View Full Version : A1 Basket 2006-2007
http://www.sport24.gr/ast/cov/A1/A1_OSFP_SARAS_KASKOL_b.jpg
:pink: μακάρι.
Moonspellheim
20-08-2007, 10:51
afto to zoroski pou paizei na paroume ti pouli einai?as enimerosoun oi olimpiakoi k panelinioi.einai kaliteros apo gkagka?
to oti htan anaplhrwmatikos play-maker ti sezon 2004-2005 ston Olympiaco ta leei ola gia to epipedo tou!
http://www.sport24.gr/ast/cov/A1/A1_OSFP_SARAS_KASKOL_b.jpg
:pink: μακάρι.
:pink:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και της Ευρώπης και θα κάνω ότι μπορώ για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και να κατακτήσω τίτλους. Ξέρω τις απαιτήσεις και είμαι πανέτοιμος. Εχω μιλήσει με τον κ.Ομπράντοβιτς ήδη και είμαι ευχαριστημένος που με θεωρεί μέρος αυτής της ομάδας και με στηρίζει".
Οπως ήταν λογικό, ο Ζίζιτς ρωτήθηκε για το... περίεργο τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό: "Ούτε εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμη και τώρα γιατί έφυγα από τον Ολυμπιακό. Μου είπαν, απλά, ότι δεν είμαι στα πλάνα του κ. Γκέρσον. Τώρα, όμως, είμαι περήφανος που είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού".
irreligious
26-08-2007, 12:25
πίνει ο γκέρσον οεοεοε οεοεοε οεοεοε
Παίκτης του Παναθηναϊκού νοείται -και πάλι- από την Πέμπτη (30/08 ) ο Βασίλης Σπανούλης. Τα απαραίτητα έγγραφα (letter of clearence) που περίμενε τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση των "πράσινων", προκειμένου να είναι -και τυπικά- έγκυρη η αποδέσμευσή του από τους Σαν Αντόνιο Σπερς έφτασαν και η (επαν)απόκτηση του Λαρισαίου γκαρντ ανακοινώθηκε με όλες τις τιμές.
"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με τον καλαθοσφαιριστή Βασίλειο Σπανούλη", ανέφερε ως συνήθως λιτά το επίσημο κείμενο των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας, οι οποίοι δεσμεύτηκαν με τον διεθνή παίκτη με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.
Η ανακοίνωση της συμφωνίας ήρθε να βάλει οριστικό τέλος σε ένα σίριαλ που διήρκησε περισσότερο από δύο μήνες και άρχισε όταν οι Ρόκετς μετέφεραν τα δικαιώματα του "V-Span" στους Σπερς. Η εν λόγω κίνηση θεωρήθηκε ως η αρχή η του τέλους της καριέρας του Σπανούλη στο ΝΒΑ. Παρά την επιθυμία των Σπερς να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, το "θέλω" του παίκτη ήταν πιο ισχυρό.
alh8euei oti to sumvolaio pou proteine sto saras o gavros einai 3.5 ek euro to xrono?
Stormrider
31-08-2007, 15:02
Σκάει βόμβα με Τσακαλίδη
31/8/2007 14:50
Και ενώ το όνομα, που περίμεναν να ακούσουν όλοι στον Ολυμπιακό ήταν αυτό του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ξαφνικά έσκασε αυτό του Ιάκωβου Τσακαλίδη. Ο διεθνής σέντερ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους "ερυθρόλευκους" και το μόνο που απομένει είναι κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή. Ο "Τζέικ" ξεκίνησε πέρσι τη χρονιά στους Γκρίζλις αλλά μετακόμισε στην συνέχεια στους Ρόκετς, όπου ήταν η "ρεζέρβα" του Γιάο Μινγκ και συμπαίκτης του Βασίλη Σπανούλη. Μετά την εξέλιξη αυτή δεν αποκλείεται κάποιος ψηλός να δοθεί με υποσχετική αφού στο ρόστερ υπάρχουν αυτή την στιγμή επτά ψηλοί.
