Ε όταν είναι για μετεγγραφές τα βρίσκουμε τα χρήματα....![]()
Ε όταν είναι για μετεγγραφές τα βρίσκουμε τα χρήματα....![]()
"ellinika talenta".gelaei o kozmos genika
o Αργυριου ειναι πολυ καλο παικτακι παντως
αλλα μην ξεχναμε και την καταρα της ΑΕΚ στα πλαγια μπακ, τιποτα δεν της βγαινει
τον αλλον δεν τον ξερω
ξεχνας τον γεωργεα ομως τωρα η με φαινεται???
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
από τον Γεωργέα ξεκίνησε ο συλλογισμός μου!
κι ομως πιστευω οτι ο γεωργεας εδωσε τα παντα ΓΙΑ ΤΗΝ αεκ
περισσοτερα ισως ακομα κι απο τον ντεμη
να ξανατονισω το "ΓΙΑ ΤΗΝ αεκ"
το αν το ταβανι του ειναι χαμηλο ειναι αλλο θεμα
αλλα δεν νομιζω να περιμενε κανεις απο αυτον αποδοση neville ξερω γω
και οχι μην απαντησεις οτι "ε αυτο του ελειπε,να μην παιζει στο 120%"
γιατι υπαρχουν απειροι μετριοι παιχτες που ξερουν οτι ειναι μετριοι και το γουσταρουν κι ολας!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
μ'άρεσε το παράδειγμα νέβιλ![]()
Rock or Nothing
μεγαλο σεντερ φορ ο βαγγελακης
3 μπορει και 4 γκολ τα εχει σιγουρα σε μια σεζον
1,5 και το Μάντζιο μόνο????????
Spoiler
κάτσε μην τον δεις να έρχεται πακέτο με καναν άλλο κιτρινόμαυρο με πωλητήριο...
hint: ο νιόπλιας υπολογίζει το σκόκο για μέσο πίσω από τον επιθετικό. υποτίθεται θα κάνουμε 3 κύριες μεταγραφές. σεντερ μπακ, μέσο και επιθετικό που να παίζει κ δεξιά κ να βάζει γκολ.
Rock or Nothing
Μας πιάσανε κορόιδα πάλι...
Spoiler
απλα ρεηβεν για τη θεση πισω απο τον επιθετικο εχουμε το νινη..αυτο που θα μας λειψει κατα τη γνωμη μου ειναι καθαρο δεξι χαφ εξτρεμ..και ο σκοκο δεν κανει για αυτο
Βασικα τα καλύτερα του ματς τα έχει κάνει παίζοντας αριστερά και συγκλίνοντας για να σουτάρει,αλλα απο εκεί έχετε το Λέτο.....