View Full Version : [TV] Heroes
Ithilmir
07-10-2006, 21:11
http://www.tv.com/heroes/show/17552/sum ... bs;summary (http://www.tv.com/heroes/show/17552/summary.html?tag=tabs;summary)
Καινούργια σειρά (έχουν βγεί 2 επισόδεια- το 3ο βγαίνει σε 3 μέρες), που είναι στο ύφος του 4400 αλλά ΠΟΛΥ καλύτερη. Τα 2 πρώτα επισόδεια απλά γαμάνε και έχουνε και πολύ εξέλιξη σεναρίου για σειρά. Γίνεται της πουτάνας δλδ. Γενικά είναι σε φάση X-men όταν αρχίσαν να πρωτοβγαίνουν mutants :P .
Αξίζει -τουλάχιστον μέχρι τώρα-. Ο γιαπωνέζος θεός. Γενικά όλοι οι χαρακτήρες-σχεδόν- είναι πολύ καλοφτιαγμένοι.
Μόνο κακό η βδομάδα υπομονή για το επόμενο επισόδειο κάθε φορά
Deafening_Silence
07-10-2006, 22:12
Εμένα γιατί δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ το πρώτο επεισόδιο που είδα ? :P Δεν ξέρω, ίσως του δώσω και δεύτερη ευκαιρία και δω μερικά από τα επόμενα επεισόδια. Σε γενικές γραμμές μου φάνηκε κάπως βαρετό.. Αnyways..
cyber_lingas
16-10-2006, 19:07
Είδα και το τρίτο επεισόδειο, κορυφή είναι η σειρά :)
Ο Γιαπωνέζος ,οντως, όλα τα λεφτά...
lebowski
16-10-2006, 19:25
Ψιλοβαρετο μαλλον...
necropethamenos
17-10-2006, 10:10
http://www.tv.com/heroes/show/17552/summary.html?tag=tabs;summary
Καινούργια σειρά (έχουν βγεί 2 επισόδεια- το 3ο βγαίνει σε 3 μέρες), που είναι στο ύφος του 4400 αλλά ΠΟΛΥ καλύτερη.
Oxi. Me tipota. Wraia einai alla kammia sxesi me 4400.
Τα 2 πρώτα επισόδεια απλά γαμάνε και έχουνε και πολύ εξέλιξη σεναρίου για σειρά. Γίνεται της πουτάνας δλδ. Γενικά είναι σε φάση X-men όταν αρχίσαν να πρωτοβγαίνουν mutants :P .
Kat'arxin emena mou fanike poly viastikos o tropos pou parousiazetai to thema kai poly asxima RPG-adika domimenoi oi xaraktires. Prokat sxedon. Einai ontws san ksekinima seiras tis marvel. AFTO einai proterima vevaiws, oti mou thymizei ta 429805792879286529405623986 marvel comics pou latrepsa, omws aftos einai o monos tropos pou mporw na dw tin seira. San seira, xwris ton paragonta comics mesa, einai poly proxeiro to stisimo twn xaraktirwn.
Αξίζει -τουλάχιστον μέχρι τώρα-. Ο γιαπωνέζος θεός. Γενικά όλοι οι χαρακτήρες-σχεδόν- είναι πολύ καλοφτιαγμένοι.
Μόνο κακό η βδομάδα υπομονή για το επόμενο επισόδειο κάθε φορά
e, oxi. e ooooxi. "aftos einai o evaisthitos." "aftos einai o filodoksos" "aftos einai o narkomanis" "aftos einai o geek" "afti einai i epifylaktiki". KAI EKEI TELEIWNEI to thema xaraktires.
lew kai pali. GAMW seira alla proypothetei na tin vlepei ws marvel fan.
δε μ'αρεσαν ποτε οι xmen ,οποτε λογικά δεν αξίζει να μπω στο κόπο
wraithmare
18-10-2006, 13:34
Logika den exei noima afto pou les, opote kane ton kopo
Κοίτα, γενικώς δεν μ'αρέσουν οι ταινίες/σειρές με υπερήρωες/ ανθρώπους που έχουν υπερφυσικές ικανότητες. Ωστόσο, το Heroes ως τώρα μου άρεσε, κυρίως επειδή το σενάριο του είναι αρκετά σκοτεινό και μυστηριώδες.
κοίτα,για spiderman τρελαίνομαι,για xmen με τίποτα,περίεργη φάση
ίσως του δώσω μια ευκαιρία later,προς το παρόν μαζί με lost σειρά έχει το prison break και βλέπουμε
wraithmare
19-10-2006, 16:17
Κοίτα, γενικώς δεν μ'αρέσουν οι ταινίες/σειρές με υπερήρωες/ ανθρώπους που έχουν υπερφυσικές ικανότητες.
Mallon den isxyei kai gia ta paignidia afto, ypothetw, e?
Kai milaw gia ena poli sygkekrimeno :P
Pantws i oli fasi me tin ksanthia (ti mana tou Maicko, pws skata legetai) kali fasi, alter-ego-pou-ta-sfazei-ola, alla kourastiko pros to paron. To pantrema wolverine-mazoretta den kserw pou tha paei. Kai kanenas...ma kanenas...den exei TELEKINESIS!
Aparadekto.
Nodoordonotthereisnotry
29-10-2006, 17:48
Είδα το πρώτο επεισόδιο και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ. Είμαι και fan των Gilmore Girls και η ύπαρξη του jess(I think I can fly) στη σειρά είναι ένα plus. Η "μαμά"( η απόλυτη milf queen) φαντάζομαι ότι θα τα βρει πολύ σκούρα στη συνέχεια( μα πόσο χειρότερα πια) και καταλήγω στο highlight της σειράς(στο πρώτο ep. τουλάχιστο), τον γιαπωνέζο!!! yatta!!!! :rofl: Τα επόμενα 4 επεισόδια να μπαίνουν και αυτά σιγά σιγα στo pipeline.
update: μετά από 5 eps, η σειρά γαμεύει το σύμπαν. Ο Hiro είναι πραγματικός Heroe :worship:
Και αναρωτιόμουν γιατί στο talkback του Lost στο aintitcoolnews μιλούσαν οι μισοί για το Heroes και τώρα το κατάλαβα. Η αμερικάνικη t.v. ανεβάζει στροφές εν αντιθέσει με την πλειονότητα των Hollywoodιανών τανιών.(split σε άλλο thread αν γουστάρετε)
wraithmare
01-11-2006, 11:45
Akoma den mporw na katalavw giati merikoi den goustaroun tin milf san story.
Sto 6o episodeio pairnoume mia poli kali idea gia to ti kanei i kyria, live...
..kai einai kai mounara. Kai as exei agkylwmeno upper lip. Gamei.
thn psaxnoun filaraki
http://www.milfseeker.com/s2/images/tourpage/tour_header.jpg
necropethamenos
02-11-2006, 10:17
loipon
exontas kai dei kai to 6o epeisodio mporw na pw me vevaiotita kai anesi
M-E-T-R-I-O-T-I-T-A.
nomizw pws den aksizei oute to bandwidth oute ton xrono.
HOWEVER tha tou dwsw alla 2 episodeia prothesmia na ginei seira tis prokopis.
twra paw na diavasw ta Rom pou katevasa.
sabbattack
02-11-2006, 10:38
Rom the space knight re ka8arma? Ta 8elw re, ta 8elw TWRA!!! De kserw ti 8a kaneis!
Se iketeuw ta 8elw!!
Ithilmir
02-11-2006, 14:10
loipon
exontas kai dei kai to 6o epeisodio mporw na pw me vevaiotita kai anesi
M-E-T-R-I-O-T-I-T-A.
nomizw pws den aksizei oute to bandwidth oute ton xrono.
HOWEVER tha tou dwsw alla 2 episodeia prothesmia na ginei seira tis prokopis.
η σειρά όσο πάει και γαμάει πιο πολύ, είναι κάααβλα και δε συγκρίνεται με ΤΙΠΟΤΑ με την απίστευτη βαρεμάρα και κακοηθοποιία του 4400 που με το ζόρι ξεμπέρδεψα με τη 2η season και στη 3η τα παράτησα. Αλλά οκ, είναι άλλη φάση εντελώς.
Και γαμάααααει
necropethamenos
02-11-2006, 22:09
pio polla stereotypa
pio polla klise
pio ligo vathos stous xaraktires
pio metrious ithopoious
pio adiafori kai argi ekseliksi
PIO RPG ANTIMETWPISI
kourades.
KOURADES.
krinontas apo to poso s'aresei afto edw, ypothetw oti thewreis to episode 3 foveri tainiara.
Nodoordonotthereisnotry
03-11-2006, 02:31
krinontas apo to poso s'aresei afto edw, ypothetw oti thewreis to episode 3 foveri tainiara.
Ριβέντζ οβ δε σιθ όουνς γιορ σόουλ.
Η "μαμά"( η απόλυτη milf queen) φαντάζομαι ότι θα τα βρει πολύ σκούρα στη συνέχεια( μα πόσο χειρότερα πια) και καταλήγω στο highlight της σειράς(στο πρώτο ep. τουλάχιστο), τον γιαπωνέζο!!! yatta!!!! :rofl: Τα επόμενα 4 επεισόδια να μπαίνουν και αυτά σιγά σιγα στo pipeline.
update: μετά από 5 eps, η σειρά γαμεύει το σύμπαν. Ο Hiro είναι πραγματικός Heroe :worship:
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον παραπάνω κυριούλη. Η σειρά γαμάει τα πάντα. Ούτε μετριότητα είναι ούτε τπτ. Το μόνο -ίσως-αρνητικό που της αποδίδω είναι η ώρες ώρες μεγάλη ομοιότητα των ικανοτήτων των χαρακτήρων με X-men. Κατά τ'άλλα θεωρώ την ατμόσφαιρα κορυφαία, η μουσική θυμίζει κάτι παρανοικό/ανατολίτικο/ατμοσφαιρικό σε στυλ Crow, οι χαρακτήρες είναι τριγαμάτοι (όντως η ιστορία της υπερσέξυ Milf mamas είναι η λιγότερο ενδιαφέρουσα, αλλά οκ), η υπόθεση είναι γαμάτη, κρύβει και ένα μυστήριο! Γιατί να μην αρέσει σε κάποιον? :P Εγώ το λέω έπος πάντως. :)
Ps:
Τυχαίνει να μου συμβαίνει κι αυτό.. :oops:
wraithmare
03-11-2006, 17:11
pio polla stereotypa
pio polla klise
pio metrious ithopoious
PIO RPG ANTIMETWPISI
kourades.
KOURADES.
Xalase o kosmos, xalase kai o necro.
FYSIKA KAI TO HEROES APEFTHINETAI SE ATOMA ME FANTASYLUST, KOPANE.
Fysika kai exei rpg feeling kai FYSIKA exei KATHE dikaiwma na MHN palevei na exei tin ypertati ithopoiia kai tous yper-analymenous, woody allen kai den kserw gw ti characters. ETSI einai. Opws o palios kalos kairos twn comics. An den s aresoun pia ta comics, trava des kati allo.
Xalasate, e.
Kai to EIII itan gia ton mpeo. Pws mporeis na to xwneis stin sizitisi etsi stin asxetila? Periodo exeis?
Ithilmir
03-11-2006, 17:59
pio polla stereotypa
pio polla klise
pio metrious ithopoious
PIO RPG ANTIMETWPISI
kourades.
KOURADES.
κοίτα η σειρά είναι μες την πώρωση και οι ηθοποιοί είναι ΟΛΟΙ γαμάτοι. Κανονικά ε. Σενάριο μαρέσει προς το παρόν, στερεότυπα/κλισέ ,ε νταξ δεν έχει και πάρα πολλα :P ..
αλλά οκ...
