PDA

View Full Version : A1 Basket 2006-2007

Pages : 1 2 3 4 [5] 6

Moonspellheim
18-06-2007, 13:04
moonspellheim,εσυ τι αρπαζεσε,αφου ασχολείσαι περισσοτερο απο τον καθενα εδω
ma den arpaxtika.me rwtage o Raven Lord kai apantaga.
p.s:euxaristw gia ta kala sou logia!

Scarbaf
18-06-2007, 13:08
για τον παο δε λέω τίποτα. ακόμη χρωστάει ένα καλό παιχνίδι στα πλέι οφ.

μια ερώτηση προς του gayρους:

ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΡΑ?
Ρε γαλότυρο, δεν ξέρω για ποιούς μιλάς, εγώ ξέρω μέχρι και τον Γιαννουζάκο πηγαίναμε να δούμε.
Α και τα περισσότερα βαζελάκια που "ασχολείστε" είστε μόνο για να το γεμίζετε σε τπτ semi-finals και F4 Ευρωλίγκας (και με τον γαύρο εννοείται). Άσε που δεν έχετε καμία επαφή με το άθλημα(οκ, όχι όλοι), εξ'ού και τα πορίσματα τύπου: νταξ', πάμε να τους σκουπίσουμε με 8-0 νίκες...Πολλοί από σας μπορεί να νόμιζαν στην αρχή της χρονιάς οτι πχ ο Μπουρούσης είναι play maker.
Απλά αχολείστε επειδή η ομάδα σας τα παίρνει όλα. Aλλιώς σιγά μην βλέπατε καν μπασκετάκι.Ήδη τώρα που σας κοντράραμε στα ίσια έχετε ξενερώσει απίστευτα...

Bullet
18-06-2007, 13:14
Ήδη τώρα που σας κοντράραμε στα ίσια έχετε ξενερώσει απίστευτα...

εχεις χασει λιγο τη μπαλα

up_the_hammers_Festival
18-06-2007, 13:18
Ante na sou apantisw kai egw. Parakoloutho ton olympiako sto basket apo papastrateio tote pou oi pio poloi edw mesa kai mallon kai esi htan paok h aris.An ftiaxw to scanner tha postarw photo me carey o scary kai middleton. Fetos pira diarkeias istera apo 2 xronia apoxhs logo kokkali.ayta..

για τον παο δε λέω τίποτα. ακόμη χρωστάει ένα καλό παιχνίδι στα πλέι οφ.

μια ερώτηση προς του gayρους:

ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΡΑ?
Ρε γαλότυρο, δεν ξέρω για ποιούς μιλάς, εγώ ξέρω μέχρι και τον Γιαννουζάκο πηγαίναμε να δούμε.
Α και τα περισσότερα βαζελάκια που "ασχολείστε" είστε μόνο για να το γεμίζετε σε τπτ semi-finals και F4 Ευρωλίγκας (και με τον γαύρο εννοείται). Άσε που δεν έχετε καμία επαφή με το άθλημα(οκ, όχι όλοι), εξ'ού και τα πορίσματα τύπου: νταξ', πάμε να τους σκουπίσουμε με 8-0 νίκες...Πολλοί από σας μπορεί να νόμιζαν στην αρχή της χρονιάς οτι πχ ο Μπουρούσης είναι play maker.
Απλά αχολείστε επειδή η ομάδα σας τα παίρνει όλα. Aλλιώς σιγά μην βλέπατε καν μπασκετάκι.Ήδη τώρα που σας κοντράραμε στα ίσια έχετε ξενερώσει απίστευτα...

cancer
18-06-2007, 13:23
mia ali8eia einai oti o zeliko exei kanei kata kairous apeires ekkliseis sto panathinaiko koino na gemizei to oaka.
mia alli ali8eia einai oti oi bazeloi exete katantisei aidia re malakes.
astadiala.

Scarbaf
18-06-2007, 13:25

ρε bullet, δεν μιλάω για σένα,εσύ είσαι ο πιο συζητήσημος από όλους εδώ μέσα. Οι άλλοι όμως περίμεναν sweep και τώρα τραβάνε τα μαλλιά τους. Μην μου πεις οτι γουστάρουν που ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και υπάρχει ανταγωνισμός...αυτά δεν υπάρχουν.

Bullet
18-06-2007, 13:28
εγω πιστευω πως οι περισσοτεροι γουσταρουν που υπαρχει εντονος ανταγωνισμος μετα απο τοσο καιρο

ενας λογος που οι κερκιδες δε γεμιζουν ειναι ο κορεσμος και οι περιπατοι

πλεον που το πρωτο απειλείται και το δευτερο απομακρυνεται,δεν υπαρχει δικαιολογια και ειμαι σιγουρος πως μονο καλο θα κανει αυτο στο ενδιαφερον του κοσμου

Raven Lord
18-06-2007, 13:30
εγώ ξέρω ότι ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, αντίθετα με τον χορτάτο.

ή τα πρωταθλήματα είναι σαν τα λεφτά και το σεξ. έχουν αξία μόνο όταν σου λείπουν. (βλέπε μπάλλα)

αλλά είχα βαρεθεί να ακούω τους ίδιους gayρους που ασχολούνταν μόνο με μπάσκετ τη δεκαετία του '90, να το σνομπάρουν τώρα. τουλάχιστο εγώ το παραδέχομαι ότι η μπάλλα μ'αρέσει περισσότερο και από πάντα. το μπάσκετ έρχεται 2ο. το μόνο που έχει γέλιο είναι η συλλογή ευρωπαϊκών και τα 3-0 στους τελικούς. φέτος σταμάτησε να έχει γέλιο.

Moonspellheim
18-06-2007, 13:35
dhladh asxoleisai mono an exei gelio?ara esy ksenerwneis me ton antagwnismo,swsta?

Mitsmann
18-06-2007, 13:35
6500 εισητηρια εσεις

2800 εμεις.

Τα υπολοιπα 10.000 που χωραει το ΟΑΚΑ, τα ΜΑΤ.
σιγα μη γινουν επεισοδια, σου λεω.

Raven Lord
18-06-2007, 13:37

ρε bullet, δεν μιλάω για σένα,εσύ είσαι ο πιο συζητήσημος από όλους εδώ μέσα. Οι άλλοι όμως περίμεναν sweep και τώρα τραβάνε τα μαλλιά τους. Μην μου πεις οτι γουστάρουν που ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και υπάρχει ανταγωνισμός...αυτά δεν υπάρχουν.

χαχαχαχαχ, περίμενες επιστημονική συζήτηση σε αθλητικό υποφόρουμ του er? εννοείται ότι το δούλεμα πέφτει σύννεφο. μη μου πεις ότι δεν κάνετε τα ίδια στην μπάλλα?

θες σοβαρή άποψη για τα πλέι οφ? ε, λοιπόν, δεν κάναμε ούτε ένα καλό ματς και ο gay το αξίζει περισσότερο σύμφωνα με την απόδοσή του τις τελευταίες 2 βδομάδες. αλλά το πρωτάθλημα κρατάει 9 μήνες και η γενική εικόνα είναι ότι τερματίσαμε 3 βαθμούς πάνω, σας αποκλείσαμε από το κύπελλο (το οποίο σηκώσαμε) και πήραμε ευρωπαϊκό. τώρα η ομάδα κλάταρε και τραβάει μόνο με τη φανέλα.

Raven Lord
18-06-2007, 13:40
dhladh asxoleisai mono an exei gelio?ara esy ksenerwneis me ton antagwnismo,swsta?

εσύ δηλαδή ασχολείσαι σοβαρά? προφανώς το οπαδιλίκι ("φιλαθλητισμός" αν σ'αρέσει καλύτερα) είναι μέσο ψυχαγωγίας. και δεν έχει καμία σχέση με τον ανταγωνισμό. η κόντρα έχει πιο πολύ γέλιο. αλλά αυτή τη στιγμή υπερισχύει αυτό που είπα με τα λεφτά και το σεξ.

Mitsmann
18-06-2007, 13:42
Ενταξει ομως ειναι ωρα για αυτοκριτικη σας. Δηλαδη : ΠΡΟΦΑΝΩΣ πια κανει κρα οτι ο ΠΑΟ φορμαριστηκε (με μια σχετικη λογικη) για το φαιναλ-4. Η ολικη καθιζηση ομως στα πλεη οφφ και το ΚΑΚΙΣΤΟ προσωπο του παο, οδηγει στην σκεψη οτι ΣΚΟΠΙΜΑ φορμαριστηκε με τοσο ζηλο για το φαιναλ-4 εφ οσον "ελα μωρε ποιος Ολυμπιακος τωρα θα τους γαμησουμε 3-0, αντε 3-1". Κι οταν το λες εσυ η ο Μπουλετ παει στο διαολο, οταν το λεει ομως ο Ομπραντοβιτς κι ο Ιτουδης (που φανερα πια φαινεται οτι υποτιμησαν τον Ολυμπιακο, αδυνατω να πιστεψω οτι εκαναν "λαθος προγραμματισμο") τοτε θα πρεπει να ζητησετε ευθυνες η να αυτοκριτικαρετε ολοι τους εαυτους σας.

Το πως και γιατι θα το κανετε, προφανως δε μου καιγεται καρφι.

Moonspellheim
18-06-2007, 13:51

εσύ δηλαδή ασχολείσαι σοβαρά? προφανώς το οπαδιλίκι ("φιλαθλητισμός" αν σ'αρέσει καλύτερα) είναι μέσο ψυχαγωγίας. και δεν έχει καμία σχέση με τον ανταγωνισμό. η κόντρα έχει πιο πολύ γέλιο. αλλά αυτή τη στιγμή υπερισχύει αυτό που είπα με τα λεφτά και το σεξ.
den eipa oti asxoloumai sovara,allo pragma ennoousa.auto akrivws pou eipes,oti h kontra exei pio poly gelio.stin mpala as poume gia mena i fetini itan h pio ksenerwth xronia ever,para to oti pirame prwtathlima.

Bullet
18-06-2007, 13:54
το παραλογο ειναι οτι σας κερδισαμε μεσα εξω και ειμασταν σε γενικη εικονα λιγοτερο ανταγωνιστικοι απο ποτε

αλλα στη παε ειναι απο αλλο πλανητη,οποτε back στο θεμα

One Colour Black
18-06-2007, 15:09
Για να δωσω μια επιπλεον απαντηση στον ρεηβενλορντ , εγω προσωπικα οχι , δεν θυμηθηκα τωρα το μπασκετ.Απλα προτιμω περισσοτερο το ποδοσφαιρο , ενω παραλληλα δεν αντεχω λογω βαρεμαρας να δω ουτε ενα ματς στην κανονικη διαρκεια της Α1 στο μπασκετ , ανεξαρτητως ποιος παιζει.Δεν πα να ηταν ο οσφπ η καλυτερη ομαδα του συμπαντος??Δεν μπορω ΒΑΡΙΕΜΑΙ.
Το πολυ πολυ να δω κανα ευρωπαικο ματς , και αυτο αμα τυχει και το θυμηθω.Τωρα ομως στα πλει οφ , που ειναι και το ζουμι της υποθεσης , οπως καθε χρονο , δεν χανω ματς.Ναι , τωρα λεει.Τωρα εχει ενδιαφερον.Ανεξαρτητως ποιος νικαει η ποιος χανει , τωρα βλεπεις προσπαθεια , ψυχη , ιδρωτα κτλ , και γενικα ολα αυτα που λειπουν απο την κανονικη περιοδο.

Και οσο αφορα στην σειρα αγωνων των τελικων , η αποψη μου εκφραζεται 100% στην τελευταια προσπαθεια του σισκαουσκας στον χθεσινο αγωνα , οταν αψυχα τελειως χυμηξε μεσα στην αμυνα του οσφπ και εχασε την μπαλα.Α και κατι αλλο.Αποτι φαινεται σε αντιθεση με ολη την ομαδα του οσφπ , την βαρυτητα των τελικων στον παο την καταλαβαινει μονο ο Διαμαντιδης (απιστευτος παικτης ) και ο Αλβερτης.Οι υπολοιποι πηρανε την γιουρολιγκα και κανουνε περιπατους.

Stormrider
18-06-2007, 17:42
[quote="Stormrider : )":2ajr6zug]itan ena efkolo paixnidi gia ton olympiako simera... kaname ligo tin plaka mas naoume, tous dwsame ligo tharos stin arxi gia na xaroun ligaki, e meta sovareftikame kai pirame etsi apla afto to paixnidi. tha mporousame na imastan prwtathlites twra an priosexame ligo alla den mpirazei.

υπάρχουν και οι βλάκες, οκ.[/quote:2ajr6zug]

δεν τοπα για να τσιμπήσουν οι γαύροι αλλα για να τσιμπήσουν οι βαζελοι..
δεν μπιραζει

Mitsmann
19-06-2007, 09:33
http://a16.g.akamai.net/7/16/30245/v1/contra.download.akamai.com/30245/newspapers/19062007/prasini_l.jpg

Μετα αμα βαζει ο αλλος στο εξωφυλλο πιπες Herb ειναι ο προκλητικος.
Μονο μη σπασει ο διαολος το ποδαρι του αυριο.

Razor
19-06-2007, 10:53
γατακια σας περιμενουμε :)

wanker
19-06-2007, 12:18
8ar8eis?

sth 10 8amai ;)

lebowski
19-06-2007, 18:07
http://www.super3.gr/dbimg/news3084.jpg

Moonspellheim
19-06-2007, 20:38
tsaldars barkley!!!

Razor
19-06-2007, 21:19
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΛΙΓΚΑ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ

ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΕΩ

ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ

http://img487.imageshack.us/img487/1982/913929919931ou6.jpg (http://imageshack.us)

wanker
19-06-2007, 22:12
exw vgalei k egw kati wraies me to kinhto :P

GIA PLAKA..

mono ayto

.
19-06-2007, 22:45
ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΕΩ

ψοφάω όμως.

καλύτερα που κέρδισε ο Άρης, τουλάχιστον να πάει και κανας άνθρωπος στο γήπεδο.

pitchfork
19-06-2007, 22:53
εγω πιστευω πως οι περισσοτεροι γουσταρουν που υπαρχει εντονος ανταγωνισμος μετα απο τοσο καιρο

ενας λογος που οι κερκιδες δε γεμιζουν ειναι ο κορεσμος και οι περιπατοι

πλεον που το πρωτο απειλείται και το δευτερο απομακρυνεται,δεν υπαρχει δικαιολογια και ειμαι σιγουρος πως μονο καλο θα κανει αυτο στο ενδιαφερον του κοσμου

Κανένας απολύτως ανταγωνισμός δεν υπάρχει. Από τη μία ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ξανά)ΕΥΡΩΠΗΣ και από την άλλη τα σκατά του.
Βέβαια με τα ξεπουλημένα κοράκια είδαμε αυτά που είδαμε και πάλι καλά να λέμε.
Με αυτό το σκεπτικό και η Άνω Ραχούλα μπορεί να ανταγωνιστεί την Μπαρτσελόνα.

