Results 1 to 15 of 458

Thread: The Wire

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Από αυτό το ποστ μάθαμε ότι ο Odonian κάνει τον έξυπνο για σειρές (!), δεν έχει δική του άποψη και τη δανείζεται από το internet και ότι παίζει καλό πινγκ πονγκ. Γίναμε σοφότεροι.

Βέβαια ο Odonian ζήτησε μια απάντηση μονάχα (ποια σειρά θεωρείς καλή) και την ίδια ερώτηση την απάντησε (Deadwood, Firefly κλπ). Πρέπει να ανοίξει κουβέντα με κάποιον που γουστάρει Dexter πάνω από το Wire; Να γράψουμε σελίδες γιατί κάποιος κάνει "λάθος" στο internet; Μπα.

Προτιμώ να κάνω τον έξυπνο. Στον εαυτό μου μάλλον.

Έντιτ: Πιθανώς να έχεις δίκιο ότι βγαίνω "εξυπνάκιας" και οτιδήποτε άλλο επειδή δεν κάθομαι να εξηγήσω γιατί αγαπώ το Wire. Είναι λίγο εγωιστικός ο λόγος: πάντα με ιντριγκάρει κάποιος που δεν το έχει σε εκτίμηση όσο εγώ και ζητάω να μάθω περισσότερα, για να δω αν οι αντιρρήσεις του έχουν να κάνουν με τα σημεία που εγώ θέλω να συζητήσω ή απλά προτιμάει άλλου είδους τηλεόραση από μένα. Εσύ από αυτό...

τα αρνητικά: το σενάριο δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο (παίρνει ελαφρυντικά όμως επειδή η σειρά στηρίζεται στον ρεαλισμό). η πλοκή προχωρούσε πολύ αργά με πολλές σάλτσες -> και οι 5 σεζόν θα μπορούσαν εύκολα να συνοψιστούν σε 2 ταινίες χωρίς να χάσει τίποτα το σημαντικό ο θεατής. μεγάλα επεισόδια. αρκετοί περιττοί διάλογοι/σκηνές.
    ... αλλά και την αναφορά στο Dexter, μου έδειξεις ότι ισχύει το δεύτερο. Δεν είναι καθόλολου κακό αυτό, θα είδες εξάλλου ότι δεν υποβάθμισα την επιλογή σου. Η όποια συζήτηση για το πώς το Dexter είναι (για μένα) χειρότερο του Wire, μόνο να αναδείξει τη δική μας διαφορετικότητα μπορεί (αφού δεν έχω πολλά προβλήματα με τη σειρά που σου αρέσει) και από τη στιγμή που δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτά επιλέγω να μην την κάνω.

Όσο για το αν κάνω τον έξυπνο, τι θα έκανα αν έγραφα παραγράφους για pacing, character development, tropes, ελληνικές τραγωδίες και άλλα τέτοια κουραστικά; :ρ
    Last edited by Odonian; 11-05-2010 at 21:38.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club