αδιάφορη και αργή εξέλιξη ?!!?!? τόδες καθόλου?εννοώ πάνω από 10 λεπτα?? Και οι χαρακ΄τηρες μια χαρά είναι. Και οκ μου τη σπάει που το ξανασυγκρίνω με το 4400 μιας και όσο πάει τόσο λιγότερη ελάχιστη σχέση έχει, αλλά οκ... 4400 στη μέση της δευτερης σαιζόν ΒΑΡΕΘΗΚΑ πραγματικά. Στη 3η δεν άντεξα με τους εμετικούς ηθοποιούς -κυρίως τον μπάλντουιν- και την απόλυτη βαρεμάρα της εξέλιξης του σεναρίου.
Και δε μαρέσουν και πολύ τα star wars. Οκ τα μισά βλέπονται ψιλοευχάριστα, αλλά λιγότερο σενάριο σε ταινία μόνο σε κινέζικες με καράτε. Και σκηνοθεσία ε ψιλοχάλια.
necropethamenos
03-11-2006, 21:28
Κατά τ'άλλα θεωρώ την ατμόσφαιρα κορυφαία,
meta sygxwrisews, MPEOURGK?!
η μουσική θυμίζει κάτι παρανοικό/ανατολίτικο/ατμοσφαιρικό σε στυλ Crow,
ultra-generic adventure series music, ntropi na to sygkrineis me to soundtrack tis ypertainiaras, piperi sto stoma
οι χαρακτήρες είναι τριγαμάτοι (όντως η ιστορία της υπερσέξυ Milf mamas είναι η λιγότερο ενδιαφέρουσα, αλλά οκ),
oi xaraktires einai epipedoi oso den paei. In fact, arkei na tous xaraktiriseis me treis lekseis ton kathena kai meta DEN PAEI pio mesa. Ekei xtypas toixo.
η υπόθεση είναι γαμάτη, κρύβει και ένα μυστήριο!
i ypothesi mexri stigmis einai i eksis. einai kati typoi pou anakalyptoun siga siga oti exoun yperdynameis kai tha tis xrisimopoiisoun otan ta vroun metaksy tous gia na swsoun ton kosmo. eeee, ti nea yorki gia arxi.
apo ti dekaetia tou 60, sta perissotera comics me superheroes exoume poly pio endiaferonta senaria. POLY. Akoma kai to arxiko X-men (original series leme twra) ksekinaei me tromera perissotera evrimata. (ton Xavier pou exei apistefto xaraktira kai parelthon, to school for gifted youngsters, olo to setup).
sto heroes, edw kai 6 episodeia to senario einai ooooti pio typiko mporei na kanei kapoios otan tou lene "fantasou enan kosmo me yperirwes".
Γιατί να μην αρέσει σε κάποιον? :P Εγώ το λέω έπος πάντως. :)
nai alla exei pio polli plaka na sas vrizw para na pw "apopseis" :)
Τυχαίνει να μου συμβαίνει κι αυτό.. :oops:
MWAHAHAHAH Twra eksigountai polla!
Ξέρεις τι.. τσάμπα το συζητάμε διότι γούστα είν'αυτά. Παραθέτω τις απόψεις μου, εσύ τις δικές σου, μπορεί να μαι φλωρού, gay, άγουστη, άμουση, ό,τι σκατά θες πες, εμένα το Heroes μου φαίνεται ΕΠΟΣ!! ΕΠΟΣ! ΕΠΟΣ! ΕΠΟΣ!!!! :D Σεβαστό ότι δε σ'αρέσει. Μην προσπαθείς να με πείσεις. (ξέρω, δεν προσπαθείς, στ'@@ σου, απλά το αναφέρω, να υπάρχει. 8) )
MoRmEnGiL
06-11-2006, 19:16
einai.
pio polla stereotypa, pio polla klise, pio ligo vathos stous xaraktires, pio metrious ithopoious
Ναι, έχει άπειρα στερεότυπα (ειδικά η cheerleader), έχει πολλά κλισέ, έχει ελάχιστο βάθος στους χαρακτηρες... αλλά η σειρά είναι απίστευτα, απίστευτα πορωτική. Σαν το Starship Troopers ένα πράγμα...
ΥΓ. Το episode 3 σεναριακά είναι γαμάτο.
necropethamenos
07-11-2006, 18:01
Ξέρεις τι.. τσάμπα το συζητάμε διότι γούστα είν'αυτά. Παραθέτω τις απόψεις μου, εσύ τις δικές σου, μπορεί να μαι φλωρού, gay, άγουστη, άμουση, ό,τι σκατά θες πες, εμένα το Heroes μου φαίνεται ΕΠΟΣ!! ΕΠΟΣ! ΕΠΟΣ! ΕΠΟΣ!!!! :D Σεβαστό ότι δε σ'αρέσει. Μην προσπαθείς να με πείσεις. (ξέρω, δεν προσπαθείς, στ'@@ σου, απλά το αναφέρω, να υπάρχει. 8) )
agapiti periergipousouareseitoheroes
ma an einai dynaton, giati xalas ena kalo flame en ti gennesi?!
etsi xalase afto to forum, me kati tetoia "eirinika" ("gousta" "apopseis") kai tetoia.
tsk tsk
:( :( :(
Εγώ ξεκίνησα να το βλέπω γιατί το 4400 το κούρασε και το βαρέθηκα από την αρχή 2ης season, δεν περιμένω το Heroes να είναι δα και Λοστ v2 αλλά οκ, τα 2 πρώτα επεισόδια βλεπόντουσαν πολύ ευχάριστα. Περιμένω να βελτιωθεί κι όλας.
Όσο για φλέιμς κλπ, δεν είναι δύσκολο καθόλου. Απλά σε μια πρόταση βάζεις τις λέξεις "ακούσματά", "καλά", "σας", "γαμάνε", "Manowar". Έτοιμη η πλέον πετυχημένη συνταγή για ένα κοινότυπο μεν, σίγουρο δε φλέιμ. :P
necropethamenos
07-11-2006, 20:31
nai mwre alla einai kai to thema tis poikilias, den nomizw na yparxoun kan axrisimopoiites fraseis gia manowar flames!
episis to 4400 stin arxi tis 2is einai kapws metrio alla prin ti mesi ginetai poly kalytero apo ton 1o kyklo.
me apokoryfwma tis teleftaies skines tou kyklou opou pragmatika pathaineis agkylwsi ston egkefalo. alla den tha sou kanw spoiler.
Εγώ ξεκίνησα να το βλέπω γιατί το 4400 το κούρασε και το βαρέθηκα από την αρχή 2ης season, δεν περιμένω το Heroes να είναι δα και Λοστ v2 αλλά οκ, τα 2 πρώτα επεισόδια βλεπόντουσαν πολύ ευχάριστα. Περιμένω να βελτιωθεί κι όλας.
Όσο για φλέιμς κλπ, δεν είναι δύσκολο καθόλου. Απλά σε μια πρόταση βάζεις τις λέξεις "ακούσματά", "καλά", "σας", "γαμάνε", "Manowar". Έτοιμη η πλέον πετυχημένη συνταγή για ένα κοινότυπο μεν, σίγουρο δε φλέιμ. :P
den katafera na dw panw apo 2 epeisodia 4400. eleos. protimw tous men kai tous de me to dionisi daga.
zihuatanejo
12-11-2006, 21:23
Τσα.
Είδα τα πρώτα 5 επεισόδια.
Το πρώτο σχόλιο:
ΤΙ ΜILF ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? Χάνεται η μπάλα λέμε. :shock: :shock:
Εν συνεχεία, συμπαθητικό μου φάνηκε, αν και κάπου στο 2-3ο επεισόδιο είχα ξενερώσει κάτι ψιλά, μετά αυξάνεται το ενδιαφέρον imo.
Με παραξενεύει πάντως, που έχει μεγαλύτερη τηλεθέαση από το Prison Break. :?
μουφα ρειτινγκς μωρε...παγκοσμια, λοστ και πριζον δε πιανονται καν
Nodoordonotthereisnotry
15-11-2006, 00:43
:hippy: το τελευταίο Heroes. Ποιος είπαμε πως είναι ο Cyler; Αν δεν το είπαμε μπορείτε να με στείλετε ένα private για να σας διαφωτίσω.
necropethamenos
15-11-2006, 10:06
xm. epitelous egine kai kati endiaferon sto teleftaio heroes (kai ennow ton Hiro sto telos tou epeisodiou). Kata ta alla same ol'.
zihuatanejo
15-11-2006, 18:30
Το θάβεις, το θάβεις, ακάθεκτος όμως.
Το παρακολουθείς κανονικά. 8)
Πόσο απίστευτα γαμάει αυτή η σειρά :)
necropethamenos
21-11-2006, 19:43
mmmnai.
ok.
as dw kai to 9.
Parasight
29-12-2006, 14:33
Ξεκίνησα χθες με τον πιλότο. Το Prison Break μπορεί να περιμένει.
Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς για να σχηματίσω άποψη αλλά έχει πολύ καλά στοιχεία. Δυστυχώς δε μπορώ να μην προσέξω τις φοβερές "συμπτώσεις" που όλοι οι υποψήφιοι super heroes σχετίζονται κάπως μεταξύ τους, μέχρι δλδ του σημείου ο συνάδελφος του Hiro να είναι "πελάτης" της ξανθιάς μαμάς στο internet αλλά και ο μπαμπάς της μαζορέτας να είναι ο μυστήριος κυβερνητικός(??) που τους κυνηγάει. Τεσπα, το παραβλέπω από καλή πίστη και συνεχίζω για να μπω στο ζουμί.
Αλλά η μαμά, ε; :pink:
edit: Α ναι, ξέχασα να πω (το αυτονόητο) ότι ο Stan Lee τα έχει κάνει όλα αυτά σε μορφή comics με τους Xmen 30 χρόνια πριν. Είπαμε όμως, καλή πίστη 8)
Parasight
02-01-2007, 10:55
Τα κλισέ, των κλισέ, τα κλισέ, ω κλισέ. Και πολλές "συμπτώσεις" :|
Δε γκρινιάζω, απλά επισημαίνω το οφθαλμοφανές. Επίσης, σε στιγμές μου δίνει την εντύπωση ότι παραείναι μεγαλεπήβολο το συνολικό σενάριο και ίσως πάει πολύ πιο αργά από όσο θα έπρεπε. Δε με κάνει να κρατάω και την ανάσα μου δλδ. Βέβαια είμαι μόλις στο 6ο επεισόδιο και ελπίζω να καλυτερέψει σύντομα. Συν του ότι οι "βασικοί" χαρακτήρες είναι πολλοί και διασκορπισμένοι και περνάνε 1-2 επεισόδια χωρίς να δείξει καν κάποιους απ'αυτούς.
Κατά τα άλλα, με κρατάει ακόμα το ενδιαφέρον (αν και φαινομεικά ατελές ακόμα, όπως είπα) concept και η λαχταριστή milf 8)
Nodoordonotthereisnotry
23-01-2007, 22:48
:spoiler:
Βγήκε το καινούριο χθες.. τι κάναν οι θεοί ρε...
Christopher.fucking.Eccleston!!!
Τα σχόλια περιττεύουν.
End of spoiler.
Το επεισόδιο τα'σπασε κλασσικά.
Ότι είπε ο αποπάνως.
Δηλαδή η ιστορία αρχίζει και ξετυλίγεται, το τι θα γίνει και το τι θα πρέπει να σταματήσουν.
Αποπάνε, θα πρέπει να βρούμε γυναίκα με pc και dsl Καλαμάτα για να πηγαίνουμε να βλέπουμε Heroes στις εξόδους. :P
Nodoordonotthereisnotry
24-01-2007, 15:04
Εννοείς γυναίκες.. για να επωμιστεί η κάθε μία από μία σειρά.. Lost/Prison Break/Heroes/House MD κ.τ.λ. ..the list is endless, :twisted: , το bandwidth όμως είναι περιορισμένο.
