Log in

View Full Version : [TV] Heroes

Pages : 1 2 [3]

H.
22-09-2009, 17:48
Το πρώτο επεισόδιο που δεν θα δω. Οι ελπίδες καταποντίστηκαν στο φινάλε πέρσι.

sabbattack
23-09-2009, 03:44
mhn eisai blakas, des to einai kalo.

arketa kalo episodeio gia na kanei sentra ths saizon. oi mones enstaseis oi para polles problepsimes skhnes, opou mia parea 3 atomwn (pou to eidame) piasame synolo 13 skhnes kai malista arketa prin tis deiksei. Eidika ta akolou8a htan sigourakia syntelesth 1,05

- Πω μαλάκα, τώρα η Κλέρ θα πηδήξει απ το μπαλκόνι
- Θα πυροβολήσει κάποιος το τζάμι του αυτοκινήτου
- O Πάρκμαν ζηλεψε θα κανει πουρε τον υδραυλικο (ΛΟΛ υδραυλικος όμως)
- Η γάτα θα κάνει μαλακία/ο Χίρο θα χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του αναγκαστικά και θα πάθει κάτι κακό

de 8ymamai alla, Ruthless omws h skhnh pou les htan ligo malakia epeidh
O petrelli exei power theft, wraio kai eksakribwmeno. O allos omws einai enas gamhmenos maxairobgalths kai exei poly megalyterh empeiria me superspeed + FUCKIN KUKRIS. Ara eprepe na ton exei aneta. Dhladh ok, o petrelli einai o hrwas = 8a nikouse alla ligh sobarothta de blaptei

Epishs teabag 8eoulas apo tous ligous + gamhsterh dynamh tou exoun dwsei. Telika opou peftoun gamhmenoi carnies (tsirkolanoi gia na mh me lete kai Giatzoglou) einai eggyhsh.

HAVOC
23-09-2009, 04:00
Τ-Bag ftw!

Ruthless
23-09-2009, 08:29
sabattack είπα είναι ωραία σκηνή εννοώ ωραία γυρισμένη και όχι απλά πάλι 2 κεραυνοί και 2 φρέιμ στοπ σκηνές.

Αν ήταν κάτι άκυρο εκεί ήταν πουο Νόα ζήτησε από τον Πίτερ να πάει μαζί του, ενώ μπορούσε πολύ απλά να πάρει τον Αϊτινό και να γειώσει τον οποιονδήποτε άλλο. Και να πεις πως δεν τον εμπιστεύεται, εδώ τον έστειλε να γαμήσει τον Ντάνκο.

Parasight
23-09-2009, 10:05
Το πρώτο επεισόδιο που δεν θα δω. Οι ελπίδες καταποντίστηκαν στο φινάλε πέρσι.Ακριβώς αυτό. Μόνο που οι δικές μου καταποντίστηκαν πολύ πιο νωρίς, κάπου στα 303, 304.

ion_storm
23-09-2009, 11:52
sabattack είπα είναι ωραία σκηνή εννοώ ωραία γυρισμένη και όχι απλά πάλι 2 κεραυνοί και 2 φρέιμ στοπ σκηνές.

Αν ήταν κάτι άκυρο εκεί ήταν πουο Νόα ζήτησε από τον Πίτερ να πάει μαζί του, ενώ μπορούσε πολύ απλά να πάρει τον Αϊτινό και να γειώσει τον οποιονδήποτε άλλο. Και να πεις πως δεν τον εμπιστεύεται, εδώ τον έστειλε να γαμήσει τον Ντάνκο.

Σωστος αλλα δεν θα έκλεβε την δύναμη ο πετερ.χεχ.
οπότε ναι λίγο άκυρο.

Λιγο προβλεπόμενο αλλά ξεκίνησε πολύ καλά. Θα δούμε.
Ο τ-μπαγκ τι ακριβώς δυναμη-δυνάμεις έχει?