Σιγά τη βόμβα. Kill Jake.
Moonspellheim
31-08-2007, 16:20
exoun ksefygei oi aggelopouloi
alh8euei oti to sumvolaio pou proteine sto saras o gavros einai 3.5 ek euro to xrono?
ναι, κάπου εκεί γύρω.
Moonspellheim
05-09-2007, 17:14
e re kai na ginei ------> http://www.marca.com/edicion/marca/305/ ... 32312.html (http://www.marca.com/edicion/marca/305/acb/es/desarrollo/1032312.html)
up_the_hammers_Festival
05-09-2007, 17:45
Kai sta ellhnika gia opion den katalave
Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι την ερχόμενη σεζόν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιούς! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με ολοσέλιδο δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα "Marca". «Ολυμπιακός έριξε την βόμβα για Σάρας», είναι ο τίτλος του άρθρου, στο οποίο τονίζεται ότι η Μπαρτσελόνα -η οποία επίσης εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτησή του- έμεινε με την όρεξη.
«Ο Σαρας δεν άντεξε άλλο την κατάσταση και αποδέχθηκε την προσφορά της ελληνικής ομάδας. Τερμάτισε το συμβόλαιό του με τους Ουόριος και επιστρέφει στην Ευρώπη. Η παρουσία του Γκέρσον και όχι εκείνη του Ιβάνοβιτς, τον βοήθησε να αποφασίσει», αναφέρει στον υπότιτλο.
Από κει και πέρα γίνεται αναφορά στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας (8 εκατομμύρια ευρώ για 3 χρόνια), ενώ οι Ισπανοί φιλοξενούν και σχετικό πινακάκι με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη. Πρώτης είναι ο Θοδωρής Παπαλουκάς (9 εκ. ευρώ), ακολουθεί ο Σάρας (8 εκ. ευρώ) και έπονται οι Βάσκεθ, Κασούν, Μπατίστ, Παπαδόπουλος, Σισκάουσκας και Ιλιασόβα.
άντε να δούμε. εγώ πάντως το κόβω λίγο χλωμό.
πάντως η πραγματική προσφορά του Ολυμπιακού είναι μεγαλύτερη αυτής που αναφέρεται στην Marca.
χμ, τί λέγαμε?
Φαίνεται οτι ο Σάρας καταλήγει στη Ρεάλ Μαδρίτης (...?) και οτι εμείς κλείνουμε τον Μπελ.
Δεν λέω μεγάλος παίχτης ο Μπελ και έχει σταθεί πάρα πολύ καλά και στο ΝΒΑ και στη Ευρώπη, αλλά μετά τον Σάρας κανείς...Ξενέρωσα.
http://www.sport24.gr/html/ent/066/ent.195066.asp
Moonspellheim
05-09-2007, 18:28
gia na doume...mexri na exoume kati epishmo as perimenoume.
mono to sport24 to egrapse stin telikh.
up_the_hammers_Festival
05-09-2007, 18:40
H alithia einai oti o mpel erxetai apo gemath xronia stous bucks kai isws na prosarmostei pio grigora enw einai kai kalos amintikos. tp provlima einai oti den einai katharos asos san ton saras kai isws me piesh na exei provlima sto katevasma.
Opios kai apo tous 2 na erthei egw eimai ikanopiimenos.
to provlima einai oti den einai katharos asos san ton saras kai isws me piesh na exei provlima sto katevasma.
αυτό.
Moonspellheim
05-09-2007, 19:00
malakies,kanenas den einai san ton saras.egw eksakolouthw na aisiodoksw pantws.
pitchfork
05-09-2007, 22:50
Θα φάτε καλά.
