μλκ...
πόσο ήτανε?
κ η λουκρητία έχει όγκο κ είναι υπό παρακολούθηση επειδή είναι μεγάλη κ μπορεί να μην αντέξει την αναισθησία... :/
μλκ...
πόσο ήτανε?
κ η λουκρητία έχει όγκο κ είναι υπό παρακολούθηση επειδή είναι μεγάλη κ μπορεί να μην αντέξει την αναισθησία... :/
satan was a lez
Ούτε δύο χρόνων. Κι εμάς μας είχαν πει ότι η εγχείριση ήταν δύσκολη, κυρίως επειδή ο όγκος ήταν μπερδεμένος ανάμεσα στα έντερά της (σόρυ αν τρώει κάποιος :$) και λόγω της αναισθησίας φυσικά, αλλά τελικά την πάλεψε, ένα μήνα μετά την εγχείριση και ήταν καλά. Αλλά τις τελευταίες μέρες είχε πύον, σταμάτησε εντελώς να τρώει κλπ, ο γιατρός είπε ότι χρειαζόταν δεύτερη εγχείριση, οπότε προτιμήσαμε να της κάνουμε ευθανασία γιατί κατά πάσα πιθανότητα δε θα άντεχε και θα τραβούσε όλον τον πόνο και την ταλαιπωρία τσάμπα.
Περαστικά στη Λουκρητία![]()
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
πακετο, δλδ.
μερζί για τα περαστικά.
προς το παρών πάει καλά, αλλά χθες μου φάνηκε λίγο διαφορετικός όπως την ψαχούλευα... τεσπά, θα πάμε στο γιατρό μεσ' στη βδομάδα να δούμε τι θα μας πει
satan was a lez
εγχειρίζεται την πέμπτη, τελικά![]()
![]()
satan was a lez
Μακάρι να πάει καλά![]()
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
Spoiler
αγαπώ.
αλλά πιο πολύ αγαπώ τον δικό μου ο οποίος τώρα που μετακόμισα (χωρίς αυτόν) και γυρνάω στο πατρικό, έρχεται αμέσως στο σπίτι ακόμη κι αν έχει μόλις μόλις βγει για τη βόλτα του και μου κάνει γλύκες - όταν μου τον φέρουν το καλοκαίρι για να πάνε διακοπές και βεβαιωθώ ότι την παλεύει με τον κήπο εδώ και βγαίνει άνετα, θα τον απαγάγω για πάντα.
αναμενόμενο;p
I must have some booze. I demand to have some booze
Eμένα πάντως μ'αρέσουν αυτές οι γάτες =S
εχουν κατι unique αυτες που τις λατρευω!
ον τοπικ
![]()
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ντραγκονλορντ, 1000ευρακι στον τραπεζικο σου λογαριασμο απο μενα,αν ριξεις μπαν στον βλακγουορκ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