Ithilmir
24-01-2007, 16:42
γάμησε και πάλι απίστευτα και είναι έπος και λέτε βλακείες για κλισέ και μετριότητες
ΠΩ ΠΩ ΠΩ.
Ο Μάικα επιτέλους έκανε το θαύμα που περίμενα από το 1ο επεισόδιο, ο Σάιλερ ήταν λίγο προβλέψιμος, ο αόρατος γάμησε και θα γαμήσει περισσότερο και ο πατέρας της Κλαιρ μέτραγε την ηλικία με στρογγυλούς αριθμούς. :P
Ωραιότατο επεισόδιο. :D
Καλά, μάλλον βρήκατε άλλες ασχολίες και το κόψατε αυτό, αλλά πολύ κακώς ιμχο.
Η σειρά αυτή αποκτά απίστευτη πλοκή, οι χαρακτήρες μπλέκουν τα μπούτια τους αλά Λοστ, οι μανάδες όλες είναι θεόμουνα(η νέα είναι φωτιά και λαύρα :πινκ:), ο Σάιλερ γαμάει λέμε κι ο αόρατος θα είναι αυτός που θα τα κάνει στο τέλος πουτάνα, να μου το θυμηθείτε.
Γάμευσε όντως. Γιατί να μην έχω την ικανότητα του Μάικα να ξεχρεώσω μέσα σε μια μέρα, γιατί? :cry: Επίσης δεν υπάρχει επεισόδιο που να μην προσκυνώ τον Χίρο! Τι ατομάρα!! :rofl:
Ω ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΛΕΞΙΜΟ!
Καλά, το σενάριο αρχίζει και αποκτά σημασία, να δείτε που όλοι θα μπλεχτούν μεταξύ τους στο τέλος ενώ ο Μπένετ αποδεικνύεται ότι είναι μεγάλος Hero. Ο Hiro να παίζει gameboy πριν από 15 χρόνια ως σκηνή και μόνο γάμησε.
Μόνο παράπονο από το σενάριο ότι δεν έχουμε δει τι εστί Λίντερμαν ακόμα.
Υπομονή τώρα ως την επόμενη άδεια.
Parasight
27-02-2007, 23:58
Αν και παραπάνω είχα ρίξει θάψιμο, πρέπει να παραδεχτώ ότι το 117 έχει δώσει νέο ενδιαφέρον στη σειρά. Επιτέλους, γιατί το concept ήταν πολύ καλό για να χαραμιστεί έτσι.
Αν και παραπάνω είχα ρίξει θάψιμο, πρέπει να παραδεχτώ ότι το 117 έχει δώσει νέο ενδιαφέρον στη σειρά. Επιτέλους, γιατί το concept ήταν πολύ καλό για να χαραμιστεί έτσι.
Το 17 ήταν το Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ο επεισόδιο που χει βγει!! Απίστευτο! Ανατρίχιασα! ΕΠΟΣ! Απλά, ΕΠΟΣ! :shock: :-o :worship: :worship:
jack the ripper
07-03-2007, 01:02
Ωωωωω ρε μαλακα που κοψανε το 18ο........αντε μια εβδομαδα τωρα να περιμενω
Mia vdomada?Ame de mas xalase :(
23-Apr-2007 Heroes 01x19 TBA
http://www.tvrage.com/Heroes/episodes/522179/1x19
jack the ripper
07-03-2007, 02:02
:( :(
eeeeeeeeeeeeee ti 23 apriliou re.
e afou gamiounte.De to katalavenw auto.8a mas travixoun mexri Avgousto oi vlakes gia 3-4 episodia.Se kako tripaki bikame telika me ola auta ta lost ,prison break klp :twisted:
invisistoned
23-04-2007, 10:23
σημερα :dwink:
invisistoned
24-04-2007, 08:18
κατεβαινει yeah
desertman
26-04-2007, 17:01
μάμισε το 19...
τρελό επεισόδιο....
cyber_lingas
30-04-2007, 14:52
Χε,χε...Ερικ Ρομπερτς και Μάλκομ Μακντάουελ στην ίδια σειρά...
Οι καμμένοι τώρα δικαιώνονται :-o
Και cameo του Stan Lee...
jack the ripper
01-05-2007, 21:56
Ωωωω μααααλλλλλααααααακκκκαααααααααα...Γαμευσε το 20ο επεισοδιο
LOLOLOLOL PETER = IMBA LOLOLOLOL OMG OMG OMG LOL@!!@!@!
Ithilmir
02-05-2007, 19:26
ναι τάσπασε σε απίστευτο βαθμό. μέστη γκάβλα όλο το επισόδειο. θέλω κιάλλο future cyberpunk τριγαμάτο. :(
paizei na htan to kalytero epeisodeio ap' thn arxh!
xerei kaneis pote teleiwnei h season?
Ithilmir
03-05-2007, 01:02
σύμφωνα με tv.com άλλα 3. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ
LOLOLOLOL PETER = IMBA LOLOLOLOL OMG OMG OMG LOL@!!@!@!
ΘΕΟΤΡΕΛΗ ΜΟΥΡΗ!!!!!!!!!!!!! :shock: Έπος!!! Αν και αντιγράφει keanu reeves σε ελεεινό και τρισάθλιο βαθμό, αλλά του τα συγχωρώ όλα!! Επεισοδιάρα!
gia peite re,den exw dwi katholou heroes.
metrane? shall I begin?
cyber_lingas
10-05-2007, 11:00
1χ21
Peter kaboom! μούχαχαχαχα :twisted:
necropethamenos
10-05-2007, 13:33
wraio itan, ontws
edw kai 5 epeisodia exei ginei gamati seiroula
Parasight
12-05-2007, 19:58
Κάπου στα μέσα της σεζόν το έβριζα, αλλά το εργάκι τώρα προς το τέλος έχει γίνει σούπερ γαμάτο! Peter kaboom indeed :twisted:
ooooooooooolololol. 122@!!@!@
Parasight
17-05-2007, 12:49
Έχει και 123! :shock:
Λόγω έλλειψης net στο σπίτι δεν παρακολουθώ episode guides και δεν το ήξερα!
Άντε πάμε Πέτρο Πετρέλη!!
Να δείτε που ο Λίντερμαν δεν ψόφησε και θα τα κάνει πουτάνα στο τέλος, μέχρι να τον σκοτώσει ο Σάιλερ και όταν πάει ο Χίρο να τον σκοτώσει ο Σάιλερ θα ξαναζωντανέψει για το 2ο κύκλο και κρίμα που ψόφησε ο Ντι-Ελ(αν και έτσι ο Σάιλερ 5 χρόνια μετά δε θα μπει μέσα στην πόρτα να πολεμήσει τον Πίτερ) να δείτε επίσης που ο μικρός Χίρο στο γκεϊμπόι μικρός έπαιζε σαϊνόμπι και βαριέμαι.
Πάντως περιμένω πως και πως το 23 να τελειώσει η σειρά. Ευτυχώς που φύλλο πορείας για Σέρρες παίρνω την Τετάρτη, άρα το βλέπω άνετα. :D
Χλιαρό τέλος ΙΜΟ. Ήταν όλα too conveniently placed.
Το Volume 2 βέβαια ξεκινάει εντελώς OMG και 3 LOL.
http://heroeswiki.com/
_UnHoLyMaRtYr_
22-05-2007, 17:34
Εδώ θα κάνω σπασαρχίδικη παρέμβαση και θα ζητήσω να απαγορευτεί το "OMG KAI 3 LOL". Και τα όμοιά τους φυσικά.
Άσε το sniper ρε καμπέρι.
cyber_lingas
23-05-2007, 14:24
Το κουράσανε λίγο με το "θα σκασει ο Πετρής, δε θα σκάσει" , "θα τον πυροβολήσει το Κλεριώ- δε θα τον πυροβολήσει"...
Και η σκηνή με τον μαύρο τον γέρο τελείως περιττό filler...
Κατα τα άλλα , πλάκα είχε :)
Άσχετο, κείνος ο Αόρατος τι απέγινε; Και ποιός πάει στοίχημα οτι ο Liederman θα επιστρέψει;
kala gia ton Lidermann einai sxedon sigouro!
Elfstone
23-05-2007, 23:04
Λίγο βιαστικό το τέλος, θα μου άρεσε πολύ περισσότερο αν κρατούσε λίγο παραπάνω η μάχη με τον Syler.
Πάντως όντως η εισαγωγή του volume 2 τα έσπασε :D
One Colour Black
24-05-2007, 11:24
τι καταλαβατε απο την εισαγωγη του volume 2?
Μετριούρα το τέλος. Δηλαδή αντί να πυροβολήσει τον Πετρέλη να λείξει το θέμα, τον πήρε ο ιπτάμενος και πεθάνανε και οι 2 αντί για 1. Επίσης αν όντως πεθάνανε και δεν παίξει καμιά παρέμβαση αναστημένου Linderman, θα ξενερώσω τα μάλα. Δεν το σώζει με τις επικούρες των σαμουράι.. πιο πολύ για να μας προσδιορίσει το origin των superheroes είναι η φάση, κάτι το οποίο δεν ξέρω αν είναι τόσο ενδιαφέρον, όσο το να τους δούμε τελικώς ενωμένους μελλοντικά να κόβουν κωλαράκια σε post nuclear περιβάλλον.. :?
Parasight
26-05-2007, 16:17
Ένα λεπτό. Ο Πίτερ είχε απορροφήσει την ικανότητα του αδερφού του να πετάει, σωστά; Γιατί έπρεπε όμως να έρθει ο ίδιος ο αδερφός του να τον πάρει;
Επίσης, η μάχη με τον Σάιλερ όντως ήταν πολύ μικρή και σχεδόν πέρασε απαρατήρητη. Και οι δύο είχαν φοβερές δυνάμεις, δλδ το μόνο που μπορούσε να σκεφτεί ο Πίτερ ήταν οι μπουνιές;
Τεσπα, όχι ότι κατά τη διάρκειά της η σειρά ήταν υπόδειγμα σεναριακής ροής, αλλά το τελευταίο επεισόδιο όφειλε να είναι πιο πειστικό. Δε βαριέσαι.
dn mporouse na ta elegxei kai kala gi auto kai dn mporouse na petaxei
o Piter dn pethenei pote re ti lete! exei ikanotita klair ki etsi :D
Ο Πίτερ απλά μπορεί και ανακαλεί μια δύναμη κάθε στιγμή. Με σωστό συγχρονισμό μπορεί να τα κάνει οριακά να μοιάζουν όλα μαζί, αλλά είναι μόνο 1 δύναμη κάθε στιγμή. Τα ίδια κι ο Σάιλερ.
Η μαλακία είναι ότι ο Πίτερ έχει περάσει δίπλα σε Σάιλερ και δεν του πήρε τις omg1337 δυνάμεις απόλυτου pwnij να μπορεί να τον γαμήσει με στυλ. Σκεφτείτε Πίτερ να ανοίγει το κεφάλι του Σάιλερ σιγά σιγά με το δάχτυλο... *nods sagely*
auto p les dn prepei na baizei gt o Piter phre mono thn dynamh p exei o sayler sto DNA tou kai oxi aftes p exei "parei"
necropethamenos
31-05-2007, 12:56
entaksei, entelws moufa to telos.
a) mporouse apla i claire na exei pyrovolisei ton peter kai na mas teleiwne ekei i ypothesi. Gia na min pw oti amesws meta mporouse na paei na tou vgalei ti sfaira kai aftos na epanelthei. Alla oxi. Anti na psofisei mono aftos, gia kapoion adiefkrinisto logo o aderfoulis tou eprepe na pethanei mazi tou.
