Δεν ηθελα να δω αυτο το βιντεο, γιατι ηξερα οτι θα νευριασω/στεναχωρηθω/εξοργιστω. Αλλα δε μαρεσει να αρνουμαι την αληθεια.
Και το ειδα, και μα την αληθεια οταν τελειωσε το βιντεο, κοπανησα το χερι μου τοσο δυνατα στο γραφειο μου που τωρα ειναι μωβ τα δυο δαχτυλα.
Και μετα με εξοργισε ακομα περισσοτερο ο "διαλογος" κατω απο το λινκ μου, γιατι προσπαθουσε να με πεισει μια κοπελα, πως ο μπατσος δεν ειχε αλλη επιλογη.
Γαμω τη μπαναγια ρε πουστη, σε τι κοσμο ζουμε???? Πραγματικα νιωθω θλιψη απο το μεσημερι που το ειδα μεχρι τωρα 14 ωρες μετα. Δεν ειναι δυνατον να γινονται τετοια πραγματα.
:(
scarecrow
06-07-2013, 12:08
http://www.causes.com/justice-for-max?utm_source=causes.com&utm_medium=fbpost&utm_campaign=fbMAX0703
Κοιτα ρε τα κορακια πεσαν να με φανε. Δεν ηταν χιουμορ, ηταν αντανακλαστικη αντιδραση στην καταντια που εχει φτασει η κοινωνια μας. Αλλωστε εγω δεν κολλαω ποτε στις λεπτομερειες, δε με ενδιαφερουν, εδω υπαρχουν κατι εκατομμυρια ξερω γω θυματα πολεμου, εκατονταδες χιλιαδες ραδιενεργοι και παραπληγικοι απο πυρηνικα ατυχηματα και βομβαρδισμους, κατι δισεκατομμυρια φτωχων και εξαθλιωμενων στην Ινδια κτλ, θα με πειραξει το ξυλο που εφαγαν δυο συλληφθεντες απο την αστυνομια?
Και η απάντηση στην ερώτηση ποιοί είμαστε τώρα, είναι σίγουρα "αυτοί ήσασταν πάντα".
ikonoklast
06-07-2013, 16:09
Γελάω με παραπάνω δηλώσεις φίξερ σε συνάρτηση με το σχόλιο "Γαμω τη μπαναγια ρε πουστη, σε τι κοσμο ζουμε???? Πραγματικα νιωθω θλιψη απο το μεσημερι που το ειδα μεχρι τωρα 14 ωρες μετα. Δεν ειναι δυνατον να γινονται τετοια πραγματα."
carheart
06-07-2013, 16:25
Αυτό ήθελα να το θίξω και γω, μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Γενικά, πέρα από τις φοβερές απορίες μου σχετικά με το γιατί να έχει κανείς το οποιοδήποτε κατοικίδιο (μόλις έχασα για πάντα την ευκαιρία να γίνω διακεκριμένος επιστήμονας ή υπέρβαθος φιλόσοφος που αγαπάει μόνο την επιστήμη του και τις γάτες), μου κακοφάνηκε απίστευτα το "σε τι κόσμο ζούμε????" όταν η φορά που ξεστομίστηκε/επηρέασε για 14 ώρες/ράγισε το ξύλινο γραφείο ήταν για την LAPD δολοφονία ενός σκύλου. Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στους ανώμαλους του facebook που ποστάρουν ΜΟΝΟ κακοποίηση ζώων, γλυκά στα TGI και παραλίες στην αντικύθνο, αλλά και γενικά στους όσους ξέρω γω θα δάκρυζαν που ένα σκυλάκι διψάει στην Σταδίου, αλλά αν έβλεπαν έναν άστεγο στην ίδιο οδό, σαν να μην υπάρχει. Ή να υπάρχει για να γεμίσει τα tumblrs των επίδοξων μετα-αστικών φωτογράφων της πάντα δραστήριας Μητρόπολης Αθήνας. Έχω βρίσει κοπέλα στο δρόμο που έβγαζε φωτογραφίες άστεγους.
Γενικά, για να σας προλάβω, προφανώς και καταδικάζω φόλες, κακοποίηση ζώων, συνθήκες στα pet shops, αυτό είναι θεμελιώδες, αλλά πραγματικά απορώ που μερικοί ανθρώποι πρώτα θα ευχηθούν ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΦΟΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ παρά ξέρω γω σε όσους κλείνουν μετανάστες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στις Αμυγδαλέζες ή όσους παρατείνουν την κράτηση του Κώστα Σακκά. Στη χώρα μας έχουμε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ. Οι άνθρωποι που τα διοικούν μπορεί να καλομεταχειρίζονται το πεκινουά τους.
Συζητήστε
Coloubra
06-07-2013, 17:04
kaneis den 8a diafonisei me osa les kai sigoura exoun ginei xirotera pragmata sthn an8ropotita kai ginonte ka8imerina apo thn adiki dolofonia enos skulou
sigoura paratiroume thn adiaforia gia sovara zitimata apo megali merida kosmou kai thn tasi na asxoloumaste me mikropragmata
alla den nomizw pos uparxei logos na sou kakofenete sthn sigekrimeni periptosi pou kapios e3orgistike m'auto se va8mo na aidiasei kai na parektrapei xtipontas xeria sto trapezi kai aforizontas thn an8ropotita
einai stigmes adinamias pou se ftanoun se va8mo na peis ti skatenios pou einai o kosmos mas kai efkola 8a eprepe na dikeologiseis kai na katalaveis exontas dei ena tetio video
kai den noite ka8e fora pou 8a mas e3orgizei kati na anaferoume prota ta kaka tou kosmou se sira varititas apo to pio sovaro mexri to pio light
genika h fasi einai oti o fixxxer aporei pos ginete na uparxoun tetia tupakia pou skotonoun skulia esu eisai se fasi aporo pos uparxoun tipakia san ton fixxxer pou zoune sto roz sinefaki ki egw eimai se fasi aporo giati aporite pou aporoume ktl
sigoura auta pou eipa akirononte an osa eipes exoun na kanoun prosopika me ton fixxxer epidi 3ereis kati parapano gia to poso malakas einai h teriazei sto profil tou tupou pou periegrapses
lefteria ston kosta sakka
carheart
06-07-2013, 17:43
όχι, δεν αναφέρονται αποκλειστικά στον φίξξξερ, γενικές απορίες εκφράζω με αφορμή τον φίξξξερ
Θα σου πω το εξής, όταν πάω να σχηματίσω γνώμη για έναν άνθρωπο μετράει πάρα (μα πάρα) πολύ αυτό που θα επιλέξει να πρωτοαναφέρει σε ένα φλέγον και κρίσιμο ζήτημα. Ή αυτό που θα τον πρωτοενοχλήσει.
Απόσπασμα από την ποιητική συλλογή Αν Κάποιος
Αν κάποιος καθίσει πρώτα να σκεφτεί τι ήθελε νεαρό παιδί στα Εξάρχεια από το να ευκηθεί απευθείας αργό θάνατο στον Κορκονέα, αν κάποιος πει "ναι δεν μαρέσει που η Χρυσή Αυγή ασκεί τόση βία, αλλά..", αν κάποιος πει "εγώ είμαι κατά της βίας, αν βλέπανε μόνο πόσο μοιάζουν ακροδεξιοί και αριστεροί", αν κάποιος επικροτήσει το σαπάκιασμα που θα ρίξουν οι μπάτσοι ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λογο (πχ ένας μπλίτζερ για ένα kolozoo οδηγό φορτηγού που παραβίασε στοπ), αν κάποιος πει "κρίμα μωρέ, occupyert, αλλά χρειάζονται οι απολύσεις γιατί:", αν κάποιος μιλήσει για βιασμούς στην Ταχρίρ πριν μελετήσει το τι συμβαίνει στον μέσο αιγύπτιο τα τελευταία χρόνια, αν κάποιον δεν τον νοιάζει ο Σάκκας επειδή είναι τρομοκράτης και καλά να πάθει, και αν κάποιος αναρωτιέται σε τι κόσμο ζούμε όταν ένας.μπάτσος.σκοτώσει.ένα.σκύλο και όχι όταν ένας 20χρονος μετανάστης αυτοκτονήσει μέσα σε αστυνομικό τμήμα για να μην τον απελάσουν πχ, εγώ θα έχω μεγάλες_αναπάντητες_απορίες.
Drumsick
06-07-2013, 18:38
Έχω την αίσθηση πως αυτό που κάνει την κακοποίηση των ζώων να χτυπάει καμιά φορά περισσότερο απ'ότι αυτή ενός ανθρώπου, είναι το γεγονός ότι το ζώο σίγουρα δεν έφταιξε πουθενά, δεν ζει με τους δικούς μας νόμους και ηθικούς κανόνες, και σίγουρα δεν το οδήγησαν δικές του κακές επιλογές στην όποια εξαθλίωση, πράγμα που ίσως κανείς υποθέσει για έναν άνθρωπο. Είναι παραπάνω εξοργιστικό, όπως η κακοποίηση ενός παιδιού ή ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες. Είναι μια μειονότητα, που σε γενικές γραμμές δε μπορεί να αμυνθεί. Δε μπορεί να ζητήσει βοήθεια. Δε μπορεί να καλέσει τον δικηγόρο της.
μπλα μπλα μπλα πχ ένας μπλίτζερ μπλαμπλαμπλα
Δε θα κάτσω να δικαιολογηθώ σε ηαρίτες για το πότε τρολλάρω και πότε όχι, αλλά θα πω μόνο, με απόλυτη σοβαρότητα, ότι είσαι τουλάχιστον ηλίθιος αν πιστεύεις ότι επικροτώ τον - με οποιονδήποτε τρόπο και αφορμή - ξυλοδαρμό κοσμάκη από μπάτσους. Απλά καμιά φορά αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσο τεράστια ζώα στις τάξεις των τελευταίων και ψάχνω ένα μικρό ελαφρυντικό ή κάτι.
Ό,τι έγραψε η Drum ...συν το γεγονός ότι επειδή αυτά που έγραψε τα αντιλαμβάνεται ο κοινός νους, είναι πολύ δύσκολο να βρεις ελαφρυντικό για τον θύτη σε τέτοια περιστατικά. Όσο καλοπροαίρετος και να είσαι.
