View Full Version : LOST (me spoilers e)
Kelldorain
19-11-2008, 20:10
λιγο μαλακια παντως που θα βλεπουμε τζακ
:(
karharias
26-11-2008, 15:01
ξέρει κανεις κάποιο σιτε για να πάρουμε καμιά μπλούζα dharma κτλ?!? οτιδήποτε που να πουλάνε για λοστ, μέχρι κ άμμο από το νησί.
στο official του abc μόνο μαλακίες έχει. κρίμα...
Αμμο απο το νησι λεει αχχαχαχα.
Βασικα τι πιο ευκολο απο το να παρεις ενα μαυρο τισερτ και να φτιαξεις σε μαγαζι το σημα της Νταρμα πανω το ασπρο, ή οποιοδποτε απο τα 7-8 σηματα των σταθμων... Χαιντρα, Λουκιν Γκλας κτλ... Μπορεις βεβαια να βαλεις και τον κωλο της Κειτ που μαλλον ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στη σειρα οπτικα.΄
ειχα ποσταρει ενα site που πουλαγε αμμο απο το νησι πλακα πλακα
Γιεα ραιτ, σιγορα δεν ηταν απο τη Λουτσα...
karharias
27-11-2008, 01:26
fixxxxxxxxxer θενξ ε λοτ μπρο! και να φανταστεις ότι εχω κανει αρκετες custom μπλουζες, τωρα δε ξερω γιατι κολλησα οτι θελω ντε κ καλα να αγορασω. τεσπα.. θα το κανω ετσι. for the record καποιος ειχε ποσταρει ενα σιτε που πουλουσαν, αν θυμαμαι καλα, για 15ευρω κάποια Χ ποσότητα άμμου από την παραλία όπου γυρίζεται το λοστ. δε ξέρω αν ηταν ο αμπρουζι ή άλλος, πάντως είχε συμβεί γι αυτό το ανέφερα.
ειχα ποσταρει ενα site που πουλαγε αμμο απο το νησι πλακα πλακα
geologiko_karoto
20-12-2008, 01:33
http://img244.imageshack.us/img244/6708/promo2bpost2bcardsgu9.jpg
http://img244.imageshack.us/img244/8636/promo2bpost2bcards4bg8.jpg
http://img244.imageshack.us/img244/6089/600x400poster2sllostcomdt3.jpg
http://www.sl-lost.com/images/s5cast2.jpg
τη παίζω με Κέιτ
Rattlehead
23-12-2008, 17:39
ή με την Τζουλιετ
Σα να μίκρυνε λίγο το cast? Που είναι ο Λυπίδης?
Kelldorain
24-12-2008, 12:13
Ώρα να ξαναδούμε την 4η σεζόν
ο από πάνω μίλησε πολύ πολύ σωστά..
lebowski
29-12-2008, 01:35
Καινουριο προμο.
Ανατριχιλα.....
http://spoilerslost.blogspot.com/2008/1 ... promo.html (http://spoilerslost.blogspot.com/2008/12/new-lost-promo.html)
http://spoilerslost.blogspot.com/2008/12/new-promo.html
Stormrider
29-12-2008, 04:35
:happyjump:
http://www.lost4815162342.com/
Kelldorain
05-01-2009, 12:42
Λοιπόν τις τελευταίες μέρες ξαναβλέπω σε χαλαρούς ρυθμούς την 4η σεζόν , διαβάζωντας ύστερα από κάθε επ σχόλια από blogs καθώς και ότι έχει γραφτεί στο συγκεκριμένο τόπικ (καμμένος). Κάπου διάβασα (νομίζω tv.com) ότι ένα επ θα έχει να κάνει με την ιστορία του πλοίου της Ρουσό. Επιβεβαιώνει κανείς;
ετσι ξερω και γω,ε και ειναι και το λογικο
karharias
05-01-2009, 12:55
την Ρουσσώ κ της παρέα της την έστειλε ο πατέρας της Πένης. δαγκωτό
Waldstein
05-01-2009, 23:44
την Ρουσσώ κ της παρέα της την έστειλε ο πατέρας της Πένης. δαγκωτό
16 χρόνια ψάχνει το νησί ο Γουίντμορ?
BURNIN AMBITION
06-01-2009, 01:28
th gamousa thn peni
karharias
06-01-2009, 01:52
th gamousa thn peni
μι του
16 χρονια? δε θυμαμαι ποσο ειχε πει αλλα κ τοσα να ειναι μου κανει. 15 ηταν η Αλεξ ή κανω λαθος?
Kelldorain
06-01-2009, 12:06
το ign έχει review του πρώτου επ χωρίς σποίλερς. Το σημαντικό κομμάτι είναι αυτό:
[spoiler:1dtoymao]Like previous years, the opening of season five delivers a major surprise. It also offers up an unexpected character in an unexpected place. After that opening sequence, it's easy to understand the direction the episode and the rest of the season will take.
Eπίσης:
Daniel Faraday is used as the mouthpiece to ensure that the audience understands exactly what is happening and why. He's given quite a bit of expository dialogue that is woven seamlessly into the story and Sawyer does a great job of being the everyman with all the questions.[/spoiler:1dtoymao]
(το βάζω σε σπόιλερ γιατί μπορεί κάποιος να μην θέλει να μάθει ούτε αυτό)
όλο το ριβιού εδώ (http://tv.ign.com/articles/941/941328p1.html)
Waldstein
06-01-2009, 16:46
μέχρι τα ξημερώματα της 22ας Ιανουαρίου θα έχουμε φτάσει τις 360 σελίδες. Το λοστ μας ενώνει
λοιπόν έκανα κ εγώ επανάληψη 4ο κύκλο και χθες το βράδυ είδα το έπος το τελείωμα που είχα ξεχάσει πόσο έπος ήτανε γιατι είχα να το δω από τότε κ άντε 13 μερούλες μείνανε ακόμα να γουστάρουμε να γίνει πανικός
geologiko_karoto
08-01-2009, 14:01
Η Άνα-Λουσία επιστρέφει !!!
http://img367.imageshack.us/img367/1787/michellerodrigueztrabajgf9.jpg
SpiritCrusher
08-01-2009, 14:38
χαρ χαρ! δημοτικές εργασίες επειδή την είχανε πιάσει να οδηγά μεθυσμένη;
Kelldorain
08-01-2009, 19:11
Μιας και τέλειωσα και πάλι τη 4η σεζόν λέω να γράψω κάνα σεντόνι, γράφτε και σεις τίποτα γιατί καιρός είναι, σε κάνα δεκαήμερο ξεκινάμε :!:
Στο θέμα του νησιού: βρήκα παράξενο ότι δεν μας άφησαν hint για το που πήγε το νησί, ειδικά μάλιστα σε ένα επ που ήταν "λίγο" σε θέμα αποκαλύψεων για season finale. Οπότε αυτό, σε συνδυασμό με το ότι ξέρουμε πως η αρχή της 5ης σεζόν θα είναι omg wow σε στυλ δευτεροτρίτης, με κάνει να πιστεύω πως αυτό που θα αποκαλυφθεί αρχικά είναι που πήγε το νησί. Βλέπωντας τον Locke να έχει προβλήματα και να έρχεται στον έξω κόσμο, νομίζω είναι φανερό ότι μιλάμε για χρονική μετακίνηση. Αν ήταν τοπική δεν υπάρχει λόγος να κινδυνέυει το νησί απο κάτι, αφού απ'ότι βλέπουμε από τη μελλοντική συνομιλία Widmore-Ben, o Widmore δεν το 'χει βρει ακόμα. Οπότε φαντάζομαι ότι η μετακίνηση θα έγινε σε κάποιο διάστημα που θα υπήρχε η Dharma, δεν αποκλείω μάλιστα να ζωντανέψουν τα πτώματα των επιστημόνων από τον λάκκο. Πάνω σε αυτή την ιδέα μου έρχονται 2 ενδεχόμενα:
το πρώτο είναι αν στην Dharma θα υπάρχει ο Ben. Αν ναι, τότε θα είναι ένας έξυπνος τρόπος των σεναριογράφων να τον ξαναεισάγουν στο νησί , αφού ο κανονικός έχει πει πως μετά την μετακίνηση του νησιού δεν μπορεί να γυρίσει. Ειδικά μάλιστα αν πάνε όλα ομαλά και οι Oceanic Six επιστρέψουν στο νησί στο τέλος της 5ης σεζόν ή τότε περίπου, αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κρατήσουν τον Ben στη σειρά στην 6η σεζόν
το δεύτερο είναι η ιστορία της Ρουσό και η συντριβή του Black Rock στο νησί. Εδώ βέβαια έχω κάποιες αμφιβολίες γιατί δεν θυμάμαι καλά πότε ακριβώς προσέκρουσε και αν τότε είχε ήδη διαλυθεί η Dharma. Αν όχι θα είχε ενδιαφέρον μια συνάντηση της με του others που θα αποτελεί ουσιαστικά και επανένταξή της στο show.
Στο θέμα των μετακινήσεων στο χρόνο κλπ: είχε κάνει ένα πολύ καλό ποστ στη μέση της 4ης σεζόν περίπου ο Carheart (το οποίο δεν μπορώ να βρω). Νομίζω ότι πάνω κάτω είναι σωστό και θυμάμαι ότι το μόνο που δεν κόλλαγε είναι πως κατάφερε η Claire να γεννήσει. Φαντάζομαι ότι θα παίχτηκε κάτι με μετακίνηση της εκτός νησιού. Δεν νομίζω ότι αν κάποιος που δεν υπήρχε το 96(ή πότε έχει αναφερθεί) πάει στο νησί πεθαίνει. Πχ Walt
Στο θέμα των χαρακτήρων: μεγάλη περιέργια έχω αυτή τη στιγμή για 2: την Σάρλοτ και την Σαν. Για τη Σάρλοτ γνωρίζουμε ότι έχει ξαναπάει στο νησί και πραγματικά δεν έχω καμία απολύτως ιδέα πως θα εξηγηθεί τούτο.
Για τη Σαν το ερώτημα είναι ποιο μέρος της πρότασης της στον Widmore ήταν προσποιητό (αν ήταν κάποιο). Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα τη σκηνή είναι πως κάπως έμαθε ότι ο Ben πυροβόλησε τον Kimey, έμαθε και ότι ο Widmore είναι "αντίπαλος" του και αποφάσισε να στραφεί και αυτή εναντίον του Ben. Κάτι τέτοιο μπορεί να έγινε μόνο αν της το είπε ο Locke στα ταξίδια του στον κανονικό κόσμο. Ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν μάλιστα πολύ ενδιαφέρον, δηλαδή μες στους 6 να υπάρχει ένας προδότης που να ενημερώνει τον Widmore για τις κινήσεις τους
Πένυ-Ντέσμοντ: η αναμέτρηση με Sayid/Ben μοιάζει αναπόφευκτη. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν έχει ήδη γίνει (ο Ben είπε στον Sayid "είδες τι έγινε όταν σκέφτηκες με την καρδιά αντί για το όπλο σου", κάτι που δεν ξέρουμε σε ποιο περιστατικό αναφέρεται) ή αν επίκειται. Δυστυχώς βλέπω θάνατο Ντέσμοντ και ίσως Πέννυς(αν στη σκηνή εμπλέκεται ο Ben). Ο Sayid αυτή τη στιγμή είναι υπερβολικά σημαντικός για να πεθάνει.
Jacob: δεν έχω ιδέες. Δίνω 50% να 'ναι ο Locke και 50% να είναι καινούριος χαρακτήρας. Και πιστεύω ότι πριν την 6η σεζόν δύσκολα θα πάρουμε απάντηση (ίσως σε κάνα season finale της 5ης στην περίπτωση που είναι ήδη υπάρχων χαρακτήρας, αλλιώς δεν έχει νόημα)
Φάραντει: νομίζω θα του χουν ένα επεισόδιο, ειδικά αφού δεν έχει εξηγηθεί ακόμα ο λόγος που έκλαιγε όταν έμαθε για τη συντριβή της 815. Το ενδεχόμενο να είχε συγγενή μέσα στην πτήση αν θυμάμαι καλά δεν πολυπαίζει γιατί όταν έβλεπε τα νέα ήταν μαζί του η αδερφή του και τον ρωτούσε γιατί κλαίει (άρα δεν είχε ιδέα)
Άλλα πράγματα που περιμένω:
- εξήγηση γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ομάδα (Μάιλς, Φράνκ, Σάρλοτ, Νταν) για το νησί. Είναι κάτι που περίμενα ότι θα απαντηθεί πολύ νωρίτερα
- διευκρίνηση του τι έχει συμβεί στην Κλαιρ, στον Τζιν και στον Μάικλ (ειδικά σε αυτόν, μου φαίνεται αδιανόητο να γύρισε μετά από 2 σεζόν απλά και μόνο για να βάλει παγωμένο άζωτο και τίποτα άλλο σημαντικό στην πλοκή)
- περισσότερο Άμπαντον. Φαντάζομαι ότι και αυτός και ο Ριτσαρντ θα αποκτήσουν σημαντικότερους ρόλους φέτος
- μιας και ανέφερα Ρίτσαρντ: να διευκρινηστεί επιτέλους ότι το γεγονός ότι τον βλέπουμε σε διαφορετικές εποχές χωρίς αλλαγές έχει να κάνει με time travels και όχι με το ότι δεν γερνάει
- Κρίστιαν Κρίστιαν Κρίστιαν. Καταλήγω στο ότι υπήρχε κάποιο σχέδιο (στο οποίο παίζει να συμμετέχουν και άλλοι) για να οδηγήσει τον Τζάκ στο νησί (σε συννενόηση με τον Τζέικομπ;) οπότε σκηνοθέτησε τον θάνατό του. Δεν νομίζω το νησί να ανασταίνει νεκρούς. Αλλά θα μου πείτε ότι έτσι λογικά θα αναστηθεί κι ο Locke και θα έχετε δίκιο!
:touched:
τα λες πολύ όμορφα
το λοιπόν πειδή κ εγώ ψες τελείωσα την απανάληψη
Στο θέμα των χαρακτήρων: μεγάλη περιέργια έχω αυτή τη στιγμή για 2: την Σάρλοτ και την Σαν. Για τη Σάρλοτ γνωρίζουμε ότι έχει ξαναπάει στο νησί και πραγματικά δεν έχω καμία απολύτως ιδέα πως θα εξηγηθεί τούτο.
Για τη Σαν το ερώτημα είναι ποιο μέρος της πρότασης της στον Widmore ήταν προσποιητό (αν ήταν κάποιο). Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα τη σκηνή είναι πως κάπως έμαθε ότι ο Ben πυροβόλησε τον Kimey, έμαθε και ότι ο Widmore είναι "αντίπαλος" του και αποφάσισε να στραφεί και αυτή εναντίον του Ben. Κάτι τέτοιο μπορεί να έγινε μόνο αν της το είπε ο Locke στα ταξίδια του στον κανονικό κόσμο. Ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν μάλιστα πολύ ενδιαφέρον, δηλαδή μες στους 6 να υπάρχει ένας προδότης που να ενημερώνει τον Widmore για τις κινήσεις
Στο θέμα με την Σάρλοτ, αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι όχι απλά έχει ξαναπάει στο νησί, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να έχει γεννηθεί εκεί
Προς το τέλος του τελεφταίου επ. όταν τη ρωτάει ο Φαραντέι γιατί μένει, του απαντά ότι ακόμα ψάχνει το τόπο που γεννήθηκε..
Όσο για την Σαν, πιστεύω βοηθάει τον Γουίντμορ να βρει το νησί γιατί πιστεύει ότι ο άντρας της ζει ακόμα. Βέβαια θα μου πεις γιατί δεν πήγε απλά πίσω όταν (λογικά) την βρήκε ο Τζέρεμι Μπένθαμ, και θα σου πω κ εγώ ότι παίζει η σκηνή που μας έδειξε να είναι πιο πριν.
