τουλάχιστον τα ηχοτουμπανιασμένα smart aka 'ΠΕΤΑ ΜΟΥ ΝΕΡΑΤΖΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΡΗΖ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩΩΩΩΩΩ ΝΙΑΝΙΑΝΙΑ' είναι growin' phenomenon![]()
τουλάχιστον τα ηχοτουμπανιασμένα smart aka 'ΠΕΤΑ ΜΟΥ ΝΕΡΑΤΖΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΡΗΖ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩΩΩΩΩΩ ΝΙΑΝΙΑΝΙΑ' είναι growin' phenomenon![]()
hang all hope from the nearest tree
enow an allazoun eksatmiseis hxosustimata ktl. einai trendy? ti fashs?
λέγεται Faslane και κάνει τρομερή δουλειά. κάνει γύρω στο 20ε αλλά το είχαμε πάρει 3 άτομα μαζί. δεν θέλω να ξέρω τι έχει μέσα αλλά δεν ξαναείδε κανένας μας κατσαρίδα και μιλάμε για σπίτια με σοβαρό πρόβλημα και όχι μία στο τόσο. από εκεί που θα το πάρεις ζήτα οδηγίες.
Ρε αυτό το Faslane ή οποιοδήποτε άλλο 'κτόνο μπορείς να τα βάλεις και να μείνεις μέσα στο σπίτι ή πρέπει να φύγεις κανα τριήμερο?
Αυτά τα καινούρια κατσαριδοκτόνα που είναι και καλά άοσμα, γιατί εμένα μου κάνουν ακόμα πιο ύπουλα;
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
το faslane είναι μία κρέμα-gel πάντως, δε μυρίζει όλο το σπίτι, δε μυρίζει τίποτα.
απλά εικάζω ότι θέλει προσοχή αν έχεις κατοικίδια.
Δεν είχαμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έχει σταματήσει να πωλείται αυτό;
Αν λέω μαλακίες, πού το βρίσκουμε;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
χμ, ενδέχεται να έχει σταματήσει. Ήταν προϊόν φαρμακείου πάντως οπότε αν πας και ρωτήσεις, νομίζω πως έχουν κάτι αντίστοιχο.
ειναι αυτό που κάνει τις κατσαρίδες να κανιβαλίζονται??
satan was a lez
και ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι έχει ξαναγίνει η κουβέντα.
δείτε και το http://www.insomnia.gr/forum/showthr...183726&page=30. εκεί λένε ότι μάλλον έχει καταργηθεί (δεν θέλω να ξέρω γιατί) και προτείνουν και κάποια άλλα. ξεκινήστε από το τέλος.
fluxus οι πληροφοριες μου λενε να παρεις maxforce απο μαγαζιά με φυτά και τέτοια. go play
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Tags for this Thread
* kaserinoproblem
![]()
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
η φιλη σου?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."