χαχαχαχα
σορυ κατα λαθος ειχα γραψει μεσα στο κουοτ
εντιτ: τι ειναι πάλι το fimotro??
χαχαχαχα
σορυ κατα λαθος ειχα γραψει μεσα στο κουοτ
εντιτ: τι ειναι πάλι το fimotro??
Once I was trapped, but now I am free
Vic, δόλος υπάρχει, συμφωνούμε; Το να πετάς μολότωφ γενικώς αυτό υποδηλώνει! Εκτός και αν νομίζεις ότι ΤΥΧΑΙΑ βρίσκεται ένα μπουκάλι μπύρας γεμάτο με βενζίνη στα χέρια ενός τύπου! Και προφανώς υπάρχει προμελέτη! Δε γεμίζει τυχαία αυτό το μπουκάλι με βενζίνη. Το αν είναι τελικά απόπειρα ή δολοφονία το κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Δε καταλαβαίνω γιατί εσύ δε δέχεσαι το χαρακτηρισμό. Είναι δολοφόνοι, τελεία και παύλα. Και ο Βγενόπουλος και ο κάθε εργοδότης που στεγάζει τους εργαζόμενους του σε θέσεις εργασίας χωρίς ασφάλεια και υγιεινή πρέπει να λογοδοτήσει, κανείς δεν το αρνήθηκε αυτό και δε περιμέναμε να γίνει το χτεσινό περιστατικό για να το απαιτήσουμε.
Και η ερώτηση ήταν τι έχεις να πεις για τον Βγενόπουλο. Όχι αν θεωρείς έγκυρο αν είπε ότι όλοι πρέπει να είναι εκεί να δουλέψουν αλλιώς πούλο. Εσύ μας τον μόστραρες ως στοχοποιημένο γιατί δεν θέλει την παγκόσμια διακυβέρνηση.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Ρε Φοίβε, μάλλον δεν κατέχεις τι θα πει δολοφονία. Δόλο είχαν στο να κάψουν το κτήριο. Όχι να σκοτώσουν κόσμο. Αν διαφωνείς σε αυτό, ναι, για σένα είναι δολοφόνοι. Αν όπως λες όμως τους ταμπελάρεις δολοφόνους γιατί δεν έριξαν κατά λάθος μια μολότωφ, απλά έχεις άδικο. Ο δόλος είναι πρόθεση. Συνεπώς, πες μου, ποια ήταν η πρόθεσή τους; Να σκοτώσουν κόσμο ή να κάψουν μια τράπεζα;
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Η ευθύνη δεν είναι δύο άκρα, της αμέλειας και του δόλου, υπάρχουν διάφοροι βαθμοί ευθύνης. Δεν είναι το ίδιο να πατήσεις έναν πεζό από απροσεξία και να κάψεις κάποιον κατά λάθος με μολότωφ. Το αυτοκίνητο προορίζεται για μετακινήσεις, η μολότωφ εξ' αρχής προορίζεται για να προκαλέσει υλικές και σωματικές ζημιές.
Σαφώς δεν πρόκειται για δόλο, με την έννοια της προμελέτης, ωστόσο δεν είναι και ένα αθώο ατύχημα από λάθος. Όταν βάζεις φωτιά σε ένα κτήριο, προφανώς διατρέχεις και τον κίνδυνο να υπάρχει κάποιος μέσα και να παγιδευτεί.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Αν και δεν απευθύνεσαι σε μένα Vic, άκου όμως και την δική μου άποψη.
Να αποπροσανατολίσουν και να στρέψουν την οργή της πλειοψηφίας απο τις πολιτικές ευθύνες και επιλογές (για τις οποίες έγινε και η συγκέντρωση) στο μισητό προσωπείο που φέρει κάθε αφεντικό του κόσμου αυτού.
Και σε ρωτώ τώρα εγώ. Μετά τα χθεσινά γεγονότα πόσο αντίκτυπο είχε η διαδήλωση και πέρασε τελικά το μύνημα αυτών των 150.000 ? Τι παίζει απο το πρωί το κατεστημένο των καναλιών ?
