ο ρέιβεν είχε πει ότι ήταν η πιο ντροπιαστική στιγμή του ολυμπιακού κόσμου, ή κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων λολ.
ο ρέιβεν είχε πει ότι ήταν η πιο ντροπιαστική στιγμή του ολυμπιακού κόσμου, ή κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων λολ.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
ναι λολ, πιο ντροπιαστική είναι τα νερά της τσεσεκα.
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Spoiler
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Κανείς;
![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
εντάξει γαύροι, μην τον κράξετε , έχει όντως πλάκα και είναι "εμπνευσμένο"![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Γαματο εξωφυλλο, γελασα οντως, αλλα εμπνευση μηδεν.
Θα ηταν καλυτερα να μην λεγαν τα ιδια τις προηγουμενες 100 φορες που ηταν ασχετα,
ωστε τωρα που κολλαει να εχει πιο πολλη πλακα και να τσουξει και περισστοερο.
Είμαι με τον φιξξξερ. Αυτά τα κάνεις μια φορά καλά και ασχολείσαι με τα δικά σου.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
εντάξει έχω εμπάθεια με όλες τις εφημερίδες , με τις οπαδικές μεγαλύτερη με τις δικές μας οπαδικές ακόμα περισσότερο
Spoiler
....οι αναγεννημένοι θα το κάνουν μάλλον.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
ντέρμπυ και πράσινη δίνουν ρεσιτάλ...
Rock or Nothing
hah , kai i armada stin prasini exei plaka . episis
ton evale sti 8esi tou
![]()
the game is the game