http://www.sport-fm.gr/article/228983
γελασα
γελαστε κι εσεις
Τι πάει να πει θεωρητικά καλύτερη ρε μαλάκες. Δε βλέπεται.
It is known.
ακουω Βλακογιαννη...γιατι δεν τον σουταρουν τον παπαρα?
μονο η κωλοτρυπιδα του δεν γελαει...για μια νικη επι του πουστη ο οποιος ακομα και σε αυτα τα χαλια μας εκανε κηδεια
μπαν και βια...φερτε πισω τον Ζοζε
o κουρδιστος αποφασισε οτι ηρθε η ωρα να χασουμε κανα κιλο να γινουμε παλι (?) ομορφοι
να βρουμε κανα φρεσκο μουνι να ζμπροξουμε γιατι τα μυαλα μας πονεσαν!!!
καλο καλοκαιρι στους αδιαφορους! εγω θα παω διακοπες...εσεις?! μαλλον οχι...επιλογες ειναι αυτα!!!!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Αυτό του Νικοπολίδη ούτε στο προ. ΠΑΟΚ γενικά πολύ καλύτερος , ο Ολυμπιακός πραγματικά δεν βλέπεται, αν δεν γίνει κάτι απίστευτο δεν θα κερδίσει ούτε την Τετάρτη
θεωρητικα σημαινει οτι το ροστερ ακομα και του φετινου ολυμπιακου ειναι λιγο καλυτερο απο του παοκ(οχι σε ολες τις θεσεις)
το οτι οι μισοι ειναι τραυματιες και οι υπολοιποι παιζουν το πουλι τους ειναι αλλη ιστορια
επισης οταν ο καραγκουνης ειδε τον παντελακο τον καφε δακρυσε
μετα το μακροβουτι στο καραισκακη σημερα ειχαμε οσκαρικο θεατριλικι για να παρει την κοκκινη ο επιθ του αρη
αξιος
σε ενα δικαιο πρωταθλημα μετα το ματς η επισημη αρχη του πρωταθληματος θα επαιρνε πισω την κοκκινη καμπορα και θα την εδινε καφε!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Αυτός ο Jahic τι πρέπει να κάνει για θα βγει από την ενδεκάδα???
Ε το έκανε σήμερα. 2 κίτρινες.
It is known.
χαχαχαχα
εγώ θα έλεγα οτι πρέπει να αλλάξει manager(που να μην είναι κουμπάρος του κέρμιτ)αλλά και αυτό για την ώρα μου κάνει..
λιγα τα λογια για τον σαντος
αν ηταν αλλος προπονητης οπως κατεβηκαμε σημερα θα επεφτε ταριφα στα 4