AKYRO.
b) i seira kapou sto 15-16 arxise na m'aresei. Kai epi 7 epeisodia parakolouthisa na xtizetai to skiniko gia mia gamisteri maxi metaksy 2 (toulaxiston) superpowered typadwn pou exoun mazepsei ena tsouvali yperdynameis o kathenas.
poia maxi? pote? pou?
diladi, ok, tha itan pio peistiko an apla eixan paei gia mpyres.
c) to kourasane aperiorista me to "tha skasei/den tha skasei". Aperiorista omws
d) enw loipon to kourazoun me afto to thema, to telos fainetai para poly viastiko, sxedon "den exoume lefta gia ta effects, kante grigora kai xwris polla polla".
Eleos.
panw pou eixe ftiaksei i seira apedeikse oti telika to wraio kommati itan apla mia parenthesi. Mia (ypervolika malakismeni) klopi tou senariou twn Xmen pou prospathise na anaptyksei tous xaraktires poly parapanw ap'oti epairne tous senariografous, pou extise tin anamoni telika gia kati TERASTIO kai meta epese panw se mia karfitsa kai ksefouskwse.
Svisimo apo ton disko edw kai twra.
One Colour Black
31-05-2007, 15:49
κ εγω απογοητευτηκα ρε γμτ.Οντως , ειχε δημιουργησει μεγαλες προσδοκιες για να τελειωσει με τετοιο τροπο. Πραγματικα χεστηκα αν πεθανανε η οχι , και αν υπαρξει δευτερη σεζόν καν
cyber_lingas
22-08-2007, 16:39
xm...
Season2 teaser...
http://www.youtube.com/watch?v=rAsASCFtjhI
:|
&trailer
http://www.youtube.com/watch?v=fV126Fje2D8
στο τρειλερ στην αρχη λεει οτι "last season ended with 2 heroes making the ultimate sacrifice" και ο Πετερ πεθανε? :? γιατι? δεν εκανε ρετζενερειτ? :? :? ασε που δεν τον δειχνει και καθολου στο υπολοιπο τρειλερ
jack the ripper
25-09-2007, 22:54
ΨΙΤ
Βγηκε το καινουργιο εχθες
Prepei na exei katevei twra.
Pou tha paei, tha sxolasw kai tha to dw.
carheart
27-09-2007, 12:48
φήμες θέλουν JULIAN SHARK να συμμετέχει.
Δεν έχω δει ακόμα Heroes. Θα δω όμως.
Dark Dominion
28-09-2007, 16:37
το γκομενάκι μεξικάνα είναι;
Stormrider
10-10-2007, 19:45
http://www.alter.gr/html/heroes.html
BURNIN AMBITION
11-10-2007, 01:35
eida to proto epeisodio.
marese
xewreikanenas an mporo kapou na vro ti seira alla me embedded upotitlous? giati mou ti spane oi xoria ase pou mporei kai na min exoun kalo sugxronismo.
ena torent kai kalo xero go xerete i rapidshare?
i enallaktika re moonspelheim mpas kai to xeis?mias kai eisai geitonopoulo
Τα πρώτα 3 επεισόδια ήταν ωραιότατα.
burning, ο moonspelheim δεν βλέπει τέτοια...
cyber_lingas
17-10-2007, 16:03
Season2....Με 50% περισσότερες cheerleader! :-o (και Samurai!)
Pastor_Of_Muppets
17-10-2007, 19:02
τρυπα?
αφου η μολυ βρισκει τους παντες στον κοσμο γιατι δεν την βαζουν να βρει τον πητερ πετρελι?
Γιατί πιστεύουν ότι έχει πεθάνει.
Pastor_Of_Muppets
17-10-2007, 22:44
Γιατί πιστεύουν ότι έχει πεθάνει.
αχεμ οχι .
ο αδερφος-παραμορφωμενος- πετρελης πιστευει οτι ζει.
καπου καπως καποτε.
ας κανανε μια προσπαθεια.
cyber_lingas
18-10-2007, 13:03
Ο Αδερφός Πετρέλης, δεν ξέρει για το κορίτσι-gps όμως...
Pastor_Of_Muppets
18-10-2007, 15:01
Ο Αδερφός Πετρέλης, δεν ξέρει για το κορίτσι-gps όμως...
πως ειμαστε σιγουροι για αυτο?
αφου στην τελευταια συναντηση τους-παρκμαν με πετρελη-κατι αναφερει.
-και απο πρωτο κυκλο δεν θυμαμια ακριβως τι ειχε ειπωθει-
MoRmEnGiL
19-10-2007, 06:39
Moufa pou zei o pitrelhs.
Genika exei 3ekinhsei adynama h deuterh season, alla kai h prwth edw pou ta leme adynama 3ekinage alla phre ta panw ths meta, kai apogeiw8ike sta episodeia 16 k meta.
Epishs an 8elane na niwsoume lyph gia thn clair kai ta "paketa" pou trwei, giati ths balane gia gkomeno kapoion pou petaei kai moiazei me ton clark apo to smallvile? -_-'
mrmaiden
27-10-2007, 13:30
To kainourio episodeio tha legetai The Line kai idi kykloforoun trailer.
Gia na doume...
Pastor_Of_Muppets
27-10-2007, 16:36
Epishs an 8elane na niwsoume lyph gia thn clair kai ta "paketa" pou trwei, giati ths balane gia gkomeno kapoion pou petaei kai moiazei me ton clark apo to smallvile? -_-'
και εχει την ιδια υπερδυναμη με του πραγματικους της πατερα.
Μηπως ειναι αδελφια?! :shock:
MoRmEnGiL
30-10-2007, 15:00
hahahah,auta einai, poly 8a to xarw..
POUSTO DGIAOLO BRHKAN AUTO TO MALAKA. ai syxthr.
Exoume pou exoume ton petrelh ma nas ta skotizei (an kai exei beltiw8ei apo tis arxes ths prwths season) mas proekypse kai allos axwneutos dld.
Fireknight
30-10-2007, 15:36
Me kourasan oi Iapwnies ... kai i amnisia tou petreli , elpizo na sinel8ei syntoma . Gia Clair + boyfriend kala ta lete parapanw ;p
Mono o Bennet tin palevei ,
ante na doume ti 8a vgei ke me tous pinakes .
Nodoordonotthereisnotry
06-11-2007, 15:26
Δυστυχώς, το σημερινό επεισόδιο παραήταν προβλέψιμο. Κάτι λείπει από τη δεύτερη season. Καμία σχέση με πρώτη.. Γίνεται ο ινδός να πεθάνει επιτέλους; :twisted:
Fireknight
07-11-2007, 02:19
Kaloutsiko to simerino , poli kalitero apo to prohgoumeno ,
kai nai o indos prepei na bgei apo ti mesi !
cyber_lingas
07-11-2007, 02:27
Α, ρε Χίρο...θα τον φάνε πάλι οι δρόμοι.
Δεν είναι σπαστικό που 5-6 x-men είναι όλοι και όλοι και δεν μπορούν να συννενοηθούν μεταξύ τους;
Fireknight
07-11-2007, 04:27
Δεν είναι σπαστικό που 5-6 x-men είναι όλοι και όλοι και δεν μπορούν να συννενοηθούν μεταξύ τους;
kai o enas pou eine o super X-man de kserei pou tou pan ta tessera :/
Pastor_Of_Muppets
08-11-2007, 20:26
βασικα 2 πρεπει να ειναι.
και αυτος ο Adam σφουγκαρης πρεπει να ναι και αυτος.
SpiritCrusher
08-11-2007, 21:42
Μια χαρά. Με το τελευταίο άρχισε να στρώνει κάπως. Τουλάχιστον τώρα μας δώσανε ένα λόγο που μας πρήζανε με την εκδρομή του Χίρο.
δεν εχω παρακολουθησει καθολου τον δευτερο κυκλο αλλα μου ειπαν οτι ειναι πολυ ξενερωτο και οτι δεν υπαρχει και Πιτερ (!)
αληθευει?
SpiritCrusher
09-11-2007, 01:52
Υπάρχουν και οι 2 πετρέληδες
cyber_lingas
09-11-2007, 02:28
[quote="cyber_lingas":2xxkqkik]Α, ρε Χίρο...θα τον φάνε πάλι οι δρόμοι.
και αυτος ο Adam σφουγκαρης πρεπει να ναι και αυτος.[/quote:2xxkqkik]
Και στάνταρ είναι ο πραγματικός πατέρας του Πίτερ-man, γιατί κακά τα ψέμματα, η μάνα του το είχε πάρει όλο το αρχικό ρόστερ του corporation.
Pastor_Of_Muppets
09-11-2007, 04:57
[quote=Fireknight][quote="cyber_lingas":mw2tivn9]Α, ρε Χίρο...θα τον φάνε πάλι οι δρόμοι.
και αυτος ο Adam σφουγκαρης πρεπει να ναι και αυτος.[/quote:mw2tivn9]
Και στάνταρ είναι ο πραγματικός πατέρας του Πίτερ-man, γιατί κακά τα ψέμματα, η μάνα του το είχε πάρει όλο το αρχικό ρόστερ του corporation.[/quote:mw2tivn9]
μεγαλη πουτανα η μανα του Πετρελη.
Οχι του ελληνα τραγουδιαρη.
Επισης αυτουνου τη μανα μπορω να την βριζω.
Δεν μπαινει ER.
Και η μαμα πετρελλη για καποιο λογο μου θυμιζει γυναικα-Ozzy.
Για πολλες μπατσες.
MoRmEnGiL
09-11-2007, 14:33
Mporw na pw oti te temporal shifts einai ola ta lefta sto heroes.
Epishs mporw na pw oti o mpampas benet einai telika wraios xarakthras. Kafros all the way :P
Fireknight
09-11-2007, 15:47
benet einai telika wraios xarakthras. Kafros all the way :P
theos o bennet ke se syndiasmo me ton maurouli gamane !
elpizo na mi vgei ali8inos o telefteos pinakas .
MoRmEnGiL
10-11-2007, 04:18
H na bgei sto teleutaio episodeio tou kyklou :P
Pastor_Of_Muppets
10-11-2007, 04:20
εγω ευχομαι η σειρα να παρει τα πανω της γιατι περσι απο τα 25 -τοσα δεν ηταν?- επεισοδια τα 5 ηταν "καλα" και τα υπολοιπα.....
μμμμμ....
φετος 7 ηδη και ακομα...
μμμμμμ...
SpiritCrusher
10-11-2007, 04:39
Χμ, εγώ την προηγούμενη εβδομάδα είδα όλο το 1ο κυκλο και μια χαρα ήταν και όλα ωραία. Στην τελική αν δεν γουστάρετε μην το βλέπετε :P
Nodoordonotthereisnotry
12-11-2007, 16:51
Kring himself is keenly aware that Heroes is broken. Here's his candid critique:
THE PACE IS TOO SLOW ''We assumed the audience wanted season 1 — a buildup of intrigue about these characters and the discovery of their powers. We taught [them] to expect a certain kind of storytelling. They wanted adrenaline. We made a mistake.''
THE WORLD-SAVING STAKES SHOULD HAVE BEEN ESTABLISHED SOONER The premonition of nuclear apocalypse created a larger context that unified every story line last season. Kring now sees that Volume 2 (the first 11 episodes of season 2) would have been better served if Peter's vision of viral Armageddon had appeared in the season premiere rather than episode 7. ''We took too long to get to the big-picture story,'' he says.
THE ROOKIES DIDN'T GREET THEMSELVES PROPERLY New Heroes Monica (Dana Davis), Maya (Dania Ramirez), and Alejandro (Shalim Ortiz) ''shouldn't have been introduced in separate story lines that felt unattached to the show. The way we introduced Elle (Kristen Bell) — by weaving her in via Peter's story line — is a more logical way to bring new characters into the show.'' (That said, Kring says a few newbies won't make it beyond this second volume, which wraps Dec. 3.)