εντιτ
Ο Χίρο απο καρκίνο θα πεθάνει? Πολύ άκυρο αυτό έχει πολλους τρόππους να την σκαπουλάρει.Η δυναμή του ολόκληρη έρχεται όποτε να ναι?

sabbattack
24-09-2009, 03:10
ο Τ-bag ουσιαστικά ως τώρα έχει μια δύναμη εντός και μία δύναμη εκτός spoilers.

εκτός spoiler, φαίνεται να ελέγχει τη γη, λογικά κάτι σαν τον avalanche της Marvel. Αν το έκανε αυτός κ όχι κάποιος απ τους άλλους.
Εντός:
Φαίνεται πως είναι κάποιος έλεγχος του μελανιού να κάνει ότι θέλει αυτός, όπως έπνιξε τον speedster ενώ η άλλη που προφανώς είναι precog (μάντισσα) χρησιμοποιεί τη δύναμή του για πρώτη ύλη...

είδομεν...

BURNIN AMBITION
24-09-2009, 15:23
μολισ ειδα το επεισοδιο

γαμαει γαμαει
τιμπαγκ ρε πουστη

γαμαει

Ruthless
13-10-2009, 11:31
Sylar. :thumbsup:

Λεσβιακά. :thumbsup:

Φαίνεται λίγο ξενέρωμα η ιστορία αγάπης όπως θα καταλήξει του Πετρέλι, αλλά περιμένουμε thunderclaps κι έτσι.

Captain Howdy
14-10-2009, 12:34
:rofl::rofl: Λεσβιακά όντως!

Νομίζω ότι την 4η σεζόν την σώζει ο Robert Knepper aka "Τ Μπαγκ". Βασικά εγώ γι'αυτό συνεχίζω να την βλέπω, ειδάλλως έχει καταλήξει βαρετό τελείως. Γαμώ τους ψυχαναγκασμούς μου γαμώ!

ion_storm
14-10-2009, 14:06
Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε λαβ στορι με αυτούς.
Επίσης ¨καταλάθος¨ της πήρε την δύναμη επειδή την συμπαθεί?
Υποτίθεται το ελέγχει.

λεσβιακά δεν ψήνουν. αν και γρήγορα φάνηκε το τι παίζει με
μελαχρινη αόρατη

Αυτό με το τελεπορτ του τσίρκου αν και είχε φανεί (Ιαπωνία πχ) έχει ενδιαφέρον όπως και αυτο με τα σακια που φυτεύει ο Τ-Μπαγκ ο οποίος για κάποιο λόγο μου φέρνει πολύ σε Σαμάνος φάση.

BURNIN AMBITION
14-10-2009, 14:15
μαλακα τμπαγκ πωπωπω και ο σαιλερ που ειναι μεγαλος καβλας. θελω να τους γαμησει ολους και να διαλυθει ο κοσμος

Nodoordonotthereisnotry
14-10-2009, 19:29
Ρε παιδιά, βοήθεια λίγο... πως προέκυψε το 2ο σώμα Sylar? Ή μας κρύβουν κάποια σεναριακή εξέλιξη,η οποία δεν "προλαβαίνει" να συμβεί σε κάθε περίπτωση έτσι όπως μας τα δείχνουν κιόλας...plz&thx

Ruthless
14-10-2009, 19:46
Shape shifting ability anyone?

Nodoordonotthereisnotry
14-10-2009, 20:03
Λοιπόν για να μην ξεχάσω αυτά που ήξερα, anyone... :wink:

Στο finale της προηγούμενης season ο Sylar σκοτώνει τον Nathan κι ο Matt Parkman κάνει το εξής: εξαναγκάζει τον Sylar να μείνει/πάρει τη μορφή του Nathan και να νομίζει πως είναι ένας Petrelli. Η μνήμη του Sylar στοιχειώνει πλέον, όπως βλέπουμε σε αυτή τη season τον Matt Parkman και του ζητάει συνέχεια να τον βάλει πίσω στο σώμα του. Άρα έχουμε:

-Nathan Petrelli: νεκρός.

