EIMASTE DIPLA SAS MALAKA MOU...
skata kai se autous pou kapsane tin trapeza kai se autous pou den eixan pronoisei gia pyrasfaleia klp klp
EIMASTE DIPLA SAS MALAKA MOU...
skata kai se autous pou kapsane tin trapeza kai se autous pou den eixan pronoisei gia pyrasfaleia klp klp
Δυστυχώς Vic βλέπω οτι μια χαρά σας εμφυτεύεται ιδεολογικά η προβοκάτσια κάποιων.
Σταματήστε να σκέφτεστε όπως οι καναλάρχες αναζητώντας τον τίτλο της κεφαλίδας της επόμενης μέρας.
"3 νεκροί απο τις διαδηλώσεις στην Αθήνα χτες" αυτός είναι ο τίτλος που γυρίζει τον πλανήτη.
150.000 κόσμου κατέβηκαν χτες να διαδηλώσουν (σε μια εποχή που όλοι είμαστε βολεψάκηδες και έλαδενβαριέσαι) και η φωνή τους σβήστηκε απο την στοχοποιημένη και προμελετημένη κίνηση 3 ατόμων.
Συνεχίστε να καταρίπτετε ευθύνες δεξιά και αριστερά like it matters.
edit : σχετικά με όσα λέτε για την πυρασφάλεια, καθίστε και συζητήστε με κάποιον που ασχολείται με τον αντικείμενο ή έστω κάποιος που ασχολείται με το αντικείμενο να απαντήσει εδώ (ένας απο αυτούς που ξέρω εγώ είναι ο H.) για το πόσο εύκολο μπορεί να σβήσει ένα βαρέλι βενζίνης που παίρνει φωτιά (γιατί για κάτι τέτοιες ποσότητες γίνεται λόγος) απο τους υποτυπώδεις ψεκαστήρες πυρόσβεσης.
Last edited by Krux; 06-05-2010 at 13:06.
I'll bury you in your god's fucked garden
άμα δε μπορείς να γράφεις συγκροτημένα για τόσο σοβαρά θέματα και να λες αυτό που θες, άστο. κάτσε σκέψου τι πραγματικά θες να πεις και γράψε το βράδυ
μάλιστα. γράφεις από τη δουλειά. εδώ και 2 ώρες γράφεις διάφορα σε ένα φόρουμ και δε δουλεύεις σωστά. ούτε γράφεις με σαφήνεια αυτό που θες, ούτε δουλεύεις. ή κάτσε δούλεψε όπως κάνουν οι ευρωπαίοι που θες να μοιάσεις ή τράβα σε καμια πορεία για να μην την πληρώσει ο λαος3ον) ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ και πρέπει να γίνει κάτι άμεσα, τουλάχιστον σε επίπεδο κατανόησης όσων συμβαίνουν
Vielen Dank für alles was mal war
Η ποσότητα ενός βαρελιού μπορεί να διαιρεθεί σε 10 ή 20 μπουκάλια, δεν προσπαθώ να πω οτι πήραν ένα ξύλινο βαρέλι που παλιώναν τσίπουρο, το γέμισαν βενζίνη και το σούταραν στην τζαμαρία.
Ολες οι σκόρπιες μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων απο χτες λένε οτι έσπασαν την τζαμαρία με σφυριά, πετούσαν μπουκάλια μέσα και μετά έπεσε ένα τελευταίο, με φωτιά.
Νομίζω όλους μας προβληματίζει το πόσο ξαφνικά και γρήγορα επεκτάθηκε η συγκεκριμένη φωτιά ώστε να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης.
I'll bury you in your god's fucked garden
Κρουξ, δεν είναι η καλύτερη εισαγωγή σε μια κουβέντα να ξεκινάς με την διαπίστωσή σου ότι ο συνομιλητής σου καταπίνει προβοκάτσιες.
Απαντώ παρόλα αυτά, ότι το "στοχοποιημένη" και "προμελετημένη" κίνηση που εσύ και η Φέιθ είστε πεπεισμένοι ότι ισχύει, πρέπει να το αποδείξετε, διότι κατά τα φαινόμενα, τις μαρτυρίες και τέλος πάντων ό,τι στοιχεία υπάρχουν διαθέσιμα, πρόκειται για μια ατυχέστατη στιγμή που ο συνδυασμός κάποιων κρετίνων μαζί με ένα στερεοτυπικό αρχίδι αφεντικό οδήγησαν σε θάνατο 3 ανθρώπων όταν το ζητούμενο είναι να γίνει μια γιγαντιαία συσπείρωση του κόσμου.
