View Full Version : Musician's off topic chat
Lukather
16-03-2008, 01:09
Koita kainourio einai 180.Ena katostariko lew
koita to exo olokainourio, kai gia kato apo 180 leo na to kratiso.
Ipopsin sou leo oti einai OLOKAINOURIO!Exei paixei ena live olo ki olo.
Rota kai ton kourvouli :wink:
Ναι. με τα 70 εβρώ διαφορά, δεν θα παιρνες τον ενισχυτή που έχει 456.721.515.670 εβρώ αλλά 456.721.515.600.
:P
Tote hmoyn foithths se 3eno kratos re man, etrwga tostakia poses ebdomades gia na ton parw! :-o
Me ayta kai me tis synaylies (epaize poly pragma agglia) den moy emenan xrhmata gia tipota, olo me rizi sketo thn ebgaza! :shock:
Mhn koitas twra poy doyleyw san trelos, exw mhden e3oda giati menw sto patriko moy, kai osa bgazw ta rixnw ola se mhxanhmata :)
The Good Son
16-03-2008, 17:50
Koita kainourio einai 180.Ena katostariko lew
Αλήθεια λέει, ήμουν στο λάηβ.
Lukather
16-03-2008, 18:14
[quote="Third_EyE":21r256wq]Koita kainourio einai 180.Ena katostariko lew
Αλήθεια λέει, ήμουν στο λάηβ.[/quote:21r256wq]
Kai den einai o kourvoulis
:D
sxetima me emg active magnites k mpataries....
poso kratane genika k kathe poso allazete?
Lukather
01-04-2008, 18:06
6-8 mines analoga panta me to poso paizeis
thnx luk...malon thelw allagi!
Lukather
04-04-2008, 20:03
koita, den iparxei stadiaki elatosi tou simatos, kovei katefthian, sto leo gia na min allazeis tsampa
ektos an prokeite na pas gia live, alla3e na mhn kopei apotoma panw sto set :)
live tin kuriaki :P ...thaxei polu plaka an ginei auto! :rofl:
egw pantws thn afhnw stantar e3amhno, polles fores kai panw apo xrono ama den paizw poly, kai pote den moy exei pe8anei mpataria sthn ki8ara, mono sto mpaso mia fora (to Yamaha einai to organo poy xrhsimopoiw pio poly logo sygkrothmatos) eixe teleiwsei h mpataria, xronia meta poy thn eixa balei...
Opote genika den nomizw na exeis problhma, alla prosexoyme gia na exoyme... :-o
Μαγκες, τη βοήθειά σας.
Στο νεο μου μπασσάκι λοιπόν, παίζω ανοιχτή χορδή λα (κυρίως αυτή) και μετά από λίγο ακουγεται να ακουμπάει τάστα. Γενικά όμως ούτε το action είναι πολύ χαμηλό, ούτε ο λαιμός στραβος, ούτε έχω buzz σε οποιοδήποτε τάστο και αν παίζω.
Κοίταξα και στο παλιό μου μπάσσο και συμβαίνει και εκεί.
Μέσω του ενισχυτή δεν πολυακούγεται.
Είναι νορμάλ να συμβαίνει αυτό ή πρέπει να πειράξω το truss rod;
Εφόσον δεν ακούγεται εμένα προσωπικά δεν θα με ένοιαζε και τόσο. xD Βέβαια, πολλά πράγματα μπορεί να φταίνε. Μπορεί να έχεις ψηλά το action αλλά η χορδή δεν κινείται ιδανικά και το κύμα μπορεί να αποκτήσει κοιλίες που να φτάνουν μέχρι τα τάστα. Υποθέτω ότι μπορείς να το φτιάξεις είτε με καλύτερες χορδές (με μεγαλύτερο tension βασικά ώστε να χαμηλώσεις και το action) είτε με τη βέργα. Μπορεί να φταίει και το nut επίσης, απλά πρόσεξέ το αυτό γιατί μπορεί να σου κάνει το όργανο "σκληρό" στα πρώτα 1-2 τάστα. Αλλά δεν είμαι ειδικός, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πεις στον μάστορα, να σου πει και αυτός τι μπορεί να κάνει το όργανό σου (αν μπορεί δηλαδή να σεταριστεί σε τέτοιο βαθμό).
The Good Son
10-04-2008, 11:53
Εσείς οι αθηναίοι. Θέλω πληροφορίες για κάποια μαγαζιά γύρω από του νάκα τα οποία εμπορεύονται και μεταχειρισμένα όργανα (κιθάρες). Υπάρχει ποικιλία; Τα γνωρίζετε;
Ενα καλο που φερνει μονο μεταχειρισμενα ειναι το βιμπρατο στην τοσιτσα! Ειναι πολυ μικρο μαγαζι και γενικα παιζει τον ρολο του ενδιαμεσου αλλα φερνει πολυ καλα και πολλες φορες σπανια πραγματα!
chris_boss
10-04-2008, 14:09
Μαγκες, τη βοήθειά σας.
Στο νεο μου μπασσάκι λοιπόν, παίζω ανοιχτή χορδή λα (κυρίως αυτή) και μετά από λίγο ακουγεται να ακουμπάει τάστα. Γενικά όμως ούτε το action είναι πολύ χαμηλό, ούτε ο λαιμός στραβος, ούτε έχω buzz σε οποιοδήποτε τάστο και αν παίζω.
Κοίταξα και στο παλιό μου μπάσσο και συμβαίνει και εκεί.
Μέσω του ενισχυτή δεν πολυακούγεται.
Είναι νορμάλ να συμβαίνει αυτό ή πρέπει να πειράξω το truss rod;
το nut ρυθμίζεται;
το nut ρυθμίζεται;
Δεν κατάλαβα, πώς γίνεται να ρυθμίζεται;
Έδωσα λίγο relief στο λαιμό και τα πράματα είναι καλύτερα.
chris_boss
10-04-2008, 14:54
Κάποιοι κατασκευαστές έχουν πατέντες για τη ρύθμιση του νατ. Στο warwick μου οι χορδές ακουμπάνε σε κάτι "βίδες" οι οποίες με την περιστροφή αλλάζουν ύψος. Η πιο καινούρια πατέντα τους, δεν επιβάλλει την "αφαίρεση" της χορδής για να πειράξεις το νατ.
http://i19.photobucket.com/albums/b155/chris_boss/mus/DSC00291.jpg
Χμ, καλή πατέντα, αλλά δυστυχώς έχω το παραδοσιακό νατ.
Πάντως τώρα που τον "ξέσφιξα" λίγο το λαιμό είναι καλύτερα τα πράγματα οπότε οκ :)
fandango
11-05-2008, 12:06
το ξαναποστάρω εδώ:
ξέρει κανείς τι μπάσο είναι αυτο?
http://i77.photobucket.com/albums/j54/lethe667/100_1696.jpg
εννοώ, οκ, fender είναι, αλλά τι μοντέλο, series κλπ? :P :P
chris_boss
11-05-2008, 12:30
πρέπει να είναι κάποια ειδική έκδοση precision. θα το κοιτάξω και θα κάνω εντιτ.
edit: American Deluxe Precision Bass (http://www.fender.com/products//search.php?partno=0194060720)
fandango
11-05-2008, 12:39
great, ευχαριστώ! :wink:
αυτό παίζει να το βρω πουθενά εντο στο ελλαντα, ή να πάω να βγάλω χρεωστική για να το παραγγείλω απτο ιντερνετ?
chris_boss
11-05-2008, 14:06
Αν δεν κάνω τραγικό λάθος το είχα δοκιμάσει σε ένα μαγαζί στη Ρόδο, οπότε φαντάζομαι ότι δε θα δυσκολευτείς και πολύ να το βρεις Ελλάδα. Ωραιότατο ήταν. Πόσο το βρήκες στα ίντερνετς; δε θυμάμαι γμτ πόσο το είχε εκεί αλλά ίσως μπορώ να μάθω.
The Good Son
11-05-2008, 15:26
fandago είσαι από σαλονίκη αν θυμάμαι καλά, αν ναι κάνε μια βόλτα στο στόλλα. Είναι απάναντι από το φιξ. Και ρώτα.
LokiTricksterGod
11-05-2008, 17:12
Bosphorus 16άρι Crash και 20άρι Ride Golden Series.
μεγειά μου μεγειά μου :pink:
μικρά ειναι :P
μεγιές ρε.καλόπαιχτα
ektos apto thomann/music store/boxy music paizei k ena allo site
prosfata mpika sti selida tou k eixe polu kales times...evrwpi panta
de thumamai onoma me tpt omws...kammia voitheia????
Dragonlord
11-05-2008, 23:15
http://guitare.playback-europe.com/ ?
mpravo re pano....thnx :)
de tha to thumomoun me tpt
fandango
12-05-2008, 07:29
fandago είσαι από σαλονίκη αν θυμάμαι καλά, αν ναι κάνε μια βόλτα στο στόλλα. Είναι απάναντι από το φιξ. Και ρώτα.