θα μας κλάσεις μια μάντρα.
dead in magazines
06-09-2007, 04:41
Κάθε χρόνο τα ίδια λες. :(
Moonspellheim
06-09-2007, 11:39
min kserenwnete,auto gia Real den einai 100% sigouro oti exei kleisei.
Angelcurse
06-09-2007, 15:45
asxeto, alla m' auto pou vlepw apo to evrwbasket: o zots tha exei polu douleia me ton spanouli gia na ton kanei pali paixti, giati egine polu fanfaras ekei sto nba
up_the_hammers_Festival
12-09-2007, 16:28
Me ton perperoglou mas ta eixate kanei toumpano, twra gia teodosic den milame katholou.
up_the_hammers_Festival
12-09-2007, 20:59
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Μίλος Τεόντοσιτς, τον οποίο ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ. Ο 20χρονος Σέρβος πλέι μέικερ, που θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας του, ήταν η όαση των Βαλκάνιων στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ και ο ηγέτης της ομάδας κάτων των 20, που κατέκτησε τον τίτλο στο πανευρωπαϊκό νέων το καλοκαίρι.
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ!!!
Άντε να πάρουμε και τον Μπελ και είμαστε κομπλέ.
Moonspellheim
12-09-2007, 23:13
kai tous 2 tha tous ferei.kai tha steilei seibutis h blackney.metaksy mas omws e.
Magellan
12-09-2007, 23:17
ο σειμπουτις ουτως η αλλως θα ειναι εκτος για καιρο
Μονο εγω βλεπω πολυ πιθανο ο Saras να μεινει ΝΒΑ;
up_the_hammers_Festival
13-09-2007, 14:07
Μονο εγω βλεπω πολυ πιθανο ο Saras να μεινει ΝΒΑ;
to sigouro einai oti den paei olympiako
Mωρέ για τον Σάρας ήταν εξ'αρχής πολύ δύσκολο να έρθει.
Το θέμα είναι αν θα έρθει ο Μπελ.
http://62.1.2.102/newspapers/2007/9/15/hprasinh_b.jpg
Moonspellheim
15-09-2007, 11:00
etsi kai paei o saras sto vazelo,den ksanapostarw tipota sxetika me to mpasket gia fetos.
psychomaverick
15-09-2007, 11:28
Καλά αυτός έχει αλλάξει 5326 απόψεις μέσα σ'ένα μήνα, αλλά αν έρθει (που δεν το πιστεύω) θα πέσει πολύ γέλιο...
carheart
15-09-2007, 12:55
Νομίζω πως ό,τι πρέπει.
καλά μη χαίρεστε ακόμα...
carheart
15-09-2007, 13:50
δεν σταματήσαμε ποτέ να είμαστε χαρούμενοι!
Moonspellheim
15-09-2007, 13:53
o bell efyge apo tous bucks.ante na doume.
http://62.1.2.102/newspapers/2007/9/15/hprasinh_b.jpg
Και καλα του την εδωσε του Παυλου ως ρελανς για τον Τεοντοσιτς;
psychomaverick
16-09-2007, 09:20
"Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 31χρονο Λιθουανό πλέι μέικερ για συμβόλαιο έναντι 7 εκατ. δολαρίων και για την ολοκλήρωση της μεγάλης μεταγραφής απομένει η αποδέσμευση του παίκτη από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, κάτι που αναμένεται να συμβεί ως την Τετάρτη."
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=101566
:)
Moonspellheim
16-09-2007, 18:16
ela mwre,siga ton paixth!
pitchfork
16-09-2007, 19:59
Πάντως όταν είσαι ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και αποφασίζεις χωρίς κανένα απολύτως λόγο να δώσεις τόσα λεφτά (από τη τσέπη σου) για ΝΑ ΦΕΡΕΙς ΕΝΑ ΤΈΤΟΙΟ ΠΑΙΚΤΗ, Ε, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΔΙΣΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΟΥ.