Εμάς βέβαια ποσώς μας ενδιαφέρει. Οι ανταγωνιστές μας είναι η ΤΣΣΚΑ, η ΤΑΟΥ και από του χρόνου και άλλες ομάδες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Μη σε παραμυθιάζουν Bullet, Μην ακούς τους «αντικειμενικούς» και μη διαβάζεις τα χρωματιστά πατσαβούρια που κυκλοφορούν.

.
19-06-2007, 22:56
τον αγαπώ.

Bullet
19-06-2007, 23:15
:touched: :pink: wb

BURNIN AMBITION
20-06-2007, 04:20
hahaha mounakia barweomen verde aris rfloroi aeroporoi pantosmxarika mpravo panthires poustrakia tou kokallitsiarakai

nai e3xopiei

Moonspellheim
20-06-2007, 17:36
glitwsame larry....kalh fash!

Bullet
20-06-2007, 18:07
γεια μας :beerz:

τα λεμε after the match

Stormrider
20-06-2007, 18:14
petaksan mia mpaketa oi olympiakoi leei.
metalades. tsk tsk tsk.

Mitsmann
20-06-2007, 19:14
Λοιπον καλα παμε στο α δεκαλεπτο χωρις να χουμε παρει και τη συνηθη φωτια που παιρνουμε στα β ημιχρονα. Το μονο πραγμα που δεν περιμεναμε ως τωρα ειναι οι 5 ποντοι Χατζηβρεττα.

Παντως ο Ομπραντοβιτς εχει κατεβει με ενα παναργο στυλ μπασκετ. Και σκεφτομαι μηπως πρεπει να παιξει πολυ ο Σχορτσιανιτης σημερα, αφου δεν τρεχει καμμια απ τις 2 ομαδες και στη ρακεττα θα κριθουν πολλα.

Θα δουμε.

jack the ripper
20-06-2007, 19:17
Μα τι κανει ο διαμαντιδης?παει να το παρει μονος του τελειως

Mitsmann
20-06-2007, 19:35
Στο τελος του α ημιχρονου, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΤΣ. Η επικουρα του παιχνιδιου (και της σειρας γενικα) εχει φτασει σε δυσθεωρατα υψη.

Ελπιζω να ανεβουμε κι αλλο στο β' οπως σ ολα τα ματς. Κι αν το ματς στο τελος παει στον ποντο, ας μας κατσει η μπιλια να το παρουμε το γαμιδι. Μια με το Μουλαομεροβιτς και μια με το φαουλ στον Πεν παει πολυ.

Τρομερο ματς παντως, η τσιτα παει κοκκινο.

_UnHoLyMaRtYr_
20-06-2007, 19:40
Επίσης, γιατί γκρινιάζανε στο τέλος; Δεν είναι αυτονόητο, με ΤΕΣΣΕΡΑ (4) άτομα όρθια;

Magellan
20-06-2007, 19:41
Το μονο πραγμα που δεν περιμεναμε ως τωρα ειναι οι 5 ποντοι Χατζηβρεττα.
ρεεεεεεεεεε
εβαλε 10 ποντους ο Παπανικολαου ρεεεεεεεεεεε

:? :?

Mitsmann
20-06-2007, 19:43
τα γραψα στο α δεκαλεπτο ρε :P

Επισης ο,τι λεει ο Ανχολη. Δηλαδη δε καταλαβα. σε ΚΑΘΕ ματς του ΠΑΟ εχουμε τα εξης.

Ο Ομπραντοβιτς ορθιος δινει οδηγιες.
Ο Ιτουδης ορθιος δινει οδηγιες.
οι μισοι φροντιστες ειναι ΠΑΝΤΑ ορθιοι.
Ο Αλβερτης οχι μονο ορθιος ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ??? δινει οδηγιες.

Ε, κατσε ντε.

υ.γ. Το να χεις ηχητικα μετα απο καθε καλαθι οκ. Το να ειναι το γηπεδο σαν να εχεις παει στο Galea βεβαια ειναι αστειο.

zihuatanejo
20-06-2007, 19:44
Ρε ο χριστός και η παναγία.
60 πόντοι σε ένα δεκάλεπτο ρε. :shock:

Τρελό ματς.

inhalexhale
20-06-2007, 19:47
Xm wraia h texnikh poinh sto telos (hoho parte ta) alla h prwth den katalava giati skata dothike.

Magellan
20-06-2007, 19:47
ρε μιτς θα με τρελανεις??
που εγραψες για τον "φτου σου προδωτη πουλημενε" παπανικολαου????

Mitsmann
20-06-2007, 19:48
ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΒΑΛΕ ΣΤΟ Β ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΡΕ!

(λατρεια)

Magellan
20-06-2007, 19:49
α καλα....

(δεν θα την παλεψω μεχρι το τελος)

phthoggon
20-06-2007, 19:51
H πανάθα το πολεμά, αλλά το θέμα είναι ότι τα γαυράκια συνεχίζουν να βρίσκονται όλοι σε εξαιρετική κατάσταση ο καθένας προσωπικά, ενώ είναι ολοφάνερο ότι σισκάουσκας, μπεσίροβιτς κτλ δε την παλεύουν καθόλου και περισσότερο βλάπτουν παρά βοηθάνε. Θέλω να δω ντικούδη, χατζηβρέττα αλλά και το λιθουανό αυτόν που σκουπίζει τον πάγκο για αλλιώς βλέπω να μας παίρνει από κάτω πάλι λόγω κούρασης και άντε γεια!!

Mitsmann
20-06-2007, 20:24
Μας γαμησε το δεκαλεπτο. η τεχνικη ποινη και τα 2 ανυπαρκτα φαουλ. Αντε να ξαναμπεις στο ματς τωρα.

Κριμα.

phthoggon
20-06-2007, 20:35
Τρομερή άμυνα στην αρχή του 3ου δεκαλέπτου που γύρισε το παιχνίδι. Το χουμε πιστεύω, βγάλτε το παλτό τον μπεσίροβιτς μόνο γμτ!!

Mitsmann
20-06-2007, 20:43
ενταξει γαμω την παναγια τους.
τι εχουνε δωσει. αν ειναι ποτε δυνατον. γαμω το σπιτι τους γαμω.

_UnHoLyMaRtYr_
20-06-2007, 20:53
Όμορφα πράγματα.

Mitsmann
20-06-2007, 20:55
Το φαουλ στο Σχορτσιανιτη στο τελος της γ΄περιοδου, η τεχνικη μετα, και αλλα 2 φαουλ στις αρχες της δ΄με αποκορυφωμα το φαουλ στο Βασιλοπουλο ειναι τοσο ανυπαρκτα που διαμορφωσαν.

Τεσπα δε γαμιεται, η πολυ ανωτερωτητα μας εφαγε.

Δεν ειμασταν τοσο καλοι οσο επρεπε παντως.

Moonspellheim
20-06-2007, 20:58
malakisthkame apisteuta 3h periodo alla kai h diaithsia ekane oti mporouse gia na xasoume.

Magellan
20-06-2007, 20:59
αστο μιτς δεν εχει νοημα
στη γ περιοδο δεν παιξαμε τιποτα
ντακς η διατησια ηταν τραγικη αλλα τι να λεμε τωρα

ας βγουν τα βαζελακια τωρα να χαρουνε
ελπιζω του χρονου να γινουν οι σωστες κινησεις και το 5ο παιχνιδι να γινεται στο σεφ

Mitsmann
20-06-2007, 21:04
ε ναι ρε ματζελαν αλλα αυτα τα φαουλ ειναι τοσο ανυπαρκτα που τρελλαινεσαι. Κι ας μην παιξαμε τιποτα στο 3ο.

κι ακομα ετσι γαμω τη ζωη μου, το χανει ο σισκαουσκας, το βαζει ο ματσε και το πας στον ποντο. Αλλα δε καθεται η πουτανα ποτε.

freak brother
20-06-2007, 21:04
ΥΠΕΡ-ΚΟΥΠΩΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Magellan
20-06-2007, 21:12
ε ναι ρε ματζελαν αλλα αυτα τα φαουλ ειναι τοσο ανυπαρκτα που τρελλαινεσαι. Κι ας μην παιξαμε τιποτα στο 3ο.

κι ακομα ετσι γαμω τη ζωη μου, το χανει ο σισκαουσκας, το βαζει ο ματσε και το πας στον ποντο. Αλλα δε καθεται η πουτανα ποτε.

ντακσι μωρο μου μην μου τρελενεσαι...
οταν γινουν καποια πραγματα σωστα θα κατσει και θα γουσταρουμε

regularpaul
20-06-2007, 21:14
Στο 1ο ημιχρονιο με τις αεραμυνες, ειδαμε ωραιο ντερμπακι.

Στο 3ο δεκάλεπτο ο γαύρος έπαθε καθίζηση ανάλογη με του βάζελου στο προηγούμενο ματς κι εκεί ουσιαστικά κρίθηκαν όλα. Είχε και 2-3 ανάποδα σφυρίγματα αλλά όχι ότι αλλοιώθηκε και το αποτέλεσμα.

Ο τραυματισμός του Ματσιγιάουσκας νομίζω ότι ήταν ο βασικότερος λόγος που ο γαύρος δεν ήταν περισσότερο ανταγωνιστικός (σε όλη τη χρονιά, πλην των play off) σε πρωτάθλημα και Eυρώπη.

Lost_In_Cooperland
20-06-2007, 21:22
roflol

Mitsmann
20-06-2007, 21:24
Στο 1ο ημιχρονιο με τις αεραμυνες, ειδαμε ωραιο ντερμπακι.

Στο 3ο δεκάλεπτο ο γαύρος έπαθε καθίζηση ανάλογη με του βάζελου στο προηγούμενο ματς κι εκεί ουσιαστικά κρίθηκαν όλα. Είχε και 2-3 ανάποδα σφυρίγματα αλλά όχι ότι αλλοιώθηκε και το αποτέλεσμα.

Ο τραυματισμός του Ματσιγιάουσκας νομίζω ότι ήταν ο βασικότερος λόγος που ο γαύρος δεν ήταν περισσότερο ανταγωνιστικός (σε όλη τη χρονιά, πλην των play off) σε πρωτάθλημα και Eυρώπη.

νταξει ρε παυλε. εδωσε μια τεχνικη και 3 ανυπαρκτα = 8 βολες και μια επιθεση. Συν το 5ο του Βασιλοπουλου. Τι αλλο δηλαδη πρεπει να κανει για να γειρει την πλαστιγγα?

το ιδιο ειναι να κυνηγας απ το -5 και το ιδιο απ το -12. Κι απ το -12 το καναμε -4. Ενταξει ποσα σουτ να μη βαλει κι ο παο δηλαδη.

Magellan
20-06-2007, 21:27
2 τεχνικες ποινες εδωσε
η μια ηταν στον Ελληνιαδη στη διακοπη μεταξυ 3ου και 4ου 10λεπτου

regularpaul
20-06-2007, 21:29
Ε η τεχνική ήταν όμως, τι την βάζεις μέσα? Με το ίδιο σκεπτικό δεν δίνεται η τεχνική του Ιτούδη ή του Βούγιανιτς (αν θυμάμαι καλά). Σφύριξε λίγο έδρα προς το τέλος του 3ου αλλά δεν επηρέασε το ματς, αυτό λέω.

Ο LiC γιατί γελά?

Moonspellheim
20-06-2007, 21:30
http://www.sportime.gr/UserFiles/Image/basket/A1/Pao-Osfp_5/PAO-OSFP37.jpg

Mitsmann
20-06-2007, 21:32
Ε η τεχνική ήταν όμως, τι την βάζεις μέσα? Με το ίδιο σκεπτικό δεν δίνεται η τεχνική του Ιτούδη ή του Βούγιανιτς (αν θυμάμαι καλά). Σφύριξε λίγο έδρα προς το τέλος του 3ου αλλά δεν επηρέασε το ματς, αυτό λέω.

Ο LiC γιατί γελά?

σφυριξε τοσο εδρα ωστε να το επηρεασει. τωρα απο κει και περα αμα δε συμφωνεις, οκ. σου ειπα τι εδωσε, συνεχομενα κιολας. Απο κει και περα δεν υπηρχε ο Ολυμπιακος στην 3η, χασαμε, τελος.

Lost_In_Cooperland
20-06-2007, 21:37
Ο LiC γιατί γελά?

για τα περί καθοριστικής διαιτησίας όσον αφορά το αποτέλεσμα.

jack the ripper
20-06-2007, 21:37
Έτσι απλά;

Έτσι απλά.

dyingfreedom
20-06-2007, 21:48
Δεν πειράζει, κατα γενική ομολογία ο βάζελος είναι καλύτερος / πιο δεμένη ομάδα / πιο έμπειρος κτλ.
Με κανα δυο μετεγγραφές μεταξύ των οποίων ένα play maker σταθερό, η ομάδα θα είναι καλύτερη του χρόνου με τον ίδιο κορμό και με τον Μάτσε έτοιμο από την αρχή.
3ο δεκάλεπτο χάθηκαν μπόλικες επιθέσεις και οι βολές από την άλλη έκριναν το παιχνίδι, μαζί μετα επιθετικά ριμπάουντ. Η διαιτησία δεν ήταν κακή, αλλά έπαιξε και λίγη έδρα. Τεσπα.

Bullet
20-06-2007, 22:02
θεε μου τι λενε...ΤΙ ΛΕΝΕΕΕΕΕ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ Α'

και

μιας και παραβγαλατε γλωσσα

ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ

:wave:

TRIPLE FUCKING CROWN

http://contra.gr/images/paobasketchampions0607.jpg

Moonspellheim
20-06-2007, 22:09
re bullet orgiasan sto 3o!