HIRO WAS IN JAPAN WAY TOO LONG Hiro's (Masi Oka) time-bending adventure in 17th-century Japan — where he mentored samurai hero Takezo Kensei (David Anders) — finally came to an end on Nov. 5. But Kring says it ''should have [lasted] three episodes. We didn't give the audience enough story to justify the time we allotted it.''
YOUNG LOVE STINKS Kring regrets sticking Claire (Hayden Panettiere) with a super-dud boyfriend and forcing Hiro to moon over a cutesy princess. ''I've seen more convincing romances on TV,'' he admits. ''In retrospect, I don't think romance is a natural fit for us.''
Yet while Heroes has finally found some dramatic traction, this second volume is pretty much a wash. The Dec. 3 episode has been retooled to function as a potential season finale — a move inspired by the writers' strike and a desire to give the show ''a clean slate'' when it goes back into production for Volume 3. At that point, Kring wants to craft a rebooted Heroes that can attract new fans and win back those who've tuned out: ''The message is that we've heard the complaints — and we're doing something about it.''
Ολόκληρο το άρθρο εδώ (http://www.ew.com/ew/article/0,,20158840,00.html).
Οι κακιές γλώσσες λένε πως ο Kring θα εκμεταλλευτεί την απεργία ως εξής: θα κλείσει την κακή δεύτερη season στις 3 Δεκεμβρίου όσο καλύτερα μπορεί να γίνει αυτό, έτσι ώστε να αρχίσει η επόμενη season με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Αυτά τα λέμε για τους αμετανόητους fan που δεν μπορούν να δουν τα ψεγάδια της δεύτερης season.
gamhse to telefteo epeisodio
Pastor_Of_Muppets
15-11-2007, 16:45
με την διαφορα οτι επρεπε να το ειχε δειξει πιο νωρις.
BTW χωρις να ειμαι 100% σιγουρος...
οταν ελεγε 4 μηνες πριν,3 μηνες πριν,γιατι εχω την εντυπωση οτι εδειξε 2 φορε το "δυο μηνες πριν"?
SpiritCrusher
15-11-2007, 18:34
Γιατι έδειχνε διαφορετικά γεγονότα αι γκες.
H μανα πετρελη ειναι ιδια η μπλερενα.
http://img151.imageshack.us/img151/9966/cristinerose01gb4.jpg (http://imageshack.us)
http://img525.imageshack.us/img525/5914/cherieblaironownjo1.jpg (http://imageshack.us)
poia einai h mplerena? wb
Το τερας ρε, η cherie blair
egw to diavasa h mplerEna :|
mrmaiden
17-11-2007, 00:11
H μανα πετρελη ειναι ιδια η μπλερενα.
http://img151.imageshack.us/img151/9966/cristinerose01gb4.jpg (http://imageshack.us)
http://img525.imageshack.us/img525/5914/cherieblaironownjo1.jpg (http://imageshack.us)
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
jack the ripper
20-11-2007, 17:16
Poly wraio episodeio imo to xthesino....
jack the ripper
20-11-2007, 20:44
Επισης-->
τι μουναρα ειναι η Elle(Kristen Bell)....
παρτε και μερικες φωτοz με heroes cast(κυριως της γκομενας βεβαια):
http://www.tv.com/kristen-bell/person/1 ... &pg_pics=1 (http://www.tv.com/kristen-bell/person/180276/photos.html&pg_pics=1)
τα σπαω με τρελο γυαλι Sylar σε 2 φωτοz :rofl: :rofl: :rofl:
Edit->η Claire παραμενει σταθερος ερωτας :pink:
Fireknight
20-11-2007, 21:54
oreo to episodio , alla kante kati me ton mlka ton Indo , ton vare8ika .
SpiritCrusher
21-11-2007, 04:55
QQ more.
Απίστευτα έπη τα τελευταία επεισόδια. Γίνεται όλο και καλύτερο και ειλικρινά δε βλέπω γιατί λέτε πως η 2η σεζόν ήταν τόσο πεσμένη. Και που ο Σάιλερ να πάρει τη δύναμη του Άνταμ και έτσι απλά να έχουμε να κάνουμε με έναν αθάνατο Σάιλερ. Χαϊλάντερ κι έτσι. 400 χρονών τυχαία. :P
http://www.tvrage.com/Heroes
Despite previous claims that the eleventh episode of season two will conclude the second arc of Heroes and begin the next that will stretch for the remainder of the season, Heroes will now officially conclude the season with that very episode.
Due to the impending strike from the Writers Guild of America, production on the series has been halted immediatly by NBC, and the final episode of the "Generations" arc will serve as the season finale.
This is not the first Heroes-related causalty of the strikes, as the six-episode spin-off showcase "Heroes: Origins" was swiftly brought to a close before it could begin filming due to the same situation
Pantws apo ti stigmi pou vgike o Krig kai eipe oti exei xalasei to pragma, de nomizw oti exei na kanei me tin apergia.Ntax ta teleutaia eps einai kala, alla afou to kanane baxalo....
Deite oloi dexter :)
Pastor_Of_Muppets
23-11-2007, 17:38
Απίστευτα έπη τα τελευταία επεισόδια. Γίνεται όλο και καλύτερο και ειλικρινά δε βλέπω γιατί λέτε πως η 2η σεζόν ήταν τόσο πεσμένη. Και που ο Σάιλερ να πάρει τη δύναμη του Άνταμ και έτσι απλά να έχουμε να κάνουμε με έναν αθάνατο Σάιλερ. Χαϊλάντερ κι έτσι. 400 χρονών τυχαία. :P
εφτιαξε πολυ οντως.
τωρα ρε παιδι μου μεχρι να βγει το επομενο εκει που αραζεις και ακους το νεο DEP και βλεπεις το φακελο στο desktop με τις σειρες που ειναι aired,ε οσο και να ναι λες τι θα γινει στο επομενο αραγες.
Nodoordonotthereisnotry
27-11-2007, 16:21
omg. το τέλος.
Νταξ, δεν είναι τυχαίο ότι το ep. δε βλεπόταν και μόνον όταν έδειχνε gabriel και το κωλαράκι της Mayas, και το α-πί-στευ-το larger than life τέλος, λες, νταξ..κάτι άξιζε και σε αυτή την ώρα. Το θέμα είναι να το χειριστούν σωστά, ο Hiro πάντως είναι one kewl mothafucka.
Nodoordonotthereisnotry
05-12-2007, 18:01
Βασικά προτιμώ το όνομα του.. Gabriel. Τι έκανε πάλι ο Hiro το παληκάρι;
Ανακηρύττω την δεύτερη season του Heroes, a swing and a miss.
Stormrider
10-01-2008, 04:19
μολις τελειωσα την πρωτη σεζον :)
μεχρι την μέση πρεπει να ειναι η πιο βαρετη σειρα εβερ.
απο την μεση και μετα περιπου όμως ..... :!:
ελπιζω ναι ειναι το ιδιο καλη η δευτερη σεζον οσο το δευτερο μισο την πρωτης
To exw vare8ei. To eida epeidh den eixe Prison Break toso kairo. Sthn arxh m'arese alla meta...
Kai mou th spane 2 pragmata:
1on: To oti oi perissoteroi den apodexontai tis dynameis tous ektos apo Sylar, Peter kai Hiro.
2on: To oti oi perissoteroi einai flwroi ektos apo Sylar kai Peter. Paradeigmata: Nathan - petaei alla pera apo auto tipota allo. Clair - den katalavainei to Xristo ths alla einai mia myksara cheerleader. Mporei na ksexnaw kai kanenan.
Pali kala pou yphrxe kai to Dexter..
Pou sto diaolo tha vro ta 2x02 kai 2x03? Katevasa olo to 2o kyklo ektos apo ayta ta 2 pou gamiountai. Doste info gogo!111
Thanks alla.. hmm.. einai ypoxreotiko to registration e?
http://rapidshare.com/files/62452590/Heroes.S02E02.HDTV.XviD-XOR.part1.rar
http://rapidshare.com/files/62452593/Heroes.S02E02.HDTV.XviD-XOR.part2.rar
http://rapidshare.com/files/62452573/Heroes.S02E02.HDTV.XviD-XOR.part3.rar
http://rapidshare.com/files/62452544/Heroes.S02E02.HDTV.XviD-XOR.part4.rar
http://rapidshare.com/files/62453099/Heroes.S02E03.HDTV.XviD-HIQT.part1.rar
http://rapidshare.com/files/62456362/Heroes.S02E03.HDTV.XviD-HIQT.part2.rar
http://rapidshare.com/files/62456354/Heroes.S02E03.HDTV.XviD-HIQT.part3.rar
http://rapidshare.com/files/62453118/Heroes.S02E03.HDTV.XviD-HIQT.part4.rar
Μια απο τις επιλογες σου. Σιγα και τι εγινε αμα κανεις registration, εχει καλα καλουδια. Insomnia talking.
Tha protimhso to rapidshare me tis ekplhktikes taxythtes kai ta athlia queues. Cheers.
Epishs -> Sorry, but the board administrator does not allow new registrations to this board.
Ksekinhsa na vlepw thn prwth sezon xtes.. To 1o episodeio de mou'pe k tipota... Elpizw na'nai ontws toso kalh oso akouw apo pantou :evil:
Stormrider
10-01-2008, 15:09
μεχρι την μέση πρεπει να ειναι η πιο βαρετη σειρα εβερ
Blindgeo
03-02-2008, 04:55
H seira gamaei kai einai polu e8istikh. Eidika ama eisai/hsoun fan twn analogwn comic books.
SpiritCrusher
03-02-2008, 05:00
QQ more.
*bump*
τελείωσα 2η season μόλις τώρα
πολύ καλή
αν και φάνηκε λίγο σαν filler ανάμεσα στην μάχη Petrelli - Sailer
Waldstein
07-06-2008, 23:52
Για τους φαν της σειράς, ο τρίτος κύκλος εν ονόματι "Villains" θα ξεκινήσει στις 22/09 με 3ωρη πρεμιέρα (1 ώρα περίληψη 1ου και 2ου κύκλου και 2 ώρες το επεισόδιο)
distortionofperception
07-06-2008, 23:57
:) ωραία! αντε να φτάσει να χορτασουμε. Οσο για την περίληψη είναι παντα ανγκαία. Δεν μπορω να καω ξαναβλέποντας παλία επισοδεια.
Blindgeo
28-06-2008, 23:14
Wraia giati eixe bgei brwma oti 8a akyrwnotan h seira.
karharias
30-07-2008, 10:35
χτες μόλις τέλειωσα τον πρώτο κύκλο. τα σπάει πολύ άσχημα!!!!!! πάρα πολύ καλή η σειρά. μετά το lost δεν ήξερα με τι να ασχοληθώ κ είπα να δω το prison break. πολύ "βατό" και δεν είδα τίποτα που να μην το περίμενα. το Heroes κάλυψε αυτό το κενό, δε περιμένεις τίποτα γιατί πολύ απλά είναι πέρα του λογικού όλα στη σειρά.
Nodoordonotthereisnotry
30-07-2008, 12:58
Βλέπεις και τη δεύτερη season τώρα και ησυχάζεις.
karharias
30-07-2008, 13:48
αυτό θα κάνω
cyber_lingas
30-07-2008, 14:40
• The action begins with a "future" Peter (Milo Ventimiglia, pictured) coming back to modern day in an effort to shoot Nathan (Adrian Pasdar) before he exposes their secret powers to the world.
http://www.themovieblog.com/2008/07/tra ... s-season-3 (http://www.themovieblog.com/2008/07/trailer-for-heroes-season-3)
Ruthless
30-07-2008, 21:35
Βασικά έχει προοπτικές να γίνει η καλύτερη σειρά ever αν αφήσουν τους σεναριογράφους να γράψουν το σενάριο όπως θέλουν. Αλλά θέλαν δράση με τη μία, γι'αυτό η πρώτη season βγήκε έτσι. Στη δεύτερη πήγαν να μπαλώσουν τα κενά της ιστορίας, αλλά λογικά έχει πολύ ζουμί ακόμα και πράγματα που δεν μας έχουν δείξει(κυρίως για τους γονείς τους και το παρελθόν ως το πολύ παρελθόν).