Εγώ πάντως αν δεν ανακοινωθεί αυτό το πράγμα επίσημα, μου είναι αδύνατο να το πιστέψω. Αδιανόητο μιλάμε, δεν μπορεί να γίνει δλδ.
Τέσπα θα δούμε.........
Θρηνούλη ετοιμάσοιυ. Το 59-110 ξαναπλησιάζει, θα το βλέπεις το κοντέρ να τερματίζει και θα τρίβεις τα μάτια σου...
Moonspellheim
17-09-2007, 00:43
h prwth fora pou symfwnw apolyta mazi sou.
1)einai plhrhs sta guard
2)den tairiazei sto agwnistiko styl tou vazelou
3)einai poly dyskolo na erthei.kai me kati shmerines dhlwseis tou mperdeuei akoma perissotero ta pragmata
4)ama ontws erthei,den tha exei kanena endiaferon to prwtathlima kai isws i euroleague.
1)einai plhrhs sta guard
2)den tairiazei sto agwnistiko styl tou vazelou
3)einai poly dyskolo na erthei.kai me kati shmerines dhlwseis tou mperdeuei akoma perissotero ta pragmata
4)ama ontws erthei,den tha exei kanena endiaferon to prwtathlima kai isws i euroleague.
Μοναδική ένσταση για το "2".
Δεν έιναι ο τύπος του παίχτη που συνήθως χρησιμοποιεί ο Ομπράντοβιτς, με την έννοια του οτι είναι μεγάλη βεντέτα. Είναι όμως μανούλα στο pick&roll, και ίσως το πάιζει καλύτερα από κάθε άλλο Ευρωπαίο, το οποίο τον κάνει αυτόματα άμεσα προσαρμόσιμο στο στυλ του ΠΑΟ.
Moonspellheim
17-09-2007, 01:17
vasika k egw to vententiliki ennoousa.btw paraeinai kavalimenos autos e?
Stormrider
17-09-2007, 01:49
Για μία ακόμη φορά, από τότε που άρχισε το Ευρωμπάσκετ, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μόνο που αυτή τη φορά το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στον Παναθηναϊκό. Ο Λιθουανός σούπερ σταρ, δεν έκρυψε την ενόχλησή του γι'αυτή τη μεταγραφολογία, ενώ για μία ακόμη φορά δεν είπε κάτι σημαντικό αναφορικά με το μέλλον του.
"Είμαι παίκτης του Γκόλντεν Στέιτ. Εδώ και δύο μήνες υπάρχουν διάφορες φήμες, δεν υπάρχει όμως τίποτα επίσημο. Αύριο μπορεί να κλείσω στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό ή στον Πανιώνιο. Γνωρίζω κι άλλες ελληνικές ομάδες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα με δείτε του χρόνου στο Ακρόπολις", είπε ο Γιασικεβίτσιους για να συμπληρώσει: "Για να παίξω σε μια ελληνική ομάδα πρέπει θα συζητηθούν πολλά πράγματα. Οι συνθήκες, η ομάδα, τα χρήματα. Εχει κουράσει τόσο πολύ το θέμα, που δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανένα. Γράψτε ό,τι θέλετε, ως συνήθως".
eleventh guardian
17-09-2007, 01:50
Αύριο μπορεί να κλείσω στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό ή στον Πανιώνιο.
Η αντεπίθεση του Λιανού.
ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ.
Mitsmann
17-09-2007, 03:01
αχαχαχαχα ειπε Πανιωνιο?!?!?!?!?
pitchfork
17-09-2007, 07:05
...
4)ama ontws erthei,den tha exei kanena endiaferon to prwtathlima ....
Πάντως εγώ δεν είπα αυτό.