ναι, από Θεσσαλονίκη είμαι, αλλά ρε γαμώτο τον περισσότερο καιρό είμαι στη Λιβαδειά, εκτός από τα Σαβ/κα που ανεβαίνω λόγω συναυλιών. οπότε, μάλλον θα πάω το άλλο Σάββατο (παίζουν οι biomechanical :P ) και θα ρωτήσω. Αλλιώς, καλό Ιούνιο! θενξ πάντως :wink:
Γνωριζει κανεις που μπορουμε να βρουμε σιτα με το μετρο για το μπροστα μερος καμπινας?
Γνωριζει κανεις που μπορουμε να βρουμε σιτα με το μετρο για το μπροστα μερος καμπινας?
Giati den rwtate emena poy exw ftia3ei kamia 10-aria kampines? :P
Ti xrwma 8es, san tis Orange?
Hey Lab!
Milhsa me ton John kai moy eipe ti 8elete, exei kai sto Thomann:
http://www.thomann.de/gr/adam_hall_34001_griff.htm
http://www.thomann.de/gr/marshall_front ... t00017.htm (http://www.thomann.de/gr/marshall_front_cover_mefret00017.htm)
http://www.thomann.de/gr/marshall_front ... t00007.htm (http://www.thomann.de/gr/marshall_front_cover_mefret00007.htm)
Ktl... nomiza oti 8elate kapoio periergo xrwma poy den exei :)
Ευχαριστουμε πολυ ρε jezuz!
ήρθε το καινούριο μου μωρο :sk8: :sk8: :disco: :disco: :happyjump: :happyjump: :pingpong: :pingpong: :dick: :dick: :dick: :dick: :headbang:
http://img220.imageshack.us/img220/7809/271418rj0.jpg
μόλις πέσει φωτογραφική στα χέρια μου θα πουστάρω κ κανονικά
ευχηθήτε μου :D
jkstigma
21-05-2008, 22:17
ti psycedelia einai auth?????? pwww
ta nera sto ksulo etsi fainontai ontws???
ante kai kala sou taksidia :disco: :disco:
έτσι κ καλύτερα μη σου πω!
θενκιου ορε :D
Kalopaixti kai kala taxidia man :disco:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
το μόνο που με ξενερώνει είναι ότι μένεις μακριά και δεν μπορούμε να τη δούμε εύκολα
καλόπαιχτη ρε τζον.. καλόπαιχτη να'ναι
πς.θέλω και σενα να σολάρεις ψυχεδελιασμένος σε μια φωτό.....υποσχέσου
Megies o rikis, kalopaixth! :)
Ayth den einai h klasikh 360, poio montelo einai?
Oi magnhtes einai kati periergo ths ric na fantastw?
Megies kai pali!
θένκιου παιδες :)
Jezuz είναι η 650D. Η 360 ίσως μπει στη συλλογή κάποια στιγμή χαχαχα. Once you pop, you can't stop που λεει κ ο λαός χαχαχ.
οι μαγνήτες ειναι κάτι περιεργο της ric όπως είπες :Ρ ακούγονται σα διπλοί, λίγο πιο σφιχτοί όμως. το πραγματικά παραξενο ειναι το καπάκι τους όμως που μου κάνει για σκληρή δερματίνη!
swollen: pics comin' up soon κ υπόσχομαι ;) θα πεσει γελιο λεμε. όλο κ κατι θα μπορεσει να κανονιστεί πιστευω. ιδανικά εκείνο το meeting στο βουνό που λέγαμε χαχχ
ααααααχχχχχχχ πότε θα γίνει αυτόοοο.....
πάλι καλά έχουμε το αυτό το σαββατο οπότε θα πάρουμε μια δόση :ggrin:
stam and the witches
28-05-2008, 18:34
Βρήκα αυτό το πολύ καλό καμμένο site: http://www.fenderjaguar.net/
Έχει πολλές πληροφορίες για την αγαπημένη μας παρακμιακή κιθάρα, και το σημαντικότερο, επειδή θυμάμαι κάποιες συζητήσεις πάνω στα του καβαλάρη της, κάποιες οδηγίες για σωστό setup.
σκεύτομαι να πάρω αυτό:
http://www.thomann.de/gr/danelectro_12_string_lb.htm
χμμμμ
Aytes oi ki8ares einai 8rylikes gia ton fobero hxo toys kai thn aparadekth kataskeyh toys :-o
Brain-pain
04-06-2008, 12:38
Ακρυλικές όταν λες εννοείς σαν αυτές που βλέπεις μέσα τους τα ηλεκτρονικά τους ή εννοείς βαμμένες από πάνω? :?
Gia poies les akrylikes? :?:
Ακρυλικές όταν λες εννοείς σαν αυτές που βλέπεις μέσα τους τα ηλεκτρονικά τους ή εννοείς βαμμένες από πάνω? :?
Θρυλικές για τον ήχο του έγραψε ο jesuz...
Brain-pain
10-06-2008, 12:06
έπαιζε ο Χριστός κιθάρα? Ε. αυτό δεν το 'ηξερα :rofl:
Mpaso, palhkari 8)
:wink:
Swollen, mias kai molis eida to avatar soy me toys Sound City.... Eides oti h Arbiter anabiwse toys sound-city kai 3anakykloforoyn!??!?!?!
Anabiwse mia koybenta einai, mono to onoma emeine idio, ola ta alla...
ναι ωρέ! ότι να'ναι
υπάρχει κ αυτό
http://www.arbiter.co.uk/soundcity/index.htm
το μόνο που με χαροποιεί είναι ότι οι καμπίνες τους μπορεί να είναι καλές οπότε θα τσιμπήσουμε και sound city καμπινούλα να δέσει το γλυκό γιατί από παλιές δεν υπάρχει τπτ
ολε!
Nai kai egw ayto eixa dei... 3 kanalia leei ktl WTF?!?!?
Gia tis kampines ua dei3ei, alliws fiaxnoyme custom kai bazoyme to shmataki mprosta, xexe :D
όλα θα γίνουν όλα :mrgreen:
εντιτ: ξέσασα σου πω ότι κει που ψάχνεις συ διάφορα ebay κ λοιπά
αν, λέω 'γω τώρα, ΑΝ πετύχεις καμιά soundcity καμπίνα
ρίξε κάνα σφύριγμα εε
stam and the witches
23-06-2008, 20:58
Είναι καλά τα sssnake καλώδια που δίνει το thomann, ξέρει κανείς; Είναι φθηνιάρικα ή προσφορά;
phthoggon
23-06-2008, 22:39
Πόσο καλά να ναι με 2.5 ευρώ ρε :P Τι τα άλλα που μας δίνουν εδώ με 5 ευρώ πάρεις τι αυτά το ίδιο είναι, δε θα σου παίζουν σε 2 μήνες. Πάρε να χεις άμα κάνεις καμιά παραγγελία λέω γω.
λοιπόν
πήρα επιτέλους τον sound city μετά από 3 μήνες περίπου που είχε πάθει μπακακάου
δεν είναι αυτό το θέμα βέβαια (για μένα είναι αλλα τεσπα)
το θέμα είναι ότι
ποτέ
μα ΠΟΤΕ μην προσπαθήσετε να φτιάξετε τον ενισχυτή σας, ειδικά αν είναι κ παλιός, μόνοι σας.
ούτε λάμπες, ούτε ασφάλεια που λέει ο λόγος.
ότι μα ότι πρόβλημα και να έχει, να τονε πάτε σε ειδικό. Δε λέω σε μαγαζί, μπορεί ο ειδικός να έιναι κ ο τζίζους τάηπ γκάη αλλά με καταλαβαίνετε
εγώ τον πήγα στον τυπά που είναι στη θεμιστοκλέους (δεν θυμάμαι τώρα όνομα) στο ύψος του guitar store
ο τύπος οκ άργησε αρκετά αλλά έκανε τρομερή δουλειά, ήταν πολύ φιλικός και σχετικά φθηνός.
έχω ακούσει από πολλούς καλά λόγια γι'αυτόν ότι το έχει πολύ καλά με ενισχυτές και δη με παλιούς
το αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο να τον φτιάξει αλλά με 4 τελικές λάμπες (όταν δημιουργήσουμε ένα πλεώνασμα χρημάτων θα μπουν κ οι άλλες 2) αντί για 6, το κεφάλι παίζει πολύ πιο καθαρά και δυνατά από πριν
διαφήμιση ναι αλλά ο τύπος είναι πολύ καλός
και γουστάρει κουβεντούλα.τις προάλες μιλάγαμε κάνα 2ωρο (μίλαγε δλδ.μου εξηγούσε το πως δουλεύει ο sound city)
afta
αα και κάτι άλλο
τζίζους που έχεις κ ίδιο
πίσω έχει ένα in/out ο sound city
φαντάζομαι είναι κάτι σαν πρώιμο fxloop
αυτό απ'όσο ξέρω εχει δική του λάμπα (μία που είναι σε ξεκάρφωτη θέση από τις υπόλοιπες)
σκέφτηκα εγώ τώρα να βάλω εκεί το big muff
το δοκίμασα τώρα που τον πήρα που λες
οκ από χρειά ήταν σαφώς καλύτερο αλλά αν κ το level στο πετάλι ήταν τέρμα, όταν το έβαζα χαμήλωνε σε σχέση με τα καθαρά (όχι ακριβώς καθαρά, χρησιμοποιώ το βραχυκύκλωμα)
έχεις καμιά ιδέα γιατί?
