για μάντεψε????
για μάντεψε????
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Ρόφλα. Σοβαρά ?
I'll bury you in your god's fucked garden
Κιόμως μπορεί να υπάρχουν τέτχοιοι. Υπάρχουν "πλειοψηφικές αποφάσεις", αλλά δεν είναι απαραίτητα Σταθερές.
Άλλο λέει, ότι αν σου αρέσει το μέταλς δεν μπορεί να μην γουστάρεις τα προαναφερθέντα. Το σέβας και η αναγνώριση είναι άλλη ιστορία.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Ναι, λοιπόν, η αναγνώριση και το σέβας είναι Σταθερές. Όποιος διαφωνεί είναι απλώς κομπλεξικός, άσχετος και ασόβαρος. Αντικειμενικά.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Τα έχουμε γαμήσει τη μάνα ααχχαχχαααχ
edit : μαχαιριά στην καρδιά με κέρασες άτιμε γουόρλορντ. άπονε.
Όχι άλλο με τους politically correct "φιλόμουσους"!! Εσύ Krux έχεις αναγνωρίσει το μεγαλείο αυτού;
Εγώ γιατί δηλαδή καλά και σώνει να γουστάρω Nevermore, Bolt Thrower και Amon Amarth (μάλιστα ο "σχετικός" με το metal Kουρδιστός [με αγαπημένο album το Load] παραδίδει μαθήματα σχετικά με το ποιες μπάντες δεν πρέπει να χάσετε!);
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
αυτό το poison..
Σ' αυτό το τόπικ συμφωνώ με καρχαρτ.
και η απάντηση (όσο και πολυφορεμένη κι αν είναι) είναι: οκ γούστα.
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Στο μεταξύ πιστεύω ότι μάλλον εμείς που ακούμε Νέβερμορ θα έπρεπε να είμασταν ελιτιστές και να κοροϊδεύουμε όλους αυτούς που δεν ακούνε, διότι δεν είναι και το πιο εύκολο συγκρότημα να πιάσεις που το πάει, μουσικά τουλάχιστον. Εγώ δηλαδή στα δεκαοχτώ μου έβρισκα το Politics of Ecstasy ένα κουραστικό ακαταλαβίστικο πράγμα με εκνευριστικά φωνητικά και άκουγα νορβηγικές μαλακίες. Το άκουσα ξανά πρόπερσι και έψαχνα σαγόνια στα πατώματα.
Κρούξ, υπάρχει, πχ εχώ που με μία ελάχιστη επαφή μου φαίνονται αδιάφοροι. Ναι, είναι ένα σοκ πάντοτε να αντιλαμβάνεσαι πως οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και πως ο χρυσός του ενός είναι σκατά του άλλου, το θέμα είναι πως αυτό είναι ωραίο να είναι αφορμή για προσέγγιση, όχι κομπλεξισμό. Να τώρα, μπορείς να μου πεις εσύ ένα δίσκο Bolt Thrower τον οποίο θα ακούσω και μετά σίγουρα θα έχω, όχι φυσικά την ίδια γνώμη με σένα, αλλά ίσως καλύτερη γνώμη για τους Bolt Thrower, και ίσως να μου προσφέρει και κάτι. Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και ο κάρχαρτ με το Politics πχ αν μπορούσε το get off his high horse.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Ε τώρα ρε Ρα ! Που κολλάνε οι Γερμαναράδες δηλαδή για να καταλάβω ? Δηλαδή απαιτείς απο όλους να το προσκυνήσουν ? Είναι οι Poison δείγμα σταθεράς για το metal ? Δεν ξέρω τι να πρωτοσχεφτώ !
Να μάθουμε να μιλάμε σωστά για να συμφωνούμε όλοι. Ο κουρδιστός λέει ότι πρέπει να "γουστάρεις", που δεν στέκει πουθενά και είναι λογικότατες οι ενστάσεις από κάρχαρτ, γουώρλορντ και ρα.
Άλλοι λέμε για αναγνώριση της σημασίας και τον ανάλογο σεβασμό, που υποδηλώνει ότι δεν είσαι κομπλεξικός κόπανος εγκλωβισμένος στον μικρόκοσμό σου. Απλά είναι τα πράγματα.
Και οι Bolt Thrower είναι μια αξιοσεβαστότατη σταθερά του Death Metal, είτε το καταλαβαίνει κανείς, είτε όχι. Δεν ισχύει το αυτό για τα άλλα του κουρδιστού.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Ωραία, εμένα το "δικό μου" death metal δεν το επηρέασαν καν οι Bolt Thrower, γιατί να μπω στη διαδικασία "γιατοειδοςτουςκαλοίκαισημαντικοικαιεπιδραστικοί". Πχ.
Tι παπαριές λέτε μωρέ. Η μόνη σταθερά για το μεταλ είναι οι πρηστ. Ποιος τους γαμεί και τους Αμον Αμαρθ στην τελική, γελάει ο κόσμος.
Και επίσης, ας μην υπήρχαν οι Νεβερμορς και θα σου λεγα αν θα ήταν τόσο πολλοί που θα έσκαγαν που οι Σανξουαρι θα χαλάσουν το μύθο τους. Τέσπα, ξαναζεσταμένη σούπα θα 'ναι οπότε ποσός με ενδιαφέρει να τους δω live. Ο δίσκος θα έχει ενδιαφέρον, είτε γαμεί είτε είναι γτπ.