Ένα παλιό που δε το είχα ξαναδεί και το πέτυχα τυχαία σε παλιά ομιλία του Larry Lessig:
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Κάπου εκεί μέσα και εμείς
I'll bury you in your god's fucked garden
παρακαλω τον θεο και την παναγια και τον χριστο και δεν ξερω ποιον αλλο, να ειναι fake. εχω χασει οτι ελπιδα ειχα για την ανθρωποτητα.
υπομονή
Δε μπορώ να ξέρω για το βίντεο αυτό, αλλά οι πραγματικές ιστορίες για christian gay-to-straight camps δεν διαφέρουν πολύ.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
εμενα ακομα και τωρα για gay μου κανει!!!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
δεν ξέρω αν το έχει ξαναποστάρει κανείς:
εχουμε καινουρια απλοουντς απο τον τζιμι,αιντε ζμπαουγκαρα
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
scarecrow φιλε...
μοιραζεις τεχνη!!!!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.