Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 111

Thread: Cult Pre-NEVERMORE Metal Act SANCTUARY To Reunite For New Studio Album - May 11, 2010

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Πώ! Θα με κάνετε να μισήσω την μπάντα που άκουγα ΚΑΘΕ πρωί πριν πάω να δώσω Πανελλήνιες ("No Guts, No Glory" ). Αλλά τί να κάνουμε, ρε Ρωχάμη, δεν τους θεωρούμε 100% γκρουπάρα όπως τους Sanctuary! E, σε λίγο θα μου υποβάλλεις το αστείο ερώτημα Bolt Thrower ή Warlord, και θα απαιτείς να απαντήσω ΒΤ ξέρω 'γω! Κάποια πράγματα που αφορούν τις αδυμαμίες μου δεν τα διαπραγματεύομαι, πώς να το κάνουμε; Για μένα 100% είναι πολύ λίγες μπάντες.

Και κάτι άλλο: Μόλις είδα τις πρώτες λέξεις του thread νόμιζα ότι θα μιλάγαμε για Serpent's Knight!
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
    Και κάτι άλλο: Μόλις είδα τις πρώτες λέξεις του thread νόμιζα ότι θα μιλάγαμε για Serpent's Knight!
    Same here.

Senior Member

Σε ΩΡΛ ποτε πηγες τελευταια φορα?
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Quote Originally Posted by Leech View Post
    Same here.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    Ρα, κακό πόστινγκ, δε μπορείς να διαμαρτύρεσαι για σταθερές και λίγες λέξεις μετά να λες για τον άλλο που μιλάει ενώ ο αγαπημένος δίσκος του είναι το Load, είτε χαβαλέ θα κάνουμε και θα τη χώνουμε ο ένας στον άλλον, είτε θα είμαστε σοβαροί.

Εγώ δημιουργώ την σταθερά οποιαδήποτε στιγμή θέλετε ότι όποιος δεν ακούει Σνίτκε και Έλεντ είναι ένας βλάκας άμουσος ζωάδι, και χα, μόνο εγώ είμαι από έξω!
    Πήγαινε να φας μια Σνίκερς και μετά, αφού ηρεμήσεις, παραδέξου ότι οι Nevermore κάτι "Die for my Sins" τα ονειρεύονται μονάχα.
    ωραίο το αστειάκι! αλλά,

όχι
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Vic Ford Prefect's Avatar

Ra, ποιος σου ζήτησε να γουστάρεις 100% ΒΤ και να τους βγάλεις και καλύτερους από Sanctuary ας πούμε; Γενικά, διάβαζε πιο προσεκτικά ρε παιδί μου.

Ο φθόγγος είναι προβοκάτορας και τον καταγγέλω ως τέτοιον.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Είμαι είμαι, τι να καθόμαστε να λέμε τώρα. Το πρότυπο μου είναι αυτός ο κοντούλης στο Η Διχόνοια τεύχος στο Αστερίξ, το έχω ξαναπεί και άλλες φορές.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Senior Member

Quote Originally Posted by rage for order View Post
    μόνο εγώ προβληματίζομαι για το αποτέλεσμα;
    μην προβληματίζεσαι ,μια μαλακία και μισή θα είναι...........................

και δεν θέλω να φανώ ο μαλάκας της παρέας αλλά είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟI oι Serpent's Knights................
    Last edited by Witchkiller; 12-05-2010 at 22:37.
    Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!

Senior Member atom_smasher's Avatar

Ενταξει.Γινεσαι κακος τωρα και συ και χαλας το πνευμα της συζητησης...και θα παρεμβει κανα φλωρακι παλι να μας την πει για το μεταλ και δεν θα χουμε ενιαιο μετωπο.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Senior Member

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    ...και θα παρεμβει κανα φλωρακι παλι να μας την πει για το μεταλ και δεν θα χουμε ενιαιο μετωπο.
    θα 'χουμε ωρέ! Ζωσμένοι με τα φυσυγκλίκια του μπαρμπα lemmy και τις ριφφάρες του king of the dead θα αποτινάξουμε τους κιοτίδες ......................
    Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Προσπερνάω τις μαλακίες και απλά θα πω πως υπήρξαν ΠΟΛΛΕΣ μπάντες τα τελευταία χρόνια που σκάσαν το reunion, παίξαν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ live, βγάλαν ΔΙΣΚΑΡΕΣ ισάξιες με των 80s και γενικά το όλο reunion δεν ήταν φάση για τα φράγκα και μόνο αλλά μια συνέχεια άξια των παρελθόντων τους.