αν κάποιος μιλήσει για βιασμούς στην Ταχρίρ πριν μελετήσει το τι συμβαίνει στον μέσο αιγύπτιο τα τελευταία χρόνια
Carheart, για πρόσθεσε ένα bonus 7'' στην συλλογή σου σχετικά με το παραπάνω
ΥΓ πτυχίο πήρες ρε?
Η δυστυχία ενός ανθρώπου είναι πολύ εντονότερη από αυτή του ζώου και σε αυτό συμβάλλει η λογική και αφηρημένη σκέψη και η αντίληψη παρελθόντος/μέλλοντος που μας διέπει. Τα νευρικά συστήματα των σπονδυλωτών πάντως είναι παρόμοια, άρα ο πόνος ενός σκύλου που πεθαίνει από πυροβολισμό, θα έλεγα πως είναι ανάλογος με αυτόν του ανθρώπου. Παρολαυτά η αξία της ζωής ενός σκύλου, δεν είναι ανάλογη με αυτήν ενός ανθρώπου, για το λόγο που ανέφερα στην πρώτη πρόταση (και για κάποιους ακόμη που δεν είναι του παρόντος).
Πάντως δεν χρειάζεται να πάμε τόσο μακριά για να καταδείξουμε κάτι το υποκριτικό σε όσους βρίσκουν φρικτό και παράλογο το θάνατο ενός σκυλάκου -που είναι- όταν μετά πάνε και τρώνε ένα λαχταριστό τσιζ μπέργκερ.
carheart
06-07-2013, 19:31
παιδιά, επειδή χάνεται λίγο η μπάλα
Το μόνο που ήθελα να θίξω είναι πως μου δημιουργείται η απορία του πως γίνεται να φτάσεις στο συμπέρασμα "μα σε τι κόσμο ζούμε???" με αφορμή την αναίτια και αποτρόπαια δολοφονία ενός σκύλου από έναν άνθρωπο, ενώ δεν έχεις φτάσει ~σε τέτοια ένταση~ στο ίδιο συμπέρασμα όταν δολοφονούνται αναίτια και πιο αποτρόπαια άνθρωποι από ανθρώπους. Για να εξηγήσω το γιατί με κάνει να απορώ τόσο κάτι τέτοιο, το πως δηλαδή φτάνεις σε ένα ~συζητήσιμα ισχύον~ συμπέρασμα μέσω ενός λάθος ~για μένα~ δρόμου, έδωσα μερικά παραδείγματα.
Συμφωνώ με σημεία του ποστ του Λεκέ, αν και δεν θέλω να επεκταθώ στην εκμετάλλευση του ζωικού βασιλείου από τον άνθρωπο, γιατί θα χαωθεί η κουβέντα και σκοπός δεν ήταν αυτός.
Αν όμως φάω πολλές μούτζες, να το ξέρετε, θα έχω τρολλάρει τους ηαρίτες τόση ώρα!!~
ikonoklast
06-07-2013, 20:11
Δε θα κάτσω να δικαιολογηθώ σε ηαρίτες για το πότε τρολλάρω και πότε όχι,
Ποτέ δε τρολλάρεις. Είσαι πράγματι ο τύπος που όταν πέθανε ο Αγγελόπουλος έκανες ποστ αλληλεγγύης στον (μπάτσο) άκυρο με το παπί που τον παρέσυρε.
Αυτό που -νομίζω- ότι λέει ο καρχαρτ είναι ότι υπάρχουν κάτι τύποι σαν την Έλια Ζερβού. Ή και πιο ήπιοι ακόμα. Μπορούν να είναι κυνικοί απέναντι στους άστεγους, στον τύπο που αυτοκτόνησε στο σύνταγμα, εναν νεκρό μετανάστη, μια δαρμένη γυναίκα, τους ξυλοδαρμένους στην Κοζάνη, κάποια φρικαλεότητα χρυσαυγιτών, κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης, έναν αναρχικό που πεθαίνει απο απεργία πείνας. Αλλά η κακοποίηση ζώων; Έ, όχι, αυτό είναι άνω ποταμών!
Θα το συνέχιζα αλλά είσαι ο ικόνοκλαστ και είναι το ηάρ. "Ποστ αλληλεγγύης" λολ.
ikonoklast
06-07-2013, 23:18
Και εσύ και ο φιξερ είστε εδώ 10 χρόνια, γνωρίζεστε με τους πάντες απο πολύ πιο πριν και είστε όσο πιο "ηάρ" μπορεί να γίνει ένα "ηάρ".
rat_poison
06-07-2013, 23:55
H φιλοζωϊα είναι από τις πιο ακίνδυνες και άχρηστες ευαισθησίες της μπουρζουαζίας. Σώστε τα πάντα, τους κορμοράνους και τα αδέσποτα, αλλά για την κλιματική αλλαγή, την καταστροφή των οικοσυστημάτων και της βιοποικιλότητας (γενικότερα, όχι αποσπασματικά) ΜΟΚΟ. Φάση Λίντσει από αρέστε ντιβέπλομεντ, αν με εννοείτε τι εννοώ.
Αυτή η φιλοζωία είναι τόσο χρήσιμη όσο τα πλαστικά βραχιολάκια και τα μπλουζάκια με το βυζί κατά του καρκίνου. Η καλύτερη κολυμπήθρα της καλοζωισμένης αστής κυράτσας που ναι μεν πλήττει, αλλά βαριέται και συνέχεια τα ψώνια και το εκάλη κλαμπ.
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
Η ηλιθιότητά σας βαράει κόκκινο όχι αστεία. Δηλαδή απαγορεύεται ο άλλος να έχει ενστικτώδη αντίδραση και να στεναχωριέται επειδή είδε ένα θέαμα τραγικό αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα γύρω μας?
Πάτε για κάνα μπάνιο λέω εγώ.
rat_poison
07-07-2013, 00:56
ρε Η. αγόρι μου, άμα ένα ποστ σου μπορεί να το απαντήσει ο captain obvious, μην το κάνεις
έχει ξεφύγει η συζήτηση από αυτό κι εγώ την ίδια αντίδραση είχα
τώρα το πάμε ένα βήμα παρά πέρα ησύχασε δε θίξαμε εσένα
εκτός αν θεωρείς ότι συμπεριλαμβάνεσαι στο ποστ, οπότε ξαναδιάβασέ το, αυτή το φορά απευθυνόμενο προσωπικά σε σένα.
H φιλοζωϊα είναι από τις πιο ακίνδυνες και άχρηστες ευαισθησίες της μπουρζουαζίας.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_ljgkm5O6M91qiixnho1_500.jpg
Κωλαράκι Τορνευτό
07-07-2013, 01:09
Καλα ωρες ωρες ειστε εντελως χαζοι, δε μπορω να το πω περισσοτερο κομψα δυστυχως, γιατι δεν υπαρχει πιο καταλληλη λεξη. Καθε φορα που θα πρεπει να στεναχωριεται ο καθενας μας για οτιδηποτε δηλαδη στραβο σε αυτον τον κοσμο, θα πρεπει να αναφερουμε ολα τα αποτροπαια που εχουν κανει οι ανθρωποι σε αυτον τον πλανητη? Δηλαδη ρε συ καρχαρτ, οταν ανοιγες πριν λιγα χρονια το τοπικ "fuck my life" επειδη σου εκλεψαν ενα γαμημενο τσαντακι, επρεπε να κατσει ο κοσμος να σου πει "χευ Μανος, ρε φιλε dont worry, εδω η ανθρωποτητα εχει ριξει ατομικες βομβες και εχει σκοτωσει εκατομμυρια ανθρωπους στο ονομα καποιου ανυπαρκτου θεου"? Ή μηπως ηταν δηλαδη η φραση "σε τι κοσμο ζουμε?" που σε εξοργισε και σου φανηκε περιεργη και σε εβαλε σε ολο αυτο το μπαραζ σκεψεων για το σκεπτικο καποιου? Τουλαχιστον το παραδεχεσαι και μονος σου, λες οτι κρινεις εναν ανθρωπο απο την πρωτη του αντιδραση και το πρωτο του σχολιο που θα κανει οταν παρακολουθησει ενα βιντεο σαν το παραπανω. Γινε πιο πεζος, μπορεις.
Διαβαστε το ποστ της Ντραμσικ, τα λεει πολυ ομορφα. Δεν στεναχωριεμαι τοσο με τον θανατο του σκυλου, οσο με τον τροπο και το λογο. Αν ηταν να στεναχωριεμαι και να εξοργιζομαι για τον θανατο καθε ζωντανου εκει εξω, δε θα την παλευα εξω απο ψυχιατρειο, οπως και καθενας μας. Γενικα ΗΑΡ εισαι ρε πουστη μου, αντιδραση για την αντιδραση, μπορεις να παρεις το πιο απλο straightforward ποστ που βρισκεις μπροστα σου, και επειδη εχεις ορεξη, εχει ζεστη, εισαι μαλακας/ο ικονοκλαστ, μπορεις να κανεις μια φοβερη και τρομερη αναλυση και να βγαλεις οτι συμπερασματα θελεις. Ειστε συγκινητικοι καθε φορα. Πειτε μου και για τις κοινωνικοπολιτικες προεκτασεις του να χτυπησω το χερι μου στο γραφειο μου χωρις να αναφωνησω ταυτοχρονα "ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΙΣΧΗ, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΡΩΤΑ".
rat_poison
07-07-2013, 01:12
ρε ioannis, μη γίνεσαι Η.
η απορία του κάρχαρτ δεν είναι ειλικρινής απορία; αν δεν εντάσσεσαι σ' αυτήν την κατηγορία ανθρώπων, γιατί να θιχτείς;
Κωλαράκι Τορνευτό
07-07-2013, 01:19
Θα σου πω ρατ, πολυ απλα γιατι αυτο το παρακατω μου φαινεται οτι πιο αφελες εχω διαβασει στις τελευταιες δυο σελιδες. Δηλαδη γιατι να υποθεσει κανεις πως οταν σχολιαζεις την αποτροπαια δολοφονια ενος σκυλου ΔΕΝ εχεις φτασει σε τετοια ενταση με τα υπολοιπα? Ακομα και μετα απο δεκα χρονια στο ER (και σε οποιοδηποτε κομματι του ιντερνετ δηλαδη) ακομα να καταλαβει καποιος πως ενα (ή και πολλα) ποστ ενος ανθρωπου για κατι συγκεκριμενο, δεν περιεχουν παρα την ελαχιστη πληροφορια για τον ιδιο τον ανθρωπο? Ασε με εμενα, το γραψε κιολας ο καρχαρτ ξεκαθαρα πως δεν αναφερεται σε μενα, αλλα γραφει με αφορμη το ποστ μου. Ειναι τυχαιο που οι δυο που εσπευσαν να σχολιασουν πρωτοι πρωτοι ειναι ο Dythor και o ikonoklast? Lurkers εδω και χρονια, εσκασαν για να πουν την μαλακια τους ως proper profilers. Διαβαζουν 2-3 προτασεις και νομιζουν οτι ξερουν κατι.