Kelldorain
22-09-2008, 21:43
Σήμερα επιστρέφει, προσωπικά έχω υψηλές προσδοκίες παρα τη μέτρια 2η season.
karharias
22-09-2008, 23:26
τα sneak peaks ήταν λίγο μπερδεμένα. θα έχουμε πάλι φάσεις με παρόν κ μέλλον όπως την πρώτη σεζόν?... άντε να δούμε λίγο κλερ..
Waldstein
22-09-2008, 23:46
Εντάξει είχε μετριότητες ο δεύτερος κύκλος (η εκδρομή του Χίρο στην Ιαπωνία του 1500 κράτησε πάρα πολύ)
αλλά θα ήταν ακόμα πιο καλός αν δεν υπήρχε η γαμημένη απεργία των σεναριογράφων.
Περιμένω επιστροφή Σάιλερ με ανυπομονησία.
Parasight
23-09-2008, 09:06
Σήμερα επιστρέφει, προσωπικά έχω υψηλές προσδοκίες παρα τη μέτρια 2η season.Κι εγώ κι εγώ. Για να δούμε.
Kelldorain
23-09-2008, 09:56
Episode 0:
http://rapidshare.com/files/147526851/heroes.s03e00.hdtv.xvid-xor.part1.rar
http://rapidshare.com/files/147531728/heroes.s03e00.hdtv.xvid-xor.part2.rar
http://rapidshare.com/files/147523451/heroes.s03e00.hdtv.xvid-xor.part3.rar
http://rapidshare.com/files/147528561/heroes.s03e00.hdtv.xvid-xor.part4.rar
Episode 1
http://rapidshare.com/files/147614359/heroes.s03e01.hdtv.xvid-0tv.part1.rar
http://rapidshare.com/files/147614527/heroes.s03e01.hdtv.xvid-0tv.part2.rar
http://rapidshare.com/files/147614733/heroes.s03e01.hdtv.xvid-0tv.part3.rar
http://rapidshare.com/files/147614828/heroes.s03e01.hdtv.xvid-0tv.part4.rar
Episode 2
http://rapidshare.com/files/147616634/heroes.s03e02.hdtv.xvid-xor.part1.rar
http://rapidshare.com/files/147616588/heroes.s03e02.hdtv.xvid-xor.part2.rar
http://rapidshare.com/files/147616589/heroes.s03e02.hdtv.xvid-xor.part3.rar
http://rapidshare.com/files/147616064/heroes.s03e02.hdtv.xvid-xor.part4.rar
pass:
tehparadox.com
Για να δούμε...
καταρχήν καλημέρα, καιρό είχα να ξυπνήσω τόσο νωρίς
πες μου λίγο το 0 είναι περίληψη της δεύτερης σεζόν?
Kelldorain
23-09-2008, 10:36
Δεν το χω δει ακόμα αλλά νομίζω ότι είναι περίληψη των 2 πρώτων seasons, χωρίς να στο λέω σίγουρα
Nodoordonotthereisnotry
23-09-2008, 22:00
Μπράβο τους. Αναγνώρισε το λάθος του ο Kring και διόρθωσε κάπως τη κατάσταση. Μας έδωσε ωραία στοιχεία στα πρώτα δυο επεισόδια και περιμένω με ανυπομονησία πλέον τα επόμενα της season. Δε λέω πως υπάρχει "πλοκή" δεμένη αρκετά ώστε να δικαιολογείται το κάθε τι, διότι πλέον η φύση της σειράς το καθιστά αδύνατο, αλλά τώρα κάπως σώνονται τα πράματα.
[spoiler:2dyuomsl]- Η Maya ρε, τι γκομενάρα..
- Η Tracey ρε, τι γκομενάρα..
- Η Εlle ρε, τι γκομενάκι..
- Η Claire το ίδιο.[/spoiler:2dyuomsl]
Και πάλι μπράβο τους.
Fireknight
24-09-2008, 00:03
kaloutsika arxise kai ..
[spoiler:2blzbmti]- Η Maya ρε, τι γκομενάρα..
- Η Maya ρε, τι γκομενάρα..
- Η Maya ρε, τι γκομενάρα..
- Η Maya ρε, τι γκομενάρα..[/spoiler:2blzbmti]
Και πάλι μπράβο τους.
Waldstein
24-09-2008, 03:29
Όλα τέλεια. Σάιλερ απλά respect. Δεν μπορούσε πιστεύω να δείξει κάτι καλύτερο σε πρεμιέρα μιας σεζόν.
Αλλά με την Νίκι τι σκατά γίνεται;
Nodoordonotthereisnotry
24-09-2008, 08:21
[spoiler:2o6iafvr]Πιθανολογώ πως κατά την διάρκεια της φωτιάς και για να επιβιώσει στη φωτιά, πήρε μπρος κάποια τρίτη προσωπικότητα, η Tracey ρε, η οποία έχει τη δύναμη της ice queen, οπότε λόγω τραύματος είχε ένα πιο μόνιμο αποτέλεσμα.
Πω, ο mr. Eko παίζει σκάκι με τον Nathan, είχα ξεχάσει να το αναφέρω στο προηγούμενο post, το οποίο ήταν ολίγον τι chick oriented. Αν μην τι άλλο, ήταν πολύ ωραία δοσμένο. Επίσης, αν η εξέλιξη της νέας δύναμης του Mohinder οδηγήσει σε κάποιον συμβολικό θάνατό -ειδικά μετά το περιστατικό με τη Maya- του, τότε είναι ακόμα πιο ευπρόσδεκτο. :evil: Επίσης τρελάθηκα(μούρλια ιδέα) με τον Nathan όταν ψιλιάστηκα πως θα παιχτεί κάποιο "friend" σκηνικό με την "ανάστασή" του (βλ. 20th Century Boys για τα περαιτέρω), θα δείξει η πορεία όμως.
Γενικά πολύ θετικά στοιχεία. Η σκηνή με τον Hiro στην εταιρία που τους την έπεσε η flashwoman, ήταν gg.[/spoiler:2o6iafvr]
to 00 einai must see
πες μου σε παρακαλώ εναν λόγο που με έβαλες να χάσω τόση ώρα για να κατεβάσω (και να δω) αυτή τη μούφα
πραγματικά ρε τραιμπ γιατί? γιατί?
http://i49.photobucket.com/albums/f271/swollenm/klcopy.jpg
SpiritCrusher
24-09-2008, 18:29
to 00 einai must see
πες μου σε παρακαλώ εναν λόγο που με έβαλες να χάσω τόση ώρα για να κατεβάσω (και να δω) αυτή τη μούφα
Ε νταξ εδώ του άρεσουν οι τελευταίοι κύκλοι του PB :P
haha
entaksei re paidia egw den vlepw kati gia na pw ouaou h' to ena h' to allo to vlepw na perasw kala kai na perasei h wra mou
den htan katholou kako
plaka eixe wraia pramata legane emena den me xalase.
twra to na to deis apo tin arxi vlepeis ti paizei opote nomizw opote thes to stamatas
gia na to katevaseis den kserw esena alla emena mou pire kai 20 lepta
Kαλη αρχη εκανε, με επιασε ενα κυμα αισιοδοξιας.
Μισω τον Μοhinder, μισω που κανει και αφηγηση με τα τρισαθλια βρετανικα του. Και η ολη φαση ηταν
[spoiler:3f8boot0]μια σιχαμενη αντιγραφη απο τον θεουλη μου στη Μυγα[/spoiler:3f8boot0]
Kelldorain
25-09-2008, 12:08
Και τα 2 μου άρεσαν πάρα πολύ και η σειρά φαίνεται να παίρνει σωστό δρόμο. Ακόμα βέβαια σε μερικά σημεία δεν έχω ιδέα τι παίζει. Για θυμήστε μου λίγο, τι είχε γίνει η Nikki στο τέλος της 2ης season?
Πάντως Maya :pink: :pink: :pink:
Nodoordonotthereisnotry
25-09-2008, 13:51
Γίνεται αυτό που υποθέτω για την Tracey σε προηγούμενό μου post, μέσα σε spoilers.
edit: [spoiler:kybis210]Τελικά καμιά σχέση με αυτό που υπέθεσα. Είδα τρίτο επεισόδιο, προβλέπω τον Kring να βγαίνει πάλι μήνα Νοέμβριο να ξαναζητά συγνώμες.[/spoiler:kybis210].
Nodoordonotthereisnotry
30-09-2008, 17:10
bump.
psilomoufa to trito epeisodeio
rapidshare links mipws iparxoun ?
Stormrider
04-10-2008, 18:24
γαμησαν τα 2 πρωτα . σημερα θα δω και το 3ο επ. :D
Nodoordonotthereisnotry
07-10-2008, 15:17
Είδα και 4ο ep. Πολύ μπλέξιμο ρε παιδί μ'.
Stormrider
07-10-2008, 15:55
δεν σαρεσει?
μεχρι τωρα ειανι οκεη . αλλα κατι μου λεει πως θα το γαμησουν .
2 πρώτοι κύκλοι δεν έγινε τπτ..
θέλω να πω ήταν απλά μια σειρά γεγονότων (γαμάτη μεν αλλά..)
άσ'τους να τα μπλέξουνε τα πραματα
δεν ειν κακό
κατεβαίνει το 4ο
Nodoordonotthereisnotry
07-10-2008, 18:54
δεν σαρεσει?
μεχρι τωρα ειανι οκεη . αλλα κατι μου λεει πως θα το γαμησουν .
Ναι, όταν λέω μπλέξιμο, το εννοώ με την αρνητική του χροιά και όχι με την θετική του. Το πρόβλημα δημιουργείται από τα κενά που παρουσιάζει η πλοκή, όχι όμως ως άποψη των σεναριογράφων, αλλά λόγω της φύσης των δυνάμεων που παρουσιάζονται στη σειρά. Η σειρά έχει δύο reset buttons: ταξίδι στο χωροχρόνο & αθανασία. Θα έπρεπε πρώτα πρώτα αυτά τα δύο να τα προσέχουν σαν τα μάτια τους ώστε να μην μπλέξουν με παράδοξα. Μετά εξετάζουμε την αφήγηση, η οποία μπορεί στην πρώτη season να μας έδωσε ωραία επεισόδια, αλλά πλέον κουράζει και δεν ανταποκρίνεται στις περιστάσεις και στη σημαντικότητα των γεγονότων που θέλουν να παρουσιάσουν. Επίσης, παρατηρώ πως στην 3η season γίνεται αυτό ακριβώς που ο Kring είχε βγει και είχε ζητήσει συγνώμη όταν έκλεινε τη δεύτερη. Είχε πει πως πιστεύοντας πως οι οπαδοί θέλαν περισσότερη δράση, έβγαλε πιο πυκνογραμμένα επεισόδια. Έτσι όμως δεν αφήνεις τη σειρά να αναπνεύσει, να εξελιχθεί. Δε λέω τώρα πως είναι κακό να γίνεται κάτι τέτοιο σε μια άλλη σειρά, αλλά λέω πως δεν είναι και το προτιμότερο για αυτήν την συγκεκριμένη. Μία ωραία σειρά θα έπρεπε να έχει μία αιτία και ένα αποτέλεσμα. Μπορεί η μαγεία της να έγγκειται στην μετάβαση από το ένα στο άλλο, μπορεί να βασίζεται στην φανέρωση του ενός ή/και του άλλου. Στο Heroes όμως, παρακολουθούμε συνεχώς μία μετάβαση και όταν βρίσκουμε την αιτία και το αποτέλεσμα αυτά δεν είναι ποτέ σταθερά.
