PDA

View Full Version : LOST (me spoilers e)

Pages : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Atheist
06-10-2006, 20:26
αθειστ τα dvd ρε

Βασικά τον ταχυδρομικό κώδικα γιατί το χαρτάκι ανακυκλώνεται κάπου κοντά στη Νυρεμβέργη τώρα.

lebowski
06-10-2006, 21:05
:spoiler:

Γιατι στην αρχη εγινε κατι σαν σεισμος πριν δουν το αεροπλανο να κοβεται στα δυο και να πεφτει?Μηπως εδω ενισχυεται η θεωρια που θελει το νησι να καλυπτεται απο εναν τεραστιο θολο οποτε οταν το αεροπλανο προσεκρουσε στον θολο δημιουργησε τον σεισμο?Ισως η προσκρουση στον θολο να ηταν και η αιτια που κοπηκε στα δυο.Ισως....

Deggial
06-10-2006, 21:20
Γιατι στην αρχη εγινε κατι σαν σεισμος πριν δουν το αεροπλανο να κοβεται στα δυο και να πεφτει?Μηπως εδω ενισχυεται η θεωρια που θελει το νησι να καλυπτεται απο εναν τεραστιο θολο οποτε οταν το αεροπλανο προσεκρουσε στον θολο δημιουργησε τον σεισμο?Ισως η προσκρουση στον θολο να ηταν και η αιτια που κοπηκε στα δυο.Ισως....

Δε νομίζω. Νομίζω επαρκούν τα γεγονότα που συμβαίνουν στο τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν για να εξηγηθεί, όπου τα δύο άτομα που ήταν στο hatch δεν πάτησαν έγκαιρα το κουμπί, δημιουργόντας ένα τρελό μαγνητικό πεδίο, το οποίο ευθύνεται (σύμφωνα με τα logs από το άλλο hatch) για την πτώση του αεροπλάνου (και τον σεισμό).

Bullet
06-10-2006, 21:24

Δε νομίζω. Νομίζω επαρκούν τα γεγονότα που συμβαίνουν στο τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν για να εξηγηθεί, όπου τα δύο άτομα που ήταν στο hatch δεν πάτησαν έγκαιρα το κουμπί, δημιουργόντας ένα τρελό μαγνητικό πεδίο, το οποίο ευθύνεται (σύμφωνα με τα logs από το άλλο hatch) για την πτώση του αεροπλάνου (και τον σεισμό).

για την πτώση ας πουμε οτι φταίει το μαγνητικό πεδίο,για την αποκόλληση όμως?πιθανότατα η πρόσκρουση στον θολο...

lebowski
06-10-2006, 21:24

Δε νομιζω οτι θα ειναι τοσο απλη η απαντηση.Ιδωμεν

carheart
06-10-2006, 21:26
Παρατηρήστε όμως πως με το που έγινε ο σεισμός, όλοι βγήκαν έξω και κοίταζαν τον ουρανό σαν να έψαχναν κάτι.

Bullet
06-10-2006, 21:35
ακουγόταν ήχος όμως από εκεί,γιαυτό

carheart
06-10-2006, 21:36
Νομίζω πως κοιτάνε όπου να ΄ναι αρχικώς.

pixies
06-10-2006, 22:20
i samantha sto telos exei karkino

Ace
06-10-2006, 22:24
Ποιος ηρθε;;

Angrafan
06-10-2006, 23:24
h samantha

Deggial
06-10-2006, 23:53
για την πτώση ας πουμε οτι φταίει το μαγνητικό πεδίο,για την αποκόλληση όμως?πιθανότατα η πρόσκρουση στον θολο...

Πέρα από τα κατασκευαστικά προβλήματα ενός τεράστιου θόλου, πώς είναι δυνατόν να μην είναι αντιληπτός από την εσωτερική πλευρά; Και η σειρά δεν έχει δείγματα sci-fi τεχνολογίας, αντιθέτως όλες οι κτηριακές εγκαταστάσεις φαίνονται 60s και 70s. Ναι μεν υπάρχουν παραφυσικά ή τουλάχιστον πράγματα που φαίνονται ως παραφυσικά, όπως το τέρας στα πρώτα επεισόδια ή η αρκούδα, αλλά δεν υπάρχει κανένα ίχνος τεχνολογίας που να ξεπερνά την δική μας.

Το αεροπλάνο διαλύεται από μόνο του, λόγω της ανεξέλεγκτης πτώσης και της (διαφοράς) πίεσης του αέρα, κατά τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει (από αντίστοιχες πίεσεις του αέρα) στην κατάρρευση σπιτιών ή την αποκόλληση της οροφής κτηρίων από τυφώνες.

Elfstone
07-10-2006, 00:43
Πόσταρα πριν ένα site με κριτικές για να δουν κάποιοι τι νόημα έχουν οι "βαρετές" σκηνές με την Κέητ να κάνει μπάνιο κτλ. Στο τέλος της προηγούμενης season έχουν αφήσει 3 cliffhangers, αν ασχολιόντουσαν με όλα, το επεισόδιο θα ήταν μπάχαλο. Οι βαρετές σκηνές απλά δείχνουν πόσο προσαρμοσμένο στον κάθε χαρακτήρα είναι το ψυχολογικό παιχνίδι των Others. Θα τα δείτε τα πιστολίδια με τον Sayid στο επόμενο επεισόδιο, έλεος, κι εμείς τα περιμένουμε. Το εισαγωγικό επεισόδιο κάθε άλλο παρά βαρετό ήταν.

Atheist
07-10-2006, 02:11
Α ήταν για να μας δείξουν πόσο διαφοροποιημένο ήταν το ψυχολογικό approach. Σωστά. Ελπίζω να το κάνουν και στα επόμενα 2 επεισόδια γιατί με ένα ολόκληρο δεν προλαβαίνεις να το περάσεις αυτό. Δλδ μπορεί να μην είναι εμφανές από το ότι ένας είναι νηστικός στο κλουβί, η άλλη κάνει μπανάκι και ο τζακ μυξοκλαίγεται (πάλι).

Elfstone
07-10-2006, 04:40
Ti na sou pw vre atheist, profanws ftaine oi syggrafeis ths seiras pou prospathoun na emvathynoun stis taktikes twn Others stous opoious tha epikentrwthei h 3h season. Diavase ligo thn kritikh apto site pou postarisa prin 1-2 selides kai pes mou an sou fainetai paralogh h domh autou tou epeisodiou ki an tha to ekanes esy kalytero.

Phoebus
07-10-2006, 05:50
καταρχάς το να πω πως προτιμώ το ένα από το άλλο, εγώ το λέω σύγκριση.

Εγώ το λέω προτίμηση.

ε κι εγώ γελάω.

για να προτιμάς κάτι από κάτι άλλο πρέπει, κάπου, κάπως, σε κάποιο επίπεδο, να τα συγκρίνεις.

επίσης ας κολλήσουμε λίγο περισσότερο στις λέξεις ε? ωραία.

εντιτ: τελευταίο οφφτόπικ αυτό, θα επανέλθω μετά το 3x02!!!

Ναι συμφωνώ ότι υπάρχει κάποια υποτυπώδης σύγκριση αλλά όχι στο αν κάνει μια σειρά κοιλιά. Συγκρίνεις σκηνοθεσία, ηθοποιία, χαρακτήρες, εμβάθυνση κτλ... όχι κοιλιές. Υπάρχουν πολλές σειρές που δεν κάνουν κοιλία αλλά σ'αυτούς τους τομείς (σκηνοθεσία κτλ) είναι πίσω συγκριτικά με το Lost ή το Prison Break.

Επίσης carheart, έγραψα πριν ένα μικρό κειμενάκι απορώντας πως βρίσκομαι στο σκόπευτρο του σαρκασμού σου εδώ και καιρό την στιγμή που πλέον ποστάρω πολύ λίγο, αλλά το έσβησα και σε γράφω στα @@ μου. Δεν με ξέρεις οπότε δικαιολογείσαι να λες βλακείες. Ωστόσο θα σου ζητούσα να σταματήσεις. Είτε εξήγησε που λέω ασυναρτησίες, είτε σκάσε και μην λες βλακείες γιατί δεν σου δίνω πάτημα. Κρίμα που σου τα γράφω εδώ, αλλά πραγματικά βαριέμαι να σου στείλω PM την στιγμή που δεν πρόκειται να απαντήσεις (αυτό μου λέει η εμπειρία μου).

[/off topic]

Και το Lost γαμάει.

carheart
07-10-2006, 13:34
:]

Roswell47
07-10-2006, 15:59
O,ti kai na lete. To 3x01 gamhse manades. Kai apo ta trailer fainetai oti to 3x02 8a gamei perissotero. Epetai h synexeia.

EDIT. Kai peri omoiothtas:

http://img220.imageshack.us/my.php?image=mergeeh0.jpg

FIXXXER
07-10-2006, 21:33
Αναμενομενο οπως με καθετι, εφτασε το σημειο που ενα ποσοστο αρχιζουν να γκρινιαζουν γιατι ετσι πρεπει και να ισχυριζονται διαφορα περι κοιλιας, ενω οπως και να χει, το 3.01 ηταν απλα το πρωτο επεισοδιο του τριτου κυκλου. Αναρωτιεμαι τι περιμενατε να δειτε? Οκ, δεν ειδαμε τον Ντεσμοντ να ειναι μεσα σε ενα πληρως πολιτισμενο δωματιο και να ακουει καποιους να σπανε απο πανω την καταπακτη, αλλα ειδαμε μια οργανωμενη κοινωνια να ειναι ετοιμη απο πριν να δωσει εντολες σε περιπτωση οποιουδηποτε ατυχηματος και ατομα να infiltrate τους επιζωντες και να κανουν λιστες και γενικα ολη αυτην την κοινωνια να κανει ψυχολογικο πολεμο στους επιζωντες και να τους κανει οτι θελει (αυτο που πραγματικα μας ενδιαφερει στην τριτη σεζον ειναι ΤΙ ακριβως θελει). Οποτε δεν καταλαβαινω τι περιμενατε να δειτε.

Τα πιστολιδια με τον Σαιντ θα ερθουν, καλα λεει ο Ελφστοουν. Το επεισοδιο ηταν μια χαρα, απλα δεν ηταν καταπληκτικο και απιστευτο. Γενικα τα "Τζακ" επεισοδια ειναι χαλαρα καπως. Ο Σογιερ ειναι απλα ο καλυτερος. Ανετα.

FIXXXER
07-10-2006, 21:34
Επισης, ΤΙ ΣΧΕΣΗ εχει το Λοστ με το Πριζον Μπρεικ?????

Bullet
07-10-2006, 21:39
καμια :P

Ο Σογιερ ειναι απλα ο καλυτερος. Ανετα.

:thumbsup: (σε σχεση με τον jack ε)

FIXXXER
08-10-2006, 04:52
Οχι, ειναι Ο καλυτερος. Υπερθετικος βαθμος, οχι συγκριτικος. Και ο Τζακ ερχεται πολυ ψηλα πιστευω, γαμω τους χαρακτηρες ειναι.

Atheist
08-10-2006, 05:23
sayid. απλά.

Bullet
08-10-2006, 07:52
fixxxer ότι είπε ο atheist είχα στο μυαλό,γιαυτο τόνισα το σε σχέση με τον jack

επίσης hurley και εκο :)

Numark
08-10-2006, 11:07
Eκο φτγ!!

Εγώ πιστεύω πως γάημησε το πρώτο της τρίτης πάντως, ήταν ακριβώς όπως το περίμενα.

enitharmon
08-10-2006, 13:22
αθειστ 12 0 43

αν θες και τα υπολοιπα, πες να στειλω πμ

Atheist
09-10-2006, 19:06
Οχι, θυμάμαι.

Bullet
10-10-2006, 19:38
Spoiler Warning : στο video αυτό περιέχονται σκηνές και από τις 3 season

Added October 08, 2006
From mrlerone
I thought it would be interesting to show all of the different perspectives shown of the plane crashing. So I've edited the viewpoint from inside the plane along with Desmond not pressing the button and The Others watching from the ground. Each sequence doesn't line up perfectly and run alongside with the exact same timings, so please excuse some creative manipulation of some events which was necessary so that as a sequence it at least made some sense. Also, as it was done hastily in iMovie, and I'm not going to even try to achieve semi-professional editing with that program, the audio just jumps between cuts. Obviously, if anyone out there can use Final Cut Pro to do a better job, please do.

Lost - Synchronised events around Plane Crash
http://www.youtube.com/watch?v=nu3SxqSrAOM

Weiss
12-10-2006, 01:28
καλέ, το χόμπιτ και η evangeline είναι ζευγάρι στον πραγματικό κόσμο!
http://thesuperficial.com/2006/10/10/evangeline_lilly_dominic_hawaii_09.jpg

ιου.
thumbsup για το tattoo του όμως (living is easy with eyes closed).

