1-2, 1-2
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να επανατυπωθεί ΕΠΙΣΗΜΑ η παρακάτω μπλουζάρα. Ενδιαφέρεται κανείς; Χρειάζεται να συγκεντρωθεί κάποιος αριθμός προπαραγγελιών για να γίνει όντως η επανατύπωση. Πείτε..
![]()
1-2, 1-2
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να επανατυπωθεί ΕΠΙΣΗΜΑ η παρακάτω μπλουζάρα. Ενδιαφέρεται κανείς; Χρειάζεται να συγκεντρωθεί κάποιος αριθμός προπαραγγελιών για να γίνει όντως η επανατύπωση. Πείτε..
![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Εμ, δεν τους έχω ακούσει καν, αυτοί είναι που ήταν κάποτες ο Ray Alder; Ή τα έχω κάνει κουλουβάχατο με κάτι άσχετο;
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Αυτοί πρέπει να είναι, αν κ το λογότυπο είναι λίγο διαφορετικό. Πάντως με y εγώ τους Τεξανούς Syrus ξέρω, με 2 demo στο ενεργητικό τους, στο δεύτερο ναι τραγουδάει ο Ray.
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
autoi oi texanoi einai. poly gelio h mplouza, me th kalh ennoia.
Anguished eyes of the city of suffering
Seeking guidance, believing in love
Some fools who want something for nothing
Wear the badge of the cowards above...
Κ το εξώφυλλο του ντέμο (που είναι κ στην επανακυκλοφορία του Τραμπάκουλα) επίσης
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Ναι, Ford, η πρώτη μπάντα του Alder είναι. Άκου και αν ψηθείς μου λες.(έχει επανακυκλοφορήσει demo-γραφία και video-γραφία η Steel Legacy).
Ελπίζω να μην είναι στο όριο οι προπαραγγελίες γιατί δεν το βλέπω :Ρ Αν ξανατυπώσετε όμως κάποιοι κάνα Lethal ή Leatherwolf ψήνομαι.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Ναι αλλά η Steel Legacy επανακυκλοφορεί σε βινύλια και Oblivion Knight στους οποίους είναι και ο Chris Collins απο Majesty (πρώιμους Dream Theater δηλαδή) και που στο παρελθόν πέρασε απο το lineup τους και ο Mike Soliz (Watchtower και στους θεούς Assalant).
I'll bury you in your god's fucked garden
Λοιπόν, θεωρώ ότι η καλύτερη κυκλοφορία της S.L. είναι ά-ν-ε-τ-α οι Καναδοί Zions Abyss. Αλλά το θέμα δεν είναι να βγει η καλύτερη μουσική σε μπλουζάκι, αλλά να επανατυπωθεί ένα γαμηστε*ό σχέδιο σε μπλουζάκι.![]()
Ra Pariah άσχετο αλλά με τους damned creed τι σχέση έχεις;
Τεράστιο κομμάτι, τεράστιος δίσκος, τεράστια μπάντα, τεράστιο κάτι ακόμα για έμφαση.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
ποτ πουρι:
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war