Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 111

Thread: Cult Pre-NEVERMORE Metal Act SANCTUARY To Reunite For New Studio Album - May 11, 2010

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Α, μαλακίες έλεγες τόση ώρα δηλαδή. Καλά, σας αφήνω να πείτε για Nevermore, εγώ δεν λέω γιατί μετά θα πρέπει να εξηγώ, και Δεν.

Όχι, είμαι απόλυτα ειλικρινής όταν λέω ότι αυτοί που βρίσκουν τους Νεβερμορ αστείους μου προκαλούν μεγάλη απορία, είμαι ένας απλός άνθρωπος ο οποίος απορεί γιατί ο κόσμος έξω του είναι διαφορετικός από αυτόν μέσα του. Δεν είναι καθόλου μαλακίες. Καθόλου. Η υπερβολή μπορεί να προκαλέσει αρνητική αντίδραση, και εγώ προφανέστατα ενδιαφέρομαι για μία αντίδραση από τους ανθρώπους που βρίσκουνε τους Νέβερμορ αστείους, για να τους καταλάβω. Όμως η εξήγηση είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την αντίδραση, αλλά σπάνια έρχεται εάν δε προκαλέσεις τη δεύτερη, ε? Τέλος πάντων, να μη σε πιέζω, άλλωστε έχεις φαντάζομαι καλύτερα πράγματα να κάνεις με το χρόνο σου από το να κάθεσαι να εξηγείς πράγματα σε χεβιμεταλάδες, σόρυ.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Όμως κάπου αναμεταξύ των εξηγήσεων, το "όχι ιδιαίτερα σοβαροί" έγινε ξαφνικά "περίεργοι", και αυτό δεν έχει πολλή πλάκα. Και εμένα μου φαίνονται περίεργα εκατόνοχτακόσα πράματα κάθε μέρα, αλλά αν αρχίσω με τις μη-σοβαρότητες θα με λέτε ελιτιστή μετά πάλι, και έχει έρθει η ώρα να παλιώσει αυτό.

Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής, έτσι? Κατά τ' άλλα, δε θα σε μισήσω επειδή είσαι διαφορετικός. Η μάλλον, ο λόγος που θέλω να σε καταλάβω είναι ακριβώς αυτός: για να μη σε μισήσω επειδή είσαι διαφορετικός.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Ναι, αλλά αν συνεχιστεί η κουβέντα θα με θεωρήσεις μη σοβαρό επειδή δεν γουστάρω ένα συγκρότημα, και όντας ειλικρινής μου το λες!

Οπότε εγώ να κάνω τι; Να εξηγήσω γιατί θεωρώ ή δεν θεωρώ τους Nevermore (ή τους κάθε τέτοιους) αστείους;

Ή να ψάξουμε τους λόγους που σε οδήγησαν να θεωρείς ασόβαρο κάποιο με βάση αυτά που ακούει;

Είπα ότι παίρνω στα σοβαρά κάθε σοβαρή duh γνώμη, που δείχνει ότι ο άλλος πχ ασχολήθηκε να ακούσει 2-3 φορές το δίσκο με προσοχή. Προφανώς ήμουν υπερβολικός στην αρχή, έχεις μείνει δέκα ποστ πίσω.

Α, δηλαδή αν σου πει κάποιος πως θεωρεί τους Nevermore αστείους, έχοντας ακούσει όλα τα albums μέχρι τη νεκρηκαρδιά στον νεκροκόσμο, επειδή μουσική, στίχοι και αισθητική του φαίνονται αδιαφορότατα, η φωνή του τύπου σπαστική, η μούρη του για μάπες και πως το γενικό ποιόν της μπάντας αντιπροσωπεύει όλα όσα ΔΕΝ γουστάρει στο μέταλ του, θα τον θεωρήσεις ασόβαρο ή όχι;

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

Spoiler
    δεν ξερω αν θα συμφωνησει ο φθογγος με αυτο που θα πω (και εαν οχι τοτε καταλαβα λαθος)
    αλλα το ιδιο ακριβως συμβαινει και με τους primordial/amon amarth/bolt thrower
    δλδ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να λες οτι γουσταρεις μεταλς και να ΜΗΝ σου αρεσουν αυτες οι μπαντες
    οχι ντε και καλα να εχεις logo tattoo αλλα να τις ευχαριστιεσαι!
    Spoiler
    ωστοσο η αληθινη μου απορια και λογος του ποστ ειναι..