- εξήγηση γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ομάδα (Μάιλς, Φράνκ, Σάρλοτ, Νταν) για το νησί. Είναι κάτι που περίμενα ότι θα απαντηθεί πολύ νωρίτερα
εδώ τώρα για Φρανκ πιστεύω μας την έχουν δώσει την εξήγηση. Όταν μας τους δείξανε πρώτη φορά, μας δείχνει τον Φρανκ να παρατηρεί στο βίντεο του αεροπλάνου ότι ο πιλότος δεν φοράει βέρα αν θυμάμαι καλά, παίρνει τηλ. και εξηγείται. Στο πλοίο επίσης λέει στον Μαηκολ ότι ο Γουίντμορ πιστεύει ότι υπάρχουν επιζόντες γι’αυτό βρίσκεται εδώ, γιατί πιστεύει κ αυτός το ίδιο. Πράγμα που προφανώς δεν ισχύει, προφανώς τον δούλευε δλδ.
Για τον Φρανκ ακόμα είχε πει ότι αυτός ήατν ο κανονικός πιλότος της πτήσης αλλα τελικα δεν πήγε.
Βασικα πρέπει να τα δώ γιατί δεν τα θυμάμαι όλα.
Περιμένουμε με αγωνία.
2 vdomades!
poso tragikos o ant1 pou diafimizei tin enarksi tis 2is sezon 21 ianouariou
Waldstein
09-01-2009, 12:01
Kelldorain φοβάμαι πως τα περισσότερα ερωτήματα που θέτεις θα απαντηθούν στην 6η και τελική σεζόν και όχι στην 5η.
Στο θέμα των χαρακτήρων όμως πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι το πάνε πολύ καλά. Εισάγουν τον Φαραντέι που σίγουρα θα είναι αυτός που θα εξηγήσει επιστημονικά τι συμβαίνει (ήδη επικύρωσε την χρονική ασυνέχεια). Την ιστορία της Σάρλοτ με το πηγαιν-ελα στο νησί θα την συνδυάσουν με καταστάσεις που θα βρουν τους oceanic 6 όταν και αυτοί θα αρχίσουν να κάνουν βαλίτσες. Ο Miles θα ασχοληθεί με το πιο υπερφυσικό σημειο της ιστορίας (προσδοκώ ανάσταση νεκρών, Κρίστιαν, Τζέικομπ) και ο Λαπίδης υποτίθεται ότι απέδειξε την αξία του κάνοντας το transport. Πως ήξερε το πως να προσγειωθεί στο νησί και να φύγει από αυτό χωρίς ατύχημα;
Είμαι πολύ περίεργος να δω τί θα παίξει στα flashback-forward. Και στις 2 πλευρές. Η 4η σεζόν έκλεισε με την διάσωση των oceanic 6 και η φάση με το φέρετρο υποτίθεται ότι είναι flashforward (αναφέρθηκε ποτέ πόσο χρονικό διάστημα είναι ανάμεσα σε αυτά τα σκηνικά?). Από ποιο χρονικό σημείο θα ξεκινήσει η 5η σεζόν για τους οσεάνικ σιξ; Και ακόμα χειρότερα, σε ποιο χρονικό σημείο θα βρίσκεται το νησί;
Αυτά :disco: :disco: :disco: ποντάρω σε Abruzzi για πρώτο ποστ μετά το season premiere
μαζί σου στο στοίχημα!! :P
ο Φάραντέη εδωσε οδηγίες στο Λυπίδη για το πως θα πηγαινοέρχεται στο νησί αν εννοείς αυτό
κ κάπου λέει κ η Κέητ ότι έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που έφυγαν απ'το νησί
την περίοδο που μούσιας Τζακ αποφασίζει ότι πρέπει να γυρίσει πίσω δλδς
Nodoordonotthereisnotry
09-01-2009, 13:31
Αυτά :disco: :disco: :disco: ποντάρω σε Abruzzi για πρώτο ποστ μετά το season premiere
Εγώ πάλι θα στοιχημάτιζα υπέρ μου, αλλά δε ξέρω αν θα είμαι ξύπνιος εκείνη την ώρα. Αν δηλ. σουλουπώσω κάπως το ωράριό μου, τότε μπορεί και να'μαι εγώ ο τυχερός.
Ο καμμενος δε θες να πεις? :P Δεν υπαρχουν αυτα που λετε, κατεβασμα το πρωι της επομενης, υποτιτλοι το απογευμα, και ομαδικη προβολη ιεροτελεστια το βραδυ με φιλους πιτσες μπυρες ρωσιδες. Οκ, χωρις ρωσιδες.
Κελντορεν, σε παραδεχομαι γιατι εισαι γνησιος βλαμμενος "κανω ποστ σεντονι επειδη το γουσταρω", αλλα διαφωνω σε αρκετα θεματα, δε θυμαμαι ομως ουτε ποια ειναι αυτα γιατι ειναι μεγαλο το ποστ σου, ουτε γιατι διαφωνω, αφου πρεπει να ξαναδω επειγοντως τεταρτη σεζον ξανα ολοκληρη.
Kelldorain
09-01-2009, 15:29
Στο θέμα με την Σάρλοτ, αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι όχι απλά έχει ξαναπάει στο νησί, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να έχει γεννηθεί εκεί
Προς το τέλος του τελεφταίου επ. όταν τη ρωτάει ο Φαραντέι γιατί μένει, του απαντά ότι ακόμα ψάχνει το τόπο που γεννήθηκε..
Όσο για την Σαν, πιστεύω βοηθάει τον Γουίντμορ να βρει το νησί γιατί πιστεύει ότι ο άντρας της ζει ακόμα. Βέβαια θα μου πεις γιατί δεν πήγε απλά πίσω όταν (λογικά) την βρήκε ο Τζέρεμι Μπένθαμ, και θα σου πω κ εγώ ότι παίζει η σκηνή που μας έδειξε να είναι πιο πριν.
Με τη Σάρλοτ όντως κάτι τέτοιο είναι πιθανό, ίσως μάλιστα να είναι ολόιδια περίπτωση Aaron. Για την Σαν, αν δεν την επισκέφθηκε πρώτα ο Λοκ, δεν υπάρχιε περίπτωση να πήγε στον Widmore αφού αν δεν ξέρει για το τι έκανε ο Ben είναι λογικό να θεωρεί τον Widmore ως κύριο υπέυθυνο του θανάτου του Jin.
Για την ομάδα των 4: ίσως να επιλέχθηκαν προκειμένου να σκωτωθούν. Δηλαδή να είναι και οι 4 άτομα που γνωρίζουν κάτι που ο Widmore δεν θέλει να μαθευτεί. οι 3 μάλιστα σίγουρα γνωρίζουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, ο Φάραντει είναι ερώτημα αλλά έκλαιγε όταν είδε για την πτώση της 815 οπότε κάτι θα παίζει και με αυτόν.
Ο καμμενος δε θες να πεις? :P Δεν υπαρχουν αυτα που λετε, κατεβασμα το πρωι της επομενης, υποτιτλοι το απογευμα, και ομαδικη προβολη ιεροτελεστια το βραδυ με φιλους πιτσες μπυρες ρωσιδες. Οκ, χωρις ρωσιδες.
Εγώ πάλι δεν έχω κανέναν φίλο που να βλέπει λοστ :| βλεπουν μόνο χάουζ και prison
που μένεις γιατί ούτε κ εγώ έχω κανέναν εδώ κοντά :(
Kelldorain
09-01-2009, 18:57
που μένεις γιατί ούτε κ εγώ έχω κανέναν εδώ κοντά :(
Μια er μάζωξη για κάνα season finale όντως θα μέτραγε :mrgreen:
Abruzzi τι εννοείς;
που μένεις γιατί ούτε κ εγώ έχω κανέναν εδώ κοντά :P
ρε ναι άστα.. βλέπουν ελληνικές σειρές κ δε βλέπουν λοστ
δεν ξέρω τι να κάνω
κατάφερα να βάλω στο κόλπο σιστερ αλλά μετακόμισε
τώρα κάτι παναγίνει μ'αλλον έναν.. το'χω πιστεύω αλλά δεν έχει δει 3ο/4ο
να μου πεις δείτε το μαζί, άνετα βγαίνει σε 10 μερούλες κ στα καπάκια 5η!!
ωραία ιδέα θα σου πω..!
ψηθείτε να μαζευτούμε για σιζον μπιγκίνινγκ :D
Kelldorain
09-01-2009, 19:29
http://abc.go.com/primetime/lost/index?pn=index sneak peak
[spoiler:37p9ua6n]κανείς δεν περίμενε ότι ο Jack θα ξυριστεί, τι έκπληξη![/spoiler:37p9ua6n]
xaxa skalwsa me to bampiraki stin arxi
Tyler_Durden
12-01-2009, 14:58
Μερικές παρατηρήσεις τελειώνοντας κι εγώ την επανάληψη της 4ης σεζόν.
Πρώτον, παρατήρησα οτι όταν ο Μπεν μετακίνησε το νησί και βρέθηκε στη Σαχάρα, και σε λίγο χρονικό διάστημα ήταν στην Τυνησία, ρωτώντας την τρέχουσα ημερομηνία στη ρεσεψιόν η τύπισσα του λέει 24 Οκτωβρίου 2005. Ωστόσο, λίγο χρόνο πριν φύγει απο το νησί, στο επεισόδιο που ο Ντεσμοντ πάει στο πλοίο και τρελαίνεται, το ημερολόγιο δείχνει οτι είναι 24 Δεκεμβρίου 2004. Έτσι δεν ξέρω αν κάνω λάθος, συμπεραίνω οτι ο Μπεν φεύγοντας απο το νησί πήγε 10 μήνες μπροστά στο μέλλον.
Δεύτερον, αρχίζει να μου περνάει απο το μυαλό οτι ο Widmore μπορεί να μην είναι τόσο ρεμάλι όσο τον βλέπουμε μέχρι τώρα, (ή τουλάχιστον όχι μεγαλύτερο ρεμάλι απο τον Μπεν) γιατι δεν είναι σίγουρο οτι αυτός κρύβεται πίσω απο την εικονική ανεύρεση της πτήσης.Κι αυτό το λέω γιατι πάλι αν δεν κάνω λάθος, το γεγονός της εικονικής ανεύρεσης του αεροπλάνου στο βυθό το αποδίδει η μια πλευρά στην άλλη (Ο Μπεν στον Γουίντμορ, οταν εξηγεί στον Λοκ ποιός είναι και τι θέλει ο Γουίντμορ απο το νησί, και ο Γουίντμορ ρίχνει τις ευθύνες έμμεσα, στον Μπεν, όταν ο καπετάνιος του πλοίου λέει στον Σα'ι'ντ γιατί ψάχνουν τον Μπεν.
Τέλος σκέφτομαι, ότι ο Γουίντμορ πρέπει να σχετίζεται με την Ντάρμα, αλλά αυτό ίσως είναι λίγο αυθαίρετο συμπέρασμα, στο οποίο κατέληξα μόνο απο την ατάκα που λέει ο Γουίντμορ στον Μπεν όταν συναντιούνται στο ξενοδοχείο οτι "ότι έγινες και ότι έχεις, το έχεις πάρει απο μένα" και απο την στιγμή που ξέρουμε οτι ο Μπεν και οι "άλλοι" του ξεπάστρεψαν την Ντάρμα, ίσως να εννοεί αυτό.Αυτά. Άντε 9 μέρες ακόμη
Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι Bruce Dickinson κατι παραπανω ηξερε οταν εγραφε πριν 12 χρονια για τον τροχο της Νταρμα στο Darkside Of Aquarius. Η αυτο, ειτε οι δημιουργοι του Λοστ ειναι κρυφομεταλλαδες.
Tyler_Durden
12-01-2009, 15:50
Δεύτερον, αρχίζει να μου περνάει απο το μυαλό οτι ο Widmore μπορεί να μην είναι τόσο ρεμάλι όσο τον βλέπουμε μέχρι τώρα, (ή τουλάχιστον όχι μεγαλύτερο ρεμάλι απο τον Μπεν) γιατι δεν είναι σίγουρο οτι αυτός κρύβεται πίσω απο την εικονική ανεύρεση της πτήσης.Κι αυτό το λέω γιατι πάλι αν δεν κάνω λάθος, το γεγονός της εικονικής ανεύρεσης του αεροπλάνου στο βυθό το αποδίδει η μια πλευρά στην άλλη (Ο Μπεν στον Γουίντμορ, οταν εξηγεί στον Λοκ ποιός είναι και τι θέλει ο Γουίντμορ απο το νησί, και ο Γουίντμορ ρίχνει τις ευθύνες έμμεσα, στον Μπεν, όταν ο καπετάνιος του πλοίου λέει στον Σα'ι'ντ γιατί ψάχνουν τον Μπεν.
Ωπα λάθος. Τα ξανακοίταξα κι εχω λάθος. Ο Μπεν δεν λέει πουθενα οτι τα στημένα συντρίμια τα έφτιαξε ο Γουιντμορ.Αυτή ηταν μια εντύπωση που μου είχε δημιουργηθεί εμένα.Προφανώς το έστησε ο Μπεν
Ο Γουιντμορ το εχει στησει για να μην ψαχνει κανεις αλλος για το νησι, ο μονος που ειχε τα resources ηταν, το ειπανε 1000 φορες στην τεταρτη σεζον.
Tyler_Durden
12-01-2009, 16:05
Κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλά κοιτά στο 7ο επεισοδιο της 4ης, την συνομιλία που ξεκινάει στο 26:07. Ο καπετάνιος λέει οτι το στήσιμο προήλθε απο τον Μπεν και αυτό είναι ένας απο τους λόγους που τον ψάχνουν.
karharias
12-01-2009, 16:10
...στο 7ο επεισοδιο της 4ης, την συνομιλία που ξεκινάει στο 26:07...
ποιο release του επεισοδία έχεις?
Tyler_Durden
12-01-2009, 16:26
Δεν ξέρω πως το ελέγχεις αυτό.Σου παραθέτω τι λέει ο καπετάνιος στο συγκεκριμένο διάλογο όμως:
"Το περίεργο με αυτό, είναι ότι αυτό το μαύρο κουτί προέρχεται από την πτήση 815 της Οσεάνικ.Ένα διασωστικό σκάφος το περισυνέλεξε από τον πάτο του ωκεανού. Η απόκτηση του απαίτησε σημαντικό μέρος των πόρων του κυρίου Γουίντμορ.Βρέθηκε στα συντρίμμια του αεροπλάνου, μαζί με όλους τους 324 νεκρούς επιβάτες. Αυτή δεν είναι ολόκληρη η ιστορία, όπως ξέρετε πολύ καλά κύριε Τζερά, μιας και είστε εδώ μπροστά μου, ζωντανοί. Τα συντρίμμια ήταν προφανώς στημένα. Μπορείτε να φανταστείτε τι πόροι και πόσοι άνθρωποι χρειάζονται για να καταφέρει κάποιος κάτι τέτοιο; Να προσποιηθεί την ανακάλυψη ενός αεροπορικού ατυχήματος; Να κάνει 324 οικογένειες να θρηνούν, βασισμένες σε ένα ψέμα; Ή, και αυτό είναι ακόμα πιο ενοχλητικό, πού μπορεί κάποιος να βρει 324 πτώματα; Αυτός, κύριοι Τζερά και Χιουμ, είναι ένα από τους πολλούς λόγους για τους οποίους ψάχνουμε τον Μπέντζαμιν Λάινους."
Η φράση στο κόκκινο, δείχνει οτι ο Γουίντμορ έδωσε πολλά φράγκα για το μαύρο κουτί μονο.