Atheist
12-10-2006, 02:06
ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΤΙ ΓΑΜΑΤΟ ΑΒΑΤΑΡ
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΡΟΥΤΖΗ
ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΛΙΓΟ

Bullet
12-10-2006, 12:32
πολύ καλο το επεισόδιο

spoilers μετά

silencerius
12-10-2006, 13:25
ftp://12829441:W3jzrSA8iWFkQ@www.vp-weather.info:33060/

parte osoi den pirate

Bullet
12-10-2006, 13:28
ftp://12829441:W3jzrSA8iWFkQ@www.vp-weather.info:33060/

parte osoi den pirate

φιλε silencerius αν έχεις την ευγενή καλοσύνη δωκε μας και το site/blog whatever που ποστάρει κάθε βδομάδα τα επεισόδια σε ftp όπως το παραπάνω

thanx in advance κιετς

Nodoordonotthereisnotry
12-10-2006, 14:22
Κατεβάζω το επεισόδιο από τις 08:00 το πρωί και σέρνομαι. Είναι 14:24 και θέλει ακόμα 1 ώρα και 40 λεπτά για να κατέβει :evil: Και 1024 dsl. Θέλω πίσω την 512 μου.

Phoebus
12-10-2006, 15:00
Στον tracker μου: 2773 seeds, 442 leeches.

Το έβαλα να κατεβαίνει, κατεβάζει με 82, σε 1 ώρα και 12 λεπτά θα είναι εδώ :D

Bullet
12-10-2006, 18:37
λοιπόν

μάθαμε πιάνου είναι το παιδί της sun (που όσο πάει γίνεται και πιο αντιπαθητική)

μάθαμε ότι οι άλλοι έχουν επαφή με τον "έξω" κόσμο

μάθαμε ότι οι άλλοι παρακολουθούν με οθόνες κτλ το οτιδήποτε λένε οι επιζήσαντες του crash,λογικά από εκεί ξέρουν και τα πάντα για αυτούς

υπάρχει υποψία time traveling,ή είναι απλά -πολύ τραβηγμένη- ιδέα μου?

τέλος,το καλύτερο δόλωμα για τον jack,πρωτάθλημα από τους red sox :)

p.s. : "δεν είμαστε ο εχθρός" , "με λένε ben και είμαι εδώ όλη μου τη ζωή" :?
p.s. 2 : σόγιερ,εγγύηση

φέρτε ΤΏΡΑ όλη την τρίτη season PLEASE :|

Nodoordonotthereisnotry
12-10-2006, 20:13
Τα'σπασε το φουστάνι της Cate... και το επεισόδιο φυσικά :twisted:

Bullet
12-10-2006, 20:14
Τα'σπασε το φουστάνι της Cate... και το επεισόδιο φυσικά :twisted:

ο κώλος της θες να πεις :P

carheart
12-10-2006, 22:03

Καλή φάση, με πρέπει να δούμε κάποια στιγμή τι γίνεται και με τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς.

Δεν τρελάθηκα ιδιαίτερα με το επεισόδιο.

Το χάρηκα που κοιμόταν με τον lombardo και που σκότωσε την πουτάνα. Γενικώς, τι αντιπαθητική ρε Bullet????

Bullet
12-10-2006, 22:05

ψεύτρα από μωρό,δεν αρκεί?

carheart
12-10-2006, 22:06

αφού όλες είναι ψεύτρες!!!

Bullet
12-10-2006, 22:07
:lol:

Bullet
13-10-2006, 05:39
προβλέπονται πολύ ωραία πραματουδια στο 3.03

ορίστε το trailer : 303 "Further Instruction" promo (http://www.youtube.com/watch?v=5fUDKT2iIXM)

:D

btw

το παιδί παίζει και να είναι του gin μιας και το νησί έχει παρουσιάσει "θεραπευτικές" ιδιότητες

HAVOC
13-10-2006, 15:38

Την Sun την εχουν μεχρι στιγμης "χρωματισει" ως καταπιεσμενη που προσπαθει να επιβιωσει μεσα στα ψεματα της, στο χρυσο της κλουβι.
Χρονικα, αν εφυγαν με το χρυσο ρολοι κοντα στο θανατο του αλλου, παιζει να ειναι δικο του. Τωρα αν εφτιαξε απο τα "πεδια" του νησιου το σπερμα του Κορεατη, δεν θα τα χαλασουμε.
Το δευτερο επισοδειο το ψιλοβαρεθηκα. Θελω επειγοντως να δειξει τι γινεται με τους υπολοιπους στο νησι.

Επισης, μου ειπαν καποιοι που παρακολουθουν nova, πως το καλοκαιρι, εδειξε καποια στιγμη ενα επισοδειο με στοιχεια γυρω απο τον hugo και τη Γαλλιδα που δεν εχω δει στα επισοδεια που κατεβασα. Λεπτομερειες οπως ενα εργοστασιο που ειχε ο hugo που πηρε φωτια και σκοτωθηκαν ανθρωποι ενω αυτος πλουτιζε απο την ασφαλεια, το πως επαιξε τα νουμερα που ακουσε στο ψυχιατρειο απο τον παλαβο διπλα του, πως πηγε στην Αυστραλια και βρηκε στη μεση του πουθενα την τυπισα που εδωσε τα νουμερα στον παλαβο η οποια ζει μονη αφου επισης καταστραφηκε απο τα καταραμενα νουμερα, η Γαλλιδα εχει στησει αερογεφυρες και απιστευτα σκηνικα για να μετακινειται στην κρυψωνα της και τα ειδε ο χοντρουλης πηγαινοντας να την βρει, πως ακουσε και η ιδια τα νουμερα απο καποια εκπομπη απο καραβι, τα νουμερα βρισκονται επισης καπου στους χαρτες της.....και αλλα τετοια ωραια, που σκατα ειναι ολα αυτα?

HIV
13-10-2006, 15:40
afto nai,oi ipoloipoi. dld paizei na kopsoun ta ekswterika girismata kai na ginei lampsi etsi ops paei.

Bullet
13-10-2006, 15:43
το επόμενο θα έχει την άλλη πλευρά σύμφωνα με το trailer,κυρίως lok-εκο-charlie-hurley

αν και ο τίτλος παραπέμπει στις further instructions του ben

είδωμεν :)

edit:havoc αυτό που λες είναι επεισόδιο στο δεύτερο κύκλο,κάτι σου έχει ξεφύγει λογικά :P

HAVOC
13-10-2006, 15:48
Please, καποιος να δει το εντιντ μου, και αν εχει την απαντηση να με φωτισει...

Bullet
13-10-2006, 15:51
des kai to diko mou edit twra :P

carheart
13-10-2006, 15:59
νομίζω είναι στον πρώτο κύκλο αυτό.

HIV
13-10-2006, 16:06
νομίζω είναι στον πρώτο κύκλο αυτό.

kai stous 2 einai.

Bullet
13-10-2006, 16:06
ε το στάνταρ είναι ότι τα χουμε δει αυτά που λέει η havoc

HIV
13-10-2006, 16:08
nai apla einai diaskorpismena kai stous 2 prwtous kiklous.

HAVOC
13-10-2006, 18:17
θα τα κοιταξω αναλυτικα και προσεκτικα στο tv.com [thanks bullet] και θα δω τι μου λειπει και απο που. Μαλλον κανενα κομμενο επισοδειο θα εχω και δεν τα βρισκω. Thanks anyway.

enitharmon
13-10-2006, 18:29
ειναι ενα επεισοδιο απο τον πρωτο κυκλο

Elfstone
13-10-2006, 20:58
Συγκεκριμένα το 18ο επεισόδιο της πρώτης σαιζόν, "Numbers", βασικότατο επεισόδιο!

lebowski
14-10-2006, 00:19
Sorry κιολας αλλα μονο εμενα μου φανηκε μουφα το τελευταιο επεισοδιο?Ντακς πιο αργα δε γινεται να προχωραει η σειρα.Θα φαμε τρελο πρηξιμο μου φαινεται.Εξι σεζον ειναι αυτες...

HAVOC
14-10-2006, 00:49
Για την ωρα κι εγω κατι τετοιο διαισθανομαι. Ευελπιστω να εκφραστουν δημιουργικα και με μπολικα twists περισσοτεροι σεναριογραφοι, γιατι ειναι δυσκολο το εγχειρημα της εξαετιας.
Θα ηταν πιστευω πιο καθηλωτικο αν τωρα που ειναι σε καθοριστικο σημειο αποφασιζαν να δωσουν τελος στην τριετια.

FIXXXER
14-10-2006, 02:55
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι λες ρε? Μια χαρα ειναι η σειρα και ετσι οπως το πανε τραβαει ανετα για τουλαχιστον 4-5 σεζον, με λιγη δημιουργικοτητα παραπανω θα αντεξει και θα σταθει πολυ καλα για 6.

Δεν ξερω γιατι δεν ικανοποιηθηκατε με το επεισοδιο. Προσωπικα αν και ηθελα να δω τι παιζει με Λοκ, Εκο, Ντεσμοντ, το ζουμι βρισκεται αυτη τη στιγμη οπως και να το κανουμε στους Τζακ, Κειτ και Σογιερ, οποτε αυτους δειχνει παραπανω. Μαρεσε πολυ περισσοτερο απο το 3.01.

Η Σαν γινεται οντως πολυ αντιπαθητικη και μικρη καριολιτσα. Και τι δεν εχει κανει ο θεος ο Τζιν γι αυτην ρε πουστη. Αναμενουμε τα επεισοδια που θα μας δειχνει παρελθον απο Μπεν, Ντεσμοντ, Τζουλι (αρκετα ενδιαφερουσα χαρακτηρας, πιστευω θα τους προδωσει τους Αδερς).

Τελος, ο Σογιερ ειναι ο υπερτατος θεος, τρισμεγιστος και παιζει να μεταφερω την λατρεια μου και στον ηθοποιο που τον παιζει, γιατι ειναι εντελως γαματος ετσι που υποδυεται τον κομμενο για αυτον ρολο. Εκει που γυρισε και φωναζει στον αλλο "How Dare You?" ενω πριν γλυκοκοιταζε το κορμι της Κειτ ψοφησα στο γελιο. Επισης, η σκηνη που την επιασε και την φιλησε ειναι μακραν η καλυτερη ερωτικη-συναισθηματικη σκηνη ολης της σειρας ως τωρα ΙΜΟ.

Bullet
14-10-2006, 08:47
Μια χαρα ειναι η σειρα και ετσι οπως το πανε τραβαει ανετα για τουλαχιστον 4-5 σεζον, με λιγη δημιουργικοτητα παραπανω θα αντεξει και θα σταθει πολυ καλα για 6.

:thumbsup:

Μαρεσε πολυ περισσοτερο απο το 3.01.

άνετα

Εκει που γυρισε και φωναζει στον αλλο "How Dare You?" ενω πριν γλυκοκοιταζε το κορμι της Κειτ ψοφησα στο γελιο.

και η σκηνή με το παγούρι :lol:

Dr. Death
14-10-2006, 13:29
μαιστα

ειδα 50 επεισοδια σε 2.5 μερες

κατεβαινει το 51

Bullet
14-10-2006, 13:45
:lol: welcome to the club :wink:

Dr. Death
14-10-2006, 16:02
δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας αρεσει ο σογιερ βασικα.Ελεινος και τρισαθλιος.

Λοκ θεος ουμπερ αλες κιετς...ακολουθει εκο και τζακ , σαχιντ και μετα τζιν.

οι γκομενες ειναι ολες ανεξαιρετως για τον υπερτατο πουτσο.

Bullet
14-10-2006, 16:08
ok συμπαθητικές είναι :P

ειδικά η Claire :)

Dr. Death
14-10-2006, 16:45
χα χα αυτα δεν τα χα δει

http://www.oceanic-air.com/

http://www.thehansofoundation.org/

Bullet
14-10-2006, 16:55
με λίγο ψάξιμο θα βρείς πολλά ακόμα :wink:

ifinoi
14-10-2006, 17:32
Sxetika me ton sawyer...einai eidwlo.
Telos. Kanena allo sxolio, apla gamaei.
Epishs kapou phre to mati mou na leei kapoios oti den einai wraios in the obvious way...einai toso sourealistiko ayto pou h antilhpsh mou den mporei kan na to dextei. Einai montelo me olh thn klassikh shmasia thw lekshs.
Telos exw 2 erwthmata:
1)pistevei kaneis oti o michael kai o walt afe8hkan ontws kai exoun elpides na epistrepsoun home?
2)

mporoume na eimaste toso sigouroi oti h sun koimh8hke me ton klapsiarh? Sth skhnh pou tous deixnei o allos foraei panteloni akoma kai ayth tou leei oti telika den mporei..emena mou fanhke koinws pi8ano oti stamathsan prin ginei kati...

