ανύπαρκτη.
Ακόμα κι αν γίνει, θα έρθει το ΝΑΤΟ/ΕΕ και θα μας χέζει βόμβες για να αποκαταστήσει τη "δημοκρατία".
Εμένα μου άρεσε αυτός ο Ψαριανός του σύριζα που έδειξε ο Μάκης. Σέιφ μεν, αλλά δεν τα'λεγε άσχημα. Από εκεί που δεν το περιμένεις. Ελπίζω να μην είναι αρχίδι γενικά, πρώτη φορά τον άκουγα/έβλεπα για ώρα.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
λέει "να καεί το μπουρδέλο η βουλή" κι είναι καραπασόκος του κερατά.
Χτες δεν είπε αυτό πάντως. Το αντίθετο. Δεν ξέρω αν είναι κωλοτούμπας ή αν παίζει κάτι άλλο.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
μπα, κάγκουρας και μαλάκας είναι πολιτικά, ο δεξιότερος στην Κ.Ο. του σύριζα. απλά τα λέει προκλητικά κατά καιρούς και είναι "έξω από τα δόντια". δεν ξέρω, ίσως τα είπε σωστά χθες, απλά γενικά τον μισώ.
welcome to this world of pink champagne and swimming pools,all you have to lose is your virginity..
www.myspace.com/yassaband
Μάλλον δε θα αναφερθώ στο που ήμουν και τι άκουσα, μέσα σε ένα ανοιχτό φόρουμ. Λολ.
ξηγας ιζ γουοτσινκ γιου
Ο Ψαριανος τα χωνει επι πολλα χρονια στους εξουσιαστες μεσω της εκπομπης του στον Best FΜ και ηταν μεγαλη εκπληξη το οτι βγηκε βουλευτης οπως και το οτι δεν τον εχει φαει το συστημα. Ενας λογος μπορει να ειναι οτι μερικες φορες "χρυσωνει το χαπι", ισως ακριβως για να μην τον φαει το συστημα. Το μεγαλυτερο του μειονεκτημα ειναι οτι ειναι φανατικος Αεκτζης. Τωρα αυτα που λεει ο Φαντομ οτι δεξιζει κτλ πρωτη φορα τα ακουω, εγω την εκπομπη του ακουγα στη δουλεια ανελλιπως και μονο δεξιος δε μου φανηκε, το αντιθετο. Θελω να πω πως αν αυτος ειναι ο δεξιοτερος του Συριζα τοτε στο Συριζα πρεπει να ειναι ακροαριστεροι, wtf. Γενικα ειναι ομως καγκουρας οντως, αλλα το οτι τα λεει και καποιος δημοσια και συνεχεια μονο αρνητικο δεν ειναι.
Ξέρει κανείς τι έχει γίνει με αυτούς που μπαγλαρώσαν στο πολυμορφικό;
inb4 σχόλιο για το Fringe.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.