Όπως και να χει, μόλις θυμήθηκα οτι κάποιος έλεγε οτι τα 324 πτώματα τα ξέθαψε κάποιος απο ένα νεκροταφείο στην Ινδονησία.Αν το έχει κάποιος πρόσφατο στο μυαλό του, ας μας πει γιατι τελικά μια παρατήρηση πήγα να κάνω και μπερδεύτικα ακόμη πιο πολύ :Ρ
Kelldorain
12-01-2009, 16:38
Tyler έχεις ένα δίκιο αλλά δεν μας έχουν δώσει κάνα hint ότι υπάρχει και άλλος που θέλει να πάει στο νησί, ειδικά από τη στιγμή που εξακριβώθηκε ότι ο Abaddon δουλεύει για τον Widmore
Tyler_Durden
12-01-2009, 16:46
Θυμήθηκα και ποιος λέει οτι το έστησε ο Γουιντμορ.Στο επεισόδιο "Meet Kevin Johnson" (το 8ο δηλαδη) η λούγκρα απο τους άλλους δέχεται επισκεψη στο ξενοδοχείο που μένει, απο τον Μαικλ και του δείχνει αποδεικτικά στοιχεία οτι το έκανε ο Γουιντμορ.Οπότε ξαναγυρνάω στο αρχικό μου σχόλιο, οτι η μια πλευρά ρίχνει στην άλλη, τις ευθύνες για το στησιμο της πτώσης του αεροπλάνου. Έτσι ίσως ο Γουιντμορ να μην είναι μεγαλύτερος τσόγλανος απο τον Μπεν
Roswell47
13-01-2009, 12:50
Παίδες, τι ώρα ξυπνάμε την άλλη Πέμπτη δηλάδη; 7?
μαλλον δε κοιμομαστε φιλος :p
SpiritCrusher
13-01-2009, 19:48
Πιστεύω πως Kelldorain θα πέσει έξω, βαριέμαι να γράψω σε ποια και γιατί :P
Tyler_Durden μην το σκέφτεσαι πολύ το θέμα με το αεροπλάνο, θα δούμε. Από την μια ναι οκ, ο καπετάνιος λέει ότι κόστισε λεφτά στον Γουίντμορ μπλα μπλα αλλά από την άλλη μιλάμε για τον Γουίντμορ, άνετα τους είπε ψέμματα για να έχουν κίνητρο να πιάσουν τον Μπέν + ότι δεν τους είπε τόσα και τόσα για το νησί που γνωρίζει, θα τους έλεγε ότι μπορεί να έβαλε αυτός το αεροπλάνο εκεί; Ξέρουν ότι χρειάζεται να ξέρουν.
Kelldorain
14-01-2009, 01:05
Άκουγα την ραδιοφωνική εκπομπή για το Λοστ που 'χε κάνει ο Καρπετόπουλος μετά το τέλος της 4ης σεζόν (αν την θέλετε πείτε να κάνω upload) και ακούστηκαν από αυτόν και από ακροατές πολλά ενδιαφέροντα πράγματα οπότε λέω να ξαναγράψω τίποτα.
Μετά το sneak peak που έβαλα λίγα ποστ πριν βλέπουμε τον Ben να συζητάει με τον Jack για το που είναι το νησί. Είχα γράψει ότι πιστεύω ότι η σεζόν θα ξεκινήσει με την τοποθεσία του νησιού. Ωστόσο μετά το τρέιλερ αυτό δεν θα κολλάει τόσο, δηλαδή φανταστείτε να δούμε πρώτα που πήγε το νησί και μετά 2 άτομα να συζητάνε και να μην ξέρουν που πήγε, έ δεν κολλάει και τόσο για theme σειράς. Βέβαια ο στόχος του sneak peak μπορεί να είναι να μας προιδεάσει για την αρχή-αρχή του επ, οπότε διατηρώ αυτό ως βασικό ενδεχόμενο. Ως δευτερεύων πιστεύω ότι μπορεί να μας δείξουν τους oceanic six να φτάνουν πάλι στο νησί. Ύστερα η σεζόν να ναι ουσιαστικά flashback που να δείχνει πως γύρισαν και το ending να είναι η σκηνή του opening με μια επέκταση (όπως έγινε με finish 3rd season-finish 4th season) όπου να γίνεται μια αποκάλυψη του στυλ "ποιος είναι ο τζέικομπ", "ανάσταση Locke" ή κάτι ανάμεσα στα 2, εξάλλου μην ξεχνάτε, είναι πιθανό ο Locke να είναι ο Jacob :P .
Ένα άλλο (δυσοίωνο) θέμα είναι ότι ο μόνος από τους oceanic six που δεν μας έχουν δείξει flash-forward είναι ο desmond. Δεν θα μου προκαλέσει μάλιστα εντύπωση να επιστρέψουν 5 άτομα (ή 4; τι θα γίνει με τον Aaron;)και 2 πτώματα, εξάλλου ο στόχος είναι να γυρίσουν ζωντανοί ή νεκροί. Από την άλλη οι σεναριογράφοι συχνά μας περνάνε την εντύπωση ότι ο Desmond θα πεθάνει (αποκορύφωμα η σκηνή του τηλεφωνήματος με την penny στο constant που ήμουν σίγουρος ότι κάποιος θα τον πυροβολήσει), οπότε δεν αποκλείω να γίνει το ίδιο πάλι.
Ο Jacob παίζει να έχει σχέση με το Black Rock. Τα ρούχα του μοιάζουν για τέτοιας εποχής.
Για το άγαλμα: αφού το νησί ταξιδεύει στο χρόνο το άγαλμα μπορεί να είναι από το μέλλον. Άκουσα πως η εξελικτική θεωρία προβλέπει ότι ο άνθρωπος θα έχει στο μέλλον 4 δάκτυλα στο πόδι. Επιβεβαιώνει κανείς;
Για τον Φάραντει: γνωρίζουμε ότι έχει κάποια προβλήματα με την ακτινοβολία λόγω των πειραμάτων που έκανε. Αποκλείεται το ενδεχόμενο να πήγε στο νησί για να γιατρευτεί;
Τέλος, θα βοηθούσε αν θυμάται κάποιος τι έχει πει η Ρουσό για το πως έφτασε στο νησί και τι σχέση είχε με το black rock
Α και κάτι άλλο που μου ήρθε στο μυαλό: αν το νησί πήγε στο παρελθόν ίσως να αναστηθούν όσοι είχαν πεθάνει, εκτός όσους έθαψαν οι οποίοι θα ξαναπεθάνουν λόγω ασφυξίας!
(οκ πάω για ύπνο)
θα εκανα ποστ αλλα θα βγει 4 σελιδες και βαριεμαι
συνεχιστε,καλα τα λετε
Άκουγα την ραδιοφωνική εκπομπή για το Λοστ που 'χε κάνει ο Καρπετόπουλος μετά το τέλος της 4ης σεζόν (αν την θέλετε πείτε να κάνω upload) και ακούστηκαν από αυτόν και από ακροατές πολλά ενδιαφέροντα πράγματα οπότε λέω να ξαναγράψω τίποτα.
Μετά το sneak peak που έβαλα λίγα ποστ πριν βλέπουμε τον Ben να συζητάει με τον Jack για το που είναι το νησί. Είχα γράψει ότι πιστεύω ότι η σεζόν θα ξεκινήσει με την τοποθεσία του νησιού. Ωστόσο μετά το τρέιλερ αυτό δεν θα κολλάει τόσο, δηλαδή φανταστείτε να δούμε πρώτα που πήγε το νησί και μετά 2 άτομα να συζητάνε και να μην ξέρουν που πήγε, έ δεν κολλάει και τόσο για theme σειράς. Βέβαια ο στόχος του sneak peak μπορεί να είναι να μας προιδεάσει για την αρχή-αρχή του επ, οπότε διατηρώ αυτό ως βασικό ενδεχόμενο. Ως δευτερεύων πιστεύω ότι μπορεί να μας δείξουν τους oceanic six να φτάνουν πάλι στο νησί. Ύστερα η σεζόν να ναι ουσιαστικά flashback που να δείχνει πως γύρισαν και το ending να είναι η σκηνή του opening με μια επέκταση (όπως έγινε με finish 3rd season-finish 4th season) όπου να γίνεται μια αποκάλυψη του στυλ "ποιος είναι ο τζέικομπ", "ανάσταση Locke" ή κάτι ανάμεσα στα 2, εξάλλου μην ξεχνάτε, είναι πιθανό ο Locke να είναι ο Jacob :P .
Ένα άλλο (δυσοίωνο) θέμα είναι ότι ο μόνος από τους oceanic six που δεν μας έχουν δείξει flash-forward είναι ο desmond. Δεν θα μου προκαλέσει μάλιστα εντύπωση να επιστρέψουν 5 άτομα (ή 4; τι θα γίνει με τον Aaron;)και 2 πτώματα, εξάλλου ο στόχος είναι να γυρίσουν ζωντανοί ή νεκροί. Από την άλλη οι σεναριογράφοι συχνά μας περνάνε την εντύπωση ότι ο Desmond θα πεθάνει (αποκορύφωμα η σκηνή του τηλεφωνήματος με την penny στο constant που ήμουν σίγουρος ότι κάποιος θα τον πυροβολήσει), οπότε δεν αποκλείω να γίνει το ίδιο πάλι.
Ο Jacob παίζει να έχει σχέση με το Black Rock. Τα ρούχα του μοιάζουν για τέτοιας εποχής.
Για το άγαλμα: αφού το νησί ταξιδεύει στο χρόνο το άγαλμα μπορεί να είναι από το μέλλον. Άκουσα πως η εξελικτική θεωρία προβλέπει ότι ο άνθρωπος θα έχει στο μέλλον 4 δάκτυλα στο πόδι. Επιβεβαιώνει κανείς;
Για τον Φάραντει: γνωρίζουμε ότι έχει κάποια προβλήματα με την ακτινοβολία λόγω των πειραμάτων που έκανε. Αποκλείεται το ενδεχόμενο να πήγε στο νησί για να γιατρευτεί;
Τέλος, θα βοηθούσε αν θυμάται κάποιος τι έχει πει η Ρουσό για το πως έφτασε στο νησί και τι σχέση είχε με το black rock
Α και κάτι άλλο που μου ήρθε στο μυαλό: αν το νησί πήγε στο παρελθόν ίσως να αναστηθούν όσοι είχαν πεθάνει, εκτός όσους έθαψαν οι οποίοι θα ξαναπεθάνουν λόγω ασφυξίας!
(οκ πάω για ύπνο)
exeis basika kena,e.
katarxin o desmond den einai stous oceanic 6.
thumasai,den itan sto aeroplano..
katadeuteron den isxuei auto pou les gia ta daxtula ton podiwn.sto arxiko senario to agalma tha eixe 6 daxtula alla oi paragwgoi to vrikan poli iou kai oi senariografoi den eixan provlima na ta allaksoun se 4 to opoio fanike stous paragwgous kalutero.
katatriton tha epistrepsoun oloi.nekroi zwntanoi.auto to lew apo moni mou gt alliws kollame mprikia.
bullet msn?
εχω τοσο καιρο να μπω που δε θυμαμαι τα πασσ
Kelldorain
14-01-2009, 10:43
katarxin o desmond den einai stous oceanic 6.
Χμ που ανέφερα ότι είναι; Ο Ben δεν είπε "πρέπει να γυρίσετε όλοι οι oceanic six" αλλά "πρέπει να γυρίσετε όσοι φύγατε από το νησί"
Έντιτ: τώρα είδα που το είπα, οκ εννοούσα ότι είναι ο μόνος από όσους έφυγαν από το νησί για τον οποίο δεν έχουμε δει flash-forward.
Buddy Lackey
16-01-2009, 14:44
από την άλλη μιλάμε για τον Γουίντμορ, άνετα τους είπε ψέμματα για να έχουν κίνητρο να πιάσουν τον Μπέν + ότι δεν τους είπε τόσα και τόσα για το νησί που γνωρίζει, θα τους έλεγε ότι μπορεί να έβαλε αυτός το αεροπλάνο εκεί; Ξέρουν ότι χρειάζεται να ξέρουν.
Kapws etsi. Tha ithela poly na mhn einai o Widmore o "megalos kakos" ths ypothesis (vasika den tha ithela na yparxei kan sygkekrimeno dipolo kalou/kakou kai asprou/mayrou asxeta me ta yponooumena pou afhnontai gia to thema), alla to video pou deixnei o Ben ston Locke opws kai h entolh "piaste ton Ben kai meta thapste tous olous" den afhnoun perithoria na skefteis kati diaforetiko.
Epishs den einai sigouro oti o Abaddon doulevei gia ton Widmore. Paizei h Naomi na htan kati san double agent pou apo th mia pleyra proselhfthh apo ton Widmore giati htan amazona karieras, kai apo thn allh o Abaddon thn xrhsimopoiise gia na eksipiretisei tous dikous tou skopous 'h tous skopous tou kapnou, dhladh tou eaytou tou pali, lol!! (Den ksexnw to mougkrhto sto "The Beginning Of The End"). Einai, nomizw, ksekatharo pleon oti kai oi tessereis pou tha prostateye h Naomi leitourgousan me dikh tous agenda pou den sxetizetai me thn anazhthsh gia ton Ben. Kai oxi den milaw gia tous proswpikous logous tou kathena, alla gia ton perifhmo "specific purpose" gia ton opoio epilexthikan.
karharias
16-01-2009, 15:07
χμ.. αρκετά ενδιαφέρον αυτά που λέτε μέχρι τώρα. τελικά πότε ξεκινάει το lost?
Kelldorain
16-01-2009, 15:16
Πέμπτη πρωί θα το χουμε.
karharias
16-01-2009, 15:24
δλδ βγαίνει τετάρτη βράδυ κ το βλέπουμε κάθε πέμπτη? οκ.
SpiritCrusher
16-01-2009, 20:57
Kapws etsi. Tha ithela poly na mhn einai o Widmore o "megalos kakos" ths ypothesis (vasika den tha ithela na yparxei kan sygkekrimeno dipolo kalou/kakou kai asprou/mayrou asxeta me ta yponooumena pou afhnontai gia to thema), alla to video pou deixnei o Ben ston Locke opws kai h entolh "piaste ton Ben kai meta thapste tous olous" den afhnoun perithoria na skefteis kati diaforetiko.
Νομίζω το έχουμε ξανα-αναφέρει σαν ιδέα αλλά προσωπικά δεν νομίζω πως ο Widmore είναι κάποιος "μεγάλος κακός", τουλάχιστον όχι παραπάνω από τον Ben, αλλά ίσως αυτός κάποτε να ήταν εκείνος που αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το "frozen donkey wheel". Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τους κάνει ίδιους στο συγκεκριμένο τομέα.
geologiko_karoto
16-01-2009, 21:58
όλο το Λόστ είναι οι αντιθέσεις
Man Of Science-Man Of Faith
στο νησί-εκτός νησιού
εμείς-οι Άδερς
Λόκ-Μπεν
http://3.bp.blogspot.com/_n3eH1jI8AZ8/S ... lboard.gif (http://3.bp.blogspot.com/_n3eH1jI8AZ8/SXEhcm3F9eI/AAAAAAAAODc/NQIb11ROmWg/s1600-h/s5-sayid-billboard.gif)
κατι μας λεει η αφισα;
α και δειτε το sneak peak αυτο http://www.youtube.com/watch?v=5w5HyOEAG9g :shock:
Kelldorain
17-01-2009, 11:51
Ωχ κάτι αεροπλάνα είδα στην αρχή και το κλεισα, φοβάμαι μη σποιλεριαστώ
Ωχ κάτι αεροπλάνα είδα στην αρχή και το κλεισα, φοβάμαι μη σποιλεριαστώ
Πεθαινει ο Λοκ.
Kelldorain
17-01-2009, 12:26
Με έκανες να το δω για να σιγουρευτώ ότι λες μαλακίες
Χαχαχ ουτε καν αποσκοπουσα σε κατι τετοιο, εγω δεν το εχω δει καν κι ουτε προκειται.