Bullet
20-06-2007, 22:12
ασε με ρε φιλε,πως δε σπασαμε τη tv

στο τελος του πρωτου κοπανιομασταν να παρει την ομαδα και να φυγει ξερω γω

η τεχνικη ποινη στον ιτουδη ηταν για γελια (αμα κατσω να αριθμω φασεις θα ξημερωσουμε)

δε κονταγαμε να παρουμε κεφαλι,αμεσως τα ανυπαρκτα σφυριγματα

δε πειραζει

γεια μας :beerz: :beerz:

Lost_In_Cooperland
20-06-2007, 22:15
μπούλετ σοβαρέψου

Moonspellheim
20-06-2007, 22:18
as poume sto 5o tou vasilopoulo den eprepe emeis na paroume tin omada na fygoume?

jack the ripper
20-06-2007, 22:22
Γενικα για να τελειωνουμε με την διαιτησια ειλικρινα πιστευτε οτι εξαιτιας της χασατε τον αγωνα και οχι επειδη ησασταν χειροτεροι?

Moonspellheim
20-06-2007, 22:23
toulaxiston ti megali diafora sigoura ti diamorfwse i diaithsia

attila
20-06-2007, 22:27
στο τελος του 3ου 10λεπτου και ενω η δαιφορα ηταν 6 ποντοι τα κορακια με συνοπτικες διαδηκασιες την εφτασαν στπυς 13.

Bullet
20-06-2007, 22:42
κοίτα,δεν είχα ούτε και έχω όρεξη τέτοια ώρα να μιλάω για διαιτησία ,ειλικρινά,έχουμε γιορτή

απλά βγήκα από τα ρούχα μου βλέποντας να μιλάτε για διαμόρφωση αποτελέσματος και δε ξέρω και γω τι

+15 έπρεπε να ήταν στο πρώτο ημίχρονο

τι να πρωτοθυμηθώ,την διπλή τεχνική σε αγκωνιά που δεχτήκαμε(παπαμακαριος - one man show),την τεχνική σε ιτούδη,τα foul με τα ματια που σφύριζε σε τομάσεβιτς ,τσαρτσαρή κτλ,το foul + 3 βολές στον παπανικολαου που δεν δωθηκε,επιθετικα ανυπαρκτα φαουλ κτλ κτλ κτλ

btw τι ταπιδια ήταν αυτά πάλι ρε μητσαρααααααα

και γενικά νομιζω πως pitchfork θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους αντικειμενικά και θα τα πει καλυτερα απο τον καθενα :)

http://img504.imageshack.us/img504/1053/55033694sb7.jpg

http://img508.imageshack.us/img508/4729/paoosfp52nz4.jpg

http://img231.imageshack.us/img231/3782/paoosfp48qz4.jpg

Moonspellheim
20-06-2007, 22:46
otan les gia papamakario ennoeis ti fasi pou ton pyrovolhsan snippers ton Tomasevic?

Bullet
20-06-2007, 22:46
...

αστο

Moonspellheim
20-06-2007, 22:47
sovara thewreis oti h antidrasi tou tomasevic itan logikh?

Scarbaf
20-06-2007, 22:48
Έτσι όπως το πήρατε, βάλτε το στον κώλο σας.

carheart
20-06-2007, 22:51
Επειδή είμαι πιο αντικειμενικός από όλους, μάθετέ το. Το μοναδικό εξοργιστικό σφύριγμα κατά του Ολυμπιακού, ήταν το πέμπτο του Βασιλόπουλου. Πραγματικά, εκνευρίστηκα μόλις το είδα. Οι τεχνικές ποινές ήταν τουλάχιστον από μια άδικη στον καθένα, οπότε δεν τις λαμβάνω υπόψιν, ασχέτως του πότε δόθηκαν, σε σημείο δηλαδή που δεν "διαμορφώθηκε" αποτέλεσμα για κανένα λόγο. Είναι αλήθεια πως γενικώς ΚΑΠΟΙΑ (όχι πάνω από 3-4 στο σύνολο) ήταν σφυρίγματα έδρας, αλλά σε καμία των περιπτώσεων καθοριστικά για το αποτέλεσμα.

Καθοριστική για το αποτέλεσμα ήταν η καθως πρέπει εμφάνιση του Παναθηναϊκού, που αν δεν έκανε τόσα λάθη (392819 απανωτά άστοχα τρίποντα του Αλβέρτη, πούλημα της μπάλας, δυστοχία) στο Α, η διαφορά των 15 θα χε έρθει από τότε και θα τέλειωνε η ιστορία νωρίς.

Ωριμότατος Παναθηναϊκός, με Παπανικολάου να διαλύει, με Διαμαντίδη να παίρνει σώβρακα Πενν και κομπανίας, με Μπατίστ να ευστοχεί καλαθάρες, με ουσιώδη Τσαρτσαρή και -το βασικότερο- με ψυχολογία νικητή.

Ε δεν θα κάνω γαύρικα "οεοεοεο οοοοο φέρτε και το δεκατοοοό", αλλά πρωτάθλημα τέλος, 3/3 τίτλους, πάμε για τα επόμενα.

Πολύ το χάρηκα.

inhalexhale
20-06-2007, 22:52
Entaksei Bullet tou xronou tha sas to dwsoume apo thn arxh gia na mhn exete parapona apo th diaithsia. Eleos, mia zwh tha klaigeste gia na mh xalasei h paradosh. Kai kapoia stigmh valte ton ymno sas ston kwlo, einai o,ti xeirotero.

Se pio antikeimenika plaisia, tha symfwnhsw me ton Paylo. To mats tha to xaname outws h allws, oi diaithtes epaiksan arketa edra sthn trith periodo (kai ligo gayro sthn arxh) alla ok etsi exei to athlima. IMO ola tha eixan allaksei an o arxidas eixe paei gia karfwma anti gia lei ap sto trito paixnidi.

De stenoxwriomaste omws giati outws h allws den perimena na paiksoume to vazelo sta isia, apla dhmiourgithikan yposxeseis gia tou xronou opote tha apodohteytw an den ta pame poly kala. Sygxarhthria stous paiktes tou Panathinaikou pou einai enas ki enas oi perissoteroi kai ston Omprantovits pou ektos apo proponhtara exei kai ithos, giat aksia fetos ta phran ola ki efygan. Apo mas, sygxarhthria stous paiktes kai kyriws stis apokalypseis typou Mpouroush. O Gkerson ama (pou tha) meinei tha thela na epikentrwthei ligo perissotero sthn proponhtikh (an ki eliwsa sto shmeio opou ekane tou diaithth "tha se deirw" me th verga), kai telos ena kwlodaxtylo sto vlaka ton Ellhniadh pou einai apo tous mafiozous pou xalane ton athlitismo.

Moonspellheim
20-06-2007, 22:54
kala ta les

Scarbaf
20-06-2007, 22:56
όσο για σένα μπούλετ αγόρι μου τί να σου πω?
Σας αδίκησαν κιόλας...είσαι επικίνδυνα ανίδεος...στο 3ο έγινε η σφαγή και το ξέρεις.
όσο για την τεχνική του γκιόζη του Ιτούδη, τί δεν καταλαβαίνεις ρε νούμερο?ο κανονισμός λέει οτι απαγορεύεται να μένει κάποιος όρθιος στον πάγκο εκτός του head coach. Αλλά έτσι κι αλλιώς το πληρώσαμε με 2 δικές μας τεχνικές ποινές (για το replay των οποίων ούτε λόγος). Και δεν θα μιλήσω για τα υπόλοιπα σφυρίγματα (βλ. 5ο Βασιλόπουλου,κλπ).

Δεν περιμένω από κανένα βαζελάκι να συμφωνίσει μαζί μου.
Δεν στενοχωριέμαι, στην καρδιά μου ο πρωταθλητής είναι κόκκινος.

Bullet
20-06-2007, 22:58
ασε ρε phantom,το ποιος κλαιγετε το βλεπω απο τα πρωτα ποστ για το ματς...ξαναλεω,το θρασος να μιλατε για διαιτησια μετα απο τετοιο αισχρο πρωτο ημιχρονο με εκανε να ασχοληθω,δεν ειχα καμια διαθεση

και ναι moonspellheim,αγκωνια εφαγε

scarbaf οκ,περαστικα,παρε πρωταθλητη αυριο να χαρεις πελατη

Scarbaf
20-06-2007, 23:03
ασε ρε phantom,το ποιος κλαιγετε το βλεπω απο τα πρωτα ποστ για το ματς...ξαναλεω,το θρασος να μιλατε για διαιτησια μετα απο τετοιο αισχρο πρωτο ημιχρονο με εκανε να ασχοληθω,δεν ειχα καμια διαθεση

και ναι moonspellheim,αγκωνια εφαγε

scarbaf οκ,περαστικα,παρε πρωταθλητη αυριο να χαρεις πελατη
εισαι γιατομπούτσο, αλλά τι να κάνεις...βάζελος είσαι.

Bullet
20-06-2007, 23:06
...μετανιώνω και που μπήκα στη συζήτηση ειλικρινά,το σταματάω εδώ

dyingfreedom
20-06-2007, 23:14
Ρε μλκ Πάνο έλεος. Απλά έλεος ε.
Έχετε καλύτερη ομάδα εδώ και καιρό, αυτό είναι αποδεκτό, αλλά ακόμα κιέτσι ακόμα να μάθετε να παρακολουθείτε μπάσκετ.
Λες μαλακίες όχι επειδή γίνεσαι κάφρος, αλλά επειδή αρνείσαι αυτό που όλοι παραδέχονται. Δλδ, κανείς δεν υποστηρίζει ότι χάσαμε καθαρά λόγω διατητικών λαθών. Ο Ολυμπιακός έκανε ένα άθλιο 3ο δεκάλεπτο και σε συνδυασμό με τις μαλακίες της διατησίας η διαφορά έφτασε στους 10 και 12 πόντους. Στέκεσαι στο 1ο ημίχρονο. Οκ. Σε όλη την σειρά των τελικών ο βάζελος είχε τις διπλάσιες βολές. Στο 3ο παιχνίδι δεν έδωσαν φάουλ στον Πεν, που ουσιαστικά μπορούσε να κρίνει το ματς. Σήμερα, η τεχνική στον Γκέρσον, τα δύο τελευταία φάουλ του Βασιλόπουλου, τα φάουλ του Μπατίστ πχ, σχολιάστηκαν ελάχιστα.
Κερδίσατε, δίκαια κατ'εμε μιας και συνολικά έχετε καλύτερη ομάδα. Αλλά μη βγείτε και αδικημένοι ρε πούστη μου, που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τα απίστευτα με τους γιαννακόπουλους να μπαίνουν σε κάθε αντίθετη απόφαση στο γήπεδο και να προπηλακίζουν τους διαιτητές.

εντιτ.επαναλαμβάνω, δίκαια πήρατε την κούπα σύμφωνα με την συνολική απόδοση όλη την σεζόν.

Griffith
20-06-2007, 23:21
Επειδή είμαι πιο αντικειμενικός από όλους, μάθετέ το. Το μοναδικό εξοργιστικό σφύριγμα κατά του Ολυμπιακού, ήταν το πέμπτο του Βασιλόπουλου. Πραγματικά, εκνευρίστηκα μόλις το είδα. Οι τεχνικές ποινές ήταν τουλάχιστον από μια άδικη στον καθένα, οπότε δεν τις λαμβάνω υπόψιν, ασχέτως του πότε δόθηκαν, σε σημείο δηλαδή που δεν "διαμορφώθηκε" αποτέλεσμα για κανένα λόγο. Είναι αλήθεια πως γενικώς ΚΑΠΟΙΑ (όχι πάνω από 3-4 στο σύνολο) ήταν σφυρίγματα έδρας, αλλά σε καμία των περιπτώσεων καθοριστικά για το αποτέλεσμα.

Καθοριστική για το αποτέλεσμα ήταν η καθως πρέπει εμφάνιση του Παναθηναϊκού, που αν δεν έκανε τόσα λάθη (392819 απανωτά άστοχα τρίποντα του Αλβέρτη, πούλημα της μπάλας, δυστοχία) στο Α, η διαφορά των 15 θα χε έρθει από τότε και θα τέλειωνε η ιστορία νωρίς.

Ωριμότατος Παναθηναϊκός, με Παπανικολάου να διαλύει, με Διαμαντίδη να παίρνει σώβρακα Πενν και κομπανίας, με Μπατίστ να ευστοχεί καλαθάρες, με ουσιώδη Τσαρτσαρή και -το βασικότερο- με ψυχολογία νικητή.

Ε δεν θα κάνω γαύρικα "οεοεοεο οοοοο φέρτε και το δεκατοοοό", αλλά πρωτάθλημα τέλος, 3/3 τίτλους, πάμε για τα επόμενα.

Πολύ το χάρηκα.
αυτά γενικά,επίσης ο γαύρος κάπως πήγε να την παλέψει σε κάποια φάση που μείωσε σε 4-5 αλλά και πάλι έπαιζε νευρικά.
όσοι ρίχνουν την ευθύνη στη διαιτησία,ξυδάκι τώρα κι απ'του χρόνου με υγεία γιατί παίχτηκε πολύ ωραίο μπάσκετ σε φάσεις.

Bullet
20-06-2007, 23:23
dying...ποιοι ειναι οι ολοι ρε φιλε,θα μας τρελανεις; oΛυμπιακοι και αντιπαναθηναικοι;

και δε παω να βγω αδικημενος...να μη ξεχνατε τις υπερ σας φασεις δε θελω γιατι τοση ωρα κριτικαρετε τη διαιτησια επιλεκτικα

ο αλλος μονο καλπικο που δε το γραφει παραπανω,δλδ ελεος και ελα στη θεση μου

dyingfreedom
20-06-2007, 23:27
Οκ, ευρωμπάσκετ λοιπόν.
:!:

Bullet
20-06-2007, 23:28
ετοιμαζομαι να ανοιξω θρεντ

Magellan
20-06-2007, 23:30
Μπουρουσης βασικος!!! :)

Bullet
20-06-2007, 23:32
γιατι οχι

Moonspellheim
20-06-2007, 23:38
Ρε μλκ Πάνο έλεος. Απλά έλεος ε.
Έχετε καλύτερη ομάδα εδώ και καιρό, αυτό είναι αποδεκτό, αλλά ακόμα κιέτσι ακόμα να μάθετε να παρακολουθείτε μπάσκετ.
Λες μαλακίες όχι επειδή γίνεσαι κάφρος, αλλά επειδή αρνείσαι αυτό που όλοι παραδέχονται. Δλδ, κανείς δεν υποστηρίζει ότι χάσαμε καθαρά λόγω διατητικών λαθών. Ο Ολυμπιακός έκανε ένα άθλιο 3ο δεκάλεπτο και σε συνδυασμό με τις μαλακίες της διατησίας η διαφορά έφτασε στους 10 και 12 πόντους. Στέκεσαι στο 1ο ημίχρονο. Οκ. Σε όλη την σειρά των τελικών ο βάζελος είχε τις διπλάσιες βολές. Στο 3ο παιχνίδι δεν έδωσαν φάουλ στον Πεν, που ουσιαστικά μπορούσε να κρίνει το ματς. Σήμερα, η τεχνική στον Γκέρσον, τα δύο τελευταία φάουλ του Βασιλόπουλου, τα φάουλ του Μπατίστ πχ, σχολιάστηκαν ελάχιστα.
Κερδίσατε, δίκαια κατ'εμε μιας και συνολικά έχετε καλύτερη ομάδα. Αλλά μη βγείτε και αδικημένοι ρε πούστη μου, που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τα απίστευτα με τους γιαννακόπουλους να μπαίνουν σε κάθε αντίθετη απόφαση στο γήπεδο και να προπηλακίζουν τους διαιτητές.

