ρε σεις απο το απόγευμα η απεικόνιση του φόρουμ γαμιέται. το μπάννερ ενώ έπιανε παλιά όλο το πάνω μέρος ξαναπήγε μόνο αριστερά, μου βγάζει κάτι μαυρίλες που χωρίζουν τα πόστ στη μέση πολλες φορές, και το κουμπί "reply to thread" μαζί με τους κάτω σελιδοδείχτες είναι τέρμα δεξιά έξω απο το περιθώριο, πάνω σε μαυρο (δεν ξέρω πως λέγεται "επιστημονικά" αυτό το bug, αλλά) wtf???
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
μήπως να ξανακάνουμε κανένα diy live & events thread? δεν έχει βολέψει τον κόσμο να ανοίγει νέα θρεντς για κάθε τέτοιο event. μη πείτε ''ας τον βόλευε''
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εμένα μια χαρά με έχει βολέψει πάντως και μια χαρά ανοίγονται νέα θρέντς για κάθε τέτοιο ιβέντ και ίσα ίσα δε χάνονται λάιβς. Τώρα αν οι βόρειοι είστε πιο τεμπέληδες, δε σας φταίμε. Φτιάξτε ένα "dyi βουλγαρία" να τελειώνουμε.
ειμαι με τους βουργαρους σ'αυτο
ενα diy κι ενα τζενεραλ λαιβ θεμα το προτιμουσα
δεν αναφερω ουτε το 1/5 των λαιβ που γινονται επειδη πρεπει να ανοιξω νεο θεμα
θα πει κανεις και τι εγινε κι εκει δεν θα χω κατι να ανταπαντησω
ε ναι αν ανοίγουμε για το κάθε λαιβάκι εδώ κι εκεί θα γίνει χαμός από threads και μετά:
tl;dr. να πει και ο πινατέρο και η διοίκησις.
θα κάνουμε ένα do yourself it βουλγαρία μόλις πιάσουμε δουλειά και γίνουμε άνθρωποι.
αλλά μέχρι τότε δε νομίζω πως απαγορεύεται κανείς να κάνει και ξεχωριστό θρεντ, εφόσον υπάρχει ένα που θα τα μαζεύουμε. ντραγκον το είχες κλείσει και σε φάση πείτε άλλα άντε γαμηθείτε την προηγούμενη φορά γι'αυτό το ξανακάνω θέμα.
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Eπιτελους λιγη ταξη και ασφαλεια στο ΕR μας! Δεν ειναι δυνατον να αφηνονται ελευθερα διαφορα ανατρεπτικα στοιχεια τυπου αμνιζιακ.
1) e4, c5
2) Νf3
Κοιτα, καταρχην εν μερει ειμαι τroller στο φορουμ αυτο οποτε μου αρεσει η αρβαλα και ο χαβαλες. Επισης το ΕΡ ειμαι παρειστικη φαση, με πολυ χαλαρα ορια moderating. Τριτον, απευθυνεται σε νεαροκοσμο.
Εχοντας τα παραπανω υποψη, ναι ρε μαγκα, χρειαζεται πιο αυστηρο μοντερεητινγκ, κατ' εμε, πως να το κανουμε!
ειμαι δουλεια τωρα παιδια, μπορω να ποσταρω αλλα οχι πολλα πραγματα οποτε θα το αφησω για αργοτερα και γιατι πιστευω οτι χρειαζεται ενα Χ αυστηροτερο (οχι αυστηρο, απλα λιγο πιο σφιχτο ρε παιδι μου) ειναι πολλα πραγματα!
Το παραπανω ποστ χωρις ΙΧΝΟΣ τρολλαρισματος!