αυνανιαν οταν θα σου χαλασει η μαμα την 67αρα tv τοτε θα βαλεις τον ΠΑΟΚ στο στομα σου
μεχρι τριτη ταχυτητα περνει η βαλβιδα σου...ελαττωματικο ρομποτ
ρεηβεν λορντ δεν μπορω να σε παρω στα σοβαρα...στο αβαταρ σου κρατας απειλητικα ενα σφυρι απο αφρολεξ,παλαιου τυπου,απο αυτα που βαζαν στα μπαλοντιβανα
και εισαι και γαυρος
το σφυρί, έτσι για την ιστορία, είναι πραγματικό σφυρί βασανιστηρίων της ιεράς εξέτασης, από το αντίστοιχο μουσείο του άμστερνταμ.
αφού δε θες να ασχοληθείς με εμάς τους τιποτένιους, γιατί απαντάς τότε?
Rock or Nothing
ειπα να παιξω λιγο
παω στην ΜΑΜΑ μου
συνεχιστε με το ΔΙΚΑΙΟ πρωταθλημα...C3POs
επιτέλους, το 'πες το ποιήμα![]()
Rock or Nothing
χεσε μας ρε μινμιν που δεν πρεπει να πιανουμε στο στομα μας το ονομα της μπαουκαρας.ποιοι νομιζετε οτι ειστε δηλαδη?
παοκ ειναι!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
πες μου εσυ ποιοι ειμαστε
τα πρασινα ζομπι οταν εκανες διαιτητικα οργια στην Tomb-α φωναζαν για τον αδικημενο ΠΑΟΚ...μετα εμαθαν οτι ειμαστε ο γαυρος του βορρα
τα κοκκινα ζομπις οταν εκανες τα ξεφτιλικια σου στην Tomb-α σφυριζαν αδιαφορα κατι ''ετσι γαμαει ο πειραιας'' κλπ...μετα μαθατε οτι ειμαστε το μαγαζι του δρακουλα
μεχρι να κατασταλαξετε ποιανου ειμαστε θα σας γραφουμε στα καρουλια μας
Για το "του βορρά" το σκέφτομαι κι εγώ ότι ίσως είναι τραβηγμένο. αφού υπάρχουν πολλές χώρες με αντιπαθητικές gay ομάδες βορειότεερα από τη πόλη σου.,
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
δεν ειμαι σαλονικιος...πανω απο το ημιχωριο μου εχει Βουργαρια
γαμησε τα-παλι φωτιστικο οινοπνευμα σου δωσανε?
sorry alla einai dyo lepta pou ponaei to stomaxi mou lol
μπραβο μπουμπη
πιες και την χλωρινη τωρα
μπουμπη με ελεγαν τα αποψωλια της μαμας σου....δεν εχω κατασταλαξει ποιο ειμαι
την χλωρινη κρατα την για την λευκανσις κωλοτρυπιδας μικρε
4 φορες εχω ερθει στο μπουρδελο σου κι εσυ επαιζεςς Καστρα Και Πολιορκητες