γιατι σκιζεστε για κατι που στην τελικη συμφωνουμε?
    δεν ειδα και πολλους να ειναι κατα νεβερμορ
    περα απο κατι αναφορες οτι ο ταδε γνωστος του δεν τους ακουει γιατι ...ΜΕΤΑΛ ΧΑΜΕΡ
    νομιζω πως συμφωνουμε ολοι οτι η μπαντα γαμαει μεχρι το dead heart και απο κει και περα βλεπουμε!
    με καρχαρτ δεν θα ασχοληθω γιατι δεν ξερω τι παρελθον εχει με την σοβαροτητα του φθογγου
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Α, δηλαδή αν σου πει κάποιος πως θεωρεί τους Nevermore αστείους, έχοντας ακούσει όλα τα albums μέχρι τη νεκρηκαρδιά στον νεκροκόσμο, επειδή μουσική, στίχοι και αισθητική του φαίνονται αδιαφορότατα, η φωνή του τύπου σπαστική, η μούρη του για μάπες και πως το γενικό ποιόν της μπάντας αντιπροσωπεύει όλα όσα ΔΕΝ γουστάρει στο μέταλ του, θα τον θεωρήσεις ασόβαρο ή όχι;

όταν αυτός απλά κάνει ένα inversion ενός ποστ που έχω κάνει λίγο πριν σε μία χαζούλικη προσπάθεια να κερδίσει ένα ιντερνετ άργκιουμεντ και όχι να μιλήσει ειλικρινά, και βέβαια θα τον θεωρήσω ασοβαρότατο σε έναν που θα μου πει αυτή την άποψη με το καλημέρα, απλά θα θεωρήσω ότι δεν έχουμε να πούμε τπτ άλλο!

αν αυτός Και μιλούσε ειλικρινά Και ήθελε να κερδίσει ένα ίντερνετ άργκιουμεντ γιατί είναι πολύ γαμάτος τύπος;

Δεν είναι σοβαρή άποψη αυτή που εξέφρασες μέσα σε δύο γραμμές με μόνο αρνητικά χαρακτηριστικά, εάν είναι όμως πραγματικά αυτή η άποψή σου συμπυκνωμένη σε αυτές τις δύο γραμμές, καλώς. Αλλά φυσικά ήλπιζα για κάτι καλύτερο.

Senior Member atom_smasher's Avatar

Ε τωρα και συ ασχολεισαι με την ελιτ. Αφου εκεινη ξερει.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

...και ξαφνικά κανείς δεν είχε διάθεση να γράψει κάτι άλλο και η συζήτηση τελείωσε εκεί.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Senior Member atom_smasher's Avatar

Ετσι ειναι. Εμεις στο Αιγαλεω τελειωνουμε τις συζητησεις. Ετσι δεν ειναι Αμνιζιακ;
    1) e4, c5
    2) Νf3

Vic Ford Prefect's Avatar

Εγώ θα τον θεωρήσω αγράμματο πάντως γιατί το ρεζουμέ όλων αυτών δεν χαρακτηρίζεται από τη λέξη "αστείος". Επίσης αν θες να παλιώσει η ρετσινιά του ελιτιστή πρέπει να διαλέγεις λιγότερο υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για κάτι που ο άλλος εκτιμά και μάλιστα όταν στο κατόπι υπερασπίζεσαι την υποκειμενικότητα ξέρωγώ. Πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή αν δεν βαριόσουν να μου πεις τι εννοείς με το "γενικό ποιόν" της μπάντας.

Με πολλά φιλάκια και καμία διάθεση κακίας όλα αυτά!

Επίσης κουρδιστέ, εμένα που μου αρέσουν πολύ τα μέταλς, δεν μου αρέσουν όμως οι Amon Amarth και οι Primordial, δηλαδή από όλο τον ήχο αυτές είναι οι σταθερές που κατέληξες; Οι Bolt Thrower φυσικά ήταν μια υπέροχη επιλογή που επίσης δεν θα συμφωνήσουν όλοι, δυστυχώς, οι άσχετοι.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Mazikeen Krux's Avatar

Ειλικρινά νομίζω οτι δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος, που να είχε κάποια στιγμή έστω και την ελάχιστη επαφή με το metal και να μην αναγνωρίζει τους Bolt Thrower ως μία σταθερά για το ιδίωμα.
    I'll bury you in your god's fucked garden