πω πολλά έγραψα :oops:
jkstigma
06-07-2008, 13:34
Μαλλον στον Π.Κουρμπη λες.
Οντως πολυς καλος στη δουλεια του με γνωση και όρεξη να πληροφορησει και τον πελατι για τεχνικα θεματα.
Τελικα οκ ε?
το big muff τι λέει??
ε? ε? :mrgreen: ψηνομαι.
Να σου ποω..bypass είναι αυτο ε?
εοε
όλα κομπλέ ο ενισχυτής είναι απλά τέλειος
ακόμα κ στα βρώμικα οι ατάκες και ο ήχος του είναι :shock: ΛΑΜΠΑ!
σοκ κε δέος για άλλη μια φορά
τα καθαρά του είναι πλέων από άλλο πλανήτη και ακόμα κ με την ibanez την σάπια μου μέχρι κ οι αρμονικές ακούγονται ασύληπτα τέλειες
big muff
πριν τον πάω για σερβις/ρυθμίσεις κλπ έβαζα πρώτα το ds1-muff και τη "βρώμα" του ενισχυτή
(όχι ακριβώς βρώμα, βραχυκύκλωμα των 2 καναλιών.. μεγάλη ιστορία :P )
το ds1 το είχα απλά για παραπάνω γκάζι
πλέων δεν χρειάζεται
έχω μόνο το muff και το βραχυκύκλωμα και αρκεί
έχω το ρωσικό το μαφ που ναι είναι bypass κανονικά
αλλά αφού εσύ έχεις τη βρώμα του οραντζίδη ρε συ
τι να το κάνεις το μαφ?
εντιτ: ναι τον Κουρμπη λεώ
jkstigma
06-07-2008, 14:09
η βρωμα του πορτοκαλιου εννοειτε σπερνει
αλλα θελω κανα δυο πεταλακια για χρηση στο καθαρο καναλι για ααααλη φαση
Να μολις τωρα δοκιμαζω και το καινουργιο μου overdrive!!!!
:P :P :P
jkstigma
06-07-2008, 15:12
:P :P :P
http://www.jampedals.com/tubedreamer.htm
ωραίοςςς.. μεγιές ρεεεε
τι λέει καλό?
εγώ ψάχνω κάνα καλό απαλό κ ζεστό ντιστόρσιον
υπάρχει καμιά πρόταση?
Petagome ki egw san tin klania kai dilonw oti to Jamopedal gamei kai dernei.Dokimastike ston orange rocker combo mou kai espire me tin gibson :D Ntax timi einai ligo ipologisimi ,alla apo tin alli isxiei to oti plironeis perneis.Tis leptomeries gia to ti kai pos tis afinw ston John :P Pantws dixnei i laba ki alles omorfes ptixes tis me to en logw ergaleio.
Lukather
06-07-2008, 19:39
ωραίοςςς.. μεγιές ρεεεε
τι λέει καλό?
εγώ ψάχνω κάνα καλό απαλό κ ζεστό ντιστόρσιον
υπάρχει καμιά πρόταση?
psilomalakia afto pou leo, alla des ligo tin aggelia mou. apalo kai zesto (KAI lampato) dist/overdrive, se fasi tubescreamer.
kanonizoume an einai me pm
filakia
ρε συ το'χω δει και με ψήνει αλλά είσαι σαλόνικα ρε γμτ και θα ήθελα να το δοκιμάσω πρώτα πάνω του να δω πως ακούγεται
βσκ αυτό που θέλω είναι να έχω ένα ντιστόρτιον μόνιμα όπως χρησιμοποιούσα το ds1, απλά για λίιιιιγο παραπάνω γκάζι και μπούκωμα
(ότι να'ναι όροι συμπαθάτεμε)
Lukather
06-07-2008, 21:18
steile me pm to tilefono na se po
fandango
07-07-2008, 16:35
θέλω βοήθεια/συμβουλές για πετάλι μπάσου...
έχει παίξει κανείς με moogerfooger να μου πει αν αξίζει τα λεφτά του?
fandango
07-07-2008, 20:43
poio apola?
σώθηκες... :P
δεν έχω ιδέα, απλά ρώτησα έναν φίλο στο msn και μου είπε "moogerfooger στεγνά".
όταν είπα ότι θέλω βοήθεια/συμβουλές, αυτό εννοούσα, ότι δεν έχω και πολύ καλή σχέση με το θέμα. Κάντε και καμιά αντιπρόταση. :)
οκεη τοτες!
όλη η σειρά Moogerfooger γαμάει στεγνά, εκτός απο το phaser (που δεν είμαι κ πολύ αυτου του είδους των εφε ετσι κ αλλιως οπότε αμα δες δε με ακους). Αυτή τη στιγμή έχω εδω το ring modulator όπου είναι για ζόρικες καταστάσεις κ δικύλιους ήχους. Δλδ πιο πολύ χρησημεύει σε έναν νοϊζά ίσως κ να το παίζει με τα χέρια παρα σε κιθαρίστα που θα το χρησημοποιεί για ενα απο τα εφεδάκια του (τουλάχιστον έτσι μπορω να το χρησημοποιήσω εγω). Απο την άλλη εχει το θεϊκό Low Pass Filter όπου με ένα expression pedal μπορεις να το κάνεις να ακούγεται σαν wah, αλλά κ πάλι μιλάμε για πετάλι-όργανο που μπορεί να παιχτει κ με τα χέρια. Για να μη το κουράζω, όλα ειναι φτιαγμένα για να παίζονται κ σε τραπέζι γενικως. Αυτά τα δύο εχω παίξει αρκετά κ μπορώ να πω οτι σπέρνουν. Επίσης το delay είναι εξαιρετικό, αλλά για μεγάλα πορτοφόλια. Αν θες να το λιώσεις στο ψάξιμο του ήχου κ του συνδιασμού μεταξύ των moogerfoogers (άπειρες δυνατότητες σύνδεσης μεταξύ τους) μπορείς να χώσεις κ το Control Voltage Processor της ίδιας σειράς. Ακολουθεί κωμματόδης κατάσταση κ τα ρέστα μετά γτ θα αρχίσεις να γίνεσαι moogerfooger geek.
Τσέκαρε εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Moogerfooger για ίνφα για το καθένα κ ψάξε στο youtube για δείγματα (θα βρεις εύκολα).
Τωρα, για το αν αξίζει να τα σκάσεις για ενα ή περισσοτερα τέτοια, πιστευώ πως αξίζει με το παραπάνω. Ειδικά αν δε παίζεις αποκλειστικά στον 10-15αρη στο σπίτι κ θές να τη ψάξεις με πετάλια κλάσης πολύ μεγαλύτερης απο αυτη της boss κ παρεμφερή. Τα moogerfoogers είναι γενικώς φιλτροειδή πετάλια (πλην του delay). Δε παιζουν παραμορφώσεις κλπ τέτοια. Πληκτροεφέδια για κιθάρες κοινως :P
Ελπίζω να βοήθησα :)
Τα χρησιμοποιουν και μπασιστες! :P :P :P
http://a763.ac-images.myspacecdn.com/images01/52/l_33811e540715423a8b5d5da2f7634eda.jpg
αα και κάτι άλλο
τζίζους που έχεις κ ίδιο
πίσω έχει ένα in/out ο sound city
φαντάζομαι είναι κάτι σαν πρώιμο fxloop
αυτό απ'όσο ξέρω εχει δική του λάμπα (μία που είναι σε ξεκάρφωτη θέση από τις υπόλοιπες)
σκέφτηκα εγώ τώρα να βάλω εκεί το big muff
το δοκίμασα τώρα που τον πήρα που λες
οκ από χρειά ήταν σαφώς καλύτερο αλλά αν κ το level στο πετάλι ήταν τέρμα, όταν το έβαζα χαμήλωνε σε σχέση με τα καθαρά (όχι ακριβώς καθαρά, χρησιμοποιώ το βραχυκύκλωμα)
έχεις καμιά ιδέα γιατί?
έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί?
(που χάθηκε ο τζιζουζ)
fandango
08-07-2008, 17:11
Ελπίζω να βοήθησα :)
thanx, θα επανέλθω με εντυπώσεις μετά την επένδυση. :D
Ela man, hmoyn Japan kai exw poly kairo na mpw net...
Den exw dei na exei kati tetoio o dikos moy, alla den kobw kai to laimo moy ki'olas... mhpws einai meta thn Driver lampitsa, kai einai poly dynato to level ta ka8ara, kai to muff akoma kai terma odhgei pio ligo? 8a ri3w mia matia ston diko moy kai ta leme.
Oswn afora ta mooger fooger poly kala, kai poly akriba. Emena moy arese akoma kai ekeino to ring-modulator poy to brizoyn oloi. alla ligo periergh h xrhsh toys, den einai na ta exeis synexeia ON, 3erw gw, na dwseis 400 euro mono gia kapoia shmeia? An ta exeis NAI, an oxi akoyse ta prwta.
fandango 8eikh h foto apo thn tainia, thn eida sto aeroplano mazi me alles 4 :P (ekoba flebes!)