Magellan
17-01-2009, 15:50
ωχ μαλακια :?
Kelldorain
17-01-2009, 15:52
Ναι ρε γαμώτο, παίζει να 'ναι και season opener τούτο (όπως είχα προβλέψει :D ) και να φάγαμε τρελό σπόιλερ
Magellan
17-01-2009, 15:56
οτι και νανε εγινε μαλακια
[spoiler:237561tq]κυριως γιατι δειχνει καθαρα ταιμ τραβελ εκτος αν παιζει και κατι αλλο που δε νομιζω[/spoiler:237561tq]
Kelldorain
17-01-2009, 16:11
Ε ναι αυτό λέω
τι λετε ρε,μια χαρα
ισα ισα που ετσι
[spoiler:1zk3axbb]πιθανον να δουμε και μελη της dharma απο τοτε και να μαθουμε περισσοτερα[/spoiler:1zk3axbb]
Magellan
17-01-2009, 17:17
ναι ρε
δε λεμε οτι μας χαλαει
απλα μας χαλαει που το ειδαμε απο τωρα και οχι μεσα απο το επισοδειο
SpiritCrusher
17-01-2009, 17:28
Οκ αυτό θα είναι περίεργο. Δεν αρχίζουμε τα S5 σιγά σιγά λέω 'γω; :P
[spoiler:5woch11o]Έχουμε και λέμε:
1) Mε το "frozen donkey wheel" έχουμε ταξίδι στο χρόνο προς τα πίσω αλλά για να μπορέσει να πέσει το αεροπλάνο ξανά πάει να πει πως είναι στην ίδια τοποθεσία, amirite; Ναι μεν το νησί θα εξαφανιζόταν όπως εξαφανίστηκε στη season 4 και στο avatar κάποιου ER χρήστη αλλά α) δε θα έπεφτε πάνω στο παλιό νησί; β) μπορεί να εξαφανιζόταν στιγμιαία την ώρα της μεταφοράς αλλά εφόσον απλά πήγε στο παρελθόν δε θα έπρεπε να ξαναεμφανιζόταν στη θέση του μετά από λίγο μιας και με τον καιρό πάλι εκεί θα ήταν;
2) Αγνοώντας το αποπάνω, ο χρόνος στο νησί κυλάει ανάποδα τώρα οπότε τα events γυρνάνε προς τα πίσω (έχουμε κάποιο timeline από Έκο season 2 για το περίπου πόσο πιο νωρίς είχε εξαφανιστεί το αεροπλάνο του αδερφού του; ), οπότε δεν έχει γεννες και ίσως κάποια στιγμή να δούμε και Dharma, Black Rock
Τώρα που τα ξαναβλέπω και τα 2 που έγραψα έχουν κενά από παντού (ειδικά για το 2ο, το πείραμα Φαραντέι με τη ρουκέτα; ) αλλά θα τα αφήσω για συζήτηση, κάψιμο ή κάτι :P[/spoiler:5woch11o]
Kelldorain
17-01-2009, 18:22
Ώπα ώπα κάτσε
[spoiler:24bxkal1]από που συμπέρανες ότι ο χρόνος στο νησί πάει ανάποδα? Αν ήταν έτσι το αεροπλάνο θα σηκωνόταν και θα εξαφανιζόταν από κει που ρθε, δεν θα έπεφτε[/spoiler:24bxkal1]
SpiritCrusher
17-01-2009, 19:04
[spoiler:3itiuuer]Χμ εννοούσα τα events να πηγαίνουν προς τα πίσω και όχι σαν να κάνεις rewind, σαν να αλλάζει κατεύθυνση ο χρόνος ώστε όλα να πηγαίνουν προς τα πίσω αλλά με φυσιολογική ροή[/spoiler:3itiuuer]
Kelldorain
17-01-2009, 21:37
[spoiler:263x5mhh]Δηλαδή εσύ εννοείς πως πάει στο παρελθόν μέχρι να βρει κάποιο "event", κάνει το event να γίνει, και συνεχίζει το ταξίδι του στο παρελθόν; Αν ναι , τότε ποιός ορίζει ποιο event είναι σημαντικό και ποιό όχι; Γιατί πχ οκ η πτώση του αεροπλάνου είναι σημαντική αλλά εξίσου σημαντικό δεν είναι ξέρω γω να μην φυτρώσουν φυτά που να κρύψουν την πηγή από τον Jack και την Kate στην πρώτη σεζόν; Καταλαβαίνεις τι εννοώ[/spoiler:263x5mhh]
SpiritCrusher
18-01-2009, 17:44
[spoiler:9vbw3krx]χα για την ακρίβεια, κοιτάς το δέντρο αλλά χάνεις το δάσος. Το πρόβλημα δε θα ήταν με το φυτό αλλά ότι αν ήταν έτσι θα ήταν πάλι ο Τζακ και η παρέα στο νησί που οκ εμένα δεν μου κολλάει, αλλά όπως είπα και στο 1ο σπόιλερ ήταν απλά 2 ιδέες από ενα 2 λεπτο σποτάκι για να γίνει κουβέντα. Κενά παντού :P[/spoiler:9vbw3krx]
Kelldorain
18-01-2009, 17:57
[spoiler:2k0dxxg4]Όντως είναι τρελό μπέρδεμα αυτά. To νησί ταξιδεύει σίγουρα σοτ χρόνο αλλά το θέμα είναι με πια σειρά (γιατί σίγουρα ξέρουμε ότι θα πάει εποχές ντάρμα και πίσω, αλλίως γιατί να παρουσιαστεί πρόβλημα με τον Λοκ) πάει στο παρελθόν και πια γεγονότα "παραβλέπει". 4 μέρες :pink:[/spoiler:2k0dxxg4]
Πάντως λολ μετά από κάθε επ το κόβω να χουμε 3-4 σελίδες που το μόνο που να φαίνεται να 'ναι η λέξη spoiler :P
geologiko_karoto
18-01-2009, 21:14
χτες είχε στον Αλφα μια αυστραλέζικη σειρά (σε τηλεταινία) The Tribe (http://www.in.gr/TV/show.asp?strCRC=alpha0809072100)
όπου είχαμε μια κάβλα ίδια η Κέιτ(!) που ήταν κ γαλλίδα (φρέντς τσίκ),μια σχιστομάτα έγκυο (!!) ενώ οι άντρες προσπάθησαν να φύγουν απτο νησί με μια σχεδία (!!!)
όλα αυτά το 1999
Χα!
Άλφα 21:45
http://www.imdb.com/title/tt0186779/
karharias
18-01-2009, 21:58
[spoiler:3rk7jfna]LOST Season 5 Official Promo (http://www.youtube.com/watch?v=E00sIxP5Jrc)[/spoiler:3rk7jfna]
Stormrider
19-01-2009, 04:34
thane diplo to ep ?
nainainainainainainainainainainainainainai
Magellan
19-01-2009, 09:59
ναι αλλα νομιζω πως το 1ο μερος θα ειναι περιληψη των προηγουμενων
Kelldorain
19-01-2009, 10:15
Όχι. Θα είναι 3 επς. Το πρώτο θα 'ναι περίληψη των προηγουμένων και τα 2 άλλα θα είναι καινούρια
Magellan
19-01-2009, 10:22
:D :D :D
Captain Howdy
20-01-2009, 02:30
Όχι. Θα είναι 3 επς. Το πρώτο θα 'ναι περίληψη των προηγουμένων και τα 2 άλλα θα είναι καινούρια
:dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :smoking: :smoking:
ρε διπλο λεμε,οπως τα φιναλλε
Kelldorain
20-01-2009, 12:24
ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ
Mel Gibson
20-01-2009, 12:47
Here in America tommorow
Fireknight
20-01-2009, 15:20
:pingpong:
αντε να περνανε οι ωρες λεμε
Captain Howdy
21-01-2009, 01:47
ΔΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟ!
enitharmon
21-01-2009, 02:39
δε θυμαμαι καθολου πως τελειωνε ο 4ος κυκλος
λεω να μην κανω επαναληψη, θα εχει γελιο την παρασκευη το βραδυ
ξερει κανεις τι ωρα μπαινουν τα πρωτα hd releases?
dopefiend
21-01-2009, 03:10
δε θυμαμαι καθολου πως τελειωνε ο 4ος κυκλος
λεω να μην κανω επαναληψη, θα εχει γελιο την παρασκευη το βραδυ
ksimerwmata pemptis den ypotithetai oti vgainei?
Ρε συ δικιο εχεις εσυ, εγω ειχα συνηθισει περυσι με τις Παρασκευες κι ενω ειχα μαθει οτι επεστρεψε στην ωρα του η μαλακια τελικα και παλι μπερδευτηκα. Οποτε εχει Λοστ ιβεντ σπιτι μου Πεμπτη βραδυ, για να αρχιζω να το διοργανωνω, να δουμε ποσοι θα ειμαστε ρε πουστη. Καπτεν Χαουντι θα ρθεις μη γαμησω?
Phantom Duck
21-01-2009, 04:12
*ρίγος*
Magellan
21-01-2009, 10:17
χαχαχ
αυτα θα λες και σε κανα μηνα
Kelldorain
21-01-2009, 10:32
Ένας ύπνος ακόμα :touched:
Captain Howdy
21-01-2009, 11:36
χαχαχ
Παπάρα, έτσι να μου ανεβάζεις το ηθικό! Σε κανα μήνα θα το λέω ΚΑΙ γιατί δεν θα περνάει ΚΑΙ γιατί δεν θα μπορώ να βλέπω ΛΟΣΤ! :evil:
Ρε συ δικιο εχεις εσυ, εγω ειχα συνηθισει περυσι με τις Παρασκευες κι ενω ειχα μαθει οτι επεστρεψε στην ωρα του η μαλακια τελικα και παλι μπερδευτηκα. Οποτε εχει Λοστ ιβεντ σπιτι μου Πεμπτη βραδυ, για να αρχιζω να το διοργανωνω, να δουμε ποσοι θα ειμαστε ρε πουστη. Καπτεν Χαουντι θα ρθεις μη γαμησω?
Έχω προπόνηση φιλαράκι. Θενξ πάντως, έχω κανονίσει για άλλη μέρα (νταμιτ...)
Magellan
21-01-2009, 16:15
λογικα η προβολη θα γινει αργα
οποτε θα μπορεις
μην ακουω μαλακιες
πρεπει να απολαυσεις τις τελευταιες σου μερες!
Captain Howdy
21-01-2009, 16:20
Τις απολαμβάνω κουφάλα, γουωρι νοτ!
χαχαχ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Νταξει ρε φιλαρακι, αφου δεν παιζει φαση δεν πειραζει, ολα κομπλεδουρα, θα γινει το κοννε καποια αλλη στιγμη. Τα λεμε ψηλε!
Captain Howdy
21-01-2009, 16:29
Νταξει ρε φιλαρακι, αφου δεν παιζει φαση δεν πειραζει, ολα κομπλεδουρα, θα γινει το κοννε καποια αλλη στιγμη. Τα λεμε ψηλε!
Ναι ρε κι αμα θε να πάμε καμιά μέ ποδαρά Φλο να πιούμε καμιά φραπεδούμπα. Savy??? :rofl: :rofl:
karharias
21-01-2009, 16:32
καλη φαση. τι λέει αλλο, πως περνάτε?
Captain Howdy
21-01-2009, 16:39
χαχαχ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Τώρα που το θυμήθηκα, Μη γελάς κουφάλα γιατί μπορεί κι εσύ σε κανα πεντάμηνο να είσαι στην ίδια μοίρα ;-) :D :D :D
οχι τωρα ρε πουστη πυρετε
Kelldorain
21-01-2009, 20:14
Πιο γλυκιά νύχτα απ' την σημερινή δεν υπάρχει. Τα λέμε (στο θρεντ) αύριο απόγευμα που θα το δω. Abruzzi περαστικά ρε
jack the ripper
21-01-2009, 20:16
Perastika Abruzzi....btw an kapoios to dei nwris nwris as min ksexasei panw stin kavla tou na valei kana spoiler plz thanks
_UnHoLyMaRtYr_
21-01-2009, 20:18
Τι ώρα περίπου βγαίνει συνήθως ωρέ, γιατί για σερί πάω, απλά ενημερώσθε αν βγαίνει κατά τις 11-12 να πα να κσεραθώ σαν άνθρωπος κι εγώ ο καπσεροταλαίπωρος.
Kelldorain
21-01-2009, 20:22
γύρω στις 5 το πρωί.
και ένα ευχάριστο νέο: το επ 3 (της επόμενης βδομάδας) θα 'ναι desmond centered. Πάντως ως τώρα από ότι διαβάζω το πρώτο επ είναι πάρα πολύ καλό και 2ο μετριούτσικο. Θα δούμε.
όπα γιατί έχασα τη μπάλα.. σήμερα βγαίνει?
δλδ τώρα ας πούμε ή όπου να'ναι ξερω προβάλεται αμέρικα κ μεις από τις 5 κιε μετά κλασικά θα μπορουμε να το κατεβάσουμε?
γιατί είχα την εντύπωση ότι εβγαινε αύριο κ θα το βλέπαμε παρασκευή?
ότι να'ναι λέω εε..?
εντιτ: :shock: (http://www.lost4815162342.com/)
τα ξημερωματα θα ειναι στα γνωστα λημερια
ωωωωωωρε μαναααααααααα
αααααααααααααυτά ειναι...
κ να σας πω τώρα.. πέρσυ κάποιος εκανε την καλή κ έδινε κ λινκς δω πέρα
ε τώρα πλέων έχουμε σταματήσει τα λινκς αλλά μια βοήθεια που θα τα βρούμε, κ σε πουμου δε με μπειράζει
ειδικά για ένα που ήταν όλο μαζί, όχι ραπιντ που τα χωρίζει ξερω γω, ένα λινκ ολο το επ
(το κούρασα)
εχουμε πει ενα συγεκριμενο site απειρες φορες ρε :p
έχεις δίκιο..
θενκς εεεεε
Shadowking
22-01-2009, 02:43
οι ώρες περνάνε βασανιστικά αργά.
_UnHoLyMaRtYr_
22-01-2009, 02:52
Χμου βασικά έτσι όπως το κοπσα στις 5.30 θα τελειώνει το επεισόδιο εκεί πέρα, άρα χλωμό να ανέβει στις 5.
His Dudesty
22-01-2009, 04:35
se periptwsh pou endiaferetai kaneis:
http://www.justin.tv/william_99problems
live streaming apo to abc.
hdh to season recap einai,sthn mesh :D
απαπαπα,μη μας κανεις τετοια :p
εδω σκεφτομαι αν θα το δω normal πριν το hd
_UnHoLyMaRtYr_
22-01-2009, 04:52
=))) Άμα κάνει καμμιά διακοπή στη μέση κλπ το γάμησα.
Fireknight
22-01-2009, 04:56
dgiavoleeee
His Dudesty
22-01-2009, 05:00
thn 1h wra thn edei3e aproblhmatista pantws. gia na doume...
3ekinaei :D
_UnHoLyMaRtYr_
22-01-2009, 05:13
χιχιχιχι. χιχι. χιχιχιχ. χιιχ. :disco:
His Dudesty
22-01-2009, 05:14
15' exoume dei,kai hdh ginetai ths pornhs. :disco:
_UnHoLyMaRtYr_
22-01-2009, 07:00
Τελειότητες. Η σεζόν θα είναι η πιο ότιναναι απ'όλες. Περισσότερα αύριο.
