Δε σκάω. Για 'μένα αυτή η συγκυρία είναι εκτός από δραματική και μια καλή ευκαιρία να χρεοκοπήσει το αστείο που λέγεται α/α χώρος στην Ελλάδα και το ακόμα αστειότερο πλην όμως επικίνδυνο κοινωνικό υποκείμενο "μπάχαλος" και να προσδιοριστεί ξανά εκ θεμελίων αυτό το συνονθύλευμα αφήνοντας απέξω τους εγκληματικά ηλίθιους που για κάποιο λόγο θεωρούν ευατούς και αλλήλους εξουσιοδοτημένους να χρησιμοποιούν ασύδοτη βία. Κρίμα που πήρε και τρεις νεκρούς για να παρουσιαστεί η ευκαιρία αυτή.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Ποσο ρομπα ειναι αμα θελει (χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια), αυτο το θρεντ. Με τις υγειες σας οι αποψαρες σας.
είναι φοβερό το ότι πάντα υπάρχει ο Κύριος Αδιάφορος, εν προκειμένω ο ΚΑΣΕΡΙΝΟΣ, που θα πεταχτεί γενικόλογα και με μπλαζέ υφάκι σε ένα θρεντ και θα κράξει τους πάντες και τα πάντα, γενικά κι αόριστα, χωρίς στο ελάχιστο να πάρει θέση ή έστω να προσθέσει κάτι αξιόλογο στην κουβέντα.
υπάρχει μοτίβο πίσω από αυτό, συμβαίνει σε όλα τα θρεντς στα οποία υπάρχει έντονη κουβέντα και διαφωνίες και πάντα πρόκειται για τύπο που δεν έχει κάνει ενδιαφέρον ποστ περίπου ποτέ.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
5-5-2010: Τα φρικιά δε μιλάνε, συλλογίζονται.
Πολυμορφική κινητοποίηση ήταν πριν 2-3 χρόνια στις πορείες για το νόμο πλαίσιο?
Ειδικά στις τότε πορείες, αυτό που γινόταν ήταν να υπάρχει ένα τάδε μπλοκ, στο οποίο έμπαιναν 4-5 άτομα και εκεί που δεν γινόταν τίποτα, ξαφνικά πέταγαν τις μολότωφ και της καριόλας.
Ε αυτό όμως δεν λέγεται αρχίδια. Παίρνεις στο λαιμό σου ένα μπλόκ, το οποίο φαίνεται ότι δεν ήθελε να κάνει κάτι, κάνεις 500 άτομα να μην ξέρουν τι να κάνουν από τα δακρυγόνα γύρω γύρω και ω τι εκλπηξη, αυτοί που είχαν πετάξει τις μολοτωφ την είχαν κάνει.
Θες να το κάνεις(όχι εσύ προσωπικά)? Απόκτησε τα αρχίδια να το κάνεις μόνος σου. Να μην το κάνεις όπου βλέπεις ότι δεν μπορούν να σε πιάσουν.Αυτό λοιπόν δεν λέγεται γενικευμένη κινητοποίηση, λέγεται "αρπάζω την ευκαιρία να κάνω αυτό που θέλω".
Γενικά δεν θέλω να πω κάτι για αυτή την μορφή "πάλης". Μπορεί εν τέλει και να συμφωνώ σε κάποια σημεία. Δεν γίνεται όμως να εκμεταλλεύεται κανείς καταστάσεις εις βάρος άλλων για να κάνει το κομμάτι του.
Kill the wise one!
Οοοοοοοο, μου ραγισες την καρδια μεγαλε..Μας τα εχουνε πει αυτα κατα καιρους και αλλοι που τους ειχαμε και σε μεγαλυτερη υποληψη.
Επειδη επιβεβαιωνω απλα τον κανονα, δεν σημαινει οτι δεν με απασχολει η φαση. Αλλα δεν εχω να αποδειξω και κατι σε κανεναν. Ειδικα σε σενα.
Κατσε τωρα, βγαλε εξω την κοινωνικη ευαισθησια σου και μετρα την με τους υπολοιπους.
Καποιοι εδω μεσα σωστα τα λενε, αλλα δεν ειναι ωρα για να κανω την κερδικιτσα καποιου.
P.S.: Οι κλισε χαρακτηρισμοι που μου αποδιδεις και τα βιαστικα συμπερασματα τα οποια βγαζεις, δεν προσθετουνε κατι στην ολη γενικολογια την οποια μου προσαπτεις?
Εψαχνες τον αποδιοπομπαιο τραγο, μαλακα μου? Μπραβο σου, τον βρηκες.
Last edited by Kaserinos; 05-05-2010 at 23:45.
Πάντως είναι πολύ ώριμο και σοβαρό να κρίνει ο καθένας σας πρακτικές και λογικές μέσα σε ένα μουσικό φόρουμ, σας φαντάζομαι τους περισσότερους με το ένα χέρι στο πληκτρολόγιο και το άλλο στη σακούλα του ποπκορν.
Ειδικά όταν μερικοί μπορούν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ να συζητήσουν μόνο για μουσική, ίσως ούτε και γι' αυτή. Κασερίνοι και ντάηθορς σα να λέμε.
ψιτ παιδες
εδω μαλωνει ο ικονοκλαστ με τον ντυθορ
να φυγετε να πατε αλλου
τελικα με ποιους ειμαστε?
εγω ακουσα για επεισοδια και νομιζα οτι ειχαν συγκεντρωση αγανακτισμενοι φιλαθλοι του ολυμπιακου με αιτημα την προσληψη αλεφαντου,μαλακιες μου λεγανε...
Εγώ πάντως όταν κρίνω πρακτικές και λογικές μέσα σε φόρουμς, συνήθως χαϊδεύω το πουλάκι μου, προσθέτει αρκετά στη γενικότερη ικανοποίηση που λαμβάνω.
Κασερίνο θα μας σκοτώσεις από βαρεμάρα, πάρε το μπούλο.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
αγοραφο, τοποθετήσου με αρχίδια για το σημερινό.