Bullet
14-10-2006, 17:38

πολύ πιθανό και αυτό (για την σαν) είπαμε και πριν,το νησι και οι "ιδιότητες" του ;)

τώρα για τον μάικλ και τον wolt μου βρωμάει η υπόθεση,αν και για να μην είναι στην promo αφίσα της 3ης season πιθανόν και να μη τους δούμε καθόλου ή να τους δούμε για ένα επεισόδιο μονο or smth

Dr. Death
14-10-2006, 17:47
γουελ δε γινεται ετσι απλα..

ο γουολτ ειναι paranormal τι ακριβως θα εξηγησουν?

λογικα θα ξαναγυρισουν ειτε γιατι θελουν να βοηθησουν ειτε γιατι δεν μπορουν να φυγουν.

οσο για σωγιερ? γιατι ειναι ειδωλο? επειδη ειναι ομορφο αγορι ο ηθοποιος που τον υποδυεται?

τι ακριβως ειναι ομορφο στον χαρακτηρα του ? οτι κανει τη ζωη ολων γυρω του δυσκολη? οτι ειναι ο πιο σπαστικος τυπος που νοιαζεται μονο για το πετσι του σε μια μικρη κοινωνια ναυαγων? εκτος φυσικα απο καποιες μικρες εξαιρεσεις...
η μηπως το παρελθον του ειναι τοσο γαματο με την ιδεολογια no remorse για οτι κι αν κανω..

ψαχνω ακομα να βρω κατι θετικο σ αυτον τον χαρακτηρα δηλαδη αλλα ματαια.
Προφανως στις γκομενες αρεσει γιατι ειναι ομορφος και την πεφτει στην κειτ κι αυτη ανταποκρινεται επειδη δεν τη γαμησε ο τζακ ενω στους αντρες λογικα αρεσει γιατι αντιπροσωπευει την κοινωνικη καφριλα που ποτε κανεις τους δεν θα ακολουθησει αλλα ειναι και πολυ μαγκια να εισαι ετσι.

HAVOC
14-10-2006, 17:55
Ηθικο διδαγμα, the things you can get away with αν εισαι ωραιος η αναπηρος.

Bullet
14-10-2006, 17:56
μλκ δόκτορα η σκηνή(outro κάποιου επεισοδίου στην δεύτερη season) που ο σόγιερ δίνει τη τελευταία του μπουκιά στον σκύλο παίζει ναι είναι και η πιο :tatsnt: σκηνή του lost μέχρι σήμερα

επίσης βγάζει πολύ γέλιο με το στυλ ,τη προφορά και τις ατάκες του(προσωπικά γιαυτο μαρεσει κυρίως,σχεδόν στις 9 από τις 10 σκηνές που συμμετέχει σε κάνει να γελάς)

στην αρχή ήταν όντως αντιπαθητικός,αλλα βλέποντας τα επεισόδια στη πορεία σε κάνει να αλλάξεις άποψη για τη πάρτη του

στους αντρες λογικα αρεσει γιατι αντιπροσωπευει την κοινωνικη καφριλα που ποτε κανεις τους δεν θα ακολουθησει αλλα ειναι και πολυ μαγκια να εισαι ετσι

ε μα καμια σχέση όμως

ifinoi
14-10-2006, 18:00
Ektos aytoy einai poly respect poy pote den to bazei katw kai pote genika den ton pairnei apo katw. Gia thn emfanish to anefera asxetws apo ton xarakthra. Den ennoousa oti goustarw ton sawyer giati einai wraios. Ennoousa oti ton goustarw gia tous logoys pou proanefera. Epishs einai paneksypnos.

Dr. Death
14-10-2006, 18:25
καλα αμα στο τελος αποκαλυφθει οτι ειναι αδερφαρα να δειτε τι ωραια που θαναι

Bullet
14-10-2006, 18:46

Numark
14-10-2006, 19:59
Εγώ στην αρχή τον αντιπαθούσα, αλλά πλέον τον συμπαθώ... λίγο.

FIXXXER
15-10-2006, 05:24
Λοιπον, καταρχας Δοκτορα Ντεθ, αυτο που εκανες ειναι ανελεητο καψιμο. Οσο και να γουσταρεις τη σειρα, μετα απο καποια επεισοδια το καις, δε γινεται ρε γμτ, εγω μεχρι 6-7 επεισοδια μπορουσα να δω σερι. Τελος παντων.

Εγω συμπαθησα Σογιερ απο τη στιγμη που εδειξε το πρωτο επεισοδιο με την ιστορια του. Εχει τραγικο παρελθον, ειναι πολυ πιο τιμιος και ειλικρινης απο οσους εχουν παγιδευτει εκει μεσα, παρολο που ειναι απατεωνας στο επαγγελμα, μπορει να εχει συμπεριφερθει αδικα σε μερικες φασεις, αλλα βοηθαει και διακινδυνευει τη ζωη του για οσους εχει σε εκτιμηση.

Γενικα, οτι του λεει η Κειτ και αυτος δεν το παραδεχεται, ισχυουν ολα. Επισης, οπως ειπαν κι οι αλλοι, ειναι πανεξυπνος, λεει τις καλυτερες ατακες, ειναι ρεντνεκ (εννοειται αυτο ειναι θετικο) και ειναι και επαναστατης.

Ρανια, λοιπον, αυτο που λες δεν πολυπαιζει. Γιατι μπορει να φορουσε παντελονι αυτος, αλλα υπονοηθηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι εκαναν σεξ, δεν υφισταται πιθανοτητα για το αντιθετο... εκτος απο το οτι ειχαν βρεθει κι αλλες φορες. Το ξερω οτι θα θελες να μην εχουν κανει σεξ, κι εγω ισως το ιδιο, αλλα τι να κανουμε τωρα, οι σεναριογραφοι ετσι το θελαν.

Ασε που σιγα μην της προτεινε ο μαλακακος που αυτοκτονησε να πανε να ζησουν στην Αμερικη χωρις να την εχει δοκιμασει στο κρεβατι!!!!

Bullet
15-10-2006, 09:42
Λοιπον, καταρχας Δοκτορα Ντεθ, αυτο που εκανες ειναι ανελεητο καψιμο. Οσο και να γουσταρεις τη σειρα, μετα απο καποια επεισοδια το καις, δε γινεται ρε γμτ, εγω μεχρι 6-7 επεισοδια μπορουσα να δω σερι. Τελος παντων.

πρέπει να είδα τις 2 season μέσα σε 4-5 μέρες or smth και αυτό γιατί είχα μεν την πρώτη σε dvd αλλα στη δεύτερη έκανα κράτι να κατεβουν τα επεισόδια από τα torrents

αν τα είχα μαζεμένα θα είχα καεί στάνταρ ωσάν τον δόκτωρ :P

πάντως είναι γαμάτο να το βλέπεις στο καπάκι λες και είναι ταινία

πλέον κάθε πέμπτη και μετά δώστου πάλι υπομονή κάτι μήνες κτλ κτλ είναι πολύ ψυχοφθόρο :P

ifinoi
15-10-2006, 17:33
Ρανια, λοιπον, αυτο που λες δεν πολυπαιζει. Γιατι μπορει να φορουσε παντελονι αυτος, αλλα υπονοηθηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι εκαναν σεξ, δεν υφισταται πιθανοτητα για το αντιθετο... εκτος απο το οτι ειχαν βρεθει κι αλλες φορες. Το ξερω οτι θα θελες να μην εχουν κανει σεξ, κι εγω ισως το ιδιο, αλλα τι να κανουμε τωρα, οι σεναριογραφοι ετσι το θελαν.

Ασε που σιγα μην της προτεινε ο μαλακακος που αυτοκτονησε να πανε να ζησουν στην Αμερικη χωρις να την εχει δοκιμασει στο κρεβατι!!!!

Pou uponohuhke kseka8ara? Epishs o malakakos einai malakakos, monos sou to eipes. Den mporw na apokleisw loipon kamia periptwsh. De kserw call me vrazy alla exw thn entypwsh pws elege alh8eia otan thn rwthse o jin an einai diko tou kai tou apanthse telika pws den exei paei pote me allon. An htan moufa poios o logos tote na katsei na tou pei kai olo to story me ton giatro? Perierga mas ta lene oi senariografoi

Dr. Death
15-10-2006, 20:21
κι εγω εχω την εντυπωση πως εχουν μεινει μονο σε κανα χουφτωματακι η κανα δαχτυλο...

η τζουλιετ πρεπει να πεθανει πολυ συντομα.... οτι πιο σπαστικο εχω δει τελευταια σε σειρα η ταινια... μου γυρνανε τ αντερα κυριολεκτικα.

ifinoi
15-10-2006, 21:44
O,ti eipe.
Prepei na einai poly skyla.

Bullet
15-10-2006, 21:48
ok,φέρτε τώρα λίγο πιο γρήγορα την πέμπτη please :P

Atheist
15-10-2006, 22:45
O Σώγιερ είναι θεός επειδή είναι είρων και επειδή έφαγε το γκομενάκι από τον καραμαλάκα.

Αυτό ακριβώς, τπτ άλλο.

FIXXXER
15-10-2006, 23:00
Pou uponohuhke kseka8ara?
Λοιπον, η μια περιπτωση να μην εκαναν τιποτα τελικα ειναι να μην πρλαβαν επειδη μπηκε ο πατερας της αλληνης μεσα. Αλλα αυτοι οι δυο φαινοταν ξεκαθαρα σαν να εχουν τελειωσει απο ωρα οτι εκαναν, το οποιο σιγα μην ειχε μεινει στη μεση αν ειχε ξεκινησει.

Η δευτερη περιπτωση να μην εκαναν κατι ειναι αυτη να μετανιωσε και να μην ηταν ετοιμη για κατι τετοιο, πραγμα δυσκολο γιατι ο τυπος δεν φαινεται σε καμια σκηνη να ξενερωνει η να προσπαθησει να την πεισει για να συνεχισουν κατι που αφησαν στη μεση, αντιθετα της δινει χρυσαφικο και της λεει να πανε στην Αμερικη.

Epishs o malakakos einai malakakos, monos sou to eipes. Den mporw na apokleisw loipon kamia periptwsh.
Ουτε εγω αποκλειω τιποτα, αλλα συνηθως η πιο ευκολη εξηγηση ειναι και η πιο σωστη.

De kserw call me vrazy alla exw thn entypwsh pws elege alh8eia otan thn rwthse o jin an einai diko tou kai tou apanthse telika pws den exei paei pote me allon.
Χμ, καθε επεισοδιο ΛΟΣΤ επικεντρωνεται σε καποιον πρωταγωνιστη και συγκεκριμενα σε καποια πτυχη του χαρακτηρα του, ειτε ειναι ασχημη πτυχη, ειτε ωραια. Θυμαστε ολοι τι ειχε γινει με την Ανα Λουσια που στο πρωτο αφιερωμενο επεισοδιο σε αυτην θελαμε να την σκοτωσουμε αλλα στο δευτερο την ψιλοσυμπαθησαμε (παρεμεινε το γεγονος οτι χαρηκαμε ολοι που πεθανε). Με βαση αυτα, δεν αποκλειω καθολου το γεγονος να του ειχε πει τρελα ψεματα η Σαν, καθως απο φαινεται γενικα το εχει το κουσουρι.

An htan moufa poios o logos tote na katsei na tou pei kai olo to story me ton giatro?
Καλο επιχειρημα, δε θυμαμαι, ο Τζιν το ηξερε οτι εχει προβλημα γονιμοτητας απο πριν η του το ειπε στο νησι? Η το ανακαλυψε μονος του? Νομιζω οτι ειχε ενημερωθει για την κατασταση του ρε συ πριν μαθει η αλλη οτι ειναι εγκυος. Τελος παντων, θα το δουμε στη συνεχεια.

Perierga mas ta lene oi senariografoi
Γενικα εχω παρατηρησει στο ΛΟΣΤ δεν υπαρχουν τρυπες σεναριακα και συνηθως δε μας αφηνουν να βγαζουμε διαφορα σεναρια οταν θελουν να ξεκαθαρισουν κατι... η θα μας δειξουν σε επομενο επεισοδιο τελικα τι εχει γινει, η οντως εκαναν καποια μαλακια.