Το μόνο που ήθελα να θίξω είναι πως μου δημιουργείται η απορία του πως γίνεται να φτάσεις στο συμπέρασμα "μα σε τι κόσμο ζούμε???" με αφορμή την αναίτια και αποτρόπαια δολοφονία ενός σκύλου από έναν άνθρωπο, ενώ δεν έχεις φτάσει ~σε τέτοια ένταση~ στο ίδιο συμπέρασμα όταν δολοφονούνται αναίτια και πιο αποτρόπαια άνθρωποι από ανθρώπους.
EDIT: "Γαμω καθε μουνοπανο που πηρε μερος στις Σταυροφοριες, καθε σιχαμα που σκοτωσε αλλους ανθρωπους για τη λατρεια σε εναν θεο, εικονοκλαστες, εικονολατρεις και εικονομαχους, Γοτθους, Βησιγοτθους, Οστρογοτθους, Φραγκους, Ενετους, Εμετους, Σιχαματα, Ξερασματα και τον Τσαρλς Μανσον αλλα και καθε ψυχασθενικο εφηβικο αμερικανικο σιχαμα που ανοιξε πυρ σε σχολειο με ΑΚ-47, σε τι κοσμο ζουμε γαμω τη μπαναγια?????" ενταξει, σορρυ απλα ξεχασα να το αναφερω πριν και δεν ηξερα αν η οργη μου δικαιολογειται
Ρατ με τόση βλακεία συσσωρευμένη πλέον είσαι επικίνδυνος ακόμα και για τον εαυτό σου.
rat_poison
07-07-2013, 01:31
δε θα κάτσω να υπερασπιστώ ξένα ποστ, δεν ξέρω τι είχαν στο μυαλό τους όταν τα έκαναν.
εγώ αυτό που ήθελα να κάνω είναι να γειώσω το συγκεκριμένο παράδειγμα στο γενικότερο θέμα το θρεντ και με αφορμή αυτό να κατακρίνω μία γενικότερη συμπεριφορά "ακτιβισμού" τύπου ατενίστας, που καταλήγει να γίνεται άλλοθι στη συνείδηση του άλλου ότι και καλά κάτι κάνει. παπάρια κάνει ο μαλάκας, καλύτερα να κάτσε σπίτι του.
όσον αφορά τον Η., ακούστηκες, ακούστηκα, το ποιος είναι ηλίθιος ή όχι άσε να το κρίνουν οι άλλοι κι όχι εμείς.
Κωλαράκι Τορνευτό
07-07-2013, 01:36
Δεν εχω ψευδαισθησεις (οπως ο Νταηθορ) οτι "κατι εκανα" επειδη εβρισα σε ενα φορουμ ενα μπατσο που σκοτωσε ενα σκυλο. Προτιμω να προσπαθω να ειμαι σωστος στην προσωπικη μου ζωη οσο μπορω. Αν νομιζεις οτι ζω σε ροζ συννεφακι ή ξερω γω τι αλλο, κανεις πολυ μεγαλο λαθος. Απλα ας πουμε πως εχουμε διαφορετικη φιλοσοφια για το τι γινεται εκει εξω, τι μπορει να γινει, και τι θα γινει τελικα. Αν επρεπε να μην ειμαι καθολου υποκριτης, θα εφτιαχνα τα δικα μου ρουχα και θα πετουσα οσα φοραω, γιατι κατα πασα πιθανοτητα ενα κινεζακι εχει δουλεψει καποιες μερες για μισο δολλαρια για να τα φοραω εγω, και ουτω καθεξης. Ουτε εγω, ουτε εσυ, ουτε ο Νταηθορ ζουμε ζωες τετοιες ωστε να νιωθουμε περηφανοι για τον "ακτιβισμο" μας. Εσεις οι δυο ισως περισσοτερο απο μενα, αλλα αν γινω κι εγω κακεντρεχης μαλακας θα μπορουσα να βρω χιλιους δυο λογους για τους οποιους "ειστε υποκριτες". Δε θα κανουμε αυτη τη συζητηση με αφορμη ενα αντικειμενικα εξοργιστικο βιντεο που δειχνει ενα σκατομπατσο να σκοτωνει ενα σκυλο. Απο κοντα ισως καποτε αν ερθεις στην Γη της Επαγγελιας ή εγω στη Φτωχομανα.
Δηλαδή το να τα πάρεις βλέποντας εν ψυχρώ εκτέλεση σκύλου χωρίς κανέναν λόγο (γιατί θα μπορούσε να κάνει 1002 άλλα πράγματα ο μπάτσος) σε κάνει κάτι σαν ατενίστα. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.
rat_poison
07-07-2013, 01:59
Ioannis, το ότι σχολιάζω κάτι που συμβαίνει "εκεί έξω" με αφορμή κάτι που είπε κάποιος επειδή είπες κάτι εσύ για ένα γεγονός δε σημαίνει ότι ο σχολιασμός μου απευθύνεται σε σένα. Και να απευθύνεται δηλαδή, εγώ τουλάχιστον δε σε κρίνω σαν άνθρωπο, ούτε θεωρώ ότι σκέφτεσαι "λιγότερο". Μιλάμε και κρίνουμε ιδέες και συμπεριφορές, αυτό είναι όλο.
Το γεγονός τώρα ότι ένα τέτοιο περιστατικό βίας δεν μπορεί ούτε πρέπει να κρίνεται απομονωμένο λες κι είναι κάτι που μπορείς να βάλεις σ' ένα μπουκαλάκι φορμόλης το πιστεύω πολύ βαθιά για να μη συμφωνήσω όταν βλέπω κι άλλο κόσμο να πιστεύει το ίδιο. Για να δώσω μία διαφορετική διάσταση στην κουβέντα: Εμένα δε μ' ενοχλεί τόσο που ο άλλος εξανίσταται για ένα συγκεκριμένο περιστατικό αγνοώντας άλλα που εγώ θεωρώ πολύ πιο σημαντικούς λόγους για να τα πάρεις στο κρανίο. Με ενοχλεί όμως όταν κάποιος διακριτοποιεί την πραγματικότητα σε κουτάκια και δεν ολοκληρώνει ποτέ το περιεχόμενο των κουτακίων ούτε έχει διάθεση να περάσει την αντίδρασή του από την περιστασιακή αφορμή στο μόνιμο πρόβλημα.
Η., αγόρι μου καλά το πας συνέχισε
Και εσύ και ο φιξερ είστε εδώ 10 χρόνια, γνωρίζεστε με τους πάντες απο πολύ πιο πριν και είστε όσο πιο "ηάρ" μπορεί να γίνει ένα "ηάρ".
Κλαίω που θες να έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο, συνηθισμένος σε συζητήσεις με πιο χαζούληδες από σένα, που φοβούνται μην πεις καμιά εξυπνάδα και βάλουν τα κλάματα.
Σε "μόλις" 7 χρόνια, έχεις κάνει 3.5 χιλιάδες περισσότερα ποστς από μένα. Εσύ είσαι το σημερινό ηάρ, όχι εγώ και ο φίξερ.
Coloubra
07-07-2013, 05:17
egw nomiza pos to simerino er eimai egw
Η ηλιθιότητά σας βαράει κόκκινο όχι αστεία. Δηλαδή απαγορεύεται ο άλλος να έχει ενστικτώδη αντίδραση και να στεναχωριέται επειδή είδε ένα θέαμα τραγικό αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα γύρω μας?
Πάτε για κάνα μπάνιο λέω εγώ.
Δηλαδή πόσο χαρακτηριστικά ηλίθιος μπορεί να είσαι ρε φίλε, ο άλλος έκανε εβδομήντα δύο ποστ για να ξεκαθαρίσει ότι ακριβώς δεν λέει αυτό το πράγμα με κανένα τρόπο.
rat_poison
07-07-2013, 11:54
egw nomiza pos to simerino er eimai egw
Le R.E. c' est moi
Κολουμπροβίκος ΧΙV
sfinotouvlaki
07-07-2013, 12:24
Η δυστυχία ενός ανθρώπου είναι πολύ εντονότερη από αυτή του ζώου και σε αυτό συμβάλλει η λογική και αφηρημένη σκέψη και η αντίληψη παρελθόντος/μέλλοντος που μας διέπει. Τα νευρικά συστήματα των σπονδυλωτών πάντως είναι παρόμοια, άρα ο πόνος ενός σκύλου που πεθαίνει από πυροβολισμό, θα έλεγα πως είναι ανάλογος με αυτόν του ανθρώπου. Παρολαυτά η αξία της ζωής ενός σκύλου, δεν είναι ανάλογη με αυτήν ενός ανθρώπου, για το λόγο που ανέφερα στην πρώτη πρόταση (και για κάποιους ακόμη που δεν είναι του παρόντος).
Πάντως δεν χρειάζεται να πάμε τόσο μακριά για να καταδείξουμε κάτι το υποκριτικό σε όσους βρίσκουν φρικτό και παράλογο το θάνατο ενός σκυλάκου -που είναι- όταν μετά πάνε και τρώνε ένα λαχταριστό τσιζ μπέργκερ.