εντιτ.επαναλαμβάνω, δίκαια πήρατε την κούπα σύμφωνα με την συνολική απόδοση όλη την σεζόν.

symfwnw apolyta se ola ta parapanw

jack the ripper
20-06-2007, 23:39
Γιατι εκτος της διαιτησιας δε λετε για το roster σας τιποτα?
δλδ για ασσο ποιον εχετε στον παγκο που να μπορει να την παλεψει??και γενικα αν εξαιρεσουμε τους ψηλους(μπουρουση,στακ,χοντρο κλπ) σε ποια θεση εχει πολλες επιλογες ο ολυμπιακος?

Τεσπα...Ας αρχισουμε να μιλαμε για το Eurobasket να ειμαστε ολοι μια ευχαριστη παρεα

Bullet
20-06-2007, 23:49
αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι τα σχόλια για ανύπαρκτα και αλλοιώσεις τον γαύρων πέρασαν στο ντούκου,ενώ όταν ο κακός "βάζελος" είπε κάτι διαφορετικό ήταν ο κάφρος και ο έλεος

και μάλιστα από άτομα που δε το περιμένεις,που μέχρι πριν λίγες μέρες ήσουν "συζητήσιμος" και "γνωστης" επειδή (μάλλον) συμφωνούσε η γνώμη σου με τη δικη τους

anyway,ελπίζω πως είναι από την κακή ψυχολογία λόγο ήττας και πειράγματος

:wave: πελατες :P

pitchfork
20-06-2007, 23:52
Ένα μεγάλο μπράβο από μένα στην καε γάβρος.
Χάρη στην επιμονή της να γίνει σήμερα η απονομή, μείναμε στο γήπεδο για να το σηκώσουμε και οι υπάλληλοι του κατάσκοπου έφυγαν ξεκωλιασμένοι μεν αλλά τουλάχιστον όχι δαρμένοι.

Κατά τα άλλα μία από τα ίδια. Πρωτάθλημα στην Λεωφόρο όπως κάθε χρόνο. Η μόνη διαφορά δλδ ήταν που φέτος στην απονομή είχαμε και πουτάνες.
Α ναι. Και που ενώ συνήθως φωνάζουμε ΑΝΤΙΟ ΑΝΤΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α2 φέτος φωνάζαμε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ.

Άντε, και του χρόνου με το καλό.

Mitsmann
21-06-2007, 00:01
Ουτε γω ειπα οτι χασαμε ακριβως απ τη διαιτησια, αλλα εχω χοντρα παραπονα γιατι το -4 το εκανε -12 η διαιτησια. Καλως η κακως ετσι ειναι. Για τα φαουλ που ανεφερα ειναι τοσο καθαρα που απορω αληθεια τι βλεπετε στην τιβι. Μπασκετ δε μαθαινω σε κανενα, ασε που ηταν τοσο εμφανες που δε χρειαζεται. Καναμε το -12, παλι -4 2:30 πριν το τελος. Ε, τοσο αντεξε η ομαδα. Χωρις Βασιλοπουλο, εξω κι ο Ζιζιτς δε μπηκε και το τριποντο του Μασιγιαουσκας, ε δατς μπασκετμπολ ξερω γω κι η ΒΙΑΝΕΞ στα καγκελα.

Το τι παραπονα εχω απ τον Ολυμπιακο (κι αν θα πρεπει τη στιγμη που ηταν πολυ μεγαλη η προσπαθεια του σ ολα τα πλεη οφφ) τα ξερω καλα. Και μεσα στο παιχνιδι και εξω.

αλλα το -4 το κανει -12 η διαιτησια. Απο κει και περα αυτα τα ματς, το ξερετε καλα, στο -12 γυριζουν μια φορα στα 15 χρονια.

Κατι Τζακ δε ριππερ κλπ, ας μαθουν λιγο μπασκετ και τα λεμε μετα.

jack the ripper
21-06-2007, 00:32
Ουτε γω ειπα οτι χασαμε ακριβως απ τη διαιτησια, αλλα εχω χοντρα παραπονα γιατι το -4 το εκανε -12 η διαιτησια. Καλως η κακως ετσι ειναι. Για τα φαουλ που ανεφερα ειναι τοσο καθαρα που απορω αληθεια τι βλεπετε στην τιβι. Μπασκετ δε μαθαινω σε κανενα, ασε που ηταν τοσο εμφανες που δε χρειαζεται. Καναμε το -12, παλι -4 2:30 πριν το τελος. Ε, τοσο αντεξε η ομαδα. Χωρις Βασιλοπουλο, εξω κι ο Ζιζιτς δε μπηκε και το τριποντο του Μασιγιαουσκας, ε δατς μπασκετμπολ ξερω γω κι η ΒΙΑΝΕΞ στα καγκελα.

Το τι παραπονα εχω απ τον Ολυμπιακο (κι αν θα πρεπει τη στιγμη που ηταν πολυ μεγαλη η προσπαθεια του σ ολα τα πλεη οφφ) τα ξερω καλα. Και μεσα στο παιχνιδι και εξω.

αλλα το -4 το κανει -12 η διαιτησια. Απο κει και περα αυτα τα ματς, το ξερετε καλα, στο -12 γυριζουν μια φορα στα 15 χρονια.

Κατι Τζακ δε ριππερ κλπ, ας μαθουν λιγο μπασκετ και τα λεμε μετα.

Κοιτα να δεις...δεν ειπα σε κανενα post μου οτι σωστα σφυριξαν οι διαιτητες αυτα που ειπες...του βασιλοπουλου προφανως δεν ηταν φαουλ....οπως ειχα πει και για το τριτο ματς οτι ηταν φαουλ αυτο στον πεν κλπ.....συνοπτικα συμφωνω απολυτα με αυτα που ειπε ο bullet και o carheart...στο πρωτο εκανε λαθη υπερ σας στο δευτερο υπερ μας...καλυτερη ομαδα ο παναθηναικος σημερα και δικαια κερδισε.σε καμια περιπτωση τα σφυριγματα δεν καθορισαν το αποτελεσμα..τελος...απο εκει και περα συνεχιστε να λετε οτι θελετε...

Mitsmann
21-06-2007, 00:35
ενω μιλαω συνεχως για 3-4 συνεχομενα ανυπαρκτα φαουλ επαναλαμβανεις και συ κι ο καρχαρτ π.χ. το 5ο του Βασιλοπουλου το οποιο χαιρω πολυ! ηταν ανυπαρκτο! και βγαινω εγω γραφικος π.χ. ενω ανετα πηρατε 7-8 βολες μαζι απο ανυπαρκτα φαουλ ολες. Εκτος αμα του Σχορτσιανιτη στο τελος της γ' περιοδου ηταν νορμαλ φαουλ.

carheart
21-06-2007, 01:00

Ξεκόλλα. Καμία διαιτησία δεν μας χάρισε 8 πόντους. Δηλαδή έλεος, ακόμα και με 35 να έχανε ο ολυμπιακός, πιστεύω πως η πλειοψηφία των οπαδών θα πιανόταν από κάτι τέτοια. Και σε μας το ίδιο βέβαια, μα ας μιλήσουμε σοβαρά, μιας και με σένα θεωρώ πως μπορώ να μιλήσω σοβαρά, αγνοώντας κάτι πρωταθλητάκια σκάρμπαφς και κομπανία.

Όχι, το -12 δεν γυρίζει μια φορά στα 15 χρόνια. 12 πόντοι δεν είναι σχεδόν τίποτα, ειδικά σε τόσο μεγάλες ομάδες, σαν εμάς και εσάς. Στα πλέη οφφς πόσες φορές προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός με +10 και ο Ολυμπιακός πήρε (ή κόντραρε με άνεση) το παιχνίδι; Μέτρα τες. Και μέτρα ποιός δυσκολεύτηκε περισσότερο να πάρει τις νίκες που πήρε, μέχρι το 2-2, ενώ είχε +10. Μην τρελαθούμε, για κανένα λόγο δεν μπορείς να πεις πως η διατησία πήρε το παιχνίδι, το λες δεν το λες, το υπαινίσεσαι δεν το υπαινίσεσαι.

Σήμερα νίκησε ο καλύτερος, με διαφορά ο καλύτερος, και θα πρεπε να με έβλεπες στο τρίτο παιχνίδι που ήθελα καταφανώς να χάσουμε με τέτοιο χάλι που δείξαμε.

Έλεος τώρα δλδ, πες μου έναν αγώνα (έναν!) που δεν σφυρίχτηκαν λάθος foul. Αν πάμε καρέ καρέ την Α περίοδο, μπορώ να σου πω και γω 2-3 που δεν σφυρίχτηκαν για εμάς. So what? Καμία πρόθεση δεν βρίσκω. Συνεχίζω να πιστεύω πως το μόνο κραυγαλέο ήταν το πέμπτο του βασιλόπουλου και κανένα άλλο, αλλά αν παρατηρήσετε ΚΑΛΑ τη φάση, θα δείτε πως ο βασιλόπουλος ενώ ΔΕΝ ακούμπησε, η φορά των χεριών του όταν κοίταξε ο διαιτητής ήταν ΣΑΝ να είχε σπρώξει. Καθαρό διαιτητικό ΛΑΘΟΣ.

Και θα στο θέσω ακριβώς ως έχει. Αν ο Ολυμπιακός είχε πάρει το παιχνίδι έτσι όπως το πήρε ο Παναθηναϊκός σήμερα, μόνο συγχαρητήρια θα έδινα στον Ολυμπιακό.

Όπως συγχαρητήρια του δίνω και τώρα, επειδή έχει καταφανώς ομαδάρα, έχει Βασιλόπουλο και Μπουρούση, έχει Ματσιγιάουσκας (που ο Διαμαντίδης τον ταπείνωσε άσχημα βέβαια, αλλά δεν ήταν στη μερα του) που είναι από τους καλύτερους ξένους που έχουν έρθει στην ελλάδα τα τελευταία χρόνια, και αν δεν κάνει τη μαλακία να διώξει τον Γκέρσον, του χρόνου ο Παναθηναϊκός θα δυσκολευτεί απείρως περισσότερο να το σηκώσει.

Αυτά έχω να πω, που νομίζω αντικατοπτρίζουν αρκετά τα όσα συνέβησαν. Συνοπτικά, με δεδομένη την ευρωπαϊκή παντοδυναμία του παναθηναϊκού, είχα αμφισβητήσει τον Ολυμπιακό, και όπως φάνηκε όχι μόνο εγώ. Και παραλίγο να μας στοιχίσει το πρώτο δίκαιο σπάσιμο της δεκαετούς συνέχειας των πρωταθλημάτων.

Τα υπόλοιπα είναι κλάψες. Δεν αδικήθηκε κανείς, και όποιος υποστηρίζει κάτι τέτοιο μάλλον είναι είτε πολύ φανατικός, είτε πολύ πικραμένος.

jack the ripper
21-06-2007, 01:03
Το 5ο του βασιλοπουλου κ το φαουλ του χοντρου.....οκ εχεις δικιο σε αυτα....εσυ για κατι αναποδα σφυριγματα οπως πχ ενα αμυντικο που εδωσε στο διαμαντιδη που ηταν επιθετικο(προφανως ηταν σταθερος) και αλλη μια παρομοια φαση τι εχεις να πεις?
Για να μην πει κανεις καμια μαλακια:δε λεω με την παραπανω προταση οτι σας βοηθησε και η διαιτησια...

Απλα δεν πιστευω οτι για αυτο χασατε το παιχνιδι....

Edit:Τωρα ειδα το ποστ του carheart...το δικο μου ειναι περιττο...με καλυψε ο απο πανω

.
21-06-2007, 01:05
χμ.

δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τη διατησία. το πήρε η καλύτερη ομάδα, τόσο με βάση το σημερινό αγώνα όσο και γενικότερα.

μακροπρόθεσμα πιστεύω ότι θα μας ωφελήσει το ότι χάσαμε τον τίτλο, όσο ακραίο κι αν ακούγεται αυτό, γιατί μείναμε με τη γλύκα στο τέλος η οποία ίσως να είναι η αφορμή του χρόνου να κάνουμε το βήμα παραπάνω. κακά τα ψέματα, ο φετινός ολυμπιακός δεν άξιζε το πρωτάθλημα.

δεδομένου ότι υπάρχει ένα "επιστρέψαμε" κλίμα, το οποίο δεν υπήρχε εδώ και 10 χρόνια, με 3-4 ΚΑΛΕΣ μεταγραφές η ομάδα θα τα πάει καλύτερα του χρόνου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. θυμηθείτε εξάλλου πόσα χρόνια πήρε στον παναθηναϊκό να σπάσει την κυριαρχία του ολυμπιακού τη δεκαετία του '90, παρ'όλο που είχε ομαδάρα.

ευελπιστώ να φύγει ο γκέρσον (αν και δε θα γίνει μάλλον) ή τουλάχιστον να αναλάβει ρόλο μασκότ μαζί με το θρυλέοντα γιατί με την προπονητική δε τα πάει και πολύ καλά.

αν και όσο νά'ναι είναι κάτι το ότι μας έφτασε όπου μας έφτασε με αυτή την ομάδα και τους τόσους τραυματισμούς.

αυτά.

bleeding
21-06-2007, 01:08
Εγω παλι που σταρχιδια μου κιολας ποιος θα το επαιρνε ειδα λαθη κ για τις 2 πλευρες. Ναι, τα υπερ του Παναθηναικου ηταν μαζεμενα αλλα κ τα υπερ του Ολυμπιακου ηταν οταν ο Παναθηναικος προσπαθουσε να χτισει διαφορα (να ξεφυγει απο το +5 δλδ)

Δε νομιζω οτι η διαιτησια διαμορφωσε αποτελεσμα σε καμμια περιπτωση.