Παντως εγω πιστευω οτι εχει παει μαζι του, και μαλιστα οτι το παιδι ειναι δικο του κι οχι καποια μαλακια του νησιου που την επηρρεαζει. Καποιος φιλος μου μου ειπε οτι διαβασε καπου οτι θα μαθουμε στο τελος της 5ης σεζον ποιανου ειναι το παιδι. Τωρα πως προεκυψε αυτο και γενικα γιατι να γινει ετσι, ομολογω δεν το ξερω καθολου και δεν μπορω να φανταστω γιατι να εχει αποφασιστει κατι τετοιο!!!

Weiss
15-10-2006, 23:06
Τωρα πως προεκυψε αυτο και γενικα γιατι να γινει ετσι, ομολογω δεν το ξερω καθολου και δεν μπορω να φανταστω γιατι να εχει αποφασιστει κατι τετοιο!!!

μάλλον επειδή πρέπει ΤΑ ΠΑΝΤΑ να γίνονται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς, μην καλομάθουμε κιόλας.
επίσης πιστεύω γενικά πως κάτι πρέπει να κάνουν με τα φλασμπακ. είναι ωραία που και που αλλά δε χρειάζονται σε ΚΑΘΕ επεισόδιο ιμο.
όχι ιδιαίτερα άσχημο το επεισόδιο κατά τα άλλα. =)

Bullet
15-10-2006, 23:13
imo,τα flashbacks είναι απαραίτητα σε κάθε επεισόδιο

άλλωστε ποτε δεν παρουσιάστηκε το lost ως μια σειρά που απλά "κάτι γίνεται σε ένα νησί με κάποιους επιζώντες κάποιου plane crash" ε

υπάρχει όπως είναι προφανές τεράστιο background story

FIXXXER
15-10-2006, 23:16
Ξερεις τι, αυτη ειναι η "κακοπροαιρετη" προσεγγιση στο θεμα. Υπαρχει και το αλλο που λεει οτι εχουν κανει ηδη το προσχεδιο για τις 6 σεζον ειτε γιατι υπαρχει συμβολαιο ειτε γιατι οντως θελουν να εμβαθυνουν πολυ στο θεμα, η ισως και ενας συνδυασμος των δυο (κατα τη γνωμη μου μαλλον ετσι ειναι). Αλλα μου φαινεται εντελως τρελο να εχουν κανει ΤΟΣΟ ακριβη σχεδιασμο... αυτο που με εντυπωσιαζει πολυ ειναι οτι πραγματα που εχεις δει σε προηγουμενα επεισοδια και δεν προσεχες καν οτι σημαινουν κατι τα βλεπεις καποια στιγμη αρκετα πιο μετα και λες "κοιτα να δεις τους πουστηδες, το ειχαν σχεδιασει απο πριν".

Οσον αφορα το θεμα με τα φλασμπακ, δεν ξερω, αν σταματησουν να το κανουν ετσι θα χασει την ταυτοτητα της η σειρα, ειναι κατι που την χαρακτηριζει τρελα. Θα μπορουσαν σιγουρα να περιορισουν τα φλασμπακ των Τζακ, Κειτ μιας και εχουν δειξει αρκετα προς το παρον και να επικεντρωθουν περισσοτερο στους καινουριους η σε χαρακτηρες που εχουν ψιλοαγνοησει οπως η Κλαιρ η ο Χαρλι.

Bullet
15-10-2006, 23:18
αυτο που με εντυπωσιαζει πολυ ειναι οτι πραγματα που εχεις δει σε προηγουμενα επεισοδια και δεν προσεχες καν οτι σημαινουν κατι τα βλεπεις καποια στιγμη αρκετα πιο μετα και λες "κοιτα να δεις τους πουστηδες, το ειχαν σχεδιασει απο πριν".

:)

Weiss
15-10-2006, 23:34
imo,τα flashbacks είναι απαραίτητα σε κάθε επεισόδιο

άλλωστε ποτε δεν παρουσιάστηκε το lost ως μια σειρά που απλά "κάτι γίνεται σε ένα νησί με κάποιους επιζώντες κάποιου plane crash" ε

υπάρχει όπως είναι προφανές τεράστιο background story

μ, το είχα υπόψη μου αυτό =Ρ
απλά οκ, μου έχουν φανεί κουραστικά τα φλάσμπακ των δύο τελευταίων επεισοδίων. αν είναι πιο ενδιαφέροντα, φάιν μπαι μι, όντως συνδέονται άμεσα με το υπόλοιπο στόρι.
και ξαναλέω, μ'αρέσει ακόμα το λοστ, δεν το βλέπω καταναγκαστικά ή κάτι. (να τελειώσει στην 4η σεζόν όμως ε? Ε?Ε?).

ifinoi
16-10-2006, 09:10
Καλο επιχειρημα, δε θυμαμαι, ο Τζιν το ηξερε οτι εχει προβλημα γονιμοτητας απο πριν η του το ειπε στο νησι? Η το ανακαλυψε μονος του? Νομιζω οτι ειχε ενημερωθει για την κατασταση του ρε συ πριν μαθει η αλλη οτι ειναι εγκυος. Τελος παντων, θα το δουμε στη συνεχεια.

Ola mazi tou ta eipe sto nhsi. O jin nomize pws ayth eixe to problhma.

Bullet
17-10-2006, 10:22
silencerius check your pm's plzthnx

ελπίζω σύντομα γιατί η πέμπτη πλησιάζει :P

Bullet
17-10-2006, 22:19
Lost - S03E03 - Further Instructions - Sneak Peak Preview
http://www.youtube.com/watch?v=Tg937rMbh58

&

http://www.youtube.com/watch?v=Lw75VLxSyNs

:-o

carheart
17-10-2006, 22:42
το πρώτο trailer με έστειλε.

γενικώς στο επόμενο μάλλον θα ψιλογίνει χαμός.

Dr. Death
17-10-2006, 23:48
:shock:

lebowski
18-10-2006, 00:44
Παρτε μια ιδεα για τον καπνο...

http://www.lostmysteries.com/1.html

http://www.youtube.com/watch?v=llS2f7I7 ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=llS2f7I70ko&mode=related&search=)

Bullet
18-10-2006, 07:06
καλή φάση το video με τα καρέ
προσπαθούσα να δω τι έδειχνε σε real time όταν είχα δει το επεισόδιο αλλα δεν :P

το πρώτο link δε μου ανοίγει αλλα μάλλον είναι προσωρινό φλας του site

HIV
18-10-2006, 10:59
Παρτε μια ιδεα για τον καπνο...

http://www.youtube.com/watch?v=llS2f7I7 ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=llS2f7I70ko&mode=related&search=)

asdsadf

to deftero exei poly xaroumeni mousiki gia na deixnei afta pou deixnei.

Atheist
18-10-2006, 13:52
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ. ΟΛΑ ΕΔΩ. (http://www.youtube.com/watch?v=RPCvNuhL56U&NR)

Bullet
18-10-2006, 13:54

silencerius
18-10-2006, 22:14
α ναι ξεχάστηκα!

ftp://lost:no@xserv5.konphuzion.net

Bullet
18-10-2006, 22:26
ευγε

Solo Carriera
18-10-2006, 22:58
σα

ρα

ντα.

carheart
18-10-2006, 23:26
κοι

τα

τη

δου

λει

α

σου

Bullet
18-10-2006, 23:28
καλή φάση το video με τα καρέ
προσπαθούσα να δω τι έδειχνε σε real time όταν είχα δει το επεισόδιο αλλα δεν :P

το πρώτο link δε μου ανοίγει αλλα μάλλον είναι προσωρινό φλας του site

είδα και τη πρώτη σελίδα...

όντως είχα πετύχει άλλο ένα video με αυτά τα μαυρα συννεφάκια καρέ καρέ από την ώρα του crash

θα μας σκάσουνε μέχρι να μάθουμε τι πραγματικά παίζει...

λίγες ώρες ακόμα για το 03 :D

carheart
18-10-2006, 23:31
Bullet ξαναστείλε σε πιεμ μια εκείνο το site, μιας και το έχασα!

Bullet
18-10-2006, 23:31

αυτο?

carheart
18-10-2006, 23:32
όχι ρε, αυτό με τα torrents!

Bullet
18-10-2006, 23:34
οκ στελνω αν και βολευει αυτο που ποσταρε ο σαιλενσεριους,ειναι ειτστιεμελ

Bullet
19-10-2006, 10:23
έχουν μπει όλοι στο ftp και σέρνεται,κατεβει torrent τώρα,για να δούμε...

HIV
19-10-2006, 12:11
elpizw na nai kalo..

Bullet
19-10-2006, 12:44
μην ελπίζεις,παραείναι

Ω,θεοί :shock:

δε ξέρω τι πίνουν οι σεναριογράφοι,πάντως κάνει τη δουλειά του άψογα

spoilers μετά κλασικά

carheart
19-10-2006, 12:50
πωπω τα torrents του mininova σέρνονται.

Bullet? :πινκ:

Bullet
19-10-2006, 12:53
πάγαινε πα-ι-ρατ μπέη στην κατηγορια tv series και πάρε αυτό που έχει τους χιλιάδες seeders

κατέβασα με 90+

btw 3x04 - "Every Man For Himself" Promo Trailers

http://www.youtube.com/watch?v=hIpOyTP_MXM

http://www.youtube.com/watch?v=IsPwQb9ChEo

ομιτζι ομιτζι

carheart
19-10-2006, 13:21
ξαναματαέλα μσν λίγο!

Bullet
19-10-2006, 13:29
try again και try again,γαμιέται δε μπαίνει το msn

στείλε pm

carheart
19-10-2006, 14:20
ρε ξαναείδα το πρώτο.

Παρατηρήσατε πως με το που γίνεται ο σεισμός, ακούγεται η φωνή της ξανθούλας να λέει "not again!!";;;

Γούστο θα χει να έχει ξαναπέσει αεροπλάνο.

Bullet το torrent δεν με πάει πάνω από 10, οπότε συνεχίζω το παλιό που σέρνεται =/

Bullet
19-10-2006, 14:22
δε νομίζω να έχει ξαναπέσει αεροπλάνο,απλά λογικά δεν θα είχε ξαναπατηθεί το κουμπί (όπως έγινε δηλαδή σε όσα έχουμε δει twice) αλλα ποτε δε ξέρεις

πάντως όντως κοιτάνε σα να περιμένουν κάτι

carheart μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων? για ψάξου λίγο στο adslgr.com forum

deadbird
19-10-2006, 14:27
δε νομίζω να έχει ξαναπέσει αεροπλάνο,απλά λογικά δεν θα είχε ξαναπατηθεί το κουμπί (όπως έγινε δηλαδή σε όσα έχουμε δει twice) αλλα ποτε δε ξέρεις

αεροπλάνο έχει ξαναπέσει. θυμήσου τους νιγηριανούς παπάδες....

Bullet
19-10-2006, 14:34
ε ναι εννοώ μεγάλο με πολύ κόσμο κτλ όπως το oceanic

btw ακούγεται πως τελικά πάει για 5 season

ένα 3.03 spoiler προς το παρόν

ιδέα μου είναι ή υπονοήθηκε time traveling στο τέλος με το dejavu? :?

Nodoordonotthereisnotry
19-10-2006, 23:42
ε ναι εννοώ μεγάλο με πολύ κόσμο κτλ όπως το oceanic

btw ακούγεται πως τελικά πάει για 5 season

ένα 3.03 spoiler προς το παρόν

ιδέα μου είναι ή υπονοήθηκε time traveling στο τέλος με το dejavu? :?

Κατ'αρχάς, επικό το επεισόδιο. Και να'μαστε... άλλο ένα μυστήριο του Lost :twisted: Είτε time traveling, είτε the book of prophecy. Διαλέγετε και παίρνετε. Βασικά θα μπορούσε να έχει δει όραμα ο Desmond όπως βλέπει ο Locke κατά καιρούς. Η διατύπωση του Hurley "deja vu" είναι λαθεμένη. Θαρρώ πως κάτι ψιλιάστηκε από τον Desmond και ίσως τον παρακολουθεί προσεκτικά από δω και πέρα, αλλά δε θέλησε να πει κάτι παραπάνω στον Charlie γιατί έτσι κι'αλλιώς δεν τον είχε πιστέψει όταν του είχε πει πως είναι ζάμπλουτος.

carheart
20-10-2006, 00:03
Οκ, αυτό ήταν επεισοδιάρα.