Tis perissoteres fores auth h ekshghsh einai aplws mia eklogikeush, enas mhxanismos amynas dhladh. H aitia ka8auth einai enstiktwdhs, mh-gnwstikh. Asxetws ths syneidhsiakhs katastashs tou ontos, esy, ws an8rwpos, anagnwrizeis eukolototera ton eauto sou se enan allo an8rwpo ki etsi yparxei megalyterh pi8anothta tautishs. Kai akrivws epeidh einai enstiktwdhs, ypo sygkekrimenes syn8hkes mporei na yparksei kai to antistrofo. Na aksiologiseis dhladh ws polytimoterh th zwh enos ontos xwris syneidhsh, autosyneidhsh h me diaforetikou epipedou syneidhsh. Se telikh analysh, poios den mporei na pyrovolhsei fasistes, an mporei na pyrovolhsei kounelia?
Αυτό ήθελα να το θίξω και γω, μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Γενικά, πέρα από τις φοβερές απορίες μου σχετικά με το γιατί να έχει κανείς το οποιοδήποτε κατοικίδιο (μόλις έχασα για πάντα την ευκαιρία να γίνω διακεκριμένος επιστήμονας ή υπέρβαθος φιλόσοφος που αγαπάει μόνο την επιστήμη του και τις γάτες), μου κακοφάνηκε απίστευτα το "σε τι κόσμο ζούμε????" όταν η φορά που ξεστομίστηκε/επηρέασε για 14 ώρες/ράγισε το ξύλινο γραφείο ήταν για την LAPD δολοφονία ενός σκύλου. Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στους ανώμαλους του facebook που ποστάρουν ΜΟΝΟ κακοποίηση ζώων, γλυκά στα TGI και παραλίες στην αντικύθνο, αλλά και γενικά στους όσους ξέρω γω θα δάκρυζαν που ένα σκυλάκι διψάει στην Σταδίου, αλλά αν έβλεπαν έναν άστεγο στην ίδιο οδό, σαν να μην υπάρχει. Ή να υπάρχει για να γεμίσει τα tumblrs των επίδοξων μετα-αστικών φωτογράφων της πάντα δραστήριας Μητρόπολης Αθήνας. Έχω βρίσει κοπέλα στο δρόμο που έβγαζε φωτογραφίες άστεγους.
Γενικά, για να σας προλάβω, προφανώς και καταδικάζω φόλες, κακοποίηση ζώων, συνθήκες στα pet shops, αυτό είναι θεμελιώδες, αλλά πραγματικά απορώ που μερικοί ανθρώποι πρώτα θα ευχηθούν ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΦΟΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ παρά ξέρω γω σε όσους κλείνουν μετανάστες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στις Αμυγδαλέζες ή όσους παρατείνουν την κράτηση του Κώστα Σακκά. Στη χώρα μας έχουμε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ. Οι άνθρωποι που τα διοικούν μπορεί να καλομεταχειρίζονται το πεκινουά τους.
Συζητήστε
Δεν διάβασα ακόμη την υπόλοιπη συζήτηση, αλλά απογοητεύτηκα που εσύ κάνεις ένα τόσο άσχημο και αδύναμο επιχείρημα...
Το γεγονός πως υπάρχουν και σημαντικότερα θέματα δεν είναι λόγος να αγνοούμε ή να μην τσαντιζόμαστε με μικρότερα. Δεν είναι τοοοοόσο περιορισμένος ο χρόνος μας ώστε να ασχολούμαστε μόνο με τα μεγάλα, ούτε ντε και καλά πρέπει όλοι να ασχολούμαστε με όλα.
Μπορείς να θίξεις την αδιαφορία για σημαντικότερα θέματα χωρίς να τους την λές που ασχολούνται (και καλά κάνουν) με ένα άσχημο, μικρότερης σημασίας, περιστατικό.
carheart
07-07-2013, 13:28
Deggial, απογοητεύομαι που ούτε εσύ (φιλελέ ρομποτική) μπορείς να καταλάβεις ακριβώς τι λέω. Δεν διανοείσαι με πόσες μικρομαλακίες σπάζομαι/τσαντίζομαι καθημερινά. Από τύπου "γαμώ τα μικρογεύματα Γρηγόρης που βάζουν ΖΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ στον κρύο καφέ, ααα για αυτό είναι τόσο φτηνός, το ξερα εγώ" μέχρι τύπου σοβαρότερου. Η απορία μου ήταν σαφής και συγκεκριμένη, ποτέ δεν ισχυρίστηκα να μη θίγει κανείς τα μικρότερης σημασίας, πρέπει πραγματικά να με δεις να σιχτιρίζομαι με Ασήμαντες Μαλακίες Της 'Υπαρξης.
Αλλά αναφερόμουν στο να φτάνει κανείς στο "τι κόσμο ζούμε???" με αφορμή ένα τόσο_μικρότερης_σημασίας όταν δεν ασχολείται ποτέ με τα τόσο_μεγαλύτερης_σημασίας, πράγμα που με ξενίζει απίστευτα, και δεν αναφέρομαι στον φίπσερ, για να το θίγω σε τέτοια κλίμακα σημαίνει πως το βλέπω καθημερινά το φαινόμενο.
Δεν μπορώ να το πω πιο απλά, προσέχω πολύ τις διατυπώσεις όταν ανοίγω κουβεντολόι είτε με .........ηαρίτες (ew puke!!!! ηαρίτες! είναι δυνατόν; ) είτε με κανονικούς ανθρώπους σαν τον μπλίτζερ
Tis perissoteres fores auth h ekshghsh einai aplws mia eklogikeush, enas mhxanismos amynas dhladh. H aitia ka8auth einai enstiktwdhs, mh-gnwstikh. Asxetws ths syneidhsiakhs katastashs tou ontos, esy, ws an8rwpos, anagnwrizeis eukolototera ton eauto sou se enan allo an8rwpo ki etsi yparxei megalyterh pi8anothta tautishs. Kai akrivws epeidh einai enstiktwdhs, ypo sygkekrimenes syn8hkes mporei na yparksei kai to antistrofo. Na aksiologiseis dhladh ws polytimoterh th zwh enos ontos xwris syneidhsh, autosyneidhsh h me diaforetikou epipedou syneidhsh. Se telikh analysh, poios den mporei na pyrovolhsei fasistes, an mporei na pyrovolhsei kounelia?
Αν χρειαστεί να σφάξω 200 Mole rats για να βρω το φάρμακο στον καρκίνο, θα το κάνω.
sfinotouvlaki
07-07-2013, 14:57
Den eipa to anti8eto. Auto pou lew einai oti to idio 8a ekanes (kai to ekanes sto parel8on, akomh ki otan den eixes syneidhsh ths ennoias ths syneidhshs) akomh ki an den hkseres oti ta mole rats den exoun th dynatothta logikhs kai afhrhmenhs skepshs! H megalyterh aksia dhladh ths zwhs enos an8rwpou den exei na kanei me to an kati allo den emfanizei logiko kai syneidhsh. Emfanizei den emfanizei, pali perissoterh aksia 8a edines ston an8rwpo ws geniko kanona, eksaireseis yparxoun diafores.
Den eipa to anti8eto. Auto pou lew einai oti to idio 8a ekanes (kai to ekanes sto parel8on, akomh ki otan den eixes syneidhsh ths ennoias ths syneidhshs) akomh ki an den hkseres oti ta mole rats den exoun th dynatothta logikhs kai afhrhmenhs skepshs! H megalyterh aksia dhladh ths zwhs enos an8rwpou den exei na kanei me to an kati allo den emfanizei logiko kai syneidhsh. Emfanizei den emfanizei, pali perissoterh aksia 8a edines ston an8rwpo ws geniko kanona, eksaireseis yparxoun diafores.
Εγώ όμως περιέγραψα την αξία της ζωής ενός ανθρώπου που πληρεί τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ένας ασθενής (Homo sapiens) με πολύ προχωρημένο Alzheimer ή ένα έμβρυο δύο μηνών ή κάποιος με anencephaly (http://en.wikipedia.org/wiki/Anencephaly) δεν τα πληρεί και πιθανότατα η ζωή ενός υγιέστατου σκύλου δύο ετών να ιεραρχείται ανώτερα. Οπότε δεν παίρνω την ειδιστική οδό.
sfinotouvlaki
07-07-2013, 15:22
Nai, to katalava. Kalh tyxh sthn efarmogh ths sygkekrimenhs h8ikhs praktikhs pantws ki osa auth synepagetai.
Δεν μίλησα για αυστηρή εφαρμογή κάποιου κώδικα ηθικής που βασίζεται σε μαθηματικούς υπολογισμούς. Υπάρχουν αξίες που συγκρούονται και κάθε περίπτωση, ειδικά στις ανθρώπινες σχέσεις, είναι μοναδική και θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως τέτοια. Αλλά θεωρώ πως πολλά συμπεράσματα έχουν προκύψει κατόπιν λογικής σκέψης και αρκετά από αυτά, στην πρακτική τους εφαρμογή, βοηθούν κόσμο. Η έκτρωση ή η εθελούσια ευθανασία για παράδειγμα είναι δύσκολα ηθικά ζητήματα, αλλά φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα. Δεν θα ήθελα να ζω σε μια κοινωνία που τα απορρίπτει συναισθηματικά.
atom_smasher
10-07-2013, 01:46
τουλάχιστον ρε παιδιά μετά το μαγείρεψαν το ζωντανό ή απλά το θάψαν;
regularpaul
10-07-2013, 19:30
cj9PufVmW9I
tsimpouklano
16-07-2013, 17:11
D.I.Y. ρε μουνιά. (http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%AD%CE%BE%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1)
χαχα ναι γαμώ, καλός μπάτσος μόνο νεκρός. αυτή η ευθιξία που οδηγεί κάποιον στην αυτοκτονία είναι ακριβώς αυτό που λείπει από τους μπάτσους που θέλετε νεκρούς. και μουτζώστε όσο θέλετε.
KoiliaSamprela
17-07-2013, 08:30
χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω , δεν είναι απαραίτητο ότι αυτοκτόνησαν από ευθιξία πάντως.
Κωλαράκι Τορνευτό
17-07-2013, 09:08
Σιγα μην αυτοκτονησαν απο ευθιξια, ειναι δυνατον μπατσος και να μην ειναι μουνοπανο???
Να μας πει κι ο Μπλιτζερ που εκανε το δικηγορο του αρχιδιου που σκοτωσε τον Αγγελοπουλο!!
