Και πώς ξέρεις αν αυτοί που τις πέταξαν γνώριζαν ότι είχε κόσμο μέσα; Ο κόσμος βγήκε στο μπαλκόνι από όσο γνωρίζω μετά που λαμπάδιασε το κτήριο και οι κρετίνοι την είχαν ήδη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια για να συνεχίσουν να πολεμάνε το Κεφάλαιο.
Για τα πυροσβεστικά και ασθενοφόρα, χωρίς να είμαι σίγουρος για τίποτα γιατί όλες οι πηγές που έχω δει, ακούσει και διαβάσει είναι αναξιόπιστες, τα πράγματα δείχνουν ότι μιλάμε για τον ίδιο κρετινισμό που νόμιζαν ότι οι πυροσβέστες ήρθαν να σώσουν το κτήριο. Δεν ξέρω τι συνθήκες επικρατούσαν, φαντάζομαι χαοτικές πάντως, τις φωνές ανθρώπων πάντως αποκλείεται να τις άκουγαν, πιθανώς τους έβλεπαν να πηδάνε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και συμπέραναν ότι όλα κομπλέ, να καεί το μπουρδέλο η τράπεζα τώρα. Περισσότερο από όλα αμφιβάλλω πάντως ότι τα τσουτσέκια αυτά παρέμεναν εκεί για να περιφρουρήσουν το έργο τους. Το πιθανότερο είναι ότι καθώς κυλούσε το ποτάμι του κόσμου από εκεί, όποια τσουτσέκια πέρναγαν έβαζαν το χεράκι τους χωρίς να έχουν ιδέα.
Φυσικά όλα αυτά θα τα πάρω πίσω και ευχαρίστως θα μιλάω για δόλο και για στόχευση του Βγενόπουλου αν έχεις να μου πεις κάτι που δεν γνωρίζω και αλλάζει τα πράγματα. Και το τι λένε κάποιο έξω για τον Τσόμσκι και τι συμπέρασμα βγάζεις από τις συμπτώσεις δεν μου αρκεί, συγγνώμη.
Κάρχαρτ, κόφτο ρε μαλάκα πια. Βρίσε την οθόνη σου, κάνε ιγκνόρ, αυτό το συνεχές κομένταρι για το IQ του κάθε ποστ και πόστερ έχει καταντήσει αηδία.