Page 59 of 75 FirstFirst ... 949575859606169 ... LastLast
Results 871 to 885 of 1117

Thread: Αναρχισμός και αντιφάσεις

Vic Ford Prefect's Avatar

Έριξα μούτζα για το Ψαριανός --> Λαζόπουλος. Δεν ξέρω αν γενικά είναι εντερτέινερ που λειτουργεί ως βαλβίδα αποσυμπίεσης της μάζας όπως ο Λαζόπουλος ("τα λέει, τα λέει χύμα ο Λάκης!"), αλλά έχει πολύ μεγάλη διαφορά να λες κάτι στο αλ τσαντίρι για να γελάει ο κόσμος με κοινό που πληρώνει για να είναι εκεί και αλλιώς στο ελληνικό κοινοβούλιο την ώρα που χιλιάδες κόσμου θέλουν να καεί το μπουρδέλο, Άλλη βαρύτητα, άλλη συγκυρία και γενικά άλλος αυτός που μιλάει. Και δεν συγκλονίστηκα με τον τύπο, απλά τα είπε ωραία, ακόμα και έτσι στα safe. Και επίσης μου άρεσε να ακουστεί το ερυθρός φασίστας εκτός των άλλων από κάποιον πλην του Καρατζαφέρη που το αχρηστέυει κιόλας.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member FaithFails's Avatar

vic
    η τροπολογία που παρακάμπτει τη Βουλή σου μοιάζει κι αυτή τροφή της προκατάληψής μου, σύμπτωση, αποκύημα φαντασίας ή συνωμοσιολογικό σενάριο του εγκεφάλου μου?
    Once I was trapped, but now I am free

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by Esteban View Post
    Ξέρει κανείς τι έχει γίνει με αυτούς που μπαγλαρώσαν στο πολυμορφικό;
    έξω μέχρι την δίκη 18/5. οι χθεσινοί όλοι έξω.

Quote Originally Posted by FaithFails View Post
    vic
    η τροπολογία που παρακάμπτει τη Βουλή σου μοιάζει κι αυτή τροφή της προκατάληψής μου, σύμπτωση, αποκύημα φαντασίας ή συνωμοσιολογικό σενάριο του εγκεφάλου μου?
    Ρε συ, δεν έχεις παρακολουθήσει τα ποστ μου. Για την Μαρφίν σου είπα ότι λες (κατ'εμέ) μπουρδάρες αστήρικτες. Στα πρώτα ριπλάι σου λέω ότι το NWO (που σηκώνει κουβέντα ΤΙ είναι και δεν είναι της παρούσης, υποψιάζομαι οτι δεν συμπίπτουν οι απόψεις μας) και η κατάσταση γενικά στην Ελλάδα και σχετικό και προφανές είναι.

Ότι τώρα θα περάσουν κάποια μέτρα είναι δεδομένο, με το έτσι ή με το αλλιώς. Αν θα περάσουν με το καλό, με το ζόρι, ή με χαζοπαραθυράκια και πρακτικές Πάτριοτ Ακτ όπως στους αμερικάνους, λίγη σημασία έχει.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member FaithFails's Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Quote Originally Posted by Deggial View Post
    Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Φοίβε, επαναλαμβάνω ότι δεν την καταλαβαίνω την ένσταση. Επειδή είναι γενικευμένο το θέμα, άρα δεν φταίει ο Βγενόπουλος τόσο; Είναι δολοφόνοι γιατί πέταξαν μολότωφ σε τέτοιο κτήριο ενώ το ήξεραν ότι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις πυρασφαλείας; Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
    Η ευθύνη δεν είναι δύο άκρα, της αμέλειας και του δόλου, υπάρχουν διάφοροι βαθμοί ευθύνης. Δεν είναι το ίδιο να πατήσεις έναν πεζό από απροσεξία και να κάψεις κάποιον κατά λάθος με μολότωφ. Το αυτοκίνητο προορίζεται για μετακινήσεις, η μολότωφ εξ' αρχής προορίζεται για να προκαλέσει υλικές και σωματικές ζημιές.

Σαφώς δεν πρόκειται για δόλο, με την έννοια της προμελέτης, ωστόσο δεν είναι και ένα αθώο ατύχημα από λάθος. Όταν βάζεις φωτιά σε ένα κτήριο, προφανώς διατρέχεις και τον κίνδυνο να υπάρχει κάποιος μέσα και να παγιδευτεί.
    Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα χτεσινά μου ποστ. Προφανέστατα δεν είναι όλοι οι φόνοι εξ αμελείας το ίδιο πράγμα, προφανέστατα τα τσουτσέκια κρετίνοι είναι εγκληματίες. Σήμερα απλώς διαπιστώνω το άλλο άκρο, ότι αυτοί ήταν βαλτοί με σκοτεινά σχέδια, είτε να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, είτε για να βλάψουν τον Βγενόπουλο.