Το πρωτάθλημα πάντα θα έχει ενδιαφέρον μέχρι η "σφαλιάρα" (για να το πω ευγενικά μιας και εδώ μέσα γράφουν και ανήλικα παιδιά)που σας είχαν ρίξει μέσα στο σεφ οι οθωμανοί να αποτελέσει μόνιμη ταρίφα όπου σας βρίσκουμε και να δίνει απόδοση 1,10
Moonspellheim
17-09-2007, 20:21
Αγγελόπουλος: «Σε δυο χρόνια θα είσαι ο καλύτερος πλέι μέικερ στην Ευρώπη»
Τεόντοσιτς: «Το ξέρω».
lol
jack the ripper
18-09-2007, 00:18
xaxaxaxaaxaxaxaxxaaxaxxaxaxaxaaxaxaxaxxaaxaxxaxaxaxaaxaxaxaxxaaxaxxax
axaxaaxaxaxaxxaaxaxaxaxaaxaxaxaxxaaxaxaxaxaaxaxaxaxxaaxax
Οι Μαϊάμι Χιτ ανακοίνωσαν πως ο Τσάρλι Μπελ έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με την πρωταθλήτρια ΝΒΑ του 2006! Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού που φορούσε την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς την περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά αλλά στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στην ομάδα των Πατ Ράιλι, Σακίλ Ονίλ και Ντουέιν Ουέιντ.
από sportdog
Jim Dandy Mangrum
18-09-2007, 10:10
[quote="Stormrider : )":evsn5cc7]Αύριο μπορεί να κλείσω στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό ή στον Πανιώνιο.
Η αντεπίθεση του Λιανού.
ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ.[/quote:evsn5cc7]
basika gia anekdoto to pe
opws mporei na pei enas proponhths sto champions league, entaksei ena paixnidi einai, mporei na xasoume ap th real, ap th lyon akoma kai ap ton olympiako.....
pitchfork
18-09-2007, 20:08
Α ρε JnB με πρόλαβες, ήθελα να το βάλω στο άλλο τόπικ που γελάμε με το θίασο.
Τέσπα, δε πειράζει....
Οι Ουόριρος αποδέσμευσαν τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όπως αναφέρει και το επίσημο site της ομάδας. Έτσι ο δρόμος για την έλευση του Λιθουανού σούπερ-σταρ στον Παναθηναϊκό άνοιξε για τα καλά!
θα γινει απαγωγη στο αεροδρομιο και ο παιχτης θα ερθει στον πειραια
Βγήκε ο παύλος στον σπορ φμ και είπε πως το θέμα ξεκαθάρισε
Απλά πρέπει να περάσουν 48 ώρες απο την απελευθέρωση του
Stormrider
21-09-2007, 14:41
:|
τα αδέρφια τρελάθηκαν τελείως,από το πρωί ακούγεται πως φέρνουν και τον κρις γουεμπερ...προβλέπω να αποσύρονται οι αντίπαλοι από κάθε διοργάνωση :P
οχι τπτ αλλο αλλα δηλωσε και ο κιριλενκο πως θελει ευρωπη :P
Blindgeo
21-09-2007, 15:05
Etsi re Panatha. O Paulos ta skaei gera! To problhma einai oti o Saras kai o Spanoulis 8a 8eloun apo mia mpalla monoi tous, mhn milhsw gia tous upoloipous.
Moonspellheim
21-09-2007, 15:35
Re malakes eleos.Min parete ton Kirilenko.H katastasi einai sovari.Den tha ksanavgw apo to spiti ta epomena 5 xronia.
psychomaverick
21-09-2007, 16:04
τα αδέρφια τρελάθηκαν τελείως,από το πρωί ακούγεται πως φέρνουν και τον κρις γουεμπερ...προβλέπω να αποσύρονται οι αντίπαλοι από κάθε διοργάνωση :P
:shock:
Προφανώς ράδιο αρβίλα...