O Locke ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Σε αυτό το επεισόδιο νομίζω πως παίχτηκαν αρκετά βασικά πράγματα. Δεν νομίζω να πρόκειται για time travelling. Και όλα όσα έγιναν, για εμένα φανερώνουν μια total πολύπλοκη δομή, της οποίας η εξήγηση δεν κρύβεται ούτε στα συρτάρια του Alvar Hanso, ούτε στο χωριό των Others. Νομίζω πως παίζει κάτι απείρως μεγαλύτερο, από παράγοντα που δεν έχουμε φανταστεί ακόμα. Συνεχίζω να πιστεύω πως πρόκειται για κατευθυνόμενο έλεγχο του μυαλού, μέσα σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο, όπως το νησάκι. Αρνούμαι πως οι επόμενοι 3 κύκλοι (αν πάνε 5 τελικώς) θα αναλωθούν σε κυνηγητό ανθρώπων πάνω στο νησί. Το επεισόδιο ήταν καταπληκτικό.

Atheist
20-10-2006, 00:50
Σχεδόν αποκλείω τάημ τράβεληνγκ (και τρανσέξουαληνγκ) αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι παίζει με τον ηλεκτρομαγνητισμό εκεί. Η φάση meditation του λοκ και η μούγγα ήταν απλά αριστουργηματική σύλληψη και δείχνει ότι δεν περνάνε στο ντούκου τις πράξεις του κάθε ήρωα αλλά το πιάνουν και καρμικά το όλο θέμα.

Γενικά, απίστευτο επεισόδιο. Απλά απίστευτο.
Μπήκε ο λοκ, βγήκαν οι πούτσες.

Bullet
20-10-2006, 00:58

χμμ παίζει και να είναι από τις φαντασιες του hurley ε,όπως τότε με τον dave...

γενικά γαμησετα,θειλες

btw ο τύπος στη φάρμα με το καρέ δε μοιάζει απίστευτα στον τύπο από τους άλλους με το ψεύτικο μούσι?

Numark
20-10-2006, 01:27
Σέρνεται... :cry:

Dr. Death
20-10-2006, 04:30
Σέρνεται... :cry:

πολυ αγρια

Bullet
20-10-2006, 07:45
για το torrent μιλάτε?

btw http://www.philosophypages.com/ph/lock.htm

+ http://www.retrieversoftruth.com/default.aspx

HIV
20-10-2006, 13:13
vasika epitelous edeikse kai tous allous. ta mallia tous exoun makrinei ais8ita apo to telos ths 2hs saizon :p

gamato epeisodio. eimai periergos gia to pws 8a dikaiologisoun oles aftes tis metafisikes malakies. akoma kai twra na arxisoun na eksigoun ena-ena ta gegonota pou den exoun eksigisei den 8a ftanan oi 4 kikloi.

HAVOC
20-10-2006, 16:09
Σε γενικες γραμμες, εσπασαν κατα καποιο τροπο τη φορμουλα "μιας μικρης ενοτητας επισοδειων με την απαντηση σε καποια απο τα μυστηρια που παρουσιαζαν". Αρχιζουν σιγα σιγα να περιπλεκουν περισσοτερο τις σχεσεις στο νησι, και να δινουν μεγαλυτερη εμφαση στο μεταφυσικο στοιχειο που αρχικα αντιμετωπιστηκε με καχυποψια[καθε τρελο σκηνικο συνηθως στο τελος ακυρωνονταν απο καποιο λογικο/επιστημονικο παραγοντα].
Οι κεντρικοι ηρωες πλεον εχουν διαφορετικα πεδια δρασης, και οι others εξακολουθουν να παραμενουν στο απυροβλητο.
Σαν γενικοτερη προβλεψη, εχω την αισθηση πως υπαρχει κατι ακομη μεγαλυτερο απο αυτα που επιτρεπεται μεχρι στιγμης να γνωριζουμε, και πως οπως οι αγνοουμενοι εχουν μερικη αντιληψη του τι συμβαινει, ετσι κι εμεις ως θεατες, εχουμε την λανθασμενη εντυπωση οτι βλεπουμε σφαιρικα τις καταστασεις, ενω κι εμεις καπου ειμαστε παγιδευμενοι σε μικροτερο οπτικο πεδιο απο αυτο που φανταζομαστε οτι εχουμε.
All in all, καλα τα πρωτα επισοδεια ως ακολουθια, αλλα προσωπικα θα ηθελα να αρχιζει μετα απο 2-3 να συμμαζευει την πλοκη με καποιες μικρες νεες αποκαλυψεις, πριν γινει εντελως παραμυθολαγνεια.

Numark
20-10-2006, 16:28
Τα έσπασε.-

Locke and Mr Eko back in the game.

Τους αγαπώ.

Weiss
20-10-2006, 20:20
πολύ ωραίο το επεισόδιο.
ο πιτσιρίκος μπάτσος στο φλασμπακ ποιον μου θυμίζει??

zihuatanejo
20-10-2006, 20:21
Toν Edward Norton στο Fight Club.

Weiss
20-10-2006, 20:23
μπα, τελικά στο war of the worlds πρέπει να τον είχα δει.

zihuatanejo
20-10-2006, 20:25
Eίναι ίδιος ο Νόρτον όμως.

Weiss
20-10-2006, 20:29
όχι, καθόλου.

πραγματικό κόλλημα όμως με τον ντέσμοντ και τον χάρλεϊ. σα να είναι οοολα προκαθορισμένα στο νησί.
και να πάει και ο λοκ να βρει τους άλλους, τέλεια =))

Bullet
20-10-2006, 20:31
πάντως και το οτι πάνε και βρίσκουν ηθοποιούς που μοιάζουν μεταξύ τους εμφανισιακά μονο τυχαίο δε θα είναι τελικά...

zihuatanejo
20-10-2006, 20:36
Mοιάζουν ποιοι πχ?

Bullet
20-10-2006, 20:43
με μια γρηγορη σκέψη : γυναικα jack - γκόμενα desmond - julie

και στο 303 ο αγρότης με το καρέ μαλλί με τον τύπο από τους "άλλους" που είχε το fake μούσι

zihuatanejo
20-10-2006, 20:46
A οκ. Σόρι λοιπόν, παρανόηση.

Αυτό το τρίπτυχο που ανέφερες, είναι τρελό must.

carheart
20-10-2006, 22:33
Και ο Eko και ο Locke ήταν ντραγκ ντήλερς λοιπόν. Καλή φάση.

ifinoi
20-10-2006, 22:59

boone :touched: :pink:

kala h olh fash me to speech pou ksefyge ston desmond ta espase ola.

zihuatanejo
21-10-2006, 02:22
http://www.electricrequiem.com/forum/images/smiles/spoiler.gif

Αντιλήφθηκε κανείς όταν ο Locke επέστρεψε στην πραγματικότητα και διέλυσε το ινδιάνικο που έφτιαξε, πεταγόμενος έξω, ότι για μερικά frames εμφανίστηκε ένα λιοντάρι.

Όχι ότι υπάρχει περίπτωση να έχει σημασία, καθαρά εγκυκλοπαιδικά.

Bullet
21-10-2006, 02:23
η αρκούδα ήταν ρε

One Colour Black
21-10-2006, 11:49
Locke & Mr. Eko indeed :pink:

O Michael ti lete , thn kopanhse?

Bullet
21-10-2006, 11:53
που να ξέρεις...πάντως το ότι του είπε "αν φύγεις δε ξαναγυρνάς" + "δε θα πεις τίποτα γιατί θα ντρέπεσαι για σένα",γεννάει απορίες μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις (ο ben ήξερε με λίγα λόγια τι θα συμβεί?)

One Colour Black
21-10-2006, 12:09
Epishs h gomena sto telos tou live together, die alone , pou thn ksypnane oi rwsoi kai ths lene oti to vrikane, einai h gynaika tou Desmond , h moy fanike?

Bullet
21-10-2006, 12:10
ε ναι ρε,μέχρι και τη photo τους έχει στο κομοδίνο :P

One Colour Black
21-10-2006, 12:13
:P

HIV
21-10-2006, 12:40
η αρκούδα ήταν ρε

lykos mou fanike. ektos an opws eipe kai mia filh "den tous vgike"

Bullet
21-10-2006, 12:42
εγώ πιστεύω πως ήταν η αρκούδα,σα σημάδι ότι τον εκο τον έχει αυτή (όπως και έτσι έγινε δηλαδή)

One Colour Black
21-10-2006, 13:55
Htane telos pantws to plasma sthn sphlia pou vrike ton Eko, emena gia polikh arkouda pantws den mou fanike afto to pragma.
Oxi oti exw dei k polles sthn zwh mou dhladh :P

Bullet
21-10-2006, 13:59
πολικές αρκούδες έχουν ρε,και στα πρώτα επεισόδια (σκότωσε μια ο sawyer) και στα κλουβιά της dharma (πειραματόζωα με αυξημένο iq)

HIV
21-10-2006, 14:22
wraios. an kai den to exei pei akoma afto.

nai arkoudes einai to kseroume na poume. alla afto to papari pou petaxtike apo ti skini tou lock den emoiaze kai poly.

Bullet
21-10-2006, 14:29
το έχουν αφήσει να εννοηθεί (τρόπος εκτροφής στο κλουβί και χρόνος επίλυσης του γρίφου του μηχανισμού από το ζώο)

One Colour Black
21-10-2006, 15:47
Hold your horses ligo.H normal polikh arkouda DEN mporei na zhsei mesa sthn zougla , se tetoio klima k me tetoies diatrofikes synhtheies pou (logika) tha eixe se afto to nhsi.

Bullet
21-10-2006, 15:51
νομίζω έχω γίνει σαφής πως μιλάω για πειραγμένο ζώο (πειραματόζωο) :P

One Colour Black
21-10-2006, 15:54
H afto isxyei , h opws proeipe o allos " apla den tous vgike gia arkouda "

Numark
21-10-2006, 16:05
Ητο αρκούδα.-

Εδιτ-- Πολική!

Bullet
21-10-2006, 16:09
κοίτα συζήτηση που έχουμε τόση ώρα :lol:

One Colour Black
21-10-2006, 16:24
hto ena manbearpig

Numark
21-10-2006, 19:14
hto ena manbearpig

HAHAHAHAAHA

Swollen
21-10-2006, 20:33
το έχουν αφήσει να εννοηθεί (τρόπος εκτροφής στο κλουβί και χρόνος επίλυσης του γρίφου του μηχανισμού από το ζώο)
oxi mono to exoun afhsei na ennohthei, to eipan ki ola.. otan o sawyer elyse ton grifo k kerdise to mpiskotaki o typas me ta mousia tou eipe pws oi ARKOUDES ton elysan se 2 wres! k sto teleftaio episodeio to lene pentakathara... Polar Bear!

tespa afta... gia to megalo zitima pou exei prokypsei!

h plokh pantws proxwraei pio arga k apto thanato... sa naxw arxisei na variemai ligo.. (oxi oti tha stamatisw na to vlepw vevaia!)

ainte cheers!

Bullet
21-10-2006, 20:35
oxi mono to exoun afhsei na ennohthei, to eipan ki ola.. otan o sawyer elyse ton grifo k kerdise to mpiskotaki o typas me ta mousia tou eipe pws oi ARKOUDES ton elysan se 2 wres! k sto teleftaio episodeio to lene pentakathara... Polar Bear!

:)

lebowski
21-10-2006, 21:18
3x04 - "Every Man For Himself"

τρεηλερ εδω

http://www.youtube.com/watch?v=hIpOyTP_MXM

http://www.youtube.com/watch?v=IsPwQb9ChEo

Bullet
21-10-2006, 21:21
xavito (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=574539#574539) :P

lebowski
21-10-2006, 21:22
:oops:

Bullet
23-10-2006, 01:11
λοιπόν αν και πρέπει να το έχω ξαναναφερει,πείτε μου λίγο,ο καθυστερημένος στην ιστορία του hurley στην δεύτερη season δεν μοιάζει με τον εμπνευστή του σχεδίου της dharma(ο μουσάτος) ?

http://www.losthatch.com/images/character_images/S2E03_Gerald.jpg

http://www.lostpedia.com/images/3/3c/Leonard.jpg

btw http://www.lostpedia.com :)

+ δε θυμάμαι αν το έχω ποσταρει σε youtube link,οποτε :
The Dharma Initiative Explaned - http://www.youtube.com/watch?v=idu3loi4y5Y

zihuatanejo
23-10-2006, 01:39
E, oχι τίποτα τρελό.

