ο μαρουσιωτης ειπε οτι ακουσε εναν υποκωφο ηχο τωρα αν το ειδε καπου κι εκανε τον καμπόσο δεν ξερω
στα παπαρια μας ως πού ακουστηκε εδω που τα λεμε
το ανεφερα επειδη η συνΚορυδαλλιωτοπούλα δεν πηρε χαμπαρι επισης, ο ναθινμαν τι λεει για ολα αυτα?
ο μαρουσιωτης ειπε οτι ακουσε εναν υποκωφο ηχο τωρα αν το ειδε καπου κι εκανε τον καμπόσο δεν ξερω
στα παπαρια μας ως πού ακουστηκε εδω που τα λεμε
το ανεφερα επειδη η συνΚορυδαλλιωτοπούλα δεν πηρε χαμπαρι επισης, ο ναθινμαν τι λεει για ολα αυτα?
ούτε δω ακούστηκε πάντως
I must have some booze. I demand to have some booze
βάλτε άλτερ τωρα και γαμοσταυρίστε παρέα με μενα
edit: πάει πέρασε
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
τι ηταν?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
κρέμασαν σκύλο σε δέντρο στα χανιά.
![]()
και αρχισαν να τον βαρανε με παλουκια μεχρι να σπασει και να πεταξει καραμελες??
τι φαση???![]()
![]()
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
προσπαθουσα να δωσω μια εξηγηση χλευαζοντας την καθυστερηση του συγχρονου homo sapiens
οκ???
χαχ, ήξερα ότι θα έρθει από σένα το συγκεκριμένο! ;p
there is a mistake, εγώ είμαι λύκος
![]()
ΕΡΑΨΑ το σκισμένο φερμουάρ στην αρχαία μου βερμούδα. Νιώθω πολύ νοικοκύρης! MLR.
btw αυτό το γαμημένο σκατόσκυλο στο μπαλκόνι της απέναντι έχει καιρό να φανεί... ελπίζω σε ένα θεό...
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
αχαχαχαχαχαχαχα
είναι κομματάκι δύσκολο το φερμουάρ για να μη τραβάει κλπ αλλά πρέπει να ήταν πολύ άχρηστη.
satan was a lez
την πλήρωσες για να στο καταστρέψει?
satan was a lez