-Sylar: ζωντανός μεν, αλλά μορφή Nathan Petrelli

-Μνήμη Sylar σε σώμα Matt Parkman.

Εγώ νόμιζα σε αυτή τη season θα μας δείχναν τον αγώνα του Matt Parkman να μην ενδώσει στις ορέξεις της μνήμης του Sylar, οι οποίες είναι να επιστρέψει στο σώμα του.

Εμείς, όμως, χθες είδαμε:

-Σώμα Sylar με ρούχα ό,τι να'ναι -όχι κουστούμια- να βγαίνει από τάφο και να εξακολουθεί να μην θυμάται ποιος/που/πότε και γιατί. Εγώ αναρωτιέμαι δλδ, έχει γίνει κάτι στον Nathan (δηλ. Sylar) που δεν το'χουμε δει για κάποιο λόγο; Μήπως κάποιοι πολιτικοί του αντίπαλοι, του την είχαν στημένη και πήγαν να τον θάψουν; Αν πυροβολώντας τον Sylar, οι δυνάμεις της αναγέννησης λειτούργησαν αυτομάτως εις βάρος της "μεταμόρφωσης", το σημερινό επεισόδιο βγάζει νόημα, αλλά δε μας έχουν δείξει αν του την είχαν φυλαγμένοι πολιτικοί του αντίπαλοι κι όσο να'ναι δε λέει.

Διορθώστε με αν κάνω κάποιο λάθος.

ion_storm
14-10-2009, 20:30
Όχι πολιτικοί αντίπαλοι. Η μάνα της γκόμενας που είχε σκοτώσει ο Νειθαν στο 4 επεισόδιο. Επίσης όντως έχουμε σώμα Σαιλερ χωρίς μνήμη, μνήμη Σαιλερ σε μυαλό Ματ και μνήμη Μειθαν εξαφανισμένη. Μπουρδέλο.

Θεωρια που μου εσκασε για μετά

Επίσης άνετα κάποιος θα κάνει χιλ στον Χίρο. Ο πετερ θα του πάρει την δύναμη θα γυρίσει στο χρόνο και θα εμποδίσει τον πατέρα του να του κλέψει τις δυνάμεις (η κάποια παρεμφερή βλακεία. Και αυτό εφόσον ο Τ μπαγκ θέλει τον πετερ να αντικαστήσει εναν τύπο η απλα τον θέλει πολυ στην ομάδα του. Δεν νομίζω ότι απλα θέλει έναν Πετερ με μια δύναμη τη φορά.

cyber_lingas
14-10-2009, 20:32
Λοιπόν για να μην ξεχάσω αυτά που ήξερα, anyone... :wink:

Στο finale της προηγούμενης season ο Sylar σκοτώνει τον Nathan κι ο Matt Parkman κάνει το εξής: εξαναγκάζει τον Sylar να μείνει/πάρει τη μορφή του Nathan και να νομίζει πως είναι ένας Petrelli. Η μνήμη του Sylar στοιχειώνει πλέον, όπως βλέπουμε σε αυτή τη season τον Matt Parkman και του ζητάει συνέχεια να τον βάλει πίσω στο σώμα του. Άρα έχουμε:

-Nathan Petrelli: νεκρός.

-Sylar: ζωντανός μεν, αλλά μορφή Nathan Petrelli

-Μνήμη Sylar σε σώμα Matt Parkman.

Εγώ νόμιζα σε αυτή τη season θα μας δείχναν τον αγώνα του Matt Parkman να μην ενδώσει στις ορέξεις της μνήμης του Sylar, οι οποίες είναι να επιστρέψει στο σώμα του.