Το γυαλάκι αλλάζει στα πλαίσια των trend της εκάστοτε εποχής. :P

Sotos_The_Tequiler
23-10-2006, 10:32
νομίζω έχω γίνει σαφής πως μιλάω για πειραγμένο ζώο (πειραματόζωο) :P

PEIRAGMATOZWO dhladh... :P

Ontopic:
Epishs o Charlie otan einai me ton Locke kai psaxnoun thn arkouda tou leei oti otan mastourwne ki evlepe ta Ntokimanteria eixe dei oti oi Polikes Arkoudes einai oi pio eksupnes... opote afto tairiazei kai me to oti ekanan peiramata sta klouvia, kai oti oi arkoudes elusan to grifo se 2 wres.
Vasika pistevw pws twra pou h seira exei anoixta duo metwpa ksana
1. Ton katavlusmo twn "ALLWN" me Jack,Kate,Sawyer fulakismenous
2. Tous upoloipous epeizontes kai ton Locke na etoimazetai gia to megalo NTOY
toys pernei na proxwroun thn ypo8esh oso arga 8eloun. Dedomenou epishs oti ksekinoun kai olokainouria flash-backs (p.x. nea stoixeia gia th zwh tou Locke). Pistevw pws sta epomena epeisodia prepei na anamenoum 8a exoume kai ta flash-backs gia tis zwes tou Hurley kai toy Desmond...

Bullet
23-10-2006, 10:35
πάντως αν και δε πιστεύω να γίνει κάτι τέτοιο,αν στο τέλος μάθουμε ότι όλο αυτό είναι όντως στο μυαλό του hurley,το ξενέρωμα δε θα έχει προηγούμενο

Sotos_The_Tequiler
23-10-2006, 10:40
afto to videaki provlh8hke se kapoio epeisodio? h mhpws einai se kanena extra?

πάντως αν και δε πιστεύω να γίνει κάτι τέτοιο,αν στο τέλος μάθουμε ότι όλο αυτό είναι όντως στο μυαλό του hurley,το ξενέρωμα δε θα έχει προηγούμενο
na tous kaei to studio an ginei kati tetoio!!!!!

Bullet
23-10-2006, 10:55
το βιντεάκι είναι από το lost experience

κρυμμένα μέσα σε blogs βιντεάκια που ενώνοντας τα έβγαζες αυτό

από τους παραγωγους της σειράς εννοείτε

One Colour Black
23-10-2006, 11:26
As kanoume twra kai kammia eikasia gia to ti pistevoume oti paizei :

H proswpikh mou apopsh einai oti oloi oi navagoi ktl , vriskonte gia kapoio logo se koma , h se mia allh oti nanai katastash tou myalou , kai ola afta pou symvainoun ekei einai ousiastika ta life goals tous.
p.x. o Jack emathe na einai ypeythnos , kai oxi sthn skia tou patera tou , h kate den einai kynhgimenh pia , o Sawyer erwteftike , o Locke zei thn zwh pou tou "sterhse" h anapiria tou ( scouting , life in the jungle ktl) , o Bernard kai h syzygos tou zoun xwris thn egnoia ths arrwstias, o Jin ksefige apo ton rolo tou Hittman k zei me thn Sun mesa se erwtes , enw epiasan k pedi ,o Michael vrike ton Walt kai ton exei mazi tou , o opoios parepiptontws einai "special" ktl ktl.
Oi others tha kanw mia eikasia na anaferw oti einai oi giatroi (?) pou tous frontizoun oso einai se koma, h oi erevnites pou tous "eksetazoun" sthn en logw state of mind????who knows...

Opws k naxei einai gamath h ekseliksh.H moni malakia einai oti efoson paei gia pempth season , tha to katagamisoun sto lege lege

Dr. Death
23-10-2006, 11:31
As kanoume twra kai kammia eikasia gia to ti pistevoume oti paizei :

H proswpikh mou apopsh einai oti oloi oi navagoi ktl , vriskonte gia kapoio logo se koma , h se mia allh oti nanai katastash tou myalou , kai ola afta pou symvainoun ekei einai ousiastika ta life goals tous.
p.x. o Jack emathe na einai ypeythnos , kai oxi sthn skia tou patera tou , h kate den einai kynhgimenh pia , o Sawyer erwteftike , o Locke zei thn zwh pou tou "sterhse" h anapiria tou ( scouting , life in the jungle ktl) , o Bernard kai h syzygos tou zoun xwris thn egnoia ths arrwstias ktl ktl.
Oi others tha kanw mia eikasia na anaferw oti einai oi giatroi (?) pou tous frontizoun oso einai se koma, h oi erevnites pou tous "eksetazoun" sthn en logw state of mind????who knows...

Opws k naxei einai gamath h ekseliksh.H moni malakia einai oti efoson paei gia pempth season , tha to katagamisoun sto lege lege

οχι ...εχουν ξεκαθαρισει οτι δεν υπαρχει περιπτωση κοματος, time travelling , εξωγηινων κλπ...
τα ζουνε οι τυποι ολα αυτα.

Bullet
23-10-2006, 11:33
ναι ισχύει και αυτό,έχουν αφήσει όμως (και καλά κάνουν) πολλά πράγματα αναπάντητα, δηλαδή όλα παίζουν και όλα δε παίζουν ταυτόχρονα

Sotos_The_Tequiler
23-10-2006, 11:35
asxeto: efaga mia flasia twra... Otan o "Henry" 'h opws alliws ton lene ton arxhgo ton ALLWN (mou diafevgei twra) eipe ston Jack oti menei se afto to Nhsi gia olh tou th zwh afto to eipe st'alh8eia? To kseka8arisan afto sto epeisodio, gia 8umiste mou

Dr. Death
23-10-2006, 11:46
μπεντζαμιν τονελενε

αφου λεει οτι αποφασισε να πει την αληθεια στον τζακ ε ναι μενει στο νησι ολη του τη ζωη.

Sotos_The_Tequiler
23-10-2006, 13:20
Oi tupoi pou einai twra sto nhsi (OI ALLOI) isws na mhn exoun kapoia amesh sxesh me th DHARMA. Oi apla mporei na 8ewroun tous eaftous tous sunexistes tou oramatos (opoio ki an htan afto) ths DHARMA.

Bullet
23-10-2006, 13:38
τι ίσως ρε,το είπαν ότι δεν έχουν σχέση

Sotos_The_Tequiler
23-10-2006, 13:43
τι ίσως ρε,το είπαν ότι δεν έχουν σχέση

gia na to kanw pio safes 8a kanw thn ekshs parakindunevmenh skepsh:
H DHARMA eixe afhsei kapoious sta gnwsta posta (katapakth klp klp) kai ta peiramata tous sunexizontan mexri ena shmeio. Paizei otan (gia kapoio logo) h drash ths DHARMA sto nhsi stamathse, kapoioi na afe8hkan 'h na "ksexasthkan" (?) pisw sto nhsi. Kai aftoi isws na einai oi ALLOI pou twra vlepoume.
Oi idioi mporei na mhn htan melh ths DHARMA alla htan ta peiramatozwa ths ypo8eshs. Twra yparxei kai to zhthma 8a mou peite oti aftoi exoun epikoinwnia me ton eksw kosmo.... Edw den kserw ti na ypo8esw...

HIV
23-10-2006, 14:14
gia na pernane aeroplana kai na petane mpinelikia kai mpires den nomizw oti tous exei ksexasei kaneis

Sotos_The_Tequiler
23-10-2006, 14:17
gia na pernane aeroplana kai na petane mpinelikia kai mpires den nomizw oti tous exei ksexasei kaneis
you got a point there...
tote isws to arxiko peirama ths DHARMA na exei parei alles diastaseis allh troph me allo skopo.

HIV
23-10-2006, 14:20
isws oi an8rwpoi tis dharma na ginonte polikes arkoudes kata voulisi logw kapoiou apotiximenou (epitiximenou?) peiramatos.

Bullet
23-10-2006, 14:44
αχαχα αυτό είναι πολύ τραβηγμένο ομολογώ :P

Dr. Death
23-10-2006, 16:03
αν δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι το πειραμα ηταν να κανουν τις πολικες αρκουδες ανθρωπους ειστε το λιγοτερο αφελεις.

Sotos_The_Tequiler
23-10-2006, 16:31
αν δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι το πειραμα ηταν να κανουν τις πολικες αρκουδες ανθρωπους ειστε το λιγοτερο αφελεις.

mpa mou fainetai anohto.... vasika 8a htan pio xrhsimo na metatrepoun an8rwpous se arkoudes, etsi de 8a apeilountan kai to eidos me eksafanish :P

Atheist
23-10-2006, 16:51
Να δείτε που τη μπουτανιά θα την κάμει η ρούσω η μεγάλη.

HAVOC
23-10-2006, 17:00
Ε καπου αρχιζεις και πιανεσαι απο τα παραμελημενα προσωπα και το μυστηριο γυρω απο αυτα. Δε μπορει, κατι εχει κανει η Γαλλιδα.

Sotos_The_Tequiler
23-10-2006, 18:58
kai einai ena erwthma giati afthn thn afhsan na zhsei (ligo duskolo na tous kruvetai toso kairo xwris na thn vriskoun). Ektos ki an einai mazi tous (ki afto isws travhgmeno). Kai h korh ths (ALEX) fainetai (kai se paliotero epeisodio me thn Claire) pro8ymh na voh8hsei san na pistevei oti afto pou ginetai sto nhsi me tous ALLOYS den einai swsto.

Bullet
24-10-2006, 01:04
μη σας έρθει από την alex όμως και τρέχετε :P

FIXXXER
24-10-2006, 05:30
Λοιπον, πρωτον το καιτε παρα πολυ και καλυτερα να περιμενατε καμια 10αρια επεισοδια να αποσαφηνιστουν μερικα πραγματα για το θεμα του τριτου κυκλου... Η φαση με την προφητεια του Ντεσμοντ μετραει παρα πολυ.

Επισης, η πολικη αρκουδα στο επεισοδιο που κηνυγαει τον Γουολτ στον πρωτο κυκλο αλλα και στο προσφατο επεισοδιο φαινεται πολυ ψευτικη, πολυ ψηφιακη, και επειδη ειμαι σιγουρος οτι εχουν πολυ περισσοτερο απο αρκετο μπατζετ για να κανουν καλυτερα εφφε για την αρκουδα αναρωτιεμαι αν ειναι επιτηδες ετσι. Τωρα για ποιον λογο δεν ξερω, αλλα αυτο το πραγμα ειναι πολυ περιεργη πολικη αρκουδα.

Τελος, γαματο το επεισοδιο, συμφωνω με ολους, αλλα ξενερωσα λιγο που δεν ειδαμε ΚΑΘΟΛΟΥ Κειτ, Τζακ, Σογιερ. Ξερει κανεις σε ποιον θα ειναι αφιερωμενο το επομενο επεισοδιο? Ελπιζω σε Ντεσμοντ η σε Χαρλι η σε Μπεν. Αν και μαλλον θα ειναι Σογιερ γιατι το επεισοδιο λεγεται Every Man For Himself. :P

Α και κατι αλλο. Το ζευγαρι στο οποιο απευθυνεται ο Λοκ στο τελος του επεισοδιου, δηλαδη η Νικυ (Kiele Sanchez) και ο Παουλο (Rodrigo Santoro) ειναι νεοι χαρακτηρες και λογικα θα δουμε και δικα τους φλασμπακς σε καποιο επεισοδιο, κι ενω οι περισσοτεροι ελεγαν οτι οι συγκεκριμενοι ηθοποιοι θα παιζουν αλλους φυλακισμενους των αλλων, τελικα ειναι 2 επιζωντες ακομα της πτησης 815.... και μαλλον ζευγαρι. :)

Bullet
26-10-2006, 05:01
εν αναμονή του 304 λοιπόν

btw,πληροφοριακά,ξέρει κανεις αν μπορείς να γίνεις συνδρομητής του abc από ελλάδα/ευρώπη κτλ μέσω δορυφόρου?

α και fixxxer,σόγιερ θα είναι και λίγο kate,φαίνεται και από το trailer

edit:3.04 is out :D

Bullet
26-10-2006, 09:29
ω να σου γαμήσω :shock:

λοιπόν έτσι όπως το πάει προβλέπω ομαδικές εισαγωγές στην εντατική με το τέλος της σειράς

spoilers later

Roswell47
26-10-2006, 10:52
ω να σου γαμήσω :shock:

λοιπόν έτσι όπως το πάει προβλέπω ομαδικές εισαγωγές στην εντατική με το τέλος της σειράς

spoilers later

Apo pou to katevases rei?

Bullet
26-10-2006, 10:53
demonoid.com ,λογικά παντου θα εχει leakαρει

26-10-2006, 11:07
http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=lost

Πρώτο πρώτο εδώ και 10 ώρες, ήδη καποθ 3500 seeders και πάνω από 35000 leechers.