Roswell47
22-01-2009, 08:34
ΖΕΜΑΤΑΕΙ ΣΕ ΛΕΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ
http://rapidshare.com/files/187480299/lost.s05e02.the.lie.hdtv.xvid-2hd.rarare.part1.rar
http://rapidshare.com/files/187480300/lost.s05e02.the.lie.hdtv.xvid-2hd.rarare.part2.rar
http://rapidshare.com/files/187480351/lost.s05e02.the.lie.hdtv.xvid-2hd.rarare.part3.rar
http://rapidshare.com/files/187480235/lost.s05e02.the.lie.hdtv.xvid-2hd.rarare.part4.rar
or
http://www.filefactory.com/file/a0302d6/n/lost_s05e02_the_lie_hdtv_xvid-2hd_rarare_part4_rar
http://www.filefactory.com/file/a0302d1/n/lost_s05e02_the_lie_hdtv_xvid-2hd_rarare_part3_rar
http://www.filefactory.com/file/a0302cb/n/lost_s05e02_the_lie_hdtv_xvid-2hd_rarare_part2_rar
http://www.filefactory.com/file/a0302c7/n/lost_s05e02_the_lie_hdtv_xvid-2hd_rarare_part1_rar
or
http://www.megaupload.com/?d=TBO3UIJI
http://www.megaupload.com/?d=KO4HHV8Z
http://www.megaupload.com/?d=TMWWO999
http://www.megaupload.com/?d=AET11ZDK
or
http://netload.in/dateiZcsP8MoL11/lost.s05e02.the.lie.hdtv.xvid-2hd.rarare.part3.rar.htm
http://netload.in/dateim2MgxNhi0n/lost.s05e02.the.lie.hdtv.xvid-2hd.rarare.part4.rar.htm
http://netload.in/dateiAdI6wJ0Gqv/lost.s05e02.the.lie.hdtv.xvid-2hd.rarare.part2.rar.htm
http://netload.in/dateit7rBCURZ7U/lost.s05e02.the.lie.hdtv.xvid-2hd.rarare.part1.rar.htm
pass:areg
or
http://netload.in/datei6ZgP36FHd8/lost.s05e02.the.lie.hdtv.xvid-2hd.avi.htm
or
http://netfolder.in/dwwnFOo/~Lost.S05.COMPLETE.HDTV.XviD-LOST
Gia to prwto anamonh.den anevhke
τι διαολο παιζει και δεν εχει βγει το 501 ακομα;;;;;;;
Magellan
22-01-2009, 10:24
ωχχχ
εχει φρικαρει ολος ο κοσμος γαμω
Fireknight
22-01-2009, 10:33
where is the precious ????
edit: den arxise kala o obama !
ontws to 2 to exw vrei pantou to 1o pouthena
Magellan
22-01-2009, 10:54
καποιοι μας κανουν πλακα και παιζουν με τα νευρα μας
lebowski
22-01-2009, 10:58
:bang: :loco: :mov: :bash: :chinchilla: :shock:
Που ειναι το πρωτο?????????????????????
links για το πρώτο!!!!! Αν δώ το 2ο χωρίς το 1ο τι γίνεται;;
Fireknight
22-01-2009, 11:05
nooo
http://poots.com/card/images/img_1197.jpg
Magellan
22-01-2009, 11:08
χμμ
διαβασα καπου οτι ανεβασαν το 1ο με προβληματα στον ηχο και θα ανεβασουν καλυτερη εκδοση
θα δουμε
Roswell47
22-01-2009, 11:12
Ανεβαίνει από στιγμή σε στιγμή απ'όσο διαβάζω. Υπήρχε πρόβλημα στην εγγραφή του επεισοδίου... Το γέλιο της αρκούδας στα φόρουμ του ουαρέζ μπι μπι "ΔΙΣ ΙΖ ΡΙΝΤΙΚΙΟΥΛΟΥΣ". Ω ρε μάνα, από τις 5.30 περιμένω...Ξύπνησα με τέτοια ενέργεια για να φάω τέτοια ξενέρα...Κρίμας
που να δεις να εχεις και πυρετο και να μην εχεις κοιμηθει καθολου στην ουσια
Roswell47
22-01-2009, 11:25
Πάνο το msn το κοψες τελείως;
Lost.S05E01.HDTV.XviD-PusherCrew
Code:
21-01-09
http://www.imdb.com/title/tt0411008/
Rapidshare - Megaupload - NetLoad - FileFactory:
Code:
http://rapidshare.com/files/187527285/l ... .part1.rar (http://rapidshare.com/files/187527285/lost.s05e01.hdtv.xvid..part1.rar)
http://rapidshare.com/files/187527101/l ... .part2.rar (http://rapidshare.com/files/187527101/lost.s05e01.hdtv.xvid..part2.rar)
http://rapidshare.com/files/187527140/l ... .part3.rar (http://rapidshare.com/files/187527140/lost.s05e01.hdtv.xvid..part3.rar)
http://rapidshare.com/files/187527060/l ... .part4.rar (http://rapidshare.com/files/187527060/lost.s05e01.hdtv.xvid..part4.rar)
pass:areg
NetLoad:
Code:
http://netload.in/dateiJUHGpwBlTr/lost. ... ew.avi.htm (http://netload.in/dateiJUHGpwBlTr/lost.s05e01.hdtv.xvid.pushercrew.avi.htm)
or
http://netfolder.in/dwwnFOo/~Lost.S05.C ... .XviD-LOST (http://netfolder.in/dwwnFOo/~Lost.S05.COMPLETE.HDTV.XviD-LOST)
ANON DELIVERS!!
ALILOUIA
ναι το κοψα κατιτης
αντε να βγει η 720p να αρχισει η ιεροτελεστια κανονικα
Roswell47
22-01-2009, 11:31
Κατέβηκε. Πάω να το μπαίξω. Γεια σας.
Tyler_Durden
22-01-2009, 11:41
Οσοι δείτε το πρώτο πείτε μας αν ισχύουν αυτά που λέγονται για κακό ήχο στο πρώτο.Thanx για τα links!
διαβαζω τωρα οτι τα προβληματα υπηρχαν απο το abc το ιδιο
ακομα να βγει 720 το 1 γμτ
Ruthless
22-01-2009, 12:18
Αυτό που ανέβηκε τώρα βλέπετε πάντως(εγώ κατέβασα από netload). Όχι 100% συγχρονισμένος ήχος, αλλά μιλάμε για διαφορά κάτι ms. Σιγά τα ωά κοινώς.
Δεν περιμένω άλλο, πάω να τα απολαύσω. :D
Gia peite, ti pezei me tis diarkies.Katevasa to Lost.S05E02.720p.HDTV.x264-2HD kai einai 40lepta. To proto einai ki auto 40? De legane gia 3plo episodio se kapia fasi?Exw berdeutei :D
carheart
22-01-2009, 13:22
λοιπόν, πείτε ποιές εκδόσεις κατεβάζω.
είναι και τα δύο νέα επεισόδια;
δεν υπάρχει κάποιο s05e00 ως περίληψη;
Είναι 2 νέα επεισόδια και μερικά rips έχουν και το s5e00.
Εγώ κατεβάζω τα 2HD.
link για το πρώτο σε hd please? nzb preferred
link για το πρώτο σε hd please? nzb preferred
Δεν έχει βγει ακόμα σε hd, μόνο το 2ο :|
Elfstone
22-01-2009, 13:50
Ακόμα κατεβάζετε?? :P
[spoiler:190j7ik1]ΟΚ λοιπόν το μόνο πράγμα που με ξενέρωσε λίγο είναι το οτι τα "χάλασαν" Ben και Sayid... αφού θέλει τόσο απεγνωσμένα να τους μαζέψει ο Ben, πως τα κατάφερε έτσι;; Μοιάζει λίγο σαν να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε απλά...
Η φάση Sun-Widmore είναι επίσης λίγο περίεργη... αν θυμάμαι καλά ο Widmore δεν ενδιαφέρεται να σκοτώσει τον Ben ή απλά δε μπορεί, αρά τι common interest... ο Widmore σίγουρα την εκμεταλλεύεται.[/spoiler:190j7ik1]
Αυτά... περιμένω σελίδες μέχρι να ξαναμπώ! :P :D
carheart
22-01-2009, 13:52
μην λέτε ακόμα spoilers ρε χαζοί άνθρωποι.
γιατί δε βρίσκω Πουθενά το s05e00;
fapping vigorously.
carheart μια περίληψη είναι το 00.
carheart
22-01-2009, 13:54
Ace, το ξέρω.
τη θέλω όμως.
όχι ρε ελφστοουν.. όχι.. δεν ξαναμπαίνω μέχρι να τα δω.. σκατά
εντιτ:λάθος νικ!!
γιατί τι έκανα; carheart δεν το βρήκα.
lew mexri aurio to prwi na vazoume ta spoiler se [spoiler:95ouffbj]tetoia[/spoiler:95ouffbj] ,nai?
Fireknight
22-01-2009, 14:11
subs gia to 01 exoume ?
edit:eleos re Elfstone
karharias
22-01-2009, 14:28
subs.. δεν ανέβηκαν ακόμη αλλά θα...
http://www.tvsubtitles.net/tvshow-3-5.html
Magellan
22-01-2009, 14:36
στις εκδοσεις που κυκλοφορουν παιζει καποιο σοβαρο προβλημα με ηχο για το 1ο επ?
Nodoordonotthereisnotry
22-01-2009, 14:45
To πρώτο που κοίταξα και είμαι σε φάση:
:worship: :headbang: :pink: :hippy:
μια χαρά ήχο είχε ή τουλάχιστο κατάφερα ν'απολαύσω το επεισόδιο χωρίς κανένα πρόβλημα. Δε ξέρω δλδ, what the fuss is all about.
In Other News:
L O S T ρεεεεεεεεεεε .
γαμησε
ετσι απλα,γυρισε και τα γαμησε ολα
ακομα να βγει το πρωτο hd παντως,sd το ειδα...μας γαμησανε με τα releases σημερα...
Nodoordonotthereisnotry
22-01-2009, 15:46
Έχουν γαμήσει το σύμπαν. :D
[spoiler:27sszto5]Τι το θέλαν το recap, o Hurley τα εξήγησε τίμια και πορωτικά!! :D[/spoiler:27sszto5]
dwste link gia ta hd plskthnks
distortionofperception
22-01-2009, 16:26
αχ καψιμο παλι...
ακόμα οι ελληνικοί υποτιτλοι, μια ολακερη κοινωνία τους περιμενει!
Stormrider
22-01-2009, 17:27
http://rapidshare.com/files/187516339/Lost.S05E02.720p.HDTV.x264-2HD.part01.rar
http://rapidshare.com/files/187516951/Lost.S05E02.720p.HDTV.x264-2HD.part02.rar
http://rapidshare.com/files/187517629/Lost.S05E02.720p.HDTV.x264-2HD.part03.rar
http://rapidshare.com/files/187518251/Lost.S05E02.720p.HDTV.x264-2HD.part04.rar
http://rapidshare.com/files/187518882/Lost.S05E02.720p.HDTV.x264-2HD.part05.rar
http://rapidshare.com/files/187519442/Lost.S05E02.720p.HDTV.x264-2HD.part06.rar
http://rapidshare.com/files/187520155/Lost.S05E02.720p.HDTV.x264-2HD.part07.rar
http://rapidshare.com/files/187520755/Lost.S05E02.720p.HDTV.x264-2HD.part08.rar
http://rapidshare.com/files/187521364/Lost.S05E02.720p.HDTV.x264-2HD.part09.rar
http://rapidshare.com/files/187521959/Lost.S05E02.720p.HDTV.x264-2HD.part10.rar
http://rapidshare.com/files/187522563/Lost.S05E02.720p.HDTV.x264-2HD.part11.rar
http://rapidshare.com/files/187522897/Lost.S05E02.720p.HDTV.x264-2HD.part12.rar
dopefiend
22-01-2009, 17:37
to recap yparxei? den to vriskw pouthena
[spoiler:2nn1jmx5]ας μου θυμίσει κάποιος που έχουμε ξαναδεί την κυρία στο τέλος
αν την έχουμε ξαναδει δλδ[/spoiler:2nn1jmx5]
_UnHoLyMaRtYr_
22-01-2009, 17:57
[spoiler:aspxh8m1]http://lostpedia.wikia.com/wiki/Ms._Hawking --------> Είχε πει στο Ντέσμοντ ότι "δεν πρέπει να αγοράσει αυτό το δαχτυλίδι" κλπ κλπ μετά την έκρηξη στην καταπακτή. Καφρίλες.[/spoiler:aspxh8m1]
[spoiler:1s9x78mt]:shock:[/spoiler:1s9x78mt]
Tyler_Durden
22-01-2009, 18:56
proti fora exoun argisei toso oi ypotitloi re gamo tin poutana moy :(
exei akousei tipota kaneis?
entit: molis to egrapsa eskasan myti oi ypotitloi gia to proto episodio! :D
distortionofperception
22-01-2009, 18:59
απο το πρωτο επ οι υποτ ειναι εδω
http://www.tvsubtitles.net/tvshow-3-5.html
BURNIN AMBITION
22-01-2009, 19:41
re malakes to mhdeniko epeisodio ths perilipsis den uparxei pouthena/ mono to ena kai to 2 vrhka
subs gioa to epeisodio 2?
http://www.tvsubtitles.net/
BURNIN AMBITION
22-01-2009, 19:56
nai re swollenako alla ekei pou me esteiles exei greek subs mono gia to prwto epeisodio kai epishs den anaferei pouthena to epeisodio mhden. den to edeixan telika?
Kelldorain
22-01-2009, 20:01
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΣΑΔΣΑΣΔΑΣΔΑΣΔΑΔΣΑΣΔΑΣΣΔΑΣΔΑΣΔΑΣΑ
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2 ΡΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2
κατά τα άλλα:
[spoiler:25dcfkqo]το θέμα με τα forwards-backs του νησιού τα σπασε όλα. Απ'ότι φαίνεται αυτή η σεζόν θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με την Dharma και αναβαθμίζεται απίστευτα ο ρόλος του Faraday. Τα επς είχαν τρελό υλικό, δλδ οκ, αν βγουν άλλα 15 τέτοια θα μιλάμε για την καλύτερη σεζόν σειράς από καταβολής τηλεόρασης. Επίσης έχω την εντύπωση ότι θα επιστρεψουν στο νησί λίγο πριν το τέλος της σεζόν, ίσως και πολύ πριν, δηλαδή δεν βλέπω τι μπορεί να γίνει που να καθυστερήσει την πλοκή τόσο. Παρεπιπτόντως είδε κανείς διακριτικά αυτών που σκότωσε ο Locke? Είναι Dharma or sth?. Αναλυτικότερα θα γράψω σε λίγο, πάω για ριπίτ μάλλον . Α:
- All right , you give me this
- What is this?
- It's a compass
- What does it do?
- It points north, John
:touched:[/spoiler:25dcfkqo]
Magellan
22-01-2009, 20:11
nai re swollenako alla ekei pou me esteiles exei greek subs mono gia to prwto epeisodio kai epishs den anaferei pouthena to epeisodio mhden. den to edeixan telika?
δεν εχουν ανεβασει για το 2
να κοιτας το σαιτ
για το 0 τιποτα
Tyler_Durden
22-01-2009, 20:56
Για την περίπτωση μήπως ξαναλειτουργήσει η κωλοφαρδία του προήγούμενου πόστ :P :
"exoun argisei poli oi ypotitloi gia to deytero, re gamo tin poutana moy :cry: "
BURNIN AMBITION
22-01-2009, 21:03
δεν εχουν ανεβασει για το 2
να κοιτας το σαιτ
για το 0 τιποτα
thelw na xanarwthsw. to epeisodio mhden paixthke h oxi? de to vlepw pouthena
_UnHoLyMaRtYr_
22-01-2009, 21:03
Παίχτηκιε, αλλά ακόμα δεν έχει ανέβει (αν ανέβει).