Mitsmann
17-07-2013, 11:05
τον Θοδωρο?
tsimpouklano
17-07-2013, 15:26
χαχα ναι γαμώ, καλός μπάτσος μόνο νεκρός. αυτή η ευθιξία που οδηγεί κάποιον στην αυτοκτονία είναι ακριβώς αυτό που λείπει από τους μπάτσους που θέλετε νεκρούς. και μουτζώστε όσο θέλετε.
Αν ήταν από ευθιξία την ΠΡΩΤΗ φορά που θα ένιωθε ότι κάνει κάτι που τον ξεπερνά, ας τα παρατούσε να πάει να βρει άλλη δουλειά, όχι να αυτοκτονήσει ο μαλακας.
Αν ένιωθε πως κάνει κάτι κακό, αλλά παρόλαυτα συνέχιζε να το κάνει, μέχρι κάποια στιγμή που θα έλεγε "δεν μπορώ άλλο να βαράω" και το πρώτο πράγμα που θα έκανε ήταν να αυτοκτονήσει, καλά έκανε. Και εγώ αυτό θα τον συμβούλευα.
Γιατί έχεις στοιχεία για το πόσοι έφυγαν από το σώμα ή για το πόσοι πχ αυτοκτόνησαν ΑΦΟΥ έφυγαν από το σώμα; Επίσης ως τί μιλάς και είσαι τόσο σκληρός κριτής για τη ζωή του άλλου;
Τεσπά, το πρόβλημά μου είναι η ΑΓΡΙΑ χαρά που επιδεικνύεις, ενώ μιλάμε για αυτοκτονίες (όχι πχ για διαθεσιμότητα ή απόλυση). προβληματίσου αν θες. Κι αν ήταν πλακίτσα το ποστ σου σκέψου μήπως θα έπρεπε να βάλεις κάποια όρια.
ikonoklast
17-07-2013, 19:53
Koίτα, απ' την άλλη εσύ ως τι μιλάς που μαντεύεις ότι ο βασικός παράγοντας για τις αυτοκτονίες είναι η «ευθιξία». Τι σημαίνει «ευθιξία» αλήθεια;
αν αρχίσουν να αλληλοσκοτώνονται οι φασίστες, μπορούμε να νιώθουμε ΑΓΡΙΑ χαρά ή όχι; (http://tvxs.gr/news/τοπικά-νέα/βγήκαν-όπλα-στην-τοπική-της-χρυσής-αυγής-στην-πάτρα)
http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20130206/low/newego_LARGE_t_1101_54162159.JPG
ως άνθρωπος μιλάω. Και δεν κρίνω, προτρέπω βάσει αυτού που πιστεύω.
ευθιξία ως προς καποιους ηθικούς κανόνες (μάλλον υποκειμενικούς), τύψεις, μετάνοια. βολέψου με αυτά βαριέμαι να κυνηγάω τον ψύλο σου στ' αχυρα.
με ενόχλησε κάτι, το είπα, ανέφερα λακωνικά τους προβληματισμούς μου. δεν περιμένω απο κανέναν να κάνει κάτι, απλά ξενέρωσα και το έδειξα.
tsimpouklano
17-07-2013, 22:17
Γιατί έχεις στοιχεία για το πόσοι έφυγαν από το σώμα ή για το πόσοι πχ αυτοκτόνησαν ΑΦΟΥ έφυγαν από το σώμα; Επίσης ως τί μιλάς και είσαι τόσο σκληρός κριτής για τη ζωή του άλλου;
Τεσπά, το πρόβλημά μου είναι η ΑΓΡΙΑ χαρά που επιδεικνύεις, ενώ μιλάμε για αυτοκτονίες (όχι πχ για διαθεσιμότητα ή απόλυση). προβληματίσου αν θες. Κι αν ήταν πλακίτσα το ποστ σου σκέψου μήπως θα έπρεπε να βάλεις κάποια όρια.
Δεν κρίνω τη ζωή του άλλου σε επίπεδο οικογένειας, αν πετάει τα πλαστικά σκουπίδια του στους μπλε κάδους, αν συμμετέχει στις αναδασώσεις του σκάι κάθε δεύτερη κυριακή του μήνα. Αναφέρομαι στη ζωή που κάνει αφού βάλει το κράνος, ανέβει στη μηχανή, μπει στο ξαρά, πάρει το γκλοπ και το πιστόλι και βγει στο δρόμο. Εκεί, ως στάση ζωής, είναι απέναντι στη κοινωνία και δυστυχώς τα παραδείγματα είναι κάτι παραπάνω άπειρα. Και ειλικρινά αν δεν συχαίνεται την ίδια του τη ζωή, τα λεφτά που παίρνει και θρέφει με αυτά τους δικούς του, αν δεν τα παρατήσει με αυτά που δει πως γίνονται εκεί μέσα ή τα κάνει και ο ίδιος, ε, δεν θα σκάσω αν κάτσει να αυτοκτονήσει. Γιατί με τις πράξεις του, η ζωή του σα ζωή δεν με ενδιαφέρει. Και τέλος, βρες μου σε παρακαλώ που δείχνω πως χαιρομαι με τις αυτοκτονίες.
Τρού στόρυ :
Πήγα σήμερα στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα για να βγάλω καινούργιο διαβατήριο. Ο τύπος (ημικαραφλός με μπάκα και μίζερο ύφος) εξέταζε την ταυτότητα μου (η οποία μετρά 13 χρόνια) λες και επιχειρεί κλειστό πείραμα, για να καταλάβει αν είμαι ο ίδιος.
Σε κάποια φάση μου λέει βγάλε το καπέλο. Έκανα τη κίνηση να το το βγάλω χαμογελώντας και μου κόβει το γέλιο με απότομο ύφος λέγοντας :
''Μη γελάς γιατί δε θα βγάλεις διαβατήριο''
Είχα να πω την λέξη σκατόμπατσος αρκετά χρόνια.
Επίσης σκεφτόμουν να στείλω μέηλ στον πρόεδρο για να τον αποκρατικοποιήσει τον πούστη.
http://engine.tech.netuse.gr/filesystem/images/20120409/engine/life_LARGE_t_12_849_type167.jpg
rat_poison
17-07-2013, 23:33
Εκεί είναι που μπλοφάρεις και ζητάς τον αξιωματικό υπηρεσίας του για να κάνεις έγγραφη αναφορά και τον βλέπεις να γίνεται άσπρος σαν το πανί πιο γρήγορα κι από αυγολέμονο που κόβει σε πολύ ζεστή σούπα.
Αν δεν είναι γερά χωμένος ή κολλητός του, θα χεστεί πάνω του.
Αν είναι κάτι που φοβίζει τέτοιους μικρούς χιτλερίσκους είναι ο λεβελ+1 χιτλερίσκος πάνω απ' το κεφάλι τους.
Έδιτ:
Να συμπληρώσω στο ποστ του τσιμπούκλανου ότι το να'ναι κανείς μπάτσος, πυροσβέστης, ή φούρναρης δεν είναι ένα πανωφόρι που με το που φτάσουμε σπίτι το κρεμάμε στον καλόγερο κι ησυχάζουμε. Η εργασία μας ορίζει την κοινωνική μας θέση και λειτουργία με πάρα πολλούς τρόπους, ακόμα και τις στιγμές που δεν την εκτελούμε.
Και τέλος, βρες μου σε παρακαλώ που δείχνω πως χαιρομαι με τις αυτοκτονίες.
εδώ προφανώς μου κάνεις πλάκα, δες το πανηγύρι σου στο πόστ που ξεκίνησε την κουβέντα μας.
απλώς διαφωνούμε essentialy απότι καταλαβαίνω. εμένα η ζωή του τύπου που μετάνιωσε και θεωρεί αβάσταχτα τα όσα έκανε με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο από αυτήν του τύπου που περιγράφει ο λεκές, που απλά απολαμβάνει τη φασάρα του.
έναν τέτοιο τύπο μετανιωμένο θα τον προτιμούσα μέσα στο σώμα και όχι νεκρό, στη θέση του οποιουδήποτε πραγματικά μαλάκα μπάτσου. that's all.
sfinotouvlaki
18-07-2013, 01:51
Edw
D.I.Y. ρε μουνιά. (http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%AD%CE%BE%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1)
Den einai kako na xairesai pantws, den milame gia tipota mousikes idiofyies pou pane xamenes logw twn skatwn pou exoun sto kefali tous. Opws les ki esy, enantia sthn koinwnia pane.
Endiaferon exei ki auto pantws. Ypothetw, lamvanontas ypopsh to deutero quote, pws gnwrizeis poioi htan autoi pou autoktonisan kai htan auto pou perigrafeis.
Αναφέρομαι στη ζωή που κάνει αφού βάλει το κράνος, ανέβει στη μηχανή, μπει στο ξαρά, πάρει το γκλοπ και το πιστόλι και βγει στο δρόμο. Εκεί, ως στάση ζωής, είναι απέναντι στη κοινωνία και δυστυχώς τα παραδείγματα είναι κάτι παραπάνω άπειρα.
είναι ΣΥΝΗΘΕΣ φαινόμενο, ακόμα πριν αποδειχθεί η ενοχή κάποιου, να τον στήνουν στον τοίχο και να τον αντιμετωπίζουν σαν να έκανε αυτά για τα οποία εικάζουν πως θα έκανε. Στο σημείο αυτό, δεν με ενδιαφέρει, αν ο άλλος είναι φασίστας, χα, σύριζα, αναρχικός, κουκουέσ ό,τι_θέλει_ας_είναι. Η μέθοδος του 'διαστρεβλώνω όσα μπορώ χωρίς να με νοιαζει τίποτα ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ' είναι γαμημένα στραβή και έχω σοβαρό πρόβλημα μαζί της.
Κωλαράκι Τορνευτό
18-07-2013, 02:41
Den einai kako na xairesai pantws, den milame gia tipota mousikes idiofyies pou pane xamenes logw twn skatwn pou exoun sto kefali tous. Opws les ki esy, enantia sthn koinwnia pane.