Once_Emperor
01-08-2008, 14:48
Jezuz, να σου πω. Που μπορεί να βρει κανείς Uberschall?
Ελα να τον ακουσεις εδω :)
Για να αγορασεις, να ξερεις οτι καινουργιος αμα βρεις τον εχω δει Ευρωπη απο 2900 εως 4250... :shock:
Μου ειπαν οτι φερνει ο Διαμαντοπουλος Μπογκνερ, αλλα δεν κοβω και τον λαιμο μου. Αλλιως απο Γερμανια κτλ...
Once_Emperor
01-08-2008, 19:27
Πιθανότατα κάποια στιγμή να δεχτώ την προσφορά σου και να έρθω μια βόλτα από τα μέρη σου να τον ακούσω.
Το θέμα είναι που και πως θα τον βρω < 2000 γιούρος. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχω βρει είναι αυτό (http://www.guitarguitar.co.uk/amplification_detail.asp?stock=06040717165219&guitars=). Αν πάρει τπτ το μάτι σου ενημέρωσε...
Ένας φίλος έχει πρόβλημα με την boss GT 8 του, έχει χαλάσει ένα διακοπτάκι πίσω, που ρυθμίζει την ένταση νομίζω ή κάτι τέτοιο.
Ξέρει κανείς που μπορεί να πάει για επισκευή; (αθήνα πάντα)
Πιθανότατα κάποια στιγμή να δεχτώ την προσφορά σου και να έρθω μια βόλτα από τα μέρη σου να τον ακούσω.
Το θέμα είναι που και πως θα τον βρω < 2000 γιούρος. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχω βρει είναι αυτό (http://www.guitarguitar.co.uk/amplification_detail.asp?stock=06040717165219&guitars=). Αν πάρει τπτ το μάτι σου ενημέρωσε...
Katw apo 2000 dyskola nomizw 8a ton breis, akoma kai metaxeirismenos, kai USA, krataei thn timh toy.
Ama ton brhkes toso kainoyrgio den to syzhtaw, poly kala!
Epishs, na 3ereis oti exei fobero hxo, alla den einai kai poly eyeliktos (den einai gia polloys hxoys dhladh). Alla bebaia aytos o enas hxos einai :shock:
fandango
09-08-2008, 00:55
fandango 8eikh h foto apo thn tainia, thn eida sto aeroplano mazi me alles 4 :P (ekoba flebes!)
ναι, για πολλά :pink: η ταινία... δες και το serendipity αν δεν το έχεις δει.
gay mode off. για τα moogerfooger τσίμπησα τρελό άκυρο προς το παρόν, από Σεπτέμβρη πάλι που θα αρχίσουν να μπαίνουν πάλι λεφτά στην τράπεζα. :|
dopefiend
30-09-2008, 17:01
molis pira auton.
http://guitare.playback-europe.com/mesa ... -6227.html (http://guitare.playback-europe.com/mesa_boogie-triple_rectifier-6227.html)
tha sou gamisw re mouniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
molis pira auton.
http://guitare.playback-europe.com/mesa ... -6227.html (http://guitare.playback-europe.com/mesa_boogie-triple_rectifier-6227.html)
χεβι μεταααλ
ole! μεγιές, καλόπαιχτος κ λοιπά αλλα εγώ αυτό που θέλω να μάθω πραγματικά, είναι το που μένεις :mrgreen:
άηντε κ στα δικά μας
εντιτ:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
μόλις κατάλαβα ποιος είσαι
σκατόφλωρε ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ!
τελικά η επίσκεψή μου θα είναι πιο σύντομη απ'όσο νόμιζα 8)
dopefiend
01-10-2008, 02:13
kai sta dika sas!
Megies megies! :)
Twra na dw pws 8a zhseis me 6x 6L6 na bgazoyn 150 watt!!! :D
dopefiend
03-10-2008, 19:22
tha mathoume sintoma elpizw..... !
λοιπόν λέω τα χριστούγεννα να τσιμπίσω μπασάκι..
για προτείνετε κάνα φθηνό καλό, και μεταχειρισμένο δεν έχω πρόβλημμα... (jezuz :D )
400 το πολύ 500 ευρώπουλα λέω να δώκω..
για πέτε
pare kamia barytonh re na xareis thn ygeia soy
dopefiend
13-11-2008, 17:53
gia peite pantws, giati kemena me endiaferei to zitima...
Κοντά σε αυτά τα λεφτά (για καινούρια πάντα) ακούω πολύ καλά λόγια για:
Ibanez ATK
Peavey Cirrus
Squier Vintage Modified/Classic Vibe series
Schechter Diamond Stilleto
Des kai ayta an den bariesai
Peavey Grind NTB5 Natural
Ibanez SRX 355 Natural
LTD D-5 Natural Satin
Yparxoyn kai polles akoma epiloges, eidika an anebeis elafra kathgoria xrhmatika perneis mpaso poy to kratas mia zwh pisteyw...
ξέχασα να πω ότι πάω για 4χορδο αποκλειστικά
τέσπα θενκς για τις απαντήσεις.. τσέκαρα
λέω να πάω κ κέντρο από βδομάδα να παίξω κ με κανένα
μπορεί να το πάρω κ από αθήνα δλδ.. είδωμεν
παραπάνω λεφτά δεν με παίρνει, μη σου πω κ λιγότερα.
αρχικά για να έχω ένα από μπάσο να παίζω σπίτι θέλω
κ να ηχογραφώ τπτ (σπίτι πάντα)
θενκς πάντως
ena gnwsto mas katharma me 450 euro tsimpise les paul studio new apo ebay
koita prin pareis mpaso............ :|
fandango
14-11-2008, 09:11
Swollen, όταν με το καλό το αγοράσεις, στείλε πμ να σου πω εναλλακτικές χρήσεις. :D :P
Dragonlord
14-11-2008, 15:28
Πάρε ένα peavey grind και βάλ'του villex μαγνήτες. Πλάκα πλάκα έχω ένα σετ p/j για τετράχορδο, αν βρεις φτηνό μπάσο με αυτό το configuration στους δίνω όσο τους είχα πάρει (πρέπει να το ψάξω).
Πάρε ένα peavey grind και βάλ'του villex μαγνήτες. Πλάκα πλάκα έχω ένα σετ p/j για τετράχορδο, αν βρεις φτηνό μπάσο με αυτό το configuration στους δίνω όσο τους είχα πάρει (πρέπει να το ψάξω).
afto to set pithanws na me endiaferei.
Once_Emperor
15-11-2008, 02:14
ena gnwsto mas katharma me 450 euro tsimpise les paul studio new apo ebay
600 τελική μαζί με θήκη κ μεταφορικά. Μη λες ψέμματα στον κόσμο...
Once_Emperor
15-11-2008, 03:02
Βεβαίως!
jack the ripper
15-11-2008, 03:18
malaka pou ta vriskeis :P .... gia dwse kana link na ti doume pws einai.....kaloriziki kaloriziki
Once_Emperor
15-11-2008, 03:27
http://i17.ebayimg.com/03/i/001/12/71/7e1e_1.JPG
Η μαλακία είναι οτί ακόμα δεν έχει βγει από το τελωνείο και είμαι στο περίμενε...
[quote="R & R":38epb62d]ena gnwsto mas katharma me 450 euro tsimpise les paul studio new apo ebay
600 τελική μαζί με θήκη κ μεταφορικά. Μη λες ψέμματα στον κόσμο...[/quote:38epb62d]
ase re apatewna...an de dw apodeiksi de pistevw leksi! 600 euro e..polla edwses!!
Η μαλακία είναι οτί ακόμα δεν έχει βγει από το τελωνείο και είμαι στο περίμενε...
μαλακία ρε γμτ όντως... ΟΥΡΤ!
καλόπαιχτη ρεεε
πανέμορφη φαίνεται
Γαμώ είναι! Καλόπαιχτη!
(βλέπω με αντιγράφεις στο γούστο του χρώματος :P )
jack the ripper
15-11-2008, 13:08
ontws gamisteri fainetai!
καυλωτικό κιθαρόνι! καλούς εκτελονισμούς
Den pisteyw na einai apo tis kinezikes antigrafes? :D
Poly moyrh, kalopaixth! 8)
jkstigma
10-12-2008, 15:54
http://img369.imageshack.us/img369/4160/169004jf8.jpg (http://imageshack.us)
Πωλειται ενισχυτης κεφάλι, JSX 120w Peavy ,λάμπα,
ενος χρονον σε Αριστη κατασταση ...1250ευρω
http://www.thomann.de/gr/peavey_jsx_joe ... ni_top.htm (http://www.thomann.de/gr/peavey_jsx_joe_satriani_top.htm)
Tonosalata
17-12-2008, 13:07
Exei psonisei kaneis (h estw na exei akousei kati) gia to http://www.dolphinmusic.co.uk/ ? exei katapliktikes times apla exw dei kapoia elaxista parapona, apo thn allh exw dei reviews oti ontws exei tis xamiloteres times online gia eurwph toulaxiston.
peite peite,kaigomai.
fakin shit dude. afto to marcus miller to bass apo 1000 tou toman toxei 730
Tonosalata
18-12-2008, 22:53
Exei psonisei kaneis (h estw na exei akousei kati) gia to http://www.dolphinmusic.co.uk/ ? exei katapliktikes times apla exw dei kapoia elaxista parapona, apo thn allh exw dei reviews oti ontws exei tis xamiloteres times online gia eurwph toulaxiston.
peite peite,kaigomai.