Tyler_Durden
22-01-2009, 22:12
tora krasare kai to http://www.tvsubtitles.net/ . prepei na to paro apofasi.ellinikous ypotitlous gia to deytero simera den exei :evil:
[spoiler:2mo2ihnq]http://lostpedia.wikia.com/wiki/Ms._Hawking --------> Είχε πει στο Ντέσμοντ ότι "δεν πρέπει να αγοράσει αυτό το δαχτυλίδι" κλπ κλπ μετά την έκρηξη στην καταπακτή. Καφρίλες.[/spoiler:2mo2ihnq]
[spoiler:2mo2ihnq]και στη κορνιζα του μοναχου στο μοναστηρι του ντεζ φιλος[/spoiler:2mo2ihnq]
Nodoordonotthereisnotry
22-01-2009, 22:45
Να μην επαναλαμβανόμαστε μόνο. Τα ξέρουμε αυτά. Ας μιλήσουμε για το σημερινό επεισόδιο!!
vgikane subs gia to 2o
http://gr.tvsubtitles.net/subtitle-49753.html
Tyler_Durden
23-01-2009, 00:22
molis teleiosa kai ta 2! malakes ti panikos ginetai??? poso exei bleksei to prama???
ok αφου ειδατε τα δυο νεα(και ειδικα την αρχη του 1),ξαναδειτε το βιντεακι που βγηκε κομκον πριν κατι μηνες http://www.youtube.com/watch?v=HLJ7bPpI8VM
:-o
Kelldorain
23-01-2009, 00:27
Να μην επαναλαμβανόμαστε μόνο. Τα ξέρουμε αυτά. Ας μιλήσουμε για το σημερινό επεισόδιο!!
Λοιπόν είχα γράψει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποστ και για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε και δεν επανέρχεται ούτε με undo. Δουλειά της Dharma μάλλον . Πάμε πάλι
[spoiler:280t31kz]Σκόρπιες σκέψεις:
- στο θέμα του opening. Μου πέρασε από το μυαλό η (απίθανη) σκέψη ο Faraday που βλέπουμε να είναιν αφού έχει συναντήσει τους losties και να βρίσκεται σε ένα ταξίδι του νησιού έχωντας σκοπό να βρει τον τροχό. αυτό μπορεί να συμβαίνει για 2 λόγους. α)να είναι ένας τρόπος να φύγουν από το νησί/ να σταματήσουν τα time travels. β) να είναι εντολή του locke προκείμένου να χρησιμοποίησει τον τροχό ώστε να φύγει από το νησί (αφού ξέρουμε ότι θα φύγει). Εδώ προκύπτει ένα άλλο ζήτημα: για να εξελίσσεται μια αξιόλογη υπόθεση πάνω στο νησι, πρέπει αυτό να σταματήσει να αλλάζει με τόσο γρήγορους ρυθμούς. Οπότε κάτι θα γίνει για να γίνονται πιο αραιά τα ταξίδια του. Υποψιάζομαι πως αυτός είναι και ο σκοπός της επίσκεψης του Desmons στην μάνα του Faraday.
- o Ben αναφέρει στον Jack ποιοι πρέπει να επιστρέψουν στο νησί και το όνομα του Aaron απουσιάζει. Μπορεί να είναι τυχαίο και να εννοεί ότι θα ρθει μαζί με την Kate, αλλά still...
- Η σκηνή με τον Sawyer να βαράει τον Faraday προκειμένου να πάρει απαντήσεις πιστεύω είναι ψιλοσυμβολική και μας δείχνει ότι σιγά σιγά έρχονται οι απαντήσεις
- αυτοι που συναντάνε οι losties στις μετακινήσεις του νησιού δεν βλέπουν τη λάμψη και γενικότερα δεν αντιλαμβάνονται όταν μετακινείται το νησί. Δείτε τη φάτσα του Ethan , δεν αλλάζει όταν ο αρχίζουν να φαίνονται οι λάμψεις
- πραγματικά τώρα αρχίζω να συνειδητοποιώ την ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία των ταξιδιών του νησιού στο χρόνο. Κατά πάσα πιθανοτητα θα πάρουμε απαντήσεις σχεδόν για τα πάντα: Black Rock, Statue, προέλευση καπνού, κεσκεσέ Οράτιους είναι τα πρώτα που έρχονται στο μυαλό. Δεν γράφω τον Jacob γιατί έχω μια θεωρία που θα την γράψω αργότερα
- Eλπίζω το σενάριο με τη Σαν και τον Γουίντμορ να μην είναι ΤΟΣΟ ρηχό όσο φαίνεται. Το απέυχομαι και μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δεν το βλέπω
- Σίριουσλι, δεν θα χα πρόβλημα να παιχτούν 2-3 spinoffs με sayid να σκωτώνει κόσμο. Αλλά δυστυχώς δεν βλέπω τα πράγματα για αυτόν ευοίωνα και δεν θα πόνταρα και λεφτά ότι θα επιστρέψει στο νησί ζωντανός και όχι σαν πτώμα. Εξάλλου είναι το μόνο σοβαρό εμπόδιο στην επιστροψή των Oceanix (copyright Fixxxer) στο νησί
- Αν κάτσουμε να αναλύσουμε τη συζήτηση Locke και Richard , δηλαδή το "πρέπει να γυρίσουν οπωσδήποτε πίσω και για να γίνει πρέπει να πεθάνεις", ανοίγει τεράστια κουβέντα. Προσπερνάω προς το παρόν το πως θα πεθάνει και στέκομαι στο πρώτο μέρος της προτροπής: γιατί ο Richard ενδιαφέρεται ενώ έχουμε μάθει ότι δεν μπορούν οι losties να αλλάξουν τα γεγονότα στο νησί, αλλά απλά είναι παρατηρητές;
- Πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ inside joke να βάλουν την Anna Lucia να λέει σε άλλον "πρόσεχε μην σε πιάσουν οι αστυνόμοι στο αμάξι". Είχα λυθεί. Όπως και με το θάνατο του Frogurt. Expose all over again
- 'If there's anything in this life you want, pack it in there because you're never coming back' EEEE?! "This life?" "Never Coming Back" Mindfuck
-Αυτά πάνω κάτω και ας γράψω και γω τη θεωρία μου: νομίζω πως τα hints πια ότι ο Jacob είναι ο Locke είναι πολλά. Ξέρουμε ότι ο Jacob είναι παγιδευμένος στον χρόνο. Ξέρουμε ότι για κάποιον λόγο δεν εμφανίστηκε σε καμιά από τις 2 τους συναντήσεις στον Locke. Ξέρουμε ότι ο Ben απέφυγε να απαντήσει αν ο Locke θα παραμείνει νεκρός όταν φτάσουν στο νησί ή αν θα αναστηθεί.Και ξέρουμε ότι σε αντίθεση με τους άλλους, όταν ο Locke επιστρέψει στο συνεχώς μετακινούμενο νησί θα είναι νεκρός. Με ότι αυτό συνεπάγεται[/spoiler:280t31kz]
δες το απο πανω ποστ kelldorain,για τη πρωτη σου παραγραφο
α και ποιος πονταρει χρηματα στο οτι το μωρο που βλεπουμε στην αρχη...
[spoiler:a0wvisxv]ειναι η σαν[/spoiler:a0wvisxv]
Nodoordonotthereisnotry
23-01-2009, 01:52
Πως ξέρουμε πως [spoiler:1ufah7fk]είναι κοριτσάκι; :D[/spoiler:1ufah7fk]
edit: εγώ θα ήθελα να ποντάρω στη [spoiler:1ufah7fk]μαμά του Daniel να ήταν η Hawkings, αλλά δε στέκει να είναι αυτή στο L.A. ενώ ο Desmond τη ψάχνει στην Οξφόρδη ή να πήγε ο Ben στην Οξφόρδη ενώ έχει κάτι λιγότερο από 70 ώρες να κάνει τη δουλειά του.[/spoiler:1ufah7fk]
πιθανον και αυτο οντως...θα το μαθουμε συντομα λογικα
Fireknight
23-01-2009, 02:04
:touched:
[spoiler:oad0nzfw]peite ke gia tin Charlotte pou matose i mytoula tis kai arxise na ksexnaei prammata .
A , kai o Desmond einai special ?!?
Episis gia to moro pezei kai o Miles (leme tora)[/spoiler:oad0nzfw]
ειναι special edition με bonus tracks
εχουμε καει ολοι :p
Phantom Duck
23-01-2009, 03:27
Χάος.
[spoiler:ojaxyi0c]εγώ πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι ο sayid είναι τόσο αντί-ben, δλδ ουσιαστικά γι' αυτόν δουλεύει ακόμα ΙΜΟ.[/spoiler:ojaxyi0c]
BURNIN AMBITION
23-01-2009, 03:38
ta w gamhsei ola mesa sto kefali mou re pousti
re malakes ektos apo ta klassika epeisodia uparxei tipota po uexei diareusei kai prpei na dw ap oto net?
minisodes ktl?
Tyler_Durden
23-01-2009, 03:40
[spoiler:1oz3mg22]H charlote mallon arxizei na pathainei ayto pou eixe pathei o desmond kai o minkowski.den tin vlepo na zei gia poli akomi. O Desmond isos einai "ksexoristos" a) mono gia ton daniel, epeidi einai h stathera tou, h' b) epeidi o daniel kserei ek ton proteron oti o desmond den xabariazei apo ta time travel effects pleon kai borei na ypologizei pano tou, kathos exei gia stathera tou tin penny[/spoiler:1oz3mg22]
[spoiler:1oz3mg22]Arketo papatziliki, alla gamati h skini tis maxis tou sayid me tous typous pou tou tin eixan stimeni.highlights: to petagma tou enos apo to balconi kai to karfoma tou allou sto plintirio piaton![/spoiler:1oz3mg22]
[spoiler:3npzqydi]Η Σάρλοτ έχει την ίδια αρρώστια με το Σκόφιλντ! :-o[/spoiler:3npzqydi]
Ακολουθει τρελο τεραστιο ποστ με απειρα σποιλερζ, τα εχω καταλαβει ΟΛΑ και ειναι τελειο και πωρωτικο και γαμαει, ειναι το ΛΟΣΤ.-
[spoiler:ly5xiz3c]Χα σας την εσκασα ηλιθιοι, χριστο δεν καταλαβα.[/spoiler:ly5xiz3c]
Magellan
23-01-2009, 04:57
ειδαμε λοστ μετα απο καιρο
τα αλλα τα βλεπουμε στην πορεια :mrgreen:
Παντα ηθελα να το κανω αυτο. Συνεχιζω απολυτα σοβαρα και εννοω οτι εγραψα στο αποπανω ποστ, εκτος απο το σημειο που λεω οτι τα καταλαβα ολα, παντως το παζλ εχει αρχισει να συμπληρωνεται σιγα σιγα, τουλαχιστον ως προς το βασικο ερωτημα που τεθηκε απο την πρωτη στιγμη, δηλαδη το "τι στο διαολο συμβαινει εκει πανω".
[spoiler:3c28u4wk]Κελντορεν, μιας και εκανες πρωτος ποστ σεντονι, θα απαντησω σε σενα και βλεπουμε, ο κυριοτερος λογος για τον οποιο αυτη τη φορα πιστευω θα γινουν απειρα σεντονια ειναι γιατι περασε πολυς καιρος απο τοτε που το καναμε, ακομα και αυτοι απο εμας που βαριουνται περισσοτερο, οποτε θα γινει χαμος σιγα σιγα, ασε που μπηκε και επισημα time travel στη μεση, και ξαφνικα ολοι πωρωνονται (ναι κι εγω, ειδικα εγω).
1. Ειναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολυ βασιμη η υποψια σου, για τον απλουστατο λογο (και σημαντικοτερο κομματι της διατυπωσης και παρουσιασης ταξιδιου στο χρονο απο τους δημιουργους) οτι ο Faraday το εκανε ξεκαθαρο (και ευτυχως) οτι υπαρχουν ΚΑΝΟΝΕΣ. Με αυτο στο τραπεζι, βλεπουμε οτι ο Faraday οταν βρισκεται ξαφνικα στο 1975 (τυχαιο σεβεντις ετος) δεν εχει επαφες με ΚΑΝΕΝΑΝ ο οποιος μπορει να τον αναγνωρισει, οποτε ικανοποιειται ΠΛΗΡΩΣ η γαματη συνθηκη περι ευθειας γραμμης του χρονου, και η θεωρια οτι μπορεις μονο να κινηθεις πανω σε αυτην την ευθεια, δε μπορεις να τραβηξεις αλλη γραμμη.
2. Προφανως ο Ααρων εννοειται οτι πρεπει να γυρισει.
3. Δε νομιζω οτι συμβολιζει τιποτα, νομιζω οτι απλα ο Σωγιερ ειχε καιρο να ριξει κανα ψιλο χαστουκακι (και το αλλο εδω που τα λεμε).
4. Αυτο με τις τυχαιες συναντησεις ειναι πολυ ανησυχητικο, γιατι θα πρεπει να ανατρεξει κανεις σε ΟΛΕΣ τις συναντησεις του Ηθαν με τον Λοκ, να δουμε αν εχει τηρηθει η συνεχεια. Ο Ριτσαρντ προφανως παιζει καποιον ιδιαιτερο ρολο και δεν επηρεαζεται απο καμια τετοια συναντηση, το περιεργο με το ολο θεμα ειναι η πυξιδα που δεν θυμαμαι ακριβως τι ειχε γινει οταν ο Λοκ ηταν παιδακι, αλλα ενισχυεται ολο και περισσοτερο η θεωρια μου (και χιλιαδων αλλων) οτι δεν ειναι καθολου τυχαιο που ηταν ολοι αυτοι στο αεροπλανο, αλλωστε ειδαμε τον Αμπαντον να πλησιαζει τον Λοκ πριν ανεβει στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αεροπλανο και να τον πειθει, κτλ. Μια ελαφρως εναλλακτικη θεωρια για τις τυχαιες συναντησεις θα μπορουσε να εξηγει καποια "οραματα" που βλεπουν διαφοροι κατα καιρους στο νησι. Αν για οποιονδηποτε λογο καποια στιγμη ειχε γυρισει ο τροχος και βρισκοταν παγιδευμενοι σε εναν αεναο στροβιλισμο του χρονου (θα γραψω βιβλιο καποτε) ατομα οπως ο πατερας του Τζακ και διαφοροι αλλοι, τοτε αντιστοιχα ο Τζακ θα μπορουσε να βρισκεται στη θεση του Ηθαν και να εβλεπε για λιγο τον πατερα του, ο οποιος μετα θα εξαφανιζοταν. Πολυ απιθανη η θεωρια μιας και περιλαμβανει μονο γνωστους οσων εχουν πεσει στο νησι, αλλα θα ειχε πλακα.
5. Βρεχει εξω γαμω το σπιτι, τελος παντων, αυτο για το χρονο ειναι κατι που περιμεναμε απο καιρο και μαλλον ολες οι αρχαιες μαλακιες θα εξηγηθουν ευκολα ετσι, το πιο γαματο σε αυτην την περιπτωση ειναι οτι θα δουμε διαφορους πειρατες και ινδιανους και νιντζα και ρομποτ απο το μελλον να παρελαυνουν απο το νησι, τερμινειτορ 7 κι ετσι.
6. Η Σαν, μου ειναι απολυτα σιχαμενη και το κομματι με το οποιο μιλουσε με τον Γουιντμορ, οπως επισης και το σημειο στο οποιο μιλουσε με την Κειτ, ηταν οι δυο πιο βαρετες σκηνες των 2 επεισοδιων, εξαιροντας απο αυτο την ατακα με την καταπληκτικη φωνη και προφορα του Γουιντμορ οταν λεει "you have the AUDACITY" (αγαπημενη λεξη).
7. Ο Sayid ειναι τιμιος και παντα ηταν, και τωρα που σκοτωσαν τη Ναντια το μονο που χρειαζεται να κανει ο Μπεν, ειναι να του πει οτι πανω στο νησι υπαρχει ο τελευταιος απο την αλυσιδα οσων ειναι υπευθυνοι για το θανατο της Ναντια και με αυτον κλεινει ο κυκλος, οποτε μετα θα εχουμε Jihad και ο Sayid θα σκασει στο νησι με καμηλα και δρεπανι.