FIXXXER
21-06-2007, 01:11
Χαχαχαχαχχαχα ματς παρωδια. Εκει στο τελος του 3ου δεκαλεπτου επεσαν κατι τεχνικες ποινες και φαουλ χωρις λογο, απλα γιατι ειχε πλησιασει πολυ ο Ολυμπιακος. Ρε Καρχαρτ, το φαουλ που εδωσε κατα του Σχορτσιανιτη εκει που απλα καθοταν το παλικαρι τι ηταν ρε? Δεν ηταν εξοργιστικο? Μην απαντησετε βαριεμαι, δε θα το διαβασω μαλλον εγω Αρης ειμαι και οσο γραμμενους και να τους εχω τους δυο γελοιους της Αθηνας στο μπασκετ, ε ηταν παρωδια το σημερινο, ηταν προφανες οτι ο Ολυμπιακος δε θα κερδιζε ποτε.

carheart
21-06-2007, 01:19
Φίξξξερ δείξε λιγάκι έλεος, μιλάω σοβαρότατα.

Mitsmann
21-06-2007, 01:24
Καρχαρτ, στον 5ο τελικο και στις αρχες της τεταρτης περιοδου δε γυρναει το ματς με τιποτα. Και παιζαμε με τον υπερεμπειρο παναθηναικο που εχει 9/10, οχι με καμμια Ολυμπια Λαρισας. Ο Ολυμπιακος παιζει σαφως προβληματικα στο ματς, ο Παο ειναι οχι πολυ καλος κατ εμε, αλλα σιγουρα δεν ειναι καθολου νωθρος οσο στα προηγουμενα ματς, και πολυ λογικο, τελευταιο ματς στην εδρα σου. Αλλα αυτος ο Ολυμπιακος μενει μεσα στο παιχνιδι, προηγειται κιολας και σε ολα τα ματς των τελικων στην τριτη περιοδο παταει γκαζι. Ε αυτη τη φορα δεν το πολυπατησε και σορρυ αλλα αμα σφυριζει φαουλ σε υψωμενα χερια καθετα Σχορτσιανιτη και Βασιλοπουλο, δε μπορεις να παιξεις αμυνα. Απο κει και περα, εφτασε τον Παναθηναικο των 9/10 τιτλων στα τελευταια 2:30 λεπτα, στο ενα τριποντο του Σισκαουσκας, μια ομαδα που συνηθως το συστημα της ειναι ψωμι, πορεια, αναρχια, μια ομαδα που αν εχει το Γιαχβε του ο Γκερσον, δεν κανει μπλοκ αουτ και περα απ το φαουλ του Πεν, εχασε ενα πρωταθλημα γιατι δεν εκανε καλο μπλοκ αουτ και σου πηρε rebound ο πλεημεηκερ, ειναι μια ομαδα που απ τη στιγμη που ο Μασιγιαουσκας ηταν ζεστος στους τελικους δεν κατεβηκε με ΟΥΤΕ ΕΝΑ νεο συστημα με σκριν (ας θυμαται καποιος πως ανεβαινε ΟΛΗ την ωρα ο Ταρλατς στα 6,30, εκανε τα σκριν και ο Τζονσον εμενε ελευθερος) μα ενα συστημα με σκριν επιτελους. Μια ομαδα που ειχε καλους παικτες ειτε τραυματιες μηνες, ειτε απιστευτους αντιεπαγγελματιες (γιατι αυτο ειναι ο Σχορτσιανιτης) και ελληνες παικτες που αληθεια ξαφνικα φορτωθηκαν με 3-4 δουλειες ταυτοχρονα και ποσο να αντεξουν πια. Εχασε τον τιτλο σε σχετικες λεπτομερειες. Κι ανησυχω γιατι τα μπλοκ αουτ π.χ. δεν εχουν να κανουν με το οτι "λειπει ο Ματσε". Παπαρια.

Απο κει και περα ομως, το -4 γινεται συνεχομενα -12. Δεν αλλαζει αυτο. Τα φαουλ που δινει κατ αυτη τη διαρκεια (στην περιοδο που ο Ολυμπιακος πατησε γκαζι σε ολα τα 4 προηγουμενα ματς) ειναι ΟΛΑ μηδεν. Εκει θα επιμεινω παρα τα οσα λετε.

Αυτα. Υπνος.

carheart
21-06-2007, 01:27
Συνεχίζω να διαφωνώ, αλλά νο προμπ.

.
21-06-2007, 01:33
Μιτς ακόμα και να μας αδικήσαν με τα φάουλ, όταν στο 3ο δεκάλεπτο έχεις βάλει ένα δίποντο και 4-5 βολές σε 8 λεπτά δε δικαιούσαι να μιλάς.

επίσης ο πενν πιθανότατα νόμιζε ότι έπαιζε διπλό με τους κολλητούς του γιατί όταν πας να καλύψεις μια διαφορά δεν κάνεις τις επιθέσεις που έκανε αυτός.

η νοοτροπία του ολυμπιακού είναι τέτοια τα τελευταία χρόνια που αν παίρναμε το πρωτάθλημα του χρόνου η ομάδα θα ξαναγινόταν μπουρδέλο, σε φάση "δε βαριέσαι, ξεχαρμανιάσαμε, σε 10 χρόνια πάλι".

αν και με τους αγγελόπουλους δείχνει ν'αλλάζει αυτό κάπως.

Boom!
21-06-2007, 02:01
Αρχιδη Πουσταρα Κορομηλα!

BURNIN AMBITION
21-06-2007, 03:04
tou vasilopoulou itan faoul otan sikose ta xeria.perpatouse to palikari pros ton mpatist(an de kano lathos0.tin texniki pou eprpe na faei otaverniaris o gerson gia diakomodisi tou athlimatos me to kamtsiki pou kounouse kanenas de to leei?
ginan strava sfurigmata opos to 50 tou vasilopoulou alla o kaluteeros nikise.

tou xronou thanai pio duskola kai kalo auto gia to athlima

an kai de fanike o matse, meta apo dominic eukola o megaluteros paixtis pou irthe ellada

kai telos, re theoi sas evale o papanikolaou 12 pontous. gelao
pos na mi xasete

auta.sugharitiria se gaurous giati voithisan sto na ginoun oraioi telikoi ego to xarika meta apo polla xronia.

sta anegefala kai kolimena mounakia, parte ta arxidia mas malakes. stous normal (sic) gaurous, ta lemetou xronou se akoma merika oraia kai spasokardistika derby

Bullet
21-06-2007, 03:35
tin texniki pou eprpe na faei otaverniaris o gerson gia diakomodisi tou athlimatos me to kamtsiki pou kounouse kanenas de to leei?
y

αναγειασου και ελεγα τι ειχα ξεχασει

Bullet
21-06-2007, 04:38
Με τη λήξη του πέμπτου τελικού οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να αγκαλιάζουν τους παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έκανε σαν μικρό… παιδί και πήρε ένα μικρόφωνο για να ευχαριστήσει τον κόσμο, αλλά και να προααγκείλει ότι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η φιέστα τίτλου στο ΟΑΚΑ.
Το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων αναμένεται να είναι κατάμεστο από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν εκεί για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρώτου "τριπλ κράουν" στην ιστορία του συλλόγου…
"Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός που όλοι ονειρευόμαστε", έλεγε πανευτυχής μετά το φινάλε του αγώνα ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Mitsmann
21-06-2007, 08:37
δε παει να γαμηθει και το Ποκεμον λεω γω. Τοσες μπουκες σε αγωνιστικο χωρο δεν εχει κανει ουτε ο Κουγιας. αλλα τωρα ειναι ωραια γιατι "προστατευει τον παο μας" και αλλες τετοιες αρχιδιες που πιστευετε.

Raven Lord
21-06-2007, 10:10
τελικά ο ΠΑΟ δεν ξεπλήρωσε το καλό ματς που χρωστούσε για τα πλέι οφ. τραγικά λάθη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ελεύθερα σουτ χαμένα, παίκτες που μετά την ευρωπαϊκή κούπα έφυγαν για διακοπές και μόνο σωματικά βρισκόταν στο γήπεδο. αυτό δεν είναι το μπάσκετ που θα έπρεπε να βλέπουμε από την καλύτερη ομάδα της ευρώπης. ευτυχώς, χτες είχε τη σοβαρότητα να κρατήσει το ματς, κυρίως λόγω της ψυχής ορισμένων μεμονωμένων παικτών και της απόδοσης του παπανικολάου από το πουθενά. για 'μενα το μόνο που σώζει την παρτίδα είναι το τριπλ κράουν. αποδείχθηκε, βέβαια, ποια είναι η χαωτική διαφορά του πτώματος του ΠΑΟ, απέναντι σε φορμαρισμένους αντιπάλους, αν και έφτασα σε σημείο να την αμφισβητήσω. τελοσπάντων, για να μην ξεχνάμε και το δούλεμα

:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

ΥΓ. τζίγγερ πρόσεξε καλά και σήκω φύγε, μπας και δούμε ανάλογη ομάδα και στο ποδόσφαιρο.

pitchfork
21-06-2007, 14:47
Διάβασα με προσοχή τα ποστ των κλασσικών γραφικών γάβρων του φόρουμ (που παρεπιπτόντως αγαπώ πολύ και το ξέρουν) οι οποίοι από τους καναπέδες τους παρακολούθησαν το παιχνίδι αλλά τα συμπεράσματα μια χαρά τα έβγαλαν για την τάχατες αδικία που ονειρεύτηκαν όταν η διαιτησία σταμάτησε τα αίσχη υπερ τους και έπαιξε 50-50, και έχω να πω δύο πράγματα μόνο:

Περαστικά σας και του χρόνου.

wino
21-06-2007, 20:24
vasika xwris na exw dei to x8esino paixnidi kai exontas dei to gavro se merika paixnidia mesa sth season auto pou xreiazetai gia na anevei ena level parapanw kai na ginei omada epipedou vazelou einai na vrei ena pio sovaro playmaker giati o pen den einai kai auto pou leme sta8erh a3ia, ena triari giati mono me vasilopoulo de vgainei kai o acker logika 8a paei detroit kai mia gkomena sto sofo mpas kai xasei kanena kilo kai mporei na vgalei 25 lepta paixnidiou xwris na ftanei 250 sfugmous

symposium_lexotanil
22-06-2007, 14:24
xaxaaxxaxa ta apotelesmata tou opadismou de tha stamatisoun pote na me ekplissoun. de ntrepeste re???

pitchfork
22-06-2007, 15:18
Τα πε ο ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ:

Μια νίκη κάνανε και ψήλωσαν.... Έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους για να φτάσουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ....

Boom!
22-06-2007, 19:15
Τα πε ο ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ:

Μια νίκη κάνανε και ψήλωσαν....

Αυτος παντως, οσες και να κανει, δε βλεπω να βαζει μποι.

Moonspellheim
23-06-2007, 15:45
ta aderfia na kopsoun tis voltes sto parke kai na pianoun tous diaithtes otan stravwnei ena mats.

Bullet
23-06-2007, 16:18
οταν παν να τους πηδήξουν οι διαιτητές εννοείς

καλα κανουν,σιγά μη κάτσουν σα το τζίγκερ με σταυρωμένα τα χερια

House Of Low Culture
23-06-2007, 16:44
φύυγε ρε bullet, που ακόμα πιστεύεις πως σας γαμάνε οι διαιτητές στο ποδόσφαιρο. Αυτές είναι αντιλήψεις δημοτικού ε. Μη γινόμαστε κλαίουσες ιτιές όταν χάνουμε. Ας ψάξουμε αλλού το πρόβλημα κι ας μην τα ρίχνουμε στους διαιτητές.
Όσον αφορά στον 5ο τελικό, πάλι καλά που το φτάσαμε μέχρι εκεί. Μάλλον βοήθησε η κούραση του Παναθηναϊκού από την Ευρολίγκα και πήραμε δγυό νίκες. Χωρίς δεύτερο σωστό παίκτη στη θέση του γυφταρά του Βασιλόπουλου και χωρίς δεύτερο σέντερ μετά τον Μπουρούση(ο Στακ είναι ανεκδιήγητος, ο Σόφο είναι αστείος έτσι παχύσαρκος που έχει καταλήξει) κιε χωρίς πλέημεκερ πιο σοβαρό από τον Σκούνιπεν δεν πάμε με τίποτα για τίτλο. Ο ευραίος να πάει να γαμηθεί και να φύγει, πιο πολύ μασκώτ παρά προπονητής είναι. Θα πω για το Δημήτρη το Παπανικολάου που είχε να παίξει σωστό μπάσκετ γύρω στα 5-10 χρόνια και στον τελικό έμπαινε στη ρακέτα λες και ήταν ο Λεμπρόν Τζέημς με τη γλώσσα απέξω και ιπτάμενος και τζέντλεμαν. Μού θύμισε λίγο τον παίκτη από τις γαμάτες εποχές που ήταν ο Michael Jordan του Ολυμπιακού κτλ. Θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε τίτλο αν δεν πετούσαν τούβλα ο Πεν και ο Ματσιγιάουσκας στα τελευταία κρίσιμα λεπτά και αν παίζαμε καλύτερη άμυνα στο Διαμαντίδη. Οι Θανάσης και Παύλος Γιαννακόπουλοι σίγουρα είναι δύο άτομα που γουστάρουν πολύ τον Παναθηναϊκό και ευθύνονται για την αυτοκρατορία που έχει δημιουργήσει και μακάρι να είχαμε κι εμείς τέτοιους προέδρους-οπαδούς(με την καλή έννοια) στο μπάσκετ.

Bullet
23-06-2007, 17:32
πλέον τα χαλια μας σα παε είναι πολύ μεγαλύτερα,παλιότερα ίσχυε όμως,όταν οι τίτλοι κρίνονταν στο παιχνίδι και το βαθμό

τελοσπάντων αυτό που θέλω να πω είναι ότι σαν πρόεδρος αν δεις κάτι που σε χαλάει σαν ομαδα πρέπει να σηκώσεις τη φωνή και όχι να κάθεσαι να το παρακολουθείς,πράγμα που οι γιαννακόπουλοι το κάνουν μια χαρά

και δεν εννοω να κερδίσουν εύνοια,απλά να προστατέψουν

στη τελική επενδύουν τη περιουσια τους και οφείλουν να τη προστατέψουν

όταν έχεις ένα roster όπως αυτό του μπασκετικού παο δε χρειάζεσαι εύνοια από τους διαιτητές

Moonspellheim
23-06-2007, 17:46
na dw ton kokkali na pianei ston hmixrono to koraki se derby kai meta na dw antidrasi sou dear Bullet!