Kaneis?
tipota?
mmm?
ws fenetai tha to riskarw.
kane ena reviw nte...i kalutera thumasai ti exoume pei :)
tha to kanw egw meta! :pingpong:
kane ena review nte...i kalutera thumasai ti exoume pei :)
tha to kanw egw meta! :pingpong:
peite peite,kaigomai.
Αν θυμαμαι καλα αυτοι στελνουν μονο αγγλια?
jkstigma
05-01-2009, 09:30
http://img369.imageshack.us/img369/4160/169004jf8.jpg (http://imageshack.us)
Πωλειται ενισχυτης κεφάλι, JSX 120w Peavy ,λάμπα,
ενος χρονον σε Αριστη κατασταση ...1250ευρω
http://www.thomann.de/gr/peavey_jsx_joe ... ni_top.htm (http://www.thomann.de/gr/peavey_jsx_joe_satriani_top.htm)
1200 ευρα ο JSX
jkstigma
17-01-2009, 11:10
re paidia
poy mporw na to vrw ayto?????
http://www.youtube.com/watch?v=ovFF4hLnOJ4
The Good Son
17-01-2009, 12:39
ean kaneis ena google search kai pas sto prwto apotelesma pou tha sou vgalei, exei "buy now".
Tonosalata
11-02-2009, 15:45
peite peite,kaigomai.
Μετά από 2 μήνες τα πήρα. Οι τιμές ισχύουν απλά δεν έχουν μεγάλο στοκ οπότε περιμένεις. Δεν έχει εγγύηση 'οπως το τόμαν και χρεώνει πάντα μεταφορικά. εγώ πάντως βγήκα κερδισμένος και από περίπου 1000 ευροπουλίνια (τιμες τόμαν) έδωσα 550 (Στο δολφιν).
anyway εκανα ενα σερτσ στο σαιτ της γκιμπσον αλλα δεν την βρηκα!
αν μπορει να βοηθησει κανεις!
του τραγουδιάρη λιες?
τεσπα κ οι δύο ESP πρέπει να έχουν. για τον κιθαρίστρα σχεδόν σίγουρο, για τον τραγουδιάρη όχι κ τόσο αλλά gibson δεν πρέπει να'ναι.
www.espguitars.com
Clockwork Orange
12-05-2009, 11:00
:oops:με αποπηρες με τον οφτοπικισμο μου και δεν προσεξα!:oops:
χαχαχαχαχα
ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΛΕΜΕ ΡΕ ΨΑΡΑΚΛΑ
κ να μην ξανασυμβεί
ξέχασα να πω: κοίτα στα μοντέλα eclipse
κ ξανα λέω εε, δεν είναι σίγουρο ότι είναι esp αλλά gibson δεν πρέπει να'ναι
Clockwork Orange
12-05-2009, 11:06
ναι eclipse πρεπει να ειναι!
αλλα στο βιντεοκλιμ εχει ασπρο περιγραμμα και ειμαι και λιγο περιεργος και καταλαβαινεις...
Clockwork Orange
12-05-2009, 11:06
αυτη η iron cross του παπαΧετ ειναι μουρλια παντως!
ε θα'ναι καμιά custom μωρέ
τώρα είδα ότι έχουν κ σιγκνατσουρ οπότε είμαι πολύ ΣΩΣΤΌΣ ασσούμε
βέβαια καμία σχέση μ'αυτές που παίζουν στο κλιπ αλλά τεσπα..
να ρωτήσω γω τώρα.. οι μπόργκιρ δεν είχαν 2 κιθάρες?
τι δουλειά έχει η τραγουδιάρα με έγχορδο?
Clockwork Orange
12-05-2009, 11:11
ε ειναι λιγο οτι ναναι στορυ
αποφασισαν να ξαναηχογραφησουν το stormblast αλλα για καποιο λογο δεν το εκαναν ολοι σαν μπαντα αλλα συμμετειχαν κιθαρα,φωνη,πληκτρα!
δεν καταλαβα γιατι αλλα τεσπα!
αααααα μάηστα.. είχα ακούσει/ήξερα ότι τύμπανα έχει γράψει γι'αυτόν τον δίσκο (ξαναηχογραφηση) ο χελχάμερ.?!?
τεσπα ότι να'ναι
ψήνεσαι να πάρεις κιθαρόνι?
Clockwork Orange
12-05-2009, 11:25
ε θα γυρισω με κανα χιλιαρικο απο πρακτικη και δεν θα ξερω τι να το κανω!!!
πηρα βεβαια μια bc rich μεταχειρισμενη τωρα τελευταια αλλα αυτες οι λεΣ πολ ειναι σκετα μαναρια!
και ναι ο χελχαμερ ειναι! φαινεται και στο βιντεο!
κλασικη παρτουζα αυτοι οι ντραμερς ρε παιδι μου!
πούλα τη μπισιρίτς (:-?) κ πάρε λες πολ (μαζί με τα λεφτά τση πρακτικής)
μην το σκεφτείς καν
καλά κ esp τσμπίσεις για μένα θεός θα'σαι αλλά αφού θες λες πολ δεν σου πάω κόντρα
Clockwork Orange
12-05-2009, 11:34
ε οχι!
θα κρατησω την bc rich για τα black metalz
και την νεα για το κρεβατι μου!:pink:
ασε που θα ειναι μονιμα ξεκουρδιστη
για να παιζουμε και κανα funeralopolis και high on fire :headbang::headbang::headbang:
την κουρδίζεις σε Β κ παίζεις ΌΤΙ γουστάρεις
μμμμαχαχαχαχαχα
Clockwork Orange
12-05-2009, 11:42
the heavier the better!
αα κ τώρα που το θυμήθηκα.. μην πάρεις καινούργια gibson
δλδ ρε παιδί μου θέλω να πω κάτι έπαιξε κ έχουν αλλάξει τα ξύλα (μάλλον)
έχω πιάσει/παίξει με 2 καινούργιες λες πολ κ είναι πιο ελαφριές κ από την ιμπανεζ μου..
κ με τη μία που έπαιξα κ σε στούντιο ο ήχος δεν μου είπε κάτι
δεν ξέρω τι επαίχθην
χίλιες φορές να βρεις καμιά λες πολ πενταετίας κ πίσω παρά καινούργια
Clockwork Orange
12-05-2009, 11:57
thx για το info!
θα το ψαξω πρωτα εννοειται!
δεν προκειται να δωσω τοσα λεφτα ετσι!
παντως μπορει να παιζει και ρολο που φτιαχτηκαν!
παντως μπορει να παιζει και ρολο που φτιαχτηκαν!
για ξηγήσου γιατί το'χασα!
Clockwork Orange
12-05-2009, 12:09
ε κοιτα
εχω ακουσει οτι τα οργανα που φτιαχνονται μεση ανατολη δεν εχουν την ιδια καλη ποιοτητα με τα αμερικανικα!
αυτο
ΧΑΟΥ!
ναι όκ τώρα κατάλαβα κ προφανώς κ έχεις δίκιο
ας μας πει καλύτερα ο once emperor για τη μία gibson
η άλλη που έπαιξα δεν έχω ιδεά από που ήτανε αν κ έχω εντύπωση αμέρικα
όπως κ του φιμ.
τεσπα.. ψαχτο πολύ κ εδώ είναι κ ο τζίζους/κορονερ να σου πουν ότι χρειαζεται να μάθεις (κ όχι μόνο!!!)
Once_Emperor
19-05-2009, 23:43
Λοιπόν, θα σας δώσω κι εγώ τα 2 cent μου. Oι καινούριες Gibson είναι absolutely για τον πέο. Ελαφρές, χωρίς το γαμάτο feeling που σου δίνουν οι παλιές Gibson και ένας φίλος που πήρε την δικιά μου για ηχογράφηση είπε ότι βγάζει και γτπ ήχο με αντηχίσεις και μαλακίες. Avoid αt all costs. Eπίσης είναι made in US and A οπότε μάλλον δεν παίζει το θέμα με τις κινέζικες. Το όλο concept επιβεβαιώθηκε όταν δοκιμάστηκαν και άλλες Gibson του 2008 σε τοπικό κατάστημα Nάκα. Συνοπτικά παίζει και να μην αξίζουν τα 6-7 κατοστάρικα που θα δώσεις για να τις πάρεις. Αυτά...
Clockwork Orange
20-05-2009, 23:11
δηλαδη θες να μου πεις οτι απλα χαλασαν την ποιοτητα τους χωρις λογο και κρατησαν την ιδια τιμη? λιγο καπως δεν ακουγεται για εταιρια τετοιου βεληνεκους?
antimusic
20-05-2009, 23:18
έλα ντε, θέλουν μεγαλύτερο κέρδος, ποιος θα το περίμενε.