Εμείς, όμως, χθες είδαμε:

-Σώμα Sylar με ρούχα ό,τι να'ναι -όχι κουστούμια- να βγαίνει από τάφο και να εξακολουθεί να μην θυμάται ποιος/που/πότε και γιατί. Εγώ αναρωτιέμαι δλδ, έχει γίνει κάτι στον Nathan (δηλ. Sylar) που δεν το'χουμε δει για κάποιο λόγο; Μήπως κάποιοι πολιτικοί του αντίπαλοι, του την είχαν στημένη και πήγαν να τον θάψουν; Αν πυροβολώντας τον Sylar, οι δυνάμεις της αναγέννησης λειτούργησαν αυτομάτως εις βάρος της "μεταμόρφωσης", το σημερινό επεισόδιο βγάζει νόημα, αλλά δε μας έχουν δείξει αν του την είχαν φυλαγμένοι πολιτικοί του αντίπαλοι κι όσο να'ναι δε λέει.

Διορθώστε με αν κάνω κάποιο λάθος.

Ton dolofono ton evale h gria pou ths eixe skotwsei thn korh... ton deixnei pou thn pairnei thl otan einai sto estiatorio mazi me thn kyra-Petrailena
edit:
damn...me prolavan

Nodoordonotthereisnotry
14-10-2009, 21:31
Ωχ παιδιά, sorry ρε, είχα δει μόλις το μισό προηγούμενο επεισόδιο!!! :D Τώρα το έβαλα κι είδα τη φάση που γίνονται τα σκηνικά. Το 'βλεπα μεταμεσονύχτια και μ'είχε πάρει ο ύπνος και ξέχασα να το δω μετά... Δε θα επαναληφθεί!

Ruthless
15-10-2009, 01:32
Βασικά μην το μελετάτε τόσο πολύ. Το πόσο γύρισε ο Sylar θα φανεί.

Πάντως είναι ψιλοχοντρογαμάτο να βλέπεις δίπλα δίπλα Sylar και T Bag.

Μόνο ο Ben λείπει και φτιάχνουμε evil dream team τριετίας.

BURNIN AMBITION
15-10-2009, 01:56
οντως

Nodoordonotthereisnotry
15-10-2009, 02:04
Βασικά το Carnivale σκηνικό είναι αντιγραφή Carnivale, οπότε ας φέρναν κανά brother Justin για να ανάψουν και τα αίματα! :cool:

regularpaul
15-10-2009, 13:28
δεν μπορώ να αποφασίσω μεταξύ heroes & prison break
ποια σειρά έχει την χειρότερη εξέλιξη
πραγματικα γινεται ο,τι να ναι εδώ και 2 σεζον
για να δούμε αν από το σαϊλερ/τ-μπαγκ προκύψει κατι ενδιαφερον

για οσους δεν το ανακαλυψαν βλεποντας καλιφορνικεισον
η γκρετσεν ειναι αυτη 8-)

http://zima-sisters.net/madeline/gallery/mz_94yaa1.jpg

SpiritCrusher
15-10-2009, 13:43
Ye, χαρακτηριστική φάτσα, από το 1ο ep του californication μου θύμιζε κάτι.

Ον τόπικ, δεν έχω δει ακόμα το τελευταίο ep αλλά όντως αυτός ο κύκλος μέχρι στιγμής δεν μου αρέσει. Οκ είναι κάπως πιο συγκροτημένος σε σχέση με την αρχή του προηγούμενου αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κάποιο σοβαρό "κακό".

Εκτός και αν το τελευταίο ep είναι τόσο καλό πια και όλο το αποπάνω είναι άκυρο :P

cyber_lingas
29-10-2009, 00:21
ok, πάμε poll....
Σε πόσα ep. o Spock jr. θα σφαξει όλο το Καρναβάλι :twisted:

locust
29-10-2009, 00:25
οπ, παίχτηκε τέτοιο σκηνικό? αν είναι να αρχίσω να το ξαναβλέπω

