Ε προσωπικά μετά το καταπληκτικό Politics... και το κατώτερο για μένα αλλά τεράστιο εμπορικά Dreaming... χάθηκε τελείως το ενδιαφέρον. Καθαρά υποκειμενικά όλα αυτά.
Οκ πολλά μπορεί να έχουν παίξει ρόλο για αυτή την προσωπική άποψη αλλά δεν κατάφεραν να μου "δώσουν" τίποτα παραπάνω τα 3 άλμπουμς που επακολούθησαν απο τα 2 που προανάφερα.
edit : το καινούριο δεν το έχω ακούσει ακόμα αλλά πιστεύω οτι για να ανακοινώσει ο Dane αυτό το reunion, ιδιαίτερα σε μια τέτοια στιγμή που κυκλοφορεί φρεσκότατο δίσκο, ίσως σημαίνει οτι το feedback είναι φτωχό και στρέφεται εκεί για να αναθερμάνει το ενδιαφέρον. Ικασίες και προσωπικές σκέψεις όλα αυτα.
Last edited by Krux; 12-05-2010 at 11:39.
I'll bury you in your god's fucked garden
δεν είναι καλά νέα αυτά
Vielen Dank für alles was mal war
Σωπάτε όλοι μωρέ, το κάνατε θέμα, καθίστε να δούμε πρώτα αν το παλεύει ο άλλος φωνητικά και βλέπουμε. Εντωμεταξύ κόφτε τις κοτσάνες περί Νέβερμορ αηδιών, μια χαρά γαμάει η μπάντα, δεν φταίει αυτή που το Χάμερ έχει φανμπόηδες. Γαμάνε οι Νέβερμορ. Άντε.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
η οικονομικη κριση λοιπον χτυπησε και την αμερικη....
δεν στηριζουμε καθολου....
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Δεν στηρίζω καθόλου τη φάση. 20 χρόνια μετά, τί έμπνευση και καύλα να χουν?
Παίζω και εκ του ασφαλούς, αφού τους έχω δει live τότε.
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Tα τελευταια 2 νεβερμορ ηταν αθλια. Το επομενο που βγαινει σε λιγες μερες λογικα θα ναι το ιδιο. Αντε να δουμε
1) e4, c5
2) Νf3
αθλια δεν τα λες
τυπικα αλμπουμ τελευταια 10ετιες διαρκειας ενος μηνα μαξιμουμ
το καινουριο εχει διαρκεια 2 βδομαδων!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Εγώ πάντως τα άκουσα και τα κατευχαριστήθηκα. Με τα ριφάκια τους, τα σολίδια τους, μια χαρούλα. Και ό,τι έχω ακούσει από το καινούργιο μια χαρά γαμεί.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Γενικά όποιος έχει να πει κάτι αρνητικό για τους Nevermore μέχρι το Dead Heart δε θεωρώ ότι είναι και πολύ σοβαρός άνθρωπος.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Ε ναι !
Μου φαίνονται περίεργοι αυτοί που βρίσκουν τόσα αρνητικά στους nevermore ενώ υποτίθεται ότι ακούνε και κάτι λίγο από χέβι μέταλ, αυτό ντε. Μου αρέσουν πολύ οι nevermore. Είναι σα να σου λέει κάποιος, "ξέρεις, ακούω πολύ indie rock, αλλά αυτός ο Μπόνι Πρίνς Μπίλυ είναι αστείος ρε φίλε".
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Και αν κάποιος δεν ακούει πολύ heavy metal και βρίσκει αστείους τους Nevermore, είναι ασόβαρος; Και από πότε οι Nevermore είναι συνώνυμο του heavy metal;
...και τι είναι αυτά που λες;
Οσο ασόβαρος θα ήταν και κάποιος που δεν ακούει πολύ heavy metal και βρίσκει αστείους τους Darkthrone.