Bullet
23-06-2007, 17:49
ατυχες παράδειγμα

Moonspellheim
23-06-2007, 17:50
giati?akrivws to idio einai

Bullet
23-06-2007, 18:39
ελα τωρα που κανεις οτι δε καταλαβαινεις :P

pitchfork
23-06-2007, 19:21
Moonspellheim ο ξεφτιλισμένος κατάσκοπος δεν έχει ανάγκη να μπαίνει μέσα σε ημίχρονο ποδοσφαιρικού αγώνα.
Αυτά οι γκαγκάτσηδες τα έχουν λήξει πολύ πριν το αρχικό σφύριγμα.
Σορρυ για το οφ τοπικ, εδώ μιλάμε για το άθλημα του μπάσκετ και τον ΙΣΟΒΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Α.Ο.

Boom!
23-06-2007, 19:39
Ο γαβρος πηρε λεει Βουγιουκα.

Moonspellheim
23-06-2007, 20:18
Moonspellheim ο ξεφτιλισμένος κατάσκοπος δεν έχει ανάγκη να μπαίνει μέσα σε ημίχρονο ποδοσφαιρικού αγώνα.
Αυτά οι γκαγκάτσηδες τα έχουν λήξει πολύ πριν το αρχικό σφύριγμα.
Σορρυ για το οφ τοπικ, εδώ μιλάμε για το άθλημα του μπάσκετ και τον ΙΣΟΒΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Α.Ο.
giati o vazelos exei anagki?kai agwnistika kai diaithtika.

FIXXXER
25-06-2007, 04:08
Ο ΠΑΟΚ λεει παιρνει http://www.buddytv.com/articles/30_Rock/Images/alec-baldwin-4.jpg για προπονητη ε?

Boom!
25-06-2007, 04:40
Ο Τομασεβιτς λεει φευγει απο τον ΠΑΟ.

Bullet
25-06-2007, 06:34
τοτε να περιμενουμε μεγαλο σεντερ

cancer
25-06-2007, 09:17
a.

Moonspellheim
25-06-2007, 11:50
ksexna ton pantws ton Vouisits

Odonian
25-06-2007, 13:01
Πιο μεγάλο; 34 είναι ο τομάσεβιτς.

:cold:

Scarbaf
25-06-2007, 14:00
giati?akrivws to idio einai

re...prospatheis na vgaleis akres me tis malakies pou leei o kathenas?

tzamba xronos...san na milas se zwa einai...

pitchfork
25-06-2007, 14:06
Ε ρε πόσο πονάει όταν ο ΠΑΟ γαμάει ….
Τόσες μέρες κι ακόμα μπρούμυτα κοιμούνται….

Bullet
25-06-2007, 18:26
:lol:

scarbaf μπε ρε

Stormrider
25-06-2007, 20:13
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της με τους καλαθοσφαιριστές Χρήστο Χαρίση και Νίκο Μπάρλο.

Αμφότεροι, πρόσφεραν τα μέγιστα κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στην ομάδα μας και γι’ αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός θέλει να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους και να τους ευχηθεί καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας τους».

αυτό σημαίνει πως περιμένουμε μια καλη μεταγραφή στον άσσο :D

Boom!
26-06-2007, 01:55
αυτό σημαίνει πως περιμένουμε μια καλη μεταγραφή στον άσσο :D

Πηρες Αποστολιδη.

Moonspellheim
26-06-2007, 02:01
[quote="Stormrider : )":2nduwv4b]αυτό σημαίνει πως περιμένουμε μια καλη μεταγραφή στον άσσο :D

Πηρες Αποστολιδη.[/quote:2nduwv4b]
mouxaxa

Stormrider
26-06-2007, 09:16
[quote="Stormrider : )":13av6uw7]αυτό σημαίνει πως περιμένουμε μια καλη μεταγραφή στον άσσο :D

Πηρες Αποστολιδη.
mouxaxa[/quote:13av6uw7] :|

pitchfork
26-06-2007, 13:06
Σήμρα διάβασα ότι τελικά παραπέμπεται στην ΚΕΔ η συμμορία του μαστραφτσή για τα όργια του δεύτερου τελικού (πρώτου στο σεφ). Άντε επιτέλους, χωρίς τα αίσχη αυτά δεν θα πηγαίναμε σε 5 αγώνες και να μου θέλουνε και πρωτάθλημα οι γύφτοι....

Moonspellheim
26-06-2007, 13:08
:moutza:

Scarbaf
26-06-2007, 18:21
Σήμρα διάβασα ότι τελικά παραπέμπεται στην ΚΕΔ η συμμορία του μαστραφτσή για τα όργια του δεύτερου τελικού (πρώτου στο σεφ). Άντε επιτέλους, χωρίς τα αίσχη αυτά δεν θα πηγαίναμε σε 5 αγώνες και να μου θέλουνε και πρωτάθλημα οι γύφτοι....

Είπε ο συντάκτης της Πράσινης... :moutza:

pitchfork
26-06-2007, 21:45
Ε καλά, όσοι δεν έχουν επιχειρήματα μουτζώνουν, γνωστά είναι αυτά.

Moonspellheim
26-06-2007, 21:51
o isxyrismos sou einai toso ektos topou kai xronou kai to na stelnei dvd(!!!) o vazelos gia ti diaithsia sto mpasket(!!!!!!) einai toso gelio pou den shkwnei kati allo ektos apo moutza.

hvilelos?
27-06-2007, 01:00
Και ομως.Δεν περασε πολυ καιρος που ο Σωκρατες εβλεπε εθνικη συνομοσια για αφανισμο του σωματειου του θρυλεων στο ποδοσφαιρο

Moonspellheim
27-06-2007, 03:05
http://www.sportime.gr/articles_inside. ... e_id=52912 (http://www.sportime.gr/articles_inside.asp?article_id=52912)

Scarbaf
27-06-2007, 03:20

ενώ εσύ είσαι γνωστός για τα επιχειρήματά σου. :D
τεσπα, ασχολούμαστε μαζί σου μόνο για να σπάμε πλάκα...

Dr. Death
27-06-2007, 03:37
Και ομως.Δεν περασε πολυ καιρος που ο Σωκρατες εβλεπε εθνικη συνομοσια για αφανισμο του σωματειου του θρυλεων στο ποδοσφαιρο

ssssst μη λες τετοια γιατι θα σε κακοχαρακτηρισουν.

Scarbaf
27-06-2007, 03:45
ναι, και ο σωκράτης γιατομπούτσο είναι, επιχείρημα είναι αυτό?

μετά εμείς κάνουμε μπεεε...

Bullet
27-06-2007, 03:48

είπε ο λέκτορας του πανεπιστημιου scarbaf

Scarbaf
27-06-2007, 03:55

είπε ο λέκτορας του πανεπιστημιου scarbaf
πφφφφφφ

Raven Lord
27-06-2007, 12:20
όχι και λέκτορας. ολόκληρη έδρα έχει.

Scarbaf
27-06-2007, 13:19
όχι και λέκτορας. ολόκληρη έδρα έχει.
Πέεεστα... :D

attila
27-06-2007, 19:47
θανατος στο καθηγητικο κατεστημενο :D

Dr. Death
28-06-2007, 14:15
σισκαουσκας στην τσε ες κα

Bullet
28-06-2007, 14:17
γιε,τα λεμε και γιουρολιγκα θρεντ

Eulogy
29-06-2007, 20:01
Οι μεγάλες ομάδες ήταν πάντα τρεις"!...

Του Γιώργου Νικολάου
29/06/2007 (17:10)

Sample ImageΟ Δημήτρης Δρόσος ανέλαβε τις τύχες της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο πρόεδρος του Σπόρτιγκ είναι το νέο "αφεντικό" της "Ενωσης". Η φημολογία, που αναπτύχθηκε χθες -λίγο πριν από τα μεσάνυχτα- και αφορούσε σε επενδυτή, που αγόρασε (ή αγοράζει) την ΚΑΕ ΑΕΚ, δεν ήταν... φημολογία!
Ο Δημήτρης Δρόσος συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντερς (απομένουν λεπτομέρειες τυπικού ενδιαφέροντος) και ανέλαβε την ομάδα, παίρνοντας μαζί τους όλους τους άμεσους συνεργάτες του, με πρώτο και καλύτερο τον Άγγελο Κορωνιό, ο οποίος πήγε μαζί με τον Δρόσο στον Άλιμο και πριν το καταλάβει βρίσκεται μέσω Σπόρτιγκ στην ΑΕΚ!

Η Αθήνα καίγεται από τις υψηλές θερμοκρασίες, που προκάλεσε η καταστροφική πυρκαγιά στην Πάρνηθα, αλλά "καίγονται" και όλοι όσοι αναμένουν τις εξελίξεις στην "Ένωση", οι οποίες είναι ραγδαίες. Οι διοικούντες την "κιτρινόμαυρη" εταιρία και η... "Ορίτζιναλ 21", διατηρούσαν επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του επενδυτή, όπως επίσης και τη μορφή της συνεργασίας. Μέχρι πρότινος...
Το basketblog.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Δρόσο, ο οποίος είπε αυτό που όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν να ακούσουν: "Οι μεγάλες ομάδες ήταν πάντα τρεις. Το τελευταίο διάστημα κακώς είχαν μείνει δύο. Στόχος μας είναι να παραμείνουν τρεις".
Όπερ μεθερμηνευόμενο ετοιμαστείτε για… άλλα κόλπα. Άλλωστε ο πρώην (πλέον) "ισχυρός άνδρας" του Σπόρτιγκ δεν φείδεται χρημάτων όταν πρόκειται να κάνει αυτό που θέλει και έχει αποδείξει ότι τον… τρελαίνει εύκολα η αγάπη του κόσμου. Από τη στιγμή, δε, που η "Ορίτζιναλ 21" έχει θάψει το τσεκούρι του πολέμου, το ΟΑΚΑ αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες δόξες.

"Πάνε πακέτο"

Ο Άγγελος Κορωνιός ακολουθεί (μαζί με το επιτελείο του) τον Δημήτρη Δρόσο, αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Ο Άρθουρ Λι, ο Κώστας Χαρίσης και κατά πάσα πιθανότητα ο Γιώργος Σιγάλας, θα φορέσουν "κιτρινόμαυρα" και θα ενταχθούν στο δυναμικό της "Ένωσης". Άλλωστε οι δύο πρώτοι (που έχουν ανακοινωθεί επίσημα) είχαν υπογράψει συμβόλαιο στις εταιρίες - χορηγούς του Δημήτρη Δρόσου και όχι στον Σπόρτιγκ. Και φυσικά τα συμβόλαιά τους δεν έχουν κατατεθεί στον ΕΣΑΚΕ, άρα μπορούν να παίξουν στην ΑΕΚ. Ποιος, άλλωστε από τους δύο (ή τους τρεις) δεν θέλει να φορέσει τη φανέλα με τον "δικέφαλο".
Η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται από τον Ντάριλ Λιούις (του Σπόρτιγκ) και του Λιούις Σιμς (Ολυμπιάδα Πατρών).
Μεγάλη πλάκα έχει η περίπτωση του Κώστα Κώτση, ο οποίος έφυγε από την ΑΕΚ για να πάει στον Σπόρτιγκ και επιστρέφει πριν αλέκτωρ λαλήσει. Ίσα που πρόλαβε να μοιράσει την ανακοίνωση αποχώρησης…
Όσον αφορά στην εξέλιξη των πραγμάτων, οι νομικοί των δύο πλευρών συντάσσουν τα απαραίτητα συμφωνητικά και μετά από 10 ημέρες, οπότε και θα επιστρέψει ο κ. Δρόσος στην Αθήνα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιαστεί το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΑΕΚ.

basketblog.gr

na doume ti soi einai o drosos... pantws pio katw den paei mono kai mono pou efyge o poustis kalo einai .arkei na doume an peire tin pleiopsifia twn metoxwn i manatzment klp

Boom!
29-06-2007, 20:32
Νταξει, μ'αυτους παντως που λεει οτι θα φερει δεν ειναι και για σπουδαια πραγματα.

Moonspellheim
29-06-2007, 20:49
Νταξει, μ'αυτους παντως που λεει οτι θα φερει δεν ειναι και για σπουδαια πραγματα.
esy perimenes na arpaksei ton ramas apo tin ccska dinontas tou 5 ek. to xrono? :D

Boom!
29-06-2007, 20:53
Ναι, αλλα ας μην κανει τετοιες δηλωσεις ομως:

"Οι μεγάλες ομάδες ήταν πάντα τρεις. Το τελευταίο διάστημα κακώς είχαν μείνει δύο. Στόχος μας είναι να παραμείνουν τρεις".

hvilelos?
29-06-2007, 21:20
H AEK στο μπασκετ δεν ειναι ουτε στις 5

pitchfork
29-06-2007, 22:09
lol
Άλλος ένας άσχετος....

Απλά και η δήλωση δεν ήταν και πολύ σωστή. Η σωστή διατύπωση είναι ότι
"οι μεγάλες ομάδες μετά τον Αυτοκράτορα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΟ ήταν πάντα δύο το πολύ τρεις. Φέτος είδαμε ότι η ΑΕΚ απουσιάσε κα στη θέση της ξεφύτρωσε ο οσφπ. Ε η ΑΕΚ θα ξαναγυρίσει στη θέση της?

hvilelos?
29-06-2007, 22:25
Απογοητευεις.Συ δεν λες μονο οτι η γη γυρισε αναποδα,σταματησε το νερο και παγωσε ο χωροχρονος για να παρει το πρωταθλημα το 2002 απτον διαγαλαξιακο αυτοκρατορα αλλα παραδεχεσαι κιολα.Κριμα

wino
30-06-2007, 01:51
ante na doume ti 8a ginei me th vasilisa

to kalo opws kai na xei einai oti efuge o giartouas,

siga siga twra na xtusoume mia a3iopreph omada kai vlepoume ti 8a ginei, etsi kai alliws oi duo prwtes 8eseis einai kavatzwmenes sthn ellada

hvilelos?
30-06-2007, 02:16
oι 3

pitchfork
30-06-2007, 10:18
ΠΑΟ, άρης και η τρίτη ποια είναι?
Ο πάοκ είναι λίγο πεσμένος τώρα τελευταία.