8. Προφανως οταν γυρισε τον τροχο της Νταρμα ο Μπεν (darkside of aquarius) τα εκανε πουτανα ολα οσον αφορα το χωροχρονικο συνεχες και για να διατηρηθει αυτο (το χωροχρονικο συνεχες), για λογους που δεν ξερουμε ακομα, πρεπει να γυρισουν ολοι πισω στο νησι και να παρουσιαστει ο Jeremy Bentham νεκρος στον εξω κοσμο. Το πρωτο βλεπουμε οτι παιρνει σιγα σιγα σαρκα και οστα, το δευτερο προφανως θα δειχθει σε ολην αυτην την σεζον και πιθανοτατα και στην επομενη, μεχρι να κατανοησουμε πως ο Λοκ απο τις συνεχεις λουπες του χρονου στο νησι το 2005 βρεθηκε 2,5 χρονια μετα πεθαμενος στο γκετο.
9. Γαμησε αυτο με την Ανα Λουσια. Ο Φρογκαρτ επρεπε να πεθανει πριν γυριστει καν η σειρα, σιχαμενος.
10. Ειναι προφανες οτι οπως ο Μπεν δεν μπορει να ξαναγυρισει στο νησι, ετσι αν παει ο Τζακ πισω στο νησι δε θα μπορει κανεις απο τους λοστιζ να φυγει απο κει ξανα για καποιον λογο. Το γιατι δεν το ξερουμε, αλλα υπαρχει επισης περιπου 100% πιθανοτητα ο Μπεν να λεει ψεμματα και να κανει ακομα μια μεγαλεπηβολη δηλωση που δε θα αποδειχθει τιποτα παραπανω παρα απλα μια μαλακια προκειμενου να παγιδευσει το θυμα του (τζακ).
11. Ο Τζεικομπ ηταν μια χαρα μαζι με τον Λοκ στο πρωτο μιτιν και κουναγε καρεκλες και κερια. Γενικα το ολο θεμα Τζεικομπ ειναι το πιο οτι ναναι στη σειρα και με αγχωνει, δε θελω καν να προσπαθησω να το εξηγησω, μπορει να ειναι και πολυ απλο βεβαια, μπορει απλα να ειναι ο Λοκ, αλλα θα δουμε.
Και ενα δικο μου σχολιο οσον αφορα την συναισθηματικη ποιοτητα των επεισοδιων, κι οχι τις μακροσκελεις ανουσιες αναλυσεις. Το πρωτο επεισοδιο ηταν και στα 40 του λεπτα σε μια σταθερη ταχυτητα, εντυπωσιακο, καθηλωτικο και πωρωτικο. Το δευτερο επεισοδιο ξεκινησε πολυ καλα, εκανε μια αρκετα μεγαλη κοιλια στην οποια βαρεθηκα, αλλα τα τελευταια ελεγειακα λεπτα με την Χοκινς και τον Μπεν ηταν απλα 100% εκει ψηλα στη θυρα 108.[/spoiler:3c28u4wk]
το γαμημενο το audacity απο το στομα widmore ειναι αλλο πραμα
καταταλλα το ξαναποσταρω γιατι κοιμαστε
ok αφου ειδατε τα δυο νεα(και ειδικα την αρχη του 1),ξαναδειτε το βιντεακι που βγηκε κομκον πριν κατι μηνες http://www.youtube.com/watch?v=HLJ7bPpI8VM
Nodoordonotthereisnotry
23-01-2009, 05:58
[spoiler:2v0wift7]Σε αυτό που ρωτάς Abruzzi, το παιδί είναι αγόρι!!! Faraday κάνει επαφή με τον Chang.[/spoiler:2v0wift7]
SpiritCrusher
23-01-2009, 06:07
Πως ξέρουμε πως [spoiler:1a2thf2o]είναι κοριτσάκι; :D[/spoiler:1a2thf2o]
[spoiler:1a2thf2o]Στο βιντεάκι του Αμπρούτζι επειδή το μωρό κλαίει και κάνει θόρυβο φωνάζει ο τυπάς στη γυναίκα του ( :?: ) to take him outside. Οπότε είναι αγόρι και άρα τα λεφτά πάνε στον Μάιλς[/spoiler:1a2thf2o]
ωπ το him δε το χα πιασει,σωστος
βασικα στο videaκι δινουμε περισσοτερο βαση (εκτος σε οτι λεει) στη [spoiler:25c1a4vq]φωνη του φαραντεη στο τελος[/spoiler:25c1a4vq]
Kelldorain
23-01-2009, 09:53
Το μωρό είναι αγοράκι οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ο
[spoiler:3h5a09by]Μάιλς. Εξάλλου το ότι έχει μια "υπερφυσική" ικανότητα όλο και κάτι θα χει να κάνει με το νησί[/spoiler:3h5a09by]
Fixxxer
[spoiler:3h5a09by]1) Δες αυτό του Abruzzi, είναι σίγουρο ότι ο καμεραμάν είναι ο Faraday, ακούγεται η φωνή του
2) Και γιατί δεν το είπε τότες;
5) To επικό θα είναι να δούμε την επιστροφή των O6 πριν αυτή γίνει
7) agree, μετά την claire ας κάνουν ένα 2ο καλό και α σκωτώσουν την Σάν
8) Δεν κολλάει ρε συ. Δεν γίνεται απλά να πρέπει να επιστρέψουν 6 άτομα για να σταματήσει το ασυνεχές. Εξάλλου ο Faraday είπε πως δεν γίνεται να αλλάξουν κάτι στο νησί όσο μετακινείται στο χρόνο. Οπότε πως θα μπορεσουν να κάνουν κάτι οι O6?
10) εδώ μου έρχεται στο μυαλό και κάτι άλλο που είχα γράψει παλιά. Η 6η σεζόν δηλαδή ( αφού λογικά μες στην 5η θα επιστρέψουν), δεν θα περιέχει καθόλου Μπεν; Κάτι δεν μου κολλάει
Και εδώ πρέπει να πω ότι όπως το σκέφτομαι δεν έχουμε καμιά ένδειξη για το προς τα που πάει το πράγμα. Δηλαδή οκ, ξέρουμε ότι πρέπει να γυρίσουν για να σταματήσουν τα ταξίδια και τον κίνδυνο που υπάρχει. Έστω ότι τα κάνουν αυτά. Μετά; Κάπως δεν θα πρέπει να παίξει κι ο Widmore κάποιο ρόλο? Για αυτό πιστεύω ότι η Σαν έχει όντως συμμαχήσει μαζί του και θα αποτελέσει τον τρόπο για να ξαναβρεί αυτός το νησί.
Και κάτι άλλο. Πέρυσι ξέραμε από την αρχή ότι το φινάλε της σεζόν θα μας δείξει ποιος είναι στο φέρετρο. Φέτος; Το κόβω να επιστρέφουν στο τέλος των επς στο νησί. Και εκεί; Να μην ξέρουμε τι κίνδυνο αντιμετωπίζουν οι άλλοι δεν παίζει, θα μας έχει δείξει γιατί έφυγε ο Λοκ από το νησί. Οπότε το finale λογικά θα μας δείξει κάτι να συμβαίνει στο πτώμα του Locke, και απλά μια ανάσταση του δεν νομίζω ότι επαρκεί για season finale
Έντιτ: διάβασα μια θεωρία ότι ο Ντάνιελ είναι γιος της γιαγιάκας στο τέλος και μου αρέσει πολύ[/spoiler:3h5a09by]
karharias
23-01-2009, 11:23
Ο Τσίκ (πατέρας Χιούγκο) έχει ίδια καρέκλα με τον locust
lol
καρχαρια σαγαπαω ποσταρε συχνοτερα
Fireknight
23-01-2009, 11:33
Ο Τσίκ (πατέρας Χιούγκο) έχει ίδια καρέκλα με τον locust
post pic kareklas locust
karharias
23-01-2009, 11:55
θα τον φωτογραφίσω να λιώνει εκεί στο επόμενο επεισόδιο λοστ!
Nodoordonotthereisnotry
23-01-2009, 12:45
[spoiler:2p31f16v]Στο βιντεάκι του Αμπρούτζι επειδή το μωρό κλαίει και κάνει θόρυβο φωνάζει ο τυπάς στη γυναίκα του ( :?: ) to take him outside. Οπότε είναι αγόρι και άρα τα λεφτά πάνε στον Μάιλς[/spoiler:2p31f16v]
Μ'έχεις κάνει quote σε κάτι, το οποίο απαντώ 9 λεπτά πριν postάρεις το δικό σου "spoiler". Δε ξεκινήσαμε καλά. Λίγο περισσότερο προσοχή. :roll:
BURNIN AMBITION
23-01-2009, 14:27
[spoiler:1k5p5xmf]poio videaki? poio mwro?
poios einai o mails?ta exw xehasei?
poios einai autos pou lete?
Jeremy Bentham
kai o abruzzi itan re sto prison break. re ta exw kanei salata/ epishso lock thumamai otan efuge o ben htan sto nhsi.pws pethane eixe pei?e?
re ta exw kanei salata voithiste[/spoiler:1k5p5xmf]
Nodoordonotthereisnotry
23-01-2009, 15:00
:rofl: :worship:
SpiritCrusher
23-01-2009, 15:53
Μ'έχεις κάνει quote σε κάτι, το οποίο απαντώ 9 λεπτά πριν postάρεις το δικό σου "spoiler". Δε ξεκινήσαμε καλά. Λίγο περισσότερο προσοχή. :roll:
Τελευταία κάτι έχεις πάθει εσύ. :P
Προφανώς αρχίσαμε να ποστάρουμε την ίδια στιγμή αλλά για να είμαι σίγουρος ότι αυτό που έγραφα στο σπόιλερ πήγα και ξαναείδα το βιντεάκι μία, αφ'ότου το έγραψα και πάτησα ποστ μου πέταξε το ER και ένα error forum/posting.php ή κάτι τέτοιο και με επιστροφή απο τον browser--> ξανα-κλικ στο ποστ δεν έβγαλε μήνυμα ότι a new post has been made bla bla.. Εξ' ου και η χρονικη διαφορά.
Αλλά κάποιος που βλέπει λοστ θα έπρεπε να τα είχε σκεφτεί ότι μπορεί να είχαν συμβεί αυτά, τσκ τσκ :!:
Boris-san
23-01-2009, 15:56
Nta3ei e o orismos ths seiras mazoxismou.Euxaristiesai ena epeisodeio me to oti se kanei akoma pio mantara kai sou spaei ta arxidia.Pantws pleon mporw na pw oti apekthse pragmatika POLU megalo endiaferon h seira
karharias
23-01-2009, 16:00
[spoiler:1xo5239j]poio videaki? poio mwro?
poios einai o mails?ta exw xehasei?
poios einai autos pou lete?
Jeremy Bentham
kai o abruzzi itan re sto prison break. re ta exw kanei salata/ epishso lock thumamai otan efuge o ben htan sto nhsi.pws pethane eixe pei?e?
re ta exw kanei salata voithiste[/spoiler:1xo5239j]
Για να καταλάβεις την σειρά δες από το δεύτερο (2ο) επεισόδιο της πέμπτης (5ης) σεζόν ακριβώς μετά το 28':20" τι λέει ο Χιούγκο στην μάνα του για το τι συνέβει όλους αυτούς τους 3 μήνες που ήταν στο νησί.
Boris-san
23-01-2009, 16:09
XAXAXAXAXAXA
Για να καταλάβεις την σειρά δες από το δεύτερο (2ο) επεισόδιο της πέμπτης (5ης) σεζόν ακριβώς μετά το 28':20" τι λέει ο Χιούγκο στην μάνα του για το τι συνέβει όλους αυτούς τους 3 μήνες που ήταν στο νησί.
Μλκ, η παρεα που το βλεπαμε μειναμε ΜΑΛΑΚΕΣ σε εκεινο το σημειο, καθως συνειδητοποιησαμε οτι ο Χερλι εκανε μια περιληψη ολου του Λοστ μεσα σε ενα λεπτο χωρις να λειπει τιποτα.
Το μωρό είναι αγοράκι οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ο
[spoiler:zp742mxz]Μάιλς. Εξάλλου το ότι έχει μια "υπερφυσική" ικανότητα όλο και κάτι θα χει να κάνει με το νησί[/spoiler:zp742mxz]
Fixxxer
[spoiler:zp742mxz]1) Δες αυτό του Abruzzi, είναι σίγουρο ότι ο καμεραμάν είναι ο Faraday, ακούγεται η φωνή του
2) Και γιατί δεν το είπε τότες;
5) To επικό θα είναι να δούμε την επιστροφή των O6 πριν αυτή γίνει
7) agree, μετά την claire ας κάνουν ένα 2ο καλό και α σκωτώσουν την Σάν
8) Δεν κολλάει ρε συ. Δεν γίνεται απλά να πρέπει να επιστρέψουν 6 άτομα για να σταματήσει το ασυνεχές. Εξάλλου ο Faraday είπε πως δεν γίνεται να αλλάξουν κάτι στο νησί όσο μετακινείται στο χρόνο. Οπότε πως θα μπορεσουν να κάνουν κάτι οι O6?
10) εδώ μου έρχεται στο μυαλό και κάτι άλλο που είχα γράψει παλιά. Η 6η σεζόν δηλαδή ( αφού λογικά μες στην 5η θα επιστρέψουν), δεν θα περιέχει καθόλου Μπεν; Κάτι δεν μου κολλάει
Και εδώ πρέπει να πω ότι όπως το σκέφτομαι δεν έχουμε καμιά ένδειξη για το προς τα που πάει το πράγμα. Δηλαδή οκ, ξέρουμε ότι πρέπει να γυρίσουν για να σταματήσουν τα ταξίδια και τον κίνδυνο που υπάρχει. Έστω ότι τα κάνουν αυτά. Μετά; Κάπως δεν θα πρέπει να παίξει κι ο Widmore κάποιο ρόλο? Για αυτό πιστεύω ότι η Σαν έχει όντως συμμαχήσει μαζί του και θα αποτελέσει τον τρόπο για να ξαναβρεί αυτός το νησί.
Και κάτι άλλο. Πέρυσι ξέραμε από την αρχή ότι το φινάλε της σεζόν θα μας δείξει ποιος είναι στο φέρετρο. Φέτος; Το κόβω να επιστρέφουν στο τέλος των επς στο νησί. Και εκεί; Να μην ξέρουμε τι κίνδυνο αντιμετωπίζουν οι άλλοι δεν παίζει, θα μας έχει δείξει γιατί έφυγε ο Λοκ από το νησί. Οπότε το finale λογικά θα μας δείξει κάτι να συμβαίνει στο πτώμα του Locke, και απλά μια ανάσταση του δεν νομίζω ότι επαρκεί για season finale
Έντιτ: διάβασα μια θεωρία ότι ο Ντάνιελ είναι γιος της γιαγιάκας στο τέλος και μου αρέσει πολύ[/spoiler:zp742mxz]
1. Αυτο δεν αλλαζει τιποτα, ο Μαρβιν Καντλ δεν ειναι υποχρεωμενος να αναγνωρισει τον Φαραντει, οπως και κανενας εν ετει 197Χ.
2. Γιατι δε χρειαζεται, κολλησες σε πολυ ανουσιο κομματι πιστευω.