δε ξερω
Και ενώ το θέμα Γιασικεβίτσιους δείχνει να απασχολεί αυτές τις μέρες τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, το όνομα του Κρις Ουέμπερ βγήκε στο προσκήνιο για τους πράσινους. Ο αστέρας του ΝΒΑ βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα σταματήσει το μπάσκετ ή θα συνεχίσει στο Ντάλας ή στο Ντιτρόιτ. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα βρεθεί στην χώρα μας για το φιλανθρωπικό γκαλά που διοργανώνει την Δευτέρα ο Βλάντε Ντίβατς.
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=59766 (http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=59766)
edit : απο τη μπασκετικη εκπομπη sport fm το ακουσα πρωτα btw
psychomaverick
21-09-2007, 16:24
Τι να πω, πέραν του ότι είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να έρθει, ακόμη και σαν σκέψη δεν είναι λίγο υπερβολική ?
regularpaul
21-09-2007, 16:28
Η φαση περι προσθηκης ευρωπαϊκών ομάδων στο ΝΒΑ, ισχύει? Κι αν ναι, για πότε?
Ίσως για αυτό προετοιμάζει το έδαφος ο φαρμακοποιός?
ε λογικα ναι,2010
αν και λογικα θελει να γινει αισθητος απο τα φετινα ματς με houston & san antonio
psychomaverick
21-09-2007, 17:25
Καλύτερα να κυνηγήσει Kirilenko. Τεράστιος παίκτης στο (πρόσφατο) παρελθόν ο Web, αλλά πιο πολύ κίνηση εντυπωσιασμού θα είναι. Επίσης, σιγά μη χτυπήσει τα ματς με Houston & San Antonio ο Ομπράντοβιτς. Btw θα τα δείξει κάποιο κανάλι ?
πολυ φοβαμαι νοβα,αλλα ακομα τπτ επισημο
Blindgeo
22-09-2007, 18:44
Τι να πω, πέραν του ότι είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να έρθει, ακόμη και σαν σκέψη δεν είναι λίγο υπερβολική ?
Basika kai otan akougotan oti 8a er8ei o Wilkins elegan oti einai api8ano alla o Paularas ta katafere...
ακούγεται πως απόψε στη κλήρωση θα ανακοινωθεί ο σάρας
jack the ripper
24-09-2007, 21:12
"Αυριο τα σπουδαια" :)
Την 3η αγωνιστική στο άδειο ΟΑΚΑ (εκκρεμεί η τιμωρία του Παναθηναϊκού) θα διεξαχθεί το "αιώνιο" ντέρμπι. Η κληρωτίδα στην τελετή που έγινε το βράδυ της Δευτέρα υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ, έβγαλε στην πρεμιέρα το θεσσαλικό ντέρμπι (Ολύμπια-ΑΕΛ), αλλά και το "ριμέικ" του περσινού τελικού κυπέλλου (ΠΑΟ-ΑΓΟΡ).
http://sport24.gr/html/ent/927/ent.197927.asp
Moonspellheim
25-09-2007, 09:44
kane ena neo thread man.egw variemai.
Pinatero
25-09-2007, 12:18
ακομα να σχολιασει καποιος οτι ο βαζελος πηρε τον Σαρας??
Mitsmann
25-09-2007, 12:25
Πρωταπριλια!!
tamagothi
25-09-2007, 13:09
:hippy: :beerz: :pink: :pink: :pink: :dcontent: :rainbow: :pink: :teddy: :mpazo: :pink: :rudolph:
:hungry:
pitchfork
25-09-2007, 17:42
Τελικά δε πήγε στο θρήλο αυτός?
Moonspellheim
25-09-2007, 17:46
Τελικά δε πήγε στο θρήλο αυτός?
me apogohteueis....perimena ena pio dynato sxolio apo sena! :)
pitchfork
25-09-2007, 17:59
Ρε ειλικρινά το σκέφτηκα πάρα πολύ αλλά δεν βρήκα τπτ, πλέον δεν έχω άλλα να πω.
Τα άτομα είναι τελείως για λύπηση λέμε....