Εσύ carheart τι τσουτσέκι παριστάνεις; Ο καθένας μπορεί να έρχεται και να λέει τη μαλακία του, εσύ γιατί αντιδράς λες και έχεις φάει το αγγούρι στο κώλο;
Εσύ carheart τι τσουτσέκι παριστάνεις; Ο καθένας μπορεί να έρχεται και να λέει τη μαλακία του, εσύ γιατί αντιδράς λες και έχεις φάει το αγγούρι στο κώλο;
αν αναφέρεσαι σε εμένα φοίβε, απάντησα σε σχόλιο του κρουξ
που είπε ότι πρακτικά και να τηρούνταν τα μέτρα πυρασφάλειας, δεν θα μπορούσαν να σβήσουν τη φωτιά
δεν έκανα κάποιο σχόλιο για την ευθύνη των θανάτων ( η οποία σίγουρα πέφτει ΚΑΙ στην τράπεζα
οι υπεύθυνοι της οποίας θα έπρεπε να διωχθούν κατ'εμέ)
Phoebus, άντε να τα πω και σε σένα.
Επειδή είσαι ΒΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΦΙΞΞΞΕΡ και οι απόψεις σας είναι ΗΛΙΘΙΕΣ και δεν γουστάρω κάθε φορά που γίνεται κάτι ενδιαφέρον ή σημαντικό, καλό ή κακό, να πρέπει να διαβάζω και ό,τι μαλακία κατεβάσει το ξεροκέφαλό σας. Ομολογουμένως εσύ έχεις πιο αραιή παρουσία, κάτι που εκτιμώ, και θα σε παρακαλούσα να διατηρήσεις στο έπακρο.
Δεν τα λέω με κακία όλα αυτά.
● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.
● Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι".
Οταν καποιος κανει ενα ποστ που να εμπεριεχει τους ορους Business Continuity Plan και Disaster Recovery Plan, ποσα πληρωνουν οι τραπεζες για αυτα ετησιως σε συμβουλευτικες του κωλου και πως αυτα, αν και υποχρεωτικα αλλιως δε σε ασφαλιζει κανεις, δεν εφαρμοζονται, ξυπνατε με. Επισης, οποιος πιστευει οτι το εν λογω υποκαταστημα επρεπε να ειχε μεινει ανοιχτο γιατι αλλιως θα γαμιοτανε η Μαρφιν ειναι αφελης.
Τωρα για το αμα μια τραπεζα (που ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ τους κανονες πυρασφαλειας) εχει μεσα μοκετες, χαρτικα, πλαστικα και 1002 αλλες ευφλεκτες πιπες που παραγουν τοξικο καπνο, λαμπαδιασε σε dt, ειναι θεμα να μας προβληματιζει και πως διαιρεθηκε το βαρελι, τοτε ΟΚ, να παμε να παρουμε κανα δελτιο Στοιχημα λεω εγω ...
Οποιος αρνειται κατι απο τα παραπανω, ειναι ΑΦΕΛΗΣ!
Φοίβε, ασχέτως της κατάστασης των κτηρίων και του γενικού θέματος που θίγεις, δεν καταλαβαίνω πώς βγάζεις ότι είναι φόνος με δόλο. Δηλαδή είσαι πεπεισμένος ότι οι κρετίνοι που πέταξαν τις μολότωφ είχαν σκοπό να σκοτώσουν μια έγκυο γυναίκα; Διότι αυτό είναι δολοφονία. Το να κάψεις μαι τράπεζα μέσα στο χαμό χωρίς να σκεφτείς αν παίζει να έχει κόσμο μέσα πρόκειται για εγκληματική μεν, αμέλεια δε. Και γενικά δεν είμαι της άποψης ότι το ζητούμενο είναι αυτό. Εκτός και αν συμπορεύεσαι με την γραμμή ότι το σκηνικό ήταν στημένο, είχε δόλο, που σημαίνει αναγκαστικά ότι η Μαρφίν επιλέχτηκε συγκεκριμένα, έργκο ο Βγενόπουλος βάλλεται από μυστηριώδη κέντρα εξουσίας και αποφάσεων μαζί με το κίνημα.