5. Ναι
7. Ναι
8. Προφανως δε θα αρκει μονο αυτο, αλλα μας εχει πει περιπου 80000 φορες οτι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ (ο Μπεν εχει μονο 70 ωρες να το κανει)
10. Γιατι, τι σε κανει να πιστευεις οτι αν ειναι ολοι παλι μαζι στο νησι, δε θα μας δειχνει τις δραστηριοτητες του Μπεν εκτος νησιου (ισως με Ντεσμοντ και Γουιντμορ)? Επισης, τι σε κανει να πιστευεις οτιδηποτε εχει πει ο Μπεν? Βεβαια ο Γουιντμορ του ειπε νομιζω σε καποιο διαλογο τους οτι δε μπορει να ξαναπαει στο νησι, οποτε ισως και να ειναι αληθεια, αλλα δε θα εκπλαγω καθολου αν τελικα ο Μπεν ξαναπαει στο νησι.
Ο πιο τρομακτικος χαρακτηρας της σειρας ειναι ο Ριτσαρντ.-
MastodontoideaPliokenous
23-01-2009, 17:54
Gogetta- I'm guessing the island is moving through both time and space. That would explain how the plane came to crash land there. Maybe the large number of marks (http://getlostpodcast.iimmgg.com/image/82145dd719987ae9d79ac323dbbb7b89) means the island has "settled" (http://getlostpodcast.iimmgg.com/image/2db500adb2c3500d060b8c73f835d3a7) in that location for the time being. That could explain why Ben only has 70 hours to get the Six there. It may be that it will be moving again.
πριν μπορουσε να μετακινηθει το νησι στον χωρο για να εξυπηρετει τους αδερς,με το γυρισμα του τροχου,ομως,απ τον μπεν αρχισε να μετακινειται κ στον χρονο παραλληλα με τον χωρο κατι το οποιο καθοριζεται απ την ορακλ (http://getlostpodcast.iimmgg.com/image/2db500adb2c3500d060b8c73f835d3a7) ή εστω υπολογιζεται κατα προσεγγιση (http://getlostpodcast.iimmgg.com/image/e74c069cebb59bc19e42c2e737781a73).χμ
Tyler_Durden
23-01-2009, 18:20
Το οτι το νησί ταξίδεψε και στο χώρο νομίζω οτι είναι δεδομένο, γιατι ακόμη αν γύρναγε μόνο πίσω στο χρόνο, οι συντεταγμένες του θα ήταν οι ίδιες, και όσοι είχαν οπτική επαφή μαζί του απο μακρυά (πχ όσοι ήταν στο ελικόπτερο) θα συνέχιζαν να το βλέπουν έστω κι αν αντι για το νησί του 2004 έβλεπαν το νησί του 1970-κατι για παράδειγμα.
BURNIN AMBITION
23-01-2009, 18:55
Το οτι το νησί ταξίδεψε και στο χώρο νομίζω οτι είναι δεδομένο, γιατι ακόμη αν γύρναγε μόνο πίσω στο χρόνο, οι συντεταγμένες του θα ήταν οι ίδιες, και όσοι είχαν οπτική επαφή μαζί του απο μακρυά (πχ όσοι ήταν στο ελικόπτερο) θα συνέχιζαν να το βλέπουν έστω κι αν αντι για το νησί του 2004 έβλεπαν το νησί του 1970-κατι για παράδειγμα.
kala auto den einai apoluta swsto.
prpei na doume re vasika na katalavw, pos to lost thewrei to xrono. dhladh an fugeis apo mia stigmh kai pas parelthon, tote uparxeisgia ths mellontikes stigmes tis ekinhshs sou ekei, i exafanizesai mexri na xanaepistrepseis?
tha dwsw vash kai tha epnelthw twra kathomai kai vlepw ola ta mobisodes to answers ktl
Gogetta- I'm guessing the island is moving through both time and space. That would explain how the plane came to crash land there. Maybe the large number of marks (http://getlostpodcast.iimmgg.com/image/82145dd719987ae9d79ac323dbbb7b89) means the island has "settled" (http://getlostpodcast.iimmgg.com/image/2db500adb2c3500d060b8c73f835d3a7) in that location for the time being. That could explain why Ben only has 70 hours to get the Six there. It may be that it will be moving again.
πριν μπορουσε να μετακινηθει το νησι στον χωρο για να εξυπηρετει τους αδερς,με το γυρισμα του τροχου,ομως,απ τον μπεν αρχισε να μετακινειται κ στον χρονο παραλληλα με τον χωρο κατι το οποιο καθοριζεται απ την ορακλ (http://getlostpodcast.iimmgg.com/image/2db500adb2c3500d060b8c73f835d3a7) ή εστω υπολογιζεται κατα προσεγγιση (http://getlostpodcast.iimmgg.com/image/e74c069cebb59bc19e42c2e737781a73).χμ
Και επειδή αυτή η σκηνή δε μπορούσε να θυμίσει περισσότερο το εκκρεμές του φουκώ, έβαλαν και ένα κανονικό τέτοιο εκκρεμές για να δέσει.
Nodoordonotthereisnotry
23-01-2009, 23:00
Προφανώς αρχίσαμε να ποστάρουμε την ίδια στιγμή αλλά για να είμαι σίγουρος ότι αυτό που έγραφα στο σπόιλερ πήγα και ξαναείδα το βιντεάκι μία, αφ'ότου το έγραψα και πάτησα ποστ μου πέταξε το ER και ένα error forum/posting.php ή κάτι τέτοιο και με επιστροφή απο τον browser--> ξανα-κλικ στο ποστ δεν έβγαλε μήνυμα ότι a new post has been made bla bla.. Εξ' ου και η χρονικη διαφορά.
Αλλά κάποιος που βλέπει λοστ θα έπρεπε να τα είχε σκεφτεί ότι μπορεί να είχαν συμβεί αυτά, τσκ τσκ :!:
Δίνω ΑΣΕΠ σε κάτι λιγότερο από 7 μέρες!!! τι περίμενες; Πολύ L O S T σκηνικά μου περιέγραψες, όντως....αλλά ο Burnin έχει κάνει το post της χρονιάς πιστεύω!!! :D
kai o abruzzi itan re sto prison break
αχαχαχα θεος
Stormrider
24-01-2009, 02:50
Ana Lucia :pink:
BURNIN AMBITION
24-01-2009, 03:53
Δίνω ΑΣΕΠ σε κάτι λιγότερο από 7 μέρες!!! τι περίμενες; Πολύ L O S T σκηνικά μου περιέγραψες, όντως....αλλά ο Burnin έχει κάνει το post της χρονιάς πιστεύω!!! :Dkai esu asep re koufala? tisai su?
epishs ti eipa pali wre? olo lew gamata pragmata kai mono egw de ta katalavainw...snif
to video tou abruzzi http://www.youtube.com/watch?v=HLJ7bPpI8VM apo pou akrivws prokuptei?
dld ti einai?
Fireknight
24-01-2009, 05:13
nomizo apla provli8ike stin Comic-Con 2008 , opou symetixe ke to Lost .
sxetika me afto pou dixnei , 8a doume sto mellon i guess .
edit: aaa , ke to pio simantiko
[spoiler:3onfudoo]http://www.imageshack.gr/files/ido0tw66hka1v526hn3n.gif[/spoiler:3onfudoo]
Nodoordonotthereisnotry
24-01-2009, 05:54
:shock:
He didn't even flinch.
[spoiler:t31d4muf]Σε αυτή την σκηνή αισθάνθηκα πως ο Ben είναι ο σατανάς ο ίδιος. Δηλ. έλεγε ακριβώς αυτά που ήθελε ν'ακούσει ο Hugo.[/spoiler:t31d4muf]
Vazw loipon xtes na dw epitelous ta lost. Etoimazw tsagia, faghta, maksilaria, paplwmata.. kses, teletourgia oloklhrh. Pataw play, ksaplwnw kai parakolouthw me agwnia. Mou fainetai polu abstract to episodeio.. polu ksemparko.. alla lew ok, LOST einai auto, mas exei sunhthisei se akura mpros-pisw.. Teleiwnei to ena episodeio k pa na valw to allo, k tote suneidhtopoiw pws molis eida to DEYTERO episodeio..
EPIC LOST PREMIERE FAIL
In my defence eimai varia arrwsth me puretous, ponokefalous, zalades ap'ton vhxa kai tetoia k genika den epikoinwnw k polu :(
Tespa, eida meta kai to prwto kai it all fell into place.
Polu kalh h arxh, wraia. Gia na doume..
^ Πωωωωω τρελο ξενερωμα το αποπανω ε. Βεβαια επρεπε καποια στιγμη να το εχεις καταλαβει, αλλα ενταξει, σε συγχωρουμε.
Ψηθειτε για ποστ σεντονια, δεν εχω δει πολλα ως τωρα. :twisted:
Επισης, απορια:
[spoiler:2bcyaoko]Ειμαστε ολοι πλεον πεπεισμενοι οτι το χωροχρονικο μπερδεμα που δημιουργειται φταιει για μια σειρα γεγονοτων, ενα απο τα οποια πιθανοτατα ειναι και το οτι δεν μπορει καμια να γεννησει στο νησι πανω? Αν ο Φαραντει εχει δικιο, που εχει, τοτε οτι δεν ειναι ΓΡΑΦΤΟ να γινει, δεν μπορει να γινει οσο και να προσπαθουν. Βεβαια αυτο δεν εξηγει το θανατο των γυναικων, αλλα ενταξει.[/spoiler:2bcyaoko]
karharias
24-01-2009, 13:54
Φιξ δε κατάλαβα την απορία σου. Ο Φαρενταϊ μας έδειξε ότι μπορεί να αλλάξει κ το παρελθόν με την συνομιλία του με τον Ντεζμοντ όταν ήταν στην καταπακτή. Το σκηνικό εκείνο δεν έγινε ποτέ, θα τον θυμώταν ο Ντεζ, αλλά μόλις συνέβει του ήρθε η ανάμνηση που στην ουσία δεν είχε ποτέ. Τι θα πει είναι γραφτό? Δεν υπάρχει καθορισμένη μοίρα, την καθορίζουν αυτοί οι ίδιοι.
Μήπως μιλάμε για διαφορετικά πράγματα ?? :D :D
BURNIN AMBITION
24-01-2009, 14:31
to eixe pei kai i sarah connor. we make our own fate
BURNIN AMBITION
24-01-2009, 14:33
vevaia to oti milhse o faraday erxetai se antidiastolh me to novikov principle pou leei oti i pithanothta einai mhdenikh tespa ta exoun mpourdouklwsei kai oi idioi mou fainetai. paw na dw kati alla extras lost na thumithw ta panta kai epanerxomai me sovaro post sentoni(agaphmenh ataka pou thn eklepsa apo ton eleventh)
carheart
24-01-2009, 14:42
Το νησί είχε θεραπευτικές ιδιότητες. Μια θεωρία λέει πως από τη στιγμή που ο Desmond γύρισε το κλειδί, αυτές έπαψαν να υπάρχουν και αρρώστησε ο Ben, ο Jack, και δε θυμάμαι ποιός άλλος.
Επειδή το επεισόδιο ήταν Locke, θέλω να εστιάσω σε ένα γεγονός της πρώτης season. Όταν ο Locke βρήκε το hatch μαζί με τον Boone και άρχιζε να πρωτοσκάβει και βρήκαν το αεροπλάνο και τέτοια, σε κάποια φάση θυμάμαι κατέρρευσε, σαν να ξαναπαρέλυσε για λιγο, και εδώ δημιουργείτε μια χρονική ασυνέπεια σχετικά με την αναγέννηση του Locke, υπάρχει βέβαια εδώ και τρεις seasons αυτό, αλλά γιατί να έπρεπε να μας δείξουν κάτι τέτοιο;
Ένα κάτι που μαρέσει, είναι το εξής. Το πάτημα του κουμπιού τι έκανε στα αλήθεια; Γύριζε το δορυφόρο; Πάλιωσε λίγο αυτό. Στο orientation της Dharma λέει κάπου "change a future that’s already written", πράγμα που με κάνει να υποθέσω, πως ένα από τα βασικά πειράματα της Dharma είναι να γυρίζει το timeline του νησιού πίσω, δηλαδή να ξαναεπιστρέφει το χρόνο πίσω κάθε 108 λεπτά, και επομένως το νησί να έχει κολλήσει χρονικά στο 1996. Όταν τα κουμπιά δεν πατήθηκαν, το νησί συγχρονίστηκε με το κανονικό timeline, το 2004 δηλαδή, και έτσι έγινε ορατό στον έξω κόσμο. Η Dharma στο timeline του νησιού ηττήθηκε, δεν υπάρχει, αλλά στην πραγματικότητα προσπαθεί να ξαναπάρει το νησί. Από τότε και μετά, οι "θεραπευτικές ιδιότητες", δηλαδή το stuck στο 1996, χάνονται, μιας και ο οργανισμός των ανθρώπων "στην πραγματικότητα" θα μπορούσε μια χαρά να νοσήσει από καρκίνο πχ το 2002 ή το 1998, αλλά με τίποτα να εκδηλωθεί το 1996! Αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να πεθαίνουν τα έμβρυα στο νησί, μιας και πως θα είναι δυνατόν να συλληφθεί ένα παιδί το 2003 και να γεννηθεί το 1996; Δεν θα μπορούσε να υπάρξει τέτοιο χρονικό παράδοξο, για αυτό και ο Richard έχει σταματήσει να γερνάει. Αυτοί είναι οι "κανόνες". Όταν ο Widmore σκοτώνει την κόρη του Ben, δημιουργεί μια χρονική ασυνέπεια. Ο σκοπός του Ben θα μπορούσε να είναι να σταματήσει τα πειράματα της Dharma, και συνεπώς τον Widmore, που προφανώς κρύβεται από πίσω. Όχι μόνο στο 2004, αλλά πριν καν πάει η Dharma στο νησί, ώστε να μην τον απασχολήσει ξανά στη συνέχεια. Αυτό περί στρατολόγησης Locke μου φαίνεται λογικότατο, άλλωστε οι Richard, Ethan, Tom, Ben έχουν τη δυνατότητα να επιστρέφουν στο κανονικό timeline, είτε απλώς να φεύγουν από το νησί, απλώς για να στρατολογήσουν Juliet, Michael, κλπ.
Πείτε και σεις.
πόσο μου άρεσε η ιδέα της λούπας από πέρσι το Μάιο!
BURNIN AMBITION
24-01-2009, 16:19
nai nai auto to skeftomoun kai egw alla de thelw na milhsw akoma gia auto prin dw kapoia specials akoma. isws shmera to vrady i aurio. pantws to skeftomoun edws kai meres auto to gegonos.
apla prpei na to analusoume ligo
na analusoume kai richard pou de gernaei na ta analusoume ola
kai polu mou aresei i idea epishs tou jacob pou einai o [spoiler:84bnfzhq]locke[/spoiler:84bnfzhq]
Επειδή το επεισόδιο ήταν Locke, θέλω να εστιάσω σε ένα γεγονός της πρώτης season. Όταν ο Locke βρήκε το hatch μαζί με τον Boone και άρχιζε να πρωτοσκάβει και βρήκαν το αεροπλάνο και τέτοια, σε κάποια φάση θυμάμαι κατέρρευσε, σαν να ξαναπαρέλυσε για λιγο, και εδώ δημιουργείτε μια χρονική ασυνέπεια σχετικά με την αναγέννηση του Locke, υπάρχει βέβαια εδώ και τρεις seasons αυτό, αλλά γιατί να έπρεπε να μας δείξουν κάτι τέτοιο;
Τι είχε δείξει τότε;
Stormrider
24-01-2009, 18:46
βγηκε και η 720p εκδοση για το 5χ01
[spoiler:390nvnhh]
http://rapidshare.com/files/187759518/L.501.part1.rar
http://rapidshare.com/files/187759521/L.501.part2.rar
http://rapidshare.com/files/187759519/L.501.part3.rar
http://rapidshare.com/files/187759520/L.501.part4.rar
http://rapidshare.com/files/187759525/L.501.part5.rar
http://rapidshare.com/files/187767171/L.501.part6.rar
http://rapidshare.com/files/187767170/L.501.part7.rar