σιγα εσυ ΑΝΤΡΟΥΚΛΑ
σιγα εσυ ΑΝΤΡΟΥΚΛΑ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Χτες, προχτες απογευμα.
Δυο καφε (νεσκαφε) και νερο βρυσης.
Σαουντρακ: "Triarchy..." Rotting Christ
Deafening, painstaking, BB King
Η παραπάνω φωτό περισσότερο με πορώνει να πιω Amstel Bock παρά φραπέ. Σε άλλα νέα, όπως είπαμε και στο offtopix, στηρίζουμε παντού και πάντα Φραπέ γλυκό, ΧΩΡΙΣ γάλα.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
ελα στην παρεα! ειμαστε πολλες!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Freddo capuccinos σκεττος με χαλβαδοπιττα και καλημερα ρε.
υπομονή
+1
Fiesta έχω πολύ καιρό να δοκιμάσω, λέω να κάνω ένα τεστ τώρα που μου το θυμήσατε.
Φραπέ το καλοκαίρι σε όσο μεγαλύτερο ποτήρι γίνεται με τίγκα παγάκι ως πάνω για να αντέχει στη ζέστη, και πώση διάρκειας από 2ωρο και πάνω
Το χειμώνα πάλι φραπέ αλλά σε περιπτώσεις που έχουμε πρόβλημα με το λαιμό το γυρνάμε στα ζεστά νες, γαλλικό, ελληνικό όλα σκέτα-μπαρούτι.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
to psaxa apo dylan poy einai apo ta liga diamantia toy, kat'eme, alla to vrika apo white stripes..
den sygkrinetai me ton arxiko sta 60's epoxes marc bolan klp, but it pin points the illusion..