Γενικά δεν καταλαβαίνω την ένστασή σου.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
@carheart
Από που έχεις βγάλει αυτά τις απόψεις; Έχεις μιλήσει ποτέ μαζί μου; Μια-δυο φορές έχεις πεταχτεί σα τη πούτσα, όπως και τώρα, για να κριτικάρεις αυτά που γράφω λες και είμαι εξωγήινος, δε θυμάμαι ποτέ να έχω κάνει συζήτηση μαζί και να έχω συμφωνήσει/διαφωνήσει. Εγώ λοιπόν, μαλάκα carheart, που δε με ενδιαφέρει αν παρακαλάς και αν μου μιλάς χωρίς blackmetal κακία, θα εκφράζομαι όποτε θέλω, όπως θέλω και στ'αρχίδια μου σε γράφω και δε θα λάβω ποτέ υπόψιν αν αυτό που πάω να γράψω καταφέρνει να περνάει από το δικό σου κόσκινο. Πάρε τη φασιστοειδή σου άποψη για μένα λοιπόν και βάλτη στο κώλο σου. Αλήθεια δηλαδή, τι τσου-τσέ-κι πα-ρι-στά-νεις;!!!
Δεν είναι δόλος και φόνος να περιλούζεις με βενζίνη τράπεζα με ανθρώπους μέσα και μετά να ρίχνεις μολότοφ??
Δεν είναι δόλος να βγαίνουν στα μπαλκόνια οι υπάλληλοι ζητώντας βοήθεια κι εσύ να εμποδίζεις τα πυροσβεστικά να φτάσουν?
Τι ακριβώς είναι? Κατά λάθος υπήρξαν θύματα? Ή άλλη μια σύμπτωση?
Once I was trapped, but now I am free
εντάξει, όλες έτσι κάνετε άμα σας πουν πως είπατε μαλακία, το περίμενα κάπως.
και επειδή δεν έχεις το μυαλό να καταλάβεις πως είπες γερή μαλακία, καλύτερα να σταματήσεις να ποστάρεις.
δεν τα λέω με καμία κακία όλα αυτά.
Last edited by carheart; 06-05-2010 at 14:17.
Ρε κακεντρεχή παπάρα είμαι σίγουρος ότι μπορείς να αναπτύξεις ένα επιχείρημα και, ω τι θαύμα, να συμπεράνεις ότι είσαι... εερρρ.. είπα "γερή μαλακία". Κάνε το.
Τέσπα και εγώ είπα την άποψη μου και δεν με ενδιαφέρει να το συζητήσω παραπάνω.
Αλλά ρε συ κάρχαρτ είναι τρομερά δημοκρατικό αυτό που κάνεις. Να προσπαθείς να αποκλείσεις άτομα και απόψεις απο όλες τις συζητήσεις που σε ενδιαφέρουν και να θεωρείς και οτι οι άλλοι είναι αυτοί που έχουν το πρόβλημα.
δεν τα λέω με καμία κακία όλα αυτά.
I'll bury you in your god's fucked garden
Και πώς ξέρεις αν αυτοί που τις πέταξαν γνώριζαν ότι είχε κόσμο μέσα; Ο κόσμος βγήκε στο μπαλκόνι από όσο γνωρίζω μετά που λαμπάδιασε το κτήριο και οι κρετίνοι την είχαν ήδη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια για να συνεχίσουν να πολεμάνε το Κεφάλαιο.