Stormrider
08-10-2008, 02:33
ειδα το 4ο και τα εσπασε. ξεκιναει πολυ δυνατά η σεζον σε αντιθεση με τις δυο προηγουμενες που με ξενερωναν στην αρχη . πολλα πινκς στον πετρελι και στον σαηλερ . αναμενετε να γινει ακομα πιο πολυ της πορνης αν λάβουμε υποπσιν τα τελευταια 2 δευτερόλεπτα του επεισοδίου .
Ruthless
08-10-2008, 03:16
Γάμησε λέμε.
Αρχίζει και γίνεται πολύ μπέρδεμα και ενδιαφέρον, αλλά όσο θα μας δείχνει περισσότερο Λίντερμαν/Άνταμ/μάνα Πίτερ κλπ, τόσο πιο γαμάτο θα γίνεται.
ΥΓ: Στην σκηνή Πετρέλι-Στράους φάνηκε πολύ ψεύτικο το εφέ.
ΥΥΓ: Είμαι πολύ περίεργος να δω και τον Σουρές τι θα γίνει.
cyber_lingas
08-10-2008, 04:19
Θα γίνει ο Hulk? Και δεν θα μας έχει ανάγκη?
karharias
08-10-2008, 10:30
το 4ο επεισόδιο ηταν το καλύτερο εβερ ακόμη και απο τις 2 πρωτες σεζον!!!!! Γαμάει η σειρα, απορώ πως συνδιάζουν έτσι όλα τα γεγονότα..
το παιδί που έχει στο μελλον ο Σάϊλερ ειναι δικό του και της..???? Κλαιρ μαλλον, καλα πως εγινε ετσι αυτη? Όσο παει κ ποιο ομορφη την κανουν, χαιρομαι που δε μπορει να παιθάνει, δε θα την βγάλουν ποτέ απο την σειρα :D
Nodoordonotthereisnotry
08-10-2008, 10:55
Αρχίζει και γίνεται πολύ μπέρδεμα , αλλά όσο θα μας δείχνει περισσότερο Λίντερμαν/Άνταμ/μάνα Πίτερ κλπ, τόσο πιο γαμάτο θα γίνεται.
ΥΓ: Στην σκηνή Πετρέλι-Στράους φάνηκε πολύ ψεύτικο το εφέ.
ΥΥΓ: Είμαι πολύ περίεργος να δω και τον Σουρές τι θα γίνει.
Λογικό είναι να γίνεται πιο γαμάτο γιατί αυτοί οι 3 έχουν μία βαρύτητα ως ηθοποιοί στη σειρά. Ειδικά ο Linderman (σε προϊδεάζει και η Caprica Six όμως), ο οποίος έδωσε ρέστα στη σκηνή "check mate Mr Εcko".
#1 -Το sfx σου φάνηκε ψεύτικο γιατί η παραγωγή δεν ήθελε να ξοδευτεί. Ναι έχουν αυτή τη δύναμη, και μάλιστα έχουν τόση δύναμη ώστε να αλλάζει το script μια και δυο φορές.
#2 -Ο Suresh θα γίνει ο Fly. Εκτός κι αν ξεκινήσει κάποιο quest να βρει κι αυτός τη formula που δίνει powers στους απλούς ανθρώπους. Τελικά η σειρά επρόκειτο για την φυσική εξέλιξη του ανθρώπινου είδους ή για την επέμβαση του επιστήμονα σε αυτήν την εξέλιξη (βλ. formula); Τι ακριβώς μελετούσε ο πατέρας του Mohinder; Έγραψε και βιβλίο πάνω στο θέμα.
distortionofperception
08-10-2008, 14:57
πω πω πολύ το αναλύεις το θέμα δικέ μου/-ά μου. Αλλα σα να χεις σωστα πόιντς. Η αλήθεια είναι ότι αν βάλουν μερικές ακόμα παραμέτρους μεσα στη ροή.... παει τη χασαμε τη μπαλα. Ειναι δύσκολο να τα εχεις όλα στο μυαλό σου.
Πιο χασιμο απο το Lost δεν υπαρχει περιπτωση να το κανουνε.
Καλυτερα μου φαινεται απο τον προηγουμενο βαρετο και μεταβατικο δευτερο κυκλο.
Αλλα αυτος ο μικρος Πετρελης, ο στραβοτσαουλος και πλεον σημαδεμενος, δεν κανει για πρωτο ρολακι. Ο Σαιλερ πρεπει να παρει και παλι τα πανω του. Επισης η μαμα-Μπλερενα-καριολινα καιρος να κανει κανενα μαγικο ακομη, την παω τρελα.
Για την ινδοβρετανικη μυγα ευχηθηκα να ψοφησει σε προηγουμενο ποστ, αλλα οχι να γινει ο χαρος. Αι στα διαολα.
karharias
08-10-2008, 15:48
εεεε όχι συγκρίσεις με το Lost.. μη ρίχνουμε το επίπεδο της κουβέντας μπαίνοντας σε λούπες και μαύρες τρύπες.
Ο δευτερος κύκλος ήταν λίγο βαρετος, αλλα φταίει η απεργία, ας μην τον κατακρίνουμε. Εγώ πάλι παω πολύ τον στροβόστομο (βλ. Σταλόνε στυλ) Πίτερ Πετρέλι, τον φλώρο περισσότερο απ ότι τον μάγκα του μέλλοντος. Ο Σαϊλερ θα τα πάρει τα πάνω του ούτως ή άλλως, βάφλες ετοίμαζε 4 χρονιά μετά, ευτυχώς στο "τώρα" είναι ακόμα ο μπαμπούλας :D
O Μοχίντερ είναι μέσα στη μαλακία.. ο καημένος ντε κ καλά να αποκτίσει δυνάμεις.. τσ..τσ..τσ.. τον λυπάμαι. Ας ενοίξει μια δευτερη τρύπα στον κώλο του. Ικανότητα είναι κ αυτή.
Να ρωτήσω δυο πράγματα. Ο Πίτερ έχει την ικανότητα να αποκτήσει τις δυνάμεις κάποιου μόνο αν βρεθεί σε κοντινή απόσταση. Το κακό είναι ότι δε θα μπορεί να τις ελένξει ή να γνωρίζει ότι τις έχει. Ο Σαϊλερ έχει την ικανότητα να κατανοεί τις δυναμείς. Γιατί σε επαφή του ενός με του άλλου δεν απόκτησε την ικανότητα του Σαϊλερ ο Πήτερ? Ρωτάω μήπως και το εξήγησαν στον πρώτο κύκλο κ δε θυμάμαι.
Το δεύτερο που ήθελα να ρωτήσω δε το θυμάμαι τώρα. Θα επανέλθω μόλις θυμηθώ.
απάντησες μόνος σου
Ο Πίτερ έχει την ικανότητα να αποκτήσει τις δυνάμεις κάποιου μόνο αν βρεθεί σε κοντινή απόσταση. Το κακό είναι ότι δε θα μπορεί να τις ελένξει ή να γνωρίζει ότι τις έχει.
"λογικά" για να χρησιμοποιήσει μια δύναμη πρέπει να τη γνωρίζει από τον αρχικό "κάτοχό" της
την τελεκίνηση ας πούμε από τον Σαηλερ τηνε πήρε πειδή τον είδε να την χρησιμοποιεί
προφανώς τόσο καιρό δεν ήξερε την πραγματική ικανότητα του Σαηλερ
αν θυμάμαι καλά στον πρώτο κύκλο σε μια συνάντησή τους είχε ειπωθεί από σταλόνε ότι "you are like me" σεφασηκιετς
ωραίο το 4ο
αν και θα προτιμούσα να είναι πιο ξεκάθαρο για το πότε βρισκόμαστε στο μελλον κ πότε στο τώρα
(λέμε τώρα)
επίσης ο σπιριτσουαλ γουολκ είναι μεγάλη μορφή
karharias
09-10-2008, 08:58
xaxaax
τι ακούει απο τα ακουστικά και την "ακούει" τόσο? Άσπρισαν τα μάτια του :p
τρώει τι τρώει κει πέρα σεφασητζονλοκ κ μετά βάζει floyd να γουστάρει :lsd:
(εγώ έτσι θα'κανα αν εμενα εκεί πάντως...)
distortionofperception
09-10-2008, 13:55
τρανσας ειναι ρεεεεεεεε! ξυπνατεεε!!!!
Waldstein
09-10-2008, 14:01
σεφασητζονλοκ
αυτό.
Άρα Μπουν.
Ο Πάρκμαν δεν ήταν ο πιλότος του αεροπλάνου στο ΛΟΣΤ?
karharias
09-10-2008, 14:57
nai
Nodoordonotthereisnotry
09-10-2008, 20:17
Καλό homage αν το είχαν στο νου τους. O Africa είναι όντως μορφή και οι ζωγραφίες του είναι καλύτερες από του Isaac.
MoRmEnGiL
10-10-2008, 00:27
nta3, to teleutaio episodeio htan stegnh antigrafh apo 4400.
Anaisxynth kiolas.
cyber_lingas
10-10-2008, 19:40
Η νέα δύναμη του Cyler: Μεταμορφώνεται σε Vulcan-έζο.
http://trekmovie.com/wp-content/uploads/QuintoSpock2.jpg
BURNIN AMBITION
11-10-2008, 15:36
den exw diavasei lexi apo to thread apla eiap na sas pw oti eida ta prwta 7 epeisodia kai kolhsa. porwneste? tha porwthw timia sth sunexeia i mapa to karpouzi?
karharias
11-10-2008, 15:41
an den exeis πρόβλημα με την Χ-Μen φάση που στηρίζεται η σειρά τότε θα κολλησεις άσχημα!
BURNIN AMBITION
11-10-2008, 23:18
an den exeis πρόβλημα με την Χ-Μen φάση που στηρίζεται η σειρά τότε θα κολλησεις άσχημα!consider it done eimai epeisodio 12 prwth sezon kai anevainw gorga. xeroume poses sezon tha vgoun?
Nodoordonotthereisnotry
12-10-2008, 00:55
Εκτός κι αν φάει κόψιμο. :wink: :twisted:
Kelldorain
12-10-2008, 01:04
Αυτό που λέτε για 5 σεζόν είναι επιβεβαιωμένο ή εκτίμηση?
Nodoordonotthereisnotry
12-10-2008, 01:14
Μ'αρέσει που τσίμπησες κιόλας!
Στη wiki διάβασα ότι το συγγραφικό team έχει έτοιμο plotline για τουλάχιστον 5 seasons. Τώρα αν φάει κόψιμο ή αν στο μεταξύ καταστραφεί ο πλανήτης δε μπορώ να το ξέρω.
BURNIN AMBITION
13-10-2008, 00:55
molis teleiwsa thn prwth sezon
karaporwthika
kala pou arrwsthsa kai elega dikaiologies ston eauto mou oti de mporw na diavasw as liwsw me heroes. xekinaw th deuterh sezon twra pw pw kapsimo
Burnin, καμιά άλλη Αμερικάνικη σειρά έχεις δει ποτέ?
