υποθέτω πως ναι. Εγώ βέβαια είχα δει μια ταλαίπωρη κοπέλα να σέρνει ένα τέτοιο στο μετρό, δεν ξέρω αν είχε πρόβλημα ή αν την έγραψαν. Θεωρητικά πάντως δεν επιτρέπονται απ' όσο ξέρω
Μου πήρανε δώρο αυτό
http://www.crosscycle.com/products/buy/12/arrina
Καλή φάση πηγαινοέρχομαι δουλειά καθημερινά, αλλά έχω πρόβλημα με τους οδηγούς αυτοκινήτων και γενικά παρατηρώ πως είναι δύσκολη η μετακίνηση μέχρι ένα σημείο τουλάχιστον, μετά πηγαίνω από έναν τεράστιο πεζόδρομο (παράλληλα στη Σπ. Λουη)
και αυτή είναι η απόσταση, δεν ακολουθώ αυτή τη διαδρομή
http://www.ploigos.gr/?sessionid=41f...91bcdb2949fdc0
με'γεια και καλές βόλτες. Οι οδηγοί αυτοκινήτων είναι πράγματι θέμα, εγώ έχω τεράστιο πρόβλημα με τους ταρίφες, αλλά θα μου πεις και ποιος δεν έχει. Είναι οι μόνοι που σταθερά με προσπερνάνε με επικίνδυνο τρόπο και μ' έχουν αναγκάσει να οδηγώ τελείως μαλακισμένα για να τους εκνευρίζω
γελαω με βγαλμενη μπροστινη ροδα και μετρο.θα κουβαλαμε και ενα 15αρι να βαζουμε-βγαζουμε τη ροδα.αν ομως με φουσκωμενο λαστιχο δεν περναει απο το φρενο τον ηπιαμε
welcome to the club. προσωπικά αθήνα ποτέ δε συνάντησα κάποιο πρόβλημα. λάρισα κ 3καλα είχα δύο μικροατυχήματα χωρίς απώλειες όμως και κυρίως λόγω της μαλακισμένης συμπεριφοράς άλλων ποδηλατών/πεζών/δικής μου![]()
έχω "πεταλούδα" κ στους δύο τροχούς άλλα το λάστιχο θέλει ξεφούσκωμα όπως κ να'χει. δεν γίνονται αυτά. επιτρέψτε τα ποδήλατα στο μετρό
Rock or Nothing
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
χωρίς να το χω χρησιμοποιήσει τόσο όσο θα θελα, προς το παρόν, ποτέ δεν έχω συναντήσει πρόβλημα με τους ΙΧάρους στο δρόμο. όταν πηγαίνω από πεζοδρόμια/πεζόδρομους με εκνευρίζουν οι ζωντανοί-νεκροί πεζοί, όσο με εκνευρίζουν κ όταν είμαι πεζός δηλαδή.
πέταλο ακόμα δεν αξιώθηκα να πάρω κ είναι κάποιες φορές λόγος που δεν πάω κάπου με το ποδήλατο. προτείνετε κάτι φτηνό κ από που, γιατί όπως έδειξε η εμπειρία τρίτη_βράδυ_συνάντηση_ΦτΠ + VirusXI = ανέφικτο.
μεγειές @ Impure.
ποτε δεν καταλαβε το μυαλουδακι μου γιατι μπορει κανεις να κλεψει μια ροδα πχ...!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
καλα γαμησε το
κλεψια+κουρδιστος καμια σχεση
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
@virus,morphine,raven Ευχαριστώ. Πάντως και οι πεζοί είναι τρελά ζόμπι, και δυστυχώς σταματάνε ξαφνικά μπροστά σου κ πολλά άλλα. Α το έβαλα και στο τρένο, και όλοι μα όλοι οι επιβάτες, λες και δεν έχει χώρο πιο μπροστά στο βαγόνι, μαζεύτηκαν εκεί πέρα :SSS
Last edited by Impure; 17-05-2010 at 14:18.
δηλαδή πάτε από πεζοδρόμια και έχετε και απαίτηση να σας ανοίγουν το δρόμο; :ρ