Για τα πυροσβεστικά και ασθενοφόρα, χωρίς να είμαι σίγουρος για τίποτα γιατί όλες οι πηγές που έχω δει, ακούσει και διαβάσει είναι αναξιόπιστες, τα πράγματα δείχνουν ότι μιλάμε για τον ίδιο κρετινισμό που νόμιζαν ότι οι πυροσβέστες ήρθαν να σώσουν το κτήριο. Δεν ξέρω τι συνθήκες επικρατούσαν, φαντάζομαι χαοτικές πάντως, τις φωνές ανθρώπων πάντως αποκλείεται να τις άκουγαν, πιθανώς τους έβλεπαν να πηδάνε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και συμπέραναν ότι όλα κομπλέ, να καεί το μπουρδέλο η τράπεζα τώρα. Περισσότερο από όλα αμφιβάλλω πάντως ότι τα τσουτσέκια αυτά παρέμεναν εκεί για να περιφρουρήσουν το έργο τους. Το πιθανότερο είναι ότι καθώς κυλούσε το ποτάμι του κόσμου από εκεί, όποια τσουτσέκια πέρναγαν έβαζαν το χεράκι τους χωρίς να έχουν ιδέα.
Φυσικά όλα αυτά θα τα πάρω πίσω και ευχαρίστως θα μιλάω για δόλο και για στόχευση του Βγενόπουλου αν έχεις να μου πεις κάτι που δεν γνωρίζω και αλλάζει τα πράγματα. Και το τι λένε κάποιο έξω για τον Τσόμσκι και τι συμπέρασμα βγάζεις από τις συμπτώσεις δεν μου αρκεί, συγγνώμη.
Κάρχαρτ, κόφτο ρε μαλάκα πια. Βρίσε την οθόνη σου, κάνε ιγκνόρ, αυτό το συνεχές κομένταρι για το IQ του κάθε ποστ και πόστερ έχει καταντήσει αηδία.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
ΒΑΡΙΕΜΑΙ να συζητώ τα προφανή Phoebus. ΒΑΡΙΕΜΑΙ να σου εξηγώ γιατί είπες μαλακία, δεν θα το καταλάβεις, άστο. ΒΑΡΙΕΜΑΙ να εξηγώ σε κάθε έναν που λέει τελευταίες ηλιθιότητες πως λέει τέτοιες. Η καλύτερη λύση είναι να το δεχτείς και να σταματήσεις, έχω δίκιο. Φυσικά δεν θα το κάνεις, αλλά είχα χρέος να στο πω.
Φίλοι τώρα;![]()
Phoebus, μπορείς να αποκρούεις για πάντα αυτό που σου είπε ο κάρχαρτ ή μπορείς επίσης και να σχολιάσεις τα δύο μπουλετς που έβαλα απο την καταγγελία του εργαζόμενου στην καποια γαμημένη τράπεζα που συνέβη ό,τι συνέβη και να καταλάβεις ότι το ποστ σου για τις πυρασφάλειες και τις μαλακίες είναι κάτι που δεν έπρεπε να πεις. Τι λες;
Ford Prefect
είναι οι επίσημες μαρτυρίες των υπαλλήλων ότι την ώρα που εριχναν βενζίνη κάτω οι δολοφόνοι (πριν τις μολότοφ) οι υπάλληλοι τους παρακαλούσαν να τους αφήσουν να βγουν. Άρα και είδαν ότι υπάρχει κόσμος και ότι τους παρακαλεί να σωθεί. Κανένα έλεος. Δε θα κάτσω λοιπόν να φανταστώ πώς ένιωθαν οι ανεγκέφαλοι περαστικοί κι αν έβαζαν το χεράκι τους ούτε θα δώσω άλλοθι σε δολοφονία.
Για τις πηγές που ανέφερα, δεν είχα πρόθεση να πείσω αν αυτό νομίζεις, είπα μόνο την άποψή μου και τη δικαιολόγησα βάσει όσων έχω δει, ακούσει και διαβάσει. Μπορεί να τα βρει οποιοσδήποτε και να σχηματίσει δική του γνώμη. Η ζωή και τα γεγονότα της είναι πιο σημαντικά, αυτά θα μας δείξουν τι ισχύει τελικά.
Once I was trapped, but now I am free