νέο Rosetta leaked! θα το βρείτε στο ποστεντζινίρινγκ.
A Determinism of Morality
1. Ayil
2. Je N'en Connais Pas La Fin
3. Blue Day For Croatoa
4. Release
5. Revolve
6. Renew
7. A Determinism of Morality
νέο Rosetta leaked! θα το βρείτε στο ποστεντζινίρινγκ.
A Determinism of Morality
1. Ayil
2. Je N'en Connais Pas La Fin
3. Blue Day For Croatoa
4. Release
5. Revolve
6. Renew
7. A Determinism of Morality
Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra - Kollaps Tradixionales (2010)
tinauto? autoi den eixan dialysei?
το νέο anathema, παίζει να μπορεί να παρομοιαστεί κατάλληλα, μόνο με πολύ νερουλό ριζόγαλο 3 ημερών εκτος ψυγείου που αρχίζει να ξυνίζει. απίστευτα μεγάλη ξενέρα από μια μπάντα που ειλικρινά λάτρευα μέχρι και το θεικό natural disaster. Το κομμάτι "everything" συνεχίζει να είναι ότι πιο gay έχει κυκλοφορήσει η μπάντα απο την στιγμή που δημιουργήθηκε μέχρι σήμερα. απογοήτευση.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
ίχ, δεν έχω καμία προσδοκία πλέον από δαύτους και σχεδόν τους είχα ξεχάσει κιόλας.!
μια αυτιά όμως θα τους ρίξω αφού υπήρξαν και δικιά μου μεγάλη αγάπη(ροδέλας μεγάλος)..θα μπορούσατε να με προμηθεύσετε με ζεστό λινκάκι παρακαλώ?
έντιτ-μερσί
Last edited by irreligious; 06-05-2010 at 11:15.
i need feminime venoms in order to function with the system.
Nidingr - Wolf Father (trick045)
δύο τραγούδια εδώ
σας έλειψε το "Supervillain Outcast"; Στο "Sorrow Infinite and Darkness" τους αγαπούσες επειδή ήταν καρφί "666 International". Περίεργο αυτό που κάνουν, αλλά είναι πολύ καλά τα κομμάτια.
molis leak-are OLO to neo nevermore!
pm
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
20 Ιουλίου κυκλοφορεί νέο δίσκο ο Dax Riggs! "Say Goodnight to the World" θα λέγεται, μόλις το διάβασα![]()
πω η φωτό στο σιγκ σου με στοιχειώνει
απτο Δημοτικό που την είδα στο βιβλίο των Θρησκευτικών
ωραία θρασοπαπούτσα φορούσαν πάντως
με αφορμή το σημερινό λίσενινγκ σέσιον στο σπίτι, έχω να σας προτείνω κάτι που πραγματικά στα δικά μου αυτιά, κάθε φορά δίνει την απόλυτη αίσθηση μουσικής κάβλας. Την πέφτετε κάπου άνετα στο δωμάτιο του στερεοφωνικού σας, το δυναμώνετε, και δίνετε μια παραπάνω τζούρα μπάσου στο equalizer βάζοντας να παίξει το sabbath bloody sabbath album. Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ, το groove, και το παίξιμο σε αυτό το άλμπουμ εγγυώνται οτι για τα επόμενα 43 λεπτά θα γουστάρετε την ζωή σας. it works!
Robyn Hitchcock & The Venus 3 - 2010 - Propellor Time
αυτος ο γαμημενος εκανε καταληψη στον winampi μου εδω και μερες
το συγκεκριμενο ειναι πολυ μεγαλη κυκλοφορια...συμμετεχουν εκτος απο τους γνωστους,οι John Paul Jones,Johnny Marr (στο παρακατω δειγμα) και ο...Bill Rieflin
οσοι γουσταρουν τους Green Pajamas να σπευσουν
εντιτ...
το
ειναι η κιθαριστικη συνεργασια της χρονιας ε?
κανονικο φροντιστηριο για κιθαριστες (προφανως οχι τους μεταλ ακροβατες βεβαια)
Last edited by 00i00; 06-05-2010 at 23:49.