Πω πω τον σφαζει με το βαμβακι :pink:
tsimpouklano
18-07-2013, 20:19
Edw
diy = do it yourself. Το "ρε μουνιά" είναι το "ρε μουνιά". Ούτε άποψη εξέφρασα, ούτε emoticon έβαλα, οπότε αλήθεια που βλέπεις (-ετε) τη χαρά;
Toν varg τον γνώρισα προτού μάθω τι παίζει με τα μυαλά και τις απόψεις του. Έτσι, τον γνώρισα (και τον εκτίμησα μουσικά) πρώτα ως καλλιτέχνη και μετά ως άνθρωπο. Είναι φυσιολογικό, λοιπόν, όταν έμαθα τι σκατά πιστεύει, να μην γούσταρα με τη φάση του. Το αν σου αρέσει η μουσική, πριν καν ασχοληθείς με κάτι άλλο, είναι διαφορετικό με το να ασχοληθείς, ενώ ξέρεις ποιος είναι και τι πρεσβεύει ο άλλος και οι ιδέες του (τουλάχιστον για μένα ισχύει αυτό, δλδ δεν θα ασχοληθώ με μια μπάντα που ξέρω εκ των προτέρων ότι είναι φασίστες, ή ό,τι άλλο με θίγει). Και ακριβώς επειδή μικρότερος γουσταρα burzum με τα χίλια κλπ νιωθω σκατά που αυτός αποδείχθηκε σκάρτος. Φυσικά, δεν πρόκεται ούτε να τον υποστηρίξω, ούτε να χαϊδέψω περισσότερο τα αφτιά του από οποιονδήποτε όμοιό του, ούτε πρόκειται να λυπηθώ, αν πάθει κάτι.
Endiaferon exei ki auto pantws. Ypothetw, lamvanontas ypopsh to deutero quote, pws gnwrizeis poioi htan autoi pou autoktonisan kai htan auto pou perigrafeis.
Αναφέρομαι στη ζωή που κάνει αφού βάλει το κράνος, ανέβει στη μηχανή, μπει στο ξαρά, πάρει το γκλοπ και το πιστόλι και βγει στο δρόμο. Εκεί, ως στάση ζωής, είναι απέναντι στη κοινωνία και δυστυχώς τα παραδείγματα είναι κάτι παραπάνω άπειρα.
είναι ΣΥΝΗΘΕΣ φαινόμενο, ακόμα πριν αποδειχθεί η ενοχή κάποιου, να τον στήνουν στον τοίχο και να τον αντιμετωπίζουν σαν να έκανε αυτά για τα οποία εικάζουν πως θα έκανε. Στο σημείο αυτό, δεν με ενδιαφέρει, αν ο άλλος είναι φασίστας, χα, σύριζα, αναρχικός, κουκουέσ ό,τι_θέλει_ας_είναι. Η μέθοδος του 'διαστρεβλώνω όσα μπορώ χωρίς να με νοιαζει τίποτα ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ' είναι γαμημένα στραβή και έχω σοβαρό πρόβλημα μαζί της.
Τι να σου πω, το πα και παραπάνω, αν είσαι μπάτσος και ενώ ξέρεις τι παιζει μες το σώμα σου, δεν την πουλεύεις, για μένα είσαι το ίδιο υπεύθυνος με τον κάθε αρχιμαλάκα εξουσιολάγνο ματατζή που ρίχνει γκλοπιές σε πορείες. Δεν χρειάζεται να ξέρω ποιος είσαι και τέλος.
sfinotouvlaki
18-07-2013, 21:48
diy = do it yourself. Το "ρε μουνιά" είναι το "ρε μουνιά". Ούτε άποψη εξέφρασα, ούτε emoticon έβαλα, οπότε αλήθεια που βλέπεις (-ετε) τη χαρά;
Epishs, "auto" einai to daxtylo mou kai "autos" eimai egw pou kryvomai apo pisw. An theleis na kanoume mia thewritikh kouventa gia to an to nohma mias protashs einai kati parapanw apo tis memonomenes lekseis pou thn apartizoun, ok. Wstoso, mporoume, pisteuw, na katalhksoume oti esy emeneis se auto pou dhlwneis twra kai emeis se auto pou katalavame eksarxhs.
Toν varg τον γνώρισα προτού μάθω τι παίζει με τα μυαλά και τις απόψεις του. Έτσι, τον γνώρισα (και τον εκτίμησα μουσικά) πρώτα ως καλλιτέχνη και μετά ως άνθρωπο. Είναι φυσιολογικό, λοιπόν, όταν έμαθα τι σκατά πιστεύει, να μην γούσταρα με τη φάση του. Το αν σου αρέσει η μουσική, πριν καν ασχοληθείς με κάτι άλλο, είναι διαφορετικό με το να ασχοληθείς, ενώ ξέρεις ποιος είναι και τι πρεσβεύει ο άλλος και οι ιδέες του (τουλάχιστον για μένα ισχύει αυτό, δλδ δεν θα ασχοληθώ με μια μπάντα που ξέρω εκ των προτέρων ότι είναι φασίστες, ή ό,τι άλλο με θίγει).
Dekto, symvainei se olous.
Και ακριβώς επειδή μικρότερος γουσταρα burzum με τα χίλια κλπ νιωθω σκατά που αυτός αποδείχθηκε σκάρτος.
Ki auto dekto, an kai den symvainei se olous.
Φυσικά, δεν πρόκεται ούτε να τον υποστηρίξω, ούτε να χαϊδέψω περισσότερο τα αφτιά του από οποιονδήποτε όμοιό του, ούτε πρόκειται να λυπηθώ, αν πάθει κάτι.
Yparxei panta h dynatothta na xaidepseis ligotero ta autia twn allwn anti na xaidepseis perissotero ta autia tou varg, kati pou epi ths ousias den exei megalh diafora, afou pali gia dyo metra kai dyo sta8ma prokeitai. Ta opoia metra kai sta8ma einai apolytws fysiologika, aplws xtypaei kapws otan yparxei anakolou8ia.
Τι να σου πω, το πα και παραπάνω, αν είσαι μπάτσος και ενώ ξέρεις τι παιζει μες το σώμα σου, δεν την πουλεύεις, για μένα είσαι το ίδιο υπεύθυνος με τον κάθε αρχιμαλάκα εξουσιολάγνο ματατζή που ρίχνει γκλοπιές σε πορείες. Δεν χρειάζεται να ξέρω ποιος είσαι και τέλος.
Dekto ki auto, aplws einai anakolou8o me auto pou kouotarisa sto prohgoumeno post. An prospa8iseis na deis ligo apostasiopoihmena auta pou grafeis, pi8anotata 8a to katalaveis.
tsimpouklano
18-07-2013, 22:25
Τι να πω, για να το πήρες και εσύ και ο alaiah και δεν ξέρω ποιος άλλος ως χαρούμενο το ποστ πολύ πιθανό να χετε και δίκιο ότι ετσι φάνηκε, το μονο που έχω να πω είναι ότι δεν το έκανα με τέτοια διάθεση, ούτε ένιωσα κάτι τέτοιο όταν διάβασα το ρεπορτάζ.
Το "νιώθω σκατά", οκ, είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά ως εκφραση. Απλά, ξενέρωσα απίστευτα και φάση 'με τσίγκλησε περίεργα' που ο varg είναι σκατόμυαλος, και μικρός όταν ήμουν έδινα βαρύνουσα αξία στη μουσική του, που θες - δε θες, σε συνδέει με τον άνθρωπο πίσω από τη μουσική (και κάπου εκεί τον γνωρίζεις). Προσωπικό πείραγμα, όχι που ο αυτός είναι ό,τινάναις.
Θεωρείς πως είμαι πιο απόλυτος με τους μπάτσους παρά με τον μουσικά_αρεστό φασίστα varg; Το να λέω, Η μουσική του vikernes προσωπικά με τρελαίνει. Θεωρώ τον άνθρωπο μουσική ιδιοφυΐα και αυτό δεν αλλάζει., δεν σημαίνει αυτομάτως 'κρίμα το παιδί'. Ούτε καν. Η μετάφραση, που προσωπικά δίνω, εντοπίζεται σε αυτό που είπα παραπάνω περί τσιγκλήσματος. Personal fail, με άλλα λόγια.
tsimpouklano
18-07-2013, 23:51
απλώς διαφωνούμε essentialy απότι καταλαβαίνω. εμένα η ζωή του τύπου που μετάνιωσε και θεωρεί αβάσταχτα τα όσα έκανε με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο από αυτήν του τύπου που περιγράφει ο λεκές, που απλά απολαμβάνει τη φασάρα του.
έναν τέτοιο τύπο μετανιωμένο θα τον προτιμούσα μέσα στο σώμα και όχι νεκρό, στη θέση του οποιουδήποτε πραγματικά μαλάκα μπάτσου. that's all.
Ποία πιστεύεις πως θα ήταν η συμπεριφορά του μετανιωμένου αστυνομικού μες το σώμα;
εδιτ: προφανώς δεν μιλώ για την έκδοση ενός διαβατηρίου, αλλά απέναντι στην κοινωνία στις "έκρυθμες" περιόδους που ζούμε
sfinotouvlaki
19-07-2013, 00:01
Τι να πω, για να το πήρες και εσύ και ο alaiah και δεν ξέρω ποιος άλλος ως χαρούμενο το ποστ πολύ πιθανό να χετε και δίκιο ότι ετσι φάνηκε, το μονο που έχω να πω είναι ότι δεν το έκανα με τέτοια διάθεση, ούτε ένιωσα κάτι τέτοιο όταν διάβασα το ρεπορτάζ.
Το "νιώθω σκατά", οκ, είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά ως εκφραση. Απλά, ξενέρωσα απίστευτα και φάση 'με τσίγκλησε περίεργα' που ο varg είναι σκατόμυαλος, και μικρός όταν ήμουν έδινα βαρύνουσα αξία στη μουσική του, που θες - δε θες, σε συνδέει με τον άνθρωπο πίσω από τη μουσική (και κάπου εκεί τον γνωρίζεις). Προσωπικό πείραγμα, όχι που ο αυτός είναι ό,τινάναις.
Θεωρείς πως είμαι πιο απόλυτος με τους μπάτσους παρά με τον μουσικά_αρεστό φασίστα varg; Το να λέω, Η μουσική του vikernes προσωπικά με τρελαίνει. Θεωρώ τον άνθρωπο μουσική ιδιοφυΐα και αυτό δεν αλλάζει., δεν σημαίνει αυτομάτως 'κρίμα το παιδί'. Ούτε καν. Η μετάφραση, που προσωπικά δίνω, εντοπίζεται σε αυτό που είπα παραπάνω περί τσιγκλήσματος. Personal fail, με άλλα λόγια.