Clockwork Orange
20-05-2009, 23:22
θα προσπερασω την ειρωνια σου λεγοντας:
οτι σε εναν χωρο που το "μου το ειπε ο ταδε" καθοριζει τις αγορες και ειδικα οταν εχεις και ενα τετοιο τεραστιο ονομα νομιζω οτι ειναι μεγαλη χασουρα να κανεις κατι τετοιο!
αποψη μου παντα!
Once_Emperor
21-05-2009, 00:05
Xμ, μια διευκρίνηση. Οι φτηνές Gibson που εμφανίστηκαν το 2008 και κοστίζουν 5-7 κατοστάρικα λέω ότι είναι μούφες - Gibson για το λαό. Δεν έχω δοκιμάσει τα ακριβά μοντέλα και δεν ξέρω τι παίζει με αυτά. Πάντως οι φτηνές αυτές Gibson όπως είπα παίζει να μην αξίζουν και αυτά τα -σχετικά- λίγα λεφτά που κοστίζουν.
The Good Son
21-05-2009, 03:05
Σου χω γκίμπσον καστομ λεσπωλ με 3 χιλιάρικα. Την παίρνεις 1 χιλιάρικο φθηνότερα. Μαυρούλα, κούκλα. Ψήσου.
Clockwork Orange
21-05-2009, 09:14
ξοδεψα τα λεφτα μου σε μπλουζεσ απο το λαμπ!
:mouse: :wink:
roland TD-3...600euro ειναι λογικη τιμη για μεταχειρισμενο;
αυτη η iron cross του παπαΧετ ειναι μουρλια παντως!
μην παρεις τετοια, οι αναρχικοι θα επιδειξουν φασιστικη συμπεριφορα σπαζωντας την κιθαρα σου (και εσενα στο ξυλο) επειδη λεει το θεωρουν νατσι συμβολο.
ερώτηση: για πείτε τι ξέρετε για τα slave input κ output στους νυσχιτές?
τι ακριβως μπορείς να κάνεις δλδ, πως κ λοιπά
Diva Plavalaguna
20-06-2009, 19:54
λοιπον
εχω μια κιθαρα που δν την παιζω εδω κ 2 χρονια.
θελω να την παω καπου για κατι σα σερβις (καθαρισμα, χορδες, διακοπτις απο μαγνητακια που δν πιανει καλα, υποδοχη τζακ...)
τι εχετε να προτεινετε για θεσσαλονικη κ ποσο περιπου στοιχιζει κατι τετοιο ???
The Good Son
20-06-2009, 20:41
Άν θες απλό σέρβις, μπορείς να την πας σε οποιονδήποτε. Πάντην όπου κοντυνότερα μένεις. Εαν σου προτείνω κάποιον είναι ένας στην καλαμαριά.
Οι τιμές κυμαίνονται από 30-100 ευρώ ανάλογως της εργασίας.
Drumsick
31-10-2009, 00:41
Απλό, εύχρηστο, δωρεάν πρόγραμμα/μετρονόμο για το πισί. Ποιό?
The Begging Shaman
31-10-2009, 01:40
παιζει αυτο εδω το site αν σ'ενδιαφερει http://www.metronomeonline.com/
αν θες προγραμμα τοτε παιζει αυτο εδω free http://www.nch.com.au/metronome/index.html
Drumsick
31-10-2009, 11:45
:thumbsup: cheers
ερώτηση: για πείτε τι ξέρετε για τα slave input κ output στους νυσχιτές?
τι ακριβως μπορείς να κάνεις δλδ, πως κ λοιπά
Είναι για amplifier stacking. Έχεις 2 ενισχυτές σε master/slave (στέλνεις το slave output του ενός στο slave input του άλλου) αλλά ελέγχεις τον ήχο που βγάζουν μόνο από τον master. Έπειτα θα βάλεις ό,τι καμπίνα θες στις εξόδους et voila, κάνεις διπλάσιο θόρυβο (και ίσως με διαφορετικό χρώμα, ανάλογα τη καμπίνα). Έχω δει τον Petrucci να το κάνει, παρότι βέβαια φαίνεται να έχει 6 καμπίνες, χρησιμοποιεί μόνο 2. Οι 4 είναι για το visual effect :P
θενκς αλλά την έβγαλα μόνος μου την άκρη τελικά :razz:
για πείτε τώρα που να πάω για σέρβις για ηλεκτρικά στην υπέρσαπια ιμπανέζ μου?
αθήνα ε
όχι γκιτάρ στορ. δυστυχώς δεν μπορώ να την αφήσω 6 μήνες που θα μου ζητήσουν
θενκς αλλά την έβγαλα μόνος μου την άκρη τελικά :razz:
για πείτε τώρα που να πάω για σέρβις για ηλεκτρικά στην υπέρσαπια ιμπανέζ μου?
αθήνα ε
όχι γκιτάρ στορ. δυστυχώς δεν μπορώ να την αφήσω 6 μήνες που θα μου ζητήσουν
http://www.enigmagt.gr/html/guitar_service.html
simfwna me afto to site gia na ftiaksw thn iceman na mhn kremontai ola 8a mou paei girw sta 200... den paizei kanas "kir nikos" na "kopsei kati" ?
λοιπον πηρε ο αδερφος μου αυτην εδω http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/93/Epiphone_Les_Paul.jpg την κιθαρα.το μαγαζι την ειχε χρονια στη βιτρινα και γιαυτο του την αφησε σε πολυ καλη τιμη.
το θεμα πιο ειναι ομως.οταν της βγαλαμε τις χορδες που ειχε τοσο καιρο και της βαλαμε νεες,παρατηρησαμε οτι πλεον τα πανω ταστα σχεδον δεν παιζουν.δλδ ειναι τοσο κολλημενες οι χορδες ανεξαρτητως κουρδισματος που δεν βγαινει καν ηχος.παιζει να εχει στραβωσει ο λαιμος λογο του οτι ηταν τοσο καιρο με τις ιδιες χορδες απαιχτη;την γυρναμε πισω ή ειναι κατι που διορθωνεται;τι δουλεια θελει γενικα και αν γινεται να την κανουμε μονοι μας,ξερει καποιος;
pano. kainourio organo phre. apo th vitrina. ena setup einai afto pou les.
h tha exei stravwsei h tastiera, isws to action apo to bridge na einai xamhlo (action = upsos xordwn), 1002 pramata ta opoio ola linonte. mhn masas.
http://bethanytwins.files.wordpress.com/2008/11/hello_kitty-guitar-1.jpg
giati afth na einai kakh ki8ara?
edit p5TBG-3U90I&feature=PlayList&p=966A2EFED398D39A&playnext=1&playnext_from=PL&index=1
dude or lady?
dude looks like a lady?
μπιζαριος
18-11-2009, 12:35
ποιος φερνει τις phonic στην ελλαδα?
edit: ο νακας.
του ΓΑΜΑΩ ομως γιατι οι τιμες του ειναι λιγο πιο πανω απο το διπλασιο του thomann.
pira ena moog ring modulator to xosa mazi me ta ipoloipa kai ola oraia kai kala, spiti sto combo marshal katostari paizei mia xara studio ston orange ad 140 akougete ena enoxlitiko sfirigma >:(
να μου τον χαρίσεις κ δε θα το ξανακουσεις.
να μου τον χαρίσεις κ δε θα το ξανακουσεις.
hahaha
προφανώς θα το'χεις τσεκάρει αλλά εκτός από αυτό που λέει ο κοντάν
καλώδια?
το δοκίμασες μόνο του?
Neuroscar
23-11-2009, 15:13
To http://www.dv247.com/ γνωριζετε αν ειναι γενικα αξιοπιστο και γρηγορο στις παραδοσεις?
για παραδώσεις δεν ξέρω πόσο γρήγορο είναι άλλα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και σε καμιά εβδομάδα θα το τιμήσω κιόλα.
Kalo einai a3iopisto, eperna apo ekei kai prin xronia poy hmoyn agglia, kai ellada exw parei 2-3 fores. Twra an kati den to exoyn se stok sta kentrika mporei kai na arghsoyn na sta steiloyn, einai ligo ths ypomonhs...
Akyro... DEITE EDW
http://www.youtube.com/watch?v=YuAaTEn8fcw&feature=player_embedded
The FUCKING FUCKER guitar amp.... only 12 made $4500 hahahahahhaha X-D
The Good Son
26-11-2009, 17:01
αν θες προγραμμα τοτε παιζει αυτο εδω free http://www.nch.com.au/metronome/index.html
to deftero to pezete sta 7?
The Begging Shaman
26-11-2009, 17:04
to deftero to pezete sta 7?
λεει οτι παιζει και για 7 αλλα εγω το τρεχω στα XP οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω. Κατεβασες και σου εκανε προβλημα?
μπιζαριος
26-11-2009, 17:09
για το κινητο παιζει κανενας? σε συμπιαν να τρεχει ξερωγω. :)
The Begging Shaman
26-11-2009, 17:10
για συμπιαν δεν ξερω, αλλα ενας φιλος ειχε μια μικρη μαλακια στο iPhone του
μπιζαριος
26-11-2009, 17:11
τετοια λεφτα δεν εχω ρε, συγγνωμη.