Nodoordonotthereisnotry
13-10-2008, 01:29
:D
BURNIN AMBITION
13-10-2008, 01:59
de th katalava th nerwthsh re su
kata kairous kaigomai me diafora themata sth zwh mou
to noumero ena kapsimo einai oi maiden
to noumero 2 ta mounakia
to noumero tria to manager(to exw kopsei kai fovamai na to xanaxekinhsw)
to noumero 4 to alkool
apo ekei kai pera exw kaei kai me seires
knight rider lost prison break married with children only fools and horses red dwarf sarah connor chronicles airwolf macgyver kai de shmazeuetai
vasika de kanei na kolaw giati kolaw agriws
edw kai kati meres exw kolhsei
griph
knight, rider lost pris,on break married ,with children only fools, and horses, red dwarf ,sarah con,nor chronicles ,airwolf, macgyver ka,i de shmaze,uetai
,
BURNIN AMBITION
13-10-2008, 05:52
eftasa 50 epeisodio deuterou kuklou.psilomoufa fainetai autos, elpizw na ftiaxei.mexri th paraskeui tha ta exw dei ola opote tha arxiso na gamaw kai auto to topic
karharias
13-10-2008, 08:57
μαλλον εννοεις 5ο
αν δεν σου αρεσει ο δευτερος κανε υπομονη για τον τριτο. ουτως ή αλλως ο δευτερος εχει μονο 12-13 επεισόδια, δε θα κρατήσει πολύ
BURNIN AMBITION
13-10-2008, 15:27
μαλλον εννοεις 5ο
αν δεν σου αρεσει ο δευτερος κανε υπομονη για τον τριτο. ουτως ή αλλως ο δευτερος εχει μονο 12-13 επεισόδια, δε θα κρατήσει πολύ
re malaka egw exw sto deutero kuklo 11 epeisodia. den ta exw ola?
Σωστά τα έχεις, 11 είναι.
karharias
13-10-2008, 15:41
11 εστω.. δε θυμαμαι ακριβως, εννοουσα παντως οτι ειναι λιγα, οχι 20κατι που ειναι κανονικα μια σεζόν
Nodoordonotthereisnotry
14-10-2008, 00:20
Burnin μη διαβάσεις το spoiler, αφορά την ερώτησή σου και απαντώ και σε H.
[spoiler:2yl6f3mi]
Somebody’s Dad Turns Up On Tonight’s HEROES!! Too Late??
I am – Hercules!!
The ratings for “Heroes” continue their steep slide (“How I Met Your Mother” drew a bigger rating for the first time last Monday) and I have to admit I’ve finally decided to join the multitude jumping ship. We finally meet Arthur Petrelli tonight (played by Robert Forster, who looks nothing like the Arthur Petrelli we saw in that group photo), but I cannot get excited about the debut of Nathan and Peter’s pop. Following Peter’s ludicrous showdown at FutureSylar’s house, I have zero confidence left in this series’ writers.
(If Nathan’s laughable “flight” last week was any indication, NBC-Universal may no longer have enough confidence in the show to give it a reasonable effects budget. It reminded me of the hideous flying effects that attended "Superman IV" as Cannon tried to milk just a few more dollars out of that spent franchise.)
From Wikipedia’s entry on “idiot plot”:
In literary and film criticism, an idiot plot is a plot which (in the words of the Turkey City Lexicon), "functions only because all the characters involved are idiots: They behave in a way that suits the author's convenience, rather than through any rational motivation of their own." Alternate formulations describe only the protagonist as being an idiot.
And, indeed, Peter, Nathan, Noah, Angela, Hiro, Claire, Sylar and other major characters all seem to have had most of their IQs slowly sapped away by the Haitian over the last two seasons.
NBC says:
Armed with H.R.G.'s old files and a taser, Claire attempts to take down her first target -- Stephen Canfield (Andre Royo), a Level 5 escapee with the ability to create black holes -- unaware that others are closing in. Meanwhile, in horror, Peter flees from all the death and destruction in the future, only to grimly discover how deeply the experience has changed him. Frustrated that Adam Monroe (guest star David Anders) didn't get them closer to "the formula," Hiro takes a stab at becoming friends with Daphne (guest star Brea Grant) and new associate Knox (guest star Jaime Hector), much to Ando's dismay. Later, Suresh's urge to correct research errors puts Maya, among others, in a sticky situation. Linderman (guest star Malcolm McDowell) advises Nathan to stick by Tracy, seeing that they could accomplish great things together. In Africa, Matt sees his vision of "happily ever after" destroyed. Zachary Quinto and Cristine Rose star. Alan Blumenfeld, Ashley Crow, Jessalyn Gilsig, Brea Grant, Jamie Hector, David H. Lawrence XVII and Andre Royo guest star.
9 p.m. Monday. NBC.
Θα την βγάλουμε τη season, λέτε;[/spoiler:2yl6f3mi]
Ρε άνθρωπε, μιλάω όμως για την δήλωσή τους σχετικά με το πόσες σεζόν σκοπεύουν να κάνουνε με βάση το plotline γιατί αυτό ρώτησε και ο Μπέρνινγκ. Κάτι το οποίο το διαβάζεις και εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Heroes_tv_series#Mythology
Και δεν εξετάζω αστάθμιτους παράγοντες, όπως το "πέσαμε έξω, τα μαζεύουμε" γιατί αυτό αλλάζει από επεισόδιο σε επεισόδιο αλλά και γιατί ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ. Με την ίδια λογική, βγαίνει μεθαύριο μια επεισοδιάρα και αρχίζει να ανεβαίνει η τηλεθέαση και το quote σου γίνεται άκυρο. Και τι να λέει? Αλλάζει το γεγονός ότι έχουν στο μυαλό τους συγγραφικό σχέδιο για 5 seasons?
Nodoordonotthereisnotry
14-10-2008, 01:36
Έλα λίιιγο, ο Burnin σε ρώτησε πόσες season "ξέρουμε" πως θα βγούνε και του απάντησες ένα στείρο "τουλάχιστο 5". Βλέπεις το λάθος μήπως;
Φυσικά και το βλέπω. Μιλάω σοβαρά για τηλεοπτικές σειρές με χρήστη που έχει avatar τη Ζήνα και παρακολουθεί σοβαρά Beverly Hills.
Nodoordonotthereisnotry
14-10-2008, 12:01
Ωραία, φάε προσωπική ήττα τώρα και άσε σε μας να κατατοπίζουμε τους χρήστες.
karharias
14-10-2008, 12:03
δε κατάλαβα γρι τι λετε. ας εχει και 50 season, το θεμα ειναι οτι κατεβηκε το σημερινο επεισόδιο κ ειμαι στην δουλεια!!!!!!! αντε γμτ.. ας βραδυάσει νωρίς σημερα :p
Nodoordonotthereisnotry
14-10-2008, 15:48
Είδα και το "angels and monsters". Τι λέτε; :twisted:
λέμε οτι γαμιέσαι μέχρι να σχολάσουμε
Οκ, έχω αρχίσει να χάνω την εμπιστοσύνη μου στην σειρά, κάθε επεισόδιο κάνει αφελώς και πιο πολύπλοκο το σενάριο...
karharias
14-10-2008, 18:10
Γι αυτό μου αρέσει η σειρά!!!
Μήπως ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε subs? Έκλεισα, μάλλον προσωρινά, το greektvsubs και δε βλέπω οι ομαδές που μεταφράζουν τις σειρές να κάνουν κινήσεις. Σε κανένα tracker μέχρι τώρα δεν εχει εμφανιστεί τίποτα... :/
Vicotnik
14-10-2008, 18:14
εσύ το έκλεισες ρε αλήτη τελικά; όρμα Η.
Ruthless
14-10-2008, 18:23
Εγώ ξαναλέω μου αρέσει που μπλέκει. ΟΚ, δεν μπλέχτηκε και τόσο πολύ στο τελευταίο επεισόδιο, έδειξε απλά ποιος ήταν πίσω από αυτά.
Που καιρός του ήταν να εμφανιστεί. Γενικά όλο το ζουμί βρίσκεται σε αυτούς ούτως ή άλλως.
ΕΝΤΙΤ: Στο subs4u έχει eng subs.
karharias
14-10-2008, 18:24
lol... εκλεισε, τυπογραφικός deamon. Είδα κ άλλα site με subs να βγάζουν την ίδια ανακοίνωση.. πω ρε.. που οδευουμε τελικα? Όλα τα κυνηγάνε, αμαν ποια. Αφήστε τίποτα ελευθερο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
Nodoordonotthereisnotry
14-10-2008, 20:18
εσύ το έκλεισες ρε αλήτη τελικά; όρμα Η.
:D :twisted: Παιδιά κλείσαν τα sites με τα subs. Big deal. Δεν τα χρειαζόσασταν έτσι κι αλλιώς.
BURNIN AMBITION
15-10-2008, 05:23
opoios vrei subs as postarei sto rapidshare re seis. estw tous agglikous
karharias
15-10-2008, 10:46
Πάρε ελληνικους να έχεις.
http://www.tvsubtitles.net/subtitle-31323.html
http://www.findsubtitles.com/download.php?id=681222
Waldstein
15-10-2008, 14:07
Τα σχόλιά μου:
Ο Μοχίντερ την είδε Τζεφ Γκόλντπλουμ στη μύγα. Παίζει η καυλιάρα μεξικάνα να τον φάει με κανα σότγκαν στο τέλος.
Εμφάνιση νέων τρελών σκηνικών το ένα μετά το άλλο
Υποτίθεται ότι ο Πάρκμαν φυλάκισε τον πατέρα του για πάντα σε έναν εφιάλτη (σεζόν 2) που στο διάολο ξετρύπωσε πάλι?
Και στην τελευταία σκηνή μπλέκουν όλα...
BURNIN AMBITION
15-10-2008, 15:34
eisai trelo alani re karharia. auto to site den ekleise?
Stormrider
15-10-2008, 19:06
Πάρε ελληνικους να έχεις.
http://www.tvsubtitles.net/subtitle-31323.html
http://www.findsubtitles.com/download.php?id=681222
:pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
karharias
18-10-2008, 09:49
πωπω.. γαμω τις φασεις. εν τω μεταξυ το εβλεπα στη δουλεια μαζι με ενα αλλο παιδι κ ξαφνικα μου ερχετε στο μυαλο η απορεια τι απεγινε ο πατερας των πετρέλι και λεω στον αλλον να δεις που θα παιξει ρολο αργοτερα. μολις τελειωνω την προταση ξεκιναει η φαση με τον πετρέλι.. ντόινκ!!!
για τον λιντερμαν το ειχα ψιλιαστει οτι δεν ειναι αληθινος και ειναι ψευδέσθηση.. γινεται πολυ ενδιαφερον η σειρα!!!! σαιλερ και πετρέλι και ολα τα λεφτα!
κρατηστε τα site που εδωσα με subs, πιθανον να ειναι τα μονα που θα εχουν subs απο εδω και περα αφυο ολα τα αλλα δειχνουν να κλείνουν
mrmaiden
18-10-2008, 11:14
Asxeto : O filos mas o Syler tha ypodythei ton Spok stin kainouria tainia Star Trek!
karharias
18-10-2008, 11:40
νομίζω αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα
mrmaiden
18-10-2008, 12:04
A ok, an exei graftei proigoumenos sorry.
edit: eixa ksexasei tin foto pou yparxei prin 2-3 selides.
Nodoordonotthereisnotry
21-10-2008, 14:40
Είδα το νέο Heroes,
[spoiler:wzzdou73]-Rest in Peace, Takezo Kensei
-o μπαμπάς Petrelli έχει την advanced δύναμη του Peter; ή ο Peter έχει την εξελιγμένη μορφή της; Ο ένας πρέπει να σ'αγγίξει ενώ ο άλλος όχι. Ο ένας strips you off, ο άλλος όχι. Μοιράζεται στον Gabriel ίσως;
-ο Shuresh ακόμα ζεί;[/spoiler:wzzdou73]
Ruthless
21-10-2008, 16:35
Mr. African Isaac :lol:
Πολύ ωραίο επεισόδιο.