Captain Howdy
29-10-2009, 02:41
Το καλύτερο επεισόδιο που είδα τελευταία από Heroes! Άσε που τελειώνει με ΕΠΙΚΟΥΡΑ DEMOLITION Τ Bag θεός απλά σώζει την σειρά ξερωγώ.. :D

cyber_lingas
03-11-2009, 16:45
4x08...wow...lame
Και υπάρχει κανείς που να μη μιλάει γιαπωνέζικα στην Αμερική;

sabbattack
04-11-2009, 15:31
gia onoma tou 8eou re lingas, htan parapolykalo!!

time travel dillhmata pou 8a zhleue k o mpernis (lol), "ok_to_katalabame_o_T-bag_einai_evil", o Shylar de mporei na allaksei to parel8on tou, o Hiro ta kanei ola skata, yperoxa pragmata.

regularpaul
04-11-2009, 17:07
OK, παραδεχομαι οτι ειμαι θυμα των αμερικανικων σειρων
αλλα υπαρχουν και ορια στην βλακεια
μετα απο αυτο το επεισοδιο, σταματαω αυτο το τερατουργημα οριστικα

ion_storm
04-11-2009, 17:13
Μούφα το επεισόδιο αν και για πρώτα φορά αφήνει την αίσθηση οτι φτιάχνει.
Αλλά υπάρχουν πολλά χειρότερα επεισόδια για να ξενερώσει κάποιος και να το παρατήσει.

regularpaul
04-11-2009, 17:16
συμφωνοι, αλλα λογω μαζοχισμου αντιστεκομουν
οχι πια! στα τσακιδια

Captain Howdy
06-11-2009, 10:24
Το χειρότερο επεισόδιο Heroes EVER! E V E R !!! Έλεος με τον φλωρό-Χίρο! Θέλουμε τον σαμουράι Χίρο της πρώτης (ή δεύτερης;;;) σεζόν με την κατάνα στην πλάτη! Όχι είναι μυξο-βλαμμένο που κάνει ΓΟΥΑΤΑ(!) μόνο σε ηλίθιο χαρούμενο μπεμπεκίστικο παιδιαρίστικο ύφος (ενώ θα πρέπε όταν σπάει στο ξύλο τους άλλους :D:D ). Αυτά.

Stormrider
25-01-2010, 17:07
είμαι το 14ο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν και ίσως να είναι η καλύτερη σεζόν , αν και προς το τέλος με έχει κουράσει λίγο . "τι-μπαγκ" και σαηλερ ανεβάζουν πολύ το επίπεδο της σειράς .

ποσα επεισόδια εχει η σεζόν ? θα βγάλουν κιαλλη σεζόν ?

MaX Payne
25-01-2010, 17:52
εγω τοκοψα στην 3η
οι θεαματικοτητες εχουν πεσει πολυ οποτε μαλλον για κοψιμο παει
καλα τι καλυτερη σεζον οσους ρωταω αθλιο λενε οτι ειναι

Stormrider
25-01-2010, 18:20
η τρίτη σεζόν είναι πολύ άσχημη σεζόν αν εξαιρέσεις προς το τέλος που φτιάχνει πολύ .
και εγώ το είχα παρατήσει κάπου στην μέση της τρίτης αλλά πριν κάνα μήνα το ξανάπιασα .

http://www.chicagonow.com/blogs/show-patrol/assets_c/2009/10/knepper-main-thumb-570x350-26824.jpg

12 stars circle your brow
18-07-2011, 18:53
bump, το ξεκίνησα πριν 3 μέρες και ΓΑΜΑΕΙ. δεν έχω τελειώσει την πρώτη σεζόν, μισή ντουζίνα έχουν μείνει, αλλά ως τώρα κυλάει πολύ όμορφα

H.
18-07-2011, 18:55
Καλά, τα λέμε στη 2η :P

BURNIN AMBITION
18-07-2011, 19:19
μια χαρα ηταν η σειρα και τελευταισ σιζον ειχαμε και τον θεο. μαλακια που το κοψανε...

freak brother
18-07-2011, 19:34
ειχε ολες τις προυποθεσεις να γινει γαμω τις σειρες αλλα...