The Begging Shaman
26-11-2009, 17:12
καλα κανεις και να τα ειχες, εκει θα τα εδινες, δεν υπαρχει πιο αχρηστο gadget απο το Iphone
μπιζαριος
26-11-2009, 17:13
ναι βασικα, γιαυτο δεν εχω iphone. τωρα βρες μου σε συμπιαν μετρονομο και θα σου δωσω ενα λουλουδι.
The Begging Shaman
26-11-2009, 17:16
http://my-symbian.com/s60/download/search.php?name=S60%20metronome
μπιζαριος
26-11-2009, 17:20
http://www.teachenglishinasia.net/files/u2/purple_lotus_flower.jpg
Tonosalata
10-12-2009, 23:23
o agios musicstore tha mou ferei ena big muff kai mia TWEED thikh gia to mpaso
sefxaristw agie musicstore!
feeleash
11-12-2009, 17:00
o agios musicstore tha mou ferei ena big muff kai mia TWEED thikh gia to mpaso
sefxaristw agie musicstore!
http://images.miretail.com/products/full/Fender/632866255925987258.jpg???
μπιζαριος
13-12-2009, 14:55
Θα παραγγειλει κανενας απο THOMANN σημερα αυριο ξερωγω να μου προσθεσει μια μαλακιουλα 10 ευρω που θελω και να τσονταρω κανα ευρω για τα μεταφορικα? να μην κανω μια παραγγελια 10 ευρω και να πληρωσω και αλλα 20 για μεταφορικα?
Drumsick
13-12-2009, 14:58
Αν δε βιάζεσαι, σκοπεύω να παραγγείλω μέσα/μετά τα χριστούγεννα.
μπιζαριος
13-12-2009, 15:04
κανε μου μια ειδοποιηση οταν ειναι να :)
Drumsick
13-12-2009, 15:09
οράιτ
Neuroscar
23-12-2009, 17:12
Εχει/χρησιμοποιει κανεις το amplitube - fender?
Σπασμενο-οριτζιναλ οτι ναναι.
scarecrow
08-03-2010, 21:47
Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτο το πετάλι;
http://www.thomann.de/gr/harley_benton_sd_100.htm
είναι το HARLEY BENTON SD-100 λένε οτι είναι κόπια του METALZONE της BOSS ξέρει κανείς τίποτα?
Toy DS-1 ths Boss mporei na einai antigrafh, den moy fainetai gia antigrafh toy tzitzikopetalou Metal-Zoon. Genika ayta einai ligo paixnidia, na pai3eis gia plaka ligo mazi toyw mexri na soy spasoyn ta neyra kai na pareis kati sobaro...
scarecrow
16-03-2010, 16:43
Βασικά λάθος έκανα.... :oops: αυτό μοιάζει με κόπια του metalzone:
http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hm100.htm
Είμαι λίγο τσιγκούνης και σκέφτομαι αν αξίζει να πάρω αυτό αντι του metalzone...:-?
Drumsick
17-03-2010, 13:07
Πείτε κάνα σάιτ που να έχει ταμπλατούρες με κλίμακες για κιθάρα.
katse meleta kai se 1 evdomada tha tis ksereis oles tis klimakes me notes. tzaba tha pedefteis me tabs.
Drumsick
17-03-2010, 13:21
Ταμπλατούρες δεν είναι αυτές που'χουν 6 χορδες και κουκίδες? Ε πιο απλές μου φαίνονται, τέτοιες θέλω.
den kserw an se voithisei alla, http://www.all-guitar-chords.com/guitar_scales.php
Drumsick
17-03-2010, 13:59
Aν μου εξηγήσεις και πως δουλεύει (τι σημαίνει η κάθε στήλη επιλογών δηλαδή), θα με βοηθήσει! Μην ξεχνάς πως η γνώσεις μου στη θεωρία μουσικής, σταματάνε στο ντο ρε μι.
C - Nto
D - Re
E - Mi
F - Fa
G- Sol
A - La
B - Si
Major = matzore
minor = minore
scale = klimaka
chord = sugxordia.
ekei pou leei patterns ta noumera antistixoun sta tasta. dialegeis apo poio tasto ths Mi xordhs (ths pio bassas dld) tha ksekinisei na sou dixnei thn klimaka.
genika afto sou vgazei tis klimakes se olh thn tastiera. se megaluterh ektash apo mia oktava dld. esu omws tha ksereis pws mia klimaka apotelitai apo 7 notes kai thn epanalipsh ths tonikhs mia oktava psilotera dld 8 notes.
Τι έγινε επηρεάστηκες απο τις ριφάρες του Devon στο A murder of crows και αποφάσισες να ασχοληθείς με το άθλημα ?
Drumsick
17-03-2010, 14:38
Ωραίος χτικιό, θενκς.
Και ναι κρούξ, τον ΝΤΕΒΟΝ περίμενα για να μου γυαλίσει η κιθάρα σαν όργανο.
Drumsick
17-03-2010, 14:49
Ε, είπα να μάθω λιγάκι κιθάρα μωρέ.. Αν μη τι άλλο, για να μου επιτρέπεται να κριτικάρω αυτά που ακούω.
μπαρμπ δωστου να καταλάβει.
Είμαι λίγο τσιγκούνης και σκέφτομαι αν αξίζει να πάρω αυτό αντι του metalzone...:-?
για ποιο λόγο να πάρεις μεταλζον? κ ακόμα χειρότερα να πάρεις κάτι που αντιγράφει μεταλζον. λεφτά θα μου πεις οκ αλλά μπορείς με κάνα 30άρι να τσιμπίσεις κάνα ds1 η κάνα ds2 μεταχειρισμένο κ να βγάλεις κ κάναν ήχο της προκοπής.
Ε δεν σου το απαγόρευσα, απλά είπα μην μπαίνεις σε εκτενέστατες αναλύσεις. Αποψη, όλοι έχουμε αν μη τι άλλο.
Χαίρομαι για το καινούριο σου εγχείρημα. Σοβαρά.
Οσες φορές και αν αποπειράθηκα να ασχοληθώ σοβαρά με την κιθάρα, failαρα παταγωδώς. Τι ωδεία 4 χρόνια για κλασσικη, τι ιδιαίτερα για ηλεκτρική, τι παρτιτούρες και λιώσιμο μόνος. Τίποτις. Τελικά μου φαίνεται περισσότερο για να αγοράζω τις κιθάρες ήταν όλη η φασαρία και όχι για να βάλω κάτω τον κώλο μου και να διαβάσω.
Το πόσο ζηλεύω εκείνο το τσογλάνι τον ξάδερφο μου που είναι 16 και ξεπατικώνει δισκογραφίες ολόκερες, δεν περιγράφεται.
Καλή επιτυχία.
γάμησε τον, τον μπούστη
Drumsick
17-03-2010, 15:05
Ω, μα θα μπαίνω σε όσο εκτενέστατες αναλύσεις θέλω φίλε μου. Ειδικά όταν πρόκειται για τύμπανα.
Όσο για την κιθάρα, έχω αποπειραθεί κι εγώ πολλάκις (χωρίς ωδεία κλπ όμως), και κατά πάσα πιθανότητα θα τα παρατήσω πάλι στη βδομάδα, αλλά δε βαριέσαι.
eeee gia thn kithara tooooo eipa
dwstou opws k naxei
eeee gia thn kithara tooooo eipa
dwstou opws k naxei
χαχαχαχαχα
είδες όμως πως απο
Παλιοηλίθιε, γαμημένε σκατόβλακα ΚΡΟΥΞ, ρε παλιοπουστάρα με γούνινο βρακάκι γίναμε
φίλε μου ?
Πρόοδος = Progressive = Καγκουροπρογκρέσιβ !
Drumsick
17-03-2010, 15:30
Be nice to X or FEEL HER WRATH!
Eπίσης http://l-userpic.livejournal.com/86673427/5767844
(κάντε το σμάιλυ)
Be nice to X or FEEL HER WRATH. Ανετα θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για αυτό εδω ας πούμε !
http://www.ocrepusculo.com/wp-content/uploads/2009/10/VirginSteele-NobleSavage-Front.jpg
Drumsick
17-03-2010, 15:54
Be nice to X or FEEL HER WRATH!
and again..
http://l-userpic.livejournal.com/86673427/5767844
Αν εισαι τσιγκουνης, τοτε σεβεσαι τα χρηματα σου, οποτε μην τα πεταξεις για κατι τοσο αθλιο.
Αν ειναι να σκασεις χρηματα, δωσε κατι παραπανω να παρεις κατι που θα πιασει τοπο, οχι κατι που θα κλαις τα χρηματα σου μετα απο λιγο (αν οχι απο την αρχη).
scarecrow
19-03-2010, 09:38
για ποιο λόγο να πάρεις μεταλζον? κ ακόμα χειρότερα να πάρεις κάτι που αντιγράφει μεταλζον. λεφτά θα μου πεις οκ αλλά μπορείς με κάνα 30άρι να τσιμπίσεις κάνα ds1 η κάνα ds2 μεταχειρισμένο κ να βγάλεις κ κάναν ήχο της προκοπής.