Ase ligo ton varg ki an ton xaideueis h oxi, den einai ayto to vasiko pou prospa8w na sou pw. Auto pou prospa8w na pw, loipon, einai pws mia tetoia dhlwsh:
Originally Posted by tsimpouklano
Einai poly "gennaia". Polloi ton vriskoume eugenh ws stoxo to parapanw, alla sthn pragmatikothta den symvainei syxna giati poly aplws einai poly dyskolo afenos na entopisoume tis prokatalipseis mas kai afeterou na tis paradex8oume ston eauto mas. Gia na to ypostiriksw auto, xrisimopoiisa ws paradeigma auta poy egrapses. Ayta poy egrapses gia to varg den einai kan aparaithta pros auto to skopo, to parapanw quote kai auta poy grafeis gia tous mpatsous, thewrw oti perisseuoun gia na to deiksoun.
"αν είσαι μπάτσος και ενώ ξέρεις τι παιζει μες το σώμα σου, δεν την πουλεύεις, για μένα είσαι το ίδιο υπεύθυνος με τον κάθε αρχιμαλάκα εξουσιολάγνο ματατζή που ρίχνει γκλοπιές σε πορείες. Δεν χρειάζεται να ξέρω ποιος είσαι και τέλος."
Edw, apo th mia, kaneis agona kai eksanistasai gia to dikaiwma sthn a8wothta akomh ki enos nazi [den ennow ton vikernes] kai apo thn allh ama kapoios apodeix8ei oti den einai "a8wos" tou katalogizeis me tropo apolyto tis idies eu8ynes me kapoion pou einai karaenoxos kai mounopano kai xilia dyo. Se yperaspizomai dhladh mexri na apodeix8eis oti eisai enoxos kai meta sta tsakidia opoios ki an eisai, o,ti ki an ekanes h den ekanes.
O mpatsos loipon einai ligo poly enoxos giati to systhma sto opoio symmetexei einai sapio. Eksisou, an oxi perissotero, sapios einai kai o stratos vevaia, kati poy synepagetai oti o stratiwths px, efoson dialegei syneidhta na kanei th 8hteia tou [opws o mpatsos na ginei mpatsos], exei tis idies ey8ynes me tous karavanades aplws kai mono giati symmetexei se kati sapio, asxeta an den einai mounopano h den kanei tis idies mpastardies me tous aksiwmatikous. Ypo auto to skeptiko, idies ey8ynes exei gia sena o karavanas pou prospa8ei koutsa strava na kanei kapws pio ypoferth th zwh twn stratiwtwn me ton karavana poy tous gamaei ton antixristo, idies ey8ynes o stratiwths me ton karavana, idies ey8ynes o matatzhs me thn typissa poy vgazei tautothtes, idies ey8ynes o kariolhs pou pyrovolei paidia, dernei kratoumenous kai metanastes me kapoion pou mporei na exei faei kai kanadyo sfaires kynigontas salemenous h pou telws pantwn prospa8ei na mhn einai kai toso kargiolhs.
Ena allo paradokso pou dimiourgeitai apo auta poy yposthrizeis einai to ekshs. Yposthrizeis st alh8eia oti enas nazi einai a8wos mexri apodeiksews tou enantiou? O astynomikos den xreiazetai na kanei kati o idios gia na exei tis idies ey8ynes me enan arximalaka, arkei pou einai sapio to systhma poy symmetexei. O nazi pou symmetexei sto systhma tou nazismou kai epomenws einai enoxos, afou den pisteuw na amfisviteis oti to nazistiko systhma einai eggenws sapio, prepei na kanei kati o idios gia na tou epirripseis tis idies ey8ynes me tous nazi poy kanoun malakies?
rat_poison
19-07-2013, 02:28
συγγνώμη που πετάγομαι σαν την τσουτσού αλλά
ΕΛΕΟΣ με τα greeklish δε διαβάζονται τα ποστ.
sfinotouvlaki
19-07-2013, 14:47
syggnwmh gia ta greeklish. an mporousa na grapsw me ellhnikous xarakthres, 8a egrafa. an den mporeis na ta diavaseis, mporeis aplws na ta prosperaseis, den egine kai tipota.
12 stars circle your brow
19-07-2013, 18:27
πριν από κάθε ποστ
http://services.innoetics.com/greeklish/
περνάς και μια γρήγορη ανάγνωση ούτως ή άλλως για να δεις τι έγραψες και σβήνεις κανά έξτρα γράμμα που ξέφυγε στην μετατροπή
tsimpouklano
31-03-2014, 13:06
Περί νίκου σακελίωνα ο λόγος.
http://www.efsyn.gr/?p=186219&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=%25ce%25b1%25ce%25b8%25cf%258e%25ce%25bf%25ce%25b9-%25ce%25ba%25ce%25b1%25ce%25b9-%25ce%25bf%25ce%25b9-%25cf%2584%25ce%25ad%25cf%2583%25cf%2583%25ce%25b5%25cf%2581%25ce%25b9%25cf%2582-%25ce%25b1%25cf%2583%25cf%2584%25cf%2585%25ce%25bd%25ce%25bf%25ce%25bc%25ce%25b9%25ce%25ba%25ce%25bf%25ce%25af-%25ce%25b3%25ce%25b9%25ce%25b1
Κατόπιν της απόφασης του δικαστηρίου, ο θάνατος του 24χρονου οφείλεται σε φυσικά αίτια…
και http://www.efsyn.gr/?p=181456
Dr.Gonzo
14-05-2014, 17:47
http://thearkanproject.com/post/83711008661/myelas
:touched: κατάστασεις... Κλικάρουμε το #myELAS hashtag και χαζεύουμε υπερήφανοι!
tsimpouklano
15-05-2014, 17:24
Θα το βαζα στο Αstynomiki Kipouriki, αλλά δεν έχουμε ακόμα thread.
https://www.youtube.com/watch?v=yD7TZRwLYxU
https://www.youtube.com/watch?v=MBFjsNxWbYU
Την ειχαν σταμπαρει γιατι πεταξε κωνο πριν
tsimpouklano
14-06-2014, 01:06
Μήνυμα στήριξης - συμπαράστασης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων στις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών 5/6/2014. (http://www.poasy.gr/web/index.php?option=com_content&view=article&id=1800:minyma-stiriksis-symparastasis&catid=109:news-poasy-2014&Itemid=101)
VidnaObmana
14-06-2014, 04:33
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10363398_722208337835525_3975210672499053_n.png
#12J #SaoPaulo #Brazil - Police arrest a protester shooting him two rubber bullets on the body, beating him and spraying tear gas on the eyes.
Sotos_The_Tequiler
09-09-2014, 19:57
Αργεντινός μπάτσος, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στις απολυσεις από την πολυεθνική Lear, πέφτει μόνος του πάνω σε αυτοκίνητο που κινείται αργά και σαν άλλος Καραγκούνης προσποιείται ότι χτυπάει. Οι υπόλοιποι μπάτσοι επίσης προσποιούνται ότι δεν είδαν τίποτα και συλλαμβάνουν βίαια τον έκπληκτο οδηγό.
http://www.dailymotion.com/video/x25ej8b_argentinian-cop-jumps-on-a-car_news
geologiko_karoto
21-10-2014, 23:50
NYPD Assault Arrest Musician for Playing a Song Even After Verifying He Hadn’t Broken Any Laws (http://thefreethoughtproject.com/nypd-assault-arrest-subway-musician-reading-broke-law/#hxR2bMGTmIdHbT7u.99)
https://www.youtube.com/watch?v=PEBZReXChoA
στο 1:18
The officer then searches for the law on his cellphone, and reads out loud just how mistaken he was.
Section 1050.6c of the MTA’s “Rules of Conduct“states:
Except as expressly permitted in this subdivision, no person shall engage in any nontransit uses upon any facility or conveyance. Nontransit uses are noncommercial activities that are not directly related to the use of a facility or conveyance for transportation. The following nontransit uses are permitted by the Authority, provided they do not impede transit activities and they are conducted in accordance with these rules: public speaking; campaigning; leafletting or distribution of written noncommercial materials; activities intended to encourage and facilitate voter registration; artistic performances, including the acceptance of donations.
Applause breaks out among the on lookers as the clearly confused cop finishes reading.
εδω δεν εχουμε τοσο ευγενικους μπατσους:
http://assets.explainthisimage.com/hashed_silo_content/43d/375/32e/resized/explainthisimage-com-df9b9e.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=4WCE6iCvK5g
regularpaul
18-11-2014, 19:48
GVSR_wFl2m0
tsimpouklano
18-11-2014, 21:20
https://twitter.com/dromografos/status/534420858300035072
12 stars circle your brow
19-11-2014, 09:44
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10678623_668596713254264_8810478364442362348_n.jpg?oh=c5e5a159179fbbc5601662642a51d91e&oe=55116358&__gda__=1423869393_d4579aaddfb146db6f08a164c24b9330
Sotos_The_Tequiler
20-11-2014, 19:58
http://i.imgur.com/kDcqiHb.jpg
TrinuxSamonii
21-11-2014, 18:04
“Είμαστε φασίστες και είμαστε περήφανοι που είμαστε φασίστες. Υπάρχει πρόβλημα;” (http://www.nostimonimar.gr/%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AE%CF%86%CE%B1%CE%BD/)
Sotos_The_Tequiler
21-11-2014, 19:27
προφανώς υπάρχει πρόβλημα
Dr.Gonzo
26-11-2014, 14:19
Με λίγο πιο ελαφρά διάθεση:
http://oi59.tinypic.com/fu04jq.jpg
Parasight
29-11-2014, 12:41
https://www.facebook.com/video.php?v=10152617539401147
tsimpouklano
15-01-2016, 16:44
Περί νίκου σακελίωνα ο λόγος.
