πες την ιστορια!
πες την ιστορια!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Thanx
Απλά με πήραν τηλ. από μία αγγελία που είχα καιρό ξεγραμμένη και έκατσε.![]()
Είναι μία κατασκευαστική εταιρεία στη Βούλα.
Λεφτά αρχικά λίγα (λόγω 0 xp) αλλά μου είπαν θα ανεβαίνουν με τον καιρό +βενζίνες (χαλάνδρι μένω) και ασφάλιση (το τσμέδε μας γδέρνει).
Εργοτάξιο φάση αλλά και κανα σχέδιο σε autocad.
Η' δομικών έργων ή έργων υποδομής ή πολιτικός έτσι σνομπ που μας βγήκε..
Λέω εγώ τώρα...
Συγχαρητηρια JnB! Μεγαλη μαγκια αυτο με τις βενζινες ε... Χαλανδρι Βουλα καθε μερα, omg δε θελω καν να το σκεφτομαι.
Μια χαρα ειναι για αρχη. Αμα κατσει και εργακι εκτος εδρας ακομη καλυτερα για την τσεπη σου. Congrats.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Όλο το λόμπυ των μηχανικών εδώ βλέπω
Άντε καλή αρχή ρε, γιατί οι εποχή είναι δράμα ειδικά για όσους ασχολούνται με χτίσιμο ψόφια πράματα. Με τις ανακαινίσεις κάτι κινείται αλλά γενικά μαυρίλα.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!