HAVOC
18-07-2011, 20:12
Να δεις κομμενα τυπου carnivale deadwood το καταλαβαινω, αλλα heroes ειναι απλος μαζοχισμος.

Parasight
18-07-2011, 20:53
Καλά, τα λέμε στη 2η :P+1 :D

Heroes και True Blood είναι οι δύο σειρές που ξεκίνησαν με τεράστιες προοπτικές και είχα κάνει πολλή υπομονή και πολλές παραδοχές για την καθεμιά τους, αλλά το γαμούσαν ξανά και ξανά οπότε κάποια στιγμή επήλθε η κούραση.

KoiliaSamprela
19-07-2011, 09:49

scarecrow
19-07-2011, 11:11
Ντάξ δεν λες ότι έχασες και τον χρόνο σου εάν την δεις όλη.
Αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να την κάνουν πολύ καλύτερη.

Parasight
19-07-2011, 11:40
Μωρέ μια χαρά το λες.

H.
19-07-2011, 13:15
Είναι εύκολα από τα πιο waste of time πράγματα που έχω κάνει μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μου. Ακόμα έχω όλη την 4η season και δεν την έχω δει και το σκέφτομαι, μόνο για ψυχαναγκαστικούς λόγους, να πω ότι είδα όλη την σειρά..

SpiritCrusher
19-07-2011, 19:31
Αυτή η 3η season είχε τόσες προοπτικές να πιάσει τη 1η και τα έκαναν σκατά. 4η αδιάφορη, νομίζω έφαγε ένα υπέροχο delete αλλιώς υπάρχει κάπου στο σκληρό. Βαριέμαι ακόμα και να τη ψάξω.

12 stars circle your brow
21-07-2011, 09:10

Αυτό το λες για κακο μάλλον

Μου τα 'λεγε ο Παύλος να σταματήσω να σπαταλάω το χρόνο μου, αλλά αναρωτιόμουν τι χαζά μου λέει
Μετά την πρώτη σεζόν λοιπόν, έχω ξενερώσει τόσο πολύ που βαριέμαι να μπω στον κόπο να δω την δεύτερη
Δεν θυμάμαι να έχω δει τέτοια σειρά ξανά με τόσο ηλίθιες τρύπες σεναριακά
Το ολοκληρωτικό τέλος ήταν ενώ απορούσα γιατί ο Petrelli junior δεν πετάει απλά ψηλά να εκραγεί μόνος του και μετά από αρκετή ώρα απορίας, ήρθε ο αδερφός σου για να save the day.
Εντελώς lame σειρά (και ημουν ψημενος να βρισω τον νεκροπεθαμενο για τα ποστς που εκανε στην αρχη του θρεντ)

Αυτά, θα τελειώσω Wire και μετα θα δω Treme, αν εχετε να προτείνετε κανα καλό sci-fi πάντως (Firefly εχω δει, και Battlestart Galactica ειμαι στην δευτερη σεζον, αν κι αυτο εχει μερικά χαζά σεναριακά αλλά όσο παει και φτιάχνει), μην ντραπείτε!

Parasight
21-07-2011, 10:32
Battlestart Galactica ειμαι στην δευτερη σεζον, αν κι αυτο εχει μερικά χαζά σεναριακάΝα στα εξηγήσουμε ρε παλικάρι, για πες 8)

edit:
Για γαμάτο sci-fi πιάσε το Dollhouse, του Whedon κι αυτό (Firefly). Μόνο 2 κύκλοι γιατί κόπηκε άδοξα αλλά ο δεύτερος γκαζώνει δίχως αύριο. Αδικοχαμένη σειρά, τι με θύμισες τώρα :touched:

MaX Payne
21-07-2011, 21:14
sci fi θα προτεινα και το Sarah Connor Chronicles κοπηκε κι αυτο αλλα ειναι καμια 30αρια τα ep