Bullet
09-07-2007, 21:11
Το πρωί της Δευτέρας, ανακοινώθηκε επίσημα από τον Παναθηναϊκό, η απόκτηση του Κένεντι Ουίνστον, που για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει την "πράσινη" φανέλα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με τον Κένεντι Ουίνστον για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είχε ολοκληρωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα και ο Αμερικανός είχε κάνει ήδη τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του "τριφυλλιού", λέγοντας ότι έρχεται στον Παναθηναϊκό που είναι η καλύτερη ομάδα εκτός ΝΒΑ για να πάρει τίτλους.

Για τα δύο χρόνια που θα αγωνιστεί στους Πρωταθλητές Ευρώπης, ο Κένεντι Ουίνστον, θα εισπράξει περίπου 1.5 εκατομμύρια ευρώ.

Dr. Death
11-07-2007, 15:30
τι εγινε? μπα μπαι ζιζιτς?

Moonspellheim
11-07-2007, 16:07
logika kati kalo tha exoun sta skaria

Scarbaf
11-07-2007, 16:11
logika kati kalo tha exoun sta skaria

μάλλον, αλλιώς μεγάλη μαλακία

up_the_hammers_Festival
11-07-2007, 16:14
Den mporei na einai agonistikoi oi logoi kati oikogeniako tou zizits prepei na pextike. krima kai ton simpathousa apisteyta.

Moonspellheim
11-07-2007, 16:29
Den mporei na einai agonistikoi oi logoi kati oikogeniako tou zizits prepei na pextike. krima kai ton simpathousa apisteyta.

mpa,den to pisteyw auto.exei na kanei me ton arithmo twn koinwtikwn kai me tin paramoni tou seibutis.

pitchfork
11-07-2007, 19:50
Ο τελευταίος ( καυκής ? ) να κλείσει τη μπόρτα

Boom!
12-07-2007, 03:24
Αυριο λεει σκανε μαζεμενες ανακοινωσεις Μαυροκεφαλιδη, Βασιλειαδη και Αμερικανου ψηλου αγνωστων λοιπον στοιχειων. Κατα Πειραια μερια ολα αυτα. Ο πρωταθλητης 2Ε (ελλαδας και ευρωπης και γενικα πρωταθλητης iac) καλοβλεπει Blackney αμα παρει κοινοτικο διαβητηριο ομως, καθοτι ο Σπανουλης οσο και να θελει τη μαμα του, οι Rockets δεν τον αφηνουνε ελευθερο. Α, και ο Βουγιανιτς ανανεωσε και αυτος.

Bullet
12-07-2007, 03:40
ξέρετε ότι κυκλοφορούν φήμες για ζιζιτς στον παο ε

Moonspellheim
12-07-2007, 12:08
ξέρετε ότι κυκλοφορούν φήμες για ζιζιτς στον παο ε

den nomizw oti se xalaei katholou!tha faw megali pikra pantws.ennoeitai oti den ftaiei se tipota!

.
12-07-2007, 13:26
ΟΚ είναι καλή φάση οι μεταγραφές όλης της Εθνικής Ελπίδων, αλλά ξενερώνω λίγο που πάλι φέτος θα ακούμε τα "δώστε χρόνο στην ομάδα για να δέσει" κτλ.

Ο Ρόμπερτς από τα στατιστικά του μια χαρά παίχτης φαίνεται. αλλά.

Τουλάχιστον έδιωξαν τον Πεν.

Όμως ο Ντόμερκαντ ήταν πολύ πινκ παίχτης (όταν έπαιζε καλά τελοσπάντων).

Ο Ζίζιτς ήταν μάλλον ο καλύτερος ψηλός μας ή έστω ο πιο σταθερός.

Moonspellheim
12-07-2007, 13:57
ki egw diafwnw me to ksylwma kai idiws me to diwksimo zizic.pisteuw oti oles oi eurwpaikes omades tha pesoun sta podia tou.einai spania periptwsh toso kalos psilos,koinotikos paixths kai na einai eleutheros.

psychomaverick
13-07-2007, 12:35
Ακουγόταν από χθές, αλλά σήμερα είναι επίσημο. Ο Σπανούλης στους Spurs !!

http://www.nba.com/spurs/news/spanoulis_070712.html

jack the ripper
13-07-2007, 13:31
Ακουγόταν από χθές, αλλά σήμερα είναι επίσημο. Ο Σπανούλης στους Spurs !!

http://www.nba.com/spurs/news/spanoulis_070712.html

Και σε λιγες μερες στον παναθηναικο :)

Bullet
13-07-2007, 13:33
Το αποφασιστικό βήμα έγινε! Ο Βασίλης Σπανούλης από τα ξημερώματα της Παρασκευής δεν αποτελεί μέλος των Ρόκετς. Η ομάδα του Χιούστον τον έδωσε με ανταλλαγή στους Σπερς, ανοίγοντας του το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

:twisted:

Mitsmann
13-07-2007, 13:41
οχι επειδη παει στον παο (εκει ηταν ετσι κι αλλιως) αλλα μ αυτη την υποθεση καραγκιοζιαστηκε ασχημα.

psychomaverick
13-07-2007, 14:00
Ναι, ακόμη περισσότερο με αυτή την εξέλιξη. Είναι φανερό πλέον ότι ήταν εντελώς λάθος η επιλογή του να πάει στο NBA.

jack the ripper
13-07-2007, 19:45
Apo sportime.gr

Για τη μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Σισκάουσκας δήλωσε: "Δεν συμβουλεύτηκα κανέναν. Πήρα μόνος μου την απόφαση. Όταν έκλεισε η μεταγραφή ο Μεσίνα χάρηκε ιδιαίτερα. Ο Ζήσης μου έστειλε μήνυμα στο κινητό για να με συγχαρεί και μου είπε ότι ανυπομονεί να παίξουμε μαζί στην ΤΣΣΚΑ. Το πρωτάθλημα της Ρωσίας είναι πιο δυνατό από το ελληνικό, αλλά είναι κατώτερο από το ισπανικό και το ιταλικό. Ο Παναθηναϊκός και η ΤΣΣΚΑ είναι σπουδαίες ομάδες. Χαίρομαι που θα παίξω στην Ρωσία. Με τον Παναθηναϊκό πέτυχα πολλά. Κατακτήσαμε το ελληνικό πρωτάθλημα, την Ευρωλίγκα, το Κύπελλο. Τώρα θέλω να γευτώ τις ίδιες επιτυχίες και με την ΤΣΣΚΑ.Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να με αφήσει να φύγω, αλλά υπήρχε όρος στο συμβόλαιό μου που μου επέτρεπε να κλείσω όπου ήθελα, αρκεί να πληρωνόταν ο Παναθηναϊκός. Από τη στιγμή που έγινε αυτό, αυτομάτως έμεινα ελεύθερος. Η ΤΣΣΚΑ πλήρωσε το μπάι άουτ και η μεταγραφή μου ολοκληρώθηκε. Είμαστε επαγγελματίες και το μπάσκετ θα πρέπει να είναι το μοναδικό μας κριτήριο. Δεν πρέπει να μπαίνουμε σε περίεργες διαδικασίες. Στη Λιθουανία πάντως, οι απόψεις διίστανται. Για τους παίκτες το να πηγαίνουν από την μία ομάδα στην άλλη είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό".

Η κουβέντα πήγε και σε εθνικό επίπεδο όπου ο "Σίσκα" ήταν πολύ πιο εγκρατής για την χώρα απ' ότι με τη Ρωσία: "Όλα θα εξαρτηθούν από το ποιοι παίκτες θα παίξουν στην Εθνική Λιθουανίας. Αν δεν υπάρξουν τραυματισμοί, τότε έχουμε αρκετές πιθανότητες να κατακτήσουμε και πάλι το χρυσό μετάλλιο. Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στη β΄ φάση κι από ‘κει βλέπουμε. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις. Η Γερμανία είναι νεανική και δυνατή και το 1999 είχαμε ηττηθεί έχοντας τον Σαμπόνις στην ομάδα. Η Ρωσία έχει πολύ δυνατή ομάδα και η Ελλάδα και η Σερβία είναι κατώτερες".

Για τις αντιδράσεις των φίλων του Παναθηναϊκού τόνισε: "Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Εάν το είχαν μάθει νωρίτερα δεν ξέρω τι θα έκαναν. Οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν πολύ παρορμητικοί. Μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας και πανηγύρισαν. Δεν μπορούσαμε να φύγουμε από το ΟΑΚΑ. Όσο για τους φιλάθλους της ΤΣΣΚΑ, δεν είναι λιγότερο ένθερμοι αν κρίνω από το Final Four. Η υποστήριξή τους θα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα".

Για την προοπτική να παίξει στο ΝΒΑ: "Αν υπήρχε συγκεκριμένη πρόταση δεν θα έλεγα όχι. Δεν είμαι από αυτούς που θα έκαναν τα πάντα για να παίξουν εκεί. Δεν είμαι 20 χρονών για να πάω ταξίδι στο άγνωστο. Καλύτερα να μείνω στην Ευρώπη από το να κάθομαι στους πάγκους του ΝΒΑ".

Για τους συμπαίκτες του στην ΤΣΣΚΑ: "Δεν θα έχω πρόβλημα με τον Παπαλουκά, αφού αγωνίζομαι σε άλλη θέση. Υπολογίζω στην παρέα των Νίκου Ζήση, Μάρκους Γκόρι, με τους οποίους γνωριζόμστε από την Μπενετόν Τρεβίζο".

pitchfork
14-07-2007, 21:05
Ε ναι μωρέ τώρα με το καραγκιόζη το Σπανούλη.
Που θέλει να παρατήσει τους πάγκους του ΝΒΑ και να ρθει εδώ στα πάτρια εδάφη ο μαλάκας για να παίζει μπάσκετ, να σηκώνει πρωταθλήματα, κύπελλα, ευρωπαϊκά, να τον αποθεώνει όλη η Ευρώπη και να γαμάει τον ολυμπιλαγό.

up_the_hammers_Festival
15-07-2007, 01:18
siga min klaseis kamia mantra arxidia

eleventh guardian
15-07-2007, 01:25
Ρε, μην τσιμπάτε όλοι με τον Pitchfork.

Καταλάβετε το πνεύμα του και απολαύστε τα posts του. :P

Raven Lord
15-07-2007, 04:31
βάλε ένα :spoiler: τουλάχιστο :P

pitchfork
15-07-2007, 13:13
11th σταμάτα επιτέλους να μου χαλάς την ατμόσφαιρα και να μου διώχνεις το κοινό μου.

Bullet
20-07-2007, 03:55
Η ΑΕΚ γυρίζει σελίδα... Η 19η Ιουλίου 2007 ίσως αποδειχθεί ιστορική ημερομηνία για την πολύπαθη Ένωση, αφού οι διαπραγματεύσεις για την αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά ανάνεσα στους Δημήτρη Δρόσο και Γιάννη Φιλίππου είχαν τελικά αίσιο τέλος. Ο πρώτος αποδέχθηκε όλες τις έγγραφες απαιτήσεις του δεύτερου και την Πέμπτη (19/07) τού μεταβιβάστηκε το πακέτο των μετοχών. "Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και την μεταβίβαση των μετοχών στον επιχειρηματία κ. Δημήτρη Δρόσο. Η απερχόμενη διοίκηση είναι πεπεισμένη ότι ο κ. Δρόσος θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών της και θα συμβάλει τα μέγιστα", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ το νέο αφεντικό των κιτρινόμαυρων δήλωσε ότι "μια νέα εποχή ανατέλλει".

Moonspellheim
20-07-2007, 11:50
Kalh fash,arkei na min ti kanei me elafra meta apo 1-2 xronia

Bullet
25-07-2007, 10:49
παπ και κουτλουαι στην αεκ,καλες κινησεις

pitchfork
25-07-2007, 15:40
Φαίνεται λοιπόν ότι ό δεύτερος επέστρεψε εκεί που βρισκόταν.
Ο αξιόμαχος άρης και ο φιλόδοξος οσφπ θα αγωνιστούν για την χρυσή τρίτη θέση που οδηγεί στυην ευρωλίγκα λοιπόν, για να δούμε....

Moonspellheim
25-07-2007, 15:46
Ο αξιόμαχος άρης και ο φιλόδοξος οσφπ θα αγωνιστούν για την χρυσή τρίτη θέση που οδηγεί στυην ευρωλίγκα λοιπόν, για να δούμε....

oxi re,min ypervaleis.me ton PAOK tha agwnistoume gia ti kerdofora 6h thesi pou odhgei sto Eurocup.

pitchfork
25-07-2007, 16:20
Ναι καλά.

Για τον Ίμπο που το άκουσες ρε Bullet? Δεν είναι επιβεβαιωμένο

Bullet
25-07-2007, 16:43
καιρο τωρα το λενε,ηταν λογικα θεμα χρονου νεας διοικησης

up_the_hammers_Festival
26-07-2007, 01:17
trava kane kana mpanio re agori mou exei poli zesth.

irreligious
26-07-2007, 05:48

...................................

ΜΕΤΡΑ

pitchfork
26-07-2007, 17:40
Τι?
Την έχετε σίγουρη νομίζετε την τρίτη θέση?
Δεν νομίζω....

Moonspellheim
26-07-2007, 18:58
Egw to pa oti to tavani mas gia fetos einai h 6h thesi.

Bullet
27-07-2007, 09:31
Παίκτης του Παναθηναϊκού, είναι ο Άντρια Ζίζιτς, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους "πράσινους", με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο και ετήσιες αποδοχές ύψους 800.000 ευρώ.
http://www.sport24.gr/ast/cov/A1/A1_OSFP_ZIZIC_IPOGRAFI_b.jpg

Moonspellheim
27-07-2007, 12:44
koufales....dwro paixth sas ekane o pini....kai malista se thesi pou ponate.

pitchfork
28-07-2007, 19:38
Νά ναι καλά ο πελάτης

Moonspellheim
08-08-2007, 12:35
Νά ναι καλά ο πελάτης

den se xalaei dhladh e?giati oso itan paixtis mas den thymamai na eixes pei kammia kali kouventa.

pitchfork
08-08-2007, 20:48
Ούτε και κακή όμως.