Είναι πολύ βολικό να πεις ότι οι κακοί μεν ιν μπλακ σκότωσαν 3 ανθρώπους για να μη γίνει αυτή η συσπείρωση, αλλά δυστυχώς αυτό πρόκειται για παπαριά. Και πρόκειται περί επικίνδυνης παπαριάς διότι ΕΙΝΑΙ ζήτημα αν αυτοί που θέλουν την μαζική συσπείρωση, αν αυτοί που επιτέλους βλέπουν τον πόθο τους να γίνεται πραγματικότητα (ο λαός -και οι βολεψάκηδες ακόμα- στο δρόμο), η διαχείριση αυτής της κατάστασης είναι να συνεχίσουν να κρύβονται στο πλήθος, να κάνουν χιτ αντ ραν χτυπήματα σε τράπεζες και ενίοτε να σκοτώνουν και κόσμο γιατί ο Βγενόπουλος είναι αρχίδι. Καιρός είναι -επιτέλους- να κάνουν μια πιο ώριμη κατεργασία καλή ώρα και να συμμορφωθούν με την γαμημένη πλειοψηφία που βγήκε στο δρόμο για ένα σκοπό που δεν περιελάμβανε καμμένες τράπεζες και νεκρούς ανθρώπους.
Αυτό λέω εγώ.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Για το πρώτο έχεις δίκιο. Σορρυ. Σταματάω.
Για το 2ο, δε με ξέρεις, δεν ξέρεις τι δουλειά κάνω, δεν ξέρεις πόσο καλά τα πάω και με ποια κριτήρια, δεν ξέρεις πού θέλω να μοιάσω ή αν θέλω να μοιάσω σε κανέναν και τέλος θα πηγαίνω όπου θέλω εγώ, σε πορεία, απεργία, στο αλλού φαν παρκ και όπου μ'αρέσει γενικά. Δικαίωμά μου.
Once I was trapped, but now I am free
Δολοφονείται ένας πλούσιος. Το μεγαλύτερο συμφέρον έχει ο γιος του από την κληρονομιά. Άρα ο δολοφόνος είναι ο γιος του.
Τόσο χαζό και παράλογο είναι να βγάζει κανείς τέτοιου είδους συμπεράσματα. Ναι, μπορεί να είναι στοχοποιημένη και προμελετημένη, μπορεί πράγματι να έγινε επίτηδες για τον εκφυλισμό της διαδίλωσης. Ωστόσο, το πιθανό συμφέρον σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί απόδειξη, κάτι που καταλαβαίνει κανείς πιο εύκολα στο παράδειγμα παραπάνω, αλλά οι πολιτικές προκαταλήψεις και η δυστυχής τάση να πιστεύομε ότι ένα σπουδαίο γεγονός δε γίνεται παρά να οφείλεται σε εξίσου σπουδαία αίτια ("δε γίνεται ο θάνατος της Νταϊάνα να είναι απλά ατύχημα") δεν μας αφήνουν να καταλάβουμε αυτή τη προφανή λογική σε τέτοια γεγονότα.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αρνούμαι το ενδεχόμενο. Αυτό που με ενοχλεί είναι η βεβαιότητα με την οποία καταλήγετε, πάρα πολλοί σε αυτό το thread, σε όποιο συμπέρασμα ικανοποιεί τις προκαταλήψεις σας, χωρίς να κάνετε τον παραμικρό κόπο να το στηρίξετε με ορθολογικά επιχειρήματα.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
kiwiknorr says:
ο κεφαλογιαννης
στη βουλη
ελεγε πριν για τον Ντεμπόρ
έχουν βαρέσει διάλυση και οι μέσα ε
νάθινμαν says:
αχαχαχ
κεφαλογιάννης και ντεμπόρ λοιπόν.
μια μικρή απάντηση στον κρουξ για την ευθύνη της τράπεζας
στα μέτρα πυρασφάλειας δεν περιλαμβάνονται μόνο τα μέσα πυρόσβεσης που ανέφερες
αλλά και οι τρόποι διαφυγής των εγκλωβισμένων, έξοδοι δηλαδή που σηματοδοτούνται
από τα αντίστοιχα φώτα διαφυγής κλπ
Αν θέλαμε να έχουμε πυρασφαλή κτήρια σ'όλη την Αθήνα το καταλαβαίνετε ότι πρέπει να τα γκρεμίσουμε σχεδόν όλα, έτσι; Κόψτε λιγάκι με τη φιλολογία αυτή και επιτέλους καταλάβετε ότι μιλάμε για φόνο με δόλο και όχι για φόνο εξ'αμελείας. Αμάν δηλαδή μ'αυτή τη πιπίλα. Προφανώς η αμέλεια για τα κτήρια είναι εγκληματική και υπάρχει ανοχή γιατί ακριβώς αν αρχίσουμε να γκρεμίζουμε τότε δε θα μπορέσουμε να σταματήσουμε, και δεν είναι μόνο η πυρασφάλεια φυσικά. Είναι άπειρα τα θέματα υγιεινής και ασφάλειας που παίζουν στα κτήρια στην Αθήνα και το πρόβλημα αυτό ανάγεται σε ένα πολύ μεγαλύτερο. Στη παρούσα φάση όμως ας συγκεντρωθούμε σ'αυτά που τελικά έγιναν, όχι στο τι θα μπορούσε να ίσχυε ώστε αυτό που τελικά έγινε να είχε αποφευχθεί...
ποιός άλλος ηλίθιος θα γράψει σε αυτό το thread; κάντε κανα δυο ποστ ακόμα να τελειώνουμε, δεν πάει άλλο.