http://www.efsyn.gr/?p=186219&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=%25ce%25b1%25ce%25b8%25cf%258e%25ce%25bf%25ce%25b9-%25ce%25ba%25ce%25b1%25ce%25b9-%25ce%25bf%25ce%25b9-%25cf%2584%25ce%25ad%25cf%2583%25cf%2583%25ce%25b5%25cf%2581%25ce%25b9%25cf%2582-%25ce%25b1%25cf%2583%25cf%2584%25cf%2585%25ce%25bd%25ce%25bf%25ce%25bc%25ce%25b9%25ce%25ba%25ce%25bf%25ce%25af-%25ce%25b3%25ce%25b9%25ce%25b1
Κατόπιν της απόφασης του δικαστηρίου, ο θάνατος του 24χρονου οφείλεται σε φυσικά αίτια…
και http://www.efsyn.gr/?p=181456
Αθωωτική και από τον άρειο πάγο απόφαση για τους 4 ειδικούς φρουρούς. (http://news247.gr/eidiseis/koinonia/athwoi-oi-eidikoi-froyroi-gia-ton-thanato-toy-n-sakelliwna.3858930.html)
https://www.youtube.com/watch?v=MHOnMx3wraA
αμα πας να κανεις τον καπετανιο αυτα συμβαινουν
Ξήλωσαν το Σφακιανάκη λεει μετά από 20 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ "Η μετάθεση αυτή χαρακτηρίζεται υποβάθμιση και προφανώς θέτει ζήτημα μελλοντικής αποστρατίας του. Ο ίδιος ο κ. Σφακιανάκης φέρεται δυσαρεστημένος με την εξέλιξη αυτή."
https://www.youtube.com/watch?v=fEsLE1zU0ro
KoiliaSamprela
18-02-2016, 10:07
ο τύπος είναι αστείος (ο σφακ) αλλά είχε άτομα που ένιωθαν στην ομάδα του.
tsimpouklano
18-02-2016, 10:53
Αυτοί δεν είχαν μαζέψει τον Παστίτσιο, κάναν ντου σε σπίτια για to-fresko, ενώ πριν κάτι μέρες έγινε ντόρος με ένα σχόλιο (http://www.tovima.gr/society/article/?aid=776681) για τους πιλότους του ελικοπτέρου που έπεσε;
KoiliaSamprela
18-02-2016, 11:18
Ναι, ωστόσο επιστημονικά δεν έκαναν κάτι φοβερό έτσι? έναν πρόθυμο εισαγγελέα θέλουν
OniBocho
20-11-2017, 09:51
https://www.youtube.com/watch?v=JOBLQ_BE5Ek&feature=youtu.be
"Γιατί έτσι σας αρέσει"
Parasight
21-11-2017, 09:49
https://i.imgur.com/MZhzdKs.jpg
KoiliaSamprela
21-11-2017, 09:54
τουλάχιστον έμαθαν να γράφουν την λέξη οδόστρωμα , πάει το ανέκδοτο με το χαντάκι
OniBocho
21-11-2017, 10:06
Άστραφλος έλεγε το ανέκδοτο.
KoiliaSamprela
21-11-2017, 10:27
Άστραφλος έλεγε το ανέκδοτο.
οδόστρωμα έλεγε
OniBocho
21-11-2017, 10:36
https://www.youtube.com/watch?v=PPrIlzlz4ow
προφανώς το ήξερα πριν απ' αυτό, αλλά at least I have a point. What's yours, beatch? :p
KoiliaSamprela
21-11-2017, 12:30
αν απαντάς με βίντεο από τους ηλίθιους κέρδισα ήδη
atom_smasher
21-11-2017, 15:50
τουλάχιστον έμαθαν να γράφουν την λέξη οδόστρωμα , πάει το ανέκδοτο με το χαντάκι
Coloubra
11-12-2017, 17:12
σοκαριστικό το έχουμε δει άπειρες φορές να γίνετε με μαύρους τουλάχιστον αυτός ο μπάτσος δεν είναι ρατσιστής τον εκτέλεσε για πλάκα
καθαρή ψυχοπάθεια έψαχνε δικαιολογία για να ρίξει
https://www.youtube.com/watch?v=VBUUx0jUKxc
OniBocho
12-12-2017, 08:03
http://www.trbimg.com/img-5a2aa445/turbine/ct-daniel-shaver-police-video-20171208-001/750/750x422
http://crimefeed.com/wp-content/uploads/2016/05/philip-brailsford-e1464188387545.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CewFSyOWsAAcTbs.jpg
Αυτή η σκατόφατσα με τη φράση "You are fucked" πάνω στο όπλο του, καθάρισε τον κακομοίρη του βίντεο. Ψυχοπάθεια, όπως λέει κι ο Κολούμπρα.
Σαμπρέλ, KLAPSE
https://heavyeditorial.files.wordpress.com/2016/03/12771824_1720906591466339_5875572214303016960_o.jpg?quality=65&strip=all&strip=all
KoiliaSamprela
12-12-2017, 10:16
Για πιο λόγο να KLAPSE ? και ο υποβρύχιος ο γαύρος είχε περίπτερο ;)
OniBocho
12-12-2017, 10:48
off topic 1: Μια περίοδο εδώ πάνω λέγονταν ότι ο υποβρύχιος ήταν ο Τσουκαλάς.
off topic 2: να KLAPSE που κάποιος καθυστερημένος είχε περίπτερο; Ξέρεις πόσοι είμαστε; :p
OniBocho
09-12-2019, 09:21
https://popaganda.gr/people/natasa-tsoukala-astinomiki-via
Όταν τελείωσε λοιπόν αυτή η πρώτη διάλεξη στους τριτοετείς, τους έδωσε ένα τέταρτο για ερωτήσεις. Κι εκείνοι έκαναν ανακοινώσεις, της δήλωσαν πως «δεν δέχονται ότι ο Έλληνας είναι ίσος με τον οποιονδήποτε αλλοδαπό». Η απάντηση της ήταν ψύχραιμη: «Η διάκριση της ανθρωπότητας σε ανώτερες και κατώτερες φυλές οδήγησε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τύπου Άουσβιτς και αυτό προσιδιάζει σε φασιστικά καθεστώτα». Για να πάρει την απάντηση από έναν δόκιμο: «Μα, είμαστε φασίστες και είμαστε περήφανοι που είμαστε φασίστες, υπάρχει κανένα πρόβλημα;».
«Δεν έχω πρόβλημα, με την έννοια πως δεν με ενδιαφέρουν οι πολιτικές πεποιθήσεις του εκάστοτε φοιτητή όπως και δεν με ενδιαφέρει η προσωπική του ζωή, το μόνο που με ενδιαφέρει ως πολίτη είναι να ξέρω πως κατά την άσκηση των καθηκόντων του ο αστυνομικός εφαρμόζει το νόμο απρόσωπα και ουδέτερα ώστε να εξασφαλίζεται η αρχή της ισονομίας σε μια ιδεατά ευνομούμενη πολιτεία», μου λέει η κυρία Τσουκαλά, επαναλαμβάνοντας ότι απάντησε και στην εξωφρενική ρητορική ερώτηση του δόκιμου.
Όμως κάποιοι συνέχισαν υποστηρίζοντας ότι ο νόμος είναι μια κοινωνική κατασκευή. Δεν καταλάβαιναν πως εκείνη απλά απαιτούσε να εφαρμόσουν ένα νόμο με τον οποίο διαφωνούν, θεωρούσαν αυτονόητο πως μόνο όταν συμφωνούν με τον νόμο τότε θα τον εφαρμόζουν. «Ομολογώ ότι θορυβήθηκα γιατί όταν ακούω μελλοντικό αξιωματικό της αστυνομίας να μου ανακοινώνει περήφανα πως δεν θα εφαρμόσει το νόμο άρχισα να αναρωτιέμαι από τι δεσμεύεται», μου λέει. Σε επόμενη ερώτησή της για το αν θεωρούν πως δεσμεύονται από την ιεραρχία τους της απάντησαν πάρα πολύ απαξιωτικά για την ιεραρχία, πως είναι «άχρηστοι και χαρτογιακάδες, δεν έχουν ιδέα για τις επιχειρησιακές ανάγκες των ένστολων στο δρόμο». Η συζήτηση συνεχιζόταν και κάποια στιγμή προσπαθώντας να βρει ένα σημείο αναφοράς είπε πως «δεν θα γίνετε επίορκοι γιατί, όταν προσλαμβάνεστε, ορκίζεστε να τηρήσετε το Σύνταγμα και τους νόμους» αλλά οι δόκιμοι ήταν ετοιμόλογοι. «Ο όρκος στο ευαγγέλιο δεσμεύει τους χριστιανούς, όσοι είναι φασίστες είναι και παγανιστές, άρα ο όρκος δεν τους δεσμεύει» της απάντησαν καγχάζοντας ενώ κάθε φορά έπαιρνε τον λόγο άλλος δόκιμος αξιωματικός εν μέσω χειροκροτημάτων. Όλα αυτά παρουσία των εκπαιδευτών.
OniBocho
10-04-2021, 09:07
Δεν γράψαμε τίποτα για αυτό το θέμα απαγωγής και βασανισμού ανθρώπων στη ΓΑΔΑ. Σε κάτι όμως που θα λέγαμε πως τιμάει τον χώρο της μουσικής και του metal, συνέβη κι αυτό:
https://thepressproject.gr/metal-sygkrotimata-kai-kallitechnes-ap-olo-ton-kosmo-enantia-stin-astynomiki-via-stin-ellada/
tsimpouklano
10-04-2021, 11:30
Φαντάζομαι αυτό ήρθε κάπως σα συνέχεια από την πρωτοβουλία των Yovel να δώσουν τα έσοδα από το bandcamp Friday στην Αναρχική Συλλογικότητα Μασόβκα (https://www.facebook.com/yovelband/posts/134663938663441), η οποία μεταξύ άλλων έχει αποφασίσει να μηνύυσει την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (https://thepressproject.gr/apofasisame-loipon-na-minysoume-tin-antitromokratiki-ypiresia/) για την στάση και τις πρακτικές στην περίπτωση του Α.Π. ο οποίος μετά τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη απήχθη, κρατήθηκε παρά τη θέλησή του για 4 ημέρες στην ΓΑΔΑ, ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε (https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=bluftS8bqag&fbclid=IwAR3Ae1N3jJzcf6G9nj5Gutrhn-iQ3_OWkGN_cow5WqLGYqWw8Kt1vpqCuIQ) (με σκοπό να εκμαιευτεί ομολογία συμμετοχής στα επεισόδια υπό τη σκέπη κάποιου συνδέσμου ομάδας).
OniBocho
12-04-2021, 10:24
Πιθανότατα ισχύει αυτό που λες.