Βέβαια ξαναλέω πως δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις από άτομα σαν τον Dane πλέον. Μια ικανοποιητική συναυλία τους να δω, κι ας μην τη βγάζει τη γαμημένη τη φωνή(που σιγά μην μπορεί), απλά να ακουστούν οι ύμνοι live, να παίξουν με λίγη καύλα(όχι πολύ, αλήθεια), να γουστάρουμε κι εμείς από κάτω. Ξέρω πως κάτι τέτοιο δε θα ζήσουμε ούτως ή άλλως:

ΥΓ: Τα metalcore riffs που αναφέρθηκαν εμένα προσωπικά με έκαναν να μη μου αρέσουν οι Nevermore. Και δοκίμασα να τους ακούσω σε περιόδους σχετικής ανοιχτομυαλιάς.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Senior Member atom_smasher's Avatar

Quote Originally Posted by Witchkiller View Post
    Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    ...και θα παρεμβει κανα φλωρακι παλι να μας την πει για το μεταλ και δεν θα χουμε ενιαιο μετωπο.
    θα 'χουμε ωρέ! Ζωσμένοι με τα φυσυγκλίκια του μπαρμπα lemmy και τις ριφφάρες του king of the dead θα αποτινάξουμε τους κιοτίδες ......................
    Οκ. τωρα νιωθω πιο σιγουρος!χαχα
    ναι μωρε ρουθλες να τους δουμε λαιβ λεω και γω και τωρα για νεο δισκο δεν με νοιαζει. Φωνη να φτανει εκει τα παλια χλωμο.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    Ρα, κακό πόστινγκ, δε μπορείς να διαμαρτύρεσαι για σταθερές και λίγες λέξεις μετά να λες για τον άλλο που μιλάει ενώ ο αγαπημένος δίσκος του είναι το Load, είτε χαβαλέ θα κάνουμε και θα τη χώνουμε ο ένας στον άλλον, είτε θα είμαστε σοβαροί.

Εγώ δημιουργώ την σταθερά οποιαδήποτε στιγμή θέλετε ότι όποιος δεν ακούει Σνίτκε και Έλεντ είναι ένας βλάκας άμουσος ζωάδι, και χα, μόνο εγώ είμαι από έξω!
    Πήγαινε να φας μια Σνίκερς και μετά, αφού ηρεμήσεις, παραδέξου ότι οι Nevermore κάτι "Die for my Sins" τα ονειρεύονται μονάχα.
    Εσύ να παραδεχτείς ότι οι Bolt Thrower πατάνε κάτω για πρωινό όλες τις Νοργηγίες που ακούς

Spoiler
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

Εγώ γιατί δηλαδή καλά και σώνει να γουστάρω Nevermore, Bolt Thrower και Amon Amarth (μάλιστα ο "σχετικός" με το metal Kουρδιστός [με αγαπημένο album το Load] παραδίδει μαθήματα σχετικά με το ποιες μπάντες δεν πρέπει να χάσετε!);
    Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    το ιδιο ακριβως συμβαινει και με τους primordial/amon amarth/bolt thrower
    δλδ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να λες οτι γουσταρεις μεταλς και να ΜΗΝ σου αρεσουν αυτες οι μπαντες
    οχι ντε και καλα να εχεις logo tattoo αλλα να τις ευχαριστιεσαι!

1. και το τονισα γιατι σας εχω μαθει ρε πουστη μου!δεν ειπα να ειστε βαμμενοι!ειπα απλα να τους ευχαριστιεστε!! δηλαδη υπαρχει περιπτωση να εισαι εξω σε ενα μαγαζι και να βαλει bolt thrower και να ξενερωσεις????
    2. δεν μιλησα για ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σταθερα!!!
    3. ουτε ειπα οτι δεν πρεπει να χασετε το πανηγυρακι των αμον αμαρθ
    4. αυτο που ειπα λοιπον ειναι οτι ειναι τετοια η φυση των συγκεκριμενων συγκροτηματων που οποιος γουσταρει να ακουει ριφφς (γιατι αυτο ειμαστε οι ροκομεταλλαδες) δεν γινεται να μην του αρεσουν εστω και λιγο..."να τις ευχαριστιεται"! εστω και για να βαλω νερο στο κρασι μου δεν μπορω να το καταλαβω καθως ΓΙΑ μενα τα ριφφακια τους μου φαινονται τοσο γαματα by default! ειναι ez μπαντες βρε αδερφε πως να το πω...
    5. τωρα για το load τι να σχολιασω! ισως χρωσταω στον εαυτο μου ενα θρεντ-εκθεση για το ποσο γαματο ειναι...
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Senior Member

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    [*]τωρα για το load τι να σχολιασω! ισως χρωσταω στον εαυτο μου ενα θρεντ-εκθεση για το ποσο γαματο ειναι...
    Mazi soy gia to LOAD! (χωρις ιχνος τρολλαρισματος!)
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;