Moonspellheim
08-08-2007, 20:56
lol

eixes pei oti apo ton gauro mono o domercant kserei ligo basket.

pitchfork
08-08-2007, 21:17
Τώρα που το λες το θυμήθηκα.
Χαίρομαι που θυμάσαι καλύτερα από μένα τα ποστς μου, υπάρχει ελπίδα.
Λοιπόν το παίρνω πίσω για τον Ντόμερκαντ ο οποίος όπως δήλωσε από την Ελλάδα θα του λείψουν περισσότερο τα σουβλάκια, και στη θέση του βάζω το Ζίζιτς.
Η αλήθεια είναι ότι όσο καλός και να είναι ένας παίκτης άμα τον πετάξεις σε ένα τσούρμο αστείων και ασχέτων με το άθλημα δεν μπορεί να δείξει εύκολα την αξία του. Και τον Ντόμερκαντ τον είχα με κόπο ξεχωρίσει, πιο πολύ για να πω ένα όνομα και να μη με λέτε προκατειλημμένο....

lab
08-08-2007, 22:12
Τώρα που το λες το θυμήθηκα.
Χαίρομαι που θυμάσαι καλύτερα από μένα τα ποστς μου, υπάρχει ελπίδα.
Λοιπόν το παίρνω πίσω για τον Ντόμερκαντ ο οποίος όπως δήλωσε από την Ελλάδα θα του λείψουν περισσότερο τα σουβλάκια, και στη θέση του βάζω το Ζίζιτς.
Η αλήθεια είναι ότι όσο καλός και να είναι ένας παίκτης άμα τον πετάξεις σε ένα τσούρμο αστείων και ασχέτων με το άθλημα δεν μπορεί να δείξει εύκολα την αξία του. Και τον Ντόμερκαντ τον είχα με κόπο ξεχωρίσει, πιο πολύ για να πω ένα όνομα και να μη με λέτε προκατειλημμένο....

nomizo opoiosdipote se ayto to forum tha mporouse na anagnorisei poios exei kanei ayto to post xoris na koitaxei nick kai avatar!

ontopic oraios o zizits alla thelei ki alla pramata o panathinaikos!
oxi oti den tha ta xanasikosoume fetos ola!

Bullet
09-08-2007, 16:15
για ευρωπη κραταμε πισινη και περιμενουμε τις τελευταιες μεταγραφες

pitchfork
09-08-2007, 16:51
Εγώ το μόνο πισινό που κρατώ είναι αυτό του πελάτη μου.

lab
10-08-2007, 16:15
για ευρωπη κραταμε πισινη και περιμενουμε τις τελευταιες μεταγραφες

vasika prepei na kratame pisini gia tin eyropi toso toumpano pou xei ginei fetos i tssk! vlepo na katsei kana mats kai na trexoume kai na min ftanoume!

Abruzzi
12-08-2007, 17:47
παρτε ενα ωραιο μπασκετικο site http://www.basketblog.gr/

Abruzzi
13-08-2007, 20:20
Ο εκπρόσωπος του Ιμπραήμ Κουτλουάι ξεκαθάρισε την επιθυμία του πελάτη του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι η οριστική απάντηση της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα έρθει την Τρίτη κι όχι τη Δευτέρα.

Moonspellheim
13-08-2007, 22:17
tipota allo?

Ace
14-08-2007, 05:31
ναί.
sarunas jasikevicius.

Abruzzi
14-08-2007, 05:49
χλωμο αν οντως θελει να μεινει nba

pitchfork
14-08-2007, 19:12
Βρε τους κακομοίρηδες.....

Τελικά αυτοί δεν θα βάλουμε ποτέ μυαλό.....

Boom!
14-08-2007, 19:21
χλωμο αν οντως θελει να μεινει nba

Το θεμα ειναι να τον θελει και κανεις στο NBA.

Moonspellheim
14-08-2007, 19:37
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

malakes eiste pragmatika apisteutoi!!!
pate na vgalete axristo ton jasikevicius!!!
den lew oute oti tha ton paroume stadar,oute oti ama ton paroume tha paroume sigoura euroleague k prwtathlima alla ELEOS dhladh!!!

dead in magazines
14-08-2007, 19:47
Σύμφωνα με πληροφορίες οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αλλάξει την προσφορά τους στον Λιθουανό άσο κι αντί για 3ετές συμβόλαιο του προσφέρουν ένα με δύο χρόνια διάρκεια και απολαβές που αγγίζουν τα 7,7 εκ. ευρώ!

Αυτό σημαίνει οτι με 3,4 εκ. ευρώ την πρώτη σεζόν ο "Σάρας" θα γίνει ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης στην Ευρώπη ξεπερνώντας τόσο τον Άρβιντας Ματσιγιάουσκας, όσο και τον Θοδωρή Παπαλουκά!

Μάλιστα το λιθουανικό site Krepsinis αναφέρει για τη "σπουδαία μεταγραφική επιτυχία" του Ολυμπιακού. Μπορεί μεταξύ των δύο πλευρών να υπάρχει ακόμη δρόμος (σ.σ άλλωστε πρέπει να λυθεί και το συμβόλαιο του από τους Ουόριορς), ωστόσο η γενικότερη εντύπωση είναι ότι τελικά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα φορέσει τα "ερυθρόλευκα".

Θα τα καταφέρετε?

Moonspellheim
14-08-2007, 20:01
ela mwre twra,siga ton paixth.

Abruzzi
14-08-2007, 20:24
πες μου ποτε εβγαλα άχρηστο τον σαρουνας

Moonspellheim
14-08-2007, 20:30
pes mou pote anaferthika se sena! :D

Abruzzi
14-08-2007, 20:40
ούτε ο pits νομίζω πως εννοεί αυτό,για το δύσκολο της μεταγραφής μιλάει λογικά

Scarbaf
16-08-2007, 00:16
χωρίς saras πάντως, το μπούλο και φέτος...

pitchfork
16-08-2007, 11:42
Στέησον κάνεις λάθος.

Δεν μιλώ για το απίθανο της μεταγγραφής, αυτό δεν ξέρω, θα το δούμε. Ούτε και φυσικά τον έβγαλα άχρηστο, ο άνθρωπος είναι παιχταράς μεγάλος.
Όμως στο μπάσκετ έχουν περάσει τα χρόνια από την εποχή του Γκάλη, ένας και δυο παίκτες δεν φέρνουν την άνοιξη, το να πάνε τώρα και οι πουθενάδες να χτυπήσουν ευρωλίγκα ή εμάς, ακούγεται το λιγότερο ως αστείο.

Βέβαια μπορεί άμα έχουμε πάρει το 5ο στην Μαδρίτη να είμαστε κουρασμένοι και να γίνει καμιά στραβή να χάσουμε το πρωτάθλημα, αλλά αυτό από το "ψάξτε τον δεύτερο σε όλη την ευρώπη" είναι αν μη τι άλλο άσχετο.

Υπάχουν αυτή τη στιγμή στο ευρωπαικό μπάσκετ ομαδάρες (και παικταράδες αλλά το σημναντικότερο ΟΜΑΔΑΡΕΣ), αν νομίζουν κάποιοι ότι θα πάρουν ένα παίκτη (ακόμα και τον γιασικεβίτσιους) και θα εξαφανίσουν (μέσα από την ανυπαρξία στην οποία βασιλεύουν τόσα χρόνια) με τη μία όλο το ευρωπαικό μπάσκετ, ε τι να πω, περαστικά τους και καλά μπάνια.

Moonspellheim
16-08-2007, 22:24
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

malakes eiste pragmatika apisteutoi!!!
pate na vgalete axristo ton jasikevicius!!!
den lew oute oti tha ton paroume stadar,oute oti ama ton paroume tha paroume sigoura euroleague k prwtathlima alla ELEOS dhladh!!!

up_the_hammers_Festival
17-08-2007, 09:59
Ma o pitsfrok ayta ithele na pei asxeta an esi den to aneferes pote ayto. Kapioi tha xasoun ton ypno tous an erthei telika...

Abruzzi
17-08-2007, 10:24
εγώ πάντως θέλω να έρθει

και πάλι σας έχουμε :D

dead in magazines
17-08-2007, 15:31
εγώ πάντως θέλω να έρθει

και πάλι σας έχουμε :D

.
17-08-2007, 15:35
Υπάχουν αυτή τη στιγμή στο ευρωπαικό μπάσκετ ομαδάρες (και παικταράδες αλλά το σημναντικότερο ΟΜΑΔΑΡΕΣ), αν νομίζουν κάποιοι ότι θα πάρουν ένα παίκτη (ακόμα και τον γιασικεβίτσιους) και θα εξαφανίσουν (μέσα από την ανυπαρξία στην οποία βασιλεύουν τόσα χρόνια) με τη μία όλο το ευρωπαικό μπάσκετ, ε τι να πω, περαστικά τους και καλά μπάνια.

χμ συμφωνώ εντελώς :shock:

αν γίνει πάντως αυτή η μεταγραφή νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της ιστορίας του, αν όχι το καλύτερο, παρόλαυτα το δύσκολο μέρος θα είναι να γίνει ομάδα, πράγμα για το οποίο δεν πολυεμπιστεύομαι τον Γκέρσον.

πάντως το γεγονός ότι σχεδόν όσοι ήρθαν υπέγραψαν μεγάλης διάρκειας συμβόλαια ίσως να δείχνει ότι επιτέλους αποφάσισαν να σταματήσουν τα πειράματα.

λογικά θα γίνουν καλά ντέρμπι φέτος.

hvilelos?
17-08-2007, 15:38
Θα ανεβει το επιπεδο του πρωταθληματος

dead in magazines
17-08-2007, 15:46
Και πέρσυ ωραία derby έγιναν ρε παιδιά. Ειδικά στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ που τους πήραμε τη μπουκιά απ'το στόμα, στο ΟΑΚΑ μας νίκησαν εκεί που δεν το περίμενε κανείς (στο μπούτσο μας κι όλας δλδ), και στους τελικούς φάνηκε πάρα μα πάρα πολύ το ότι δεν έχουν καλά και σωστά δομημένη ομάδα. Έχει μέλλον ο γαύρος μέχρι να μας κοτνράρει στα ίσια. Φέτος ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερα πράγματα με περισσότερο θέαμα. Φυσικά όπως είπε κι ο Arbuzzi πάλι σας έχουμε, αλλά anyway.

.
17-08-2007, 15:49
όντως, έπρεπε να γράψω και φέτος.

οι εφημερίδες έχουν αρχίσει ήδη να γράφουν παπαριές τύπου "η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ολυμπιακού". ήμαρτον.

dead in magazines
17-08-2007, 15:56
Τα ίδια έλεγαν και πέρσυ για τον Μασιγιάουσκας, τα ίδια κάνουν και τώρα.

Scarbaf
17-08-2007, 16:30
θα φάτε καλά...τέλος.

Mitsmann
18-08-2007, 17:22
Μπορει να μου πει καποιος τι εννοει ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ?????

SportDay
Μιχάλης Τσόχος / -

"Η ιστορία που μου μετέφερε απολύτως αξιόπιστη πηγή για το πώς ο Γιασικεβίτσιους έγινε "κόκκινος", είναι ανατριχιαστική. Αρνούμαι να τη μεταφέρω, όχι γιατί δεν την πιστεύω, αλλά γιατί ευελπιστώ ότι θα το κάνουν οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι, ως οφείλουν, έστω κι αν αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ακόμη και στην παρουσία τους στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και αν οι Αγγελόπουλοι έχουν τη συγκεκριμένη υποψία, θα πρέπει είτε να την ξεδιαλύνουν είτε να μας πουν την αλήθεια. Περιμένω με αγωνία."

Απ τα πιο οτι να ναι αρθρα που εχω δει??? δεν καταλαβαινω μια.

Scarbaf
18-08-2007, 17:35
Τί στον πούτσο εννοεί με το: "έστω κι αν αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ακόμη και στην παρουσία τους στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού."?

Και τελικά κοκκίνισε ή δεν κοκκίνισε ο Σάρας?Άντε γιατί εαν δεν έρθει θα βάλω φόκο σε όλες τις γαμωεφημερίδες! :evil:

Ace
18-08-2007, 18:57
Μιτσμαν το διαβασα κι εγω το πρωι κι ειχα μεινει με την απορια.
Δεν ηταν απ τη νυστα λοιπον, δεν βγαινει νοημα.

Mitsmann
18-08-2007, 19:06
Μαλιστα. Βρηκα μια πιθανη εξηγηση.

Ο πρωταθλητης εβγαλε χτεσινο πρωτοσελιδο για το προσυμφωνο του Γιασικεβιτσιους με τον Ολυμπιακο. Ομως ο Λιθουανος εχει ΑΚΟΜΑ συμβολαιο με το Γκολντεν Στεητ στο ΝΒΑ. Αν το παρουν πρεφα στην αμερικη μπορει να τον γαμησουν.

Εκανε μαλακια ο πρωταθλητης, η ο Κοκκαλης επαιξε μπινια στους αγγελοπουλους για να μη γινει η μεταγραφη και παρουν αλλοι τα ευσημα εκτος απ αυτον??

...για να δουμε.

Moonspellheim
18-08-2007, 19:14
Vasika oti k na gine gamietai o Tswxos.Dhladh ti shmainei "kserw mia anatrixiastikh istoria alla den sas ti lew"?Ama ksereis kati kai eisai gamwdhmosiografos to les.

dead in magazines
18-08-2007, 19:47
Ο Πρωταθλητής είναι κωλοφυλλάδα και από τη στιγμή που οι Αγγελόπουλοι λένε "τον θέλουμε αλλα..." (http://www.sport24.gr/html/ent/966/ent.191966.asp) και δεν επιβεβαιώνουν κανένα δημοσίευμα, αυτό που είπε ο Mitsmann, παίζει να ισχύει.

Edit: Ο Τσώχος είναι μέγιστος μαλάκας και απορώ γιατί κάθεστε και διαβάζετε άρθρα του.

Daffy
19-08-2007, 02:57
afto to zoroski pou paizei na paroume ti pouli einai?as enimerosoun oi olimpiakoi k panelinioi.einai kaliteros apo gkagka?

Pinatero
19-08-2007, 12:49
afto to zoroski pou paizei na paroume ti pouli einai?as enimerosoun oi olimpiakoi k panelinioi.einai kaliteros apo gkagka?

τον Ζοροσκι τον πηραμε (σχεδον θελει εγγυησεις για τα φραγκα)
αλλα λενε οτι κλεισαμε και Ντιαρα!!

Mitsmann
19-08-2007, 19:42
Γυρναει κι ο Σπανουλης λοιπον. Μαλακιστηκε οικτρα αυτο το παιδι.

dead in magazines
19-08-2007, 20:23
Τι ακριβώς εννοείς? Μαλακίστηκε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό ή μαλακία του που ξαναγυρνάει?

Edit: Άστο κατάλαβα. :P :oops:

Abruzzi
20-08-2007, 03:18
vspan :D