Κρουξ, τοποθετήθηκα πάρα πολύ συγκεκριμένα στην πρώτη απάντησή μου σε εσένα, φυσικά και πέφτει ο εντεταλμένος αποπροσανατολισμός από τα μέσα, όπως πάντοτε, και είναι ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη τα ζωντόβολα με τις μολότωφ να καταλάβουν τι έκαναν και τι θα κάνουν από εδώ και πέρα. Το ότι 3 νεκροί είναι μέγιστο θέμα, είναι απολύτως φυσιολογικό για μια ανθρώπινη κοινωνία. Και να σου πω την αλήθεια με εκνευρίζει αυτή η προσπάθεια παραμερισμού του θέματος εξ αριστερών και καλά προθέσεων για χάρη της ανάδειξης της πορείας και καλά (πάλι) με έναν τρόπο που προσεγγίζει επικίνδυνα την βλακεία. Τους έβαλε η CIA, τους έβαλαν οι Δρακονιανοί, ήταν ασφαλίτες, στοχεύουν τον Βγενόπουλο, ήταν αιμοδιψείς μπακουνιανοί, γενικά κάτι, για να το προσπεράσουμε γιατί μας καίει το μήνυμα της πορείας. Η πορεία ΔΕΝ πρέπει να έχει νεκρούς και μάλιστα αυτούς τους νεκρούς, είναι τεραστίων διαστάσεων θέμα για το μέλλον της πορείας, πόσο πιο απλά να το πω;

χμμμ οκ, αυτό είχες πει. Σου φαίνεται ακραίο ότι μπορεί να ισχύουν και τα δύο αυτά ή ότι και τα δύο εξυπηρετούν τελικά το ίδιο μακρόπνοο σχέδιο? Δεν έχω καταλάβει είναι η αλήθεια.

edit: πολλά θεωρούσες μπουρδάρες πριν, όσο θυμάμαι. Μέχρι κι ότι ο browser μου δεν έχει history : )
    Last edited by FaithFails; 08-05-2010 at 18:48.
    Once I was trapped, but now I am free

Δράκος ikonoklast's Avatar

Τραγικό καραγκιοζάκι ο Ψαριανός, καμμία σχέση με λαζόπουλους και σια που έχουν προσφέρει και κάτι σε αυτή την πουτάνα ζωή - πέρα απο ανέξοδα μικροαστικά ξεράσματα και αποψάρες.

Φέηθ: Σάρκασμ. Είναι τρομακτικό πόσο επιπόλαια διαβάζεις γενικά. Το ότι τους χαρακτηρίζω βαλτούς για να βλάψουν τον βγενόπουλα ενώ κάνουμε οχτακόσα ποστ λέγοντάς σου πώς αυτό δεν στέκει πουθενά πέραν από τις μυστηριώδεις συμπτώσεις σου θα έπρεπε να σε υποψιάσει παραπάνω.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

read between the lines Shadowking's Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I. View Post
    Μάλλον δε θα αναφερθώ στο που ήμουν και τι άκουσα, μέσα σε ένα ανοιχτό φόρουμ. Λολ.
    Χαχαχαχαχαχ, τι λες μωρέ ηλίθιε, πόσο πλάκα έχετε όταν νομίζετε ότι σας δίνει κάποιος την παραμικρή σημασία.

Άκου τι είπε ο κόπανος πρωινιάτικα, γελάω σαν δαιμόνιο.
    Θέλετε να κάνουμε ένα σοβαρό μέτωπο αναρχία-ΝΑΡ και να τον σκοτώσουμε; Δεν αστειεύομαι, ο τύπος είναι το μεγαλύτερο ξέρασμα που χει περάσει από το φόρουμ.

Σύντροφοι, Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

read between the lines Shadowking's Avatar

α, ναι μπήκα σ'αυτό για να κράξω τον οχετό που λέγεται Dythor και την έπεσα στην cookie monster.
    Συγγνώμη, είδα το δέντρο και έχασα το δάσος. Θα επανορθώσω. Η πρόταση για κοινό μέτωπο ισχύει ακόμα πάντως.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Εγώ τη δέχομαι, όχι μόνο για το Dythor, γενικά!
    (για να είμαστε και ον τοπικ)

Senior Member

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Τραγικό καραγκιοζάκι ο Ψαριανός, καμμία σχέση με λαζόπουλους και σια που έχουν προσφέρει και κάτι σε αυτή την πουτάνα ζωή - πέρα απο ανέξοδα μικροαστικά ξεράσματα και αποψάρες.
    Το να είναι πράκτορας του Κοντομηνά και κάθε Τρίτη να δηλητηριάζει τα μυαλά 2.5 εκατομμυρίων που τον βλέπουν, ναι είναι προσφορά.

Εκτός και αν εσύ μιλάς για το El Greco, την φωνή στην ταινία της Disney "Ηρακλής" και τους 10 Μικρούς Μήτσους.

Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Το να είναι πράκτορας του Κοντομηνά και κάθε Τρίτη να δηλητηριάζει τα μυαλά 2.5 εκατομμυρίων που τον βλέπουν, ναι είναι προσφορά.
    Δεν το νομίζω.

Δεν θεωρώ το λαζόπουλο κάτι σπουδαίο αλλά μιας και τέθηκε η σύγκριση και μόνο: http://altsantiri.go-forum.net/forum-f6/topic-t15.htm

Α ναι, ο ψαριανός έχει γράψει και το "στης βουλής τα έδρανα, αχ κι εγώ να έκλανα". Μπράβο.

Senior Member

Ρε αγόρι μου, ως πολιτικό σχολιαστή τον κρίνω. Χέστηκα για το El Greco, τη φωνή που έβαλε στο Ηρακλής και τους 10 Μικρούς Μήτσους. Πολιτικά και μόνο ο τύπος εκφράζει απίστευτα ανεύθυνες απόψεις στην εκπομπή του, και το κακό είναι πως ο κόσμος "ξεκαβλώνει" όταν τον βλέπει. Νομίζουν όλοι ότι κάνει σάτιρα όταν στην ουσία κάνει ό,τι του πει ο Κοντομηνάς.

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις στην πρόταση "ο Λαζόπουλος Λάκης έχει προσφέρει ένα ελάχιστο πράγμα στη ζωή του (σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη ζωή του) σε αντίθεση με τον τραγικό καραγκιόζη Ψαριανό Γρηγόρη";