Bullet
26-10-2006, 11:50
10 ώρες? η προβολή είναι γύρο στις 3-4 ώρα ελλάδος αν δε κάνω λάθος

τι διάλο πριν τη προβολή το ανεβάζουν ρε?για πείτε αν είναι στάνταρ αυτό άμα είναι να προτιμάμε το isohunt από τα μεσάνυχτα δηλαδις

από demonoid κατεβάζω σχεδόν πάντα από νωρίς το πρωί με 90-110 kb/s :)

edit : το ψιλοεψαξα και για κοιτάξτε μήπως είναι fake αυτό που είναι 11 ώρες πάνω γιατί απότι βλέπω το πρώτο leak έγινε κατά τις 4 ώρα ελλάδος

just in case http://thesprawl.se/

+ Lost.S03E04.HDTV.XviD-XOR

http://lix.in/09ea0c
http://lix.in/b1541f
http://lix.in/cac5ff
http://lix.in/c1c152
http://lix.in/3afbb1
(Rapidshare.com protected links)

Bullet
26-10-2006, 16:13

λοιπόν ο σόγιερ έχει κόρη...μάλιστα

και το όνομα αυτής?μήπως το ίδιο με την νεκρή στο ιατρείο των "άλλων"?

λέω μήπως ;) (κρατάω επιφυλάξεις μέχρι να το ξαναδώ και με υπότιτλους)

επίσης ο desmond γνωρίζει πολλά,παρα πολλά για το τι θα παιχτεί...ήξερε ότι θα πέσει κεραυνός λοιπόν...

τέλος πως είναι δυνατόν να μην είδε ο sayid το δεύτερο νησί?

αχ θα μας αφήσουν με το πουλί στο χέρι στο έκτο επεισόδιο με κάνα τρελό cliffhanger και αντε τώρα να περιμένεις μέχρι το φεβρουάριο,πως παλεύετε μετά η κατάσταση,ε? :P

Dr. Death
26-10-2006, 17:31
30 λεπτακια ακομα

HAVOC
26-10-2006, 18:47
LOST - Episode 5 - The Cost of Living - Promo

http://www.youtube.com/watch?v=g-zn0MjxRDk

next two episodes will change everything...

E5 spoiler pic : http://photos1.blogger.com/blogger2/426 ... x21-tn.jpg (http://photos1.blogger.com/blogger2/4266/3587/1600/lost.s03e05.divx21-tn.jpg)

Ειδα επισης τον ηθοποιο που παιζει τον Σογιερ σε ενα απο τα τελευταια επισοδεια του csi season 4, και ειναι απιστευτος καγκουρας. Παιζει να εχει κανει πολλα στη φατσα του.

Bullet
26-10-2006, 21:01
LOST - Episode 5 - The Cost of Living - Promo

http://www.youtube.com/watch?v=g-zn0MjxRDk

next two episodes will change everything...

E5 spoiler pic : http://photos1.blogger.com/blogger2/426 ... x21-tn.jpg (http://photos1.blogger.com/blogger2/4266/3587/1600/lost.s03e05.divx21-tn.jpg)

Ειδα επισης τον ηθοποιο που παιζει τον Σογιερ σε ενα απο τα τελευταια επισοδεια του csi season 4, και ειναι απιστευτος καγκουρας. Παιζει να εχει κανει πολλα στη φατσα του.

για εξήγα μια γιατί δε σε πιάνω,plz

HAVOC
26-10-2006, 21:31
Για τον καθ'ολα skissable νεο λεω, ο οποιος ενσαρκωνει τον Σογιερ στο Lost. Ετυχε να δω καποιο απο τα τελευταια επισοδεια του τεταρτου κυκλου csi, και εχει ενα μικρο ρολο σε αυτο. Λοιπον, το προσωπο ειναι αρκετα διαφορετικο, λιγοτερο ραφιναρισμενο θα ελεγα, και ενδειξη σοβαρη για πλαστικες. [βασικα καλα εκανε]. Επισης, εχει απιστευτο καγκουροστυλακι, και η νοτια προφορα του τον ακολουθει ενοχλητικα.

Dr. Death
26-10-2006, 21:59
ειναι επειδη κατα βαθος ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ

Atheist
27-10-2006, 01:35
ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ??? ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΗΣΑΚΙ?

ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ Ο ΣΑΗΝΤ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΥΚΛΟ ΜΗΠΩΣ??? ΕΕΕΕ?????

ΜΗΠΩΣ Ο ΝΤΕΣΜΟΝΤ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑ ΜΠΑΛΑ????

ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.

Όχι μπούλετ, δεν έχουν το ίδιο όνομα.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ, ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ

carheart
27-10-2006, 02:05
Θεέ μου, ο σάμπατακ απέκτησε πρόσβαση στο πισί σου.

Μου άρεσε πολύ το επεισόδιο!

Atheist
27-10-2006, 02:06
τράβα παίχτον με τον μάνη εσύ ρε

carheart
27-10-2006, 02:07
αχαχαχ

Atheist
27-10-2006, 02:12
Ο χρήστης Das Kind mit dem Spiegel λέει:
epishs
auto pou tous eixe pei o mousatos/
ws edw ws auth th grammh ok
an thn perasete sas fagame?
e gia na mh doune to allo nhsi htan mallon

Ace
27-10-2006, 03:30
Στοιχηματιζω θησαυροφυλακια οτι δεν υπαρχει 2ο νησι.

Atheist
27-10-2006, 05:29
ενδέχεται σοβαρότατα, αλλά θα ξενερώσω αν ξεπατηκώσουν Truman Show.

Estelle
27-10-2006, 09:35
Truman show?

twra skefthka kati allo pio frikaleo... thn tainia "The Game" h kapws etsi.

Etaireia pou analambanei to "rehabilitation" kapoiwn meta amoibhs.
Tous mazeuei paketo kai off we go!!!!!

Einai ligo too much, huh??? :shock:

Ace
27-10-2006, 10:35
ενδέχεται σοβαρότατα, αλλά θα ξενερώσω αν ξεπατηκώσουν Truman Show.
Αυτο ειχα κι εγω στο νου μου, anyway γαμαει και δερνει η σειρα.

Bullet
27-10-2006, 13:15
:shock: the game???

εδώ μέχρι και το seventh seal λενε έχουν μπλέξει μέσα http://www.4815162342.com/forum/viewtopic.php?t=23991

nuuuh

ναι και το όνομα της απλά μου έμοιασε

το trailer δείτε που λέει ότι όλα θα αλλάξουν σε δυο επεισόδια και μετά μας βλέπω με χάπια μέχρι το φλεβάρη

παίζει και αυτό που λέει ο ace πάντως,να μην υπάρχει νησί

& μάλλον ο desmond απλά ξέρει τα σκηνοθετημένα,δε τα έχει ξαναζήσει or smth,υποθέτω

δείτε και στο post μου πριν με το trailer το screenshot...πειρατής στις κάμερες...μαύρος βράχος μουναρες

χλωμό να ξεπατικώνουν ταινία πάντως,imo

ειναι πολλα στη μεση

επίσης στο 301 το αεροπλάνο δεν μας έδειξε ότι έπεσε στο ίδιο μέρος με τους άλλους?έχουν το χωριο στο ίδιο μέρος με τους επιζώντες αλλα τις εγκαταστάσεις στο 2nd νησι,ή παίζει κάτι άλλο?

btw
http://lost.cubit.net/forum/gallery/5_06_10_06_8_52_32.jpg

http://i59.photobucket.com/albums/g311/ipred/comicsimilarities.jpg

http://www.lostlinks.net/comic/comic1.htm

όχι στο μυαλό του hurley ok?please δηλαδή please
θέλω να ελπίζω πως απλά μας ψαρώνουν

desmond? http://www.lostlinks.net/comic/comic12.htm

the ultimate theory : http://www.4815162342.com/forum/viewtopic2.php?t=15038
Hans

Bullet
27-10-2006, 14:28

Εδώ είναι μια μικρή περίληψη του τι είδαμε στο βίντεο:

Αυτό το απόσπασμα είναι από το βίντεο προσανατολισμού της Dharma.
O τύπος που μιλάει είναι προφανώς ο Αλβαρο Χανσο(!). Το βίντεο ξεκινά με την ερώτηση: Ποιος ήταν ο λόγος ιδρύσεως της Dharma και για ποιον λόγο της δόθηκε απόλυτη ελευθερία να κάνει ό,τι θέλει;
Μια πραγματικά εξαιρετική ερώτηση...

Μαθαίνουμε ποια είναι η σημασία του αρκτικόλεξου D.H.A.R.M.A. η οποία είναι:
Department of
Heuristics
And
Research on
Material
Applications

O Αλβαρο εξηγεί ότι πίσω στο 1962 όταν δυο υπερδυνάμεις άρχισαν να συγκρούονται μεταξύ τους υπήρχε φόβος για πιθανή εξαφάνιση της ανθρωπότητας, όπως ήταν γνωστή έως τότε.
Έτσι προσέλαβαν έναν μαθηματικό να δημιουργήσει μια μαθηματική εξίσωση από την οποία θα προέκυπτε η ακριβής ημερομηνία του τέλους του κοσμου. Η εξίσωση Βαλεντζετι.
Προφανώς η εξίσωση έχει 6 τιμές "πυρήνων" 4, 8, 15, 16, 23 και 42. Η δουλεία της Dharma είναι να αλλάξει αυτές τις τιμές κάνοντας τρελά πειράματα στο νησί.
Όπως το βλέπω εγώ αν αλλάξουν αυτές οι τιμές των πυρήνων τότε θα αυξηθεί ο χρόνος ζωής της ανθρωπότητας. Αυτές οι τιμές είναι στενά συνδεδεμένες με διάφορα μαγνητικά και ζωολογικά πράγματα τα οποία μελετούνταν στις διάφορες καταπακτές.
Ίσως κάτι σαν αυτό:
4x + 8y – 15n / 16z + 23q * 42e = τελευταία μέρα της ανθρωπότητας = Δεκέμβρης του 2012

Αλλά αν η Dharma κατάφερνε να αλλάξει μια απ' αυτές τιμές....
4x + 8y – 15n / 17z + 23q * 42e = τελευταία μέρα της ανθρωπότητας = Μάρτιος του 2345.

Στο τέλος του βίντεο βλέπουμε τον Δρ. Μιτλεβερκ, επικεφαλής της Hanso foundation εν έτη 2004. Λέει για το πως η Dharma απέτυχε...

Τι σημαίνει αυτό για την σειρά; Είχε δίκιο ο Χένρι όταν έλεγε" Είμαστε οι καλοί;" Ίσως να έπρεπε να κάνουν θυσίες για το κοινό καλό, όπως ακριβώς έκανε ο Χανσο με το ιό(μέσα στο βίντεο).

Αυτό δεν εξηγεί όλα τα γεγονότα με τους αριθμούς(Με τον Χέρλι κτλ.)
αλλά τώρα τουλάχιστον γνωρίζουμε τον σκοπό τους.

Σας ευχαριστώ και Namaste.

HAVOC
27-10-2006, 15:13
Δικη του η σελιδα. Του bullet. :shock:

Numark
27-10-2006, 16:05
Μαλάκας...

(έμεινα)

...

Bullet
27-10-2006, 16:08
plus

...these scientists are able to remotely - via electromagnetism - control objects, such as cars, galleons, planes, lottery balls, and also induce vision in minds of a weakened state, such as those that are drunk, drugged, exhausted, or sick.

Estelle
27-10-2006, 16:24
Tελευταία μέρα της ανθρωπότητας = Δεκέμβρης του 2012

Sorry pou mplekw tis seires alla sto teleutaio epeisodeio X-FILES o Maulder anakaluptei oti to telos ths anthropwthtos tha erthei to 2012

Kleinw thn paren8esh

Bullet
27-10-2006, 16:39
Tελευταία μέρα της ανθρωπότητας = Δεκέμβρης του 2012

Sorry pou mplekw tis seires alla sto teleutaio epeisodeio X-FILES o Maulder anakaluptei oti to telos ths anthropwthtos tha erthei to 2012

Kleinw thn paren8esh

σωστα, αλλα η θεωρία του 2012 είναι γνωστη σε όλο το κόσμο χρονια τώρα και κρατάει από Μάγιας μεριά

Η πιο μοντέρνα θεωρία είναι αυτή που στηρίζεται πάνω στο ημερολόγιο των Μάγιας και θέλει την καταστροφή να συμβαίνει 22 με 23 Δεκεμβρίου του 2012

Αρχαίοι Πολιτισμοί:Μάγιας.

Θα συμβούν μεγάλες φυσικές καταστροφές και έπειτα ο Θεός Κουλκουλκάν (ή Κουετζαλκοάτλ για τους Αζτέκους) που αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις του φωτός, θα έρθει ξανά. Το ημερολόγιο των Μάγιας τελειώνει το έτος 2012, έτος που πολλοί θεωρούν ότι θα επέλθει το τέλος του κόσμου.