Den moy polyaresoun ta ds1 kai ds2.(paizei na eimai o protos..)
scarecrow
19-03-2010, 09:41
Αν εισαι τσιγκουνης, τοτε σεβεσαι τα χρηματα σου, οποτε μην τα πεταξεις για κατι τοσο αθλιο.
Αν ειναι να σκασεις χρηματα, δωσε κατι παραπανω να παρεις κατι που θα πιασει τοπο, οχι κατι που θα κλαις τα χρηματα σου μετα απο λιγο (αν οχι απο την αρχη).
Hmmm mallon exeis dikio.Thanks.
des kamia agelia noiz...exei polla petalakia distortion k genika exei eukairies
The Donnn
22-03-2010, 23:33
http://guitarshopblog.com/wp-content/uploads/2009/12/large-torero.jpg
Δοκίμασα αυτό το ενδιαφέρον κοριτσάκι σήμερα.
Η ααααργοποοοοορημέεεεενη προσπάθεια της PRS να ανταγωνιστεί τις ESP κυρίως.
Στα θετικά:
neck thru με εξαιρετικό access sto 24ο τάστο, χωρίς να πρέπει να παλέψεις με οποιοδήποτε heel
ebony fretboard, πάντα θεικότατο
EMG μαγνήτες, 81b/85n, σταθερή αξία
original floyd rose
flame finish
binding παντού και πάντοτε
αρνητικά:
flat top (ντάξει είναι SE, μην τα θέλουμε όλα)
βγαίνει σε μόνο 2 finish, κόκκινο και μαύρο
μόνο ένα master volume knob
δεν έχει fret inlays...αλλά καλύτερα να μην έχει παρά να έχει τα πουλιά και τα μισοφέγγαρα της PRS
Στη τιμή που πουλιέται, δεν είδα πολλές κιθάρες με παρόμοια top end specs. Στου Thomann το μαγαζί την έχουν 1179 ευρό, στο μαγαζί που την δοκίμασα σήμερα μου είπαν πολύ πιο χαμηλά.
Σκέφτομαι να αφυπηρετήσω την ESP μου, και ας είναι custom shop
Panw apo 700 to poly gia PRS SE den edeina me tipota.
Yparxoyn kai alles ki8ares, poly kales (den exw pai3ei thn Torero, opote de mporw na sygkrinw), me ta idia xarakthristika se ligotera xrhmata.
Ektos apo ESP des kai Schecter, Kraken kai alla paromoia.
σταμ για πείτε για βολιουμ πενταλς. τι προτιμούμε. μάρκες μοντέλα δεν ξέρω γω τι..
dinw ena olokainoyrgio 35 euro stereo volume italiko an se endiaferei X-D
Alliws Ernie Ball, klasikh dynamh alla akriba. Na 3ereis pws oti kai na pareis 8a ephreazei ton hxo soy, ola koboyn ligo tono. (Tone)
Synh8ws ginetai mhxanika h ry8mish toy hxoy, alla akoma kai ayta poy exoyn potensiometra ktl akoma kai terma anoixta na ta exeis koboyn. Dokimaste kai 8a deite. Fantazomai kapoios kapoy 8a exei ftia3ei kamia patenta gia na mhn ginetai ayto (me energo kyklwma ktl), alla ayth th stigmh den moy erxetai kati sto myalo. Pantws ola ta passive koboyn tono, estw kai ligo ta kalytera kai akribotera.
The Donnn
15-04-2010, 04:57
Κρητική λύρα (κατ)έχει κανείς;
μπιζαριος
16-04-2010, 12:09
κυπριακη λυρα
The Donnn
16-04-2010, 20:27
Εσύ είσαι αντικύπριος κύπριος, δεν θα μου απευθύνεις το λόγο!
Να μεν με πιαν τα νεύρα τζιαι να σου αρκέψω τες γλήορες!
μπιζαριος
16-04-2010, 20:31
εννα σιεσεις πανω σου ρε ππεζεβεγκη
το λοιπόν
έχω πάρει ένα fender mini twin amp
http://gottani-1953.blog.so-net.ne.jp/_images/blog/_aaf/gottani_1953/Mini57Twin_E381BCE3818BE38197.jpg
γαμάει τον κόσμο όλο αλλά έχει (ή έχω) ένα πρόβλημα
δουλεύει μια χαρά με μπαταρία όλα κομπλέ αλλά όταν του βάζω ρεύμα δεν ανταποκρίνεται
όταν το'χω στο ρεύμα κ το ανοίγω, κάνει ένα πολύ χαμηλό μπαζινγκ που σταματάει μετά από λίγο
αλλά δεν ανοίγει. ούτε το λαμπάκι ον/οφ ούτε κ ενισχυτης τπτ.μεδέν
δοκίμασα κ με μπαταρία μέσα κ χωρίς. απλά δεν
The Donnn
15-05-2010, 23:10
Ήρθε με δικό του adaptor ή χρησιμοποιείς τίποτα γενικό;
Το είχα πάθει παλιά με κάτι άλλο, όταν ξέχασα να αλλάξω το DC se AC στο adaptor, τα συμπτώματα ήταν τα ίδια. Για να δουλεύει κανονικά με μπαταρία, λογικά κάπου στο adaptor είναι το πρόβλημα...
τι εννοείς να αλλάξεις το ac/dc (:dfinger:)?
δεν είχε δικό του μετασχηματιστή μέσα
έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικούς κ τπτ
The Donnn
18-05-2010, 03:27
Πάρτο σε κανένα μαγαζι με ηλεκτρικά και θα σου δώσουν (ή θα φτιάξουν) το σωστό μετασχηματιστή, ή ακόμα καλύτερα πάρε μπαταρίες επαναφορτιζόμενες να είσαι συνεχώς μόπαιλ
θα το δει ένας φίλος που το'χει λέει αλλιώς αυτό που λες
μπαταρίες ρε γμτ όσο τελειώνουν φαζάρουν την ενισχυτάρα κ είναι σπαστικό. τουλάχιστον για σπίτι θέλω ρεύμα δλδ
είδωμεν. θενκς παντως
Clockwork Orange
20-05-2010, 07:30
ποσο πανε αυτα σγολεν?
τα ενισχυτακια εννοαω!
30-40 εβρά. 38 το πήρα αυτό από thomann
The Donnn
28-05-2010, 15:43
wtf, η πρώτη σελίδα στο musician's chat έχει topics μόνο για ντραμς και μπάσο...το ER δεν έχει κιθαρίστες;;;
θα το δει ένας φίλος που το'χει λέει αλλιώς αυτό που λες
μπαταρίες ρε γμτ όσο τελειώνουν φαζάρουν την ενισχυτάρα κ είναι σπαστικό. τουλάχιστον για σπίτι θέλω ρεύμα δλδ
είδωμεν. θενκς παντως
Einai CENTER NEGATIVE to bysma toy metasxhmatisth poy bazeis? Ta pio polla petalia k enisxytakia tetoio exoyn, enw ola ta ypoloipa exoyn to enti8eto, opote paizei na baseis anti8eta to +/- ? Alliws steilto pisw, eggyhsh den exei?
kalh fash. kana elafry programma ixografishs gia ta 7? den mporw na vlepw ta xp pleon,mou fainontai ka8isterimena. epishs to cubase 5 trexei se 7? thnx.
rat_poison
14-06-2010, 13:39
Audacity (http://audacity.sourceforge.net/). Open Source.
thanx. einai multi channel?
dexetai vst?
rat_poison
14-06-2010, 13:51
Αχ... Βρε τα'χει στο site, ένα κλικ κάνε, δεν είναι δύσκολο. Ναι για VST. και Ναι για multichannel με κάποια caveats (http://wiki.audacityteam.org/index.php?title=Multichannel_Recording)που δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα.
kale ekan klik sto site,alla eida mono gia updates se ka8e version. mou fanike one channel. na se kala. chanel no5
Hiv cubase 5 se 7. kai eisai GA - MA - TOS
afto kanw telika. to audacity einai ligo... generic. makia.
rat_poison
14-06-2010, 14:35
Είναι, ναι. αλλά είπες ελαφρύ, οπότε...
scarecrow
18-06-2010, 21:26
Αρχίζει και κάνει θόρυβο ο ενισχυτής μου(σαν παράσιτα που ακούς στην τηλεόραση).
Παρέδωσε πνεύμα?:(
The Donnn
19-06-2010, 16:11
Δοκίμασες να αλλάξεις σύρμα(τα);
^Αυτό.
Άμα όχι, πήγαινε τον σε καναν τεχνικό καλού κακού.
scarecrow
19-06-2010, 17:39
ok thanks:)
http://www.tseliosmusic.gr/images/Z01EH00008.jpg.
Ξέρει κανείς πού μπορώ να το βρω, γιατί Θεσ/νίκη πήρα μπούλο? Νομίζω σε κάποιο topic είχαν αναφέρει κάποιοι δω μεσα ότι το χουν.
i diafora tou rossikou me to allo poia einai?
to rwssiko einai pio cool giati einai rwssiko