I'll bury you in your god's fucked garden
αθωα μου αφεντικα!
this is radio freedom.
Kalki, epeidi me ti marfin milao kathimerina, an thes mporo na kanoniso na sinantiseis tous sinadelfous ton nekron na tous anaptykseis tis apopseis sou apo konta.
Kathisterimeno malakismeno, ki esy opos kai oloi mas exoume goneis/aderfia/filous pou doulevoun se kapitalistikes epixeiriseis. An px i mana sou douleve sti marfin, ithele na fygei kai to afentiko tis elege "an fygeis apolyesai" kai afti kathotane giati eprepe na taisei ena malakismeno san esena kai kapoios me antistoixi noimosini petage mia molotof kai ti skotone, tha eleges ta idia?
Oso gia to "apergospastes" valte to ston kolo sas. Nai oi trapezes einai diavolikes, alla apo kei kai pera, AN thelo apergo AN den thelo kathomai sti douleia kai kaneis den exei dikaioma na dosei entoli se kapoion gia to pos tha zei ti zoi tou.
Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το αστείο. Πραγματικά όμως. Δεν ξέρω τι είναι το φίμωτρο και στα παπάρια μου κιόλας, ξέρω ότι δεν είναι η Πίξαρ και η ILM μαζί ώστε να φτιάξουν ένα virtual Βγενόπουλο να χασκογελάει και να δείχνει τρία δάχτυλα, αυτό είναι ένα βίντεο κανονικότατο από τον τυπά που προ ολίγου μας έλεγες ότι έχει στοχοποιήσει η προμελετημένη επίθεση στην τράπεζά του.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Καθόλου αθώα, δεν λέω αυτό. Σαφώς και έχει τεράστιες ευθύνες ο Βγενόπουλος και θα πρέπει να λογοδοτήσει.
Με ενοχλεί απλά το γεγονός οτι όλοι σήμερα ασχολούνται με τον Βγενόπουλο (γιατί για αυτόν έχουμε μπόλικα πράγματα να πούμε ενώ για τους ανώνυμους, απρόσωπους δολοφόνους δεν έχουμε τίποτα οπότε δεν έχει ενδιαφέρον) και κανείς με την αγωνία της πλειοψηφίας των συνανθρώπων μας που βλέπουν το μέλλον τους και των παιδιών τους να γκρεμίζεται κάτω απο τα πόδια τους.
I'll bury you in your god's fucked garden
Ρε Vic, δε πάω να τους καταδικάσω για "ανθρωποκτονία από πρόθεση". Δεν είμαι δικηγόρος και πάω πάσο σε οποιαδήποτε εμπεριστατωμένη άποψη. Τώρα μιλάω καθαρά προσωπικά πως το αντιλαμβάνομαι το θέμα, και νομίζω ο Deg με τους βαθμούς ευθύνης με κάλυψε. Απλά με ενόχλησε που έχετε μερικοί πιπιλίσει το "εξ αμελείας", μόνο αυτό.
γέλασα με τη χαζομάρα που είχα κάνει κι έσβησα το κουότ
Το ποιόν και το ήθος του Βγενόπουλου δε με απασχολεί αυτή τη στιγμή.
Από την άλλη, δεν καταλαβαίνω το εξής: πώς είναι δυνατόν να εμποδίζεις πυροσβεστικό κι ασθενοφόρο να φτάσει όπου εσύ ο ίδιος βλέπεις στα μπαλκόνια ανθρώπους σε μισοκαμμένο κτήριο, αλλά να μη θεωρείται δόλος? 'Η να θεωρείται αμέλεια. Δεν καταλαβαίνω.
Επίσης δεν καταλαβαίνω πώς θεωρείται αρκούντως έγκυρο το παραπάνω βίντεο αλλά όχι οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων από τον Ιανό και απο την τράπεζα.
Once I was trapped, but now I am free
είσαι γαμώ τα milf αλλά φοβερό ντουγάνι ρε πούστη.
ο άλλος σου λέει τους στείλανε του ΙΑΝΟΥ δέκα λεπτά πριν τη μαρφίν, εσύ εκεί.