HAVOC
27-10-2006, 17:12
Δηλαδηςςςςς, ξεκινησαν πειραματα με τον ευγενη σκοπο να σωσουν την ανθρωποτητα, βασισμενοι στις ισορροπιες του κοσμου οπως τον γνωριζαν τη χρονικη στιγμη της εκκινησης, και με βαση τη μαθηματικη εξισωση. Μια θεωρια, που αναζητουσε επαληθευση.
Θελησαν ισως να δημιουργησουν μια κιβωτο του Νωε στο νησι, μια δικλειδα ασφαλειας σε περιπτωση που ολος ο υπολοιπος πληθυσμος αφανιζοταν. Ενα περιβαλλον το οποιο πιστευαν πως μπορουσαν να ορισουν και πανω του να πειραματιστουν αλλαζοντας τα variables οπως αυτοι ηθελαν. Ενα εργαστηριο με ανθρωπινα οντα.
Και καπου ο ανθρωπινος παραγοντας, χαλασε την ιεραρχια.Αλλοιωσε το αποστειρωμενο του πειραματος.
Ο ελεγχος επιτυγχανεται με τον ελεγχο της γνωσης. Και το τελευταιο επισοδειο, αρχιζει να δειχνει πως οση πλυση εγκεφαλου και να υποστει καποιος, θα ερθει η στιγμη της αμφιβολλιας για το αν πρεπει να εχει τη θεση που του εχουν μαθει να εχει στην ομαδα. Ο Jack προκαλλει την αμφιβολλια στην γιατρο του νησιου, οπως εκανε και ο αρχηγος οταν τον ειχαν αιχμαλωτισει οι αγνοουμενοι.
Σε βαθος χρονου επομενως, η αρχικη ομαδα dharma εκφυλιστηκε, και εκει ειναι κρυμμενα πιστευω πολλα σημαντικα στοιχεια, μερος των οποιων κραταει και η Γαλλιδα.

Τωρα να δουμε τη μαγκια τους, πως θα δεσουν τις ιστοριες με το γενικο πλανο, ποιος τελικα ειναι ο συνδετικος κρικος ολων των χαρακτηρων, και με τι ρυθμους θα γινουν οι αποκαλυψεις.

Οut there εντελως η σειρα, αλλα καλο παραμυθι.

Bullet
27-10-2006, 17:27
πάντως υπάρχουν άπειρες θεωρίες για το lost

είμαι σίγουρος ότι πολλά από αυτά τα έχουν αφήσει να αιωρούνται για να μας μπερδεύουν και δε θα ξαφνιαστώ καθόλου αν αυτό που μάθουμε στο τέλος δε το είχαμε καν σκεφτεί

όπως και να έχει,είναι τεράστιες ιδιοφυΐες οι πουστιδες (http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Lost_writers)

Numark
27-10-2006, 19:11
Ρε ρε ρε ρε....

Μη λέτε τέτχοια!!

Κλάνω!!

:|

metamelia3
27-10-2006, 19:39
Η πιο μοντέρνα θεωρία είναι αυτή που στηρίζεται πάνω στο ημερολόγιο των Μάγιας και θέλει την καταστροφή να συμβαίνει 22 με 23 Δεκεμβρίου του 2012

Αρχαίοι Πολιτισμοί:Μάγιας.

Θα συμβούν μεγάλες φυσικές καταστροφές και έπειτα ο Θεός Κουλκουλκάν (ή Κουετζαλκοάτλ για τους Αζτέκους) που αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις του φωτός, θα έρθει ξανά. Το ημερολόγιο των Μάγιας τελειώνει το έτος 2012, έτος που πολλοί θεωρούν ότι θα επέλθει το τέλος του κόσμου.

αναβολή μέχρι το 2014!!! μαεχαχαχα

lebowski
27-10-2006, 20:06
Ντακσ , ποσο ψυχοπλακωτικο επεισοδιο ρε πουστη μου?
Μου μαυρισε την ψυχη.Δευτερο νησι παντως ειναι ακομα χλωμο αν παιζει...

katwrimos
28-10-2006, 12:48
eipe oti to "deftero" nisi exei dio fores to megethos tou alakatraz, diladi einai poly poly mikrotero apo to kanoniko nisi. Afto mou fenetai arketa pithano. Stin pragmatikotita dipla sto 90% ton nision yparxei ena mikro nisi pou exei megethos mikrotero apo to 1/10 tou kanonikou nisiou, i kati tetoio eixa diavasei otan asxoloumoun me fractal geometry. Anyway, to mikro nisi yparxei, apla den einai nisi, einai mia mikri vraxonisida san ta imia.

Bullet
28-10-2006, 12:52
Stin pragmatikotita dipla sto 90% ton nision yparxei ena mikro nisi pou exei megethos mikrotero apo to 1/10 tou kanonikou nisiou

isxyei

BLiTzER
28-10-2006, 16:25
Den polyparakoloutho to thread kai den psaxno tora giati de thelo na petyxo kana spoiler. Opoios kalothelhths as mou steilei ena pm me torrent links ton 3x03 kai 3x04.

Bullet
28-10-2006, 17:22

μερικοί υποστηρίζουν πως το δεύτερο νησί εμφανίστηκε μετά το μη πάτημα του κουμπιού

1)Το 2ο νησί δεν το έβλεπαν πριν το μη πάτημα του κουμπιού γιατί απλά το γνωστό μας νησί δεν βρισκόταν δίπλα του.
2)Το γνωστό μας νησί αναδύεται σε 2 διαφορετικά μέρη.Το ότι αναδύεται εξηγεί και το γεγονός του πως βρέθηκε το πειρατικό καράβι στη μέση της ζούγκλας.

Atheist
28-10-2006, 19:37
Ute Khan.

http://perinet.blogspirit.com/images/medium_GengisKhan.jpg

Bullet
28-10-2006, 19:38
Ute Khan.

http://perinet.blogspirit.com/images/medium_GengisKhan.jpg

Numark
29-10-2006, 00:54
Ισως να μην υπάρχει απλά δεύτερο νησί at all, ούτε αναδυόμενο ούτε τίποτα. Ισως πρόκειται για παραίσθηση.

Λέω γω τώρα...

Sotos_The_Tequiler
29-10-2006, 13:42
ante kai anadu8hke to nhsi meta to mh pathma tou koumpiou... oi egkatastaseis pou einai panw sto nhsi twra htan ypo8alassies dhladh? AFTO DEN GINETAI, ki an proseksete thn wra pou odhgei ton Sawyer sto shmeio gia na tou deiksei to allo nhsi se kapoia fash sto fonto fainontai kati hxeia sthrigmena se ena palouki, ki afta ypo8allasia htan? Ase pou kai ta duo nhsia exoun vlasthsh epanw....

Kai gia na pros8esw kai kati allo:
Giati exw thn ypopsia oti oi aktinografies pou eide o Jack htan tou eaftou tou?

Bullet
29-10-2006, 17:00
αν και δεν υποστηρίζω την θεωρία,μιλάνε για το πρώτο νησί και για παλαιότερο πάτημα

εξού και οι υπόγειες σφραγισμένες βάσεις της dharma κτλ

p.s. οι ακτινογραφίες λογικά είναι του σόγιερ,αλλα δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γιατί παίζει και αυτό που είπες

Bullet
29-10-2006, 21:13
@ 305

http://i19.photobucket.com/albums/b180/StationEleven/lostre.jpg

locke και sayint μαζί,δε κρατιέμαι

Atheist
29-10-2006, 21:59
αυτά τα 2 τσουτσέκια ποιά είναι?

επίσης το σιγκ.
τζων αμπρούτζη ρε πουσταριά. σκέτος.

Bullet
29-10-2006, 22:05
οι άλλοι δυο είναι το ζευγάρι στα νέα επεισόδια

από τους επιζώντες και αυτοί

έχουν παίξει κάτι ψιλά σε 2 από τα 4 της 3ής season

τέλος ναι,John Abruzzi ο ένας,ο μέγας,ο θεός

Numark
30-10-2006, 04:31
Δε μ' αρέσουν...
Μπορούν να φύγουν;;;

Atheist
30-10-2006, 05:10
Δε μ' αρέσουν...
Μπορούν να φύγουν;;;

Ναι ρε πούστη, να πάνε να γαμηθούνε οι φρέσκοι χαρακτήρες, κλέβουν χρόνο από τους υπάρχοντες θεούς.

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΣΑΗΝΤ, ΦΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΠΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΦΤΑ

Solo Carriera
30-10-2006, 05:36
πενήντα;

carheart
30-10-2006, 13:04
ξέρεις εκεί την πάλεψαν για αταξική ε.

Sotos_The_Tequiler
30-10-2006, 15:46
Δε μ' αρέσουν...
Μπορούν να φύγουν;;;

Ναι ρε πούστη, να πάνε να γαμηθούνε οι φρέσκοι χαρακτήρες, κλέβουν χρόνο από τους υπάρχοντες θεούς.

As meinei to gomenaki mono :P
elpizw na mhn arxisoun kainouria flash-back kai gia tous neous...

One Colour Black
30-10-2006, 17:02
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Locke

lol.

Bullet
30-10-2006, 17:13
why lol? :roll:

Numark
30-10-2006, 17:16
Δε μ' αρέσουν...
Μπορούν να φύγουν;;;

Στάααανταρ θα τα αρχίσουν. Ετοιμάστε αρχίδια για πρήξιμο.

One Colour Black
30-10-2006, 17:30
why lol? :roll:

An den toxoun kanei epithdes(pou den ginetai na tous ksefige) , tote lol.

Bullet
30-10-2006, 17:41
έχει σχέση,έχουν πλέξει αρκετοί το εγκώμιο σε θεωρίες γύρο από το lost

Elfstone
30-10-2006, 17:57
Φυσικά και το διάλεξαν το όνομα επίτηδες. Όπως και ο Desmond λέγεται Desmond David Hume, http://en.wikipedia.org/wiki/David_Hume

Atheist
30-10-2006, 17:59
Δόξα να 'χει η παναγιά που δεν ήταν κανένας Γερμανός στο αεροπλάνο.

Bullet
30-10-2006, 17:59
απορώ πραγματικά να δω πως θα εξελιχθεί το story

σου δίνει την εντύπωση ότι το ετοίμαζαν χρονια ολόκληρα all day long

Ithilmir
31-10-2006, 14:00
Δε μ' αρέσουν...
Μπορούν να φύγουν;;;

Στάααανταρ θα τα αρχίσουν. Ετοιμάστε αρχίδια για πρήξιμο.

μπα για ψόφο πάνε μάλλον. Σαν τον -τώρα είναι εντάξει ο δυναμίτης!- τύπο

FIXXXER
31-10-2006, 14:53
Τι λετε ολοι βρε απαραδεκτοι τοσες σελιδες?

Καταρχας, οι νεοι χαρακτηρες δεν ειναι τυπου δυναμιτη, ειναι κανονικα στο καστ της σειρας που σημαινει οτι θα δουμε επεισοδια με αυτους, και σορρυ σε οποιον βαριεται, αλλα ελεος, οχι αλλα φλασμπακ με Κορεατες και τον Τζακ να εχει νευρα. Οχι οτι δε μαρεσουν, αλλα πρεπει να δουμε και καναν καινουριο. Θα δουμε και με τον Παουλο και με την Νικυ φλασμπακ αλλα και με τους Μπεν και Τζουλιετ λογικα. Οπως επισης και με τον θεο Ντεσμοντ.

Κατα δευτερον, γιατι εχετε λυσσαξε με το δευτερο νησι και πετατε ενα σωρο αμφιβολιες και θεωριες? Υπαρχει δευτερο νησι, ειναι πολυ μικρο, δεν το ειχαν δει, τελος. Που ειναι το περιεργο? Θυμιζω οτι δεν βρισκονται στο νησι ουτε 3 μηνες, σιγα μην το ειχαν χαρτογραφησει κιολας!! Θα μου πεις η Γαλλιδα που το ειχε χαρτογραφησει γιατι δεν ειχε κανει και χαρτη του αλλου νησιου? Ετσι γουσταρε η γκομενα!

Κατα τριτον, δε θελουμε να υποθετουμε τι συμβαινει και ποια ειναι η θεωρια των παντων, προτιμουμε να το δουμε οταν γινει.

Bullet
31-10-2006, 15:00
εννοείτε ότι περιμένουμε να το δούμε αλλα και η όλη φάση με τις θεωρίες έχει την ομορφιά της

FIXXXER
31-10-2006, 15:05
Οχι, εχεις αδικο κι εχω δικιο κτλ κτλ. :twisted:
Τραβα στο μαισπεις να μου απαντησεις και να στειλεις κανα μηνυμα γιατι κανεις δε μου στελνει και κανεις δε με αγαπαει.